SACCSIV – blog ortodox

PATRIARHIA SA NU TACA!!! SRI, Guvernul, Parlamentul si Presedintia sa se implice. Altor doua familii de romani (NAN si RADULESCU) li s-au rapit copiii in Norvegia

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 11, 2016

Trimiteti va rog pe adresa Patriarhiei si a Mitropoliilor mii si mii de scrisori si e-mailuri. Pana s-or trezi.

Iata ce putem citi la Norvegia a mai nenorocit o familie de români: „Mi-au spus că e jenant să-mi ţin fetiţa în braţe şi să o pup. Pur şi simplu îţi iau sufletul din tine şi pleacă cu el” de pe Adevarul:

646x404

Cazul familiei Bodnariu, rămasă fără cei cinci copii luaţi de autorităţile norvegiene, a declanşat un val de susţinere fără precedent. Reacţia miilor de oameni care s-au solidarizat cu familia Bodnariu le-a dat curaj şi altor români din Norvegia, care trec, prin acelaşi coşmar. Dumitru şi Mihaela Nan, o familie de credincioşi ortodocşi, originară din Maramureş, a rămas fără doi copii. MAE confirmă cazul.


Marius şi Ruth Bodnariu, familia rămasă fără copiii luaţi de Serviciul de Protecţia Copilului din Norvegia nu sunt singurii care trăiesc acest coşmar. În mass-media au apărut informaţii şi despre alte cazuri, dar părinţilor le-a fost teamă să-şi facă publică situaţia. Familia Nan, Mihaela (37 de ani) şi Dumitru (44 de ani), care a rămas fără copii în 27 octombrie, înainte de a se declanşa cazul Bodnariu, a tăcut până acum. Cei doi soţi, creştini ortodocşi originari din Maramureş, s-au mutat în Norvegia în urmă cu cinci ani. Dumitru Nan a povestit pentru „Adevărul” că el şi soţia sa au muncit din greu, dar dar au reuşit să îşi cumpere o casă şi un apartament pe care l-au închiriat la un preţ de 1.500 de euro pe lună.

Cu venituri care se apropie de 10.000 de euro pe lună şi doi copii Bianca (7 ani) şi Dragoş (un an şi jumătate),  familia Nan a reuşit să realizeze în Norvegia cam tot ce şi-ar dori un om de la viaţă. Tatăl povesteşe că şi-a dorit să-i ofere fetiţei sale tot ce e mai bun. A dus-o la înot, la balt, la handbal. A venit, însă, ziua de 27 octombrie 2015, când cei doi soţi au pierdut tot ce au mai scump pe lume. Cei doi copii ai familiei Nan au fost preluaţi de Serviciul de Protecţie a Copilului – Barnevernet şi plasaţi într-o familie surogat.

Scene desprinse dintr-un film de groază

Dumitru Nan povesteşte că  în data de 27 octombrie, în timp ce era la serviciu, a fost sunat şi chemat la Poliţie. A sunat-o pe soţie, de la care a aflat că şi ea a fost chemată la Poliţie, unde cei doi soţi au fost interogaţi timp de şase ore şi lăsaţi să plece. Afară i-au aşteptat doi angajaţi ai Serviciului de Protecţie a Copilului, în vârstă de aproximativ 30 de ani fiecare. Asistenţii sociali le-au spus părinţilor, care nu au aflat nici până în prezent cine i-a denunţat, că fetiţa a declarat că a fost bătută şi nu mai au dreptul la copii. „Când am auzit asta, m-am clătinat pe picioare”, povesteşte Dumitru Nan. Românul a mai declarat că în momentul în care au fost luaţi copiii, soţia sa a început să plângă şi să ţipe, iar asistenţii sociali i-au spus că dacă are nevoie de un psihiatru, o pot ajuta ducând-o la psihiatru.

„Le-am spus că le dau tot ce am, casă, apartament. Nu îmi mai trebuie nimic. Să îmi dea copiii şi plec din ţară”, povesteşte Dumitru Nan. „Pur şi simplu îţi iau sufletul din tine şi pleacă cu el”, a declarat şi Mihaela Nan. La fel ca în cazul Bodnariu, acuzaţia adusă familiei Nan este că şi-a lovit copiii.  Dacă Marius Bodnariu a recunoscut că s-a mai întâmplat să le mai dea o palmă la fund copiilor sau să îi mai tragă de urechi, Dumitru Nan susţine că niciodată nu a lovit fetiţa „Am avut o slăbiciune foarte mare pentru ea. I-am făcut totul pe plac. Tot ce am făcut a fost să o mai pun la colţul de ruşine, unde nu a stat mai mult de cinci minute”, povesteşte Dumitru Nan.

