SACCSIV – blog ortodox

JANDARMERIA, cu ciobanii e ciuma, cu tinerii frumosi si liberi de pe facebook e muma

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 15, 2015

Ati citit desigur despre aceste mizerii:

Parlamentul a hotarat: maxim 3 caini / turma de oi la munte, 2 caini la deal si 1 caine la campie

Inca una: INTERZIS PASUNATUL in perioada 6 decembrie – 24 aprilie

Ca atare mii de ciobani au protestat azi in fata Parlamentului. Dar fiind ciobani si nu tineri frumosi si liberi de pe facebook participanti la vreo revolutie Soros, au fost intampinati de jandarmi echipati ca de razboi:

main protest

Foto: https://www.google.ro/search?tbm=isch&tbs=simg:CAQSigEahwELEKjU2AQaAAwLELCMpwgaYgpgCAMSKPUd3B70Hdserh7xFNYe8x3eHq4YxDn_1PsE5vyvDObU5wjn-PtMr8S4aMPmSjjORq8hqt4KuNMCAVXVkdeYGNY6G2FyL4BQKELIerKfkio5L1XB_1gG3D9OevmiADDAsQjq7-CBoKCggIARIEgF5DSAw&sa=X&ved=0ahUKEwjgrLby1d7JAhVIsxQKHfT_AxAQwg4IHygA&biw=1024&bih=559#imgrc=r9T_WO074J1cKM%3A

Si de jandarmi calare:

Foto: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/imaginile-zilei-ciobanii-care-au-luat-cu-asalt-parlamentul-intampinati-de-jandarmi-calare-video-134306.html

Ba mai mult, iata ce putem citi la Măsuri după proteste: Amendă RECORD pentru ciobani de pe DC NEWS:

Jandarmarie Capitalei a anunțat că a luat primele măsuri în urma protestului de astăzi al ciobanilor de la Parlament.

Vorbim de o amendă record pentru organizatorul acestui proces care s-a ales cu o amendă de 20.000 lei.

Iată comunicatul integral transmis de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București:

Pe timpul desfășurării acțiunii de protest, o parte dintre manifestanți a rupt cordonul de ordine publică, blocând căile de comunicație rutieră și reușind să pătrundă prin acte de violență în curtea Parlamentului României.

În urma forțării cordonului de ordine publică, unul dintre jandarmii din dispozitiv a fost lovit, fiind necesară intervenția medicală de specialitate.

Ca urmare a acestor acțiunii de protest organizate în zona Parcului Izvor, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a luat măsura sancționării cu suma de 20 de mii de lei împotriva organizatorului, pentru nerespectarea locului și perimetrului destinat adunării publice și pentru neluarea măsurilor de întrerupere a adunării publice, când constată că au intervenit fapte de natura să tulbure ordinea publică, conform art 26, alin 1, lit. b și c din Legea nr.60/ 1991, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice.

De asemenea, au mai fost identificate și sancționate 6 persoane din grupul celor care au forțat cordonul de ordine publică, cu suma de 500 de lei fiecare, pentru instigarea și recurgerea la acțiuni violente, conform art. 26, alin 1. Lit e din Legea nr.60/ 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice.

În zilele următoare, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București va continua identificarea tuturor celor care au încălcat prevederile legale și au pus în pericol siguranță celorlalți participanți la manifestarea publică.

Jandarmeria Capitalei asigură toți cetățenii că va adopta de fiecare dată o atitudine corectă, echidistantă și legală față de toate manifestările desfășurate în spațiul public, însă nu va tolera acțiuni care pun în pericol siguranța persoanelor, a bunurilor sau orice alte atitudini care pot aduce atingere legilor în vigoare.

   Comentariu saccsiv:

Echidistanta …

In timpul revoltelor colective impotriva Bisericii Ortodoxe ce facea jandarmeria? Corina Dragotescu, asa pro George Soros cum e ea, recunostea ca la 21:30 dupa ceas fortele de ordine se retrageau invitand parca multimea sa ocupe carosabilul. Pai cand jandarmerie “e cu noi”, ce ciocniri sa mai aiba loc?

