SACCSIV – blog ortodox

Sefii BNR au imunitate penala totala si neconditionata. Nu dau raportul nimanui si nu primesc ordine de la nimeni din tara. Si totusi au si ei stapani si nu sunt prietenii Romaniei …

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 18, 2015

Iata ce putem citi la Avocatul Gheorghe Piperea face dezvăluiri importante despre statutul BNR. De ce nu poate fi tras la răspundere Isărescu sau vreun alt membru al CA de pe Active News:

Banca Națională a României este un aprig contestatar al promulgării legii dării în plată, care urmează să fie trimisă de Klaus Iohannis din nou în Parlament pentru revizuire.
Gheorghe Piperea, unul dintre inițiatorii acestei legi face câteva dezvăluiri despre cum BNR nu este subordonată vreunei instituții a statului, iar ”membri CA ai BNR au imunitate penală totală și necondiționată”.
Avocatul susține că statutul BNR este foarte ciudat, mai ales că spre deosebire de parlamentari sau chiar de președintele țării care pot fi pedepsiți conform Constituției dacă încalcă legea, membrii BNR au o ”imunitate care nu poate fi ridicată sub nicio formă, de nicio autoritate publică a României.”
”E bine de stiut. Poate ca, pas cu pas, ajungem sa constientizam ca BNR este o autoritate publica ignorata de Constitutie si cu un statut legal foarte, foarte ciudat.
Ca sa va cruciti, va rog sa observati ca legea statutului BNR spune ca aceasta institutie a Statului roman (???) nu primeste instructiuni de la nicio alta autoritate publica; nu exista o procedura de raportare in Parlament (ci doar una de numire si revocare a membrilor CA ai BNR), iar membri CA ai BNR au imunitate penala totala si neconditionata. E o imunitate care nu poate fi ridicata sub nicio forma, de nicio autoritate publica a Romaniei. Asadar, orice ar face dnii Isarescu & co in exercitiul mandatului lor, ei nu pot fi trasi la raspundere penala.
Avind in vedere ca parlamentarilor li se poate ridica imunitatea, iar Presedintele Romaniei poate fi suspendat si judecat pentru inalta tradare, judecati va rog in aceasta tenta iesirile frecvente ale BNR in apararea acelor banci care incalca legea in Romania. Veti avea niste surprize.
PS: Legea nu apara de raspundere civila sau penala pe acei membri ai CA ai BNR care, in afara mandatului lor, incalca legea. Spre exemplu, ei nu sunt aparati de raspundere pentru conflicte de interese.”, spune Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook.

   Comentariu saccsiv:

Intr-un viitor articol voi face si un scurt dar foarte interesant istoric al BNR …

Cititi va rog si:

MANCA-I-AR IADUL DE VII. Camatarii planetari ameninta Romania

MUGUR ISARESCU va conduce Guvernul printr-un Comitet. Comitetul nu poate fi controlat de nimeni. Cine il conduce pe Mugur Isarescu?

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gheorghi said, on decembrie 18, 2015 at 7:32 pm

    http://www.justitiarul.ro/singura-salvare-nationalizarea-bancilor-si-resurselor-naturale/#comment-3748
    [Singura salvare: naționalizarea băncilor și resurselor naturale!]
    –––––––––-
    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=377986&title=-vreau-sa-las-mostenire-copiilor-mei-aceasta-tara-am-ajuns-la-28-000-de-semnaturi-din-3-iunie-2015-speram-sa-ajungem-impreuna-la-30-000-pana-de-anul-nou-cerem-nationalizarea-resurselor-naturale-de-aici-va-pleca-scanteia-care-va-salva-tara
    [„Vreau sa las moștenire copiilor mei această țară!” AM AJUNS LA 28.000 DE SEMNATURI DIN 3 IUNIE 2015. SPERAM SA AJUNGEM IMPREUNA LA 30.000 PANA DE ANUL NOU. CEREM NAȚIONALIZAREA RESURSELOR NATURALE. DE AICI VA PLECA SCANTEIA CARE VA SALVA TARA]

