SACCSIV – blog ortodox

Buna dimineata Germanie! Ce gandesti cand esti violata de cel ce l-ai primit in casa? Si ghici ce ti se va intampla? O sa mai stai o data. Si inca o data. Si inca o data. Pana vei fi disciplinata …

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 6, 2016

Si Germania este stapanita cu toiag de fier de catre papusari. Ca atare si guvernantii lor nu sunt decat niste marionete pe post de vatafi. Asa se face ca au impus germanilor, celor inca nedistrusi cu totul mental, acceptarea refugiatilor:

GERMANIA: Te opui venirii refugiatilor? ITI LUAM COPIII si SLUJBELE. Si un dialog ANGELA MERKEL – MARK ZUCKERBERG, patronul Facebook

Dar nu s-au limitat doar la a impune acceptarea, ci au interzis si relatarile despre faptele lor. Iar pana la urma s-a ajuns evident la cele ce le putem citi la Marturiile cutremuratoare ale unor tinere agresate sexual in Germania: Fetele erau fugarite ca vitele. A fost un cosmar de pe Ziare com:

albers

Foto: http://www.express.de/koeln/koelner-hbf-sexuelle-uebergriffe–ausgangspunkt-war-eine-gruppe-von-1000-maennern–23253360

Mai multe tinere agresate sexual, in ajunul Anului Nou in Germania, au povestit momentele inspaimantatoare prin care au trecut.
Katja L., in varsta de 28 de ani, povesteste ca se afla impreuna cu doua prietene in Koln in momentul in care a fost atacata de un grup de persoane.
Refugiati in Germania: Val fara precedent de agresiuni sexuale comise de 1.000 de barbati
„Cand am iesit din gara, am fost foarte surprinsa de grupul mare de oameni cu care ne-am intalnit acolo. Erau doar tineri straini”, a spus femeia, pentru publicatia germana Express.
„Am mers printre acesti barbati. Dintr-o data am simtit o mana pe fund, apoi pe sani, iar apoi pe tot corpul. A fost un cosmar. Desi am tipat, barbatii nu s-au oprit. Eram disperata si cred ca am fost atinsa de aproape 100 de ori pe o distanta de aproximativ 200 de metri”, a mai povestit Katja.
Tanara a declarat ca ea si prietenele sale au fost insultate si, spune ea, a avut noroc ca era imbracata in pantaloni si sacou. „Probabil ca daca purtam fusta mi-ar fi rupt-o”, a spus femeia.
In cele din urma fetele au reusit sa fuga si s-au dus la sectia de Politie. „Nu le-am putut spune politistilor cu exactitate ce barbati ne-au agresat pentru ca erau foarte multi”, a continuat Katja.
Nu doar in Koln au existat astfel de agresiuni, ci si in Hamburg. Denise, o adolescenta in varsta de 17 ani, a povestit ca a fost socata sa vada cum mai multe tinere au fost atacate.
„Unele fete au fost fugarite ca vitele. Sunt socata ca astfel de lucruri se pot intampla in Hamburg. Ne este frica acum sa mai iesim sa sarbatorim in strada”, a spus fata pentru Bild.
Multe fete au fugit, panicate, in cluburi si baruri. Autoritatile din Hamburg spun ca sigur numarul victimelor agresiunilor sexuale este mult mai mare decat cel raportat, insa multe fete nu au depus plangeri de rusine.
Numai in Koln aproximativ 1.000 de barbati au comis zeci de agresiuni sexuale in ajunul Anului Nou. Autoritatile germane au fost luate pe nepregatite de valul de infractiuni ce s-a petrecut in principala piata a orasului.
Politia din Koln a raspuns luni maniei publice generate de atacuri si a explicat ca este vorba despre „o dimensiune complet noua a infractionalitatii„.
Au fost depuse la politie aproximativ 60 de plangeri, inclusiv una care reclama un viol, de catre femei care sustin ca au fost molestate de o multime de barbati adunati in piata din Koln, aflata intre gara si catedrala. Autoritatile se asteapta ca in zilele urmatoare sa fie depuse mai multe plangeri.
Guvernul german a condamnat marti agresiunile sexuale insa a respins orice fel de „instrumentalizare” ce i-ar viza pe refugiati.
„Aparentele acestor agresori nu trebuie sa duca la o suspiciune generala la adresa refugiatilor, care, indiferent de originea lor, vin sa caute protectie la noi”, a intarit ministrul de Interne al Germaniei, Thomas de Maiziere.

