SACCSIV – blog ortodox

Presedintele turc mancand cu polonicul: PUTEM OCUPA RUSIA IN 7 ZILE

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 21, 2015

553153-Ðïýôéí _ÅñíôïãÜí

Foto: http://greekcitizen.pblogs.gr/

   Iata ce putem citi la Războiul aproape a început! GUVERNUL TURC: PUTEM OCUPA RUSIA ÎN 7 ZILE! de pe onlinereport:

Încă de la doborarea avionului rusesc “SUKHOI 24″, Rusia a profitat de fiecare ocazie pentru a submina autoritatea Turciei. Cu siguranta  guvernul meu se comporta ca un guvern matur si experimentat,dar rabdarea noastra are limite.In fata RUSIEI nu avem nici o TEAMA si nici o REMUSCARE. Noi actionam cu moderatie pentru a readuce relatiile noastre la normal, dar daca este necesar,VA ASIGUR CA PUTEM OCUPA RUSIA IN MAI PUTIN DE SAPTE ZILE CU AJUTORUL NATO SI AL ALIATILOR REGIONALI, a declarat Recep Tayyip Erdoğan – presedintele TURCIEI potrivit  AWDnews.com.

   Comentariu saccsiv:

De la mongoli incoace, multi si-au rupt dintii in Rusia si-au plecat schelalaind. Iar pentru Napoleon si Hitler, uriasa tara chiar a fost capat de linie.

Erdoğan insa nu prea stie istorie. Dar daca tine neaparat, vor trece rusii si Turcia pe lunga lista de zdrogiti.

 

Tagged with: , ,

65 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Turbomelc said, on decembrie 21, 2015 at 7:56 pm

    Ei uite d-aia nu mai postez eu pe site-ul acesta. Initial mi-a placut si am crezut ca in sfarsit am gasit niste oameni sanatosi la minte si cu bun simt in gandie dar se pare ca m-am inselat. In primul rand atitudinea fata de animale perfect identica cu ale zoofililor si satanistilor – vezi cazul pandor – si total contra oamenilor – am dat un raspuns individei care semneaza cu pronume masculin „el” la postarea aceea mai veche cu vanatoarea – nu stiu daca va fost fi postat sau nu, ma rog treaba adminului……

    Si un alt aspect care nu mi se pare firesc este apropierea fata de rusi justificabila si de inteles pana la un anumit punct in sensul ca pot sa inteleg afiliatia aceasta oarecum nefireasca (data fiind istoria noastra cu ei si suferintele continue constante si crancene pe care ni le-au provocat) prin antagonismul evident cu politica americana total anticrestina si antinationala adica antiromaneasca sa nu neintelegem gresit, atat economic cat si militar dar mai ales spiritual caracterizata prin imixtiune brutala si aroganta in afacerile noastre interne fara a se tine cont de cele mai elementare particularitati ale specificului nostru national si avand ca rezultat situatii extrem de dezavantajoase ca sa nu zic de-a dreptul distructive pentru statul si natiunea romana.

    Insa de aici si pana la asocierea cu rusii e cale lunga. Sigur aparent ei s-au dat pe brazda, statuile criminalilor vinovati de genocid lenin si stalin au fost doborate in marea majoritate a rusiei exceptie facand cateva republici artificiale mentinute deliberat intr-o stare de inapoiere in scopuri de politica internationala (cazul transnistriei), steaua rosie care aduce mai degraba a pentagrama a disparut de pe kremlin fiind inlocuita cu vulturul bicefal tarist cu glob cu cruce in ghiare desi mi se pare ca armata mai pastreaza simbolul asta satanic (apropos us army are o stea alba, interesant nu? te duce gandul la caii aia din revelatie adica apocalipsa unul alb care incepe cucerirea si altul rosu care incepe razboiul , tare nu?)

    INSA……………………

    TOATE ACESTEA SUNT DE FATADA (scris boldat si subliniat cu litere megalitice sa vada tot orbul:)

    DE CE?

    Pentru ca mentalitatea lor a ramas in continuare SOVIETICA la nivel intern si COMINTERNISTA la nive extern si asta se poate vedea din atitudinea lor fata de alte natiuni SI MAI ALES fata de cei carora LE-AU GRESIT!

    DEPARTE de acesti UCIGASI (deh ucigasul isi schimba parul dar naravul ba ca si tatal lor – a nu se intelege din asta ca amercianii sunt niste copilasi au contraire sunt cel putin la fel de ucigasi ca astia poate chiar mai rau dar e o neghiobie fara seaman sa-ti inchipui ca trebuie sa alegi raul cel mai mic – raul e rau inndiferent ca e mic sau mare – ala micu se face mare ) gandul de a-si cere iertare pentru tot raul pricinuit de-a lungul istoriei altor popoare si de a incerca sa remedieze cumva situatia aceasta gen uite ne pare rau , organizam comemorari va dam despagubiri ne punem cenusa in cap ne prosternam in genunchi in fata lui Dumnezeu si a victimelor noastre si ne cerem iertare – nope ei viseaza in continuare la cuceriri si masacrari de populatii dar intr-o alta forma!

    Si cum incearca bestiile astea dusmaoase sa destabilizeze tara? Simplu. Sprijinind cvasi fatis terorismul bozgoresc (alte bestii feroce) din Transilvania (apai unde-i ortodoxia ruseasca daca ei fac tabere de antrenament ptr criminalii bozgori protestanto-papistasi? Si bineinteles dvs , posesorul blogului taceti malc ca mortu-n pausoi pe tema asta (DAR VAI……. ce se intampla nu e politiski kariect? ) si faceti propaganda grupa rusilor – iata ce gasesti in rusia – OAMENI – DA! OAMENI RAI SI FOARTE RAI ! MAI ALES CU NOI .

    Ca sa nu mai zic de nesimtirea si ticalosia de care dau dovada trimitand agenti de dezinformare pe de-o parte ca individul care semneaza „nikodim” si care este tolerat ca sa nu zic incurajat pe acest site (oare de ce?) si care in ticalosia-i spurcata incearca sa minimalizeze jaful comis de bestiile RUSO-bolsevice caci nu erau toti de etnie iudaica (de acord ofiterii aramtei rosii erau de etnie evreiasca, dar soldatii?? aia care executau ordinele de crima, viol, masacrare si tortura cu patos satanic, ce etnie aveau ei? surprize surprize – erau ruski). Si cum procedeaza el sa minimalizeze? auzi tu la el aghiutza „saracia noastra de ceas, palton si porc” cam ca potestantii aia care scot lucrurile din context – pai da bai nikobolsevdime – ceas si palton pare nimic acum dar in conditii de an 1944 si razboi si foamete ceasul si paltonul erau culmea civilizatiei mai ales pentru un barbar venit din stepele inghetate ale siberiei care se uita la luna pentru a-si socoti timpul si care se imbraca in piei netabacite de urs si lup si se impotpotona cu ghiarele si coltilor salbaticiunilor vanate pe care le manca crude caci de unde fructe pentru vitamina C? iar porcul era culmea rafinamentului gurmand prin dulceata grasimii si savoarea carnii si totodata cheia supravietuirii ROMANULUI !!!! Adica in ziua de azi iphonu’ de numar cu dubla zecimala, haina de matase in vila cu centrala termica iar porcul era taman fileul de somon cu fructe de padure sau ma rog vita de kobe daca esti cu unghiuta cu puf (ma rog ala nu se pune ca e din etnia cu pricina).

    Ori in aceste conditii sa te raliezi lor e CRIMA MONSTRUOASA SI CUMPLITA TRADARE dupa toate reglementarile si canoanele omenesti si ceresti!

