SACCSIV – blog ortodox

Traducerea PROFETIEI Sfantului Zenovie despre CARDURI

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 18, 2015

ЗИНОВИЙ МНИХ. Сказание Зиновия мниха ученику своему. Пророчество монаха Зиновия, жившего в ХVII веке.

Foto: http://hranive.ru/1712/

Iata traducerea comentatorului x postata la Rog traducerea din rusa a PROFETIEI Sfantului Zenovie:

Vedeti, fratilor, inca multi va vor pune sa primiti peceata sau harta, inca si sange se va varsa,sau de proprietati va vor priva, dar cu bucurie sa rabdati, fiinca nu va puteti inchina farmecelor lor.
Extrase din carte……
Dupa cum se stie, in 1666 multi crestini erau convinsi ca in acest an va veni sfarsitul lumii. Zinovii mnih a scris atunci cartea sa , pentru a convinge oamenii ca inca nu era vremea apocalipsei si ia aratat semnele. Dar, cand noi o citim astazi , vedem, ca ea este scrisa pentru vremurile noastre. Originalul cartii se afla la poceaiev in lavra.
Intrebare. Cum vrea dusmanul lui Dumnezeu sa ia mintea omului.
Raspuns. Sa ai toate lucrurile si tot vei vedea diversele lui inselaciuni si napastuiri, atunci le va porunci slugilor sale si le va da trei pecete si nu vor putea fara nici una dintre ele. Si asa benevol se vor inchina lui.
Intrebare. Cum vor pune peceata
Raspuns. Primul va incepe asuprirea si alungarea crestinilor, si nu vor avea unde sasi puna capul. Si cand nu ii va putea indeparta pe cei puternici atunci le va porunci slugiloir sa inceteze chinurile si le va porunci sa indeplineasca porunca si sa puna fara voie. Le va porunci sa faca scrisori pe carduri cu nume secrete iar fara acestea nu vor putea calatori, vor da declaratii si vor merge cei ce vor dori.
Al doilea nume al lui este secret, ca nici un om de pe pamant sa nu estomepeze, acesta este 666.
A treia in vinderea asi cumpararea pecetei se va raspandi si ori o vor primi benevol fara chinuri si nevoi ori din cauza nevoilor vor muri.
Intrebare. Se va putea respinge pecetea prin nedorinta de a o primi
Raspuns. Micile natiuni, care nu siau facut obligatii catre lumea aceasta si care au inotat in aceasta lume rosie, vor fi baza lumii noi, pe aceia nui va insela vrajmasul.
Numele sau nu se stie dar numarul sau este 666 a lui antihrist, 111(o suta unsprezece) punct (coduri de bare- ed.), pe carticele va fi scrisa, si pe mana celor care vor purta cifrele, care ii sunt slugi vor avea pe mana dreapta si pe frunte.
Primul loc inseamna ca imaginea lui antihrist este вымалеваный
Al doilea loc inseamna ca numele sau este exprimata cu litere de lege
Al treilea inseamna scrieri, apropiat numelui sau prescurtat, 666. Asa antihrist va da petele lui , si cel ce priveste pata lui antihrist oricare va recunoaste menirea slugii lui antihrist.

traducerea din rusa

 

 

71 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. lastunnegru said, on decembrie 18, 2015 at 2:36 pm

    SISTEMUL ne invata:

    Sa platesti cu cardul, normal. Chiar si la piata.

    Românii încă preferă să plătească cu bani gheaţă. De ce nu folosesc cardurile

    Românii încă preferă să plătească cu bani gheaţă, indiferent că se duc la magazinul din colţul blocului sau la supermarket. Deşi sunt 20 de ani de când băncile au scos primul card românesc, suntem în afara normalităţii de pe plan european. La noi, ponderea plăţilor reprezină aproape 5 la sută din PIB, în timp ce media Uniunii Europene este de peste trei ori mai mare. Explicaţia bancherilor: ne lipseşte educaţia financiară.

    http://www.realitatea.net/romanii-inca-prefera-sa-plateasca-cu-bani-gheata-de-ce-nu-folosesc-cardurile_1682417.html

    Apreciază

  2. botaceala said, on decembrie 18, 2015 at 2:39 pm

    Eu stau si ma intreb ,care sunt acele mici natiuni care nu au facut „contract” cu lumea aceasta nebuna in care traim?care sint acei oameni „inteligenti”,care si-au dat seama ca nu e bn sa intre in hora cu dracul?chiar sunt curioasa cine sunt acele natiuni???😏

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on decembrie 18, 2015 at 3:02 pm

      Nu exista natiuni intregi ci poate mici grupuri (si familiile se vor rupe si unul va merge cu Dumnezeu si altul cu diavolul) de :sirieni, greci, rusi, romani si alti ortodocsi.

      Apreciază

    • paul said, on decembrie 18, 2015 at 4:28 pm

      „Va vor pune pecetea sau harta” .la ce fel de harta oare o face referire?

      Apreciază

      • el said, on decembrie 18, 2015 at 10:37 pm

        paul

        la codul de bare sau inlocuitorul lui mai nou patratzeul de puncte care arata …ca o harta !

        Apreciază

    • ozana said, on decembrie 19, 2015 at 11:55 am

      @ botaceala
      Probabil singurul stat de pe planeta a ramas Buthan. Acolo este raiul pe pamint dar au alta religie. Ca stat insa , functioneaza perfect. Pentru a deveni rezident acolo, ai nevoie de aprobarea regelui.

      Apreciază

  3. Orthodox said, on decembrie 18, 2015 at 2:46 pm

    A plouat cu pesti in Thailanda

    Apreciat de 2 persoane

  4. JE said, on decembrie 18, 2015 at 3:12 pm

    „Big Brother” in Romania:
    – Senatul a decis: SRI poate verifica orice calculator fără mandat
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/SRI+poate+verifica+orice+calculator+fara+mandat

    Apreciat de 1 persoană

  5. JE said, on decembrie 18, 2015 at 3:13 pm

    Avocatul Gheorghe Piperea face dezvăluiri importante despre statutul BNR:
    ”E bine de stiut. Poate ca, pas cu pas, ajungem sa constientizam ca BNR este o autoritate publica ignorata de Constitutie si cu un statut legal foarte, foarte ciudat.

    Ca sa va cruciti, va rog sa observati ca legea statutului BNR spune ca aceasta institutie a Statului roman (???) nu primeste instructiuni de la nicio alta autoritate publica; nu exista o procedura de raportare in Parlament (ci doar una de numire si revocare a membrilor CA ai BNR), iar membri CA ai BNR au imunitate penala totala si neconditionata. E o imunitate care nu poate fi ridicata sub nicio forma, de nicio autoritate publica a Romaniei. Asadar, orice ar face dnii Isarescu & co in exercitiul mandatului lor, ei nu pot fi trasi la raspundere penala.

    Avind in vedere ca parlamentarilor li se poate ridica imunitatea, iar Presedintele Romaniei poate fi suspendat si judecat pentru inalta tradare, judecati va rog in aceasta tenta iesirile frecvente ale BNR in apararea acelor banci care incalca legea in Romania. Veti avea niste surprize.

    PS: Legea nu apara de raspundere civila sau penala pe acei membri ai CA ai BNR care, in afara mandatului lor, incalca legea. Spre exemplu, ei nu sunt aparati de raspundere pentru conflicte de interese.

    Buna dimineata soare!
    Tantalaul asta inca nu a aflat ca BNR, banca nationala A ROMANIEI nu are nici o legatura cu Romania fiindca ESTE O BANCA PRIVATA!
    BNR a fost banca Statului Roman la inceputuri si pe vremea lui Ceausescu. De ce Isarescu si ceilalti de la BNR au imunitate totala? Pentru ca BNR este o banca privata, care face parte dintr-o MAFIE SUPRASTATALA, la fel ca si FED-ul americanilor.

    Cine e taticul BNR si al tuturor bancilor asa zise „nationale”?
    BIS alias Bank of International Settlements (Banca Internationala a Reglementelor).
    Gasiti aici un articol pe aceasta tema, iar daca vreti mai mult gasiti documentare pe Jewtube:
    – Banca Bancilor Centrale
    http://www.chiazna.ro/6682/banca-bancilor-centrale

    Pe siteul BNR la sectiunea istorie (totul este la vedere pana in 1989, restul este ascuns) se spune clar ca BNR este banca PRIVATA aproape de la inceputuri:
    „Până la declanşarea Primului Război Mondial, Banca Naţională a României s-a implicat în susţinerea dezvoltării economiei naţionale, prin volumul creditelor acordate şi nivelul redus al taxei scontului. De asemenea, alături de guvernul român, a contribuit în anii 1890-1892 la elaborarea legilor care au consacrat schimbarea etalonului monetar, prin renunţarea la bimetalism în favoarea monometalismului aur. Între 1900 şi 1925, statul s-a retras dintre acţionarii băncii, fapt pentru care BNR a devenit o instituţie particulară privilegiată, dar care avea aceleaşi responsabilităţi naţionale.”

