SACCSIV – blog ortodox

Campanie mass-media Romania: NORVEGIA BINE A FACUT ca le-a luat copiii FAMILIEI BODNARIU, deoarece sigur micutii mai primeau cate o PALMA …

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 5, 2016

Chiar ma gandeam daca va mai dura mult pana ce mass-media din Romania va incepe sa ia apararea SISTEMULUI in cazul Bodnariu. Si n-a mai durat mult …

Ieri un personaj (parca Mălin Bot) in cadrul unei mese rotunde la B1tv tot repeta obsesiv ca nu stim noi ce a fost acolo, ca daca totusi Barnevernet are dreptate?

Iata si ce putem citi la Familia din Norvegia: agresoare sau victimă? Implicaţiile psihologice scris de Mihai Copaceanu pe Adevarul:
Familia Bodnariu a devenit un caz. Un denunţ din partea şcolii a dus la luarea pe rând a celor cinci copii: Eliana (9 ani), Naomi (7 ani), Matei (5 ani), Ioan (2 ani) şi Ezekiel (4 luni) de la părinţii lor Marius si Ruth Bodnariu, o familie româno-norvegiană din orăşelul Naustdal fapt ce a alarmat oameni şi autorităţi.


Directoarea şcolii, în urma unor discuţii cu una dintre fetiţe, din care a rezultat că ei sunt agresaţi fizic acasă şi având obligaţia legală, a sesizat Barnevernet-ul. Scopul era manifestarea unei îngrijorări şi dorinţa ei ca această instituţie să ofere servicii de consiliere familiei. În sesizarea acesteia, nicidecum nu se aminteşte despre ceva care să conţină luarea copiilor de acasă de către autorităţi. Nu aceasta a fost intenţia dânsei. Ce-i drept, şi în România cadrele didactice au obligaţia de a sesiza protecţia copilului, poliţia etc., dacă ar constata că elevii sosesc la şcoală agresaţi de părinţi sau de altcineva. Cât de des şi eficient se întâmplă, am reţineri. Personal, am fost confruntat cu astfel de situaţii, am sesizat în repetate rânduri şi răspunsul autorităţilor pe care l-am primit a fost „da, vom face o achetă..”. Tipic! Dar nu putem fi pasivi şi deci complici la suferinţa unor minori.

Revenind. Soţii trăiesc deja de vreo 10 ani în Norvegia. El este inginer şi ea asistenta medicală. Şi nu au un prim copil, ci cinci. Deci nu am putea considera că ei nu ar fi avut cunoştinţe despre legislaţia ţării în care trăiesc, implicit cu privire la educarea copiilor şi la intoleranţa faţă de tratamentele aplicate minorilor. De fapt, toţi copiii lor s-au născut acolo. Având un părinte român, reprezentanţii statului român s-au sesizat. Cazul a atras atenţia ONG-urilor, bisericilor creştine, agenţiilor guvernamentale, ambasadelor, parlamentarilor, miniştrilor români şi străini. Pe 21 decembrie, fostul ministru de Externe Titus Corlăţean (vorbind la acest nivel de implicare politică şi diplomatică) iniţiază şi depune la Senatul României o interpelare semnată de 101 senatori pe care o adresează prim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe şi ministrului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. Tot el invită ambasadorul Norvegiei la discuţii şi se implică public. Dacian Cioloş abordează problema cu Lazăr Comănescu şi ne asigură că „statul român este în contact permanent cu familia şi că va folosi toate mijloacele eficiente pentru a ajuta familia”, însă legislaţia norvegiană trebuie luată întâi în considerare. Pe 22 decembrie, Avocatului Poporului se sesizează din oficiu şi solicită clarificări din partea Ombudsman-ului Naţional al Regatului Norvegiei şi Ombudsman-ului Copilului. Proteste au avut loc în faţa ambasadei Norvegiei luna trecută şi se anunţă altele pe viitor în ţări din Europa şi America.