Comentariu saccsiv:

Ce hal de fraze de militieni:

Autoritatile germane au fost luate pe nepregatite de valul de infractiuni ce s-a petrecut in principala piata a orasului

dimensiune complet noua a infractionalitatii

Dar cat de genial Colombo trebuia sa fii ca sa nu fii luat pe nepregatite?

006-columbo-theredlist

Foto: http://theredlist.com/wiki-2-17-1483-1492-1499-view-police-thriller-profile-columbo.html

Oare cum vor rezolva germanii problemele create de refugiati. tinand cont de directivele extrem de clar trasate?

Guvernul german a condamnat marti agresiunile sexuale insa a respins orice fel de „instrumentalizare” ce i-ar viza pe refugiati.
   Nicicum. Caci Germania trebuie disciplinata prin viol, fie el mental prin indoctrinare intru crearea omului de tip nou, fie el fizic intru umilirea totala.

 

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marin said, on ianuarie 6, 2016 at 12:40 pm

    iata asadar ca nu numai autoritatile romane sunt luate prin surprindere de venirea iernii , ci si nemtalaii de imigranti ! La ce se asteptau , nu stiuau ca musulmanii nu vin la munca , ce i-o fi apucat harnicia asa dintr-o data ?

    Apreciază

  2. cosminmatiu said, on ianuarie 6, 2016 at 1:25 pm

    Musulmanii nu vin sa se integreze ci sa cucereasca si sa aplice lucrurile invatate de la pedofilul mahomed si diavolul allah

    Apreciat de 2 persoane

    • isa said, on ianuarie 6, 2016 at 3:08 pm

      Nu te contrazic cu ceea ce se intampla acum in tarile vestice. Dar cunosc un musulman, venit cu multi ani aici, casatorit cu romanca (din pacate ea a trecut la credinta lui) si care a contribuit mult la sporirea natalitatii romanilor … Dupa stiinta mea, toate femeile pe care le-a ajutat sa aduca pe lume copii, au mai facut apoi cel putin inca un copil fiecare. Nu face nici avorturi.

      Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 6, 2016 at 7:48 pm

        „…la sporirea natalitatii romanilor …” si pe cati i-a botezat crestini?

        Apreciază

      • isa said, on ianuarie 7, 2016 at 9:24 am

        E permis ca nasul (de botez/de cununie) sa fie altfel decat ortodox ?!… Eu stiu ca nu.

        Apreciază

    • mihai said, on ianuarie 6, 2016 at 3:21 pm

      Apai daca va fi asa imediat vom asista la varsari de sange in viitorul apropiat. In cateva tari din ue pintre cate si germania, avind in vedere pe neonazisti care au boala pe imigranti, cu siguranta acestia vor gasi multi adepti

      Apreciază

  3. Steven Donea said, on ianuarie 6, 2016 at 2:12 pm

    off topic
    Va rog din inima, distribuiti la cat mai multi , sa fie cat mai multi oameni informati !!!
    Am gasit acest material intre comentariile la unul dintre articolele postate pe site. Din pacate nu erau facute precizari, ci doar era trecut titlul pe care il are si materialul video :”luati-va energia inapoi” . M-am uitat mai mult pentru ca aveam mai mult timp in ziua respectiva. M-am regasit in simtomele descrise acolo: greata, stare de ameteala, rau, fara nici o explicatie. Si apoi m-am dus pe casa scarilor. Pe peretele apartamentului meu, este un tablou cu contoare electrice pt 16 apartamente. Majoriatea sunt deja schimbate cu contoare inteligente. Am cautat pe net si am vazut ca deja s-a inceput si la noi si lumea nu stie. Cred ca ar trebui cumva atentionati in mod expres macar cititorii acestui site si sa distribuie la cat mai multa lume, macar sa fie cat mai multi informati si macar sa stie de unde pot veni anumite stari de rau, sau tumori. Va rog f. mult distribuiti materialul la cat mai multi!!! Daca faci cerere sa ti-l schimbe cu cel vechi, nu o vor face si daca renunti la contor , iti taie curentul. Dar oricum pe perete nu este doar contorul nostru, asa cum am precizat. Si nu stiu daca ne vom putea muta prea repede. De-abia ce ne-am mutat aici de cativa ani si am folosit economiile pentru amenajari.