    Apreciază

    • Mirela said, on decembrie 21, 2015 at 1:17 am

      Părerea mea este că pot să se străngă şi 10 milioane de semnături pentru naţionalizarea resurselor naturale, că tot nu vor fi naţionalizate. De ce? Pentru că ţara asta a fost vândută sau dată degeaba la ordin. Ba chiar cu noi cu tot, căci ce altceva reprezintă datoria externă făcută de unii, dar pe care trebuie să o plătim noi, într-un sclavaj tot mai greu? Nu vă amintiţi că, la Pungeşti, oamenii nu şi-au putut apăra propriile pământuri? Aţi uitat cum au fost unii amendaţi pentru că au scos dispozitivele plantate de firma de prospecţiuni a lui Tender pe ogoarele lor, fără să le ceară vreo permisiune de încălcare a proprietăţii?
      Deci, ţara asta are stăpâni străini a căror voie este ca noi să rămânem fără resurse, altfel cum am ajuns aici, când acum 25 de ani eram o ţară în care se putea vorbi despre suveranitate?
      Să nu ne facem iluzii, singura noastră nădejde e la Dumnezeu. „Puterea mea şi scăparea mea este Domnul”!

      Apreciază

  2. energein7 said, on decembrie 18, 2015 at 9:58 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  3. Iones said, on decembrie 19, 2015 at 12:33 am

    Cazul românului din Norvegia rămas fără cei 5 copii luaţi de stat: părinţii au fost anunţaţi că încep procedurile de adopţie. Se organizează proteste la ambasade

    http://adevarul.ro/locale/timisoara/cazul-romanului-norvegia-ramas-cei-5-copiii-luati-stat-parintii-fost-anuntati-incep-procedurile-adoptie-oganizeaza-proteste-ambasade-1_567418a337115986c6924438/index.html

    Apreciază

    • Paul222 said, on decembrie 19, 2015 at 11:43 am

      De fiecare data cand vad linkuri de la adevarul incepe sa mi se faca rau. Apoi cand ajung la sectiunea comentarii imi e rau efectiv. Numai oameni cretini si fara suflet pe acolo, cu mici exceptii evident.

      „Familia Bodnariu trebuie să aleagă între fanatismul religios și copii. Dacă ei continuă să susțină că sunt nevinovați atunci cred că copii vor fi dați spre adopție. . Chiar dacă cazul nu este așa grav eu văd o asemănare între această familie și maniacii ăia din Suceava care au refuzat transfuzia de sânge pentru fiica lor.”

      „Zamolxe O intrebare de bun simt: de unde stiti ca parintii sunt nevinovati? Eu nu afirm ca sunt vinovati, doar ma intreb de ce niste copii de 8-10 ani, cele doua fetite mari mari, ar minti in legatura cu ” corectiile” primite acasa. Nu vedeti ca nici o persoana de calitate nu sare in apararea parintilor? S-au trezit 3 politicieni rapanosi sa ia atitudine! Numai asta si-ti da de gandit. Cine se leaga la cap cu astia, cine i-ar contacta, in afara de cei de teapa lor?”

      „@maria Dusa Poate ma insel, poate nu, dar atata timp cat exista suspiciuni de comportament neadecvat al parintilor fata de copii, indepartarea acestora mi se pare solutia cea mai buna. Cititi in blogul Adevarul un articol despre copiii abuzati din Romania, foarte bine documentat si argumentat si vedeti la ce duce indiferenta autoritatilor.”

      Toti ateii fara suflet si-au facut cuib pe pagina jidanilor imputiti de la Adevarul….

      Apreciază

  4. mihai444 said, on decembrie 19, 2015 at 12:57 am

    vezi ca tasu’ lu’ Piperea a fost mason.el singur a scris asta pe facebook in urma cu circa 4-6 luni. a lasat comentariul cateva minute dupa care si la sters.

    Apreciază

  5. Apologetica said, on decembrie 19, 2015 at 2:20 am

    Între cei mai ticăloşi trădători şi vânzători de ţară este Mugur Isărescu:
    http://www.justitiarul.ro/blestemati-sa-fiti-tradatorilor/

    Apreciază

    • Paul222 said, on decembrie 19, 2015 at 11:31 am

      E impropriu spus tradator, vanzator da. Daca el nu e roman, fiind jidan, nu are cum sa fie tradator. E infiltrat! Ar trebui dati afara toti evreii zionisti din tara. Ei muncesc de zor la distrugerea neamului nostru.

