SACCSIV – blog ortodox

Rabinul Mattityahu Glazerson: MESIA vine de PURIM la 23 martie 2016. DE CE ne tot spun RABINII in ultima vreme ca VINE MESIA CURAND?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 3, 2016

Iata si ce putem citi la In asteptarea lui „Mesiah”~ lll ~ „HaMoshiach Purim”-Mesia in Purim? de pe Templier:

Rabbi Mattityahu Glazerson:„Exista semne incurajatoare ca 2016 va fi anul in care intreaga lume il va saluta pe Mesia”
“And Jacob called unto his sons, and said: ‘Gather yourselves together, that I may tell you that which shall befall you in the end of days.’” (Genesis 49:1)

Glazerson isi fundamenteaza descoperirea pe analiza versetului 49:1 din Geneza (Iacov a chemat pe fiii sai si a zis: Strangeti-va si va voi vesti ce vi se va intampla in vremurile care vor veni.) care a fost citit saptamana trecuta in sinagogile din intreaga lume. Adresandu-se publicatiei Breaking Israel News, Glazerson a sustinut ca momentul favorabil al venirii lui Moshiach in acest an (5776) este sporit si de alte cercetari complementare in care a facut o descoperire uimitoare intr-un tabel care statistic se poate intampla „o data la un milion”.In acest tabel el a gasit propozitia „HaMoshiach Purim” (Mesia in Purim) care, spune Glazerson, apare doar „o singura data”, iar acest lucru poate fi chiar in sarbatoarea de Purim a anului evreiesc 5776 (care incepe la apusul soarelui pe 23 martie 2016).

[…]

   Comentariu saccsiv:

Acelasi rabin zicea in 2012:

CODUL BIBLIEI: Mesia vine si se numeste ben David, zice Rabinul Matityahu Glazerson

Pentru cei mai incepatori trebuie reamintit ca:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

S-au tot agitat rabinii de cativa ani pe tema Mesia. La inceput mai rar sau poate doar mai putin vizibil:

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

ARIEL SHARON e pe moarte? SA NE AMINTIM ca Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca VA VENI DUPA MOARTEA LUI ARIEL SHARON …

Iar in ultima vreme din ce in ce mai des sau poate doar mai vizibil:

RABINUL Chaim Kanievsky: MESIA vine pana la sfarsitul anului 2015

Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa puna capat asteptarii si sa-l dezvaluie in fata ochilor nostri pe Mesia”

Video – RABIN despre INVAZIA ISLAMISTA in Europa: STIRI MINUNATE caci MESIA va veni dupa ce CRESTINATATEA va fi TOTAL DISTRUSA

Presa din Israel: MESIA AR PUTEA VENI CURAND. Si amintesc de profetii despre razboi si Persia. Dar ei asteapta de fapt antihristul …

Si nu se agita doar cu Mesia ci si cu Templul:

The Washington Post: Activistii EVREI doresc SA SE ROAGE PE MUNTELE TEMPLULUI – ALARMA IN LUMEA MUSULMANA

VIDEO: Cam mult tambalau la MOSCHEEA AL AQSA de pe MUNTELE TEMPLULUI

Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim

VIDEO (si transcriptul): CONSTRUIREA ALTARULUI TEMPLULUI. Explicatiile a doi evrei de la „The Temple Institute”

Pe cei mai incepatori, ce inca nu stiu ce si cum cu Templul asta, ii rog sa citeasca si:

Articolul zilei (21.12.2011): TEMPLUL EVREILOR SI RAZBOIUL DIN ORIENTUL MIJLOCIU

Dupa mintea mea, daca chiar vremurile apocaliptice bat la usi, vorbele astea ale rabinilor de fapt n-ar fi niste profetii, ci mai degraba o pregatire a mentalului maselor. Adica ei ar stii de fapt ca respectivul s-a si nascut, stiu de fapt si cine e, dar il tin deocamdata ascuns si-l instruiesc pentru misiunea de conducator. Iar la momentul oportun il vor face cunoscut. Care moment a cam venit …

De aceea si pregatirile lor cu Templul.

