SACCSIV – blog ortodox

Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa puna capat asteptarii si sa-l dezvaluie in fata ochilor nostri pe Mesia”

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 19, 2015

Iata si ce putem citi la Rabinul sef al Ierusalimului: Atotputernicul Dumnezeu sa puna capat asteptarii si sa-l dezvaluie in fata ochilor nostri pe Mesia (Video):

In cadrul unui eveniment fara precedent, rabini din intreaga lume s-au intalnit pentru a se ruga lui Dumnezeu in vederea grabirii sosirii lui Mesia si a rascumpararii poporului evreu.

Conceptia evreiasca despre Mesia este asemanatoare cu cea a profetilor biblici. Va fi un conducator puternic in duh si intelepciune. El va aduce rascumpararea fizica si spirituala a poporului evreu.

Tot el va aduce in intreaga lume pacea, dragostea si prosperitatea, pentru vesnicie. Mesia – cel asteptat de evrei – este de obarsie omeneasca, fiind nascut din parinti obisnuiti si este carne si sange ca toti muritorii.

Potrivit Breaking Israel News, evreii din Israel s-au alaturat unei „campanii de rugaciune”, condusa de Shlomo Amar, unul dintre cei mai mari rabini din Ierusalim.

Anuntul a fost facut dupa o rugaciune care a durat toata noaptea, intalnire la care au participat rabinii miscarii Chabad-Lubavici, una dintre cele mai mari organizatii evreiesti din lume.

Chabad-Lubavici este o grupare religioasa aparuta in oraselul Lubavici din Rusia. Cuvintul Chabad e format din initialele a trei cuvinte: Ch – Hohma (intelepciune), B – Bina (cunoastere), D – Deah (religie). Seful spiritual al gruparii este Rebbe (Rabinul). Ultimul Rebbe a fost rabinul Menachem Mendel Shneersohn. Rabinul Shneerson a initiat actiunea trimiterii unor emisari (shluchim) in toata lumea. Acesti emisari se duc in orasele unde evreii au nevoie de ajutor, se stabilesc acolo si infiinteaza o sinagoga, o scoala, o mikva (baie rituala). Ei predau lectii de iudaism pentru evreii locali, procura mancare kosher si ii ajuta cu tot ce se poate pentru a „inlocui intunericul cu lumina”.

In zilele de dinaintea rugaciunii, circa 6.000 de rabini si lideri ai comunitatii evreiesti au participat la Conferinta Internationala a miscarii Chabad Lubavici. Au fost prezenti reprezentanti ai comunitatilor evreiesti din peste 75 de tari.

In timpul intalnirii, Berel Lazar, unul dintre cei mai importanti rabini din Rusia, a amintit ca in urma cu 25 de ani miscarea, prin liderul sau Menachem Mendel Shneersohn, a luat in considerare emiterea unei Psak Din (decizie rabinica oficiala) pe tema rascumpararii poporului evreu.

Shlomo Amar a fost de acord ca este timpul sa faca cererea cunoscuta lui Dumnezeu pentru a „grabi” venirea lui Mesia. In prezenta a zeci de colegi si tinerea mainilor celor doi rabini aflati in proximitatea sa, Amar a rostit: „Noi pronuntam aceasta cerere in conformitate cu vointa poporului catre Atotputernicul Dumnezeu sa puna capat asteptarii si sa-l dezvaluie in fata ochilor nostri pe Moshiach (Mesia).

Declaratia sa a fost intampinata cu un consistent „Amin!” de catre multime. Imediat participantii au inceput sa cante „Vrem Moshiach acum! Nu mai vrem sa asteptam!” Aceste cuvinte apartin unui cantec pe care copiii sunt invatati sa-l cante de la o varsta foarte frageda.

Breaking Israel News a adresat urmatoarea intrebare Rabinului Uri Kaploun: Cum este posibil ca un rabin, chiar daca este unul din rabinii sefi ai Ierusalimului, sa ia o hotarare prin care sa-L oblige pe Dumnezeu?