      Apreciază

  6. Cristina said, on decembrie 19, 2015 at 2:21 am

    Mugur Isarescu e mason și face parte din Loja de la Roma.Cine ați vrea sa-l controleze decât Iluminați.

    Apreciază

  7. energein7 said, on decembrie 19, 2015 at 8:25 am

    Familia Botnariu are nevoie de noi!
    Protest la ambasada Norvegiei in Bucuresti, ora 12.00! Avem nevoie de suportul vostru azi, maine va fi prea tarziu! Norvegia nu incrimineaza pedofilia si asta este doar ce se vede la suprafata! Deja vor sa plaseze copii in adoptie!

    https://www.facebook.com/events/109493392757523/

    http://adevarul.ro/locale/timisoara/copiii-unui-roman-norvegia-luati-familie-politia-parintii-fost-denuntati-crestinism-radical-indoctrinarea-copiilor-1_56506b407d919ed50e6ed9e2/index.html
    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/11/19/sistemul-barnevern-in-norvegia-responsabil-pentru-incercarea-familiei-bodnariu/

    Apreciază

  8. Sită Deasă said, on decembrie 19, 2015 at 10:04 am

    Reblogged this on Sită Deasă and commented:
    Strâmbii au mâncat Țara… și la drepți nu a mai rămas nimic.

    Apreciază

  9. Yogy TheBear said, on decembrie 19, 2015 at 12:08 pm

    BNR trebuie abolit !!!
    Sper ca stiti de mecanismul fraudulos si imoral , dar legal al rezervei fractionare !?

    Apreciază

  10. mircea.v said, on decembrie 19, 2015 at 12:11 pm

    Isarescu a fost pregatit inca de pe timpul lui Ceausescu pt rolul care il are acum. De abia terminase facultatea si era prin Austria la diverse seminarii… cu din astia ai sistemului; adica nu seminar de cultivat panselute.

    In rest, sistemul bancar este cea mai diabolica inventie a diavolului, pana la tot ceea ce tine de insemnare. Si apoi, chiar si in etapa insemnare va avea un rol decisv, pt ca „si nu vei putea cumpara sau vinde…”.

    Spune Mantuitorul:

    Sfânta Evanghelie după Luca
    Cap. 6
    „34. Şi dacă daţi împrumut celor de la care nădăjduiţi să luaţi înapoi, ce mulţumire puteţi avea? Că şi păcătoşii dau cu împrumut păcătoşilor, ca să primească înapoi întocmai.
    35. Ci iubiţi pe vrăjmaşii voştri şi faceţi bine şi daţi cu împrumut, fără să nădăjduiţi nimic în schimb, şi răsplata voastră va fi multă şi veţi fi fiii Celui Preaînalt, că El este bun cu cei nemulţumitori şi răi. ”

    Si s-a terminat discutia in privinta a ceea ce se cheama „dobanda”, iar fara dobanda nu este sistem bancar.
    Pt ortodox nici nu poate fi vorba de dobanda. Adica, nici nu poate fi vorba de banci.

    Orice alt argument in favoarea bancilor/sistem bancar, este vrajeala sistemului. Sau a celui rau.

    Apreciat de 1 persoană

  11. JE said, on decembrie 19, 2015 at 5:07 pm

    1. Despre imprumuturile la banci, cititi articolul si explicatia unui avocat:
    – Mecanismul diabolic al împrumutului bancar. Sclavia modernă în pași de credit
    http://bit.ly/1UkXPSv

    2. BNR este o BANCA PRIVATA la fel cum este si FED-ul american. BNR nu are nici o legatura cu Statul Roman sau cu poporul roman. Ce este ciudat este foptul ca in istoricul BNR de pe siteul oficial este recunoscut actionariatul privat pana in 1947. Dupa 1989 este „bezna totala”, de parca BNR ar fi incetat sa existe. Cine sunt si au fost actionarii privati de pana in 1947? Care este statutul BNR de dupa 1989? Eu sunt sigur ca BNR s-a intors la „origini” adica a devenit 100% privata.
    Uite o intrebare de 100 de puncte:
    CINE SUNT ACTIONARII (privati) BNR DE DUPA 1989?