 

Tagged with: , ,

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on decembrie 15, 2015 at 11:05 pm

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on decembrie 15, 2015 at 11:24 pm

      un derbedeu obraznic, INUTIL si puturos ajuns militian….”mandria” tarii si reprezentantul „dreptatii” ….

      Apreciază

  2. carla said, on decembrie 15, 2015 at 11:16 pm

    Ca sa functioneze dupa regulile LOR, cei amendati la miting vor trebui sa se adreseze in instanta, pretinzand sa plateasca toate amenzile, zilele pierdute si costurile aferente deplasarii, aceia care au propus, votat si validat asemenea legi tembele, inflamand astfel pe toata lumea. Revolta justificata nu poate incapea in articolul de lege 26, alin 1, lit. b și c din Legea nr.60/ 1991, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice.
    Se pot estima si evenimente mai ferme din partea ciobanilor batjocoriti.

    Apreciază

  3. el said, on decembrie 15, 2015 at 11:17 pm

    nu se tem jigodiile ordinare de militieni de caii aceia ca intr-o zi or sa-i arunce jos si or sa-i calce in pcioare cum li se cuvine?
    le doresc FIECARUIA sa dea de un dulau furios care isi respecta dreptul sau de viata si proprietate al stapanului sau cioban incalcate grosolan de dobitoacele cu legea si aplicarea ei….
    CALDUROS…. un dulau /pe cap de militian….si odata lesinati si pisati de frica in izmene „vitejii” ….sa-i „salveze” apoi GRABNIC de organe arabetele de arafat „salvatorul” la care se inchina ei !!!

    Apreciază

    • Radu said, on decembrie 16, 2015 at 7:12 pm

      nu ai ce sa le ceri sunt doar niste gorile fara creier daca au gandirea unui pusti de scoala generala e bine…
      o sa isi ia si ei plata la vremea cuvenita sa nu ii prinda ciobanii in afara programului ca nu ii vad bine pe aia…

      Le sterge o bata ceva un urdar o caţă peste cap de nu vad cum îi cheamă…
      Ăştia sunt românii care au rămas români verzi români drepţi ca bradul nealteraţi de comunism si noua ordine…

      Apreciază

    • el said, on decembrie 17, 2015 at 12:29 am

      Radu

      niste hahalere parazite si proaste care n-au muncit NICI O ZI cu adevarat in viata lor indraznesc sa ameninte oamenii aceia care STIU ce e truda si produc valori REALE cu care se ghiftuiesc inconstientii aia nesimititi care-i ameninta si le omoara animalele, MAI PREJOS decat animalele acelea fiind ei insisi.
      nici o grija MACELUL e la usi….NIMIC NU CRUTA ! primii in linia intai STIE Dumnezeu pe cine si-a agonisit nimicirea….chiar si pamantul acesta facut curat si sfant de Dumnezeu are o LIMITA de suportabilitate si imputiciunile hulelor si pacatelor lor determina RASPLATA lor viitoare care iata: ….VINE !!! …
      o VEZI ??? eu DA !

      Apreciază

  4. cosminmatiu said, on decembrie 15, 2015 at 11:35 pm

    Psalm 108
    „5. Pune peste dânsul pe cel păcătos şi diavolul să stea de-a dreapta lui.
    6. Când se va judeca să iasă osândit, iar rugăciunea lui să se prefacă în păcat.
    7. Să fie zilele lui puţine şi dregătoria lui să o ia altul;
    8. Să ajungă copiii lui orfani şi femeia lui văduvă;
    9. Să fie strămutaţi copiii lui şi să cerşească; să fie scoşi din curţile caselor lor;
    10. Să smulgă cămătarul toată averea lui; să răpească străinii ostenelile lui;
    11. Să nu aibă sprijinitor şi nici orfanii lui miluitor;
    12. Să piară copiii lui şi într-un neam să se stingă numele lui;
    13. Să se pomenească fărădelegea părinţilor lui înaintea Domnului şi păcatul maicii lui să nu se şteargă;
    14. Să fie înaintea Domnului pururea şi să piară de pe pământ pomenirea lui, pentru că nu şi-a adus aminte să facă milă.
    15. Şi a prigonit pe cel sărman, pe cel sărac şi pe cel smerit cu inima, ca să-l omoare.
    16. Şi a iubit blestemul şi va veni asupra lui; şi n-a voit binecuvântarea şi se va îndepărta de la el.
    17. Şi s-a îmbrăcat cu blestemul ca şi cu o haină şi a intrat ca apa înlăuntrul lui şi ca untdelemnul în oasele lui.
    18. Să-i fie lui ca o haină cu care se îmbracă şi ca un brâu cu care pururea se încinge.”