Cititi va rog si:

ANTIHRISTUL se va face cunoscut in 2016? Asa spune monahul TEODOT ca i-a zis parintele JUSTIN PARVU

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mircea.v said, on ianuarie 3, 2016 at 3:47 pm

    La multi ani!

    In „Intoarcerea la Hristos” – Ioan Ianolide, exista si un capitol numit „Sufletul slav”

    Un scurt si tulburator fragment:

    „Bisericile erau transformate in carciumi , grajduri ori magazii. Icoane de pret, pe care pravoslavnicii rusi le ascunsesera cu grija in gropi adanci, au fost scoase din pamant si profanate. Preotii erau inchisi in lagare si temnite. Manastirile fusesera distruse, calugarii ucisi ori intemnitati. Poporul a ramas singur si a continuat sa se roage in adunari „subversive” conduse de laici credinciosi. Marturisirea credintei aducea temnita ori moartea. Crestinii erau batjocoriti, defaimati, ucisi fara drept de a se apara. Biserica rusa din catacombe a fost mai prigonita decat Biserica primara din timpul Imperiului Roman si a dat multime mai mare de martiri si mucenici.
    Copiilor li s-a interzis educatia religioasa. Tineretul sovietic se numea cu emfaza „fara de Dumnezeu”. Scoala si statul propagau ateismul. Doar bunicii mai indrazneau sa spuna nepotilor ca exista Dumnezeu.
    In timpul razboiului, multi ostasi sovietici purtau cruce la gat, desi nu stiau nimic despre crestinism. Stiau numai ca exista un Dumnezeu in care au crezut mosii si stramosii lor, si prin urmare nu se desparteau de aceste cruci. Chiar atunci cand au ocupat Romania, desi erau ca o hoarda dementa si se dedau la orgii, totusi in general au respectat bisericile.
    Intr-un sat din Baragan, un soldat rus calarea singur pe campia dunareana. Pe drum a intalnit un cortegiu funerar. Crucea si prapurii, preotii in odajdii, mortul bocit de femei, cantarile religioase si evlavia intregului ansamblu l-au impresionat atat de puternic incat a intrebat:
    – Daca mor si eu, ma veti ingropa tot in acest fel?
    – De buna-seama, daca esti crestin, i-a zis cineva.
    – Stiu ca bunicii mei m-au botezat cand eram mic. Altceva nu mai stiu despre Dumnezeu.
    – E destul, i s-a raspuns, pentru a fi inmormantat crestineste.
    Rusul era profund tulburat. Sufletul sau vibra. Se deschisese in el viziunea vietii vesnice. Fara a ezita, a scos pistolul si si-a tras un glon in cap. Cu toata lipsa de discernamant a acestui gest, citim in el disperarea sufletului slav lipsit de credinta in Dumnezeu.”

    Apreciat de 1 persoană

    • NIMENI said, on ianuarie 3, 2016 at 6:26 pm

      Cand Dumnezeu vrea sa te piarda, iti ia mintile …!!!!

      Apreciază

      • mircea.v said, on ianuarie 3, 2016 at 8:53 pm

        Date fiind conditiile/circumstantele vietii acestui om, nu stiu daca s-a pierdut. El nu stia de ex de sinucidere, „altceva nu mai stia despre Dumnezeu”… Lui i s-a parut aceea inmormantare crestina ca cel mai maret, inaltator eveniment al vietii lui de pana atunci, si nu vroia sa piarda asa ceva. Vroia sa fie sigur, si a facut ce a facut. Aceea inmormantare i s-a parut a fi raiul, el traind in iad.

        Normal, pt cel care il cunoaste pe Dumnezeu, altfel stau lucrurile.

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 3, 2016 at 9:54 pm

        Dumnezeu nu vrea să piardă pe nimeni, ci învăţătura ortodoxă este aceea că El vrea ca toţi oamenii să se mântuiască şi la cunoştinţa adevărului să vină. Minţile „ţi le iau” demonii, nu Dumnezeu!

