SACCSIV – blog ortodox

FOTO MANUAL: Asta vor invata copiii de clasa a IV-a la ora de EDUCATIE SEXUALA …

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 14, 2015

Societatea civila direct sau indirect aflata sub patronajul Soros se tot arata oripilata cum de copii lor trebuie sa afle la scoala despre existenta iadului, ca atare zbiara neincetat cerand scoaterea religiei din scoli.

Pe de alta parte, aceeasi societate vrea ca micutii sa invete in clasele primare despre asa ceva:

RTEmagicC_lectie.jpg

   Iata si ce putem citi la „Ceva oribil!” Daniel Buzdugan, dezgustat de un manual de clasa a IV-a de Educaţie Sexuală de pe Libertatea:

O imagine a unui manual ce ar urma să ajungă în scoli, pe băncile elevilor de clasa a IV-a, a strâns numeroase reacţii pe internet. Printre cei contrariaţi de lecţiile pe care urmează să se înveţe copii se numără şi Daniel Buzdugan.
O imagine cu una dintre lecţiile pe care urmează să le înveţe elevii de clasa a IV-a, la orele de Educaţie Sexuală, circulă de câteva zile în mediul online.

Este vorba despre descrierea unui act sexual, care le este explicat copiilor în cuvinte cât mai simpe şi în imagini sugestive. Intrigat de respectiva lecţie, care ar urma să fie inclusă într-un manual ce ar urma să apară în şcoli, Daniel Buzdugan a avut un comentariu acid la adresa celor care au aprobat aşa ceva.

„Păi cu așa manual de educație sexuală (cică e o propunere pt. clasa a IV-a) să te tot apuci de treabă, că oricum era prea lungă copilaria! Hai să devenim adulți de la 7 ani, zic:((( Ferească Dumnezeu! Ceva oribil!”, a scris, pe Facebook, Daniel Buzdugan.

 

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ihtiscrist said, on decembrie 14, 2015 at 12:23 am

    La o astfel de educatie, o fapta buna ce ar trebui sa o faca parintii, e sa-i invete pe copii chiulul binecuvantat.

    Apreciat de 3 persoane

    • Mirela said, on decembrie 14, 2015 at 12:53 am

      La aşa manuale nesimţite, cred că ar chiuli şi învăţătorii/profesorii, nu doar copiii.

      Apreciază

      • ioan said, on decembrie 14, 2015 at 10:16 am

        Imi pare rau sa va contrazic. Am un baietel in clasa a iv-a, iar acum 3-4 saptamani am primit de la invatatoare un plic inchis cu specificatia „a se citi doar de catre parinti”. Iar in acel plic, ce sa vezi? Era o scrisoare in care eram rugati sa ne dam /sau nu acceptul – pentru a veni la clasa, nu stiu cine sa le vorbeasca copilasilor (de 9-10 ani) despre pubertate cica si alte alea, cu specificatia ca, mai ales, parintii fetelor sa nu refuze. Desigur ca am bifat ca nu sunt de acord, ca sa ma trezesc, peste 2 saptamani ca sotia e chemata la scoala de catre invatatoarea indignata ca numai noi nu am acceptat sa-l lasam pe baietel la „ora de sanatate”. (fie vorba intre noi, eu intrebasem baietelul daca au mai fost si alti parinti ce nu si-au dat acordul iar baiatul mi-a confirmat ca nu e singurul). Probabil ceilalti parinti au fost „resetati” de d-na invatatoare, ca e un lucru normal ca la 9-10 ani sa le „perverteasca” micutilor mintea vorbindu-le la ce schimbari fiziologice sa se astepte micutii si alte bazaconii. Invatatoare ne-a zis ca e singurul din clasa si ca la acea „ora” de maxima importanta nu stie ce sa faca sau unde sa-l trimita pe baiat. Sotia i-a zis ca daca e o asa mare pacoste pe capul ei sa ne sune inainte si o sa mergem sa-l luam de la scoala.
        Oricum, raul e facut. Probabil ca va fii si baiatul meu pus la curent de catre ceilalti coleg,i despre ce au discutat ei acolo.
        Of, Doamne. Stau si ma intreb cum de s-au descurcat atatea generatii fara „ora de educatie”. Cum de n-am disparut de pe planeta asta. Ce „bine” ca am ajuns in „minunata” lume noua!
        Dumnezeu sa ne ierte ca suntem atat de slabi in fire si duh si sa ne rugam sa ne intareasca cu harul Sau!
        Doamne, ajuta!

