SACCSIV – blog ortodox

DISPERARE MAXIMA in MASS-MEDIA deoarece Mitropolitul Banatului a cerut de Craciun schimbarea Constitutiei in sensul specificarii clare a faptului ca FAMILIA ESTE FORMATA DINTR-UN BARBAT SI O FEMEIE

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 26, 2015

Foto: http://www.dcnews.ro/ioan-selejan-intronizat-ca-mitropolit-al-banatului_463374.html#sthash.J6BEM5Ke.dpuf

Iata hal de titlul la Romania tv:

Mesaj halucinant la slujba de Crăciun. Biserica cere SCHIMBAREA Constituţiei


Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, a anunţat, vineri, la sfârşitul slujbei de Crăciun de la Catedrala Mitropolitană din Timişoara lansarea unei iniţiative civice prin care se cere modificarea Constituţiei în sensul specificării clare a faptului că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie.
Anunţul mitropolitului Banatului vine ca reacţie la faptul că, în tot mai multe state europene, au fost recunoscute famiile formate din persoane de acelaşi sex, fapt respins cu vehemenţă de Biserica Ortodoxă Română.

„Este o iniţiaţivă civică pe care fraţii noştrii care iubesc familia creştină ar dori să le-o prezinte celor care conduc destinele acestui neam şi să scrie acolo în Constituţie că familia creştină are la bază codul familiei din Sfânta Scriptură – familia este tocmită după rânduiala lui Dumnezeu – bărbat şi femeie. De aceea, dacă veţi găsi tineri studenţi care o să vă roage să semnaţi, vă îndemn cu încredere pentru că, dacă nu mă înşel, nu ştiu dacă nu săptămâna trecută, nu ştiu dacă nu Grecia, a fost îngenunchiată în sensul acesta. Suntem un popor cu mulţi mai mulţi credincioşi şi de aceea să-l rugăm pe Dumnezeu să păzească familia binecuvântată în faţa sfântului alter al neamului nostru. Aici aţi venit frăţiile voastre şi părinţii domniilor voastre – bărbat şi femeie”, le-a spus mitropolitul credincioşilor. Ioan Selejan a spus la finalul discursului său că „o mamă nu naşte prunci ca după câţiva ani să fie doar ţărână, ci o mamă naşte prunci pentru cer. Iubiţi credincioşi, Dumnezeu, prin întruparea sa şi prin înviere, ne-a arătat că nu doreşte ca pământul să fie cel mai mare cimitir antropologic din univers. Dumnezeu vrea ca acest pământ atât de minunat să fie locul bucuriei sale”.

   Comentariu saccsiv:

La Antena 3, agitata toata, Mihaela Bîrzilă isi intreba consternata invitatii …

Cititi va rog si:

A cazut Grecia …

 

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on decembrie 26, 2015 at 1:08 pm

    Da, si bine ar fi ca respectivul articol sa excluda orice alte forme de recunoastere a concubinajului (uniuni civile etc.)

    Apopo de mass-media:

    „Cele mai multe rele nu vin de pe afara,
    Nu le aduc strainii, ci ni le face toate
    Un pamantean de-ai nostri, o ruda sau un frate.” (Gr. Alexandrescu – „Toporul si padurea”)

    Apreciază

    • oarecare said, on decembrie 26, 2015 at 5:18 pm

      ” sfântului alter ” treuie corectat sa fie cu majuscule si altar nu alter. ” Sfantului Altar ” adica.

      Apreciază

  2. cosminmatiu said, on decembrie 26, 2015 at 1:20 pm

    Trebuie stranse 500000 de semnaturi pentru referendum.

    Apreciază

    • Radu Humor said, on decembrie 26, 2015 at 2:57 pm

      Şi ce-i mult ?!
      La câte milioane de creştini suntem ?!
      Doar n-o să ne lăsăm biruiţi de nişte handicapaţi vopsiţi în toate culorile iadului, nişte minoritari obraznici şi impertinenţi care se comportă mai rău decât animalele ! :mrgreen:

      Apreciază

      • oarecare said, on decembrie 26, 2015 at 5:16 pm

        trebuie la 1.500.000 de semnaturi, deoarece se vor anula multe, se cauta chichite la nivel de virgula si saepoate sa fie si infiltrati,,, sectarii au strans anii trecuti aproape 900.000 de semnaturi din care mai bine de jumatate au fost anulate, de aceea propunerea legislativa nu a ajuns ca si referendum, deci mare grija!!!!