    http://www.capital.ro/contorizarea-inteligenta-o-noua-provocare.html
    Am pus site-urile, dar nu prea ma pricep la distribuirea pe net, asa ca nu stiu daca se va incarca ca o vizualizare video. Doamne ajuta si apara !

    Apreciat de 1 persoană

    • Darius Adrian said, on ianuarie 7, 2016 at 5:28 am

      Steven, sunt cel care a tradus acest documentar. Scrie-mi un mail pe aquaporinro@gmail.com
      Domane ajuta.

      Apreciază

    • Raluca said, on ianuarie 9, 2016 at 12:08 am

      Cum se poate verifica daca avem contoare “inteligente” sau contoare clasice?
      Eu m-am mutat intr-un bloc nou care are la parter pe un perete 28 de contoare care sunt acoperite de un fel de panou de protectie, in asa fel incat poti citi afisajul fiecarui contoar pritr-o mica ferestruica cu geam. Eu stau la etajul 1, deci foarte aproape de acel panou. Blocul s-a construit intre 2010-2012, si la scara la care stau eu s-au montat contoarele in 2011. Cum pot sa-mi dau seama daca acele contoare sunt de tipul celor “inteligente”? In Romania s-a inceput introducerea lor de anul trecut, sau cel mult din 2014, daca am citit bine pe internet. Blocul fiind construit cu cativa ani inainte, nu cred ca s-au montat la vremea respectiva astfel de contoare. Este posibil sa le fi schimbat intre timp, nu stiu. Nu am vazut nici o modificare. Cum pot sa-mi dau seama ce fel de contoare avem montate? Cine ar putea sa-mi dea astfel de informatii fara ca sa trezesc suspiciuni, sau chiar sa le dau idei ca sa le schimbe in cazul in care nu sunt de tip „inteligent”. Din cate am inteles vor sa le schimbe in toata tara pana in 2020. Ce putem face? Exista vreo ligislatie care sa impiedice acest lucru?

      Apreciază

  4. isa said, on ianuarie 6, 2016 at 2:56 pm

    La multi ani cu sanatate! Occidentul e profund bolnav. Asta o fi leacul … si poate-poate, oamenii de acolo s-or trezi.

    Apreciază

  5. isa said, on ianuarie 6, 2016 at 3:21 pm

    Din ce relateaza presa, primarul Koln-ului insinueaza ca femeile sunt vinovate, din cauza conduitei lor – asta-i faza cea mai tare !!! http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Primarul+din+Koln+dupa+atacul+din+noaptea+de+Revelion+Femeile+au
    Acum se vor supune unui cod de conduita, peste cateva zile va fi obligatoriu sa poarte hijab !!! Fain de tot !

    Apreciază

  6. ionutignat111 said, on ianuarie 6, 2016 at 4:56 pm

    Stau si ma intreb.. oare printre altele, perciunatii se distreaza vazand umilirea femeilor albe dupa ce in urma cu 75de ani acestea erau la loc de mare cinste dand nastere acelor copii blonzi cu ochi albastri „arieni”? Poate e si acesta un mod de a ingenunchea o natiune razboinica precum Germania, prin imilire sexuala cum spune Vasile…

    Apreciază

  7. JE said, on ianuarie 6, 2016 at 5:42 pm

    – Germany: Migrants’ Rape Epidemic
    http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

    – Germany’s Sharia Refugee Shelters
    http://www.gatestoneinstitute.org/6614/germany-sharia-refugee-shelters

    – Britain: „Rape Jihad” Against Children
    http://www.gatestoneinstitute.org/3846/britain-child-grooming

    – British Girls Raped by Muslim Gangs on „Industrial Scale”
    http://www.gatestoneinstitute.org/5386/british-girls-raped-oxford

