SACCSIV – blog ortodox

“SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani …

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 22, 2015

Iata ce putem citi la Guvernul Cioloş intră în fondul de rezervă. Banii sunt folosiţi pentru finanţarea unui minister:

Noul minister pentru Consultări Publice şi Dialog Civic, înfiinţat de premierul Dacian Cioloş, va fi finanţat din fondul naţional de rezervă.
Ministerul pentru Consultări Publice şi Dialog Civic va fi finanţat cu banii folosiţi de stat pentru situaţii de maximă urgenţă, calamităţi sau tragedii, aşa cum a fost cazul Colectiv. Potrivit România TV, ministerul se va ocupa doar de consultări cu membrii societăţii civile, dar lefurile angajaţilor nu sunt de neglijat.

Instituția nu a existat până acum și nici sumele prevăzute pentru salarii. Înfiinţarea s-a aprobat prin ordonanță de urgență. Funcţionarea noului minister va trebui bugetată în banii pentru anul 2016, însă până atunci salariile vor fi plătite din fondul de rezervă.

„Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic va fi înființat și va funcționa ca organ de specialitate al administrației publice centrale, în scopul constituirii și promovării unui cadru riguros de consultări publice cu societatea civilă”, se arată în Ordonanţa de Urgenţă adoptată joi de Guvern. „Finanțarea noului minister se va face de la bugetul de stat, ministrul având calitatea de ordonator principal de credite. Pentru anul 2015, finanțarea Ministerului pentru Consultare Publică se asigură din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului. Personalul din cadrul noului minister va fi salarizat la nivelul celui din Secretariatul General al Guvernului”, mai este specificat în Ordonanţă

   Comentariu saccsiv:

Ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic este Violeta Alexandru.

cine-este-violeta-alexandru-ministrul-delegat-pentru-consultare-publica-si-dialog-social-342595

Foto: http://www.antena3.ro/politica/cine-este-violeta-alexandru-ministrul-delegat-pentru-consultare-publica-si-dialog-social-324568.html

Iata si ce putem citi la Cine este Violeta Alexandru, propusa ministru delegat pentru Consultare publica si dialog social:

Violeta Alexandru, propusa de Dacian Ciolos pentru a prelua functia de ministru delegat pentru consultare publica si dialog social in noul Guvern, este in prezent directorul ONG-ului Institutul pentru Politici Publice (IPP). Violeta Alexandru are 40 de ani si a absolvit Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti.
   Comentariu saccsiv:

In astfel de context, cand citim despre societatea civila, trebuie sa intelegem ca-i vorba strict despre societatile marca George Soros.

   Iata ce putem citi la „Iniţiativa România” vrea să fie emanaţia „Străzii” de pe site-ul Cotidianul:

Cine a urmărit cu atenţie evenimentele din ultima vreme a observat că, în afara „Guvernului de tehnocraţi”, a mai apărut în spaţiul public o struţo-cămilă intitulată „INIŢIATIVA ROMÂNIA”, care grupează vreo 20 de ONG-uri diverse.

[…]

SANDRA PRALONG ESTE OMUL DE LEGĂTURĂ CU ONG-URILE

[…]

La întîlnirea de la Cotroceni, „Iniţiativa România” a fost reprezentată deCLAUDIA POSTELNICESCU, o avocată care scrie aproape zilnic pe site-ulcontributors.ro, despre care ştim doar că este un proiect al „Asociaţiei Societatea Online”, înfiinţată în 2011, cu sediul în Rm. Vâlcea, în care semnează constant Vladimir Tismăneanu, Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu.

Deşi nu apare pe lista de iniţiatori ai acestei noi mişcări, Roxana Dascăluare un rol important, ea fiind cea care se ocupa de realtiile cu presa fiind şi o apropiată de Cristina Guseth.

Prima oară, „Iniţiativa România” a apărut sub acest nume în 4 noiembrie 2015, a doua zi a manifestaţiilor din Piaţa Universităţii, adică exact în ziua demisiei Guvernului Ponta, cu un Comunicat scris în grabă, în care spune cine este şi ce-şi doreşte să devină: „Inițiativa România este o mișcare civică care (sic!) își propune coagularea cetățenilor și a societății civile în București. Scopul acesteia (sic!) este identificarea resurselor care, pe termen mediu și lung, vor reprezenta o alternativă la clasa politică actualăîn administrația publică locală și națională”.

„Prima ţintă”, scrie în acest Comunicat, este Bucureştiul, însă chiar de atunci se insinua intenţia de a înlocui clasa politică: „Demisia Guvernului Ponta nu este decât o minimă reparație morală, dar nu absolvă și nu schimbă clasa politică. Pe mormanul de victime se cațără aceiași politicieni borfași care ne-au furat și care, astăzi, miros și a moarte. Singura lor competență dovedită zilele acestea: cea de cioclu care numără morții. Nicio urmă de empatie, de regret, de jenă sau de căință. Să nu-i lăsăm să ne păcălească! Demisia Guvernului va fi doar o rotire de cadre. Viața nu mai poate merge înainte ca până acum: odată cu suferința și viața furată a tinerilor din Colectiv, a venit și apusul elitei politice a ultimilor 25 de ani.

Totul pare a fi fost gîndit încă de atunci sub această formulă care să coaguleze societatea civilă într-o formulă care să reprezinte „o alternativă la clasa politică actuală”, cum se scrie în acest Program politic redactat în a doua zi a manifestaţiilor Colectiv!

„DOMNULE PREŞEDINTE KLAUS IOHANNIS, VĂ MULŢIMIM PENTRU INVITAŢIE. VENIM!”

În ziua de 6 noiembrie, „Iniţiativa România”, de care, fireşte, nu auzise nimeni pînă atunci, primeşte de la Cotroceni invitaţia de a participa la negocierile politice pentru formarea noului Guvern şi redactează chiar oScrisoare către preşedintele Klaus Iohannis, în care anunţă: „Domnule Președinte Klaus Iohannis, Vă mulțumim pentru invitație. Venim! Și ceea ce am scris mai jos vă vom spune și dumneavoastră”.

Textul scrisorii este foarte interesant, fiind parcă emanat din dorinţa ascunsă a lui Klaus Iohannis de a trimite acasă întreaga clasă politică:„Discuțiile publice febrile pentru formarea noului Guvern arată că liderii partidelor și-au pierdut complet auzul: domnilor, nu v-am cerut ca VOI să faceți un nou Guvern, v-am cerut să plecați acasă. Vă mai spunem o dată: plecați! Nimeni nu a cerut desființarea partidelor, nimeni nu a cerut desființarea Parlamentului. Tot ce am cerut este ca voi să plecați acasă”.

În această Scrisoare, după ultimatumul dat clasei politice, „Iniţiativa România” îşi trădează rădăcinile, precizînd cine se află în spatele ei:„Inițiativa România sprijină fără rezerve propunerile scrisorii deschise inițiate de Expert Forum(EFOR), Centrul Român pentru Politici Europene (CRPE), Grupul pentru Dialog Social (GDS), Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate (ARCEN) șiAsociația Pro Infrastructură”!

În acest fel se explică de unde ştia Klaus Iohannis de existenţa „Iniţiativei România”, căci, în spatele ei, după cum se vede, sînt vechii clienţi ai Sandrei Pralong, noua lui consilieră prezidenţială, din vremea cînd îi finanţa pe băsişti:

– EXPERT FORUM, condusă de Cristina Guseth, care a devenit apoi propunerea ridicolă pentru funcţia de Ministru al Justiţiei

– Centrul Român pentru Politici Europene, în al cărui Comitet director îl întîlnim pe Cristian Ghinea, editorialist la „Dilema veche” a lui Pleşu, care a lucrat şi în „Societatea Academică Român㔄Centrul pentru Jurnalism Independent”„APADOR – CH” şi „Freedom House”!

– Grupul pentru Dialog Social (GDS), despre a cărui orientare nu mai este nevoie să spunem nimic, fiind binecunoscut de ani de zile.

CLAUDIA POSTELNICESCU: „PREŞEDINTELE NE-A SPUS SĂ NE FACEM PARTID”

După întîlnirea de la Cotroceni din 7 noiembrie cu Preşedintele, Claudia Postelnicescu, lidera „Iniţiativei România”, a acordat un interviu pentruziare.com, rezumat apoi pe site-ul „Iniţiativei…”. Ea spune cu seninătate că nu ştie cum de a fost selectată să participe la acea întîlnire, dar devoalează ceva care are bătaie lungă: „A doua opţiune [a Preşedintelui, n.n.] este ca oamenii ieşiţi în stradă, cei din societatea civilă sau cei care doresc să schimbe ceva să îşi facă partide, să se implice în politică”. La insistenţa reporterului, Claudia Postelnicescu adaugă: „Dînsul crede că de acolo, din stradă, ar trebui să apară viitori lideri sau viitori oameni politici”.

Este cît se poate de clar că intenţia preşedintelui Klaus Iohannis este aceea de a forma un nou partid cu ajutorul acestor ONG-uri de pe lista Sandrei Pralong. Se pare, deci, că nu-i mai ajunge „Guvernul Meu”, ci vrea acum şi„Partidul Meu”, cu care să se prezinte la viitoarele alegeri parlamentare, iar nucleul este cît se poate de clar dezvăluit în aceste declaraţii: aceste ONG-uri care să se revendice din protestul străzii!

În acest interviu, Claudia Postelnicescu, cu o naivitate superbă spune ceva fundamental despre „Iniţiativa România”:

„Acum două zile ne-am înfiinţat, da. Suntem un grup, ne ştim de cîtva timp şi dorim să schimbăm ceva. Am monitorizat campanii electorale şi în stradă am tot ieşit. Am discutat diverse propuneri între noi şi am zis ‘Hai, să facem asta!’. Noi vrem să vină şi alţii alături de această Iniţiativă, să punem cumva pe o platformă comună tot ce reflectă strada şi societatea civilă acum. Şi de acolo să se degaje oameni care vor să meargă mai departe în politică, de exemplu, la alegerile locale de anul viitor sau la parlamentare”.

Superb, superb! Deci s-au înfiinţat de două zile, iar Preşedinţia ştia de ei şi i-a invitat să negocieze formarea noului guvern al României? Nu vi se pare că există cineva care ne ia de proşti pe toţi?

GREII BĂSIŞTI S-AU ALĂTURAT „INIŢIATIVEI ROMÂNIA”. DIN ÎNTÎMPLARE SAU AŞA ERA PLANUL?

