SACCSIV – blog ortodox

SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii”. Dar se intampla peste tot si nu doar crestinilor si se va intampla si in Romania. Fratilor, NE VOR LUA COPIII. Grupati-va, mobilizati-va, actionati

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 22, 2015

   “Copiii vostri sunt ai nostri”

Brainwashing

Foto: http://www.goforwardtogether.com/2014/02/26/the-tavistock-a-nest-of-vipers/

Am mai scris despre Norvegia:

Norvegia: COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI … Interviul cu acea rusoaica nu este exagerat. Iata multe alte exemple. Ceea ce se intampla acolo este insa doar o umbra a ceea ce se va petrece cu familia si copiii in NOUA ORDINE MONDIALA

Din nou Norvegia: COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI. Autoritatile iau copilul unor parinti dupa ce acesta a pierdut un … DINTE DE LAPTE

Era doar o problema de timp pana cand napasta urma sa loveasca si o familie de romani.

Iata ce putem citi la Copiii unui român din Norvegia au fost luați din familie cu Poliția. Părinții ar fi fost denunțați pentru „creștinism radical și îndoctrinarea copiilor“ de pe Active News:

Marius și Ruth Bodnariu, o familie mixtă româno-norvegiană, care a locuit în România până în urmă cu 10 ani, locuind în prezent în Norvegia, a rămas fără cei cinci copii după ce micuții au fost luați de Protecția Copilului din Norvegia. Fratele lui Marius Bodnariu, care locuiește în România, a relatat cazul susținând că din primele date acțiunea ar avea la bază chestiuni de ordin religios.

Printr-un apel transmis pe mai multe site-uri creștine și pe rețeaua socială Facebook, creștinii din România sunt chemați să susțină în rugăciune familia unui român stabilit în Norvegia, Marius Bodnariu, căruia autoritățile norvegiene i-a luat zilele trecute copiii, relateaza adevarul.ro.

Familia românului, care era membră a Bisericii Penticostale Philadelphia din București înainte de a se muta în Norvegia, a rămas într-o primă fază fără cei patru copii mai mari, ulterior rămânând și fără copilul cel mai mic, în vârstă de doar trei luni. Cei cinci copii au fost luați din familia Bodnariu în cursul săptămânii trecute, informația fiind făcută publică de fratele lui Marius Bodnariu, care locuiește în România, Daniel Bodnariu.

„Luni 16 noiembrie cele două fete, Eliana și Naomi, sunt luate de la școala de Protecția Copilului și duse într-un loc secret. Apoi, Protecția Copilului împreună cu Poliția vin acasă și iau și pe cei doi băieți Matei și Ioan, iar Ruth cu bebelușul Ezekiel (trei luni) este arestată și dusă la Poliție. După mai multe ore de interogatoriu, Marius și Ruth au fost lăsați să plece acasă împreună cu bebelușul. De atunci și până la această oră, nici Marius și nici Ruth nu i-au mai văzut pe cei patru copii mai mari”, scrie fratele românului din Norvegia, pe Facebook.  Potrivit aceleiași surse, ziua următoare, în 17 noiembrie „Protecția Copilului, însoțită de patru politiști, vine acasă și ia bebelusul de trei luni de la mamă, pentru că au considerat mama ca fiind periculoasă. Tot atunci i-au spus lui Ruth despre copii, că sunt dați la două familii, că s-au integrat foarte bine și că nu le este dor de părinți”.

Iata si ce putem citi la Ruth si Marius Bodnariu (update + english version) din 21 noiembrie:

Cu acordul lui Daniel Bodnariu (fratele lui Marius Bodnariu) redau mesajul scris de el in aceasta dimineata:

„Pentru a evita orice confuzii, voi face cateva clarificari legate de situatia familiei Bodnariu Ruth si Marius:

Initial am trimis un mail (18 noiembrie) pe toate adresele fratilor pe care le aveam, inclusiv pe adresa NEWSNET de unde a fost mai larg publicat. In acest mail am expus situatia asa cum o intelesesem eu din informatiile pe care la aveam la acea ora. Am trimis acel mail si lui Marius si dupa ce l-a citit mi-a spus mai clar cum au stat lucrurile. In consecinta, am revenit cu nou mail in care am adus o serie de clarificari.

Din aceste motive exista cateva deosebiri intre cele doua mail-uri. Ruth nu a fost lasata acasa cu bebelusul, ci a fost arestata si dusa la politie. Marius la fel. Nu a venit acasa de la serviciu, ci a fost arestat de la serviciu si dus la politie pentru interogatoriu. Comunicarea cu ei a fost foarte grea la inceput, pentru ca telefonul lui Marius era la politie.

Pentru a nu exista nici un dubiu in modul cum s-au desfasurat lucrurile Marius va clarifica cu detalii aceasta, dar zilele acestea nu au fost confortabile deloc pentru ei, in plus toate detaliile cazului nu pot aparea public deocamdata, pentru a nu le pune bete in roate in demersurile legale pe care ei le fac. Insa atunci cand se va putea, vor fi facute publice.

Pana atunci, Marius m-a rugat sa asigur eu, ca si frate al lui, o informare a situatiei pe masura ce aflu de la el noi date. Pentru a elimina confuziile voi mai prezenta inca o data sirul evenimentelor pe scurt:

– Luni 16 noiembrie – cele doua fete, Eliana si Naomi sunt luate de la scoala de Protectia Copilului si duse intr-un loc secret. Apoi Protectia Copilului impreuna cu politia vin acasa si ii iau si pe cei doi baieti Matei si Ioan, iar Ruth cu bebelusul Ezekiel este arestata si dusa la politie. De atunci si pana la aceasta ora nici Marius si nici Ruth nu au mai vazut pe cei patru copii mai mari. La politie, dupa mai multe ore de interogatoriu sunt lasati sa plece acasa impreuna cu bebelusul.

– Marti 17 noiembrie –  Protectia Copilului, insotita de patru politisti, vine acasa si ia bebelusul de trei luni de la mama, pentru ca au considerat mama ca fiind periculoasa. Tot atunci i-au spus lui Ruth despre copii ca sunt dati la doua familii si ca s-au integrat foarte bine si ca nu le este dor de parinti.

– Miercuri 18 noiembrie –  s-au intalnit cu un avocat, care le-a spus ca aveau dreptul sa fie informati despre acuzatiile ce li se aduc si alte informatii legale, de asemenea au aflat ca mama care alapteaza are dreptul de a-si hrani bebelusul. Tot miercuri am reusit pentru prima oara sa vorbesc cu Marius cateva minute si din informatiile pe care le-am aflat am facut acel prim mail. Tot atunci au aflat si ca bebelusul a fost trimis in Bergen, oras aflat la o distanta de 3-4 ore cu masina de localitatea lor.

– Joi 19 noiembrie –  dupa alte demersuri legale au plecat spre Bergen sa-si vada bebelusul. Doar Ruth a putut sa stea cu el pret de doua ore.

– Vineri 20 noiembrie –  Ruth a putut sa-l vada din nou pe cel mic in Bergen (am inteles ca poate sa-l vada si azi 21 noiembrie, si maine).

Mai multe detalii nu pot sa dau pentru a nu afecta in sens negativ situatia lor; cert este ca s-au facut multe abuzuri, trecand chiar si peste legea lor care este si asa foarte dura. Ceea ce eu am scris pe scurt acum, este un lung calvar prin care au fost nevoiti sa treaca si nu poate fi descris pe deplin in cuvinte.

Denuntul de la care s-a pornit a cuprins, printe altele, acuzatia ca parintii si bunicii sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii.

– Luni 23 noiembrie –  este o zi importanta in care copiii mari vor fi audiati de “specialisti” si se va stabili daca tot ceea ce sustine Protectia Copilului reprezinta un caz de trimis in instanta sau nu. Daca nu sunt suficiente probe, atunci copiii ar trebui sa le fie dati acasa. Pentru asta ne rugam si noi. Dincolo de orice alte actiuni, important este ca parintii sa fie reuniti cu copiii lor.

Mentionez ca si din partea noastra, a familiei si a autoritatilor s-au facut demersuri si Dumnezeu a dat biruinta, toti vor sa ne ajute si lucrurile s-au miscat. Multumim tuturor celor ce s-au oferit sa ajute! Deocamdata cel mai mare ajutor pe care il puteti da ramane in rugaciune si post!

Pe aceasta cale vreau sa anunt ca deocamdata nu este nevoie de bani, nu s-au facut astfel de demersuri si nu sunt necesare!

Petitia a fost initiata de fr. Pastor Cristi Ionescu din Chicago si a strans peste 10.000 de semnaturi. Slava Domnului! A existat si aici o confuzie pentru cei ce nu stiu engleza, in sensul ca dupa ce petitia este semnata apare o pagina de donatie pentru site-ul petitiei! Unii frati, bine intentionati, au crezut ca donatiile se fac pentru Marius si Ruth. ceea ce nu este adevarat. Ne pare rau de aceasta neintelegere!

Am deschis o singura pagina de Facebook

https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/?fref=nf

pentru cei ce folosesc aceasta retea sociala si care are ca unic scop indemnul la rugaciune si unitate pentru aceasta cauza a familiei Bodnariu Marius si Ruth, care trece prin incercare.

Orice alte dezbateri, acuzatii catre autoritati pe aceasta pagina sau pe altele legate de aceasta situatie nu aduc nici un beneficiu. Stiu ca este frustrant ca nu se dau detalii foarte multe, dar aceasta este in interesul familiei si vor fi date la momentul oportun. Eu personal simt ca “explodez” stiindu-le si vazand atata nedreptate, dar am incercat sa raman calm si sa respect dorinta lui Marius.

Va multumim inca odata pentru ajutor si sprijin in rugaciuni! Suntem o mare familie a Domnului Isus si El lucreaza pentru binele copiilor Sai!

Ruth si Marius au simtit in tot acest timp ca sunt sustinuti in rugaciune! Glorie Domnului Isus!”

Semnat Daniel Bodnariu

Interviu acordat RVE Bucuresti 

Comentariu saccsiv:

Evident, daca isi educau copii astfel, nu ii mai lua nimeni:

Video si foto: Norvegia – PARADA GAY PENTRU COPII pentru „sustinerea cercetarilor cu privire la homosexualitatea printre copii” …

La rubricile de comentarii ale unor site-uri, unii se impiedica de faptul ca respectivii sunt eretici.

Sa ne amintim insa ce scria pastorul luteran Martin Niemöller:

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

Eretic, dar a zis-o bine pe asta. Si se aplica in cazul actiunilor oricarui sistem totalitar, indiferent daca acel sistem isi pune sau nu o masca de democratie peste fata-i hada.

In cazul celor ce se petrec in Norvegia traducerea ar fi asta:

   La inceput au luat copiii indienilor

   Si eu nu am strigat pentru ca nu sunt indian.

   Apoi au luat copiii rusilor

   Si eu nu am strigat pentru ca nu sunt rus

   Apoi au luat copiii penticostalilor

   Si eu nu am strigat pentru ca nu sunt penticostal

   Cand au venit sa-mi ia mie copiii  

   Nu mai era nimeni in jurul meu sa se ridice in apararea mea.

Valabila insa si o alta interpretare:

   La inceput luau copii in Norvegia

   Si eu nu am strigat pentru ca nu traiesc in Norvegia

   Apoi au luat copii in Anglia

   Si eu nu am strigat pentru ca nu traiesc in Anglia

   Apoi au luat copii si in Romania …

Fratilor, subiectul propozitiei nu sunt ereticii, ci copii. Credeti ca in cazul unei familii de romani ortodocsi traditionalisti sistemul ii va mangaia protectiv pe crestet si le va zice: “asa, da”?

Asadar, in acest moment trebuie sa trecem peste acest aspect si sa le acordam tot sprijinul necesar.

Familia nu vrea tambalau pana luni. Sa le respectam dorinta, dar sa dam de stire la cat mai multi despre cele intamplate. Si sa pregatim terenul pentru tambalaul care trebuie sa urmeze in cazul in care nu-si primesc copii inapoi. Caci daca lasam lucrurile asa … suntem terminati ca omenire.

Fratilor, trebuie sa intelegem ca cele ce se petrec in Norvegia nu sunt ceva cu totul exceptional pe mapamond. Tara nordica este doar cu un pas inaintea celorlalte in aceasta privinta. Dar astfel de ticalosii se petrec in mult mai multe tari asa zis democratice. Am scris mult pe tema asta. Iata si ultimul exemplu:

GERMANIA: Te opui venirii refugiatilor? ITI LUAM COPIII si SLUJBELE. Si un dialog ANGELA MERKEL – MARK ZUCKERBERG, patronul Facebook

Asta cu copii trebuie sa fie una dintre barierele dincolo de care SISTEMUL trebuie sa intampine o rezistenta totala. In momentul in care taci cand semenului tau i se iau copiii, iti pierzi nu doar statutul de om liber ci si pe acela de om. Pana si bivolii sunt uneori in stare de mai mult:

VIDEO: De un pui de bivol trag niste lei si un crocodili. Bivolii maturi se mobilizeaza si-l salveaza …

In momentul in care un neam tace cand i se iau copiii nici nu mai merita altceva decat cea mai crunta robie. Iar momentul in care vor incepe si in Romania este mai apropiat decat multi dintre noi isi pot inchipui:

Romania: NU-TI VACCINEZI COPILUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Caci fratilor, nici asta din link-ul de mai sus nu e de fapt despre vaccin decat in secundar. In primul rand e despre copii. E piciorul pus in usa intredeschisa.

Pentru ca asta cu copii e un punct esential din agenda de lucru a papusarilor ce se tot straduie sa edifice NOUA ORDINE MONDIALA:

VIDEO – Melissa Harris-Perry: TOTI COPII VOSTRI NE APARTIN

   Ba mai rau:

Stiti ca SISTEMUL va poate lua copiii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?

 

107 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on noiembrie 22, 2015 at 9:08 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

    • amadessa said, on noiembrie 22, 2015 at 10:24 pm

      Cea care a facut denuntul este o lesbiană cunuscută in Norway pentru militantismul in favaorea casatoriilor dintre persoane de acelasi sex.

      Apreciază

      • Paul222 said, on noiembrie 23, 2015 at 9:20 pm

        De unde aveti aceasta informatie? Cine este aceasta persoana?

        Apreciază

  2. andrei-d said, on noiembrie 22, 2015 at 9:13 am

    Fara suparare, „crestinii” nu sunt cumva romano-catolici?
    Tin sa reamintesc ca si mirenii sunt sub anatema cum spune Sf. Marcu al Efesului: „…Preoţii catolici nu sunt preoţi, fiind sub incidenţa hotărârilor canonice ale sinoadelor ecumenice. „Episcopii voştri [ai latinilor] şi clericii nu mai sunt nici episcopi, nici clerici, fiind caterisiţi de atâtea şi asemenea sinoade, iar mirenii sunt sub anatemă şi afurisenie” (349 – Despre adăugirea din Simbolul de credinţă, PO 17, p. 282).”

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 22, 2015 at 1:47 pm

      andrei-d

      In cazul de fata sunt direct neoprotestanti.

      In rest ai citit comentariul meu?

      Apreciat de 2 persoane

      • andrei-d said, on noiembrie 22, 2015 at 3:17 pm

        Abia acum…Dar cum ai trecut de pragul cu credinta, poti trece si de pragul cu nationalitatea. Adica nu doar ca e roman sarim, ar insemna sa ne implicam pe intreg globul. Asadar nu sunt un caz „special” ci unul la cateva sute de mii. Intrebarea e:
        De ce stau in occidentul eretic si fara Dumnezeu daca vad ca legile sunt facute impotriva familiei? Sa ia aminte si alti romani si sa se intoarca acasa, nu sa umble bleambura.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 22, 2015 at 3:23 pm

        andrei-d

        Ai inteles ca se va intampla si in Romania, da?

        Si in general, ai inteles de ce ma agit eu cu articolul asta?

        Apreciat de 2 persoane

      • andrei-d said, on noiembrie 22, 2015 at 3:30 pm

        Poi daca inchinatori la vrajitori sunt 3 sferturi din tara. cati ortodocsi autentici raman? O fi Romania tara cu 88% crestin-ortodocsi, dar daca stai si-i asculti ce cugeta te inspaimanti, si nu te mira de ce ni se intampla. Am mers la ASCOR in Iasi si numai balarii si aiureli, ecumenisti si iubitori de valori occidentale, studenti de anul III (!!!) Astia-s viitorii preoti. Astia-s mirenii. Si daca lepadarea e in masa si ortodocsii sunt numai cu numele, inseamna ca noi cautam exact unde spunea si parintele Justin sa nu cautam, adica solutii lumesti!

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on noiembrie 22, 2015 at 3:56 pm

        andrei-d

        Adica sa-i lasam sa ne ia copiii sau ce incerci sa spui?

        Apreciat de 1 persoană

      • andrei-d said, on noiembrie 22, 2015 at 4:21 pm

        Daca dupa incercarea de unirea (mincinoasa) cu romano-catolicii eretici de la Ferrara-Florenta Dumnezeu a ingaduit caderea celui mai frumos imperiu si chiar pradarea Sfintei Sofia, si vai si amar ce s-a intamplat cu toti „crestinii” robiti zilele acelea. acum cand unirea e in floare oare ce mila mai asteptam? Si numai cand ma gandesc ca se fac catedrale si la Prislop, meritam ce ni se intampla. Crestini imi dau in cap daca zic ceva de guru boca, si te astepti sa am dragoste? Dragoste am, dar pentru a ne curati meritam ce va urma.

        Apreciat de 1 persoană

      • marinela said, on noiembrie 23, 2015 at 12:31 am

        Nu stiu ce se-ntimpla,ca nu-mi ia comentariile si am trimis doua pina acum ,imi spune ca nu gaseste pagina,ce-o mai fi si asta?Sint curioasa daca asta mi-l ia.

        Apreciază

    • Andreea said, on noiembrie 22, 2015 at 2:52 pm

      Andrei îmi imaginez ca nu ai copii, de asta ești mai aspru cu ei. Aici nu este vorba de faptul ca sunt eretici, sunt pur și simplu niște oameni care si-au pierdut copiii și sincera sa fiu nu pot sa îmi imaginez o suferință mai mare, as prefera sa îi știu sus la Dumnezeu decât la o alta familie. În plus, după cum bine a precizat Saccsiv, azi li se întâmplă lor dar mâine pot sa Îți atace propria familie. Eu zic ca mai multa compasiune și dragoste n-ar strica..

      Apreciat de 2 persoane

      • andrei-d said, on noiembrie 22, 2015 at 3:14 pm

        Iertare, Andreea.

        Apreciat de 1 persoană

      • Liliana said, on noiembrie 22, 2015 at 7:59 pm

        Doamne ajuta!
        Andrei,Andreea are dreptate-orice copil din lume trebuie sa fie aparat,protejat si crescut cu dragoste in familia lui!Copii nu se pot apara si creste singuri,fara grija si dragostea familiei naturale.Judecata este a lui Dumnezeu.Poate acel copil,daca vrea Dumnezeu,vine la dreapta credinta,mai tirziu…Dar cum pt sa provoace suferinte unor copii?!Cit mai rabda Dumnezeu…Gindeste-te la ce simte un copil smuls de linga parinti,speriat,poate batut si violat-ce frica,ce jale pe el…Iar in Norvegia am inteles ca ii iau si ii dau la cupluri de homo,sa-si bata joc de ei,sa-i abuzeze-cita groaza si durere!E culmea decaderii umane.Cred ca dracii au fost eliberati din iad,in vremurile acestea,daca au ajuns sa dea cu bolovani in Biserica lui Dumnezeu si sa batjocoreasca copii. Ce facem noi?Ar trebui sa postim si sa ne rugam tot timpul-cu lacrimi!

        Apreciat de 1 persoană

      • andrei-d said, on noiembrie 22, 2015 at 10:32 pm

        Liliana,
        Deci tinerii din #Colectiv erau satanisti si „au meritat sa moara” dar parintii sectari (rupti de Dumnezeu si hulitori prin marturisirea de credinta) carora li se ia copilul nu meritau? Deci mortii unora sunt mai valorosi ca ai altora sau masuram dar nu cu masura dreapta.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 22, 2015 at 10:40 pm

        andrei-d

        Esti bine?

