SACCSIV – blog ortodox

Video (ianuarie 2016): PAPA FRANCISC cheama la RELIGIA LUI ANTIHRIST

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 10, 2016

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tvarheolog said, on ianuarie 10, 2016 at 9:21 pm

    Pe Antena 3, acum, Ediție specială dedicată răpirii copiilor români de către statul norvegian.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 10, 2016 at 10:11 pm

      tvarheolog

      Ma uit acum la Bogdan Chirieac. Cat rahat mananca …

      Apreciat de 2 persoane

      • maxim said, on ianuarie 10, 2016 at 11:51 pm

        Chiar si prin emisiunea aceasta se promoveaza ciordirea copiilor, chiar si prin injurarea sistemului nordic, tribal. Treaba are caracter global, sa nu ne amagim. Bogdan Chireac a spus in seara asta unui tata care a fugit din Norgegia zilele astea cu copii cu tot, ca sa nu ii ciordeasca statul nordic: ,, Nu veniti in Romania cu ei caci statul roman o sa va lege si o sa va extradeze inapoi in Norvegia. Fugiti intr-o tara europeana unde se respecta drepturile omului’. Cu alte cuvinte, nu aveti scapare meseriasilor! Proiectul este pentru intreaga planeta. Ultima generatie a lumii trebuie sa ajunga super-zombi, soldati si ingeri cazuti ai lui Lucifer. Totul e eugenie si tiranie. Aceeasi clica ce a gandit si promovat comunismul, fascismul si nazismul conduce lumea spre tirania suprema globala! Sa nu credeti altfel…

        Apreciază

  2. maxim said, on ianuarie 10, 2016 at 9:43 pm

    Sa speram ca toti dreptcredinciosii (ortodocsi) stiu ca papa si papistasii nu sunt nici botezati, si nici vreo hirotonie nu au…

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 11, 2016 at 9:24 am

      maxim

      de unde vrei tu sa stie bicisnicitii, ca la beserica sunt indoctrinati altfel, ecumenismul se vinde „stralucitor” ambalat si victorios la pangare si produce generatii de popi noul trend standard …. astia la randul lor formatazea „dreptcredinciosii” adica produc noua forma de KAKODOCSI botezati ortdodox, ducatorii „evlaviosi” DEGEABA la Biserica spre hula lui Dumnezeu si imbogatirea iadului

      Apreciază

  3. dante said, on ianuarie 10, 2016 at 9:46 pm

    Acest popey este premergatorul antihristului. In cei 2000 de ani de existenta ai crestinismului n-am vazut scris undeva ca toti credem in acelasi „dumnezeu” si ma refer aici la ortodoxie. Nu mai au rusine acesti iude, acesti lupi in piele de oaie ce stau mina in mina cu oculta. Probabil ca nu va mai dura foarte mult si va trebui sa vina Ilie si Enoh caci multi vor cadea.
    Incepe balul…

    Doamne fereste!

    Apreciază

  4. Mălin said, on ianuarie 10, 2016 at 9:52 pm

    Papa Francisc este clar profetul mincinos. Părintii Elpidie si Nectarie Moulatsiotis aveau dreptate1

    Apreciat de 1 persoană

  5. cosminmatiu said, on ianuarie 10, 2016 at 10:04 pm

    „Il avem pe mesia

    Sunt sigur ca multi nu vor fi de accord cu ce vor citi in continuare iar altii vor rade.
    Totusi, imi fac datoria si nu am alt interes decat Adevarul, care nu este o idée ci O Persoana. Unul singur a marturisit lumii “ Eu sunt Calea, Adevarul si Viata “, si a dovedit-o pe Cruce acum 2000 de ani si o dovedeste zilnic in Sf. Altar – Iisus Hristos, singurul si adevaratul Mesia in veci.
    “ Il avem pe mesia “- este strigatul auzit de la o multime de rabini si de evrei mozaici ultraortodocsi , la inceputul anului 2015 in cetatea Ierusalimului , in preajma Zidului Plangerii. De cateva ori, din 14 mai 1948 – ziua infiintarii statului Israel – incoace, s-au mai vazut manifestatii de-ale lor in legatura cu mesia cel asteptat si pregatit de ei. Dar in toate se auzeau strigatele : “ Il asteptam pe mesia.” Sau “ mesia va veni foarte repede.” ( s-a declarat acum cateva zile oficial ).
    De data aceasta insa, au strigat si au impartit manifeste in care scria :” Il avem pe mesia in carne si oase.” Pe un site de-al lor in limba ebraica a aparut chiar o lista cu semnaturile a 45 de rabini care garantau ca “ Il avem pe mesia in carne si oase.”
    “ De unde stii acestea ? ” sau “ pe ce te bazezi ? “ ma veti intreba . Stim din marturia unui calugar crestin ortodox de la o Manastire din Israel. Acesta , citind scrierile Sf. Paisie Aghioritul si pe cele ale P.Justin Parvu in legatura cu actele electronice, a refuzat sa-si faca pasaport biometric. Atunci, staretul l-a dat afara dimpreuna cu un alt calugar care a refuzat si el aceste acte . Cei doi au mers in Ierusalim la o alta manastire unde au stat o perioada scurta de timp. Prin ianuarie-februarie 2015, unul dintre ei – care stia limba ebraica – a vazut pe inet un site evreiesc in care 45 de rabini semnau ca “ IL avem pe mesia in carne si oase “.
    A doua zi cei doi au auzit strigate , venite din cetatea Ierusalimului si multime mare de ultraortodocsi evrei manifestand zgomotos. Au mers la ei si au intrebat ce se intampla. Li s-a aratat un manifest in care scria : “ Il avem pe mesia in carne si oase.”
    A treia zi s-au rugat Mantuitorului sa-i lumineze ca nu cumva sa fie vreo inselare.
    Au vazut atunci pe inet un interviu cu un duhovnic contemporan din Atena care spunea : “ Cand va veni antihrist, nimeni nu stie, decat Mantuitorul Iisus Hristos. Dar semnul va fi ca rabinii vor striga “ Il avem pe mesia.”.Cei doi au plecat atunci in Europa uimiti fiind de semnul care li s-a aratat.
    Rabinul sef al Ierusalimului, Shlomo Amar”

