SACCSIV – blog ortodox

Cristi Tepes A VORBIT. Cristi Tepes A MURIT

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 13, 2015

tepes_01_9d7c85cc77

Iata comentariul cititorului energein7 postat la Cutremurator: VALENTINA EMILIA MILUTINOVICI, sefa la PROTECTIA COPILULUI, vrea ca sistemul nordic sa fie implementat si in Romania. DETALII TERIFIANTE despre CLANUL MILUTINOVICI:

Vasile iti multumesc pentru articol: Cristi Tepes a documentat audio si video in Norvegia sapatamana trecuta si interviul a fost dat pe 94.2 FM Bucuresti saptamana trecuta;

https://suceavaevanghelica.wordpress.com/2015/12/12/cristi-tepes-a-vizitat-familia-bodnariu-in-norvegia-audio/

Ieri la amiaza in drum spre Iasi in Focsani, Cristi Tepes a facut atac de cord la volan si a murit; ce coincidenta?! cine crede in coincidente, se mira cand citeste Apocalipsa lui Ioan;

Ce a spus Cristi in concluzie la radio: Europa are apucaturi nazite si eugeniste; Norvegia rapeste copiii in mod obijnuit; copiii sunt plasati la familii de homosexuali si pedofili; cine indrazneste sa protesteze face inchisoare sau cura la psihiatrie; Aceste cuvinte l-au costat viata; UE are radacini naziste si noi acum aflam;

Comentariu saccsiv:

Iata si ce putem citi la Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti ai Televiziunii Române a murit într-un accident de mașină de pe Libertatea:

Din primele informații, Cristi Țepeș era singul la volanul mașinii sale când a suferit un stop cardiac.
„Cristi Tepeş, care se îndrepta singur cu maşina spre Iaşi, la o reuniune de familie lărgită, unde se aflau deja membrii familiei sale, a avut un accident la volan (posibil datorat unui stop cardiac) şi şi-a pierdut viaţa”, anunţă site-ul crestintotal.ro.
Cristi Tepeş avea 57 de ani și era căsătorit.
Comentariu saccsiv:

Sau a murit asa:

Papusarii VA POT UCIDE de la distanta controlandu-va MASINILE INTELIGENTE

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on decembrie 13, 2015 at 8:00 pm

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    Daca voi veti tacea, pietrele vor vorbii!

    Apreciat de 1 persoană

  2. marinela said, on decembrie 13, 2015 at 8:12 pm

    Sigur a fost ajutat sa moara,pt ca e straniu sa mori asa hocus-pocus,taman dupa asemenea dezvaluiri facute despre regimul acela de „rai „din Norvegia unde sint tratati cu atita „atentie”copilasii altora .Sper sa aiba ecou acele inregistrari in mass media si in alte foruri superioare ,care sa ia atitudine in sprijinul acestor copii rapiti cu forta din familiile lor,iar bietii parinti sa-si reprimeasca in brätele lor copilasii traumatizati si abuzati deja,de asa zisele asociatii de protectie a copilului,ca pina si animalele au o soarta mai buna decit acesti copii nenorociti pe viata.Doamne pazeste-ne de asemenea monstri cu fata umana!

    Apreciat de 1 persoană

  3. marinela said, on decembrie 13, 2015 at 8:14 pm

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-i odihneasca sufletul intr-un loc luminos!

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on decembrie 14, 2015 at 3:27 am

      Dumnezeu sa-l ierte si sa faca lucrarea lui buna de folos !

      Apreciază

    • RomeoB said, on decembrie 14, 2015 at 7:25 am

      Am mari rezerve ca va ajunge intr-un „loc luminos”. Desi era baptist, a putut cunoaste credinta ortodoxa.
      Daca veti asculta pana la sfarsit emisiunea postata „in cloud” veti vedea ca vorbeste blasfemiator despre Romania; aproape iadul pe pamant; ca sa descopere ca poate fi un loc unde sa fie mai rau decat in Romania: Norvegia.

      Daca toata viata ai blasfemiat poporul roman, Biserica Ortodoxa, clerul, la ce poti astepta dincolo ?
      Omul asta a putut merge in SUA – si presupuin ca a si fost. Rata criminalitatii de acolo e de trei ori mai mare decat in Romania. Acolo ‘sodoma si gomora e la ea acasa’. Relatiile intre oameni se aseamana cu o jungla.

      SI ATUNCI CUM SA PONEGRESTI UN POPOR DE 2000 DE ANI ORTODOX, CU TOATE LIPSURILE LUI ?

      HULA IMPOTRIVA DUHULUI SFANT NU SE VA IERTA nici in veacul de acvum nici IN CEL VIITOR.

      PS: Presuipun ca nici nu i-a trecut prin cap ca ar putea fi asasinat. In cazul in care chiar a fost asasinat…

      Apreciat de 1 persoană

      • luminaultimelorzile said, on decembrie 15, 2015 at 7:53 am

        A iubit poporul roman, a fost mindru ca e romin, etosul rominesc, dovada sunt doinele pe care le cinta peste tot. Tocmai pentru ca a iubit poporul roman -A SPUS ADEVARUL. Tare ne place sa fim fanfaroni si sa ne mintim singuri. Cind iubesti pe cineva si o ia pe o cale gresita, ii spui adevarul in dragoste. Ca Domnul Cristos care era blind si smerit cu inima dar a si luat biciul sa ddarime mesele din Templu cind faceau acolo comert in loc sa se inchine!. Pe Cristi il dureau milioanele de avorturi-crime care pateaza miinile poporulul crestin ortodox si singel striga din cer! Si acestecrime nu aduc binecuvintare ..Romea, De unde atita ura la dumneavoastra? Ce v-a facut Cristi? Ura nu e de la Domnul! Nu veniti cu versete luate din context si aplicate gresit. N-aveti nici o treba cu Duhul Sfint, se simte veninul in mesajul de sus! de azi am sa ma rog pentru dumneavoastra Romeo -in fiecare zi.Promit-pentru memoria lui Cristi. Si ma voi ruga si Domnul odata vi se va arate si va va schimba inima. Atunci, astept un telefon de la dumneavoastra sa plingem impreuna. va scriu sora lui Cristi care de azi se va ruga zilnic pentru un necunoscut.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 15, 2015 at 11:59 am

        luminaultimelorzile

        Iar noi ne rugam sa vii acasa.

        Apreciază

      • el said, on decembrie 15, 2015 at 8:22 pm

        luminaultimilorzile

        Domnul sa te mangaie si sa te lumineze sa primesti Ortodoxia. Numai asa vei putea ajuta cu adevarat si lui Cristi, om brav si vrednic in faptele lui omenesti.
        Dumnezeu sa te ajute !

        Apreciază

      • Elisei C. said, on decembrie 17, 2015 at 3:28 pm

        Domnule RomeoB,semānati izbitor de bine cu un prieten si pentru asta nu pot decît sā vā iubesc.Referitor la Cristi Tepes sunteti într-o eroare pentru cā nu aveti de unde sā stiti în ce „loc” a ajuns.Cînd vom muri ne vom lāmuri,pînā atunci vā doresc sā trāiti frumos!

        Apreciază

    • Catalin Kirk said, on decembrie 14, 2015 at 2:19 pm

      Dumnezeu sa-l odihneasca. Am avut onoarea sa il intalnesc, cu cativa ani in urma, avand un cerc de prieteni neoprotestanti.

      Pot spune cu tarie, fiind vorba de timpuri pe care le-am trait si eu, ca daca Biserica a putut din primele zile ale lui 1990 sa faca iarasi misiune si sa se faca vazuta/auzita la Tv, si astfel sa se trezeasca oamenii din somnul duhovnicesc, acest lucru s-a facut si prin munca lui Cristi Tepes, caci dansul a realizat emisiunea „Viata spirituala”. Iata, Biserica Ortodoxa a avut pentru prima data un spatiu de emisie prin munca unui baptist… Una din emisiuni l-a avut ca invitat pe vrednicul de pomenire parintele Galeriu, nu am prins-o atunci dar am inregistrarea… chiar fratele Tepes, amabil, mi-a daruit-o. Despre creationism vs. evolutionism.

      Apoi, mai incoace, a fost unul din realizatorii emisiunii „Semne” (desi eu il prindeam numai pe Rafael Udriste 😀 )

      RomeoB – (chestia cu criminalitatea e o falsa problema, avem noi cumva criminalitate zero?)

      Nu exista stat cu teama de Dumnezeu si cea mai mare nenorocire e ca statul pretinde ca reprezinta tara. Sunt surprins de indicatia dumitale, voi incerca sa ma uit, nu stiu. In orice caz, fata de Ortodoxie nu era un contestatar indarjit precum altii, ceea ce ma face sa cred ca a crescut baptist, nu era convertit (iata, inca un regret ca nu am putut vorbi mai mult).

      Tineti minte ca marile confesiuni neoprotestante sunt prezente la noi dinainte de 1900, ceea ce inseamna ca putem intalni familii care de 3-4 generatii nu au mai fost expuse la Ortodoxie! E foarte greu sa ii convingem ca la noi Hristos este cu adevarat prezent!

      Ce mai pot spune despre Cristi Tepes sunt lucruri pe care ni le spunea chiar dansul: fiind perioada restructurarilor in TVR, se astepta sa fie printre primii disponibilizati (nu s-a intamplat) caci stia ca nu era agreat datorita marturiei sale (in acel mediu atat de pacatos!), dar avea nadejde numai la Dumnezeu si nu se temea de viitor. Si iubea Romania si dorea ca intreg poporul sa se intoarca la Dumnezeu. Unele documentare ce le-a facut sunt despre diverse momente din istoria neamului, unul care mi-a ramas in amintire: despre asasinarea lui Vlad Tepes – chiar inducea o idee discreta cum ca se simtea onorat sa poarte, din familie, acest nume „Tepes”… Un documentar facut cu profesionalism si suflet.

      Deci, un mare suflet… cu care am fost contemporani.

      Apreciat de 2 persoane

      • RomeoB said, on decembrie 14, 2015 at 5:54 pm

        FORMULARE VENINOASA LA ADRESA ROMANILOR, CARE NU ARE NICI O LEGATURA CU TEMA EMISIUNII; TINE DE MANIPULARE min 27:15

        … Mi-au spus: daca apelez la un avocat nu mai am sanse sa-mi vad copiii; si daca apelez la ambasada nu mai am sanse sa-mi vad copiii, lucruri ca va’ zica m-au facut sa sufar atat de mult.Daca as fi norvegian as suferi foarte mult. SUFAR CA ROMAN DESTUL da’ pot sa va zic doar atata CA SUNT OLEACA MAI FERICIT CA-S ROMAN, CA UITATI-VA CHIAR ASTFEL DE LUCRURI INFRICOSETOARE NU SE INTAMPLA INCA IN ROMANIA.

        Ce suferinte asa de mari a avul dl Tepes in Romania ?
        Ce mare persecutie au avut baptistii din partea ortodocsilor nesanctionate de CNCD sau de departamentul de stat al SUA ?
        Inteleg au sufert mult in anii 90, pt ca la cererea unul lideri baptisti prin anii 90, statul roman nu a interzis ca ortodocsii sa se impartaseasca cu aceeasi ligurita si prin urmare acrescut „riscul raspandirii bolilor molipsitoare”.

        In rest suferintele baptistului se rand sunt provocate de faptul ca ierarhii ortodocsi sunt „plini de mandrie”, si isi zic „fericite, prea-sfintte”, ca hainele lor sunt pline de fast, aurite, ca au fost securisti pe vremea lui ceausescu, ca au fost obedienti catre structurile comuniste, ..

        Acesta era discursul in familia unuia care azi are functie de conducere chiar la Vocea Evangheliei; fratele lui era sau poate chiar mai este ecumenist ortodox, SARCINA LUI SA RASPANDESCA ECUMENISMUL IN BOR ! A fost botezat de parintele Galeriu.

        Nefericirea lui Cristi Tepes de a fi roman nu are nici o legtura cu ce s-a intamplat in Norvegia. E doar o replica izvorata din subconstient, si din scarba de a trai intr-o majoritate ortodoxa.
        Asta este limita iubirii de aproapele, a unor baptisi din Romania !

        Apreciază

      • RomeoB said, on decembrie 14, 2015 at 6:06 pm

        @Catalin Kirk

        >chiar fratele Tepes

        Noi ortodocsii nu avem comuniune nici cu catolicii: cum sa fim in comuniune cu baptstii.
        Conform predaniei Sfintilor Parinti, ereticii sunt cei care sfasie camasa lui Hristos, si sunt dati ANATEMELOR Sinoadelor Ecumenice. Noi ortodocsii nu ii uram pe eretici, CI URAM MODUL LOR DE VIATA, CARE ESTE NORMAT DE EREZIILE PE CARE LE MARTURISESC.
        Uite, economia capitalist globalista, care indatoreaza oamenii si statele si duc la atata sufgerinta umana, este produsul eticii protestante. Cand ai plati o casa ani de zile, si din cauza conjuncturii economice o pierzi, ba mai mult, dupa ce ai pierdut-o ramai dator, trebuie sa ai in vedere inbataturile anatemizatului Luther, pt a avea cauza primordiala. asa ceva nu putea sa apara intr-o lume ortodoxa. ( Max Wber- Originile capitalismului in etica protestanta).

        Apreciază

  4. cosminmatiu said, on decembrie 13, 2015 at 9:36 pm

    Toti care vor sa se mantuiasca ar trebui sa citeasca cartea asta:

    https://egumenita.ro/c.php?id=142

    Apreciază

  5. nikodim said, on decembrie 13, 2015 at 10:05 pm

    S-a implicat prea mult si era prea cunoscut pentru a fi recompensat pentru activitatea sa jurnalistica doar cu vreun sejur all-inclusiv de tip Guantanamo specific celor care se indoiesc si pun in discutie in mod serios valabilitatea „valorilor si principiilor democratice ale comunitatii internationale civilizate” … Asa ca, probabil i s-a aplicat tratamentul suprem.

    P.S. Stim foarte bine ca nu mai este mult si va veni si randul unora de aici dintre noi ca sa dea socoteala intr-un fel sau altul „norvegienilor” nostri discipoli absoluti ai „valorilor si inaltelor principii democratice”, precum s-a intamplat cu jurnalistul acesta curajos… De multa vreme suntem observati in sensul asta.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Mirela said, on decembrie 14, 2015 at 12:07 am

    Din câte observ, se doreşte ca „statul” să fie dumnezeul oamenilor: dacă el decide, prin reprezentanţi oricât de infami, că nu îţi creşti bine copiii, poţi să le spui adio, dacă zici ceva incorect politic eşti concediat (în cazul în care nu ai murit între timp într-un accident întâmplător), dacă decide că faci maxim un copil, te sterilizezi sau avortezi, dacă îţi dictează că homosexualitatea e normală, devii homosexual, dacă îţi spune că teroriştii sunt bieţi nenorociţi, te laşi invadat etc.
    Nu mai poţi cultiva în grădina proprie ce vrei, nu mai poţi uda florile cu apa de ploaie, nu-ţi poţi pune cort în curtea ta, nu-ţi poţi produce singur curentul electric etc., etc., etc., căci statul- dumnezeu ne dă încontinuu porunci. Nu doar 10, ca cele biblice, ci sute şi mii.
    Ca să nu ne simţim excluşi din clubul select al ţărilor „civilizate”, urmăm modelul cu paşi repezi, căci libertatea aia medievală în care puteai să faci astfel de lucruri pe proprietatea ta înseamnă dezordine, iar în „ţara lucrului bine făcut” totul trebuie reglementat cu precizie:
    Astfel, nu doar că ciobanii nu vor putea ţine la stână decât 1-3 câini, în funcţie de zonă, dar nici nu vor putea să facă pe terenul lor ce vor:
    Potrivit noilor reglementari, pasunatul animalelor domestice pe terenul agricol este interzis in perioada 6 decembrie – 24 aprilie.
    Gheorghe Voicu, cioban: „Ne deranjeaza fiindca trebuie sa le punem repede pe stabulatie. Trebuie sa platesc arenda la oameni si ne obliga sa inchidem oile!”
    Ion Stefan, cioban: „Dar in schimb, vanatorii pot sa vina sa ne dea afara cu oile sa poata vana pe proprietatea noastra.”
    Astfel, ciobanii sunt nevoiti sa isi tina in tot acest timp oile in grajduri.

    http://stirileprotv.ro/stiri/social/lactatele-s-ar-putea-scumpi-ciobanii-din-toata-tara-suparati-pentru-ca-nu-mai-au-voie-sa-si-lase-oile-pe-pasune.html?

    STRIGĂTOR LA CER!
    Asta e democraţia= (etimologic)conducerea poporului! Care popor? Cel ales?

    Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on decembrie 14, 2015 at 2:56 am

      Se pare că e poruncă să fim colonizaţi, iar guvernul ciolos se execută docil:
      http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ministrul-de-interne-vor-fi-infiintate-trei-noi-centre-de-migratie-alaturi-de-cele-sase-deja-existente.html?
      Ce contează Constituţia? De cine să asculte „mai-marii”, de un act învechit care se tot vrea schimbat, sau de stăpânul puternic care i-a educat pe la şcoli străine?
      Din nou, observăm că banii românilor provin de la noi, norodul (nerodul?), dar nu sunt pentru tot prostul, ci pentru cine vrea statul. Pentru tinerii frumoşi şi deştepţi (ştiţi care), se găsesc zeci de milioane de euro, dar pentru copiii pârliţi nu sunt nici zeci de lei. Aşijderea, pentru invadatorii străini se găsesc bani cu toptanul, cât trebuie, dar pentru bieţii români, ioc.
      Deci, se verifică şi în alt mod vorba „săraca ţară bogată”= când săracă, când bogată!

      Apreciază

    • hilohi bogdan said, on decembrie 14, 2015 at 6:32 am

      şi asta în timp ce statul ajută cetăţeanul, de rând, tot mai puţin. Cere mult şi dă deloc. Ba mai mult te încurcă cât poate printr-o politică distructivă faţă de orice.şi asta pt.că statul a fost deturnat dela rolul său firesc.

      Apreciază

      • Ecaterina said, on decembrie 15, 2015 at 1:54 pm

        Nu înțeleg de ce nu spune nimeni, pe nici un forum despre camerele video care intră, ca obligație de montare în Biserici, la eliberarea Certificatului de Risc eliberat de „organe”? Vom fi monitorizați fraților! Vom fi numărați!
        Sacciv, de ce nu spui oamenilor?

        Apreciază

    • geo said, on decembrie 14, 2015 at 8:36 am

      Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova a transmis in aceasta saptamana o notificare catre toate protoieriile din judet in care se mentioneaza ca toate bisericile trebuie să se conformeze pentru prevenirea unor situaţii neplăcute.

      Potrivit notificării ISU Prahova, instituţiile de cult trebuie să respecte mai multe obligaţii impuse de ISU Prahova, dar unele dintre aceste obligatii sunt de a dreptul aberante si demonstreaza ca pompierii prahoveni sunt mai catolici decat Papa de la Roma, adica au luat-o razna. Este vorba despre utilizarea instalaţiilor electrice în conformitate cu prevederile legale, iar spaţiile vor fi utilizate corespunzător capacităţii prevăzute prin proiecţia construcţiei.