Interogatoriul fetiţei

Românul stabilit în Norvegia a declarat că toate documentele adunate în acest caz, de la şcoală şi de la medici îi sunt favorabile, totul  bazându-se pe declaraţiile fetiţei, obţinute într-un interogatoriu înregistrat video, fără ştirea lor. Părinţilor li s-a pus la dispoziţie înregistrarea cu fetiţa interogată în timp ce se juca. Dumitru Nan a declarat că din înregistrări se vede că în timp ce se joacă, fetiţa spune tot felul de lucruri, inclusiv că atunci când este întrebată cine a mai bătut-o, fetiţa spune că a fost bătută de bunică, dar nu ştie să spună în ce fel. „Cum putea să o bată bunica din România, care o vede foarte rar şi atunci când o vede, nu ştie cum să o iubească mai mult? Dacă Bianca spunea că mă duce în fiecare zi cu maşina la serviciu sau că eu conduc o navă cu 400 de oameni, o credeau? Dacă Poliţia nu a găsit niciun indiciu că mi-am bătut copiii, de ce să mi-i iei?”, se întreabă Dumitru Nan, care spune că până la a i se lua copiii nu i-a semnalat nimeni, nici de la şcoală, nici din altă parte, că nu ar fi un părinte bun.

După ce au rămas fără copii, soţii Nan şi-au adus aminte de  un episod petrecut cu câteva săptămâni înainte, când fetiţa le-a spus părinţilor că „se duce în altă casă şi îl ia şi pe Dragoş (n.r. frăţiorul ei)”. „Mi-a spus şi mie soţia episodul ăsta, dar nu am băgat în seamă. Cine s-a gândit că se ajunge aici”, a spus Dumitru Nan. Familia de români aşteaptă ca pe 20 ianuarie cazul să fie judecat din nou de o comisie din cadrul Serviciului de Protecţie a Copilului. Dumitru Nan a întâmpinat greutăţi şi în alegerea unui apărător, fiind la al treilea avocat după ce unul dintre avocaţii pe care i-a avut nici nu i-a mai răspuns la telefon.

Reîntâlnirile dramatice cu copiii
Din prima săptămână din care au rămas fără copii, Dumitru şi Mihaela Nan au primit dreptul de a-i vedea pe Bianca şi Dragoş, aflaţi la o distanţă de 300 de km de casă, câte două ore pe săptămână. Potrivit lui Dumitru Nan, întâlnirile au loc într-o cameră de hotel, în prezenţa asistenţilor de la Serviciul de Protecţie a Copilului, care îşi iau notiţe. Momentele întâlnirilor cu copiii descrise de Dumitru Nan sunt dramatice.  „La prima întâlnire de la o săptămână când au luat-o, am mers să îi vedem. Bianca nu a avut nicio ezitare. A sărit direct în braţe la mine. În astea două ore, mai mult de o oră a stat în braţe la mine şi o mai pupam. Am fost acuzat că a fost foarte jenant că am ţinut fetiţa la mine în braţe şi am pupat-o. La despărţire, Bianca ţipă, se ţine de mână că vrea la noi. A durat jumătate de oră să ne despărţim. Plângeau să vină la mine în braţe”, a mai povestit Dumitru Nan.

„Marţea trecută când am fost să îi vedem, îl ţineam pe Dragoş, în braţe, aşa pe şold. Dacă putea să intre în mine, ar fi făcut-o. De ce traumatizează copiii fără să se gândească o secundă că le distrug viitorul? Ei chiar nu pot să vadă că distrug familia şi copiii?”, a declarat şi Mihaela Nan. Tatăl copiilor a mai declarat că este creştin ortodox şi i-a învăţat pe copii să se roage, iar la întâlnirea din preajma Crăciunului a cântat colinde alături de Bianca, în camera de hotel în care s-au întâlnit.

Dumitru Nan a mai spus  că pentru a ajunge la locul în care se întâlnesc cu copiii, părinţii trebuie să meargă cu feribotul, iar tot drumul, până la feribot sunt însoţiţi de asistenţii sociali. Cu toate acestea, spune Dumitru Nan, a fost acuzat că urmăreşte maşina cu care pleacă copiii. Bărbatul susţine că în momentul în care a demonstrat că nu face asta, fiind însoţit de asistenţii sociali, i s-a spus că i s-a testat reacţia. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat pentru „Adevărul” preluarea copiilor din familia Nan, fără a oferi alte detalii, cei doi soţi cerând categoric, înainte de a se hotărî să vorbească despre cazul lor, să nu fie facut public cazul. Atât soţii Nan, cât şi soţii Bodnariu au declarat că ştiu mai multe familii de români care au plecat din Norvegia în regim de urgenţă.
Iata si ce putem citi la Se amplifică SCANDALUL copiilor luaţi de lângă părinţi din Norvegia. Încă o familie acuză autorităţile: I-au furat ca să îi dea altor familii. Îi trăgeau ca pe sacii de gunoi, iar micuţii se zbăteau, urlau de pe EVZ:

