SACCSIV – blog ortodox

GOOGLE aniverseaza 41 de ani de la descoperirea scheletului lui LUCY, femela de australopitec ce de fapt e mascul si a fost denumit … LUCIFER

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 24, 2015


Cercetatorii ziceau pe atunci ca numele le-a fost inspirat de melodia Lucy In The Sky With Diamonds a formatiei The Beatles despre care unii spun ca facea trimitere spre drogul LSD. Membrii grupului au negat, recunoscand insa ca unele piese, inclusiv asta, au fost compuse sub influenta drogurilor.

Referindu-se la aceasta melodie, McCartney explica: “Aceasta Lucy era dumnezeu”:

https://en.wikipedia.org/wiki/Lucy_in_the_Sky_with_Diamonds

Ce fel de dumnezeu? Lucy – lucifer, precum in acest film?

Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN

Piesa face parte din albumul Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Altfel spus, cred ca Beatles fix la lucifer faceau referire.

Revenind la schelet, cercetatorii tot la lucifer se refereau, dovada ca atunci cand si-au dat seama ca-i de fapt mascul, chiar asa i-au si zis:

Lucifer – vedeta incontestabila a evolutiei

Cititi va rog si:

Legătura dintre Lucy (Australopithecus) şi trupa Beatles

Evident, nu i-au zis astfel gandind ca oasele ar fi fost ale ingerului cazut, ci ca un soi de elogiu adus acestuia, cel ce dupa mintea masonilor si a multor savant, rockeri, etc. este eliberatorul aducator de … iluminare. Ca sa intelegeti mai multe cititi va rog:

Filmul “CHAPPiE” sau SUFLETUL pe STICK. Un film manifest al RELIGIEI TRANSUMANISTE pentru o LUME NOUA

In superproductia „NOAH” (Noe) INGERII CAZUTI sunt BAIETII BUNI …

De ce Google o promoveaza pe Lucy? Din toate motivele de mai sus plus teoria evolutiei in care mai cred doar cei precum tinerii frumosi si liberi de pe facebook.

STIINTA ca RELIGIE. De ce TEORIA EVOLUTIEI nu poate raspunde la o intrebare simpla: CARE ESTE ORIGINEA VIETII? De ce este esential pentru SISTEM acceptarea evolutionismului si darwinismului?

 

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on noiembrie 24, 2015 at 9:12 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

    • andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 11:18 am

      Pentru fratii „judecatori de prunci”: doareu, el si mirela,

      Spunea cu multa dragoste Cineva odata: «Lasati copiii sa vina la mine si nu-i opriti» (Mc. 10, 14)
      De ce se boteaza copiii?

      „Desi multi cred ca darul (Botezului), spune Sf. Ioan Hrisostom, nu cuprinde decat iertarea pacatelor, noi am socotit pana la zece cinstirile conferite de acesta. De aceea ii botezam chiar si pe prunci, desi ei nu au pacate, pentru ca sa le fie adaugata dreptatea, infierea, mostenirea, harul de a fi frati si madulare lui Hristos si de a se face salasuri Duhului Sfant.” (Cateheze baptismale, Omilia III catre neofiti, p. 21, 22)

      Dupa cum se stie, potrivit augustinismului celui mai strict, sufletele copiilor morti nebotezati merg in iad. In scrisoarea sa catre Vitalus, Augustin scria ca moartea acestor micuti survenind uneori in ciuda stradaniilor si a grijii parintilor si a preotului, ar arata respingerea si reprobarea lor in fata lui Dumnezeu si de aici, concluziona ca nu trebuie sa-l intelegem literal pe Sfantul Pavel atunci cand spune ca Dumnezeu vrea ca toti oamenii sa se mantuiasca (I Tim. 2, 4). „Cei mai multi dintre oameni sunt damnati, scrie Augustin, Dumnezeu o vrea, oamenii nu o vor”.
      Aceasta blasfemie augustiniana, respinsa de Sf. Faust de Riez, in tratatul sau unde spune: „Tu zici: daca nu exista predestinatie, de ce atunci intre copii unii sunt botezati altii sunt luati fara a fi primit sfintirea Botezului. Viclenie a sarpelui !… Propui o disputa despre liberul arbitru apoi, cazand intr-o eroare fatala, scoti un argument din starea de copilarie, unde nu se vede nici cea mai mica urma de liber arbitru, nici cea mai mica banuiala de vointa proprie”. (De gratia et libero arbitro 1,13, ed. Engelbrecht, Leipzig 1891, p.56)

      Parerea altor Parinti ai Bisericii cu privire la copiii nebotezati:
      Sf. Grigorie al Nyssei nu distinge intre copiii botezati si cei nebotezati in tratatul sau “Despre copiii morti prematur.“ Toti copiii se pot bucura de cunoasterea si impartasirea de Dumnezeu (P.G. 46, 168-169 si 177-179).
      Sf. Grigorie de Nazianz spune ca pruncii care mor fara pecetea Botezului „nu vor fi nici pedepsiti, nici rasplatiti de Dreptul judecator”, caci in neputinta lor de a face binele ca si raul ei nu sunt vrednici nici de cinste nici de necinste (Cuvantarea 11, 23; P.G 36, 389).

      Totusi nu e necesar sa-i citam pe Parinti, in aceasta privinta striga pietrele, si mai cu seama inscriptia de pe mormantul micului Teodosie, care dovedeste ca in secolul al V-lea dupa Hristos crestinii erau inca departe de Augustin: „Acest frumos copilas inarmat cu semnul crucii, si a carui nevinovatie nu a fost atinsa de nici un pacat, pruncul Teodosie pe care parintii sai cu inima curata l-ar fi dorit cufundat in izvorul Sfantului Botez, moartea nesatula l-a rapit, dar Atotputernicul Stapan al Cerului va da odihna madularelor lui pe care a fost pus nobilul semn al Crucii si va fi numit si el mostenitor al lui Hristos” (Diehl, Inscriptiones latinae christianae veteres nr.1512, inscriptie galo-romana din La Cayole care exista ai azi la muzeul din Brignoles, citată de J.Delumeau, Le Peche et la Pueur, Paris, 1983., p. 314.)