        Apreciat de 2 persoane

      • ihtiscrist said, on decembrie 14, 2015 at 1:15 pm

        Orice educatie implica si aspectul practic. Astfel ne dam seama ce s-a dorit de fapt…
        Vom auzi tot mai des de profesoare care le-au explicat unor frumusei mai pe intelesul lor despre normala contopire, profesori atasati de fetite si asta fara sa fie considerati pedofili, experimente intre elevi si… adio inocenta si viata curata.
        …In pacat m-a zamislit mama mea, in pacat m-a educat profesorul, in probe mi-am trait viata si in bataia vantului mi-am lasat inima… Asta deja nu va mai fi rugaciune. Cel mult constatare resemnata.
        Am spus multura mai demult, iar acum e destul de evident: Nu trebuie sa ne mai dam copii la scoala !
        Parintii, cu precadere mama este cel mai bun profesor si invatator al copilului. Mama pune suflet. Un profesor va dicta doar cu orgoliul, egoismul si interesul propriu care de cele mai multe ori este patimas.
        Dupa studiile oferite acasa (adevarata scoala) copilul trebuie indreptat spre un curs de specializare potrivit cu vocatia sa si astfel nu isi va mai toci mintea la cunostinte despre care nu este deloc atras. Un stat crestin, condus demn si suveran de oameni cu credinta dreapta in Dumnezeu ar saluta si ar pune in practica imediat un astfel de proiect, ajutand familiile mai mult ca orice.

        Apreciat de 1 persoană

    • Yogy TheBear said, on decembrie 14, 2015 at 12:10 pm

      Sau ar trebui sa ia si parintii atitudine si sa li se dea mai multa putere in a decide manualele scolii , programa scolii , sau chiar home schooling si scoli private !!
      Stiu ca la noi in Romania este o reticienta fata de un sistem scolar privat….dar ar trebui sa existe asa ceva ca o alternativa la stat !!

      Apreciat de 1 persoană

  2. Radu said, on decembrie 14, 2015 at 4:03 am

    Atat Moraru cat si Buzdugan desi la prima vedere ai zice ca nu e nimic de ei sunt oameni si romani mai buni si mai curajosi decat multi altii dar sa fie atenti ca usor li se poate si lor intampla ceva ca acum se pare ca e la moda metoda asta…

    Bravo si respect Buzdugan mesajul unei celebritati pe asemenea plan are greutate de mii de ori mai mare decat a oricaruia dintre noi BRAVO !

    Cat despre panarama aia nu face altceva decat sa starneasca curiozitatea ceva care la varsta aceea nu e binevenita…
    Sa descopere singuri dupa 18-20 de ani ca pe vremuri din ce am citit asa erau de curati la suflet ca nici nu stiau ce sa faca exact in noapte nuntii asa erau romanii din alte timpuri…o fi minciuna o fi o viziune asa mai „romantica” a istoriei dar oricum ca azi nu era asa lumea pe atunci…

    In tarile din vest au fost incidente la scoala in urma unor astfel de ore si in Canada parintii au fost revoltati si nu numai acolo…

    Dar la noi noi vedem si auzim din lume prin mass media ce trebuie dar nu toata povestea si cu partile rele din vest alea nu exista…

    Nu cred sa se aplice sa se faca astfel de ore O SA IASA SCANDAL o sa vedeti.

    Doamne apara-ne de asemenea primejdii si capcane mai ales pe cei mici si nevinovati ca ei nu au nicio vina asta e cel mai grav lucru !