Marius şi Claudia Rădulescu, doi soți din Arad, susțin că nu și-au mai văzut cinci dintre copii de aproape patru ani, de când aceștia au fost luați de către autoritățile norvegiene. Asemenea familiei Botnariu, aceștia acuză serviciul de protecție a copilului din Norvegia că le-au agresat și răpit copiii, notează Libertatea.
Marius Rădulescu susține că, pentru că este imigrant, a fost acuzat pe nedrept că a participat la jafuri armate și că a ucis un polițișt. După patru ani de procese, el a reușit să arate că este nevinovat, dar problemele nu s-au sfârșit.
În 2011, când băiatul lor a început școala, iar fetițele trebuiau să fie înscrise la grădiniță, el a cerut sprijin autorităților pentru înscrierea lor, dar vizitelele asistaților sociali au devenit suspecte.
“Când ne-au văzut copiii, care sunt frumoşi, chiar unul dintre asistenţii norvegieni m-a întrebat dacă aş fi de acord să se căsătorească un norvegian cu una dintre fetiţe, dar eu am spus că ea va decide asta când va fi mare. Apoi m-au întrebat şi dacă doresc să îi las câteva zile la nişte norvegieni, dar am refuzat”, a povestit Marius Rădulescu.
Speriat de insistențe, el a decis împreună cu soția să se mute în Suedia. Totuși, problemele au continuat, spune el, căci autoritățile norvegiene, în complicitate cele suedeze, s-au folosit de acuzaţiile false ce i-au fost făcute în trecut pentru a-i lua copiii.
“Au intrat în casă, m-au bruscat, au dat cu mine de perete şi au bruscat şi copiii. I-au furat ca să îi dea altor familii. I-au smuls pur şi simplu de la ea din mâini. A fost îngrozitor, vecinii mi-au spus că au fost martori şi copiii au făcut pe ei de frică, îi trăgeau ca pe sacii de gunoi, iar micuţii se zbăteau, urlau…”, a povestit tatăl îndurerat.
El se mai plânge că autoritățile române nu au făcut nimic pentru a-l ajuta să-și recupereze copiii.
“Nu vreau să jignesc pe cineva, dar e vorba de copiii mei, suntem batjocoriţi de cei care muncesc în instituţia statului român, de multe ori mi se închide telefonul. Sincer vă spun, habar nu am dacă mai îmi trăiesc copiii. Chiar nu ştiu nimic. Nu e în stare nimeni să îmi spună dacă vreun copil mai trăieşte. Nu se poate ca noi să fim mereu oaia neagră, ei ne lovesc, mi-au bătut soţia. Îşi bat joc de noi din cauza lipsei de implicare a autorităţilor româneşti. Eu m-am rugat lui Dumnezeu să nu mor până nu îmi iau copiii şi când îi văd, îi dau soţiei, iar apoi voi putea muri”, a conchis Marius Rădulescu.
Soții Marius și Ruth Bodnariu au rămas fără cei cinci copii ai lor, după ce Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia i-au luat abuziv pe minori din familie, pe motiv că aceștia primesc corecții fizice de la părinți. De asemenea, părinții sunt suspectați de îndoctrinarea religioasă a copiilor. Drama familiei Bodnariu a iscat un val de proteste atât în ţară cât şi în străinătate.

   Comentariu saccsiv:

Nu-mi fac iluzii ca SRI, Guvernul, Parlamentul si Presedintia vor ajuta. Dar am scris caci normal ar fi sa ajute.

De la Patriarhie am insa pretentii. Si sperante. Si nu doar sa nu taca, ci sa-si foloseasca la maxim potentialul organizatoric pentru a si face ceva.

Cititi va rog si:

COSMARUL – Un roman povesteste telefonic la Antena 3 CUM A FUGIT CU COPIII din Norvegia tocmai cand duba BARNEVERNET ERA LA USA pentru a-i rapi pe cei mici / IADUL PE PAMANT: Romania ii poate preda autoritatilor norvegiene

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. lorena said, on ianuarie 11, 2016 at 11:41 pm

    Pedofili nenorociti si ipocriti!
    Auzi la ei ca e jenant ca o mama sa-si tina in brate si sa-si pupe copilul! Dar ei ca molesteaza copii, se culca cu cine apuca si fac sodomii, aia nu mai e considerat jenant

    Apreciază

    • Alin said, on ianuarie 12, 2016 at 1:20 am

      mii de copii „confiscati” in Norvegia:

      „Ia uite comentariul domnului Simonsen, fost parlamentar norvegian si membru al comisiei pentru drepturile omului la Consiliul Europei la adresa textului (e vorba de citatul din declaratia ambasadei, binenteles):

      http://praguepost.com/viewpoint/51458-norwegian-politician-criticizes-barnevernet

      ” The statistics of The Norwegian Directorate for Children, Youth and Family Affairs show that 11,200 children and young individuals lived in Norwegian foster homes in 2014. In the course of the year 1,665 children were taken from their parents involuntarily. Every day around the year, then, 3 – 4 children are taken from their parents.”

      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ???????????????