        Apreciat de 1 persoană

      • andrei-d said, on noiembrie 22, 2015 at 10:48 pm

        Nu frate Vasile, sincer nu sunt bine.
        Cand am cerut putina mila pentru tinerii din colectiv le-ai scos la vedere pana si ultima patima, iar acum plangem pentru romanul sectant caruia i s-a luat copilul. Am o intrebare, tinand cont ca inafara Bisericii nu exista har si nici Duhul Sfant nu actioneaza (spre mantuitre):

        Atunci tinerii/familia de romani de care ai scris nu cumva traiau in DESFRANARE? Caci am vazut la articole mai in urma ca nicio taina nu e valabila inafara Bisericii, asadar familia de care ai scris traia NECUNUNATA, deci in curvie, pacat grav inaintea lui Dumnezeu dupa cum si tu ai spus. Atunci cum sa nu ma supar cand aia tineri de paispe ani erau curvari si astia sunt „sarmani”?
        Iar daca ai de gand sa-mi dai si un spam macar sa ma anunti

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 23, 2015 at 9:05 am

        andrei-d

        N-ai inteles subiectul celor 4 articole cu tot cu asta.

        Iar eu n-am timp sa le dezvolt aici la comentarii.

        Atata doar, discursul asta cu „bine li s-a intamplat celor de la Colectiv” sau „noua nu ne e mila de ei” pe aici nu l-ai auzit.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 23, 2015 at 9:38 am

        Li se iau copii ca umbla nu pe caile Domnului si pentru ca sunt desfranati si curvari, aceeasi soarta vor avea si romanii ortodocsi care se comporta precum dobitoacele. Si pe calea Domnului inseamna sa te cununi o singura data si in Biserica (Ortodoxa), altfel iti atragi mania Lui. E destul de clar de ce vin plagile peste Egiptul, Sodoma sau Gomora europei.

        Apreciat de 1 persoană

      • voda said, on noiembrie 23, 2015 at 6:24 am

        andrei-d

        decat un ortodox fals, mai bine un eretic cuminte.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 23, 2015 at 9:07 am

        voda

        Erezia e erezie, nu e nicidecum mai bine.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 23, 2015 at 10:09 am

        andrei-d

        tu ai mila si cauti circumstante atenunate pentru SATANISTII care au chemat diavolul la concertul ala rock pentru ca TU INSUTI/amica ta iubita aveti inclinatii spre asa ceva si NU din dreptate.

        Si acum sat si judeca drept , chiar daca parintii aceia isi cresteau copii in erezie si i-au facut in curvie macar aveau parte de dragostea fireasca (animalica) si de protejarea trupeasca oferita de acei parinti.

        Smulgand copii aceia de la parintii lor ERETICI acei copii NU vor ajunge la drept credinciosi ca sa fie indreptati ci DIMPOTRIVA, pe langa stricaciunea duhovniceasca de care aveau parte si in casa parinteasca acum va
        urma STRICAREA LOR TRUPEASCA DESAVRASITA INTEGRAL si repetat, un atac asupra intregii lor fiinte .

        Spre deosebire de amicii tai rockerii INDRACITI acesti copii NU au chemat diavolul asupra lor, ci sunt doar niste copii mici fara capacitate de discernamnt, ceea ce amicii tai de la #coletiv AVEAU in virtutea varstei si pe care indiferent cat vrei tu sa ii „scuzi”, inaintea lui Hristos Ziditorul oamenilor NU vei reusi decat sa te acuzi pe tine insuti.

        Tu iti dai seama cat de DEPLASAT esti ca sa nu spun mai mult? Iti dai seama ce ENORMITATI poti sa debitezi si asta NU in fata noastra cáci noi oricum NU ne lasam impresionati de accesul tau de tampenie tacuta din acest Moment, ci inaintea lui Hristos Dumnezeu. Ti se cuvine tie sa zici asa ceva?
        Ti se pare NORMAL sa lasi sa fie batjocorit violati si distrusi din toate punctele de vedere niste copil MICI ( aici 5 copii!!!) doar pe Motiv ca erau nascuti in casa unor eretici, cand noi toti ne nastem de la Adam incoace IN PACATE si in FARADELEGE suntem zamisliti si asa ramanem pana la Botez? Daca DA, insemana ca in fata ta pot sa fie OMORATI si fizic fara mila acei copii ca tu esti un „ortodox superior” si te doare in pantof de soarta lor!
        Mergi si citeste pilda Samarineanului milostiv si vezi daca nu cumva nu te asemeni si tu cu levitul nesimtit pe care l-a RUSINAT Hristos in veac !

        felciitari „teologule” !
        ma dezamagesti.

        Si hai sa-ti SUBLINIEZ inca odata DE CE gandesti/propovaduiesti asa de stramb: din RAZBUNARE ca nu ai gasit „scuze” dulcege pentru INDRACITII INCHINATORI la DIAVOL de la #colectiv pe care ii aperi si le diminuezi vina caci tu insusti sau prietenutza ta fosta(?) emo aveti inclinari similare.
        OK ? Sa nu crezi ca daca in afara poti falsifica discursul tau viclean cat vrei inaintea lui Hristos care VEDE inimile voastre si pricepe ascunzisurile sufletului poti sa te ascuzi in spatele unor cuvinte sforiatoare si fara minte !

        Apreciază

      • voda said, on noiembrie 23, 2015 at 1:55 pm

        saccsiv

        Sunt oameni care s-au nascut in alte religii, pe care noi ortodocsii le numim pe buna dreptate – eretice.
        Dar vina acestor nestiutori e infima in comparatie cu a celor care au cunoscut crestinismul autentic, apoi s-au ratacit in diverse erezii. Astfel, cred ca mai eretic e rock-erul botezat ortodox care il aduleaza pe satan prin cluburi, dar si preotul care ii sustine si compatimeste umanist, exagerat de sentimental.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 23, 2015 at 4:20 pm

        el,
        Numai enormitati iti coace capul, si hai sa-ti spun o chestie: Pacatul stramosesc e scolaltica curata, si o mare ABERATIE pe care tocmai ai sustinut-o. Se vede duhul „patristic” la ortodocsii dupa auzite.

        In primul rand nu sunt nici tovarasi cei de la colectiv si nici prieteni, si nici muzica satanica care i-a adus in pragul mortii nu imi place prietene *(daca te mai pot numi asa). Mereu folosesti cuvinte frumoase de super teolog, si daca te-as intreba ce se intampla in timpul Tainei Botezului probabil mi-ai spune ca „se sterge pacatul stramosesc” cum tu insuti spui aici ” cand noi toti ne nastem de la Adam incoace IN PACATE si in FARADELEGE suntem zamisliti si asa ramanem pana la Botez?”
        Acum sper sa ai o revelatie, ca la Botez NU se spala nici un pacat stramosesc. Daca citeai pe cat te lauzi gaseai la Sfintii Parinti care e semnificatia Botezului.
        Daca cei mici abia nascuti ar avea pacat stramosesc, Dumnezeu ar fi nedrept, asta si in conceptia ta! Niciodata prietene #el Parintii ortodocsi nu au propovaduit o semenea ….enormitate cum iti place sa strigi mereu.

        Sf. Chiril al Ierusalimului spune in Cateheze 4, 19: „Sa stiti ca sufletul n-a pacatuit deloc inainte de a intra in aceasta lume. Am venit in lume fara pacat si pacatuim prin voia noastra libera.”

        Iar textele de la Romani 5, 19 si de la Romani 5, 12 unde se vorbeste despre ideea ca prin Adam am pacatuit toti explicatia Sf. Ioan Gura de Aur este: „Ce inseamna cuvintele «prin aceea ca toti au pacatuit»? Ele inseamna ca urmare a caderii lui Adam, chiar sicei ce n-au mancat din rodul pomului raiului au devenit muritori…. Textul «precum prin neascultarea unuia s-au facut pacatosi cei multi» ridica o grava problema… Ce vrea sa spuna cuvantul «pacatosi» ? Cred ca el trebuie sa fie tradus prin osanditi la chin si la moarte„. (Omiliile la Epistola catre Romani 10, 1-3).

        Noi suntem vinovati de pacatele noastre si pacatuim ca Adam, nu in Adam!
        Ceea ce Adam a transmis urmasilor sai este o slabiciune, o boala nu o greseala; si demonii profita de aceasta slabiciune, de firea noastra muritoare, ca sa ne faca sa pacatuim. Sfantul Iustin scrie in al sau Dialog cu Tryphon astfel: „Iisus a primit sa fie rastignit pentru neamul omenesc care, in urma lui Adam, a cazut in puterea mortii si in greseala sarpelui, fiecare facand raul prin propria lui greseala„.(88, 4)

        Clement Alexandrinul spune: „Suntem supusi pacatului lui Adam dupa asemanarea pacatului” (Schite la epistola lui Iuda) si: „Acelasi ispititor care odinioara a dus-o pe Eva la moarte ii duce acolo si pe ceilalti oameni”. (Indemn catre greci 1,7,6).
        Sfantul Grigorie de Nazianz vorbeste de partasia noastra la Adam de la care mostenim moartea (Cuvantarea 33, 9), nu greseala. Deci textul inseamna: „Printr-un singur om moartea a intrat in lume si prin pacat moartea, pentru ca toti au pacatuit”.

        Iata cum se exprima in legatura cu acest subiect Sfantul Chiril al Alexandriei: „Cum au pacatuit toti in Adam? Prin ce anume pacatele acestuia ne privesc pe noi? Cum noi toti, chiar si cei care nu sunt inca nascuti, am fost osanditi odata cu el? Si asta desi Dumnezeu a spus ca parintii nu vor muri din cauza copiilor nici copiii din cauza parintilor: «Sufletul care va pacatui, acela va muri». (Deut. 24, 16) Nu sufletul care a pacatuit trebuie sa moara?… Noi ne-am atras pedeapsa lui Adam pentru ca am imitat cu totii incalcarea sa si in acest sens toti au pacatuit… Iata, deci, cum am devenit pacatosi ca urmare a greselii comise de protoparintele nostru… Cand acesta n-a ascultat si a fost osandit la legea stricaciunii vointele necurate au intrat in natura sa si legea membrelor si-a facut aparitia in noi. Boala pacatului a pus stapanire pe natura noastra ca urmare a greselii lui Adam. Multi au devenit pacatosi, nu pentru ca au pacatuit impreuna cu Adam, ci pentru ca au aceeasi natura cu Adam, adica o natura aflata sub legea pacatului” (Comentariu la Epistola catre Romani, 5).
        Aceasta dragul meu @el este invatatura Bisericii Ortodoxe pe care tu sustii ca o aperi!

        „Desi multi cred ca darul (Botezului), spune Sfantul Ioan Hrisostom, nu cuprinde decat iertarea pacatelor, noi am socotit pana la zece cinstirile conferite de acesta. De aceea ii botezam chiar si pe prunci, desi ei nu au pacate, pentru ca sa le fie adaugata dreptatea, infierea, mostenirea, harul de a fi frati si madulare lui Hristos si de a se face salasuri Duhului Sfant.”
        Daca mai spui ca-l citesti pe Sf. Ioan Gura de Aur probabil te-as crede.

        Asa ca in incheiere, desi voiam sa scriu mai putin e ca poate multi altii isi vor da seama ce gandire occidentala au si pozeaza in…ortodocsi! Sunt dezamagit de tine pentru ca ma ataci la modul cel mai josnic cu putinta si crezi ca slabiciunile mele le poti folosi impotriva mea. A, cred ca esti superortodox daca eu sunt… „fara discernamnt”. In cazul asta iti spun Doamne ajuta si cu asta nu vreau sa mai avem nici un dialog!

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 23, 2015 at 4:39 pm

        Asadar rezulta, din cele de mai sus, copiii pana undeva pe la 7 ani merg direct in Rai, din iconomie caci nici nu au gresit si nici fapte bune nu au, dar Hristos e drept Judecator, iar din iconomie ii va lua DIRECT in Rai, frate #el. (De acea se si impartasesc fara spovedanie tot cam pe la varsta aia).
        Caci si Hristos a zis „Cel ce va crede si se va boteza se va mantui, iar cel ce nu va crede se va osandi” (Marcu, 16, 15-16) Deci CEL CE VA CREDE, si ca sa crezi sau sa nu crezi ai nevoie de …discernamant, ceea ce la copii nu gasesti tot pana undeva pe la 7 ani!
        Indiferent ca e in alta religie sau secta, copiii merg in Rai, caci Dumnezeu e si Drept dar si Milostiv! Dar nu aveai cum sa stii acestea, erai prea ocupat sa te ocupi de „satanistii” de la colectiv.

        Apreciază

      • doareu said, on noiembrie 23, 2015 at 7:32 pm

        @Andrei-d

        Ce baliverne si enormitati indrugi mai omule, ca Botezul nu curata de pacatul stramosesc, sau ca nu exista pacat stramosesc? Ia si citeste si tu un catehism ortodox, si ai sa vezi ca exact asta scrie acolo. Daca tot vii cu citate, vin si eu:

        Catehism ortodox – Timisoara 2002 – pag. 71

        1. Pentru ca nimeni nu se mantuieste fara Botez, nimeni nu poate intra in imparatia lui Dumnezeu fara nasterea din apa si din Duh (Ioan 3, 5)
        2. Pentru ca toti oamenii – astfel si copiii – se nasc intinati de pacatul stramosesc – din samanta vatamata a lui Adam – dupa cum spune profetul „Intru faradelegi m-am zamislit si in pacate m-a nascut maica mea” (Psalmul 50, vezi si Iov 14 4; 15, 14-16; 25, 4; Psalmul 13, 1-3; 52, 2-4; Romani 5, 12).
        3. Pentru ca pacatul lui Adam, parintele neamului omenesc, a trecut la toti oamenii, caci „in el toti au pacatuit” (Romani 5, 12)

        Catehism ortodox – ed. Reintregirea, Alba Iulia, 2005 – pag. 45 si urm.

        Botezul este Sfanta Taina prin care omul […] dobandeste iertare de pacatul stramosesc, se naste din nou, duhovniceste, in Hristos si se face membru al Bisericii.
        Sfanta Taina a Botezului nu se repeta niciodata asupra aceluiasi om, pentru ca numai odata (asa e scris aici, corect e „o data”) se iarta pacatul stramosesc…
        Copiii trebuie sa fie botezati:
        – pentru ca au pacatul stramosesc, de care nu se pot curati decat prin Botez

        Mai sunt apoi cartile „Taina Sfantului Botez si Taina Mirungerii” de protos. Nicodim Mandita, recent aparuta, cartea „Invatatura de credinta ortodoxa” – ed. Doxologia, „Calauza in credinta ortodoxa” de Pr. Cleopa Ilie, etc. Pe acestea nu le detin personal, insa am acces la ele si daca doresti iti voi da citate si de acolo.

        Acum, o sa-mi spui ca aceste catehisme au fost scoase de ierarhi ecumensti sau mai stiu eu ce… dar cu Pr. Mandita si Cleopa cum ramane? Sau te crezi tu mai destept si mai informat in cele duhovnicesti si in Sfintii Parinti decat ei?

        Ce spui tu acolo, cu citate, sunt niste interpretari ale anumitor pasaje din Biblie, insa NICI UNUL DIN ELE NU SPUNE CLAR CA NU EXISTA PACAT STRAMOSESC.

        Nu mai intru in detalii despre copiii care se mantuiesc sau nu daca sunt sau nu botezatil, pentru ca treaba cu mantuirea prefer s-o las in mana si la mila lui Dumnezeu, si pentru ca ar dura enorm daca as incepe o discutie pe tema asta. Totusi, ca fapt divers, copiii botezati se impartasesc, nu si cei nebotezati. De ce oare aceasta?

        Si haide sa-ti mai spun una: invatatura Bisericii este ca pana si Maica Domnului, Presfanta Nascatoare de Dumnezeu, s-a nascut cu pacatul stramosesc, de care a fost curatia insa la Bunavestire, prin Sfantul Duh.
        Incep cu un link catre o predica a Pr. Sofian Boghiu, si apoi altele. Iar daca vrei inca sa stai impotriva, atunci fa cum sti, ca mai mult nu mai am ce discuta cu tine pe acest subiect.

        http://www.crestinortodox.ro/sarbatori/nasterea-maicii-domnului/cuvant-invatatura-nasterea-maicii-domnului-141877.html
        http://www.arhiepiscopiatomisului.ro/index.php/ierarh/ips/cuvant/573-predica-la-adormirea-maicii-domnului
        http://ziarullumina.ro/numirile-maicii-domnului-74523.html
        http://ziarullumina.ro/numirile-maicii-domnului-74523.html

        Apreciat de 1 persoană

      • marinela said, on noiembrie 23, 2015 at 8:14 pm

        andrei-d

        Nu-ti inteleg deloc inversunarea asta a ta impotriva a 5 copilasi nevinovati,care au fost smulsi cu brutalitate de la sinul parintilor lor ,ca sa fie dati dupa aceea spre crestere unor spurcaciuni homoloide ,sa-i pervertesca si sa le distruga definitiv sufletele lor nevinovate.Spui ca li s-a intimplat asta pt ca sint sectanti,oare toate familiile alea rusesti ramase fara copii erau eretice,nici una sa nu fi fost ortodoxa?!iti dau exemplu un caz intimplat in Vaslui anul trecut prin vara ,cu o familie tinara de ortodocsi practicanti care au doi copii mititei de care protectia copilului a gindit asa de bine sa-i desparta de ei si sa-i dea in custodie tutelara unei matusi paterne,pe motiv ca erau prea mistici si faceau prea multe pelerinaje pe la manastiri.Culmea ca denuntul l-a facut tatal sotului,deci bunicul patern s-a gindit f mult la” binele” nepotilor lui,iti dai seama?!.Sa ne rugam mai bine lui Dumnezeu pt acesti parinti din Norvegia, sa le aduca copiii inapoi si dupa aia sa paraseasca imediat acea tara ,dar sa ne rugam si pt familia Mihai din Vaslui,sa le dea copiiii inapoi spre crestere pt ca sint doi parinti iubitori si credinciosi
        Sper ca te-ai linistit un pic si nu mai critici asa de dur niste oameni indurerati,indiferent de obirsia si religia lor.Doamne ajuta!