    – Muslim Rape Gangs, Terrorists as ‘Pop-Idols,’ and the Trafficking of Children
    http://www.gatestoneinstitute.org/5765/muslim-rape-gangs-trafficking-children

    – Sweden: Rape Capital of the West
    http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

    – Sweden: Rapes, Acquittals and Severed Heads
    http://www.gatestoneinstitute.org/7133/sweden-rapes-acquittals-severed-heads

    – Swedish Imam to Muslims: „Do Not Befriend the Unbelievers”
    http://www.gatestoneinstitute.org/6378/swedish-muslims-unbelievers

    – European ‘No-Go’ Zones: Fact or Fiction? Part 1: France
    http://www.gatestoneinstitute.org/5128/france-no-go-zones

    – European ‘No-Go’ Zones: Fact or Fiction? Part 2: Britain
    http://www.gatestoneinstitute.org/5177/no-go-zones-britain

    Apreciază

  8. lastunnegru said, on ianuarie 6, 2016 at 6:16 pm

    off topic

    NU ACCEPTATI VIITORUL NANO-CIP SI NICI UN CIP IN CORPUL UMAN

    Pentru toti sustinatori pro-cip si cei pro-transhumanism vesti noi inca un motiv pentru care sa nu ia nimeni viitorul nano-cip pentru ca printr-un simplu click iti pierzi constinta.

    http://vignette2.wikia.nocookie.net/ben10/images/e/e7/Nanochips.jpg/revision/latest?cb=20100526142546

    ( foto Ben 10 alien swarm http://aliens.wikia.com/wiki/Nanochip )

    Scientists Find ‘On/Off Switch’ For Human Consciousness

    Oamanii de stiinta au gasit butonul de pornit-oprit constiinta umana

    Un moment ești conștient, iar apoi nu mai ești. Pentru prima data, cercetatorii au oprit constiinta prin stimularea electrica a unei singure zone a creierului.

    Oamenii de stiinta au examinat regiuni ale creierului de peste un secol, stimulandui cu energie electrică și temporar scotandui din acțiune. În ciuda acestui fapt, ei nu au fost niciodată în stare să opriți constiinta – până în prezent.

    … Mohamad Koubeissi de la Universitatea George Washington din Washington DC si colegii sai descriu modul în care a reușit să opreasca conștiința unei femei prin stimularea claustrumului ei. Femeia are epilepsie, astfel încât echipa se utilizează electrozi adanci bagati in creier pentru a înregistra semnale din diferite regiuni ale creierului pentru a putea vedea de und eprovin crizele ei. Un electrod a fost poziționat lângă claustrum, o zonă care nu a fost stimulata înainte.

    Cand echipa a stimulat zona cu impulsuri electrice de înaltă frecvență, femeia si-a pierdut cunoștința. Se oprit din citit și se uită cu indiferență în spațiu, ea nu a răspuns la comenzi auditive sau vizuale si respiratia ei a incetinit. De îndată ce stimularea sa oprit, ea a recăpătat cunoștința imediat cu nici o amintire a evenimentului. Același lucru sa întâmplat de fiecare dată când zona a fost stimulata timp de două zile de experimente (epilepsie si Behavior, doi.org/tgn).

    Pentru a confirma că acestea a afectează conștiința femeii, mai degrabă decât doar capacitatea ei de a vorbi sau de a se misca, echipa rugat-o să repete cuvântul „casă” sau sa plesneasca din degetele înainte de începerea stimulării. În cazul în care stimularea a fost perturba o regiune a creierului responsabila de circulație sau limbă pentru ea s-ar fi oprit în mișcare sau vorbirea aproape imediat. În schimb, ea a vorbit treptat mai incet sau si-a miscat mai putin, până când ea a alunecat în inconștiență. Deoarece nu a existat nici un semn de activitate cerebrala epileptice în timpul sau după stimularea, echipa este sigur că nu a fost un efect secundar al unei crize.