    Puneti mana si cititi istoria BNR pe siteul oficial si cand mai urmariti filme documentare cu „teorii conspirationiste” in care se arata cum FED-ul american printeaza bani din „thin air” ori „out of nothing”, inlocuiti FED cu BNR. Este exact acelasi lucru! Dobanda o plateste poporul nu „statul roman” care se imprumuta in numele si „pentru binele poporului”!
    – Istoria BNR
    http://www.bnr.ro/Istoria-BNR-1052.aspx

    Ghici al cui este „tezaurul” trimis la rusi si care se pare ca a ajuns prin Germania, Anglia si SUA: al Statului Roman, adica al romanilor sau al privatilor care detineau BNR?
    Ghici cand va fi recuperat? Raspuns: NICIODATA! De ce? Pentru ca privatii care detineau BNR si-au pus propriul aur la adapost, nu l-au „salvat” de nemti. Si-au luat propria „ulcica cu cocosei ingropata la talpa casei” si au dus-o acolo unde s-au dus si ei: in vest/occident. Sa speri sa „recuperezi” ceva ce nu a fost al tau este o naivitate.

    Apropo, tonele de aur scoase de Isarescu afara din Romania din visteria BNR dupa 1990, nu este exclus sa fie vre-o despagubire/donanda ceva, catre privatii care au detinut BNR pana la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.

    – Documentar: Adevarul despre sistemul Monetar-Bancar

    Seria de mini documentare despre istoria banilor realizata de catre Mike Malony: HIDDEN SECRETS OF MONEY.

    – Ep1: Money vs Currency – Hidden Secrets Of Money

    – Ep2: Seven Stages Of Empire – Hidden Secrets Of Money

    – Ep3: Death Of The Dollar – Hidden Secrets Of Money

    – Ep4: The Biggest Scam In The History Of Mankind – Hidden Secrets of Money

    – Ep5: Ultimate History Of Money – Hidden Secrets Of Money

    – Ep6: Rollercoaster Crash: Top 4 Reasons For Deflation – Hidden Secrets Of Money

    Apropo, avocatul asta al lui Peste Prajit, nu a citit istoria BNR pe siteul oficial?

    Apreciat de 1 persoană

  6. Mălin said, on decembrie 18, 2015 at 3:24 pm

    „Le va porunci sa faca scrisori pe carduri cu nume secrete iar fara acestea nu vor putea calatori, vor da declaratii si vor merge cei ce vor dori.”

    Traducerea lasă de dorit. Ar fi de preferat o traducere cât mai fidelă ca să vedem exact, cum s-a exprimat Sf. Zenovie. În anul 1666, când a fost scrisă profeţia, în mod sigur nu exista cuvântul „card”,
    Cineva care cunoaşte bine limba rusă ar putea să facă o traducere mai exactă.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 18, 2015 at 4:25 pm

      Mălin

      Sa speram ca se va obosi si un cunoscator de rusa.

      Apreciază

      • broflovsky said, on decembrie 18, 2015 at 8:19 pm

        Dar nu e rusa simpla, se vede ca e ceva vechi pentru ca o mare parte din text are cuvinte necunoscute mie

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 18, 2015 at 8:46 pm

        broflovsky

        Deci ar trebui cineva chiar specialist.

        Apreciază

    • Mălin said, on decembrie 18, 2015 at 9:42 pm

      Probabil este limba slavona veche, bisericească…

      Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 19, 2015 at 6:48 pm

        Pai sa cerem direct de la rusi, poate ne baga si pe noi in seama, o fi stiind cineva de noi p-acolo ……?????
        Caci deveselie o sa fie mare!!!!

        Apreciază

      • veaceslav said, on decembrie 20, 2015 at 8:54 am

        Slavona veche in biusericile din Rusia Ucraina si Bearusia, slujbele se duc in slavona veche, am citit recent un articol in care se spune ca si in Rominia sa slujit pina in secolul 16 slavona veche, dar sub influenta masonilor au fost traduse puteti sa incercati sa folositi traducator google http://3rm.info/publications/60690-rumynskaya-rusofobiya-a-ved-pravoslavnaya-strana.html, articolul se intituleaaza cam asa „Rusofoboia in Rominia care este o tara ortoidoxa”

        Apreciază

      • el said, on decembrie 20, 2015 at 6:28 pm

        veaceslav

        nu stiu ce manareli avea in Tarile Romane masoneria in secolul 16-17, dar traducerea textelor liturgice din slavona veche in romana a facut-o Sf Martir Antim Ivireanul un GEORGIAN carturar si evlavios adus in Tara Romaneasca de Sf Voievod si Mucenic Constantin Brancoveanu.

        Apreciază

  7. lastunnegru said, on decembrie 18, 2015 at 3:38 pm

    SISTEMUL ne invata: Invatati-va sa platiti cu mana. ( prin identificare biometrica cu venele mainilor tale )

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Palm Vein Payment

    Intr-o cafenea de la o sala de forta din SUA Rothford se platecu scanarea venelor maiani si prezentatoarea TV ne asigura ca sa: Nu va temeti nu vi se implanteaza nici un cip in mana platesti doar cu mana cu venele din mana. Dar facand asta SISTEMUL te pacaleste, te indoctrineaza sa platesti cu mana acum si ti se va parea normal acest lucru, mai incolo o sa accepti sa cumperi sau sa vinzi orice cu nano-cipul care va fi implantat tot pe mana.

    Pentru claritate mai buna a clipului intrati pe site-ul televiziuni care a realizat stirea aici :

    http://www.wifr.com/home/headlines/New-Technology-Lets-Users-Pay-with-Palms–354186041.html

    Firma Biyo cu ajutorul Fujitsu PalmSecure un sitem de scanare a venelor din palma colecteaza toate cardurile de plata sau alte metode de plata si le uneste intr-o aplicatie iar apoi clientul trebuie sa isi scaneze palma care se leaga la cardurile sale si tranzactia sa facut printr-o scanare a maini.

    http://biyowallet.com/

    Mai multe despre cum se realizeaza tranzactile cu scanarea venelor maini aici: http://biyowallet.com/faqs/

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Iata sistemul de identificare biometrica cu scanarea venelor maini Fujitsu PalmSecure.

    Biometric authentication – Fujitsu PalmSecure™ technology and usage

    Biometric authentication – Fujitsu PalmSecure™ best practise in Turkey

    Autentificare biometrica intr-o cladire din Turcia cu scanarea venelor mani minutul 1:45.

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  8. Orthodox said, on decembrie 18, 2015 at 3:48 pm

    Apreciază

    • georgegr said, on decembrie 18, 2015 at 6:32 pm

      gruparea visarionista e una dintre multele directii ratacite din cadrul Ortodoxiei romanesti. Inclusiv Parintele Arsenie Papacioc combate aceasta miscare ratacita, cat si pe intemeietorul acesteia

      Apreciază

    • mihai444 said, on decembrie 19, 2015 at 1:07 am

      auleo, ”fraticule”! ia-l deaci, te rog, fa-l sa dispara pe ”parintili” 😉

      Apreciază

  9. maxim said, on decembrie 18, 2015 at 5:58 pm

    ‘Cele trei pecete’ raman cnp-ul (numarul de om), microcipurile (din acte, telefoane, etc) si biocipurile (sau pecetea finala).