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on noiembrie 23, 2015 at 9:12 pm

        andrei-d

        delirezi certandu-te cu intelesurile mintii tale.
        Ne nastem din Adam faptura noua CAZUTA si ontologic deformata, cu „hainele de piele” cusute pe noi ( afectele) si cu MOARTEA ca singura noastra certitudine , adica COMPLET diferiti de Adamul cel fara pacat al Facerii diniante de Cadere.
        Nu spune nicimeni domnule teolog de profesie ca pacatul stramosecs e un fel de chestie adaugata ca un obiect in sine ci URMARILE pacatului stramosec se transmit la generatiile de dupa Adam ca o NOUA STRUCTURA ONTOLOGICA DEFORMATA de caderea lui Adam in pacat, dupa care e a fost degenerat ca faptura, a primit inclinatia spre cadere si pacat si MOARTEA ceea ce NU se afla in planul de facere initial al lui Adam, in structura sa si nici in devenirea sa de dorit ci a fost PROPIA lui agonisire din GRESITA exercitare a lbertatii de a asculta de Porunca dumnezeieasca si a ramane sau nu in legatura/comuniune cu Dumnezeu
        Creatorul sau. Deasemenea Adam aduce la viata generatiile urmatoare prin nastere DOBITOCEASCA silita si fara voie, dupa modelul animalelor care este tot o parte a CADERII a DEFORMARII structurii lui ontologice( Spune Sf Maxiim ca porunca inmultirii neamului omenesc era data dar NU sub forma CAZUTA sub care se implneste ea azi trebuia sa se petreaca dupa planul divin) printr-o NASTERE de care vine sa ne ELIBEREZE FiL Lui Dumnezeu ca ne scape din robia acestei nasteri din „pofta trupeasca si pofta barbateasca” si sa ne faca fii ai nasterii de sus prin care ne facem prin har fii lui Dumnezeu( vezi cap ! de la Sf Ev de la Sf Ioan care se citeste in fiecare Nopate de Inveiere!!! de ce oare:::???…..eee Binogo!!! de aia ca sa ne aminteasca ca Hristos ne aduce la noua STRUCTURA a omuli restaurat , adica ne scapa de structua lui Adam cel CAZUT mostenita de noi rpin nastrerea cea dobitoceasca si care este destinata MORTII , si odata cu restaurarea firii omenesti adus de Hristos sa scapa si de mmoarte!). Asdar nasterea DOBITOCEASCA prin acre venim in lume si moartea sunt smenele cele mai vizibile ale noi stucturi CAZURTE a omului mostenita de TOTI urmasii Li Adam caci Adam cel CAZUT nu putea naste din el decat fapturi asemnea lui DEGRADATE. Asta insemana pacatul stramosecs mostenit de noi urmasii lui, nicidecum ca Adam a pacatuit in Rai si noi suntem pedepsiti canonic ca la scolastici ca sa „reparam ofensa” adusa lui Dumnezeu.
        Botezul ca o NASTERE din nou ne scapa in nasterea cea de jos, cea dupa parintele Adam cel cazut si ne face prin legatura harului fii ai lui Dumnezeu, restaurand firea noastra cea stricata de Adam. Asta ca sa spun pe scurt caci nu am sa stau aici la o palavra teologica cu tine care esti si asa atat de invatat ca le stii pe toate.
        Asadar nu stiu ce pricepi tu din ce spun eu …. te certi cu ceea ce TI SE PARE tie ca intelegi din ce spun eu.
        Nu ti se pare ca palavragesti aiurea ca sa-ti dai motiv de injosire a cuvintelor mele?
        Dsigur ca sat faci ASA ITI PLACE sa ma vezi tu scolastic si tu intelept si destoinic desavrasit in Invataurile Sf Parinti. A propos de la CARE dinte ei ai invatat ca mergi la concerte rock cu prietena?( asta ca sa fiu numai ironic desi ai merita mai multe la obraznicia ta de pustan necopt)

        Iata ca desi nu am scoala inalta si indelunga de teologie ca tine (de cati ani a propos?) mai pricep si eu cate ceva din Sfintii Parinti cu care mi-am petrecut tineretea, copilaria si viata pana acum in lipsa de prietene si alte ocupatii muzicale ori participari la diverse tipuri de concerte.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 23, 2015 at 9:45 pm

        andrei-d

        „Deci CEL CE VA CREDE, si ca sa crezi sau sa nu crezi ai nevoie de …discernamant, ceea ce la copii nu gasesti tot pana undeva pe la 7 ani!
        Indiferent ca e in alta religie sau secta, copiii merg in Rai, caci Dumnezeu e si Drept dar si Milostiv! Dar nu aveai cum sa stii acestea, erai prea ocupat sa te ocupi de „satanistii” de la colectiv.”___aici esti de-a dreptul ERETIC !!!

        copii BOTEZATI ortodox merg in rai, ai paganilo, celor dinainte de Hristos, ai ateilor sau pe scurt ORICE PRUNC NEBOTEZAT ortodox merge in IAD !! domnu teolog …. caci a mostenit STRACIUNEA lui Aam cel CAZUT si NU s-a facut fiu a lui Dumnezeu prin nasterea de sus= Botezul ! cu inata Sf Ioan Evanghelistul.
        Acolo au mers si Dreptii Veciului Testament dela Abel pana la Sf Ioan Botezatorul cu pruncii neamului ales, acolo merg si dupa Hristos TOTI nebotezatii plozi sau adulti caci sunt FAPTURA VECHE ontologic STRICATA de caderea ui Adam.
        Iar „merutele” „Nevinovatiei” pentru care trimiti tu TOTI PLOZII nebotezati in Rai sunt NIMIC caci FARA Hristos NIMENI NU se mantueiste, iar PLODUL se boteaza in virtutea MARTURIEIE NASULUI care se face GARANTUL lui inaintea lui Hristos ca sa poata primi infierea in Hristos cata vreme ii lipsete din cauta neputintei firii discernamantul !!! Si TOATA deptatea omeneasca este ca o CARPA LEPADATA la Dumnezeu . Vezi textul „despre mantuirea necredinciosilor” al Sf Ignatie Briancianinov pe care se vede treaba ca l-ai citit cu mintea afumata de … rock !

        GAGA … „telogule”….. de balta ! pana si motanul meu stie astea …. 🙂

        cred ca „cugetarea” „produnda” duhnind a IAD asta direct de la fundul barului #colectiv ai scos-o….. ca de la Sf Parinti NU ESTE !

        ai grija de tine ca sa nu devii si tu incet incet emo ca amica ta.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 23, 2015 at 10:08 pm

        andrei-d

        „Indiferent ca e in alta religie sau secta, copiii merg in Rai, caci Dumnezeu e si Drept dar si Milostiv! D”_ tu chiar ma ingrijorezi ! ai baut ceva, ai fumat mocheta, cum de poti pretinde asemenea grozavii copile ?

        de ce botezam pe prunci daca ei si asa daca ar muri cu „nevinovoatia” lor FIREASCA ( auzi a FIRII omenesti NU a virtutii , si TOATA „dreptatea omeneasca inclusiv nvinovatia” din NEPUTINTA de a pacatui a pruncilor este o „dreptatae a firii” si NU a lui Dumnezeu , dreptatea si „virtutile” firii NU MANTUIESC pe NIMENI prunc sau adult fara Hristos !!!) ajung in Rai??? Ce diferenta e intre un prunc botezat scos din cristelnita si unul nebotezat? Iti spun eu de la Sf Parinti EXACT aceeasi care este intre un adult botezat scos din cristelnita si unul nebotezat .

        Mai „teologule” care „Mantuiesti” PLOZII FARA Hristos !! asadar daca se putea omul (fie si ca prunc) mantui FARA Hristos de ce sa mai vina Hristos sa moara pe Cruce inca ???

        tu ai o mare problema de intelegere…. sau esti dus cu capul in seara asta de la manie? ma ingrijorezi serios!!

        asa va invata pe voi la facultatea aia de „teologie” asemenea EREZII IMENSE ????
        cine e profu’ tau de dogmatica sa-i scriu un mail sa vedem ce spune de unde ai invatat tu asemenea sminteli?
        ia du-te si fa-ti un dus cu apa rece , lasa prieteniile cu emo si ascultatul de muzica rock pana nu o iei departe pe aratura…..

        vreau un cuvant INTELEPT de la tine !!!

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 23, 2015 at 10:47 pm

        marinela,
        iarta-ma te rog.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 23, 2015 at 10:57 pm

        andrei-d

        „Deci CEL CE VA CREDE, si ca sa crezi sau sa nu crezi ai nevoie de …discernamant”_____ blablabla….
        mai „teologule” pentru copilul prunc botezat rolul de a CREDE si a MARTURISI Dreapta Credinta il are NASUL care este GARANTUL inaintea Lui Hristos pentru copil !!! Deci CINEVA cu discernamant CREDE si MARTURISESTE pentru copil!

        sau asta nu ai invatat la dogmatica sau liturgica „patristicule” , cum se petrece Taina Sf Botez la tine? fara nas? sau nasul e acolo doar un element de decor (si ca sa dea banul eventual) ?

        eee… ar fi multe de lamurit despre antroplogia crestina a Sf Parinti, dar la urechi surde sau rau voitoare economisim osteneala.
        Dumnezeu sa te lumineze si ASTEPT cuvant INTELEPT de la tine !

        parerea mea e ca tu NU asa crezi ci ca doar vorbesti prostii nechibzuit la manie…

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 24, 2015 at 12:13 am

        andrei-d

        ” au devenit pacatosi, nu pentru ca au pacatuit impreuna cu Adam, ci pentru ca au aceeasi natura cu Adam, adica o natura aflata sub legea pacatului” (Comentariu la Epistola catre Romani, 5).”___EXACT asta spuneam si eu adica Sf Maxim citat de mine! ____asadar pacatul stramosec Nu este pacatul lor ci STRUCTURA lor ontolocica noua de DUPA Cadere, mostenita de ei de la parintele lor Adam cel CAZUT !!!! adica ALTA FIRE, CAZUTA !!! Si asta spune si Paslmistul cita de mine cand zice :” ca intru FARADELEGI m-am zamislit si intru PACATE m-a nascut maica mea !! „(Ps 50)

        Anume ca omul, urmasul lui Adam cel CAZUT a MOSTENIT de la parintele lui Adam aceeasi structura ontologica deformata, stricata prin pacat si pe care o transmite mai departe prin nasterea dobitoceasca ( din Adam cel CAZUT NU pot sa iasa urmasi superiori lui ci mostenitori INTCMAI ai firii lui CAZUTE!!!) .
        DOAR Botezul, care este o NOUA FACERE a omului strica/opreste aceasta transmitere si confera omului botezat in Hristos o noua structura ontologica , de om nou in/dupa Hristos !!!

        Structura VECHIULUI Adam cel CAZUT NU este compatbila cu Raiul sau cu Imparatia Lui Dumnezeu si NU SUFERA vederea Fetei Lui Dumnezeu ( Adam cel cazut cu Eva s-au ASCUNS in tufis la AUZUL, nicidecum la VEDEREA Lui Dumnezeu cu care pana atunci, pana la Caderea lor, au vorbit Fata catre fata !!!) si de aceea ,din cauza de INCOMPATIBILITATE cu Dumnezeu prin noua lor structura au si fost IZGONITI din Rai.
        Si raiul cel simtit al Facerii omului este inferior Imparatiei Cerurilor de dupa Inviere si Judecata de Apoi
        Asadar TOTI urmasii Lui Adam celui CAZUT mostensec aceeasi structura ontologica CAZUTA, a lui Adam ce CAZUT parintele lor si INCOMPATIBILA cu Dumnezeu si de aceea TREBUIE sa fie RESTAURATI/RASCUMPARATI si asta o face DOAR Hristos !

        De aceea PLOZII sau ORICINE NEBOTEZAT Nu intra in Imparatia Cerurilor caci „dreptatea omeneasca ” NU mosteneste Imparatia Cerurilor ci mege in IAD ca fiind STRICACIOASA !!!

        Hristos Imparatul si Mantuitoul lumii si al meu ! …pe Care Il HULESTI ACUM CUMPLIT tu afirmand ca PLOZII INFECTI ai lui Adam celui CAZUT mostenesc FARA Hristos Imparatia Cerurilor!!!…. ma doare HULA ta frate !

        frate , revino-ti…faci de RUSINE Icoana Sf Iustin Popovici luata de tine ca avatar !

        Apreciat de 1 persoană

      • Mirela said, on noiembrie 24, 2015 at 2:33 am

        Andrei d,
        Spui că „rezulta, din cele de mai sus, copiii pana undeva pe la 7 ani merg direct in Rai, din iconomie caci nici nu au gresit si nici fapte bune nu au…”

        Asta cu mântuirea de la sine până pe la 7 ani de la ce Sfinţi Părinţi este? Sau e din Biblie?
        Deci, de la Adam încoace, toţi copiii care au murit înainte de 7 ani au mers direct în Rai? Şi cei de la Potop, şi cei care l-au batjocorit pe proorocul Elisei?

        Si daca s-a apropiat de cetate, copiii cei mici care iesisera din cetate sa se joace, vazand ca vine sfantul prooroc, care era plesuv la cap, au inceput a-l batjocori, zicand: „Hai, plesuvule, hai!” Iar sfantul, trecand de dansii, s-a uitat inapoi si, vazandu-i ca alergau in urma lui si strigau aceeasi batjocura, i-a blestemat in numele Domnului. Atunci au iesit din dumbrava doua ursoaice si au sfasiat patruzeci si doi dintr-insii, iar ceilalti abia au scapat fugind in cetate.

        Or fi avut toţi copiii ăia peste 7 ani? Cred că nu. Deci, cu blestemul proorocului au plecat „direct în Rai”?
        Raiul a fost mereu plin de copii, care s-au mântuit fără Hristos?
        Zicea El: „Adevarat, adevarat zic tie, de nu se va naste cineva din apa si din Duh nu va putea sa intre in Imparatia lui Dumnezeu”. Să înţeleg că ne-a minţit sau a uitat să spună că asta e valabil de la 7 ani în sus, iar până la 7 merge şi fără? Unde e pragul dintre rai şi iad? Pragul e o clipă sau care e? Adică, dacă mori azi, te duci direct în Rai, dar dacă mori mâine, mergi în iad, fără să fi intervenit nimic important în viaţa ta?
        Ce înţelegi prin cuvintele lui Hristos: „Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine”??? Că se mântuiesc oamenii doar pentru că au sub 7 ani? Chiar dacă sunt copii de eretici sau de păgâni?
        Mamele care îşi avortează copiii îi trimit „direct în Rai”???

        Zici tu: „Indiferent ca e in alta religie sau secta, copiii merg in Rai, caci Dumnezeu e si Drept dar si Milostiv!”
        Vrei, te rog, să ne oferi şi argumente din Sf. Scriptură şi Sf. Părinţi?
        Ce cărţi de învăţătură ortodoxă citeşti? Ştii cine propovăduieşte mântuirea copiilor fără botez?

        Te rog să citeşti/reciteşti ce spune Sf. Ignatie Briancianinov:
        http://marturieathonita.ro/despre-mantuirea-necredinciosilor/

        Sper să îţi revii! Să te lumineze Dumnezeu!

        Apreciază

    • Paul222 said, on noiembrie 22, 2015 at 2:59 pm

      Scria mai jos Ioan din acela articol lung ca: „La fiecare cinci ani, Barnevarn emite rapoarte despre emigranţi. Cati copii au fost luaţi de la părinţii biologici si care este originea parintilor. Pe primul loc se află Afganistan, apoi Eritrea şi Irak. Dintre copiii albi, Rusia este pe primul loc, iar în topul general, se află pe locul 4.” Deci Rusii sunt pe primul loc, oare toti or fi sectanti sau or fi si ortodocsi. Eu inclin sa cred ca ce se intampla in Norvegia se intampla si la ortodocsi. Si atunci intrebarea mea este, unde iti este mila? Cum era pilda samarineanului milostiv? Oare Dumnezeu se bucura cand ii osandim pentru ca sunt eretici sau cand aratam mila pentru situatia lor grea, oameni fiind? Poate ca aceasta intamplare le va aduce indreptare si vor reveni la dreapta credinta, cine stie? Noi ca ortodocsi avem mila doar pentru aproapele ortodox? Pe restul…poate sa-i ia dracu?

      Apreciat de 2 persoane

  3. john said, on noiembrie 22, 2015 at 9:47 am

    Lumea se radicalizeaza,pe zi ce trece.Omenia este doar o notiune folosita sa impresioneze si sa stoarca auditoriul.Ma intreb unde sunt acele ONG-uri pupatoare de cururi sorosiste care spun ca apara familia,dar presedintele,premierul,ministrul de externe?Pe cine reprezinta ei ?Unde esti tu diaspora ce-a care ne-ai pricopsit cu KWJ-ul cel vesnic mut si Ciolosi bautori de urina in spirale?Unde sunteti limbutilor galagiosi,de ce taceti cu totii?De ce nu iesiti in marsuri sa condamnati destructurarea FAMILIEI si deposedarea ei de un drept fundamental si ancestral,acela de-a avea copii si ai creste frumos?Nu va plac mai mult copiii facand balonase si crescand frumos si armonios in famile:

    Va plac mai mult viitorii roboti,viitoarele masini de ucis?
    http://anonhq.com/39889-2/
    Pai ce semanati de aia o sa aveti parte,inghiti-v’ar talpa iadului cu sistemul vostru cu tot!.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Ovi said, on noiembrie 22, 2015 at 10:12 am

    Sectanți. Oricum erau , cum spun englezii ,,Brain washed,,. Decît să le spele creierii la adunările lor, mai bine să-i educe statul.

    Apreciază

  5. minionita said, on noiembrie 22, 2015 at 11:13 am

    E clar ca e o acuzatie care sa ne zbarleasca parul: crestinism radical. Nu educatie religioasa radicala ci crestinism. Am si eu o curiozitate, stie cineva ce se intampla cu copii celor arestati pentru implicare in atentate teroriste sau care au murit?

    Apreciază

  6. Gabriel said, on noiembrie 22, 2015 at 11:24 am

    D-na Aspazia Oțel Petrescu despre profeția Căpitanului, apărarea Crucii, reînvierea Mișcării

    Apreciază

  7. ihtiscrist said, on noiembrie 22, 2015 at 1:21 pm

    Nu e voie sa canti un cantec lui Dumnezeu pentru ca esti crestin radical, extremist (de parca ai forta pe altii sa faca ca tine) si iti ia statul copilul… ca tu nu stii sa’l educi in mod draconic. Dar imne inchinate satanei in cluburi se pot canta si culmea sunt si eroi. Chiar ma rog, o Doamne, ia’ne la tine mai repede din lumea asta tampa !

    Apreciază

  8. remus said, on noiembrie 22, 2015 at 1:37 pm

    Și copiii au fost de acord cu asta? Sau au fost luați pe sus fără să se țină seama de părerea lor? Dacă au fost luați pe sus fără să se țină seama de părerea lor înseamnă că a fost o agresiune împotriva copiilor. Se poate susține așa ceva, dar numai în condițiile în care copiii cer asta. Legea și statul nu are ce căuta în interiorul familiei fără ca membrii familiei să ceară asta în mod expres. Dacă statul intră în familie nechemat, înseamnă că familia a fost desființată în acea societate. De asta e foarte important să definim familia foarte clar. În familie nu există stat și legi fără ca acestea să fie cerute în mod expres. Altfel familia se consideră a fi desființată din acea societate.

    Apreciat de 1 persoană

  9. Ioan said, on noiembrie 22, 2015 at 1:58 pm

    Am gasit pe un site eretic penticostal traducerea in romana a marturiei unei mame ruse careia i-au fost rapiti copiii in Norvegia.
    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/11/19/sistemul-barnevern-in-norvegia-responsabil-pentru-incercarea-familiei-bodnariu/
    sursa: http://www.chelemendik.sk/Rozhovor_s_ruskou_mamou_plakat_je_v_Norsku_zakazane_je_to_povazo_119288153.html
    Interviul realizat de jurnalistu Andrei Fefelov cu o mamă rusă, Irina Bergset, la 9 iunie 2013

    „Zavtra”: Irina, povesteşte despre cum ai ajuns în Norvegia şi impresia pe care ţi-ai făcut-o despre această ţară.

    Irina: În anul 2005 m-am măritat cu un cetăţean Norvegian. Fiul meu (dintr-o relaţie anterioară) avea şapte ani. Am plecat să locuim în Norvegia, în Aurskog-Hekland, satul Aurskog.
    În acel moment, eu încă nu ştiam că acum o jumătate de secol în urmă, Norvegia era o ţară al cărei nivel de civilizaţie putea fi comparat cu cel din statele Africii Centrale. În anul 1905, Norvegia a încetat să mai fie dependentă de Danemarca şi Suedia. Această ţară a fost şi rămâne o ţară de iobagi, iar locuitorii ei nu i-au văzut niciodată pe domnitorii lor. Plăteau doar taxele. Nu a fost nici o dezvoltare a culturii, oamenii vorbeau limba daneză sau suedeză, prin urmare, limbile exploatatorilor lor. Mai târziu, aceste limbi s-au amestecat într-un limbaj artificial, numit Bukmolu. Chiar şi acum, fiecare familie din Norvegia vorbeşte în dialectul propriu. Până în prezent, nu există limba de stat, standard. S-ar putea spune că ţara doar acum se formează, în acelaşi timp având loc şi un alt proces. Societatea norvegiană este în decădere morală, copiind legislaţia şi ordinea americană.
    Acum 50 de ani, ei au descoperit petrol în mare, cu ajutorul rezultatelor ştiinţifice şi tehnice străine.
    Toate acestea le-am aflat mai târziu. Când am plecat din Rusia, ştiam doar atât că, în Norvegia este nivelul de trai cel mai ridicat din lume.
    În afară de aceasta, am absolvit Facultatea de Jurnalism şi am fost candidată la ştiinţele filologice, dar în Norvegia nu mi-au recunoscut diploma universitară. Mi-au oferit un loc de muncă de învăţătoare, într-un satuc vecin, la o şcoală de tip nou, după modelul danez, denumit Riddersand, care se traduce „Şcoala cavalerilor”. În comparaţie cu sistemul şcolar rus, toate manualele de şcolarizare norvegiene, arată de parcă ar fi tipărite pentru retardaţi mintali. Şcoala primară este până la clasa a 7-a şi rolul programului de stat de predare, este de a învăţa alfabetul şi a socoti, până la vârsta de 13 ani a elevului, pentru a fi în măsură să socotească preţurile în magazine.
    Nu este voie în clasă să se citească cu voce tare, fiind o ruşine. Profesorul special ia elevul pe hol, să nu-l facă de ruşinea copiilor şi acolo îl ascultă cum citeşte. Profesorul de matematică are dreptul de a explica copiilor două exerciţii pe zi, iar atunci când copiii nu învaţă tema în timp de trei zile, o poate repeta. Tema pentru acasă este 5 sau 8 cuvinte din limba engleză, pe săptămână.
    Norwegian School este completa degradare a educaţiei. Nu au deloc literatură, fizica, chimie sau ştiinţele naturii. În general, copiii cunosc lumea înconjurătoare întâmplător. Ei ştiu de exemplu că a fost al Doilea Război Mondial. Dacă vrei să-i înveţi mai mult faptul este interpretat ca o violenţă împotriva copiilor şi a psihicului lor.
    Fiul meu mai mare, a început în Rusia şcoala generală, prin urmare, în Norvegia a devenit wunderkind „copil minune”. Până în clasa a 7-a, nu a învăţat nimic. Acolo nu e nevoie să înveţi. În şcoală sunt anunţuri precum: „Când părinţii tăi te roagă să-ţi faci tema, sună-ne! Noi te vom elibera de la astfel de părinţi.”
    „Zavtra”: Toată această atmosferă duce la anumite probleme, dar din ce moment a devenit viata ta in Norvegia, nesuportabilă şi de ce?

