SACCSIV – blog ortodox

Tehnocratii Guvernului Ciolos: CRISTINA GUSETH la Ministerul Justitiei. Un produs total marca GEORGE SOROS dar FARA STUDII JURIDICE

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 16, 2015

   Dupa cum stiti, varful icebergului produs de ingineria sociala a fost:

DACIAN CIOLOS – varful ice bergului produs de SOROS MAIDAN. Ce-o fi insa ascuns sub apa?

Dacian Ciolos vine la randul sau cu o lista de ministri. Evident, de fapt nu e lista acestei marionete, ci e lista lui Soros.

   Sa-i luam pe rand. Azi despre Cristina Guseth propusa la Ministerul Justitiei.

Cristina Guseth

Foto: https://www.google.ro/search?q=Cristina+Guseth&espv=2&biw=1024&bih=559&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsfva_8qUyQIVgtEUCh1qqwSY#imgrc=zzqAD-I26h5GHM%3A

Conform Parfum de represalii: sefa Freedom House e cautata la firme din 2007 de pe site-ul 9AM este maritata cu Victor Guseth.

   Iata ce putem citi la PRIETENA LUI MACOVEI – Cristina Guseth, directoarea Freedom House, ONG finantat de miliardarul George Soros, este propusa de premierul Dacian Ciolos la Ministerul Justitiei. Cooptata in Fundatia Soros in 1990, Cristina Guseth este o apropiata a ex-ministresei Monica Macovei. In 2005, Freedom House a primit 40.000 euro de la Ministerul Justitiei condus de Macovei, pentru un audit folosit la decapitarea PNA. Nominalizarea a provocat consternare printre magistrati. de pe site-ul LUMEA JUSTITIEI:

Si-au luat tara inapoi! Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat, duminica 15 noiembrie 2015, componenta Guvernului, implicit numele noului ministru de Justitie. Nu este asa-zisa „experta anticoruptie” si fosta consiliera a Monicai Macovei, Laura Stefan, ci un personaj din aceeasi categorie. Este vorba despre Cristina Guseth (foto 1 in plan departat), cea care a mers, recent, la consultarile de la Palatul Cotroceni organizate de presedintele Klaus Iohannis, din postura de reprezentant al societatii civile.

Nominalizarea Cristinei Guseth, care asa cum presa a scris nici macar nu are studii juridice, a provocat stupoare in randul judecatorilor si procurorilor. Asta din cauza afinitatilor si legaturilor politice ale celei propuse sa-i ia locul lui Robert Cazanciuc, in special cu fosta ministresa a Justitiei, Monica Macovei, dar si din cauza legaturilor cu miliardarul George Soros.

George Soros, finantatorul

Astfel, Cristina Guseth este cunoscuta ca fiind o apropiata a actualei europarlamentare Monica Macovei. Guseth este considerata drept unul dintre membrii de vaza ai asa-zise „grupari macoviste” din Justitia Romana, alaturi de alte personaje precum Vasilica Danilet. De asemenea, Cristina Guseth s-a numarat printre cei mai vehementi sustinatori ai regimului Basescu si ai sistemului construit in cei zece ani de mandat ai acestuia.

Aceeasi Cristina Guseth este directoarea Freedom House Romania, un ONG finantat de miliardarul George Soros, dupa cum presa a dezvaluit. Un ONG care, asa cum se stie, organizeaza tot felul de conferinte si seminarii pe teme din Justitie, in Romania sau in strainatate, la care participa magistrati alesi pe spranceana, cum ar fi de exemplucontroversata judecatoare Camelia Bogdan (foto 2), dar si ziaristi de casa ai DNA si ai institutiilor de forta.

De altfel, legaturile Cristinei Guseth cu George Soros incep inca din anii 1990. Si nu o spunem noi, ci acest aspect se regaseste in prezentarea facuta de publicatia Adevarul, acolo unde cea propusa pentru Ministerul Justitiei obisnuia sa scrie editoriale: „Cristina Guseth are o experienta indelungata in relatia cu presa, incepand din anul 1990 cand, in cadrul Fundatiei Soros, a coordonat in principal programele pentru presa”.

Pe aceeasi Cristina Guseth o mai gasim intr-un alt context, alaturi de fosta ministresa Monica Macovei. Mai exact, ca membru al unui alt ONG, „Inititativa pentru o Justitie Curata”, ONG din care mai face parte Laura Stefan(foto 3 alaturi de Cristina Guseth), fosta consiliera a Monicai Macovei, dar si Sorin Ionita, un apropiat al Alinei Mungiu Pippidi, aceasta din urma si ea parte a unor ONG-uri finantate de George Soros.

Nu in ultimul rand, Cristina Guseth, prin Freedom House, mai face parte si din „Alianta pentru o Romanie Curata”. Surpriza, si acest ONG, conform relatarilor din presa, a fost finantat de acelasi miliardar George Sorors.

40.000 de euro de la Macovei pentru Freedom House pentru marea epurare din DNA

In ceea ce priveste Freedom House Romania si relatia cu Monica Macovei, trebuie sa ne amintim decontractul pe care acest ONG l-a primit, in 2005, de la MJ, pentru a realiza un audit anticoruptie la PNA, actualul DNA. Contractul a avut o valoare de 40.000 de euro si a fost acordat Freedom House Romania, in perioada in care Ministerul Justitiei era condus de Monica Macovei. De fapt, auditul nu a fost altceva decat un pretext de a decapita conducerea si mai multi procurori din PNA. In 2007, Ministerul Justitiei condus de Tudor Chiuariu a formulat plangere penala pentru modul in care a fost atribuit contractul pentru Freedom House, insa PICCJ a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Monica Macovei si Cristina Guseth.

Sotul judecatoarei Iulia Motoc, propus la Aparare

O veste buna din partea lui Dacian Ciolos a primit-o si judecatoarea CEDO, Iulia Motoc.Sotul acesteia, Mihnea Motoc, in prezent ambasadorul Romaniei la Londra, a fost propus de Dacian Ciolos, pentru functia de ministru al Apararii.

Sotul Iuliei Motoc este insa un apropiat al lui Dacian Ciolos. Spunem asta tinand cont de fotografiile publicate pe Facebook de Iulia Motoc, in decembrie 2012, fotografii in care sotul ei apare alaturi de Dacian Ciolos.

In aceleasi fotografii, alaturi de Mihnea Motoc poate fi vazuta si actuala sefa DNA Laura Codruta Kovesi (foto 4). Atunci cand s-a tras in poza cu Ciolos si Mihnea Motoc, Laura Codruta Kovesi era detasata la MAE si ocupa un post de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie.

   Iata si ce putem citi la Miniștrii lui Cioloș: Cristina Guseth, noul ministru al Justiției, și-a început cariera la Fundația Soros, alături de consiliera lui Klaus Iohannis:

Cristina-Adriana Guseth s-a născut pe 19 septembrie 1959 la București, iar în 1983 a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații a Universității Politehnica București.

Din 1990 s-a ocupat cu relația cu presa în cadrul Fundației Soros pentru o Societate Deschisă, ocupând mai multe funcții în această organizație, inclusiv membru al Consiliului Executiv. De remarcat că primul președinte al acestei Fundații, Sandra Pralong, este actual consilier al președintelui Klaus Iohannis.

Din 1998, este director al organizației non-profit Freedom House România, organizație apărută în țara noastră încă din 1990.Din 1998, Freedom House Romania a organizat anual concursul national Tanarul Jurnalist al Anului, cu scopul de a promova excelenta in presa.

Freedom House, Asociaţia Salvaţi Bucureștiul (președinte – Nicușor Dan) și Grupul pentru Dialog Social (unde Andrei Cornea este membru în Consiliul de Administraţie) fac parte din „Alianța pentru o Românie Curată”, care a fost finanțată, în perioada 2010-2012, de CEE Trust al lui George Soros, cu 120.000 de dolari.

Între 2005 și 2007, Cristina Guseth a condus departamentul pentru relația cu presa (media relations project manager) pentru Delegația Comisiei Europene la București, perioadă în care s-a ocupat de strategii de comunicare, relația cu presa, organizarea de evenimente media, training-uri, seminarii, organizarea de competiții jurnalistice, briefing-uri de presă, interviuri pentru comisarii europeni.

Freedom House România a primit un contract de 40.000 de euro pentru a realiza un audit anticorupție la PNA, actualul DNA. Acest audit a dus la demiterea conducerii instituției și nominalizarea lui Daniel Morar în fruntea DNA.

In 2007, Ministerul Justitiei condus de Tudor Chiuariu a formulat plangere penala pentru modul in care a fost atribuit contractul pentru Freedom House, insa PICCJ a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Monica Macovei si Cristina Guseth. Din 1998, această organizație oferă premiul „Tânărul Jurnalist al Anului”. Printre câștigători se numără: Vlad Mixich (HotNews.ro), Petrișor Obae (paginademedia.ro), Cristian Ghinea (Dilema Veche, CRPE), Cristina Hurdubaia, Gabriela Lupu (România liberă), Silvia Vrînceanu (Ziarul de Vrancea), Daniel Befu, Liviu Iolu (Adevărul), Andrei Luca Popescu (Gândul.info), Serinela Spătărelu (Ziare.com), criticul de teatru Cristina Modreanu și publicistul Cristian Pătrășconiu.

În 2015, premiile au fost susținute de către Fundația Konrad Adenauer și firma The Group. Fundația Konrad Adenauer s-a remarcat prin realizarea de studii asupra tinerilor, dar și prin conferințe controversate.

Cristina Guseth a fost invitată ca reprezentantă a societății civile la discursul lui Joe Biden de la Cotroceni, din 2014. Din partea presei au fost invitați Dan Cristian Turturică(ex-România Liberă), Dan Tapalagă (Hotnews), Cristian Pantazi (Hotnews), Mircea Marian( Evz).

Iata si ce putem citi la Gabriela Baltag, preşedinta Asociaţiei Magistraţilor: „Specialistul de la Justiţie nu are nici măcar studii juridice? Foarte trist, foarte!”:

La numai cîteva minute după desemnarea Cristinei GUSETH pentru postul de Ministru al Justiţiei şi aflarea vesştii că aceasta nu are nici măcar studii de drept, fiind absolventă a Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii, preşedinta Asociaţiei Magistraţilor din România, judecătoarea Gabriela BALTAG, aflată în delegaţie la Chişinău, a declarat în exclusivitate pentru cotidianul.ro„Înţeleg că „specialistul” de la Justiţie nu are nici măcar studii de drept… Acest lucru spune mult, dacă este adevărat!!! Foarte trist, foarte!”.

În CV-ul Cristinei Guseth, publicat pe www.economica.ro, este scris că aceasta a absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Institutului Politehnic din Bucureşti în anul 1983.

Între 1991-1997, Cristina Guseth a fost director de programe la Fundaţia SOROS, iar între 2005-2007 a condus departamentul pentru relaţii cu presa pentru Delegaţia Comisiei Europene la Bucureşti. Din 1998 este director al ONG-ului FREEDOM HOUSE şi a devenit una dintre cele mai mai mari susţinătoare ale Monicăi Macovei.

Cititi va rog si:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. JE said, on noiembrie 16, 2015 at 2:16 pm

    – GUVERNUL CIOLOS/SOROS: Programul de Guvernare prevede O noua Lege a Sanatatii prin care Asiguratorii Privati Straini vor MANCA o buna parte din Contributiile la Sistemul de Sanatate ale Populatiei Romaniei. GUVERNUL SOROS URMARESTE PRIVATIZAREA SANATATII
    http://bit.ly/1Mhxp0Y

    Apreciat de 1 persoană

    • carla said, on noiembrie 16, 2015 at 9:01 pm

      Daca tot e guvern de „tehnocrati”, noi, „prostimea” asta proasta si ignorata de fiecare data, presupunem ca macar ar trebui sa exceleze in domeniul pe care il conduc, daca sa demonstreze ca au facut ceva pentru obstea (LOR, nu a altora) e o pretentie deja extravaganta.

      Apreciază

  2. JE said, on noiembrie 16, 2015 at 2:47 pm

    – Coruptie mica si mare
    http://trenduri.blogspot.co.uk/2015/11/coruptie-mica-si-mare.html

    Apreciază

  3. Sită Deasă said, on noiembrie 16, 2015 at 2:54 pm

    Reblogged this on Sită Deasă.

    Apreciază

  4. Spaceman said, on noiembrie 16, 2015 at 3:39 pm

    Ce moace au!

    Apreciat de 2 persoane

  5. Alex said, on noiembrie 16, 2015 at 5:23 pm

    TEHNOCRAŢIA

    Tehnocrația – Calul Troian al Noii Ordini Mondiale
    Tehnica de manipulare folosită de tehnocrați este Meritocrația.

    http://www.technocracyrising.com/

    Dă clic pentru a accesa Technocracy_Rising-Talking_Points.pdf

    http://patriotsandliberty.com/lindas-latest/2015/3/12/communism-socialism-and-technocracy-spiritual-pathogens-of-our-time

    Apreciază

    • Yogy TheBear said, on noiembrie 16, 2015 at 10:08 pm

      Am ascultat mult pe Alan Watt . Dar tipul are o parere odioasa despre religie , pe care o pune pe toata in acelasi oala , si o considera unu din mecanismele de control . Asta ca sa nu mentionez si restu aberatilor lui la adresa crestinismului (intradevar catolicismului…) .In rest ii un om destept si citit .

      Apreciază

  6. anonim said, on noiembrie 16, 2015 at 6:47 pm


    si inca una:

    Apreciază

    • Avramut said, on noiembrie 17, 2015 at 12:24 am

      Duminica 15 noiembrie 2015,ora 13,deasupra Bucurestiului….chemtrailes si nor lenticular

      Apreciază

  7. Anda said, on noiembrie 16, 2015 at 7:03 pm

    TUTUROR, ca din partea parintelui Iustin Parvu:

    http://manastirea.petru-voda.ro/2015/11/14/ca-din-partea-parintelui-justin-parvu/

    Apreciat de 1 persoană

    • michael said, on noiembrie 16, 2015 at 11:12 pm

      „ca din partea…”?? Parintele Iustin a spus suficient de multe cuvinte duhovnicesti si a dat suficient de multe sfaturi romanilor pentru a se putea indrepta intru credinta, macar in ceasul al 12-lea. Chiar nu mai e niciun calugar curajos la Manastirea Petru-Voda care sa-si poata asuma public un indemn sincer la credinta???

      Apreciază

  8. cca70 said, on noiembrie 16, 2015 at 7:57 pm

    o intrebare: madam Guseth este jidanca?

    Apreciat de 1 persoană

    • michael said, on noiembrie 16, 2015 at 11:13 pm

      Dupa fata chiar m-as mira sa nu fie…

      Apreciază

    • Maxim said, on noiembrie 17, 2015 at 12:04 am

      cca70
      …e madam Gușter….

      Apreciază

      • el said, on noiembrie 17, 2015 at 11:39 am

        Maxim

        ….cu pietroaie si amulete la gat…vrajitoarea sarpelui cu picioare soros
        soros aduna tot insi ca el : OAMENI MARUNTI, GUNOAIE; NIMICURI, INCOMPETENTI dar RAI si INDRACITI, INSETATI de putere si vanzatori de orice..
        reteta succesului de la draci = prost si obedient, indracit si activist, de restul se ocupa diavolul, o sa-i faca sa para in ochii gloatei prostite :inteligenti, puternici, invatati, priceputi si cu succes !

        Apreciază

    • Paul222 said, on noiembrie 17, 2015 at 12:06 am

      Probabil ca este dar chiar daca nu este nici nu conteaza atata timp cat se supune unor stapani jidani precum Soros…

      Apreciază

  9. amadessa said, on noiembrie 16, 2015 at 8:07 pm

    Un alt emul Dancu Văsălie, o sugativa de bani de la stat si din alte medii. Este un impostor imbuibat care isi purta bardihanul prin birourile firmelor lui Ioan Rus. O nulitate atat ca sociolog cat si ca om. Foarte rău și foarte zgârcit. N-ar da un ban pentru o cauza umanitară, pentru o carte, pentru o binefacere. Sondajele lui sunt niste farse. Individul chiar nu se pricepe. Asta v-o poate spune socologul nr 1 al Clujului Traian Rotariu. E băgat ca și rus, bunul lui prieten in tot felul de structuri oculte si functioneaza sub acoperire. E unul din pseudointelectualii care si-au croit drum sub directa obladuire a evreo- maghiar ului securist turnător Andrei Marga, bratul lung a lui Soros la UBB. In rest tovarăș de ciolan cu boc, Tișe Alin Păunel, Daniel Buda și alte orătănii avare.
    http://www.grupul.ro/afacerile

    Apreciat de 1 persoană

  10. Arhanghelul said, on noiembrie 16, 2015 at 8:57 pm

    Cei mai prosti conducatori … ai eulopei …

    http://www.agerpres.ro/externe/2015/11/16/francois-hollande-considera-ca-este-vital-ca-europa-sa-continue-sa-primeasca-refugiati-20-35-24

    Cad de idiot sa fi sa stai in prostie … si sa tot persisti … vai de francezi, vai de noi … cu asa ministresa …

    Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on noiembrie 16, 2015 at 11:47 pm

      Crezi că prostia şi idioţenia sunt cauzele deciziilor politice dezastruoase?

      Apreciază

  11. Ioan C. said, on noiembrie 16, 2015 at 9:12 pm

    Sfântul Vasile cel Mare: Despre post

    “Dar, pentru ca postul să fie vrednic de laudă, nu-i de ajuns numai să ne înfrânăm de la mâncăruri; trebuie să postim post primit si bineplăcut lui Dumnezeu. Iar postul adevărat este înstrăinarea de păcat, înfrânarea limbii, oprirea mâniei, îndepărtarea de pofte, de bârfeli, de minciună, de jurământul strâmb. Lipsa acestora este postul adevărat. În ele stă postul cel bun.”
    (Sfântul Vasile cel Mare, Despre post, Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă, Bucureşti, 2009, pag. 34)

    Apreciat de 1 persoană

  12. lorena said, on noiembrie 16, 2015 at 9:36 pm

    – Toate smart TV-urile urmaresc ce se intampla in incaperea unde sunt amplasate, dar programul VIZIO e cel mai invaziv si e instalat pe televizoarele Samsung si LG.

    http://boingboing.net/2015/11/10/all-smart-tvs-are-watching-you.html

    Apreciază

    • cca70 said, on noiembrie 16, 2015 at 10:18 pm

      salut

      deci toate Tv-urile Samsung de tip nou te pot spiona? Dara daca le scoti din priza? Mai pot functiona sub aspectul de spionaj? au baterie interna?

      Apreciază

      • georgel said, on noiembrie 17, 2015 at 7:34 am

        Televizoarele cu smart te pot spiona doar daca sunt conectate la net. Ti se poate sparge parola de acces si poti fi controlat. Spun unii ca se poate face acest lucru chiar daca nu esti intrat pe net, dar esti in raza wireless.

        Apreciază

  13. marciusquintus said, on noiembrie 16, 2015 at 10:28 pm

    Guseth ministru de justitie?Si Ana Pauker a fost ministru de externe.

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 17, 2015 at 11:10 am

      raciusquintus

      ai ambele au in afara de stapanul lor diavolul ceva in comun: HIDOSENIA !

      Apreciază

  14. picasso said, on noiembrie 16, 2015 at 10:28 pm

    Apreciază

  15. picasso said, on noiembrie 16, 2015 at 10:48 pm

    Corect ! Întrebare retorica sau..Nu : De ce Statul Islamic nu lupta cu Israel? De ce nu sunt victime din rândul evreilor, ci doar creștini sau alte apartenențe religioase(rar). Se știe și DE CE, însă e buna întrebarea. Ținta sunt statele creștine. Răspunsul e clar, evident.

    http://english.al-akhbar.com/content/why-isn%E2%80%99t-islamic-state-fighting-israel

    Apreciază

  16. Radu Humor said, on noiembrie 16, 2015 at 11:48 pm

    Guvern Soros
    by conumishu
    Soros muncește neîntrerupt, de 25 de ani, la destabilizarea și transformarea României în… nimic. Ar fi anormal să nu-i recunoaștem tocmai acum meritele. Lovitura de stat o fi ea o operă colectivă, cu suspecți obișnuiți – servicii, etc – și beneficiari clasici – bancherime, corporații străineze, etc – fără boala veche a societății deschise (deschisă pentru a putea fi distrusă mai ușor), fără încrîncenarea diavolească a organizațiilor soros, fără distrugerile masive operate de agenții lui în zona educației, lovitura de stat nu se știe dacă ar fi reușit. Sau, în orice caz, societatea românească nu ar fi fost atît de abulică, atît de incapabilă să reacționeze eficient pentru a se apăra, tinerii corporatiști nu ar fi atît de imbecili, ceilalți, la fel de frumoși, ba chiar mai liberi (șomeri, adică), nu s-ar fi lăsat purtați atît de ușor de vînturile de feisbuc în direcțiile dorite de păpușari.

    Românii !? N-am habar pe unde au dispărut. Somn (de veci) ușor !

    Ciolos e doar varful icebergului, e doar una din papusile sistemului global, pregatita din timp de papusari. Imaginati-va cum va fi cu un guvern ”tehnocrat”cu comanda soroşista, cum vor trece legile anti romanesti, anti crestine, anti familie, anti umane, anti libertate. In scurt timp vom asista la o dictatura fara dictatori vizibili, in numele fericirii colective, sanatatii colective, binelui colectiv, bunastarii colective, toate obligatorii si dictatoriale.

    Urmeaza o noua colectivizare, nu (doar) a proprietăţii cum a fost cea bolşevică din anii 50, ci o colectivizare spirituală integrală, demonică, obligatorie, o reeducare colectivă , un Piteşti colectiv explicit.
    https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2015/11/15/noua-colectivizare-de-la-masacru-ritual-la-psihopolitica/

    Apreciază

  17. Radu Humor said, on noiembrie 16, 2015 at 11:50 pm

    http://opiniile-tale-conteaza.ro/traian-basescu-transmite-un-nou-mesaj-dur-europa-nu-poate-fi-casa-oricui-europa-este-in-primul-rand-casa-europenilor-casa-crestinilor/
    Ce la obiect vorbeşte dictachiorul ? !
    Să-i fi venit mintea la cap, sau i-a ajuns mucul la deget ?!
    Dacă licuricii nu pun de-o salvare ceva, să-l scoată din ţară, trimiţându-l, aşa cum i-au promis pe undeva pe afară, s-ar putea să sfârşească acolo unde-i este locul . Adică în puşcărie !
    ” Cum a fost posibil ca într-un stat să se organizeze 6 atentate simultan fără ca structurile de securitate ale Franţei să sesizeze acest lucru? (…)”
    Păi, asta e dovada clară că pur şi simplu s-a vrut o asemenea tragedie care va fi folosită, ca şi cea din 9/11 din SUA pentru a declanşa un nou război !
    Ce contează pentru nişte criminali, care stau cu armamentul pe stoc, vieţile a 200 de oameni nevinovaţi din Franţa, sau milioanele de „vinovaţi” doar pentru că stau nu pe grămezi de găinaţ, ci pe mormane de bogăţii naturale, dar vor fi nevoiţi să moară, sau să-şi părăsească locurile natale pentru a face loc corporatiştilor ?! :mrgreen:

    Apreciază

  18. Raluca said, on noiembrie 16, 2015 at 11:54 pm

    Acum s-a dovedit o data in plus daca mai era nevoie, ca fac tot ceea ce vor, nestingheriti, ca votul la o adica nu mai are nici o importanta (ma refer la votul masiv din toamna lui 2012 care a fost cred cantecul de lebada al oricarei manifestari democratice romanesti, daca asa ceva o fi existat vreodata, nu ca ar fi sistemul politic cel mai bun, pentru ca democratia este tousi dictatura majoritatii!, o majoritate care se manifesta uneori ipotriva minimului bun simt))), si ca manipularea electoratului se face cu multe succesuri, indiferent ce alternative i se ofera “vulgului” spre votare. Acum am fost pedepsiti, si ei razbunati. O sa ne arate ei noua. Este posibil ca toata aceasta panoplie de ciudati sa aiba, oricat de halucinant ar parea, proprii omuleti rosii (de aia ii arde BOR), nu atat de vizibil ca marele Napoleon, si care sa-i sfatuiasca sa nu care cumva sa devieze de la calea pe care de bunavoie si-au ales-o. Ca ei nu cred in Dumnezeu si cauta prin orice mijloace sa-L discrediteze este cat se poate de evident, ceea ce este groaznic insa, este ca au tot mai multa putere ca sa puna din ce in ce mai multa presiune pe mase pentru ca sa apostazieze, si nu neaparat prin cipul final, ci, pana atunci, prin diferite alte mijloace perfide, vezi recentul parcurs halucinant al intamplarilor de dupa Kolectiv. O adevarata nebunie. Si pana la urma, faptul ca se vor duce in fundul iadului e prin vointa proprie libera si asumata, desi nu inteleg de ce ar alege cineva osanda si chinul VESTIC (sau cred ca in lumea de apoi nu exista asa ceva), dar se agita si se zbat din ce in ce mai disperati ca sa atraga in capcana pierzarii tot mai multe suflete, probabil din gelozie, pentru ca-i deranjeaza tot ceea ce a randuit Dumnezeu bun pe acest pamant, ei ne mai avand acces randuiala dumnezeiasca.

    Apreciază

  19. […] Tehnocratii Guvernului Ciolos: CRISTINA GUSETH la Ministerul Justitiei. Un produs total marca GEORGE… […]

    Apreciază

  20. georgel said, on noiembrie 17, 2015 at 5:37 am

    Va mai aduceti aminte de Alin Tucmeanu? Acel secretar de stat care a participat la dezbaterea publica a cardului de sanatate si care se arata scarbit de cei care cereau respingerii acestui card, sustinand ca e implementat pentru cei ce fura din sistem, adica pentru hoti. Tocmai a fost arestat pentru mita, adica hotie. Tocmai el care reprezenta pe oamenii cinstiti. Ce mai om! Un adevarat exemplu, nu alte. Urmeaza probabil Vasile Ciurchea si acea cucoana care mesteca guma flegmatic si dipretuitor in timpul sedintei.

    Apreciază

  21. elena said, on noiembrie 17, 2015 at 9:48 am

    Comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, considera ca Romania poate fructifica mai bine relatia economica cu China, inclusiv pe zona agricola, daca acorda o atentie mai mare realitatilor pietei chineze, scrie Jurnalul.ro.

    Cotidianul.ro Ministrul propus la Muncă este soţia ambasadorului României în China. Locul unde fostul premier Ponta se căsătorea cu Daciana Sârbu.

    Apreciază

  22. […] Tehnocratii Guvernului Ciolos: CRISTINA GUSETH la Ministerul Justitiei. Un produs total marca GEORGE… […]

    Apreciază

  23. Paul Mogosanu said, on noiembrie 20, 2015 at 12:57 pm

    Noul Guvern are marele handicap ca sub el se afla vechii functionari din Guvernul Ponta,cu aceleasi vicii si incapabilitati.

    Apreciază

  24. […] Tehnocratii Guvernului Ciolos: CRISTINA GUSETH la Ministerul Justitiei. Un produs total marca GEORGE… […]

    Apreciază

  25. […] Emblematic pentru cat de “tehnocrati” erau, este episodul propunerii Cristinei Guseth la Ministerul Justitiei. Un produs total marca GEORGE SOROS dar FARA STUDII JURIDICE. […]

    Apreciază

  26. […] Emblematic pentru cat de “tehnocrati” erau, este episodul propunerii Cristinei Guseth la Ministerul Justitiei. Un produs total marca GEORGE SOROS dar FARA STUDII JURIDICE. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.