    Plus ca mai nou pilotii de vanatoare romani di Ro AF adica romanian air force ca FAR (Fortele Aeriene Romane) le statea in gat, au si atitudini politice exprimate liber pe „fesbuci” alaturi de poze detaliate din bazele aeriene (sunt eu nebun sau in interiorul bazelor militare fotografia artistica e interzisa din motive EVIDENTE DE SIGURANTA ???) si se raliaza violent si vehement „societatii civile” cerand ca turbatii „demisia patriarhului” (cam si cum l-ar fi ales ei javrele) si dovedind astfel nu numai o profunda necunoastere a instituiilor statului roman dar si un comportament psihopatic potential periculos – ADICA OAMNEII ASTIA AU AVIOANE DE LUPTA PE MANA deci nu pusti pistoale sageti sabii si bate ci AVIOANE CU RACHETE BOMBE SI LASERE si ce-or mai avea ei pe acolo…

    DECI

    PARCA VAD:

    Un pilot Romanian AIR FORCE a lansat mai multe rachete si bombe ghidate prin laser asupra unui loc de adunare al elementelor subversive proruse. Locul cu pricina avea forma unei biserici fiind frecventata de multi romani de confesiune ortodoxa dar LOVITURILE CHIRUGICALE ale bravului nostru pilot liber si frumos ascultator de muzica satanica … aaa….eeee pardon muzica de oameni inteligenti (normal cum altfel) au evitat cu precizie de bisturiu pe crestinii adunati la slujba, dar din nefericire acestia au murit toti in busculada creata ulterior bombardamentului datorita faptului ca biserica nu avea autorizare isu si nici iscir intrucat constructorul ei nu a cerut la 1786 sau 1686 poate si mai devreme , nu s-a retinut exact, cand a ridicat-o avizele necesare administratia de atunci neavand in legislatie asemenea prevederi si nici doua iesiri asa cum prevede legea, iar usile se deschideau spre interior nu spre exterior.

    Deci din cauza teroristilor prorusi care se manifesta sub masca unor crestini ortodocsi – vezi cazul blogului instigator impotriva statului de drept si ordinii constitutionale – dar care doresc sa moara copii in chinuri ca sa traiasca javrele maidaneze (SI AICI AU PARTIAL DREPTATE dar cum cea mai buna minciuna e aia care se amesteca cu ADEVARUL) precum si datorita pericolului pe care il reprezinta bisericile vechi , radem toate bisericile crestin ortodoxe incepand cu Voronetul asa de control ca nu are fatada vopsita si interzicem slujbele religioase pe motiv ca vin prorusii.

    DECI DUMNEATA DELOC STIMABILE PRIN ATITUDINEA DUMITALE TRADATOARE (ca nu pot sa-i spun altfel) PUI IN PERICOL VIATA CRESTINILOR ORTODOCSI ROMANI!

    Pentru ca DESI NU ESTI CRESTIN caci dupa faptele tale te recunosc (aluzie la citatul cu pricina din Biblie) TE DAI deci DISIMULEZI crestinismul pentru sustine fatis actiunile unui stat INAMIC in speta RUSIA totul sub MASCA CRESTINISMULUI ORTODOX!

    Cel putin asta vad eu si realitatea demonstreaza ca am vedere de vultur!

    DECI

    Concluzia este ca : ESTE GRESIT SA CREDEM CA SUNTEM SUB DOMINATIE AMERICANA SI RUSII VOR SI POT SA NE ELIBEREZE!

    CORECT ESTE CA SUNTEM PRINSI INTRE DOUA BLOCURI UNUL AMERICAN SI UNUL RUS CARE VOR SA NE STRIVEASCA IN EGALA MASURA PENTRU A NE INGLOBA IN IMPERIUL LOR , ambele la fel de malefice dar fiecare intr-o forma diferita. Si deocamdata suntem cuceriti de un bloc in speta cel AMERLOC!

    SOLUTIA NU ESTE SA FIM CUCERITI DE CELALALT BLOC in speta RUSKI….RLOC (alta rima n-am gasit)

    SOLUTIA ESTE SA FIM PUNCT DE BALANS (hopa mitica) sa-i lasam sa se contrabalanseze ei intre ei fara ca NOI SA FIM AFECTATI !

    CA PINUL ori BOLTUL de PIVOTARE AL UNEI BALANTE care NU duce sarcina ci DOAR ALUNECA intr-o parte si alta dupa forta (A SE CITI INTERES) DECI TREBUIE SA ALUNECAM INTR-O PARTE SI ALTA ca trestia in fata uraganului nu sa stam incordati ca stejarul CA NE RUPE URAGANUL (hehe mi-a iesit rima) !

    Sper sa puteti trece peste discursul mai mult sau mai putin pasional si indignarea de rigoare in fata cecitatii politico-sociale absurde de care dati dovada si sa intelegeti ceea ce v-am scris eu aici!

    Post scriptum :

    Oricum ma surprinde ca desi fiintati de atata amar de vreme nu s-a autosesizat nicio institutie sa va ia un pic la intrebari ceea ce inseamna ca exista doua posibilitati : ori acest blog opereaza ca o capcana prin care sunt identificati cei care adera la ideile exprimate aici in mod deosebit afilierea rusofona deci STEAG FALS ceea ce ar fi foarte bine ori ai nostrii verzi ca bradul sunt complet batuti in cap si le fuge pamantul de sub picioare in fata ochilor iar de tras tragem tot noi cai boii……..

    Intr-o tara nomrala, eu personal as fi informat autoritatile cu privire la propaganda inamica pe care o faceti dvs aici, dar cum nu traim intr-o tara normala ci intr-o colonie in care autoritatile sunt de fapt in slujba colonizatorilor am sa-i las pe multimilionarii platiti cu salarii grase de la bugetul de stat adica din banii mei, ma rog ai parintilor mei, sa mai puna osul la treaba si singuri nu mura-n gura toata ziua si sa-si merite salariile alea nesimtite!

    E ultima mea postare pe acest blog – treba dvs daca o publicati sau nu (ma rog ma indoiesc ca veti avea curajul) dar na… sa fiu eu impacat cu mine insumi si sa nu ziceti ca nu v-am spus!

    CRACIUN (prin aceasta intelegand Sarbatoarea Nasterii Domnului adica a INTRUPARII MANTUITORULUI DOMNUL DUMNEZEU CEL VIU si nu mizeria neoliberal mercantilista a „shopingului” „fara numar” si a „spiritului daruirii si de a fi mai buni unii cu altii inclusiv cu pedofilii de exemplu” care se promoveaza prin televiziunile si radiourile asa zis nationale) FERICIT cititorilor de bun simt si buna credinta ai acestui blog si DOAMNE APARA, PAZESTE SI AJUTA !!!

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on decembrie 21, 2015 at 10:18 pm

      Turbomelc

      Eu voi fi mai scurt:

      HAI SICTIR

      Apreciat de 3 persoane

    • el said, on decembrie 21, 2015 at 10:44 pm

      Turbomelc

      ” In primul rand atitudinea fata de animale perfect identica cu ale zoofililor si satanistilor – vezi cazul pandor – si total contra oamenilor – am dat un raspuns individei care semneaza cu pronume masculin „el” la postarea aceea mai veche cu vanatoarea – nu stiu daca va fost fi postat sau nu, ma rog treaba adminului……”______esti bolnav sarmane individ !! mergi si te cauta pana mai ai timp.