Rabinul a dat urmatorul raspuns: „Tot ce vine in minte este axioma in Chazal (intelepciunea rabinica) Lo BaShamayim Hi (n.red. care inseamna „nu este in cer”- interpretare evreiasca a versetului 30:12 din Deuteronom. In acceptiunea evreiasca sintagma incearca sa justifice autoritatea omului in interpretarea Torei. Talmudul explica – Tora nu este in ceruri, in sensul ca intelesul Legii nu trebuie sa fie descoperit de profeti, sau chiar de Dumnezeu prin miracole sau cuvinte, ci prin interpretarea omului si posibilitatea acestuia de a lua decizii in acest sens). O data ce Tora a fost data, curtea pamanteasca ia hotararile iar curtea cereasca este, ca sa spunem asa, legata de acestea.”

   Comentariu saccsiv:

Site-ul e eretic sau ceva de genul. De fapt mesia asteptat de evrei e antihrist:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

Cititi va rog si:

RABINUL Chaim Kanievsky: MESIA vine pana la sfarsitul anului 2015

CODUL BIBLIEI: Mesia vine si se numeste ben David, zice Rabinul Matityahu Glazerson

Video – RABIN: “Noi il asteptam pe mesia”. PAPA FRANCISC I il premiaza. Dar acel MESIA = ANTIHRISTUL …

VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Aaron Sharon …

Traducerea articolului din ISRAEL TODAY despre rabinul Yitzhak Kaduri ce scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Aaron Sharon …

Video – RABIN despre INVAZIA ISLAMISTA in Europa: STIRI MINUNATE caci MESIA va veni dupa ce CRESTINATATEA va fi TOTAL DISTRUSA

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

Sustinatori ai miscarii Chabad sunt si:

Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si tarile din est. Imperiul detine si site-urile CRESTIN ORTODOX, ZIARE COM, CLOPOTEL RO (ce ne invata copii cum e cu sexul anal)

VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL?

Iata-l si pe Rebbe Menachem Mendel Schneerson:

 

Tagged with: , , ,

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Yogy TheBear said, on noiembrie 19, 2015 at 8:32 pm

  Cand vine vorba de evrei …. indiferent de discutia origini lor … Singuri care imi plac sunt evrei ultra orthodocsi (nu are legatura cu orthodoxia crestina) care se opun zionismului si a insasi existentei statului evreu !!!
  Acuma ca ei inca il mai asteapta pe Iisis si ratacirea lor …. sa ne rugam si pentru luminarea lor !!

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 20, 2015 at 3:28 am

   Yogy TheBear

   Zici:

   Acuma ca ei inca il mai asteapta pe Iisis si ratacirea lor ….

   O bagatela?

   Apreciază

   • Yogy TheBear said, on noiembrie 20, 2015 at 8:51 am

    Hai ca nu asta am vrut sa insinuez !!

    Apreciază

  • Paul222 said, on noiembrie 20, 2015 at 3:42 pm

   Evreii ultra ortodocsi sunt TALMUDISTI!

   Apreciază

   • Yogy TheBear said, on noiembrie 20, 2015 at 8:24 pm

    Mda.. Stiu de asta….
    Din pacate nu am fost inteles … Astia macar nu fac crime prin palestina si sunt mai calmi si se izoleaza de restu lumi …
    Din pacate nu stiu de o comunitate de evrei non talmudici , doar tora ….
    Acuma multi poate am inteles ca le fac apologetica… Nui chiar asa ..

    Apreciază

  • Ecaterina said, on noiembrie 20, 2015 at 4:12 pm

   Yogy, privește mai bine la fețele lor. Ți se pare că sunt toți evrei biblici? Roșcați, șateni deschis, blonzi, ochi albaștri sau verzi? Semiții sunt bruneți. Au culoarea pielii ceva mai închisă. Unii din ei sunt atât de albi, încât te duc cu gândul fix la Finlanda sau altă țară nordică. Testele de ADN au confirmat că NU sunt evrei. Sunt khazari. Evreii biblici sunt aproape dispăruți. Sunt extrem de puțini. Iar 6 milioane n-au fost ei cu toții în vecii vecilor.