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on decembrie 26, 2015 at 7:45 pm

        Nu este mult si trebuie stranse, spunea Sf Paisie Aghioritul ca daca o uraciune devine lege Dumnezeu pedepseste pentru ea tot poporul pentru ca a lasat sa se intample

        Apreciază

    • Gabriel M. said, on decembrie 27, 2015 at 12:55 pm

      Am semnat si eu formularul chiar dupa Sf Liturghie. Dar am fost consternat cand cei care ieseau din biserica refuzau semnarea formulatului pe diverse motive penibile. Asta in conditiile in care si parintele spusese la predica cat este de important sa reactionam si sa nu fim indiferenti.

      Apreciază

  3. o oarecare said, on decembrie 26, 2015 at 1:40 pm

    Nu putem fi de acord cu cea de-a doua forma de razboi impotrva noastra: razboiul cultural. In locul valorilor traditionale in care Iisus Hristos era la loc de cinste, ni se impune o cultura fara Hristos. Cine observa ca e un razboi cultural impotrva crestinilor cauta sa mărturisească adevarul. Ceilalti, din tabara adversa, cauta sa ne spele pe creier pentru a ne conduce spre o viata fara Dumnezeu. Ei stiu cat de puternici sunt crestinii care-L au pe Dumnezeu in inimile lor si se tem de ei, de fapt.

    Apreciază

    • nikodim said, on decembrie 26, 2015 at 3:46 pm

      Deja aceasta a doua forma de razboi de care amintesti nu ne mai este impus consecvent din afara ci doar este controlat din afara. Deja germenul acestuia a fost inoculat in societatea noastra si razboiul se poarta intre noi, in Tara noastra, in casele noastre si intre membrii familiilor noastre, mai ales intre generatii. Inamicul nu mai este soldatul strain, existent fizic printre noi ci este duhul strain intrat in ai nostri, apropiatii instrainandu-se de noi si ducand acest razboi satanic impotriva noastra, totodata nimicindu-se si ei fara sa realizeze. Cultura fara de Hristos doar ni se serveste constant pe toate canalele de informatii iar de consumat o consumam noi prin tot locul si in tot momentul deja, fara nicio presiune evidenta din afara. Un exemplu banal: Nu vi se intampla uneori in vreun loc public sau in vreun birou la serviciu unde canta muzica cu mesaj negativ, daca o opriti, nu va atrageti de regula antipatia celorlalti asupra voastra? Majoritatea a devenit dependenta fata de cultura asta fara de Hristos, cheltuind chiar resurse materiale serioase pentru a o consuma iar daca cineva va lua masuri de a reprima aceasta mizerie, va fi „luat cu asalt” de masele nemultumite de „incalcarea drepturilor democratice”. Este ca si cum ai lua drogatului doza zilnica de „prafuri”.
      Crestinii care-L au pe Dumnezeu in inimile lor sunt defapt foarte putini si vor deveni si mai putini in urma acestui tip de razboi, dar intradevar vor ramane mereu o forta deoarece Insusi Dumnezeu este cu ei.

      Apreciază

      • el said, on decembrie 26, 2015 at 8:03 pm

        nikodim

        multa sanatate si bucurie de la Hristos Domnul !
        Praznic luminos !

        Apreciază

      • nikodim said, on decembrie 26, 2015 at 11:04 pm

        el,
        Doamne ajuta asemenea, atat pentru tot omul cel traitor in Hristos cat si pentru cel ratacit ca sa-L primeasca pe Hristos si sa-si lumineze sufletul si viata in Adevar!

        Apreciază

  4. dante said, on decembrie 26, 2015 at 1:49 pm

    Cu un alt subiect, dar din acelas registru va arat pastorala de Craciun a episcopului Slatinei si Romanatilor – Sebastian.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2015/12/23/pastorala-de-craciun-a-ps-sebastian-episcopul-slatinei-de-la-nasterea-domnului-la-o-tannenbaum-sarbatoare-fara-sarbatorit-si-craciun-fara-hristos-pare-a-fi-modul-de-a-sarbatori/

    Axios!