      Apreciază

  2. Aurora said, on ianuarie 11, 2016 at 11:43 pm

    Trebuie sa facem niste mitinguri de proportii in care sa strigam ca vrem sa vina acasa copiii din Norvegia furati din bratele parintilor lor, smulsi chiar de la sanul mamei. Mi-e mila de ei, dar pe de alta parte ii si judec un pic ca ce-au cautat acolo ? Intr-o tara nordica nu m-as duce nici daca mi-ar asterne cineva gramezi de aur la picioare. Pe mine numai ideea de fiorduri imi da fiori reci, dar nici o tara straina nu e buna, chiar si cu clima calda. Nici in tara ortodoxa n-as emigra. Uite ce se intampla in Grecia, cu Tzipras, ateul. Si nici in Rusia, cu pasapoartele lor cu numarul satanei. Sa ramanem aici, sa nu mai plecam pe coclauri. Sa vina toti romanii acasa cu copilasii in brate si cu cei inscrisi la scoli scumpe. Sa vina aici in casa batraneasca de la bunici care se paragineste ca nu mai sta nimeni in ea, sa vina toti bursierii si toti genialii care au aplicat in diverse domenii. Antihrist bate la usa, Duma de stat din Rusia se pregateste sa-l ingroape pe Lenin, templul jidovesc sta sa rasara, semne sunt destule ca vine spurcatul, fiul pierzarii. Sa ne strangem la Universitate sau in Piata Constitutiei si sa scandam „NORVEGIA, COPIII NOSTRI NU SUNT AI TAI”

    Apreciază

    • Alin said, on ianuarie 12, 2016 at 1:31 am

      Norvegia sa citeasca si Amintiri din copilarie de Ion Creanga :

      ” Spre seară a venit moș Vasile împreună cu vornicul și paznicul la părinții lui Nică pentru a cere daune pentru cânepă și cireșe. La sfârșit băiatul primește o bătaie zdravănă de la tatăl său pentru stricăciunile produse de el.” .(…)

      „Mama sa era plină de minunăţii, i-a crescut, atât pe el cât şi pe fraţii lui, cu multă dăruire şi învăţăminte bune. Însă când mama nu mai putea de obosită, căci tata venea tot noaptea târziu de la lucru, iar noi, băieţii ne-ntreceam în năzdrăvănii…ne alegeam cu o „mamă de bătaie“, de „ne mergeau fulgii“. Seara ne luam la hârjoană că biata mama nu putea adormi de atâta gălăgie… „(…)
      http://rezumatebune.blogspot.ro/2012/07/amintiri-din-copilarie-partea-doua.html

      Sa-l retina si pe Nica, sa-l creasca la ei. Nu ?

      Apreciază

    • Vasilis said, on ianuarie 12, 2016 at 3:25 am

      Nu va grabiti sa judecati oamenii acestia de ce au cautat acolo!
      Daca li s-a oferit o slujba buna acolo au zis ca li se implineste visul de a se realiza si a le oferi copiilor o viata mai buna. Cu siguranta nu s-au gandit ca li se poate intampla asa ceva. Credeti ca nu pot veni asemenea vremuri in Romania?

      In acest moment insa consider ca orice roman cu familie care mai sta in acea tara fie e inconstient fie nebun! S-a facut suficienta publicitate astfel incat romanii sa stie ca-si pot pierde copiii in bratele diavolului Barnevernet!
      Cand se organizeaza proteste sa participam cu totii fie ca-i pentru Bodnariu sau Dumitru Nan sau altii!

      In primul rand e atacata FAMILIA nu ca-s de o confesiune sau alta!

      Apreciat de 1 persoană

      • mihai said, on ianuarie 12, 2016 at 9:07 am

        Va avea grija oameni de alura lui tanti remus cernea sa se implementeze si pe la noi, ma gandesc cu groaza ce fel de ,,alesi ai neamului” vor ajunge in viitoarea legislatura si inplicit la conducerea tari, mare lucru daca nor fi si poponauti pt ca vor avea grija papusari

        Apreciază

  3. ban said, on ianuarie 12, 2016 at 12:02 am

    Patriarhia sa faca ceva? Nu cred. De ce? Pt. ca nu mai avem patriarh, e doar un perete varuit.
    Cum sa faca ceva, cand acusi vine saptamana de rugaciune impreuna, doar nu vreti sa se puna rau cu protestantii sau ce-or fi norvegienii. Oare il mai intereseaza pe daniel fleacurile astea? Mai simte el iubirea parinteasca, sau conteaza doar iubirea ecumenista, edificatoarea adevaratei ”iubiri”, adica poponarism, pedofilie? Un miting e idee buna.

    Apreciază

  4. Paul222 said, on ianuarie 12, 2016 at 12:08 am

    Trimis mail la Patriarhie, Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. nikodim said, on ianuarie 12, 2016 at 12:32 am

    saccsiv spune:
    „De la Patriarhie am insa pretentii. Si sperante. Si nu doar sa nu taca, ci sa-si foloseasca la maxim potentialul organizatoric pentru a si face ceva.”
    Da, ar fi ideal. Adica asa ar fi corect si firesc sa se intample, insa…