   Apreciază

  • Mirela said, on noiembrie 21, 2015 at 1:07 am

   Yogy

   De ce nu te duci în cartierul lor din Ierusalim (Mea Shearim), ca să îţi placă mai de aproape? Poate ai vedea cât de tare ţi-ar mai plăcea după ce ai primi nişte pietre şi flegme, plus blesteme de-ale lor, pe care le proferează chiar şi ţânci care-ţi ajung la buric!

   Apreciază

   • Yogy TheBear said, on noiembrie 21, 2015 at 11:40 am

    Mda….Nu m-as duce .
    Vad ca nu sunt inteles … Nu le-am facut apologetica … Dar am zis ca uni sunt mai calumea (da nu ok) decat restu pe problema palestinei si a statului evreu.. Acuma nici generalizari despre evrei nu sunt ok…

    Apreciază

   • Mirela said, on noiembrie 21, 2015 at 6:04 pm

    Yogy

    Tu spui: „Singuri care imi plac sunt evrei ultra orthodocsi”

    PS. Permite-mi să-ţi dau un sfat: pune mâna serios pe carte, dacă vrei să iei bacul la română!

    Apreciază

 2. energein7 said, on noiembrie 19, 2015 at 8:33 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 3. john said, on noiembrie 19, 2015 at 8:36 pm

  @saccsiv, O fi Site-ul eretic dar ramane mesajul cu impact deosebit in lumea iudaica si nu numai.Aceasta impietrire a evreilor face parte din planul lui Dumnezeu pentru mantuirea „neamurilor”
  Sfânta Evanghelie după Ioan Ioan Capitolul 1
  10. În lume era şi lumea prin El s-a făcut, dar lumea nu L-a cunoscut.
  11. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit.
  12. Şi celor câţi L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu,

  Romani 11/ 25. Pentru că nu voiesc, fraţilor, ca voi să nu ştiţi taina aceasta, ca să nu vă socotiţi pe voi înşivă înţelepţi; că împietrirea s-a făcut lui Israel în parte, până ce va intra tot numărul neamurilor.
  http://templier70.blogspot.ro/2015/11/in-asteptarea-lui-mashiach-ii.html

  Apreciază

 4. Yogy TheBear said, on noiembrie 19, 2015 at 8:42 pm

  Un video interesant de la Brother Nathanael . Evreu nascut si crescut in familie si educatie evreiasca , azi calugar orthodox .


  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 20, 2015 at 4:04 am

   Yogy TheBear

   VIDEO (si transcriptul): Evreul BROTHER NATHANAEL despre Parintele Paisie, 666 si sionism. N-AM INCREDERE IN EL

   https://saccsiv.wordpress.com/2011/05/27/video-si-transcriptul-evreul-brother-nathanael-despre-parintele-paisie-666-si-sionism-n-am-incredere-in-el/#more-10482

   Apreciază

  • Irina said, on noiembrie 25, 2015 at 12:37 pm

   Evreii ultraortodocsi sau rabinii, sunt cei care de secole conduc lupta impotriva lui Hristos, urmasi ai fariseilor si a turmei lor care l-au rastignit pe Mantuitorul lumii. Acestia o data alungati din Israel in anul 70 dupa Hs, au fost raspanditi in toata lumea s-au infiltrat in functii cheie intotdeauna, si astfel azi au reusit sa detina banii intregii lumi prin bancile infiintate si conduse de ei, ceea ce face posibil faptul ca ei conduc lumea. Ocupatiile lor de baza in vechime erau comertul cu alcool in general si camataria, iar bancile nu sunt altceva decat o camatarie oficializata care este inventia lor, a evreilor. Saracii il astepata pe Mesia lor cel fals, insa acela va fi omorat cu suflarea lui Hristos. Totusi mai sunt sperante si pentru ei, pentru ca unul din semnele Apocalipsei va fi si crestinarea in numar mare a evreilor, iar acest eveniment va avea loc datorita celor 2 maslini Enoh si Ilie.

   Apreciat de 1 persoană

   • Yogy TheBear said, on noiembrie 25, 2015 at 12:52 pm

    Ok….Cand am zis ca imi plac acesti evrei , am vrut sa zic ca imi plac pt pozitia lor anti stat evrei si masacrarea palestinienilor . In restu sunt deacord cu tot ce ai zis tu si alti care mi-au raspuns .

    Apreciază

 5. Sită Deasă said, on noiembrie 19, 2015 at 8:58 pm

  1. Cred intru unul Dumnezeu, Tatal atottiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor.

  2. Si intru unul Domn lisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul Nascut, Care din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii: Lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, nu facut, Cel ce este de o fiinta cu Tatal, prin Care toate s-au facut.

  3. Care pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara si S-a facut om.

  4. Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat.

  5. Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi.

  6. Si S-a inaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.

  7. Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii, a Caruia imparatie nu va avea sfarsit.

  8. Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul, Care din Tatal purcede, Cel ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si marit, Care a grait prin prooroci.

  9. Si intru una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca Biserica.

  10. Marturisesc un Botez, intru iertarea pacatelor.

  11. Astept invierea mortilor.

  12. Si viata veacului, ce va sa fie. Amin.

  Apreciază

 6. lastunnegru said, on noiembrie 19, 2015 at 9:11 pm

  off topic

  Franţa devine una dintre cele mai restrictive ţări europene

  Între timp, Franţa, patria libertăţilor sociale, se transformă, cel puţin pentru trei luni, într-una dintre cele mai restrictive ţări europene, după ce camera inferioară a parlamentului a aprobat prelungirea stării de urgenţă pentru încă trei luni.

  Măsuri stare de urgenţă Franţa:

  – Plasarea în arest la domiciliu a oricărei persoane considerate pericol public.

  – Poliţia va avea dreptul de a face percheziţii oricând, fără a solicita mandat.

  – Posibilitatea de a dizolva grupurile care incită la acte destabilizatoare.

  – Restrictii de circulatie şi instituirea unor zone de protecţie şi securitate.

  – Posibilitatea de a interzice reuniuni şi manifestări publice.

  – Posibilitatea de a trece la confiscarea armelor de la populaţie.

  – Posibilitatea de a lua măsuri pentru a bloca anumite site-uri şi reţele sociale în caz de urgenţă (Le Figaro)

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Franta+devine+una+dintre+cele+mai+restrictive+tari+europene

  Apreciază

 7. lastunnegru said, on noiembrie 19, 2015 at 9:20 pm

  off topic

  NU ACCEPTATI TATUAJE ELECTRONICE

  Cercetătorii japonezi au creat termometrul ultrafin care se lipește direct pe piele

  http://www.agerpres.ro/sci-tech/2015/11/11/cercetatorii-japonezi-au-creat-termometrul-ultrafin-care-se-lipeste-direct-pe-piele-10-42-00

  Japan team develops ultra-thin thermometer

  Echipa din Japonia dezvolta termometru ultra fin

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Astia vor ca usor usor oameni sa accepte putearea echipamentelor electronice pe piele ca atunci cand va veni nano-cipul implantabil totul sa decurga mai usor si populatia sa nu prezinte repulsie mare la implantare

  NU ACCEPTATI TATUAJE ELECTRONICE

  Apreciază

 8. marciusquintus said, on noiembrie 19, 2015 at 9:22 pm

  Ceva in plus despre coperta The Economist.Numerele care conduc la atentatele de la Paris apar scrise pe doua sageti fara varf.In engleza le putem numi „broken arrows”.Ce este BROKEN ARROW?
  https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_military_nuclear_incident_terminology#Broken_Arrow
  Dumnezeu sa aiba mila de noi.

  Apreciat de 1 persoană

 9. lastunnegru said, on noiembrie 19, 2015 at 9:26 pm

  off topic

  Românii, fanii bancomatelor. Preferă să plătească în numerar, nu cu cardul

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Romanii+fanii+bancomatelor+Prefera+sa+plateasca+in+numerar+nu+cu

  Apreciază

 10. emisiune super interesanta pe romaniatv said, on noiembrie 19, 2015 at 9:35 pm

  cred ca e unul dintre cel mai bun intro al unei emisiuni din toate timpurilor din Romania.

  Apreciază

 11. emisiune super interesanta pe romaniatv said, on noiembrie 19, 2015 at 9:36 pm

  sa puneti aceasta emisiune ca este superba

  Apreciază

 12. lastunnegru said, on noiembrie 19, 2015 at 9:40 pm

  off topic

  Hai sa ne dam copii orfanii la export prin aprobarea adoptilor internationale din nou dar cand vine vorba de usorarea sau inlesnirea ca romanii sa poata sa adopte copii autoritatile nu ii intereseaza asa ceva.

  O nouă lege pentru o Românie fără orfani!

  http://www.agerpres.ro/ots/2015/11/19/o-noua-lege-pentru-o-romanie-fara-orfani–13-17-57

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Adoptia. Cat de greu este sa adopti un copil in Romania?

  http://www.famclub.ro/index.php/stil-de-viata/drepturi-legale/adoptia-cat-de-greu-este-sa-adopti-un-copil-in-romania

  Legea adoptiei nu vine nici in ajutorul familiilor care doresc un copil si nici in ajutorul copiilor care asteapta sa fie adoptati

  Apreciază

 13. lastunnegru said, on noiembrie 19, 2015 at 10:01 pm

  off topic

  Luptatorul Daniel Ghita a participat, in ultimele zile, la protestele din Piata Universitatii, insa a afirmat ca a ramas cu un gust amar dupa ce unii protestatari i-au marturisit ca au fost platiti de partidele politice pentru a iesi in strada.

  http://www.ziare.com/daniel-ghita/stiri-daniel-ghita/luptatorul-daniel-ghita-revoltat-dupa-ce-a-iesit-sa-protesteze-ce-a-descoperit-in-piata-universitatii-1392484

  Apreciază

 14. Cristina Ana Maxim said, on noiembrie 19, 2015 at 11:26 pm

  Doamne ajuta frate Saccsiv. In ultimele zile se dezbate intens in presa un subiect care sunt sigura ca a ajuns si la urechile tale,acela al parintilor acuzati de complicitate la furtul moastelor Sf Haralambie.Si cum vizitez frecvent blogul tau,am ramas foarte surprinsa sa constat ca nu ai scris nimic pe acest subiect.Nu ma indoiesc o secunda de nevinovatia parintilor Emanuel,Marius si Daniel,dar sunt totusi curioasa ce crezi tu despre ei in urma a tot ce ai auzit in ultimele zile.Am mai spus-o si repet:parintele Emanuel este unul din putinii preoti care tine randuiala bisericii ca la carte,marturisind de cate ori are ocazia ADEVARUL fara frica si fara ocolisuri.Iar cand a pornit pe drumul acesta si-a asumat toate riscurile.Manastirea privata despre care se tot vorbeste in ultimul timp e o proprietate privata unde mai multe fete au hotarat sa se retraga pentru a-i sluji lui Dumnezeu fara insa a iesi din biserica.Nu sunt debile mental,nici spalate pe creier.Vremurile sunt din ce in ce mai tulburi dupa cum ne-au tot avertizat Sfintii nostri parinti,semne sunt la tot pasul,chiar tu ai scris de multe ori ca trebuie sa gasim solutii si alternative la ceea ce se petrece in momentul de fata in lume.Ei bine parintele nostru nu s-a limitat doar la a-si informa turma ci a trecut la fapte spre a arata ca nu e imposibil sa traim dupa invatatura Sfintei Scripturi,a Sfintilor parinti si dupa Sfintele canoane in aceste vremuri de mare cumpana.Si nu a facut NIMIC fara binecuvantare. Indraznesc sa afirm ca e chiar omul lui Dumnezeu,asa cum il numeste de foarte multe ori cuviosul Gherontie pe preacucernicul nostru parinte.