    Apreciază

  5. Mirela said, on decembrie 16, 2015 at 12:14 am

    Foarte frumoasă/ originală democraţie! Aveam dreptate că doar „tinerii frumoşi şi deştepţi” au drepturi!

    Ciobanii au blocat căile de comunicație rutieră, reușind să pătrundă prin acte de violență în curtea Parlamentului României. ______Crimă! Întreb: tinerii frumoşi şi deştepţi nu tot pe străzi au mers? Ei erau 25.000, nu 3.000 şi nu au blocat circulaţia? Cum? Levitau?

    Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a luat măsura sancționării cu suma de 20 de mii de lei împotriva organizatorului, pentru nerespectarea locului și perimetrului destinat adunării publice ________________ Sigur, ciobanii ar fi trebuit să stea la locul destinat lor, adică în ţarc, nu să umble hai-hui pe străzile cinstitei capitale, care trebuie să primească de la ciobani doar caimacul, nu şi copitele lor .
    Doar” tinerii frumoşi şi deştepţi” brand Soros sau Colectiv pot umbla liberi pe unde vor, proştii ţării, NU!

    Au mai fost identificate și sancționate 6 persoane din grupul celor care au forțat cordonul de ordine publică, cu suma de 500 de lei fiecare, pentru instigarea și recurgerea la acțiuni violente, conform art. 26, alin 1. Lit e din Legea nr.60/ 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice. ____________ SIGUR, cu proştii de ciobani şi-au amintit de lege! Păi, dacă atacul a fost la Parlament, cum să nu fie sancţiuni? Sari gardul unde sunt ALEŞII?? Blasfemie!!!
    Dacă arunci cu pietre în biserici nu e violenţă, nici lege care să o pedepsească, dar să îndrăzneşti tu, cioban prost, să intri în Casa Poporului!!! Că doar de prost ce eşti poţi să crezi că aia e casa noastră, a tuturor românilor care formăm acest popor, când ea e Casa poporului ALES!
    Nu ziceam bine că aleşii vor ca ei= statul să fie noul dumnezeu al nostru? Păi dacă în bisericile lui Hristos poţi să arunci cu pietre, dar la parlament nu poţi călca nici iarba, că te pasc amenzi grele, ce dovezi mai trebuie?

    Cică avem un minister creat special ca să ne audă doleanţele. Ştiţi că era o propunere de a se construi un monument în faţa Parlamentului, Deceneu pe un falus. Probabil era o revărsare de sinceritate a aleşilor în privinţa modului în care ne tratează pe noi şi ţara.
    Dacă tot nu s-a construit (poate nu avea rost, că oricum se vede cu ochiul liber), mă gândesc să propun un monument înlocuitor. Idei:
    1. o coasă mare, cu lama în sus şi coada verticală ( înaltă cam cât vechiul monument), eventual ţinută de un cioban cu dulamă şi figură fioroasă. Sau de un personaj elocvent. Să fie şi nişte hoituri de politicieni trădători întinse pe jos.
    2. Sf. Ştefan cel Mare (tot o statuie mare şi impozantă), cu sabia lui la fel de sfântă scoasă ca pentru atac. Pe jos, căpăţâni de boieri trădători. Idee: iată că îi mai poate paşte şi pe „înalţi” beleau, uite cum au fost micşoraţi!
    3. O pădure de trădători traşi în ţeapă, eventual cu bustul lui Vlad Ţepeş în centru, de două-trei ori mai înalt decât ei.