    Apreciază

  10. Orthodox said, on decembrie 18, 2015 at 8:20 pm

    Am o intrebare pentru adevarati traitori cunoscatori ai Ortodoxiei .Este lepadarea de Hristos acceptarea documentele biometrice de bunavoie si cu bunastinta ca pot fi pecetea ? Mi-am pierdut mantuirea ? sau este doar un pas spre lepadarea finala . Eu va spun ca am avut tot tacamul de la card de sanatate pasaport biometric pentru ca nu eram 100% convins ca ma poate afecta cumva un card de sanatate plus ca preoti din parohiile pe care le frecventam mi-au spus sa-mi vad de suflet si sa las prostiile.(nu vreau sa ma scot cu ceva vina este in totalitate a mea ).Dar acum ma roade constinta foarte tare ca le-am acceptat mai ales dupa ce am vizionat Sarea Pamantului si vide-ourile cu Sfantul Vasile Novicov iar intr-un final stand de vb cu Parintele Teodot la o conferinta mi-a spus sa scap de ele iar dupa cateva nopti de framantari m-am rugat sa am puterea sa le rup sa nu ma opreasca nimic sa scap de ele si va spun ca cu mult efort am reusit sa le tai cu un foarfec si sa le arunc la cosul de gunoi.Va marturisesc ca nu mai am acele dureri de cap (parca mi-am recapatat constiinta ) plus ca nu mai am starile acelea mari de deznadejde iar mintea mea este mai asezata.Rog sa nu judecati ci sa ma ajutati cu adevarul si sa-mi spuneti exact ce credeti ca trebuie sa fac pentru a ma mantui .Doamne Ajuta !

    Apreciază

    • mircea.v said, on decembrie 18, 2015 at 9:16 pm

      Parintele Justin, Parintele Elpidie, spun totul.

      Apreciază

      • nimeni said, on decembrie 18, 2015 at 10:45 pm

        Am si eu o intrebare pt voi:

        Cei care au duhovnic la care se spovedesc si duhovnicul considera ca nu e nici un pericol cu aceste acte biometrice, ce sa faca?
        Este si cazul duhovnicului meu pe care nu vreau sa-l parasesc si este de parere ca nu asta este lepadarea dar eu am cu totul alta parere.
        In continuare il pastrez ca duhovnic dar acte cu cip nu primesc pt ca nu vreau.Si nu cred ca Dumnezeu ma invinuieste de neascultare fata de duhovnic in problema asta pt ca nu mi s-a spus ia-le caci altfel te faci neascultator fata de duhovnic si fata de Dumnezeu.
        Voi cum procedati?

        Apreciat de 1 persoană

      • Riko said, on decembrie 20, 2015 at 12:38 am

        @nimeni, cearta-ti duhovnicul, si spunei ca se crede el mai mare ca sfintii care au spus toate astea. Spunei intrebare: Cum e toata lumea azi?, buna sau rea. Raspunsul este rea, inseamna ca cei mai multi dau raspunsul gresit. Daca reactioneaza cu calm si frumos si incearca sa inteleaga, e bine, daca nu renunta la el pentru ca atunci cand va trebuii sa refuzi lumea iti va fi mai greu sau chiar nu vei putea pentru ca cuvintele si amortealea lui te vor invada.

        Apreciază

    • sile said, on decembrie 18, 2015 at 9:52 pm

      Sa faci exact ce spun sfintii parinti: spovedanie totala, canon daca parintele duhovnic ti-l da, sf. impartasanie, rugaciune neincetata cu lacrimi de pocainta si ce spune psalmistul,, fericit barbatul ce nu a stat in calea necredinciosilor si pe caile lor nu a umblat” , nu stiu daca am citat corect dar cam asa e. Si bravo ai facut un prim pas important!

      Apreciază

    • Raluca said, on decembrie 18, 2015 at 10:09 pm

      Orthodox, de ce sa accepti pasaportul biometric cand exista (inca) posibilitatea sa-ti faci pasaport normal, temporar? Si daca nu va mai exista aceasta posibilitate, de ce sa mai avem pasaport? De ce sa accepti cadrul de sanatate cand ai alternativa adeverintei de asigurat? De ce sa platesti cu cardul cand se poate plati cu bani? Folosim din ce in ce mai mult cardurile cu cip pentru a rezolva rapid si comod diferite lucruri, cand ne putem lipsi foarte bine de ele fara sa suferim. Si in felul acesta acceptam azi un card, maine altul, si acceptarea pecetii finale devine mai usoara, parand a fi o continuare “fireasca” a acestui sistem electronic care este tot mai prezent in viata noastra, si pe care tot mai multi oameni il acepta ca pe ceva benefic, si in care nu vad nici o primejdie.
      De ce sa incurajam instapanirea sistemului de control electronic prin acceptarea acestor documente cu cip si biometrice?
      Daca luam ca exemplu cardul de sanatate, cel care poseda un astfel de document nu are niciun control asupra datelor care sunt inmagazinate in acel cip. Nu este practic posibil ca fiecare posesor de card ca aiba si cititor de card pentru ca sa verifice daca datele pe care le contine cipul sunt reale, sau exista si date care nu sunt adevarate, si care au fost introduse acolo din neglijenta sau cu rea intentie. Asadar cip = pierderea controlului asupra vietii noastre + invadarea intimitatii noastre. Adica altii vor putea sa se “joace” cu ajutorul retelei electonice cu identitatile oamenilor, si sa faca ce vor cu ele, pentru ca sunt sigura ca legislatia ii va proteja. Concluzia ar fi: de ce sa ne expunem daca nimeni nu ne obliga? Asta s-ar numi, cu toata dragostea, masochism (la modul figurat, desigur).

      Apreciază

      • Laur said, on decembrie 19, 2015 at 12:56 pm

        @Raluca „Daca luam ca exemplu cardul de sanatate, cel care poseda un astfel de document nu are niciun control asupra datelor care sunt inmagazinate in acel cip.”
        Nu inteleg care e problema. In primul rand, nu ar fi singurul „domeniu” al vietii noastre in care nu avem control. Nu avem control nici asupra banilor pe care-i platim sub forma de taxe si impozite, nemaivorbind despre gestionarea resurselor naturale nationale, nu avem control nici asupra apelurilor telefonice si sms-urilor personale, deci ce-as castiga in plus, fata de situatia actuala, daca as avea siguranta ca starea sanatatii imi este cunoscuta de catre altcineva in afara de medicul de familie?!?
        Mai, oameni buni, aveti incredere ca fara ingaduinta lui Dumnezeu nu vi se va „rupe” nici un fir de par din cap! Iar daca totusi veti suferi ceva ce vi se va parea incorect, pai sa fiti siguri ca aceasta face parte din iconomia divina, cum ar spune un teolog. Pai ce e suferinta ta, ma refer la teama pentru furtul datelor personale, pe langa suferintele celor supranumiti sfintii inchisorilor comuniste?

        Deci nu acum, ca trebuie sa te autentifici cu o bucata de plastic cu cip ca sa poti obtine o amarata de reteta, ci abia atunci cand Duhul Sfant nu va mai cobori in timpul oficierii Sfintei Liturghii poti spune ca ai motive de teama, (desi ai putea-o considera bucurie pentru ca se apropie Parusia).

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 19, 2015 at 1:49 pm

        Laur

        Bine broscito, ia-le tu pe toate. Dar de ce te stradui sa-i determini si pe altii sa creada ca nu e inca vremea de sarit din oala?

        Apreciază

      • mircea.v said, on decembrie 19, 2015 at 2:27 pm

        Laur,

        „29. Au nu se vând două vrăbii pe un ban? Şi nici una din ele nu va cădea pe pământ fără ştirea Tatălui vostru.
        30. La voi însă şi perii capului, toţi sunt număraţi. ”

        Omul e liber, si Dumnezeu nu incalca liberul arbitru. Nu stiu de unde ai scos tu asta ca fara ingaduita lui Dumnezeu nu se rupe nici un fir de par. Poate fara stirea lui Dumnezeu, dar asta e altceva.
        Adica, sugerezi ca daca daca iei toate cardurile posibile asta e pt ca a ingaduit Dumnezeu, si daca a ingaduit atunci e ok :). Bre, smintesti lumea… pai si criminalul poate zice, „l-am omorat, daca l-am omorat inseamna ca Dumnezeu a ingaduit, deci e bine”. Zi si tu acum…

        Nu omule, tu decizi daca iei sau nu. Nu vine Dumnezeu nici sa-ti bage in buzunar carduri, nici sa ti le scoata. Te avertizeaza prin Biblie, prin vocile diferitilor Parinti despre ce e vorba (adica ca nu e bine sa iei asa ceva), dar decizia si fapta e a ta. Nu poti da vina pe nimeni. Tu esti singurul raspunzator, daca stii toate astea.

        Apreciază

      • Laur said, on decembrie 19, 2015 at 2:51 pm

        saccsiv

        Din acelasi motiv pentru care tu incerci sa-i determini pe altii sa creada ca a fi anti-sistem (sariti din oala) inseamna a fi crestin adevarat. Daca ai argumente ca aceeasi parere o are si Dumnezeu… good for you! Eu sunt sclav al statului roman si inca nu-mi pasa, fiindca nu fac rau nimanui din aceasta calitate.