      Cum majoritatea bisericilor din judet sunt realizate in urma cu 70-80 sau chiar 100 de ani, cand nu existau autorizatii de constructie, ca atare, ce proiectie de capacitate sa fie reglementata? Cu alte cuvinte, popa trebuie sa puna un tarcovnic sa de bilete de intrare ca la spectacolele din sala in functie de numarul locurilor din biserica, si astfel adio aglomeraţie in biserici.

      Totodată, bisericile trebuie să aibă două căi de evacuare, iar uşile de acces – evacuare trebuie să fie spre exterior. Daca tinem cont ca aproape toate bisericile din judet au o singura intrare, practic ISU Prahova vrea acum sa se mai faca inca una! Adica sa darame un perete ca sa faca inca o intrare ca asa vor muschii pompierilor din Prahova! Prostia e asa de mare, iar dar ar durea, sefii de la ISU Prahova care au emis asemenea aberatii s-ar zvarcoli in chinuri mari.

      http://www.ziuanews.ro/stiri/pompierii-din-prahova-au-luat-o-razna-bisericile-trebuie-s-aib-dou-c-i-de-evacuare-359823

      Apreciază

    • Ecaterina said, on decembrie 15, 2015 at 1:43 pm

      Sacciv, puteți face un articol despre faptul că de la 01 ianuarie 2016 Bisericile sunt obligate să aibă camere video în interior? Ce părere aveți? Mai este puțin timp și văd că nu se dezbate acest subiect, deși eu am mai scris pe Sacciv acest lucru iar comentariul meu a dispărut.

      Apreciază

  7. Radu said, on decembrie 14, 2015 at 3:54 am

    A intrat in ceata celor drepti pentru curajul si dorinta de marturisire a Adevarului si Dreptatii !

    Le e cam frica ca prea au ajuns la orice mic gest de fronda si de mini revolta sa aplice direct pedeapsa capitala baietii ori de la servicii de la noi sau din vest cine stie dar ce mai conteaza cine a fost dintre ei…
    dar asta nu face decat sa confirme ceea ce spunea el prin faptul ca l-au eliminat, l-au facut erou cineva de la butoane de sus face greseli pe banda rulanta…li se apropie funia de par astora de aia vedem asa de multe accidente si sinucideri a celor care vb contra lor ceasul lor e aproape de ora 0…

    Nu e nimic se vor ridica din ce in ce mai multi oameni sa vorbeasca ca efect CURAJUL e contagios si setea de dreptate nu are limita !!!

    Dumnezeu sa il ierte sa ne rugam pentru el sufletul lui Cristi Tepes, Erou contemporan ! SA luam aminte !

    Apreciază

  8. Ioan Alexandru G said, on decembrie 14, 2015 at 8:38 am

    Un documentar valoros „Biserica si Stat” de Cristi Tepes. Il puteti viziona aici
    http://www.culturavietii.ro/2015/12/13/adio-cristi-tepes-dar-pe-curand/

    Apreciază

  9. acelas said, on decembrie 14, 2015 at 2:52 pm

    stiu ca am cautat si eu pe net informatii despre stire, dar nu gasisem nimic.

    de precizat ca Cristi Tepes este protestant, un fel de pastor nu stiu ce …

    Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i rasplateasca truda.

    Apreciază

  10. RomeoB said, on decembrie 14, 2015 at 9:36 pm

    Atentie la inselari! Un neortodox nu poate fi numit martir!

    Sinodul de la Laodiceea a hotarat ca „niciun crestin nu se cuvine sa paraseasca pe martirii lui Hristos si sa se duca la pseudo-martiri adica la ai ereticilor, sau la cei ce mai inainte au fost eretici; caci acestia sunt straini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dansii sa fie anatema” – Canonul 34, [63; 225].