    Nu de alta, dar ca să le amintească parlamentarilor că acestea fac parte din istoria poporului pe care ei îl calcă total în picioare acum. Se ştie că istoria se repetă şi cred că îşi amintesc toţi „vorba lui Lăpuşneanu”: PROŞTI; DAR MULŢI!
    Cred că astfel de monumente ar fi pe înţelesul lor şi ar putea da roade, chiar dacă acum sunt AUTIŞTI faţă de ţară şi de noi.

    Apreciază

  6. JE said, on decembrie 16, 2015 at 1:11 am

    – 5.000 de oieri au luat cu asalt Parlamentul. Dezvăluiri despre culisele războiul împotriva oierilor!
    http://bit.ly/1Uw71nb

    – „Ciobanul” sub acoperire, infiltrat la Protestul Oierilor, pe lângă Tăriceanu
    http://bit.ly/1YeNBc6

    Apreciază

  7. JE said, on decembrie 16, 2015 at 1:22 am

    Miza e alta: Subventiile de Agro-Mediu!

    – Odată cu avansul din subvenție, fermierii vor primi și 85% din plățile pe agro-mediu. Ce suprafețe sunt eligibile pentru plată
    http://bit.ly/1JankPV

    Oare prostovanii astia din jandarmerie si toti bugetarii astia imbecili se intreaba cine si din ce le va plati pensia? O sa-i vedeti murind de foame cu pensii de mizerie si ciuciu spagi si abuzuri, ca nu vor mai avea unde iar cine fura acum nu fura sa imparta cu ei!

    Apreciază

  8. carla said, on decembrie 16, 2015 at 9:27 am

    E revoltator cand alesii bat cuie in talpa poporului care ii plateste. INSA:
    sa nu ignoram cum, dupa ce s-a reusit daramarea guvernului Ponta, au inceput toate vuvuzelele sa faca lobby pentru decredibilizarea parlamentului ales (asa cum a fost el ales, totusi este mai legitim decat guvernul „de tehnocrati”, numit).
    Ce urmeaza? Parlamentul „meu”? Sau lipsa lui totala si implicit lipsa oricarei forme de democratie? Cu ce o inlocuim? Cu dictatura „tehnocratiei”?
    Se pare ca legea cainilor de la stana a fost data prin 2006. Ciobanii erau pe munte, n-aveau monitor oficial la ei. N-au aflat pana i-a amendat cineva. Totusi CINE a zgandarit tocmai ACUM ciobanii?
    Normal, chiar daca sunt alesi, parlamentarii n-ar trebui sa voteze legi care nu au fost suficient timp in dezbatere publica, fara sa fi avut timp categoriile vizate, sa inteleaga capcanele si sa le sesizeze alesilor, care fireste nu sunt specialisti universali.

    Apreciază

  9. carla said, on decembrie 16, 2015 at 9:35 am

    Oare de ce nu ma mir ca nu vad la miting nici o asociatie de protectie a animalelor, care sa fie ingrijorata de soarta ciobanestilor caini, care urmeaza sa fie eutanasiati sau sa ingroase numarul maidanezilor?
    Aceia militeaza doar pentru cei care ii platesc?

    Apreciază

  10. geo said, on decembrie 16, 2015 at 11:25 am

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3359510/Inside-ISIS-capital-Raqqa-beheadings-crucifixions-bombs-sky.html

    http://www.evz.ro/putin-a-fost-fotografiat-in-1920-si-apoi-in-1941-tot-mai-multa-lume-e-convinsa-ca-presedintele-rus-detine-secretul-nemuririi-pentru-ca-se-stie-exact-ce-a-facut-in-ultimii-500-de-ani-galerie-foto.html

    http://www.animalzoo.ro/leoaica-lavinia-a-fost-uciza-de-partenerul-sau-petrica-leii-fusesera-transferati-de-la-baia-mare-in-africa-de-sud/

    http://www.bzi.ro/taxa-de-smecher-suma-uriasa-ceruta-de-relu-fenechiu-locuitorilor-din-cartierul-de-lux-al-iasului–foto-531889