    Irina: S-a întâmplat după 6 ani de şedere în Norvegia. Nu ştiam nimic despre sistemul lor „Barnevarn“.
    Am trăit cu grijile mele: casă, muncă, familie… Puţin am pătruns în organizarea de stat a ţării în care m-am mutat. Am auzit că luau copiii de la părinţi, dar eu am fost doar o „mamă normală”.
    De soţul meu am divorţat după trei ani de viaţă împreună, după naşterea fiului nostru, datorită conflictului de culturi diferite. Îmi spuneau că în fiecare casă sătească există o toaletă şi duş. Da, i-am răspuns, dar cu toate acestea, norvegienii au obiceiul să se urineze şi aşa în spatele casei. Trei ani am locuit singură cu copiii. Am luat un împrumut de la bancă, am cumparat apartamentul meu, mi-am asigurat o viaţă normală. Am lucrat şi m-am dedicat copiilor. Copiii au fost doar cu mine. Pentru că tatăl îi făcea rău fiului meu din prima căsătorie, am decis să nu mai aibă loc nici o întâlnire cu acesta.
    Cu fiul cel mic, el a fost obligat prin lege să se întâlnească. Am încercat din toate puterile ca fiul nostru să nu rămână peste noapte la tatăl său (exista pericolul de bătaie), dar şcoala şi alte instituţii de stat, m-au forţat să las copilul la tatăl lui.
    Mai întâi a fost înţelegerea pentru două ore, dar mai târziu rămânea aproape o săptămână. Copilul avea febră când tatăl său l-a luat iarna, la -30°, la rudele lui.
    În anul 2011, m-am dus la poliţia locală, după discuţia mea cu băiatul, care mi-a povestit că mătuşile şi unchii, rudele tatălui, i-au provocat dureri la gură şi la fund. Îmi vorbea despre astfel de lucruri, pe care nu am putut să le cred la început.
    Am scris o declaraţie la poliţie. Pe 8 martie, ne-au chemat la secţia pentru protecţia oficială a copiilor Barnevarn. Interogatoriul a durat 6 ore. Am fost acolo eu şi cu cei doi copii ai mei.
    La ei este numai de formă sistemul creat pentru protejarea copiilor, de apărare a drepturilor acestora. De abia atunci am înţeles că centrele „Barnevarn”, care sunt în fiecare sat, sunt numai pentru a descoperi denunţătorii, copii şi părinţi nemulţumiţi şi pentru a-i pedepsi cu izolarea.
    Din ziare am aflat de cazul în care o fetiţă de 7-8 ani, a fost condamnată de o instanţă la plata cheltuielilor de judecată şi compensaţie financiară pentru perioada şederii bătăuşului în închisoare. În Norvegia este totul pe dos. Pedofilia, de fapt, nu constituie o infracţiune.
    Prima dată mi-au luat copiii pe 8 martie 2011. Capturarea se face astfel: copilul nu se mai întoarce de la grădiniţă sau de la şcoală, astfel, practic vi-l fură, dispare, pentru că este ascuns într-un loc secret. În acea zi mi-au spus: „Înţelegeţi, această situaţie s-a ivit, mărturisiţi violenţa împotriva copiilor. Avem nevoie ca să vă controlaţi la medic dacă sunteţi sănătoasă.“ Nu am protestat. Clinica a fost la 10 min cu maşina. Asistenta socială m-a aşezat în maşină şi a spus: „Te ajutăm, în acest timp ne jucăm cu copiii tăi“. Copiii au rămas nu oriunde, ci în centrul de protecţie a tinerilor. Când am ajuns la clinică, m-a sunat Saşa, fiul meu mai mare, atunci avea 13 ani, … „Mami, ne duc la o familie adoptivă …” Am fost la 10km de copii, pe care îi duceau la o adresa secretă.
    În conformitate cu legislaţia locală, copiii sunt luaţi fără nici un fel de acte. Singurul lucru ce puteam face, era să mă stăpânesc. Plânsul este „interzis” în Norvegia, este considerat o „boală” şi „Autorităţile pentru apărarea copiilor” pot să vă trimită forţat la psihiatrie.
    Se pare că în Norvegia este plan de stat, cota pentru luarea copiilor de la părinţii lor. Autorităţile de protecţie, chiar se întrec în realizarea acestei cote.
    Grafice şi diagrame sunt publicate la fiecare 3 luni: câţi copii şi în care cartier au fost colectaţi.
    Am primit recent un raport suedez cu privire la colectarea copiilor de la familii din Suedia şi din ţările scandinave vecine.
    Este vorba de un fenomen aparte. În acest raport se afirmă că, în Suedia au fost retraşi din familii, 300.000 de copii. Acest lucru înseamnă că este vorba de o generaţie întreagă a copiilor furaţi de la părinţii lor biologici.
    Oamenii de ştiinţă, criminologii, juriştii, avocaţii – oameni cu valori tradiţionale, care încă îşi amintesc că în Suedia era familia -, nu înţeleg. Ei spun că are loc ceva ciudat. Are loc dezvoltarea statului pe familii.
    Experţii indică 10.000 coroane (suedeze sau norvegiene) pe zi, sumă ce o primeşte familia adoptivă pentru un copil primit. Agentul organizaţiei „Barnevarn”, primeşte de la bugetul de stat, sume imense pentru răsturnarea cuibului de familie, pentru copilul furat. Acest lucru se întâmplă în toate ţările scandinave.
    În acest sens, părinţii adoptivi pot alege copilul, ca la piaţă. Dacă ţi-a plăcut o fetiţă blondă cu ochii albaştri şi o vrei, ajunge să telefonezi la Barnevarn şi să spui: „Sunt pregătit/ă, am cameră pentru copil” şi să spui numele copilului.
    Ombudsman, în Norvegia, încearcă să lupte împotriva sistemului Barnevarn. Consideră că acest sistem de tranzacţii cu copii, este corupt. În luna mai, familiile afectate de acest sistem, au organizat un protest împotriva separării copiilor de părinţi.
    Titlul în ziarul norvegian: „1/5 din copiii norvegieni sunt deja salvaţi de la părinţi”, înseamnă că dintr-un milion de copii, în acest stat, cam 200.000 sunt „salvaţi” şi nu mai locuiesc cu mama şi tata acasă, ci într-o instituţie pentru copii.
    Conform statisticilor publicate în mass-media norvegiană, doi din zece copii sunt născuţi de femei norvegiene, restul fiind copii de emigranţi. Emigranţii dau Norvegiei o populaţie sănătoasă, deoarece la ei nu sunt aproape deloc practicate căsătoriile. Cei mai mulţi copii au primit Barnevarn de la părinţii ruşi.

    „Zavtra”: Atunci când un copil este luat de la părinţi, ei ce pot face?

    Irina: Aproape în fiecare lună, în Norvegia se sinucide o mamă rusă. Pentru că atunci când vin să-ţi ia copiii, eşti lipsită de putere. Eşti singură împotriva sistemului. Ei îţi vor spune de exemplu: „Faci omleta altfel decât în Norvegia, forţezi copilul să-şi spele mâinile, mergi strâmb, prin urmare, nu poţi sta aici cu copilul pe nisip. Asta înseamnă că eşti o mama rea şi de aceea îţi luăm copilul.”
    Sistemul de protecţie a copilului în Norvegia, se bazează pe principiul prezumţiei vinovăţiei părinţilor.
    Părintele este conştient vinovat. Pe părinţi se aruncă o grămadă de minciuni. Totul începe cu o afirmaţie simplă: „Vreţi să vă întoarceţi în Rusia” şi nu puteţi nega, doar aveţi rude acolo. Sau: „Vreţi să asasinaţi copiii voştri”, asta pentru că ruşii obişnuiesc să spună „te omor!”
    Sistematic te pun în situaţii când trebuie să te aperi. Un singur om nu poate să oprească maşinăria de stat, bazată pe recompense fabuloase oferite avocaţilor de la birourile de protecţie a copiilor, judecătorilor, psihologilor, psihiatrilor, părinţilor adoptivi şi altor asemenea. Recompensele se dau pentru fiecare copil cu ochii albaştri, luat. Tu nu ai nici o şansă de a-ţi salva copilul de la adăposturile norvegiene pentru copii. Am trecut prin toate instanţele judecătoreşti norvegiene. Totul este susţinut, corupţia este peste tot. Copiii sunt bunuri, pe care ei nu le restituie.
    Toate articolele ziarelor ruseşti despre copiii mei au fost traduse în norvegiană de avocatul de la Barnevarn şi utilizate pentru a mă învinovăţi. „Ea nu este normală, ea îşi apără copilul prin intermediul ziarelor”. În vest funcţionează legea privind confidenţialitatea, care este promovată activ şi în Rusia.

    „Zavtra”: Aţi indicat că în nordul Europei, funcţionează sistemul de lichidare a familiei, legat de abuzuri sexuale asupra copiilor. Cum funcţionează acest lucru?

    Irina: Ministerul care se ocupă cu probleme legate de copii, se numeşte literalmente Ministerul Afacerilor Copiilor şi Egalităţii la toate formele de diversitate sexuală.
    Minorităţile sexuale în Norvegia, cu siguranţă nu mai sunt minorităţi. Minorităţile, sunt acum orientaţii heterosexuali.
    În materialele sociologilor, disponibile în mod liber, se afirmă că, în anul 2050, Norvegia va fi ţara cu 90% homo. Ce se înţelege prin termenul de „homo” este greu de imaginat. Se spune că ideile noastre despre lesbiene şi gay sunt deja trecutul.
    S-ar părea că voi nu sunteţi implicaţi; să facă ce vor, ce am eu şi copiii mei cu asta? Cândva şi eu mă întrebam aşa, pentru că am trăit în ignoranţă completă despre asta, că întoată Europa se introduc în viaţă standardele sexuale, care reglementează creşterea copiilor în conformitate cu cadrul definit.
    Sunt obligatorii pentru toţi cei care au semnat convenţia de admitere, făcându-se acum lobby şi in Rusia. Acolo literalmente se spune despre modul în care părinţii, în colaborare cu personalul grădiniţei, sunt obligaţi să educe copiii în „diferite forme de iubire”.
    O parte specială a acestui total-european, sex-standardul, indică de ce ar trebui să ne învăţăm copiii despre masturbare, părinţii şi profesorii în grădiniţe sunt obligaţi să pună aceasta în aplicare, până la vârsta de 4 ani şi nu mai târziu. Pentru noi ruşii din „peşteră” este o informaţie foarte utilă.
    La pagina 46 din acest document se afirmă că un copil nou-născut trebuie să fie conştient de identitatea lui de gen. Cu sex-învăţatul obligatoriu din naştere, copilul vostru trebuie să realizeze ceea ce este: gay, lesbiană, travestit sau transsexual.
    În privinţa egalităţii de gen, sunt omişi termenii de „bărbat” şi „femeie”, astfel încât rezultatul vi-l puteţi imagina şi singuri!
    În Norvegia, a fost înfiinţat Institutul de cercetare ştiinţifică la Universitatea din Oslo, care examinează sinuciderile copiilor de la 0 la 7 ani. Este foarte ciudat, cum poate un copil nou-născut să se sinucidă?! Dar conform Barnevarn, este natural…
    După urgiile sadice, când copiii într-adevăr mor, asemenea cazuri sunt luate ca fiind sinucidere.

    „Zavtra“: Irina, să ne întoarcem la experienţa dumneavoastră personală …

    Irina: A doua oara mi-au luat copiii pe 30 mai 2011. M-au sunat doi poliţişti şi doi lucrători de la Barnevarn (Oficiul pentru Protecţia Copilului). Am deschis, poliţiştii erau înarmaţi, a venit chiar comandantul de la secţia de poliţie Bjorklagena şi mi-au spus: „Am venit să-ţi luăm copiii!”. Am sunat-o pe avocată şi ea mi-a spus: „Da, în conformitate cu legile din Norvegia, sunteţi obligată să îi daţi. Dacă vă opuneţi, vi-i ia şi aşa oricum şi nu îi mai vedeţi mai mult. Sunteţi obligată să daţi copiii şi mâine, vă vor explica despre ce este vorba”. Au luat imediat copiii, care nu au reuşit nici să se schimbe, fără să-mi arate nici un document.
    Am rămas în stare de şoc. Acum trebuia să dovedesc că eu sunt o mamă bună.
    În ziar a fost descris un caz în care un băieţel a fost luat de la mama sa şi a fost violat în toate instituţiile de apărare a copilului. Când a împlinit 18 ani, şi-a cumparat o armă, a venit „acasa” şi i-a împuşcat pe părinţii adoptivi.
    Alt caz, un băieţel care a fost luat de la mama sa şi plângea că vroia la mama. Medicii au spus că este paranoia şi l-au îndopat cu medicamente. După ce jurnaliştii au început să manifeste interes pentru acest caz, l-au înapoiat la mamă într-un scaun cu rotile. Băiatul a pierdut în greutate 13 – 15 kg. Avea distrofie, cu modificări ireversibile.
    La o vizită la copiii mei, fiul mai mare mi-a zis că a scris o scrisoare la consulatul rus, în care a spus că, şi dacă ar muri, tot va fugi din Norvegia, că nu v-a trăi într-un lagăr de concentrare.
    Şi a reuşit să organizeze propria evadare. A luat contact prin internet cu polonezul Krzysztof Rutkovský, care a reuşit să salveze o fetiţă poloneză, de la o familie norvegiană adoptivă. Polonezul m-a sunat în ultimul moment, când totul a fost pregătit. Mi-a spus: „Când scot singur băiatul din ţară, fără dumneata, va fi răpirea unui copil străin, dar dacă vei merge şi dumneata, va fi ca un ajutor dat familiei.” A fost o decizie dificilă: a muri toţi trei în Norvegia, sau a salva cel puţin pe fiul mai mare şi pe mine. Nu doresc nimănui să aibă asemenea trăiri ceva de genul acesta.
    În Polonia, am stat trei luni. Mama biologică are dreptul la copilul său doar în Rusia, nicăieri în altă parte în Europa. Copilul meu a primit mai întâi mamă adoptivă norvegiană, apoi ne-a acuzat de răpirea copilului de către o străină (adică eu). Atunci Polonia a stabilit o altă mamă adoptivă.
    Pentru a ajunge copilul în Rusia, mama mea (adică bunica lui), a devenit mama adoptivă din Rusia. Astfel s-a făcut schimbul între mamele adoptive poloneză şi rusă. Aşa că, fiul meu avea părinte norvegian numărul unu, părinte polonez numărul doi şi al treilea părinte, rus. Mama biologică este în Europa un nimic.

    „Zavtra”: După ce v-aţi întors în Rusia, au început să circule informaţii cu privire la cazuri similare. Povestiţi-ne despre asta.

    Irina: Să vă dau un exemplu: Irina S. a locuit în Marea Britanie 18 ani. A avut acolo un prieten şi a născut o fetiţă. Într-o zi, Irina S. a aflat că partenerul ei este membru al clubului sadomasochist. Se uitau la televizor împreună cu fiica lor, aratau acolo un concurent şi fiica spune: „Mami acest unchi s-a jucat cu mine de-a doctorul… O!!! Şi mătuşa aceasta s-a jucat cu mine în cada de baie…” Puteţi să vă imaginaţi că copilul dumneavoastră povesteşte lucruri de genul asta?
    Irina S. s-a dus să se consulte cu un psiholog pentru copii, care i-a spus: „Dragă, tu eşti pastă de dinţi, eşti ziua de ieri. Aceasta nu este perversiune, aceasta este un sex creativ pentru elită.”Irina S. a tăcut şi în linişte a început împachetatul lucrurilor şi pregătirea de evadare în Rusia. Femeie înţeleaptă …
    În Norvegia, au fost legalizate mai întîi căsătoriile între persoane de acelaşi sex, apoi a fost aprobată Legea privind adopţia copiilor de către partenerii homosexuali.
    Preoţii (femei şi bărbaţi) vorbesc deschis despre orientarea lor sexuală netradiţională. Mai recent, au apărut îndrăzneţii din cercul homosexualilor, care ridică întrebări de drept privind căsătoriile cu copii.
    Dacă noi, părinţii valorilor tradiţionale, stăm ca nişte găini şi aşteptăm, atunci această luptă cu ei este pierdută. Astăzi, sunt locuri de experiment în Europa de Nord, Germania, SUA şi fostele colonii britanice, precum Canada, Australia şi Noua Zeelandă – acestea fiind focarele, de unde primesc cele mai multe chemări de ajutor SOS, de la mamele ruse.
    Ideea necesară rezistenţei deschise mi-a dat putere în Norvegia de a nu mă lăsa învinsă, de a nu înnebuni.
    În Rusia, fiecare părinte trebuie să înţeleagă că, în ultimii 30 de ani, structurile care sunt implicate în traficul de copii sunt părtinitoare redistribuirii maselor demografice, au adoptat poziţia că părintele şi copilul nu sunt o singură entitate.
    Acum copiii aparţin unei companii abstracte sau statului.
    Pentru a face lucrurile si mai rele, în conformitate cu Aranjamentul de la Haga din 1980, în care Rusia a semnat în 2011, copiii aparţin teritoriului în care se află ultimele 3 luni.
    Filosofia acestor „inumani”, dezvăluie proiectul Partidului Muncitoresc Norvegian de guvernamant, despre care tocmai am citit recent în SMI norvegian. Lisbakken, ministrul responsabil pentru familie şi copii, declară fără ruşine: „Eu sunt un homosexual. Vreau ca toţi copiii din ţară să fie ca mine.” A iniţiat Programul de Stat experimental, în care au fost eliminate de la grădiniţe poveşti ca Cenuşăreasa şi poveştile fraţilor Grimm. În locul lor a fost scrisă altă literatură de tip „Rege şi Rege”, sau „Copii gay”. În ele, de exemplu, prinţul se îndrăgosteşte de rege, sau de alt prinţ, prinţesa visează la căsătoria cu regina.
    În conformitate cu legea, copiilor de grădiniţă educatoarele sunt obligate să le citească aceste povestiri şi să le arate imagini.
    S-a întâmplat un caz. Turişti ruşi s-au dus în Noua Zeelandă cu o viză de şedere de scurtă durată, de exemplu pe 7 zile, părinte cu copil.
    Părinţii, ori au ţipat la copil, ori copilul plângea mai tare şi de la hotel au sunat la serviciul pentru protecţia oficială a copiilor. A apărut grupul „salvator” şi le-a luat copilul, l-au „salvat“ de la părinţii „sadici”. Diplomaţii ruşi au luptat mai bine de un an pentru o întâlnire între părinţii biologici şi copil.S-a întâmplat un caz. Turişti ruşi s-au dus în Noua Zeelandă cu o viză de şedere de scurtă durată, de exemplu pe 7 zile, părinte cu copil.
    Părinţii, ori au ţipat la copil, ori copilul plângea mai tare şi de la hotel au sunat la serviciul pentru protecţia oficială a copiilor. A apărut grupul „salvator” şi le-a luat copilul, l-au „salvat“ de la părinţii „sadici”. Diplomaţii ruşi au luptat mai bine de un an pentru o întâlnire între părinţii biologici şi copil.
    Eu personal de doi ani mă lupt pentru dreptul de întâlnire cu fiul mai mic.
    Brejvik, care a ucis 80 de persoane, are dreptul de a apela la rude în fiecare zi. Condamnaţii la moarte, peste tot în lume, au dreptul la scrisori şi apeluri telefonice, dar mama nu are posibilitatea nici chiar să vorbească cu copilul ei.
    Oricum, Brejvik „a salvat” Norvegia înaintea partidului muncitoresc de guvernământ, şi ei au anunţat că urăsc musulmanii. Brejvik a fost violat la 4 ani de o mamă. Barnevarn l-a luat şi l-a trimis la „încercări pe etape“. Fiecare familie l-a „gustat” (probabil a fost dat la mai multe familii adoptive). Apoi tânărul a pregătit acţiunea sa 9 ani. Cred că i-au promis marea cu sarea, ca să nu pomenească despre acest subiect. Jurnalistii suedezi au descoperit deja această poveste.
    La fiecare cinci ani, Barnevarn emite rapoarte despre emigranţi. Cati copii au fost luaţi de la părinţii biologici si care este originea parintilor. Pe primul loc se află Afganistan, apoi Eritrea şi Irak. Dintre copiii albi, Rusia este pe primul loc, iar în topul general, se află pe locul 4.
    Părinţii biologici capătă de la stat permisiunea de a se întâlni cu copiii lor furaţi,numai două ore, o dată la jumătate de an. Este maximum. Fiul meu, care a fugit în Rusia, este înregistrat virtual în casa lor adoptivă, ca aparţinând de populaţia Norvegiei, până la vârsta de 23 ani.
    Un alt lucru important. Numai în Norvegia funcţionează 19.000 de organizaţii non-guvernamentale pentru reprofilarea copiilor din bărbat şi femeie sau invers, sau în alte sexe neconvenţionale.
    Copilul este nevoit să evolueze în categorie sexuală non-tradiţională stabilită. Ceea ce a povestit fiul meu cel mic deja nu mai este o pedofilie primitivă, ci un fel de training organizat.