La doar 2 zile de la întîlnirea de la Cotroceni, „Iniţiativa România” îi scrie din nou lui Klaus Iohannis, cerîndu-i să impună noului Premier criterii de imunitate pentru politicieni (deşi legile le fac chiar politicienii, în Parlament!), dar şi să-şi asume „demararea unui proces de consultare cât mai amplă cu cetățenii și cu organizațiile neguvernamentale”. De data aceasta,Scrisoarea către preşedintele Klaus Iohannis este semnată de următoarele ONG-uri:

– Initiaţiva România

– Freedom House

– Expert Forum

– Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI)

– Institutul pentru Politici Publice (IPP)

– Societatea Academică din România (SAR )

– Centrul Roman de Politici Europene (CRPE)

– Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC)

– Fundaţia Comunitară Bucureşti

– ActiveWatch

– Funky Citizens

– Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate (ARCEN)

– Academia de Advocacy

– Agentia de Dezvoltare Comunitara Impreuna

– Asociatia ACCEPT

– Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC)

– Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC)

– Asociatia pro Democratia (APD)

– Asociatia Tura in Natura

– Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale (CENTRAS)

– Centrul de Resurse pentru participare publica (CeRe)

– Centrul Parteneriat petru Egalitate (CPE)

– Centrul pentru Legislatie Nonprofit

– Civitas’99

– Confederatia CARITAS Romania

– Federatia Dizabnet – Reteaua Organizatiilor Furnizoare de Servicii in Domeniul Dizabilitatii

– Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale (FONSS)

– Federatia VOLUM

– Fundatia Alaturi de Voi

– Fundatia EstuarFundatia pentru Parteneriat

– Fundatia Parteneriat pentru Actiune Comunitara si Transformare (PACT)

– Grupul pentru Democratie Participativa Plenum

– Militia Spirituala

– Romani Criss – Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii

– Salvati Copiii Romania

– TERRA Mileniul III

Aşa cum veţi vedea în analiza noastră, aceştia şi mulţi alţii sînt legaţi prin multiple fire atît de finanţări comune, mai exact din aceleaşi surse, cît şi de o trecere a lor dintr-un ONG în altul. Practic, în această „Iniţiativă România”, ei au au rolul decisiv, iar noul ONG nu are altă misiune decît de a-i transborda din barca lui Traian Băsescu în cea a lui Klaus Iohannis, într-un mod oarecum discret, sub acoperirea „Iniţiativei România, astfel încît opinia publică să suporte mai uşor şocul! Cît timp Traian Băsescu era liderul lor spiritual, apăreau deseori împreună, după cum se vede şi în fotografia de mai jos:

NOUL MINISTER PENTRU CONSULTARE PUBLICĂ ESTE ŞEFA UNUIA DINTRE ONG-URILE PREFERATE LA COTROCENI

O asemenea operaţiune de amploare, aceea de a organiza nucleul unui viitor partid prezidenţial, care să fie perceput ca emanat din „Stradă”, nu putea fi lăsat la îndemîna oricui, fără să fie controlat, astfel încît în noul cabinet condus de Dacian Cioloş, s-a înfiinţat un nou minister:MINISTERUL PENTRU CONSULTARE PUBLICĂ ŞI DIALOG SOCIAL! Cine credeţi că îl va conduce?

Ei bine, noul ministru este chiar doamna din imaginea de mai sus:VICTORIA-VIOLETA ALEXANDRU, care este chiar preşedinta unuia dintre ONG-urile semnatare ale Scrisorii trimisă de „Iniţiativa României”, adică a„INSTITUTULUI PENTRU POLITICI PUBLICE”! Pe vremea cînd se numea VIOLETA BAU, doamna a fost preşedinta „Asociaţiei Pro Democraţia” după Cristian Pârvulescu.

Iată, deci, cu cît intrăm mai mult în analiză, tot planul lui Klaus Iohannis de a-şi face un nou partid şi de a-l legitima prin morţii de la Clubul „Colectiv” apare din ce în ce mai clar, avînd deja o structură care a scăpat pînă acum analiştilor politici şi opiniei publice:

– Sandra Pralong, consilier prezidenţial, şefa Fundaţiei SOROS, cea care a finanţat masiv aceste ONG

– VIOLETA ALEXANDRU,fosta BAU, actual Ministru pentru consultare publică, şefa „Institutului pentru Politici Publice”, semnatar pe lista „Iniţiativa României”!

Cu alte cuvinte, Klaus Iohannis are întreg controlul asupra acestui plan pentru înfiinţarea unui partid care să fie cu adevărat al său şi care deturnează, în acest fel, nu numai protestul „Străzii”, ci şi Tragedia de la Clubul„Colectiv”! Abia acum, capătă greutate acea nefericită exprimare a Preşedintelui: „Era nevoie să moară 50 de oameni ca Victor Ponta să-şi dea demisia!

AMBASADELE AU FINANŢAT UNELE DINTRE ACESTE ONG-URI

Avînd în faţă tot acest tablou, precum şi datele care conturează Planul Secret al lui Klaus Iohannis de înfiinţare a „Partidului Meu”, cu ajutorul nemijlocit al ONG-urilor lui Traian Băsescu, să facem un zoom pe cele mai cunoscute dintre acestea.

– FREEDOM HOUSE. Director al acestui ONG este de-acum celebra CRISTINA GUSETH, propusă pentru funcţia de Ministru al Justiţiei, deşi nu are studii de drept, fiind inginer electronist! Din echipa sa face parte GELU TRANDAFIR, care a fost membru CNA, propus de Traian Băsescu! Coordonator de proiect este Alexandru-Leonard POPESCU, care a activat şi la Societatea Academică Română (SAR), condusă de Alina Mungiu Pippidi, dar şi Constantin-Tudor BĂDILĂ, al cărui coordonator de masterat a fost băsistul Andrei Cornea. Din Freedom House face parte şi Alexandra POPESCU, care şi-a făcut stagiul la ICR-ul condus de HR Patapievici. Ca element de Cancan, pe site-ul „Freedom House” apare ca membru şi un motan adevărat, al cărui nume este Fritz!

Pe lista „FINANŢATORILOR” de la „Freedom House” găsim: Ambasada Franței în România, Ambasada Marii Britanii și a Irlandei de Nordîn România, Ambasada Regatului Olandei în România, Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, American Cultural Center,Comisia Europeană, OLAF, şi chiar „U.S. Department of State”! Te şi sperii cînd citeşti aceste lucruri, neînţelegînd care era scopul finanţărilor la un asemenea nivel pentru un banal ONG! Ştie oare SIE ce servicii s-or fi făcut în schimbul acestor finanţări?

Tot la fel de ciudată este şi lista Partenerilor Freedom House”Ministerul Justiției, Ministerul Public, Uniunea Europeană, Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Generală Anticorupție (DNA), Institutul Naţional al Magistraturii, Consiliul Superior al Magistraturii, Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), Asociaţia Naţională a Specialiştilor în Achiziţii (ANSA), Agenţia Naţională pentru Integritate! Ce treabă au DNA, ANI, Ministerul Justiţiei, CSM sau ANRMAP şi celelalte instituţii ale statului în activitatea acestui ONG? Aproape că nu mai contează faptul că şi EuroActiv (site-ul unde un bulgar anunţa înainte cu 5 zile că Dacian Cioloş va fi noul Premier) şi Expert Forum (alt ONG, condus de Laura Ştefan, propusă iniţial şi ea ca Ministru al Justiţiei) sînt partenerii Freedom House.

– EXPERT FORUM. Numele cele mai cunoscute din conducerea acestui ONG sîntLAURA ŞTEFAN şi SORIN IONIŢĂ, ultimul fiind invitat la consultările de la Cotroceni. Pe lista FINAŢATORILOR întîlnim şi aici: Embassy of the United States in Romania, dar şi Embassy of the United States in Republic of Moldova, precum şi Embassy of Canada! Mai sînt finanţatori şi Comisia EuropeanăEuropean Anti-Fraud Office (OLAF), dar şiOpen Society Foundations, care nu este altceva decît Fundaţia SOROS!

– Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI). Numele care conduc acest ONG sînt cvasinecunoscute, în afara directoarei Ioana Avădani de la Mediafax, dar lista partenerilor este foarte interesantă: Agentia de Monitorizare a Presei, care este condusă de Mircea Toma, (prezent la negocierile de la Cotroceni, care a scos vol. „Ghid juridic pentru ziarişti” împreună cu MONICA MACOVEI), Institutul Cultural Român (ICR), Open Society Institute New York şi Uniunea Europeană! Cînd trecem la listaFINANŢATORILOR, iarăşi ne doare capul: Ambasada Canadei, Ambasada Regatului Norvegiei, Ambasada Regatului Țărilor de Jos, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Ambasada Republicii Federale Germania, Ambasada SUA! Alături de aceste ambasade, mai sînt Coca-Cola şi Cosmote.

Institutul pentru Politici Publice (IPP). Deja am oferit cîteva date despre acest „institut”, el fiind condus de actualul Ministru pentru consultare publică şi dialog social, Violeta Alexandru, fostă Bau. Nu avem date despre finanţarea acestui ONG, deşi, pentru cineva care militează pentru transparenţă, ar fi trebuit să fie publicate pe site.

– Societatea Academică din România (SAR). Preşedinta SAR este Alina Mungiu Pippidi. Ani de zile, SAR a fost considerat, alături de ONG-ul Monicăi Macovei, susţinătorul regimului Băsescu, demarînd mai multe campanii publice folosite de apropiaţii fostului preşedinte împotriva adversarilor săi politici. Nu avem date oficiale despre finanţările SAR, dar cunoaştem lista fondatorilor, între care întîlnim nume ce ne pot explica orientarea acestui ONG: Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, HR Patapievici, Andrei Cornea, Sorin Ioniţă (cel de la „Expert Forum”),Andrei Pippidi. La un moment dat, din motive pe care nu le cunoaştem, Alina Mungiu i-a dat afară din SAR pe Sorin Ioniţă, care a plecat la „Expert Forum”, şi pe Cristian Ghinea, care a plecat la „CRPE”. De atunci, Alina Mungiu a devenit foarte critică la adresa lui Traian Băsescu si nu este prea îngaduitoare nici cu Klaus Iohannis.

– Centrul Roman de Politici Europene (CRPE). În Consiliul director întîlnim nume pe care le găsim deseori în „Dilema veche” a lui Andrei Pleşu, avînd, deci, tutela spiritului băsist al patronului. De pildă, Ciprian Ciucu scrie în Dilema Veche, HotNews, EuractivCristian Ghinea, editorialist la „Dilema veche”,a făcut parte din proiectele unor ONG-uri precum „Societatea Academică Română”, „Centrul pentru Jurnalism Independent”, „APADOR – CH” şi „Freedom House”!

– Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC). Este un ONG mai puţin cunoscut, deşi acum vedem că este inclus în proiectul prezidenţial. Totuşi, în Comitetul director al FDSC întîlnim numele ziaristului Dan Turturică, redactor şef la „România liberă” în perioada cînd ziarul era considerat „oficiosul” lui Traian Băsescu şi al PDL!

– Fundaţia Comunitară Bucureşti. Numele ONG-ului ne-ar fi scăpat, dacă în board-ul fundaţiei nu am fi întîlnit-o pe Manuela Preoteasa, care, împreună cu soţul ei, Ionel Timbolski, au deţinut majoritatea acţiunilor de laHotNews! Tot ea era şi acţionar majoritar, împreună cu HotNews, laEurActiv, site-ul unde a fost lansată şi susţinută în 2012 teoria „loviturii de stat”!

– ActiveWatch. Preşedintele ONG-ului este Mircea Toma, cunoscut de pe vremea cînd era la revista „Caţavencu”. După preluarea revistei de către Sorin Ovidiu Vântu, Mircea Toma a activat în paralel şi în acest gen de ONG-uri băsiste, sub acoperirea preocupărilor pentru o presă independentă, care, în acest timp, a cam dsipărut! Mircea Toma conduce şi Agenţia de Monitorizare a Presei. Este tot un ONG apropiat de Monica Macovei.

La capătul acestei sumare analize a acestor ONG-uri care au populat nou înfiinţata „Iniţiativă România”, ne dăm seama că prin sistemul lor de relaţii construit în timp, prin notorietatea numelor care le conduc şi, mai ales, prin sistemul de finanţări, aceste ONG-uri reprezintă adevărata coloană vertebrală a „Iniţiativei…”! Este cît se poate de clar că, în perspectiva înfiinţării unui partid prezidenţial, liderii acestor ONG-uri vor dicta strategia, orientarea şi acţiunile concrete menite să creeze iluzia că „Iniţiativa România” ar fi emanată de „Stradă”! Rostul finanţărilor din partea acelor Ambasade despre care am vorbit mai sus apare ca fiind extrem de important, explicînd şi atitudinea oficialităţilor noastre faţă de acstea.

Aşa cum stau lucrurile în acest moment, putem anticipa că s-a declanşat deja una dintre cele mai mari manipulări a opiniei publice, în spatele căreia se află interese politice concrete! Faptul că acum se derulează o virulentă campanie împotriva partidelor şi a politicienilor nu face decît să confirme ipoteza că revendicările din prima zi a protestelor tinerilor, venite pe nemulţumirea lor faţă de reacţia autorităţilor în Cazul Colectiv, au fost deturnate spre acest obiectiv gîndit cu mult imp înainte! Se aştepta doar momentul potrivit pentru a fi pus în practică! El sa ivit odată cu Tragedia de la Colectiv.

Emanaţia aceasta dorită şi forţată a operaţiunii „INIŢIATIVA ROMÂNIA”ne aminteşte de prima mare operaţiune de manipulare de după Revoluţie, care a fost „FRONTUL SALVĂRII NAŢIONALE”, care, după acelaşi model, a acaparat dorinţele mulţimii adunate în stradă pentru căderea lui Ceauşescu şi s-a transformat în partid, fiind legitimat tot ca EMANAŢIE A STRĂZII, devenind, de asemenea, partidul prezidenţial al lui Ion Iliescu!

Ce este extrem de ciudat este faptul că în această operaţiune de fundamentare a partidului prezidenţial al lui Klaus Iohannis sînt folosite numele unor personaje cunoscute drept cele mai mari susţinătoare ale lui Traian Băsescu, care, se pare, abia aşteptau să li se ofere prilejul de a deveni iarăşi utile intereselor Puterii! PDL-ul lui Băsescu se pare că nu a corespuns aşteptărilor lui Klaus Iohannis nici măcar sub forma Noului PNL.

Toată această încrengătură de băsişti implicaţi în „Iniţiativa România” ne arată de ce Klaus Iohannis nu s-a delimitat niciodată de Traian Băsescu şi de oamenii acestuia.

   Comentariu saccsiv:

Cateva amendamente la utimul articol.

Traian Basescu nu era nici un fel de lider spiritual al lor. Ci o simpla marioneta careia I se comunica prin canalele papusaresti pe cine unde sa puna.

Idem acum Klaus Johannis. Nu-i vorba nici de guvernul lui si nici de partidul lui.

N-a deturnat nimeni nici o multime. Revolta a fost de la inceput rezultatul ingineriilor sociale marca George Soros.

Cititi va rog si:

DACIAN CIOLOS – varful ice bergului produs de SOROS MAIDAN. Ce-o fi insa ascuns sub apa?

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

Tehnocratii Guvernului Ciolos: CRISTINA GUSETH la Ministerul Justitiei. Un produs total marca GEORGE SOROS dar FARA STUDII JURIDICE

 

66 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on noiembrie 22, 2015 at 5:22 pm

    Unde e acum gloata? A fugit s-a spart petrecerea….Uneori nu ai cum sa nu devii putin „mizantrop” sa vezi cat de prosti sunt semenii tai cat de labili psihic sunt.
    Asta era adevaratul motiv sa protesteze acum !
    Acum vedem adevarata fata isi dau arama pe fata „baietii destepti”.

    Nu erau destule ministere in loc sa mai taie coada vulpii mai dau recompense slugoilor lor sa manance si burta lor o paine nemuncita din BANII NOSTRI !

    Asta e o forma noua de „coup d’etat” lovitura de stat in varianta moderna prin mijloace discrete si care nu enerveaza pe fata prostimea.
    A trecut vremea juntelor militare si a figurilor autoritare care erau agenti fie ai CIA fie ai KGB din perioada razboiului rece.
    Sub masca vocii publice a societatii civile se fac si se desfac guverne partide revolte revolutii etc lista continua.

    Cand vad lista aia infecta de „agenturi” vorba lui ceasca nu am cum sa nu ma gandesc oare ce ne asteapta in viitorul nu foarte indepartat !
    Nici in perioada fanariota nu cred ca era situatia asa de grea si grava cum va fi de acum incolo.

    Apreciază

  2. lastunnegru said, on noiembrie 22, 2015 at 5:46 pm

    off topic

    Cateodata cei ce au mai putin dau mai mult.

    THIS OLD HOMELESS VETERAN WILL PROBABLY MAKE YOU CRY! ( SOCIAL EXPERIMENT )

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Heartbreaking Homeless man

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Homeless Man Shares His Food With A Stranger

    Apreciază

  3. sorin said, on noiembrie 22, 2015 at 6:56 pm

    Frate Vasile intra te rog pe email.

    Apreciază

  4. Yogy TheBear said, on noiembrie 22, 2015 at 8:04 pm

    Nu stiu daca are relevanta . Dar asta ii guvernul gloatei . Am inceput sa citesc o carte numita The Crow (adunatura / masele) de Gustav La Bon . In care autorul vorbeste despre pshihologia multimilor si cum sunt ele influentate , manipulate si cum nu mai gandesc .Trecand peste viziunea rasiala (spre rasista ) a autorului , am fost surprins sa remarc ca se potrivea perfect cu fenomenul colectiv .

    Apreciază

    • silv said, on noiembrie 22, 2015 at 10:19 pm

      Acest Gustav la bon e bun tare, Mai are cateca carti despre revolutia franceza… :*

      Apreciat de 1 persoană

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 23, 2015 at 11:05 am

        Am zis ca o citesc , cartea lui Gustav , dupa ce am asistat la fenomenul colectiv si am fost in strada sa vad protestele si pe protestatari si sa stau de vorba cu ei….
        Si da….tot ce scrie in carte despre gloate am vazut cu ochii mei la protestele colectiv . Inclusiv o rugaciune care era adresata colectivului (Nu Tatal nostru ci doamne colectiv….) la care am ramas masca…..

        Apreciază

  5. evtodiev said, on noiembrie 22, 2015 at 9:25 pm

    off topic:
    Să învățăm să vedem Frumosul, să-l vedem pe Dumnezeu…

    Apreciază

  6. marian said, on noiembrie 22, 2015 at 9:38 pm

    Am citit pe site ul active news aceea ca premierul roman este un adept al sectei conduse de catre gregorian bivolaru acel individ de trista faima.
    La BRUXELLES E O MARE DESFASURARE DE FORTE CE VIZEAZA RADISSON BLUE HOTEL CA SI IN MALI DAR SI ALTE EDIFICII RENUMITE.
    De ne-ar ierta Dumnezeu!

    Apreciază

  7. JE said, on noiembrie 22, 2015 at 9:52 pm

    – Franța a decolat de la Orly și a aterizat la Bataclan.
    http://bit.ly/1SdaQfu

    – Anunt oficial in Germania: „200 de de membri ISIS, potentiali TERORISTI, se afla acum in tara”
    http://www.aktual24.ro/anunt-germania-200-de-de-jihadisti-isis-potentiali-teroristi-se-afla-in-tara/

    – Peste 430.000 de migranți au trecut prin Croația de la jumătatea lunii septembrie
    http://bit.ly/1HgukiO

    – Germania improvizează centre de primire a migranților inclusiv în sali de sport și pe nave fluviale
    http://bit.ly/1HgukiO

    Apreciază

    • Alex said, on noiembrie 23, 2015 at 1:45 am

      Priviți cine sunt „refugiații” care au intrat în Europa, finanțați de Soros și protejați de liderii Uniunii Europene !

      Apreciază

  8. mihai said, on noiembrie 22, 2015 at 10:50 pm

    un ,,guvern” dupa chipul si asemanarea lui,

    Apreciază

  9. Mirela said, on noiembrie 22, 2015 at 11:12 pm

    Prin faptul că un minister al actualului guvern este finanţat din banii pentru situaţii de maximă urgenţă, calamităţi sau tragedii se recunoaşte că acest guvern este o calamitate şi o tragedie pentru ţară.
    Începutul l-am văzut: propuneri de miniştri unul şi unul, între care junele tehnocrat în chiloţi şi Guseth cred că vor rămâne în memoria românilor (oricât e ea de scurtă) ca o culme a penibilului, prim ministru băutor de pipi…
    Nu e evidentă situaţia de calamitate?

    Apreciază

    • ozana said, on noiembrie 23, 2015 at 10:01 am

      @Mirela
      Ai dreptate Mirela. O calamitate este insa si faptul ca avem 63 de partide politice in Romania si peste 40 de organizatii si aliante. Adica de trintori care absorb ca niste sugative fonduri de la buget nu fiindca si-ar fi dovedit macar o singura data utilitatea publica ci doar pentru a destabiliza economic tara, pentru a mentine starea de haos si pentru a eficientiza mecanismul diabolic al coruptiei institutionalizarte.Nimeni din strada nu a cerut desfiintarea celor 60 de partide in plus. Normal ar fi sa existe doar trei :de dreapta, de stinga si unul de centru.`Avem 20 ministere cu cite doi ministrii secretari de stat.Avem 300 de parlamentari in plus. Cu pensii si salarii (plus spagi) de te doare capul. Totul la ordinul papusarilor. Masinaria asta diabolica nu face altceva decit sa ne saraceasca mai rau si sa faca jocurile odioase ale elitei. Pe 1 Decembrie se estimeaza ca va iesi in strada peste un milion de manipulati. Organizati de bergii de la facebook (de exemplu zuckerberg). Asta nu mai este calamitate daca ma gindesc mai bine, Este Ca-tas-tro-fa !

      Apreciază

  10. Orthodox said, on noiembrie 22, 2015 at 11:37 pm

    Ohoooo TRADUCETI ACEST VIDEO CHAVEZ SPUNE ADEVARUL SE INTELEGE BINE CE SPUNE CA E IN SPANIOLA ACUM INTELEGETI DE CE A FOST RAS ??

    Apreciat de 1 persoană

    • Raluca said, on noiembrie 24, 2015 at 9:33 am

      Intrebare (ziarista din Canada): Intentionati sa va implicati in criza din Siria si sa ajutati cu ceea ce puteti, si sa sprijiniti in continuare 100 % regimul presedintelui Assad?
      Raspuns: … uite , Siria, of Doamne! Nu stiu daca cineva in lumea asta ar putea fi de acord in mod rational cu ceea ce s-a intamplat in Libia de exemplu. Un lucru oribil, un lucru barbar. Imi aduc aminte de ultima data cand am fost la Tripoli. Am fost bun prieten dupa cum stiti cu Muamar el Gadafi. A fost asasinat. A-sa-si-nat! Aproape ca s-a intamplat in direct la televizor. L-au torturat, si apoi a venit un Secretar de Stat: veni , vidi … De aceea spun, ar putea fi cineva de acord cu asa ceva din punct de vedere rational sau mai bine spus din punct de vedere uman in lumea asta, pentru Dumnezeu? Si daca ar fi asa, in ce lume traim? Unde este omenia, unde este omenescul? Vedeti putem sa fim sau nu de acord cu o tara sau cu un conducator, dar a ucide mii si mii de fiinte nevinovate cu scopul de a-l ucide pe presedinte asa cum au facut-o in cele din urma … El a ales sa moara. In ultimul mesaj care mi-a ajuns de la Gadafi prin diversi intermediari, mi-a spus: voi muri ca Che (Che Guevara). Ma duc la martiriu. Si asa l-au martirizat. Si pe fiii lui, si pe nepotii lui, si pe poporul lui. Spun asta si intreb: exista vreo fiinta umana care omeneste sa fie de acord cu agresiunea asupra Siriei acum? Ma intrebati daca noi vom interveni in criza siriana. Macar de-am putea face ceva. Dar ce ar putea face o tara ca Venezuela? Ieri ii spuneam lui Vladimir Vladimirovici ce buna este pozitia Rusiei in cazul Siriei, si pozitia Chinei, care nu a fost la fel in cazul Libiei din pacate. Vedeti, acestea sunt crize planificate si provocate, adica produse din exterior. Asta am spus-o in diferite ocazii si Guvernului rus, si acum in cazul Siriei. Este lamentabil. Acum vedem problema aceasta a Turciei, si a bombardamentelor, si posibilitatea, sa speram ca nu se va intampla, a unui razboi, nu?, Turcia, Siria. Sa speram ca cei care au planificat si sprijina asta si-au pus mainile la inima. Noi trebuie sa sprijinim suveranitatea popoarelor. Siria este o tara suverana, pentru Dumnezeu, asa cum este Libia, Venezuela, SUA, asa cum este orice tara din lumea asta. A, nu sunt de acord? Trebuie sa fie de acord cu ce gandeste x sau y , pentru ca altfel ii bombardam si-i destabilizam. Nu, asa ceva nu trebuie sa existe. Este lamentabil ca lumea a intrat intr-o noua era a imperialismului. Noua era a imperialismului. Imi amintesc de Summit-ul din 2000, Summit-ul noului mileniu si de toate acele manifestari ale bunei-credinte ale tuturor guvernelor lumii. Noi popoarele lumii in secolul 21 uram bun-venit pacii, armoniei universale, si uite, ce lamentabil e acum. Cauza este una: im-perialismul. Si sa speram ca cea mai mare parte a lumii isi va da seama de asta. Desigur exista un comportament mediatic teribil, teribil. Uite ce au facut acolo in Libia. Au falsificat „Piata Verde”, stiti asta? „Piata verde” au pus-o in scena in Doha, si chiar un actor pretinzand a fi unul dintre fiii lui Gadafi … Ce chestie! Si bombardamente peste bombardamente, si avioane (drone) fara piloti care lanseaza bombe asupra copiilor, femeilor, a oamenilor nevinovati, asupra tuturor celor care le ies in cale. O nebunie. Si guvernul american este unul dintre responsabilii cei mai mari ai acestui dezastru. Sa speram ca dl Obama daca va fi reales sa se razgandeasca, sa refleteze, si de asemenea guvernele europene. Mai multi lideri europeni din acea vreme, dintre care unii nu mai sunt deja in functie, stiind de prietenia mea cu Gadafi – stiti care erau rezervele internationale ale Libiei?, ceva mai mult de două sute de miliarde de dolari, intr-o tara de 6 milioane de locuitori, noi avem 30 de miliarde de dolari la o populatie de 30 de milioane de locuitori, eu cred ca nici Germania nu are rezerve asa de mari ca cele pe care le avea Libia, nici Italia, nici Anglia. De multe ori unii lideri europeni imi spuneau: Chavez, de ce nu vorbesti cu Gadafi ca sa depuna chiar si douăzeci de miliarde de dolari din rezervele lor in banci din tara noastra. Si dupa aceea l-au furat. Rezervele de bani internationale ale Libiei au disparut. Cat cinism! Au furat două sute de miliarde de dolari. Foarte oportun ar fi un economist pentru criza europeana. Si apoi aparea in presa: au fost blocate conturile lui Gadafi. Nu erau conturile lui Gadafi, erau conturile Libiei domnule, din bancile din Europa si SUA, asa cum multe tari avem rezervele noastre in banci europene si americane. Va trebui sa vina o zi in care sa avem rezervele noastre aici in bancile noastre, si tot acest proces care abia acum demareaza.
      Si cum sa nu sprijin guvernul lui Bashar al Assad, daca este guvernul legitim al Siriei? Cum sa nu-l sprijinim? Pe cine sa sprijinim? Pe teroristi? Pe cei care s-au numit Consiliul de tranzitie si care omoara oameni peste tot? Eu nu inteleg cum de unele guverne europene care se considera serioase, ii primesc si se intalnesc cu teroristii, si nu recunosc guvernul legitim al unei tari? De aceea noi bineinteles ca vom continua sa sprijinim guvernul unic si legitim pe care-l are Siria, si pledam pentru pace in Siria, pentru pace in lume. Presedintele Assad a facut un efort urias pentru a face concesii, schimbari ale Constitutiei, convocarea de alegeri, dar nimic din toate acestea nu are valoare pentru cei care vor sa-l rastoarne de la putere asa cum au facut-o si cu Gadafi.
      De ce este vorba de geopolitica imperiala? Sa vedem asadar harta. Trebuie sa vedem ce inseamna Libia in zona de centru-nord a Africii: mari rezerve de petrol, mari rezerve de apa, zona Mediteranei centrale, si in plus misiunea indeplinita de Libia pentru unitatea africana. Dumneavoastra stiti aceste lucruri? A studiat cineva ce a facut Libia, guvrenul lui Gadafi pentru unitatea Africii, si sprijinul acordat tarilor celor mai sarace din Africa? Ati studiat acestea? Si care era nivelul de viata al poporului libian? A studiat cineva asta? Eu va invit sa le studiem.

      Apreciază

  11. Orthodox said, on noiembrie 23, 2015 at 12:00 am

    SACCSIV CRED CA AR TREBUI TRADUSE ACESTE VIDE-OURI AR FI AUR PENTRU NOI IN ACESTE VREMURI SI PENTRU ALTII SA VADA ADEVARUL CHAVEZ NU O FI FOST SFINTISOR DAR BINE LE MAI ZICE .CHAVEZ CONTRA VATICANULUI

    Apreciat de 1 persoană

    • andrei-d said, on noiembrie 23, 2015 at 9:59 am

      Se potriveste, din punct de vedere moral pentru Chavez „Cine nu este împotriva noastră este pentru noi.”[1] dar „Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine risipeşte”[2] dar iarăși spune Domnul: „Iar oricine vă va da să beţi un pahar de apă, în numele Meu, fiindcă sunteţi ai lui Hristos, adevărat zic vouă că nu-şi va pierde plata sa.”[3]

      [1] (Marcu 9, 40)
      [2] (Matei 12, 30)
      [3] (Marcu 1, 41)

      Apreciază

    • andrei-d said, on noiembrie 23, 2015 at 10:12 am

      [3] (Marcu 9, 41)*

      Apreciază

  12. Orthodox said, on noiembrie 23, 2015 at 12:31 am

    Apreciat de 1 persoană

  13. Orthodox said, on noiembrie 23, 2015 at 12:51 am

    CHAVEZ A SPUS NU CLUBULUI BILDERBERG CA CEAUSESCU SI AU SFARSIT CRUD

    HUGO CHAVEZ DIJO NO AL CLUB BILDERBERG

    Apreciază

    • Yogy TheBear said, on noiembrie 23, 2015 at 11:08 am

      Am observat , nu numa la Hugo , ci si la alti lideri mai autoritari , ca desi fac ei multe nasoale , au o viziune corecta asupra lumi !!! Dar nimeni nu ii asculta , pentru ca sunt demonizati de catre mass media !!
      Lideri din tarile democratice , asa zise libere sunt sfinti , ci astia din tari nu neaparat democratice , dar practice sunt demonizati de multe ori pe nedrept .

      Apreciază

      • NIMENI said, on noiembrie 23, 2015 at 6:42 pm

        ADEVARUL NU FACE CASA BUNA CU GLOATA !!!!!!
        CU ADEVAR NU CONVINGI GLOATA !!!!!!
        PURTATORUL ADEVARULUI ESTE URAT DE GLOATA !!!!!!
        MANTUITORUL IISUS HRISTOS A FOST OMORAT DE GLOATA DIN CAUZA ADEVARULUI !!!!!!
        GLOATEI SPUNE-I CE VREA SA AUDA, ASA O DUCI IN PRAPASTIE, TE VOR APLAUDA !!!!!!

        Apreciază

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 23, 2015 at 8:21 pm

        De ce scri cu majuscule . Eu interpretez ca urli la mine !?

        Apreciază

    • Alex said, on noiembrie 23, 2015 at 8:17 pm

      Hugo Chavez, conducătorul care a plătit cu viaţa pentru că nu a vrut să-şi vândă ţara.

      Filmul documentar „La sud de graniță” – regizor Oliver Stone.

      http://www.trilulilu.ro/video-/la-sud-de-granita-documentar-partea-intai

      Apreciază

  14. Rozalia said, on noiembrie 23, 2015 at 11:08 am

    Off topic
    Momeli pentru tinerii nostri?
    Stie cineva amanunte spre ong-ul „aiesec – grow”? Grow ” este un program inovator de educaţie nonformală creat pentru adolescenţii de liceu, cu o abordare pe termen lung, în cadrul căruia te provocăm să înveţi experimentând şi exersând, într-un context prietenos, intercultural”. Continua apoi in mediul studentesc!
    AIESEC este una dintre cele mai mari organizatii internationale. Se ocupa cu recrutarea tinerilor in vederea dezvoltarii abilitatilor etc, etc……
    Cine finanteaza asa ceva?!?
    Prin scoli si facultati se cauta asiduu membri….

    Apreciază

  15. marciusquintus said, on noiembrie 23, 2015 at 11:10 am

    OFF TOPIC
    Un detaliu in plus despre Thanksgiving day de anul acesta.26 noiembrie in calendarul julian inseamna 13.11.15.Sa dea Dumnezeu sa fie doar o parere si sa nu se intample nimic.

    Apreciază

  16. JE said, on noiembrie 23, 2015 at 2:25 pm

    – Corespondență din Bruxelles. Jihad pe banii statului belgian
    http://bit.ly/1lCBFPQ

    – Fotografia celui de-al treilea kamikaze de la Stade de France. Noi detalii despre atentatele de la Paris
    http://bit.ly/1LvbDms

    – “Bolnavi” de multiculturalism! Radicalii de stânga manifestă pentru imigranţii musulmani şi împotriva stării de urgenţă la Paris!
    http://bit.ly/1I64fDj

    – INDIVIDUL CARE NE EXPLICA CUM SA-I LASAM PE ESCROCII DE LA VOLKSWAGEN SA NE SPUNA EI CAT NE-AU FURAT RECIDIVEAZA IAR. DE DATA ASTA TRECE LA AMENINTARI. Ambasadorul german la București AMENINȚĂ: Nicio ţară NU se poate SUSTRAGE de la primirea migranților
    http://bit.ly/1NL8twP

    – A pedepsi. A supraveghea
    http://bit.ly/1QZYLff

    Apreciază

  17. geo said, on noiembrie 23, 2015 at 3:34 pm

    http://redesteptarea.ro/zeci-de-partizani-ucisi-de-securitate-ingropati-pe-dealurile-lugojului_1840219.html

    http://www.rostonline.ro/2015/10/alliance-defending-freedom-cere-respingerea-in-parlament-a-proiectului-legii-antidefaimare/

    http://www.apologeticum.ro/2015/11/satanismul-din-muzica-rock-mega-propaganda-din-aceste-zile-pentru-a-castiga-mai-multi-adepti-care-sa-accepte-new-age-ul/#more-44329

    http://www.apologeticum.ro/2015/11/detinut-politic-vasile-iamandi-dan-puric-mason-calin-georgescu-parintele-justin/

    http://www.apologeticum.ro/2015/11/un-roman-din-siria-franta-a-bombardat-tinte-civile-iar-atentatele-din-paris-au-fost-create-pentru-a-fi-pretext-de-a-invada-siria/#more-44341

    http://manastirea.petru-voda.ro/2015/11/22/arhimandritul-ioanichie-balan-22-nov-2007-despre-bogatia-poporului-roman/

    http://manastirea.petru-voda.ro/2015/11/22/parintele-profesor-ilarion-felea-despre-islam/

    http://manastirea.petru-voda.ro/2015/11/21/parintele-gheorghe-calciu-despre-ortodoxie-tineri-si-occident/

    http://manastirea.petru-voda.ro/2015/11/21/la-pomenirea-parintelui-gheorghe-calciu-21-nov-2015/

    http://www.marturisitorii.ro/category/martiri-marturisitori/gheorghe-calciu/

    http://paterika.net/2015/06/28/sf-grigorie-decapolitul-pilda-unui-musulman-ce-s-a-botezat/#more-390

    http://www.marturisitorii.ro/2015/11/22/parintele-justin-parvu-despre-parintele-ioanichie-balan-l-am-vazut-ca-pe-un-adevarat-sfant-despre-bogatia-poporului-roman/

    http://www.marturisitorii.ro/2015/11/22/parintele-ioanichie-balan-8-ani-de-la-mutarea-la-cele-vesnice-ce-zicea-securitatea-despre-patericul-romanesc-si-cum-a-murit-parintele-marturie/

    http://www.marturisitorii.ro/2015/11/17/sfantul-ieroschimonah-daniil-sandu-tudor-jarul-nestins-al-rugului-aprins-%e2%80%a0-17-noiembrie-1962-aiud/

    http://www.fericiticeiprigoniti.net/gheorghe-calciu-dumitreasa

    Apreciază

  18. geo said, on noiembrie 23, 2015 at 3:55 pm

    http://adevarul.ro/locale/constanta/deputatul-remus-cernea-cere-stoparea-finantarii-catedralei-mantuirii-neamului-bani-publici-1_5652efe97d919ed50e7e634c/index.html

    …ca tot cheltuie guvernul fondul de rezerva…poate prin stoparea finantarii sa faca rost de bani…

    Apreciază

  19. geo said, on noiembrie 23, 2015 at 4:24 pm

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/?s=Gheorghe+Calciu

    Apreciază

  20. […] Intre timp, după cum știm guvernul a fost investit în Parlament și miniștri au depus jurământul în fața lui Klaus Iohannis. Ba chiar au creat și o un nou minister: “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  21. Orthodox said, on noiembrie 23, 2015 at 4:58 pm

    VADIM TUDOR :ROMANIA ESTE COLONIE AMERICANA ,INTELEGETI DE CE A FOST RAS ???

    Apreciază

    • Radu said, on noiembrie 23, 2015 at 10:38 pm

      Au gresit ca l-au ras pentru ca i-au dat mai multa putere ca figura in istoria noastra lui Vadim decat daca il lasau in viata.

      L-au facut un erou prin faptul ca l-au mazilit. L-au pus pe piedestal astfel.

      Dumnezeu sa il ierte !

      Apreciază

    • Alex said, on noiembrie 24, 2015 at 12:09 am

      Vadim Tudor : „Criza refugiaţilor este o diversiune criminală Israeliano-Americană.”

      Apreciază

  22. Orthodox said, on noiembrie 23, 2015 at 4:59 pm

    MASS MEDIA MINTE NU RUSSIA ESTE ADEVARATUL VINOVAT SI PERICOL

    Apreciază

  23. marian said, on noiembrie 23, 2015 at 5:29 pm

    Aşadar, Erdogan e nebun de legat! Îşi permite să dea ultimatum Rusiei cerându-le pe ton ridicat să oprească imediat bombardamentul în zona siriană dinspre frontiera turcă.

    Turkey warns Russia to end air strikes on border with Syria

    m.ibtimes.co.in

    Russians inscribe ‘For Paris’ on bombs unleashed on Isis in SyriaReuters

    Turkey has issued a warning to Russia to „immediately end its operation” near the Syria-Turkey border.

    The North Atlantic Treaty Organization (NATO) member has threatened Russia with „serious consequences” if it fails to do so.

    The Turkish villages in Syria near the Syria-Turkey border are viewed as allies against Bashar Al-Assad’s regime by Turkey.

    Andrei Karlov, Russia’s ambassador in Turkey, on Friday, had been summoned to discuss the issue recently.

    The Turkish Foreign Ministry said, „It was stressed that the Russian side’s actions were not a fight against terror, but they bombed civilian Turkmen villages and this could lead to serious consequences,” the foreign ministry said.

    The villages in question are situated near the Bayir-Bucak area of northwest Syria, close to Turkey’s Yayladag border gate in Hatay province.

    The Syrian regime forces have, on ground, executed operations in 50 villages in the Gimam area inhabited by Turks, Kurds, and Arabs. The operations have forced the Turks to flee towards the Turkish border; however the country has apparently not come to the rescue of the ethnic group.

    A Turkman brigade commander, resisting the Assad’s regime in Syria, Commander Ömer Abdullah was reported by TodaysZaman as saying: „We are trying to survive under unbearable brutality and we need Turkey’s help…Every day our Turkmen brothers are dying. We expect the government to support us. Why do they leave us alone? We have fallen martyrs every day. Why are we left alone? I don’t understand.”

    Russia and Turkey are diametrically opposed to each other about the Syrian conflict. While Russia has been attempting to perpetuate Bashar Al-Assad’s regime and has been unleashing air strikes on rebel groups as well as Isis, Turkey has been attempting to topple Assad’s regime.

    Meanwhile, Turkey has threatened to shoot down Russian warplanes if they persist in invading their air space, reports The Star.

    Assad’s troop has been gaining ground since Russia’s air strikes began on September 30.

    On Sunday, President Bashar al-Assad said, „Now I can say that the army is making advancement in nearly every front … in many different directions and areas on the Syrian ground.”

    Article Published: November 23, 2015 17:22 IST

    Apreciază

  24. geo said, on noiembrie 23, 2015 at 6:32 pm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20616251-marea-britanie-reclama-care-era-rostita-rugaciunea-tatal-nostru-fost-interzisa-principalele-cinematografe.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20615864-teroristii-din-paris-folosit-carduri-bancare-preplatite.htm

    Eu sunt creştin ortodox, dincolo de faptul că m-am botezat şi m-am căsătorit în biserica din satul unde am crescut, în judeţul Sălaj, bunica m-a învăţat să mă rog şi rugăciunile astea m-au ajutat foarte mult în decursul vieţii, dar sunt lucruri de care nu vreau să fac tapaj. Pentru mine, o credinţă adevărată e credinţa pe care o duci în suflet şi pe care o duci în inimă şi e cea care îţi dă speranţe şi te ţine vertical, nu cea pe care o afişezi atunci când ai un interes să te vadă lumea. Eu aş zice aşa: e suficient să întrebaţi preotul din Pericei, din judeţul Sălaj cât de credincios sunt, să îl întrebaţi pe părintele stareţ de la Mănăstirea din Putna cât de credincios sunt sau, eu ştiu, pe părintele arhimandrit de la Mănăstirea Dumbrava de lângă Ocna Mureş cât de credincios sunt. Şi în rest eu ştiu ce port în suflet şi asta mi-e suficient indiferent de ce spune unul sau altul.

    Cred că este important ca energia aceasta a voinţei schimbării să se transforme din energie de protest în energie de construcţie.

    http://www.romania-actualitati.ro/text_si_video_sinteza_declaratiilor_premierului_ciolos_din_interviul_rra-83537

    http://www.romania-actualitati.ro/primul_ministru_dacian_ciolos_in_direct_la_radio_romania_actualitati-83524

    Am vazut mesajul in ultima vreme ca Ciolos a fost pus premier de oculta internationala. Daca mai prind asemenea declaratii, inseamna ca ultimii 7-8 trecuti de la aderare au trecut degeaba. Romania e parte a UE si nu anexa a UE. Trebuie sa ne intarim pozitia in UE, Romania are voturi in UE. E important sa intelegem ca daca am vrut sa facem parte din UE, motivul e ca am vrut sa mergem intr-o anumita directie. Daca ceva nu ne convine in UE, avem instrumente sa schimbam aceste lucruri

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20612349-livetext-dacian-ciolos-interviu-radio-romania-actualitati.htm

    Apreciază

    • Rozalia said, on noiembrie 24, 2015 at 10:02 am

      O fi fost Ciolos botezat ortodox ca si multi altii de pe la „misa” doar ca s-a ratacit rau de tot! Am mai vazut noi din astia. Stiu o d-na doctor care isi striga ortodoxismul de cate ori avea ocazia dar care disparea tot timpul la Costinesti sau Herculane si in alte locuri unde isi aveau intalnirile bivolareienii.

      Iar Violeta Alexandru, fosta „BAU” chiar arata a bau-bau si expresia ei ameninta rau de tot!

      Apreciază

  25. geo said, on noiembrie 24, 2015 at 8:20 am

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20616221-remus-cernea-propune-lege-prin-care-stopeze-finantarea-din-bani-publici-lucrarilor-catedrala-neamului.htm

    http://www.enational.ro/news/politica/remus-cernea-vrea-sa-i-mantuiasca-pe-romani-pe-banii-popilor-510405.html/

    http://adevarul.ro/locale/constanta/deputatul-remus-cernea-cere-stoparea-finantarii-catedralei-mantuirii-neamului-bani-publici-1_5652efe97d919ed50e7e634c/index.html

    Putem initia o petitie? Prin care sa cerem oprirea finantarii, de la acelasi buget de mila caruia plinge acest pitecantrop, mizeriei numite pompos parlament? Si a celorlalte jeguri numite partide, in fapt niste bande de tilhari?

    Degeaba le arati necuratilor ca albul e alb si negrul e negru – vezi studiile, articolele si luareile de pozitie care demonteaza marile minciuni lansate la adresa Bisericii…nu pricep…

    Apropo: parlament cuvint compus vine din frantuzestile parle si ment…

    Apreciază

  26. geo said, on noiembrie 24, 2015 at 8:40 am

    Un preot catolic din Franţa şi-a atras critici dure după ce a comparat victimele din sala de concerte Bataclan, unde evolua trupa rock Eagles of Death Metal, cu autorii atentatelor de la Paris, afirmând că spectatorii erau „morţi din punct de vedere spiritual”, fiind „fraţi siamezi ai teroriştilor”.

    http://www.mediafax.ro/externe/critici-dure-pentru-un-preot-care-a-spus-despre-spectatorii-concertului-rock-din-bataclan-ca-erau-frati-siamezi-ai-teroristilor-video-14897094

    ARHIVA SECRETĂ a francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului. Ce personalităţi au făcut parte din această organizaţie

    Potrivit unei arhive secrete care urmează să fie făcută publică, ancheta privind scufundarea Titanicului, în 1912, a fost viciată prin exercitarea influenţei de către elita Francmasoneriei mondiale, astfel încât persoane protejate de acestă grupare să fie declarate nevinovate, informează Daily Mail.

    http://www.mediafax.ro/life-inedit/arhiva-secreta-a-francmasoneriei-britanice-cum-a-fost-musamalizata-ancheta-scufundarii-titanicului-ce-personalitati-au-facut-parte-din-aceasta-organizatie-foto-video-14895979

    Marea Britanie va aloca fonduri suplimentare pentru consolidarea capacităţilor militare, în scopul intensificării operaţiunilor împotriva organizaţiilor teroriste precum Stat Islamic şi Al-Qaida, a declarat luni premierul David Cameron.

    http://www.gandul.info/international/david-cameron-anunta-ca-marea-britanie-incepe-o-cursa-a-inarmarilor-bugetul-apararii-a-primit-o-suplimentare-uriasa-14897092

    Biologul Richard Dawkins vorbeşte despre Dumnezeu şi de ce foarte puţini oameni de ştiinţă cred într-o zeitate supranaturală. El demontează şi ideea că Einstein ar fi spus că el crede în Dumnezeu.

    http://www.gandul.info/magazin/de-ce-nu-cred-oamenii-de-stiinta-in-dumnezeu-14894669

    Biserica Angliei s-a declarat „dezamagita si uluita” dupa ce agentia de publicitate care se ocupa de principalele lanturi de cinematografe a decis sa nu permita difuzarea unei reclame in care era rostita rugaciunea Tatal nostru, scrie BBC.

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20616251-marea-britanie-reclama-care-era-rostita-rugaciunea-tatal-nostru-fost-interzisa-principalele-cinematografe.htm

    Ambasadorul Statului Israel în România, Tamar Samash, a efectuat ieri o vizită de lucru la SC RAJA SA Constanța. Evenimentul vine în contextul în care compania de apă colaborează de ani buni cu firme importante din Israel. Ambasadorul și-a început discursul prezentându-și condoleanțele pentru victimele tragediei din clubul Colectiv. În era globalizării, a spus oficialul, nevoia de resurse este din ce în ce mai mare, iar unul dintre lucrurile la care trebuie să fim vigilenți este terorismul cibernetic.

    http://www.romanialibera.ro/economie/companii/israel-si-romania-colaboreaza-in-lupta-contra-terorismului-cibernetic-400338

    Se pare ca spionajul de la apanova nu este singular…
    Unităţile de cult controlate de ISU au avut anul acesta, în medie, două deficienţe din sfera celor de natură să crească pericolul enoriaşilor în caz de incendiu. În urma verificărilor, s-au acordat aproximativ 500 de avertismente la 300 de unităţi de cult. Unele aveau spaţiul pentru lumânări lângă materiale inflamabile.

    http://www.economica.net/siguranta-romanior-la-mila-lui-dzeu-peste-400-de-biserici-au-primit-avertismente-de-la-isu_110624.html

    Apreciază

  27. geo said, on noiembrie 24, 2015 at 8:51 am

    Deși îmi dispalce teribil să scriu despre subiectul COLECTIV o voi face totuși împins de dorința de adevăr.

    FAPTE: În seara zilei de 30 Noiembrie 2015 după orele 21.00 într-un club amenajat într-un spațiu din niște hale părăsite și dezafectate s-a desfășurat concertul unei trupe considerate de rock.

    De la niște artificii izolația acustică a sălii s-a aprins și în 10 secunde au murit arși de vii 27 de oameni. Ulterior încă 16 pacienți au decedat iar la momentul redactării acestui articol perspectivele sunt iarăși sumbre pentru mulți dintre cei internați.

    Se poate spune că este o catastrofă datorită numărului mare de morți.

    Acum o să fac niște considerații personale pe care le-am făcut pe rețelele de socializare și pentru care am fost foarte înjurat și criticat.

    Omul este o ființă DIVINĂ și ETERNĂ. Legătura sa cu DUMNEZEU este puternică și destructibilă într-o singură situație: prin voință proprie.

    Astăzi pe toată planeta majoritatea cetățenilor au cam renunțat să mai creadă în DIVINITATE. Majoritatea sunt practicanți ai tot felul de religii păgâne care nu au legătura cu CREDINȚA ÎN DIVINITATE.

    În Vestul ”civilizat”, iar BUCUREȘTI-UL prin masa mare de spălați pe creier este categoric acolo, lumea nu numai că nu mai crede în DUMNEZEU dar a ajuns să și jignească pe cei care cred și-și manifestă cum pot aceste trăiri. Românul oricum este o fire extremă. Fie crede cu habotnicie târându-se în mod penibil pe la biserici, fie nu crede și este și mai penibil înjurând prima categorie.

    Toți cei care participă la ritualuri satanice, precum au fost și cei din clubul Colectiv, se expun urmatorului risc: atât timp cât omul (indiferent de greșelile sale nu renunță la Dumnezeu) are parte de protecție divină. Când însă omul, creat de DUMNEZEU renunță la o lege a Universului și o încalcă cade în partea Întunecată a acestui Univers cu consecințele de rigoare.

    Întunericul îi adoră pe acești “luminați” în rătăcirea lor și își ia cu plăcere și cu deliciu porția de sacrificii.

    Nu intrăm în detalii religioase fiindcă nu are sens. Despre CREAȚIE este simplu de înțeles că are NATURĂ DIVINĂ din simplul fapt că nu s-a reușit constituirea unei celule vii folosindu-se doar elementele chimice N, C, H, O, etc. componente. Așadar s-a reușit crearea de antimaterie și alte particule periculoase dar nu s-a reușit să se facă o simplă celulă vie.

    Sunt persoane cărora le place să se considere ATEI și care cred că PSEUDOCUNOAȘTEREA ȘTIINȚIFICĂ nu are nevoie de DUMNEZEU. Treaba lor! Să fie sănătoși! Inevitabil vor înțelege SUPREMUL ADEVĂR.

    Practicarea SATANISMULUI, sau a venerării Întunericului inevitabil duce la asimilarea de către ENERGIA NEGATIVĂ a practicanților acestui cult. Nu veți întâlni sataniști bătrâni fiindcă speranța lor de viață scade foarte mult când aleg să meargă în Întuneric.