    Si cateva intrebari drept bonus:
    – Tinand cont de faptul ca Statul Roman a avut 0 actiuni la BNR in anul 1925, iar in perioada 1925 – 1947 BNR a fost 100% cu actionariat privat, AL CUI ESTE TEZAURUL CARE A FOST „SALVAT” SI TRIMIS LA RUSI?
    – CUM A FOST OBTINUT ACEST TEZAUR?
    – Se spune ca „tezaurul Romaniei” ar fi ajuns prin tarile din occident Germania, Anglia si cea mai mare parte prin SUA. Cu alte cuvinte, ACTIONARII PRIVATI AI BNR, pe vremea cand Romania era „granarul Europei” iar populatia se zbatea intr-o SARACIE LUCIE, au jefuit fara mila (la fel ca si azi) si au strans o AVERE FABULOASA pe care au luat-o dupa ei. Ati auzit bine: in momentul cand acesti actionari privati s-au mutat afara din tara, si-au facut bagajele si au luat averea obtinuta din jaful Romnaiei cu ei. Ca doar era a lor nu a „poporului” sau „statului”.

    Si o intrebare de 1000 de puncte:
    – Tinand cont de faptul ca BNR ESTE O BANCA 100% PRIVATA cum de este permis de a avea/detine in nume/titlu cuvintele „NATIONAL” si „A ROMANIEI”?
    Este la fel cum Printu lui Peste Prajit, Paul/Lambrino sau cum ma-sa il cheama a adaugat „AL ROMANIEI”.

    BNR este „Nationala a Romaniei” la fel cum si idiotul asta este „Al Romaniei”. Adica O MARE INSELATORIE!

    ––––––>
    Ce trebuie facut ca sa intelegeti cum stau lucrurile:

    1. Cititi singuri istoria BNR de pe siteul oficial si puneti-va singuri intrebari.
    Un scurt citat:
    „Până la declanşarea Primului Război Mondial, Banca Naţională a României s-a implicat în susţinerea dezvoltării economiei naţionale, prin volumul creditelor acordate şi nivelul redus al taxei scontului. De asemenea, alături de guvernul român, a contribuit în anii 1890-1892 la elaborarea legilor care au consacrat schimbarea etalonului monetar, prin renunţarea la bimetalism în favoarea monometalismului aur. Între 1900 şi 1925, statul s-a retras dintre acţionarii băncii, FAPT PENTRU CARE BNR A DEVENIT O INSTITUŢIE PARTICULARĂ PRIVILEGIATĂ, dar care avea aceleaşi responsabilităţi naţionale.”

    – Istoria BNR
    http://www.bnr.ro/Istoria-BNR-1052.aspx

    2. A.I. Cuza a fost dat jos printr-o lovitura de stat si in locul lui a fost instalata o mafie mondiala, transnationala care nu a facut nimic altceva decat sa JEFUIASCA ROMANIA INTR-UN MOD BARBAR in timp ce populatia se zbatea intr-o SARACIE LUCIE. O gramafa de idioti sunt „monarhisti” si „regalisti” si il pupa in c*r pe imbecilul ala hotoman, betiv si barbugiu de Carol. Astia sunt niste oameni foarte prosti. Ca sa va lamuriti putin cum stau lucrurile cititi aceste articol:
    – DESPRE REGII ROMÂNEI, AŞA ZIS GERMANI sau ce au în comun Înţelepţii Dacilor, Imperiul Roman, Republica Veneţiană, Fisherland, Podul de la Cernavodă, URSS, Woodrow Wilson, Opinca romană pe Parlamentul de la Budapesta, Mănăstirea sf. Nicolae de la Predeal
    http://bit.ly/1OVyRcn

    3.1 Ca sa intelegeti mecanismul prin care Romania era JEFUITA, cititi cartea lui Nicolae Paulescu „Spitalul, Coranul, Talmudul, Kahalul și Francmasoneria”. Toata cartea trebuie citita, dar cine este nerabdator poate sa sara direct la capitolul „4.1.3.9 Romania”. Va rog sa COMPARATI ceea ce s-a intamplat/facut ATUNCI cu ceea ce s-a inamplat/facut ACUM. O sa observati un lucru foarte simplu: metodele, practicile si rezultatele de atunci, sunt IDENTICE cu metodele, practicile si rezultatele de acum!