    http://singuruladevarortodoxia.blogspot.ro/2016/01/se-va-arata-antihrist-in-2016-iata-o.html

    Apreciază

    • mihai said, on ianuarie 10, 2016 at 10:45 pm

      Apai frate sorin daca este asa atunci zilele omenirii sunt numarate si mai ales ca profetul mincinos papa a programat unificarea tuturor religiilor

      Apreciază

      • maxim said, on ianuarie 10, 2016 at 11:34 pm

        Eu simt asa: pana in 2020 vor incepe sa ne spuna cat mai pe fata ce au de gand, intre 2020 si 2030 va incepe adevarata prigoana globala, politie planetara, o religie unita si draceasca pentru toti, stabilirea centrului omenirii intr-o tara, urmand ca dupa 2030 sa vina intitulatul ‘big brother’ falsul mesia.

        Apreciază

  6. Claudia said, on ianuarie 10, 2016 at 10:30 pm

    Nimic din netrebniciilei Papei nu ma surprinde si nu ma mira. In fond si la urma urmei, este si el o sluga:
    http://www.lovendal.ro/wp52/absolut-socant-papa-francisc-ii-pupa-mana-lui-david-rockefeller-unul-din-liderii-illuminati-daca-nici-aceasta-poza-nu-v-a-convins/

    Apreciază

  7. Cristiann Zaharia said, on ianuarie 10, 2016 at 10:40 pm

    papa este satana.

    Apreciază

  8. Iones said, on ianuarie 10, 2016 at 10:43 pm

    Explicația preoților cu privire la simbolurile ciudate din Catedrala Mantuirii Neamului

    http://adevarul.ro/news/bucuresti/simbolurile-bizare-machetele-interiorul-catedralei-neamului-explicatia-preotilor-nu-reprezinta-nimic-1_569232be37115986c6553bbd/index.html

    Apreciază

  9. ban said, on ianuarie 10, 2016 at 11:15 pm

    Un videoclip minunat, in concordanta cu timpurile moderne. Pute frumos a dragoste frateasca, dar pacat ca lipsesc din el tocmai fratii nostri intru iubire ecumenista: daniel ciobotea, sofronie dr., iosif pop, teodosie sn., laurentiu streza si gasca, adica toti episcopii nostri. Ca din cauza pacatelor noastre, nu cred ca avem vreun episcop adevarat, antiecumenist, cum au grecii. Chiar si Pimen, cred ca la Sf. Liturghie, tot pe Daniel il pomeneste.

    Apreciat de 1 persoană

  10. John said, on ianuarie 10, 2016 at 11:16 pm

    @ saccsiv,referitor la acest personaj am avut un vis (vedenie)..Povestesc aici sau pe email?

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on ianuarie 10, 2016 at 11:36 pm

      John

      Cum vrei.

      Apreciat de 1 persoană

    • Mihail said, on ianuarie 11, 2016 at 12:13 pm

      John, vreau si mie sa-mi povestesti, te rog!