        Apreciază

      • Laur said, on decembrie 19, 2015 at 3:30 pm

        @mircea. v „sugerezi ca daca daca iei toate cardurile posibile asta e pt ca a ingaduit Dumnezeu, si daca a ingaduit atunci e ok”
        Departe de mine aceasta sugestie, si nu stiu cum ai extrapolat mesajul meu de ai ajuns la aceasta idee… Pur si simplu pentru mine cardul de sanatate e un simplu instrument (atat in mainile mele, cat si in mainile casei de asigurari) si nu stiu cum poate fi el lepadare de Hristos din partea mea. E chiar atat de greu de inteles?

        Apreciază

      • el said, on decembrie 19, 2015 at 6:19 pm

        saccsiv

        laur e cu „treaba” aici nu-i dintre ametitii nestiutori, e la „propovaduire dupa ce si-a facut studiile/temele serios la cei care l-au trimis

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 19, 2015 at 8:14 pm

        el

        Atunci sa-i dau cu spam.

        Apreciază

      • mircea.v said, on decembrie 19, 2015 at 6:30 pm

        Laur,

        1. Nu spune nimeni ca este lepadarea finala care nu mai are iertare. Este o lepadare (pacat) care mai poate fi reparata.
        2. Pai si cipul e doar un instrument. Poate fi si bun si rau. Numai ca sistemul il foloseste spre rau, adica spre a lua din cele ce sant ale lui Dumnezeu. Miza este centralizarea absoluta, este „omnniscienta” diavolului (sistemului) si anularea liberului arbitru. Acum santem la faza centralizare si „omniscienta”. Dupa cum stim, diavolul vrea si el sa fie ca Dumnezeu. Adica omniscient, omnipotent, omniprezent. Si aceste calitati va trebuie sa le dovedeasca si antihrist. Si le va dovedi, dar vor fi doar niste calitati pervertite. Va spune: „stiu totul despre voi, inclusiv ganduri, sant peste tot, si pot sa mut si muntii”. Prin tot ce furnizam internetului, ca e card bancar, de sanatate… de fapt alimentam „omniscienta” celui rau; cedam portiuni din intimitatea noastra, care doar Dumnezeu o stie, si diavolului. Este asta bine?
        Nu vom mai avea intimitate. Toate cardurile astea sant ca atele cu care l-au legat piticii pe Guliver de nu s-a mai putut misca, cat era el de mare. Si sistemul nu e chiar mic, si noi nu santem chiar ca Guliver (in tara piticilor).

        („Un oarecare bolsevic ii explica lui Lenin, faptul ca distrugerea intimitatii umane este cel mai bun mijloc de control.”)

        Problema mare nu e acum ca am cedat o bucatica, ci faptul ca sistemul nu se va opri si va cere tot mai mult, pana iti va cere si sufletul, prin insemnare, adica prin renuntarea la liberul arbitru. Si multi isi vor ceda si sufletul. Ca daca ti-ai bagat cip in cap, adio liber arbitru, esti leguma lor. Si cand ai renuntat la darul cel mai de pret care ti la facut Dumnezeu, s-a terminat.

        Cedam bucata dupa bucata din intimitatea noastra, sau ne oprim la un moment dat?
        Cand e bine sa ne oprim (mai sigur), mai departe de prapaste sau chiar in buza prapastiei?

        Pacatul asta e, ca cedam din cele ale lui Dumnezeu, cezarului, care acum se identifica cu satana.

        Parintele Justin le spune la toate astea „prepecete”. „Acest cip este premergator pecetii antihristice. Ce crestin adevarat poate sa se insemneze cu pecetea inainteamergatorului lui antihrist? ”

        Daca noi luam acum prepecetile, nu facem altceva decat sa-i impingem pe copii nostri spre a lua pecetea. E bine? Si in plus, daca luam, nu lasam un model de rezistenta celor ce vin dupa noi – spune tot Parintele Justin.
        Sfintii inchisorilor ne-au lasat model de rezistenta, ar trebui ca si noi sa lasam ceva, nu?
        Gresesti tu sau Parintele Justin?

        Apreciază

      • el said, on decembrie 19, 2015 at 8:43 pm

        saccsiv

        DA ! Spam-ul e tratamentul ideal pentru infiltratii obraznici activisti cu misiune !
        lasa ca nu crapa daca nu se experima aici, e plin canalul de dejecte Internet de site-uri unde sa -i exprime ideile si „intelepciunea” de tipul asta.
        Ce cauta el cu tupeu taman AICI? sau crezi ca a aterizat asa „din intamplare”?

        Apreciază

    • nimeni said, on decembrie 18, 2015 at 10:35 pm

      Frate Orthodox

      Filmele Sarea Pamantului si nu numai ti-au dat deja raspunsul si daca tii cont de viata duhovniceasca pe care au trait-o acei sfinti despre care este vorba in filmele cu pricina, nu ai cum sa gresesti.Din pacate preotii nostrii duhovnici lasa de dorit la capitolul acesta cu cipurile.Sa ascultam totusi de cei care au avut cu adevarat viata sfanta si nu cred ca zic ceva pagubos.

      Am un prieten cu care am vorbit ieri si are exact aceeasi dilema, ca tine, pe cand tu ai luat cea mai buna decizie in ce te priveste, prietenul acesta al meu e tare dezorientat si a spus ca o sa ia tot ce e de luat pana la implantare (chiar daca nu se mantuieste) si atunci se dezice.
      O greseala din aceasta poate fi fatala pt suflet.
      Imi pare rau pt el dar am discutat f mult pe aceasta tema si se pare ca a cazut intr-un fel de deznadejde si nu stiu cum il mai pot ajuta decat rugandu-ma pt el.
      Iar pe tine te fericesc pt curajul de care ai dat dovada.

      Apreciază

    • mihai said, on decembrie 19, 2015 at 10:04 am

      Ai procedat ft bine ca leai distrus si ca teai trezit in al Xll-lea ceas, deacum in colo sa fugi de acestea ca de moarte iar can va veni momentul implantului vei avea de ales doua cai ori alba ori neagra iar de il vei accepta nu vei mai avea cale de intors

      Apreciază

    • Laur said, on decembrie 19, 2015 at 1:26 pm

      @Orthodox „Este lepadarea de Hristos acceptarea documentele biometrice de bunavoie si cu bunastinta ca pot fi pecetea ? Mi-am pierdut mantuirea ?”
      Crezi ca este pe-aici sa-ti raspunda la o intrebare care ar trebui adresata lui Dumnezeu? Noi suntem atat de incuiati la minte incat spunem diverse chestii inepte de genul „catolicii, sectarii, africanii, indienii, etc, nu se vor mantui?” Nu e mai cuminte un raspuns de tipul: Dumnezeu stie!
      Cat despre problemele pe care ti le pui, cele referitoare la noile tehnologii de insclavizare ca mijloc de lepadare de Hristos, cred ca bine ar fi sa te pui intr-o stare de „curatie cu inima/constiinta” si sa te intrebi, cu onestitate si obiectivitate daca tu insuti te-ai ierta pentru toate faradelegile si abaterile de la poruncile lui Hristos comise in aceasta viata. Daca vei raspunda ca „da”, sau „cred ca da…” cine stie… poate ca mai ai o sansa… 🙂

      Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 19, 2015 at 1:54 pm

        Laur

        Esti plin de „intelepciune”.

        Dupa 2 000 de ani tu inca mai intrebi daca exista mantuire fara Hristos …

        Apreciază

      • Laur said, on decembrie 19, 2015 at 3:16 pm

        saccsiv

        Vrei sa spui ca sectarii si catolicii sunt fara Hristos? In comunitatea semi-rurala in care locuiesc sunt persoane de diverse confesiuni in afara de cea ortodoxa si chiar il au pe Hristos macar in cuvantul lor, daca nu si in inima lor (oricum asta nu o pot eu determina), ba chiar si faptele lor dovedesc ca nu sunt diferiti de mine decat prin forma ritualului la care participa: eu la Sfanta Liturghie, duminica si in sarbatorile mari, ei la adunarile lor, in fiecare seara, aproape. (Nu-i invidiez si nu am nicio intentie sa-mi schimb forma de credinta, dar nici nu-i categorisesc fara drept de apel ca fiind lipsiti de Hristos, deci fara speranta de mantuire.