        Apreciază

    • nimeni said, on ianuarie 3, 2016 at 8:26 pm

      Foameta din Basarabia 1946-1947 si cum oamenii ajunsesera sa-si manace semenii, sa-si sacrifice copii ca sa nu moara restul familiei de foame si carnea de om ajungea sa fie facuta carnati. In acei ani canibalismul era la el acasa:

      “Toţi au murit”!
      Este destul de dificil să vorbești despre canibalism. Cu atât mai mult despre canibalism în Basarabia, în estul Europei. Nu în Africa şi nici în Amazonia, ci la Chişinău, Orhei, Bălţi, Cahul etc.. E foarte greu să-ți imaginezi că în această provincie românească (lăsată ruşilor în 1940 fără nici un foc de armă, reîntoarsă de Ion Antonescu pentru o scurtă perioadă, din 1941 până în 1944 şi reocupată de sovietici în acelaşi an), existau case “sigilate”, pe ele fiind afişată inscripţia “Toţi au murit”. E foarte greu de imaginat că în această parte a Moldovei copiii erau vânaţi pe străzi, aduşi în case, omorâţi şi mâncaţi…

      Asa vremuri ne stau si noua inainte sau poate chiar mai rau decat atat:

      Apreciază

  2. el said, on ianuarie 3, 2016 at 4:14 pm

    „matematici” cabalistice si calcule dupa mintea lor intunericita. nu va incredeti in balarile astea,
    vezi sa nu nimereasca „precizia” lor e pe dibuite. dar ce sa faca si ei saracii, orbi ca dracul care ii mana si caruia slujesc scot in fiecare an vreo brasoava si asteapta rabdatori sa vada ce iese si apoi mai dreg ei busuiocul cu „explicatii” ulterioare, „calcul „sistematic cu alba-neara pana intr-o zi o nimeresc…nu ca ar avea duhul proorociei ci ca stiu ca intr-o zi chiar va veni si „mesia” al lor.

    am citit si eu cartea aia cu „codul bibliei” o rusine, …au dat zbarci cu ajoritatea „prorocirilor” de acolo(gen 2012 Japonia dispare intr-un cutremur si se scufunda in mare,etc no comment!)… daca ar fi matematicieni ar fi demult someri si homeless-i la asa rigoare si precizie 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • Spaceman said, on ianuarie 4, 2016 at 11:28 pm

      Îi face dracul matematicieni…da…mhm…carismatici mai ales…

      sau poet, prozator, critic literar și publicist…


      :mrgreen:

      Apreciază

    • Vlad said, on ianuarie 5, 2016 at 3:08 am

      mare smecherie cu acest „nimeni”. cum pote spune(inventa) asa ceva despre un popor crestin? desigur nu este in toate ale lui. A fost foamete si mai mare in Baragan, Teleorman si Vlasca si nu s_a intamplat asa ceva.

      Apreciază

  3. o oarecare said, on ianuarie 3, 2016 at 5:09 pm

    Sărbătorile. Botezul Domnului:

    Apreciază

  4. cosminmatiu said, on ianuarie 3, 2016 at 5:11 pm

    Despre mantuirea in aceste vremuri:

    ” Destul, destul e dacă adevărul, Cuvântul lui Dumnezeu, se va pogorî în casa sufletului prin mijlocirea citirii sau auzirii și va tămădui sluga, adică pe tine, care te afli încă la vârsta pruncească față de Hristos, chiar dacă poate ești, după vârsta trupească, deja împodobit cu cărunțelile.
    Nu este altă cale de a ajunge la adevăr! Cum vor crede în Acela de Care nu au auzit? Și cum vor auzi, dacă n-au propovăduitor? Credința este din auzire, iar auzirea – prin cuvântul lui Dumnezeu (Rom. X, 14, 17) . Au tăcut organele vii ale Sfântului Duh: propovăduiește adevărul Scriptura rostită de Duhul Sfânt.
    Fiu credincios al Bisericii de Răsărit! Ascultă un sfat prietenesc, un sfat mântuitor. Vrei să cunoști temeinic calea lui Dumnezeu, să mergi pe această cale spre mântuirea veșnică? Învață sfântul adevăr din Sfânta Scriptură, mai ales din Noul Testament și scrierile Sfinților Părinți. Cu această îndeletnicire trebuie să unești neapărat și curăția vieții, fiindcă numai inimile curate Îl pot vedea pe Dumnezeu. Atunci vei deveni, la vremea cuvenită, în măsura știută de Dumnezeu și plăcută Lui, ucenic iubit al Sfântului Adevăr, părtaș nedespărțit de El, al Sfântului Duh. Amin.”
    (SF. Ignatie Briancianinov – Experiențe ascetice, pag.99)