      Apreciat de 2 persoane

    • nikodim said, on decembrie 21, 2015 at 11:06 pm

      Fiintza, daca nu mai apari aici, mergi cu Dumnezeu, dar ai grija pe unde calci, in sensul ca avand o „vedere de vultur” asa cum spui sa nu nimeresti sa „aluneci la interes” pe ceva urat mirositor… In fine, mergi, adica „aluneca” ca molusca cu care te asemeni in pseudonim, adica taraste-te de aici sa nu te rupa „uraganul” asa cum spui tu ca „TREBUIE SA ALUNECAM INTR-O PARTE SI ALTA ca trestia in fata uraganului nu sa stam incordati ca stejarul CA NE RUPE URAGANUL( hehe, mi-a iesit rima)!”… Deci poetule cu rima scoasa (ca tu ai zis ca ti-a iesit), unii aleg sa stea drepti cu „stejarul” cu riscul de a se rupe sub uragane decat sa traiasca tarandu-se de la mila unuia la scuipatul altuia! Deci e firesc ca tu o molusca fara coloana vertebrala sa te simti tradat de unii care aleg sa stea drepti! Primii care tradeaza o Tara sunt exact cei ca tine care ” DOAR ALUNECA intr-o parte si alta dupa forta (A SE CITI INTERES)”. Dispari turbo-taratura!

      Apreciat de 2 persoane

    • nikodim said, on decembrie 21, 2015 at 11:34 pm

      Creatura taratoare,
      Si inca ceva. Spui :”Intr-o tara nomrala, eu personal as fi informat autoritatile cu privire la propaganda inamica pe care o faceti dvs aici”. Pai asta ti-e firea „normala” de iuda tipica. Astia ca tine se tarau si in fata nemtilor lustruindu-le cismele in 40-44 sau standu-le pe post de scrumiera sau „capra”, pana cand in august 44 i-au lovit pe la spate si injurandu-i s-au dat cu bolsevicii. In vremea blosevicilor, astia ca tine, erau primii care se aruncau sa „alunece la interes” in „catargul” nomenklaturii soptind in extaz note informative despre vecini, rude si prieteni condamnandu-i „in mod normal” la exterminare. Asta e o stare de „normalitate” la specia asta de nevertebrate veninoase ca tine, sa „informeze autoritatile cu privire la propaganda inamica”. Daca maine americanii si-ar lua scutul si democratia de aici si s-ar cara la ei, iar Tara ar ramane doar ea, fara alti „diriguitori” de la est sau de la vest, tu si cei ca tine ar fi primii care ati disparea ca specie din lipsa de stapani la picioarele carora sa „alunecati” in mucii vostri toxici.
      Bai „privire de vultur”, dispari de aici si nu uita sa „informezi autoritatile” …da’ mai repede, ca trece iarna si n-o sa mai ai placerea sa-ti incalzesti hoitul mucos la focul de „stejari rupti de uraganul autoritatilor coloniale”… Frustrat rau de tot esti, fiinta josnica!

      Apreciat de 1 persoană

    • mario said, on decembrie 21, 2015 at 11:39 pm

      @turbomelc
      eu o sa fiu si mai scurt decat saccsiv:
      MARS

      Apreciat de 2 persoane

    • Aurora said, on decembrie 22, 2015 at 12:38 am

      Melcule, eu te vad stand in genunchi in fata Marelui Licurici American si executand orbeste numerele erotice ordonate de el. Imi pare rau pentru tine, caci din pozitia aia poti sa te alegi si cu sciatica si cu bataturi in cavitatea bucala, dar tu ai ales sa-i urasti pe rusi si sa te inchini la NATO SI LA LICURICI.

      Apreciat de 1 persoană

    • AKRITAS said, on decembrie 22, 2015 at 12:59 am

      spalat pe creier impotriva fratilor ortodocsi. cliseul obisnuit de propaganda plina de ura impotriva ortodoxiei, fara sa vada adevaratul pericol occidental :uraciunea pustiirii in locul cel sfant -pacatul adica impus ca politica de stat, stat de „drept, political corect, in inima omului, fara a lua seama la mii de mucenici ortodocsi rusi ca urmare a „valorilor” occidentale de la comunism la capitalism, la manastirile rusesti pline de roade duhovnicesti de la Sf.Serafim de Sarov la marele Dostoievski sau Pelerinul Rus….

      Apreciat de 2 persoane

    • AKRITAS said, on decembrie 22, 2015 at 1:19 am

      si….tocmai ca orice om normal vede Adevarul si pericolul real venind din occident si nu de la rusi, pentru ca mizeria care a pervertit Craciunul( ateismul, comunismul multiculticulturalism, destrau, homosexuali, satanism….)nu a aparut in Rusia ci in occidentul apostat nelegiuit care a luptat intotdeauna ca popoarele ortodoxe sa nu fie unite, a stat impotriva Rusiei cu orice pret chiar si prin alianta cu paganii, care voia protectia crestinilor ortodocsi aflati sub ocupatie pagana, care voia sa recucereasca Constantinopolul si sa-i alunge pe turci din Europa !

      Apreciat de 2 persoane

      • el said, on decembrie 22, 2015 at 10:00 am

        AKRITAS

        iata pentru unii ca el ( care s-au inmultit ca parazitii ) VINE MACELUL !

        dar nici o grija nu ii va cruta, ca Dumnezeu rasplateste si in viata si in vesnicie !

        Apreciat de 2 persoane

    • el said, on decembrie 22, 2015 at 9:56 am

      Turbomelc

      „realitatea demonstreaza ca am vedere de vultur!”_____WAAW ! si cu „agrumente” Magistrale…..ti-au murit laudatorii si dracul madriei nesatisfacut URLA in tine flamand dupa osanale publice mai agarici?

      „dovedind astfel nu numai o profunda necunoastere a instituiilor statului roman dar si un comportament psihopatic potential periculos –”________respectul tau fata de pilotii Romani! care ce nenoricire mai au si avioane pe mana. tztztz ….poate crezi cumva ca ar trebui sa le ai tu in control nu? ca tot te crezi atat de „competent”…

      mai debilule psihopat (potential) periculos esti tu ! mergi de te cauta pana nu iesi complet de pe orbita, nebunia e boala grea.

      Apreciat de 2 persoane

    • Ionut said, on decembrie 22, 2015 at 10:16 am

      Cu „zoofilia” si „javrele maidaneze” care „ucid” copii, nu ai dreptate, chiar deloc. Ai cazut intr-o capcana mediatica. Anual, 500 de copii se imbolnavesc de cancer. Cine e responsabil pentru asta?
      Cu faptul ca suntem marunti si trebuie sa ne gasim echilibrul intre sferele de influenta ale marilor puteri, cred ca ai dreptate.
      In privinta autoritatilor, cred ca au multa treaba sa cerceteze cazul Petrom, Rosia Montana, retelele de proxeneti si mafiile de tot felul, asa incat nu e cazul sa-i mai deranjezi… Da, poti sti? Se pare ca le place mai mult sa se lupte cu mortii din morminte, cum zicea cineva… Si cu cainii fara stapan…

