SACCSIV – blog ortodox

Mascatii patruland inarmati pe strazi nu sperie lumea interlopa si nici teroristii, ci doar oamenii simpli

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 30, 2015

EDB_8860-620x400

Foto: http://expressdebanat.ro/alerta-amenintarile-teroriste-au-scos-trupele-speciale-pe-strazile-resitei/

Iata ce putem citi la „Mascaţii” Poliţiei patrulează în zonele aglomerate cu armele automate în mână de pe Monitorul de Suceava:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a anunţat că, zilnic, până pe 4 ianuarie 2016, peste 300 de poliţişti vor acţiona pentru un grad sporit de siguranţă, ca noutate grupe de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale (mascaţii Poliţiei) având un grafic de acţiuni preventive, în locurile aglomerate. Încă de ieri, prezenţa poliţiştilor cu cagule pe faţă şi cu arme automate în mână nu a putut trece neobservată în mai multe zone din municipiul Suceava: casele de schimb valutar din zona centrală, esplanada din faţa Casei de Cultură sau Gara Suceava.

„Până pe4 ianuarie 2016, pentru ca zilele de sărbătoare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 317 poliţişti vor fi pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene. El a mai precizat că apariţia grupelor de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, cu armament, nu trebuie să alarmeze în vreun fel populaţia, acţiunile având doar caracter preventiv.

[…]

Si doar in Suceava:

Mascatii de la trupele de interventie rapida nu au in program doar usi sparte si interlopi ridicati pe sus.

Iata insa si ce putem citi la ALERTĂ. Amenințările teroriste au scos trupele speciale pe străzile Reșiței! de pe Express de Banat:

Atentatul terorist dejucat la Târgu Secuiesc, evenimentele din Franța din ultimul an și valurile de migranți ajunse la granița cu România, printre care nu s-ar afla numai oameni de bună-credință, după cum deja s-a dovedit, au făcut ca Poliția Română să ia măsuri preventive excepționale!

Mascații din trupele speciale ale Poliției și Jandarmeriei sunt văzuți tot mai des pe străzile din țară, în special la primele ore ale dimineții, atunci când DNA-ul și DIICOT-ul descind la corupți și membri ai gruprurilor infracționale. De data aceasta este însă vorba despre altceva. Trupele de intervenție rapidă, înarmate până în dinți, cu arme automate, au ieșit în stradă, mai exact în zonele aglomerate din Reșița. Mascații patrulează cu armele în mână pentru a descuraja orice posibil gest necugetat al vreunui dezaxat.

Evenimentele de la Târgu Secuiesc sunt cel mai bun exemplu că România nu este ferită de organizațiile teroriste sau extremiste dispuse să ucidă în masă, astfel că prezența trupelor speciale cu automatele cu glonț pe țeavă în locurile foarte aglomerate pare să fie complet justificată. Este doar o acțiune de prevenție a polițiștilor cărășeni, dar e clar că teroarea instaurată la nivel mondial a atins și România.

Comentariu saccsiv:

Pe interlopi nu-i sperie, in sensul in care s-ar lasa de activitatile mafiote si s-ar apuca sa se califice ca sculeri matriteri. Ei sunt obisnuiti cu mascatii, caci doar mascatii ii aresteaza de fiecare data.

Iar adevaratii teroristi nici atat nu se sperie de astfel de prezente stradale.

Atunci care-i de fapt scopul real?

 

57 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on decembrie 30, 2015 at 9:20 pm

    si in cursul zilei de astazi am vazut in zona piata unirii din centrul capitalei mascati in special in fata magazinullui unirea puteau fi vazuti

    Apreciază

    • el said, on decembrie 31, 2015 at 12:57 am

      mihai

      nsite tampiti care au vazut prea multe filme, schizofreni are confunda viata cu imainarul…

      in Franta de exemplu misuna in gari, pe strazi, langa obiectivele turistice mai importante puzderii de cretini inarmati …NE-MASCATI insa… in Ro au facut treaba ( desi NU au „motivele” atentatelor teroristie fabricate ca acolo) mai picanta…ca asa e pe plaurile mioritice….PROSTIA e incomensurabila.. DEPASESTE toate comparatiile

      imbecilii astia INUTILI care se plimba azi cu pstle aiurea pe acolo MAINE VOR CRAPA in prima linie….

      nu va ingrijorati, dati cu FLIT la IDIOTI !

