SACCSIV – blog ortodox

Avocata mea are cancer. Va rog sa va rugati si pentru ea

Posted in Uncategorized by saccsiv on Noiembrie 26, 2015

O cheama Laura.

Anunțuri

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. valentin said, on Noiembrie 26, 2015 at 10:22 am

  Doamne ajuta!
  Sa o ajute Maica Domnului sa-i dea sanatate si putere sa lupte cu boala.
  vedeti icoana vindecatoare de cancer

  http://www.doxologia.ro/viata-bisericii/sfantul-munte-athos/minuni-savarsite-de-icoana-maicii-domnului-pantanassa

  Eu am cumparat pentru mama mea prea tarziu insa, Dumnezeu sa o ierte, cartea din linkul de mai jos

  O puteti gasi si la biblioteca, si contine informatii foarte bune in lupta cu cancerul.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Yogy TheBear said, on Noiembrie 26, 2015 at 10:26 am

  Am sa pun aicea cateva video-uri despre cancer . cvm se poate trata in mod alternativ , si pericolele industriei cancerului . Fiecare este liber sa judece cum vrea el ce spune aicea .

  Apreciază

 3. numaiortodoxia said, on Noiembrie 26, 2015 at 10:48 am

  Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă). Sângele alimentează cu ”hrană” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp. Un nou-născut, pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele. Exact la fel e şi cu celulele noastre.
  Celulele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Limfa, lichidul acesta „uleios” şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat – asemenea sângelui de către inimă, iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică, mişcarea muşchilor îl pune în mişcare. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor.

  Sângele are un ph de 7,35 – 7,45și pentru a exista viață, în aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valoarea ph-ului intre aceste valori marginale, indiferent de situatie. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele foarte puţin. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare.

  Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin? Transmite toată aciditatea pe celule.

  Tabel pHStarea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite şi „uzine energetice”, deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu (ADN mitocondrial), care conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale.

  Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei celula se transformă şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie. Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă în cazul acesta, se ridică întrebarea: „Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe proprii?”

  Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie. Celula când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu “vede” ce e înăuntru.

  Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.

  Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident).

  PancreasBeard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce? Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită „tripsină„. Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se „ascunde” acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ”parazit”.

  Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar? Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ”stilul de viaţă” şi de obiceiurile alimentare.

  Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul „cancer în faza I„. Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim aceasta.

  Ce fac mai exact chimioterapia si radioterapia? Se spune că omoară celule canceroase, lucru de admirat, dar omoară şi celule sănătoase. Chimioterapia si radioterapia pur și simplu paralizează globulele albe. Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ”medicamentele” lui Dumnezeu. În multe fructe şi legume există nişte ”coloranţi”. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben.

  ToxicSă vedem modul de funcţionare al acestor coloranți. Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Astfel celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, rămâne un lichid foarte toxic. Această otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic. Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat.

  Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.

  Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac. Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie stimulată, dar dacă folosim cafeaua ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.

  Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc, prin mişcarea limfei, otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.

  Tot ce am scris până acum este inutil, dacă nu intervine înainte vindecarea sufletească, emoțională.

  Iertare si dragosteDupă ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac chimioterapii, care, în sine însele, sunt pentru a omorî trupul, şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin „medicamentele” Lui: pentru SUFLET – dragoste şi iertare, iar pentru TRUP – plante şi fructe vii.

  Dumnezeu râde în fața ştiinţei şi înţelepciunii omeneşti, iar binecuvântarile Lui sunt gata să funcţioneze şi să regenereze corpul atât de otrăvit de ură, invidie, neiertare, stil de viaţă şi alimentaţie. Dumnezeu vindecă sufletul ruinat şi salvează şi trupul, de multe ori şi mai ruinat, restaurând astfel mare parte a fiinţei umane. Aici apare, însă, o problemă: Dumnezeu nu poate reface trupul, atâta timp cât nu reface sufletul mai intâi. S-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi celulele, chiar dacă suntem pe o dietă 100% crudivoră.