    Ierarhii bisericesti, mare parte din ei, au studii inalte in teologie, facute in occident (vezi de exemplu patriarhul sau chiar cei care predau Teologia aici in Tara) prin tot felul de burse acordate de cine stie ce oculte financiare, deci ei,acesti ierarhi sunt deja foarte bine adapati din izvoarele culturii si spiritualitatii occidentale. SI PASTORESC CA ATARE , in spiritul… ca Duhul in minciuna nu se regaseste. Vede asta si simte cu amaraciune, aproape tot omul care se vrea a fi Ortodox. Vom mai vedea ce si cum anul acesta la „marele sinod pan-ortodox”. Sa nu ne facem iluzii. Duhovnicia si harul asa cum sunt invatate si traite in Ortodoxie, sunt termeni incompatibili cu spirtitualitatea catolico-protestanta si ecumenista de care majoritatea acestor ” eminenti invatati” sunt patrunsi pana in adancurile lor mai mult sau mai putin profunde si carei spiritualitati, ei in mod fariseic ii fac publicitate din toate pozitiile in orice moment posibil.
    Fac o paranteza si reamintesc, ca cine este familiarizat cat de cat cu practicile si literatura de specialitate a „serviciilor”, stie foarte bine ca absolventii de studii superioare din strainatate sunt deja formati, mai mult sau mai putin subtil de serviciile de acolo, cel putin ca agenti de influenta ai strainatatii care i-a „cultivat”, pentru tarile lor de bastina in care revin sa profeseze, sau sa pastoreasca in cazul teologilor. Sa ne amintim doar de iezuita pseudo-„scoala ardeleana” cu pleiada sa de „eminenti carturari”, romani intradevar… dar uniati, rupti din firescul Neamului, in aparenta patrioti, dar in realitate tradatori ai Credintei si ai Neamului, si implicit tradatori si falsificatori ai genezei si istoriei propriului neam ( aici Iuda, prin comparatie cu acestia ramane mic copil), dupa pofta si interesele meschine ale spiritului occidental dominator.
    Revenind la ale noastre, da, este posibil ca mai marii pastori sa intervina in cazul copiilor rapiti, nu zic, nu. Insa doar cu girul si pentru interesul ocultei care le-a insuflat farisesimul ca si credinta de capatai, adica vor interveni pentru inselarea in continuare a credulilor si slabilor de inger cu vorbe si intentii frumoase despre „valori”. Dar daca nu au „verde” de la sponsori, nu vor deschide gura, sa fie clar…altfel le apar prin mass-media flagrantele tineretii, de la dosarele personale. Poate totusi se va gasi printre ei cineva cu Credinta Adevarata si implicit cu coloana vertebrala! SPER!
    O atitudine sincera tot cei de jos vor lua si se vor zbate pentru cauza familiilor acestea napastuite de „valorile” pe care pana la urma ei insisi si le-au dorit si le-au tot cautat pe la capatul pamantului. Si le-au gasit pana la urma! Si le servesc acum cu varf si indesat! Pacat ca sufera copiii…

    Apreciază

  6. Mustafa said, on ianuarie 12, 2016 at 12:41 am

    Reportajul „Copiii Donbass-ului” despre copii Rusi ce au supravietuit razboiului din Ucraina

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 14, 2016 at 11:17 pm

      ce copii frumosi, se vede harul pe fetele lor curate !
      Dumnezeu sa-i binecuvinteze si sa aibe grija de ei , sa-i apere de orice rau si sa-i mantuiasca!

      Apreciază

  7. maxim said, on ianuarie 12, 2016 at 12:42 am

    Si fratilor, nu ne-am gandit ca balciul norvegian despre ciordit copii, poate a inceput de acolo pentru ca papusarii sa impuste si iepurele al doilea: inserarea Norvegiei in UE, caci aceasta tara vrea pe dinafara… Acum se vor preface ca o urecheaza Parlamentul European si o pot invita fortat in UE.

    Apreciază

  8. oarecare said, on ianuarie 12, 2016 at 1:09 am

    Fratilor, situatia aceasta din Norvegia (cu aceasta institutie a ei, de „bunastare” a copilului) are radacini care duc foarte sus. Incercati sa urmariti informatia prezentata de evz:

    http://www.evz.ro/efectele-cazului-bodnariu-fierbe-scandinavia-teoria-conspiratiei-sau-despre-incercarea-suedezilor-de-a-supune-poporul-norvegian.html

    Din pacate, papusarii spurcati care au inceput sa joace pe degete tot, toti si pe toate …

    Apreciază

    • isa said, on ianuarie 12, 2016 at 10:01 am

      Hm … Distrugerea anumitor tari (populatii) poate avea legatura si cu originea lor. Dupa cum se poate vedea aici: http://www.eupedia.com/europe/european_y-dna_haplogroups.shtml
      si aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_I-M170
      Populatia tarilor nordice si cea din zona balcanica (incluzand Romania) are un procent genetic reprezentativ din singurul haplogrup european nativ ( I – si derivatele acestuia). In tarile nordice distrugerea este implementata prin ideologie, la noi s-a implementat prin ocupatie si experimente sociale absurde (comunism), saracirea populatiei si din ce in ce mai vizibil, in ultimii ani, prin aceeasi ideologie satanica. Virulenta ideologica a luat avant mai ales in ultimii 5 ani (impresia mea). Intrebarea care imi vine in minte este: de ce?
      Revenind la români, daca suntem si noi urmasii celor mai vechi oameni de pe continent, de ce trebuie sa disparem si de ce este lucrul acesta atat de important pentru conducatorii din umbra? Nu este vorba de resurse naturale, pe care deja le-au obtinut (cel putin in raport de 90%), ci e vorba de oameni. De ce se vrea disparitia noastra? Ce anume in fibra noastra este atat de periculos pentru acesti papusari, incat sa se urmareasca moartea noastra (spirituala, urmata apoi de anihilarea materiala) ca natie, cu orice pret? Poate exagerez, daca e asa, va rog sa ma scuzati.