      Deci, fratele “el”, atotstiutorul si atotjudecatorul si atotortodoxul calca in picioare nu numai invatatura Sfintilor ca Grigorie de Nazianz si Ioan Gura de Aur sau Grigorie de Nyssa, dar si pe pruncii pe care mai sus parea ca-i apara, acei prunci nevionovati cum chiar el racnea la modul cel mai comic cu putinta, se pare ca si-a aratat codita (asa procedeaza si vrajmasul). In concluzie, cu vorbele lui multe si fara noima talcuieste dupa capul sau, interpretari augustiniene ce i-au inundate sufletul de rautate impotriva micutilor nebotezati. Fratele “el” teologhiseste teologia…satanei!
      Rusine frate “el”. Citeste te rog intreg tratatul Sf. Grigorie al Nyssei dar pune mana si pe cateva Cateheze apoi mai stam de vorba. Doamne ajuta.

      Saccsiv, iarta-ma ca am dat „buzna” asa, dar sunt lucruri importante si unii se iau dupa mintea lor iar asa ceva nu e permis de Biserica. Daca vrei poti folosi ce-am citat, sunt surse sigure si verificate, ca un mic articol sa se arate dreptatea dar mai ales milostivirea lui Dumnezeu vizavi de prunci, cum de altfel si din Vedenia Sf. Nifon al Constantianei (sec. IV) stim ca cei avortati vor mosteni Imparatia Cerurilor la a Doua Venire (Parusie). Slava lui Hristos-Dumnezeu!

      Apreciază

      • Mirela said, on noiembrie 24, 2015 at 3:01 pm

        Andrei,

        Ţi-am pus nişte întrebări la care ai preferat să nu răspunzi punctual. E alegerea ta. Păcat, însă, că nu ţi-ai răspuns cu sinceritate şi cu inimă luminată de Duhul Sfânt măcar ţie!

        Îl citezi pe Sf. Grigorie de Nazianz, care spune ca pruncii care mor fara pecetea Botezului „nu vor fi nici pedepsiti, nici rasplatiti de Dreptul judecator”, caci in neputinta lor de a face binele ca si raul ei nu sunt vrednici nici de cinste nici de necinste (Cuvantarea 11, 23; P.G 36, 389).

        Prin asta înţelegi tu că acei copii merg „direct în Rai”?

        Iar despre inscripţia de pe mormântul copilului Teodosie, te întreb: ce sfânt a scris-o? Sau o fi scris-o Hristos?
        Sincer, aveam o altă părere despre priceperea ta în ale ortodoxiei! Păcat!

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 3:09 pm

        „Deci, fratele “el”, atotstiutorul si atotjudecatorul si atotortodoxul calca in picioare nu numai invatatura Sfintilor ca Grigorie de Nazianz si Ioan Gura de Aur sau Grigorie de Nyssa, dar si pe pruncii pe care mai sus parea ca-i apara, acei prunci nevionovati cum chiar el racnea la modul cel mai comic cu putinta, se pare ca si-a aratat codita (asa procedeaza si vrajmasul). In concluzie, cu vorbele lui multe si fara noima talcuieste dupa capul sau, interpretari augustiniene ce i-au inundate sufletul de rautate impotriva micutilor nebotezati. Fratele “el” teologhiseste teologia…satanei!”___

        iar fratele @ andrei-d TEOLOGUL ( al patrulea „Teolog” al Ortodoxiei) ne vorbeste din cele descoperite LUI despre starea VIITOARE a omului si Judecatile Lui Dumnezeu pentru veacul care va sa vina !

        Aferim ! Asta nici Sf Ioan Teologul NU a facut-o !

        doar la Cartea Splendorii Zoharul mai scrie ca unii rabinii sunt „consilierii” lui Dumnezeu…. asa o fi si cu tine frate nu? poate ai sa-i dai si niscaiva „sfaturi” lui Dumnzeu pentru amicii tai de la #colectiv, ca cu plozii NEBOTEZATI ai transat problema… 🙂

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 4:44 pm

        Esti ratacit rau prietene. Lasa jucariile motanului, si pune mana pe carte.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 6:50 pm

        el,
        Prietene, ai o problema foarte grava, nu stiu ce o sa ma fac cu tine, nu mai tipa ca din gura de…sarpe! Incepi sa semeni tot mai mult cu Radu Iacoboaie!
        Uite prietene cum mangaie Sf. Ioan Gura de Aur pe mamele ce au pierdut un prunc nebotezat, si cum spune clar ca nu parintii lui sunt creatorii, ci Insusi Hristos-Dumnezeu. Tu in schimb ii spinteci a doua oara pe cei nebotezati!
        “Daca se intampla ca El sa va ia fiul, nu pe fiul vostru il ia, ci pe slujitorul Lui, caci nu voi l-ati plasmuit, ci El este Cel care l-a creat. Voi doar ati contribuit la venirea lui pe lume; Intreaga opera de creare a pruncului ii apartine Domnului.” (Omilia X la 1 Corinteni, p.129, dreapta jos) [link pentru fratele el: http://www.mediafire.com/view/51x9al46a02pcdg/2._Sfantul_Ioan_Gura_de_Aur%2C_Comentariu_la_Epistola_intai_catre_Corinteni.pdf ]
        Vedem cum Sf. Ioan Gura de Aur nutrea speranta ca astfel de povete ii vor ajuta pe parinti sa-si duca povara mihnirii provocate de pierderea unui copil, ramanand multumitori fata de Dumnezeu si fata de darurile pe care El le face oamenilor in intelepciunea Lui, si pastrand o atitudine echilibrata de detasare sau despatimire fata de tot ce tine de intamplarile vietii.
        Cum spune si la Ieremia 1, 5: “Inainte de a te fi zamislit in pantece, te-am cunoscut, si inainte de a iesi din pantece, te-am sfintit si te-am randuit prooroc pentru popoare”.
        Deci pruncul, care e dupa chipul si asemanarea Lui si de care se ingrijeste mai mult decat orice familie, nu poate ajunge fara pacat stramosesc si fara sa greseasca in …iad, ci se intorc la Creator. Logic, nu se bucura precum cei ce s-au nevoit in focul incercarilor, insa Hristos pe nimeni nu judeca dupa dreptate, ci dupa MILOSTIVIRE! Cum spune si la rugaciunile Sfintei Impartasanii: “Ca de vei cauta la faradelegi, Doamne, Doamne, cine va putea sta inaintea Ta?” Asa ca Milostivirea e mai mare decat Dreptatea. Pruncii, intrucat sunt fara aparare, Dumnezeu ingaduie sa fie pierduti din propria noastra vointa (nu a lor), de aceea se da canon mamei pentru ucidere cand avorteaza, ca pentru ea copilul e…mort. Dar Dumnezeu nu se aseamana acelei mamei!
        Cat despre Sf. Grigorie de Nyssa (pe care ai indrazneala si tupeul maxim sa-l combati) gasesti in PSB 30, editura veche din 1998 la paginile 409-428. [link tot pentru fratele “el”: https://vreaumantuire.files.wordpress.com/2009/06/psb-30-sfantul-grigorie-de-nyssa-scrieri-ii.pdf ]

        Plus de asta, frate el daca te pricepi la limba engleza, recomand si cartea Mitropolitului Hierotheos Vlachos – „Life After Death”.
        Tu esti mai intelept vad decat toooti Parintii. Mandrie luciferica!