    Apreciat de 1 persoană

  5. cosminmatiu said, on ianuarie 3, 2016 at 5:13 pm

    Eu stiu ca satana trebuie sa intre in antihrist si pana nu ingaduie Dumnezeu acest lucru degeaba calculeaza ei. Exista si sansa sa se fi intamplat deja si asta, o sa vedem.

    Apreciază

    • john said, on ianuarie 3, 2016 at 7:03 pm

      Una din deosebirile fundamentale intre crestinism si iudaism consta in faptul ca, din punctul de vedere al iudaismului, Mesia nu poate veni in lume pe ascuns. Puterea lui trebuie sa fie vadita si revolutia pe care o va produce in ordinea lumii trebuie sa fie, de asemenea, evidenta tuturor. Numai crestini, obisnuiti cu imaginea „ascunsa”, de taina, a lui Hristos, de la prima Sa venire, sunt inclinati sa presupuna ca la fel ar putea sa fie si asteptarile mesianice ale iudeilor. Dar aceasta este o proiectie eronata a propriilor conceptii si credinte asupra unor oameni complet diferiti.
      Mesia al iudeilor va fi proclamat in mod public si tunator. El va fi incoronat si inscaunat in Templul din Ierusalim. El va fi nu numai un om politic, ci si un lider care va pretinde inchinare religioasa. „El nu va aduce lumea la idolatrie, dar va fi vrajmas al lui Dumnezeu, va respinge toti zeii si va porunci lumii sa i se inchine lui, in locul lui Dumnezeu si va trona in Templul lui Dumnezeu – nu numai in cel din Ierusalim, ci peste tot in biserici.”

      Se cuvine să se ştie că trebuie să vină Antihrist. Este antihrist tot cel care nu mărturiseşte că Fiul lui Dumnezeu a venit în trup (1 Ioan 4,3; 2 Ioan 7), că este Dumnezeu desăvârşit şi că s-a făcut om desăvârşit, fiind în acelaşi timp şi Dumnezeu. Dar în sens propriu şi special, Antihrist se numeşte acela care vine la sfârşitul veacului (Matei 13,40; 24,5). Trebuie, însă, mai întâi să se propovăduiască Evanghelia la toate neamurile, după cum a spus Domnul (Matei 24,14). Şi atunci va veni spre mustrarea iudeilor potrivnici lui Dumnezeu. Domnul le-a spus lor: „Eu am venit în numele Tatălui Meu şi nu Mă primiţi; vine altul în numele lui şi pe acela îl veţi primi” (Ioan 5, 43). Iar Apostolul: „Pentru aceea, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să se mântuiască, va trimite lor Dumnezeu lucrarea înşelăciunii, ca să creadă minciunii, pentru a fi osândiţi toţi acei care n-au crezut adevărului, ci le-a plăcut nedreptatea” (2 Tesaloniceni 2,10-12).

      Aşadar, iudeii n-au primit pe Domnul Iisus Hristos şi Dumnezeu Care este Fiul lui Dumnezeu, dar vor primi pe înşelător, pe cel care se numeşte pe sine Dumnezeu. Că se va numi pe sine însuşi Dumnezeu, îl învaţă îngerul pe Daniil, spunând aşa: „Nu va ţine seamă de Dumnezeul părinţilor lui”(Daniil 11, 37). Iar Apostolul spune: „Să nu vă amăgească pe voi nici într-un chip, că va veni mai întâi lepădarea de credinţă şi se va arăta omul păcatului, fiul pierzării, potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce este Dumnezeu sau este închinat, aşa încât să şadă el, arătându-se pe sineşi cum că ar fi Dumnezeu” (2 Tesaloniceni 2,3-4). Când spune Apostolul „în Biserica lui Dumnezeu”, nu vorbeşte de Biserica noastră, ci de cea veche, de cea iudaică. Căci Antihrist nu va veni la noi, ci la iudei. Nu va veni pentru Hristos, ci contra lui Hristos; pentru acest motiv se şi numeşte Antihrist.

