SACCSIV – blog ortodox

Video – MUGUR VASILIU raspunde la o intrebare fundamentala: “TIE NU TI-E FRICA?”. Voi cum raspundeti?

Posted in AXA, MUGUR VASILIU by saccsiv on ianuarie 9, 2016
Tagged with: , ,

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on ianuarie 9, 2016 at 6:42 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. cosminmatiu said, on ianuarie 9, 2016 at 8:26 pm

    Mare adevar asa trebuie sa ajungem sa stam si noi cu frica, sa o avem numai fata de Dumnezeu

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 11, 2016 at 3:06 pm

      cosminmatiu

      „Sa stam bine, sa stam cu frica , sa luam aminte !”

      si „Frica de Dumnezeu este începutul înţelepciunii; cei fără minte dispreţuiesc înţelepciunea şi stăpânirea de sine.” (Pilde 1, 7)

      Apreciat de 1 persoană

  3. paul said, on ianuarie 9, 2016 at 8:57 pm

    mai sunt oameni cu CONSTIITA activa . Sa ne ajute Dumnezeu sa avem cat mai multi frica aceasta care duce catre CER catre DUMNEZEU . AMIN

    Apreciat de 1 persoană

  4. oarecare said, on ianuarie 9, 2016 at 9:09 pm

    offtopic
    http://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Doua-eleve-de-origine-romana-au-castigat-un-concurs-de-stiinte-in-Irlanda-128712

    …în care prezentau pagubele produse fertilității solului de modul de hrănire a animalelor. Ideea acestui proiect a apărut când Diana și-a vizitat bunica și a observat că găinile din ferma acesteia sunt mult mai mici decât cele găsite în comerț …

    wtf?!?

    Apreciază

  5. marinela said, on ianuarie 9, 2016 at 10:10 pm

    Un raspuns sincer si si plin de invataminte duhovnicesti;mi-a placut f mult.Toti ar trebui sa avem frica asta sfinta de Judecata Suprema ,de Dumnezeu, de nemintuire si atunci se va salaslui in sufletele noastre acel dor de divin,de Hristos,de rai.Insa pe marea majoritate ne macina frica de cotidian,de ziua de miine de insuccese ,intr-un cuvint -frica de nimicuri.In comparatie cu Dumnezeu ,totul e nimic,pulbere-n vint,insa noi in nimicnicia noastra le dam o valoare nemeritata ,uitind de Suprematia Dumnezeiasca.Doamne ,ajuta-ne cu marea Ta milostivire , invredniceste-ne si pe noi sa fim de-a dreapta Ta, cind vom pasi la Judacata;pomeneste-ne si pe noi cind vom veni in Imparatia Ta,nu spre judecata sau spre osinda ,ci spre viata de veci.Amin.

    Apreciază

  6. rr said, on ianuarie 9, 2016 at 10:39 pm

    Colonelul Muammar Gaddafi l-a avertizat pe Tony Blair că jihadiștii vor să pună stăpânire pe Mediterana și că vor ataca Europa, dacă regimul din Libia se va prăbuși. Afirmațiile au fost făcute într-o convorbire telefonică de pe 11 februarie 2011, al carei transcript a fost desecretizat. Se întâmpla cu trei săptămâni înainte de intervenția NATO în Libia, împotriva regimului Gaddafi.

    ”Nu îi atacăm noi, ei ne atacă pe noi. Trebuie să va spun adevărul. Nu e o situație deloc dificilă. Povestea e simplă: o organizație are celule în adormire în Africa de Nord. Este Organizația Al-Qaeda din Nordul Africii. Celulele sunt similare cu cele din America de dinainte de 9/11. Au reușit să obțină arme și îi terorizează pe oameni. Oamenii nu pot ieși din case”.