    Citeste cartea online:
    https://ro.wikisource.org/wiki/Spitalul,_Coranul,_Talmudul,_Kahalul_%C8%99i_Francmasoneria

    descarca pdf:
    http://bit.ly/1rcXIve

    Bonus: citeste cartea lui Radu Theodoru „Romania ca o prada” si cartea lui Cornel Dan Niculae „Razboiul nevazut al evreilor sionisti cu romanii”.
    https://groups.yahoo.com/neo/groups/reflectii/conversations/topics/92

    3.2 Trebuie sa intelegeti ca „Fischerland-ul” de la inceputul secolului trecut a fost astazi EXTINS IN TOATA ROMANIA! Aceleasi metode, acelesi practici, aceleasi rezultate: JEFUIREA ROAMIEI si SARACIREA ROMANILOR. Daca nu intelegeti despre ce vorbesc, cititi acest scurt articol:
    – Răscoala ţăranilor
    (extras din cartea lui Cornel Dan Niculae „Razboiul…”)
    https://bisericasecreta.wordpress.com/2007/08/27/rascoala-taranilor/

    E clar acum ca totul de repeta iar metodele si jefuitorii sunt ACEIASI? E clar acum cum suntem jefuiti DIN NOU si in ACELSI MOD de ACEEASI MAFIE TRANSNATIONALA?

    4. BIS – Bank of International Settlements (Banca Internationala a Reglementelor):
    – Banca Bancilor Centrale
    http://www.chiazna.ro/6682/banca-bancilor-centrale

    PS: Pana una alta, ramane cum am stabilit:

    ––––––>
    Isarescu, Vasilescu, Georgescu, Olteanu si toti trogloditii astia tradatori de tara sa SCOATA ACTELE ORIGINALE DE INFIINTARE/CONSTITUIRE A BNR SA VEDEM CINE SUNT ACTIONARII REALI SI CARE ESTE PARTICIPATIA STATULUI ROMAN IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE. CE PROCENT DE ACTIUNI LA BNR DETINE STATUL ROMAN? DETINE MACAR VRE-O ACTIUNE?

    Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 19, 2015 at 9:51 pm

      Deci, ca personaj istoric, Al.I.Cuza, membru al masoneriei, preferat de comunisti, e mai bun decat Carol I? Si ce sa facem, e mai bine sa fim republicani? De fapt, in ziua de azi, nu prea mai poti fi nici monarhist, cu atat mai putin republican.
      In ceea ce il priveste pe printul Paul, oricat de antipatic mi-ar fi fost vreodata, nu pot sa nu recunosc realitatea:

      „In 1918, în timpul primului război mondial, principele Carol își părăsea unitatea pe care o conducea în Moldova și, îmbrăcat în uniformă rusească, fugea la Odessa, împreună cu amanta sa, Ioana Maria Valentina Lambrino. Aici, într-o biserică ortodoxă și sub impulsul momentului, viitorul rege al României, Carol al II lea, îi jura credință, prin căsătorie, iubitei sale – Zizi Lambrino, fiica generalului român Constantin Lambrino. Acest act, care consfințea încălcarea Statutului Casei Regale a României – statut ce stipula clar că membrii Casei Regale n-au voie să se căsătorească decât cu acordul Regelui și doar cu persoane de același rang -, a avut drept consecință arestarea lui Carol și reținerea sa, timp de 75 de zile, la Mănăstirea Horaița, din județul Neamț” (http://m.evz.ro/povestea-lui-paul-de-romania-si-a-luptei-pentru-averea-regala.html)

      Mi se pare ca odata cu „desfacerea” acestei casatorii, a inceput si declinul moral al lui Carol al II-lea, din pacate pentru el si pentru natiunea romana.