      NU merita nici macar o secunda sa va abateti din drum sa priviti/pentru asemenea debili… ce frica?….EI sunt prada de MAINE a MACELULUI in prima linie cretinii…. si azi se plimba fuduli si plini de importanta printre niznai

      Apreciază

  2. Claudia said, on decembrie 30, 2015 at 9:38 pm

    Si cu interlopii la fel ca si cu cei din PNL. Pe o usa intra, pe altele ies. (http://www.vidu.ro/index.php?cat=caricaturi&pag=demiterile-si-excluderile-din-pnl-continua )

    Apreciază

  3. marciusquintus said, on decembrie 30, 2015 at 10:05 pm

    off topic
    coperta de inceput de an la The Economist

    Apreciază

  4. valentindortodox said, on decembrie 30, 2015 at 10:42 pm

    aici nu stau lucrurile cum se spune

    problema că acei simpli polițișt de la comunitate – comunitari sunt luați în râs de carcalaci noapte pe stradă și nu pot să facă față – de ex am văzut cum o gașcă de ciumeți de ăștia râdeau de 2 polițiști cinstiți care-și făceau treaba de exemplu… iar de ăia n-o să râdă nimeni pentru că nu sunt chiar atât de nebuni

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 31, 2015 at 9:44 am

      valentindortodox

      N-ai inteles nimic. Nu spune nimeni ca trebuie desfiintate trupele de interventie rapida.

      Apreciază

      • valentindortodox said, on decembrie 31, 2015 at 10:12 am

        da nu am văzut un singur caz din ăsta …

        Apreciază

      • el said, on decembrie 31, 2015 at 2:28 pm

        valentinblablabla

        mai @celieelihim,@ios si cei asemenea lor: lasa-ne cu „observatiile” tale „pertinente” …serios, mergi la stapanii tai din umba MORTII si spune-le ca esti prea prost ca sa-ti executi misiunea cu succes 🙂 !

        Apreciază

      • valentindortodox said, on decembrie 31, 2015 at 3:15 pm

        am văut şi latura cealaltă, că ăia cu forţa intimidau ţăranii de la Pungeşti şi pe alţi vasluieni ca noi dar acum s-ar putea ca jandarmeria să nu apere hoţia… în sfârşit să facă ce e datoare să facă nu doar ce e plătită să facă

        Apreciază

      • el said, on decembrie 31, 2015 at 4:05 pm

        valentinblablabla

        aha,acum parca incepi sa-ti amintesti….doar ca e de fatada !

        Apreciază

      • valentindortodox said, on decembrie 31, 2015 at 4:11 pm

        şi în câte cărţi aţi citit voi de aveţi atâtea păreri atât de înalte despre care spuneţi toţi că eu n-am înţeles nimic ?

        > saccsiv,el, sorin de mai jos … şi alţii

        ce anume aţi înţeles voi atât de luminat încât e aşa de departe de mintea mea, şi îmi cereţi să vă las cu observaţiile _

        Apreciază

      • valentindortodox said, on decembrie 31, 2015 at 4:14 pm

        @ el , sună ca şi cum ai fi citit teoria aia şi habar n-ai despre ce vorba – adică faptul că există masonerie nu înseamnă că aş fi şi eu cum spui tu, prost, dirijat etc.
        nu fi spălat pe creier, de ce vrei să faci chestia asta , ca şi cum aş fi un om cu o misiune din nu ştiu ce grupare din umbra morţii, adică mason… ce treabă am eu.

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 1, 2016 at 12:06 pm

        blablabla valentin

        „ce anume aţi înţeles voi atât de luminat încât e aşa de departe de mintea mea, şi îmi cereţi să vă las cu observaţiile _”___mai esti si obraznic, prima regula cand intri in casa cuiva :fii politicos daca nu vrei sa zbori afara cu un sut undeva !

        nu am zis ca esti mason, la cat esti de prost nu ca nu ai avea profilul masonilor de balta din Ro atat de bine descrisi de Vadim Turod in poezia lui, ….dar ca esti aici cu fofarlica se vede si din avion.
        hai fugi si sa raportul la sefu´….