      Apreciat de 1 persoană

      • Liliana said, on ianuarie 12, 2016 at 9:17 pm

        Isa,
        Aceeasi intrebare-nedumerire o am si eu,de mai mult timp …DE CE s-au straduit- si o fac si acum- sa ne exremine?Poate ca ar fi un inceput in a vedea cine sint cei care o vor ca pe o necesitate imperioasa.Fara sa exageram.Cit mai lucid si argumentat logic.Binenteles,in spatele acestui rau istoric,este tatal tuturor relelor,folosindu-se de alte popoare sau populatii.

        Apreciază

  9. Mirela said, on ianuarie 12, 2016 at 1:29 am

    Răpirile de copii din ţările nordice îl lasă perplex pe un om normal. Cred că, dacă acum 100 de ani ar fi profeţit cineva că într-o ţară vor fi luaţi copiii de la părinţi spre a fi crescuţi de străini pentru motive total absurde (gen: mama nu a făcut o omletă pe gustul asistentului social venit să observe familia sau hainele copiilor nu erau aşezate în dulap în ordine militărească etc.), nimeni nu ar fi crezut.
    E ceva atât de împotriva firii încât e clar că nu nişte oameni normali au născocit o asemenea ticăloşie.
    Impresia mea este că păpuşarii fac diverse experimente pe naţiuni: în SUA testează unele, în China altele (munca până la moarte, înghesuirea animalică în cuşti, copilul unic etc.), în Coreea de Nord vor să vadă până unde merge teroarea unui popor faţă de un comandant, iar în ţările nordice vor distrugerea oamenilor prin furtul copiilor, educaţie extrem de permisivă şi câte altele.
    Groaznic! Mă întreb cine lucrează la acest Barnevernet şi cum pot unii să se comporte atât de inuman. Oare şi aceste brute au fost răpite în copilărie? E înfricoşător modul în care banii dezumanizează: probabil pentru bani, unii sunt în stare să fure copiii din familiile lor, iar alţii se oferă să îi crească. Ce cultură satanică!
    Doamne-fereşte!!!!

    Apreciază

    • mihai said, on ianuarie 12, 2016 at 9:29 am

      Nu de la ,,patriarhie” sa nu asteptam caini cu colaci in coada, vedem care a fost si atitudinea lor in cazul actelor cu cip, personal ma indoiesc ca vor face ceva si in astfel de cazuri, in afara de vreo cativa preoti parohi si vreo cativa monahi din nustiu ce vf de munte restul ca si cand nar fi exIstat

      Apreciază

  10. cosminmatiu said, on ianuarie 12, 2016 at 9:20 am

    Spun profetiile ca vor trece rusii prin tarile nordice. Iti sta mintea in loc cand auzi ce se intampla. antihristul e tare aproape

    Apreciază

  11. Raluca said, on ianuarie 12, 2016 at 9:36 am

    Pe langa masurile pe care sper sa le ia autoritatile romane si Patriarhia, ceea ce ar putea sa faca familiile de romani care traiesc in Norvegia si care au copii, ar fi sa plece de URGENTA de acolo, si sa se intoarca in Romania.
    Daca unii dintre copii au dubla cetatenie, parintii sa faca cerere aici in Romania pentru a renunta la cetatenia norvegiana, atat pentru copiii lor cat si pentru ei, iar daca au doar cetatenie norvegiana sa ceara cetatenie romana pentru copiii lor, si apoi sa renunte la cea norvegiana. Asa s-ar putea pune la adapost de rapirea copiilor.
    Parintele Iustin spunea acum cativa ani intr-un interviu ca plecarea romanilor din tara este un lucru foarte rau, si ii ruga pe romani sa se intoarca acasa.
    Cei care pot trai modest in Romania ar fi bine sa se intoarca atata timp cat o mai pot face, pana nu vin alte urgii peste ei in tarile in care au emigrat.

    Apreciază

  12. ioan said, on ianuarie 12, 2016 at 9:56 am

    Acesti (sub)oameni nu fac aceste lucruri din proprie initiativa,ci „michiduta”,care locuieste in ei ca intr-un apartament le dicteaza ce si cum sa faca,si ei asculta constiinciosi. Nu stiu daca e vreounul din aceste bestii umane,care sa aiba macar un pic de remuscari,pentru suferinta pe care o provoaca. Au o piatra in loc de inima! Dumnezeu sa le deschida mintile,sa inteleaga cat rau fac…

    Apreciază

  13. mishuleu said, on ianuarie 12, 2016 at 10:38 am

    Lasii astia nu au facut si nici nu o sa faca nimic intrucat s-ar parea ca de frica au ajuns sa taca sa nu cumva sa li se ia pamaturile, averile si afacerile de la gura. Iti pui sperante degeaba.