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 8:12 pm

        andrei-d

        tu iti bati joc de noi? CE link e ala , la pagina 129 citata cu emfaza de tien se vorbeste despre ALTCEVA FARA legatura cu subiectul!!

        vii cu citate TRUNCHIATE si ma trimiti sa citesc 300 de pagini sa vad ca NU e nimic acolo din cele ce pretinzi si citezi tu.

        CINE comenteaza aici : „Vedem cum Sf. Ioan Gura de Aur nutrea speranta ca astfel de povete ii vor ajuta pe parinti sa-si duca povara mihnirii provocate de pierderea unui copil, ramanand multumitori fata de Dumnezeu si fata de darurile pe care El le face oamenilor in intelepciunea Lui, si pastrand o atitudine echilibrata de detasare sau despatimire fata de tot ce tine de intamplarile vietii.
        Cum spune si la Ieremia 1, 5: “Inainte de a te fi zamislit in pantece, te-am cunoscut, si inainte de a iesi din pantece, te-am sfintit si te-am randuit prooroc pentru popoare”.____ ca EVIDENT NU Sfantul vorbeste?
        Ce „talcuitor” eset acela? Vreun alt „diortorisitor” /falsificator din pleiada de „telogi” care FALSIFICA azi Scrierile Sf Parinti? Ca acest fenomen EXISTA si este anuntat de MULTI parinti.

        Asadar linkul tau NU este corect.

        DE UNDE citezi, din traducerile „dirotorisitorilor” moderni care falsifica Scrierie Sfintilor ?

        „“Daca se intampla ca El sa va ia fiul, nu pe fiul vostru il ia, ci pe slujitorul Lui, caci nu voi l-ati plasmuit, ci El este Cel care l-a creat. Voi doar ati contribuit la venirea lui pe lume; Intreaga opera de creare a pruncului ii apartine Domnului.”____ DE UNDE ai scos astea? Despre CARE copii vorbeste aici Sf Ioan Gura de Aur? Depre copii BOTEZATI ai crestinilor morti de prunci? ca NU despre copii paganilor ereticilor, in nici un caz !! asa cum pretindeai tu ca si aia se mantuiesc nebotezati….

        si aici CINE vorbeste : „Deci pruncul, care e dupa chipul si asemanarea Lui si de care se ingrijeste mai mult decat orice familie, nu poate ajunge fara pacat stramosesc si fara sa greseasca in …iad, ci se intorc la Creator. Logic, nu se bucura precum cei ce s-au nevoit in focul incercarilor, insa Hristos pe nimeni nu judeca dupa dreptate, ci dupa MILOSTIVIRE! Cum spune si la rugaciunile Sfintei Impartasanii: “Ca de vei cauta la faradelegi, Doamne, Doamne, cine va putea sta inaintea Ta?” Asa ca Milostivirea e mai mare decat Dreptatea. Pruncii, intrucat sunt fara aparare, Dumnezeu ingaduie sa fie pierduti din propria noastra vointa (nu a lor), de aceea se da canon mamei pentru ucidere cand avorteaza, ca pentru ea copilul e…mort. Dar Dumnezeu nu se aseamana acelei mamei!”_____Sfantul Ioan sau vreun neica „teolog” gen petru pruteanu care „diortoriseste” in numele Sfantului si ii pune in gura parerile lui „iluminate” ?? ?

        daca vrei sa te cred si sa discut cu tine adu CITATE ADEVARATE nu truncheri si citate dupa ureche cu linkuri MINCINOASE !
        pana acum NU ai adus nici un citat intreg demn de luat in seama, ai adus decat citate scurte scoase din context despre care NU STIM CUI se adrsaza ca situatie si nici macar daca sunt CHIAR parerile Sfntului pretins de tine.

        vino cu bibliografie serioasa si atunci mai vedem.

        si inainte sa ne califici de la inaltimea ta „superior” de paranoici pentru „vina” de a nu sti ce studii faci ai fi putut, ca un tip superior ce te crezi , avea bunul simt sa pui lucrurile la punct si sa spui daca informatia data de Mirela este adevarata sau nu, insa OBRAZNICIA din tine depaseste masura

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 8:40 pm

        ietene,
        eu am adus in jur de 6 citate, tu ai scris ce ti-a debitat mintea ta plina de ghiveci, si omiliile inchipuite de tine. Nu stii sa urmaresti nici linkul nici pagina, asta denota faptul ca mandria iti intuneca si ochii si mintea. Am dat varsta de 7 ani cu aproximatie, nu stiu sigur cand copilul incepe sa discearna, dar cel putin pana la 2 ani copilul nu are discernamant, ERETICULE. Sau tu la 5 ani deja citeai motanului cateva epistole din Augustin? Vad ca esti mai catolic decat papa! Asta e nesimtire, ai avut tupeul maxim sa-l contrazici si pe Sf. Grigorie, care nu vorbea de apocatastaza ca si cum credea, traduce „Dumnezeu va fi totul in toate” prin faptul „raul va avea un sfarsit”. Cu toate acestea ramane unul din cei mai mari mistici ai Bisericii. Ti-am dat linkul de la PSB 30, dar capul tau e jucaria motanului.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 8:38 pm

        andrei-d

        TOATE cele citate de tine sunt RASTALMACIRI, INCUISV cele puse in bold si PRETINSE a fi citate de la pagina 129 Omilia X la Ep Corinteni 1

        TOATE !!! sunt minciuni si copy-paste dupa vreun „teolog” de balta ca petru pruteanu sau si mai rau !!!
        In fine am deslusit ce scrie la pagina respectiva si NICIDECUM NU se vorbeste despre copii avorati sau morti nebotezati ci despre copii morti pur si simplu ai crestinului si ivata acooo Sf Ioan ca crestinul NU REBUIE sa se lege de ei sa-i puna mai presus de Dumnezeu caci NU el i-a facut ci Dumnezeu !