    Apreciază

    • ionutignat111 said, on decembrie 26, 2015 at 4:38 pm

      Frumoasa si mustratoare pastorala a IPS Sebastian. Sper sa nu fie prea tarziu cand ne vom trezi din betia asta a mosului cu costum rosu.

      Dante, multa sanatate familei si ganduri bune de la Ploiesti.

      Apreciază

  5. Mihail said, on decembrie 26, 2015 at 2:35 pm

    Am și început strângerea semnăturilor !

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 26, 2015 at 3:15 pm

      Mihail

      Spune-mi te rog cine se ocupa si cum se pot trimite semnaturi, sa postez si eu.

      Apreciază

      • Mihail said, on decembrie 26, 2015 at 5:00 pm

        Frate Vasile, campania de strângere de semnături este inițiativa Coaliției pentru Familie. Toate detaliile se găsesc pe site-ul lor oficial, unde se pot strânge și semnături la Petiție online. Atenție cei care semnați online , să nu mai semnați a doua oară la cei care vă sună la ușă, pentru a nu fi dubla semnătură și a da motiv la CCR pentru a anula inițiativa.

        http://coalitiapentrufamilie.ro/despre-coalitia-pentru-familie/

        Apreciază

      • oarecare said, on decembrie 26, 2015 at 5:22 pm

        voi incerca sa iti trimit materiale cat mai complete, inclusiv niste tutoriale video dupa ce la obtin si primesc acordul, cred ca vor fi de folos.

        Apreciază

      • oarecare said, on decembrie 26, 2015 at 5:28 pm

        S-au reunit cam toate asociatiile Crestine inclusiv de la celelalte culte…. nu e numai asociatia pentru familie..

        Apreciază

      • georgel said, on decembrie 26, 2015 at 7:56 pm

        Organizarea acestui referendum de schimbare a articolului 64, alin.1 din Constitutie a fost initiata de mai multe asociatii, printre care si APOR. Se doreste schimbarea exprimarii ,,casatoria se face intre soti” cu urmatoarea ,, casatoria se face intre un barbat si o femeie”. Dupa ce s-au facut toti pasii legali – inclusiv publicarea in Monitorul Oficial – si dupa ce s-au ales reprezentanti intariti cu legalizare notariala, au fost numiti delegati care vor strange aceste semnaturi. Pe langa multi tineri si studenti, membri ai acestor asociatii, s-a facut apel la toate cultele din Romania, care sustin demersul si care vor delega si ei reprezentanti la nivel de parohie. Acestia vor avea asupra lor o imputernicire semnata de reprezentantul legal pe tara, in baza careia vor avea statut de functionari publici si vor avea voie pe o perioada de 30 zile sa completeze tabele speciale cu astfel de semnaturi. Daca se vor intruni cel 500 000 de semnaturi minime legale, se va organiza un referendum, probabil odata cu alegerile ce vor avea loc anul urmator. In Europa au avut loc astfel de referendumuri in vreo 14 tari – Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Serbia etc. prin care s-a schimbat acea formulare in Constitutie. Legea organizarii referendumului este foarte incurcata , de aceea trebuie stranse cat mai multe semnaturi, pentru a avea de unde sa se anuleze cele nevalabile.
        Situatia nu este deloc roza,pentru ca lupta nu se duce cu oameni buni si draguti. Pe langa casatorie, homosexualii doresc introducerea principiilor lor in scoli, tintind astfel copiii si viitorul. In Spania de exemplu, acest fel de educatie se face chiar de la varsta de 3 ani. Nici nu va inchipuiti in ce fel. In America, dupa adoparea casatoriilor gay in primavara trecuta, au fost inchise vreo 400 scoli iar vreo 300 de pastori si preoti crestini sunt prin puscarii pentru ca au vorbit impotriva sau nu au facut astfel de casatorii. Cu alte cuvinte, se interzice in totalitate un altfel de pozitie. Se instaleaza un soi de dictatura.
        E bine de promovat si sustinut acest demers pe toate caile si mijloacele posibile, pentru ca organizatorii nu au acces la niciun fel de canal media si ce se spune prin presa e cam incorect si defotmat. Nu BOR a organizat referendumul, dar il sustine cu toata taria, ca si celelalte culte, despre care televiziunile nu spun numic.
        E un referendum pentru normalitate.