    http://www.evz.ro/de-cite-ori-a-luat-pozitie-bor-fata-de-defilarea-cu-catuse-o-practica-salbateca-inumana-umilitoare-nu-numai-pentru-victime-dar-si-pentru-simplii-spectatori-romania-lui-cristoiu.html

    http://www.evz.ro/romania-penibila-si-urgentele-au-ajuns-sa-fie-taxate-cu-50-de-lei.html

    http://www.evz.ro/temerile-ca-printre-refugiati-se-pot-infiltra-teroristi-se-adeveresc-ce-au-gasit-politistii-in-bagajale-migrantilor-descoperiri-socante.html

    http://www.evz.ro/coruptia-poate-ucide-si-pe-patru-roti-politistii-spagari-au-dat-permise-unor-soferi-care-au-provocat-accidente-rutiere-exclusiv-evz.html

    Ca sa practici pescuitul nu o poti face decat pe balti cu taxa (cel putin pe langa Bucuresti), asa ca si vanatoarea ar trebui permisa numai in zone private special amenajate (asa cum are Tiriac la Bals).

    Aberant este ca se permite vanatorilor sa intre pe o proprietate privata fara acordul proprietarului pentru a vana.

    Nu trebuie să fii vânător ca să vezi lipsa legii pe toate dealurile și mai ales pe toți munții. Fiecare are câți câini vrea, de obicei mulți, și nu poate avea grijă de toți. O haită de 10 câini este greu de hrănit suficient. Câinilor dacă le este foame au prostul obicei să plece la vânat. De animale. Sălbatice. Pe care noi teoretic le protejăm cel puțin în anumite zone. Vă zic eu ce este complet, dar complet ne-drept? Că în România asta, a se citi toată, cu excepția ariilor protejate IUCN categorie 1a (sub 0,0001% din teritoriu), dar și acolo uneori, nu mai există nicio zonă sigură pentru animalele sălbatice. Parcurile Naționale sunt o mare glumă. Mergeți dvs. și povestiți-le ciobanilor că nu au voie cu câini. Este o mare nevoie de reglementare, măcar în anumite zone, a numărului de animale domestice care pătrund. Este păcat că lumea chiar crede că unica justificare pentru reducerea numărului de câini este că afectează vânătorii. Greșit. Afectează tot ecosistemul, toate animalele sălbatice, peste tot. Ăsta este adevărul. Iar protestul ciobanilor mă face să mă gândesc: dar pentru animalele sălbatice, cine iese în stradă?

    Din păcate publicul vede doar vânătorii care și-ar apăra interesele lor cu această lege. Dar limitarea numărului de câini este o măsură benefică nu numai pentru animalele sălbatice, dar și pentru turiști și chiar pentru câinii sunt ținuți la stâni înfometați.

    Și așa cum vânătorii au senzația că-s buricul pământului în pădure, la fel și ciobanii se simt stăpâni peste pășuni. Unii se impun cu pușca, alții cu câinii. Mergeți vara pe traseele montane din țară, să vedeți cum trebuie să vă apărați mai tare de câini decât de animalele sălbatice.

    http://btonline.ro/2015/12/imagini-socante-fermier-botosanean-amenintat-cu-arma-de-vanatoare-pe-proprietatea-sa-video/

    Ati fost atacati vreodata de 10 dulai ciobanesti care fac legea pe campii, in lunci si poiene, peste tot in tara, pe domeniul public? Caci de fapt ciobanii isi tin oile pe domenii publice de cele mai multe ori, nu platesc un impozit corect nici pentru pasunat nici pe venituri, baga banii la saltea. Ati vazut vreun cioban care si intretine pasunile pe care le exploateaza, aflate intr-o degradare progresiva? Ati vazut vreodata cioban care sa cumpere lemne de foc?? Nu, pentru ca taie tot ce le iese in cale, pe gratis. Ati vazut vreodata cioban taind in natura zeci de puieti de mesteacan sau stejar doar pentru ca animalele lui sa manance frunzele?? A, nici pe asta nu ati vazut-o? Ati vazut ciobani manandu-si oile la pascut pe taluzurile proaspetelor autostrazi, distrugand inierbarile, si stabilitatea acestor suprafete?? Ati vazut vreo mare cheltuiala a vreunui cioban cu stana din lunca vreunei ape, ca sa faca vreun sistem de epurare? Daca ati fi vazut macar ceva din toate astea, atunci sa le mai plangeti de mila!!