      Trebuie mai întâi să se predice Evanghelia la toate neamurile (Matei 24, 14). „Şi atunci se va arăta cel fără de lege, a cărui venire va fi cu lucrarea satanei, cu toată puterea şi cu semne şi cu minuni mincinoase, cu toată amăgirea nedreptăţii la cei care pier, pe care Domnul îl va omorî cu graiul gurii Sale şi-l va pierde cu venirea arătării Sale” (2 Tesaloniceni 2, 8-9). Deci nu însuşi diavolul se face om aşa cum S-a înomenit Domnul – să nu fie! – ci se naşte om din curvie şi primeşte toată energia lui satan. Căci Dumnezeu, cunoscând mai dinainte toată perversitatea voinţei lui, pe care o va avea, îngăduie ca să locuiască diavolul în el.

      Se naşte, deci, din curvie, după cum am spus, este crescut în ascuns şi pe neaşteptate se răscoală, se împotriveşte şi împărăteşte. La începutul împărăţiei lui, dar mai degrabă a tiraniei lui, ia chipul sfinţeniei, dar când ajunge stăpânitor, persecută Biserica lui Dumnezeu (Matei 24, 6-10) şi-şi face cunoscută toată răutatea lui. Va veni cu „semne şi minuni mincinoase” (2 Tesaloniceni 2, 9), înşelătoare şi nu adevărate şi pe cei care au slabă şi neîntărită temelia minţii îi va înşela şi-i va despărţi de Dumnezeul cel viu, încât „să se smintească de va fi cu putinţă şi cei aleşi” (Matei 24, 24).
      Vor fi trimişi Enoh şi Hie Tezviteanul (Maleahi 4,5; Matei 17,10-12; Marcu 9,11-12), şi „vor întoarce inima părinţilor către copii” (Maleahi 4, 6), adică sinagoga către Domnul nostru Iisus Hristos şi către predica Apostolilor, dar ei vor fi omorâţi de Antihrist. Şi va veni Domnul din Cer, în chipul în care Sfinţii Apostoli L-au văzut mergând la Cer (Faptele Apostolilor 1,11), Dumnezeu desăvârşit şi om desăvârşit, cu slavă şi putere (Luca 21,27) şi va omorî pe omul fărădelegii şi pe fiul pierzării cu Duhul gurii Lui (2 Tesaloniceni 2, 8). Aşadar, nimeni să nu aştepte pe Domnul de pe pământ, ci din Cer, după cum însuşi ne-a dat încredinţare (Matei 16,27; 25, 31; Luca 22,27).
      Sfântul Ioan Damaschin
      Dogmatica, Editura Scripta, Bucuresti, 1993, Trad. din greaca de Pr. Dumitru Fecioru

      Apreciat de 2 persoane

  6. o oarecare said, on ianuarie 3, 2016 at 6:28 pm

    Voi ce ati facut cu anii vostri?

    Apreciază

  7. marius said, on ianuarie 3, 2016 at 7:01 pm

    o stire care are importanta mare, si ceva legaturi vor fi fiind cu articolul.
    http://stireazilei.com/dupa-1-100-de-ani-marele-sinod-al-bisericii-ortodoxe-se-va-reuni-2016/

    Apreciază

    • Mirela said, on ianuarie 3, 2016 at 10:15 pm

      Un articol denigrator la adresa Vechiului Testament, care nu merita postat şi nu merită citit.

      Apreciază

  8. Denis said, on ianuarie 3, 2016 at 7:33 pm

    Vezi Anticrist Olimpiada de Vara de la Londra din 2012 si Eurovision 2014. Vine Anticristul, Falsul Mesia al evreilor!

    Apreciat de 1 persoană

    • Alin said, on ianuarie 3, 2016 at 10:00 pm

      Posibil. Creeaza un front de asteptare si apoi ofera creatia laboratorului.