        Apreciază

      • georgel said, on decembrie 26, 2015 at 8:02 pm

        Organizarea acestui referendum de schimbare a articolului 64, alin.1 din Constitutie a fost initiata de mai multe asociatii, printre care si APO – reunit in Coalitia pentru familie.-. Se doreste schimbarea exprimarii ,,casatoria se face intre soti” cu formula ,, casatoria se face intre un barbat si o femeie”. Dupa ce s-au facut toti pasii legali – inclusiv publicarea in Monitorul Oficial – si dupa ce s-au ales reprezentanti intariti cu legalizare notariala, au fost numiti delegati care vor strange aceste semnaturi. Pe langa multi tineri si studenti, membri ai acestor asociatii, s-a facut apel la toate cultele din Romania, care sustin demersul si care vor delega si ei reprezentanti la nivel de parohie. Acestia vor avea asupra lor o imputernicire semnata de reprezentantul legal pe tara, in baza careia vor avea statut de functionari publici si vor avea voie pe o perioada de 30 zile sa completeze tabele speciale cu astfel de semnaturi. Daca se vor intruni cel 500 000 de semnaturi minime legale, se va organiza un referendum, probabil odata cu alegerile ce vor avea loc anul urmator. In Europa au avut loc astfel de referendumuri in vreo 14 tari – Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Serbia etc. prin care s-a schimbat acea formulare in Constitutie. Legea organizarii referendumului este foarte incurcata , de aceea trebuie stranse cat mai multe semnaturi, pentru a avea de unde sa se anuleze cele nevalabile.
        Situatia nu este deloc roza,pentru ca lupta nu se duce cu oameni buni si draguti. Pe langa casatorie, homosexualii doresc introducerea principiilor lor in scoli, tintind astfel copiii si viitorul. In Spania de exemplu, acest fel de educatie se face chiar de la varsta de 3 ani. Nici nu va inchipuiti in ce fel. In America, dupa adoparea casatoriilor gay in primavara trecuta, au fost inchise vreo 400 scoli iar vreo 300 de pastori si preoti crestini sunt prin puscarii pentru ca au vorbit impotriva sau nu au facut astfel de casatorii. Cu alte cuvinte, se interzice in totalitate un altfel de pozitie. Se instaleaza un soi de dictatura.
        E bine de promovat si sustinut acest demers pe toate caile si mijloacele posibile, pentru ca organizatorii nu au acces la niciun fel de canal media si ce se spune prin presa e cam incorect si defotmat. Nu BOR a organizat referendumul, dar il sustine cu toata taria, ca si celelalte culte, despre care televiziunile nu spun numic.
        E un referendum pentru normalitate. Haideti sa luptam pentru institutia sfanta a familiei.

        Apreciază

      • Ionut said, on decembrie 26, 2015 at 11:28 pm

        Am O MARE RUGAMINTE catre cei care si-au asumat efortul imens de a initia si a coordona aceasta campanie. Stiu ca lucrurile nu trebuie amestecate, dar acum e momentul pentru a pune capat unei mari nenorociri. Va rog sa coordonati simultan, pe liste SEPARATE, si o campanie de prevedere a dreptului la viata din momentul conceptiei. Semnaturile pot fi preluate in acelasi timp, astfel incat o persoana poate semna doar pe prima sau si pe a doua lista.

        Apreciază

      • bunea said, on decembrie 28, 2015 at 12:56 pm

        Daca nu se va specifica la articolul 48, alin. 1 si ca in certificatul de nastere sexul sa fie hotarat medical la nastere, exista riscul, ca in Italia si Malta, deocamdata, ca orice persoana, printr-o simpla cerere sa-si poata schimba sexul in cartea de identitate fara vre-o interventie chirurgicala. Atunci sa vezi mizerie !