  Când omul are mai mare încredere într-un om cu halat alb, decât în Creatorul Cerului şi al Pământului, ce dovadă mai mare de necredinţă în puterea LUI de a fi vindecat, mai poate avea? Aşa ne manifestăm necredinţa în Dumnezeu prin faptele noastre. Mergem la un om şi „credem” că el poate înlătura sau tăia ”erorile” lui Dumnezeu. Dacă ”medicamentele” LUI şi intrarea în ascultare, prin accesarea binecuvântarilor Sale, pe care le-a lăsat acolo pentru noi încă de la întemeierea Pământului, nu ne pot restaura şi vindeca, nimic și nimeni altcineva nu va putea.

  sursa – http://safiisanatos.ro/sanatate-fizica/boli-tratamente-terapii-cure/vindecarea-cancerului-trei-saptamani-cu-medicamentele-lui-dumnezeu/

  Apreciază

 4. Gabriel said, on Noiembrie 26, 2015 at 11:37 am

  ZEOLIT PRAF! Tineti minte acest produs lasat de Dumnezeu in roca vulcanica din oceane. A vindecat pe toti cei care l-au luat. Pot da marturie despre un roman din America, care a luat timp de 2 luni si a scapat de cancer. Atentie insa de unde il procurati. La noi se gaseste mai mult sub forma de pastile si e in combinatie cu alte substante. Va recomand sa-l comandati din America. Se dizolva in apa, ceai rece, suc etc.
  Maica Domnului si sf. Justin Parvu sa va vindece!

  Apreciază

 5. marinela said, on Noiembrie 26, 2015 at 12:17 pm

  Dumnezeu s-o vindece cu mare mila Lui si pe tine la fel frate drag.O sa ne rugam din inima pt amindoi sa va insanatoseasca Dumnezeu cit de curind.Ne impletim rugaciunile cu totii ,ca Dumnezeu face minuni.Doamne ajuta!

  Apreciază

 6. Teodor Stela (crestinul orthodox ) said, on Noiembrie 26, 2015 at 12:39 pm

  Din ce am auzit pelinul vindeca cancerul de orice forma si oricat de avansat este …ceai de baut , decoct ,macerat cu putina miere vindeca ca o adevarata minune Dumnezeiasca …incercati si aceasta planta binecuvantata in gradina Maicii Domnului

  Apreciază

 7. Culcea Magdalena said, on Noiembrie 26, 2015 at 1:28 pm

  Mama mea ia tratamentul „miere cu ginseng „(care la inceput , pt 2 saptamani, se face ginseng cu pui), reteta gasita in Formula As, ieftin si bun. In 2009 a descoperit un cancer de colon stadiul 3, a facut radio + chimioterapie, ajunsese ca de la Auschwitz, operatie si iar chimio; au durat un an in care aveam capul toba de cate scheme de tratamente citisem si ma rugam sa-i dea Dumnezeu doctorul cel bun si tratamentul cel bun ; a incercat si acest tratament si dupa o luna, un marker tumoral care era mare a scazut si acum , Slava Domnului e bine. Despre acest tratament am aflat atunci si intr-un film coreean ce avea inserate si tratamente naturiste, la care se uita mama (nu a fost intamplare deoarece eu aveam bebelus si numai la televizor nu aveam timp sa stau), ca fiind singurul tratament pentru aceasta boala, de altfel acesta boala nu e frecventa acolo ca la noi. Sunt sigura ca Dumnezeu m-a indrumat spre aceasta reteta. Dumnezeu sa o ajute ca sa va ajute, sa-i dea doctorul cel bun si tratamentul cel bun!

  Apreciază

 8. Radu said, on Noiembrie 26, 2015 at 5:29 pm

  http://www.doxologia.ro/ceaslov/rugaciuni/rugaciuni-pentru-vindecarea-de-cancer-catre-icoana-maica-domnului-pantanassa

  Rugăciunea întâi către Maica Domnului

  Atotbună Stăpână, Sfântă Maică a lui Dumnezeu, Pantanassa, Împărăteasă a toate, nu sunt vrednic să intri sub acoperământul sufletului meu. Ci, ca ceea ce eşti milostivă, Maica Dumnezeului Celui Milostiv, spune numai un cuvânt şi se va tămădui sufletul meu, şi trupul meu slăbit se va întări. Căci tu ai tărie putincioasă, şi cuvântul tău este plin de putere, o, Împărăteasă a toate. Adu-mi biruinţa, roagă-te pentru mine, ca să măresc numele tău cel minunat totdeauna, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