    ”Este o stare de jihad. Au arme și îi terorizează pe oamenii de pe străzi. Dacă îi ataci, fug. Nu aveți imaginea adevărată. Nu exista corespondenți străini aici. Am cerut să vină toți reporterii din lume și să spună adevarul. Sunt bande înarmate, au arme. Nu am hotărât să ripostăm cu forța, ci le-am cerut familiilor lor să-i convingă să lase armele. Nu poți să te înțelegi cu ei. Tot spun lucruri de genul Mohamed este singurul profet. La fel ca Bin Laden. Îi deschid calea către Africa de Nord. Îi deschid calea către Africa de Nord. Vor să se îndrepte spre Africa de Nord. Controlează Mediterana. Planifică să… în Marea Mediterană. Vapoare și ambarcațiuni cu necredincioși. La fel ca în timpul lui Barbarossa și în timpul Imperiului Otoman. Vor să controleze Mediterana și apoi vor ataca Europa. Trebuie să explicați comunității internaționale. Reporterii pot veni să vadă că ăsta este adevarul. Sunt bineveniți”.

    Convorbirea a durat circa jumătate de ora și Gaddafi a insistat că încearcă să apere Libia în fața luptătorilor al-Qaeda.

    Câteva ore mai târziu a urmat o nouă convorbire, de data aceasta mai scurtă. Gaddafi i-a spus lui Blair: ”Va trebui să înarmez lumea și să mă pregătesc de luptă. Vor muri libieni, vor fi probleme în Mediterana, în Europa și în restul lumii. Aceste grupări armate se folosesc de situația din Libia ca de o justificare și noi îi vom înfrunta”.

    http://www.cotidianul.ro/februarie-2011-avertismentul-profetic-al-lui-gaddafi-pentru-blair-274186/

    Apreciază

  7. el said, on ianuarie 9, 2016 at 10:49 pm

    „sa nu bravam ” !!! ___ dupa invatatura pentru vremurile de azi a Avvei Adrian Fageteanu !

    Apreciază

  8. el said, on ianuarie 9, 2016 at 10:53 pm

    „Fiti nevinovati ca porumbeii si INTELEPTI ca serpii !” ___ fata de Dumnezeu sa ne pazim cat putem fara pacat, si fata de lume sa ne ascundem cu intelepciune darul ( lucrarea matuirii proprii nepunand-o in pericol) iar DACA ni se va cere SA MARTURISIM cu orice pret cu toata inima si din toata vartutea pe Hristos!

    Apreciază

  9. Riko said, on ianuarie 9, 2016 at 11:28 pm

    Poate ca eu sunt mai defect decat credeam, dar mi-e nu mie frica de Dumnezeu. Nu imi e frica de nimic, simt emotie cand fac ceva periculos dar nu frica. Cand am folosit cuvantul frica ma refeream la neincrederea pe care o am in mine. Nu constientizez ce reprezinta iadul oricat mi-ar explica cineva, nu cred ca as constientiza ce inseamna iadul nici daca as trece prin el si m-as intoarce acum aici. Cand se intampla cevain jurul meu, parca eu nu sunt acolo si privesc de undeva de departe. Nu mi-e frica de cani, de inaltime, de oameni, de foamete sau altele.
    Cand auzeam „cu frica de Dumnezeu” intelegeam de ce trebuie frica, insa nu am experimentat pe propria piele sa vad cum e sa ai frica de Dumnezeu. La inceput cand am inceput sa incerc sa nu mai fac pacate si sa ma apropii mai mult de Dumnezeu am facut-o in scop pur rational. Stiam si credeam ca Dumnezeu exista, am inteles ce se intampla daca esti rau si ca orice copil nu am vrut sa fiu de partea raului si nici sa ajung in iad. Acum insa nu incerc sa fiu cat mai aproape de Dumnezeu in scop rational pentru a nu ajunge in iad ci incerc sa fac tot ce imi sta in putinta cu ajutorul Lui Dumnezeu si impotriva ispitelor celui rau sa fac voia Tatalui Ceresc pentru ca asa vreau eu, nu pentru ca mi-e frica, nici pentru ca nu vreau sa ajung in iad.
    Am trecut prin cateva traume in copilarie, am ajuns sa vreau sa ma sinucid, stiam ca daca imi dau ocazia sa ma sinucid as fi facut-o, dar in copilarie frageda am aflat si de Dumnezeu si stiam ca cel mai mare pacat pe care in pot face in afara de hula este sinuciderea si cumva, cumva am incercat sa nu imi dau ocazia de a ma sinucide. Apoi am trecut prin mai multe etape.
    Alta explicatie in afara de inconstienta sau/si mandrie care sa explice lipsa de frica pentru cele pamantesti nu este decat increderea pe care o ai in Dumnezeu. Eu cred ca sunt inconstient, iara-si nu stiu alt cuvand care sa exprime mai bine ce vreau sa spun. Oricum, probabil ca sunt intr-o stare jalnica, daca vrea cineva sa imi zica cate ceva.