        Apreciază

  5. Ioana said, on decembrie 30, 2015 at 11:37 pm

    Cine este bărbatul din centru? Și oare ce vrea să însemne că bebelusul din josul imaginii întinde mâna spre globul pământesc?

    Apreciază

    • valentindortodox said, on decembrie 31, 2015 at 3:17 pm

      ăla e un conducător din lumea musulmană, sau e lângă el tot în centru David Cameron prim-ministru britanic

      bebeluşul e poate … un om nou-venit pe această lume controlată de acei indivizi de peste toată imaginea

      Apreciază

  6. Paul222 said, on decembrie 31, 2015 at 12:45 am

    Si in Focsani si Timisoara au aparut, Focsani – am vazut pe Active News, Timisoara – circula un video pe facebook.

    Apreciază

    • valentindortodox said, on decembrie 31, 2015 at 3:19 pm

      nu vă fie frică fraţilor de ăştia

      eu de ei am avut deja parte şi sunt nevinovat, nu mi-au făcut nimic pentru că nu ne caută pe noi, cei nevinovaţi, sunt oamenii legii, e doar echipamentul mai profesionist

      Apreciază

      • valentindortodox said, on decembrie 31, 2015 at 3:26 pm

        m-au oprit in Elveţia şi m+au percheziţionat şi m+au interogat, se uitau la mine de parcă eram terorist, le+am zis că m+am dus pe o bancă să mănânc o pizza şi că sunt la sora mea venit, am avut paşaport.

        ei mi-au zis că nu îmi fac nimic, e un control de rutină, am încălcat o regulă. după ce mi-au verificat toate actele, telefonul etc. mi-au zis că nu am voie să mai merg acolo pe bancă şi să merg înapoi pe altă bancă, trecusem calea ferată şi era un semn la 50 de metri că nu aveam voie…

        le+am zis în franceză că sunt în vizită în elveţia la sora mea pentru o săptămână, că în românia sunt obişnuit să trec calea ferată dacă nu vine trenul şi trecerea nu e interzisă şi mi+au dat voie să merg înspre direcţia dorită fără să mă întorc înapoi în cele din urmă
        … au fost tot de ăştia cu echipamente speciale, dar au fost de treabă, le+a plăcut că ştiu franceză şi că am rămas calm pe durata percheziţiei – am colaborat şi le-am dat oportun toate informaţiile cerute – le-am uşurat misiunea – ei aveau şi un coleg nou pe care-l instruiau cum se lucreză şi au făcut pe mine un test… dar nu m-am supărat pizza era fierbinte când am cumpărat-o 😛

        nu de ăştia să ne fie frică.

        Apreciază

      • tataia said, on decembrie 31, 2015 at 6:41 pm

        Nici in Romania nu ai voie sa traversezi calea ferata nici atunci cind mergi pe jos, decit prin locurile special amenajate pentru asa ceva. La noi insa nu se aplica aceasta lege.

        Despre ce „oameni ai legii” vorbesti tu? Te asigur ca nu exista asa ceva. Doar un ghem de minciuni si coruptie la mijloc. Si apoi cind legea este proasta Slava Domnului ca exista metode de a o incalca. Sau cumva ti-a placut sa fii perchezitionat?

        Si pe mine m-au luat la intrebari niste agenti vamali in Franta (erau inarmati) pentru ca traversasem autostrada (si nu e voie la fel cum nu e voie nici calea ferata) dar in afara de faptul ca mi-au pus citeva intrebari (intr-o englezeasca de balta intrucit eu nu stiu limba franceza) nu mi-au luat la verificat nici actele, nici telefonul, nu am fost perchezitionat. De altfel stiam foarte bine ca nu au autoritatea sa faca asa ceva. Dar trebuie sa intelegi ca toti cei care lucreaza in politie si/sau alte forme de institutii create pentru oprimarea cetateanului de rind au un neuron care sufera grav de singuratate…pentru ei unul care traverseaza calea ferata este un terorist care vrea sa puna o bomba pe calea ferata. Ei nu sitn in stare sa faca diferenta pentru ca sint batuti in cap. Nu ai ce cere de la ei….vom ajunge in curind ca in SUA cind o sa te impuste mai intii si apoi o sa puna intrebari. Sa dea Dumnezeu sa nu fie!

        Apreciază

      • valentindortodox said, on decembrie 31, 2015 at 11:29 pm

        păi era un loc amenajat pt. traversat acolo…
        dar nu era amenajat decât pentru angajații căilor ferate elvețiene, despre partea cu percheziționatul, nu e vorba de asta – că mi-a plăcut… ce să-mi placă.. . . mi-a plăcut că totuși am avut de la Dumnezeu curajul să îi privesc în ochi să vorbesc calm și ei au văzut că nu au motive să se teamă că ar fi vreo chestie ciudată că am trecut pe acolo, sau ceva prin rucsac etc. Ne-am înțeles… chiar dacă m-au oprit pt percheziționat, însă nu e ca în America unde te înpușcă și pe urmă își cer scuze sau se uită în buletin cum te-a chemat cât erai în viață….
        Într-adevăr să ferească Dumnezeu să ajugngă și la noi așa.

        Apreciază

  7. Marian said, on decembrie 31, 2015 at 1:53 am

    Frate Vasile La Multi Ani cu sanatate cu pace ,bucurii sufletesti intru Domnul si Maicuța Domnului sa te apere si sa te pazeasca tot timpul !
    Este o urare de Praznicul Sfantului Vasile cel Mare si sa traiesti cu numele cum se zice si multumesc tare mult pentru tot ceea ce ai scris pe blogul tau si pentru marea daruire cu care faci acest lucru, caci este foarte mare lucru si sigur este binecuvantare de la Bunul Dumnezeu.
    Eu sunt marinar, sunt in Texas -Corpus Christi- la incarcare si citesc si aici cu foarte mare bucurie articolele tale ,cand am internet desigur. Acasa este la ordinea zilei sa stii !
    Acesta este un mesaj si de Anul Nou si sper sa fie pace si sa ne indreptam pasii cati mai multi dintre noi catre Domnul Nostru Iisus Hristos si Maicuța Sa !
    Doamne ajuta ne si ai mila de neamul nostru !
    Marian.

    Apreciază

    • valentindortodox said, on decembrie 31, 2015 at 3:57 pm

      e mai bine aşa, am văzut şi mai rău…

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on ianuarie 1, 2016 at 12:01 pm

        bai blablabla valentin , ce mai rau ai vazut tu debilule ca sa-ti permiti sa zici ca „e mai bine asa” cu mascatii pe strazi? tu care arunci fara rusine snoave ca: ” ai vazut tu ce au aia de la CERN”…. ca si cum noi astia de pe aici am fi niste tampiti sa luam de bune toate MINCIUNILE gogonate ale primului aruncat cu prastia pe blocul asta… mai rau la puscariile amerlocilor sau alte locuri indracite la care ti-ai facut tu stagiul nu?

        cand iti spun ca te-au trimis „toaaarasii” la aruncat fumigene pe aici te superi!

        Apreciază

      • valentindortodox said, on ianuarie 1, 2016 at 2:17 pm

        lasă că așa o să ai parte

        Apreciază

      • valentindortodox said, on ianuarie 1, 2016 at 2:18 pm

        e de 2 bani tot blogu ăsta pt. că permite comentariile unor handicapați

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 1, 2016 at 2:25 pm

        valentindortodox

        HAI SICTIR.