  Rugăciunea a doua

  O, Preacurată Maică a lui Dumnezeu, Împărăteasă a toate, auzi suspinurile noastre cele pline de durere, înaintea icoanei tale celei făcătoare de minuni. Întoarce-ţi privirea spre copiii tăi bolnavi de boli netămăduite, care cad cu credinţă înaintea sfintei tale icoane. Şi precum pasărea îşi acoperă cuibul de pui cu aripile, aşa acoperă-ne şi tu, Fecioară, cu omoforul tău cel vindecător. În acest loc, în care nădejdea se subţiază, mila ta să fie nădejde neîndoielnică. Aici, unde grijile amare ne copleşesc, dă-ne răbdare şi odihnă; unde chinul şi deznădejdea se cuibăresc în suflet, fă să răsară lumina necreată a lui Dumnezeu. Mângâie-i pe cei fricoşi, întăreşte-i pe cei slabi, varsă blândeţe şi lumină peste inimile amărâte. Vindecă poporul tău cel bolnav, atotmilostivă Stăpână, binecuvântează minţile şi inimile doctorilor, ca să fie instrumentele Atotputernicului Doctor Iisus Hristos, Mântuitorul. Ne rugăm înaintea icoanei tale, ca puterea ta să trăiască în noi, Stăpână şi Doamnă. Întinde mâinile tale pline de vindecări, bucuria celor întristaţi, mângâierea celor îndureraţi, ca degrab primind ajutorul tău cel minunat, să lăudăm Treimea cea de viaţă Făcătoare şi nedespărţită, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!

  Daca e descoperit in faza de inceput e sansa de 100% de vindecare din ce am citit mai demult.

  Nu va pierdeti increderea si curajul si moralul.
  Dumnezeu nu o sa va lase asa, aveti incredere,Rugaciune si Fapte bune !

  Ma rog pentru sanatatea voastra ! Avem nevoie sa continuati ceea ce ati inceput aici pe blogul dumneavoastra. Multi romani de aici au aflat multe lucruri pe care inainte nu le stiau.

  Sa va dea Dumnezeu sanatate sa invingeti definitiv boala asta iar cand va veni vremea cat mai departe posibil mantuirea sufletului si raspuns bun la infricosatoarea judecata !

  O SA VA FACETI BINE O SA VEDETI AM INCREDERE IN ACEST LUCRU !

  DOAMNE AJUTA!

  Apreciază

 9. Spaceman said, on Noiembrie 26, 2015 at 5:37 pm

  Eu mă rog, dar îi recomand din tot sufletul Laurei și tuturor celor cărora li se pune diagnosticul cancer, să repete setul de analize și la cât mai multe laboratoare medicale, cel puțin trei pentru a fi siguri că diagnosticul este corect. Să nu fiți cumva victima unei înșelăciuni în afaceri cu medicamente. A pățit-o recent o mătușă de-a mea, numai că fiica ei este cadru medical și bineînțeles a repetat analizele și nici vorbă de cancer. Când celor care au pus diagnosticul greșit li s-au cerut explicații fiind confruntați cu analizele reale, tot ce au avut de spus a fost… scuze!

  Apreciază

 10. Raluca said, on Noiembrie 26, 2015 at 9:06 pm

  Cateva alternative naturiste de tratare a cancerului. Merita incercat, mai ales ca sunt marturii ale celor care s-au vindecat folosind unele dintre aceste medicamente. Acum depinde si de ce fel de cancer este vorba. Si bineinteles luate numai cu acordul medicului.

  – Samburi amari de caise (vitamina B17)
  – Essiac
  – Vitamina C intravenos in doze mari
  – Graviola
  – Curcumin
  – Resveratrol
  – Astragalus
  – Cat’s Claw
  – Goldenseal
  – Aloe vera
  – Ulei de cocos presat la rece
  – Cartilaj de rechin
  – Coenzima Q10
  – Ulei de oregano salbatic
  – Extract de frunze de maslin
  – Polen crud
  – Extract de orz verde
  – Extract de vasc alb
  – Glutathion
  – Bicarbonat de sodiu
  – Magneziu

  De asemenea ar fi de ajutor si o dieta cu alimente cat mai alcaline. Se gasesc informatii pe internet.

  Apreciază

 11. Radu Humor said, on Noiembrie 26, 2015 at 10:05 pm

  Ne vom ruga !
  Doamne Ajută !