      Apreciază

    • john said, on ianuarie 11, 2016 at 4:47 pm

      Saccsiv,in cele ce urmeaza am sa-ti relatez visul ce l-am avut cu papa Francisc dupa ce a fost ales.Nu stiu care o fi semnificatia visului poate ma lamuriti unii dintre voi.Nu l-am povestit public niciodata doar celor din familie,dar nu am primit un raspuns multumitor.Poate vor fi persoane care se pricep mai bine.
      Iata-l:
      Era in primavara lui 2013 si ma pregateam sa merg,la una din surorile mele,in Italia.In acea perioada am avut o serie de vise care in cel mult un an s-au dovedit a fi adevarate avertismente la ce avea sa urmeze.Intr-una din nopti se facea ca priveam un deal negru proaspat arat la ale carui poale serpuia o vale strajuita de’o parte si de alta cu copaci verzi(plopi – foarte des intalnit in zona)La un moment dat, in timp ce ma apropiam de acea vale,il vad pe actualul Papa calare pe un magarus,iar de darlogi tinea cardinalul Camerlengo(cel care a facut anuntul „Habemus Papam”)M-am apropiat de ei, am salutat,si i-am intrebat unde se duc doar ei doi fara garda.Papa s-a intors spre mine si mi-a raspuns:”urmeaza-ne si-ti voi arata ce are sa se intample”.M-am dus cu ei pe un drum ce ocolea dealul si iata ca intram intr-o sala cu scaune negre iar in fata o scena imensa imbracata in purpura rosie.Am luat loc in primele randuri si priveam la scena unde era asezat un sicriu imens (sub forma trapezoidala)iar in sicriu papa Ratzinger.M-a contrariat imaginea papei mort,pentru ca eu, in timp ce vorbeam cu cei doi pe drum, auzeam vocea lui Ratzinger nu pe-a lui Francisc.La un moment dat,se aude mare rumoare, in sala,iar vocea papei Ratzinger mi-a raspuns la ganduri si a zis: „Non credere a tutto quello che vedi”..Invalmaseala si voci ridicate,pentru ca oamenii nu puteau iesi afara..Apoi m-am trezit. Iata ca au trecut aproape trei ani si retin cu lux de amanunte tot.O fi un simplu vis s-au un avertisment?Eu ma gandeam ca, la cele declarate de Francisc cu privire la pontificatul sau care v-a fi unul scurt si ca unii nu vor mai prinde urmatorul Craciun,s-ar putea „sa plece” inaintea lui Ratzinger.
      Ceva de genul era sala..

      pe scena sicriul in locul mesei cu sfesnice,iar papa si cardinalul in genunchi in fata scenei

      Priviti-l cu atentie pe acest cardinal – Camerlengo,ce va inspira? 🙂


      Apreciat de 1 persoană

      • rozalia said, on ianuarie 12, 2016 at 12:00 pm

        cu tot respectul, eu cred ca ne cam ambalam in a descifra vise. Sfantul Ignatie Briancianinov in ‘Despre inselare’ spunea sa nu ne lasam prada viselor si interpretarilor lor. Nu noi, adica mirenii. Mare ispita, mare pacat!

        Apreciază

  11. ines said, on ianuarie 11, 2016 at 2:49 am

    Monahul Teodot spune ca antihristul isi va face aparitia la marele sinod.

    Apreciază

    • maxim said, on ianuarie 11, 2016 at 9:43 pm

      Trebuie avut grija: antihrist poate sa trimita inainte un pseudo-antihrist ca mai apoi, el, realul antihrist sa vina ca un superman, ca un supersalvator mesia… De luat aminte…

      Apreciază

  12. minionita said, on ianuarie 11, 2016 at 2:50 am

    Papa vorbeste ca ceea ce este: regele unui stat care are interesul sa supuna si sa aserveasca. Avem noi nevoie de cineva care se pretinde substitut al lui Iisus? NU.

    Apreciază

  13. Vasi said, on ianuarie 11, 2016 at 12:51 pm

    Profetul cel mincinos isi intra in rol. Se apropie imparatia lui anticrist.
    Credinta crestina adevarata nu este reprezentata sau simbolizata de un bebelus din lut sau plastic ci de Sfanta Cruce. Si eventual Iisus Hristos pe cruce. Unde este Crucea din toate simbolurile alea?

    Apreciază

  14. Radu said, on ianuarie 11, 2016 at 3:08 pm

    Sub falsa masca a „iubirii” si a tolerantei se prostesc masele de ignoranti ca sa amestece binele si raul si sa ne duca la pierzanie.

    Inca putin si vedem si o religie mondiala care este de fapt obiectivul principal.

    Iubirea fara Dumnezeul adevarat nu e iubire e falsitate e pacat.

    Apreciază

  15. glr said, on ianuarie 11, 2016 at 4:21 pm

    Apreciază

  16. ORTODOXIE said, on ianuarie 11, 2016 at 10:28 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  17. gerica64 said, on ianuarie 13, 2016 at 4:08 pm

    Simbolul crestinismului este Crucea nu un nou nascut.Mai pe scurt vor sa scoata Crucea din biserici.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.