    „Zavtra”: Este greu de crezut că există asemenea orori teribile …

    Irina: Până când rezolvaţi dacă este de crezut sau nu, în această lume este o întreagă generaţie de părinţi, care trebuie să trăiască cu această oroare.
    Totul serveşte ideii de “toleranţă pentru diversitate”. Spun despre copii că au dreptul la alegerea sexuală de la naştere, au dreptul la diversitatea sexuală.
    Împotriva noastră şi a voastră, împotriva părinţilor şi copiilor, sunt reţele bine organizate în lumea interlopă.
    Se pare că a venit timpul să recunoaştem în mod deschis şi sincer şi la fiecare departament al poliţiei ruse, la toate nivelurile, să se constituie o unitate specială de combatere a acestor grupuri internaţionale de banditism demografic.
    La marşul pentru „Apărarea copiilor“, am încurajat părinţii să scoată masca frumoasă a justiţiei juvenile din vest, care nouă ni se prezintă ca fiind „salvatoare a copiilor de părinţii alcoolici” şi care este folosită în încercare,a la nivel mondial, de a schimba sexul copiilor noştri.
    Experiment monstruos, care de aproape 30 de ani, progresează în toată Europa.
    În Europa, dar şi în Canada, SUA, Australia şi Noua Zeelandă, peste tot în afara Rusiei, familia este zdrobită şi despărţită. Familia, ca legătura între părinţi şi copii, este distrusă planificat.
    Cifre de copii luaţi: 200.000 în Norvegia, 300.000 în Suedia, 250.000 în Finlanda, în Germania, Israel la fel un număr foarte mare. Acestea sunt generaţii furate.

    „Zavtra”: Pe baza acestor informaţii, se pare că ţara noastră este o insulă cu un stil de viaţă creştină …

    Irina: Despre mine se vorbeşte des: „Aha, mai întâi a fugit în vest, iar acum a devenit o patriotă fanatică”. Da, eu sunt o patriotă involuntară. Pentru ca omul să aprecieze Rusia noastră, probabil că este nevoie să piardă totul. Am plătit prea scump pentru greşeala mea – propriul copil – şi am avut parte de o experienţă oribilă.
    Mai mult de 100 de familii ruse îngenunchează azi în jurul Rusiei şi strigă: „Noi suntem musafirii din viitorul vostru! În vest ne-au furat copiii. Luaţi seamă la nenorocirile noastre şi învăţaţi-vă minte!

    Treziţi-vă, opriţi ciuma celui de-al treilea mileniu!

    Ridicaţi o cortină de fier faţă de aceste toleranţe şi perversiuni!

    Împingeţi această mizerie dincolo de graniţele Rusiei!”

    Interviu realizat de Andrei Fefelov, mişcarea internaţională publică „Mame din Rusia”, apărut în ziarul „Zavtra”.

    Apreciat de 6 persoane

    • Paul222 said, on noiembrie 22, 2015 at 2:54 pm

      Norvegia ar trebui invadata de Rusia si eliberata de tirania si fascismul care se intampla acolo. Tot vestul europei e plin de pedofili si homosexuali satanisti, de la cel mai mic nivel pana la cel mai inalt, de la saraci pana la parlamentari! Ei fac legea!

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on noiembrie 22, 2015 at 4:30 pm

        Paul222

        nici grija frate astia si-au agonisit dreapta OSANDA caci tarile nordice vor fi nimicite desavrasit, vor DISPARE in macelul care urmeaza dupa cum a profetit un parinte sfant rus din cei contemporani !
        niste perversi si oameni abrutizati roboti spalati pe creieri…

        Apreciat de 1 persoană

      • Radu said, on noiembrie 22, 2015 at 5:01 pm

        Acolo nu e fascism este un stat de tip new age/new world order.
        Noua ordine e de stanga.
        As vrea sa cred ca Rusia ar putea sa scape Norvegia sau restul Europei de sclavia pacatelor astora dar e un vis frumos in conditiile in care NATO s-a extins ca o ciuma pana la noi si mai era putin si ajungeau si la granita cu Rusia de nu se suparau si faceau panarama din Ucraina.

        In Europa de vest sunt inca multi care sunt impotriva sodomitilor si pedofililor si altor specimene din astea doar ca nu stim noi.
        Multi au inceput sa deschida ochii sa vada realitatea cum e dar zic ca e putin cam tarziu.E bine si asa decat niciodata.

        Apreciat de 1 persoană

      • Irina said, on noiembrie 23, 2015 at 5:30 pm

        Acum si sectarii de multe ori au comportament extremist, ortodoxia desi confera un echilibru si un discernamant numai cum dreapta credinta poate sa aiba, cu siguranta ca in viitor sa pateasca acelasi fel de prigoana din partea celor ce conduc planeta noastra si acre sunt insuflati in tot ceea ce fac de catre diavol. Vor veni vremuri grele. Am auzit in Ingerul Rus, ca atunci cand crestinii vor fugi in pustietati cu tot cu copiii, acestia vor fi atrasi de distractia pe care diavolul o serveste oamenilo si vor fugi din pustie, de langa parinti si se vor robi de buna voie lui Antihrist. De accea va fi o munca in plus pentru parinti, atunci de a-i face pe copii sa-l aleaga pe Hristos, va fi o adevarata mucenicie pentru acei parinti. Vai de cele ce vor naste si vor alapta in acele vremuri. Cred totusi ca asta nu insemana sa ne opunem nasterii de prunci, pentru ca vom birui orice ispita cu Hristos alaturi.

        Apreciat de 1 persoană

  10. Paul222 said, on noiembrie 22, 2015 at 3:03 pm

    Rog pe fratele El daca vede comentariul meu sa-mi raspunda la intrebari. Spuneam in articolul precedent: Deci au luat inclusiv bebelus de 3 luni!!! Cum sa iei bebelus de la sanul mamei sa-l duci in alt oras, fara nici o hartie prezentata, fara nici o justificare legala? Pai asta e rapire in toata regula! Cum Dumnezeu poti reactiona la asa ceva ca parinte? Cu ce e diferit de niste rapitori cu cagule care iti intra in casa prin spargere pentru a-ti rapi copilul? Spuneti-mi va rog, am eu dreptul ca tata sa-mi apar familia chiar si cu pretul vietii de astfel de oameni? Daca sunt imbracati in uniforma inseamna ca ei fac parte din stapaniri si eu trebuie sa-i respect sau pot daca e nevoie sa-i atac pentru a-mi proteja familia? Nu zic sa-i omori Doamne fereste dar macar sa-i imobilizez pentru a-mi putea salva familia. Si oricum situatia e crancena, pe cine chemi cand chiar Politia vine sa-ti fure copii? Te supui si zici ca asta e, toate imi vin de pe urma pacatelor, sau lupti cu ei pe viata si pe moarte?

    Apreciază

    • mircea.v said, on noiembrie 22, 2015 at 3:54 pm

      Paul222, scuze, ca tu l-ai rugat pe @el sa-ti raspunda si nu pe „El”, ca „El” este Altcineva.

      In Romania eu nu am auzit de astfel de intamplari. In orice alta tara ai fi, deja este la acest moment o falsa pr dpdv al ortodoxului roman. „Ma arunc in mijlocul oceanului stiind ca e ocean: cum sa procedez sa nu ma inec?”.Pai ramai acasa la tine si s-a rezolvat pr.

      Dpdv al celor de acolo, sa zicem Norvegia, totul este rezultatul indepartarii de Dumnezeu, la modul general; si nu de azi, ci de generatii intregi. Indepartarea de Dumnezeu incepand cu papa (seful catolicilor -1054), strabunicilor, bunicilor, parintilor…. Si acum, toate nenorocirile astea se sparg in capul celor de acum. Cei de acolo nu au cum sa se opuna. Judecata e la Dumnezeu.

      Si insemnarea se va sparge in capul celor din urma, tot din aceleasi motive. Si va incepe tot de la ei, si va ajunge si la noi, si nu avem cum sa oprim aceste lucruri, la nivel global, macro. La nivel micro, mai putem face cate ceva.
      In Romania nu-ti ia nimeni copilul, dar, cati isi amprenteaza copiii fara nici o apasare? Cati isi cresc copiii doar dandu-le apa si mancare? Si copiii acestia tot sistemul ii creste de fapt, dar fara a mai avea si povara cheltuielilor materiale.

      „“Nu te voi numi mama, zice, pentru ca nasti. Nasc si animalele. Te voi numi mama, daca cel pe care l-ai nascut, îl faci înger, daca pe copilul tau îl înveti sa faca semnul crucii si primul cuvânt pe care îl va spune este Dumnezeu.” (Sf. Ioan Gura de Aur)

      Apreciat de 1 persoană

      • Paul222 said, on noiembrie 22, 2015 at 7:16 pm

        Multumesc pentru raspuns. Si eu m-am gandit ca poate fi o consecinta a lepadarii neamului dar in acest caz e o familie mixta romano-norvegiana care a ales sa traiasca in Norvegia.Imi pare sincer foarte rau pentru situatia lor si sper sa-i ajute Dumnezeu sa-si recupereze copiii.

        Apreciat de 1 persoană

    • el said, on noiembrie 22, 2015 at 5:10 pm

      Paul222

      din pacate au asa o legislatie care ingaduie toate relele si preversiunile iar celor care se opun li se inchide gura , ba sunt si inchisi, izolati ca sa nu mai deschida ochii cumva altor spalati pe creieri, ei vor „omul nou” pentru „noua ordine a lumii” aceea alui anticrist, homo anticristicus. Nu poti sa-ti aperi familia de „rapitorii” pomenti asa cum propui tu chiara daca omeneste asa iti vine, legal ei „au dreptate” si nu-ti folosste la nimic sa procedezi fara chibzuinta. Ca sa-ti ajuti familia trebuie sa te abtii de la lucruri impulsive care vor fi folosite impotriva ta, asa nu-i poti apara, trebuie sa fii intelept si sa iei deciziile care fenteaza sistemul lor indracit, sa-ti scoti familia copii din ghearele lor pe alte cai, eventual „rapidu-i” cu maini straine si sa-i scoti din ace istem indracit. Inatai si intai trebuie sa IESI cat de repede dintr-o tara/loc unde se petrec asemenea grozavii caci nu vei sti nicioata cand ti se poate intinde o capcana si fura copiii.
      Si ca o anecdota ii eu am prieteni care au vrut sa infieze copii in anglia (traiesc acolo de vreo 15 ani sau mai mult, el e nativ englez,au toate inlesnirile materiale, social foarte bine situati, seriosi avand toate atuurile ca sa poata fi selectionati ca parinti adoptivi) si dupa ce au depus dosarul de adoptie au intrat in niste controale si sedinte de investigare a lor, un fel de intreogatorii , de teste psihologice de analiza a lor a sa vada cum sunt ca oameni, niste dosare si formulare in care se simulau situatii iar ei erau rugati sa raspune cum ar proceda, nist chestii incredibile, erau scormoniti pe la rude si prieteni de ambele parti sot/sotie care trebuiau sa-i descrie sa dea info despre ei cum sunt ca oameni si nu chestii banale ci intrebari si situatii simulate viclean formulate, in fine intrepolul ar fi aflat proabil mai putine depre ei decat acesti „asistenti sociali” care urmau sa.i testeze ca „viitori parinti”… niste lucruri incredibile ei insisi incepusera sa isi puna intrebari ( erau de plida intrebati daca ar lua copii „abuzatI” sexual sau cu alta orientare de gen???… se minunau bietii oameni caci ei doreau un copilas/copilasi micuti de pana in 4 ani cum era intelegerea initiala si au spus ca pot lua si copii cu handicap fizic eventual)…in fine pe scurt … dupa 1 an de investigatii aprofundate au „cazut testul initial” ca potentiali parinti si urmau sa aplice iar si sa faca intai vreo 6 luni cu prelungire de inca 3, vreo 9-10 luni total „cursuri” de „Parinti” ca sa fie indocrinati cum cere sistemul sa ai profilul ca parinte !! Rezultatul : au zis si ei : nu, va multumim frumos pentru propunere , ne-am razgandit, NU MAI VREM COPII in aceste conditii! (Copii adoptati sunt apoi urmariti extrem de strans iar daca parintii adopitivi nu dau semne de spalare pe creier indeajuns li se pot ridica oricand copii dati.) O oroare.

      Vezi articolul cu rusoaica jurnalista careia i s-au luat copii care si-a retinut firea( cat de cumplit trebuie sa fie pentru o mama singura aceasta) sa nu fie considerata bolnava psihic si sa i se ia fara nici o alta sansa copii definitiv, sau sa intre in conflict cu sistemul acela indracit din norvegia si chiar sa nu mai poata ajuta nici un copil, si asa a reusit sa salveze pe copilul ei mai mare care s-a refugiat inapoi in Rusia.

      Asa ca nu te sfatuiesc sa procedezi cu violenta sau se impotrivesti fara chibzuinta, caci asa nu iti vei putea in nici un fel ajuta familia ci o vei pierde definitiv. Nu ai pecine sa chemi cand vine politia/indivizii de la „ocrotirea copilului” sa ti-ii ridice in asemena tari. Ai grija frate si nu-ti pierde firea in momente de cumpana oricat de absurde si nedrpte ar fie acelea, caci nu ne putem lupta singuri cu un sistem indracit , noua ne ramane doar rugaciunea si luminarea data noua de harul Lui Hristos ca sa stim cum sa ne chivernisim vietile in asa fel incat sa nu ne punem in pericol mantuirea proprie sau a celor dragi/apropiati ai nostri ( nde si cat sa stam, cum sa intrecationam cu un sistem indracit si cand sa iesim din el, unde sa sub ce forme particulare pentru viata naostra).
      Intai te sfatuiesc sa nu faci nimic in viata nici mare nici mic fara sfat si binecuvantare de la un parinte de preferinta cu pericepere duhovniceasca ca sa fii acoperit de har si sa nu cazi in situatii imposibile la un moment dat, de stiut stim cu totii ca va veni o vreme sa fugim sa iesim din acest sistem si sa ne rugam la Dumnezeu sa NU scapam acest moment cu „pretexte” si „justificari” iratonale ale con´fortului si lipirii de materie si de lume; dar pana atunci sa ne putram mereu cu TREZVIE si cu INTELEPCIUNE incat sa trecem cat mai neobservati si fara conflcte cu aceata lume indracita.
      Maica Domnului sa te acopere pe tine frate si pe toata casa ta !

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on noiembrie 22, 2015 at 8:18 pm

        Paul222

        am uitat sa spun ca acei prieteni ai mei englezi sunt crestini ortodocsi si practicanti
        au renuntat la ideea de a mai infia copii cand au inteles cu groaza la ce sunt supusi copii dati in adoptie si s-au lasat in Voia Lui Dumnezeu ca daca El nu l-e dat copii pana acum stie El de ce si daca le va da sau nu ramane treaba Lui si nu se vor incapatana sa faca tot posibilul sa fie „parinti” daca Dumnezeu nu vrea asta pentru ei. ca sa faca o fapta buna pot oricand si fara sa fie parinti, nu e musai sa fii parinte ca sa te mantuiesti daca esti casatorit, si nici musai sa isi faca pofta lor de a fi parinti.

        Apreciază

    • el said, on noiembrie 22, 2015 at 5:22 pm

      Paul222

      DEFINITIV LUPTI cu ei pe viata si pe moarte dar cu intelepciune, cu armele lor,..caci ni se cere sa ” fiti nevinovati ca porumbeii si INTELEPTI ca serpii !”
      ce face calugarul ca sa se elibereze de patimi intai? fuge de lume, iese din sitauatiile care ii fac apropiata ocazia sa luczere patima… asa si noi intr-un fel, intai EVITAM sa ne expunem unor situatii mai greu de purtat decat puterile noastre

      pe motanul meu cand il loveste beleaua se ascunde, cand vrea ceva isi economiseste fortele tatoneaza de la departare, sta treaz in stare de panda/atentie/analiza si isi calculeaza riguros saltul si atacul… sare la atac numai dupa ce a calculat ca si-a asigurat ca izbanda ( invat multe de la el 🙂 ….numai observandu-l )

      Apreciază

      • Paul222 said, on noiembrie 22, 2015 at 7:46 pm

        Multumesc pentru raspunsuri frate, eu nu m-ai stau in vest, slava Domnului am reusit sa ma intorc impreuna cu sotia mea (rusoaica) si copilasul nostru de 2 ani. Am avut si noi niste probleme cu serviciile sociale si pot sa-ti zic ca inteleg groaza prin care trec acesti oameni pentru ca si eu am fost foarte aproape. Acum in Romania ne simtim amandoi mai in siguranta si cu siguranta nu ne vom mai intoarce vreodata in nici o tara din vest din cauza sistemelor antihristice care le guverneaza. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

        Apreciază

  11. Orthodox said, on noiembrie 22, 2015 at 3:20 pm

    Apreciază

  12. romanka said, on noiembrie 22, 2015 at 3:32 pm

    Este lupta de pe urma, cand satana stie ca va fi nimcit si va arde vesnic.
    Are lacheii lui, norvegia eate atee, nu L vrea pe Dumnezeu;
    au familii sodomte..sa ti ia copilul si s al dea unei asa zise familii sodomite.
    Doamne cate ne mai rabzi?

    Apreciază

  13. mircea.v said, on noiembrie 22, 2015 at 3:56 pm

    sacssiv, vezi ca e o greseala „copiii vostri sun tai nostri”

    Apreciază

  14. mircea.v said, on noiembrie 22, 2015 at 4:09 pm

    Din Hronograf:

    întrebare: Pentru ce se cuvine cuiva a citi şi a şti Dumnezeiasca Scriptură şi istoria cea dintr-însa şi celelalte cărţi, unele învăţătoare, iar altele istorice?

    Răspuns: Pentru trei pricini: 1) Pentru cunoştinţa lui Dumnezeu; 2) Pentru a sa singură îndreptare; 3) Pentru povăţuirea aproapelui.

    1) Intîi, pentru cunoştinţa lui Dumnezeu:
    Domnul nostru lisus Hristos în Sfînta Evanghelie grăieşte: „Cercaţi Scripturile, că voi socotiţi că în ele aveţi viaţă veşnică, şi acestea sînt care mărturisesc despre Mine” (loan 5, 39). Prin ştiinţa dumnezeieştilor cărţi se află viaţa veşnică. Şi ce este viaţa veşnică? Fără decît cunoaşterea Adevăratului Dumnezeu celui veşnic, precum singură Dumnezeiasca întrupată înţelepciune Hristos către Tatăl Său grăieşte: „Şi aceasta este viaţa veşnică, ca să Te cunoască pe Tine Unul Adevăratul Dumnezeu, şi pe lisus Hristos pe Care L-ai trimis” (loan 13, 3).
    Iar această cunoştinţă a adevăratului Dumnezeu, de unde-i vine omului dacă nu din Sfînta Scriptură? Pentru aceea vrînd Hristos Ucenicilor Săi cunoscut să le fie şi prin propovăduirea lor întru cunoştinţa a toată lumea să vie, mai întîi le-a deschis lor mintea ca să înţeleagă Scripturile, şi simpli necărturari i-a ales la Apostolie, iar cărturari şi înţelepţi i-a trimis pe ei la propovăduire.

    2) Pentru a sa singură îndreptare:
    Sfîntul Apostol Pavel scrie către sfîntul Timotei aşa: „Din tinereţe sfinţitele Scripturi le ştii, care pot să te înţelepţească întru mîntuire” (2 Tim. 3, 15). Iar arătat este ce îndreptează pe om, îl povăţuieşte şi spre mîntuire de mînă îl duce: aceasta adică a şti Dumnezeiasca Scriptură. Pentru aceasta Sfîntul loan Gură de Aur ne îndeamnă zicînd: „Cărţile cele sfinte în mîini să le luaţi, şi folosul ce este într-însele cu mare sîrguinţă îl veţi primi. Pentru că de acolo se naşte dobîndă multă. Mai întîi limba prin citire (în frumoasă limbă) se îndreptează, apoi sufletul primeşte duhovniceşti aripi şi se înalţă sus şi cu strălucirea Soarelui Dreptăţii se luminează. Iar către aceasta: precum simţitoarea pîine înmulţeşte puterile trupului, aşa citirea dă sufletului putere. Că hrană duhovnicească este şi tare-l face pe suflet, şi mai statornic şi mai înţelept, nelăsîndu-l pe el să se prindă de patimile păcatelor, ci uşor şi întraripat făcîndu-l pe el la Cer îl mută” (Sf. loan Gură de Aur, Cuvîntul 29 la Facere). Pînă aici cel cu Gura de Aur. Iar alt învăţător -sfîntul loan Damaschin, de acelaşi folos care se face din citirea cărţilor grăieşte aşa: „Precum pomul cel răsădit lîngă izvoarele apelor, aşa sufletul cel adăpat din Dumnezeiasca Scriptură. Se îngraşă şi rodul copt îşi dă: Credinţa Ortodoxă, şi cu frunze de¬a pururea verzi – zic adică cu fapte plăcute fui Dumnezeu – se înfrumuseţează şi spre dumnezeiasca lucrare cea plăcută lui Dumnezeu şi spre vedenia cea netulburată, şi către cea netulburată dumnezeiască gîndire prin gînduri din Sfintele Scripturi ne alcătuim. Pentru că chemare a toată fapta bună şi întoarcere dinspre toată răutatea întru acestea aflăm. Şi iarăşi acelaşi, spre îndeletnicirea cărţii, îndemnîndu-ne zice: Să batem prea frumosul rai al Scripturii celei cu bun miros, prea dulce, prea frumos, care prin cîntările celor gînditoare de tot felul, de purtătoare de Dumnezeu păsări răsună urechile noastre şi atingîndu-se de inima noastră şi scîrba o mîngîie, iuţimea o alinează şi de bucurie pururea fiitoare o umple” (Sf. loan Damaschin, Cartea 4; pentru Credinţă, cap. 18). Pînă aici Damaschin.
    Iar ce fel de pagubă se izvodeşte din necitirea şi neştiinţa cărţilor, o arată sfîntul Atanasie al Niceii (iarăşi aceea şi sfîntul loan Gură de Aur), zicînd: „Precum cu neputinţă îi este pămîntului celui cu ploaia neadăpat ca să crească spice, măcar deşi de o mie de ori de s-ar semăna, tot astfel mintea neadăpîndu-se cu Dumnezeiasca Scriptură, nu-i este cu lesnire a face vreun rod (duhovnicesc) măcar şi o mie de cuvinte de ar turna cineva într-însa. Deci mare răutate este, a nu şti Scripturile şi ca un dobitoc nepriceput a fi, căci nenumărate răutăţi se nasc din neştiinţa Scripturilor. De acolo au răsărit vătămările cele mari eretice, de acolo viaţa negrijulie, ostenelile nefolositoare, orbiciunea sufletească, înşelăciunea diavolească. Căci precum cei orbi la ochii trupeşti nu pot să umble pe calea cea dreaptă, tot astfel şi cei ce nu ştiu Dumnezeiasca Scriptură, nici nu privesc la razele ei, adeseori se poticnesc şi a greşi pururea sînt siliţi” (Sf. Atanasie, Cuvînt la Sfînta Scriptură; aceasta şi la Gură de Aur la trimiterea lui Pavel). Pînă aici Atanasie şi Gură de Aur.
    Iar se învaţă omul bine şi cu Dumnezeiască plăcere a vieţui, din chipul celor ce mai înainte au vieţuit cu bunătăţi, pe care nu în alt fel poate cineva să le afle fără numai în istoriile Dumnezeieştii Scripturi, cele bisericeşti şi politice. Pentru aceea şi binecredinciosul împărat Alexandru Macedon, fiului său Leon înţeleptul îi rînduia, zicîndu-i în cartea „Vasile Macedon, 1″, – se aduce spre întărire de la Baronie -„Scripturile faptelor celor vechi totdeauna a le citi să nu te leneveşti, că întru acelea vei afla fără de osteneală pe cele ce alţii cu multă osteneală le-au aflat şi de acolo pe ale celor buni cele bune, iar pe ale celor răi pe cele rele lucruri le vei pricepe. La fel şi schimbările cele în multe feluri ale vieţii omeneşti şi răsturnările lucrurilor şi nestatornicia lumii acesteia, şi cea a împăraţilor lesnicioasă cădere o vei cunoaşte şi ca în scurt să zic: pe ale celor rele lucruri pedeapsa ce le urmează, iar pe ale celor bune răsplătirea o vei şti. Deci de cele rele vei fugi ca să
    nu te ajungă cumplita răzbunare (de la Dumnezeu), iar pe cele
    bune le vei iubi, şi cu singur lucrul le vei isprăvi pe ele întru
    sineţi, ca să te învredniceşti a cîştiga pentru dînsele
    răsplătirea cea bună”. Acesta este aşezămîntul fiului lui
    Macedon.

    3) Pentru povăţuirea aproapelui:
    Iarăşi Sfîntul „Apostol Pavel scrie către sfîntul Timotei, zicînd: „Toată Scriptura este de Dumnezeu insuflată şi folositoare spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre dojenire” (2 Tim. 3, 17). Creştinescul om dator este după Dumnezeiasca poruncă să iubească pe aproapele ca pe sineşi. Iar de trebuie să-i iubească ca pe sineşi, deci şi pe mîntuirea lui, ca şi pe a sa să o dorească şi s-o caute dator este. Pentru că acesta este cel mai încredinţat semn al dragostei celei adevărate, mai mult decît toate alte faceri de bine ce se fac trupului, adică: pe cel prost a-l învăţa, pe cel ce greşeşte a-l îndrepta şi pe sufletul cel ce piere a-l căuta şi a-l dobîndi spre mîntuire. Iar cel ce nu se grijeşte de mîntuirea aproapelui, nu-l iubeşte pe dînsul ca pe sineşi, nici nu are dragoste adevărată către Dumnezeu. Ci va zice cineva: îmi ajunge mie ca de sinemi să caut, iar nu şi de altul ! Destul îmi este mie ca de mîntuirea mea să-mi iau aminte, iar nu şi de mîntuirea altora să mă grijesc. Unuia ca acestuia îi răspunde Sfîntul loan Gură de Aur, zicînd,: (La năravnice învăţături către Corinteni, 25, 5; la Efes. 4; la Coloseni, 5; Filipeni, 2, 4): „De te vei lenevi de a purta grijă de fratele, nu vei putea într-acest fel să te mîntuieşti”. Şi iarăşi: „Măcar pe toate de le-am isprăvi, iar pe aproapele nu I-am folosi, nu vom intra întru împărăţie”. Şi iarăşi: „Nici o ispravă mare nu poate să fie, cînd dobîndă întru alţii nu şi-ar da. Nu este destul bărbatului îmbunătăţit îndreptarea sa spre mîntuire, dacă şi pe ceilalţi nu-i foloseşte şi nu-i îndreptează. „Pentru aceea iarăşi zice: „Fiecare să caute mîntuirea celor de aproape! Iar a căuta mîntuirea celor de aproape este a folosi unul pe altul, precum învaţă Sfîntul Apostol Pavel: „Să zidiţi fiecare pe aproapele” adică să-l folosiţi. Iar folosul se face uneori din viaţă îmbunătăţită, alteori din cuvînt, cînd omul nu numai singur cu Dumnezeiască plăcere vieţuieşte, ci şi pe alţii spre cea plăcută lui Dumnezeu viaţă îi povăţuieşte, cu cuvinte folositoare învăţîndu-i, îndemnîndu-i, dojenindu-i şi sfătuindu-i ca să se abată de la rău şi să facă bine”.
    Iarăşi va zice cineva: Nu sînt Dascăl, nici Preot, nici Duhovnic, nici păstor de suflete, nu mi se cade mie a învăţa pe cineva!
    Unuia ca acestuia îi răspunde Sfîntul Teofilact: „Să nu zici nu sînt Dascăl şi povăţuitor, pe alţii a-i învăţa şi a-i folosi nu sînt dator! Minţi, pentru că Dascălii nu ajung pentru povăţuirea tuturor cîte unul, ci, voieşte Dumnezeu ca fiecare să povăţuiască şi să zidească pe aproapele”-(La întîia trimitere către Solun ce-o aduce spre întărire de la Cornelie). Pînă aici Teofilact.
    Ci şi în Legea Veche, Sfîntul David, împărat fiind, oare n-a avut grijă de folosul celor de aproape? Oare nu i-a învăţat şi nu i-a povăţuit pe cei păcătoşi la lucruri bune? „învăţa-voi pe cei fărădelege căile Tale şi cei necredincioşi la Tine se vor întoarce” (Psalm 50, 15). Cu cît mai vîrtos noi fiii Noului Dar, a o face aceasta datori sîntem! Deci dacă datoria creştinească este aceasta: ca să înveţe unul pe altul şi să-i povăţuiască spre mîntuire, apoi cum se poate cineva să înveţe pe altul, dacă singur nu va fi iscusit întru Sfînta Scriptură, nici ştiind faptele cele vechi, cum va povăţui pe altul la calea cea dreaptă, singur el neştiindu-şi calea sa unde merge? La unul ca acesta se împlineşte pilda evanghelică: „Orb pe orb de va călăuzi, amîndoi vor cădea în groapă” (Matei 15, 14). Deci dar pentru acelea ce s-au zis mai înainte trei motive, de trebuinţă îi este fiecăruia citirea şi înţelegerea Dumnezeieştilor Scripturi şi ale celorlalte cărţi folositoare.”

    Apreciază

  15. Orthodox said, on noiembrie 22, 2015 at 4:10 pm

    Apreciat de 2 persoane

  16. ion hodor said, on noiembrie 22, 2015 at 4:20 pm

    Inteleg frate Saccsiv,de ce te-ai implicat in acest caz ,si nimeni nu si-ar dori asa ceva,insa sa nu confundam ,EI sant ERETICI,NU CRESTINI,si nici Pastorul FRATE,acestia sant Lupii in piele de oaie,care cuceresc Romania,punct,D-ZEU s-ai ajute,si s-ai lumineze

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 22, 2015 at 4:26 pm

      ion hodor

      Da, sunt eretici, am zis eu altceva?

      Apreciază

    • John said, on noiembrie 22, 2015 at 5:03 pm

      Ion hodor,tu ești un eretic și un prost mai mare ca ei.

      Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 22, 2015 at 9:08 pm

        John,
        ți-ai băgat nasul de sugar în altă țâță?

        Apreciază

      • john said, on noiembrie 22, 2015 at 10:39 pm

        andrei-d,ai ajuns cumva judecator si noi nu stim?Te crezi vre-o autoritate morala in domeniu sa judeci tu?Atentie marita,n judeca ca sa nu fii judecat,iar tu stii foarte bine asta.

        Apreciază

    • prisacaru alin ionut said, on noiembrie 23, 2015 at 1:16 pm

      Sfantul Isaac Sirul ne descrie foarte frumos acest sentiment, spunand: > (Filocalia vol. X, p.393-394, editia in limba romana)

      Apreciază

      • prisacaru alin ionut said, on noiembrie 23, 2015 at 3:11 pm

        inima plina de compasiune? Este o ardere a inimii pentru fiecare faptura: pentru oameni, pentru pasari, pentru animale, pentru taratoare, chiar si pentru diavoli. Gandul la ele ori vederea lor face pe Sfinti sa verse din ochi siroaie de lacrimi. Iar compasiunea adanca si intensa care stapaneste inima Sfintilor ii face incapabili sa suporte vederea celei mai mici rani, oricat de neinsemnate, facute vreunei fapturi : Pentru aceasta ei se roaga in tot ceasul cu lacrimi chiar si pentru animale, pentru dusmanii adevarului si pentru cei ce le fac rau

        Apreciază

  17. Radu said, on noiembrie 22, 2015 at 5:08 pm

    Ca sunt eretici sau nu conteaza dar nu foarte mult ideea e cum bine s-a mentionat in articol este CA ACEST PRECEDENT E PERICULOS SI LA NOI SE POATE INTAMPLA.
    Cred ca tot cineva i-a dat in gat la sistem cum se facea pe vremea lui Dej sau nea Nicu.

    Ar putea sa isi incerce sansa cu niste avocati dar e nevoie de ceva malai pentru asta.
    Sa ne rugam si sa ii intoarca Domnul de la erezie la Ortodoxie poate sa fie si o forma de avertisment o pedeapsa poate.
    Sa fie un avertisment pentru toti cei care isi planifica viitorul in minunatul occident.
    Romania cum e ea tot aici e mai bine.

    Sistemul ne vrea prosti si lasi oaia perfecta.

    „Fie painea cat de rea,tot mai buna in tara ta !”

    Apreciază

  18. dante said, on noiembrie 22, 2015 at 6:04 pm

    Intr-adevar, acei „crestini” din Norvegia sint eretici, pina aici nimic de comentat, insa copii lor sint copii lor, iar ceea ce fac norvegienii cu cetatenii lor se cheama nazism.
    Dar, hai sa zicem altfel: ce-ati face daca statul vine si-ti ia copilul pe motiv ca nu-i vaccinezi, si esti acuzat de rele tratamente aplicate minorilor?
    Nu cumva este acelasi lucru ca in Norvegia? Si asta se vrea implementat in Romania, o tara indepartata de acea tara nordica. Nu va bucurati si nu acuzati prea repede si usor, gindindu-va ca sinteti cumva la adapostul ortodoxiei.
    Dumnezeu ne-a lasat sa ne alegem singuri calea, liberul arbitru trebuie sa fie garantat fiecarui individ, fie ca e spre rai sau spre iad, insa atunci cind statul intervine cu bocancii in intimitatea ta se cheama ca esti incarcerat intr-un lagar de concentrare, unde nu ai voie sa faci decit ceea ce ti se spune.
    Numai fanaticii religiosi islamisti mai pot gindi asemenea statului norvegian, iata societatea orweliana a viitorului.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  19. o oarecare said, on noiembrie 22, 2015 at 7:36 pm

    Uraciunea pustiirii sta boiereste in locul care nu i se cuvine. Vai de cei care smintesc sufletele nevinovate ale copiilor! Dumnezeu sa-i ocroteasca pe acesti prunci si sa-i mangaie pe parintii lor.

    E de plans aceasta lume. E bolnava si habar nu are de asta. Se crede sanatoasa si se imbolnaveste din ce in ce mai grav de cancerul pacatului. Cauta, cred, cu lumanarea sa atate mania lui Dumnezeu.

    Apreciat de 1 persoană

  20. sherlock_holmes said, on noiembrie 22, 2015 at 8:32 pm

    Cred ca ce se intimpla in Norvegia,se va intimpla si in Romania si in alte parti.Elitele politice demonice ale SUA/UE/Israel,astfel alese si promovate dea lungul timpului ( a se vedea si Romania,unde pe zi ce trece,conducatorii sint din ce in ce mai indepartati de Hristos si valorile crestine ) duc o lupta acerba pentru pervertirea si distrugerea copiilor ( educatia sexuala si a perversiunilor aferente in scoli de la virste mici,indoctrinarea cu drepturile perversilor si nediscriminarea lor ,scoaterea lor de sub educatia familiei,mai ales a mamei,sa ne aducem aminte de ce spunea Aaron Ruso:

    la minutul 9.

    Ei stiu ca daca ii pervertesc pe copii sau tineri,lumea demonica devine si a lor.Vai de copiii lor!Oricum ii urasc pe copii,pentru simplul motiv ca ei inseamna viata si inocenta.Aceasta este o alta fata a acestor elite.sa o numim rapitorul de copii:

    Noi trebuie sa protestam si sa-i ajutam cum putem pe acesti romani,pentru ca li se face o nedreptate uriasa,noi ajutam niste parinti carora li se rapesc copiii de un stat ateu sau mai rau chiar.La fel daca un copil este atacat de un ciine,daca unui om i se fura ceva pe strada,daca o batrina are nevoie de ajutor…in nici un caz nu-i intrebam daca sint ortodocsi si dupa aceea ii ajutam sau nu,daca era asa,nu se mai cobora Dumnezeu pe pamint ( inlocuim ortodocsii cu evreii in ecuatie ).Daca dupa ajutor,se va gasi si un traitor crestin sa le vorbeasca de Hristos si de dreapta credinta mintuitoare in El,cu atit mai bine,Doamne ajuta.Daca nu,are Dumnezeu grija de oile Lui si cum sa le aduca in staul,la vremea potrivita.

    Apreciază

  21. doareu said, on noiembrie 22, 2015 at 8:51 pm

    Din nou mi-aduc aminte de coperta „The Economist 2015” si ce a fost sciris atunci:

    Flautul fermecat
    Prezența Flautului Fermecat în această temă a coperţii din 2015 este de-a dreptul tulburătoare. Flautul Fermecat din Hamelin este o legendă germană despre un om care a folosit fluierul său magic pentru a duce departe copiii din orașul Hamelin, copii ce nu au mai fost văzuţi niciodată.

    Pied Piper conduce copiii din Hamelin. Ilustrația de Robert Browning, “The Pied Piper of Hamelin”
    Acest personaj popular datând din Evul Mediu se spune că reprezintă fie moartea în masă, de ciumă sau în urma unei catastrofe, sau o mișcare de imigrație masivă. De asemenea, reprezintă perfect pe tinerii de astăzi care sunt “ademeniţi” și păcăliţi de “vocea” mass-mediei. În mod destul de convenabil, există un băiețel exact sub flautul lui Piper.

    Daca nu reprezenta ceva simbolic, ci ceva per-se, exact ceea ce se intampla, de exemplu, in acest caz (ca si in multe altele, daca e sa ne luam dupa linkurile articolului original)?

    Si ca veni vorba, de ceilalti 4 copii se stie ceva concret? Sau doar ceea ce s-a spus de catre autoritati?