      Apreciat de 2 persoane

    • carla said, on decembrie 22, 2015 at 11:30 am

      Turbomelc,
      Bine.
      In zgomotul (haosul) asta general, toti vorbim mult, nimeni nu mai asculta. Saccsiv vorbeste cat mai putin poate, si cand spune ceva are mult sens.
      Tu cam ce zici? (mai clar, in mai putine cuvinte…). In afara de: ca rusii sunt rai.
      Echidistanta?
      Pai bine, Turbomelc, arata-mi unde vezi tu asta. Tu nu vezi cu cata slugarnicie se inchina toti la portile occidentului, sperand ca borcanul cu miere furata sa se reverse putin si peste ei?
      Ca unii sunt prorusi? Te-ai gandit tu oare ca poate fi o reactie la slugarnicia generala, provestica?
      Asa dupa cum multi se intorc mai abitir la credinta, tocmai vazand cum este atacata furibund in media, intelegand ca daca nu sunt seriosi si statornici in credinta neamului lor, vor veni altii cu „alternative” vestice si orientale si vor risipi turma.
      In ceea ce ma priveste, eu sunt proromani.
      Cat despre rusi…ar fi prea simplu…partea buna, partea rea. Ai sti bine ce sa alegi.
      Sa nu uitam ca si ei au introdus documente electronice cetatenilor, pt e-guvernare. Graitor, nu?
      Nu prea ma tem eu ca ne vor cuceri rusii, ungurii sau americanii, astea-s povesti de demult. Ma tem insa de ochiul magic-big-brother, bazele generale de date – cu dosarele lor electronice.
      Pe scurt si cu majuscule ingrosate SCLAVIA ELECTRONICA GLOBALA, care avanseaza ametitor.
      Eu, una, cred ca rusii fac acelasi joc, alta fata a aceleiasi monede. Ar fi prea simplu ca ei chiar sa se opuna, oare se mai opune cineva?
      Ca site-ul este o capcana pentru opozanti…ha, ha!
      Pai cam toata lumea a inteles deja care-i tema filmului, la modul general, fie ca zic/scriu, fie ca nu.
      Si cand , acuma, toata lumea stie totul despre toti, ca doar traim intr-un e-acvariu de sticla, ce capcane mai pot fi necesare?
      Sau ce pareri?
      Vrei sa parasti? Ce? Gura satului?
      Nu te obosi, in scurta vreme va tacea de tot, pentru linistea ta. Deja cei mai multi nu mai zic, au inteles ca e inutil, sau au obosit, sau au murit. Cei mai tineri nu stiu. Dar ma tem ca liniste tot nu vei avea, te vor deranja gandurile oamenilor.

      Apreciat de 2 persoane

  2. Nimbus said, on decembrie 21, 2015 at 9:02 pm

    Multumesc ca mi-ai inveseli ziua. Ha Ha Ha

    Apreciat de 1 persoană

  3. dante said, on decembrie 21, 2015 at 9:25 pm

    Offff…..!

    Apreciat de 2 persoane

  4. nikodim said, on decembrie 21, 2015 at 9:31 pm

    Dar conform statutului, NATO nu se autodeclara ca o organizatie militara strict defensiva pentru apararea „valorilor democratice euroatlantice”?? Eu parca asa intelesesem din declaratiile exponentilor „comunitatii internationale civilizate” inclusiv a exponentilor de pe la noi.
    Dar bididiul Erdogan nu vorbeste asta cu de la el putere ci in numele intregii gasti interlope NATO. Asta este o declaratie test, cu aprobare de „sus”. Greii l-au bagat sageata la inaintare pe fraierul otoman… Nu degeaba or fi scos inaintasii nostri zicala, „turcul plateste”, nu?
    In fine, nu mai polemizam despre cine si cum este, oricum e sigur ca rusii nu au cum sa fie decat agresori, indiferent de situatie, iar NATO are dreptul firesc si democratic de a ocupa Rusia militar…in 7 zile daca se poate. Rusii au atacat primii Europa lui Napoleon&Co si a lui Hitler&Co, nu? Iar avionul rusesc Su-24 cazut in Siria, el in stil kamikaze a atacat racheta nevinovata lansata pasnic din avionul militar turc! E evident pentru tot poporu’, rusii e agresori!
    Dar, dupa o eventuala fapta din asta a lui Erdogan&Co de „ocupare a Rusiei” in 7 zile (ce-o fi insemnand cifra asta? ca nu cred e aruncata intamplator), ma gandesc sa nu cumva sa ramana generatiile viitoare de turci cu frustrari genetice nationale de genul „rusul ocupant, care in a 7-a zi de razboi fulger, trecand la ofensiva de langa Moscova prin Ankara si Istanbul, a atentat nemernicul la paltonul si ceasul bunicului, si a insfacat berbecul pentru kurban-bairam din ograda, intre altele inghesuind-o si pe bunica prin dormitor”. Nimic nou sub soare… insa pentru unii soarele rasare degeaba iar si iar.

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on decembrie 21, 2015 at 11:04 pm

      nikodim

      🙂

      le zici bine , dupa cum vezi ai suparat „organili” ofticate ca li se da de rusine propaganda nesimtita
      proamerolca ! Vezi comentariul lu´ala …. cica „Turbomelc” !___mare ti-e gradina Doamne si multe jinive otravite bantuie prin ea…. inca… ca vine si vremea lor de eradicare/imputinare desi se cred „zei”_____PS: sa vedem daca atunci sar sa le apare curul amerlocii aia „civilizati” pentru care lucra ei cu sarg ACUM !

      Apreciat de 1 persoană

      • nikodim said, on decembrie 21, 2015 at 11:51 pm

        el,
        Molusca asta toxica „cu privire de vultur” este din pacate o specie care chiar daca prospera prin cotloane intunecate, iese la lumina ca sa improaste lumea cu veni din placerea de a crea si a vedea suferinta in jur. Este intruchiparea frustrarii fiintei care realizeaza neputinta sa de a iesi din conditia de nevertebrata, nu ca n-ar putea, dar din lasitate de a ” nu sa stam incordati ca stejarul CA NE RUPE URAGANUL” ci dupa gandirea sa de taratura, „DECI TREBUIE SA ALUNECAM INTR-O PARTE SI ALTA”.
        Din cauza unora ca el, a aluncat Tara dintr-o parte in alta, de ne trateaza toti exact ca pe o molusca slinoasa asa cum este el.
        Si dovada clara a caracterului josnic este ceea ce spune mai departe: „ma surprinde ca desi fiintati de atata amar de vreme nu s-a autosesizat nicio institutie sa va ia un pic la intrebari” si „Intr-o tara nomrala, eu personal as fi informat autoritatile cu privire la propaganda inamica pe care o faceti dvs aici”. Caracter de iuda patologica!

        Apreciat de 1 persoană

      • nikodim said, on decembrie 22, 2015 at 12:05 am

        el,
        Idiotul nu intelege, ca in Tara asta in randul autoritatilor sunt si vor fi mereu persoane verticale, organe verticale poftim, care stau drepte si incordate si se lasa cu lasitate si slugarnicie sub „pohta” straina si care sesizeaza si inteleg foarte bine cum sta treaba, dar n-au glas si autoritate deocamdata din cauza taraturilor cu „ochi de vultur” care informeaza „inalta Poarta”. Pentru ca acum intradevar traim sub diktatul taraturilor!

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on decembrie 22, 2015 at 12:15 am

        nikodim

        de pe fundul mocirlei puturoase unde se taraste el pitit vitejeste in cochilia lui de molusca parazita cum bine zici….ce „vedere de vutur” poate el sa aibe? poate … la malul din fundul gropii de cacat pe unde se balaceste crezandu-se „zeu” !
        i se pare ca e destept(vezi ce „retorica „cizelata” are) …..MAINE va descoperi ca s-a inselat …USTURATOR dar prea tarziu pentru el sarmanul,
        nu te necaji astia sunt dusi cu pluta,deranjati la cap, caci raul e cea mai mare absurditate si nu are sens in sine

        Apreciat de 1 persoană

  5. hilohi bogdan said, on decembrie 21, 2015 at 9:39 pm

    slavă Rusiei pravoslavnicei care ne mângâie chiar şi cu nişte filmuleţe postate de fratele Evdotiev…spre ciuda prietenilor filoamerloci care l-au primit deja pe Hristos şi nu mai au trebuinţă de nimic…ofof

    Apreciat de 1 persoană

  6. el said, on decembrie 21, 2015 at 10:46 pm

    ce fiare frumoase au oamenii acestia 🙂
    Turcilor li s-a intunecat complet mintea si le-aa venit vremea sa dispara dupa cum ne-au anuntat Profetiile Sfintilor.

