SACCSIV – blog ortodox

Iata cum explica DAN ALEXE recomandarea UE de a se folosi „Felicitări de sezon” în loc de „Crăciun Fericit”: “NU DE HRISTOS ORTODOX AVEM NEVOIE. Europa înseamnă mai mult decât Hristos”

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 29, 2015

Iata ce putem citi la Ce credeţi despre noua recomandare UE de a se folosi „Felicitări de sezon” în loc de „Crăciun Fericit”? de pe Informatia Zilei din 23 decembrie:

Pe fondul sosirii imigranţilor musulmani în Europa, tot mai multe ţări tranformă Crăciunul într-o sărbătoare interzisă, ca în ţările comuniste. În mai multe ţări, în loc de urarea „Crăciun Fericit!” se propune a fi mai potrivit să se spună „Sărbători Fericite!”, o modalitate prin care să fie incluşi şi cei care au alte sărbători în această perioadă precum: Hanukkah, la evrei, Ramadam şi Ashura, la musulmani, Omisoka la japonezi sau Bodhi Day la budişti.

De exmplu, La Bruxelles, Târgul de Crăciun a fost redenumit în ”Plăcerile iernii”, iar oficialii europeni au înlocuit urarea “Crăciun Fericit” cu “Felicitări de Sezon!”. Între timp, Parlamentul European a tipărit felicitări cu urarea „Felicitări de Sezon!”. Şi în SUA, la Universitatea din Tennessee, şefii istituţiei au elaborat un plan pentru suprimarea Crăciunului care interzice apariţia lui Moş Crăciun, urările, felicitările şi mâncărurile tradiţionale. În Statele Arabe, Crăciunul a fost interzis, iar cei care nu respectă acest lucru vor fi pedepsiţi cu ani grei de închisoare.

Iata si doua opinii pe chestia asta, conform Mai puțin Crăciun la Bruxelles? Acuzații și explicații pe tema „identității creștine” a UE de pe Realitatea:

Valentin Jucan, membru CNA, a precizat pe pagina sa de socializare că ,,politicienii de la Bruxelles au pierdut reperul normalităţii. Gesturile „politically correct” NU trebuie să submineze identitatea creştină a Europei.

Mai mult, principiile care stau la baza construcţiei europene protejează tradiţiile şi valorile naţionale,” spune acesta. ,,Aţi întrecut măsura, domnilor lideri europeni, într-un mod penibil şi, aş spune, periculos!,” menţionează Jucan în postarea sa:

„DESCHIDE UȘA, CREȘTINE!”…se va transforma în „deschide ușa, sezonierule”??

Politicienii de la Bruxelles au pierdut reperul normalității. Gesturile „politically correct” NU trebuie să submineze identitatea creștină a Europei. Mai mult, principiile care stau la baza construcției europene protejează tradițiile și valorile naționale/minoritare.

Crăciunul/Christmas, adică Christ’s Mass, însemnând celebrarea nașterii Lui Cristos, este un moment recunoscut și sărbătorit de sute de milioane de oameni de pe întreaga planetă.

La Bruxelles, Christos nu mai este recunoscut?

Ați întrecut măsura, domnilor lideri europeni, într-un mod penibil și, aș spune, periculos!

Dacă cumva ați guverna SUA, pe același principiu, ați retrage bancnotele din circulație din cauza enunțului tipărit pe fiecare dintre ele: „In God We Trust” / „Credem în Dumnezeu”? Ce ați scrie?

Totuși, vă urez Crăciun fericit!

De la Bruxelles, jurnalistul Dan Alexe, îi liniștește însă pe cei care se tem că sărbătoarea va fi interzisă.

Să fie clar, căci falsa ingenuitate a durat prea mult: toți neo-ortodocșii care atacă Occidentul în acest moment pentru că nu ar fi suficient de religios fac jocul Rusiei lui Putin și al ideologilor totalitari, fascisto-ortodocși, à la Dughin.

Toți sârbii și bulgarii militanți ortodocși și grupusculele marginale de la noi precum InLinieDreaptă și tot ce ține de biserică, sau europarlamentari precum Traian Ungureanu (paradoxal, fost BBC, dar care răspândește zvonuri mincinoase despre cum Crăciunul ar fi interzis în Bruxelles), toți acești profeți ai apocalipsei ortodoxe sunt complici direcți sau indirecți ai Rusiei lui Putin.

Nu, Crăciunul nu e interzis în Bruxelles. Lumea e doar puțin mai relaxată pe aici. Nu, nu de Hristos ortodox avem nevoie (căci în acest moment Hristos ortodox înseamnă Putin și Dughin) ci de o Europă cu capul pe umeri și lucidă.
Europa înseamnă mai mult decât Hristos: înseamnă Platon, Aristotel, Rabelais și Cervantes sau Chopin.
Tovarășii de drum ai lui Putin, care vin cu obsesiile hristice și Athos trebuie rușinați, căci unii din ei (sperăm) sunt doar involuntar părtași ai escrocheriei ortodoxe a Kremlinului„, scrie Dan Alexe pe pagina sa de Facebook.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

DAN ALEXE vorbeste despre dacopati si “explica” CUM DE SI-AU PIERDUT DACII LIMBA …

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ines said, on decembrie 29, 2015 at 12:59 am

    Un călugăr ortodox a câştigat un concurs de talente din Rusia, surclasând un număr mare de competitori din toată lumea. Victoria lui Fotiy, după numele său de mirean Vitaliy Mochalov, a fost una convingătoare, obţinând 76 la sută dintre voturile telespectatorilor.

    Ieromonahul, care este şi preot al Bisericii Ortodoxe Ruse, a interpretat melodia “Per Te”, un cântec italian din anii ’60 care a câştigat Festivalul de la Sanremo, scrie Russia Today.
    “Apariţia mea pe scenă a entuziasmat şi agitat oamenii. Când te uiţi la televizor, nu te aştepţi să vezi aşa ceva. Vrei să te relaxezi şi să te distrezi. Şi, dintr-o dată, vezi un preot. Se pare că prezenţa mea la acest concurs le-au reamintit de existeţa conştiinţei, a sufletului şi a păcatelor. Oamenii mi-au scris şi îmi spun că, după ce m-au văzut la televizor, vor să meargă la biserică”, a declarat ieromonahul pentru agenţia video Ruptly

    Apreciază

    • el said, on decembrie 29, 2015 at 11:43 am

      nu mi se pare un lucru duhovnicesc ,asta nu e treaba de ieromonah, nici macar de mirean constient de mantuirea lui.

      in fine Dumnezeu sa-l ierte e parinte si poporul sa-l pazeasca de duhul „noii ortodoxii” si al lumescul secularizant care invadeaza de peste tot Biserica !

      Apreciat de 3 persoane

    • Liliana said, on decembrie 29, 2015 at 2:46 pm

      ,,Vai de cei care au petrecut cu chitare si instrumente:au cintat,(…)”.(Sfintul Ierarh Nifon, Vedenie despre Infricosata Judecata

      Apreciază

  2. ines said, on decembrie 29, 2015 at 1:04 am

    Odată cu titlul obţinut, călăgărul a câştigat un contract cu Universal Music Russia, dar și cheile unui automobil marca Lada XRay.

    Nu este pentru prima oară când un slujitor al Bisericii câştigă un concurs de talente vocale. Anul trecut, o călugăriță catolică din Italia, sora Cristina, a învins în show-ul similar în Italia.În Rusia, Biserica Ortodoxă e respectată, iar călugării ortodocși iubiți de oameni.

    NapocaNews

    Apreciază

    • el said, on decembrie 29, 2015 at 11:46 am

      ines

      nu vezi ca e INDOCTRINARE pentru dobitoacele fara minte?
      auzi asa au facut catolicii, iata asa a facut si un popa (FARA MINTE) ortodox, deci e lucru „bun” , se agiornamenteaza Credinta si randuiala bunei purtari duhovnicesti, iar catolicii sunt „egali” cu ortodocsii !

      ASTA E duhul si mesajul articolului citat de tine…..

      ce Sfintii Parinti, ce rusine, ce randuilei, …..azi calugarii au ajuns ca mirenii si mirenii ca DRACII !

      Apreciat de 2 persoane

      • Aurora said, on decembrie 29, 2015 at 10:21 pm

        Asa e. Mi-e si teama sa vad videoclipul. Sunt caderi mari; ce treaba au calugarii cu concursurile lumesti ? Ei trebuie sa cante la strana.

        Apreciază

      • Rozalia said, on decembrie 31, 2015 at 2:46 am

        Doamne fereste! Calugari in show-ri lumesti, mare pacat si mare sminteala! Vai de noi!

        Apreciază

    • Liliana said, on decembrie 29, 2015 at 2:50 pm

      Otroc Veaceslav a spus ca beneficiile,dorirea si fuga dupa acestea , o sa ne piarda…

      Apreciază

  3. el said, on decembrie 29, 2015 at 1:13 am

    si dan alexe CINE E ca sa ne pese de parerea lui?
    inca un vierme care a scos ieri capul din cur si propovaduieste sonor „bunastarea” cacatului din care se hraneste el cu pofta !

    „Tovarășii de drum ai lui Putin, care vin cu obsesiile hristice și Athos trebuie rușinați,”___ au ajuns Hristos si Muntele Athos „obsesii rusinoase” si rusisme pentru viermele curului alexe!

    pentru aceasta Dumnezeu VA ZDROBI trufia lor prin mana rusilor, iar viermele curului alexe VA CRAPA in duhoarea imputiciunii lui fara sa.i sara vreun „civilizat” cool de europa in ajutor ….iar in iad il vor „mantui” rabelais si cervantes !

    mai mari mancatori de cacat in ca in Ro nu exista in niciuna din tarile apostate ale apusului si nici macar in america …. de aceea curatarea ariei lumii de gunoi si balegar va incepe de la Ro !!!

    Apreciat de 1 persoană

    • adriandirnescu said, on decembrie 29, 2015 at 8:42 am

      De numele lui Hristos toate se cutremura… dar unii oamenii pe atat ca nu stiu ce vorbesc, mai au si tupeul sa declare blasfemii. Doamne, mai da-ne timp sa punem inceput bun !

      Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on decembrie 29, 2015 at 8:55 am

      Corect!…:)

      Apreciază

    • cca70 said, on decembrie 29, 2015 at 6:11 pm

      ” curatarea ariei lumii de gunoi si balegar va incepe de la Ro !!”

      exista vreo profetie in acest sens? va mai exista oare scapare de sub ocupatia judeo masonica inainte de Parusia?

      Apreciază

  4. Paul222 said, on decembrie 29, 2015 at 3:37 am

    „Europa înseamnă mai mult decât Hristos: înseamnă Platon, Aristotel, Rabelais și Cervantes sau Chopin.” Cum sa spui asa ceva…

    Apreciază

    • Aurora said, on decembrie 29, 2015 at 10:26 pm

      Cum sa insemne Europa cu Platon si Chopin mai mult decat Hristos, cand Hristos a facut cerul si pamantul si tot Universul ?

      Apreciază

    • Mary said, on decembrie 29, 2015 at 10:46 pm

      In Platon si Arisotel et co + faraonul Akhenaton (doritor de o religie monoteista pe care n-a obtinut-o) se vor fi facand pasionati si Druze – de care apartienea Samir Khuntar, om „maret”, plecat dintre noi de curand, cu afilitatii IS dar nefiind musulman.
      Cine sunt Druze:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Druze
      Druze foarte apreciati de guvernele multor tari, pentru ca sunt „loiali”. Loiali cui platesc adca.

      Apreciază

  5. ultimul mohican said, on decembrie 29, 2015 at 7:16 am

    Alt paduche. Problema e ca prin eficienta spalare de creiere s-au inmultit rapid si deja ne coplesesc. Nu-mi vine sa cred cat de multi gandesc asa. Sunt peste tot, nu numai in corporatii, guvern si media. Ii gasesti pe strada, la frizer, in magazine. S-a depasit masa critica si urmeaza probabil marea schimbare.

    Apreciat de 4 persoane

  6. ionutignat111 said, on decembrie 29, 2015 at 8:08 am

    oare acest idiot dan alexe chiar crede ceea ce spune? sau vorbescte vinul baut in ultima saptamana? ori, mai grav, este dirijat sa minta cu nerusinare?

    Apreciază

  7. energein7 said, on decembrie 29, 2015 at 8:56 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  8. Mustafa said, on decembrie 29, 2015 at 9:28 am

    Dan Alexe e foarte probabil membru al tribului, dupa cum arata dar mai ales dupa prostiile pe care le scrie.
    Stiu ca el e si autorul cartii Dacopatia in care ii critica pe dacologi

    Conform wikipedia:
    În 2007 a realizat un film despre ultimii evrei din Afganistan, Cabală în Kabul, cu care a obținut trei premii: Marele Premiu al „Musée de l’homme”, cele mai mari distincții la Festivalurile Flahertiana din Rusia și Festivalul Astra din Sibiu.

    Apreciază

    • Mustafa said, on decembrie 29, 2015 at 9:39 am

      Aparent are si un blog in care ataca crestinismul, nationalismul si islamul…
      Oare cine mai face asta?
      https://cabalinkabul.wordpress.com/

      Apreciază

    • el said, on decembrie 29, 2015 at 11:50 am

      pe psihopatul asta batran il cauta moartea pe acasa si el da „conferinte” la tv ! nu mai are mult si vor da nas in nas: el cu MOARTEA !….. sa vedem daca-l „mantuieste” rabelais atunci

      O CAZATURA si un CADAVRU ambulant din care curg scursorile mortii !

      Apreciat de 1 persoană

      • Aurora said, on decembrie 29, 2015 at 10:35 pm

        Rabelais era un mare admirator al Kabalei si Talmudului.

        Apreciază

  9. Valentin said, on decembrie 29, 2015 at 9:35 am

    eu sunt de parere ca este in primul rand instruit sa abereze in halul asta, dar sigur e si un pic convins de gunoaiele pe care le articuleaza, asa sunt multi azi, din pacate

    Apreciază

  10. Claudia said, on decembrie 29, 2015 at 9:55 am

    Au mai omis pe cineva… Acesti antihristi, nu de Hristos ortodox au nevoie, ci de tatal lor satana si de antihrist. Se lupta pe toate fronturile sa instaleze Noua Ordinareala Mondiala, deci si Craciunul trebuie exterminat. Pastele inseamna iepurasu’… Ca, deh, tot o sarbatoare… de sezon este. Eu va spun drept. Locuiesc in Haifa si aici este o singura biserica ortodoxa greaca. Cu banci ca la catolici. In fine…Mergeam cand si cand. Dar, de ceva vreme, in aceasta biserica au inceput sa se tina concerte simfonice (in sensul propriu al cuvantului). Se canta fragmente din Bach, Mozart, Chopin… De cand se intampla asta, eu nu mai am placere sa intru in aceasta biserica.Slujbele se tin in greaca si in araba si sunt foarte placute. Dar fiindca acustica este foarte buna, ce s- au gandit papusarii mondiali? Ian sa faca si sala de concerte de muzica clasica aici („Greek Orthodox Church Haifa). Nu ne mai poate surprinde nimic. Nu ne ramane decat sa fim aparatori ai Ortodoxiei. A venit iarasi timpul!

    Apreciază

    • Ecaterina said, on decembrie 29, 2015 at 11:41 am

      Claudia și voi toți. Rugați-vă la Bunul Dumnezeu să ne dea și preoți. Că fără ei ne va fi foarte greu. Țineți aproape de Biserică, fraților! Atât cât se mai poate.

      Apreciază

      • el said, on decembrie 29, 2015 at 12:18 pm

        Ecaterina

        SUNT preoti, dar ascunsi de har pentru smerenia lor ! ii va gasi DOAR cel smerit ca doar duhurile asemanatoare se atrag

        Apreciază

      • Claudia said, on decembrie 29, 2015 at 12:56 pm

        Replica scurta si un comentariu frumos, pe intelesul tuturor. Avem mare nevoie de preoti ortodocsi… propovaduitori! Dumnezeu sa intoarca fata spre noi, pacatosii, si sa ni- i dea. Altfel…

        Apreciază

  11. AKRITAS said, on decembrie 29, 2015 at 10:18 am

    Mai rău decât pe vremea opresiunii alogeno-boşevice, când Moş Crăciun a fost rebotezat Moş Gerilă – dar a fost lăsat să trăiască -, Irozii Uniunii Sovietice de la Bruxelles au dat poruncă de ucidere a lui Moş Crăciun şi de interzicere a Sărbătoririi CRĂCIUNULUI.

    Ei vor să impună „Felicitările de sezon”

    QVO VADIS, EUROPA?

    QVO VADIS, UMANITATE?

    Ţineţi minte, despoţi nelegiuiţi:

    cu un ucaz strâmb nu se poate nimici nici credinţa, nici tradiţia unui popor.

    Redacţia ART-EMIS urează colaboratorilor şi cititorilor revistei, tuturor românilor şi creştinilor de pretutindeni,

    CRĂCIUN FERICIT !

    Vin colindătorii, cum veneau odată

    Leru-i Ler,
    Să colinde-n seara asta minunată,

    Leru-i Ler,
    Dar li-i gura-i arsă şi li-s ochii-n lacrimi,

    Leru-i Ler,
    Prea degeaba sânge, prea degeaba patimi!

    Leru-i Ler.

    Gazdelor creştine să-i primiţi în casă

    Leru-i Ler,
    Şi cum se cuvine să-i poftiţi la masă,

    Leru-i Ler,
    Ni-i trimite Sfântul să ne-ncerce mila,

    Leru-i Ler,
    Domnii mari de astăzi să-şi deschidă vila.

    Leru-i Ler.

    Şovăielnic pasul, mâinile plăpânde,

    Leru-i Ler,
    Tremurat li-i glasul, nu ştiu să colinde.

    Leru-i Ler,
    Dacă stau la poartă şi nu zic nimica,

    Leru-i Ler,
    Domnilor de astăzi să v-apuce frica!

    Leru-i Ler.

    Mută-i întrebarea ce răsună afară:

    Leru-i Ler,
    Am murit degeaba, ce-aţi făcut din Ţară?

    Leru-i Ler,
    Tot în frig şi-n foame, tot cu mâini întinse,

    Leru-i Ler,
    Pe la porţi străine ce ne stau închise!

    Leru-i Ler,.

    Vin colindatorii cum veneau odată,

    Leru-i Ler,
    Să colinde în seara asta minunată,

    Leru-i Ler,
    Dar li-i gura arsă şi li-s ochii-n lacrimi.

    Leru-i Ler,
    Prea degeaba sânge, prea degeaba patimi!

    Leru-i Ler…

    Versuri – Radu Gyr

    http://www.art-emis.ro/eveniment/3290-craciun-fericit-cu-sntate.html

    Apreciază

  12. Ecaterina said, on decembrie 29, 2015 at 11:53 am

    În mâinile Tale mă las Doamne, că Tu ești Creatorul meu, Păzitorul sufletului și al trupului meu, Dreptul Judecător, Salvatorul meu, Mântuitorul și Stăpânul meu. Eu sunt în Tine și Tu în mine, acum și în vecii vecilor. Amin.

    Nu vă înspăimântați, fraților, că în vremurile de-acum are loc trierea. Aceasta trebuie să aibă loc, pentru ca Mântuitorul să își ia recolta.

    Apreciat de 2 persoane

    • carla said, on decembrie 30, 2015 at 10:55 am

      Vor cadea cei mai multi, poate ca si noi, intr-un fel sau altul, cand intre cunoscuti este doar o persoana care are aceste valori prioritare, pot spera doar sa ne mai ingaduie bunul Dumnezeu, o vreme, sa ne intarim.
      Multe persoane publice ar spune „divinitatea” (care?).
      Maicuta Domnului, roaga-te pentru noi!

      Apreciază

  13. geo said, on decembrie 29, 2015 at 12:34 pm

    http://www.liveleak.com/view?i=b99_1450199180

    Apreciază

  14. emanuel said, on decembrie 29, 2015 at 10:31 pm

    Interesant ca Dan Alexa ii numeste pe sionistii de la ILD „rusofili”.Orice sunt,numai rusofili nu .E o aberatie.ILD e un site apriori anti-rus ,pro-american,pro-Sion,anti-legionari .

    Apreciază

  15. ion hodor said, on decembrie 29, 2015 at 10:55 pm

    dan alexe,nu esti decat ,esti doar un perciunel bubos la cur…..stii bine ce vreau sa spun….dobitocule……TRAIASCA DACIA

    Apreciază

  16. john said, on decembrie 29, 2015 at 11:39 pm

    Raul e pe fata acum
    E pus la mare cinste.
    Nu mai este o rusine, e rang..
    Control prin vaccinare! Bogatii vor sa fim mai putini!

    Apreciază

  17. Vasile ăl Mic said, on decembrie 30, 2015 at 11:51 am

    „Europa înseamnă mai mult decât Hristos: înseamnă Platon, Aristotel, Rabelais și Cervantes sau Chopin.”

    Cum poţi mă să zici că nişte saci cu ciolane sunt mai mult decăt Hristos cel Viu? Ai materie maronie în loc de materie cenuşie? Bă Dănuţ bate-te peste gură… pardon, degete şi du-te de-ţi ia o vacanţă departe de antenele wireless si GSM că-ţi perpelesc neuronii la microunde.

    Ăla-i păpuşă strunită de tatăl minciunii prin intermediul pidosnicilor care strunesc o grămadă de păpuşi în fruntea forţelor de ocupaţie ale Uniunii (nou-sovietice) Europene.

    Apreciază

  18. acelas said, on decembrie 30, 2015 at 12:15 pm

    bani, nu gluma ..

    http://www.evz.ro/cetatenii-ungari-din-strainatate-stimulati-cu-prime-de-32000-euro-sa-revina-in-ungaria.html

    cine finanteaza din spate toata aceasta sarada zgomotoasa ultra-nationalista a ungurilor? Adica e super bine sa fii nationalist, doar ca ei o fac parca super strident, menita anume sa starneasca ceva/cineva impotriva a altceva..

    .

    Apreciază

  19. valentindortodox said, on decembrie 30, 2015 at 2:47 pm

    o româncă pe o emisiune radio i-a dat replica ăluia, i-a zis să învețe istorie https://www.youtube.com/watch?v=du3E1aZ_Z6s&feature=youtu.be

    Apreciază

  20. acelas said, on decembrie 30, 2015 at 2:53 pm

    o perspectiva de luat in seama

    http://www.evz.ro/plutonierii-de-presa-actorul-dan-puric-si-piftiile-sleite-ale-moralistului-andrei-plesu-anti-opinie.html

    unii vad dincolo de Puric, ca liderul mai mult sau mai putin „fals” al sferei ortodoxe nu are fi un Puric, Capsali…, ci altcineva.

    totusi ceva nu se leaga. M. Munteanu a taxat totusi ferm revendicarile tinerilor „frumosi si liberi” incepand cu critica adusa Bisericii Ortodoxe. Nu mi se pare a fi un „fruct” pastrat si folosit la nevoie a razmeritei organizata pe twitter si facebook..

    .

    Apreciază

  21. constantin said, on decembrie 30, 2015 at 7:33 pm

    dupa 1950 , cand se plamadea viitoarea U E , primul steag era asa ; pe albastru , un soare galben peste care era o cruce rosie . semnifica : traditiile antichitatii – prin soare – peste care s-a grefat crestinismul . acest steag comprima un adevar – Europa crestina . … apoi au fost introduse si stelele . un timp au fost impreuna , ( vezi : paneuropean flag – imagini ) … iar in final a fost scos soarele si crucea ( simboluri de lumina – DE ZI ) , ramanand doar stelele . asadar cum citim ? : cer si stele = e noapte . viitorul a fost stabilit de mult . se aplica cu pasi repezi .

    Apreciază

  22. geo said, on decembrie 30, 2015 at 9:16 pm

    http://karamazov.ro/index.php/eseuri/466-crciunul-i-esteii.html

    Europa e nimic fara HRISTOS! Si rezultatele se vad peste tot…

    Apreciat de 1 persoană

  23. acelas said, on decembrie 30, 2015 at 11:12 pm

    dintre ororile implicarii cu bocancii a sua in Balcani ..

    http://www.activenews.ro/externe/Ce-uita-europenii-Sub-protectorat-euro-atlantic-Kosovo-a-devenit-primul-centru-de-recrutare-al-organizatiei-ISIS-si-un-prim-califat-islamic-in-inima-Europei-128387

    Pe de alta parte, privind acum la o oarecare perioada de timp scursa, se desluseste intr-adevar mai bine de ce „l-au ucis” pe bin Laden, personajul-sperietoare pe care nu l-a vazut nimeni niciodata, cel despre care desi n-a fost, totusi s-a povestit ..

    Intr-adevar pt o „piesa” mult mai hard pregatita, prin comparatie. Pai raspunsul este format cel putin din 4 litere: ISIS si alte blestemastii ale altor organizatii ale Sistemului. Pai fata de ororile ISIS si cele infioratoare ce pot decurge din urma descinderii imigrantilor in Europa, treaba cu „osama bin laden” risca sa ramana o simpla „poveste siropoasa” in care nu mai credea chiar nimeni pe lumea asta. Au pregatit cu adevarat ceva hard si cat se poate de real. Acum, la ceva timp se observa mai clar.

    .

    Apreciază

  24. Adrian Grigoriu said, on decembrie 30, 2015 at 11:13 pm

    Carevasăzică, Dan Alexe vrea ca noi să fim convinși ca a fi ortodox este același lucru cu a fi filorus!!!! Adică, ortodocșii sunt antiromâni!!! Adică, nici un patriot român nu poate fi și ortodox.

    Constatăm că acest Alexe comite, lucid si cinic, și în cel mai pur stil antiromânesc un malefic huliganism intelectual și ideologic. Oare cărei etnii antiromânești aparții domnule Alexe?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.