    Apreciază

  3. el said, on decembrie 14, 2015 at 4:33 am

    uraciunea pustiirii si vremurile de pe urma. si unii mai stau si asteapta bunastarea pamanteasca…

    Apreciat de 3 persoane

  4. adriandirnescu said, on decembrie 14, 2015 at 6:32 am

    Asta e si rezultatul miilor de emisiuni matinale la radio unde infocatii vorbitori din studiouri, au teme de discutie cu baze pornografice, sexy, blasfemiatoare, defaimatoare. Se rade mult din nimicuri si se face bascalie din orice , ca se zice ca asa-i romanul… Dar observam ca mai avem putin si ne vom ineca in voma curviilor si a scarbelor sufletesti in care ne-am scaldat atatia ani, cel mai dureros fiind ca , copiii nostri vor prelua crucea aceasta . Inca mai avem timp de pocainta, Dumnezeu face minuni. Noi, cand trecem de partea lui Dumnezeu ? Poate comentariul acesta sa-l vada si Buzdugan si alti oameni care ne fac sa radem degeaba , din spatele microfoanelor de la radiouri …

    Apreciat de 1 persoană

  5. cosminmatiu said, on decembrie 14, 2015 at 8:30 am

    Demonii cu oase si carne

    Apreciat de 1 persoană

  6. geo said, on decembrie 14, 2015 at 8:33 am

    Pe la începutul anilor 2000, Marius Tucă realiza, seară de seară, un talk-show care avea la acea vreme o audienţă foarte mare. Într-una dintre emisiuni l-a avut că invitat pe renumitul nostru economist şi academician Anghel Rugină, profesor universitar de anvergurăă mondială, corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane, dar care, din păcate, s-a stins din viaţa de ceva timp.

    Dezvăluirile lui de la aceea vreme au fost privite că scenarii SF de catre opinia publică, dar şi de cea mai mare partea a clasei politice de la aceea vreme. Timpul a trecut, Anghel Rugină s-a înălţat la ceruri, dar mărturisirile acestuia din acea emisiune ar trebuie să le mult de gândit celor care astăzi sunt la butoanele României- Cioloş şi Iohannis, dar şi celor care s-au perindat în ultimii zece ani, fie că se numesc Tăriceanu, Boc, Ponta sau Băsescu. Dezvăluirile lui Anghel Rugină rememorate astăzi schimbă total viziune despre cine conduce lumea şi cine conduce România.

    „Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc „ca în sânul lui Avraam”! Oamenii ăşţia deţ̧în puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico- ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţîn sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică̆ personajele politice cele mai „potrivite” pentru a „câştiga alegerile”, în mod „democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai că număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică. Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt „aleşi” cu „binecuvântarea” acestui „GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altcevadecât să pună în practică „directivele” trasate de acesta”, mărturisia Anghel Rugină.

    Atunci, un telespectator l-a întrebat telefonic dacă şi România parte dintre ţările vizate de „GRUP”? „Da. Şi că dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a că̂ştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită „privată” în Statele Unite, iar la două să̆ptămă̂ni de la că̂şţigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaş̧i lucru. Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum”… „Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pe preş̧edintele nostru ni l-au ales americanii?”, a replicat telespectatorul. „Nu o spun eu. Aş̧a este. Numai că nu americanii, ci „GRUPUL” care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.”

    Telespectatorul a fost iritat de replica renumitul economist şi l-a acuzat pe aceste de interese ascunse, dar răspunsul lui Anghel Rugină a fost unul magistral. „Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţ̧eleagă!.. În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile! Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile in plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă. Îmi spui că nu şţii ce interes am… Am interesul că POPORUL MEU SĂ̆ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ̆!… Să înţ̧eleagă că la nivel global „cărţîle sunt făcute”! Oamenii ăşţia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…” Dar cine sunt acei oameni? „ Pe oamenii ăşţia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre „muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăşţia sunt mici copii, pe lângă cei din „GRUP”! Trebuie să înţ̧elegeţi că adevăraţ̧îi bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru că astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane „alese”, cunosc pe altele, şi tot aş̧a. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună… Nici măcar preş̧edinţîi marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…”Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!”…

