SACCSIV – blog ortodox

SISTEMUL A INVINS prin campania PRO CIP a preotilor si intrusilor …

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 16, 2015

Iata cateva comentarii postate la Inca una: INTERZIS PASUNATUL in perioada 6 decembrie – 24 aprilie:

STOP RFID

Acum cateva ore, a venit in vizita pe la noi, o buna prietena a surorii mele, o credincioasa care merge pe la toate manastirile si bisericile si la toate maslurile posibile. A venit vorba de card si zicea ca toti preotii au primit carduri de sanatate si cand se duc in pelerinaj fac o cruce mare pe pasaportul biometric si-l ,,binecuvanteaza”. Mentionez ca aceasta fata este cununata de un preot, deci stie bine ce vorbeste. Mai zicea ca nu poate sa tina nici macar trei zile post pentru ca ia medicamente. I-am zis ca acceptarea actelor electronice e lepadare, dar parca vorbesti cu peretii. M-am enervat si am iesit afara din casa ca nu mai puteam sa ascult argumentele de doi lei cu care incerca sa ma imbrobodeasca. Cam astea sunt datele de pe teren si viitorul este sumbru.

Mirela

Confirm că ştiu şi eu mulţi preoţi care au primit cardul de sănătate. De fapt, ştiu rarisimi care nu au primit. De ce? Unii: ce să facem? Altul: Sunt bolnav, dar altul chiar i-a criticat la predică pe „zeloţii care se ocupă de lucruri absolut fără importanţă, precum paşapoartele cu cip”. Mi s-a făcut greaţă, îmi venea să-i răspund în biserică şi asta aş fi făcut dacă ar fi fost permis. Dar lumea a fost mulţumită că scapă de procese de conştiinţă. Să aleagă între sănătate şi Dumnezeu? Mai bine nu trebuie, ne-a liniştit preotul că nu e nici o problemă cu cardurile.
Alţii şi-au făcut paşapoarte biometrice, inclusiv copiilor, ca să meargă în „Ţara Sfântă” (unde se pare că se sfinţesc inclusiv cipurile) . Dintr-un grup de „pelerini”, jumătate aveau paşapoarte cu cip, deşi ar fi putut să meargă cu paşapoarte temporare. Justificarea tacită era de genul: pentru aşa o sfinţire, ne e permis să luăm acte biometrice! Ca şi cum pelerinajul la Ierusalim ar fi poruncă similară pelerinajului la Mecca, uitând că ascultarea e mai mare decât jertfa, cum i s-a spus regelui Saul.
Impresia mea este că unii oameni, inclusiv acea „credincioasă” de mai sus care nu ratează nici o mănăstire şi nici o slujbă, sunt farisei, crezând că, prin jertfa de preumblare, Îl vor obliga pe Dumnezeu să le treacă cu vederea lepădarea prin cipuri. Gen: ne rugăm pentru bunăstare şi pentru sănătate, deci Dumnezeu trebuie să ni le dea. Întrucât fără acte cu cip le pierdem, e permis să luăm actele.

cosminmatiu

Cel ce este credincios in putine este si in multe, si majoritatea celor ce iau acum cardurile vor lua si cipul implantat. Sunt sfinti athoniti care nici macar nu au vizitiat toate manastirile din Athos. Eu personal nici nu tin neaparat sa vizitez Locurile Sfinte pentru ca Dumnezeu este viu iar Ierusalim ceresc trebuie sa facem din inima noastra.

mihai

Frate ce spui tu am observat si eu, la mine in fam cu exceptia mea si al fiicei mele toti au luat cardul de ,,sanatate” cu ambele maini

mircea.v

STOP RFID,

eu am auzit exact la fel, cu aceleasi argumente, de la calugar. Sant vorbiti :). Cu Ierusalim, si ca ce bine, si nu avem ce face… Dupa o conversatie de 2 minute s-a enervat si a plecat. E vorba de Manastirea Caraiman, facuta de Parintele Gherontie Puiu, avand instiintare de la Preasfanta Fecioara. Acum e confiscata de Daniel, cu tot ce implica.