      Apreciază

  9. geo said, on ianuarie 3, 2016 at 7:54 pm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20702525-bahrain-ciocniri-violente-intre-politie-manifestanti-siiti.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20702342-figaro-pariul-riscant-arabiei-saudite-dupa-executarea-seicului-nimr-nimr-lider-religios-comunitatii-siite-din-regat.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20702000-ayatollahul-khamenei-mana-divina-razbuna-executarea-clericului-siit-nimr-baqer-nimr.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20702126-video-donald-trump-hillary-clinton-barack-obama-creat-statul-islamic.htm

    http://www.startupcafe.ro/stiri-taxe-20697605-cine-castiga-din-majorarea-salariului-minim-2016.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20700668-47-persoane-condamnate-pentru-terorism-fost-executate-arabia-saudita.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20701442-uniunea-europeana-avertizeaza-pot-exista-consecinte-periculoase-dupa-executarea-unui-influent-cleric-siit-arabia-saudita-iranul-ameninta-sauditii-vor-plati-pret-scump.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20701267-presedintele-cnas-cardul-sanatate-putea-deveni-obligatoriu-pentru-urgente-exceptie-putea-face-doar-pacientii-stare-foarte-grava-sau-coma.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20701310-liderul-partidului-extremist-jobbik-cere-raspuns-autoritatilor-ungare-dupa-arestarea-unor-lideri-miscarii-64-comitate-din-transilvania.htm

    http://stirileprotv.ro/stiri/politic/parlamentarii-isi-pregatesc-a-treia-marire-salariala-din-ultimele-luni-ordonanta-pastrata-la-sertar-pentru-primavara.html

    http://adevarul.ro/international/rusia/rusii-pas-taia-accesul-statelor-unite-marea-neagra-1_56890ff437115986c61682de/index.html

    http://stirileprotv.ro/stiri/international/efectul-neasteptat-al-atentatelor-din-franta-numarul-celor-care-vor-sa-se-
    inroleze-in-armata-a-crescut-de-10-ori.html

    http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/tratamentul-violent-de-care-a-avut-parte-o-femeie-cu-dizabilitati-intr-un-autobuz-a-ajuns-pe-trotuar-cu-sange-pe-fata.html

    http://stirileprotv.ro/stiri/politic/decebal-traian-remes-va-fi-despagubit-de-statul-roman-pentru-ca-a-fost-detinut-in-conditii-inumane-ce-suma-va-primi.html

    https://www.google.ro/search?q=rusia+inconjurasta+de+baze+americane&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiFi5btmo7KAhXKhiwKHaSvCRYQ_AUIBygB&biw=1173&bih=621

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20701203-rusia-califica-statele-unite-drept-amenintare-securitatii-sale-nationale-intr-document-semnat-vladimir-putin.htm

    Apreciază

  10. Constanta said, on ianuarie 3, 2016 at 8:30 pm

    Poate cineva să spună mai multe despre Părintele Cleopa Jurj de la Mănăstirea Gai ? Are și el o teorie cu sfârșitul lumii și antihrist care a circulat prin presă…

    Apreciat de 1 persoană

    • oarecare said, on ianuarie 4, 2016 at 3:14 pm

      Si in Timisoara avem de fiecare Craciun un grup statuar reprezentand scena nasterii mantuitorului si cu oi vii…

      Apreciază

  11. ines said, on ianuarie 4, 2016 at 12:59 am

    Europa este în alertă! OTRAVA DIN AER care pătrunde adânc în plămâni, acum in Romania

    http://www.publika.md/europa-este-in-alerta-otrava-din-aer-care-patrunde-adanc-in-plamani-tot-mai-aproape-de-moldova_248631

    Apreciază

  12. carla said, on ianuarie 4, 2016 at 11:26 am

    http://www.evz.ro/otrava-din-aer-care-patrunde-adanc-in-plamani-a-ajuns-langa-romania-guvernul-a-cerut-oamenilor-sa-ramana-in-case-europa-este-in-stare-de-alerta-1.html
    Din fericire(nefericire) noi nu mai poluam chiar cu nimic, pt ca nu mai avem industrie. Nici macar sarea nu ne-o mai extragem singuri, IMPORTAM! Deci „suntem in siguranta”.
    Singura poluare este cea ideologica. Tot de import.