        UNDE neica „teologule ” de balta scrie ENORMITATILE pretinse de tine Sf Ioan in ciatatul acela??? UNDE?
        Cate tone de mocheta ai fumat sa-ti intuneci mintea in asemenea hal cat sa nu mai pricepa cele elementare?

        si DE CE MINTI punand in gura Sf Ioan Gura de Aur cele ce el NU A ZIS? si… minti cu TUPEU….. dai si linkri … care te fac de ras GAGA !

        deci sunr doar RSTALMACIRI si MINCIUNI ,TOATE absolutt TOATE cele de mai jos ,te citez : „“Daca se intampla ca El sa va ia fiul, nu pe fiul vostru il ia, ci pe slujitorul Lui, caci nu voi l-ati plasmuit, ci El este Cel care l-a creat. Voi doar ati contribuit la venirea lui pe lume; Intreaga opera de creare a pruncului ii apartine Domnului.” (Omilia X la 1 Corinteni, p.129, dreapta jos) [link pentru fratele el: http://www.mediafire.com/view/51x9al46a02pcdg/2._Sfantul_Ioan_Gura_de_Aur%2C_Comentariu_la_Epistola_intai_catre_Corinteni.pdf ]
        Vedem cum Sf. Ioan Gura de Aur nutrea speranta ca astfel de povete ii vor ajuta pe parinti sa-si duca povara mihnirii provocate de pierderea unui copil, ramanand multumitori fata de Dumnezeu si fata de darurile pe care El le face oamenilor in intelepciunea Lui, si pastrand o atitudine echilibrata de detasare sau despatimire fata de tot ce tine de intamplarile vietii.
        Cum spune si la Ieremia 1, 5: “Inainte de a te fi zamislit in pantece, te-am cunoscut, si inainte de a iesi din pantece, te-am sfintit si te-am randuit prooroc pentru popoare”.
        Deci pruncul, care e dupa chipul si asemanarea Lui si de care se ingrijeste mai mult decat orice familie, nu poate ajunge fara pacat stramosesc si fara sa greseasca in …iad, ci se intorc la Creator. Logic, nu se bucura precum cei ce s-au nevoit in focul incercarilor, insa Hristos pe nimeni nu judeca dupa dreptate, ci dupa MILOSTIVIRE! Cum spune si la rugaciunile Sfintei Impartasanii: “Ca de vei cauta la faradelegi, Doamne, Doamne, cine va putea sta inaintea Ta?” Asa ca Milostivirea e mai mare decat Dreptatea. Pruncii, intrucat sunt fara aparare, Dumnezeu ingaduie sa fie pierduti din propria noastra vointa (nu a lor), de aceea se da canon mamei pentru ucidere cand avorteaza, ca pentru ea copilul e…mort. Dar Dumnezeu nu se aseamana acelei mamei!

        esti dus cu capul si cu dracii pe aratura amice !

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 10:05 pm

        andrei-d

        „eu am adus in jur de 6 citate,”____Pardon ? acelea NU sunt citate ci TRUNCHERI de citate scoase din context si FALSIFICATE.
        iar ultimul cel PRETINS de la pag 129 Omilia X la Corinteni 1 al Sf Ioan Gura de Aur e un FAKE !
        si ORICINE poate sa verifice, nici macar , din respect pentru Sfantul nu te.ai ostenit sa scrii intocmai citatul Sfantului care EVIDENT NU vorbea despre DELIRUL asezonat de mintea ta sau a altui teolog de iad citat copy-paste de tine in continuare ca si cum ar fi pararea Sf Ioan Gura de Aur .
        Sf Ioan Gura de Aur NU spune acolo nici despre plozii nebotezati nici despre avortatii crestinilor c PUR SI SIMPLU despre COPII crestinilor morti , EVIDENT BOTEZATI !!!

        esti eretic si mincinos. nu mai am ce discuta cu tine daca nu aduci citate adevarate iar NU truncheri, manipulari,FALSURI si RASTALMACIRI GROSOLANE ale Sf Parinti ca pana acum !
        sa.ti fie RUSINE !

        esti mai emo ca amica aia a ta, de la rock si amici emo ti se trage, ca nu trage omul decat la cele ASEMENEA lui!

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 10:19 pm

        andrei-d

        ” tu la 5 ani deja citeai motanului cateva epistole din Augustin”___motanul meu NU citeste/sufera aburitii „fericiti” sau NU !
        si chiar daca nu are nici macar 5 ani de viata (nicidecum nascut la varsta mea de 5 ani cand nici eu NU cunosteam pe Dumnezeu macar ca putem citi)… e cu MULT mai intelept in taxonul lui ca tine in al tau si NU l-as schimba pe 1000 de „teologi” rataciti ca tine fratioare. de ast poti sa fii sigur.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 10:44 pm

        andrei-d

        „Uite prietene cum mangaie Sf. Ioan Gura de Aur pe mamele ce au pierdut un prunc nebotezat”______afirmand de tine inusti acestea citate aici MINTI si MANIPULEZI fara rusine cuvintele Sf Ioan Gura de Aur care NICIODATA si NICIDECUM a spus asa ceva in citatul pomenit pompos de tine in link! orice om cu mintea intreaga poate verifica !

        scrie Intocmai citatul pomenit FARA infloriturile adaugat de tine sau al dobitoc teologar dupa care ai dat cu nerusinare copy-paste si vezi CUI se adreseaza Sf Ioan Hrisostom acolo in link in Omilia X , MINCINOSULE !
        si anume: Sfantul se adresaza crestinilor care au pierdut pe copii lor BOTEZATI morti timpuriu !

        micinosule si hulitorule, pana cand iti bati joc de noi? sau de Hristos?

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 11:41 am

        el,
        Doamne ajuta! 🙂

        Apreciază

    • andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 11:38 am

      Fratele „el” spune la articolul SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii”. Dar se intampla peste tot si nu doar crestinilor si se va intampla si in Romania. Fratilor, NE VOR LUA COPIII. Grupati-va, mobilizati-va, actionati https://saccsiv.wordpress.com/2015/11/22/sistem-satanic-norvegia-unui-roman-i-au-luat-copiii-deoarece-parintii-si-bunicii-sunt-crestini-radicali-si-isi-indoctrineaza-copiii-dar-se-intampla-peste-tot-si-nu-doar-crestinilo/#comments :
      „copii BOTEZATI ortodox merg in rai, ai paganilo, celor dinainte de Hristos, ai ateilor sau pe scurt ORICE PRUNC NEBOTEZAT ortodox merge in IAD !! domnu teolog …. caci a mostenit STRACIUNEA lui Aam cel CAZUT si NU s-a facut fiu a lui Dumnezeu prin nasterea de sus= Botezul ! cu inata Sf Ioan Evanghelistul.”

      Comparati acum ce ii debiteaza creierasul cu ce spun Parintii. E intreg fratele „el”? Revino-ti te rog frate „el”!

      Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 11:45 am

        Si vizavi de vorba ta „GAGA … „telogule”….. de balta ! pana si motanul meu stie astea …. „ de la acelasi articol, nu cred ca motanul iti urmeaza tie…. eu ma tem sa nu fie invers.

        Apreciază

      • Ioio said, on noiembrie 24, 2015 at 2:28 pm


        Parintele Cleopa

        Stiti voi unde stau copiii nebotezati ? Sa tineti minte, care sunteti aici ! Copiii nebotezati ai crestinilor stau in partea de miazanoapte din ceruri, unde este un fel de ceata, cum este la noi in zori de ziua, cand nu s-a luminat.

        Ei au primit de la Mantuitorul un inel; se cheama ” inelul nemuririi vesnice „. Ei stau acolo si striga totdeauna impotriva parintilor : ” Doamne, n-am vazut lumina soarelui, n-am vazut lumina lunii, n-am vazut stelele, n-am vazut lumina zilei, n-am vazut florile campului, n-am auzit cantand pasarile, n-am vazut frumusetea lumii, de ce ne tii pe noi in intuneric, ca noi nu suntem vinovati !” Iar Hristos le va zice : ” Stati acolo, sa vad pocainta parintilor vostri !” Ca, daca cei ce au copii morti neboiezati se marturisesc curat la duhovnic si fac canonul si nu mai fac aceasta urgie, se mantuiesc.

        Cand se mantuiesc parintii, atunci si copiii se mantuiesc. Cand se mantuiesc parintii, copiii avortati in clipa aceea primesc botezul nadejdii; cum au avut cei din Vechiul Testament, cei ce mai inainte au nadajduit spre Hristos, zicand : ” O sa vina Mesia sa ne scoata din iad !” Primesc botezul nadejdii si odata cu parintii lor zboara la cer. Asta-i soarta copiilor care au murit nebotezati.

        http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/39sfaturi.htm

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 3:00 pm

        andrei-d

        hei domnu „teolog” subtirele si fortate „argumnetele ” tale!
        ai scotocit a geru i trate ca sa te „justific” …. te mana departe „duhul” IMPOTRIVIRII din tine… ai grija sa nu ajungi pe araturi

        esti desigur ERETIC in acea parere a ta ABSURDA cum ca plozii nevrastinci se mantuiesc FARA Hristos si ai asa un duh de limbarita ca sa arati intelept si nebiruit in inalta ta „teologie”.!

        „Sf. Grigorie de Nazianz spune ca pruncii care mor fara pecetea Botezului „nu vor fi nici pedepsiti, nici rasplatiti de Dreptul judecator”, caci in neputinta lor de a face binele ca si raul ei nu sunt vrednici nici de cinste nici de necinste (Cuvantarea 11, 23; P.G 36, 389).”____ _____

        Sf Grigorie Teologul NU SPUNE ca se vor mantui amice, NICI ca isi vor REALIZA SCOPUL lor pentru care au venit la existenta : unirea si legatura cu Dumnezeu in vesnicie !!

        spune DOAR ca NU SE VOR CHINUI ceea ce e COMPLET alt lucru, priepi nuabta sau trebuie sa-ti faca motanul meu un desen explicativ ? Si paganul mort in erezia musulmana care facea atata bine Bisericilor si era „cel mai virtuos” om dupa virtutea omeneasca dar FARA Hristos din povestirea aceea NU a ajuns la chin dar era IN AFARA Bisericii pe treptele Ei ca un CAINE ORB care NU pricepea ce se petrece cu el !!!, intelege metafora : adica LISPIT de putinta de a de a vedea si a se imparatasi cu Dumnezeu. Atata era „rasplata” „faptelor lui bune ” FARA Hristos.
        Asa si plozii NEBOTEZATI NU vor merge la chin dar nici Fata Lui Dumnezeu NU vor vedea si nici RESTAURATI in Hristos NU sunt ca sa aibe prin har partasia cu Dumnezeu care are nevoie de noua structura ontologica a lui Adam celui RESTAURAT de Hristos ca sa poata cuprinde legatura permanenta si in vesnica crestere cu Dumnezeu. PRICEPI ??? ( sau sa vina motanul meu sa-ti mai faca un desen?) .
        Sunt si RAMAN in VESNICIE asa ca niste creaturi intre 2 lumi. Ceea ce TOT Iad este, caci FARA Hristos NIMIC nu este ! doar lipsa de Dumnezeu care se numeste …iad ! prin extensie ORICE om NEMANTUIT NERESTAURAT in Hristos merge in IADul lipsei de comuniune cu Dumnezeu si subsista ca o creatutra netreminata” ca sa zic asa, care NU si-a atins SCOPUL Creatiei : legatura si unirea permaneta si vesnica in crestere cu Hristos . DOAR faptura cea noua a lui Adam celui restaurat de Hristos POATE cuprinde legatura cu Hristos si indumnezeirea, omul vechi Adam cel CAZUT NU POATE functia spre indumnezeire , lui ii este destinata MOARTEA ca sfrasit al starii lui de nedesarvasire agonisita de el insusi. Asa se nasc toti oamenii in lume si FARA Hristos raman NIMCURI in vesnicie, creaturi NEREALIZATE, in care harul NU POATE sa faca legatura lor cu Dumnezeu caci firea lor cazuta NU cuprinde in ea aceasta.


        Sf. Grigorie al Nyssei nu distinge intre copiii botezati si cei nebotezati in tratatul sau “Despre copiii morti prematur.“ Toti copiii se pot bucura de cunoasterea si impartasirea de Dumnezeu (P.G. 46, 168-169 si 177-179).”_________ UNDE e citatul EXACT si NU rupt de tine din context ca sa vad despre CARE COPII morti prematur vorbeste Sfantul aici, ai crestinilor sau asa toata plodimea in General????

        DACA asta e parerea Sf Grigorie de Nisa despre copii la gramada FARA sa diferentieze intre botezat si nebotezat , atunci aceasta NU este tocmai CORECTA si NU CONSUNA intocmai cu parerea Bisericii,

        Sf Grigorie de Nisa s-a mai inselat si in alte Probleme teologice dar este Sfant pentru ca atunci afirmarea Invataurii de Credinta era in inceput si Dogmele au fost cu timpul CORECT si impecabil formulate iar Sf Grigorie de Nisa a amestecat si parerea lui de om cu Inspiratia Duhului Sfant dar NU este eretic caci NU a sustinut ca MUSAI asta e parerea Bisericii cea mai buna ca Arie de exemplu care a presistat in ratacirea lui ( eretic Nu e cel care gresete ci cel care PERSISTA in greseala dogmatica DUPA lamurirea lui d ecatre Biserica) Sf Grigorie de Nisa NU e in discordanta cu Bsierica in acest semn e vorba doar de o nedesaravsire a lui la momentul respectiv.