    Mai multe detali aici: https://www.newscientist.com/article/mg22329762-700-consciousness-on-off-switch-discovered-deep-in-brain/?full=true#.U7UjcfldWSq

    ( traducere google translator )

    https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=ro&prev=search&rurl=translate.google.ro&sl=en&u=https://www.newscientist.com/article/mg22329762-700-consciousness-on-off-switch-discovered-deep-in-brain&usg=ALkJrhhqwd0Xwl4etQAUMlm5O1ozkAuVJQ

    Iar studiul citat este de aici: http://www.epilepsybehavior.com/article/S1525-5050%2814%2900201-7/abstract

    NU ACCEPTATI VIITORUL NANO-CIP SI NICI UN CIP IN CORPUL UMAN

    Apreciat de 3 persoane

  9. lastunnegru said, on ianuarie 6, 2016 at 6:25 pm

    off topic

    Ce aiurea o clipa de neatentie si nu a intrat poza dorita in comentariu 🙂 Sper sa mearga acum.

    Apreciază

  10. hilohi bogdan said, on ianuarie 6, 2016 at 6:54 pm

    nu-i plângeţi pe nemţi…staţi să vedeţi ce ne-au pregătit nouă…la noi întotdeauna a fost mai rău.noi dormim dar vrăjmaşii noştri nu dorm,trebuie să-i pregătească împărăţie antihristului.iar noi suntem şi ortodocşi chiar şi formal

    Apreciază

  11. JE said, on ianuarie 6, 2016 at 6:55 pm

    – Privatizarea Asigurărilor de Sănătate. De ce are nevoie „SISTEMUL” de cardul de sănătate și de baza de date cu tot istoricul bolilor fiecărui român
    http://bit.ly/1UwtTST

    – Privatizarea Asigurarilor Medicale. Autorităţile vor sa introduce Carduri de Sănătate şi pentru minori. Fostul Ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu: „Cardul de sanatate pentru Copii” ar putea intra în vigoare încă din primăvara lui 2016″
    http://bit.ly/1Pf9TAc

    Apreciază

  12. geo said, on ianuarie 6, 2016 at 7:07 pm

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-06/eyewitness-account-monstrous-migrant-attacks-germany-its-civil-war

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-05/germany-shock-after-monstrous-attacks-rape-1000-men-arab-or-north-african-origin

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-05/central-bank-money-printing-rotten-philosophy-lies-beneath

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-05/china-set-establish-no-fly-zone-over-islands-after-successful-test-flight

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-05/will-mideast-allies-drag-us-war

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-05/wallstrom-affair-how-saudi-arabia-reacts-when-politicians-expose-truth-about-kingdom

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-04/just-became-most-important-map-geopolitics

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-04/swedish-central-bank-holds-extraordinary-meeting-says-will-instantly-intervene-fx-ma

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-02/isis-enemy-us-created-armed-funded

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-02/google-collecting-information-public-school-students-%E2%80%93-heres-how

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-01/trail-dubais-stolen-gold-client-breaks-silence-and-fascinating-detail-emerges

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-02/putin-names-us-threat-russian-national-security-new-strategy-document

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-01/why-did-pentagon-falsify-reports-about-military-successes-fight-against-isis

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-01/george-soros-regrets-supporting-obama-eagerly-awaits-president-hillary

    Apreciază

  13. energein7 said, on ianuarie 6, 2016 at 7:24 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  14. geo said, on ianuarie 6, 2016 at 7:41 pm

    http://www.itproportal.com/2016/01/05/cowboys-insider-threats-and-skills-shortages-2016-cyber-security-predictions/

    http://www.middleeasteye.net/columns/us-military-leadership-s-resistance-regime-change-1343405723

    http://moderntokyotimes.com/?p=4071

    https://torrentfreak.com/anti-piracy-education-enters-uk-classrooms-160104/

    https://nsarchive.wordpress.com/

    http://www.theatlantic.com/technology/archive/2015/12/internet-of-things-philips-hue-lightbulbs/421884/?single_page=true

    http://www.reuters.com/article/us-usa-nsa-israel-idUSKBN0UC1U720151229?feedType=RSS&feedName=politicsNews

    http://boingboing.net/2015/12/29/windows-10-covertly-sends-your.html

    http://www.newsbomb.gr/en/story/655561/refugees-from-yemen-bahrain-and-swaziland-join-the-eu-relocation-programme