  Apreciază

 12. addtru said, on Noiembrie 26, 2015 at 11:20 pm

  Sa citeasca si sa aplice sfaturile din ”Studiul China”: http://www.librarie.net/p/71484/Studiul-China-Cel-mai-complet-studiu-despre-nutritie-realizat-vreodata/nia=86/niaadgr=wYfI0j?campaign=53929711&adgroup=13222928191&feeditem=&target=kwd-49412332419&geo=1011833&interest=&gclid=Cj0KEQiA-NqyBRC905irsrLr-LUBEiQAWJFYTphwhT_7xE3GC12OqwzF9ORKwdBSrPzIUgL6QiMjZJUaAppN8P8HAQ

  Mai pe scurt: ALIMENTATIA BAZATA PE ALIMENTE INTEGRALE DE ORIGINE VEGETARIANA, PREVINE, OPRESTE SI ELIMINA CANCERUL.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 13. o oarecare said, on Noiembrie 26, 2015 at 11:57 pm

  Batalia cu cancerul se pierde sau se castiga pe plan psihic. Ideal este sa-si cultive optimismul. Exista multi oameni care s-au luptat cu cancerul, inclusiv eu. Am mers la Manastirea Glavacioc, unde exista o icoana nu foarte cunoscuta, dar care mie mi-a fost de un mare ajutor. Bune au fost si ceaiurile de la Cozacplant, ceaiul de rostopasca ( o jumatate de ligurita de planta pe zi) si argila si aloea si propolisul si alimentele bazice, dar Maica Domnului le-a binecuvantat pe toate. Dumnezeu a vrut sa ma calauzeasca spre tratamentele naturiste. In tratamentul naturist, e nevoie de rabdare şi de perseverenta, caci rezultatele se vad cam dupa 6-8 luni.

  Mai intai, am simtit langa icoana o forta care ma respingea la propriu. ( Facusem niste pacate grave.) Apoi, dupa ce am facut niste promisiuni, am simtit un fel de vartej care a durat cateva minute. Apoi, analizele au iesit bune. Totusi, ma feresc de zahar, de prajeli si de carne, alimente care hranesc cancerul.

  Am recomandat in urma cu 14 ani si altor doua persoane sa se abtina de la aceste alimente, dar nu m-au ascultat si, din pacate, nu mai sunt printre noi de 11 ani. Mie mi se facea parul maciuca atunci cand le vedeam mancand parizer.

  Eu am citit urgent trei carti despre cancer si asa am aflat cat este de important sa ierti pe toata lumea, sa nu fii stresat, sa te spovedesti si sa te rogi.
  Dintre produsele naturiste, as mai recomanda: Clorella, Ganoderma cu zeolit.
  Cataplasmele cu argila m-au ajuta mult.

  Apreciat de 1 persoană

  • Aurora said, on Noiembrie 27, 2015 at 10:43 pm

   Parizerul ar trebui scos de pe piata ! Si zaharul alb. E amestecat cu oase. Nu mai faceti coliva cu zahar alb ! Trebuie sa folosim melasa sau miere. Si zaharul brun contine oase, dar in cantitate mai mica.

   Apreciază

  • botaceala said, on Noiembrie 27, 2015 at 12:21 pm

   @Alex@multumesc mult pt” carti „,deja am descarcat cateva din ele,sunt de un real folos,multumesc inca o data si multa sanatate .Doamne ajuta!

   Apreciază

   • Alex said, on Noiembrie 28, 2015 at 12:51 am

    Doamne, ajută! E greu … ne otrăvim în fiecare zi, trupeşte şi sufleteşte …

    Apreciază

 14. Raluca said, on Noiembrie 27, 2015 at 8:52 am

  Si inca ceva. Ar fi bine de cumparat un storcator de legume si fructe melcat de tipul “slow juicer”, care “produce” niste sucuri presate la rece si nu obtinute prin centrifugare, sucuri care pastreaza integral proprietarile legumelor si fructelor: vitaminele, enzimele, mineralele, oligoelementele.
  Alimentatia ar trebui sa fie cat mai “raw”, adica pe cat se poate nimic procesat termic, si “slow juicer”-ul de care aminteam poate ajuta foarte mult. Numai ca este cam scump.
  Bineinteles si in primul rand multa rugaciune la Maica Domnului, la Sfintii doctori fara de arginti din toate timpurile, si la la toti sfintii la care exista o mai mare evlavie.

  Apreciază

 15. blue said, on Noiembrie 27, 2015 at 1:36 pm

  Doamne ajută! Mântuitorul şi Maica Sa Preacurată să-i fie alături. Si să nu se teamă, totul va fi bine. Frica e de la cel rău. Credinţă şi putere.

  Apreciază

 16. unom said, on Noiembrie 27, 2015 at 4:49 pm

  Frate Saccsiv, s-au strans deja multe sfaturi utile, insa as vrea sa precizez pe scurt cateva sugestii de urmat cat mai degraba (cu atat mai mult cu cat boala e avansata):

  1) de contactat de urgenta pe administratorul urmatorului blog

  https://tratamenteanticancer.wordpress.com/

  2) de studiat de urgenta paginile amanuntite ale urmatorului site:

  http://www.cancertutor.com/

  Nu cunosc multe alte surse mai detaliate si mai bine structurate de recomandari terapeutice decat acestea. Pe cel mentionat la punctul 1) il recomand personal pentru grija pe care o are fata de oricine ii cere ajutorul. Admin.-ul site-ului din 2) este de asemenea prompt in a furniza explicatii suplimentare. Toate link-urile si sugestiile cuprinse disparat in comentariile anterioare sunt centralizate si ierarhizate strasnic pana la ultima virgula pe cele doua site-uri precizate; dincolo de asta, admin.ii lor stau la dispozitia celor interesati cu orice lamuriri.

  De cautat inainte de toate ajutorul grabnic al Sfantului Nectarie nici nu mai pomenesc. Se cuvine sa fie punctul de prioritate absoluta pe lista de mai sus.

  Apreciază

 17. deparazitarea avocatei said, on Noiembrie 27, 2015 at 10:13 pm

  Posted by Cristian / vineri, 27 noiembrie 2015 / No comments / Calin , Descopera
  A vindecat 20 000 de persoane de cancer. Secretul ei este acum dezvaluit!

  Un articol de Calin Petru Barbulescu

  Cancerul este una dintre bolile cu o rata a mortalitatii foarte mare, boala care afecteaza intreaga rasa umana. Faptul ca nu exista inca un leac propriu-zis pentru tratarea sa, o face sa fie una dintre cele mai de temut afectiuni. Exista cercetari permanente care se dedica gasirii unui remediu care sa vindece boala complet.

  Una dintre persoanele care s-a implicat profund in descoperirea unui leac este medicul american, Hulda Clark, care a facut o astfel de descoperire inca din anul 1988, descoperire care a dat un nou sens progresului in campul medical.

  Hulda Clark a vindecat peste 20,000 de pacienti, care sufereau de cancer sau de alte boli mortale. Tratamentul ei are la baza lupta impotriva parazitilor din corp. Hulda a descoperit mai multe retete care au ajutat la combaterea parazitilor si care au ajutat corpul sa se vindece de cancer sau de alte boli.

  Dr. Hulda Clark a studiat la Universitatea din Saskatchewan, Canada, avand diploma in medicina si masterul in Arta Biologiei. Si-a obtinut doctoratul in fiziologie in 1958, la Universitatea din Minnesota. A semnat mai multe carti, fiind un important filosof si biofizician.

  In 1988, Dr. Clark a descoperit sincrometrul, un dispozitiv rapid si exact care descopera microorganismele si alte prezente daunatoare din corpul uman sau animal. Sincrometrul functioneaza prin detectarea rezonantei.

  Bacteriile, virusii si parazitii sunt descoperiti prin folosirea frecventei. Conform acestei descoperiri, cauza multor boli mortale este reprezentata de paraziti, iar remediile trebuie sa se bazeze in primul rand pe inlaturarea lor.

  Dr. Clark a publicat faimoasa carte ” Leacuri pentru toate tipurile de cancer” (1993), unde a simplificat rolul parazitilor numiti Fasciolopsis buski, care sunt prezenti in cazul fiecarui pacient diagnosticat cu cancer.

  Odata cu eliminarea acestui parazit, s-a inregistrat si disparitia cancerului. Dr. Clark a creat o reteta bazata pe usturoi,ulei de cocos, chefir si seminte de dovleac.

  Citeste aici reteta ei!

  Metoda ei a reusit sa distruga nu numai parazitii, ci si ouale si larvele lor, distrugand si eliminand complet boala!

  Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

  Despre Autor:
  Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

  Posted by Cristian / vineri, 23 octombrie 2015 / No comments / Descopera , Iacov
  Acesti paraziti te mananca de viu si produc cancer!

  Un articol de Cristian Iacov

  Stiu ca suna ca un scenariu de film horror, dar acesta este adevarul.

  Aceste creaturi, numite paraziti, traiesc in corpul tau si se hranesc cu el, chiar si acum, cand citesti. Nu exista o metoda clara prin care sa le previi aparitia, insa exista o modalitate prin care sa iti cureti organismul de acesti invadatori atat de periculosi.

  Orice creatura vie de pe pamant, inclusiv corpul uman, este „casa” pentru paraziti. Teniile, oxiurii si ascarizii – parazitii intestinului – isi depun milioane de oua microscopice in corpul tau, impanzindu-l in mod inofensiv, aparent.

  Pe langa faptul ca traiesc in interiorul tau, aceste creaturi dezagreabile preiau controlul instinctelor de baza, facandu-te sa consumi mai multe zaharuri, sa mananci mai multe alimente procesate, sa bei mai putina apa, etc…toate acestea pentru a-si crea mediul perfect de sedere.

  Mai mult decat atat, acesti paraziti, atunci cand „prind” un organism slabit si cu imunitate scazuta, fac ravagii in interiorul acestuia, provocand unele dintre cele mai periculoase boli. Cercetatoarea Hulda Clark, a ajuns la concluzia ca in marea majoritate a bolilor grave cu care ne confruntam azi, parazitii joaca un rol extrem de important.

  De exemplu : Toti pacientii care au cancer, au organismul supraincarcat cu Fasciolopsis Buski (un vierme plat extrem de periculos, care poate provoca si alte boli mortale); toti diabeticii au organismul acaparat de trematodul pancreatic – Eurytrema; toti pacientii care au astm, au plamanii „plini” de ascarizi; toti pacientii cu schizofrenie au creierul invadat de paraziti; toti pacientii care au probleme cu acneea, sunt puternic infestati cu parazitul Leishmania….si lista poate continua….pana la persoanele care au transpiratii excesive, in interiorul carora s-au regasit din abundenta ascarizi.

  In cazul in care prezinti unele dintre simptomele de mai jos, cel mai probabil organsimul tau este acaparat de paraziti:

  raceli repetate
  alergii
  eczeme
  dureri de articulatii
  oboseala cronica
  astenie
  anemie
  lipsa poftei de mancare
  lipsa energiei
  dureri de cap repetate

  Din fericire pentru noi, inca o data natura ne intinde o mana si ne pune la dispozitie un leac care sa ne ajute sa scapam de ei. O curatare la nivelul intregului organism poate sa scape corpul de invazia parazitilor. Este alegerea ta sa iei atitudine si sa scapi de ei.

  Iata ce trebuie sa faci!

  Vei avea nevoie de:

  – 200 de grame de chefir

  – 1 lingurita de ulei de cocos

  – 2 catei de usturoi

  – 1 lingurita de seminte de dovleac

  Mod de preparare:

  – Asaza intr-un vas chefirul peste care trebuie sa adaugi pe rand uleiul de cocos, usturoiul curatat si zdrobit iar la final, semintele de dovleac zdrobite.

  – Amesteca bine pana cand vei obtine un preparat omogen

  Consuma intregul remediu dimineata pe stomacul gol, imediat dupa trezire.

  Repeta acest procedeu 10 zile la rand si astfel vei realiza o „curatare” completa a organismului de paraziti.

  Prin aceasta metoda pot fi eliminati pana si cei mai „incapatanati” paraziti, inclusiv Fasciolopsis buski, temutul vierme plat raspunzator in declansarea cancerului.

  Pe langa acest remediu, incearca sa ai o viata activa, spala-te pe maini inainte de fiecare masa, nu uita niciodata sa speli bine legumele sau fructele pe care urmeaza sa le consumi si te asigur ca organismul tau va face fata oricarei provocari.

  Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

  Despre Autor:
  Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: