SACCSIV – blog ortodox

ATENTATELE din PARIS nu puteau fi comise de actualul ISIS. Ceva cu mult mai puternic se afla la butoane

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 15, 2015

Bombardati extrem de eficient de catre rusi, haituiti pe teren de catre trupele guvernamentale siriene, dar si de catre kurzi, iranieni ba chiar se spune ca si de catre comandouri chineze, actualul califat ISIS e o mare varza. Probabil ca mai au suficienta “forta” cat sa decapiteze femeile si copii unui satuc neinarmat, dar cam atat.

Nu i-am inclus in ecuatie si pe americani deoarece nu stiu cat de seriosi sunt in actiunilor lor aviatice impotriva ISIS, chiar daca se lauda ca l-ar fi ucis joi cu o drona pe celebrul Jihadi John.

Dupa atacul de la Charlie Hebdo, Franta era intr-o asemenea stare de alerta incat devenise ultimul loc din Europa in care o grupare terorista sa doreasca sa actioneze. Sau in care ar fi putut actiona doar o structura foarte bine pusa la punct din absolut toate punctele e vedere. Avea ISIS aceasta forta? Ipoteza mea e ca nu.

In mass-media ni se tot spune despre un soi de comunicat oficial al ISIS dupa atentatele din Paris. Doar ca circula mai multe variante usor diferite intre ele. Cele mai multe cuprind insa acest pasaj:

Opt fraţi de-ai noştri, echipaţi cu veste cu explozibili şi arme au atacat nişte zone de dinainte alese, din inima Parisului: stadionul naţional Stade de France, în timpul partidei de fotbal împotriva Germaniei, la care era prezent şi imbecilul de Francois Hollande, sala de concerte Bataclan, unde sute de idolatri luau parte la o petrecere a perversităţii, precum şi alte ţinte din arondismentele 10, 11 şi 18

Cititi va rog mai multe la:

Statul Islamic a revendicat atacurile din Paris

Dar surpriza, in arondismentul 18 nu a atacat nimeni nimic. Adica cineva care reuseste performanta unor atacuri teoriste multiple si nu oriunde, habar nu are pe unde le-a reusit?

Ce s-a atacat totusi? Locatii simbol ale distractiei: un club unde se canta rock (in seara respectiva Eagles of Death Metal), un stadion de fotbal, cafenele si altele din categoria asta. Adica n-au vrut sa ucida doar cat mai multi civili, ci au dorit s-o faca in anumite locuri. De ce acest simbol?

La 9/11 au fost turnurile gemene adica ceva ce simboliza forta financiara.

Vom mai discuta pe tema asta intr-un viitor articol. Revenind la posibilitatile ISIS, nu cred ca singura putea pune in aplicare un plan de o asemenea anvergura. Atatea locatii, atatia oameni, ca sigur n-au fost doar 8, atata armament, atata coordonare. O forta cu mult mai importanta s-a implicat. Cine? Unde s-o cautam? In zona celor ce au sustinut primavara araba ce a generat crearea califatului? In zona celor (eu cred ca a acelorasi) care au pus in miscare uriasa invazie islamista a Europei?

Cititi va rog si:

Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI ANTI TERORISTE = REPRESIUNE acasa …

Video: ISIS n-a aparut peste noapte. Totul a inceput cu PRIMAVARA ARABA … Ce urmeaza?

FLAUTUL FERMECAT de pe coperta THE ECONOMIST 2015 era o PREDICTIE despre INVAZIA ISLAMICA a Europei?

11.5 si 11.3 inseamna 11.13.15? Atentatul de la Paris a fost prevazut de coperta The Economist?

 

73 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on noiembrie 15, 2015 at 9:15 am

    Iar. Acum in vara adica anu viitor este si campionatul european de fotbal si ft posibil sa fie un nou masacru pe mai multe stadioane depe intrg cuprinsul frantei

    Apreciază

  2. NIMENI said, on noiembrie 15, 2015 at 10:36 am

    Am certitudinea ca pararea ta este beton …!!!!!!

    Apreciază

  3. 1989 said, on noiembrie 15, 2015 at 10:52 am

    Frate saccsiv si fratilor,
    Iertati-ma.
    Doar niste idei/enunturi…. apropos de „forta” multa mai puternica.
    Arondismentele 10, 11 si 18 se gasesc in partea cea mai veche a Parisului (cel putin ceea ce a mai ramas din Parisul medieval). Se cunoaste faptul ca in aceste locuri s-au concentrat cele mai multe proprietati ale cavalerilor templieri.
    Apoi, ziua si data – Vineri, 13 – istoria Frantei consemneaza un eveniment care a zguduit la vremea aceea puternic regatul – arestarea templierilor (intr-o Vineri, 13 octombrie 1307).
    Se mai poate adauga, faptul ca tot intr-o data de 13 (13 noiembrie 1307) mai multi dintre comandanti importanti ai templierilor au fost torturati (Nimes), pana cand au marturisit toate acuzatiile (acestea erau: erezie, simonie, sodomie si idolatrie), Odata cu procesul/torturile templierilor debuteaza in istorie Inchizitia.

    PS. Arondismentul 18, este cel in care se gaseste Stade de France.

    Apreciază

    • Stejar said, on noiembrie 15, 2015 at 5:42 pm

      Franta sufera si are parte de doua sute de ani si mai bine, de un sir neintrerupt de razboaie civile si maceluri cu vecinul german; de invazii (nerazboinice)de popoare straine si de dictaturi mai mult sau mai putin formale; de ideologii antihristice si paganism fatis.
      Toate astea de cand si-au decapitat regele uns in Biserica; de cand au inceput apostazia nationala; de la revolta din iulie 1789.
      E un caz clasic de consecinte ale apostaziei; o lectie despre ce se poate intampla unei natii care-l refuza, reneaga si asupreste pe Domnul Dumnezeu.
      O lovesc paganii aciuatii peste balta atlantica din toate pozitiile si unghiurile, cu toate mijloacele vrasmasului de care dispun…!!!!
      Domnul sa aiba mila de noi toti !

      Apreciază

  4. iftime dan catalin said, on noiembrie 15, 2015 at 11:53 am

    Scrisoarea marelui mason Albert Pike ( grad 33), din anul 1871 despre razboaiele mondiale, primul si al doilea s-au intamplat intocmai…iata ce zice cum l-au planificat pe cel de-al treilea:

    “Al Treilea Razboi Mondial trebuie sa fie instigat profitand de divergentele cauzate de “ Agentura” Illuminati, intre sionistii politici si liderii Lumii Islamice. Razboiul trebuie sa fie condus in asa fel incat islamul (Lumea araba musulmana) si sionismul politic (statul Israel) sa se distruga reciproc. Intre timp, celelalte natiuni, o data in plus divizate pe aceasta tema vor fi constranse sa lupte pana la completa epuizare fizica, spirituala, morala si economica … Vom dezlantui Nihilistii si ateii si vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozaviile sale va arata in mod clar natiunilor efectul ateismului absolut, originea salbaticiei si a turbulentelor cele mai sangeroase. Apoi, peste tot, cetatenii, obligati sa se apere impotriva minoritatii revolutionarilor, ii vor extermina pe acei distrugatori ai civilizatiei, si multimea, deziluzionata de crestinism, al carei spirit deistic, din acel moment, va fi fara busola sau directie, doritoare de un ideal, dar fara stie incotro sa-si indrepte adoratia, va primi adevarata lumina, prin manifestarea universala a doctrinei pure a lui Lucifer, adus in cele din urma la vedere publicului. Aceasta manifestare va rezulta din miscare generala reactionara, dupa care va urma distrugerea atat a crestinismului cat si a ateismului, ambele cucerite si exterminate in acelasi timp. “
    Asa ca si aceste autoatentate fa parte din agenda, din pacate.

    Apreciat de 1 persoană

  5. 0xana said, on noiembrie 15, 2015 at 12:27 pm

    Evenimentele se precipita! Ultimul ordin dat de Obama se refera la interzicerea expresiei „Craciun fericit” in randul militarilor americani!!! Motiveaza asa ceva prin faptul ca nu toata lumea sarbatoreste Nasterea Domnului! Concluziile le veti trage fiecare!

    http://www.truthandaction.org/military-cant-say-christmas-per-obama-order/

    “Being the Christmas season it seems the right time to recall one of Barack’s most despicable slaps against the Christian faith to which he has falsely claimed allegiance throughout his political career. It took place in 2013 at Camp Shelby in Mississippi. During a pre-Christmas meeting with members of the 158th Infantry Brigade, the discussion turned to the upcoming Christmas football tournament. According to a soldier present at the meeting, it was at this point that ‘…the equal opportunity representative stopped the briefing and told us that we can’t say Christmas.’ This PC lunatic continued on, ‘…[telling] our commander that not everyone celebrates Christmas and we couldn’t say Christmas celebration. It had to be holiday celebration.’ And this was no simple suggestion. It was an order–that is a threat, backed up by Military ‘Justice’ as necessary

    Apreciază

  6. Yogy TheBear said, on noiembrie 15, 2015 at 12:29 pm

    Si eu am niste mari semne de intrebare . Faptul ca nu unu , ci o mana de oameni , au reusit sa se organizeze si sa procure toate cele …. intr-o Europa in care cica servicile spioneaza tot si toate …..
    Isis propriu zis nu este implicat … ei pur si simplu cer comiterea de fapte teroriste in numele cauzei lor . Si nu exista confirmare de la teroristi ce au vrut sa faca , ci doar o inregistrare isis dupa….
    Servicile secrete se dovedesc inutile cu toate bugetele colosale si legile big brother .
    Multiculturalismul prost inteles si ipocrizia occidentului care crede ca toata lumea sta la coada sa adopte valorile sale este imensa .

    Apreciat de 1 persoană

  7. anonim said, on noiembrie 15, 2015 at 12:45 pm

    Majoritatea armelor teroristilor din Statul Islamic sunt fabricate de americani, israelieni si vest europeni. In plus americanii le parasuteaza arme teroristilor din ,,opozitia democratica” pe fata. Nu cred ca e mare lucru sa le puna un emitator de genul unui GPS in patul armei. Asa ceva a facut un ziarist pe Animal Planet in fildesul unui rinocer pentru a monitoriza comertul si traficul de fildes din Africa. A urmarit fara probleme traseul traficantilor care ajungea pana in Sudanul (partea islamista) la sefii armatei sudaneze care il cumparau pe arme. Teoretic traseul unei arme poate fi urmarit foarte usor de cei care le dau arme teroristilor ,,democratici” si nu numai.

    Apreciază

    • hilohi bogdan said, on noiembrie 15, 2015 at 5:24 pm

      şi cu toate astea terorişti folosesc ,în europa,clasicele,A.KM.-uri…şi apăi cipurile,de urmărire, nu sunt pt. Terorişti…că ei sunt din sistem.cipurile sunt pt.ceilalţi ca şi Bigbrother e.t.c.O împărăţie nu se dezbină pe sine însăşi.

      Apreciază

    • Stejar said, on noiembrie 15, 2015 at 5:51 pm

      Mi-a placut clipul postat de saccsiv, cu elicopterul apasul ce facea acoperirea aeriana a coloanei de Toyote Hilux ce defilau prin desertul sirian… !A facut o trecere deasupra coloanei inainte si inapoi….’mericanii nu vand acel echipament de lupta superperformant nici unei terte tari , cu atat mai mult unei organizatii ad-hoc…
      Ar fi usor de aflat de unde izvoraste puterea organizatiei numita dupa zeita/idolul egiptean(a): de vazut in actele companiei furnizoare de pick up uri unde si cui au vandut masinile; de vazut in actele companiilor producatoare de sirene si lumini de alerta specifice politiei din state-TOATE noi noute !!!- cu care organizatia a facut de atatea ori parada.
      Ghici ciuperca ce-i !!

      Apreciază

      • geo said, on noiembrie 16, 2015 at 8:59 am

        isis/isil nu e decit coincidenta de nume cu zeita egipteana – islamic state of irak ans syria/islamis state of irak and levant

        Apreciază

      • Ecaterina said, on noiembrie 16, 2015 at 12:06 pm

        Geo, nu este deloc o conincidență. Asta vor „ei” să ne inducă, dar nu ține.

        Apreciază

      • Calator said, on noiembrie 19, 2015 at 12:39 am

        Geo

        Sau poate ISRAELI SECRET INTELLIGENCE SERVICE :)?

        Apreciază

  8. Maxim said, on noiembrie 15, 2015 at 1:01 pm

    În acest moment chemtrails la greu deasupra Bucureștiului și împrejurimi(zonele Ilfov,PLoiești,Câmpina și mai departe)!!soarele nu prea se mai vede….

    Apreciat de 1 persoană

    • remy71 said, on noiembrie 15, 2015 at 5:37 pm

      Da la greu.Nu am mai vazut asa multe avioane niciodata pe raza Ploiestiului.

      Apreciază

  9. Mirela said, on noiembrie 15, 2015 at 1:02 pm

    Şi eu cred că primăvara arabă şi invazia islamică sunt lucrarea elitelor, care vor un haos mondial în care să instaureze „ordinea” proprie. Despre atentatele din Paris, cred că sunt ordonate de la nivel înalt.
    Totuşi, nu înţeleg motivul realizării atentatelor acum. Vedem toţi că se doreşte invadarea Europei de către hpardele musulmane şi am fost minţiţi şi sensibilizaţi în toate felurile pentru a-i accepta. În acest context, atentatele de la Paris mi se par un fel de a lovi cu stângul în dreptul, căci cine va mai putea susţine, de acum înainte, invazia islamistă? Şi-au făcut elitele norma de invadatori?
    Eu m-aş fi aşteptat ca, mai întâi, să ne umple pe toţi de închinători la Allah şi abia apoi să declanşeze conflicte între creştini şi musulmani.

    Apreciază

  10. iftime dan catalin said, on noiembrie 15, 2015 at 1:32 pm

    Ieri, la un talk show pe Realitatea Tv, Rares Bogdan a aruncat o „bomba” la comanda: trebuie sa vedem cine a avut interes sa creeze ISIS( qui prodest?- cui foloseste?), cine i-a finantat( a dat si nume- Arabia Saudita), sub protectoratul cui: era cat pe ce sa spuna SUS si Israel. Foarte ciudat..

    Apreciat de 1 persoană

  11. iftime dan catalin said, on noiembrie 15, 2015 at 1:33 pm

    rectific la comentariul anterior: SUA

    Apreciază

  12. Spaceman said, on noiembrie 15, 2015 at 1:33 pm

    Când una ca asta, dr. Anat Berko, criminalist, expert în psihologia terorismului, locotenent-colonel în rezervă al Armatei Israeliene, recent ales membru în Knesset are ceva de spus, trebuie să fim foarte atenți la ce zice. În septembrie 2015, expertul în terorism dr. Antat Berko a afirmat că în opinia ei ISIS și EUROPA sunt gata să lanseze al III-lea RĂZBOI MONDIAL

    PARIS 13.11.15
    TREI
    echipe de teroriști

    atacă la Paris ȘASE ținte

    CE!? TREI echipe (de teroriști) atacă ȘASE ținte…Ăștia ne cred pe TOȚI niște tâmpiți!!!

    Victimele…

    Solidaritatea donatorilor de sânge

    Apreciază

  13. Andrei said, on noiembrie 15, 2015 at 3:27 pm

    1989,
    Stade de France e in afara Parisului, in Saint-Denis.
    Teritoriul arondismentului 18 a fost atasat Parisului abia prin 1860 …

    Apreciază

  14. minionita said, on noiembrie 15, 2015 at 3:30 pm

    O intrebare pentru toti prostalaii care tipau ca nu s-au facut slujbe la club. De ce nu se umfla nimica in francezi ca se va face o misa pentru victime la Notre Dame ( e adevarat ca anuntata de presa ) in loc de slujbe la fata locului?

    Apreciază

  15. energein7 said, on noiembrie 15, 2015 at 3:39 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  16. Alex said, on noiembrie 15, 2015 at 3:47 pm

    Sa ne amintim marturiile lui Aaron Russo. Terorismul e o gaselnita mincinoasa, un fake. Pretext pentru ciparea populatiei.

    Apreciază

  17. lastunnegru said, on noiembrie 15, 2015 at 4:02 pm

    off topic

    Schitul Românesc Prodromu de pe Muntele Athos scrie poporului român: Revolta oamenilor este dirijată de forțe OSTILE țării. Oameni care urăsc poporul român se folosesc de moment pentru a instaura o nouă ordine antihristică

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Schitul-Romanesc-Prodromu-de-pe-Muntele-Athos-scrie-poporului-roman-Revolta-oamenilor-este-dirijata-de-forte-OSTILE-tarii.-Oameni-care-urasc-poporul-roman-se-folosesc-de-moment-pentru-a-instaura-o-noua-ordine-antihristica-126662

    Apreciază

  18. marian said, on noiembrie 15, 2015 at 4:18 pm

    Isis e ceva greu de surprins de către o minte simplă, ca a mea. Totuşi voi încerca peste câteva minute să scriu câteva vorbe, dacă mă va ajuta Dumnezeu.
    Până atunci, iată un interviu din 1990 despre ISIS.

    Apreciat de 1 persoană

    • Spaceman said, on noiembrie 15, 2015 at 5:12 pm

      MOSSAD = I.S.I.S. (ISRAELI SECRET INTELLIGENCE SERVICE) [Excerpt from 1990 interview]

      Un alt videoclip condamnat să dispară! Sunt curios să văd cât de repede… :))
      Murătura aia de dr. Anat Berko (plus toate titlurile alea pompoase, asa cum le place) e bâtă, a aflat cumva doar o parte din planurile colegilor ei și se dă mare expertă pe la TV.
      ÎNREGIMENTAREA ELECTRONICĂ este țelul LOR!
      Vor să colecteze date biometrice ca amprente, imagine facială, să întocmească dosare electronice etc. Pentru combaterea corupției, a terorismului și a evaziunii fiscale vor spune, dar defapt asta înseamna închinare fiarei, pierderea sufletului și sclavie pe veci!

      Apreciază

  19. Cassius Popovici said, on noiembrie 15, 2015 at 4:37 pm

    O stire (din iunie)a sectarilor de peste ocean.O fi reala?
    http://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=16079

    Apreciază

  20. JE said, on noiembrie 15, 2015 at 4:40 pm

    – E doar începutul…
    http://bit.ly/1WTOk1F

    – Franța moare, dar stânga nu se predă!
    http://bit.ly/1O9WTOm

    – Libera imigrație, aproape o asimilare forțată?
    http://bit.ly/1kWQ4pF

    – Marine Le Pen: Fundamentalismul islamic trebuie distrus. Musulmanii radicali trebuie expulzaţi
    http://bit.ly/1StVpzs

    – Simona Niculescu: ,,De ce am plecat din Paris să vin tocmai în vârf de deal: uitaţi-vă la televizor!”
    http://bit.ly/1N4SKyc

    – Reacție de la Chișinău după atacul terorist de la Paris: Cine este de vină? Șefii serviciilor secrete sau cei care au cufundat Europa în toleranță și multiculturalism?
    http://bit.ly/1QEHFU7

    – Informatii socante: Serviciile secrete franceze au fost AVERTIZATE, insa nu au facut mai NIMIC
    http://bit.ly/1NUgow5

    – Apel din partea serviciului SECRET al Germaniei, dupa atentatele de la Paris: „Este posibil sa vina si TERORISTII”
    http://bit.ly/1MPKAmS

    Vin „Tehnocratii”!
    – Miniștrii lui Cioloș: Marius Raul Bostan, de la Guvernul Mugur Isărescu, la Telekom, via Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare
    http://bit.ly/1RWTAuW

    – Miniștrii lui Cioloș: Costin Borc, românul pus de francezi la conducerea Lafarge
    http://bit.ly/1WTPSbW

    – GUVERNUL SOROS. VASILE DANCU DESEMNAT MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE AL GERMANIEI IN BALCANI. Dancu „Sper că politicienii români vor înțelege că Germania este căpitanul de echipă al proiectului Europei unite”. Ambasada Germaniei tocmai l-a decorat
    PUPINCURISTUL GERMANIEI, VASILE DANCU – A FOST DESEMNAT CA MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE AL GERMANIEI IN REGIUNEA „ROMANIA” SI IN HINTERLANDUL BALCANILOR DE NORD
    http://bit.ly/1OLSSTA

    Apreciat de 1 persoană

  21. marian said, on noiembrie 15, 2015 at 5:45 pm

    Ce altceva as putea spune despre ISIS, decat aceea ca, e un nume folosit de catre geostrategi ca pe o unealta, o sperietoare mediatica, menita sa ne abata atentia de la fondul probolemei, care nu e altul decat, intronizarea antihristului de catre jidani, sionisti, TPTB (the power that be), sau cum vreti sa ii numiti. Altfel zis, ei sunt o hidra care acum e, acum nu mai e, evident, dupa necesitatile stapanului, care nu e altul decat sistemul satanic, vremelnic stapan al omenirii. Acest sistem tine in mana o agenda secreta pentru noi, platitorii de taxe. Arabii astia scarbosi care impreuna cu maimutele africane, invadatori ai continentului nostru, nu sunt decat efectori, un fel de membre, degete, unghii, care nu fac decat sa execute ordine venite de la centru. Aceste ordine se pliaza intotdeauna pe prevederile agendei satanice. Ceea ce multi dintre maimutzoii invadatori NU STIU, e aceea ca, nu vor avea viata prea lunga si ca, INEVITABIL, le vine SI LOR randul la cuvenita portie de deceptie tipic satanica, pentr ca, stim cu totii, satana SEDUCE/MINTE si DECEPTIONEAZA. Asta e scopul diavolului: sa il abata pe om de la cale spre mantuire si apoi sa il lase BALTA, in mizeria deceptiei, e foarte simplu! La ce fonduri NELIMITATE au jidanii acces, nu cred ca se poate pune problema ca acestor criminali sa le lipseasca ceva, altfel decat daca nu cumva, Centrul a dorit asta. Putin e omul ocultei satanice, la fel cum toti sefii sunt supusi ai diavolului. Poate ca exista tabere, sa zicem, cei albastri, cei rosii si cei galbeni, dar sa nu ne inselam, cu totii, in „joaca” lor criminala, urmaresc scopul final, predarea „la cheie”, a omenirii, catre antihrist. Da, la Bucuresti si la Paris au fost ritualuri satanice de ucidere, ca sa nu spun, sinucidere+ucidere in Bucuresti. Au ucis pe cei care CREDEAU in sistem, care au iesit la rock, la fotbal, fiind siguri ca nimic nu li se poate intampla, dar… satana a sedus si a deceptionat crunt, ucigand.
    Sa ii ierte Dumnezeu si pe ei si pe mine caci pacatos si ticalos sunt!

    Apreciat de 2 persoane

  22. minionita said, on noiembrie 15, 2015 at 7:04 pm

    http://www.mediafax.ro/externe/atentate-la-paris-unul-dintre-atacatorii-kamikaze-cu-pasaport-sirian-imigrant-inregistrat-in-grecia-14886263

    Discutie intre teroristi inregistrata de serviciile secrete ale lui peste inainte de atentate:
    -Ahmed, sa nu cumva sa uiti batista, periuta de dinti si PASAPORTUL.
    -Am inteles. Dar tu de ce nu iti iei pasaportul, Ibrahim?
    -Mi-e jena sa nu imi vada poza logodnica mea. Nu sunt foarte fotogenic. Si nu vreau sa afle nici tata fiindca mi-a spus ca imi taie alocatia daca mai comit vreun atentat.

    Apreciază

  23. nikodim said, on noiembrie 15, 2015 at 7:18 pm

    Cine stie, stie…ce mai incolo si incoace.
    Eminentu’ Lucian Mandruta sustine pe „feisbucul” sau ca in spatele atentatelor din Paris e mana rusilor. La fel si in spatele migratiei islamice in Europa, migratie sponsorizata tot de rusi. Cine are cont fb, sa verifice.

    Apreciază

  24. costea said, on noiembrie 15, 2015 at 7:21 pm

    Atacurile astea mi se par niste facaturi. Or fi murit cativa dar nu atatia cat zic ei. Eu nu vad nici o imagine clara cu cadavre, sange, distrugeri provocate de explozii etc.

    Apreciază

    • Basarabia e Romania said, on noiembrie 19, 2015 at 3:18 am

      exact aceeasi intrebare imi pun … nimeni nu au vazut nici in ianuarie cadavrele la super-desinatorii de la Charlie … foarte bizar

      Apreciază

  25. sherlock_holmes said, on noiembrie 15, 2015 at 7:43 pm

    The chickens come home to roost! sau pe romaneste Cine seamana vint culege furtuna!

    Daca SUA si Occidentul au globalizat si exarcebat terorismul care de la o musculita inainte de 9/11 a ajuns un pterodactil astazi,distrugind tari si culturi,modificind credintele oamenilor,pe musulmani fanatizindu-i i pe crestini slabanogindu-i prin ecumenism si dulcegarii,impunind destrabalarea la nivel de legi,pedepsind cu inchisoarea pe cei care se opun,distrugind economiile majoritatii tarilor,acaparindu-le bogatiile,indatorindu-le,etc….mie imi pare normal ca multi tineri,multi dintre ei marginalizati sa se radicalizeze si sa o ia pe cai gresite,sa devina violenti,poate ca aceasta isi si doresc elitele,un haos controlat pentru a-si impune agendele cele mai periculoase si antihristice.

    Faptul ca iar si iar au gasit un pasaport,si de aceasta data este sirian,sa nu construiasca o naratiune cum ca Siria ar fi de vine pentru atentate si sa-si justifice astfel o invazie la sol a Siriei pentru infingerea ISIL ( si apoi colateral a lui Assad si a guvernului ).Ajutati de NATO in aceasta poveste,bineinteles.

    Nu pot sa ii lase pe rusi si armata siriana sa cistige in Siria,ceea ce acum incepe sa se contureze,nu pot sa-i lase pe rusi sa intre si in Irak sau sa cistige simpatia altor tari din regiune.

    Pare a fi si o conlucrare a serviciilor secrete de tot felul cu teroristii,judecind dupa amploare lor,cel putin la nivel inalt,la nivele mai joase,unii cred ca au fost de buna credinta si au tras in teroristi.

    Din ce o sa intreprinda autoritatile franceze si NATO,ne putem da seama mai bine si de cine a dirijat din umbra si de ce….putintica rabdare.

    Pe un alt site crestin,rusofobii sau mai bine zis oamenii de tinichea,The Tin Men,:

    iar se jelesc ca rusii desi ii vorbesc de bine pe crestinii romani,in special din Moldova folosesc sintagma gresita,e adevarat,de limba moldoveneasca.Se bucura ca au gasit acul in carul de fin.

    Lumea inchegata a lui antihrist ( SUA ,UE ) ne face tara ferfenita,o distruge din toate punctele de vedere,inclusiv legat de mintuirea oamenilor,miine isi vor introna si copilul lor minune,suprema spurcaciune iar The Tin Men o tin una si buna cu inamicul ” geostategic” rus.Ei nu realizeaza ca mai rau decit in iadul de azi care creste .creeste,creeeste…cu cei cu care ne-am aliat la nivel oficial nu se poate.In comparatie cu ei,orice alt inamic nu ne poate fi decit prieten,mai mult sau mai putin. Poate ca le este teama ca aceia o sa interzica gay pride in tara noastra,poate nu vad cu ochi buni ca ii apara pe crestini si nu numai,sau ce conteaza aceasta daca ne-au facut ce au facut la 48 si ne ameninta ca distrug bazele militare ale lui „antihrist ” instalate in tara noastra,pe la deveslu in special.

    Apreciat de 1 persoană

    • Raluca said, on noiembrie 16, 2015 at 9:38 pm

      Si n-ai incercat sa ai un dialog cu “The Tin Men”, sau ar fi un “dialog” al surzilor?

      Apreciază

      • sherlock_holmes said, on noiembrie 16, 2015 at 10:57 pm

        Am avut un dialog cu ei multi ani,pina cind dezacordurile pe tema Rusiei in zilele noastre au dus la banarea mea pe saitul lor.Si daca din iad cineva mai poate sa iasa prin rugaciunile Bisericii,pe saitul lor nu mai ai cum sa intri,The Tin Man sint razbunatori si nu uita ( adica ar avea ceva inima si sentimente,dar nu prea bune,cred ca mindria este de vina ,sint f inteligenti si tineri ),li se potriveste saitului lor zicala: Lasati orice speranta de a mai intra,voi,cei ce ati fost banati !…cumva asemantor la cea a lui Dante din Infernul,la intrarea in iad:Lasati orice speranta,voi ce intrati aici!

        Dar cum orice om are sansa de pocainta pina la sfirsitul vietii,in caz ca-si doreste sa se mintuiasca,aceasta sa le-o dorim si noi,cite prostii nu am facut si eu la tineretile lor ( cred ca ma consideram chiar mai destept decit ei ),ba si acum mai fac destule,sintem in aceeasi oala din acest punct de vedere!

        Apreciază

      • Raluca said, on noiembrie 17, 2015 at 9:30 am

        sherlock_holmes:

        Da, mi-ai confirmat ca ne referim la aceiasi oameni. Dar sa-i faci tu oameni de tinichea, mare ofensa le-ai adus, mai ales daca sunt razbunatori. Pe mine m-au banat pe chestii mult mai sensibile pentru ei, nu “doar” Rusia. :))) Si cred ca am avut mare dreptate in ceea ce am sustinut, din moment ce furia lor la adresa mea a fost devastatoare, si s-a lasat cu grave injurii bazate pe nimic, pentru ca argumente in favoarea celor sustinute de ei n-au dus, nici macar unul. Cel putin din perspectiva unei trairi crestine afisate, acest comportament al lor este de neinteles, si sa nu-l punem pe seama tineretii, ca nici ei nu mai sunt chiar atat de tineri. Si daca iti asumi catehizarea si informarea oamenilor pe internet, iti trebuie o anumita maturitate, nu-i asa, iar faptul ca ai dezlegare sa faci asta nu trebuie sa se transforme intr-o scuza … Odata ce ti-au pus o eticheta nu ti-o mai dau jos in veci. Asta se numeste probabil discernamant … Dupa ce m-am amarat foarte tare (sper ca nu spre satisfactia lor), am avut rabdarea si disponibilitatea sa le arat ca nu sunt suparata, si ca putem avea in continuare un dialog, chiar daca avem pucte de vedere diferite in anumite privinte, dar, ce sa vezi, surpriza!, a fost inutil. Probabil ca ideile mele sunt prea periculoase … Dar poate a fost mai bine asa. Vom vedea la judecata cine a fost cu dreptatea de partea sa, asa cum le place lor sa incheie orice disputa. Pe zi ce trece incep sa ma obisnuiesc cu orice comportament iesit din comun din partea crestinilor si nu numai, si nu ma mai mir de nimic, sau aproape de nimic. Nu e bine sa ai asteptari de la nimeni, pentru ca sa nu ai de unde avea dezamagiri.
        Si eu le doresc mantuire, ca tuturor oamenilor. Iar despre mandrie ca sa zic, si eu ma regasesc in ea. Lupta e mare si e continua.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 17, 2015 at 10:09 am

        Raluca

        Razboi intru cuvant sau cum le-o zice acum?

        Apreciază

  26. sorin said, on noiembrie 15, 2015 at 8:27 pm

    Uitati ce a scris Vulcanescu in aceasta seara. La final declara ca pentru nebuni si fanatici sunt in vigoare niste legi, adica se refera la legea antilegionara, antidefaimare si altele care au fost date in acest an.

    Matei Vulcanescu

    SUSPENDAM INTREBARILE SI RASPUNSURILE PE PERIOADA POSTULUI NASTERII DOMNULUI, REVENIM DUPA NASTEREA DOMNULUI CU RASPUNSURI SI INTREBARI.- ATENT|IE!!!Nu bagati in sema postari ale unor indivizi dubiosi, problematici, cu vadite probleme psihice, etc Internetul fiind liber, oricine spune orice-i vine la gura, asa ca sa ne ferim sa citim gunoaie si scursuri ale mintilor bolnave ale unor oameni ce se ascund in spatele tastaturilor si defaimeaza sau folosesc hate speech(condamnate si de legi in vigoare).

    Apreciază

  27. JE said, on noiembrie 15, 2015 at 8:45 pm

    Vin „Tehnocratii”!
    – PRIETENA LUI MACOVEI – Cristina Guseth, directoarea Freedom House, ONG finantat de miliardarul George Soros, este propusa de premierul Dacian Ciolos la Ministerul Justitiei. Cooptata in Fundatia Soros in 1990, Cristina Guseth este o apropiata a ex-ministresei Monica Macovei. In 2005, Freedom House a primit 40.000 euro de la Ministerul Justitiei condus de Macovei, pentru un audit folosit la decapitarea PNA. Nominalizarea a provocat consternare printre magistrati
    http://bit.ly/1Yc4As5

    – Miniștrii lui Cioloș: Cristina Guseth, noul ministru al Justiției, și-a început cariera la Fundația Soros, alături de consiliera lui Klaus Iohannis
    http://bit.ly/1kyksqF

    – Miniștrii lui Cioloș. Petre Tobă, un inginer în construcţii devenit șef peste Poliţia Română
    http://bit.ly/1RXf0YP

    – Miniștrii lui Cioloș: Andrei Baciu a fost medic într-un spital din… Franţa. Legături cu Cristian Bușoi
    http://bit.ly/1kXijnW

    – GUVERNUL SOROS. Andrei Baciu – numit Ministrul Sanatatii in guvernul Ciolos/Soros. Un neica nimeni in chiloti, un ONG-ist care si-a terminat facultatea de medicina doar acum 4 ani, în 2011 și nu e clar dacă si-a terminat rezidențiatul.
    http://bit.ly/1LgFA9Y

    – GUVERNUL SOROS. BORG COLLECTIVE. Costin Grigore BORC seful multinationalei Lafarge din România numit Ministrul Economiei. MINISTRUL MULTINATIONALELOR VA NEGOCIA CU MULTINATIONELE. Ce Redevente vom mai avea? Si cum ne vor vinde ce a mai ramas?
    http://bit.ly/1HRKgTo

    – Ministrii lui Cioloș: Adrian Curaj, fostul șef al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică și deținător a PATRU mașini, noul șef al Educație
    http://bit.ly/1MQ0pKg

    – Detalii despre fiecare ministru din echipa lui Ciolos. Cu ce s-au ocupat
    http://bit.ly/1PJ5jhr

    Subiectul zilei:
    – Cel putin TREI FRANCEZI printre autorii atentatelor de la Paris
    http://bit.ly/1Oag4aV

    – Francezii au ales liber sa accepte terorismul – le respect alegerea
    http://bit.ly/1SS2lHw

    – Friday the 13th Massacre: False Flag Operation Designed to Sequester and ‘Quarantine’ the NWO Climate Conference in Paris
    http://stateofthenation2012.com/?p=25430

    Apreciază

    • marian said, on noiembrie 15, 2015 at 9:23 pm

      Fratia musulmana sau MB, a fost sustinuta de catre SUA de la bun inceput. In Egipt, acum, e vanată MB. Au avut conferinţa de eliminare a Siriei din MB, la Cairo, acum ceva ani prin 2012 sau 2013. MB a servit initial ca pretext pt atacarea arabilor de catre jidani, pe cand era inca statul Palestina.

      Apreciază

  28. Fratele începător Marius said, on noiembrie 15, 2015 at 9:02 pm

    Frate Vasile, cred că e hazardat să afirmi că nu ar fi fost ISIS…
    Uite o analiză interesantă a unui englez. El insistă pe elementul demonic – însemnele masonice de pe clădirea Bataclanului și faptul că solistul trupei „Vulturii Metalului Morții” se supranumise pe sine însuși „necuratul”…
    Putem citi comentariul său atât în cheia mea, cât și în cheia ta. Dar exagerările nu sunt bune… Eu zic să facem o campanie ca tinerii să nu se mai joace fără de minte cu cuvintele… Pentru că acestea sunt vii.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on noiembrie 16, 2015 at 7:43 am

      Fratele începător Marius

      Iar n-ai inteles.

      Apreciază

    • unu said, on noiembrie 16, 2015 at 1:25 pm

      Cred ca e exagerat sa zicem ca astia sunt mari satanisti si ca nus ce ritual faceau ei acolo, formatia aia e o gluma de formatie, bateristul care e si unul din solisti cateodata de fapt singurul celebru din toata treaba el fiind solistul unei formatii destul de mari pe nume Queens of The Stone Age. „Eagles of Death Metal”, asa cum am comentat mai devreme e o struto-camila, doar o parodie la adresa death metalului, si ei canta de fapt blues si ceva garage rock, n-au nici o treaba cu death metalul:

      Iar fraierul ala ce e solistul lor se da si el mare ca e la moda sa zici ca esti mare drac, face pe grozavul, probabil are vreo 50 de ani, judeca cam ca la 16, si incepe lumea sa nu il mai bage in seama, de unde si nevoia de a se da in spectacol si de a face ceva „controversat”…

      Trebuie sa intelegeti si cum sunt oamenii in tara aia si din ce medii ies genul asta de artisit, toti alearga dupa bani si faima, toata viata lor e o continua alergatura dupa bani, masini, femei si case de unde si disperarea lor de a iesi in evidenta cand steaua le apune si ii apuca batranetile fara nici un rost in viata.
      Parerea mea e ca sunt mai mult niste amarati calici decat satanisti…

      Apreciază

      • Fratele începător Marius said, on noiembrie 16, 2015 at 2:02 pm

        Sunt de acord. Dar eu spuneam că nu există vorbe fără sens, așa că dacă își pune cineva în nume sau într-un titlu (de piesă, de carte etc) un cuvânt care face referire la iad, va da până la urmă peste iad. Adică, există și o vrăjitorie inconștientă, o magie disimulată, iar societatea noastră e plină de acestea.

        Apreciază

      • unu said, on noiembrie 16, 2015 at 4:45 pm

        @ Fratele începător Marius

        „Adică, există și o vrăjitorie inconștientă, o magie disimulată, iar societatea noastră e plină de acestea.” – Exact! Prostii de genul asta nici nu inteleg ce fac… Toti o dau inainte si canta de moarte, iad, draci si toate alea, dupa care urla toti speriati ca vai de mine ce au patit si se intreaba „de ce tocmai eu?”.
        Isi fac rau lor insisi si fanilor lor doar ca „asa e cool si la moda”… Si de multe ori in mod inconstient…

        Apreciază

      • Laur said, on noiembrie 17, 2015 at 11:53 am

        In legatura cu aceasta tema, am observat ca o victima din Colectiv, Ioana Geambasu – foarte laudata in presa pentru evolutia scolara, avea o fotografie in care, pe fundal, aparea textul „I’ll be seeing you in Hell” scris cu creta pe o tabla intr-o sala de cursuri/liceu/scoala. Daca poza aia nu e vreun fake, atunci ma intreb cum de o minte atat de evoluata nu a perceput pericolul acelui mesaj, (fiindca nu cred ca acel selfie nu a fost facut intentionat.)

        Eu nu zic ca nu sunt demn de Iad, insa nici mintea, nici frica, nu ma fac sa imi pierd nadejdea in viitoarea vietuire in Rai. Totul e sa nu cad in apostazie, in rest… are grija de mine Maica cea Buna a Bunului Imparat.

        Apreciază

  29. eu1234 said, on noiembrie 15, 2015 at 9:38 pm

    ce melodie are trupa ce canta :Eagles of Death Metal .

    Kiss The Devil Lyrics
    11 Delicious Misheard Lyrics About Food
    „Kiss The Devil” was written by Homme, Josh/hughes, Jesse.

    Who’ll love the Devil?
    Who’ll song his song?
    Who will love the Devil and his song?

    I’ll love the Devil
    I’ll sing his song
    I will love the Devil and his song

    Who’ll love the Devil?
    Who’ll kiss his tongue?
    Who will kiss the Devil on his tongue?

    I’ll love the Devil
    I’ll kiss his tongue
    I will kiss the Devil on his tongue

    Who’ll love the Devil?
    Who’ll sing his song?
    I will love the Devil and his song

    Who’ll love the Devil?
    Who’ll kiss his tongue?
    I will kiss the Devil on his tongue

    Who’ll love the Devil?
    Who’ll sing his song?
    I will live the Devil and sing his song

    Apreciază

    • unu said, on noiembrie 16, 2015 at 1:13 pm

      Formatia aia e o parodie, n-are nici o treaba cu death metal-ul, si nici nu sunt satanisti, numele e dat in gluma pentru ca ei canta de fapt blues si garage rock. Solistul lor are pseudonimul „J. Devil” (sau „The Devil”) si probabil piesa se refera la el insusi. Si inclusiv pseudonimul e unul luat la bascalie.
      Nu-s ei niste sfinti dar nu pot zice ca muzica lor e una foarte negativa:

      Deci de data asta zic ca n-are rost sa ne legam de ce se canta acolo pentru ca nu era concert satanist. Nici muzica bisericeasca nu era, dar satanista in nici un caz.

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 16, 2015 at 1:43 pm

        unu

        Aiurea bascalie.

        Dar iata ce se mai asculta la clubul ala:

        DAGOBA – I REPTILE – Le BATACLAN ( PARIS ) 12-02-2014

        Children Of Bodom I Hurt & Are You Dead Yet Paris Bataclan 06 11 2015

        Rob Zombie : Superbeast – Live du 12/06/2014 au bataclan Paris

        Apreciază

      • unu said, on noiembrie 16, 2015 at 4:47 pm

        @ saccsiv

        A, pai era si acolo un fel de Colectiv…

        Drogba, Children of Bodom – satanisti
        Rob Zombie – niste bieti circari, cam de aceeasi factura cu Eagles of Death Metal doar ca ceva mai celebri.

        Apreciază

    • Fratele începător Marius said, on noiembrie 16, 2015 at 2:14 pm

      Da… e clar…

      Apreciază

  30. Calator said, on noiembrie 15, 2015 at 9:38 pm

    Suspiciunea de „false flag” e din ce in ce mai sustinuta de informatiile care au aparut dupa atentate. Un „false flag” (steag fals) este o operatiune in care adevaratii responsabili sunt altii decat cei suspectati, declarati sau auto-declarati. Exista multe indicii in sensul asta. Printre ele:

    – numarul mare de persoane implicate (se vehiculeaza cifra de 200),
    – coordonarea foarte precisa si eludarea tuturor mecanismelor de securitate
    – informatiile inexacte si incorecte in presa si declaratiile atacatorilor,
    – alarme false in aceeasi zi in care au avut loc atacurile (gara din Lyon, hotelul Molitor),
    – „drill”-ul (exercitiul de securitate) care s-a desfasurat in aceeasi zi in Paris – un „multi-site exercise”, l-a care au luat parte forte de politie, pompieri, EMT si altii (spune Patrick Pelloux – medic de urgenta si fost colaborator la Charlie Hebdo ( https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=iebVWcVn2PU )

    Exercitiile de securitate sunt considerate un indiciu foarte important de false flag si toate marile atentate din ultimii ani (de genul 9/11 sau al celui din 2007, Londra) au fost pregatite/mascate de exercitii de securitate, care au, printre altele, scopul de a permite persoanelor implicate in atentat sa se justifice ca participanti la exercitii, in cazul in care sunt descoperite si de a pregati terenul pentru atentatele respective fara a trezi suspiciuni.

    – faptul ca cel putin unul din suspecti era deja „cunoscut de Politie” ca avand legaturi cu cercuri Islamice radicale – http://21stcenturywire.com/2015/11/14/paris-terror-attack-the-road-so-far/.

    Ies la iveala tot mai multe informatii despre contextul politic si de securitate in care s-au produs atacurile – intalniri anterioare atentatelor la nivelul sefilor de servicii de securitate sau Politie din Franta si alte state europene, SUA, sau Israel, informatii de securitate pe care Franta le-a primit cu privire la pregatirea unor atentate, conferinte de securitate care au urmat imediat atentatelor, amenintari asumate de catre agresori, problema serioasa pe care o ridica Europei primirea imigrantilor musulmani, conflictul international din Siria, care a acutizat conflictul intre SUA si Rusia:

    – acum doua saptamani – intalnire Politia franceza – BKA si BND german – s-a discutat un atac terorist iminent planificat, in Paris (SOFREP)

    – 27 octombrie – Conferinta pe teme de securitate CIA-GW, Washington, la care au participat John O. Brennan (sef CIA), Bernard Bajolet (sef DGSE), John Sawers (fost sef MI6), Yacoov Amidror (fost Israeli National Security Advisor).

    – 29 octombrie – intalnire John O. Brennan (sef CIA) – Bernard Bajolet (sef DGSE), tot la Washington.

    – Franta a fost avertizata de catre ministrul de externe irakian ca serviciile secrete irakiene au informatii care indica drept tinta a unor atentate Franța, SUA și Iranul (Reuters, astazi).

    – A doua zi dupa atentate (foarte convenabil…), are loc Intalnirea G20 din Turcia, unde Obama intentiona sa obtina sprijinul liderilor mondiali pentru rezolvarea problemei amenintarii Islamismului radical.

    – Anuntarea atacurile teroriste de la Paris de pe un cont Twitter despre care se presupune ca ar fi apartinut Statului Islamic. Pe contul dezactivat intre timp au fost anuntate atacuri teroriste la Paris, Londra si Roma – http://specialarad.ro/statul-islamic-anunta-noi-atacuri-azi-si-maine-in-italia-marea-britanie-si-sua/.

    Si inca niste informatii interesante:
    – 14 noiembrie – un cetatean francez e arestat pe un aeroport din Londra, pentru posesie de arma de foc si arma alba,
    – 15 noiembrie – Turcia – atentat sinucigas in care au fost ucisi cativa politisti.

    Cat despre alegerea acelor locatii, cred ca scopul a fost aruncarea omului de rand intr-o stare de soc si de teama permanenta pentru ce i s-ar putea intampla in orice zi, pana si in locurile in care isi petrece timpul liber, si obisnuirea lor cu un mediu in care politistii inarmati pe strazi si masurile drastice de securitate devin o parte constanta a vietii lor. Partea cu inspaimantarea le-a reusit de minune.

    Se pare ca transformarile sociale radicale pe care le pun la cale gruparile oculte nu se pot produce suficient de repede
    intr-o societate care-si permite sa strambe din nas atunci cand i se cere sa accepte fara comentarii schimbari majore in viata ei de fiecare zi. Valul urias de imigranti, folosit ca mijloc in crearea unei societati uniformizate si docile, nu e bine primit pentru ca oamenii inteleg ca asta inseamna automat reducerea beneficiilor personale. Dar intr-o stare de constiinta modificata, cum e cea de spaima, oamenii incep sa gandeasca altfel decat in mod obisnuit. Sunt mai dispusi sa accepte restrictiile si situatiile neplacute.

    La prima vedere pare ca intamplarea asta e de fapt un esec pentru ca pare un foarte bun pretext pentru cei care vor ca imigrantii sa plece la ei acasa (si cei mai multi dintre imigranti vor si ei acelasi lucru, vor la ei acasa). Dupa atentate, multi presedinti de state europene au devenit si mai vocali in privinta refuzarii imigrantilor. Dar asta e doar o etapa a desfasurarii planului. S-a accentuat starea de conflict si teama in Europa si asta e un teren propice pentru avansarea agendei in care un conflict mondial global si apoi un stat global sunt scopul final.

    E mult mai usor sa duci un razboi pana la capat atunci cand oamenii ajung sa urasca din rarunchi inamicul inventat – in cazul asta Islamul. Daca sunt suficient de speriati, oamenii vor ajunge sa ceara nu doar expulzarea musulmanilor din Europa dar si distrugerea completa a tarilor arabe pentru ca ei sa doarma linistiti. Si e clar ca indivizii respectivi vor sa mearga pana la capat in Siria, sa „distruga radicalismul Islamic la el acasa” (adica si Siria, odata cu el), in ciuda declaratiilor de disponibilitate in gasirea unor solutii pacifiste. Si sa forteze un conflict de anvergura cu Rusia.

    Nu pot sa ii numesc dar stiu de partea cui sunt ei – de partea mortii si a distrugerii. Si-au lasat amprenta oculta la locul faptei si au multiplicat-o, folosindu-se de ignoranta oamenilor. Celebrul „semn al pacii”, in care un designer francez a incadrat turnul Eifell, a devenit un simbol al tristelor intamplari de la Paris. Ce nu stiu zecile de mii de oameni care l-au distribuit pe Facebook si pe Twitter e ca acel semn e de fapt o „Runa a mortii”, un simbol pagan care e un atac direct la crucea crestina, fiind o cruce inversata si franta, in acelasi timp.

    http://www.whale.to/c/broken_cross.html

    „The peace symbol (also called the „broken cross,” „crow’s foot,” „witch’s foot,” „Nero Cross,” „sign of the ‘broken Jew,'” and the „symbol of the ‘anti-Christ”’) is actually a cross with the arms broken. It also signifies the „gesture of despair,” and the „death of man.””

    Apreciat de 1 persoană

    • Spaceman said, on noiembrie 16, 2015 at 2:42 pm

      Și-au băgat picioarele în ele de flori și lumânări…

      Paris vigil is marred by stampede after firecrackers are set off

      Iar despre incendiul din tabăra de refugiați de la Calais, numită și JUNGLA, se mai vorbește foarte puțin, adică deloc.

      Apreciat de 1 persoană

  31. stef said, on noiembrie 16, 2015 at 12:22 am

    Apreciază

  32. Alexandra said, on noiembrie 16, 2015 at 7:18 am

    Apreciază

    • JE said, on noiembrie 16, 2015 at 2:15 pm

      – GUVERNUL CIOLOS/SOROS: Programul de Guvernare prevede O noua Lege a Sanatatii prin care Asiguratorii Privati Straini vor MANCA o buna parte din Contributiile la Sistemul de Sanatate ale Populatiei Romaniei. GUVERNUL SOROS URMARESTE PRIVATIZAREA SANATATII
      http://bit.ly/1Mhxp0Y

      Apreciază

  33. JE said, on noiembrie 16, 2015 at 2:09 pm

    Am pus si eu un link la un articol in care sunt doua fotografii foarte interesante.
    Mariti imaginea sa vedeti mai bine „victima”

    Aceeasi „victima” este mare „ghinionista”. Se pare ca nu exista atentat sa nu o „prinda” la mijloc! De data asta a mai fost si Vineri 13, ziua in care templierii au fost arestati de jihadistii de la Vatican. Si jurnalistii calare cu camera pe ea:

    „False Flag” si manipulari emotionale de doi bani. Victimele reale nu sunt „staruri” sunt doar numere, pentru statistica.

    Articolul cu fotografiile:
    – Friday the 13th Massacre: False Flag Operation Designed to Sequester and ‘Quarantine’ the NWO Climate Conference in Paris
    http://stateofthenation2012.com/?p=25430

    Apreciază

  34. Divort Rapid said, on noiembrie 16, 2015 at 2:55 pm

    Indiferent de unde vin atacurile, tot rau este! Educatia este cea care elimina conflictele, problema este ca in Orientul Mijlociu educatia lipseste!

    Apreciază

  35. JE said, on noiembrie 16, 2015 at 6:01 pm

    O explicatie foarte lucida despre operatiunea de „steag fals” de la Paris. Mai clar de atat nu se poate:
    – Political author Gearoid O Colmain discusses the Paris attacks with RT International

    In ultimul timp au trecut la foc automat o serie de legi aberante care restrang drepturile si libertatile cetatenilor, dar in acelasi timp intaresc opresiunea si legitimeaza abuzurile statului fata de cetatean. Vorbim de legile Antonescu, Dragnea, Big Brother, vaccinariile obligatorii, „educatia sexuala” (raportul Lunacek) obligatorie in scoli, inregimentarea obligatorie a copiilor in puscariile statului prin coborarea varstei de scolarizare, adica clasa „pregatitoare” si viitoarea inscriere obligatorie la gradinite de la 3 ani, etc.

    – Mersul prematur la școală afectează sănătatea psihică
    http://bit.ly/1WPeWvn

    Mai este inca o lege data acum si oamenii nu realizeaza ce se intampla. Fie ii citesc titlul si sar peste ea, fie o citesc/aud de ea, dar nu inteleg nimic.
    In ultimii ani Google, Microsoft si alti „giganti” ai motoarelor de cautare, au achimbat de mai multe ori algoritmii prin care se afiseaza rezultatele cautarii. In mod evident ca au fost favorizate corporatiile si companiile mari, iar cei mici au fost „cenzurati”. Existau siteuri mici care aveau continut legitim si apareau pe prima pagina dupa o cautare, iar dupa schimbarea algoritmilor nu au mai aparut nici in primele 10 pagini. In mod evident, in cazul firmelor mici si a liber profesionistilor acest lucru a dus la faliment, iar in cazul siteurilor cu continut „neagreat de autoritati” sau de anumite grupuri de interese, a insmnat cenzura in cel mai clasic si pur mod.

    Vorbim despre noua „lege a roamingului” care va introduce noul nivel de supraveghere si cenzura din partea „statelor” si a „seviciilor secrete”, dar in acelasi timp va permite monopolul si jaful companiilor dominante. Partea distractiva este ca majoritatea oamenilor nu constientizeaza sau nici nu citesc despre aceasta noua lege a „roamingului”, ca nu vorbesc in strainatate, sau daca o fac cumpara cartela sau vorbesc gratis pe skype sau vre-un messenger ceva. Dar afaceri pe internet sau maca siteuri personale au?
    Nu inteleg cum dupa dezvaluirile lui Snowden si Wikileaks oamenii mai pot fi atat de dezinteresati si naivi. Mai ales ca multi se inconjoara cu gadgeturi „smart” si marsaluiesc incolonati si tot mai saraci catre „internet of things”. Sa vezi atunci dictatura si abuzuri.

    – Europa vă lasă roaming-ul, dar vă taie internetul
    http://bit.ly/1kUoTeW

    Ce urmeaza dupa „scamatoria” de la Paris? Dupa episodul Charlie Hebdo in Franta si toata Europa statele au implementat tot felul de legi din categoria „Big Brother” si „Antonescu” care legitimeaza abuzurile statelor si cenzura impotriva propriilor cetateni. Acum avem si legi europene ca cea a „roamingului” care fac exact acelasi lucru.
    Este lesne de inteles directia in care se marsaluieste rapid:

    1. Urmeaza o „armonizare” si o „uniformizare” a tuturor acestor legi individuale, care vor duce la formarea unei supra legi/protocol, pe model american, adica un „Patriot Act” european, care va aduce si in Europa abuzurile si dictatura americana cu tot ce tine de ea: arestari fara mandat doar pe baza de suspiciuni, perchezitii si abuzuri in aeroporturi pe model TSA, supraveghere online pe model NSA, etc

    2. Un stat politienesc cu forte de politie cu profil militar, ca in SUA, carora le va fi permis sa faca orice fel de abuzuri fara sa raspunda de nimic. Daca credeti ca taranii infantili din jandarmeria romana au facut abuzuri cu taranii de la Pungesti sau Nadas… o sa vedeti distractie de acum inainte!
    Ca sa fie mai clar despre ce vorbesc:

    http://cdn.theatlantic.com/assets/media/img/mt/2015/05/pepper_spraying/lead_960.jpg?1432267264

    Este destul de evident incotro ne inderptam. Europa devine o gorapa de gunoi infestata de slbatici non-europeni, majoritatea musulmani si protejata de o corcitura intre politie si armata. Este timpul de impachetat si carat in America Latina sau Asia. Altfel…

    Apreciază

  36. Elena said, on noiembrie 16, 2015 at 7:45 pm

    Aceste atentate teroriste de la Paris seamana mult cu povestea videoclipului Indilei – Dernier Danse.

    Apreciază

  37. hilohi bogdan said, on noiembrie 16, 2015 at 7:49 pm

    ,,just animals”…

    Apreciază

  38. john said, on noiembrie 17, 2015 at 10:22 am

    DUPĂ PARIS , Papa Francisc SPUNE creștinilor să fie gata pentru SFÂRȘITUL LUMII
    La două zile după atacurile jihadiste înfiorătoare din Paris , Papa Francis a predicat despre ” sfârșitul lumii „, încurajând ascultătorii săi să fie vigilenți și gata în orice moment să se întâlnească cu Dumnezeu față în față .
    http://www.breitbart.com/big-government/2015/11/15/paris-pope-francis-tells-christians-ready-end-world/
    Poate pentru el vine „sfarsitul lumii”,si intalnirea face to face cu Dumnezeu,mai repede.Nu stiu cum v’a raspunde la intrebarea: „Bergolio,ce-ai facut cu turma Mea”?

    Apreciază

  39. Fratele începător Marius said, on noiembrie 17, 2015 at 11:50 am

    Pe Salah Abdeslam mi se pare că-l cunosc. Cred că a venit o dată sau de două ori pe la mine, la Dilayprint, prezentându-se drept „Abdel”. Am făcut pentru el reclama unei vitrine a unei frizerii. Ca să vedeți „ce mică-i lumea!” De fapt, sigur era el… Am completat și aici: https://yanush.wordpress.com/2015/11/15/ce-s-a-intamplat-la-paris/

    Apreciază

  40. Nina said, on noiembrie 17, 2015 at 8:18 pm

    Off topic sau poate nu.
    Nu stiu cum as putea trimite texte direct lui saccsiv, pe email.

    ===============
    2 grade până la sfârșitul lumii – filmul complet!

    17 noiembrie de 2015, 04:22 pm, Postat de către Noua paradigmă

    ~~ Nou: #Datagueule a publicat, în avanpremiera, primul său lungmetraj despre criza climatică: 2 grade până la sfârșitul lumii.

    Echipele #Datagueule ne-au promis un reportaj direct, incisiv, profund, si nu am fost dezamăgiti. Pentru a face acest lucru, producătorii nu au umblat cu mănuși. Reportajul începe prin redarea în bătaie de joc a unui videoclip de promovare pentru COP21. Și dacă acesta era doar o farsă în favoarea industriei și pentru a menține un stil de viață de care nimeni nu vrea să se despartă, chiar știind că va fi necesar să-l schimbe? Aceasta provocare lasă loc, din fericire, la fapte, cifre și la dezbatere. Obiectiv: agitarea ideilor chiar dincolo de limitele de ecologie. Deoarece pentru a salva climatul și speciile care trăiesc pe pământ, un întreg sistem va fi pus la îndoială.

    Diversi intervenanti, filosofi, oameni de știință și simpli cetățeni iau deci cuvântul, îsi exprima temerile, speranțele, evaluarile. Aceste reflecții sunt conduse de stilul grafic #Datagueule, oferindu-le o dimensiune chiar mai interesanta și mai sensibila. Purtându-ne spre explorarea de noi cai de soluționare, acest reportaj în forma neconventionala, variază între interviu, montaj și sondaj de srada, totul întretaiat de publicitati „bidon”.

    Pentru a încheia acest reportaj, Vandana Shiva, filosof și bine-cunoscut ecologist indian, ia cuvântul: „Cred că trebuie să realizăm că schimbările profunde, revoluțiile vin mereu de la oamenii însisi, nu de la guverne. Și trecem printr-o perioadă în care corporatiile responsabile de schimbarea climatica au luat ostatici STATELE prin susținerea legilor proaste, si împiedicând deciziile majore sa se manifeste pentru a ieși din aceste convenții internaționale pentru climat, pâna a le deturna. (…) Guvernele pot eșua la COP21, oamenii nu pot să eșueze în salvarea Pământul. ”

    Astfel, pluteste în aer este necesitatea de a revizui modelele noastre de societate. Dar cum? Aceasta „ediție specială” de 90 de minute, disponibila pe YouTube din această zi, va fi de asemenea difuzata pe France 4, pe17 noiembrie, la 20:50.

    sursa: http://www.2012un-nouveau-paradigme.com/2015/11/2-degres-avant-la-fin-du-monde-le-film-complet.html?utm_source=_ob_email&utm_medium=_ob_notification&utm_campaign=_ob_pushmail

    Apreciază

  41. […] ATENTATELE din PARIS nu puteau fi comise de actualul ISIS. Ceva cu mult mai puternic se afla la but… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.