    http://news.softpedia.com/news/android-malware-uses-built-in-firewall-to-block-security-apps-498175.shtml

    http://electrospaces.blogspot.com/2015/12/leaked-documents-that-were-not.html

    https://www.fredericjacobs.com/blog/2015/12/18/COMSEC/

    http://www.defenseone.com/technology/2015/12/feds-scrambling-close-backdoor-widely-purchased-it-gear/124734/?oref=d-river

    http://www.icenews.is/2015/12/17/ikea-offers-store-credit-to-syrian-refugees/

    http://www.theguardian.com/technology/2016/jan/06/intel-daqri-smart-helmet-realsense-ar-augmented-reality-x-ray-glasses-ces

    http://rare.us/story/last-year-america-was-the-worlds-biggest-arms-dealer/

    http://zerohedge.feedsportal.com/c/34894/f/645423/s/4cab5343/sc/28/l/0L0Szerohedge0N0Cnews0C20A160E0A10E0A60Chow0Ecorrupt0Eamerican0Egovernment/story01.htm

    http://thefreethoughtproject.com/obama-moves-limit-americans-access-guns-u-s-dominates-global-arms-market/

    http://www.forbes.com/sites/lisabrownlee/2016/01/05/facebook-secretly-tested-users-apps-addiction-new-report/

    http://www.dansanchez.me/feed/the-saudis-go-full-isis

    http://www.blacklistednews.com/1%2C000_crack_British_troops_deployed_to_Libyan_oil_fields_to_%27halt_the_advance_of_ISIS%27/48148/0/38/38/Y/M.html

    http://www.express.co.uk/news/world/631469/Vladimir-Putin-engineered-army-Islamic-State-cyborg-rats-super-power

    http://zerohedge.feedsportal.com/c/34894/f/645423/s/4ca1faa5/sc/24/l/0L0Szerohedge0N0Cnews0C20A160E0A10E0A40Csaudi0Edefault0Edevaluation0Eodds0Espike0Emid0Eeast0Ecareens0Echaos/story01.htm

    http://www.blacklistednews.com/Playing_the_Government%E2%80%99s_Game%3A_When_It_Comes_to_Violence%2C_We_All_Lose/48145/0/38/38/Y/M.html

    http://libertyblitzkrieg.com/2016/01/03/from-baghdad-to-bahrain-from-beruit-to-tehran-tensions-are-exploding-across-the-middle-east/

    http://www.trueactivist.com/israeli-army-admits-to-using-pesticides-as-a-weapon-of-war-in-the-middle-east/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TrueActivist+%28True+Activist%29

    http://zerohedge.feedsportal.com/c/34894/f/645423/s/4c9c2db5/sc/24/l/0L0Szerohedge0N0Cnews0C20A160E0A10E0A30Cbank0Eamerica0Eexplains0Ehow0Ecentral0Ebanks0Erigged0Eand0Emanipulated0Emarket/story01.htm

    http://therundownlive.com/police-to-pursue-online-trolls-and-receive-hidden-browser-history-from-internet-providers/

    https://www.rt.com/uk/327596-secrets-censored-30-years/

    http://www.jrbooksonline.com/faem/letters/likoudis.htm

    http://charleshughsmith.blogspot.com/2015/12/the-global-health-crisis-will-crush.html

    https://theintercept.com/2016/01/02/i-was-wrong-big-banks-actually-were-exactly-like-counterfeiters/

    http://thefreethoughtproject.com/surgeon-generals-first-ever-report-drug-demolish-governments-ludicrous-war-drugs/

    http://strangesounds.org/2016/01/mysterious-hole-punch-clouds-louisiana-mississippi-alabama.html

    Apreciază

  15. florin said, on ianuarie 6, 2016 at 7:44 pm

    Musulmani au incendiat si un brad la Bruxelles ,cautati pe net ca nu ma pricep sa pun lincul.