Si Sfantul Paisie spunea ca de multe ori mai mult pierzi decat castigi cu ocazia pelerinajelor, agitatie, calatorie, aglomeratie, stres…Turism „duhovnicesc”. Mai bifam una…

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on decembrie 16, 2015 at 10:44 am

    Marea Lojă Națională din România construiește templu lângă marea moschee. Despre templu și moschee

    http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/marea-loja-nationala-din-romania-construieste-templu-langa-marea-moschee-despre-templu-si-moschee-576142.html

    Apreciază

    • Prahovean said, on decembrie 16, 2015 at 6:14 pm

      Acum aș vrea să îi văd pe cei care s-au dus să protesteze contra moscheii, dacă au curaj să facă acum aceleași lucruri. Tare am bănuiala că organizatorii protestelor anti-moscheea la chestia astălaltă vor tăcea chitic.

      Apreciază

  2. cosminmatiu said, on decembrie 16, 2015 at 10:54 am

    Cred ca in aceste zile ai mult mai mari sanse de mantuire in lume decat in manastire.
    Eu personal ma simt mult mai bine sa merg intr-un loc la biserica unde ma linistesc decat sa umblu pe la toate manastirile, nu vad nici un folos si nici un castig in asta. Ca mergi sa vizitezi obiective turistice e una pentru ca alea sunt deja istorie si personajele moarte de mult, dar in ceea ce priveste credinta, Dumnezeu si sfintii sunt vii si lucreaza si ii avem langa noi.

    Apreciat de 1 persoană

    • un fir de praf said, on decembrie 16, 2015 at 3:24 pm

      corect ca mergi acolo unde te simti cel mai bine dar sa mergi sa te spovedesti dupa sfintele canoane este foarte important si asta o sa o poti face doar in manastire nu orisicare doar acelea 1 din 20 cum spunea pr Ioanichie Balan eu asa am simtit ca trebuie si e bine si nr de duhovnici buni care-si propun mantuirea ta si a lor sunt cei ce lupta impotriva documentelor biometrice

      Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on decembrie 18, 2015 at 1:38 pm

      cosmin

      Şi eu cred că acum sunt mai multe şanse de mântuire în lume decât în mănăstire. Măcar te poţi informa, îţi faci singur program şi nu eşti obligat să asculţi de vreun stareţ căzut. Ştiu cazuri de mănăstiri unde maicile trudesc la lucruri materiale până la epuizare, altele nu pleacă de la câmp cu lunile, lipsesc şi de la liturghie (obligate), li se impune acceptarea documentelor cu cip etc. Nici vorbă de ideea patristică a rucodeliei de maxim 6 ore zilnic, ci trudă fizică permanentă, doar asta, până la tâmpire.
      Cât despre pelerinajul la Ierusalim, citisem o profeţie în care se spunea ca, în vremurile din urmă, să nu mergem.
      Aşa este, căci pelerinajele în „Ţara Sântă” cu care se împopoţonează iluzoriu unii, crezând că s-au umplut cu virtuţi/merite e prilej de smintire şi de cădere. Preoţi ghizi te invită să cumperi pietre zodiacale sau diamante, te „botezi” în Iordan, intri, cânţi şi te rogi în biserici catolice care nici măcar nu au virtuţi istorice sau estetice, te împărtăşeşti fără post anterior, iar în ziua aceea mănânci carne, deşi e vineri (preot!) etc.
      Dacă nu ai repere dogmatice solide, antiecumeniste, devii ecumenist, căci ţi se pare că e dovadă de dragoste şi de creştinism autentic să te înfrăţeşti cu catolicii şi să te rogi în bisericile lor.
      Cât depre „botezul” în Iordan, oamenii se supuneau supliciului de a se băga cu capul în apă rece de dragul „sfinţirii”, iar reacţia şi atitudinea lor arăta că ei chiar aveau impresia că se sfinţesc prin acea mascaradă ne/anticanonică.
      Era utilizată formula „se binecuvintează robul lui Dumnezeu X, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh”, deci nu se spunea „se botează”, însă un preot mi-a spus că este ne/anticanonic să fie invocată Sf. Treime. Nu ma pricep la acest aspect, dar am văzut clar că oamenii care participau la acest circ grotesc credeau că acela e botez. Ce să le spui, când tocmai un preot îi îndemna la asta, iar alţii nu ziceau nimic împotrivă?