    Apreciază

  13. Exacustodian said, on ianuarie 4, 2016 at 7:31 pm

    De ce ne tot spun rabinii că mesia vine curând (am scris mesia cu „m” mic întrucât e vorba de falsul mesia) ?
    Una din variantele de răspuns, este să facă mişto de noi. Să-i vadă pe creştini cum se panichează.
    Creştinii ortodocşi iau aminte la profeţiile Scripturii şi ale Sf. părinţi. Creştinii ortodocşi nu trebuie să se tulbure la aflarea diferitelor profeţii. Pe noi nu ne interesează ce a zis Nostradamus (dacă a zis el sau cei care se folosesc de numele lui pt. a fraieri prostimea), nu ne interesează ce au profeţit „sfinţii” catolici, nu ne interesează ce a profeţit Arsenie Boca şi alţi prooroci mincinoşi.
    Dacă dăm crezare vreunui rabin ce face un anumit calcul, e ca şi cum am spune indirect. că ştim când vine Hristos, întrucât ştim cât va dura domnia lui antihrist. Există o categorie de oameni care tot calculează şi recalculează de peste o sută de ani, data celui de-a doua veniri a lui Hristos, adventişti se numesc. Ba s-au făcut şi de râs nu o singură dată, când îmbrăcaţi în alb, aşteptau răpirea la cer. Atunci nu exista tehnologie avansată, acum s-ar preta o răpire. La cât de îndopat a fost publicul internaţional cu filme despre extratereştri, pot folosi nişte ozn-uri (adică tehnică neprezentată oficial lumii), pt. a „răpi” pe unii cu apucături adventist-sectare, pt. a face mai experimente cu ei. Restul, cei rămaşi pe pământ, ar avea impresia că aceia au trecut la Domnul într-un mod miraculos.
    În privinţa celei de-a doua veniri a Domnului, de care este legată domnia lui antihrist, creştinii ortodocşi au la dispoziţie semnele zise de Mântuitorul în evanghelie şi tâlcuirile sfinţilor părinţi. Iar când a zis Domnul ucenicilor că „nici Fiul nu ştie ziua acea”, nu a spus-o pt. că nu ştia, ci ca să-i oprească pe ucenici să iscodească mai departe. Bineînţeles că Fiul lui Dumnezeu, Cel de o fiinţă cu Tatăl, Cel ce S-a născut înainte de toţi vecii, ŞTIE când va fi ziua judecăţii. Dar a ascuns asta de noi.
    Noi să nu uităm porunca ce apare de mai multe ori în Scriptură: PRIVEGHEAŢI !
    Asta e treaba noastră! Să fim înţelepţi ca şerpii şi blânzi ca porumbeii!
    După părerea mea, ar trebuie să luăm aminte la ce spun sfinţii părinţi şi să nu speriem cu una cu două, dacă vreun jidan, prezintă calcule, aşteptându-şi cu jind pe al său mesia.

    Apreciază

  14. Spaceman said, on ianuarie 4, 2016 at 11:16 pm

    Rabinii ca ăsta și mulți alții, au mintea bine odihnită și creierul făcut terci de atâta gematrie, kabbalah, numerologie și alte învățături drăcești de au ajuns ca niște cârpe, jucării în mâinile dracilor care-și bat joc de ei.

    Apreciază

  15. […] Rabinul Mattityahu Glazerson: MESIA vine de PURIM la 23 martie 2016. DE CE ne tot spun RABINII in ul… […]

    Apreciază

  16. […] Rabinul Mattityahu Glazerson: MESIA vine de PURIM la 23 martie 2016. DE CE ne tot spun RABINII in ul… […]

    Apreciază

  17. john said, on februarie 5, 2019 at 3:53 pm

    Rabi Chaim Kanievsky, unul dintre cei mai proeminenți rabini ai acestei generații, a făcut o declarație șocantă, susținând că Mesia va precede alegerile viitoare din Israel .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.