        P.S. In fine, e posibil ca intre noi sa existe o bariera de comunicare in ce priveste termenul „mantuire”, fiindca nu am instruire teologica, mie doar imi face bine starea in care ma gasesc zile bune dupa participarea la Sfanta Liturghie, in comparatie cu starea in care ma aduc diverse bloguri. Controversele de pe aici, mai mult sau mai putin panicarde, ori conspirationiste, chiar trec pe la mare „distanta” de mine. Insa mai trag cate un ochi cand am timp, fiindca se mai gasesc, ascunse pe ici-colo, si idei frumoase, aflate in spiritul invataturilor hristice.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 19, 2015 at 4:26 pm

        Laur

        Prietene, tu stii ce-i aia Sfanta Liturghie?

        Acest comentariu al tau dovedeste deplin cat de putine stii, cat de putin vrei sa inveti dar cat de mult iti dai cu presupusul …

        Apreciază

      • el said, on decembrie 19, 2015 at 8:38 pm

        saccsiv

        pune-l la spam pe @Laur ca nu o scoti la capat cu el, e toxic, viclean si sarpe „cu misiune”.

        sa limbareasca la toaarasii de la razbelintrucuvant ca acolo da bine „propovaduirea” lui, dar el nu acolo vrea, ca acolo e terenul deja pregatit, el e TRIMIS aici sa perturbe/insele/semene indoiala, ca stiu indracitii ca sunt si multi cititiori mai niznai sau slabi, aici e locul de „agatat” pentru diavol….nu unde diavolul e deja stapan !

        asa ca sfatul meu: SPAM-ul e cel mai sanatos pentru unii ca ei trimisi la „propovaduire” 🙂

        Apreciază

      • el said, on decembrie 19, 2015 at 8:52 pm

        Laur

        VIERME obraznic si viclean ai iesit la misune, te-au trimis si pe tine „toaarasii” raspandac cu noile idei ale ecumenismului si apostazei? crezi ca aveam prea putini lucratori pe tarlaua diavolului de ai sarit si tu in ajutorul lor? Ati inteles ca timpul ramas s-a SCURTAT DE TOT si ati sarit ca hienele sa apucati ce se mai poate din indecisi?

        Tu NU MERITI raspuns caci tu NU esti un naiv ci un VICLEAN APOSTAT si CU STIINTA !

        „imi face bine starea in care ma gasesc zile bune dupa participarea la Sfanta Liturghie, in comparatie cu starea in care ma aduc diverse bloguri. Controversele de pe aici, mai mult sau mai putin panicarde, ori conspirationiste, chiar trec pe la mare „distanta” de mine. „_______ daca e asa cum pretinzi MARS la Sf Liturghie si scuteste-ne aici de limbareala ta.

        Esti un SPAM duhovnicesc !

        Apreciază

    • Irina said, on decembrie 19, 2015 at 7:09 pm

      (Nimeni) – la fel si eu sunt in situatia dumneatale, sunt din RMd si la fel nu am posibilitate sa ma duc asa de des la vreun duhovnic prin sat care ar fi antiglobalist si constient de pericolul documentelor, si tot ma marturisesc la un parinte care are permis, se duce la Ierusalim, etc. Alt ceva nu ma duce capu ce sa fac. Sa se milostiveasca Dumnezeu asupra noastra ca alta idee nu am…

      Apreciază

      • nimeni said, on decembrie 21, 2015 at 9:08 pm

        Irina
        Cred ca este bine sa procedam asa cum putem caci ce altceva putem face?
        Preotul meu duhovnic este deschis la subiect si chiar mi-a spus ca e posibil sa nu cunoasca prea bine problema asta cu cipurile prin documente.
        O sa mai discut cu el problema si va fi ce va vrea Dumnezeu cu el.

        Pana una alta trebuie sa urmam cum putem sfaturile Sfintilor Parinti care ne-au spus sa mergem la biserica atata vreme cat mai putem caci va veni si vremea cand nu vom mai putea intra in biserici, caci acolo va fi uraciunea pustiirii si bisericile se vor catoliciza si se vede bine ca incep deja.
        Deci spovedanie, impartasanie, participarea la Sf. Liturghie cat mai avem vreme sau pana murim.

        Apreciază

  11. Mihai said, on decembrie 18, 2015 at 10:59 pm

    nu stiu cine a tradus dar fraza asta contine un cuvant care nu exista atunci si nici cateva sute dupa: „Le va porunci sa faca scrisori pe carduri cu nume secrete iar fara acestea nu vor putea calatori, vor da declaratii si vor merge cei ce vor dori.” Iar acesta este CARDURI.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 19, 2015 at 12:16 am

      Mihai

      La celalalt articol cineva spunea ca scrie „scandurele”.

      Apreciază

      • mihai said, on decembrie 19, 2015 at 4:53 pm

        Laur nu sunt de invidiat ci de compatimit caci Domnul a lasat o singura credinta iar omul a facut dupa bunul plac cam ce ia trecut prin cap. Sectele au fost create pt anumite scopuri si interese, si exact cum dregatori se folosesc de cele sfinte (caci nau nimic in comun cu cele sfinte) asa si eretici nau nimic in comun cu crestinismul, ba mai au tupeul si nesimtirea sa blasfemieze Sf Icoane si Sf Cruce facandule chipuri cioplite

        Apreciază

  12. Orthodox said, on decembrie 18, 2015 at 11:24 pm

    Draga Raluca am avut o cadere am spus initial ca nu le accept chiar eram total contra lor dar se pare ca cand mi-a fost sa aleg intre ,,cruce” si paine am ales painea adica calea mai simpla.Eu nu incurajez nimic doamne fereste din contra spun ca nimeni sa nu le ea findca eu insumi am fost un zombi cand aveam aceste acte biometrice.Iar pasaportul biometric l-am facut ca initial am vrut sa plec in Anglia si acolo imi folosea acest act biometric.Iar eu am locuit in afara tari iar in afara tari nu-mi dadea adeverinta ci direct cardul de sanatate.Asa rece eram si eu fata de cei care poate au facut aceiasi greseala care am facut-o si eu.Eu cred ca trebuie sa o lasam mai moale cu pietrele si sa incercam sa ne ajutam unii pe alti si sa nu mai cada altcineva in capcana care am cazut unii dintre noi.Si cand spun capcana ma refer la deznadejde.Din spatele unui laptop sau telefon suntem toti viteji si ,,aruncam cu pietre ” dar eu cred ca ar trebui sa fim mai apropae de cei care au cazut ca si mine si sa-i incercam sa-i ridicam cumva.Mersi pentru intelegere !

    Apreciază

    • nimeni said, on decembrie 19, 2015 at 7:58 pm

      Fratilor Orthodox, Aurora
      Multumesc foarte mult pt. sfaturi si inca ceva, numele meu este Sorin.

      In afara de permisul de conducere pe care l-am schimbat in 2010 cand inca nu constientizam cu adevarat pericolul dar deja imi mirosea ceva putred, desi l-am luat cu inima stransa pt. ca aveam multe intrebari fara raspunsuri in vremea aceea, nu am primit nimic altceva si nadajduiesc, cu voia lui Dumnezeu ca nici nu voi accepta ceva nou pe viitor.
      In deznadejdea de care vorbeste fratele Orthodox inca nu am cazut si sper sa nici nu se intample si asta va depinde de alegerile pe care le voi face.

      Aurora, in ceea ce priveste duhovnicul, gand la gand suntem pt. ma spovedesc la dansul de vreo 5 ani si nici nu vreau sa renunt, pt. ca mereu mi-a dat doctoria care trebuia pt. vindecarea sufletului.
      Antiecumenist este doar ca inca nu e lamurit cu problema documentelor biometrice in rest nu am ce sa-i reprosez.
      Am gandit si am procedat asa cum ai spus Aurora, am luat partea buna de la dansul si celelate slabiciuni le-am trecut cu vederea pe motiv ca nu am de ales si asa o tin de ani buni.
      Poate se va lamuri si duhovnicul meu cu timpul in ceea ce priveste sclavia asta care e peste noi, fiindca e un om de o bunatate si o blandete cum rar intalnesti la preoti in ziua de azi.

      Apreciază

  13. Orthodox said, on decembrie 19, 2015 at 2:10 am

    Frate Nimeni

    Iti spot spune doar atat eu cat am avut acele acte biometrice eram un ZOMBIE mergeam pe strada ca un om ,, normal” dar uneori nu stiam unde ma indrept aveam tulburari de comportament uneori foarte vizibile in sensul ca era o stare de deznadejde (depresie) diavoleasca simteai ca orice ai face chiar daca initial era bine nu era chiar asa bine era totul un dute vino mintea nu mai putea fi limpede.Simteai pe propria piele ca nu mai era harul duhului sfant langa tine cel putin asa am simtit eu si asa pot da marturie.La inceput diavolul te face sa vezi lumea mult mai materiala si apoi dupa ce ai cazut iti prezinta vinovatia si apoi te persecuta in minte ca esti un lepadat ca nu mai ai sansa de mantuire ca esti un Iuda ca l-ai vandut pe Hristos te persecuta maxim la nivel psihic.Dar eu in toata aceasta nenorcirea repetam cu gura cu toate ca uneori nu eram constient sau imi pierduseram speranta (DEZNADEJDE TOTALA) aceasta rugaciune.Doamne ,Iisuse Fiul Lui Dumnezeu,Milueste-ma pe mine PACATOSUL.Parca traiam oarecum o lupta intre minte si inima iar din suflet spuneam rugaciunea iar cu mintea abea imi dadeam seama ca o spun fiindca acolo pierduseram total controlul asupra minti.(Ma lupta puternic ma facea sa ma simt vinovat de toate relele).Majoritatea care au primit actele biometrice vor sa se indrepte catre ceva dar de fapt se indreapta catre nimic catre intuneric.Eu care am primit de buna voie tot tacamul va recomand din suflet si cu toata puterea de convingere sa nu luati aceste documente biometrice iar cei care le-ati luat deja rugati-va rugati-va si nu va pierdeti speranta luptati pana la capat ca sa puteti birui.Rugati-l pe Hristos sa va ajute ca singuri nu veti reusi.

    Acum pentru prietenul tau cred ca poti sa-i trimiti si lui Filmul Sarea Pamantului (TOATE PARTILE ) si multe altele dar sa nu faci greseala sa-i impui sa le urmareasca ci sa simta ca din iubire o faci iar apoi sa te rogi seara pentru el.Inca nu e totul pierdut inca sufletele se mai pot salva de la moartea vesnica daca renunta la aceste documente.Adevarul ca iti trebuie o tarie de fier dar imposibilul e posibil iar daca cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit eu va reusi si el daca va voii si nu numai el ci toti care au cazut (iar diavolul le sufla in ureche ca sunt pierduti si ca nu mai e cale de intoarcere ca nu se mai mantuiesc.).Se pot intoarce toti aceia care au cazut in acest ceas al 12-lea Hristos inca ne asteapta pe fiecare la EL.RENUNTATI LA ACTELE BIOMETRICE IAR DACA DEJA LE AVETI RUPETI-LE SI ARUNCATILE LA GUNOI SPUNAND RUGACIUNEA LUI IISUS.

    Rugaciune,Post,Impartasanie ,Cainta (Parere de rau ) si nu in ultimul rand nadejde ai cazut RIDICA-TE ! AMIN !

    Apreciază

  14. Aurora said, on decembrie 19, 2015 at 3:11 am

    Nimeni
    Frate, eu zic ca e o problema in primul rand cu pseudonimul asta pe care ti l-ai ales. Nici nu stiu daca esti femeie sau barbat. Dati-va numele de botez ca sa ne putem ruga unii pentru altii ! In privinta duhovnicului, am oarecare experienta unde trebuie sa mergi si unde nu. Invatand aici pe blog foarte multa carte (duhovniceasca), adica tot ce pune in pericol mantuirea , am devenit foarte exigenta si am inceput sa caut preoti neecumenisti, anti-cip, anti-sistem. Dar nu am gasit. Duhovnicul pe care l-am avut timp de vreo 8 ani e un om de o mare noblete si cu o rabdare si o dragoste fata de fiii duhovnicesti cum rar intalnesti. Insa fara nici o reactie la vicleniile sistemului. Si am plecat impreuna cu sotul la alt duhovnic. Acolo am stat cam vreun an, timp in care am scazut duhovniceste… Ajunsesem amandoi intr-o stare jalnica. Insa Dumnezeu ne-a dat un semnal inca din prima clipa cand ne-am dus la acel parinte : ne-a intrebat de ce am plecat de la vechiul duhovnic si noi i-am rapuns ca e prea ecmenist. El ne-a raspuns putin nemultumit ca sunt o gramada de anti-ecumenisti mai rai decat ecumenistii si in clipa aceea m-am intrebat in sinea mea ”ce caut eu la asta ?” Eu cred ca Dumnezeu a vrut sa ne arate ca am nimerit ”din lac in put” daca putem spune asa, deci poate tot mai bine ar fi fost in ”lac”, unde pericolul de a ne ineca ar fi fost mai mic. Deci dupa orbecairea de un an ne-am intors la vechiul duhovnic care are desigur limitele lui, dar are si mari calitati. Ma rog pentru el sa se trezeasca din somnul indus de sistem, iar el se roaga pentru mine si pentru sot sa ne curatim de patimi. Daca esti un om avizat ca noi, cei de aici si nu numai, cred ca putem lua de la duhovnic numai partea buna. Partile care nu ne convin le trecem cu vederea. El zice ”marire Tie”, eu zic in gand „Slava Tie”, fiecare va raspunde in fata lui Dumnezeu. Nu mai enerveaza nici corul din cafas, de larga respiratie papista. Ma fac ca nu-l aud. Nu-l intreb nimic legat de sistem caci stiu dinainte ce gandeste, dar informatiile le iau de aici. Nu dau nici un sfat, fiecare sa aleaga cum il indeamna inima, dar cred ca daca ti-ai gasit un duhovnic are stie sa te asculte si sa te indrume, tu care stii mai multe decat el, trece-i cu vederea micile slabiciuni si lacune. Noi, mirenii stim mult mai multe decat preotii si probabil, cand va veni vremea cernerii, ii vom convinge si pe ei sa vina cu noi.

    Apreciază

    • Laur said, on decembrie 19, 2015 at 1:04 pm

      @Aurora „Noi, mirenii stim mult mai multe decat preotii”
      … hmmm… Fericiti cei saraci cu duhul (cei smeriti)…

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on decembrie 19, 2015 at 1:51 pm

        Laur

        Desigur, Aurora nu se referea la tine, ci la cei ce asculta de sfatul tuturor marilor duhovnici.

        Apreciat de 1 persoană

      • Laur said, on decembrie 19, 2015 at 3:49 pm

        saccsiv

        Desigur… oricum eu nu stiu multa teologie, pentru ca nu sunt facut pentru asa ceva. Dumnezeu face si oameni care participa direct la PIB-urile statelor din calitate de sclavi. Ce conteaza pentru mine cum e corect spus: Slava Tie, ori Marire Tie, sau cum se face cruce corect: de la stanga la dreapta sau invers. Important e ca ma simt bine ori de cate ori pronunt numele lui Hristos rugandu-l sa-mi ajute in munca si in toate cele. Nu va mai certati cu mine pentru prostioare de genul cardului de sanatate, fiindca eu ma ingrijorez mai mult de animalele mele, decat de discutii neproductive… Si-acum va las, ca trebuie sa mai si muncesc. Doamne-ajuta!

        Apreciază

      • el said, on decembrie 20, 2015 at 6:24 pm

        Laur

        ” Nu va mai certati cu mine pentru prostioare de genul cardului de sanatate, fiindca eu ma ingrijorez mai mult de animalele mele, decat de discutii neproductive… Si-acum va las, ca trebuie sa mai si muncesc. Doamne-ajuta!”________BAAAA dar ce prosti ne crezi tu pe noi sa inghitim galusca ta „inocenta”.
        Discutii NEPRODUCTIVE tu ai provocat aici VICLEANULE unde ai venit NU sa-ti arati „nestiinta” si „simplitatea” de care faci PARADA ci ai venit LA AGATAT suflete iuda vanduta!

        si mai faci si pe „nevinovatul” ca tu CHIPURILE nu esti teolog si ca muncesti pe la la state straine ca sa le cresti pib-ul ……tztztz sarmanul de tine,ce pib ma „cresti” tu cu PROPAGANDA ta? tu esti PLATIT din impozitele prostilor sa-i prostesti si mai tare !

        tu nu vrei sa inveti aici, nici sa te schimbi in RATACIRILE tale cumplite, esti LA AGATAT ! TRIMIS !

        HAI MARS la vicleniile tale ca animale ai tu poate ….2 soareci de companie!