    Apreciază

  16. maxim said, on ianuarie 6, 2016 at 7:50 pm

    DUPA UN AN ASASINUL DUMNEZEU INCA E CAUTAT…

    http://www.businessinsider.com/the-assassin-is-still-out-there-charlie-hebdo-provocative-anniversary-cover-2016-1

    Mda, omul e dumnezeu. Religiile ataca umanismul…

    Apreciază

  17. nikodim said, on ianuarie 6, 2016 at 9:26 pm

    In Germania ca in Germania iar in Belgia, epicentrul politic-corect al tolerasmului iresponsabil ue-ist, se petrec alte lucruri „vesele” acum de sarbatori. „Blanzii” afro-arabi „dreptcredinciosi” ai „religiei pacii”, cu strigate specifice
    foarte pasnice” de „allah akbar”, incendiaza recunoscatori pentru primirea facuta lor de tolerastele fetze palide ue-iste, bradul impodobit intr-una din pietele publice belgiene:

    Si aici un remember al idiotilor „foarte civilizati” tolerasti iresponsabili:

    Aici idioti tolerasti ue-isti ( Doamne, multi idioti mai sunt), aplaudandu-si propria potentiala extinctie:

    Sa-i aplaude si acum in timp ce sunt agresati si violati la propriu in propria casa de „luptatorii arabi pentru democratie” si „victimele nevinovate ale dictaturilor siriene si libiene”.

    Apreciază

  18. sherlock_holmes said, on ianuarie 6, 2016 at 10:29 pm

    Lumea aceasta,in special elitele ei de Nero-zi,cu presstututia si cei care le urmeaza invalorile si chipul ei,situati majoritar in SUA/UE/Israel aduce tot mai mult cu doctor Jekyll si domnul Hyde,omul cu 2 fete,una care ar face binele si te atrage,cealalta care te trimite mai pe la beci,in zona umbrelor.

    Daca s-ar face astazi o judecata impartiala a acestor tari,cu siguranta ar fi fost gasite vinovate de genocid impotriva popoarelor irakian,sirian si libian,vinovate de milioanele de morti,mutilati,suferinzi,pribegi,de ruinarea unor economii altadata prospere.Daca nu are cine sa o mai faca astazi,aceasta judecata,o va face cu siguranta Dumnezeu la judecarea neamurilor.

    Poate ca de aceea unul dintre motivele cele mai mici ale lui Merkel si Compania de a primi refugiati este mustrarea propriei constiinte de raul urias facut acestor oameni si tarilor lor,rau care nu are voie sa apara prin ziare,pardon, prin prestitutia lor.Daca unii vor obiecta ca Merkel et Co.nu ar avea totusi constiinta,nu o sa-i contrazic.

    Daca insa isi alieneaza propriile popoare,de multe orin in mod nedemocratic sau chiar dictatorial,sau refugiatii sint folositi ca arme impotriva crestinilor si traditiilor lor sau daca miine se vor folosi de acesti refugiati,multi dintre ei tineri,pentru a mari la absurd armata de teroristi pe care o folosesc impotriva orcui le sta lor impotriva,opozitie,crestini,familisti,alti coinducatori de state,guverne,etc….atunci cu mai multa pedeapsa si vesnica rusine se vor imbraca.

    Apreciază

    • Mirela said, on ianuarie 7, 2016 at 12:27 am

      Cei care îi urăsc pe irakieni, sirieni, libieni etc. şi le doresc distrugerea sunt ACEIAŞI care îi urăsc şi pe germani, pe europeni, pe noi şi pe toate popoarele nealese. Vine rândul fiecăruia, căci toate sunt în vizor!

      Apreciază

  19. Steven Donea said, on ianuarie 7, 2016 at 12:35 am

    Si de asta li se intampla nemtilor ce li se intampla , ca au legalizat uraciunea si numesc preoti pe niste lepadati care hulesc si spun ca Biblia nu condamna homosexualitate, „preoti ” care nu au citit Biblia poate niciodata in viata lor.
    http://www.gandul.info/stiri/un-preot-din-brasov-si-unul-din-lepizig-primul-cuplu-de-homosexuali-care-primeste-parohie-14956873

    Apreciază

  20. hilohi bogdan said, on ianuarie 7, 2016 at 4:24 am

    corelaţi islamizarea forţată şi abuzurile inerente cu coperta revistei charlie hebdo .cine-i ,deci,asasinul? Allah sau Dumnezeu ,nu contează pt. Occidentul ateizat.totul va duce,culmea, la o prigoană contra ,,fundamentaliştilor” ortodocşi…

    Apreciază

  21. minionita said, on ianuarie 7, 2016 at 6:04 am

    „Agresorii au trasaturi arabe si africane” normal ca nu sunt refugiati, sunt nemti deghizati in imigranti.

    Apreciază

  22. moise said, on ianuarie 7, 2016 at 2:02 pm

    Ba trebuie sa-i plangem pe nemti! Pe toti. Au mainile legate! In mod evident ceea ce s-a declansat acum NU mai poate fi contracarat. Este bulgarele de zapada. A inceput! Suntem prinsi in cursa. Toti! Scapa numai cel ce renunta la viata civila si regulile ei punandu-si nadejdea in Dumnezeu! In Romania mai este un pic de aer respirabil pentru ca fiind ramasi ceva in urma, menghina inca nu functioneaza bine. Insa in tarile „civilizate” sunt deja nenorociti. Ei nu pot face nici o miscare. Chemati-va rudele, prietenii, vecinii urgent acasa, Nu scapi in strainatate, ca nu ai pe unde! De abea acum se intelege ce spunea Parintele A. Boca: vor dori sa se intoarca si nu vor putea!

    Apreciază

  23. mircea.v said, on ianuarie 7, 2016 at 7:53 pm

    Nicolae Steinhardt – monahul de la Rohia:

    “Sînt foarte sceptic referitor la omul de mîine, după cît de laş, de netot, de naiv, de uşor de îmbrobodit, de nătărău ni se arată astăzi. Europa de astăzi (Occidentul) oferă un spectacol de nerozie şi îndobitocire cum rareori a mai fost din secolul IV încoace.
    Şi ăştia să realizeze amplitudinea fiinţei! Aida de! Vor realiza amplitudinea sclaviei, către care au făcut deja paşi mari…“

    (Spusa prin anii ’80.)

    Pe 30 august 1944, poporul saluta bucuros intrarea tancurilor sovietice in Bucuresti. Si se uita la tancuri si tanarul N Steinhardt. Asta pana cand a intervenit tatal sau.

    „Stăteam şi eu şi priveam tancurile. Jur că nu râdeam, nu salutam, nu aplaudam, nu exclamam; stăteam şi priveam pur şi simplu, uite-aşa. Mă simt deodată strâns de braţ şi blagoslovit cu un DOBITOCULE pronunţat desluşit şi apăsat – „stai şi te uiţi, tâmpitule, staţi şi vă uitaţi cu toţii şi nu ştiţi ce vă aşteaptă, uite-i cum râd, or să plângă cu lacrimi amare, şi tu la fel… Hai acasă…“.

    Fragment din „Jurnalul Fericirii”.

    Apreciază

  24. […] Buna dimineata Germanie! Ce gandesti cand esti violata de cel ce l-ai primit in casa? Si ghici ce ti… […]

    Apreciază

  25. Mys Saly said, on februarie 5, 2016 at 1:59 pm

    De când e Lumea şi Pământu, se ştie că nici un neam nu se strămută cu de la sine voinţă! Întotdeauna a fost mânat de cineva ori ceva pus de cineva, precum turmele. Oricât de puţănă cultură generala aţi avea tot ştiţi de unu Alexandru Macedon, ori de vreun împărat roman, ori de un Musolini, Hitler, Napoleon, Stalin şi veţi vedea că aceştia prin diferite metode au învrăjbit nemurile între ele pentru a întemeia imperii. Şi poate cineva să afirme că invazia de musulmani, în special arabi, nu a fost provocată? Iară ceea ce a urmat este o reacţie firescă, mult aşteptată de cei ce dau de regulă foc la butoiul cu pulbere cu fitil lung. A te trezi cu „oaspeţi” nedoriţi şi care-şi mai şi fac nevoile în casa ta? Hm…. Alte cometarii cred că sunt de prisos.

    Apreciază

  26. […] Buna dimineata Germanie! Ce gandesti cand esti violata de cel ce l-ai primit in casa? Si ghici ce ti… […]

    Apreciază

  27. octavpelin said, on octombrie 14, 2017 at 9:47 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.