    Apreciază

  14. lastunnegru said, on ianuarie 12, 2016 at 1:31 pm

    Va rog va cer sprijunul tuturor pentru cazul de jos. Ar fi foarte bine daca ne-am mobiliza si uni si daca au gasi un avocat foarte bun sau mai multi si sa ajutam si financiar pe acesti 9 copii sa se intoarca la parinti lor si sa traiasca decent. Va rog.

    9 fraţi au fost luaţi cu forţa de lângă părinţi

    Apreciază

  15. lastunnegru said, on ianuarie 12, 2016 at 1:33 pm

    http://observator.tv/social/9-frati-au-fost-luati-cu-forta-de-langa-parinti-171447.html

    Doi părinţi dintr-un sat din Vaslui îi acuză pe reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială că le-au luat copiii, în mod abuziv. Nouă suflete, dintre care cel mic a fost smuls chiar de la sânul mamei. O decizie luată în urma plângerii unui vecin, care a spus că micuţii sunt neglijaţi de părinţi

    O cheamă Lenuţa şi e mamă pentru nouă copii. Chiar dacă sunt săraci, spune că îi îngrijeşte aşa cum doar o mamă poate să o facă.

    Ei sunt copiii familiei Munteanu. Şapte fete şi doi băieţi. Mezinul are un an şi câteva luni, iar cel mai mare, 12 ani. Toţi au fost luaţi din familie de executorul judecătoresc, însoţit de jandarmi şi poliţişti. Mezinul Alexandru era la sânul mamei când au venit autorităţile. Tatăl copiilor face coşuri de nuiele, pentru a-şi întreţine familia.

    De câteva luni, familia stă într-o casă nouă, cu două camere. Nu au curent electric, dar în interior e curat. Cel puţin acum. Copiii au mai fost luaţi o dată de stat, în urmă cu şase ani.

    Acum au ajuns din nou în atenţia Protecţiei Copilului, în urma reclamaţiei unui vecin. Primarul din comună spune că separarea copiilor de părinţi este o greşeală.

    Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui sunt de neînduplecat. La ultima vizită, ar fi găsit mizerie în casă, iar copiii erau neîngrijiţi.

    Părinţii mai au o şansă să-şi recupereze copiii peste 10 zile. Au contestat decizia instanţei, iar procesul se va judeca la Curtea de Apel Iaşi.

    Apreciază

  16. stef said, on ianuarie 12, 2016 at 4:35 pm

    https://vesteabuna.wordpress.com/2015/12/25/a-fi-nu-a-fi-vazut-familia-wallenberg-rapitorii-de-fapt-ai-copiilor-bodnariu/

    „Alături de autoritățile norvegiene mai stau șapte jucători privați, care dețin acțiuni consistente la această societate. Ziarele au mai consemnat câte ceva, dar nimic amănunțit. Dintre acești șapte actori, unul – o celebră familie suedeză, Wallenberg pe numele ei – învârte roata. De remarcat că Jacop Wallenberg, reprezentant de vază al familiei suedeze, este și membru în Comitetul Executiv al grupului Bilderberg, celebru în toată lumea pentru influența și potența financiară. Este, pe scurt, o organizație a unora dintre cei mai puternici oameni de pe mapamond”.

    A fi, nu a fi văzut. Familia Wallenberg: răpitorii ”de fapt” ai copiilor Bodnariu.
    Am mai scris despre rădăcini, când am auzit de cazul Bodnariu prima dată.
    Am scris atunci: ”Trebuie plecat de la rădăcină. În cazul copiilor din Norvegia e clar: iubirea de bani, e un fond acolo care trebuie cheltuit. Miliarde de coroane care trebuie date cuiva, pentru cheltuirea lor cineva primește bonusuri. Durerea familiei Bodnariu este vlăstarul rădăcinii, întinăciunea, amărăciunea dacă vreți. Rădăcina este acel fond financiar imens, iubit de oameni fără scrupule, specializați în a-și băga degetele în miere până la cot.”
    Azi am găsit rădăcina, are un nume: Wallenberg, o familie de bancheri suedezi. Una din firmele lor Investor AB a achiziționat grupul de asistență medicală Aleris, care firmă ia bani de la statele nordice ca să plătească Barnevernet-urile. Profitul depinde de numărul de ”cazuri”.
    Motto-ul familiei Wallenberg (bancheri de pe la anii 1700) este latinescul ”Esse non Videri”, ”a fi, dar a nu fi văzut”.
    E vorba de contracte bănoase cu statul. Un stat socialist, cu angajați ușor de corupt pe căi ”legale”, căi la care și DNA-ul nostru ar avea probleme să le descâlcească ițele.
    Informațiile le-am luat în parte de aici: https://www.facebook.com/stopbarnevernetnow

    Totul sub deviza: A FI, NU A FI VĂZUT
    Adică de la rădăcina nevăzută numită iubirea de bani a Wallenberg, prin Investor AB, Aleris și Ungplan se ajunge la Barnvernet și abia de acolo la durerile familiilor despre care urlă internetul.