        ” pe care parintii sai cu inima curata l-ar fi dorit cufundat in izvorul Sfantului Botez, moartea nesatula l-a rapit, dar Atotputernicul Stapan al Cerului va da odihna madularelor lui pe care a fost pus nobilul semn al Crucii si va fi numit si el mostenitor al lui Hristos”_____ aici e vorba despre randuielile Lui Dumnezeu cu un prunc pe care ai sai VOIAU sa-l boteze, exista si Botezul cu apa si Botezul sangelui si Botezul DORINTEI , iar pentru copiii nevarstnici sunt CHEZASI parintii lor duhovnicesti cu marturisirea( la Botez) sau cu DORINTA pentru nejudecate de noi pricini neimplinita .

        ” si din Vedenia Sf. Nifon al Constantianei (sec. IV) stim ca cei avortati vor mosteni Imparatia Cerurilor la a Doua Venire (Parusie). „___ am citit si eu acesta carte si STIU parerea Sfantului. Nu mie mi s-a descoperit acesta ci lui si daca el zice asa o fi. ORICUM ABIA Dupa Parusie eventula, pana atunci merg in IAD ! ca nerascumparati/nerestaurati de Botez…

        ai grija ca calci cu vitejie pe urmele celebrului Origen care mantuise deja pe toata lumea si dracii si pacatosii , toti , la gramada…. tu (ACUM, cine stie ce-ti mai sufla „duhul” mai traziu, pe la vreun „doctorat” ) acum „mantuiesti” cu PARUTE „Argumente” (de la vreo nefericita exprimare nedesavarsita a cuiva) si mai ales de a mintioara ta „isteata” PLOZII FARA Hristos !!

        felicitari „noul teolog” al „innoirii” Ortodoxiei., micul Origen in iarba… …

        ai sa primesti BURSE SUBSTANTIALE de la ecumenisti pentru asemnea teorii , maine-pomanine te vedem ori protopop cu braul lat si „consilier”pe la Patriarhie , ori ( daca te lasa Amica emo pentru vreunul mai lumesc ca ea) de-a drepotul Episcop !… in orice caz cu Bedernita pentru „merite teologice deosebite” ….

        succese !

        Apreciază

      • Mirela said, on noiembrie 24, 2015 at 4:10 pm

        @el

        Andrei spunea că e student la medicină, nu la teologie. Oricât de ecumeniste ar fi facultăţile teologice, ceea ce spune el despre mântuirea copiilor şi despre păcatul strămoşesc nu la teologie (ortodoxă) se învaţă.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 4:22 pm

        andrei-d

        „.“ Toti copiii se pot bucura de cunoasterea si impartasirea de Dumnezeu (P.G. 46, 168-169 si 177-179).”_”___ citatul acesta este FOARTE VICLEAN adus de tine , „teologule”….

        CARE copiii si IN CE CONDITII „se pot bucura de cunoasterea si impartasirea de Dumnezeu „????
        copii botezati la gramada cu cei nebotezati? copii CRESTINILOR nebotezáti sau si ai paganilor nebotezati??
        in starea lor „primara” de copii nebotezati sau PRIN, DUPA si CU Botez?
        Ce spune mai in clar Sfantul acolo?

        Da citatul EXACT cu CONTEXT si NU RASTALMACIREA TA la el :”Sf. Grigorie al Nyssei nu distinge intre copiii botezati si cei nebotezati in tratatul sau “Despre copiii morti prematur”…

        calci bine pe urmele lui origen… si viclean si „filosof” retor care construieste dicursuri din mintea sa pe 2 MICI citate rupte din context si rastalmacite de „duhul” mintii lui…. aferim „Teologie” !

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 4:31 pm

        Mirela

        multumesc de info, nu stiam.
        unde spune @andrei-d ca e Student la medicina? se poate ca asa am inteles eu gresit ca e Student la teologie

        daca e Student la Medicina e scuzat, citeste si talmaceste in dodii „mediciniste” ,ca la ei la medicina MULTE nu sunt sigur,si clar cunoscute , numai teorii si presupuneri, astia nici ce au in mana lor nu cunosc (omul cu organele si functiile lui fiziologice acelasi de atatea mii de ani) d’apoi sa mai discute despre Dumnezeu… mai are MULT pana la masura Sf Luca al Crimeei !

        medicina nu e nici teologie nici macar matematica sau alta stiinta unde RIGOAREA gandirii e OBLIGATORIE, astia majoritatea sunt „poeti” medicinistii ( imi cer cu ocazia asta iertare doctorilor si medicinistilor RARISSIMI care NU se incadreaza in tiparul General schitat aici)

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 6:46 pm

        Sunteti paranoici deja…

        Apreciat de 1 persoană

      • Mirela said, on noiembrie 24, 2015 at 8:04 pm

        @el

        În comentariile din trecut. Din câte îmi amintesc, a spus că e student la medicină cel puţin de două ori. Dar îl poţi întreba, dacă doreşti, sau poate el însuşi să confirme.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 8:44 pm

        Mirela

        nu ma mai intereseaza smintitul dupa cate EREZII a proferat aici !
        teolog, medicinist sau barbolog nu mai conteaza.

        a se vedea linkul dat de el si RASTLAMACIREA lui NERUSINATA luata propabil copy-paste de la vreun smintit teolog al iadului gen pruteanu…

        infricosator, daca studiaza teologia ar fi o nenorocire ca unul ca el sa ajunga preot, sa dea dezlegare la avort si sa „mantuiasca ” toti plozii FARA Hristos.

        origen cel mic si prost asta e neica andrei-d pana nu se scutura de scorelile dracesti cu care si.a populat mintea si pe care le pretinde „inavataturi” de la Sf Parinti „talmacite” de mintea lui strciata din 2 propozitii ambigue scoase din context,pur si smiplu minte si fabuleaza

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 9:26 pm

        Ti-am atins orgoliul, si scoti ce e mai salbatic din tine. Cat despre citatele „trunchiate” sunt in imaginatia ta si nerusinarea a intrecut toate limitele. In fine 🙂

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 9:37 pm

        el,
        sa o luam pe cealalta parte, la ce Sfant Parinte ai gasit tu ca toti pruncii/copiii (prematur) nebotezati merg in iad?
        Ca daca mai calomniezi si la intrebarea asta esti mai aerian decat copacul din aer. Deci da un citat macar si trimiterea, sa vedem de unde te alimentezi tu.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 25, 2015 at 12:00 pm

        andrei-d

        raspunde tu MINCINOSULE pentru ce FALSIFICI citatele si pui in gura Sfintilor ceea ce ei NU au zis?????

        NU raspunde cu intrebari ci JUSTIFICA-TE caci ceea ce afirmi si iti permiti tu sa faci aici se numeste HULA si FALS ordinar.
        Esti MAI RAU ca petru pruteanu, macar ala a mai citit cate ceva tu esti CLEI DE OASE! brodezi ca muierustele isterice fantezii si FABULEZI cu nerusinare pe citate de 2 cuvinte scoase din contex si falsificate ….si pretinzi ca ai adus „Argumente” de la Sf Parinti !!!
        poate „argumente” sa fie la aia cu minmtea sparta de emo sau rock iubitii tai dar NU la oamnei normali.

        tanc obrazinc si mincinos. pe mine nu ma scoti tu din ale mele ca tembeli si TRADATORI ai Ortodoxiei am vazut in viata mea destui, unca unul ca tine care inca HABAR nu are de Invatatura Bisericii si Sfintilor nu ma impresioneaza. Dar nu te astepta sa tac la HULELE tale.

        „sa o luam pe cealalta parte, la ce Sfant Parinte ai gasit tu ca toti pruncii/copiii (prematur) nebotezati merg in iad?”_____ intai raspunde tu la MICIUNILE si FALSURILE si HULELE tale , prin care ai dovedit elocvent ca nu esti vrednic sa ti se mai raspunda caci nu nu mai ca esti GAGA in Invataura Sf Parinti dar mai si MINTI si FALSIFICI delirand sminteli si te incapatanezi sa te tii de ele.

        la minti smintite si rau voitoare crutam osteneala, daca ai avea buna vointa sa inveti ai cauta si ai fi aflat deja singur demult asemenea invataturi de baza,, dar tie iti plac ecumenismele gen „mantuirea” FARA Hristos !

        crezi ce vrei ereticule ! dar nu veni aici sa iti reversi smintelile si sa hulesti pe Dumnezeu si Sfintii !

        nu ma mira de afinitatea ta pentru ratacita emo si amicii inchinatori la diavoli rock prajiti de draci la #colectiv ca tu esti mai emo decat ea si mai ratacit decat aceia , „teologule” pseudomedicinist !

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 12:35 pm

        Mintea iti joaca farse.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:48 pm

        Sia sta, daca-l condamna careva si i se iau organele si moare acum la varsta asta, TOT IN RAI MERGE!

        Apreciază

    • Ioio said, on noiembrie 24, 2015 at 2:36 pm


      Parintele Ilie Cleopa

      Stiti voi unde stau copiii nebotezati ? Sa tineti minte, care sunteti aici ! Copiii nebotezati ai crestinilor stau in partea de miazanoapte din ceruri, unde este un fel de ceata, cum este la noi in zori de ziua, cand nu s-a luminat.

      Ei au primit de la Mantuitorul un inel; se cheama ” inelul nemuririi vesnice „. Ei stau acolo si striga totdeauna impotriva parintilor : ” Doamne, n-am vazut lumina soarelui, n-am vazut lumina lunii, n-am vazut stelele, n-am vazut lumina zilei, n-am vazut florile campului, n-am auzit cantand pasarile, n-am vazut frumusetea lumii, de ce ne tii pe noi in intuneric, ca noi nu suntem vinovati !” Iar Hristos le va zice : ” Stati acolo, sa vad pocainta parintilor vostri !” Ca, daca cei ce au copii morti neboiezati se marturisesc curat la duhovnic si fac canonul si nu mai fac aceasta urgie, se mantuiesc.

      Cand se mantuiesc parintii, atunci si copiii se mantuiesc. Cand se mantuiesc parintii, copiii avortati in clipa aceea primesc botezul nadejdii; cum au avut cei din Vechiul Testament, cei ce mai inainte au nadajduit spre Hristos, zicand : ” O sa vina Mesia sa ne scoata din iad !” Primesc botezul nadejdii si odata cu parintii lor zboara la cer. Asta-i soarta copiilor care au murit nebotezati.

      http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/39sfaturi.htm

      Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 3:02 pm

        Ioio

        …copiii nebotezati ai CRESTINILOR !!!

        nu asa la gramada orice plod iesit din orice neam

        Apreciază

  2. carla said, on noiembrie 24, 2015 at 9:16 am

    Si in completare, pentru copii, filmul de desene animate „Transilvania 2”. Acesta ii aclimatizeaza, cu mult umor, intr-o posibila lume paralela, demonica (cu draci cumsecade si haiosi).

    Apreciază

  3. Spaceman said, on noiembrie 24, 2015 at 10:50 am

    LUCY

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 24, 2015 at 8:59 pm

      Spaceman

      tare maimuta ta asta vopsita pe la ochi ca curvele moderne zise „femei cochete” de azi…facatura pe calculator 🙂 … si ce „gales” zambeste… 🙂 … numai buna de imbrobodit tampitii si spalatii pe creieri…asta e „mama ” lor a prostilor dusi cu capul pe miristea imaginatiei si inselarii

      Apreciază

      • Spaceman said, on noiembrie 24, 2015 at 10:07 pm

        Corect, numai că Lucy(Lucifer) e maimuța lor. Să-și facă înșelații poze cu ea. Colorata mâine-i gata ! :))

        Apreciază

    • Aurora said, on noiembrie 25, 2015 at 10:07 am

      Parca ar fi Anda Adam !

      Apreciază

    • el said, on noiembrie 24, 2015 at 9:08 pm

      cnv

      vezi sa nu „vindece” papa de cancer…. FAKE grosolan frate,
      pentru o GLOATA grobiana, „minuni”(minciuni) grobiene !

      Apreciază

  4. acelas said, on noiembrie 24, 2015 at 11:36 am

    mici vrajeli

    radu-tudor.ro/procurorii-americani-se-plang-ca-nu-pot-accesa-telefoane-ios-8/

    http://www.evz.ro/telefonul-o-noua-arma-pentru-combaterea-terorismului.html

    (aplicatii ca, pornind de la gogorita cu terosismul mondial, sa ajungi sa devii, printr-o mare concurenta civica, turnatorul nr one din cartier, spre folosul obstesc)

    cum de servicie speciale secrete, care cunosc – prin tehnologia ultrasofisticata de acum a smarthponurilor + arma diabolica a retelelor de socializare – si cand stai pe weceu si cand te plimbi sau dormi, unde se aflau „teroristii”, unde au fost inainte, traseul lor, ce aveau de gand, cine sunt? ce opereaza ei. Ca doar si Obama i-a laudat ca au o organizare f buna pe retelele de socializare.

    cum de se intampla asta? Si chiar nu ne conving deloc cu tambalul asta iscat peste noapte si, ce sa vezi, simultan in mai multe metropole europene, cu tancuri pe strada si „munitie grea” varata sub nasul cetatenilor.

    .

    Apreciază

  5. geo said, on noiembrie 24, 2015 at 11:45 am

    Duminica trecuta, 15.11.2015, am vizitat Muzeul Taranului Roman. Impresionant! Insa la subsol este ceva si mai impresionant: expozitia dedicata efectelor comunismului asupra satului si taranului roman. Pe un perete un anunt triumfator:

    „Raportam ca în dimineata de 28.09.1949, in urma respingerii cererilor de gratiere a celor 7 condamnati la moarte din lotul Dabija si anume: DABIJA NICOLAE, ONEA TITUS, SCRIDON IOAN, OPRITA GHEORGHE, MIHALTAN TRAIAN, RATIU AUGUSTIN si BOLFEA SILVESTRU, au fost ridicati din penitenciar la orele 4,30, fara a li se spune motivul si au fost transportati de organele noastre la locul de executie. La orele 5 au fost asezati in linie condamnatii DABIJA NICOLAE si SCRIDON IOAN, carora li s-a citit degradarea, primul din gradul de maior in rezerva si al doilea din gradul de plutonier in rezerva. După aceea au fost asezati in linie si ceilalti condamnati, iar procurorul militar le-a facut cunoscuta respingerea cererii de gratiere si ca in consecinta condamnarea la moarte a ramas definitiva.

    După aceasta, condamnatii au fost legati la ochi, in care moment DABIJA s-a exprimat ca el nu vrea sa fie legat la ochi, fara a i se indeplini aceasta dorinta. Au fost asezati pe locul executiei si inainte de deschiderea focului, condamnatii au inceput pe rand sa-si manifeste anumite exprimari, astfel: MIHGALTAN TRAIAN a spus: Cu aceeasi moneda vă vom plăti; BOLFEA SILVESTRU a spus: Doamne ajută, iar DABIJA a strigat: Traiasca România!.A urmat impuscarea lor. Dupa care medicul legist a confirmat moartea celor 7 executati. Atât tov. Lt. col. care a citit degradarea celor doi condamnati, cat si ceilalti membri au avut o atitudine demna. Plutonul de executie s-a comportat conform instructiunilor primite de la comandantul plutonului, care dupa executie a spus ostasilor: – Tovarăşi, ne-am îndeplinit datoria faţă de clasa muncitoare.”

    http://www.napocanews.ro/2010/07/cu-aceeasi-moneda-va-vom-plati-tradarea-si-executia-partizanului-anticomunist-maior-nicoale-dabija.html

    http://www.tribuna.ro/stiri/special/65-de-ani-de-la-execu-539ia-grupului-luptatorilor-anticomuni-537ti-mr-nicolae-dabija-101008.html

    De ce am vizitat muzeul atunci? De ce mi-a cazut privirea pe acel anunt? Nu stiu, poate pentru ca Creatorul are un plan…mai ales ca in acea zi se implineau 28 de ani de la revolta de la Brasov…

    Apreciază

  6. acelas said, on noiembrie 24, 2015 at 1:15 pm

    pute de masoni aici. Colo, colo si iarasi dincolo. Aproape peste tot. Saraca Mare Britanie, in ultimele sute de ani un mega proiect masonic, datotita evident lipsei credintei adevarate care a persistat acolo..

    http://www.evz.ro/francmasoneria-britanica-a-musamalizat-ancheta-scufundarii-titanicului-o-arhiva-secreta-dezvaluie-ce-personalitati-faceau-parte-din-organizatie.html

    incepe sa iasa oare la iveala intempestiv fNOM in fata oamenilor, cu toate potlogariile lor?

    .

    Apreciază

  7. JE said, on noiembrie 24, 2015 at 2:09 pm

    Friedman si „Intermarium”
    – Unul din cei mai importanți analiști americani a DEZVĂLUIT ce ne așteaptă: România, parte a cordonului sanitar american ANTI-RUSIA/ SUA știu că ungurii din România vor SECESIUNEA, nu autonomia/ În Europa vor fi RĂZBOAIE. Textul INTEGRAL
    http://bit.ly/1SZpp6D

    Apreciază

  8. Mihail said, on noiembrie 24, 2015 at 2:24 pm

    Părintele Ioan Vlăducă ne spune cum stă treaba cu evoluționismul :

    Dă clic pentru a accesa Ioan-Vladuca-ARGUMENTE-CONTRA-EVOLUTIONISMULUI_115x2001.pdf

    Apreciază

  9. Paul222 said, on noiembrie 24, 2015 at 2:40 pm

    Pentru a intelege vrajeala cu Lucy e important de vazut exact ce oase s-au gasit

    Deci uitati-va si voi, cateva oase si restul imaginatie. asta e Lucy! Vrajeala pentru prosti!

    Apreciază

  10. Spaceman said, on noiembrie 24, 2015 at 3:26 pm

    Intre timp în Israel, tămbălăul dintre palestinieni și israelieni continuă.

    Apreciază

  11. […] Citiți istoricul denumirii lui Lucy: LUCY, femela de australopitec ce de fapt e mascul si a fost denumit … LUCIFER […]

    Apreciază

  12. Nimbus said, on noiembrie 24, 2015 at 4:37 pm

    Apreciază

  13. […] GOOGLE aniverseaza 41 de ani de la descoperirea scheletului lui LUCY, femela de australopitec ce de …. […]

    Apreciază

  14. […] GOOGLE aniverseaza 41 de ani de la descoperirea scheletului lui LUCY, femela de australopitec ce de … […]

    Apreciază

  15. […] GOOGLE aniverseaza 41 de ani de la descoperirea scheletului lui LUCY, femela de australopitec ce de … […]

    Apreciază

  16. […] GOOGLE aniverseaza 41 de ani de la descoperirea scheletului lui LUCY, femela de australopitec ce de … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.