    Apreciază

  22. o oarecare said, on noiembrie 22, 2015 at 9:05 pm

    SEMNUL FIAREI TOT MAI APROAPE DE NOI! ATENȚIE, ROMÂNE! 666 RFID MICROCHIP IMPLANT 2015

    Apreciază

  23. john said, on noiembrie 22, 2015 at 9:42 pm

    Iata si un comentariu care poate fi o concluzie pentru societatea de maine si ai caror tineri zombificati vor duce mai departe Credinta Stramoseasca.Doamne pazeste si apara!!!O intrebare de bun simt si un raspuns pe care multi postaci de pe aici il impartasesc,din pacate:
    Ioan Vultur D-le premier,cum sprijina statul familiile mixte ai caror copii sunt rapiti de catre celalalt stat?Cum ve-ti proceda in acest caz? https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children…/…
    Îmi place · Răspunde · 11 ore · Editat
    Matei Cristian
    Matei Cristian nu sunt rapiti, sunt doar luati de la niste idioti indoctrinati…ptr binele lor bineinteles, foarte bine face statul norvegian, de asa este unde este statul norvegian, pentru ca nu sunt toleranti cu fanaticii religiosi
    Îmi place · Răspunde · 1 · 11 ore
    Ioan Vultur
    Ioan Vultur Matei Cristian idiot esti tu cu ma-ta spaalat pe creier ce esti.
    Îmi place · Răspunde · 11 ore
    Matei Cristian
    Matei Cristian adevaratii „crestini”…exact ca tine, niste cacanari, daca nu este lumea de acord cu credinta lor, recurg la violenta, asta este religia, dovada sunt cruciadele si alte fapte impotriva umanitatii ale bisericilor, repet…tu nu ai facut acum decat sa demonstrezi ca am dreptate….ca voi trebuie sa fiti persecutati acum, cum au fost persecutati sute de ani si cei care au fost impotriva voastra in perioadele alea negre
    Îmi place · Răspunde · 11 ore
    Ioan Vultur
    Ioan Vultur Matei Cristian iti doresc sa treci in viata ta prin ce trec acesti parinti.
    Îmi place · Răspunde · 11 ore
    Matei Cristian
    Matei Cristian parintii aia si-au facut-o cu mana lor, si chiar ma bucur ca cineva in sfarsit se ia de acesti fanatici, este ptr binele copiilor, eu nu o sa trec prin asa ceva niciodata, pentru ca eu nu imi voi indoctrina copii cu basme si ritualuri, nu va calca niciodata intr-o biserica sau la o ora de religie, il voi invata eu asa informativ ….despre toate religiile, istoria lor…si atat

    Apreciază

  24. Sită Deasă said, on noiembrie 22, 2015 at 10:01 pm

    Reblogged this on Sită Deasă.

    Apreciază

  25. Alex said, on noiembrie 22, 2015 at 10:13 pm

    Fraților, este drept: “De omul eretic, după prima și a doua mustrare, depărtează-te” (Tit 3:10). Voi nu știți, dar aflați acum că, fără voia mea și din cauza unui concurs rapid de ȋmprejurări, m-am trezit odată ȋn casa unor adventiști, unde trebuia să rămân peste noapte. Ce credeți că făcură dânșii, la un semn, luându-mă prin surprindere? M-au ȋnconjurat, cu mic, cu mare, fiind toți “ȋnarmați” cu Biblii (ei se cred “profesori ȋn Biblie”, nu?). Scopul? Evident, convertirea mea la secta lor sâmbătară. Realitatea brută (sau brutală, dacă vreți așa) nu putea fi decât una singură: ei erau mulți (legiune), iar eu…singur cuc și fără studii teologice, fără instructaj bisericesc, fără cultură spirituală, la urma urmei fără niciun reazem. M-am ȋntrebat și eu, ca Dănilă Prepeleac: “Ei, ei, acum ce-i de făcut?”. Cum ce? Imediat mi-am amintit că aveam, de fapt, cel mai scump dar la dispoziție: glasul permanent al lui Dumnezeu din orice om (cununa Creației Sale), fie el drept, fie păcătos, fie deștept, fie prost, fie ȋnțelept, fie nebun, fie ortodox, fie eterodox! CONȘTIINȚA, dragii mei! Aceasta nu poate fi antrenată, nici școlită. Deoarece te naști cu ea la pachet, trebuie doar s-o folosești…Dar să revin: dumnealor tot frunzăreau Scriptura și mi-o deschideau la diverse capitole și versete, dar niciodată unde trebuia! – iată de ce eu am constituit tabăra ȋnvingătoare (la argumentație). De exemplu, ei susțin ȋntruna că Fiara apocaliptică trebuie echivalată cu…ziua de Duminică!?!? Că Antihrist ar fi…papalitatea, adică o ditamai instituția, nu un om extrem de puternic, stăpânit direct și intregral de duhul satanei, plus de naționalitate evreiască. Că cei doi martori ai lui Hristos din Apocalipsă vor fi…Vechiul și Noul Testament, ȋn loc de sfinții ce n-au gustat ȋncă moartea: Ilie și Enoh. Nu m-au prins chiar ȋntr-o ipostază precară intelectual, așa că nu mi-a venit greu să demolez edificiul fragil al rătăcirii lor. Dar dacă aș fi fost vreun prof. univ. dr. docent ȋn Teologie Ortodoxă? Oricum, la un moment dat, pe unul dintre ei l-a luat gura pe dinainte: “Ia uitați, omul ăsta știe ce este Fiara!” – ceea ce mi-a creat impresia că ei nu sunt siguri de propria lor interpretare, fixată ȋn mintea lor prin intoxicare pastorală sistematică. Ȋn mod previzibil, n-au mai dorit ulterior să aibă de-a face cu prostul fără carte.
    Eu ȋmi voi permite, ȋntr-un viitor nu prea ȋndepărtat, riscul imens de a sfida porunca divină transmisă prin Apostol, adică mă voi apropia – de unul singur, fără știrea și fără autorizarea clerului nostru ortodox – de acei rătăciți (care fac parte dintr-o singură comunitate, una anume, deci nu voi viza toată suflarea adventistă din țară, căci mi-ar fi, practic, imposibil), ȋn sensul de a mă zbate ca să-i smulg pentru totdeauna din ghearele prea-vicleanului, nu pentru a intra ȋn “biserica” și ȋn “casta” lor. M-a cuprins, totuși, mila de ei, gândindu-mă ce s-ar fi ȋntâmplat dacă aș fi avut neșansa de a mă fi născut printre ei…Dacă Dumnezeu va dori să izbăvească acele suflete răpite de ȋnșelător, atunci voi izbuti, dacă nu, nu! Desigur, se subȋnțelege că ei trebui să-și dorească primii, ȋn mod conștient, lepădarea ȋnvățăturilor pierzanice și pătrunderea ȋn adevărata Casă a Domnului (prin Taina sfântului botez ș.a.m.d.). Mai ȋntâi ȋnsă, se cuvine să-mi scot cât mai multe bârne din proprii mei ochi și de abia după aceea…Dacă ați vrea să mă ajutați, cu atât mai bine! N-ar fi floare la ureche cu cerbicia lor (pe care eu, unul, o cunosc bine), dar merită ȋncercat! Ȋntr-adevăr, ȋn condițiile actuale, catolicii și protestanții se află, fără ȋndoială, ȋn afara Bisericii și ȋn afara mântuirii, dar nu și ȋn afara razei de acțiune a bunăvoinței Celui de Sus! Ȋn cazul lor, există o portiță, câtuși de ȋngustă, dar contează că există! Ȋmpotriva pronosticurilor noastre sceptice și categorice, chiar și printre păgâni se pot produce surprize delicioase (de curând, ați văzut că un japonez – actorul și maestrul ȋn arte marțiale Cary-Hiroyuki Tagawa – s-a botezat ȋn Biserica Ortodoxă Rusă, ceea ce n-ar trebui să ne mire: “Se va propovădui această Evanghelie a Ȋmpărăţiei (Cerurilor) în toată lumea, spre mărturie la toate neamurile, şi atunci va veni sfârşitul” – Matei 24:14). Ȋn schimb, pentru atei (eu n-am fost departe cu sufletul de ateism până la 20 de ani, dar influența unui slujitor al Domnului m-a readus la Viață; m-am născut ȋntr-o familie ortodoxă, dar convingerile ulterioare, formate ȋn adolescență, păreau să-mi ȋnăbușe această neprețuită calitate de a fi botezat ȋn dreapta credință), fiind cei mai ȋnverșunați dintre pământeni, totu-i deja pecetluit. Chiar și cel mai păcătos dintre ortodocși, dacă i-ar arunca ȋn groapă, de vii, și i-ar astupa cu pământ, n-ar greși cu nimic; oricum, nu s-ar mai putea face nimic salvator pentru ei, așa că – o fi sau nu moral și umanitar ceea ce voi zice imediat – viața lor ȋn trup este zadarnică (“Ateii s-au născut, dar s-au născut degeaba” – Petre Țuțea). Indiscutabil, aceștia semnifică o cauză iremediabil pierdută…
    Dacă tot am pomenit de marele nostru gânditor ortodox, ȋmi place foarte mult următoarea lui cugetare: “Se spune că intelectul este dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul este dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul”.
    Harul Domnului Iisus Hristos cu voi, cu toți! Amin.

    Apreciat de 1 persoană

    • doareu said, on noiembrie 23, 2015 at 8:25 pm

      @Alex

      Mai intai „Chiar și cel mai păcătos dintre ortodocși, dacă i-ar arunca ȋn groapă, de vii, și i-ar astupa cu pământ, n-ar greși cu nimic; oricum, nu s-ar mai putea face nimic salvator pentru ei”… la fel cum nu se mai putea face nimic nici pentru talharul de pe cruce, nici pentru Sfanta Taisia (care cateva ore intr-o noapte s-a cait de pacatele sale), nici pentru un alt talhar pomenit in proloage (care pe patul mortii a plans pentru pacatele sale, si… panza / batista / stofa cu care si-a sters lacrimile a cantarit mai mult in balanta judecatii decat toate pacatele sale si s-a mantuit)… nici pentru ei nu se mai putea face nimic, nu? Si probabil mai sunt si altii, mantuiti in al 50-lea minut al celui de-al 12-lea ceas, ca sa spun asa.

      Vei spune ca acestia nu erau atei. Dar stim noi ca nu erau atei? Sau stim noi daca vreun ateu nu se va converti pe patul de moarte, sau poate chiar cu mult inainte de asta, pentru rugaciunile vreunui sfant, sau vreunei rude apropiate, sau pur si simplu din marea si nespusa mila a lui Dumnezeu, care „nu doreste moartea pacatosului”? De asta pacatul uciderii este foarte mare, pentru ca il lipsesti pe om de viata de aici, dar si de posibilitatea caintei, a indreptarii, si, in multe cazuri, a mantuirii.

      Cat despre faptul ca iti vei permite sa incerci sa-i convertesti pe aceia… in primul rand iti spun ca nu-ti trebuie stirea sau acordul clerului nostru ortodox, dar ar fi bine sa ai acordul si binecuvantarea duhovnicului tau. Eu ti-as spune s-o lasi balta de pe acum cu vorbitul, si sa dai inainte cu rugaciunea pentru intoarcerea lor. Un părinte din Grecia, părintele Epifanie de la Atena, zicea într-o carte: „să vorbesti mai mult lui Dumnezeu despre copiii tăi, decât copiilor tăi despre Dumnezeu”. Adică îi îndemna pe părinti să stăruie în rugăciune. (paragraf preluat de aici: http://www.sfaturiortodoxe.ro/p_iulian.htm). Cred ca putem inlocui cuvintele „copiii tai” cu „ereticii”. Dar daca tu vrei sa faci si fapte palpabile, macar cere binecuvantarea duhovnicului.

      Totusi, iti mai spun cateva lucruri, majoritatea prin care vreau sa te opresc de la aceasta incercare, deoarece o consider… neinspirata.

      Mai intai, consider ca si daca ai credinta tare, si nu te vor aduce ei pe tine la secta lor (Doamne fereste!), tot te vor tulbura cu ideile lor, si cele auzite ar putea sa te nelinisteasca pentru mai mult timp.

      Apoi, Sfantul Grigorie Dialogul, spunea: „Mai mare minune decat rugaciunea este propovaduirea cuvantului, adica a ajuta cu cuvantul invataturii, ca, a intoarce pe pacatosi la pocainta mai mult este decat a invia un mort. Ca intru inviere se scoala trupul si iarasi moare, iar intru pocainta se scoala sufletul, care vietuieote in veci. Dar, inca si din Evanghelie poti cunoaste cu adevarat grairea aceasta. Ca, iata, a inviat Dumnezeu pe Lazar trupeste, dar Scriptura nu ne spune ce a facut trupul inviat al lui Lazar. Insa a inviat Dumnezeu sufletul lui Pavel; si cate n-a facut sufletul lui Pavel! A facut puteri multe cu invataturile sale!” Asa ca gandeste-te bine la ce fel de munca te „inhami.” Mare, intr-adevar, foarte mare va fi si rasplata, dar si munca enorma.

      Am citit intr-o carte ca daca vorbesti tu fara sa vorbeasca si Dumnezeu cu tine, aude urechea si – eventual – intelege mintea (celui care te asculta), dar nu se aprinde inima lui, si astfel cuvatul tau ramane fara rod. Trebuie ca o data cu tine sa vorbeasca si Dumnezeu, ca sa se aprinda inima omului si sa doreasca sa faca ceea ce-l inveti. Probabil de-asta ascultam cu mai mult drag si mai usor predica si indemnurile personale ale unui duhovnic fara studii, din manastire, decat ale unui preot cu 10 doctorate (exista si exceptii, dar… sunt exceptii). Asadar, cred ca va trebui sa te curatesti mai intai pe tine de eventualele patimi si pacate, caci nu stiu daca poti sa vindeci pe unii de o boala mai rea, atata vreme cat nu te poti vindeca pe tine de una mai usoara. Stii citatele „doctore vindeca-te pe tine insuti” si „poate un orb sa calauzeasca un alt orb? Oare nu vor cadea amandoi in groapa?”

      Si ultima idee: probabil toti ne-am gandit, si majoritatea am si incercat sa intoarcem vreun eretic la credinta. Sa analizam putin, oare nu este asta o dovada de mandrie, de o mandrie fina si destul de greu de sesizat? Adica ne consideram destul de vrednici si iscusiti ca sa realizam un astfel de lucru… asta in pofida faptului ca sunt destui sfinti, duhovnici contemporani din manastiri, preoti, si alti oameni alesi ai lui Dumnezeu, cu traire si cu o viata duhovniceasca mai mare decat a noastra, care nu au incercat vreodata sa faca asa ceva. Bineinteles, daca venea vorba despre erezii spuneau ce au de spus, daca veneau ereticii la ei le raspundeau, sau li se impotriveau daca graiau hule, dar nu se duceau ei peste eretici acasa ca sa incearca sa-i converteasca. Si noi vrem sa facem asta, ne consideram mai intelepti, mai iubitori, mai priceputi decat ei? Fiecare trebuie sa-si analizeze sufletul si sa vada daca nu este de fapt mandria cea care ne impinge sa facem asta, si nu dragostea de aproape.

      Inchei cu ce am inceput: vorbeste inainte de toate cu duhovnicul tau despre aceasta dorinta a ta. Eventual fa si o rugaciune inainte, scurta, simpla, dar sincera, din inima: „Doamne, pune in mintea si in gura duhovnicului meu, raspunsul care este de folos.”

      Apreciază

      • Liliana said, on noiembrie 24, 2015 at 2:11 pm

        Alex,
        As vrea sa te rog sa iei binecuvintare de la un parinte-duhovnic bun daca vrei sa dialoghezi-in numele Mintuitorului-in haita de indraciti,adica de sectari.Stiu de la un parinte imbunatatit duhovniceste ca acestia sint controlati de demoni foarte puternici.Esti tu asa de pregatit duhovniceste ca sa te duci sa-i provoci si sa stai de vorba cu diavolii arhiconi?Daca te provoaca ei si nu poti evita relationarea cu sectarii-poti sa-ti faci cruce si sa le raspunzi…Mai bine,evita-i,iesi din mijlocul lor…
        Roaga-te mult,in taina,launtric pentru ca sa-i intoarca Dumnezeu la bunatate si la rugaciune.
        Tie iti este mila de sufletele lor-pe buna dreptate!-asa-i crestineste.Doar sint suflete de oameni,nemuritoare,care se vor chinui vesnic…Dar esti destul de viteaz si priceput sa-i scoti din iad?!Mai ales ca ei au mintea cotropita de vrajmasi care ii si mina pe drumuri,fara tihna,sa mai aduca si pe altii in iad…
        Vezi,similar ar fi ,ceea ce tu doresti sa faci,cu plecarea la pustie.Fara bincuvintarea parintelui duhovnic,nu se pleaca.L-ar face praf diavolii pe cel ce ar indrazni.Poate ai citit Patericul Lavrei Pecerska?E acolo un caz…
        Si Sfintul Prooroc David cerea lui Dumnezeu sa-l ascunda in spatele aripilor Lui,cind il razboiau vrajmasii(dracii).
        Iarta-ma pentru aceasta a mea indrazneala.Dumnezeu sa-ti ajute,sa te pazeasca,sa te mintuiasca!

        Apreciat de 1 persoană

  26. minionita said, on noiembrie 22, 2015 at 10:13 pm

    Nu mai bateti apa in piua ca sunt eretici fiindca acuzatia e „crestinism radical”. Deci oricine crede in Iisus e vizat, eretic sau nu. Mie tot nu imi vine sa cred ca astea sunt povesti reale, in sensul nu ca bietii oameni ar minti dar e greu sa cred ca exista asemenea psihopati. Pe langa astia, filmele de groaza sunt povesti pentru adormit copii.
    Pe masura ce trece timpul imi dau seama ca in ciuda tuturor pacatelor noastre Dumnezeu nu ne-a lasat de izbeliste. Inca mai suntem relativ normali. Adica in momentul in care vine un tampit si spune ca tara ta e una din putinele in care nu exista lege care sa incrimineze agresiunea sexuala impotriva animalelor si tu te intrebi de ce ar fi nevoie de asemenea absurditate inseamna ca inca esti sanatos la cap.

    Apreciat de 1 persoană

  27. Sită Deasă said, on noiembrie 23, 2015 at 9:35 am

    Un doctor din America acuză: mai mulţi doctori au fost ucişi pentru că aceştia au descoperit adevărul despre unele vaccinuri!

    https://sitadeasa.wordpress.com/2015/11/23/un-doctor-din-america-acuza-mai-multi-doctori-au-fost-ucisi-pentru-ca-acestia-au-descoperit-adevarul-despre-unele-vaccinuri/

    Dr. Ted Broer, care spune (în opinia sa) adevăratul motiv pentru care doctorii de medicină alternativă au fost eliminaţi: nedescoperirea adevărului despre toxicitatea vaccinurilor.

    Deci, se pare că medicii ucişi în Florida au aflat că enzima Nagalase este adăugată intenţionat în vaccinuri pentru imunizarea populaţiei.

    Nagalase, conform Institului de Diagnostic şi Cercetare a Sănătăţii, este o enzimă extracelulară secretată de celulele canceroase în procesul de invazie tumorală. De asemenea, enzima Nagalase oprește vitamina D de a se lega de proteina ​​Gc, acest lucru împiedicând abilitatea naturală a corpului uman de a distruge celulele canceroase.

    Nagalase se găsește și în concentrații foarte mari la copiii cu autism şi se pare că marile corporaţii farmaceutice o pune şi în vaccinurile noastre. Acest lucru previne organismul în utilizarea vitaminei D necesare pentru a lupta împotriva cancerului şi de a preveni autismul. Nagalese pur şi simplu dezactivează sistemul imunitar.

    Aşadar, Oculta Mondială nu i-au ucis pe aceşti medici deoarece ei ar fi găsit leacul pentru cancer sau au tratat cu succes autismul, ci i-a omorât pentru că aceşti doctori au avut dovezi că unele vaccinurile cu care sunt injectaţi copiii noștri cauzează cancer și autism. Dacă acest lucru ar fi adevărat, această ar însemna că Oculta Mondială ar face lucrul acesta cu bună știință și intenționat.

    Apreciază

  28. lastunnegru said, on noiembrie 23, 2015 at 6:25 pm

    Imagini de la protestul parintilor din mai in Norvegia impotriva Barnevarn. Sute de oamani au participat la Oslo in fata parlamantului Norvegian printe care multi parinti indurerati care plangeau si vroiau sa spuna cum cei de la Barnevarn le-ai rapit copii.

    Anger grows at Norwegian child protection services

    Apreciază

  29. Paul222 said, on noiembrie 23, 2015 at 10:33 pm

    Oameni buni, defapt problema este ca tot sistemul nu e doar corupt, ci e profund satanic, de la lucratorii sociali pana la politisti si judecatori. Copii sunt efectiv rapiti pentru a fi dati spre adoptie cuplurilor de homosexuali care platesc bani grei sau mai rau pentru ritualuri satanice, unde sunt violati si chiar omorati. Tot vestul este efectiv condus de satanisti pedofili. Sunt efectiv mii si mii de cazuri in toata lumea, cele mai multe in SUA, Anglia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Norvegia. A aparut chiar si un documentar pe tema asta disponibil aici http://medicalkidnap.com/2015/07/21/child-sex-trafficking-through-child-protection-services-exposed-kidnapping-children-for-sex/ site dedicat rapirilor „medicale”. Eu personal nu pot decat sa sper ca va veni mai repede Iisus Hristos sa sfarseasca aceasta lume decazuta dar in acelasi timp imi doresc sa mai am ani de pocainta (ce paradox!).