    Apreciat de 1 persoană

  7. ines said, on decembrie 21, 2015 at 10:51 pm

    22 decembrie-
    ȘAH MAT. STRATEGIA UNEI REVOLUȚII. Film documentar realizat de televiziunea ARTE despre MIZELE GEOPOLITICE ale EVENIMENTELOR DIN 1989 (Video)

    Apreciat de 1 persoană

  8. Orthodox said, on decembrie 21, 2015 at 10:57 pm

    Apreciază

  9. Orthodox said, on decembrie 21, 2015 at 10:59 pm

    Ce fac astia pe banii nostri

    Apreciază

  10. danielvla said, on decembrie 21, 2015 at 11:03 pm

    A se corecta titlul: „Presedintele turc…”
    Din punctul meu de vedere, daca n-ar fi fost vorba de Ortodoxia rusa, care nu cred ca poate merge mai departe in afara unui stat puternic, as fi zis: faca-se praf amandoua – si Rusia si Turcia.

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on decembrie 21, 2015 at 11:49 pm

      danielvla

      pana una alta sa vedem CINE se va face praf….si inca INTAI !!!

      Apreciat de 1 persoană

    • veaceslav said, on decembrie 22, 2015 at 3:04 pm

      acum aducetiva aminte de profetia sf Paisie Aghioritul, care spunea ca Rusia va sterge Turcia de pe fata pamintului, deodata se va parea ca rusii pierd dar pe urma nu va mai exista asa tara ca Turcia

      Apreciat de 2 persoane

  11. Cosmin said, on decembrie 21, 2015 at 11:19 pm

    Cred ca presedintele turc s-a referit la toaletele publice din Rusia, fapt scos din context probabil din cauza ca termenul de „wc” este considerat indecent. 😉

    Apreciat de 1 persoană

  12. legionar said, on decembrie 21, 2015 at 11:35 pm

    Războiul Ruso-Turc (1877–1878)- cu zicere de la wikipedia
    https://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83zboiul_Ruso-Turc_(1877%E2%80%931878)
    Războiul de Independență al României este numele folosit în istoriografia română pentru participarea Principatelor Unite la Războiul ruso-turc din 1877 – 1878. În urma acestui război, România a obținut independența față de Imperiul Otoman. Pe 4 (sv),/ 16 aprilie (sn) 1877, Principatele Unite și Imperiul Rus au semnat un tratat la București care permitea trupelor ruse să traverseze teritoriul tării în drumul spre Balcani, cu condiția respectării integrității teritoriale a României. În România a fost declarată mobilizarea trupelor. Aproximativ 120.000 de soldați au fost masați de-a lungul Dunării pentru apărarea țării în fața unui eventual atac al turcilor. Imperiul Rus a declarat război Imperiului Otoman pe 12 (sv) / 24 aprilie (sn) 1877, iar trupele ruse au intrat în România pe la Ungheni, peste nou construitul pod de peste Prut.
    Urmatorul razboi ruso turc,mi-as dori sa aiba ca si consecinta: Desfiintarea acestui stat numit Turcia cu toate consecintele ce decurg.

    Din ciclul provocari sau glume proaste? :)))
    Ministrul turc de Externe Mevlut Cavusoglu, a lansat o amenințare directă de război împotriva Rusiei la o televiziune turcă.El da asigurari ca „daca este necesar, Rusia poate fi ocupata in mai puțin de șapte zile, cu ajutorul NATO și aliaților regionali. ” Hmmm, sincer nu stiu ce sa fac sa rad.. sau sa plang?
    http://www.selectanews.com/2015/12/turquia-paciencia-tiene-limites-podemos.html?m=1

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on decembrie 22, 2015 at 12:19 am

      le-a luat dracul mintile turcilor, li s-a copt coliva in glugi vorba Sf Paisie Aghioritul.

      Apreciat de 3 persoane

    • el said, on decembrie 22, 2015 at 10:12 am

      Să vedem acum ce spune Părintele Paisie Aghioritul:

      “Când veţi auzi că apele Eufratului sunt îngrădite de turci în susul lor cu un baraj şi sunt folosite pentru irigare, să ştiţi atunci că deja suntem în proces de pregătire a acelui mare război şi astfel se deschide drumul pentru armata de două sute milioane de oameni a răsăritului, precum spune Apocalipsa. Printre pregătiri va şi aceasta: va trebui să sece râul Eufrat ca să poată trece o armată numeroasă. La o adică, zâmbi Stareţul, dacă două sute de milioane de chinezi, ajungând aici, vor bea câte o cană de apă, îl vor usca pe loc! Mi s-a spus că armata Chinei numără acum două sute de milioane de ostaşi, adică acel număr concret despre care scrie Sfântul Ioan în Apocalipă. Chinezii pregătesc chiar şi un drum pe care îl numesc “miracolul epocii”, cu lăţimea unui rând de o mie de ostaşi aliniaţi. Acest drum deja e construit până la hotarele Indiei. E nevoie, de fapt, de multă atenţie şi luciditate ca să deosebim semnele vremurilor, căci într-un fel sau altul, se întâmplă că cei care nu se îngrijesc de curăţenia inimilor lor să nu le deosebească şi să greşească. Să presupunem că cineva ştie că, pentru venirea unei armate multimilionare, trebuie să se usuce râul Eufrat. Dacă însă va aştepta o minune: de exemplu, să apară o crăpătura care să înghită toată apa, va greşi, pentru că nu s-a îngrijit ca, prin curăţenia inimii sale, să “pătrundă în spiritul” Scripturii.

      (din cartea “Stareţii despre vremurile din urmă”)

      “Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi vor cãsãpi. Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsiatã Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei. Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma. Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi.

      Rãzboiul care va izbucni va fi mondial Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine. Dar noi, grecii, nu vom participa la acest rãzboi. Toti cei din jurul nostru se vor sfâsia unii pe altii, însã noi vom sta de-o parte.”

      (din cartea “Cuviosul Paisie Aghioritul – Mărturii ale închinătorilor”, Nicolae Zurnazoglu)

      Apreciat de 1 persoană

  13. Radu Humor said, on decembrie 21, 2015 at 11:37 pm

    Apreciat de 1 persoană

  14. john said, on decembrie 21, 2015 at 11:46 pm

    S-a terminat masacrul de la Balc! DOSAR PENAL legat de vânătoarea organizată de Ţiriac
    http://www.expunere.com/s-a-terminat-masacrul-de-la-balc-dosar-penal-legat-de-vanatoarea-organizata-de-tiriac.html#comment-12121
    Mistretul cu racheta de lemn,Ţiriac..veniti sa-llovim cu sageata de fier;)

    Apreciat de 1 persoană

  15. Radu said, on decembrie 21, 2015 at 11:51 pm

    Turcia singura nu poate dar o coalitie internationala plus tradarea Chinei de partea lor poate sa faca acest lucru…e adevarat din pacate…
    Rusia nu e atotputernica nici Nato nu e dar cand tragem linia se afla in avantaj
    Intr-un razboi defensiv pot sa faca fata dar nu de pe mai multe fronturi in acelasi timp.
    Dumnezeu sa ne apere pe toti ca dusmanul e destul de puternic si bine inarmat !