        Apreciază

  15. Raluca said, on decembrie 19, 2015 at 10:11 am

    Sa nu creada cineva ca neacceptand documentele cu cip care exista acum in Romania da dovada de vreun curaj. Nu. Da dovada de normalitate. Toate aceste documente, poate mai putin permisul de conducere, nu stiu, au alternativa fara cip. Deci refuzandu-le nu ne punem viata in pericol. Adevaratul curaj va fi atunci cand vom refuza documentele cu cip si nu vom mai avea nici o alternativa, adica ori cu ele ori cu nimic. Refuzul celor care exista acum este doar o “incalzire usoara” pentru ce urmeaza. Sincer nu stiu de cat curaj voi da dovada atunci. Dumnezeu sa ne intareasca pe toti.

    Apreciază

  16. Bogdan said, on decembrie 19, 2015 at 11:34 am

    Ai spus ca toate documentele, mai putin permisul de conducere, au alternativa: care este alternativa la cartea de identitate biometrica (cu cip) ? Multumesc.

    Apreciază

    • Raluca said, on decembrie 19, 2015 at 2:33 pm

      Cei care au carte de identitate de tip vechi nu sunt obligati sa o schimbe in una cu cip. Asta este singura derogare pe care au facut-o.

      Apreciază

    • dasvik said, on decembrie 19, 2015 at 8:02 pm

      Exista carti de identitate cu cip? Stiu ca parca trebuiau implementate de acum vreo 2 ani, dar cunosc pe cineva care si-a schimbat buletinul prin septembrie, si arata exact la fel ca si cel anterior, nu are nici un cip… nu vizibil, cel putin.

      Apreciază

  17. lastunnegru said, on decembrie 19, 2015 at 7:44 pm

    Datele voastre medicale sant pe mani sigure, oare ?

    5 februarie 2015

    https://fortunedotcom.files.wordpress.com/2015/02/96525183.jpg?quality=80&w=1024

    A doua Companie de asigurări de sănătate din SUA, victima unui atac informatic FĂRĂ PRECEDENT: 80 de milioane de clienţi au fost expuşi

    Compania de asigurări Anthem, a doua ca mărime din Statele Unite, a dezvăluit miercuri seara că a fost victima a ceea ce se crede a fi cel mai mare atac cibernetic din acest sector, în urma căruia au fost expuşi 80 de milioane de clienţi ai acesteia, relatează Financial Times, în ediţia electronică.

    http://www.mediafax.ro/externe/companie-de-asigurari-de-sanatate-din-sua-victima-unui-atac-informatic-fara-precedent-80-de-milioane-de-clienti-au-fost-expusi-13804980

    Anthem Health Insurance Hack Leaks 80 Million SSN’s | NBC Nightly

    Date furate de la cei 80 de milioane de asigurati: nume, date de nastere, numar asigurare social, adrese complete, emai-uri, informati despre locul de munca.

    Apreciază

  18. cca70 said, on decembrie 19, 2015 at 9:59 pm

    @nimeni
    referitor la duhovnic si cip

    Eu odata dupa ce m-am spovedit si am spus ca am avut card bancar cu CIP dar am renuntat la el..nu am vazut nici un fel de reactie la parintele la care ma spovedesc

    De regula in timpul spovedaniei el intervine si imi spune cate ceva.dar de data asta nimica , ca si cand nu ar fi auzit..
    Dupa acea l-am intrebat direct ce crede despre documentele cu CIP

    M-a privit cu blandete.a zambit…si a spus ca el nu ia asa ceva…dar nici nu zice la oameni ce sa faca..
    Asta m-a bulversat…adica el stie ca nu e bine, el nu le accepta…dar nu sufla o vorba.
    Probabil sunt amenintati sa nu abordeze in public subiectul?

    Apreciază

  19. alextatulea said, on decembrie 20, 2015 at 8:46 am

    Nu stiu de ce pe blogul asta unii de-ai casei, care sunt experți în lupta anti sistem vorbesc urât cu ceilalți care chiar daca sunt ignoranti si isi dau cu parerea, totusi li se poate spune civilizat asa cum a spus si gazda acestui blog, pe un ton normal. Daca il numeste vierme pe un ecumenist care nu are pregătire teologică fiind doar ignorant ne dus mereu la biserica, nici tu nu o sa mai ai asezarea necesară mărturisirii pt ca pierzi smerita cugetare vorbind vulgar. Eu nu cred ca sfinții părinți ar fi vorbit asa cu cei neformati duhovniceste. iar sa certi un duhovnic este obraznicie nu marturisire. I se poate vorbi cu bun simt si smerenie unui duhovnic pt a cere binecuvantare sa mergi la alt preot. Oricum de pe pozitii taioase nu o sa convingi preotii cum sta treaba cu cipurile. Mai sunt unii care dispretuind preotii pro cip au ajuns sa creada ca nu au nevoie de preoti deloc ca se mantuiesc iesind din Biserica, crezând ei ca nu mai are har nimeni. Saccsiv, asa cum mustri intrusii de ce nu mustri si obraznicia manifestată prin limbaj murdar. Faptul ca este cineva mărturisitor nu inseamna ca trebuie sa arunce cu vorbe scoase de la răcoare. Legionarii nu vorbeau asa, erau foarte exigenți, erau o elita. Nu ar fi acceptat in jurul lor asemenea limbaj. Cine ia legionarii de model, acela sa facă lucrurile de calitate, la standarde legionare, nu stAndarde de cartier. Auzi ce vorba: vierme. Pai sfinții se făceau pe ei însisi viermi nu pe altii, poate doar pe ereticii prozeliti ii mai numeau câini sau serpi. Dar mulți in jurul nostru sunt spălați pe creier ei nu sunt vicleni in ceea ce afirmă. Cui i se pare ca sta țeapăn in lupta anti sistem sa ia seama sa nu cada. Se pot trezi multi care cu smerenie sa o ia inainte celor care au refuzat acte cu cip dar mai apoi s-au lepădat din cauza mîndriei inchinandu-se lui antihrist.

    Apreciază

    • el said, on decembrie 20, 2015 at 6:33 pm

      alextatulea

      @Laur NU e vreun ignorant nedus la biserica, aici te inseli, e SARPE trimis sa muste si sa otraveasca constiinta mai slaba a fratilor.
      Iar pentru hoardele de VICLENI militanti si obraznici eu NU am vorbe de blandete!

      Apreciază

  20. Vasi said, on decembrie 20, 2015 at 2:35 pm

    Fratilor, care luati actele cu cip si afirmati ca nu v-ati lepadat inca, ca nu e pecetea finala! Va amagiti zicand ca e in regula sa luati actele si ii mai smintiti si pe altii!
    Stiti ce faceti voi? Luand actele il ajutati pe Antihrist sa-si implementeze sistemul de sclavie asupra omenirii, implementarea actelor biometrice este pasul spre cipuirea oamenilor, ce nu intelegeti? Aduceti-va aminte ce spunea Aaron Russo direct de la sursa Rockefeller, ca acesta este scopul FINAL, cipuirea tutoror oamenilor!

    Refuzati,protestati impotriva actelor biometrice, nu le acceptati si Dumnezeu va veni in ajutorul nostru cu alte solutii! Ganditi-va ca pentru faptul ca la noi nu sunt inca buletine biometrice obligatorii este un semn ca Dumnezeu inca ne protejeaza pentru ca noi VREM ASTA, NOI II CEREM AJUTORUL, cei care nu vor aceste acte si pentru RUGACIUNILE PARINTILOR nostri care se roaga in cine stie ce manastiri si colturi ale lumii!!

    Apreciază

  21. o oarecare said, on decembrie 20, 2015 at 3:32 pm

    Dragii mei,traim vremuri grele. Nu trebuie sa ne miram ca duhovnicii nostri nu nu ne vorbesc despre documentele cu cip. Nu toti au aceleasi daruri. Nu e gresit sa- i spunem duhovnicului despre pericolul acestor documente. Sa nu ne asteptam sa vorbeasca in public despre asta. E posibil sa nu aiba incredere in noi, dar e posibil si sa aiba o alta opinie, adica sa creada ca sunt bune. E posibil sa fie mai putin informat.

    Sa nu uitam cum a fost aruncata in derizoriu aceasta problema. In plus, preotilor nu li se permite sa discute despre asta si nu oricine risca. Au si ei ispite, ce aceea trebuie sa procedam cu intelepciune. Ne mărturisim cat mai sincer, iar daca intr-o discutie particulara vedem ca parintele nu bine informat in privinta documentelor cu cip, ii facem cadou o carte in care cîneca care are cuvant cu putere multa mărturisește adevarul despre cipuri. Scopul nostru nu e sa fim politic corecti, ci sa ne mantuim.