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20669000-explicatia-reactiei-dure-ciobanilor-povesti-horror-vanatori-care-macelarit-cainii-ciobanilor.htm

    Disparitia oieritului s-a dorit de mult timp (cu scopul de a controla complet lantul alimentar al populatiei prin intermediul corporatiilor), insa pana acum nu a tinut. Acum au gasit o alta portita, se incearca din nou, ca – vezi dumneata – protejam vanatul. O gluma proasta.

    Intrebarea este cum de a semnat Iohannis asa ceva, el nu a observat ca e neconstitutionala?

    http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-20668929-sediul-marii-loje-nationale-din-romania-primit-unda-verde-consiliul-general-municipiului-bucuresti.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-20668847-consiliul-general-municipiului-bucuresti-aprobat-marti-construirea-trei-blocuri-11-sapte-trei-etaje-langa-muzeul-memorial-tudor-arghezi.htm

    Apreciază

    • el said, on decembrie 17, 2015 at 11:02 am

      geo


      „Trebuie reglementat in primul rand regimul cainilor de la stanele respective. Nu exista in momentul de fata niciun fel de protectie. Daca acestia nu au elemente de identificare, ei pot fi considerati pradatori si pot fi impuscati de catre vanatori sau de cei care sunt proprietari sau membri ai asociatiilor de vanatoare”, a spus Constantin la finalul intalnirii cu protestatarii.

      „Vor sa fie o reglementare mult mai clara astfel incat sa existe o protectie fata de cainii care pazesc stanile respective”, a mai spus ministrul in aprilie, potrivit publicatiei citate.”______DA mai , ai vazut ce ii roade pe ei? CONTROLUL TOTATL. si al cainilor, TOATE faptuzurile TREBUIE „reglemenatate” cu cip…ca sa poata si OMORATE ORICAND !

      asta e planul lor ….urmeaza dupa cainii maidanezi___care chipurile erau „nefolositori” si ” prea Multi”, cainii ciobanesti___chiar daca putini si folositori, deci FARA explicatie ca in prima etapa a planului____ si apoi……ia ghici CINE?

      OAMENII ! Pe aceeasi Schema si model: nefolositori, prea Multi, obligatoriu de controlat… pardon de „reglementat” !

      VICLENIA INDRACITA a mincinosilor si PRADATORILOR acestei Tari :

      „Ati fost atacati vreodata de 10 dulai ciobanesti care fac legea pe campii, in lunci si poiene, peste tot in tara, pe domeniul public? Caci de fapt ciobanii isi tin oile pe domenii publice de cele mai multe ori, nu platesc un impozit corect nici pentru pasunat nici pe venituri, baga banii la saltea. Ati vazut vreun cioban care si intretine pasunile pe care le exploateaza, aflate intr-o degradare progresiva? Ati vazut vreodata cioban care sa cumpere lemne de foc?? Nu, pentru ca taie tot ce le iese in cale, pe gratis. Ati vazut vreodata cioban taind in natura zeci de puieti de mesteacan sau stejar doar pentru ca animalele lui sa manance frunzele?? A, nici pe asta nu ati vazut-o? Ati vazut ciobani manandu-si oile la pascut pe taluzurile proaspetelor autostrazi, distrugand inierbarile, si stabilitatea acestor suprafete?? Ati vazut vreo mare cheltuiala a vreunui cioban cu stana din lunca vreunei ape, ca sa faca vreun sistem de epurare? Daca ati fi vazut macar ceva din toate astea, atunci sa le mai plangeti de mila!!”_____asa mai, ciobanii sunt VINOVATII de saracirea si indobitocirea poporului !!! MAGISTRAL! au mai gasit niste….”vinovatI” de „reglementat”…..de preferinta cu CIP ca sunt periculosi acolo singuri pe camp …. no comment!

      cum poate fi un popor intreg INDOBITOCIT de niste SRABA LIMABRE cu 2 ani de scaoala de reedicare numiti „ziaristi” ! mass-media iadului

      Apreciază

  11. Radu said, on decembrie 16, 2015 at 7:07 pm

    Jandarmeria nu e nimic altceva decat un calau al sistemului si o unealta fara minte de opresiune pentru cei care inca nu si-au dat seama…
    Musculosii aia nu au nimic in cap asta e prima regula ca sa intrii la jandarmerie sa fii dobitoc si RETARDAT…

    Protestul ciobanilor a fost ceva original si nu creat de vreun ong sau ceva de aia si au chemat fortele de securitate nu cumva sa isi faca singuri dreptatea ciobanii ca ii vad in stare…

    Bravo lor pentru atitudine si pentru curaj macar de ar fi mai multi romani asa nu au ei jandarmi cati romani ar putea sa fie cu acest curaj si atitudine !

    Se va gasi o solutie la panarama asta de lege probabil sa ii dea in judecata sa ceara despagubiri ceva…cu un avocat bun se poate desi e scump

    Apreciază

    • Mirela said, on decembrie 17, 2015 at 12:50 am

      Părerea mea este că, dacă ciobanii au reuşit să se organizeze de pe vârfuri de munte fără facebook şi internet, poate şi fără telefon (oare s-au aşteptat „aleşii” la asta?), ceea ce consider că e o performanţă remarcabilă, vor putea şi să angajeze un avocat bun care să le apere interesele. Iar preţul, împărţit la mii de oameni, nu poate fi unul semnificativ.
      Pe de altă parte, potrivit declaraţiilor unui student provenit dintr-o familie de ciobani, la protest au venit vreo 10.000 de oieri, dar autobuzele (parcă) au fost blocate la intrarea în capitală, deci aceia nu au fost lăsaţi să participe.
      „Interesantă” mi s-a părut marea discrepanţă între relatările jurnaliştilor în privinţa numărului de oieri: am văzut avansate cifrele: (peste) 1000, 2000, 3000, 5000, 8000. Nu e cam prea mare diferenţa? Cum de pe tinerii frumoşi şi deştepţi i-au numărat repede şi exact şi au ştiut că-s 25.000 (deci, ar fi fost mai greu de numărat)?
      Lor le-au numărat tabletele şi telefoanele cu cip, iar ciobanilor nu au putut să le numere şubele?

      Apreciază

    • el said, on decembrie 17, 2015 at 7:40 pm

      Remus

      aha, ii deranjau cainii cioanilor liberi prin pasuni si paduri ca isi permiteau „nerusinatii” sa tulbure sedintele lor de UCIDERE GRATUITA a animalelor salbatice !……
      si la asa „ofensa” si-au lasut masuri de EREDICARE a „daunatorilor” PATIMII lor de UCIGASI !
      cu acte in regula starpesc eu „daunatorii” patimii uciderii si isi fac ei legea si placerea lor acum nestingheriti ! plus BASCA controlul asupra cibanilor pe care-l impun si asuppra felului lor de a trai Independent de sistemul de otravire a masa cu Alimente controlat si propagat tot de ei.
      lasa sa manace toti de la supremarket ….

      Apreciază

    • Mirela said, on decembrie 17, 2015 at 10:12 pm

      Aceste jigodii de conducători chiar cred că singurul nostru drept este acela de vota lupul care să ne mănânce la cină 😦

      Apreciat de 1 persoană

  12. Calator said, on decembrie 17, 2015 at 11:03 pm

    Un cioban si jandarmii

    O imagine cat o mie de cuvinte…

    https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1014382041941548&id=100001092849291&set=a.320936844619408.76394.100001092849291&source=48

    Apreciază

  13. […] JANDARMERIA, cu ciobanii e ciuma, cu tinerii frumosi si liberi de pe facebook e muma […]

    Apreciază

  14. […] JANDARMERIA, cu ciobanii e ciuma, cu tinerii frumosi si liberi de pe facebook e muma […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.