    „Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol…”… „Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul „GRUPULUI”, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest „GRUP” se moş̧teneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să între fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens…Se zice că acest „GRUP” a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţîi din Europa anilor 1848. Apoi „GRUPUL” a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.”… Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi „administrate” de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un „GRUP”, de administratori la nivel mondial de, să zicem… 250-300 de persoane!… ”

    Toată lumea rămâne mută. Inclusiv Marius Tucă… Şi domnul profesor a continuat: „Toate mişcările de rezonanţă mondială̆ de după̆ 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui „GRUP”. Totul bine studiat. Totul cu un scop precis. Bineînţ̧eles că au apărut şi evenimente neprevăzute. La un moment dat, liderii comunişţi, supuşi unei propagande deşănţ̧ate cu scopul creării cultului personalităţîi, pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte zei în viaţă, aş̧a că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul. Şi aş̧a a pornit cel de-al doilea război mondial… Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul „independent”, a fost nevoie de un „război rece”, care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţîi, cu victoria „GRUPULUI”, asupra copilului rebel – comunismul! Acum suntem în faza în care „GRUPUL” se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume „GLOBALIZAREA”. Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială̆, BERD, Comunitatea Europeană, etc… Trebuie să recunoaş̧tem că acest „GRUP” a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de „GRUP”. De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş̧ care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens. „Drepturile omului” sunt impuse permanent pe ordin de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar… V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente. E drept, uneori sunt mai răi câinii, ca stăpă̂nii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpănii îşi vor pune căinii cu botul pe labe!…”

    Însă, Marius Tucă uimit de afirmaşiile lui Anghel Rugină încearcă să afle dacă acestuia nu îi este frică să facă asemenea dezvăluiri. Replică renumitul economist a fost: „În primul rând, am o vârstă: „mi-am trăit traiul, mi-am mâcat mălaiul”, şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!…” Tucă insistă: „Şi noi ce trebuie să facem?”. „Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!… Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”, a avertizat Anghel Rugină. Acum, orice comentariu despre profeţiile lui Anghel Rugină este de prisos!

    http://www.ziuanews.ro/editorial/profe-iile-lui-anghel-rugin-despre-rom-nia-358451

    Apreciat de 3 persoane

    • Yogy TheBear said, on decembrie 14, 2015 at 1:09 pm

      Oau…..
      Am fost mic cand avea Tuca emisiunile . Dar nu cred ca vom mai avea parte de asa ceva .
      In sensul ca media nu va mai invita pe nimeni cu asemenea cunostinte sa vorbeasca !!
      Oameni care au asemenea cunostinte sunt azi catalogati automat drept conspirationisti sau cine stie ce dementii……

      Apreciază

  7. Gabriel M. said, on decembrie 14, 2015 at 8:33 am

    Vasile
    Ma gandeam ca nu mai scrii odata despre asta. Au depasit masura de tot. E pur si simplu pornografie si kamasutra. Acus vor lua contact si fetitele mele la scoala cu mizeria asta si chiar imi fac griji pt ca nu stiu cum o sa procedez.

    Apreciază

  8. Yogy TheBear said, on decembrie 14, 2015 at 12:08 pm

    Trist ….. Se vrea sexualizarea precoce a copiilor !! Tocmai ca la ceasta varsta ei pot sa interpreteze si sa isi formeze niste idei deformate despre sex …. care in adolescenta si maturitate se vor manifesta prin devieri sexuale , comportamentale si sentimentale .
    Aceste chestiuni legate de sex trebuie lasate sa fie discutate la momentul potrivit in familie !!!
    Sunt multe chestiuni in joc aicea , dintre care mentionez ca se vrea distrugerea familiei !!
    Nu zic acuma ca trebuie sa lasam copilul in ignoranta ! Dar este prea devreme astea , si este pus totul intr-un fel in care ii impinge la experimentari timpuri la o varsta mult prea nepotrivita !! Scopul nu este educatie aicea , ci distrugerea inocentei copiilor !!!

    Apreciat de 2 persoane

    • tanase said, on decembrie 14, 2015 at 10:24 pm

      Eu nu inteleg de ce aveti o problema foarte mare cu aceste ore. Majoritatea copiilor au acces, din pacate, la astfel de informatii de pe Internet la varste fragede, iar cei care nu afla pentru ca sunt protejati de parinti, vor afla de la ceilalti oricum. Ar fi mult mai important ca, in loc sa fim impotriva orelor de „sanatate”, sa sustinem o educatie despre dragoste, sentimente, respect, plus educatie despre sanatate cu adevarat, adia boli, igiena etc., lucruri despre care nu se studiaza deloc in scoala.

      Apreciază

      • Yogy TheBear said, on decembrie 15, 2015 at 10:22 am

        Daca au acces la pornografie atuncea parintii sunt chiar iresponsabili !! Cazuri in Occident cu copii dependendenti de pornografie de la 10 ani !!! Ce interes ii asta la 10 ani !!! Si orice poate impinge un copil sa acceseze un sit de genu din curiozitate !! De asta se vrea si sa avem toate produsele cu conexiune la net !!
        Da si influenta sociala a celorlalti copii ii mare…. Toti am invatat de unele chestii de la copii mai mari sau colegi… Dar nu ca acuma !!! Si daca stiai tceai ca iti era rusine !!
        Problema nu este ca afla , ci de la cine si in ce mod afla si chiarla ce varsta afla !!!
        Nimeni de aicea nu zice sa tinem copiii in ignoranta !!! Dar hai sa ii lasam sa fie copii cat mai mult !!
        O educatie pentru dragoste si sentimente numa in familie se invata calumea !! Poti sa faci o ora de ce zici tu , dar nu poti in mod real sa suplinesti viata din familie !!

        Apreciază

  9. Ione said, on decembrie 14, 2015 at 12:56 pm

    Încet incet lumea devine din ce in ce mai rea , pe copii ar trebuii sa ii invete cat mai multa religie , cum sa fie civilizati , sa aiba un comportament frumos in viata , o tura nu vor asta o tura vor sa scoata ora de religie si culmea sa bage ora de ,,educatie sexuala” si mai ales din clasa a IV-A. Nu au frica de Dumnezeu acesti oameni care vor aceste lucruri , nu vad cum este lumea acuma , nu se mai roaga la Dumnezeu , nu mai participa la Sfintele Liturghii , dar nici tinerii si nici parintii . Acuma doar cluburile si distractiile sunt importate pentru o tura. Imi pare foarte rau pentru aceste vesti , dar avem incredere in Dumnezeu ca ne va feri de aceste prostii pe care acesti oameni vreau sa le faca rau viitorul copiilor nostri. Trebuie sa ne rugam neincetat Domnului si speram ca nu o sa se bage aceasta ORA in SCOALA.

    Apreciază

  10. Spaceman said, on decembrie 14, 2015 at 4:04 pm

    Mesajul unui copil pe clopoțel.ro când acest portal avea rubrica de educație sexuală


    :mrgreen:

    Apreciază

  11. Olivia said, on decembrie 14, 2015 at 5:33 pm

    Am fost singurii parinti care nu si-au lasat copilul la „petrecerea de Halloween” de dupa ore de la clasa fiicei mele, motivand pe intelesul invatatoarei de ce nu (aceasta are 19 ani si le citeste copiilor povesti gen „Universitatea monstrilor” si le recomanda sa se uite la Disney Chanel, ca si ea se uita). Deci, copilul meu, care nu are habar de grozaviile acestea, trebuie sa le afle din gura domnisoarei invatatoare. Am mai vorbit cu alti parinti, care , la randul lor, nu erau de acord, dar au zis ca i-au lasat pe ai lor copii sa participe, ca sa nu-i faca sa se simta exclusi, sa nu fie pe urma „ostracizati” de colegi. La nivel de liceu cred ca a mai fost doar o familie care nu si-a trimis copiii.
    Sper ca sa nu fim iarasi singurii care lupta impotriva predarii orei de educatie sexuala in scoala, ca, avand in vedere modul general de spalare pe creier a parintilor pe care ii cunosc (in calitate de parinte si de profesor), nu-mi prea fac mari sperante.