O petiţie online în engleză a strâns până în prezent peste 46.000 de semnături şi 15. 000 de comentarii, iar o pagină de Facebook Norway Return the Children to Bodnariu Family  are aproape 18.000 de like-uri.

Ce spune legistalaţia norvegiană şi cea internaţională

Dacă la început se vehiculau acuzaţii legate de „îndoctrinare şi radicalism creştin” (că fetiţa a cântat o melodie creştină în şcoală) acum sunt în discuţie violenţele de tip fizic.

Personal, nu cred că Norvegia, ca oricare altă ţară europeană, ar avea în legislaţia ei prevederi care să interzică practicarea oricărei religii creştine sau necreştine inclusiv în ceea ce priveşte creşterea şi educarea copiilor. Dimpotrivă, este respectat dreptul libertăţii religioase. Norvegia dă dovadă de ţară creştină, cât şi de toleranţă religioasă. Bunăoară, peste 70% din norvegieni declară că aparţin Bisericii Norvegiei (Den norske kirke) Evanghelică Luterană şi 26% sunt atei. Separaţia dintre Stat şi Biserică face paşi mari inclusiv cu religia învăţaţă în şcolile lor. Deci nu cred în invocarea acestor argumente de ordin religios.

Nu pot crede nici că legislaţia norvegiană este împotriva familiei, împotriva binelui copiilor, că acţionează abuziv şi nu pot crede că interesul superior al copiilor nu este respectat. Poate tocmai acesta să fie unul dintre argumentele protecţiei copilului din Norvegia. Acest principiu este unul fundamental în Convenţia ONU privind Drepturile Copilului adoptată încă din 1989 şi semnată de 194 de ţări care s-au obligat să o respecte şi să o aplice corespunzător, iar Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, ca să-l citez pe Corlăţen, asigură inviolabilitatea familiei, libertatea de conştiinţă şi religie şi nediscriminare. Ori Norgevia a semnat aceste convenţii. Dar ambele convenţii nu se contrazic.
Mai departe, nu cred în acuzaţiile pe care le cunoaştem din presă că ele reprezintă adevărul unic, pentru că nu cred că statul norvegian ignoră drepturile familiei şi nu s-ar fi sesizat dacă ceva grav nu s-ar fi întâmplat. Cu ce altfel de scop să depărteze 5 copii ai unei familii, indiferent de origine şi naţionalitate.
Avem încă multe necunoscute. O astfel de decizie este extremă şi în fond o măsură ultimă, iar o astfel de decizie nu o stabileşte o singură persoană în urma unei simple declaraţii/denunţ. Implicaţiile sunt majore nu doar pentru copiii şi familie, iată în prezent pentru relaţiile dintre cele două state europene. Şi, slavă Domnului, cu Norvegia chiar avem relaţii frumoase şi multe fonduri norvegiene au păpat românii noştri în ultimii ani.

Ambasada Norvegiei în România ne-a transmis că Norvegia este una dintre ţările Europei care are un număr scăzut de copii ce trăiesc în îngrijire alternativă şi că serviciul de protectie a copilului este în primul rând un serviciu care vine în ajutorul copiilor şi al familiilor si că respectă dreptul la viaţă privată, de aceea nici nu a furnizat informaţii despre motivele intervenţiei. „Un ordin de plasament este emis de către Consiliul regional de Protecţie Socială sau de către Tribunalul Districtual numai atunci când copilul a fost supus unei neglijenţe grave, maltratare sau abuz.”

Că multe dintre cazuri se referă la copiii imigranţilor nu consider că ar fi o măsură directă împotriva imigranţilor ci, bănuiesc, că o bună parte dintre imigranţi ar putea proveni din ţări unde potrivit culturii lor pedepsele fizice aplicate copiilor sunt tolerate, de exemplu ţările din estul Europei, cum e şi România. Şi România are o mare problemă aici. Citeam statistici recente cu 7/10 părinţi aplică pedepse fizice copiilor şi nu consideră aceasta a fi o eroare, dimpotrivă, e parte necesară din educaţie („ce să faci dacă nu te mai ascultă, cu o palmă nu moare nimeni”). Îmi este dat să întâlnesc părinţi care recunosc cu o aşa detaşare că îşi bat copiii, „că nu mai pot” şi îşi justifică brutalitatea fără jenă. Ev Mediu! Avem cazuri dese şi grave de copii care sunt maltrataţi, loviţi cu obiecte, cu bâte şi lanţuri de către părinţii lor. Să nu intrăm în subiectul violenţelor fizice din centrele de plasament…

În cazul de faţă elemente precum maltratare, abuz ori neglijenţă gravă trebuie să se verifice. Copiii sunt vizitaţi de părinţii lor doar câteve ore pe săptămână şi se pare că demersuri pentru adopţii sunt deja începute. Ceea ce iarăşi devine o măsură extremă.

Că familia este creştină, în opinia mea, ar trebuie să fie un argument că nu practică violenţa. În Rai, Adam şi Eva chiar nu se băteau între ei sau cu Dumnezeu, nu e nimic smuls de acolo. Cel puţin Biblia nu spune. Cred că e o născocire românească din popor. Dar câteva indicii ne vin chiar din declaraţiile tatălui într-un interviu pentru Antena 3, când au recunoscut că au aplicat „metode de corecţie şi disciplină”. De ce natură sunt acestea rămâne să aflăm.

Pe de altă parte, despărţirea copiilor de părinţi, despărţirea fraţilor între ei chiar şi în situaţii de necesitate, de neglijare şi abuz are conotaţii afective asupra stabilităţii psihoemoţionale şi dezvoltării ulterioare (oricât de bune condiţii le-ar oferi statul în schimb). În ce măsură privarea copiilor de cele mai iubite persoane cauzează evenimente cu conţinut traumatic asupra copiilor este binecunoscut şi, din perspectiva mea, rămâne cea mai importantă preocupare a autorităţilor.

Mi-a fost dat să cunosc colegi psihologi din Norvegia, ne-am reîntâlnit la congrese de psihologie la Oslo şi ştiu câtă preţuire este acordată acestei profesii în viaţa obişnuită, cât de serioasă este pregătirea lor universitară, cât de greu este să ajungi să practici psihologia şi câtă importanţă oferă ei familiei. Dincolo de răspunsurile subiective şi eventual interpretabile ale copiilor faţă de gesturile părinţilor lor nu pot pune la îndoială profesionalismul psihologilor, asistenţilor sociali sau al celorlalţi specialişti din serviciul de protecţie.

Îmi scapă însă explicaţia în cazul sugarului. Ezekiel, de doar 4 luni, din ce motiv a fost deprivat de căldura, ataşamentul şi iubirea mamei, de relaţia afectivă pe care ei au legat-o în primele luni de viaţă? În ce sens a însemnat familia pentru el un pericol? În concepţie psihanalitică relaţia mamă-sugar în primele luni este esenţială pentru dezvoltarea unui sine sănătos al copilului. Putem continua argumentele în această direcţie, s-au scris cărţi de psihologie despre experienţele minorilor deprivaţi de afecţiunea părintească, consecinţele pe termen lung, ataşament, sentimente de abandon etc dar rămân ele rămân argumentele noastre şi tind să cred că şi cele ale autorităţilor. Vom vedea!

 

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on ianuarie 5, 2016 at 11:13 am

  Mai sa fie…da’ tare prosti mai ne crede nenea asta…
  Apropo: tovarasul unchi ce o mai face? Cum care unchi? Generalul Biris…https://www.google.ro/search?q=generalul+biris&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=ComLVqmMHMa3UfPOhvAH

  Apreciat de 1 persoană

 2. energein7 said, on ianuarie 5, 2016 at 11:44 am

  Personal am cerut sprijin de la Patriarhie pentru ca toti bunicii de neoprotestanti au fost ortodocsi in marea majoritate; nu am primit raspuns; am cerut sprijin in multe locuri si vad putine raspunsuri; nu pot sa spun decat ca incepe sa semene cu un scenariu asistat mediatic iar cel mai rau scenariu posibil ar fi sa inceapa in tara ce se face in tarile nordice, adica confiscarea de copii, ca vector de control al populatiei; asta inseamana ca urmeaza finalizari de proiecte socio-politice, alegeri, etc.; un lucru stiu sigur daca stam cuminti in banca noastra inseamana acceptare pasiva defacto;
  Aceasta este Europa liberal seculara, masina materialist stiintifica de control al populatiei, seamana putin cu ce a facut Hitler, Stalin, dar de 10 ori mai „legal” si nociv;

  https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/01/04/contributors-ro-masinaria-absurda-a-statului-norvegian-a-furat-copiii-familiei-bodnariu-presedintele-romanilor-tace-2/

  Apreciază

 3. ioanc said, on ianuarie 5, 2016 at 11:50 am

  Doamne, ajuta!

  Fiindca se apropie „Saptamana de rugaciune pentru unitatea crestinilor”, unde ni se arata erezia conform careia Ortodoxia ar fi doar o parte din Biserica si impreuna cu celelalte confesiuni crestine ar forma Biserica cea Una – erezie conform careia unitatea Bisericii s-ar fi pierdut si ca prin aceasta noi ar trebui «sa refacem unitatea Ei» prin «minimalismul dogmatic» (sa ne fereasca Dumnezeu de o asemenea cadere si inselare), sa ne pazim si sa marturisim neparticipand la astfel de adunari sincretiste ce nu au nimic de a face cu iubirea fata de aproapele, cum inteleg altii. Caci daca ne-am iubi intradevar aproapele nu ne-am ascunde dupa acest cuvant: iubire(aici e fatarnicia din noi, nu iubirea) ci am marturisi Adevarul exact cum El ni s-a revelat. Sa nu uitam ca nu noi am avut revelatia Adevarului, cum fals ni se inoculeaza azi, ci El ni s-a descoperit noua oamenilor, nu din alegerea noastra ci din voia Lui.

  In incheiere, as vrea sa va arat cum e batjocorit , iarasi (ca de atatea ori in istorie) Hristos Dumnezeu.

  https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/s720x720/1148760_1253053148043199_8651293387406373415_n.jpg?oh=ec4c10f875cff4ee04298fa3f5585c4a&oe=56FB2EB8

  Apreciază

 4. cristina said, on ianuarie 5, 2016 at 11:57 am

  De la ziarul Adevarul nici nu ne putem astepta decat la asa ceva, adica sa fie impotriva traditiei, impotriva ortodocsilor. Asta e linia de partid. Si la protestele impotriva moscheei au scris tot impotriva, ba chiar au mai introdus si cate ceva din burta. Din pacate sunt unii carora le place sa se numeasca jurnalisti, dar scriu fara sa se implice deloc. De ce nu s-a dus sa faca dumnealui o ancheta serioasa ca de datul cu parerea suntem satui? Cristi Tepes macar a incercat.
  Nu mai cumparati ziarul Adevarul, pentru ca e prea multa minciuna acolo!

  Apreciază

 5. Nicodim Bobo said, on ianuarie 5, 2016 at 12:05 pm

  Nu,nu…nu-i bine sa bati copilul,trebuie sa astepti sa te bata el…ca nu mai corespunzi standardelor

  Apreciază

 6. Paul222 said, on ianuarie 5, 2016 at 12:51 pm

  Asta e adresa cretinului, cine vrea sa-i scrie sa inteleaga ca Barnevernet e o clica de masoni pedofili! mihai.copaceanu8@gmail.com

  Apreciat de 1 persoană

 7. geo said, on ianuarie 5, 2016 at 2:39 pm

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=586337&title=infowars-top-zece-obiective-ale-lui-george-soros-in-2016-soros-va-sustine-in-principal-candidatii-anti-crestini-si-pe-cei-pro-musulmani-din-diverse-tari-ce-planuri-are-pentru-romania-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=586273&title=video-sistemul-incearca-sa-musamalizeze-declaratiile-colonelului-sts-adevarul-despre-interceptarile-cu-bombele-mama-si-tata-din-colectiv-procurorii-au-verificat-afirmatiile-colonelului

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=585310&title=incredibil-mai-rau-ca-la-1907-ai-n-ai-trebuie-sa-dai-statul-cere-bani-de-la-persoanele-fara-nici-un-venit-ca-sa-i-dea-viitorilor-asiguratori-privati-din-sanatate-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=586323&title=prin-redeventele-mici-amanarea-cresterii-salariului-minim-taxarea-celor-fara-venit-etc-guvernul-liberal-de-azi-face-exact-la-fel-ca-si-guvernele-liberale-din-perioada-interbelica-constantin-tanase-nu-s-parale-

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=586268&title=guvernul-liberal-din-perioada-interbelica-era-ca-si-cel-de-astazi-sluga-prea-plecata-a-capitalului-strain-constantin-tanase-guvernul-cere-biruri-noi-cu-ce-constantin-tanase-nu-sunt-din-fire-bolsevic-dar-nu-mai-vreau-sa-dau-nimic-video

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=585856&title=partidele-politice-desi-au-primit-bani-de-la-buget-in-loc-sa-se-ocupe-de-interesele-tarii-se-ocupa-de-propriile-interese-partidele-politice-au-primit-in-2015-de-la-buget-de-6-8-mil-lei-ce-subventii-au-primit-fiecare

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=585591&title=dubla-masura-americanii-tac-legat-de-drepturile-omului-cand-vine-vorba-de-aliatii-lor-executii-pe-banda-rulanta-in-arabia-saudita-48-de-condamnati-ucisi-de-la-inceputul-anului

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=583613&title=sa-speram-ca-hillary-clinton-nu-va-castiga-alegerile-mailuri-de-la-departamentul-de-stat-soros-regreta-ca-l-a-sprijinit-pe-obama-si-nu-pe-hillary-clinton-soros-e-impresionat-ca-se-poate-intalni-si-ca-o-poate-suna-oricand-pe-hillary-clinton

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=577980&title=din-ciclul-tampeniile-uniunii-europene-folosesti-acasa-becuri-economice-iata-cat-de-periculoase-sunt

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=570035&title=klaus-iohannis-un-an-de-mandat-impotriva-romanilor-a-incalcat-constitutia-acceptand-relocarile-fortate-a-fost-lobbistul-bancilor-si-al-multinationalelor-straine-omul-ong-urilor-lui-soros-dusmanul-zilei-nationale-si-al-republicii-moldova

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=578309&title=cum-isi-bate-joc-omv-ul-de-romani-in-sua-1-litru-de-benzina-la-pompa-e-sub-2-18-lei-in-romania-e-de-2-5-ori-mai-mare-pretul-petrolului-a-scazut-de-2-38-ori-in-ultimii-2-ani-omv-ul-si-ceilalti-care-vand-benzina-in-romania-fac-superprofituri-uriase

  http://www.comisarul.ro/economie/directorii-marilor-companii-britanice-castiga-in-d_665097.html

  http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/armaghedon-despre-patroana-farmaciilor-ca_664996.html

  http://www.comisarul.ro/politic/un-articol-de-citit-obligatoriu!_664600.html

  http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/dna-a-mai-trimis-in-instanta-20-de-dosare_664427.html

  http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/romania-imprumuturi-uriase-in-2016!-vin-d_663828.html

  http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/cercetator-israelian-eva-a-fost-creata-di_663785.html

  Apreciază

 8. energein7 said, on ianuarie 5, 2016 at 4:35 pm

  Bine nu ati venit in gulagul europen liberal secular; suntem parintii toti indiferent de confesiune; aceasta este ultima reduta pe lista liberal atee seculara; nu asteptati sa ne ia pe rand; ei nu asteapta; impreuna facem diferenta;

  Apreciază

 9. Cristian said, on ianuarie 5, 2016 at 5:47 pm

  O lista INCOMPLETA de „motive intemeiate” pentru care Barnevernet rapeste copiii (cateva din ele denota dementa din partea autoritatilor!!):

  https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/01/04/please-share-68-de-motive-invocate-de-statul-norvegian-pentru-a-lua-copiii-de-la-parintii-lor/

  Apreciază

 10. Cristian said, on ianuarie 5, 2016 at 5:53 pm

  Cateva din motivele pentru care Barnevernet este „fortat” sa intervina. Trageti singuri concluziile:

  (3) Hainele curate nu sunt puse in „ordine de armata” in dulap.

  (4) Pshihologul a inregistrat ca mama nu a fost in stare sa faca o omleta dupa gustul lui si a taiat feliile de paine prea groase.

  (6) Copilul isi intoarce fata de partea cealalta cand tatal sau i-o spala. (Probabil o insinuare ca copilul nu a vrut sa se uite la tatal sau pentru ca nu-i placea de el. In realitate, probabil ca nu a vrut sa-i intre sapun in ochi, deci care este modul „gresit” sau „negresit” de a evita asta?)

  (7) Mama foloseste prea mult sapun cand curata. (Raportat la CPS de un „ajutor de curatenie”, care a fost instruita de CPS nu sa ajute la munca practica, ci la „observarea” familiei).

  (9) Tatal s-a accidentat la picior si nu poate sa se urce pe scara. De aceea el nu este capabil sa curete partea de sus a ramelor de la geamuri.

  (11) Mama a facut un proprietar anterior sa se supere din cauza ca pisicile ei au urinat pe podea. (Acest lucru s-a intamplat cu cativa ani inainte ca fetita sa se nasca, dar CPS a folosit aceasta ca dovada ca mama nu a furnizat un mediu bun pentru fiica ei).

  (18) Cand bunica a vizitat copiii, a vrut sa-i imbratiseze. CPS a trebuit sa opreasca aceasta, din moment ce aceasta poate creia un atasament nedorit.

  (19) Cand a fost intrebata de judecator daca vrea sa mearga acasa la parintii ei fata a raspuns, „da”, dar aceasta este ce vor toti copiii adoptati. Ea nu a dat nici un motiv pentru care a dorit sa plece acasa. (Dintr-o hotarare judecatoreasca. Faptul ca toti/multi vor sa mearga acasa, cu alte cuvinte, s-a trasformat intr-un argument pentru a le fi refuzat dreptul de fi reuniti cu parintii lor. Fata a fost de 13 ani. Mai tarziu, ea a spus ca motivul pentru care nu a raspuns la „De Ce”-ul lor, a fost pentru ca ea a crezut ca judecatorii au fost nebuni, din moment ce o mai si intreaba pentru un motiv pentru care vrea sa mearga la parintii ei iubiti).

  Apreciază

 11. energein7 said, on ianuarie 5, 2016 at 7:36 pm

  pentru cine mai are indoieli cine controleaza Norvegia; ce ascunde Europa liberala cu ajutorul birocratilor;: izolarea si eliminarea social politica a populatiei crestine conform Apocalipsa 13; se incepe cu ostracizarea sociala, denigrare, trauma si cine mai scapa, ajunge direct in Apocalipsa 13; am uitat cumva razboiul; da;

  Apreciază

 12. Nimbus said, on ianuarie 5, 2016 at 7:56 pm

  http://postimg.org/image/4bmhay4z9/

  Apreciază

 13. gheo said, on ianuarie 5, 2016 at 8:23 pm

  http://www.activenews.ro/stiri-social/Cum-ai-fost-manipulat-ca-sa-nu-ti-doresti-copii.-TOTUL-despre-sterilizarea-psihologica-116208
  … „Cum a ajuns copilul un produs de lux?”
  „Astăzi ţi se cere să aduci pe lume nu un copil, ci un client. ”
  … „Pentru societatea actuală este mai profitabil să aibă copii Down cu părinţi avuţi decât copii sănătoşi cu părinţi săraci.”

  Apreciază

 14. gabi said, on ianuarie 5, 2016 at 8:54 pm

  Mai oameni buni, sunteti cativa aici care postati zilnic, si mai suntem vreo cateva zeci (sute?) care postam mai rar, dar va urmarim zilnic, nu credeti ca ar trebui sa ne cunoastem? Cred ca a venit timpul sa ne privim in ochi, sa ne strangem mana, poate ne vin idei ce e de facut pe mai departe, atat cat mai avem timp. Ce spuneti?

  Apreciază

 15. eliza75georgiana said, on ianuarie 5, 2016 at 11:14 pm

  sunt si voci au autoritate care demasca raul! … dar nu stiu ce sanse de recuperare a micutilor sunt!! 😦

  Apreciază

 16. gabi said, on ianuarie 5, 2016 at 11:50 pm

  Asta imi da speranta, suntem multi aici pe pamant, si mai sunt si cei din cer, la ei ne e nadejdea.
  Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 17. JE said, on ianuarie 6, 2016 at 12:20 am

  Cauza problemei este…?
  – What Is Cultural Marxism?

  – What Happened to Children?
  (imaginile de la 1.35 pana la 1.49 sunt din Romania)

  – White Women Are Getting Fed Up

  Solutia este…
  – Ave Europa – Fight For Europe

  – Nationalism – Eastern vs. Western European

  Apreciază

 18. JE said, on ianuarie 6, 2016 at 1:35 am

  – Băsescu: România nu trebuie să accepte cotele de imigranți. Diferențele culturale vor face extrem de grea conviețuirea unui număr atât de mare de islamiști cu populația creștină din Europa
  http://bit.ly/1S2F4VA

  – Petre Iancu: O parte din agresorii de la Koln fac parte din grupul imigranților primiți cu brațele deschise de germani. A fost un eveniment fără precedent care i-a șocat pe germani
  http://bit.ly/1Rq5Sxp

  Apreciază

 19. Mirela said, on ianuarie 6, 2016 at 2:04 pm

  Educatia copiilor (2) – Staretul Porfirie Kafsocalivitul:

  http://www.impantokratoros.gr/educatia-copiilor2.ro.aspx

  Apreciază

 20. gabi said, on ianuarie 6, 2016 at 7:38 pm

  Adresa mea de mail: danescu.gabi@gmail.com

  Apreciază

 21. […] Campanie mass-media Romania: NORVEGIA BINE A FACUT ca le-a luat copiii FAMILIEI BODNARIU, deoarece s… […]

  Apreciază

 22. Anca said, on ianuarie 8, 2016 at 10:21 am

  Daca raspundeti aici,domnule Biris,inseamna ca va sta bine in coaste sacciv,si bine face!Ne bucuram sa vedem ca va e frica voua,celor care ne jupuiti de milioane de lei si euro pe tot amaratul asta de popor.Sa le transmiteti si altor „domni” din parlament,inclusiv lui Soros,aaa pardon,Ciolos ca o data si o data tot nu o sa scapati de mania societatii sau macar a catorva dintre ei.Nu e amenintare,Doamne fereste,ci doar o simpla avertizare ca urmare a unor previziuni.Deocamdata au fost doar ciobanii,data urmatoare vom fi toti.Pana atunci va doresc cat se poate de mult,chiar ma rog pentru asta,sa va dea Dumnezeu la toti hotii din parlament(cu p mic)sa simtiti si voi pe pielea voastra saracia,frigul si batjocura!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: