SACCSIV – blog ortodox

Video: ROMANIA AMENINTATA de ISIS

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 26, 2015

Iata si ce putem citi la România, AMENINŢATĂ de Statul Islamic. Am fost incluşi în „Coaliţia DIAVOLULUI” VIDEO de pe Romania TV:

Cetăţenii României au fost ameninţati cu moartea de Statul Islamic. Ţara noastră este inclusă într-o aşa-zisă „Coaliţie a Diavolului”, pe care jihadiştii o ameninţă în mod direct, într-un nou material de propagandă.
Alături de România, pe listă mai figurează Republica Moldova, Ucraina, Polonia şi alte state care NU s-au implicat niciodată în conflictul sirian.

„Numărul vostru tot creşte, iar noi vă numărăm drapelurile. Potrivit profetului nostru, vor ajunge să fie 80 la număr. Apoi, flăcările războiului vă vor arde pe dealurile morţii”, se arată în înregistrarea Statului Islamic.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:
Harta: ROMANIA inclusa in viitorul CALIFAT …

VIDEO: Sa ne amintim ce zicea seicul Omar Bakri despre Romania in 2013 

 

Tagged with: , , ,

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vasi said, on noiembrie 26, 2015 at 1:01 pm

    Fratilor, Noua ordine mondiala este pe agenda americana in fruntea careia sa fie doar un Lider, ce e greu de inteles. Spurcata SUA in complicitate cu tradatorii din vest care isi pun tarile pe tava vor sa distruga state si tari de pe glob si sa devina ei stapani peste tot. De aici anularea acestor steaguri ce reprezinta indentitatea si suveranitatea tarilor. Nu se pot prelua aceste tari in mod diplomatic, ba cu Uniunea Europeana ba cu nu stiu ce, s-au se preaiau prea lent…iar SUA se grabeste. Va amintiti Bush senior: „va place sau nu, va fi O noua ordine mondiala, un singur Guvern.

    SUA se foloseste de macelarii astia sa cucereasca Europa prin sange si razboi daca diplomatic nu merge, si dupa ce se foloseste de ei ii va nimici. Vladimir Putin a zis clar la G20, isis este finantat de 40 de tari, inclusiv membre G20. Deci?

    Apreciază

    • mihai said, on noiembrie 26, 2015 at 8:16 pm

      Vasi, america este pe post de paravan, jidovimea este cauza a toate rautatile cac ei nu se lasa pina nus vad visul cu okii

      Apreciază

      • Radu Humor said, on noiembrie 26, 2015 at 10:57 pm

        S-ar putea să le sară ochii până atunci, de la atâta aşteptare !
        Dumnezeu nu doarme !

        Apreciază

  2. energein7 said, on noiembrie 26, 2015 at 1:12 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  3. Vasi said, on noiembrie 26, 2015 at 1:21 pm

    Fratilor, Noua ordine mondiala este pe agenda americana in fruntea careia sa fie doar un Lider, ce e greu de inteles. Spurcata SUA in complicitate cu tradatorii din vest care isi pun tarile pe tava vor sa distruga state si tari de pe glob si sa devina ei stapani peste tot. De aici anularea acestor steaguri ce reprezinta indentitatea si suveranitatea tarilor. Nu se pot prelua aceste tari in mod diplomatic, ba cu Uniunea Europeana ba cu nu stiu ce, s-au se preaiau prea lent…iar SUA se grabeste. Va amintiti Bush senior: „va place sau nu, va fi O noua ordine mondiala, un singur Guvern”.

    SUA se foloseste de macelarii astia sa cucereasca Europa prin sange si razboi daca diplomatic nu merge, si dupa ce se foloseste de ei ii va nimici. Vladimir Putin a zis clar la G20, isis este finantat de 40 de tari, inclusiv membre G20. Deci? Si mai scrie in Apocalipsa ca 10 imparati, daca nu gresesc, isi vor preda imparatiile lui Antihrist numai un imparat nu va ingenunchia in fata lui. O fi tocmai Rusia, singurul stat care lupta cu dreptate fara scopuri ascunse si minciuni perfide. Cred ca toti care s-au aliat cu NATO si-au vandut tara inconstient sau nu.

    Apreciază

    • mario said, on noiembrie 26, 2015 at 7:18 pm

      Mai degraba cred ca singurul imparat care nu isi va preda tara va fi Kim Jong Un, sunt rusofil dar sunt convins ca pe undeva Putin este controlat, astfel este creata imaginea unui lider care se opune Nato, doar trebuie sa fie, ca in orice film, si un inamic, pus mai mult ca sa pacaleasca telespectatorul. Asa sunt 2 tabere, cum au fost dintotdeauna.

      Apreciază

  4. voda said, on noiembrie 26, 2015 at 3:23 pm

    Situaţia românului Marius Bodnariu devine dramatică. După o săptămână în care nu a ştiut nimic despre cei patru copii ai săi ridicaţi cu poliţia din familie, iar la al cincilea fiu, în vârstă de doar trei luni, a putut ajunge doar soţia, câte două ore pe zi pentru a-l alăpta, serviciile sociale din Norvegia au luat luni decizia de a păstra măsura de plasament, iar părinţii vor fi chemaţi în instanţă.

    Apreciază

  5. geo said, on noiembrie 26, 2015 at 3:27 pm

    Presedintele Turcia, Recep Tayyip Erdogan, a provocat joi Rusia sa dovedeasca faptul ca tara sa cumpara petrol de la gruparea jihadista Statul Islamic, potrivit Reuters.

    „Cei care acuza ca noi cumparam petrol de la Daesh (acronimul in araba al SI) au obligatia sa isi dovedeasca acuzatiile”, a spus presedintele turc, in fata unor oficiali locali din capitala Ankara. Erdogan a sustinut ca, din contra, Turcia a luat masuri pentru a stopa contrabanda cu petrol la granitele sale, o sursa esentiala de venituri pentru jihadisti.

    „Daca nu, sunteti calomniatori”, a acuzat acesta, in prima reactie la acuzatiile venite din partea Rusiei.

    Afirmatiile sale vin dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, dupa doborarea unui avion rusesc la granita turco-siriana, ca a fost „injunghiat pe la spate” de „complicii teroristilor.

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20624749-erdogan-provoaca-rusia-dovedeasca-acuzatiile-turcia-cumpara-petrol-jihadistii-statului-islamic.htm

    Poftim dovezi – si inca de la aliati:

    http://www.businessinsider.com/links-between-turkey-and-isis-are-now-undeniable-2015-7

    http://www.lefigaro.fr/economie/le-scan-eco/decryptage/2015/11/26/29002-20151126ARTFIG00009-comment-daech-organise-son-lucratif-marche-petrolier.php

    Si la o simpla cautare pe net se mai gasesc dovezi…chiar fiul dumnealui e implicat pina peste cap…

    Apreciază

  6. john said, on noiembrie 26, 2015 at 5:01 pm

    RUSIA DORESTE CA TURCIA SA INAPOIEZE „SFANTA SOFIA” CRESTINILOR
    A inceput cruciada!
    DeputațiI din Duma de sta sprijina propunerea ca biserica „Sf. Sofia” din Istanbul să fie returnata Bisericii Ortodoxe.
    http://templier70.blogspot.ro/2015/11/profetia-sfintului-paisie-aghioritul.html

    Apreciază

  7. Iones said, on noiembrie 26, 2015 at 5:19 pm

    Nici Republica Moldova nu scapa de VACCINAREA OBLIGATORIE.
    Au inceput cu vaccinul anti-cancer de col uterin (HPV)

    Vaccinul împotriva infecţiei care duce la apariţia cancerului de col uterin ar putea deveni obligatoriu şi în ţara noastră. Preparatul va fi inclus în Calendarul Naţional de Imunizări, în următorii ani, după ce va fi realizat un studiu de fezabilitate.

    Această pacientă este bolnavă de cancer de col uterin în stadiul trei. Femeia regretă că nu şi-a administrat vaccinul împotriva virusului Papilomei Umane.

    „Nu m-am gândit până acum la aşa ceva. Dar ar trebui femeile să facă vaccinul. Ca să nu ajungă la aceste stadii”.

    Anual, aproximativ 300 de moldovence sunt diagnosticate cu această maladie. În 80 la sută dintre cazuri, boala este provocată de virusul Papilomei Umane. Potrivit medicilor, administrarea vaccinului înainte de începerea vieţii sexuale ar salva multe vieţi.

    „Virusul Papilomei Umane sunt peste 150 de feluri şi doar unele dintre ele pot provoca cancer de col uterin pe un fundal deja afectat a colului uterin. E vorba de eroziuni netratate şi infecţii sexual transmisibile netratate”, a menționat doctorul în ştiinţe medicale Veronica Ciobanu.

    În clinicile private, vaccinul este disponibil de mai mulţi ani. Totodată, numărul femeilor care solicită administrarea medicamentului creşte, în fiecare an, cu aproximativ 20%.

    „Mamele solicită vaccinul pentru fetiţe în cazul în care au rude cu această maladie. De asemenea, multe femei vin să se vaccineze după ce au auzit de la radio sau TV despre maladie şi consecințele ei”, susține medicul-şef al centrului de imunizări, Zinaida Ergașeva.

    Preparatul se administrează în trei doze în decurs de şase luni. O doză costă aproape o mie de lei. Unele femei spun că nu au nevoie de vaccin deoarece, periodic, fac investigaţii medicale.

    http://www.publika.md/un-nou-vaccin-obligatoriu-boala-care-ucide-anual-sute-de-femei-din-moldova_2459261.html

    Apreciază

  8. nikodim said, on noiembrie 26, 2015 at 6:17 pm

    „ROMANIA AMENINTATA de ISIS”… Vorba aruncata in stilul: „Bate saua ca sa priceapa iapa!”?
    Adica, indirect mass-mediile vor sa spuna cam asa:
    ” Bai fraierilor, e de rau! Bau-bau (adica in cazul de fata a se citi:ISIS) e cu ochii pe voi si pentru ca noi, cea mai democratica democratie din lume si cea mai tare superputere, care va facem scut (si va mai calcam din cand in cand cu masina pe trecerile de pietoni, dar asta nu se pune, ca noi suntem mai democratici decat voi) sa va aparam „valorile” si aspiratiile voastre (prizabile nazal, ca alea is cele mai de efect imediat pentru voi si cele mai profitabile material pentru noi) de „freedom” si „democracy”, voi ar cam trebui sa va supuneti mai abitir „democratiei” noastre „cool”. Si pentru asta, trebuie sa mai renuntati la libertatile voastre personale si nationale si la tot felul de pretentii prostesti si anacronice de suveranitate si sentimente nationale ne-democratice si ne-euroatlantice si incompatibile cu scutul democratic de la Deveselu care va „apara” de tot ce e pe lumea asta (in afara de noi si ISIS, care e de-al nostru)”

    Apreciat de 3 persoane

    • saccsiv said, on noiembrie 26, 2015 at 7:48 pm

      nikodim

      Sau altfel spus, toti de pe lista cu stegulete sa faca bine sa accepte Big Brother total si sa-si bage cate un cip in carne, caci doar daca stim despre toti tot ce fac, eliminam terorismul.

      Apreciat de 1 persoană

  9. Prahovean said, on noiembrie 26, 2015 at 7:49 pm

    Să ne amintim ce ar spune profețiile despre distrugerea Turciei cu sprijinul Rusiei http://www.agerpres.ro/externe/2015/11/26/mae-rus-le-recomanda-rusilor-care-se-afla-in-turcia-sa-se-intoarca-in-tara-17-14-42

    Apreciază

    • john said, on noiembrie 26, 2015 at 8:26 pm

      Turcii trimit tancuri la granita cu Siria:
      http://sputniknews.com/middleeast/20151125/1030754469/turkey-border-syria-tanks.html?utm_source=https%3A%2F%2Ft.co%2F5VlR1pKKlI&utm_medium=short_url&utm_content=ahqG&utm_campaign=URL_shortening