      Apreciază

  3. Dextro said, on decembrie 16, 2015 at 11:15 am

    M-am ambiționat 3 ani să circul doar cu pașaport temporar insă, pentru că fac naveta in străinătate saptamanal și pentru că, oricum, americanii mi-au scanat retina si mi-au luat amprentele de când lucram in Irak, l-am acceptat. Știu însă clar că ăsta este ultimul pas inainte de ”marea alegere” și-mi fac planuri, cum să fac să scap de implant, să scap copiii de implant. Nu mi-e teamă pentru mine, eu voi fi prea bătrân ca să mai am ce pierde refuzând semnul fiarei ”pe mâna dreaptă sau pe frunte” ci mă tem pentru copii cărora le va fi foarte grea alegerea. Incerc să-i invăț de acum că societatea asta colorată nu este decât o iluzie a fericirii dar decizia pe care atunci o vor lua depinde și de partenerul de viață pe care și-l vor alege. Oricum, preotii care spun că chipul nu este o problemă, ori sunt analfabeti, ori sunt ignoranti, ori sunt rău voitori. Oamenii care pot să refuza chipul acum s-o facă, care nu pot, să ia aminte și să-și pregătască viața astfel incât să poată refuza măcar adevăratea marcare, ce va urma și care va fi prezentată la fel de firesc ca și asta.

    Apreciază

    • Mirela said, on decembrie 16, 2015 at 1:58 pm

      Părintele Hristofor: „daca veti accepta mai intai asigurarea, apoi in al 2-lea rand CNP-ul, in al 3-lea rand – pasaportul, nu veti mai avea cale de intoarcere, veti fi ca niste zombie, vi se va lua mintea, nu veti mai discerne si-atunci veti pasi in continuare si le veti accepta pe toate in continuare. Iar intr-un sfarsit veti intinde linistiti mana si fruntea”

      Apreciază

    • Riko said, on decembrie 16, 2015 at 8:41 pm

      @Dextro Poate incepe de maine marea schimbare, daca acum nu esti inca batran, nu cred ca vei apuca varsta de prea batran inainte de pecete. Am vazut din 2012 cum toate tarile au inceput sa se inarmeze si sa se pregateasca de razboi. Au trecut 4 ani de atunci, iar un razboi mondial este necesar pentru a produce panica si supunere. Iar teroristii sunt iara un motiv pentru implantruri. Arata-I la Dumnezeu ca esti hotarat si cat de repede poti reprofileazate, Si sa sti ca iti va fi grau pentru ca dracii vor incerca sa faca tot ce pot si o sa te ispiteasca doar sa nu renunti, o sa-ti bage bete-n roate. Daca sti ca ei fac asta poti sa o faci. Daca nu incerci sa faci ceva in privinta asta si crezi ca nu e nici o problema, constientizeaza ca deja esti putin cu mintea incetosata si nu mai vezi pericolul. Asa pare din perspectiva mea, si credi ca si altii vad la fel, intocmai ca o gaina intr-un pom si cu vulpea ce merge roata in jurul pomului, iar gaina urmareste vulpea pana ameteste si cade jos.
      Daca nu-ti pasa de tine, renunta la pasaportul biometric, cardul bancar, leapada-te de ele pentru copii tai, daca nu-i duci la biserica in fiecare duminica iti va fi greu sa-i faci sa inteleaga ce se intampa cand mai cresc, pentru ca vor si ei sa mearga la club cu colegii sau alte.