    Turcia nu mai e ce a fost sunt doar o fatada slaba si care sunt sprijiniti de americani in primul rand.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on decembrie 22, 2015 at 12:28 am

      Radu

      Din cartea Parintele Paisie_Marturi ale inchinatorilor ( Zurnazoglu)

      „”Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi cor cãsãpi. Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsiatã Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei. Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma. .Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi. Rãzboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urmã vor pierde rusii. Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine. Dar noi, grecii, nu vom participa la acest rãzboi. Toti cei din jurul nostru se vor sfâsia unii pe altii, însã noi vom sta de-o parte.” A doua întâlnire a fost in vara anului 1992. Pe atunci eram încã politist. Am întrebat iarãsi despre problemele nationale si am primit acelasi rãspuns. Când am plecat Staretul mi-a spus: „Eii, stai aici! Unde mergi? Aici vei rãmâne”. Stia ca mai târziu aveam sã devin monah. MOHAH AGHIORIT”

      „Odata, am mers la Staret impreuna cu un prieten de-al meu. Cand am ajuns acolo, l-am intrebat: -Gheronda, suntem din Alexandropolis. Oare ne va prinde si pe noi furtuna? -Asculta! Turcii nu vor intra in Alexandropolis. Vor face Greciei numai o provocare, depasind granitele maritime. Noi insa vom suferi de foame. Aceasta furtuna va dura cateva luni de zile. -Gheronda, cum imi voi da seama ca razboiul se apropie? -Cand vei auzi la televizor de mutarea granitelor maritime, atunci va veni si razboiul. -Si care state vor participa la acest razboi? -Asculta, dupa provocarea turcilor, rusii vor cobori in stramtori, dar nu ca sa ne ajute pe noi. Ei vor avea alte interese. Insa, fara sa vrea, ne vor ajuta pe noi. Atunci turcii, ca se apere stramtorile, care au importanta strategica, vor concentra acolo si alte forte. Pentru aceasta vor retrage trupele din teritoriile ocupate. Atunci celelalte tari ale Europei, Anglia, Franta, Italia si inca cinci-sase state ale Uniunii Europene vor vedea ca Rusia va ocupa teritorii si isi vor spune:”Nu mergem si noi acolo ca sa luam niste teritorii?” Toti insa vor dori „partea leului”. Si astfel vor intra si europenii in razboi. -Noi ce vom face? Armata greceasca va lua parte la acest razboi? -Nu. Guvernul va hotari sa nu trimita armata. Trupele grecesti vor pazi doar granitele. Faptul ca ele nu vor lua parte la acest razboi va fi pentru noi o mare binecuvantare a lui Dumnezeu. Caci cei care vor participa la razboi se vor pierde…Atunci, fiindca grecii se vor infricosa, multi se vor intoarce la Biserica, la Dumnezeu si se vor pocai. Si, pentru ca va exista pocainta, grecii nu vor pati nimic rau. Dumnezeu se va milostivi de Grecia, deoarece lumea se va intoarce catre Biserica, catre monahism si vor incepe sa se roage. Multi turci se vor boteza crestini. Atunci imparatul Constantin va mijloci ca orasul Constantinopol sa fie dat grecilor. Acest imparat este evlavios, este bun. -Gheronda, ne vor da Cetatea Constantinopolului noua? -Ne-o vor da nu pentru ca vor voi, ci pentru ca aceasta solutie va servi intereselor lor. Dar acestea pe care ti le spun acum sa nu le spui nimanui, caci te vor cerde nebun. Pentru ca acum inca nu a venit timpul pentru acestea. ” Aceasta discutie cu Staretul a avut loc în 1991, când încã slujeam în armatã.. Altã datã, Staretul mi-a spus: Guvernarea cetãtii de cãtre greci va fi atât militarã cât si politicã”. Am cunoscut trei ofiteri care merseserã la Staret. Unul dintre ei mi-a spus: „Staretul Paisie mi-a spus cã voi fi conducãtorul unitatii militare din Constantinopol”. Celorlalti doi însã nu le-a spus nimic. Odatã un grup de închinãtori a mers la Staret. Unul dintre ei studia arhitecatura la Politehnica din Xanthi. La un moment dat, Staretul s-a întors cãtre el si i-a spus, desi îl vedea pentru prima oarã. „Tu, ca arhitect, vei participa la construirea Cetatii, deoarece Constantinopolul va fi construit sin nou”. Aceasta a spus-o arãtându-l cu degetul în fata tuturor. Apoi s-a întors cãtre mine si mi-a spus:” Si tu Anestis, vei merge în cetate. Amândoi veti merge – si a aratat catre mine si prietenul meu – dar cu alt scop”. Însa nu mi-a aratat scopul. Dupã aceasta, mi-a venit dorinta de a învãta limba turcã. Altã datã, când am mers la Panaguda, s-a întâmplat sã fie acolo un fost musulman din Tracia. L-am luat de-o parte si la-m întrebat: -Tu cum de ai venit la Staret? – Pãrintele Paisie a sãvârsit o minune foarte mare cu noi si s-a îngrisit sã ne botezãm. Într-o altã vizitã la coliba Staretului, l-am gãsit iar acolo pe musulman, care se numea Stravos. Atunci Staretul ne-a descoperit din nou cele ce se vor petrece cu Constantinopolul. Când Pãrintele Paisie ne-a spus cã Grecia va suferi de foame, domnul Stravos l-a întrebat: – Gheronda, sã pãstrez un sac de fãinã ca sã pot trece acea perioadã grea si sã nu flãmânzeascã copii? – Nu. Sã nu pãstrezi, deoarece vecinul tãu va avea fãinã si iti va da si tie. Si astfel, Staretul a proorocit cine va fi cel care îl va ajuta pe domnul Starvos îm perioada de foame. Aceasta desigur, va fi la tara, noi însã, care trãim la orase, vom fi mai sãraci. De aceea, Staretul ne spunea: „Sã aveti unteren mic si sa-l cultivati! Astfel veti putea ajuta pe altii care nu vor avea ce sã mãnânce”. MAVROKEFALOS ANESTIS, profesor de educatie fizica, Alexandropolis”

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on decembrie 22, 2015 at 10:17 am

        „Aşadar, el a spus:

        “Când veţi auzi că apele Eufratului sunt îngrădite de turci în susul lor cu un baraj şi sunt folosite pentru irigare, să ştiţi atunci că deja suntem în proces de pregătire a acelui mare război şi astfel se deschide drumul pentru armata de două sute milioane de oameni a răsăritului, precum spune Apocalipsa. Printre pregătiri va şi aceasta: va trebui să sece râul Eufrat ca să poată trece o armată numeroasă. La o adică, zâmbi Stareţul, dacă două sute de milioane de chinezi, ajungând aici, vor bea câte o cană de apă, îl vor usca pe loc! Mi s-a spus că armata Chinei numără acum două sute de milioane de ostaşi, aică acel număr concret despre care scrie Sfântul Ioan în Apocalipă. Chinezii pregătesc chiar şi un drum pe care îl numesc “miracolul epocii”, cu lăţimea unui rând de o mie de ostaşi aliniaţi. Acest drum deja e construit până la hotarele Indiei. E nevoie, de fapt, de multă atenţie şi luciditate ca să deosebim semnele vremurilor, căci într-un fel sau altul, se întâmplă că cei care nu se îngrijesc de curăţenia inimilor lor să nu le deosebească şi să greşească. Să presupunem că cineva ştie că, pentru venirea unei armate multimilionare, trebuie să se usuce râul Eufrat. Dacă însă va aştepta o minune: de exemplu, să apară o crăpătura care să înghită toată apa, va greşi, pentru că nu s-a îngrijit ca, prin curăţenia inimii sale, să “pătrundă în spiritul” Scripturii. Cam aşa a fost şi în cazul Cenobâlului. Sfântul Ioan Teologul, în Apocalipă, spune că a văzut o stea care cade din cer otrăvind apele şi oamenii. Cei care mai aşteaptă să cadă din cer o stea se află în rătăcire şi nu-şi dau seama că aceasta deja s-a întâmplat. În Rusia cuvântul Cernobâl are semnificaţia de pelin şi noi observăm că s-a produs o mare pagubă cu timpul se va amplifica şi mai mult”.