    Si inca un link pe tema asta http://www.thecommonsenseshow.com/2014/05/18/your-child-is-not-safe-from-the-global-elites-child-trafficking-rings/

    Acum cum putem sa strigam noi in gura mare aceste adevaruri fara sa fim luati in deradere sau sa fim etichetati ca nebuni???

    Apreciază

  30. Paul222 said, on noiembrie 23, 2015 at 10:48 pm

    Apreciază

  31. Paul222 said, on noiembrie 23, 2015 at 10:53 pm

    Apreciază

  32. Paul222 said, on noiembrie 23, 2015 at 10:58 pm

    Au asasinat-o dupa ce a facut aceste dezvaluiri! De pe Wikipedia:

    Schaefer died at her home near Turnerville, Georgia in Habersham County on 26 March 2010 along with her husband of 52 years, Bruce Schaefer. Police concluded the deaths to have been a murder–suicide perpetrated by her husband.[2][8][9] Before her death, she published and promoted the report „The Corrupt Business of Child Protective Services”,[10] leading to conspiracy theories surrounding her murder.[11] Upon her death, fellow State Senator Ralph Hudgens eulogized her as „almost like a rock star of the Christian right”.[7]

    Apreciază

  33. Paul222 said, on noiembrie 23, 2015 at 11:07 pm

    Scuze am scris mai sus ca e documentar dar nu e documentar e interviu insa e foarte interesant si merita vazut. Cica in Los Angeles, din 5000 de copii luati de la familii, aproap 600 au fost omorati sau au murit in casele unde au fost pusi. Iar 1000 de violatori condamnati au fost aprobati ca parinti adoptivi, si asta numai in Los Angeles! Va dati seama ce se intampla in America… Dumnezeule mare mi se face rau

    Apreciază

  34. Alex said, on noiembrie 24, 2015 at 12:47 am

    Observ, cu uimire și amărăciune, că s-a acreditat o idee periculoasă pe acest topic, care sugerează “necesitatea” unei solidarizări, pe principii umanist-emotive, cu “frații noștri creștini” din desișul sectar. Cumva ȋncepem să uităm sau să bagatelizăm canoanele apostolice?…Dacă chiar ne ȋnduioșăm ȋn privința lor și vrem sincer să-i ajutăm, atunci soluția nu poate fi decât una singură: cea pe care am descris-o ȋn postarea mea de mai sus!
    Presimt că ȋncet, dar sigur, vom deveni ținta unui cumplit tertip al potrivnicului nostru, “ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși” (Matei 24:24).
    Convenim cu toții că, ȋn vremurile de pe urmă, va exista pe pământ și va deveni obligatoriu pentru toți oamenii, drept cult oficial, un singur sistem religios, anume religia personală a lui Antihrist. Literatura patristică ne indică două direcții de urmărit: această megaconstrucție unică și nefirească va fi plăsmuită ori pe calea sincretismului religios (care va include, ȋn mod silnic, și ipostasul cleric-instituțional al Ortodoxiei), ori prin eliminarea brutală a tuturor credințelor existente, la ora actuală, pe Glob. Una din două! –am putea crede, instinctiv. Eu ȋnclin ȋnsă să admit ambele variante, așa cum și alte fenomene antagonice coexistă, de pildă ȋncălzirea globală și răcirea globală. Paradoxal, Antihrist va avea grijă ca mulți pământeni să creadă ȋn continuare ȋn Dumnezeu, altfel n-ar avea cum să se prezinte ȋn fața lumii drept Hristos revenit pe norii cerului, “conform profețiilor”. Adevăratul Hristos, Mântuitorul nostru, ne-a avertizat ȋnsă cu gravitate: “Vedeți să nu vă amăgească cineva” (Matei 24:4). Iată explicația simplă pentru care nu-mi permit să exclud din vedere sincretismul religios. Pe de altă parte, ȋnăbușirea prin forță a tuturor religiilor, “printre care” și ortodoxia (de data asta, scrisă cu minusculă, fiind lesne de ȋnțeles de ce), le poate inocula creștinilor (sau ortodocșilor; termenii sunt sinonimi, deci sintagma “creștin ortodox” denotă un pleonasm, care n-ar mai trebui folosit, de aceea eu le propun capilor Bisericii noastre să renunțe la titulatura de “Calendar creștin ortodox” și s-o adopte pe cea de “Calendar creștin”) tentația de fraternizare cu ereticii (tertipul de care am pomenit mai sus), pe motiv că “și noi, și voi suntem amenințați cu samavolnicia, prigoana și exterminarea, deci avem un dușman comun: satana”. Acest din urmă subiect (violențele și atrocitățile care ne vor viza pentru “vina” de a ne fi născut creștini) trebuie tratat cu maximă atenție. Oare ne scapă chintesența creștinismului??? (binomul suferință + mucenicie). De ce vă temeți, fraților, pentru copiii voștri? Ați uitat de martirii Brâncoveni? Dacă ați vizionat serialul “Cuceritorul”, atunci ați aflat că marelui rege (nota bene, păgân) Gwanggaeto cel Mare i-au murit, uciși, mama, sora, fratele, soția și cei mai buni prieteni, dar, deși era profund ȋndurerat și adesea descumpănit, n-a renunțat la crezul lui național, politic, social și confesional, urmându-și visul până la capăt.
    Ne-am pierdut simțul orientării duhovnicești? Oare să nu mai știm noi că, până nu vor fi completate rândurile ȋngerilor, ȋn locul celor căzuți odată cu ȋncepătorul ȋn păcat, Domnul nu Se va ȋntoarce? Cetele ȋngerești se compun dintr-o mulțime de sfinți, suiți la Ceruri de-a lungul secolelor, dar nu vor fi complete fără o categorie anume, ba chiar aparte – care să fie aceea? “biruitorii Fiarei şi ai chipului ei şi ai numărului numelui ei” (Apocalipsa 15:2). Ȋnșiși sfinții din vechime au profețit că aceștia “vor fi mai mari decât noi și părinții noștri”, adică se vor ȋnvrednici de cea mai ȋnaltă cinste ȋnaintea lui Dumnezeu. Dar cine vor fi “biruitorii Fiarei” ? Ne lămurește tot Apocalipsa – 20:4 “sufletele celor tăiaţi pentru mărturia lui Iisus şi pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat Fiarei, nici chipului ei, şi nu au primit semnul ei pe fruntea şi pe mâna lor”. Care va fi răsplata și menirea lor? Zice mai jos, la 20:6 “vor fi preoţi ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos şi vor împărăţi cu El mii de ani (nota mea: adică veșnic) ”. Ați ȋnțeles ce vreau să reliefez? NU VĂ SPERIAȚI DE FĂRĂDELEGILE, BRUTALITĂȚILE ȘI CRIMELE FIAREI ȘI NU REFUZAȚI, ATÂT VOUĂ ȊNȘIVĂ, CÂT ȘI COPIILOR VOȘTRI, ȘANSA UNICĂ A MUCENICIEI DE LA SFÂRȘITUL LUMII.

    Mă rog, cunoașteți și faptul că o mare parte dintre cei “care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi ţin mărturia lui Iisus” (Apoc. 12:17) – adică rămășița demnă și neabătută (ȋn formulă mixtă: cler-mireni) care va constitui Biserica Ortodoxă ȋn vremea lui Antihrist – vor fi siliți să fugă (nicidecum din…lașitate, ci fiindcă Domnul Ȋnsuși va dori să-i ocrotească) și să se adăpostească ȋn cele mai ostile zone ale planetei (Apoc. 12:6), ȋncepând din momentul ȋn care “va înceta jertfa cea de-a pururi (nota mea: Sfânta Liturghie) şi va începe urâciunea pustiirii” (Daniel 12:11). Foarte important: nici ȋn acele condiții mucenicia nu va fi exclusă, dar ea se va manifesta mai ales prin limitele extreme de supraviețuire fizică și de tribulație ascetică, iar “cel ce va răbda până la sfârşit, acela se va mântui” (Matei 24:13). Cei mai curajoși din acea rămășiță, fiind “nebuni pentru Hristos”, vor alege de bună voie să rămână “ȋn lume”, pentru a ȋnfrunta fățiș treimea ȋntunericului (Satan-Antihrist-Proorocul Mincinos) și pe lacheii ei, acceptând să plătească chiar prețul suprem, adică vor ȋmbrățișa mucenicia propriu-zisă. Automat, și răsplata lor va fi mai multă ȋn Ȋmpărăția Cerurilor. Dar pe noi trebuie să ne preocupe ȋn primul rând să ajungem “acolo”, fără să ne forțăm propriul destin, fiindcă numai Dumnezeu știe rostul și puterea fiecăruia dintre robii Lui.

    PS: Mii de evrei se vor creștina ȋn timpul dictaturii lui Antihrist, iar unii dintre ei vor ȋmbrăca hainele muceniciei. Ironia sorții, nu?

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 24, 2015 at 12:19 pm

      Alex

      „Observ, cu uimire și amărăciune, că s-a acreditat o idee periculoasă pe acest topic, care sugerează “necesitatea” unei solidarizări, pe principii umanist-emotive, cu “frații noștri creștini” din desișul sectar. Cumva ȋncepem să uităm sau să bagatelizăm canoanele „___calmeaza-te in elanul tau Purist !
      Nu vrea nimeni aici sa ne amestecam cu sectarii ci e vorba pur si simplu de MILA de paropaele cazut intre talharii diavolesti.
      Nu trebuie sa ramana crestinul ortodox( sorry pentru mine se IMPUNE precizarea caci „ortodocsi” sunt si unii evrei si „crestini” isi zic si sectarii sau erecticii care accepta in felul lor pe Hristos) INSESNIBIL, de piatra fata de suferinta acelor copii, care vor fi trimisi la strcacoiuen TOTALA si desavrasita privati fiind si de elementara grija si ocrotire fizica parinteasca.
      UNDE ai auzit tu ca Hristos sau Sfintii ne-au invatat sa ramanem nesimtiti fata de suferinta INTREGII FAPTURI oameni buni sau rai, eretici sau drepti, animale ?
      Ai citit ce spune Sf Isaac Sirul citat mai sus de alin priscaru, si NU numai Sf Isaac spune asa ci INTREAGA BIserica cu el in Duhul Sfant ! :

      ______”inima plina de compasiune? Este o ardere a inimii pentru fiecare faptura: pentru oameni, pentru pasari, pentru animale, pentru taratoare, chiar si pentru diavoli. Gandul la ele ori vederea lor face pe Sfinti sa verse din ochi siroaie de lacrimi. Iar compasiunea adanca si intensa care stapaneste inima Sfintilor ii face incapabili sa suporte vederea celei mai mici rani, oricat de neinsemnate, facute vreunei fapturi : Pentru aceasta ei se roaga in tot ceasul cu lacrimi chiar si pentru animale, pentru dusmanii adevarului si pentru cei ce le fac rau”_______

      CUM ai vrea tu in afara de rugaciune sa se manifeste mila noastra fata de acei oameni in suferinta? sa tacem, sa ne facem ca nu-i vedem cum se chinuiesc, sa trecem pe langa chinul acelor copii ca si cum nu ne-ar privi?
      macar atat sa facem si noi, sa PROTESTAM cu cuvantul si sa aratam URACIUNEA si IMENSA NEDREPTATE care se face acelor copii si parintilor lor ! atat macar, sa MARTURISIM si noi IMPOTRIVA acelei rautati perverse daca altfel nu ii putem ajuta.

      noi nu ne imparatsim de erezia lor pentru atata ci FRATERNIZAM cu SUFERINTA lor umana fara sa ne pierdem/amesetcam cu ei credinta din cauza asta ba dimpotriva tocmai din cauza ca CREDINTA noastra nu sufera nedreptatea facuta niciunei fapturi si ne impinge sa cautam sa consolam, sa ajutam si noi cu cat de putin putem ca niste oameni ce suntem si noi si ei

      ce spune pilda samarineanului milostiv? pentru CINE crezi ca a fost ea lasata noua de Hristos si CARE e intelesul ei aplicat la aceasta situatie? sau crezi ca Pildele si Scriptura sunt relative doar la acele vremuri si evenimente? n-ai citit ca „cerul si pamantul vor trece dar CUVINTELE Mele NU vor trece? Scriptura e plina de cuvintele Lui Dumnezeu !
      S-a molipsit cumva de iudaism/erezia celui cazut intre talhari samarineanul? sau Levitul si preotul se molipseau de „necuratie” daca ar fi atins acel om cazut intre talhari si crezut de ei mort?

      desigur suntem ATENTI la riscuri si nu suntem ignoranti despre ecumenism si erezia globalizarii si relativizarii Credintei , dar asta nu inseama ca trebuie sa ne piérdem si MILA fireasca fata cel cel in suferintza ORCINE ar fi el.

      CINE a chemat aici pe blog la „infratirea” ideologica cu acei oameni? noi aici am strigat impotriva NEDREPTATII SUFERINTEI pricinuite lor ca oameni. sau ti se pare ca crestinul trebuie sa se ocupe doar cu teoria abstracta cand langa el sunt macelariti alti oameni caci asta se va intampla cu acei copii ajunsi in mainile sistemului indracit de pervertire TOTALA a lor?

      si nu te teme, in vremea lui anticrist MAI MULT decat acum cei ai Lui Hristos se vor deosebi FIRESC pe sine de GLOATA inselatilor, si asta de la sine prin dinamica fireasca duhovniceasca care apropie pe cele ce sunt de un duh si DESPARTE pe cele care sunt potrivnice.

      Apreciază

    • Mirela said, on noiembrie 24, 2015 at 1:50 pm

      Alex

      Spui: „Observ, cu uimire și amărăciune, că s-a acreditat o idee periculoasă pe acest topic, care sugerează “necesitatea” unei solidarizări, pe principii umanist-emotive, cu “frații noștri creștini” din desișul sectar. Cumva ȋncepem să uităm sau să bagatelizăm canoanele apostolice?”

      Părerea mea este că observi prost. Sau ce crezi tu, pe ortodox trebuie să îl doară în fund de eretic şi de necazurile lui? Dacă moare de foame, să nu-l hrănim, ci să îl lăsăm să crape (se mai curăţă lumea de un netrebnic), dacă e căzut în canal, să punem capacul, iar dacă i se iau samavolnic copiii, să nu ne pese? Asta-i ortodoxia bazată pe „canoanele apostolice”, nu pe „principii umanist- emotive”?
      A zis cineva să ne rugăm ÎMPREUNĂ cu ereticii, ca să fie restituiţi acei copii familiei? Care-s canoanele pe care le bagatelizăm, reacţionând la o ticăloşie a statului norvegian?

      Mai spui: „Oare ne scapă chintesența creștinismului??? (binomul suferință + mucenicie). De ce vă temeți, fraților, pentru copiii voștri? Ați uitat de martirii Brâncoveni?”

      ALOOOO!!!! Să-ţi fie sodomizaţi copiii, să îţi fie crescuţi în spirit antihristic e tot una cu mucenicia pentru Hristos? Sodomizarea+ îndrăcirea e cale spre rai, cum a fost mucenicia Sfinţilor Brâncoveni?

      Întrebi: „Ne-am pierdut simțul orientării duhovnicești?”

      Cu aşa idei, mă întreb dacă ai avut ce să pierzi!

      Spui: „Cei mai curajoși din acea rămășiță, fiind “nebuni pentru Hristos”, vor alege de bună voie să rămână “ȋn lume”, pentru a ȋnfrunta fățiș treimea ȋntunericului (Satan-Antihrist-Proorocul Mincinos) și pe lacheii ei, acceptând să plătească chiar prețul suprem, adică vor ȋmbrățișa mucenicia propriu-zisă. Automat, și răsplata lor va fi mai multă ȋn Ȋmpărăția Cerurilor. ”

      Înţeleg bine? Spui că unii vor fugi prin pustietăţi şi vor mucenici prin îndurarea frigului şi a altor privaţiuni (de acord cu tine), DAR cei mai curajoşi vor rămâne în oraşe şi sate, ca să se lupte direct cu antihrist şi cu sistemul lui? Iar aceştia din urmă vor primi mai mare răsplată în Împărăţia lui Dumnezeu?

      Dacă am înţeles bine, întreb: de unde ai scos aşa învăţătură? De la Sfinţii Părinţi, din Sf. Scriptură? Sau de la TINE? Poate ne oferi şi argumente scripturistice şi patristice pentru această afirmaţie, căci eu ştiu că Hristos zice: “Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –
      Atunci cei din Iudeea SĂ FUGĂ ÎN MUNŢI.
      Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.”
      Iar Sfinţii Părinţi ne învaţă că oamenii nu vor putea scăpa de pecete decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri.
      https://saccsiv.wordpress.com/2012/01/07/ce-spun-profetiile-despre-fuga-crestinilor-in-timpul-antihristului/
      Sau crezi că noi suntem ca Sf. Ile şi Enoh, să ne „războim” cu antihrist ca să avem o poziţie mai bună în rai?

      Apreciat de 1 persoană

      • Aurora said, on noiembrie 24, 2015 at 10:22 pm

        Bravo, frate El ! Foarte bine ai punctat. Si ereticul trebuie ajutat, scos din groapa. Sa ne rugam pt.acei copilasi smulsi de la sanul mamei !

        Apreciază

  35. Mirela said, on noiembrie 24, 2015 at 4:29 pm

    Nu ştiu ce se întâmplă, dar constatarea mea este că, de la Colectiv încoace, tot mai multe persoane care păreau pe traiectoria Sfinţilor Părinţi dezvăluie o „ortodoxie” proprie, deşi susţin că apără ortodoxia. Mi se întăreşte impresia pe care am mai spus-o că unora le-au luat foc trupurile, iar altora mintea.
    Parcă au fost făcute nişte ritualuri satanice de orbire/tâmpire a ortodocşilor! Dureros!

    Apreciază

  36. […] Iata comentariul fratelui Paul222 postat la SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini …: […]

    Apreciază

  37. […] Iata comentariul fratelui Paul222 postat la SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini …: […]

    Apreciază

  38. […] SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini … […]

    Apreciază

  39. L.G.Janik said, on decembrie 14, 2015 at 1:08 am

    Reblogged this on O Inimă Pentru România.

    Apreciază

  40. […] SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini … […]

    Apreciază

  41. Ghita Bizonu' said, on decembrie 19, 2015 at 10:20 am

    Ce ma mira est5e lipsa de reactie a Bisericii Penticostale. F galagioasa in alte cazuri ..

    Cat despre aberatiile lui Andrei .. este heterodox daca nu cumva si eretic (si o zic eu care nu sunt credincios ,., sau ma rog nu prea sunt vazut in biserici …) Discutii cu cei ca el nu duc la nici un rezultat ….

    Si ca un ins cam neinteresat de cele sfinte dar mai interesat de cele lumesti.. ma miar anespus galagia in legatira cu „satanismul” celor de le Colectiv. Nu de lata dar prin 1960 , cand eockul era la inceput, un pastpr din SUA s-a plans ca Divaolul are cei mai buni cantareti si cea mai buna muzica… Epoca lu Jerry Animalul , Bill halley si inceputurile Reglui Elvis. Si nu era nici unu sa cante despre Sabatul Negru sau late cestii din astea …
    Ma prg nu a fots pedepasa dividba la Colectiv ci doar un accident produs din lcammoie si inconstienta. Ma rog liberul arbitru este cam greu de suportat …

    Apreciază

  42. octavpelin said, on ianuarie 4, 2016 at 3:24 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  43. Calin said, on ianuarie 9, 2016 at 3:57 pm

    Europa tace si doarme, asta se va intampla in viitor!!!

    Apreciază

  44. […] SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini … […]

    Apreciază

  45. liberlandraceblog said, on iulie 11, 2016 at 7:57 am

    Reblogged this on liberlandraceblog.

    Apreciază

  46. […] Iata comentariul fratelui Paul222 postat la SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini ….: […]

    Apreciază

  47. […] Iata comentariul fratelui Paul222 postat la SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini …: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.