    Apreciază

    • ioanc said, on ianuarie 10, 2016 at 1:39 pm

      Frate tine mintea in iad si nu deznadajdui, caci il avem pe Hristos biruitor. Firea noastra e stricacioasa, sa nu punem pret prea mult pe ea. Sa pastram dreapta credinta ce ne-a fost data si sa facem faptele ei. Si sa nu uitam ca noi, pacatosii suntem ai lui Hristos nu din alegerea noastra ci din voia Lui.

      Doamne, ajuta!

      Apreciază

    • Liliana said, on ianuarie 10, 2016 at 8:06 pm

      Riko,
      Doamne ajuta!
      Frica de Dumnezeu-acest prea bun,blind,smerit,iubitor,cuviincios,jertfelnic,mult milostiv,indurat si iertator Dumnezeul nostru!- inseamna sa nu cumva sa iesi din aceasta dragoste a Lui,sa nu o pierzi,sa nu o meriti-si citi o merita,Doamne?! In afara dragostei Lui,fara El,cum sa existi?!!Acolo-i iadul,intunericul,scrisnirea dintilor,batjocura si dementa rautate demonica care se razbuna vesnic pe Dumnezeu,torturind pe nefericitii care s-au despartit de Tatl Nostru…
      Sa ne silim sa fim pururi linga Domnul Nostru Iisus Hristos,caci nimic nu e mai bine,mai frumos si mai fericit decit sa poti fi in dragostea Lui.Iti dai seama:sa poti privi fata lui Hristos!…Sa o vezi pe Preasfinta si Curata Sa Maica!-ce poate fi mai deplin fericit?!

      Apreciază

      • Riko said, on ianuarie 10, 2016 at 9:20 pm

        Un profesor de religie ne-a spus ca iadul nu este asa cum crede toata lumea ci este de fapt atunci cand realizezi ca te-ai despartit de Dumnezeu, si ca nimic ne este mai dureros de atat.

        Apreciază

  10. Prahovean said, on ianuarie 9, 2016 at 11:56 pm

    Să mă ierte Dumnezeu dacă greșesc, dar uite cum văd eu situația: Noi ne batem cu pumnul în piept, că nu ne e frică, că suntem tari. că de Dumnezeu ne este frică, nu de oameni, precum Făt Frumos din povestea lui Eminescu. Dar oare chiar așa suntem? Adică, pe mine m-am văzut deseori în situația asta, mă convinsesem pe mine că mi-am depășit frica, că voi face ce trebuie că voi mărturisi etc Și iatâ-mă că, la prima încercare, am căzut, am dat bir cu fugiții, ba chiar mi-am găsit justificări pentru lașitate. Când vom fi încercați, vom vedea. De aceea se și numește încercare, când vom fi lămuriți, prin ele ieșim curățați. Vorbe, nu fapte. Da, mi-e frică, mi-e frică de nu mai pot. Recunosc. Sunt un laș. Dar măcar atât să fac și să sper în mila Lui Dumnezeu, cu harul său, să mă țină. Dacă El va vrea, dacă El va considera bine. Eu nu pot să mă dau cu părerea legat de voia Domnului, de socotelile lui, dar cred că trebuie să îmi asum ce vine de la El, să încerc să primesc crucea ce El mi-o dă, iar dacă nu pot să port, voi cere îndurare. Există curaj și fals curaj, care e de fapt trufie. Trufie găunoasă. Poate fratele Mugur Vasiliu a ajuns într-un stadiu de înduhovnicire la care eu nu am ajuns și a depășit lașitatea, poate ca el trebuie făcut. Dacă este așa, eu recunosc că sunt mult în urmă. Lipsa smereniei duce la pierderea discernământului, iar fără el zelul sau curajul care credem că le avem pot face mai mult rău decât bine, sau chiar numai rău. Nu am dreptul să fiu ipocrit, când le spun detractorilor SfântuluI Arsenie Boca care zic că el nu putea să spună sau făcă anumite lucruri, lucruri ce ar fi dovezi că avea trufia înșelaților, că uneori, rar e drept, unii oameni pot atinge anumite culmi care doar puțini cuvioși le ating și efectiv și nu se mai pune problema în acel fel de înșelare, nu am dreptul să îi mustru așa pe ei și să îl etichetez similar pe fratele Mugur Vasiliu sau pe cei cael de bătut cu pumnul în piept în gol. Poate greșesc, dar așa văd lucrurile. Dumnezeu să aibă milă de noi toți!

