SACCSIV – blog ortodox

A cazut Grecia …

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 23, 2015

Iata ce putem citi la Grecia legalizează căsătoriile civile între persoanele de acelaşi sex de pe Evenimentul Zilei:

Parlamentul Greciei a adoptat o lege care legalizează uniunile civile între persoane de acelaşi sex, parte a programului anunţat de partidul de stânga Syriza de a schimba legislaţia LGBT într-o ţară în care Biserica Ortodoxă are o influenţă serioasă, relatează miercuri MIA.
Aproape 200 din cei 300 de membri ai Parlamentului au votat propunerea ce nu va redefini căsătoria, dar va extinde protecţiile legale la cuplurile de acelaşi sex.

Partidul socialist elen PASOK (Mişcarea Socialistă Panelenă), Partidul Potami (centru-stânga), Uniunea Centriştilor şi câţiva reprezentanţi conservatori s-au alăturat Syriza (stânga radicală) în votul asupra propunerii, în timp ce unii dintre grecii naţionalişti independenţi, care sunt acum în coaliţie cu Syriza, au votat împotrivă.

Legea extinde o prevedere din 2008 care recunoaşte uniunile civile între cuplurile heterosexuale. Cuplurile de de acelaşi sex vor avea acum o protecţie similară celei în cazul uniunii civile între heterosexuali.

„Este o zi importantă pentru drepturile omului”, a declarat în fața deputaților premierul Alexis Tsipras.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Mitropolitul Serafim de Pireu: Orice parlamentar care va vota pentru parteneriate homosexuale VA FI EXCOMUNICAT

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on decembrie 23, 2015 at 10:31 pm

    Si cand te gandesti ca acesti blestemati de politicieni au procedat asa in prag de marea sarbatoare al nasterii Domnului, si cum onenorocire nu vine niciodata singura, de asta data la noi, ciolanis a promulgat legea pensiilor speciale ale parlamentarilor, in timp ce panaramele din guvern joaca teatru ca nu sunt bani pt fraieri

    Apreciat de 2 persoane

  2. ultimul mohican said, on decembrie 23, 2015 at 10:46 pm

    Se darama toate in jurul nostru, se pare ca nu mai avem mult timp. Ma gandesc la ce a spus monahul Teodot despre aparitia antihristului la sinodul din 2016, despre razboiul care bate la usi si va porni din Siria, la faptul ca cei credinciosi dar slabi vor muri primii de boli ca o masura a milei lui Dumnezeu ce-i va feri de un rau mai mare si ma gandesc si la multe altele …
    Sa dea Dumnezeu ca timpul ramas sa-l cheltuim pentru mantuire.
    Va doresc un Craciun alaturi de Hristos si cei dragi.

    Apreciat de 4 persoane

    • nimeni said, on decembrie 24, 2015 at 12:00 am

      Avarie la CERN care a determinat sa fie inchis definitiv.

      Apreciat de 1 persoană

    • mihai444 said, on decembrie 24, 2015 at 1:14 am

      iarna asta e cam calda :-d

      Apreciază

      • el said, on decembrie 24, 2015 at 8:22 pm

        mihai444

        nu e de la CERN ! 🙂 …
        ar vrea ei dar sunt doar niste RATATI ! iti spun in cunostinta de cauza, astia se ocupa de nimicuri si de NON-SENS-uri !
        asa ca din NIMIC la NIMIC vor ajunge! da-le pace sunt terminati cu efectivele de prosti cu care s-au populat…

        Apreciază

      • valentindortodox said, on decembrie 25, 2015 at 2:28 pm

        io am văzut ce au ăia la cern

        e mai tare ca orice bază militară tehnologia … nu sunt chiar niște oameni proști adunați acolo
        dar sunt proști în final prin altceva …. e totuși la acest aspect un adevăr

        Apreciază

      • valentindortodox said, on decembrie 25, 2015 at 2:30 pm

        @el
        prostia e într-adevăr de la partea spirituală – prostia zeității lor – kali sau shiva sau care mai sînt , au statuie și chiar sunt proști că se închină la o astfel de zeitate în loc să-și dea sama ca oameni deștepți de Adevărul Hristos

        Apreciază

      • el said, on decembrie 25, 2015 at 8:49 pm

        valentinblabla

        tu vorbesti ca smintitul ala de @ios, sa fie doar o coincidenta?

        ce am spus am spus: sunt TAMPITI ca „specialisti”!!! niste RATATI si punct ! minti slabanoage , gasti de MEDIOCRI cu sefi prosti „cu staif”. asta e baubaul lor de CERN , un mare PARTZ !

        iar zeitatea aia nu are legatura cu inchinarea nimanui de acolo, e pusa de aceiasi care indracesc azi lumea ca simbol, nu e locul de inchinare a niciunui „science-man” de acolo.