    Sfantul Ciprian al Cartaginei a spus ca „asemenea oameni, chiar daca au fost ucisi in numele credintei lor, nu-si vor spala nici cu sange greselile lor. Vina dezbinarii e grava, de neiertat, si suferinta n-o poate purifica. Nu poate fi martir cel ce nu este cu Biserica. (…) Nu pot ramane cu Dumnezeu cei ce nu vor sa fie uniti cu Biserica lui Dumnezeu. Chiar daca vor arde pe rug sau vor fi dati fiarelor salbatice, aceea nu va fi coroana credintei, ci pedeapsa tradarii, si nu sfarsitul glorios al celui cu virtute religioasa, ci moartea din disperare. Unul ca acestia poate fi ucis, dar nu poate fi incoronat. Marturiseste ca e crestin, ca si diavolul care adesea minte ca e Hristos, caci Insusi Domnul ne atrage luarea-aminte si zice: «Multi vor veni in numele Meu spunand: Eu sunt Hristos, si pe multi vor insela.» Dupa cum el nu e Hristos, chiar daca inseala cu numele, la fel nu poate fi crestin cine nu ramane in Evanghelia lui Hristos si a adevaratei credinte” [221; 444].

    https://apologeticum.wordpress.com/2011/12/30/atentie-la-inselari-un-neortodox-nu-poate-fi-numit-martir/

    Apreciază

    • marinela said, on decembrie 14, 2015 at 11:53 pm

      N-am stiut ca e protestant,oricum Dumnezeu sa-l ierte !

      Apreciază

    • el said, on decembrie 15, 2015 at 12:25 am

      ok, nu stiam ca n-a fost ortodox.
      Atunci zic: Dumnezeu sa-l miluiasca cum stie El!
      orice fapta buna nu-si pierde plata frate, si daca fapta buna nu mantuieste fara Dreapta Credinta …macar ajuta la o vesnicie mai usoara….

      Apreciază

    • ivanovicisorin said, on ianuarie 15, 2016 at 1:50 am

      @ Justitiarului RomeoB…! pt tine, cel ce faci aceasta afirmatie despre Cristi Tepes” Marturiseste ca e crestin, ca si diavolul”………..Un cuvant din Scriptura pt tine RomeoB „om plin de toată viclenia şi de toată înşelăciunea, fiu al diavolului, duşman a tot ceea ce este drept, nu vei înceta să suceşti căile drepte ale Domnului? Acum iată, mâna Domnului este împotriva ta: vei fi orb şi nu vei mai vedea soarele până la o vreme!“

      Apreciază

  11. energein7 said, on decembrie 15, 2015 at 10:48 pm

    O Sa ma abtin de la alte discutii doctrinare; o sa spun doar atat: Nu apartenenta la Biserica te mantuieste, ci Hristos care traieste prin tine! De aceia pomul se cunoaste dupa roade! Salvarea tarii este ca fiecare sa-si ocupe locul in biserica in care s-a nascut; eu un protestant rog totii romanii sa-si ocupe locul in biserica ortodoxa, alfel Dumnezeu cu mila!

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on decembrie 15, 2015 at 11:08 pm

      energein7

      Eu ca ortodox, te astept sa vii acasa, indiferent unde te-ai nascut.

      Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on decembrie 16, 2015 at 11:19 pm

      energein

      NU poţi să fii al lui Hristos fără să fii al Bisericii, care este Trupul Lui:
      „Toate le-a supus sub picioarele Lui si pe El L-a dat peste toate cap Bisericii, care este trupul Lui, plinirea Celui ce plineste toate in toti” (Efes. l, 22-23). (şi Rom. 12, 4-8; I Cor. 6, 15-16; 10-17; 12, 12-27; Efes. 1, 22-23; 4, 15-16; 5, 23; Col. 2, 18-19).
      Apartenenţa la Una, sfântă, sobornicească şi apostolească Biserică înseamnă apartenenţa la Trupul lui Hristos, deci la Hristos.
      „Un domn, O CREDINŢĂ, UN BOTEZ”! (nu 10, nici 100)
      Ţi se pare firesc ca în Noul Testament să se vorbească despre preoţi hirotoniţi de către sfinţii apostoli, iar acum neoprotestantismul să recunoască doar preoţia universală (a tuturor oamenilor), nu şi cea sacramentală?
      „Luaţi Duh Sfânt, cărora le veţi ierta păcatele, vor fi iertate şi cărora le veţi ţine, vor fi ţinute” cui consideri că se adresează în prezent? Că doar nu or fi avut nevoie de iertarea păcatelor doar oamenii care au trăit acum 2000 de ani!
      Eu îşi recomand să studiezi un manual de dogmatică ortodoxă, unde se găsesc argumentări scripturistice pentru credinţa ortodoxă, dar şi bazele doctrinare ale catolicismului şi protestantismului.
      Să te lumineze Dumnezeu!

      Apreciază

  12. Andreia said, on decembrie 16, 2015 at 3:39 pm

    Unii sunt bolnavi de scenarită

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 16, 2015 at 4:54 pm

      Andreia

      Cand am inceput sa scriu despre Norvegia, comentau unii asa ca tine, cum ca nu-i adevarat, ca nu-ti ia nimeni copii, ca teoria conspiratiei, ca bla bla bla.

      Presupun ca si familia Bodnariu gandea aidoma. Acum s-au trezit … in plin cosmar.

      Apreciază

      • Andreia said, on decembrie 16, 2015 at 5:06 pm

        Nu la fam. Bodnariu mă refer și nici la situația cu protecția copiilor din Norvegia pe care o știam dinainte, ci la teoria conspirației avansată de unii că Cristi Țepeș ar fi fost lichidat din cauza reportajului din Norvegia.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 16, 2015 at 5:16 pm

        Andreia

        Era chiar culmea sa te referi chiar si acum la rapirea copiilor de catre sistem in Norvegia.

        Apreciază

      • Andreia said, on decembrie 16, 2015 at 5:14 pm

        Nu la fam. Bodnariu mă refer și nici la sistemul de protecție a copilului din Norvegia despre care știam dinainte informații bulversante, ci mă refer la teoria conspirației înaintată de unii cum că Cristi Țepeș ar fi fost lichidat din cauza reportajului făcut în Norvegia

        Apreciază

    • energein7 said, on decembrie 16, 2015 at 9:17 pm

      Cristi urma sa puna la Tv un documentar ca Norvegia este controlata de pedofili; Cristi a mai avut prezoane desfacute la rôti; nici-un copil nu revine in famille, ci are accidente, suicid, viol; daca nu crezi cauta pe Youtube: Stop bravernet. Realitatea este mai cruda de aceia nu este crezuta, multumita conditionarii mass media.

      Apreciază

  13. tvarheolog said, on decembrie 20, 2015 at 9:00 am

    https://www.youtube.com/watch?v=9Q44Qy3qk9I Cristi Țepeș a dezvăluit multe lucruri oculte în cele 11 minute ale unui documentar TVR despre cum a ajuns o sărbătoare satanistă să fie declarată Ziua internațională a muncii (1 Mai) . Ne vorbește despre masonerie, Illuminati, Satanismul lui Karl Marx, cel ce blestema pe Dumnezeu în poeme satanice, despre Noua Ordine Mondială. Vă implor să vizionați cele 11 minute , eventual să salvați acest documentar al domnului Cristi Țepeș, deoarece sunt sigur că filmul va avea aceeași soartă cu a autorului.
    Frate Vasile, poate ai timp să faci un post special după acest documentar. Promit să transcriu integral textul documentarului !

    Apreciază

  14. […] Cristi Tepes A VORBIT. Cristi Tepes A MURIT […]

    Apreciază

  15. […] despre cele întâmplate a suferit un ciudat accident în urma căruia și-a pierdut viața:  Cristi Tepes A VORBIT. Cristi Tepes A MURIT Iată și ultima emisiune a lui Cristi Țepeș:  […]

    Apreciază

  16. […] Cristi Tepes A VORBIT. Cristi Tepes A MURIT […]

    Apreciază

  17. Daniela said, on martie 15, 2020 at 4:44 pm

    Buna ziua, Am fost la Cimitir Viisoara,persoanele intra.Am dezinformat pe cineva trimitandu-i acest articol.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.