      Cu acest sistem Rusia inchide intreg spatiul aerian din Orientul mijlociu.
      Rusia a amplasat joi în Siria rachete antiaeriene S-400 pentru a-și proteja avioanele ce desfășoară misiuni în această țară, decizie luată în urma doborârii unui avion de bombardament Suhoi Su-24 de către aviația turcă, relatează agenția EFE, transmite Agerpres.
      ‘Sistemele de rachete antiaeriene S-400 sunt deja operaționale. (…) Acum vom putea garanta mai eficient securitatea escadrilelor noastre în timpul acțiunilor împotriva teroriștilor din (gruparea) Statul Islamic ‘, a declarat joi în fața presei purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov.
      Televiziunea publică rusă a difuzat apoi imagini cu aceste sisteme amplasate la baza aeriană de la Latakia, situată la circa 30 de kilometri de frontiera turcă.
      Rachetele S-400 sunt o variantă modernizată a sistemelor S-300, fiind în prezent cele mai perfecționate mijloace de apărare antiaeriană ale armatei ruse. Raza lor de acțiune este de circa 250 de kilometri.
      În cursul zilei de miercuri, Ministerul rus al Apărării a anunțat că nava amiral a flotei de la Marea Neagră, crucișătorul Moscova, se află în apropierea coastelor provinciei siriene Latakia. Nava este echipată cu rachete antiaeriene Fort și are ca misiune principală protejarea avioanelor de atac ruse ce participă la raidurile din Siria. Rusia a mai precizat că va trimite în Siria încă 12 avioane de vânătoare tot pentru a consolida protecția bombardierelor în timpul misiunilor.
      http://sputniknews.com/military/20151126/1030814269/s-400-combat-duty.html

      Apreciază

  10. georgewww said, on noiembrie 26, 2015 at 8:27 pm

    Saccivs a apaut
    The Economist-Word 2016 coperta … analize la ce ne putem astepta …

    http://www.theworldin.com/?fsrc=scn/fb/wl/worldin/st/banner

    Apreciază

  11. JE said, on noiembrie 26, 2015 at 9:16 pm

    Raportul Lunacek va ajunge in scoli:
    – Ministerul Muncii susţine introducerea educaţiei sexuale în programa şcolară
    http://bit.ly/1NRgznC

    – OPRITI ONG-URILE DIN SCOLI. ONG-URILE LUI SOROS AU DAT IN JUDECATA FOLOSINDU-SE DE ‘4 tineri’ MINISTERUL INVATAMANTULUI. Propaganda Adevarul „ConsiliulNațional al Elevilor este ilegal? Patru tineri au dat în judecată MinisterulEducației”
    http://bit.ly/1TgUZh1

    – Obama a declanșat contra Statului Islamic… “războiul verde”
    http://bit.ly/1OtOYf0

    Apreciază

  12. nikodim said, on noiembrie 26, 2015 at 11:03 pm

    Marturistor al Lui Hristos in mijlocul noilor nostri concetateni europeni, reprezentanti ai „religiei pacii”. Un batran singur, unul SINGUR in mijlocul si IMPOTRIVA acelor MULTI batjocoritori antihristi. Il vad ca pe exemplu contemporan, exemplu viu de marturisire a Adevarului, de curaj si demnitate, intrucat se ridica cu foarte mult deasupra mea in acest sens iar printre oamenii nostri inca nu am avut ocazia sa vad un marturisitor similar intr-o situatie similara sau macar apropiata de aceasta.

    Apreciat de 1 persoană

    • botaceala said, on noiembrie 27, 2015 at 10:04 am

      @Frate Nikodim@,iti multumesc pt acest filmulet scurt si la obiect,asa ceva e de admirat,de invatat si de aratat si altor oameni,ca sa vada cum” TREBUIE MARTURISIT DOMNUL SI MANTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS”,singurul „ADEVAR”,din lumea noastra plina de minciuni,rautate si falsitate,sper sa fie vazut de cat mai multi si de” luat aminte”!!!!!!Doamne ajuta!!!si „respect „pt batranelul acesta din filmulet!!!

      Apreciază

    • Gabriel M. said, on noiembrie 28, 2015 at 10:11 pm

      Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.
      Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.

      Cat curaj. Cinste lui. Cred ca batranelul asta e un mare sfant. Efectiv se lupta cu vrajmasul iar cel rau nu putea sa faca nimic impotriva cuvantului batranului. Ati vazut ca mistocarul ala a ramas fara cuvinte si spunea doar „mincinosule, mincinosule”.