        Apreciază

    • el said, on decembrie 24, 2015 at 11:24 am

      ultimul mohican

      VINE macelul nici o grija, iata trambita lui :”legalizarea” sodomiei in tara ortodoxa!

      Apreciază

  3. JE said, on decembrie 23, 2015 at 11:22 pm

    – Dr Money And The Boy With No Penis

    Apreciază

  4. Ionut said, on decembrie 23, 2015 at 11:48 pm

    Am crezut ca e ceva de capul lui Tsipras… A facut putin pe viteazul, s-a intalnit cu Putin si acum a esuat intr-un mod penibil.
    Sper sa-i excomunice pe toti. Cu astia nu exista cale de mijloc.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Alex said, on decembrie 24, 2015 at 1:10 am

    ATENŢIE, ROMÂNI !

    Aderarea României la Uniunea Europeană s-a făcut prin înşelarea şi trădarea poporului român !

    Victor Ponta spunea în 2013 : “Deci eu cred că ne vom integra și mai mult. Nu știu, poate găsim o soluție – există și în Constituția actuală – ca atunci când e vorba de tratatele europene, cu două treimi, să nu mai treci prin toată procedura cu referendum, ci cu două treimi din Parlament să poți să faci modificări sau să adopți legi cu caracter constituțional. Cred că această variantă va acoperi orice modificare din următoarea perioadă la nivel European.”

    Trebuie să înțelegem cum s-a ajuns aici , să nu mai fie nevoie de referendum atunci când e vorba de tratate europene, cum de Parlamentul are toată puterea.

    Să vedem ce spune economistul Constantin Cojocaru.

    “În Constituţia actuală a României, relaţia dintre statul român şi Uniunea Europeană este definită la articolul 148 din cadrul Titlului VI, Integrarea euroatlantică.

    Iată textul integral al acestui articol:„Integrarea în Uniunea Europeană”

    (1) Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.

    (2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.

    (3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplică, în mod corespunzător, şi pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.

    (4) Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului (2).

    (5) Guvernul transmite celor două Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu înainte ca acestea să fie supuse aprobării instituţiilor Uniunii Europene.

    Acest text a fost introdus în Constituţia României în anul 2003. Suntem cu doi ani înainte de anul 2005, când va fi semnat protocolul de aderare a României la Uniunea Europeană şi cu 4 ani înainte de anul 2007, când România va deveni stat membru al Uniunii Europene.
    Acest articol 148, plus următorul,149, care se referă la aderarea României la Tratatul Atlanticului de Nord şi partea a doua a alineatului (2) al articolului 44, prin care s-a acordat străinilor şi apatrizilor dreptul de a cumpăra terenuri în România, reprezintă, de fapt, principalele motive pentru care poporul român a fost scos la vot timp de două zile, 18 şi 19 octombrie 2003, pentru a aproba revizuirea Constituţiei României.

    În octombrie 2003, guvernanţii României nu au prezentat poporului român nici conţinutul tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, care nici nu existau la acea dată, în forma în care au fost adoptate, ulterior anului 2003, nici consecinţele pe care „aderarea” le va avea asupra poporului român.

    Ca şi la toate alegerile „libere şi corecte” de după 1989, la referendumul din anul 2003, guvernanţii României au înşelat poporul român, cu ajutorul televiziunilor, şi au obţinut aprobarea acestuia pentru revizuirea Constituţiei, în baza căreia au negociat şi ratificat Protocolul de aderare a României la Uniunea Europeană, au transferat instituţiilor Uniunii o bună parte din atributele suveranităţii naţionale, au pus la dispoziţia transnaţionalelor capitalul acumulat de români, resursele naturale ale ţării, ca şi teritoriul naţional, care, în baza prevederilor Protocolului de aderare, în condiţiile sărăcirii poporului român, poate fi cumpărat de străini, la preţuri de zeci de ori mai mici decât cele practicate în ţările dezvoltate ale Europei.