      Apreciază

  4. Gabriel M. said, on decembrie 16, 2015 at 11:15 am

    Trist. Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa ne impotrivim cat mai mult la uneltele astea de inrobire. Eu inca nu am primit cardul si sper sa rezist. Pe toti din jurul meu i-am sfatuit sa nu ia dar toti l-au luat. Unii cu retinere altii cu bratele deschise. Dar daca si preotii au luat… e trist.

    Eu intr-un peco am surprins un preot care intreba de promotii si carduri cu puncte. Atat de mult m-am mahnit. Imi venea sa plang.

    Sa ne rugam oameni buni ca nu putem lupta singuri. Doar cu Mantuitorul nostru Hristos Dumnezeu putem sa biruim vrajmasii nostri multi si vicleni. Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu mijloceste pentru noi la Domnul nostru sa ne scoata din ispite si primejdii.

    Apreciază

    • Ramona Elena said, on decembrie 16, 2015 at 12:57 pm

      Doamne ajuta!

      Cu ajutorul Lui Dumnezeu am refuzat cardul de sanatate si permisul auto cu cip.
      Consecintele: risc sa pierd serviciul (desi nu are nici o legatura permisul auto cu activitatea pe care o desfasor intr-un birou), parintii nu vor sa ma mai vada niciodata din acest motiv.
      Ceea ce este mai dureros este ca nu te mai sprijina nimeni cu un cuvant (nimeni dintre credinciosii si preotii care sunt de acord cu actele biometrice).
      Ni se tot impune toleranta fata de minoritati, dar tocmai noi, minoritatea anti-cip nu suntem acceptati in societate.
      Este greu. Trag insa nadejde ca Dumnezeu nu va ingadui mai mult decat putem duce.
      Imi doresc sa cunosc persoane care sunt in situatii asemanatoare pentru a ne mai intari unul pe celalalt prin cuvinte.
      Doamne ajuta!

      Apreciat de 1 persoană

      • cosminmatiu said, on decembrie 16, 2015 at 2:06 pm

        Daca am fi de-ai lumii, lumea ne-ar iubi, dar asa lumea ne uraste si e doar inceputul.
        Cand trece o zi de-a noastra trece si una de-a lor, vine sfarsitul nostru dar vine si al lor. Pe masura ce trece timpul si ceea ce ei au citit si au luat in gluma se va implini, vor deveni tot mai porniti impotriva noastra pentru ca ii va cuprinde indoiala si isi vor da seama ca au fost inselati si atunci se vor simti mustrati de simpla noastra vedere la fel cum un om cu hainele albe dar negre de mizerie se simte murdar cand vede unul cu hainele albe curate. Porunca intai este sa iubim pe Dumnezeu mai mult decat oricine pe acest pamant, cine vrea sa o incalcam devine dusmanul mantuirii noastre

        Apreciază

      • Mirela said, on decembrie 16, 2015 at 2:23 pm

        Elena

        Să te întărească Dumnezeu, să te miluiască şi să te ocrotească! Va avea El grijă de tine şi-şi va răsplăti jertfa, după promisiunea pe care ne-a făcut-o că nu se va pierde nici o lacrimă de-a noastră şi nici din lacrimă vreo parte. Sunt aşa vremuri de cernere încât numai în El ne putem pune nădejdea. Decât să fii cu o familie care merge pe calea lui antihrist şi a ajuns să te urască pentru că ai refuzat să mergi şi tu pe aceeaşi cale de pierzare, mai bine eşti cu Dumnezeu.
        Pe de altă parte, ştii că numele Ramona e al unui zeu egiptean? E Amon Ra. Nu ştiu pe care dintre ele îl foloseşti, dar cred că ţi-ar fi de ajutor ca, în cazul în care pe acesta, să îl schimbi cu Elena. Numele nu e întâmplător, ci este purtător de putere („Si am văzut Numele lui Dumnezeu venind cu putere multă”), care poate fi benefică sau nu. Invocându-se, prin numale tău, un zeu, te păgubeşti sufleteşte.

        Doamne-ajuta!

        Apreciază

      • nick said, on decembrie 16, 2015 at 2:26 pm

        o sa pierzi tot ce ai in curand daca mergi pe drumul adevarului…..oamenii din jurul tau(inclusiv si familia) vor incerca sa te traga inapoi ptr ca sunt influentati de duhuri rele si nu si-au gasit calea inca!tu trebuie sa mergi cu credinta in DUMNEZEU inainte si EL iti va gasi un sprijin inclusiv aici pe pamant ca sa poti trece prin toate!oricat de mult ai suferi sa nu-ti pierzi increderea in mantuire niciodata!

        Apreciază

      • CorneliuS said, on decembrie 16, 2015 at 3:27 pm

        Am refuzat cardul,de fapt nu detin nici un fel de card si asa ca si dumneavoastra imi fac planuri cum sa imi scap familia si mai ales copilul de implant .Am inceput sa ma pregatesc in tehnici de supravetuire in salbaticie si sper ca prin bunavointa lui Dumnezeu sa razbesc. Chiar in momentul de fata sant un pic bolnav si nici nu m-am mai dus la medic deoarece nu am card . Sincer nu mi-e frica. Poate voi fi pus in situatii critice dar am mai fost pus.Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce iar daca imi da o grija inseamna ca stie ca voi putea trece peste ea depinde doar sa vreau. Cu Dumnezeu inainte si nimic fara de Dumnezeu.

        Apreciază

      • Liliana said, on decembrie 16, 2015 at 8:12 pm

        Curaj!Sintem mai multi in situatia ta,Ramona Elena.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • cca70 said, on decembrie 16, 2015 at 9:48 pm

        @ Ramona
        Nu esti singura si eu am refuzat cardul de sanatate cu cip, sau mai exact i-am dat foc, ca m-am trezit cu el in cutia postala, si nu am semnat nicaieri de primirea lui..
        Dar referitor la permis auto:
        Repet, nu are cip,..m-am informat temeinic direct la sursa ( poiltie) are doar cod de bare, asta da, e evident

        Eu am luat permisul , dar acesta este ultimul pas facut de mine, pentru ca urmatoarele acte sigur vor avea cip, si nu le voi lua
        Deci, curaj, nu esti singura decat in familia ta, cum sunt si eu ,neinteles de parintii mei

        Apreciază

      • Raluca said, on decembrie 17, 2015 at 12:10 am

        Ramona Elena,
        De ce sa-ti pierzi serviciul daca ai refuzat cardul de sanatate si permisul auto cu cip? Nu inteleg. Ce legatura are ce ai facut tu cu serviciul? Cu atat mai mult cu cat lucrezi la birou, si deci nu esti obligata sa folosesti masina.
        Eu am refuzat cardul de sanatate, si cei de la serviciu nu stiu acest lucru si nici n-au de ce sa-l stie. Permis auto nu am, pentru ca nu am masina.
        Eu una nu mai astept sa ma sprijie cineva cu vreun cuvant. Ar fi bine sa ne obisnuim cu aceasta situatie. Sa ne punem nadejdea in Dumnezeu si nu in oameni. A, daca vom intalni si oameni care sa gandeasca ca si noi e minunat, dar daca nu, trebuie sa mergem inainte fara a avea asteptari de la nimeni, inclusiv de la “fratii” ortodocsi de la care putem primi uneori, in naivitatea noastra, ca sa n-o numesc prostie, cele mai neasteptate lovituri.

        Apreciază

      • Ecaterina said, on decembrie 17, 2015 at 1:54 pm

        Elena, după cum vezi, nu ești singură. Și eu sunt în aceeași situație. Unii spun că sunt nebună. Ei și?.. Dumnezeu știe cel mai bine cum sunt. Doar El contează. Am întrebat preoții dacă și-au luat cipurile și mi-au zis că da. La întrebarea mea, „cum Părinte?…, l-ați luat?” Mi-a răspuns…, „dar ce, îmi bagă cipul în suflet? NU. Este doar un card inofensiv”. Sunt pierduți deja foarte mulți preoți. Nu-i interesează.
        L-am întrebat pe un preot, „Părinte, de ce acceptați ca statul să intre în Sfânta Biserică cu camerele video?” Mi-a răspuns, „ne păzesc crucile” (?!!!) Am rămas șocată. I-am spus atunci, „Părinte, daca a ajuns sistemul antihristic să ne „păzească”, Dumnezeu ce rol mai are?”… Am plâns în ziua aceea tare mult. Credeam că pică cerul pe mine. Aceleași întrebări, ca tine Elena, mi le pun și eu. Nu de puține ori mă simt singură. Cu toate acestea, mă înarmez cu răbdare, citesc rugăciuni, Viețile Sfinților, Biblia și Dumnezeu cu Sfinții nu întârzie niciodată să îmi dea răspunsuri. Trebuie să te rogi. Mi s-a întâmplat nu o dată să mă rog seara și a doua zi – uneori chiar la prima oră – să primesc răspunsul. Rugați-vă fraților și Dumnezeu vă va lumina. Dumnezeu să vă ocrotească !

        Apreciază

      • Mirela said, on decembrie 18, 2015 at 11:26 am

        Ecaterina,

        Să spui, mai ales ca preot, că nu-ţi bagă cardul în suflet mi se pare mare obrăznicie, ticăloşie, prostie şi decădere. Oare despre pecetea antihristică se spune că „ţi-o bagă în suflet”, sau în mână/frunte? Deci, e clar că şi pe aia o va lua, după acelaşi raţionament.
        După cum se vede, unii sunt aşa de făţarnici încât nici nu-şi recunosc căderea, ci vin cu justificări tâmpite, ca şi cum sfinţii şi marii duhovnici care au vorbit împotriva cipurilor şi ne-au zis clar să nu le luăm ar fi nişte debili, iar ei (cei care le promovează), nişte deştepţi şi luminaţi.
        Iar că sunt crucile apărate de camerele de luat vederi e fără cuvinte. Vai de cei care se lasă călăuziţi de aşa vicleni de preoţi, căci se vor trezi în iad, crezând că vor moşteni raiul.

        Apreciază

  5. geo said, on decembrie 16, 2015 at 12:10 pm

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/stunning-explanation-how-infamous-ford-f250-truck-ended-isis-hands

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/did-saudi-arabia-just-clear-way-invasion-syria-and-iraq

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/road-galactic-serfdom-libertarian-lessons-star-wars

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/which-corporations-own-white-house

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/you-want-war-russia-ready-war

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/grant-williams-end-road

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/dark-days-ahead-main-power-supplier-brazil-olympic-games-pulls-out

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/tens-thousands-properties-be-dumped-london-real-estate-market-2017

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/us-commandos-arrive-syria-kurds-ask-it

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/all-los-angeles-schools-closed-due-credible-terror-threat

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/isis-twitter-handles-traced-uk-government-hackers

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-14/big-banks-caught-using-credit-default-swaps-destroy-nations

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/denmark-confiscate-gold-jewelry-valuables-refugees

    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-15/european-nations-throw-eu-plan-seize-border-sovereignty-impose-standng-border-force

    http://www.eubusiness.com/news-eu/italy-migrants.15lg

    http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/british-government-admits-selling-internet-7017287

    http://thefifthcolumnnews.com/2015/12/10-secret-armies-of-the-central-intelligence-agency/

    https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/12/15/toxic-water-soaring-lead-levels-in-childrens-blood-create-state-of-emergency-in-flint-mich/

    http://www.washingtonsblog.com/2015/12/syrian-chemical-weapons-attack-false-flag-turkey-isis.html

    http://www.thenewamerican.com/usnews/foreign-policy/item/22141-nato-weapons-helped-make-boko-haram-worlds-deadliest-terror-group

    http://libertyblitzkrieg.com/2015/12/14/at-facebook-some-hate-speech-is-more-equal-than-others/

    http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2015/december/14/if-you-want-security-pursue-liberty/

    http://www.usatoday.com/story/news/2015/12/08/cdc-bioterror-lab-regulator-replaced/76976554/

    Pentru traducere:

    https://translate.google.ro/?hl=ro

    https://translate.yandex.com

    https://www.bing.com/translator

    Apreciază

  6. gheorghe said, on decembrie 16, 2015 at 3:51 pm

    e atat de multe inselare in lumea incat uneori ma intreb daca nu si eu sunt cel inselat!draga Ramona Elena eu cred ca majoritatea de pe acest blog sunt intr-o situatie asemnatoare tie!si tocmai asta ne uneste macar putin!nici eu nu detin vreun permis ,card si supravietuesc momentan!ce o mai fi om vedea cu ajutorul lui Dumnezeu!

    Apreciază

  7. STOP RFID said, on decembrie 16, 2015 at 4:06 pm

    Am vazut ca aceasta fata nu suporta adevarul, zicea ca nu trebuie sa te mai gandesti la rau ca atragi lucrurile negative, si ca trebuie sa-ti vezi de viata. Deci sa accepti toate cardurile posibile si sa nu te gandesti decat la bine. Spunea SF. Nil Athonitul ca daca le vei vorbi oamenilor despre antiHrist o sa ti-i faci dusmani, vorbeste oamenilor de carduri si se schimba la fata, se simt cu musca pe caciula.

    Apreciază

  8. STOP RFID said, on decembrie 16, 2015 at 4:40 pm

    La sfantul sinod, toti Sfintii Parinti au dat anatemei un preot monofizit, numai unul singur nu a vrut sa-l dea anatemei, vrand sa-si justifice parerea lui. Toti Sfintii Parinti i-au zis, ca mai intai trebuie sa-l dea anatemei iar apoi poate sa se justifice, fiind amenintat ca daca nu se hotaraste sa-l dea anatemei in scurt timp, va fi dansul dat anatemei, si scos in afara Bisericii. Pana la urma parintele a dat anatemei ereticul, dar odata cu aceasta, nu a mai vrut nici sa se justifice. Exista dracul justificarii ereziei, a acceptarii actelor electronice si a facerii de rau, dar odata date anatemei aceste lucruri nu mai simti nevoia sa te justifici.

    Apreciat de 1 persoană

  9. florin said, on decembrie 16, 2015 at 5:39 pm

    Am auzit de preoti care binecuvanteaza pasapoartele biometrice,oare ei nu stiu ca necuratia nu se poate binecuvanta, nu poti sa binecuvantezi urina si apoi sa o bei ca tot urina e, am auzit de cazuri cand a binecuvantat piatra si a mancat paine am auzit ca a binecuvantat apa din mare si a baut apa buna Iisus a binecuvantat apa la nunta din Cana si sa facut vin iar necuratia necuratie ramane

    Parca nu intamplator sunt prigoniti ciobani in aceasta perioada , Iisus sa nascut intr-o iesle.

    Apreciază

  10. maxim said, on decembrie 16, 2015 at 6:21 pm

    Majoritatea se vor da cu sistemul antihristic si ecumenist-eretic. Noi sa nu uitam regulile date noua de Sfintii Parinti, caci noi suntem turma mica, adica Biserica Cea Sfanta:

    http://strajeriiortodoxiei.webs.com/

    Apreciază

  11. Laur said, on decembrie 17, 2015 at 2:43 pm

    Ce e mai odios? Cardul de sanatate, ori dosarul electronic de sanatate??? Credeti ca refuzand cardul scapati de DES? Odata ce fiecare dintre noi suntem mai mult un numar decat un nume (mergeti la orice institutie doar cu numele, adresa, etc… daca nu dati CNP-ul nu conteaza), inseamna ca mantuirea nu consta in ne-acceptarea diverselor unelte de insclavizare ale sistemului, fiindca ar insemna sa iesi complet din societate, ci implinirea poruncilor si invataturilor lui Hristos: ai credinta, nadejde si iubire in toate actiunile tale. Manturea poate si trebuie sa se lucreze si in sanul comunitatii, nu numai in afara acesteia. Cat timp inca mai putem participa la Sfanta Liturghie, eu am nadejde in mantuire, indiferent de CNP-uri, carduri, permise, legi anti-tero, etc, etc.

    Apreciază

    • Ioio said, on decembrie 17, 2015 at 9:43 pm

      Cardul de sanatate, ori dosarul electronic de sanatate?

      Sti, acum cativa ani la teveu a aparut o papusa ce sapunea asa: Ortodocsi astia au cerut CA CArdu de sanatate sa nu se mai numeasca asa si iete ca sistemu la redenumit CARDUL de sanatate.
      Nu se mai cheama DRAC de sanatate ci LU DRAC. Intelegi tu laur ?i-a lasat Dumnezu.

      Credeti ca refuzand cardul scapati de DES
      Auzi la el, ce problema are ?
      DES ?
      Pai despre asta-i vorba aici ? Despre renuntarea voita la libertate e vorba. Cedarea cu voie a ceea ce ti-a lasat Dumnezeu. Pai de renunti la asta si trecand in sclavia satanei ………………….

      Apreciază

    • Mirela said, on decembrie 18, 2015 at 11:11 am

      Laur,

      Nu ştiu dacă, refuzând cardul de sănătate, scap de DES, dar ştiu că, făcând asta, ascult de marii noştri duhovnici şi de sfinţii care ne-au zis să nu luăm acte biometrice. Eşti tu mai luminat de Duhul Sfânt decât ei? Crezi că, prin raţionamentele tale, te plasezi deasupra lor?

      Spui: „inseamna ca mantuirea nu consta in ne-acceptarea diverselor unelte de insclavizare ale sistemului, fiindca ar insemna sa iesi complet din societate, ci implinirea poruncilor si invataturilor lui Hristos: ai credinta, nadejde si iubire in toate actiunile tale”.

      Deci, să acceptăm şi pecetea antihristică, iluzionându-ne că „avem credinţă, nădejde şi iubire în toate acţiunile”?
      De ascultare ai auzit?
      Părintele Hristofor din Tula şi alţi mari duhovnici spun că mintea celor care vor lua acte biometrice se va întuneca, voinţa lor va scădea, încât nu vor putea refuza pecetea şi vor găsi justificări pentru acceptarea ei. Vezi că s-ar putea ca, prin acceptarea cardului/ cardurilor, să fi ajuns în starea asta.
      Ia tu ce doreşti, dar nu-i mai amăgi şi pe alţii cu teoriile tale, ca să nu dai socoteală şi pentru căderea lor!

      Apreciază

  12. Irina said, on decembrie 17, 2015 at 9:46 pm

    Mai, asa de bine va inteleg, chiar amu dupa ce am fost intr-o zi la un acatist si am mai ramas cu tineri ,,de virsta mea” ma simteam parca is de pe alta lume, toti asa receptivi cu facebook, gagdet si nu stiu ce care in genere nu am idee. Si inca parintele ca cartea ,,Nu va lepadati de Hristos, nu va insemnati cu 666” e apocrifa, toti au carduri, ca nu e pericol… Am inceput si eu a plinge chiar, toti asa se mira de mine, ca as fi interesanta, stranie… Mare inselaciune in ziua de azi, Doamne, miluieste-ne, intareste-ne!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.