    Apreciază

  22. o oarecare said, on decembrie 20, 2015 at 10:11 pm

    Am reusit sa traduc o parte din text. Exista regionalisme pe care nu le-am gasit in dictionare. Am intuit sensul global, asadar.

    «Зрите, братие, аще и много понудят вас печать или карту прияти, то аще и кров пролияти, или имение лишитися, то с радостию притерпите, точию не мозите поклонитися многоперстой их прелести».
    … выдержки из книги: …

    ” Vedeţi, fraților, dacă pe voi mulţi vă vor constrânge să acceptati pecetea sau cardul, sa va lipsiti și de adăpost sau de proprietate, apoi cu bucurie sa suferiti, nu puteti venera farmecele lor menite sa va uneasca cu Sistemul. ”
    … Extrase din carte : …

    Как известно, в 1666 году многие христиане были уверены, что в этот год наступит конец мира. Зиновий Мних тогда написал свою книгу, чтобы убедить современников, что еще не время апокалипсиса и указал его признаки. Но, когда мы ее сегодня читаем, то видим, что она написана для нашего времени. Оригинал книги хранится в Почаевской Лавре.
    Este cunoscut faptul că , în 1666 mulți creștini erau incredintati că în acel an este sfârșitul lumii . Zinovy Mnich a scris apoi cartea sa, ca sa-i convingă pe contemporanii săi că nu este momentul Apocalipsei și a aratat semenele acesteia. . Dar atunci când o citim astăzi , vedem că este scrisa pentru vremurile noastre. Cartea originală se pastreaza in Lavra Poceaev.

    Вопрос: Которами хощет вещьми увезати ум человеч сопротивник Божий?
    Întrebare:Prin ce lucrari poate sa identifice omul pe potrivnicul lui Dumnezeu?
    Ответ: Сими вещьми имать егда видят непреоборимы его коварствы и различными напастьми, тогда повелит слугам своим да дадят им три печати да не без единой быти могут. И тако волею приидут поклонитися ему.
    Raspuns: Lucrarile lui se recunosc cand se va vedea viclesugul lui irezistibil si diferite nenorociri, apoi cand porunceste slujitorilor sai sa va dea trei peceti, dar ar putea fi una singura. Si, de asemenea, veti vedea vointa de a vă inchina lui.
    Вопрос: Которыя умыслет печати?
    Intrebare: Care este scopul pecetii?
    Ответ: Первое воздвигнет гонение на православных христиан, да не имут где главы подклонити. И егда не может сильных преодолети тогда повелит слугам своим престати от мучительства и повелит им ину заповедь творити, да вси поне неволею приимут, еже есть сия. Повелит творити некая писмена на картачьках с тайным именем, да без тех не могут путь шествовати, да на тое глядя ведоми будут, и без беды пройдут камо хотят.
    Răspuns : Prima este ca declanseaza persecuția creștinilor ortodocși, dar nu e nici o rușine, în cazul în care nu ne inchinam lui. Și când nu-i pot pot birui pe cei puternici, atunci porunceste slujitorilor lui chinuri si inchisori pentru acestia pentru a fi pecetluiti fara voia lor. Porunceste unele carduri cu nume secret fara de care nu se va putea calatori.

    Второе имя свое тайно имать, писати егоже никтоже уведает от земных сими словесы, 666.
    Третие в куплях и продаяниях печать его имать распространяться овии волию приимут печать его без мучения и без нужды не хотящии его прияти, от потребныя нужды смерть приимут.
    Al doilea, nume sau secret unic, gravat cu 666 .
    Cea de a treia, la cumparare si la vanzare, pecetea ii ajuta pe cei care o primesc de bunavoie sa se descurce fara probleme, insa pimejdie de moarte primesc si ei.
    Вопрос: Может ли избыти от сея печати поне хотя малии?
    Intrebare: Se poate sa scape de consecintele de la pecetea sa, desi e foarte mica?

    Apreciază

  23. Oleg said, on decembrie 21, 2015 at 8:13 am

    Traducerea mai corect:
    Am reusit sa traduc o parte din text. Exista regionalisme pe care nu le-am gasit in dictionare. Am intuit sensul global, asadar.

    «Зрите, братие, аще и много понудят вас печать или карту прияти, то аще и кров пролияти, или имение лишитися, то с радостию притерпите, точию не мозите поклонитися многоперстой их прелести».
    … выдержки из книги: …

    ” Vedeţi, fraților, daca chiar mult va vor constrige să acceptati pecetea sau cardul, chiar si singe sa varsati si de adăpost sau de proprietate sa va lipsiti, apoi cu bucurie sa suferiti, numai nu va inchinati la inslaciunea lor cea cu multe degete(traducere directa )
    … Extrase din carte : …

    Как известно, в 1666 году многие христиане были уверены, что в этот год наступит конец мира. Зиновий Мних тогда написал свою книгу, чтобы убедить современников, что еще не время апокалипсиса и указал его признаки. Но, когда мы ее сегодня читаем, то видим, что она написана для нашего времени. Оригинал книги хранится в Почаевской Лавре.
    Este cunoscut faptul că , în 1666 mulți creștini erau incredintati că în acel an este sfârșitul lumii . Zinovy Mnich a scris apoi cartea sa, ca sa-i convingă pe contemporanii săi că nu este momentul Apocalipsei și a aratat semenele acesteia. . Dar atunci când o citim astăzi , vedem că este scrisa pentru vremurile noastre. Cartea originală se pastreaza in Lavra Poceaev.

    Вопрос: Которами хощет вещьми увезати ум человеч сопротивник Божий?
    Întrebare:Prin ce lucrari voieste a lega mintea omului potrivnicul lui Dumnezeu?
    Ответ: Сими вещьми имать егда видят непреоборимы его коварствы и различными напастьми, тогда повелит слугам своим да дадят им три печати да не без единой быти могут. И тако волею приидут поклонитися ему.
    Raspuns: Cu acestea, cind va vedea ca nu i-a putu birui prin viclesugurile lui si diferite napaste a tunci va porunci slugilor ca sa le dea trei peceti vara de care nu vor putea exista, si asa cu voia vor veni si se vor inchina lui..
    Вопрос: Которыя умыслет печати?
    Intrebare: Ce fel de peceti va inventa?
    Ответ: Первое воздвигнет гонение на православных христиан, да не имут где главы подклонити. И егда не может сильных преодолети тогда повелит слугам своим престати от мучительства и повелит им ину заповедь творити, да вси поне неволею приимут, еже есть сия. Повелит творити некая писмена на картачьках с тайным именем, да без тех не могут путь шествовати, да на тое глядя ведоми будут, и без беды пройдут камо хотят.
    Răspuns : In primul rind va incepe persecutia crestinilor ca sa nu aiba unde sa-si puna capul. Si cind nu va putea birui pe cei puternici atunci va porunci slugilor sale ca sa conteneasca chinuirile si o lata porunca le va da sa o implineasca ca toti macar de nevoie sa priimeasca urmatoarele. Va porunci sa scrie careva scrieri pe carticele(carduri mici ) cu nume tainici ca fara aceastea sa nu poata calatori si ca privind la acestea sa fie cunoscuti si asa fara primejdie se vor duce unde vor voi.

    Второе имя свое тайно имать, писати егоже никтоже уведает от земных сими словесы, 666.
    Третие в куплях и продаяниях печать его имать распространяться овии волию приимут печать его без мучения и без нужды не хотящии его прияти, от потребныя нужды смерть приимут.
    Al doilea va scrie numel sau in chip tainic astfel ca nimeni din cei de pe pamint sa nu cunoasca in acest chip: 666 .
    Cea de a treia, in cumparare si vinzare pecetea lui are sa se extinda, unii o vor primi de buna voie far chin si fara sila, iar cei ce nu o vor primi ddin cauza lipsei celor necesare vor primi moartea.
    Вопрос: Может ли избыти от сея печати поне хотя малии?
    Intrebare: Pot sa scape de pecete macar citiva putini?
    Ответ: Малии нецыи якоже рекл еси, не обезавшыяся суетами мира сего, но оплевавше сласти и красныя мира сего, но в мира живуще, тех не прельстит сопротивник
    Careva putini precum ai zic, care nu s-au legat cu desertaciunile acestei lumi, ci au scuipat dulcetile si cele frumoase ale lumii acesteia, dar care traiesc in lume pe acestia nu ii va insela vrejmasul.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.