    Prin revizuirea Constituţiei în anul 2003, guvernanţii României au deposedat poporul român nu numai de dreptul său suveran de a decide el, poporul, aderarea la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, dar l-au deposedat şi de dreptul de a aproba revizuirea acestor tratate. Şi-au însuşit ei acest drept .”

    (text extras din CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR , scrisă de economistul Constantin Cojocaru)

    Transmiteţi adevărul spus de economistul Constantin Cojocaru, adevărul despre cum a fost înşelat şi vândut Poporul Român după 1989 !

    Constituţia din 1991 şi revizuirea din 2003 s-au făcut în favoarea străinilor şi la ordinele străinilor, care şi-au pus slugile în fruntea României prin lovitura de stat din 1989.

    Klaus Iohannis vrea încă o revizuire a Constituţiei, pentru Regionalizarea României, adică pentru dezmembrarea României, ultima etapă a planului de distrugere totală a României.

    Apreciat de 1 persoană

  6. nikodim said, on decembrie 24, 2015 at 1:12 am

    Fiecare cine realizeaza ce se petrece acum in lumea noastra, trebuie sa se pregateasca sufleteste pentru vremurile care se desfasoara cu repeziciune. Cat de curand cei care urmeaza Calea, Adevarul si Viata, vor fi „sectanti”, „eretici” si „schismatici” si vor fi excomunicati din „biserica”. Cei care vor ramane in „biserica” vor insela pe multi cu falsa blandete, falsa smerenie si falsa dragoste ecumenista. Vor „canoniza” noi „sfinti” dintre ratacitii de alta-data si-i vor promova ca modele de urmat. Cei putini in Adevar care vor exprima cu tarie si asprime acest Adevar vor fi vazuti de catre vecini, cunostinte , rude, colegi de serviciu sau chiar de catre frati si parinti ca antisociali, ciudati, fanatici, tampiti, retardati, psihopati,. inapoiati, kgb-isti s.a. (defapt, deja sunt vazuti asa) si vor fi ridiculizati, batjocoriti, ostracizati social, probabil nu doar mediatic ci si in cadrul legislativ european la cote mult mai ridicate decat pana acum… Adica li se va face imposibila viata in Adevar, in Hristos! De aceea cei mai puternici traitori in Adevar dintre acestia, vor rezista pana la Sfarsitul Veacurilor doar prin „crapaturile pamantului” si „pustiuri” slavind fara incetare numele Domnului Dumnezeu cel Adevarat. Altii vor ceda trupeste bolilor, lipsurilor si chinurilor, dar se vor sfarsi rezistand duhovniceste. Foarte multi insa vor muri duhovniceste si degeaba vor mai exista trupeste pentru ca va fi vai de sufletele lor predate lui satan.
    Dupa cum isi exprima opiniile si dorintele „progresiste”, isterizandu-se cu spume la gura, unii intrusi reptiloizi si pro-reptiloizi crizati dar de cele mai multe ori vicleni perfizi, inclusiv dintre cei din acest blog (serpii suiera fara oprire atunci cand simt ca e vremea lor), spre satisfactia lor si a celor deopotriva cu ei, acest gen de bloguri va fi interzis, iar cei monitorizati in timp ca fiind activi peste o anumita limita si intr-un anumit sens incorect-politic, vor fi „potoliti”…probabil de tot. Este deja vremea serpilor turbati, slugile lui satan si acestia deja incep sa muste in plin. Cine are constiinta ca vorbeste in Adevar sa vorbeasca pana la capat. Dumnezeu ne va judeca pe fiecare dupa gand si fapta.

    Apreciat de 1 persoană

    • maxim said, on decembrie 24, 2015 at 1:18 pm

      Foarte adevarat!

      Apreciază

    • el said, on decembrie 24, 2015 at 4:49 pm

      nikodim

      CORECT !

      Apreciază

    • Liliana said, on decembrie 24, 2015 at 9:04 pm

      nikodim,
      Este deja chiar asa cum ai descris.E mai tirziu decit credeti,-asa cum spunea Cuviosul Parinte Serafim Rose…Raul e in acesti ani in derulare.Deocamdata,societatea ne mai tolereaza,pe noi, ,,fanaticii”, ,,bigotii”, ,,inapoiatii”.Apoi vom deveni dusmanii societatii lor.Nu ne vor mai putea suporta.
      Este de necrezut ce s-a intimplat in Grecia-nu as fi crezut niciodata!Grecia e mai trista ca oricind.Nu poate sa dureze o asa distrugere-ortodocsii greci au rezista catolicilor,musulmanilor,sectelor.
      Orice e posibil,oricind cu satanistii care bat din palme fericiti ca s-ar impune ei peste tot-ceea ce nu se va intimpla.Dumnezeu ne cerne acum,dar nu vor reusi vrajmasii Lui sa duca la capat timpenia lor.Scurta le va fi ,,bucuria” dominatiei-scrie si in Apocalipsa.Vor primi o palma de la Hristos!