    Familiile suferă iar statul e actorul prost din piesă, pierderea de popularitate a Norvegiei n-o ia nimeni în socoteală, căci mass-media este îndopată ca gâsca prin bani dați ziariștilor și politicienilor corupți. Au de unde.

    Este o mafie privată dragii mei acolo, au dat hoții de mierea banilor guvernamentali și se îndoapă.

    Azi am primit de pe numărul ….076705 apeluri și SMS cu înjurături. probabil de la articolele despre Barnevernet se trage.

    Mai gândiți-vă la moartea lui Cristi Țepeș…”

    „Nu e vorba de ”niște” bani doar. Nu e așa cum la noi patronul lui x SRL dă șpagă la primar să asfalteze el comuna. Nu, nu. Cu Barnevernetul e altceva, e vorba de enorm de mulți bani, sume colosale chiar pentru vestici, chiar pentru americani, sume vărsate anual de stat la bănci uriașe. Este și o justificare politică în cheltuirea acelor bani, guvernul obține în mase o înfricoșare socială legată de educație, obține o aliniere a maselor, iar toată mârșăvia este un sistem extrem de complicat, dar ”bine” structurat de scurs bani de la guvern la privați în numele binelui copiilor. Obiective politice, scopuri, fonduri, statistici, resurse imense, oameni aleși…toate cer rezultate. Rezultatele acestea sunt de un singur fel: familii distruse.”

    DEEECI , BARNEVERNETUL E NUMAI MUSUROIUL – CARTITA E O FAMILIE DE BANCHERI MEMBRI AI OCULTEI BILDERBERG

    Apreciază

  17. dante said, on ianuarie 12, 2016 at 7:00 pm

    Pai la noi in tara se implementeaza pe sub usa sistemul norvegian. Plecind de la o discutie legata de refuzul vaccinurilor, al meu medic de familie mi-a trintit o fraza foarte democrata ” copii tai nu sint numai ai tai, ci si ai statului” si ca atare statul trebuie sa-mi ia copilul in cazul eu refuz vaccinul. Medicii deja sint spalati pe creiere, daca le mai au, si fac jocul ocultei. Inutil sa va spun ce disputa am tras cu el, iar acesti medici vor fi primii care vor trimite autoritatilor listele cu copii care nu au fost vaccinati in cazul in care Doamne fereste, vor avea o lege de partea lor.
    Dragi parinti, nu stati degeaba, luati atitudine caci altfel ne vor calca pe grumaji, Europa a devenit un imens Auschwitz., care vrea sa ne inghita si pe noi.

    Doammne ajuta!!

    Apreciază

  18. gheorghe said, on ianuarie 12, 2016 at 8:08 pm

    Iata o alta curiozitate „natională”:, formatoare de opinie (!?!)
    „Gîndul de marți, 12 ianuarie 2016” – ION CRISTOIU.
    http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-12-ianuarie-2016/
    „Cazul Bodnariu sau cum ar fi să vedem un tip venit din junglă revoltat că nu-i lăsat să se plimbe în p…a goală prin București”
    ……
    Din ce spune, bine – totusi – că l-a mai corectat mama sa de ne-ascultare.
    Insuficient, si asta se vede acum – nu a inteles mai nimic, reactia sa de „răspuns” a fost instinctuală (de unde si „nevoia” de a fi fost continuată corectie fizica) si mintea-i nu s-a dumirit nici pană acum.
    Că pedeapsa din familie corectează ceea ce se pedepseste mult mai dureros de „societate”, dacă nu ar fi aplicata nu este un secret.
    In Apus, se prefera medicatia cu otravuri puternice care distrug sistemul nervos si ajută la crearea asasinului „in masă”, dar si a populatiei de „zombie” care se observă ca e deja majoritară.

    Apreciază

  19. Mel said, on ianuarie 12, 2016 at 8:32 pm

    Nici măcar nu îndrăznesc sa ma gândesc ce o fi in sufletul bieților părinți si al acelor copii nevinovați! Ma doare sufletul! Eu cred ca mi-as pierde mințile!

    Apreciază

  20. Mirela said, on ianuarie 12, 2016 at 10:39 pm

    În Elveția a ieșit la iveală un capitol sinistru de inginerii sociale. Generații la rând, copii și adolescenți au fost luați de la părinți și duși în lagăre de muncă forțată sau chiar în închisori, cum a fost cazul fetelor care nășteau fără să fie măritate.

    http://www.antena3.ro/actualitate/documentar-copii-rapiti-334397.html

    Apreciază

  21. […] Si iata comentariul fratelui lastunnegru postat la PATRIARHIA SA NU TACA!!! SRI, Guvernul, Parlamentul si Presedintia sa se implice. Altor doua familii…: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.