        (din cartea “Stareţii despre vremurile din urmă”)”

        Apreciat de 1 persoană

    • el said, on decembrie 22, 2015 at 10:14 am

      „Stareţul a reuşit să spună unele lucruri despre turci.

      – Mulţi greci se tem de turci, deoarece populaţia lor e mai numeroasă cu multe milioane. De fapt, aceasta nu are nici o importanţă. Important e că ajutorul lui Dumnezeu vine la cel drept.

      Duşmanii noştri o păţesc precum lupii. Lupul, apropiindu-se de o turmă de oi, se apropie încetişor, ca să nu fie simţit. Şi, cu toate că este sălbatic şi puternic, dar, fiindcă îşi simte vina, se teme chiar şi de lătratul unui căţeluş şi o ia la sănătoasa. Simţul vinei îl face să se teamă chiar şi de lătratul unui câine mic şi neputincios. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu turcii. Şi aceştia îşi simt vina. Se tem, deoarece nu au dreptate, iar în război morala decăzută şi vina sunt cei mai mari duşmani. El chiar a spus că turcii, cu toate acestea, au puţine unităţi militare. Şi, în final a adăugat: – Turcii poartă coliva (pentru pomenire) în glugi.
      Ostaşul grec, dacă se va feri puţin de hulire şi amoralitate, nu se va teme de nimic. Îmi amintesc cum în anul 1940 gloanţele goneau după hulitori şi amorali ca după şerpi: când vânătorul obsevă un şarpe, neavând o ţintă mai bună, îl ocheşte fără de greş, pentru că acesta atrage glontele.

      Astfel Turcia va fi divizată într-un mod “nobil”.

      Fratele l-a întrebat pe Stareţ despre evenimentele din Serbia şi, printre altele, acela a spus:

      – Europenii acum, de dragul turcilor, fac independente regiunile populate de musulmani (Bosnia şi Herţegovina). Dar văd că Turcia va fi divizată într-un mod nobil: se vor răscula kurzii şi armenii şi europenii vor cere independenţa acestor popoare. Îi vor zice atunci Turciei: v-am făcut un serviciu acolo, acum în acelaşi mod trebuie să obţină independenţa kurzii şi armenii. Astfel Turcia va fi împărţită într-un mod “nobil”.

      Sfântul Arsenie le spunea credincioşilor din Farasa că şi-au pierdut patria, dar în curând o vor primi înapoi.

      Un medic la întrebat pe Stareţ:
      – Părinte, vor mai fi războaie mari? – Ce întrebi fiule? Nici nu- ţi închipui ce va fi!

      Turcia se va ruina “va veni timpul când o vor păţi. Kurzii şi armenii vor crea state proprii şi vor primi independenţa. Alte popoare mici, deoarece nu respectă normele internaţionale, vor fi asimiliate de cele mari într-un mod civilizat. Iar nouă, elenilor, ni se va da Oraşul (Constantinopol) nu pentru că cineva ne va îndrăgi, ci pentru că vom da dovadă de reţinere. Da, vom primi oraşul înapoi.”

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on decembrie 22, 2015 at 10:16 am

      Radu

      tot Sf Paisie Aghioritul :
      „Astăzi a citi proorociile e ca şi cum ai citi un ziar – într-atât de limpede e scris totul. Cugetul îmi spune că se vor desfăşura multe evenimente: ruşii vor ocupa Turcia, iar Turcia va dispărea de pe hartă, pentru că o treime de turci se vor creştina, o treime va pieri şi o treime va lua calea Mesopotamiei. Orientul Mijlociu va deveni arenă a unor războaie cu participarea ruşilor. Mult sânge se va varsa. Chiar şi chinezii vor trece râul Eufrat cu o armată de 200.000.000 şi vor ajunge până la Ierusalim. Drept semn caracteristic al apropierii acestor evenimente va servi distrugerea moscheii lui Omar, deoarece nimicirea ei va însemna începutul lucrărilor de reconstrire a templului lui Solomon, care s-a aflat exact pe acel loc. La Constantinopol va fi un mare război între ruşi şi europeni şi se va vărsa mult sânge. Grecia, în acest război, nu va fi pe primele roluri, însă ei i se va da Constantinopolul nu pentru că ruşii vor avea un respect adânc faţă de noi, ci pentru că nu se va găsi o soluţie mai bună; totodată, ei nu vor fi forţaţi de circumstanţe grele. Oraşul va fi dat armatei greceşti, înainte va aceasta să reuşească să ajungă acolo. Evreii, având puterea şi ajutorul conducerii europene, se vor obrăznici, îşi vor arăta neruşinarea şi mândria şi vor face tot posibilul pentru a conduce Europa. Atunci şi două treimi din evrei se vor creştina.
      Din păcate, astăzi, în teologie îşi croiesc drum oameni care nu au nimic în comun cu Biserica, care filozofează absolut lumeşte, spun diferite lucruri ciudate şi săvârşesc acţiuni nepermise cu scopul de a îndepărta, prin poziţia lor, creştinii de la credinţâ.”

      Apreciat de 1 persoană

  16. el said, on decembrie 21, 2015 at 11:57 pm

    saccsiv

    vorba lui @Nimbus cu poza asta frumoasa ” you made my day”…adica seara ! 🙂

    Apreciază

    • carla said, on decembrie 22, 2015 at 1:47 pm

      Analiza:
      mata lui Putin e mai mare si mai periculoasa decat cea a lui Erdogan, dar privirea lui este mai luminoasa.

      Apreciază

      • el said, on decembrie 22, 2015 at 2:33 pm

        carla

        AMBELE fiare sunt PERFECTE si foarte frumoase ! fiecare in felul ei. 🙂
        mie imi plac amandoua matzele …

        Apreciază

  17. Radu Humor said, on decembrie 22, 2015 at 12:25 am

    Apreciază

  18. hypercube21 said, on decembrie 22, 2015 at 4:42 am

    Atentie. Sursa acestei stiri este un site unde pagina nu exista (http://de.awdnews.com/top-news/turkish-government-we-can-occupy-russia-in-seven-days). Informatiei prezentate aici ii lipsesc surse credibile. Stirea e preluata in acelasi format pe blog-urile nationaliste, dar nu apare pe canalele „oficiale”. Nu zic, ca n-o fi zis prostul ala de Erdogan treaba aia, dar…unde-s dovezile?

    Apreciază

  19. Ionut said, on decembrie 22, 2015 at 8:56 am

    OFF-TOPIC

    Cine vrea, poate…

    „Politicile europene nu mai au de mult timp simţul realităţii. Elitele politice europene sunt blocate în ideologii şi au cu greu vreo legătură cu realitatea”, a declarat Viktor Orban într-un interviu acordat ziarului ceh Lidove Noviny.

    „Europa îşi revine încet şi începe să conştientizeze problemele; Europa trebuie să depăşească tendinţele suicidare şi să stea pe propriile picioare”, a adăugat liderul conservator de la Budapesta, citat de MTI.

    Referindu-se la criticile referitoare la politicile antiimigraţie ale Guvernului ungar, Orban a apreciat că „elitele politice europene tratează orice noutate prin filtrul ideologic”. „Majoritatea imigranţilor care sunt integraţi în Europa devin alegători de stânga. Suspectăm că asistăm la un import clandestin de alegători”, a acuzat Orban.

    (gandul.info)

    Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 22, 2015 at 9:59 am

      „Europa a neglijat valorile creştine şi tradiţiile naţionale. Europa a uitat cine suntem de fapt; avem nevoie de o Europă cu identitate şi stimă de sine pentru a fi din nou puternici”, a insistat Orban

      Apreciază

  20. el said, on decembrie 22, 2015 at 10:19 am

    Remember :

    Sf. Lavrentie de Cernigov:

    “Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă”.

    “Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

    Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

    O soră l-a întrebat pe Părintele:

    Asta înseamnă că vom pieri cu toţii?

    Nu, a răspuns Părintele. Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile”.

    “În ultimul timp, Părintele, stând pe lângă corişti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoi şi despre sfârşitul lumii acesteia. În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial (al treilea n. ed.). Vor fi nişe bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

    Apreciat de 1 persoană

  21. el said, on decembrie 22, 2015 at 10:20 am

    Fericita Matrona (1881-1952):

    “Cât de milă îmi este de voi. Veţi trăi până în timpurile cele de pe urmă. Viaţa va fi tot mai rea şi mai rea. Apăsătoare. Va veni timpul când vi se va pune în faţă crucea şi pâinea, spunându-vă: „Alegeţi!” „Noi alegem crucea”. „Maică, dar cum se va putea trăi atunci?” Ea: „Noi ne vom ruga, vom lua puţin pământ, vom face cocoloaşe, ne vom ruga lui Dumnezeu, le vom mânca şi vom fi sătui”. Fără de război veţi muri cu toţii, vor fi multe jertfe, toţi morţii vor zăcea pe pământ. Şi iată ce vă mai spun: seara veţi fi cu toţii pe pământ, la suprafaţă, iar dimineaţa, trezindu-vă, toţi veţi dispărea sub pământ. Fără război merge războiul“.

    Apreciază

  22. el said, on decembrie 22, 2015 at 10:21 am

    Sfantul Serafim de Viriţa:

    „Va veni vremea când Rusia va fi sfâsiata în bucati. La început o vor împarti, iar apoi vor începe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana pâna la o vreme în stapânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia – chinezii, care vor veni în Rusia, se vor face casatorii mixte, iar în final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pâna la Urali. Când China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite. Multe tari se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând mare parte din pamânturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfânta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. Oamenii vor întelege ca nu se poate trai asa pe mai departe fiindca tot ce este viu va pieri si vor alege un guvern unic care va fi antecamera împaratiei lui Antihrist. Apoi vor începe prigoanele asupra crestinilor; când în adâncul Rusiei vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa între primii, caci multi dintre cei ce vor ramâne vor pieri”.

    Apreciază

  23. alextatulea said, on decembrie 22, 2015 at 2:10 pm

    Pe mine ma frământă câteva intrebari despre rusia si UE la care nu am gasit raspuns si poate nici nu este încă unul cert:
    1. Rusia va anexa ceva din estul româniei sau nu? Daca da, este mai rău decat in UE pt acea parte de țară românească sau rusia este o forma de rezistență in calea NOM?
    2. Daca ungaria ia ardealul in urma războiului sau poate nu atunci sau nu in totalitate, si altii fărâmă din romania ce a mai ramas, va fi o lupta intre imperii care pe care fara sa se stie finalul impartelii sau totul se stie de pe acum de catre păpușari si încă nu a venit prilejul sa aplice tot ce au de gand pt ca lipsesc câteva piese puzzle sau Dumnezeu nu îngăduie încă?

    Apreciază

  24. tanase said, on decembrie 22, 2015 at 2:42 pm

    Off-topic; Vasile uite ce drăcisme „cool”, imaginea de la min 2;00 e emblematica.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10208469136194335&id=1484937856

    Apreciază

  25. RomeoB said, on decembrie 22, 2015 at 6:30 pm

    In 1990 un reprezentant al guvernului SUA din Irak, i-a spus lui sadam husein ca poate invada Kuweitul fara probleme si ca SUA nu se vor amesteca. Dupa Invadarea Irakului de catre armata irakiana, SUA au organizat o cualitie internationala, care l-a demonizat pa sadam Husein dupa care l-a izgonit din Kuweit.
    In 2002, operatiunea s-a incheiat cu ocuparea Irakului urmata de spazurarea lui Sadam.

    Israel si SUA sunt despul de suparate pe islamistii lui Erdogana care au alungat de la putere puterea masonica instaurata de Ataturk. N-ar fi exclus ca SUA sa-l arunce in fata pe erdogan, sa-i lase impresia ca-l sustine, iar dupa ce acesta va intra in conflict cu Rusia sa fie lasat de izbeliste…
    Dupa experienta din 1990 a lui Sadam Husein, Erdogan ar trebui sa fie mai retinut…

    Apreciat de 1 persoană

    • hilohi bogdan said, on decembrie 23, 2015 at 5:46 am

      scenariu foarte posibil şi practic pt. Părţile implicate. Adevăraţi ,,maieştri ”ai îmbârligărilor şi s.u.a. Şi iuda.costuri mai reduse şi scăpă de amândoi duşmanii…dar uită că deasupra tuturor e Dumnezeu.

      Apreciat de 1 persoană

  26. ionut said, on decembrie 23, 2015 at 4:07 am

    Legionarii in 40 au fost 4 luni la guvernare.In timpul asta nu s-au ocupat de economia Romaniei. Pe ei i-au interesat razbunarea fata de „dusmani” Au intrat in casele oamenilor si i-au executat sumar pe cei care s-au opus legiunii. Precum barbarii, si Hitler s-a speriat de barbarismul legionarilor.pentru ei nu a contat daca ai fost roman sau chinez. daca erai impotriva lor erai mort.L-au omorat pe Iorga(un intelectual care a facut greseala sa se lupte cu stiloul impotriva barbarilor) apoi l-au omorat pe Armand Calinescu, prim-ministru Romaniei. Desi Ion Antonescu s-a dezis de barbari, ei il elogiaza si azi, barbarii agatanduse de umanitate.Din pacate, istoria nu se poate schimba. Legionarii raman niste criminali „moderni”.Nici dracu nu-i mai scoate din mocirla oricat ar vrea DVP sa-i imbalsameze. Asta e parerea mea si asa sa ma ajute Dumnezeu.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 23, 2015 at 8:59 am

      ionut

      Asa sa-ti ajute Dumnezeu?

      Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 23, 2015 at 11:33 am

      „Au intrat in casele oamenilor si i-au executat sumar pe cei care s-au opus legiunii.”
      Unde, cati, pe cine?????
      In sustinerea acuzatiilor poti prezenta ceva linkuri, referiri etc?????
      Asa sa-mi ajute Dumnezeu cum nu te banuiesc de rea credinta ci doar ca esti total dezinformat si in blocaj …

      Apreciază

    • Radu said, on decembrie 25, 2015 at 5:30 pm

      Ionut
      Gresesti alea sunt niste minciuni ce spui cauta si documenteaza-te…
      Nu pune botul la minciunile comunistilor…
      Apropo nivelul de trai era printre cele mai ridicate in Romania pana la venirea comunistilor la putere. ( eram mai bogati ca grecii,ungurii,portughezii sau chiar si italienii )
      Porecla Romaniei era de „Belgie a Orientului”
      Bucurestiul era micul Paris…

      Apreciază

  27. sherlock_holmes said, on decembrie 23, 2015 at 11:30 am

    Turbomelc codobelc,
    Scoate coarne bouresti
    Si te du la balta…..

    erdogane,erdogane,in 7 zile nici nu aveti timp sa treceti granita dar sa mai cuceriti Rusia.Iar daca ar mai exista crestini si crestini care sa se roage pentru ea ( ceva mai multisori ),poate ca nici mii de ani nu v-ar ajunge,cu toate vicleniile si rautatile voastre.V-ar trage cu ” prastia ” drept in ochii vostri insingerati,cum a facut un ciobanas cindva.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.