SACCSIV – blog ortodox

Un alt scop al invaziei islamiste: TRANSFERUL DE SUVERANITATE …

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 17, 2015

Iata comentariul sorei Mirela postat la Inca una: INTERZIS PASUNATUL in perioada 6 decembrie – 24 aprilie:

A venit vremea ca, după toate cedările, să cedăm şi paza graniţelor!

http://www.activenews.ro/externe/CONTRA-NOSTRA.Transfer-istoric-de-suveranitate-pregatit-de-UE-Frontierele-nationale-vor-fi-aparate-de-o-noua-forta-de-politie-a-Comisiei-Europene-127770

Comisia Europeană pregatește cel mai mare transfer de suveranitate de la înființarea blocului comunitar: o poliție subordonată direct Bruxelles-ului, care va interveni la frontierele externe ale UE, indiferent dacă statul respectiv este sau nu de acord.
Potrivit Financial Times, proiectul prevede că ultimul cuvânt asupra înființării noii forțe de poliție îl va avea Comisia Europeană, indiferent de refuzul unora dintre statele UE.
Noua structură urmează să fie alcătuită din forțe terestre și navale și va acționa numai prin decizia Comisiei Europene.

ATENŢIE: Germania și Franța sunt statele care au promovat intens această nouă structură. Afluxul uriaș de imigranți, faptul că au pătruns extrem de ușor în spațiul Schengen a dus la această măsură care permite oficialilor de la Bruxelles sa intervină direct la granița oricărui stat în situații care implica securitatea UE.

INCREDIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BATJOCURA NU MAI ARE LIMITE! Islamiştii sunt invitaţi de către „Merkel” să ne colonizeze, iar din cauză că aceştia au ascultat-o, noi pierdem dreptul de a decide controlul la graniţe!
Se pare că această nouă forţă de poliţie a fost un alt scop al invaziei!

Cititi va rog si:

TEST RADICAL pentru Uniunea Europeană. Proiectul care propune cel mai mare TRANSFER DE SUVERANITATE de la înfiinţarea UE

 

Tagged with: ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on decembrie 17, 2015 at 2:02 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

    • nimeni said, on decembrie 17, 2015 at 10:08 pm

      Cu ceva ani in urma se vorbea de o astfel de forma de politie a Uniunii Europene, peste politia tarilor membre si uite ca se adevereste si asta acum. Nu mai stiu prin ce carte si a cui citisem despre acest lucru, cu vreme in urma.
      Toate cele spuse in trecut, prind acum contur.

      Apreciază

  2. tibi said, on decembrie 17, 2015 at 2:45 pm

    Papa de la Roma: „Nu există iad, toate religiile într-una singură, acceptăm orice…”
    http://marturieathonita.ro/papa-de-la-roma-nu-exista-iad-toate-religiile-intr-una-singura-acceptam-orice/

    Apreciază

    • nimeni said, on decembrie 17, 2015 at 10:17 pm

      Mda, si Basescu zicea ceva printr-un video de pe youtube, despre transferul, cedarea de suveranitate catre UE.
      Planul lor merge struna.

      Zicea Base ceva despre Agenda Europeana 2020, ca stabileste standarde de educatie (a se vedea introducerea educatiei sexuale in scoli si mai stiu eu ce idiotenii), cred ca despre astfel de standarde era vorba ca din cele bune nu se intrezaresc.

      min.6:35

      Apreciază

  3. Orthodox said, on decembrie 17, 2015 at 3:09 pm

    Apreciază

  4. ultimul mohican said, on decembrie 17, 2015 at 3:54 pm

    moise guran tocmai ce „populariza” ieri,16.12.2015, intr-o emisiune la radio initiativa de „transfer de suveranitate la frontiere”. L-am auzit in masina. Ma doare pana la os cand vad cum ne adancim.

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on decembrie 17, 2015 at 5:31 pm

    http://www.capital.ro/romania-vizata-direct-de-amenintarile-rusiei.html

    gopo la 17 decembrie, 14:10 a spus:
    Nu inteleg de ce protesteaza Rusia, are intentia sa atace Europa de se simte amenitata de arme defensive ? Reactiile uneori exagerate ale Romaniei, Poloniei si Tarilor Baltice sunt eplicabile istoric, au trecut printr-o perioada crunta si lung

    Ce uşor puneţi botul la tot ce-i jidovesc ( ce altceva sunt cei care conduc America, sau România, decât evrei, sau slugi cumpărate de ei !? ). Dar când ne vom trezi pe cap cu atacurile ruşilor, probabil că nu ei vor acea de suferit ( cel mult nişte mercenari )de-ai lor !), ci noi !â Atunci când ruşii ne-au făcut cel mai mare rău din Istoria noastră, erau conduşi tot de evrei. Iar cei trimişi la noi, să implementeze prin jaf şi crime inimaginabile comunismul,în frunte cu Hanna Robinshon ( Ana Pauker) şi Saul Bruchner ( Silviu Brucan) ce credeţi că erau ?
    Voi nu suflaţi în iaurt, ci în pânzele celor ce jefuiesc într-o veselie ţara asta !

    Apreciat de 1 persoană

    • nikodim said, on decembrie 17, 2015 at 8:24 pm

      Radu Humor,
      Se cam vede deja ca un nou Reich, al IV-lea, renaste in Europa sub forma NATO-UE&scut si in lume, sub forma ISIS-„primaveri arabe”, iar unul din scopurile sale vitale, promovate sub masca falsei ideologii a „valorilor pacii si democratiei” (pe care le simtim din plin pe pielea noastra , dar tot refuzam sa ne trezim la Adevar), se pare ca este, pe langa exterminarea Credintei in Rastignit (cum se exprima in cadru restrans, elita „progresista tanara si frumoasa”) si reluarea vechilor campanii „drang nach osten” de strapire a Rusiei spre prosperitatea spatiului vital al viitoarei civilizatii universale fara EL.
      La cat de asiatici,inapoiati si salbatici sunt rusii va fi o bagatela pentru „comunitatea internationala civilizata” la cat de avansata e ea, sa puna papucul pe ei, mai ales cu „scutul” cu care multi dintre noi ne mandrim ca un popor liber si independent ce suntem, SUB el…si mai ales, SUB cei ce l-au adus aici pe acest „scut”, si care ne indruma necontenit in mod civilizat sa luam „act”( dupa „act” si tot asa si alt „act” s.a.m.d.) si sa stam cuminti in toate „pozitiile” corecte politic si democratic pentru a ne alinia si a fi patrunsi in toata fiinta noastra nationala de „binefacerile democratiei”.
      Sa speram doar ca intr-o buna zi in timpul acestui nou „drang nach osten”, care a ajuns prin teritoriul „democratizat” ucrainistan, noi, coparticipanti la coalitia de democratizare a estului salbatic, nu vom avea surpriza sa constatam ca Stalingradul s-a mutat pe la Deveselu, penetrandu-ne neasteptat, evident ne-democratic specific rusesc, reactiv si radiologic „scutul”, din toate pozitiile democratice si nedemocratice posibile… Noi speram! Insa dupa cat de docili si democratizabili ne dovedim a fi, s-ar putea sa plangem iar ca rusii sunt rai cu noi care n-avem nicio vina ca i-am muscat din placere sau la comanda de sub „scutul” pe care noi nu l-am vrut…dar SUB care ne-am complacut. Iar cei SUB care ne-am complacut, in caz de ceva neplacut, vor fi departe la ei in bunastrarea lor si pe noi ne vor lasa aici, cum au mai facut-o acum 70 de ani. Deci speram, dar nu prea vrem sa ne vindecam…

      Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.