    Așadar pentru mine lucrurile sunt evidente și simple: în viață, care este cadoul oferit de CREATOR, fie pășim în LUMINĂ (așa cum trebuie și cum ne-am născut), fie părăsim traseul corect și în Întuneric vom suporta consecințele. Cei din Colectiv au suportat consecințele propiilor lor alegeri.

    Din prima secundă pe rețelele de socializare și la TV s-au amplificat emoțiile negative până la un punct care a dus la demisiile lui PONTA, OPREA și PIEDONE.

    Această “inflamare”, pe care am mai văzut-o în cazul neglijenței criminale a părinților lui IONUȚ acum doi ani, și pe care o mai cunoștem de la LOVILUȚIA din 1989 poartă categoric amprenta serviciilor de informații străine ce conduc și le controlează pe cele așa zis românești.

    Dar ce interes au serviciile străine să declanșeze o isterie națională? Păi isteria s-a lăsat cu proteste de stradă și cu demisia dobitocului de PONTA pe care am anticipat-o de luni de zile. Însă nu cred că obiectivul principal era demisia lui PONTA. Ponta era simplu să fie chemat la ordin și să i se ceară demisia.

    Cred că scopul a fost dizolvarea PARLAMENTULUI și prigonirea BISERICII ORTODOXE ROMÂNE. La consultările cu GAULEITERUL JOHANNES s-au prezentat exclusiv reprezentanți ai unor asociații și ONG-URI dubioase majoritatea crescuți pe la școala de cadre a șopârlei SOROȘ.

    Așadar vedem clar principiul PROBLEMĂ-REACȚIE-SOLUȚIE. Problema a fost din 2012 majoritatea solidă a PSD-ului din Parlament precum și numărul mare de voturi pentru PONTA. Nu l-a votat nimeni pe PONTA de dragul său, dar așa cum am explicat, am identificat corect ADEVĂRATUL INAMIC al poporului român în grupul infracțional numit PDL cu liderii și sateliții săi. Totul coordonat de la Washington și LANGLEY.

    Dacă nu s-au putut obține rezultate viabile în distrugerea mediatică a PSD-ului s-a trecut județ cu județ la decapitaarea și anihilarea fiecărei organizații județene. Problema CIA nu erau voturile întrucât nu se încurcă ei de voturi. Problema era că nu se poate face lovitură de stat mascată în revoluție dacă PSD scoate în stradă lejer 1 milion de contramanifestanți. Nu suntem naivi. Sarcina dezorganizării PSD a fost extrem de ușoară și KOVESI, sefa unui instrument de control cu metodele clar fascistoide-americane numit DNA, având toate dovezile la vedere a putut aresta și condamna pe bandă rulantă toți baronii PSD.

    Ultimul arestat a fost OPRESCU HIRSCH care, după ce i s-au descoperit chisturi ovariene (sic!) a fost eliberat la domiciliu.

    Astăzi, cel mai puternic partid din ROMÂNIA, cu o mașinărie de vot extrem de bine organizată care poate aduce și controla peste 4 milioane de susținători este DISTRUSĂ. Județ cu județ, organizațiile PSD nu mai au finanțare consistentă și nici cu cine din moment ce liderii locali sunt fie în pușcărie, fie în arest la domiciliu.

    Unii ar putea să spună ce e rău în asta? Nu e rău dragilor să intre cineva care a furat toată viața la pușcărie! Dar dacă un sistem îi bagă pe acești infractori temporar la pușcărie, apoi după ce cotizează îi scoate în libertate și se afirmă că se face JUSTIȚIE mie mi se pare mult mai periculos.Cei care controlează un astfel de sistem nu doresc în nici un caz altceva decât extincția poporului român.

    Principiul REPTILOID PROBLEMĂ-REACȚIE-SOLUȚIE îl vedem aplicat sub ochii noștri acum în timp ce vorbim.

    Evenimentul tragic din clubul COLECTIV se arată la o săptămână după în mod evident un asasinat terorist planificat și executat matematic. În acel club mai avuseseră loc incidente cu foc însă niciodată un incendiu nu se pornește și se și consumă în 10 secunde. Conform declarațiilor profesorului Ioan Lascăr rănile de pe corpurile răniților și din interiorul organismelor lor NU AU MAI APĂRUT ÎN TOATĂ ACTIVITATEA PROFESIONALĂ a acestui reputat specialist. El operează și salvează pacienți cu arsuri de peste 25 de ani.

    La fel și medicii israelieni și olandezi care i-au examinat pe unii dintre pacienții duși în străinătate cu speranța salvării lor.

    Din nefericire nu sunt consultați medicii ruși și vietnamezi care au o experiență mult mai vastă legată de rănile din războiul din VIETNAM. Întrucât în opinia mea s-a utilizat NAPALM, substanță interzisă de convențiile INTERNAȚIONALE. Ca un detaliu tehnic, acel burete de antifonare, care ar fi presupus o mai bună acustică a spațiului, nu ia foc nici dacă e impregnat cu benzină și expus unor scântei ca cele de la artificii.

    La un incendiu care evoluează normal, și căruia flăcării îi trebuie minute bune să se transforme în pericol, cei din jur au timp să îl stingă și fără extinctoare. Dar în cazul tragediei COLECTIV timpul scurs a fost atât de scurt încât oamenii s-au trezit cu sute-mii de grade CELSIUS și au reacționat instinctual: au încercat să iasă sute de persoane pe singura ieșire de incendiu. În busculada creată, decesele au fost garantate.

    A circulat pe rețelele de socializare un SMS care ar fi fost transmis de unul din patronii clubului către o cunoștință pentru a nu merge în COLECTIV în acea seară. La această oră cei trei acționari ai clubului sunt arestați pentru 30 de zile și organele vor încerca să obțină orice detaliu.

    Sunt mărturii și dovezi pe care o comisie de anchetă obiectivă nu le poate ignora. Adevărul nu poate fi decât unul singur: tragedia din clubul Colectiv a fost premeditată, implementată și rezultatele atinse conform așteptărilor.

    Care este însă imaginea de deasupra acestor evenimente? Păi ROMÂNIA face parte din INTERMARIUM, spațiul invadat de USA și care va fi pregătit la milimetru pentru viitorul atac asupra Federației RUSE. Propaganda occidentală își face foarte bine treaba și primii sacrificați vor fi cei care nu citesc articolele prezentate aici și pe alte siteuri independente ci continuă să înghită gogoșile și minciunile de pe sticla oficială.

    PSD-ul reprezintă o amenințare pentru interesele USA fiindcă au avut grijă și Băsescu și celelate slugi lingătoare pe la clanțele ambasadelor să-l prezinte drept partid comunist. Iar comunismul știți bine dă fiori reci pe spinare, din cauza succeselor obținute de STALIN și CEAUȘESCU pe plan economic, Ocultei GLOBALE.

    Noi știm bine că PSD nu e un partid comunist cum nici tovarășul ILICI ILIESCU nu a fost comunist sadea. PSD-ul este un partid de lepre oportuniste cu nimic mai prejos decât PDLeprele lui Kiorete Bețivul.

    CE urmează? Păi GUVERNAREA PROXY trebuie definită total. CIA îl controla perfect pe ROBOTUL JOHANNES (că doar ei l-au numit prin fraudarea scrutinului din 16 Noiembrie 2014), controla PERFECT SRI și SIE prin agenții săi credincioși HELLVIG și UNGUENT, controla JANDARMEIRA și JUSTIȚIA, DNA și ANAF.

    Ce nu controla perfect era PARLAMENTUL ROMÂNIEI și GUVERNUL de slugi penibile ale lui PONTA. Acum problema lor este în curs de rezolvare.

    “Schimbarea clasei politice” este o definiție propagandistică, mulată perfect pe năzuințele poporului jefuit și asasinat în fiecare zi similară celei cu “ne-am luat țara înapoi”.

    “Tinerii frumoși și liberi” sunt de fapt aceiași conspiratori sau unelte inconștiente ale conspirației de a răsturna un vot (PONTA a venit cu un vot de 7 milioane de alegători in 2012 și a fost confirmat de peste 6 milioane de alegători in 2014) masiv cu câteva mii de persoane plătite sau păcălite. Că PONTA a fost un dobitoc ce merge la coșul de gunoi al istoriei este o realitate de netagduit la fel cum starea de colonie penitenciară a României este simplu de constatat anlizand evenimentele.

    Pentru noi, care am analizat evenimentele din Ucraina cu maximă atenție, lovitura de stat (România este țara record cu lovituri de stat în ultimii 26 de ani) executată în aceste zile nu e o surpriză prea mare.

    Să fii iubită și să te bucuri de pace cât o mai fi, Românie, oriunde te-ai afla!

    http://www.thinkagain.ro/colectiv/

    Apreciază

  28. geo said, on noiembrie 24, 2015 at 8:58 am

    Atentatele si razboaiele aduc bani fara numar lui Soros si elitei mondiale. Bani care provin din vanzari de arme, cei mai mari producatori de arme sunt America, Marea Britanie, Franta si altele. Atentatele le aduc miliarde, scad valoarea actiunilor la bursa si le pot cumpara rapid si ieftin si apoi cresc actiunile pe simple vorbe impuse de Soros si elita sa, asa cum creste valoarea VALUTEI. Accidentele aviatice nu sunt intamplatoare, sunt atentate criminale, MARCA SOROS. Scad actiunile la bursa atunci cand au loc accidente aviatice poentru firma aviatica TINTA, elita si Soros cumpara actiunile firmei si devine a lor. Atentatele si revoltele de strada provocate in Sira, Libia,Romania si altele, au sprijinul CIA si MOSSAD si altele, urmate de interventia agentilor CIA si MOSSAD care impusca oameni nevinovati de pe cladiri inalte cu arme cu luneta, vezi : Gaddafi, Assad si alti, insotite de JOS DICTATURA! sau Moarte Dictatorului! Actiuni teroriste criminale internationale bine instrumentate de mass media fascista sionista.

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/22/miliardarul-sionist-george-soros-instaureaza-starea-de-necesitate-de-razboi/

    Multinaţionale şi băncile străine, care fac profituri de miliarde nu plătesc nimic la stat pentru că sunt înregistrate în Luxemburg, Cipru sau Barbados. Aşa se face că, în timp ce românii sunt mai tot timpul săraci şi cocoşaţi de taxe şi datorii, străinii scot de la noi din ţară averi în fiecare an.

    Deşi se laudă că au creat mii de locuri de muncă şi plătesc sume considerabile la bugetul de stat, companiile multinaţionale care activează în România fură cât pot de la cetăţeanul de rând.

    90% din mediul privat este deţinut de străini. De ei nu se atinge nimeni, pentru că au imunitate de la SUA/UE.