      Apreciază

    • Paul Mogosanu said, on decembrie 21, 2015 at 3:55 pm

      Enigmaticule JE,Constat cu multa placere ca ne aflam pe aceeasi lungime de unda,pana la identificare.Din nefericire,in ADN-ul poporului nostru s-au strecurat nenorocitele gene aie tradarii si nepasarii,care au permis invazia si impamantenirea in provinciile romanesti,a tuturor scursurilor morale ale speciei umane de aiurea,ce ne domina eficient si cu voluptate.

      Apreciază

  12. RomeoB said, on decembrie 19, 2015 at 5:18 pm

    Dupa alegerile din 2000, Iliescu si PDSR (actual PSD) controlau toate parghiile din stat.
    Iliescu a vrut sa-l inlocuiasca pe Isarescu – AVAND LA DISPOZITIE PRESEDENTIA, GUVERN PARLAMENT.

    Nu a reusit. Isarescu are deja peste 25 de ani in functie. Trebuia sa iasa la pensie de vreun an…
    Reales mai ceva ca Ceausescu.

    Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 20, 2015 at 7:55 am

      S-ar putea ca dupa ani si ani tataia Ion Iliescu sa fie reevaluat, cu toata basculanta plina de pacate pe care o duce in carca …
      Tradarea valorilor socialismului …se poate traduce in alta cheie si avea dreptate, timpul a dovedit …caci deveselie mare o sa fie …!!!

      Apreciază

  13. Paul Mogosanu said, on decembrie 19, 2015 at 6:42 pm

    Banca Nationala a Romaniei este apartinatoare Statului Roman,iar Mugur Isarescu este cetatean roman,care a jurat credinta Romaniei.BNR nu este stat in stat si ea reprezinta si trebuie sa apare interesele financiare ale Romaniei,in caz contrar,Mugur Itsarescu trebuie judecat si condamnat pentru inalta tradare de tara.El se comporta ca o entitate independenta,anacronica,un fel de anus contra naturii.sau un fel de excrescenta care trebuie extirpata chirurgical si ne conditionat.Cercetat pentru lipsa de loialitate fata de Romania,probabil ca ne va acuza de antisemitism.Inteleg ca Presedintele Klaus Iohannis vorbeste cu frecventa de cinci cuvinte/minut,dar se cuvenea sa-i puna la respect pe reprezentanti Bancilor straine care opereaza pe teritoriul tarii noastre si,doar nu la pus in genunchi,pe coji de nuci.Trebuia sa dispuna expulzarea lor de pe teritoriul Romaniei.Aceasta situatie absurda a fost generata de jidanii khazari autohtoni, care au distrus la comanda externa, economia Romaniei,dupa lovitura de Stat din 22 decembrie 1989.Atunci,Ion Iliescu a pronuntat satanicele cuvinte:”vreti Capitalism,capitalizati-va”,iar Petre Neulender afima prezumtios ca uzinele romanesti sunt o gramada de fiare vechi.De asemenea,la distrugerea economiei romanesti s-au solidarizat fostele cadre ale Securitatii si „comunistii de omenie”.Marea finanta mondiala,acest cancer planetar,va duce in final la declansarea Revolutiei mondiale”.ISIS este doar inceputul.In Boblie se spune ca „cine ridica sabia,de sabie va pieri”,iar camatarii planetei se joaca cu sabia.Asa sa le ajute Dumnezeu si,sa nu-l uite pe Isarescu…!

    Apreciază

  14. Ionut said, on decembrie 19, 2015 at 9:40 pm

    Off-topic:

    Cand goarnele intra in functiune…

    http://www.capital.ro/avertisment-asupra-riscului-unui-razboi-civil-in-polonia.html

    Apreciază

  15. […] Sefii BNR au imunitate penala totala si neconditionata. Nu dau raportul nimanui si nu primesc ordine… […]

    Apreciază

  16. […] Sefii BNR au imunitate penala totala si neconditionata. Nu dau raportul nimanui si nu primesc ordine… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.