    Apreciază

  11. Radu Humor said, on ianuarie 10, 2016 at 12:00 am

    Frica de Dumnezeu, reprezintă teama de a nu ieşi din voia Lui !
    Iar dacă ştii că Lui nu i-ar place ca tu să minţi, să furi şi restul de până la cele 10 porunci, în rest nu-ţi rămâne decât să faci ceea ce consideri tu că ar fi „uitat” El să interzică, din motiv că ar trebui să rămână ceva şi la latitudinea ta ! 😉
    De aceea nu-ţi poate fi frică să-l critici pe vreun cămătar, sau comunist evreu, dacă afli răul pe care l-au făcut, cu bună ştiinţă şi cu rea voinţă neamului nostru, de teamă să nu superi ceea ce ei numesc „corecticall politic”, dar este profund injust şi imoral !
    Dar, nu-i poţi critica „en gross” , cum o fac ei cu noi, făcându-ne în toate felurile ( puturoşi, hoţi, laşi sau nepricepuţi ), deoarece, vorba lui Petre Ţuţea cu Dorohoiul 😉 , trebuie să dăm Cezarului (ceresc) ce-i a Lui !
    Mi-e nu mi-a fost niciodată frică să-mi critic şefii, mergând până la nivel de miniştrii, secretari de stat, sau alţi şefi ierarhici superiori, dar, nu că mi-a fost teamă, ar fi prea mult spus, dar am cântărit de două ori orice decizie de sancţionare a subalternilor !
    Şi asta, tocmai pentru a nu greşi, a-i nedreptăţi, sau chiar pentru a nu suferi familiile lor de pe urma nesăbuinţei lor ! Şi vă asigur că am reuşit să am respectul şi unor şefi, dar şi pe lângă respect şi recunoştinţa celorlalţi.
    Dar, mai mult decât orice. m-a bucurat felul în care au înţeles să-şi corecteze greşelile, devenind oameni în care puteai să ai toată încrederea !
    Până la urmă, întrebarea se referă, în principal, la aspectul ce presupune sancţiuni politice şi de altă natură, inclusiv judiciare, în urma unor atitudini ce nu convin guvernanţilor, care la rândul lor, de teama de a nu-şi supăra şefii aflaţi ba pe la Bruxelles, ba pe la Washingthon, ba direct pe la Tel Aviv, , s-ar putea să recurgă la acţiuni drastice, mergând până la privare de libertate. Dar, din proprie experienţă vă spun că atunci când adevărul este evident de partea celui care nu se supune, intervine şi la ei teama şi de ce nu, frica de Dumnezeu!
    Pentru că ateul este cel care se teme cel mai tare de Dumnezeu ! 😉
    Şi de aceea se teme să-I recunoască existenţa , oricâte dovezi i s-ar aduce !
    Rugaţi-vă pentru ei !
    Sunt cei mai nefericiţi dintre oameni !
    Poate de aceea singura lor satisfacţie este aceea de a observa că aiurelile lor. a unora ca prof. Moise, cel cu orele, nu cu apele, sau Cernea, cel cu faţa acoperită de o barbă roşcată şi fundul la dispoziţia celor de teapa lui, singura lor preocupare, este „otrăvirea” societăţii creştine cu pretenţii şi reguli, ce nici regnul animal nu le practică ! Aici s-ar putea ca mula să fie cea mai nefericită excepţie, dacă ne luăm după Darwin, tata tuturor creaturi ieşite din evoluţii ce par în sfârşit să meargă şi invers :
    De la om, la maimuţă !
    Şi dacă te uiţi mai atent la unii, mai că-ţi vine să să nu mai glumeşti !

    Apreciază

    • Radu Humor said, on ianuarie 10, 2016 at 12:09 am

      Din păcate n-am putut intra pe AXA pentru a comenta !
      Cei care o pot face, să nu ezite a nu-l lăsa atât de singur pe M.V.
      Merită cu mult mai mult decât atât !