    Statul nu ar trebui să se lege de săraci, de cei care se luptă pentru supravieţuire. Statul ar trebui să impoziteze profiturile, mai ales cele rezultate din speculaţii, nu mijloacele de existenţă ale celor săraci. Microsoft a încasat ilegal de la stat 400 de milioane de dolari. De ce nu blochează ANAF conturile Microsoft şi de ce nu pune sechestru pe activele Microsoft din România???

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/22/colonia-romania-raiul-corporatiilor-praduitoare/

    DISTRACȚIE, dacă întrebați pe oricine ce semnifică, peste 99% dintre respondenți vor explica că înseamnă ceva ce produce destindere sufletească, amuzament.
    Însă adevăratul sens este PIERDEREA ATENȚIEI!
    De dimineață și până seara SUNTEM DISTRAȘI de la adevărata și unica chestiune importantă a fiecărui om: LIBERTATEA!
    Faceți o analiză să vedeți cât demult și în ce fel sunteți DISTRAȘI de la ceea ce e cu adevărat important!
    De asta SOCIALISMUL nu place tinerilor: ei nu vor decât să se distreze! Adică să stea evadați dintr-o realitate de coșmar în subterfugii ieftine și vicioase!

    La nivel global, tineretului i se fură orice șansă la un viitor mai bun: nu pot avea propria casă datorită mecanismului economic care nu permite supraviețuirea darămite economisirea, nu se pot maturiza complet întrucât nu pot să își întemeieze o familie obligați fiind să locuiască cu părinții. De aici frustrare și agresivitate. Pentru ca în totalitatea lor tinerii să nu cumva să se unească și să SCHIMBE MATRICEA de GUVERNARE GLOBALĂ prin BANI și TV, li se dau droguri, alcool, prostituție, promiscuitate, muzică și filme de cea mai proastă calitate! Este exploatată la maxim partea bestială, animalizată!

    Noi, cei mai bătrâni care am prins și vremuri în care societatea nu crea tâmpiți este evident să fim exasperați de totala lipsă de REALISM a majorității tineretului de azi. Diferența de generații a fost mereu însă CONFLICTUL între generații a apărut de vreo 200 de ani de când INGINERII SOCIALI aplică fel de fel de experimente!

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/22/la-nivel-global-tineretului-i-se-fura-orice-sansa-la-un-viitor-mai-bun/

    „Occidentul” nostru este o însăilare de memorii colective antebelice, Hollywood văzut la televizor, propagandă Europa Liberă şi frustrare cauzată de mizeria socialismului real pe care a trebuit să îl suportăm 50 de ani.
    Însă atunci când vorbim de Occident, când e să ne integrăm (şi am făcut-o deja) în Occident, acel Occident este definit altfel decât ne imaginam noi. Occidentul real s-a născut în anii 60 ai secolului trecut. Occidentul real este copilul lui 1968.
    Noi nu am fost de faţă la naşterea lui şi am aflat despre el doar ce ne spunea Europa Liberă.
    El s-a născut în urma unui boom al bunăstării economice- cel al anilor 50, fiind conceput de o generaţie care nu trăise altfel decât în cultura bunăstării.
    Toate valorile sale stau sub cu totul alt semn decât ne imaginăm noi.
    Întâi de toate este anti-creştin. Pentru prima dată în ultimii 1400 de ani, Europa a rejectat Creştinismul. Şi a făcut-o nu doar oficial- prin asumarea secularismului ca doctrină oficială a tuturor statelor şi refuzul categoric al Uniunii Europene de a recunoaşte chiar şi simbolic vreun merit Creştinismului pentru civilizaţia europeană, ci şi la nivelul societăţii.
    Nicicând în ultimii 1400 de ani, Europa nu a fost mai puţin interesată de Creştinism, iar Bisericile europene nu au fost în mai mare defensivă.
    Occidentul este multiculturalist- sentimentul responsabilităţii civilizaţiei occidentale faţă de lume, care a dus la apariţia marilor imperii coloniale din veacul al XIX-lea (al căror rol civilizator nici nu poate fi pus în discuţie, dar acesta este un alt subiect), determină Occidentul să îşi asume acum un alt tip de responsabilitate- cel al unei vine presupuse.
    De aici tiermondismul şi toată văicăreala auto-acuzatoare pe care o auzim în mediile formatorilor de opinie occidentali.
    Occidentul a suspendat morala creştină.

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/22/ce-este-occidentul/

    Conform humansarefree.com, omenirea este condusă în secret de un grup de oameni numiți „elită”, forțe oculte care își doresc stabilirea Noii Ordini Mondiale și care dețin controlul total asupra omenirii și al resurselor planetei Pământ.

    Forțele oculte care își doresc stabilirea Noii Ordini Mondiale sunt de fapt o organizație extrem de elitistă cunoscută sub numele de Consiliul celor 13 familii, format după cum îi sugerează și numele, din top 13 cele mai influente familii de pe planeta noastră, un consiliu în care nimeni de pe Pământ nu poate aplica pentru calitatea de membru. Cu toate că aceste familii reprezintă mai puțin de 1% din populația planetei Pământ, ei consideră că au dreptul de a conduce restul de 99% din populație deoarece sunt descendenții direcți ai regilor antici, se consideră la rândul lor regi și își permit să organizeze toate evenimentele majore ale lumii și să ne ducă încet, dar sigur spre sclavia completă și definitivă. Familiile care fac parte din acest consiliu sunt: Rothschild, Bruce, Cavendish (Kennedy), De Medici, Hanover, Hapsburg, Krupp, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair, Warburg și Windsor.

    Dintre toate familiile din consiliu, dinastia Rothschild este fără îndoială cea mai puternică familie de pe Pământ cu o avere estimată în jurul sumei de 500 de trilioane de dolari, o familie ce își exercită puterea în imperiul bancar mondial pe care îl deține aproape în totalitate.

    Stabilirea Noii Ordini Mondiale și înrobirea populației se realizează cu ajutorul unor instituții aflate în state independente care au propriile lor legi și nu pot fi urmărite de nicio instanță de judecată de pe Pământ. Finanțele sunt controlate de familia Rothschild din City of London, o entitate administrativă independentă ce nu aparține de Marea Britanie, dar și prin banca privată a SUA, US Federal Reserve. Pe de altă parte, îndoctrinarea și inducerea fricii sunt realizate cu ajutorul bisericii din Vatican care nu face parte din Italia, iar depopularea și controlul minții se fac din Washington DC care nu face parte din SUA.

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/22/controlul-total-asupra-omenirii-si-al-resurselor-planetei-este-detinut-de-o-organizatie-elitista-care-ne-va-duce-spre-sclavia-definitiva/

    Victoria lui Klaus Iohannis a fost asociată cu un mesaj transmis atât în stradă, dar mai ales în mediul virtual: „Ne-am luat ţara înapoi”.

    Sincer să fiu, o prostie şi o gogomănie mai mare ca asta rar mi-a fost dat să aud. Oricum, peste ani şi ani, acest slogan va intra în dezbatere la lecţiile de manipulare dintre cele mai bine orchestrate şi gândite.

    Cum naiba se poate afirma că şi-ai luat ţara înapoi?

    Care ţară am luat înapoi? Aia în care principalele resurse au fost oferite aproape gratis străinilor şi noi am rămas doar cu noroaiele şi necazurile?

    România nu mai are Romgaz, nu mai are Electrica, nu mai are Petrom, aoleu, şi nu vreau să continui pentru că mă ia cu deprimarea. În schimb, are OMV, are E.ON Gaz, E.ON Energie, Enel şi multe alte companii în toate domeniile importante. Companii care fără nici o excepţie mulg această ţară şi trimit banii la ele acasă.

    Da, asta este ţara pe care credem că am luat-o înapoi. Pentru că, în realitate, nu am luat nimic, totul este deja vândut. Şi totul în mai puţin de un sfert de secol.

    Oamenii „liberi” nu au lideri (slogan ordinar si manipulator), am atras atentia in repetate randuri de activistii lui Soros, civicii lui peste prajit (masteranzi pregatiti in strainatate) si puscariasi apretati si calcati in cardasie jidaneasca cu serviciile romanesti care apara jaful facut in Romania.

    Sunt „indivizi” care participa la acţiuni şi scenarii fără să ştie în ce se bagă, cei care participa şi ştiu aceste aspecte sunt doar nişte ticăloşi care o fac pentru bani şi din convingeri pur personale. Nu ştiu unde pot fi încadraţi aceşti „indivizi” care au tot suportul logistic şi financiar pentru a fi promovaţi în mediul online şi mass media românească!

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/21/ne-am-luat-tara-inapoi-o-bascalie-si-manipulare-ordinara/

    Tinerii corporatiști din România spun despre ei că sînt frumoși.

    Ba, cei mai hipsteri dintre ei afirmă că ar fi și liberi.

    Nici unul dintre ei nu a fost auzit însă lăudîndu-se în Piață că ar fi empatic.

    Nimeni nu a strigat că își iubește concetățenii, chiar și pe cei mai năpăstuiți de soartă dintre ei. Nimeni nu s-a manifestat, în nici un fel, pentru apărarea drepturilor celor bătrîni și săraci, ale copiilor sau ale persoanelor excluse social.

    Tinerii din România nu se laudă că ar fi citiți.

    Nici educați.

    Cu atît mai puțin culți.

    Poate din această cauză nici nu știu ce să strige în Piață. Poate așa se explică absența aproape totală a revendicărilor concrete, palpabile, menite să aducă un trai mai bun pentru fiecare dintre noi.

    Cum altfel se poate explica faptul că tinerii frumoși și liberi ies în stradă să susțină Sistemul? Că se lasă manipulați de cele mai imunde ghene securistice?

    Ca fac grave confuzii, cum ar fi aceea că statul social și comunismul sînt unul și același lucru? Că cei mai înverșunați activiști civici au în rucsacuri pliantele corporațiilor, din care se inspiră?

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/22/tinerii-frumosi-si-liberi-sa-isi-ia-tehnocratii-inapoi/

    Apreciază

  29. carla said, on noiembrie 24, 2015 at 10:25 am


    George Soros demascat de ROMANIA TV. Guvernul Cioloș Impus de miliardarul Soroș

    Apreciază

  30. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  31. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  32. octavpelin said, on ianuarie 4, 2016 at 3:33 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  33. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  34. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  35. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  36. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  37. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  38. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  39. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS […]

    Apreciază

  40. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  41. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  42. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani … […]

    Apreciază

  43. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  44. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază

  45. […] “SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pen… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.