  Apreciază

  • Cosmin said, on noiembrie 20, 2015 at 9:31 am

   Ieri era prezentat cazul pe posturile de stiri foarte ostentativ, lasau sa se inteleaga ca parintele ar fi vinovat de furtul moastelor, deoarece acasa are o intreaga colectie de moaste (erau moaste ale Sfintilor din Inchisorile Comuniste necanonizati inca). L-am vazut si pe Monahul Teodot dand o explicatie care parea impotriva parintelui in cauza, dar cred ca a fost un context trunchiat, asa cum obisnuiesc televiziunile sa faca cand vor sa manipuleze.

   Apreciază

 15. tom beron said, on noiembrie 20, 2015 at 1:54 am

  Este si normal sa spuna asta deoarece coNAZIonalii( si $lugile lor=usefull idiots) au facut atita tulburare in lume in ultimul timp.Intrebarea mea: CARE ESTE URMATORUL PAS/EVENIMENT?

  Apreciază

  • Spaceman said, on noiembrie 20, 2015 at 5:35 pm

   La summitul G20 Antalya 2015, Obama și Putin pare că se înțeleg în ce privește situația din Siria și Ukraina.

   Eu cred că dușmanul comun este deocamdată ISIS și pasul următor, zic eu, este destul de evident. Invazia Siriei, probabil până la sfârșitul acestui an, și „spargerea” grupării ISIS. Se vor folosi apoi de analogia cu asteroidul care ar urma să lovească Pământul și care a fost „spart” în mai multe fragmente, amenințarea principală fiind eliminată dar fragmentele urmând să producă pagube la fel de însemnate, adică vor spune că ISIS a fost „spart” în grupuri mici dar multe de teroriști , că amenințarea teroristă rămâne la fel de reală devenind activă mai ales în spațiul cibernetic. Pentru că scopul principal, pentru care au fost create scamatoriile de genul refugiați sirieni invadează UE, Colectiv sau atacurile teroriste din Paris, este înregimentarea electronică a oamenilor.

   Înregimentarea electronică, sau autentificarea electronică, constă în colectarea de date biometrice electronice, ca imaginea feței și amprentele digitale care împreuna cu un cod unic de securitate (ce poate fi pus pe un tag(cip) rfid, implantabil sau nu)

   poate fi aplicată atât la dovedirea identității cât și la plățile electronice.

   Apreciază

  • Spaceman said, on noiembrie 20, 2015 at 5:42 pm

   @Cosmin
   Franța nu avea nevoie de un pretext să atace ISIS în Siria. Gloatele de refugiați sirieni și de pe feisbuc, au fost folosite ca mase de manevră, ca pretext pentru înregimentarea electronică.

   Apreciază

  • Spaceman said, on noiembrie 20, 2015 at 5:59 pm

   @Cosmin
   Ca să fiu mai explicit, gloatele de refugiați sirieni și de pe feisbuc, au fost folosite ca mase de manevră în a crea un pretext pentru înregimentarea electronică a oamenilor.

   Apreciază

 16. Alexandrina said, on noiembrie 24, 2015 at 8:57 am

  Doamne ajuta,

  Merita vazut filmuletul aparut acum 2 zile pe un site din Israel, cu un baiat Natan din Modiin, care in prima zi de Sukkot (sept 2015) a iesit din trup si a avut niste revelatii referitoare, in principal la vremurile de acum.
  Inca o confirmare a faptului ca Pr Iustin a avut dreptate si ca urgia a inceput asa cum a prevestit sfintia sa.

  https://www.breakingisraelnews.com/54425/following-near-death-experience-israeli-boy-returns-quoting-end-of-days-prophecy-video-jewish-world/#8gGKx50YleELp7xJ.97

  Filmuletul este de 2 ore, dar evident nu este tot postat pe internet decat 38 minute. Evreii iar il iau in deradere.Tot pe acest site apar stiri din lumea iudaica,asadar aceasta este sursa originala cu noutatile de acolo.
  Pacat ca Natan nu a realizat sau (re)cunoscut cine e Mesia.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 17. […] Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa p… […]

  Apreciază

 18. […] Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa p… […]

  Apreciază

 19. […] Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa p… […]

  Apreciază

 20. […] Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa p… […]

  Apreciază

 21. […] Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa p… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: