SACCSIV – blog ortodox

MILOSTENIE. Un tatic isi creste singur cei 4 copilasi. Si e mare saracie. Si foame

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 10, 2015

Iata ce putem citi la GALERIE FOTO!!! Uitaţi de Dumnezeu: Cinci copii stau la masă cu sărăcia de pe Ziarul de Vrancea:

Cinci copii din satul Ciorani s-au trezit abandonaţi de mamă anul trecut, rămânând doar în grija tatălui şi a bunicii paterne u familia Doagă trăieşte de pe o zi pe alta şi are nevoie de ajutorul semenilor pentru a supravieţui, în prag de sărbători u la aceşti copii Moş Nicolae nu a venit! u de multe ori, tatăl se culcă flămând ca să le rămână copiilor mâncarea

A plecat fără să se uite o dată înapoi, pe furiş, la miezul nopţii, trecând pe lângă copiii adormiţi. Din acea clipă, o mamă, care a adus pe lume cinci copii, nu a mai vrut să ştie de ei. Tot atunci a început coşmarul unui bărbat, nevoit să fie pentru copiii săi şi mamă, şi tată. Lupta lui este grea, are de crescut, de purtat pe la şcoli, de făcut un viitor celor patru copii rămaşi acasă, căci fata cea mare, îngrozită de cele întâmplate în casa lor, a decis să se căsătorească şi să plece. Andrei are 4 ani, Gabriel 7 şi este elev în clasa I. Ne arată cu mândrie carnetul în care are doar „Foarte Bine”. Este un copil isteţ care, înţelegând parcă ce se întâmplă cu oamenii mari din familia lui, a ales – dacă se poate spune aşa – să-şi vadă de învăţătură şi să aibă grijă de frăţiori. Ana Maria, o frumuseţe de fată, are 11 ani, iar fratele mai mare, 14. De toţi are grijă bunica paternă, care este nevoită să facă adevărate minuni pentru ca mâncarea să ajungă la toţi. În fiecare zi sunt la masă şase linguri care se „bat” pe mâncărica de cartofi sau de fasole de pe fundul cratiţei.
Totul a început anul trecut, în satul Ciorani, în iulie, când, fără veste, mama copiilor şi-a strâns câteva lucruri şi, pe furiş, noaptea, prin grădina vecinilor, a plecat de acasă. Dimineaţa, toţi ai casei au avut un şoc când au văzut patul gol. Soţul părăsit spune că nu s-au certat şi că nu a lovit-o niciodată. Mai mult, a mers după ea s-o aducă acasă, dar femeia nici n-a vrut să audă. Între timp şi-a refăcut viaţa şi a mai adus pe lume un copil. „A lăsat copiii în pat şi a plecat. Eu dormeam în altă cameră, nici n-am simţit… De atunci am fost de vreo 4 ori la ea, dar a refuzat să se întoarcă la noi. Nici n-a vrut să-i vadă pe copii!”, povesteşte Ştefan Doagă, tatăl copiilor.

Viaţa de pe azi pe mâine

Bunica spune că şi Dumnezeu a uitat de familia lor

Motivul plecării pare cusut cu aţă albă. Cei care o cunosc spun că ea îşi găsise deja pe altcineva, a întemeiat o familie, aducând pe lume cel de-al şaselea copil. Mulţi nu înţeleg refuzul ei categoric de a-şi vedea copiii mai mari, mai ales că locuieşte într-un sat vecin, aproape de ei. Ştefan Doagă spune că nu se certau şi nici de lovit nu a lovit-o vreodată, dar ea i-ar fi reproşat că a vorbit-o de rău prin sat, că este leneşă, că nu-i place munca. Ceea ce, susţine Ştefan Doagă, nici nu este adevărat. Disperat, şi-a chemat în ajutor mama, o femeie de 75 de ani, cu probleme de sănătate. Deşi a trecut un an şi jumătate de la plecarea nurorii, bătrâna nu-şi poate reveni din şoc. „Nu se certau, se împăcau bine. Îmi aduc aminte că făceau odată treabă în curte şi eu am adus nişte bomboane la copii. Le-am dat lor, după care am vrut să-i dau şi ei şi mi-a zis: «Nu acum, că sunt murdară pe mâini.» «Lasă că-ţi dau eu, mamă», am zis, şi i-am vârât o bomboană în gură. E greu fără mamă la copii, nici eu nu mai pot, sunt bătrână, bolnavă, am diabet, reumatism… Tot la două zile spăl, la mână, fac mâncare, curăţenie, tot ce trebuie prin casă. Bucuria noastră acum sunt copiii şi ne rugăm să fie sănătoşi”, spune oftând Safta Doagă, bunica paternă. Tatăl celor mici, trecut bine de 40 de ani, munceşte cu ziua prin sat, pentru 40-50 lei pe zi şi mâncare. De multe ori, păstrează mâncarea pentru copii, să nu se culce flămânzi. „Cea mai mare durere e când nu ai ce pune copiilor pe masă. Ei nu înţeleg…”, spune Ştefan Doagă. Grija lui mare e să aibă măcar strictul necesar. De multe ori se culcă flămând şi pleacă a doua zi dimineaţă la lucru flămând, ca să le rămână copiilor mâncarea. „Din două palme, nu pot să fac mai mult…”, se scuză omul, cu durere în suflet.

Sărbători de iarnă cu cămara goală

Copiii se bucură de puţinele jucării pe care le au

Copiii s-au obişnuit cu greutăţile, iar lipsa mamei i-a unit şi mai mult. Cei mai mici spun că nu le mai este dor de ea, că au uitat-o, dar numai bunul Dumnezeu ştie ce-o fi în sufletul lor. Bunica crede că până şi Dumnezeu a uitat de ei. „Şi-a întors Dumnezeu faţa de la noi, suntem răi, s-a făcut lumea rea, nu mai coboară Dumnezeu pe pământ…”, spune Safta Doagă. În prag de iarnă, când ne mai despart puţine zile de Sfintele Sărbători şi cu toţii pregătim daruri pentru cei dragi, cămara familiei Doagă este aproape goală. Bătrâna deschide uşa şi ne arată pe o masă o jumătate de kilogram de zahăr, o pungă de tăiţei aproape goală, nişte orez, o căniţă de ulei într-o sticlă şi o cratiţă pe fundul căreia se mai zăresc nişte cartofi gătiţi, porţia de mâncare pentru cina copiilor. Pentru ea şi fiul ei nu mai rămâne nimic, aşa că se vor culca, din nou, cu burta goală. Pare ciudat, dar aceşti copii se bucură de ceea ce au: două maşinuţe stricate şi un avion găsit la gunoi. În serile lungi, fără televizor în casă, îşi fac temele sau învaţă rugăciuni cu bunica lor, care mai speră într-o minune. Familiei Doagă îi lipseşte tot ce este important într-o gospodărie: frigider, maşină de spălat, televizor, dar, din decenţă, bunica spune că ar avea nevoie doar de alimente şi detergent. Din ce am observat noi, le-ar prinde bine hăinuţe, încălţăminte, rechizite, jucării şi ceva de-ale gurii… Dacă doriţi să ajutaţi, puteţi contacta familia Doagă, din Ciorani la tel. 0762.880.148. (Janine VADISLAV)

   Comentariu saccsiv:

Bunul Dumnezeu n-a uitat de ei.

Si sigur n-au nevoie de ceva de-ale gurii ci de multe de-ale gurii.

Si mai trebuie inteles un lucru. Taticul ala mai multi bani in casa nu poate aduce. Deci cine poate face milostenie, s-o faca periodic. Cat o fi suma de mica. Daca e de la mai multi, se strange.

 

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paul222 said, on decembrie 10, 2015 at 12:59 am

    OFFTOPIC: Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei: Preoții sunt lipsiți de vocație, au o atitudine izvorâtă dintr-o incredibilă nesimţire faţă de întâlnirea cu dumnezeiescul

    http://revistablogurilor.ro/purtatorul-de-cuvant-al-patriarhiei-preotii-sunt-lipsiti-de-vocatie-au-o-atitudine-izvorata-dintr-o-incredibila-nesimtire-fata-de-intalnirea-cu-dumnezeiescul/

    Apreciază

    • ioannis said, on decembrie 10, 2015 at 11:53 am

      Pentru nechibzuitii de la Colectiv atat Statul cat si Bor au fost extrem de generosi pompand multe milioane de euro in contul lor. Mitropoli clujului a donat 280 000 lei noi alaltaieri.
      Pe acesti oameni cu icoane in casa nu-i vede nimeni? Nici noi nu mai cautam Adevarul…
      Cat ne mai rabda Bunul Dumnezeu?

      Apreciază

      • geo said, on decembrie 10, 2015 at 4:11 pm

        Si primaria de la secotul 4 le da ajutoare, tratamentele au fost suportate de guvern, care acum a descoperit ca nu mai are bani…

        Apreciază

      • Mirela said, on decembrie 10, 2015 at 9:38 pm

        Evenimentul „colectiv” arată că doar cine se aduce jertfă Molohului iubitor de arderi poate să primească ajutoare de la statul antihristic. Dacă te pârleşti la lumânare sau la candelă nu e valabil, ofranda trebuie să fie adusă la locul potrivit (consacrat duhurilor „care trebuie”, cum fusese clubul, la 7 aprilie, de către trupa Watain), în momentul potrivit (ajun de halloween, ca să se vadă clar cui îi este destinată), plus că trebuie să fie tineri „frumoşi şi deştepţi”.
        În cazul familiei la care face referire articolul, nu sunt întrunite cerinţele, deci se trece la răspunsul standard: Nu avem bani!!!
        Reţineţi, banii nu sunt pentru tot prostul/ ţăranul, ci doar pentru „sfinţii” de la Colectiv.
        Vorba părintelui Aniţulesei: să le facem şi acatist!
        O încercare:
        Bucură-te Pandele, că la Colectiv ai fost pârlit
        Bucură-te, Gigele, că de halloween ai fost cianurit
        Bucură-te Veta, că mâna ta coarnele le-a arătat
        Bucură-te, Colective, că România ai inflamat,
        Pe Moloh ai bucurat,
        Şi în pelerinaj rock te-ai transformat!

        Apreciază

    • geo said, on decembrie 10, 2015 at 4:13 pm

      pai nenea necula ce ne invata?

      Apreciază

    • Radu Humor said, on decembrie 10, 2015 at 8:32 pm

      Preotul CONSTANTIN NECULA: Ardealul nu poate fi decat ecumenist. Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi. Ma linisteste. La primul concert rock voi fi si eu in sutana si cu crucea de gat

      Doamne, cum n-am ştiut, că-i plăteam eu drumul până la Colectiv !
      Şi nu voiam să moară, Doamne fereşte !
      Ci să sufere, ala cum suferim noi, auzindu-l şi din păcate, mulţi şi urmându-l !
      Răspopitul ăsta, asemeni politicienilor, se face frate cu …oricine, până trece dincolo. La ecumenişti !
      Parcă nu credeam ca un popă poate proceda la fel de imoral ca un membru de partid, care, pentru a fi pus pe nişte liste eligibile, se pretează la tot felul de şmecherii, descalificându-se ca om !
      Pentru a fi pe placul unor ..colectivişti, omul nostru, că al Bunului Dumnezeu nu mai e de mult, apelează la orice căi pentru a se strecura în sufletul unor bieţi tineri, pe care-i duce, conştient spre pierzanie !
      Şi nu mă gândesc aici doar la acest tip de muzică, ci de ce urmează de obicei, după ce acest microb infestează, puţin câte puţin, nişte tineri, al căror orizont este şi aşa extrem de limitat !
      Că au avut grijă de asta, cei ce ne conduc .
      Spre ce altceva, decât spre întâlnirea cu…. el :mrgreen:

      Apreciază

  2. gabyel1995 said, on decembrie 10, 2015 at 1:09 am

    Dumnezeu sa le dea tot ce au nevoie . Doamne ajuta ! Imi pare enorm de rau cind citesc astfel de tragedii . Imi vine sa pling dar nu pot ajuta decit cu gindul . Si noi traim la limita . Eu ma tot astept la ziua cind voi cadea si nu ma voi mai putea ridica . Lucrurile elementare minime nu ne lipsesc desi toate sint destul de vechi dar functionale .
    Dumnezeu sa se indure de aceste suflete napastuite de soarta ! Amin !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Arhanghelos said, on decembrie 10, 2015 at 1:31 am

    , , , saccsiv, sa te binecuvinteze Sfanta Treime, , ,

    Apreciază

  4. Paul222 said, on decembrie 10, 2015 at 1:35 am

    Bine ca ai postat, o sa-i ajut si eu cu ceva din Iasi.

    Apreciază

  5. RomeoB said, on decembrie 10, 2015 at 8:02 am

    Era mai bine sa lasi adresa exacta. Nume prenume, cod postal. Un mandat postal cu bani se poate expedia fara probleme…

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 10, 2015 at 9:50 am

      RomeoB

      Am preluat un articol dintr-un ziar.
      La final e un numar de telefon.
      Suna si vezi si tu.

      Apreciază

  6. Mustafa said, on decembrie 10, 2015 at 8:02 am

    Ce convenabil… Armata Israeliana salveaza si ingrijeste extremistii islamisti din Siria
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3315347/Watch-heart-pounding-moment-Israeli-commandos-save-Islamic-militants-Syrian-warzone-risking-lives-sworn-enemies.html

    Apreciază

  7. geo said, on decembrie 10, 2015 at 8:33 am

    Acesta este doar un caz, dramatic, din alte zeci sau sute de mii din toata Tara…si cind te gindesti ca la proces judecatorii de cele mai multe ori acorda cresterea copiilor mamei, pe baza practicii „europene”…

    Sigur nu s-ar fi ajuns in situatia aceasta daca nu s-ar fi furat masiv – citeva cazuri la prima ora:

    http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-20653358-perchezitii-dna-remus-truica.htm

    http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-20655321-exclusiv-reteta-unor-afaceri-zeci-milioane-euro-statul-siveco-asseco-see-autoritatea-electorala-teamnet-inspectia-muncii.htm

    http://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-20654472-noua-amanare-pentru-autostrada-pitesti-sibiu-termenul-predare-studiul-fezabilitate-pentru-tronsoanele-capat-prelungit-pana-iunie-2016-cand-trebui-fie-gata-documentatia-tot-proiectul.htm

    http://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-20654220-video-cum-arata-prezent-autostrada-sibiu-orastie-lot-3-autostrada-inchisa-demolata-partial-care-dus-demiterea-sefului-cnadnr-carei-contract-este-anchetat-dna.htm

    http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20653510-scul-declansat-noiembrie-30-verificari-noi-segmentul-romanilor-averi-mari.htm

    http://www.agerpres.ro/economie/2015/12/06/curtea-de-conturi-140-de-milioane-de-lei-cheltuiti-pe-studii-de-fezabilitate-si-prefezabilitate-obiectivele-nu-au-mai-fost-realizate-13-31-09

    http://www.zf.ro/eveniment/uitati-de-ministri-banii-adevarati-sunt-la-cnas-cnadnr-anrp-14890341

    http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/intregul-sistem-de-retrocedari-prin-anrp-o-frauda-organizata-14906890

    Apreciază

  8. geo said, on decembrie 10, 2015 at 8:36 am

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20655582-mihail-hodorkovski-izbucnirea-unei-revolutii-rusia-este-inevitabila.htm

    Se pare ca Rusia a deranjat rau oculta – razboiul contra teroristilor din Siria, prezenta navelor in Mediterana, expulzarea fundatiei lui soros…in plus la ce rezerve de minerale are e o tinta excelenta pentru marile companii poluatoare…

    Apreciază

  9. geo said, on decembrie 10, 2015 at 8:55 am

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20655064-dacian-ciolos-simtit-tensiune-foarte-mare-societate-tema-finantarii-lacaselor-cult.htm

    Dar pe tema salariilor celor care muncesc pe doi lei, nu aţi simţit? … mai puteti simti si alte directii. De exemplu de ce trebuie sa platim din bani publici „constructia si intretinerea” asa numitei „Halena nationala”? Eu, la fel ca un mare procent din populatie, nu „calcam” pe stadioane. Gasiti o solutie ca aceste „entitati” sa se autofinanteze.Din alte surse si nu din bani publici! Sau din frauda. Cati bani a alocat „Ba! Oprescu” pentru halena nationala? De ce nu s-au investit in…spitale sa zicem? Dar va „luati” de catedrale! Culmea ca la fiecare „meci” se pun in miscare sute de jandarmi, politisti, pompieri, ambulante si altii,…jandarmi care ar putea sa pazeasca spitalele. Cati bani se varsa in conturile firmelor de paza? Aaa, jandarmii ii flancau pe astia de strigau „Coruptia ucide”. Si ar mai fi multe de spus, de exemplu bani pentru spectacole cu pseudoartisti, la fiecare onomastica de oras, sat, comuna. Le spune cineva cetatenilor cat costa aceste spectacole?

    Cam de fatada, pe „motiv de moment „, si cu „tinta” tensiunea simtita de domnul premier, in conditiile in care daca privesti in jur e jale cu banu’ public…

    Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on decembrie 10, 2015 at 10:17 pm

      „dacian ciolos a simtit o tensiune foarte mare in societate pe tema finantarii lacaselor de cult” ==

      Domnu Cocoloş a băut prea mult pipi în timp ce dezbătea problema finanţării lăcaşelor de cult, ceea ce i-a produs presiunea/tensiunea cu pricina. De aceea, a făcut pipi pe apartenenţa noastră la ortodoxie, pe justificarea istorică a susţinerii Bisericii de către stat şi pe sensibilităţile creştinilor.
      La drept vorbind, de ce să dea bani la lăcaşe de cult, ce ne trebuie? El are locaş la misa? Iar dacă ne e frig la slujbe, să facem şi noi spirale de alea cu 666, ca să vină duhurile locuitoare la căldură multă să ne ofere susţinere termică!

      Apreciază

      • el said, on decembrie 11, 2015 at 11:57 am

        Mirela

        ” De aceea, a făcut pipi pe apartenenţa noastră la ortodoxie,”…. si l-a baut cu colegii de la secta porno a lui guru bivolaru !
        de acolo ii vin si tremuriciul si celalalte simptome de tulburare psihica la onanistul asta bautor de pisat „intregrat in absolut” .

        cadavrul asta damblagiu galben-putred si cu tremurici de ciolos, dupa ce „s-a integrat total in absolut” chemand DRACII cu mantre si spirale yoghine si s-a „inbalsamat” cu pisat/si-a facut plinul de pisat pana si-a umplut integral arterele si venele de spurcaciune, acum „vorbeste in limbi” impotriva Bisericii , ca-l ARDE dracul din el cand trece pe langa vreuna…..

        Apreciază

    • Mirela said, on decembrie 10, 2015 at 10:21 pm

      Ciolcloş a uitat să spună de unde a simţit tensiunea pe tema finanţării lăcaşelor de cult. Oare de la S(cur)soros?

      Apreciază

      • el said, on decembrie 11, 2015 at 11:58 am

        Mirela

        de la dracii din el !

        Apreciază

  10. Gabriel M. said, on decembrie 10, 2015 at 9:53 am

    Sa-ti ajute Dumnezeu Vasile pt articolul asta. Poate se gaseste cineva sa intervina pt copiii aia. DOAMNE AJUTA. Si daca ne rugam pt ei tot e ceva. Ideea e sa reactionam cat mai multi si sa ne mai incalzim inimile putin.

    Apreciază

  11. geo said, on decembrie 10, 2015 at 10:50 am

    Cel mai bine e sa se implice comunitatea locala: primarie, prin serviciul social, scoala, biserica. Ei sint cel mai aproape de oameni si teoretic ar trebui sa cunoasca cel mai bine nevoile.
    Numai ca din pacate individualismul este in floare si cind si cind aflam astfel de vesti iar cei de acolo ramin surprinsi.

    Apreciază

  12. George said, on decembrie 10, 2015 at 11:18 am

    off topic

    ALEX JONES CALLS OUT PRESIDENT OBAMA: EPIC RANT!

    Apreciază

  13. geo said, on decembrie 10, 2015 at 11:30 am

    Ponta=Băsescu, CIA=FSB, Obama=Putin, EI TOȚI=NWO … NOI=Doar NOI !

    https://mccsolidari.wordpress.com/2013/07/03/pontabasescu-ciafsb-obamaputin-ei-totinwo-noidoar-noi/

    https://mccsolidari.wordpress.com/2013/06/27/eu-ma-supun/#more-989

    https://mccsolidari.wordpress.com/2013/06/24/romane-aparati-tara-copiii-viata-ce-o-mai-ai/

    http://valentinro.blogspot.ro/2015/12/sutinerea-maresalului-antonescu-ideilor.html

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2015/01/30/demonul-din-noi-cum-reuseste-sistemul-sa-controleze-miliarde-de-oameni/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2015/01/12/cand-efectul-acopera-cauza-se-naste-grotescul/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/11/17/da-le-oamenilor-impresia-ca-parerea-lor-conteaza-si-i-vei-face-fericiti/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/09/14/cum-putem-schimba-sistemul/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/08/10/au-reusit-sa-ne-dezbine-din-nou/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/08/03/apa-resursa-naturala-pentru-care-se-vor-da-lupte/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/08/11/planul-elitelor-pentru-o-noua-ordine-sociala-ii/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/08/16/monstrul-dintre-noi/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/09/16/10-motive-pentru-care-nu-poti-avea-incredere-in-mass-media/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/05/19/transa-colectiva/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/04/07/cand-ne-am-pierdut-puterea/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/04/14/stirile-dauneaza-grav-sanatatii-tale/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/03/02/controlul-mental-asupra-oamenilor/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/05/06/vrei-schimbare-fii-schimbarea/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/04/27/religia-vs-credinta/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/02/21/planul-de-dominare-a-coloniei-romania-de-de-ce-traim-prost-si-ce-ne-asteapta-in-viitor/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/02/19/colonia-romania/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/01/24/schimbam-guvernul-sau-schimbam-sistemul/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/03/31/stapanii-din-umbra/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/04/09/iluzia-libertatii/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/04/10/schimbarea-vine-de-la-voi-sau-de-la-ei/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/04/22/o-lume-cu-un-singur-creier/

    https://eliberareamintii.wordpress.com/2008/03/19/puterea-conditionarii/

    https://eliberareamintii.wordpress.com/2008/03/19/eliberarea-mintii/

    http://www.activenews.ro/cultura/10-decembrie-Ziua-internationala-a-drepturilor-omului-8255

    http://www.activenews.ro/stiri-social/De-ce-primesc-cultele-bani-de-la-buget-127634

    http://www.activenews.ro/sport/Campionul-la-categoria-grea-Tyson-Fury-Trei-lucruri-trebuie-sa-se-intample-inainte-ca-diavolul-sa-vina-acasa-legalizarea-homosexualitatii-a-avortului-si-pedofilia-127695

    http://www.activenews.ro/stiri/Dacian-Ciolos-La-cum-sta-bugetul-in-momentul-de-fata-nu-ne-am-putut-permite-bani-pentru-biserici-127692

    http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Consultari-asupra-bugetului-O-asociatie-cere-ca-statul-sa-nu-mai-finanteze-avorturile.-Banul-public-trebuie-sa-contribuie-la-cresterea-calitatii-vietii-nu-la-suprimarea-vietilor-umane-127675

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Mitropolia-Clujului-doneaza-255.000-de-lei-pentru-victimele-din-clubul-Colectiv-127680

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Episcopul-vicar-al-Bucurestilor-a-oficiat-Parastasul-de-40-de-zile-pentru-mortii-din-Colectiv-127677

    http://www.stiripesurse.ro/gest-emo-ionant-facut-de-david-cameron-in-romania_975828.html

    http://gandeste.org/general/unde-este-romania-noastra-o-mai-stapanim-noi-2/62391

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/12/09/o-lista-a-mercenarilor-magnatului-ungur-george-soros-aflati-in-solda-ocultei-mondiale-radu-iacoboaie-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-9-decembrie-2015/

    http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/reportaje/stefan-cel-mare-exoftalmic-si-dismorfic-cap-martian-pe-trunchi-atrofic/

    http://www.ziarulnatiunea.ro/2015/12/07/pe-cand-un-plan-valev-in-uniunea-europeana/

    http://www.luju.ro/institutii/servicii-secrete/girbovan-ii-da-sah-lui-iohannis-unjr-ii-cere-presedintelui-klaus-iohannis-desecretizarea-hotararilor-prin-care-csat-a-sporit-pe-sest-puterile-sri-pe-zona-justitiei-judecatorii-au-suspiciunea-ca-aceste-acte-normative-sunt-incompatibile-cu-drepturile-omului

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 10, 2015 at 11:56 am

      Radu Iacoboaie inca nu stie ca ala nu-i magnat ungur.

      Apreciază

      • el said, on decembrie 10, 2015 at 12:45 pm

        saccsiv

        ei nu stie….doar e PLATIT de el si de amicii lui taiati imprejur ca si Raducu Iacob-ucu !

        Apreciază

  14. cosminmatiu said, on decembrie 10, 2015 at 12:26 pm

    Apreciază

    • el said, on decembrie 10, 2015 at 12:48 pm

      cosminmatiu

      „Felicitari”!
      Romania CARNE DE TUN !
      CURAND prajita PARJOLITA exact ca pe satanisitii de la clubul DRACESC #colectiv !

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on decembrie 10, 2015 at 2:54 pm

        Cu mila lui Dumnezeu speram sa ne mantuim. Din moment ce noi refuzam actele de identitate cu cip si coduri de bara suntem pe calea muceniciei. Spuneau sfintii rusi ca daca va fi inainte de antihrist razboi se vor mantui multi, pentru ca cei slabi vor muri in razboi, daca antihrist va fi inainte de razboi se vor mantui mult mai putini. Conteaza sa ne mantuim si poate va fi in folosul nostru ce se intampla.

        Apreciază

      • el said, on decembrie 10, 2015 at 5:13 pm

        cosminmatiu

        asa este frate, cum spune si Sf Ap. Pavel ca indiferent ” daca traim sau daca murim AI LUI Hristos sa fim!”
        de aceea e IMPORTANT sa fie crestinul in ORICE VREME gasit in Dreapta Credinta si NU in INSELARE, caci MULTI vor muri CURAND in ratacirea lor si daca faptele noastre STIM ca NU ne mantuiesc, MACAR in Dreapta Credinta NERATACITA sa ne aflam.

        si cei ce vor ramane si au INSELARE in ei, fie ea cat de mica, NU VOR AVEA PUTEREA sa reziste la cursele si rautatea lui anticrist, caci INSELAREA alunga harul si HARUL (iar nu faptele lui bune) il tine pe om in legatura sa cu Hristos !
        faptele bune FARA Dreapta Credinta CURATA NEINSELATA NU mantuiesc, altfel s-ar mantui si paganii si ateii si ereticii care din fire fac fapte bune, si de aceea SMERENIA chiar si singura, fara fapte bune a crestinului ortodox pacatos dar CU Dreapta Credinta il MANTUIESTE !

        si SMERENIA ASCULTA de Sfintii Parinti, de Biserica si de Parintii Duhovnici NERATACITI cei dati de Dumnezeu unui neam!

        de unde si IMPORTANTA VITALA sa scapam ACUM nu maine, de ORICE INSELARE, ecumenismul sau cea cu boca fiind cele care inghit pe CEI MAI MULTI dintre fratii nostri botezati ortodox, caci „in cele ce te voi gasi IN ACELEA te voi judeca ” ne spune Hristos prin Proorocul !

        Apreciază

  15. Mustafa said, on decembrie 10, 2015 at 12:29 pm

    Seful Masoneriei franceze vorbeste impotriva victoriei nationalistilor in alegerile din 7 decembrie.
    https://www.rt.com/news/325277-french-freemasons-national-front/

    Apreciază

  16. Paul222 said, on decembrie 10, 2015 at 1:07 pm

    Ceva e ciudat, am sunat la acel numar de telefon si mi-a raspuns domnul Doaga Stefan dar a zis ca ei stau in Comuna Urechesti jud. Vrancea. Mai sus e mentionat satul Ciorani care e la 122km de Urechesti…

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 10, 2015 at 2:32 pm

      Paul222

      Scrie te rog treaba asta si la rubrica de comentarii a ziarului.

      Apreciază

    • nina said, on decembrie 12, 2015 at 7:39 pm

      Daca ati reusit sa obtineti adresa postala sau un numar de cont, va rog sa le afisati aici. Mi-ar fi de ajutor. Eu nu am reusit sa-i contactez.
      Multumesc.

      Apreciază

      • nicolae said, on decembrie 13, 2015 at 8:16 pm

        comuna urechesti judetul vrancea

        Apreciază

  17. MihaelaIS said, on decembrie 10, 2015 at 2:05 pm

    Off-topic:
    explicatii pentru coperta revistei The Economist pentru anul 2016:
    http://cosmicconvergence.org/?p=12229

    Apreciază

    • cca70 said, on decembrie 10, 2015 at 7:30 pm

      in poza se vede si un om cu stegul Albaniei..ceva e progrmat sa se intample in Balcani

      Apreciază

  18. geo said, on decembrie 10, 2015 at 2:45 pm

    http://specialarad.ro/cum-traieste-o-aradeanca-neoprotestanta-emigrata-din-ineu-in-indepartatul-santiago-de-chile-citeste-un-schimb-cultural-intre-ea-si-un-roman-stabilit-in-phoenix-sua/

    http://www.agendadeiasi.ro/social/un-preot-ridica-un-bloc-pentru-mame-singure.html

    http://www.antenadambovita.ro/2015/12/tehnocratul-de-la-sanatate-a-concediat-personalul-medical-de-la-o-statiune-de-interes-national/

    http://www.botosaneanul.ro/national/o-fata-de-16-ani-s-a-aruncat-de-la-etajul-vii-merit-sa-mor-sunt-doar-un-suflet-rau-care-raneste-si-omoara-am-atatea-pacate/

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20656673-inceput-batalia-pentru-bugetul-marit-apararii-tinta-modernizarea-fregatelor-romanesti-sunt-interesate-marea-britanie-compania-suedeza-saab.htm?cfsyn

    Asa se explica interesul brusc al vizitei lui cameron…

    http://stirileprotv.ro/stiri/international/act-secret-descoperit-la-vatican-ce-presupune-pactul-din-1965-dupa-care-se-ghideaza-papa-francisc.html

    http://www.mediafax.ro/externe/atentat-dejucat-la-targu-secuiesc-oficial-ungar-romanii-sa-stabileasca-daca-a-fost-un-caz-inventat-piesa-cu-piesa-14915040

    http://buzaultau.ro/2015/11/02/ar-putea-fi-eliminata-taxa-pe-apa-de-ploaie/

    http://constanteanul.com/2015/despre-ipocrizia-si-obrazniciile-unei-biserici-nereformate-bor/

    http://cronicagiurgiuveana.ro/bunatatea-nu-are-dimensiune-politica/

    http://www.decluj.ro/peste-60-de-varstnici-de-pe-raza-comunelor-aghires-poieni-si-sacuieu-au-fost-vizitati-de-politistii-clujeni/

    http://gzt.ro/b-o-r-inceputul-sfarsitului/

    http://giurgiuonline.net/politistii-impart-si-daruri-nu-doar-amenzi/

    http://www.glasul-hd.ro/350-de-hunedoreni-vor-beneficia-de-daruri-din-partea-Off-Road-Adventure-Romania_19_26296.html

    http://www.gorj-domino.ro/chirurgul-beuran-manjit-de-ai-lui/

    http://www.gorj-domino.ro/donatie-pentru-spitalul-judetean-targu-jiu/

    Apreciază

  19. acelas said, on decembrie 10, 2015 at 3:26 pm

    partial adevarat. Mai putin ultima fraza, ca scoala de teologie ii lasa lipsiti de prrsonalitate pe absolventi. Pai majoritatea parca asa aveau o personalitate de mare ca nu le mai ajungi la nas cand ajung la o parohie sau alta functie ..

    http://www.evz.ro/victor-banescu-purtator-de-cuvant-al-bor-preotii-au-o-atitudine-insolenta-consilierul-lui-pf-daniel-denunta-numarul-enorm-de-biserici.html

    .

    Apreciază

  20. acelas said, on decembrie 10, 2015 at 3:35 pm

    dar pr Constantin Necula nu e singur …

    (cine stie cate personalotati statale alte fete imporante mai sunt ascunsi …?)

    http://www.evz.ro/fata-ascunsa-a-presedintelui-ccr-augustin-zegrean-face-tuica-si-asculta-rock-manele-nu-ascult-dar-muzica-turceasca-cu-placere.html

    .

    Apreciază

  21. Radu said, on decembrie 10, 2015 at 6:35 pm

    Pentru saracii din tara asta care sunt mult mai multi decat stim noi nu se mai fac donatii teledon sau alte prostii cum le-au facut pentru prostii aia de la colectiv.
    Au murit din prostia capetelor lor si din viciilor lor care nu vor sa iasa.
    Nici pana acum nu stiu exact ce s-a intamplat ca a fost atentat ca a fost pus la cale de trupa sau altii.

    Programe profesionale pentru cursuri de formare profesionala ceva la astea nu se gasesc bani sau ceva burse pentru persoanele fara educatie de peste 40 de ani din mediul rural…
    Saracia e din lipsa de educatie si lipsa de cunoastere a altor oportunitati…
    Ignoranta e cauza care trebuie avuta in vedere.
    Ar putea sa vada la Focsani municipiul resedinta de judet daca se organizeaza cursuri ceva profesionale acolo in sat ce sa faci mori de foame…e nasol nu ai ce sa faci…

    Era bun un cont ceva e mai usor sa ajutam un transfer electronic rapid…
    E la nord de Focsani daca nu ma insel…vreo 30-40km nu e departe. Am ceva rude pe acolo de asta stiu sa le spun poate se duc ei sa vada ce si cum.

    Dumnezeu sa ii ajute sa le dea sanatate, luminare a mintii si mantuirea sufletului.
    Sa le dea o viata mai buna, sa vada noi solutii sa iasa din saracie si fapte bune!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  22. Ionut said, on decembrie 10, 2015 at 6:49 pm

    Ce-i, frate, cu stirile astea lacrimogene? Pai ne sta noua gandul la asa ceva cand vin sarbatorile? Sa ne stricam veselia tocmai acum? Suntem prea ocupati sa dam buzna in supermarketuri sa le ingrosam profiturile, sa bagam in noi, sa ne dam peste cap stomacul, pancreasul, creierul, sa ajungem pe la urgente…

    Apreciază

  23. Orthodox said, on decembrie 10, 2015 at 6:56 pm

    Apreciază

  24. STOP RFID said, on decembrie 10, 2015 at 7:04 pm

    Apreciază

    • nimeni said, on decembrie 10, 2015 at 7:34 pm

      Imi vine sa rad de ratacitul asta GORILIAN alias Lorin Fortuna care cica il blesteama el pe Hristos.
      Vai de el, saracul ca nu vorbeste el insusi ci un drac se foloseste de el, dar el habar nu are.

      Apreciază

  25. Iones said, on decembrie 10, 2015 at 7:06 pm

    Ambasadorul Olandei, dezamăgit că Senatul a respins parteneriatul civil, proiect initiat de deputatul Remus Cernea

    http://www.mediafax.ro/social/ambasadorul-olandei-dezamagit-ca-senatul-a-respins-parteneriatul-civil-14915437/

    Ei s-au intalnit astazi:

    Apreciază

    • Mihaela said, on decembrie 10, 2015 at 8:32 pm

      Fericitii astia, daca nu se pocaiesc, se vor intalni sigur in iad!

      Apreciază

      • Mirela said, on decembrie 11, 2015 at 6:39 pm

        Cernea e o maimuţă enervantă şi penibilă, care se crede „poporul” şi ne tot deranjează cu scălâmbăielile lui „evoluate”. Oare cât trebuie să îl mai suportăm? E inteligent ca sora lui de mai jos şi are idei la fel de valoroase, dar asta măcar e nostimă:

        Atâta poate şi Cernea, nu aşteptaţi mai mult, căci el nu doar se trage din maimuţă, ci a rămas o maimuţă proastă şi tupeistă!

        Apreciază

      • el said, on decembrie 11, 2015 at 9:08 pm

        Mirela

        🙂 !

        Apreciază

    • Radu said, on decembrie 11, 2015 at 12:15 am

      nu stiu ce e asa amuzant de rad ei acolo…doi idioti si urata aia si boul nostru cu coama de vesnic rebel hipiot
      care nu a terminat facultatea…

      Am o intrebare daca ii aia grija pe ambasadoarea Olandei daca se respinge sau nu parteneriatul civil?
      NU mai poate ea sa doarma noaptea din pricina asta?
      Sau e vorba de multa propaganda politica pentru a folosi asa zisa comunitate LGBT drept cal troian in societate? pentru scopurile lor?

      Olandezii ma refer la popor nu la politicieni in istorie dar cred ca si acum erau chiar eretici un popor cu frica lui Dumnezeu acum sute de ani.
      Nu cred ca sunt ei pe atat de toleranti la aceste pacate poate gresesc.

      Cred ca majoritatea oamenilor din tarile vest europene unde s-au introdus cu forta si neconstitutional legile astea cu legalizarea acestui pacat sunt in continuare impotriva dar nu i-a intrebat nimeni daca vor sau nu…
      NU ma incred in sondaje de opinie si alte asemenea metode si instrumente de propaganda

      Apreciază

  26. Orthodox said, on decembrie 10, 2015 at 8:10 pm

    Apreciat de 1 persoană

  27. picasso said, on decembrie 10, 2015 at 8:51 pm

    Trista este viata… fara Dumnezeu.

    Apreciază

  28. Orthodox said, on decembrie 11, 2015 at 1:14 am

    Apreciază

  29. Orthodox said, on decembrie 11, 2015 at 2:55 am

    Apreciază

  30. […] Iata comentariul sorei Mirela postat la MILOSTENIE. Un tatic isi creste singur cei 4 copilasi. Si e mare saracie. Si foame: […]

    Apreciază

  31. Cristian said, on decembrie 11, 2015 at 5:28 pm

    Dupa atatea postari despre rock si Colectiv si tot felul… as zice sa ascultam ceva care sa ne (re)invete inimile sa bata asa cum trebuie!

    Cantari DE AUR:
    http://tezaur-oasteadomnului.ro/index.php/cantari-tezaur/corul-fratilor-ostasi

    Un exemplu:
    http://tezaur-oasteadomnului.ro/index.php/cantari-tezaur/corul-fratilor-ostasi/2158-cand-bezna-e-n-juru-ti

    Apreciază

  32. Timianna(Ana) said, on decembrie 17, 2015 at 1:57 pm

    Cazul de la Ciorani, este real. Am vorbit cu doamna de la asistenta sociala de la Primaria Urechesti. Ciorani este de fapt ca un „cartier” al comunei, nu este trecut in acte ca si sat, de aceea noi toti cand am cautat satul Ciorani l-am gasit la comuna Pufesti care este mult mai departe. Numarul de telefon din articol este al tatalui.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.