      Apreciat de 1 persoană

    • marinela said, on decembrie 25, 2015 at 6:22 pm

      Foarte corect punctat, frate Nikodim,se intrevad deja,semnele luptei raului cu binele si nu ne mai asteptam la nimic bun,doar pt sacriificiu trebuie sa ne pregatim de acum.Macar de am avea curajul care il simtim acum cind scriem pe blog si atunci cind vom fi pusi fata in fata cu realitatea alegerii celei mari,adica-adevar sau minciuna-bine sau rau.Da-ne Doamne taria sa nu fim lasi ,sa nu te tradam pt un blid de linte,caci acum spun sus si tare ca sint cu Dumnezeu,dar nu stiu ce va fi mai incolo,caci n-am incredere, decit in puterea Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului si a rugaciunilor tuturor Sfintilor.Cu noi este Dumnezeu!

      Apreciază

    • Ecaterina said, on decembrie 29, 2015 at 2:50 pm

      „nikodime”, mulțumesc tare mult. Dumnezeu să te ocrotească! Amin.
      Dumnezeu este cu noi. Rezistați, fraților!

      Apreciază

  7. Mălin said, on decembrie 24, 2015 at 1:55 am

    Este mâna masonilor la mijloc. În orice caz, nu este deloc bine că Grecia legalizează uniunile civile între persoane de acelaşi sex. Asta va da drepturi vrăjmaşului asupra Greciei. Pe de o parte, turcii vor prinde curaj să atace Grecia iar Rusia va riposta pe de altă parte, ţinând cont de tensiunile cu Turcia. Şi uite aşa, se va declanşa al treilea război mondial, unde, fără voia noastră vom fi introduşi de către sioniştii amerloci drept carne de tun, cu ajutorul marionetelor din guvern ! Astfel de legi dau mare putere putere pentarhiei întunericului fiindcă îi ajută să-şi implementeze mai eficient planul..

    Părintele Elpidie spune:

    „Toată creația a început deja să se revolte din cauza a ceea ce face omul sub îndrumarea forțelor luciferice.
    Lumea deja a început să înțeleagă revoluția naturii, fără posibilitatea de a vedea în mod clar ceea ce încă mai vine.
    Natura se va dezlantui cu intensitate din ce in ce mai mare și va creste, va erupe cu mânie deplina asupra omenirii rebele cu legile ei de sfidare împotriva lui Dumnezeu și a învățăturii morale evanghelice, iar lumea va asista la mânia naturii.
    Furtuni neobișnuite și inundații și secete prelungite fără precedent vor distruge valoroase culturi de oameni, furtuni de vant teribile, furtuni cu grindina cu bucati foarte mari si devastatoare de gheata vor distruge nu numai culturile, dar, de asemenea si masini, chiar omorând oameni si vor aduce teamă și îngrijorare în lume. Activitatea vulcanilor și multitudinea de cutremure distructive vor intensifica și mai mult anxietatea și frica oamenilor. Vor fi locuri care se va scufunda în mare și munti care se vor aplatiza.
    Acele națiuni care au demonstrat zel împotriva lui Dumnezeu și au legiferat legi care jignesc morala și valoarea vieții vor fi printre primile care vor experimenta biciul naturii.
    Toată lumea va vorbi despre nebunia naturii. În multe locuri, anotimpurile se vor schimba. Vara și iarna vor fi inversate. Epidemiile vor deveni de necontrolat. Unele vor fi contemporane (epidemii,boli) și altele vechi, reînnoite și mutante. Altele vor fi naturale, iar altele vor fi derivate de oameni (epidemiile). Toate acestea, împreună cu foame și malnutriție, iar cea mai mare problemă cu care va trebui să se confrunte în curând toate națiunile este ca va izbucni panica la nivel mondial.
    Malnutriția și epidemiile vor fi prima mare grija a oamenilor. Este însă insuficient, pentru că aprovizionarea cu alimente, asistența financiară, lipsa de medicamente și de îngrijire medicală vor fi minime aproape de zero.
    Războiul naturii, pe care omul a încercat cu îndrăzneală a-l manipula, va fi mare. Veti avea impresia că natura este în război cu omul. Mai ales atunci când toata natura va fi contaminata terestru, aerian și maritim, din cauza prostiei noastre si a unui scurt război nuclear.
    Și toate pentru că omul s-a departat, nu numai de la Dumnezeu, ci se si luptă cu Creatorul său, unul cu intrebari despre El iar altul fugind cu furie satanică în îmbrățișarea luciferica ( ? ) .
    Frații mei, să nu intârziati niciodata cu pocăința și iertarea de la voi. Lucifer nu are putere asupra sufletelor smerite care au încredere pe deplin in Dumnezeu, care este Tatăl lor și Mântuitorul, și cer cu umilință iertare după fiecare greșeală. Apoi, forțele lui Satana sunt paralizate și nu pot afecta, deoarece lacrimile pocăinței distrug plasa răului satanic.”