      Apreciază

      • Radu Humor said, on ianuarie 10, 2016 at 12:18 am

        Şi încă ceva :
        De frica de a nu aluneca pe ghiaţă, de a nu-ţi cădea un ţurţure în cap, că tot e aşa vreme, te poţi apăra şi singur:
        – purtând încălţări potrivite,mergând mai atent şi mai departe de marginea de trotuar, pe care cad de obicei, nu numai ţurţuri, ci şi tencuială, etc.
        De frica de a nu păţi ceva că nu eşti corect politic ( ce tâmpenie 😉 ), că tot trăim asemenea vremuri, nu te poţi apăra singur !
        Dar te apără Bunul Dumnezeu şi bunii prieteni care au fost şi sunt de când Lumea – creştinii !
        Şi dacă nu, NU !

        Apreciază

  12. Alexandru(Fulger) said, on ianuarie 10, 2016 at 12:26 am

    Arta despre NOM , foarte adevarata si trista…

    http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

    Apreciază

  13. Graiul Ortodox said, on ianuarie 10, 2016 at 12:56 am

    Papa este chemat la pocăință și la lepădarea de ereziile Papismului de către Mitropoliții Serafim de Pireu și Andrei de Konița
    https://graiulortodox.wordpress.com/2016/01/09/11107/

    Apreciază

  14. hilohi bogdan said, on ianuarie 10, 2016 at 8:40 am

    spunea un viteaz : ” curajul este atunci când acţionezi chiar dacă ţi-e frică”…asta este de frică nu scapă nimeni…dar laşitatea este atunci când poţi acţiona şi nu vrei. ,,Îndrăzniţi !” spune Domnul „Eu am învins lumea ! „

    Apreciază

    • Liliana said, on ianuarie 10, 2016 at 8:41 pm

      ,,Eu am biruit lumea”.(Sfinta Evanghelie dupa Ioan,cap.16,33)’.IC HC NIKA-IIsus Hristos biruie!
      Dumnezeu nu iubeste fricosii,adica lasii ,egoisti,delatori,tradatori,vinzatori,etc.

      Apreciază

  15. hilohi bogdan said, on ianuarie 10, 2016 at 8:55 am

    „Soarta îi ajută pe cei îndrăzneţi „(prov.lat.)sau „fricoşii nu se mântuesc” dece?…pt.că din iubire de sine nu s-au ”primejduit”.Curajul îi ,,răsplăteşte chiar şi pe răufăcători(vezi cazuri de bandiţi celebri) Încredinţare si curaj !

    Apreciază

  16. Spaceman said, on ianuarie 10, 2016 at 1:25 pm

    Frică, teamă, lașitate, curaj…nu sunt teme ușoare care pot fi abordate cu superficialitate. Fecioarelor înțelepte le-a fost frică să nu rămână fără untdelemn în candele, sluga vicleană și leneșă de frică și-a ascuns talantul în pământ…Cum ar fi să te trezești cu două matahale la ușa casei tale care doar te fixează lung cu privirea, fără să-ți facă nimic altceva până intri în casă, sau îi auzi vorbind tare la telefon zicând: așa(numele tău) îl cheamă? da, da îl vad, aici stă! Normal că ți-e frică, dar mie cel mai tare îmi este frică să nu fiu printre cei cărora le va spune Domnul Iisus Hristos: Adevărat zic vouă: Nu vă cunosc pe voi. Închei comentariul într-o notă veselă…

    Apreciază

  17. ioana L. said, on ianuarie 10, 2016 at 6:06 pm

    Mie mi-e foarte frica de …oameni. Mi-e frica si de Judecata, dar nadajduiesc la mila Lui Dumnezeu si incerc sa ma pocaiesc. Dar oamenii…niste fiare! Numai cand ma gandesc ce au facut la Pitesti, la Aiud si ce ar putea sa faca ca sa ne lepadam de credinta (de acum, incolo) ma ingrozesc. Oare vom rezista? Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne!

    Apreciază

  18. Ioana said, on ianuarie 10, 2016 at 8:54 pm

    Despre sfaturile date aproapelui:

    „Celor mândri şi plini de sine le place să dea sfaturi şi să povăţuiască. Ei nu ţin cont de calitatea sfatului lor! Lor nici prin gând nu le trece că printr-un sfat nelalocul lui îi pot provoca răni de nevindecat unui începător neexperimentat care îl acceptă cu încredere oarbă şi cu o înfierbântare trupească! Ei au nevoie de succes, oricare ar fi calitatea şi originea lui. Scopul lor este de a produce impresie asupra începătorului şi a-l supune moraliceşte! Ei au nevoie de lauda omenească! Pentru ei este important să fie luaţi drept stareţi, învăţători, sfinţi, înţelepţi, văzători cu duhul! Să-şi satisfacă nemărginita înfumurare şi mândrie.

    Acum, mai mult ca oricând, este adevărată rugăciunea Proorocului: „Mântuieşte-mă, Doamne, că a lipsit cel cuvios, că s-a împuţinat adevărul de la fiii oamenilor. Deşertăciuni a grăit fiecare către aproapele său, buze viclene în inimă şi în inimă rele au grăit” (Ps. 11, 2). Cuvântul mincinos şi făţarnic nu poate să nu fie rău şi vătămător. Împotriva acestui fel de atitudine e necesară o precauţie sporită”

    „Cere sfaturile părinţilor şi fraţilor îmbunătăţiţi, dar urmează-le cu cea mai mare atenţie şi precauţie. Nu te lăsa cucerit de un sfat după prima impresie pe care ţi-o lasă! Din cauza patimilor şi a orbirii tale se poate întâmpla ca un sfat pătimaş şi vătămător să-ţi placă numai şi numai din neştire şi din lipsa de experienţă, sau de aceea că este în armonie cu vreo patimă adâncă, necunoscută de tine, dar care e înăuntrul tău. Cu lacrimi şi cu înfrângere de inimă roagă-L pe Dumnezeu să nu te lase să te îndepărtezi de la voia Lui sfântă, urmând voia omenească cea decăzută – a ta, a aproapelui sau a sfătuitorului tău. Verifică-ţi gândurile tale, precum şi gândurile şi sfaturile aproapelui cu Evanghelia.”

    – Sfântul Sfinţitul Ierarh Ignatie Breanceaninov
    Despre viaţa duhovnicească după sfat

    ( Stareții despre vremurile de pe urmă, pag. 5 http://toaca.md/site/toaca.md/userfiles/_bibl/8 )

    Apreciază

  19. marinela said, on ianuarie 10, 2016 at 9:38 pm

    Ioana
    Foarte intelepte si adevarate cuvinte ,macar de le-am urma!

    Apreciază

  20. Ioana said, on ianuarie 10, 2016 at 10:13 pm

    Să ne fie frică să nu ne despărțim de voia lui Dumnezeu, sau să îndepărtăm pe alții de voia Sa.

    Apreciază

  21. Radu said, on ianuarie 11, 2016 at 2:53 pm

    Frica fata de sistem? fata de francmasoni?

    Mi-e mai degraba mi-e frica de ceva va urma dupa moarte judecata la care vom da cu totii socoteala.
    Oricum vom muri cu totii intr-o buna zi fie ca murim pasnic sau impuscati.

    Frica vine de la diavol cu asta ne guverneaza elitele cand frica dispare ei pierd controlul si puterea.

    E prima data cand il vad pe domnul Vasiliu pe youtube a avut un discurs video foarte bun si inspirational.

    Apreciază

  22. […] Video – MUGUR VASILIU raspunde la o intrebare fundamentala: “TIE NU TI-E FRICA?”. Voi cum ras… […]

    Apreciază

  23. […] Video – MUGUR VASILIU raspunde la o intrebare fundamentala: “TIE NU TI-E FRICA?”. Voi cum ras… […]

    Apreciază

  24. […] Video – MUGUR VASILIU raspunde la o intrebare fundamentala: “TIE NU TI-E FRICA?”. Voi cum ras… […]

    Apreciază

  25. […] Video – MUGUR VASILIU raspunde la o intrebare fundamentala: “TIE NU TI-E FRICA?”. Voi cum ras… […]

    Apreciază

  26. […] Video – MUGUR VASILIU raspunde la o intrebare fundamentala: “TIE NU TI-E FRICA?”. Voi cum ra… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.