    Apreciază

  12. Olivia said, on decembrie 14, 2015 at 5:35 pm

    Comentariul anterior a fost in special destinat lui ioan si lui Gabriel M., cat si tuturor parintilor care se confrunta cu aceste lucruri.

    Apreciază

  13. ROmanul said, on decembrie 14, 2015 at 6:53 pm

    Ce ipocriti sunt astia. La televizor nu au voie sa se uite la unele emisiuni copiii de pana la 12 ani si ce fac acum? Le arata in detaliu ce si cum. Eu voi arunca la gunoi manualul si voi lua personal copilul de la scoala in orele respective. Si daca profesorul insista ii voi baga pe gat manualul si o sa-i arat eu educatie sexuala de nu se vede cu tot riscul. Ii voi da in judecata pentru perversitate si expunerea copilului la subiecte sexuale nepotrivite pentru varsta lor. Ca daca s-ar da la tv ce scrie acolo in manual ar sari toti cu gura.

    Apreciat de 3 persoane

  14. Aurora said, on decembrie 14, 2015 at 9:20 pm

    Daca parintii ar fi uniti si ar hotari in corpore sa-si retraga copiii de la orele de ”sanatate”, atunci Sistemul nu ar mai avea nici o putere in acest sens. Dar majoritatea parintilor sunt tineri si foarte influentati de ideile ce vin din Occident, deci vor accepta orele rusinoase pentru copiii lor, bucurosi chiar ca nu mai trebuie sa le explice ei anumite lucruri. E o absurditate sa le tii lectii de sex la niste copii care nici macar nu sunt la pubertate. Anatomia si fiziologia omului se studiaza in clasa a VII, cand copiii au 13-14 ani, deci la varsta optima pentru a intelege procesele din organism. A le explica la varste mici ce se petrece in dormitorul adultilor este foarte nepotrivit, caci le trezesti curiozitatea pentru experiente sexuale mult prea devreme. Nemtoaica aceea, Gabrielle Kuby ne-a avertizat „Va vor sexualiza copiii… copilaria este un spatiu al jocului, nu al sexului”. Daca aceasta ”disciplina” spurcata va fi predata copiilor, ne vom apropia si mai mult de Ziua Judecatii.

    Apreciază

  15. ion hodor said, on decembrie 14, 2015 at 9:29 pm

    Daca ,clasa din care face parte copilul ,nu vor lipsi macar 75% va fi foarte greu,pentru ca,cei ce iau parte la ore ,vor perverti pe ceilalti,Daca mai putem face ceva ,acum e momentul,OR SA N-E IA COPII CA IN NORVEGIA! MAICA D-LUI AJUTA-NE

    Apreciază

  16. Manu said, on decembrie 15, 2015 at 11:17 am

    Asa o sa ii facă pe copii sa fie curioși și o sa își înceapă viata sexuala mult,dar mult prea curand…Oare profesorii care aurmează copii de clasa a patra cum se vor descurca cu copii lor,când la acea vârstă o sa audă ca,copii lor si-au început viata sexuala?Eu am descoperit viata sexuala la 19..și mi sa părut prea devreme și atunci..acum am 35 de ani

    Apreciază

  17. archangelofjustice said, on mai 8, 2016 at 12:55 pm

    Sunt curios ce nationalitate au cei care conduc aceste perversa actiuni? Eu am asa o banuiala ca aceste actiuni sunt parte a unui program mondial supervizat de evrei; este o forma de razboi, prin care evreii slabesc alte natiuni.

    Apreciază

  18. fericit said, on noiembrie 4, 2016 at 7:46 pm

    poza nu e reala, deci textul nu e adevarat. uitati’va la pixelii de pe langa litere. textul pare modificat

    Apreciază

  19. Lau said, on ianuarie 2, 2017 at 6:40 pm

    Tâmpenii…cea mai tâmpită idee

    Apreciază

  20. Dana said, on ianuarie 23, 2017 at 1:47 pm

    Bai nene lumea aceasta a ajuns peste firea omenească, cum poți face așa ceva mai ales la copii de clasa a IV păi nu va gândiți că mai rău o să se înrăutățească lucrurile dar și situația.
    Deși sunt atât de multe probleme in aceasta tara de nimic, ați mai inventat voi și acest lucru. Copii or să facă și mai rău…Că destul și în adolescentii având vârstă de 12 ani fac sex, și sunt provocate multe violuri in Romania.
    În loc să se ia măsuri drastice pentru a învăța copii mult mai bine, să fie tara aceasta cea mai buna de pe glob voi nu.
    Destul că avem foarte mulți analfabeți care nici nu stiu, să scrie, să vorbească și să pronunțe corect și coerent Limba Romana!

    Apreciază

    • Robert said, on octombrie 10, 2018 at 7:06 am

      Hai Dana ca vorbesti din fund. Deja in clasa a IV-a un copil e destul de matur sa invete despre viata sexuala si cum se fac copiii. Mai degraba ti-ai lasa copiii sa fie ignoranti chiar cand sunt aproape de a trece prin pubertate?

      Apreciază

  21. George said, on septembrie 20, 2017 at 9:55 pm

    România ultimilor 25 de ani este atacată în toate felurile ( economic, militar, moral ). Hai să o distrugem și din punct de vedere moral-educațional, să-i punem un manual de educație urinară și să-i determinăm pe copii să se împerecheze de la 10 ani. Un experiment pe experiența primitivă a rromilor. Ce mai urmează, maternități pentru mame în etate de 11, 12 ani.

    Apreciază

  22. CristiA said, on septembrie 27, 2017 at 2:31 pm

    Copilul meu, este acum in clasa 1. Cand era la gradinita, s-a facut sarbatoarea Halloween-ului. Am refuzat sa iau parte, prin copilul meu, la aceasta sarbatoare pagana, argumentand, pe grupul format pe facebook, cu articole scrise de oameni mai bine informati decat sunt eu. Contra-argumentul doamnei educatoare, care a fost directoarea gradinitei, a fost ca este distractiv pentru copii. Organizarea acestei sarbatori pagane, vine cu atat mai ciudata, dupa ce, in toate institutiile de invatamant s-a interzis prezenta icoanelor. Este un razboi si trebuie sa ne intarim noi parintii, in primul rand, educatia religioasa, pentru a face fata acestuia.
    La fel cum scria cineva pe aici, m-am gandit si eu la copil sa nu fie marginalizat, dar cred ca este un risc pe care trebuie sa ni-l asumam. Si, poate, tocmai astfel, dam de gandit si altora, care nu au suficient curaj si astfel sa fim mai multi. In felul acesta, luand atitudine in mod unitar si cat mai multi, putem face ca lucrurile sa mearga pe drumul corect. Cred ca este cazul sa nu mai privim de pe margine si sa luam atitudine cat mai multi.

    Apreciază

  23. anchidita said, on octombrie 9, 2018 at 11:40 pm

    Sa luptăm pentru Home schooling! În atâtea țări există, dar la noi nu.

    Apreciază

  24. P.M. said, on octombrie 27, 2018 at 6:24 pm

    Din păcate,dezbinarea oamenilor prin intermediul televiziunilor,a presei offline și online,a rețelelor de socializare,dezbinare ce a început de câteva zeci de ani,își arată roadele în zilele noastre;primul mare insucces s a văzut la Referendumul din această lună;următoarele lupte se vor da la educația de gen,educația sexuală și alte grozăvii;din păcate,la cât de dezbinată este societatea românească,la cât de ignoranți sunt românii,nu m ar mira ca din nou spurcații ăștia să aibe câștig de cauză;cel mai rău va fi pentru cei care nu vor fi de acord cu astfel de tâmpenii deoarece nu există alternative pentru ei.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.