    Apreciat de 4 persoane

    • DANIELA MASTAN said, on decembrie 27, 2015 at 9:55 am

      Acele națiuni care au demonstrat zel împotriva lui Dumnezeu și au legiferat legi care jignesc morala și valoarea vieții vor fi printre primile care vor experimenta biciul naturii.VINOVAT E CEL CE PERMITE BOLNAVILOR MENTALI=HOMOSECSUALI SI MULTI PROSTI,SA EMITA LEGI PENTRU NOI CEILALTI.NEBUNUL NU POATE FI CONVINS CA E BOLNAV SI PROSTUL CA NU ARE CUNOSTINTA DE CAUZA.PUNCT.

      Apreciază

  8. sherlock_holmes said, on decembrie 24, 2015 at 2:18 am

    Greu de crezut ca poate cineva sta si dormi si minca intr-o cocina de porci si iesi de acolo alb si curat precum zapada.Grecia e parte UE si Nato,in mari tandreturi si cu exceptionalii si cu alesii…parca incep sa se vada si amazoancele de la grupul Femen urcind muntele Athos calare in blitzurile prestitutiei mondiale.

    http://femen.org/

    La nivel de putere,de institutii,de legi orice tara din „Cocina comuna ” va cadea mai devreme sau mai tirziu,pentru ca toatea acestea sint corupte de alesi si exceptionali.Cum am mai spus cindva,1 copac mai durdulac din SUA,in valoare de o mie de dolari pe piata,taiat si transformat in dolari ( in jur de citeva miliarde de dolari ) de catre alesi…este suficient pentru a corupe toate institutiile din Romania,sa zicem.

    Si cum in padure inca mai sint copaci destui,cine le mai poate sta impotriva astora ?

    Totusi,in fiecare tara din „Cocina comuna „,deci si in tara noastra,si Grecia sau Bulgaria,Cipru… mai exista oameni care nu-si vor vinde sufletul si pe Hristos pentru bani,trufia vietii,putere sau orice alta indeplinire a poftelor si a viciilor.Iar raul va prospera atit de mult in aceasta Cocina,incit nimeni nu va putea spune ca nu a stiut si sa dea vina pe propria nestiinta sau prostie,caci se va dovedi ca este viclenie si rautate la rindul lor.

    Sa ne rugam si pentru Grecia ortodoxa,pentru Biserica ei si a noastra,pentru cei care sufera si lupta acolo,fiecare cum poate….se pare ca timpul in ” paradisul nebunilor ” se apropie de sfirsit,mai trebuie sa plecam si pe la casele noastre,in vesnicie.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on decembrie 24, 2015 at 8:27 pm

      sherlock_holmes

      sa ne rugam pentru Grecia, dar ea NU a cazut !
      au biruit temporar SCURT anticristii din ea, NU pentru multa vreme, rugaciunile Sfintilor Greci Parintii Ortodoxiei le-au HOTARAT DEJA SFRASITUL acelora …. el IATA VINE …..

      sa ne rugam sa nu cadem noi frate!

      Praznic luminos si plin de bucurie sa va daruiasca Domnul nostru Iisus Hristos !

      Xronia Polla !! kai kala Xristougenna !

      Si MANTUIRE frate ! ( te pomenesc cu casa ta sa ne mantuim, pomeneste-ma si tu .multumesc)

      Apreciază

      • Ecaterina said, on decembrie 29, 2015 at 2:53 pm

        „el”, te rog, spune-mi care este formula care se trece sub cei vii? „cu toți ai casei lor” este corect așa?

        Apreciază

  9. Remus said, on decembrie 24, 2015 at 2:30 am

    Doamne cata graba, si totul se intampla intr-o tara cu adevarat ortodoxa, la sfarsit de an, in pragul nasterii Domnului. Cata ura asupra popoarelor ortodoxe, 2016 se anunta un an greu.

    Apreciază

    • nikodim said, on decembrie 24, 2015 at 12:57 pm

      Remus,
      Da, serparia e in mare fierbere. Intradevar, pare ca toti demonii din iad au iesit sa-si faca mizeriile pe fata pamantului, insa doar pare… Mai sunt multi de iesit de acolo pe fata pamantului, de aceea probabil se si grabesc. Marile nenorociri urmeaza…
      …………………………………………………………….

      Dar sa ne trezim la realitate, sa ne dam cu lumea normala si sa vedem ce avem noi de facut? Avem de facut multimi de cumparaturi „pe ultima suta de metri” cand se fac si reduceri de preturi. Cumparam multe si cat mai mult, ca sa ne ajunga sa ne veselim si sa ne simtim bine. Ne este deja cam rau, ni s-a cam aplecat, pentru ca deja am crapat in noi din produsele traditionale, dar inghitim niste supradoze de triferment si ne vom reintegra din nou in magia craciunului. Aaa..azi este Ajunul! Ne mai plimbam prin mall-uri…lumini si luminite, craciunite, globulete, muzica gen „chrismass” siii ajunam..aldata. Ce daca e inca post? Doar n-o sa astepte bunatatea de sarmale si friptura din care am tot mancat si azi de Ajun, pana maine.
      Sa vedem…Poate mergem si la Biserica, dar scurt, ca ne cam dor picioarele de la shopping si gandul ne este la cheful special. Lasa ca nu mai mergem!!! Ca nu mai avem timp sa pregatim placintele cu ravase pentru musafiri. Si mai avem si o multime de sms-uri si e-mailuri de felicitare de trimis, din alea cu muulti ani de belsug, de bani multi, si de bucurii si de sanatate si de noroc si de soarta si consoarta s.am.d. Si avem si bigudiuri de pus in par si rochii de probat…o multime de chestii importante! Tot „farmecul” momentului este cuprins intr-o singura expresie: „magia craciunului”!!!
      ……………………………………………………………………..
      Cu lumea larga ne-am lamurit, insa pe unde sunt DOAMNE cei care ITI lauda si ITI cinstesc NASTEREA??? Nu cumva sunt cei cativa fraieri habotnici demodati care ajuneaza de la bunatatile ingurgitate de vecini tot Postul incepand de la Ziua Nationala, continuand cu „pomana porcului” si pana in Ajun si sunt subiectul dispretului sau in cel mai fericit caz al nebagarii in seama a lumii „normale” din jurul lor? In loc sa chefuiasca si sa simta „magia craciunului” ca tot omul, staaaau nemancati si-si chinuie picioarele si trupurile in Biserici pana la ultima rugaciune spre dimineata, cand oamenii „normali” deja sforaie osteniti de belsugul meselor, de multimea paharelor si multele dansuri…ca sa sarbatoreasca NASTEREA TA, DOAMNE? Cati dintre ei au vazut ca TE-ai NASCUT? Cati dintre ei au vazut stralucirea NASTERII TALE?

      Apreciat de 4 persoane

      • Aurora said, on decembrie 25, 2015 at 12:05 am

        Ce bine le zici, frate !

        Apreciază

  10. cosminmatiu said, on decembrie 24, 2015 at 8:40 am

    Orice ar fi conteaza sa murim nedespartiti de Dumnezeu. Doamne Ajuta-ne !

    Apreciat de 1 persoană

  11. energein7 said, on decembrie 24, 2015 at 9:06 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  12. Gabriel M. said, on decembrie 24, 2015 at 9:09 am

    Poate sunt eu prea prost si nu inteleg stirea asta. Unde scrie oameni buni ca grecii au legalizat casatoriile homosexuale? Dati-mi un citat exact va rog.

    Legea extinde o prevedere din 2008 care recunoaşte uniunile civile între cuplurile heterosexuale heterosexual nu e tot una cu homosexual. Hetero inseamna intre sexe opuse. Homo inseamna de acelasi sex.

    In fine probabil ca sunt eu depasit.

    Apreciază

  13. john said, on decembrie 24, 2015 at 10:19 am

    La Sfarsitul Timpului..Prima ceremonie satanica din istorie
    Pe data de 19 decembrie, 2015, la Templul satanic din Detroit avut loc o ceremonie satanica pe treptele Capitoliului din Lansing, statul Michigan.

    Transcrierea discursului ceremoniei pot fi găsite aici:

    Dă clic pentru a accesa Ekphrasis-Ceremony.pdf

    Apreciază

  14. Anda said, on decembrie 24, 2015 at 12:59 pm

    Ultimul mohican,
    vezi si asta. Poate nu e cazul sa ne pripim.
    http://www.ganduridinierusalim.com/talcuirea-la-apocalipsa-a-sfantului-ierarh-nou-mucenic-ermoghen-al-tobolskului-si-siberiei/

    Apreciază

    • el said, on decembrie 24, 2015 at 4:56 pm

      „Adevăraţii credincioşi din împărăţia antihristului – societatea vremurilor din urmă – vor vieţui în singurătate, departe de lume. Ei nu se vor supune nici unor legi civice ale societăţii, nu vor avea nici un fel de obligaţii civice. Cei ce vor recunoaşte legile societăţii şi se vor supune, chiar cu neplăcere, se vor face părtaşi antihristului prin aceasta şi vor fi lepădaţi de la faţa lui Dumnezeu.

      În timpul stăpânirii antihristului va fi minte satanicească, ce va acţiona politiceşte, fără să se atingă de credinţă în chip brutal. Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplină libertate, deşi, în cele din urmă, stăpânirea antihristului va combate toate sectele şi religiile.

      Va acţiona din punct de vedere moral şi va căuta să convingă şi să se vatăme de moarte sufletele oamenilor. Dreptul la propovăduire şi la săvârşirea “legală” a slujbelor bisericeşti îl vor avea numai cei ce respectă legile statului şi nu încalcă “disciplina”. Lăcaşurile de închinăciune vor fi sub strictă supraveghere şi în ele va dicta aceeaşi ocârmuire, ea fiind capul în locul lui Hristos şi nu vor sluji lui Hristos, ci antihristului. Dar creştinii orbiţi nu vor observa nimic, deşi acest lucru l-ar putea înţelege şi un prunc mic.

      Stăpânirea antihristului îi va lua aşadar pe toţi sub un control riguros, ca să ştie cine se supune şi cine nu; după cum scrie şi părintele Lavrentie de la Cernigov: “atunci te vor mâna cu de-a sila la biserică”. Totuşi unii nu vor fi prigoniţi de la început, pentru a păstra aparenţele în legătură cu libertatea conştiinţei. Abia spre sfârşit, când toţi se vor găsi anihilaţi în staulul Babilonului şi mânia lui Dumnezeu va fi aproape, stăpânirea va da ordin să fie nimiciţi ca nişte criminali înrăiţi, cei ce se răzvrătesc “împotriva umanităţii”, iar în acele vremuri decăzute, întreg poporul va primi cu entuziasm măsurile luate de stat.”

      Din Tâlcuire la Apocalipsă de episcopul Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei, Sfânt Ierarh Nou Mucenic asasinat de bolşevici în 1918.

      Apreciază

    • el said, on decembrie 24, 2015 at 5:01 pm

      „În vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stăpânire, care va cere închinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societăţii, deşi fără a aduce direct vreo atingere credinţei, va fi părtaş al acestei stăpâniri. Atunci se va face despărţirea celor buni de cei răi, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmaşilor lui Hristos de slugile lui antihrist.”

      faceti copy-paste va rugam pe viitor ca sa evitati si altora link-urile imputite cu tot felul de stiri cancan si reclame dobitcesti sau indracite, sunt SCRABIT peste masura de scrursorile acestea si daca se poate sa le dam MACAR ODATA SKIP e MARE LUCRU ! si asa ne invadeaza siluind lumea din toate partile pana vor PUTREZI toti imbibati de duhul lumesc al vremurilor acestora SPURCATE !

      Apreciază

      • maxim said, on decembrie 24, 2015 at 8:06 pm

        Foarte corect! Pentru cei ce mai cred ca vine bine sau ca nu avem suflet nemuritor si Inviere:

        Nu urmeaza niciun rai vesnic pe acest pamant… Urmeaza tiranie globala, politie planetara, razboi mondial, transumanism, o religie globala draceasca, stabilirea centrului lumii intr-o singura tara, inscaunarea lu’ Antihrist si Infricosatoarea Judecata a lui Hristos-Dumnezeu!!!

        Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. (Luca 21, 33)

        Vor trece si se vor stinge toate:

        Universul intreg, antropocentrismul, umanismul, hominismul, arianismul, autozeificarea omului, zadarnicele stradanii omenesti, increderea in imaginate, in bani, averi si muschi, narcisismul, hedonismul, egocentrismul, filozofiile, parerile, minciuna, smecheria, nedreptatea, lacomia, zgarcenia, cu toate cele izvorate din acestea. Toate se vor preface in NIMIC! TOTI ZEII SI ZMEII VOR STRIGA LA SFARSITUL VEACURILOR (CA SI IULIAN APOSTATUL): NE-AI INVINS GALILEENE!!!

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on decembrie 24, 2015 at 8:19 pm

        maxim

        asa este frate !

        Xronia Polla !! kai kala Xristougenna ! Praznic de bucurie avem azi !

        TOATA ZIDIREA sa se bucure de Nasterea Mantuitorului nostru !

        Apreciază

    • mihai said, on decembrie 24, 2015 at 6:08 pm

      haideti ca sa ne rugam pt frati nostri ortodocsi din grecia si fiecare sa punem cate un acatist la parohia de unde apartinem

      Apreciază

  15. dante said, on decembrie 24, 2015 at 4:29 pm

    Dupa umila mea parere aceasta este cea mai proasta veste din fatidicul an 2015, deschizatoare de caderi dupa caderi. Insasi structura de rezistenta a „stilpului” ortodoxiei, Grecia, este afectata. Crestini, timpul prigoanei si al muceniciei este aproape, iar noua nu ne va ramine decit sa acceptam sau nu.
    Oare cit va mai indura Bunul Dumnezeu aceste blasfemii mai mari decit cele din Sodoma si Gomora, chit ca cele doua cetati nu aveau atita traditie crestina pe cit avem noi azi, fapt ce ne face pe noi inzecit mai vinovati decit cei de atunci.
    Grecia este un simbol, iar caderea unui simbol nu este un lucru nesemnificativ in crestinism, unde totul este simbolistica.
    Ceausescu a fost omorit de Craciun.
    Grecia cade in ajunul Craciunului.
    Nimic nu e facut la intimplare, timpul marturisirii a inceput si aceasta marturisire se va regasi la omul smerit si sarman, nu la ierahia bisericeasca. Asa cum cei din inchisorile comuniste au cunoscut pe Hristos in prigoana si umilinta asa si noi trebuie sa ne intoarcem la catacombele crestinismului primar, alta solutie nu mai este. Acesti sfinti martiri sa fie pentru noi cei de acum si din viitor marturia vie ca …SE POATE… si ca Biseria Lui Dumnezeu nu va fi ingenuncheta in veci, dupa cum Hristos a promis.
    Sa ne intareasca Dumnezeu si sa ne deschida inimile!

    Craciun fericit!!

    Apreciază

  16. o oarecare said, on decembrie 24, 2015 at 7:14 pm

    Sa ne bucuram pentru Nasterea Mantuitorului. Sa ne bucuram pentru grecii care stiu ce vor si care nu se lasa dusi de val. Cine vrea sa se spurce se poate spurca, iar cine vrea sa se mantuiasca se poate mantui. Mai greu, dar se poate. Maica Domnului sa ne fereasca de ispite peste puterile noastre!

    Apreciat de 2 persoane

  17. Radu said, on decembrie 25, 2015 at 5:06 pm

    Aproape ca nu imi vine sa cred am zis ca nici vorba sa reuseasca asemenea aberatie…
    Zile grele ii asteapta si pe ei si pe noi.
    Mare pacat mai ales ca au Sfnatul Munte Athos ce rusine…nenorocitii de la Bruxelles e posibil sa le fi fortat mana cu imprumutul cine stie…

    ANATEMA celor care au votat asa cum a spus Mitropolitul !!!

    Apreciază

  18. o oarecare said, on decembrie 26, 2015 at 1:04 pm

    EDUCATIA SEXUALA spre DESFRANARE programata ►george soros implicat◄

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.