        Apreciază

  8. JE said, on decembrie 31, 2015 at 4:18 am

    Sa revenim la „oitele” noastre… Uite ce ne doare pe noi:
    – Băncile, obligate să raporteze zilnic la Fisc deschiderea sau închiderea de conturi; ANAF a pregătit procedurile necesare
    http://www.agerpres.ro/economie/2015/12/29/bancile-obligate-sa-raporteze-zilnic-la-fisc-deschiderea-sau-inchiderea-de-conturi-anaf-a-pregatit-procedurile-necesare-16-55-53

    Biris avea dreptate
    – Gabriel Biris: Se transforma ANAF intr-un grup infractional organizat? Antreprenorii isi vor pune curand intrebarea existentiala daca mai merita sa faca business
    http://www.wall-street.ro/special/fiscal-advice/180646/gabriel-biris-anaf-grup-infractional-organizat.html

    E momentul sa va ganditi serios la impachetat. In scurt timp nu veti mai putea face afaceri si implicit, nu veti mai gasi locuri de munca! Are ANAF grija de asta!

    Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 31, 2015 at 10:55 am

      JE,
      Pai nu se transforma caci a fost tot timpul, nu-i asa?

      Apreciază

  9. Orthodox said, on decembrie 31, 2015 at 5:08 am

    Apreciază

  10. geo said, on decembrie 31, 2015 at 9:00 am

    Afluxul record de refugiați în Germania reprezintă „o șansă”, a afirmat cancelarul Angela Merkel în alocuțiunea sa de Anul Nou, atrăgând atenția asupra celor care, „plini de ură”, vor „să îi excludă pe ceilalți”, relatează AFP.

    http://www.agerpres.ro/externe/2015/12/31/angela-merkel-refugiatii-sunt-o-sansa-pentru-germania-07-17-51

    Apreciază

  11. geo said, on decembrie 31, 2015 at 9:03 am

    Odovania Praznicului Nașterii Domnului;
    Sf. Cuv. Melania Romana; Sf. Mc. Hermes

    Sfânta Cuvioasă Melania Romana este pomenită în calendarul creștin ortodox la 31 decembrie.
    S-a născut la Roma într-o familie foarte bogată și a trăit pe vremea împăraților bizantini Honoriu (în Apus, 395-423) și Tedosie cel Tânăr (în Răsărit, 408-450).
    A fost căsătorită și a avut doi copiii, care i-au murit. După moartea copiilor a hotărât, împreună cu soțul său, să trăiască amândoi în castitate, slujindu-i lui Hristos.

    Din multele averi pe care le moșteniseră au făcut nenumărate milostenii, mergând în cetăți prin tot imperiul pentru ajutorul celor în nevoi. În tot acest timp cei doi trăiau în asceză. Întemeind o mănăstire de călugărițe în Țara Sfântă, Cuvioasa Melania, vestită pentru smerenia și dragostea ei de oameni, s-a așezat acolo, iar în urma morții soțului ei a ridicat și o mănăstire de călugări.

    Și-a dat duhul în mâinile lui Dumnezeu, culcându-se pe pat și punându-și singură mâinile pe piept în semnul Crucii și ochii bine închizându-i, în ziua de treizeci și unu a lunii decembrie. S-au adunat la îngroparea ei toți monahii, toate monahiile din toate mănăstirile care erau împrejurul cetății Ierusalimului și făcând toată noaptea cântări de psalmi au îngropat-o cu cinste.

    http://www.agerpres.ro/flux-documentare/2015/12/31/sarbatori-religioase-31-decembrie-05-30-25

    Apreciază

  12. sorin said, on decembrie 31, 2015 at 3:20 pm

    valentin nu vrei sa intelegi nimic
    Politia este de nimic
    Nimic nu mai face.
    In radauti se fura zilnic si nu se face nimic
    Am fost eu personal la politie dupa ce mi s a furat ceva si mi au spus ca nu au ce sa faca ca nu le lasa legea, ba din contra osca daca le fac eu ceva infractorilor politia ma va cauta.
    Da sunt vinovati acei politisti care sunt injurati fiindca ei ar trebui sa asculte de Hristos si nu de sefii lor. Si daca nu pot sa mai asculte de sefi si se tem de eventuale repercursiuni sa isi dea demisia.
    In orice functie esti astazi trebuie marturisita credinta chiar daca esti dat afara si chiar daca ai familie.
    Mai terminatio cu luatul apararii unor oameni lasi.
    Armaentul asta pe care il au trupele astea is de armata nicidecum pentru politite.
    Paremise ca vechile legi si interziceau o asemenea doatare politiei, iar armata iese pe strazi doar in situatii speciale si pentru apararea tarii cand suntem invadati. Acum cand este linistye ce cauta ei pe strazi? Ei stiu ceva ce noiu nu stim si deasta sunt pe strazi. Tot jidanii imputiti au creat haosul in lume si acum tot ei scot armata in strada ca osca ne apara. pe cine apara? Pai apara pe cei care se vor inchina Antihristului de adevaratii ortodoxi care vor refuza tot ce le da sistemul. Astia vor fii care vor cauta prin paduri si peste tot pe cei care vor vrea sa se mantuiasca. La ora actuala totul trebuie desfintat si lumea sa se pocaiasca si so ia de la zero ca nimic nu mai este bun.

    Apreciază

    • el said, on decembrie 31, 2015 at 4:12 pm

      sorin

      acum „invadatorii” suntem noi populatia, astia populatia au fost instruiti sa o UCIDA si CONTROLEZE…puii CURVELOR avortatare si betivilor tradatori de neam si fratele crestin si tortionari, lasati sa ias din pantece CURVESC si sa traiasca ca sa UCIDA in continuare la randul lor, din curva si ucigasa de (zeci) de prunci NU ies sfinti …. astia vor urmari crestinii maine in pustie, cu echipamente mai sofsticate ca acum…. obisnuiti-va !

      Apreciază

      • valentindortodox said, on ianuarie 1, 2016 at 12:15 am

        nu e așa cum spuneți voi, sunt și ei oameni și au destule probleme, sunt și ei creștini, are Dumnezeu grijă și de ei

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 1, 2016 at 12:54 pm

        valentinblablabla

        hai nu, sunt COLEGII tai nu-i asa, cu ochi albastri de la „servicii”, hai recunoaste de aia ii aperi….tztztz ! 🙂

        la fel de buni ca aia de la FEMA…asta pregatiti si voi

        Apreciază

  13. sorin said, on ianuarie 1, 2016 at 2:09 pm

    gluma i gluma dar chiar asa se va intampla. Deja a inceput sa se intample asta. langa Radauti este o localitate unde se vand la poarta diferite legume(tot felul), muraturi, etc. O parte din oameni isi scot in fata porti, iar sunt vecini care vand la doua porti si poate ca au vanzare mai mare decat ceilalti , sau nu chiar asa , in fine, tin sa precizez ca toti sunt certati intre ei de ani de zile din acest motiv. Ceilalti oameni care vand fiecare la poarta lui au o ura enorm de mare pe acesta care vinde in doua locuri si zilele trecute au zis ca merg la primar sa il parasca fiindca ei au certificat de producator si platesc la ANAF tot felul de taxe si nu le convine sa vanda ala cum vrea. Va dati seama la ce ura so ajuns?
    Sub ochii nostri se vede faptul ca deja a inceput para . Vreau sa va mai spun ca ANAful i a avertizat pe agricultori sa fie in ordine cu toate actele fiindca din acest an vor veni cu controale.
    O sa spuneti ce e rau. PAi e foarte grav, pe ei nu ii intereseaza corectitudinea ci vor sa pregateasca Noua Ordine Mondiala impunandu le tuturor oamenilor sa aiba acte ca de altfel nu vor mai putea supravietui. Eu ma ocup cu agricultura si voi fii vizat si eu de ANAF si de toti masonii la un momentdat fiindca nu vreau sa iau nici un fel de act. Momentan ne fofilam cum spuine Ioan Vladuca intr o conferinta pe care am puso mai jos. Ca vine vine cand nu mai merge cu fofilarea ci ori ori.

    Deci tot ce vedem ca fac asa zisi jandarmi este o mizerie. Ei nu ne apara fiindca acum nu au de cine ne apara ci pur si simplu ei alimenteaza haosul si vor sa amplifice haosul ca sa apara asa zisi infractori.
    Oricat de rau ar fii omul , daca nu il provoci nu o sa devina niciodata infractor

    Apreciază

    • Ioan C. said, on ianuarie 1, 2016 at 5:15 pm

      A îţi plăti taxele la stat este o datorie creştinească.