      Apreciază

  13. nouamoldova said, on noiembrie 27, 2015 at 12:54 am

    Saccsiv roaga pe cineva sa traduca din greaca http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/2015/11/blog-post_1.html?m=1

    Apreciază

  14. geo said, on noiembrie 27, 2015 at 9:07 am

    http://adevarul.ro/international/rusia/vladimir-putin-pus-tunurile-presedintele-erdogan-presa-rusa-scrie-raidurile-ruse-perturba-afacerile-statului-islamic-intermediari-turci-1_5656f29a7d919ed50e9b5d61/index.html

    http://adevarul.ro/economie/business-international/razboi-economic-rusia-turcia-moscova-pregateste-sanctiuni-economice-dure-gazoductul-turkish-stream-centrala-atomica-nu-vor-mai-realizate-1_565753a07d919ed50e9e2a17/index.html

    http://adevarul.ro/locale/hunedoara/au-fost-dacii-intelepti-adevarat-lectiile-viata-stramosilor-nostri-i-a-inselat-decebal-romani-ajutorul-copacilor-1_5655de8a7d919ed50e93e466/index.html

    http://adevarul.ro/cultura/spiritualitate/terorismul-esecul-secularismului-politic-1_565717677d919ed50e9c6b37/index.html

    http://adevarul.ro/locale/bacau/momentul-franta-bombardat-damascul-administrat-siria-reactiile-dure-internationale-conflictului-armat-1945-1_5655db537d919ed50e93cb91/index.html

    http://adevarul.ro/international/europa/turcia-doi-jurnalisti-fost-arestati-scris-ankara-oferit-arme-jihadistilor-sirieni-1_5657a5b77d919ed50ea02bf0/index.html

    http://adevarul.ro/locale/timisoara/noi-detalii-despre-copiii-romanului-norvegia-luati-familie-politia-o-simpla-urecheala-ocazionala-palmuta-fund-considerate-abuzuri-1_565626377d919ed50e95e2a3/index.html

    http://www.gandul.info/stiri/cum-a-ajuns-muftiul-romaniei-sa-se-certe-cu-musulmanii-cu-idei-religioase-necunoscute-nu-vrem-daca-se-intampla-ceva-sa-fim-aratati-cu-degetul-14901172

    Apreciază

  15. geo said, on noiembrie 27, 2015 at 9:09 am

    http://www.descopera.ro/istorie/14899558-masacrul-legionar-de-la-jilava-cele-mai-odioase-crime-din-istoria-romaniei

    Uita sa spuna ca cu putin timp inainte sute de legionari fusesera usici, schingiuiti si expusi in public de catre executantii lui carol al doilea…

    Apreciază

  16. Divort Rapid said, on noiembrie 27, 2015 at 10:33 am

    Sa ne fereasca Dumnezeu! Asta ne-ar mai trebui!

    Apreciază

  17. JE said, on noiembrie 27, 2015 at 12:20 pm

    Se pare ca Sultanul Erdogan, face orice sa agite spiritele si sa iasa cu scantei:
    – Turcia va considera agresiune utilizarea de către Rusia a bateriilor antiaeriene din Siria împotriva avioanelor sale
    http://bit.ly/1lNIWMV

    Raportul Lunacek va ajunge in scoli:
    – EXACT CE PREGATESC ONG-URILE LUI SOROS SI LA NOI. SUEDIA: PENISUL JUCĂUȘ „atarna si se balangane pe corpul tau micut” – Cum li se face EDUCAȚIE SEXUALĂ copiilor incepand de la 3 ANI
    http://bit.ly/1Ie3Crg

    Austriecii si germanii „isi iau tara inapoi”:
    – JAF. In timp ce populatia tarii habar nu are cat vor fi redeventele, Neamtul Iohannis NEGOCIAZA REDEVENTELE CU Austriacul de la OMV. Sistemul de taxare în energie și resurse naturale și exploatările din Marea Neagră, discutate de Iohannis cu șeful OMV
    http://bit.ly/1NbPmvl

    Apreciază

  18. john said, on noiembrie 27, 2015 at 10:19 pm

    Mereu original,nu se incurca cu jumatati de masura:
    Zhirinovsky proposes to drop a nuclear bomb on the Strait of Bosphorus
    http://fortruss.blogspot.ro/2015/11/zhirinovsky-proposes-to-drop-nuclear.html
    http://fortruss.blogspot.ro/2015/11/s400-to-syria-putin-seals-syrias.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.