        Apreciază

    • Cristinel said, on decembrie 26, 2015 at 3:51 pm

      Cum se strang aceste sematuri ?Daca exista un formular alcatuit am nevoie de el sa umblu dupa semnaturi.Doamne ajuta !

      Apreciază

      • oarecare said, on decembrie 26, 2015 at 5:25 pm

        exista formulare tip in care da cu subsemnatul cel care colecteaza si toti cei care le semneaza. acestea se depun mai apoi spre verificare la primarii si primariile le trimit la centru. Le voi transmite si catre Vasile sa le publie sa le avem cat mai multi.

        Apreciază

      • marinela said, on decembrie 28, 2015 at 12:25 am

        Noi astia departe de tara,cum putem ajuta la stringerea de semnaturi,daca petitia online nu-i luata in considerare?Astept sugestii fratilor!

        Apreciază

    • oarecare said, on decembrie 26, 2015 at 5:31 pm

      NU STIU NIMIC DESPRE SEMNATURI ONLINE… SA AVEM OLECUTA DE RABDARE.

      Apreciază

    • mihai said, on decembrie 26, 2015 at 6:09 pm

      unde pe ce site?, ca vreau sa semnez si eu, sau o locatie undeva unde sa ne putem exercita optiunea in acest sens

      Apreciază

      • Ștefan said, on decembrie 26, 2015 at 7:33 pm

        În fiecare parohie, oricât de mică din Patriarhia României, au fost desemnate 2-3 persoane însărcinate cu strângerea acestor semnături. Dacă nu ajung și pe la voi, din diverse motive, puteți vorbi cu preotul paroh și să semnați. Acum 2 săptămâni în fiecare eparhie din țară au avut loc ședințe cu ierarhul și preoții și s-au stabilit regulile de completare ale acestor formulare. Inițiativa vine din partea Sinodului BOR și a fost pusă în mișcare toată preoțimea din această țară. Să dea Dumnezeu să se sfârșească cu succes.

        Apreciază

      • Ionut said, on decembrie 26, 2015 at 8:47 pm

        Din cate inteleg eu, NU sunt valabile semnaturile online.

        Apreciază

  6. Mustafa said, on decembrie 26, 2015 at 3:29 pm

    Uitati ce vrea Merkel sa distruga:
    30.000 de nemti s-au adunat pe un stadion din Berlin sa cante colinde de Craciun

    Apreciază

  7. Mustafa said, on decembrie 26, 2015 at 3:33 pm

    Patronul unui restaurant din Texas isi anunta clientii ca le va ura „Craciun Fericit!” nu „Sarbatori fericite” chiar cu riscul de a ofensa clientii non-crestini.

    https://www.rt.com/usa/327080-texas-restaurant-political-correctness/

    Apreciază

  8. ORTODOXIE said, on decembrie 26, 2015 at 4:37 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  9. Maresalul said, on decembrie 26, 2015 at 4:37 pm

    Uitati de semnaturi. Astia fac ceva pe semnaturiile romaniilor. Propunerea asta trebuie sa vina din partea masonului tartor Daniel. Dar asta concubineaza cu criminalii de la ciolan.

    Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 26, 2015 at 8:45 pm

      ARTICOLUL 150
      (1) Revizuirea Constituţiei poate fi iniţiată de Preşedintele României la propunerea Guvernului, de cel puţin o pătrime din numărul deputaţilor sau al senatorilor, precum şi de cel puţin 500.000 de cetăţeni cu drept de vot.
      (2) Cetăţenii care iniţiază revizuirea Constituţiei trebuie să provină din cel puţin jumătate din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe sau în municipiul Bucureşti trebuie să fie înregistrate cel puţin 20.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

      (http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=7)

      Apreciază

  10. […] Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, a anunţat, vineri, la sfârşitul slujbei de Crăciun de la Catedrala Mitropolitană din Timişoara lansarea unei iniţiative civice prin care se cere modificarea Constituţiei în sensul specificării clare a faptului că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie. Anunţul mitropolitului Banatului vine ca reacţie la faptul că, în tot mai multe state europene, au fost recunoscute famiile formate din persoane de acelaşi sex, fapt respins cu vehemenţă de Biserica Ortodoxă Română. „Este o iniţiaţivă civică pe care fraţii noştrii care iubesc familia creştină ar dori să le-o prezinte celor care conduc destinele acestui neam şi să scrie acolo în Constituţie că familia creştină are la bază codul familiei din Sfânta Scriptură – familia este tocmită după rânduiala lui Dumnezeu – bărbat şi femeie. De aceea, dacă veţi găsi tineri studenţi care o să vă roage să semnaţi, vă îndemn cu încredere pentru că, dacă nu mă înşel, nu ştiu dacă nu săptămâna trecută, nu ştiu dacă nu Grecia, a fost îngenunchiată în sensul acesta. Suntem un popor cu mulţi mai mulţi credincioşi şi de aceea să-l rugăm pe Dumnezeu să păzească familia binecuvântată în faţa sfântului alter al neamului nostru. Aici aţi venit frăţiile voastre şi părinţii domniilor voastre – bărbat şi femeie”, le-a spus mitropolitul credincioşilor. Ioan Selejan a spus la finalul discursului său că „o mamă nu naşte prunci ca după câţiva ani să fie doar ţărână, ci o mamă naşte prunci pentru cer. Iubiţi credincioşi, Dumnezeu, prin întruparea sa şi prin înviere, ne-a arătat că nu doreşte ca pământul să fie cel mai mare cimitir antropologic din univers. Dumnezeu vrea ca acest pământ atât de minunat să fie locul bucuriei sale”. Sursa: saccsiv.wordpress.com […]

    Apreciază

    • el said, on decembrie 26, 2015 at 8:06 pm

      Dumnezeu sa-i ajute Mitropolitului sa marturiseasca Adevarul cu putere multa !

      Apreciază

  11. energein7 said, on decembrie 26, 2015 at 4:51 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  12. Un roman said, on decembrie 26, 2015 at 5:53 pm

    Opinia parrintelui Ioan de la Rarau in legatura cu acest subiect

    Apreciază

  13. dante said, on decembrie 26, 2015 at 6:29 pm

    @ionutignat111

    Multa sanatate tie si sotiei tale si celei mici, iar anul care vine sa fie plin de roade atit duhovnicesti, cit si familiale.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  14. Paul Mogosanu said, on decembrie 26, 2015 at 6:32 pm

    Apelul facut de Mitropolitul Banatului trebuie sa fie sustinut de marea majoritate a cetatenilor tarii noastre,indiferent de etnie si daca sunt sanatosi la cap.Cei cu deviatii comportamentale trebuie sa dea dovada de bun simt si de discretie.Exista un sfat intelept in acest sens:”nu da din posterior,daca nu te violeaza nimeni”!

    Apreciază

  15. Alexandru said, on decembrie 26, 2015 at 7:41 pm

    Doamne ajuta ,

    Formularul pt semnaturi, il gasiti la bisericile ortodoxe din oras, nu toate , insa majoritatea le au , eu am formularul de la parohie . Este si un termen limita.

    Mantuire

    Apreciază

  16. Aurora said, on decembrie 26, 2015 at 7:51 pm

    Off topic:
    La concursul tv ”HAM TALENT” au participat animale si pasari de toate felurile, cei mai simpatici fiind desigur cainii. Insa dintre toti ”concurentii”, premiul cel mare l-a castigat o bufnita. Nu stiu ce talent avea micuta zburatoare caci nu am urmarit etapele concursului, mie mi-a placut, era alba, delicata, dar nu cred ca a avut o prestatie mai buna decat a unui caine. Poate e o idee paranoica, dar cred ca fost o comanda masonica sa puna bufnita in frunte. Care v-ati uitat la emisiune sa-mi spuneti si mie parerea voastra.

    Apreciază

    • el said, on decembrie 27, 2015 at 11:58 am

      Aurora

      e simbolul VRAJITORIEI !
      e promovata contstant in ultima vreme bufnita , chiar si la Craciun cu caciulita rosie …….

      Apreciat de 1 persoană

  17. akuzatu said, on decembrie 26, 2015 at 8:50 pm

    Apreciază

  18. Ionut said, on decembrie 26, 2015 at 8:52 pm

    Oameni buni, lucrurile nu trebuie facute haotic. Tabelele trebuie sa aiba un anumit format, in caz contrar exista riscul sa fie invalidate.

    Apreciază

  19. Ionut said, on decembrie 26, 2015 at 9:55 pm

    Caz real: un baietel, de scoala primara, aflat in parc impreuna cu bunicul, dar scapat putin de sub supravegherea acestuia, a fost abordat de catre niste indivizi care i-au povestit despre gay. MARE ATENTIE!

    Apreciat de 1 persoană

  20. Cristinel said, on decembrie 27, 2015 at 1:14 pm

    Am intrebat azi un preot la o manastire despre formulare. Nu stie nimic de aceasta initiativa. Intors in sat merg la biserica parohiala si nici acolo nu se stie nimic.Trece timpul degeaba. Saptamana care vine as fi avut timp sa strang semnaturi.

    Apreciază

  21. georgel said, on decembrie 27, 2015 at 10:21 pm

    Nu se pot strange semnaturi decat de persoane desemnate de parohii sau alte asociatii, care au fost imputernicite acum trei saptamani de reprezentantul pe tara a acestei miscari. Daca sunt parohii care nu au tabele, e din indiferenta preotilor respectivi. Nu puteti semna decat in localitatea de domiciliu pentru a putea fi validate de primariile respective. Colectarea de semnaturi o fac toate cultele din Romania.

    Apreciază

  22. octavpelin said, on decembrie 28, 2015 at 10:03 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  23. Iulia condurache said, on decembrie 28, 2015 at 12:24 pm

    Mulți dintre cei ce scriu aici au nevoie de puțin mai multa școală, îndoctrinarea nu te vrea isteț. .te vrea turma. Așa ce nu mai puteți de grija altuia. Țin minte ca nici Domnului nu-i place prostia.
    Nu mai băgați pe gat oamenilor credință voastră. Fiecare trăiește în limitele legii și organizării, însă după bunul lui plac. Fiecare își asuma acțiunile. Ura și gândul rău ..nici astea nu plac Domnului.
    Dar turma când e multa….

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 28, 2015 at 12:42 pm

      Iulia condurache

      Iar tu ai nevoie de mult mai multa scoala. Plateste un meditator de romana sa te ajute sa faci ceva cu expresia asta:

      Așa ce nu mai puteți de grija altuia.

      Apreciază

    • Cristinel said, on decembrie 28, 2015 at 8:23 pm

      Mars la cotet si traieste dupa bunul tau plac.

      Apreciază

  24. Alexandru said, on decembrie 28, 2015 at 11:47 pm

    Incerc sa fac rost de un formular si sa-l trimit , termenul limita pentru a fi predate oficiului judetean desemnat, este de 24 Ianuarie (deci cam 15-20 ianuarie la parohiile din oras , dureaza centralizarea), poate la sate nu a ajuns informatia dar , incerc sa fac cumva rost de fromular, l-am avut in mana, insa nu m-am gandit sa fac o poza , si da , este o regula stricta de a nu se depasi liniile casutelor , iar persoana semnatara trebuie sa fie domiciliata in orasul care apare inscris pe formular.
    Mergeti la o parohie mai insemnata din oras si cereti la pangar formularul pt copie (sa-l aveti in timp util) si atentie la completat, se vor agata de ori ce „chichita” sa anuleze semnaturile.

    Mantuire

    Apreciază

  25. nae said, on decembrie 29, 2015 at 10:43 am

    O iniţiativă cetăţenească de bun simţ.Sper ca majoritatea cetăţenilor să o semneze,iar guvernanţii să nu se lase intimidaţi de ONG-urile care luptă pentru drepturile minorităţilor sexuale,şi să o pună în practică.

    Apreciază

  26. haribo said, on decembrie 29, 2015 at 3:02 pm

    Azi ,in cartierul din Timisoara in care locuiesc s-a venit la sfintirea casei si s-au strans semnaturi pt. modificarea constitutiei,cu nr. CI cu cnp,adresa semnatura.Sunt fericit ca avem un astfel de patriarh marturisitor,spre deosebire de Corneanu care i-a lasat pe masoni sa-si tina ritual in catedrala.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.