      „Care sunt datoriile crestinului fata de stat?
      (…)
      3) Munca constiincioasa pentru sporirea binelui obstesc, prin indeplinirea indatoririlor legate de chemarea in stat a fiecarui cetatean, participarea inteleapta la treburile publice, plata impozitelor etc. Sfantul Apostol Pavel spune: „Dati tuturor cele ce sunteti datori: celui cu darea, dare; celui cu vama, vama; celui cu teama, teama; celui cu cinstea, cinste” (Rom. 13, 7). Insusi Mantuitorul si-a indeplinit datoria de a plati darile (Matei 17, 25-27).”
      Sursa: http://patriarh.ro/Index/invatatura.php?capitol=311

      Apreciază

    • Ioan C. said, on ianuarie 1, 2016 at 5:18 pm

      Banii pentru spitale, drumuri, alocaţiile copiilor nu pică din cer.

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 1, 2016 at 5:50 pm

        IoanC

        n-a zis nimeni sa nu plateasca taxe ci se vorbeste despre EXCESE !

        si tu australopitecule PLATESTI TAXE/IMPOZITE???? , sau esti vreun PARAZIT care le consumi DEGEABA pe ale altora?
        si de aia si le propovaduiesti cu sarg..
        la cat esti de TAMPIT -ar si mira sa muncesti tu undeva si sa fii in stare sa paltesti vreun impozit !

        HAI SICTIR !
        la MUNCA si iti urez sa fii jecmanit pana la os ….apoi sa vedem daca mai trancanesti abureli pe aici.

        nu m-as mira sa fii si tu vreun postac platit, ai profiul STANDARD : prost, activist, indocrinat, plin de URA, spalat pe creieri : marca „razbelintrupalavre de santz” !!! raspandacul ECUMENISTILOR si lingaul APOSTATILOR !

        te cunoastem nu-i nevoie de „cartea ta de vizita”, iti cunstem „hramul” protestantule,

        teologar BEZNATC de duzina, platit de apostati din banii fraierilor sa-i spele pe creieri dupa ce si-a absolvit stagiul de REEDUCARE ECUMENSITA cu succes ! = definitia ta IoanC

        hai MARS : te asteptam la popaganda PRO-cip si PRO-APOSTAZIE, maine poimaine vine „sinodu` „ecuKAKAmenic” , e nevoie de inaintasi la prostirea maselor !

        Apreciază

      • Ioan C. said, on ianuarie 1, 2016 at 6:53 pm

        Ce hal de limbaj „creştinesc”!
        Nu mai am de adăugat pt. „el” decât două lucruri:
        1. „Omul bun, din vistieria cea bună a inimii sale, scoate cele bune, pe când omul rău, din vistieria cea rea a inimii lui, scoate cele rele. Căci din prisosul inimii grăieşte gura lui.” (Luca 6, 45);
        2. ” Un frate l-a întrebat pe avva Pimen: „Ce este un ipocrit?”. Bătrînul îi zice: „Un ipocrit este acela care-l învaţă pe aproapele său un lucru la care el încă n-a ajuns. Căci este scris: De ce te uiţi la paiul din ochiul fratelui tău, când, iată, bîrna în ochiul tău? Şi aşa mai departe”. ”
        (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, p. 286-287)

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 1, 2016 at 7:37 pm

        IoanC

        parazitule sectar, tu mergi cu Scriptura si cu citatele Sfintilor in iad, nimic nu te mai poate ajuta smintitule.

        asa-i ca NU MUNCESTI si esti un parazit PLATIT DEGEABA din banii fraierilor si tu, ca de aia sari ca ars ! 🙂 tztztz

        MARS la munca nu la pomana si la lins laba apostaitilor tau episcopari.

        Apreciază

      • Ioan C. said, on ianuarie 1, 2016 at 7:58 pm

        Ultimul comentariu

        Află „domnule” el că eu chiar muncesc, doar că ce să vezi, sunt şi eu în concediu.
        Că nu mai e ca pe vremea comuniştilor, când se muncea şi de Crăciun şi de celelalte sărbători.
        îmi place cine mă ia la rost, tocmai cel cu cele mai multe comentarii pe aici.

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 1, 2016 at 8:52 pm

        IoanC

        da mai „muncesti” : la citat APOSTATII ECUMENISTI KAKODOCSI ca si cum ar fi „parintii” Ortodoxiei; „muncesti” la PROSTIREA altora , asta e „munca” ta….pentru asta se plateste GROS si NU se percep impozite! ba din ele esti PLATIT

        ai ales „partea cea buna” , aferim !

        Apreciază

  14. sorin said, on ianuarie 1, 2016 at 11:19 pm

    Domnule Ioan nu vrei sa imi platesti si mie si altora, ca sunt multi care muncesc si nu mai au de unde sa plateasca supraimpozitarea? Noi o sa platim conform logicii umane si a moralei crestine , iar dumneata platesti ce este peste; ce zici?
    Chiar si sa am si nu platesc, a fi crestin ortodox nu inseamna sa fii dobitoc, naiv, indiferent si sa platesti tot ce iti cer niste destrabalati, desfranati, homosexuali, cei care legile. Acestia fiind votati de oameni ca dumneata IOAN C. care va place sa fiti pupincuristi. Mie nu imi place si nici nu vreau sa fiu. eu vreau sa fiu liber cum m-a creat Dumnezeu.

    Apreciază

  15. sorin said, on ianuarie 1, 2016 at 11:24 pm

    Pentru a reveni la normalitate oameni ca dumneata Ioan trebuiesc rapid izolati si sa va explice ca sunteti pe un drum gresit . Dar asa este nu are cine sa va izoleze fiindca toti sunteti la fel ci din contra o sa ii izolati voi pe adevaratii ortodoxi. Se implinesc profetiile.
    Lup in piele de oaie ce esti IOan C.. Sunteti adevaratii stricatori ai legii lui Dumnezeu si impunerii haosului anticristului.

    Apreciază

  16. sorin said, on ianuarie 1, 2016 at 11:26 pm

    Seara asta am discutat cu cineva care o cunostinta un mosulica pe care nu dai doi bani pe el dar care era seful securitatii pe zona Iasi si cica si acum la fel face. Pe deasupra osca mosulica este si homosexual. Amicul asta al meu fiind un asa bun prieten cu mosulica pana a aflat ca este securist si homosexual, mi a zis ca multi studenti la teologie din Iasi il viziteaza pe mosulica .

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 2, 2016 at 2:05 pm

      sorin

      ” mi a zis ca multi studenti la teologie din Iasi il viziteaza pe mosulica .”_____nu mai crede/raspandi si tu toate minciunile si fantasmele stricatilor ! trancanesc ca sa murdareasca macar asa daca altfel nu mai pot….

      nu ca teologarii astia inutili din noul trend spalati pe creier cu ecumenisme si apostazii ar fi niste „valori” duhovnicesti, dar sa nu dam si noi nas indracitilor de genul lui mosulica de care zici.
      Doamne ajuta !

      Apreciază

  17. Mirela said, on ianuarie 2, 2016 at 12:27 am

    Mă întreb dacă nu cumva prezenţa acestor mascaţi pe străzile întregii ţări, fără o justificare cât de cât plauzibilă, are menirea de a ne acomoda cu starea de necesitate/război/frică. Ştiţi că s-a pus şi problema confiscării legale a proprietăţilor românilor, se fac pregătiri de război, sunt aduse în stare de funcţionare buncărele antiatomice, în SUA se tot doreşte instaurarea legii marţiale, se pune problema înfiinţării acelei poliţii suprastatale a UE care să ne controleze graniţele etc.
    Impresia mea este că, prin prezenţa mascaţilor, e posibil să se vrea educarea/intimidarea noastră. Să simţim şi mai clar că suntem controlaţi: pe net, la serviciu, în afaceri, pe străzi şi peste tot; că avem stăpân şi că nimeni nu mişcă fără permisiune, că big brother nu scapă nimic şi e gata să reacţioneze.
    E sinistru.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.