SACCSIV – blog ortodox

TREI ATENTATE la PARIS: 18 morti

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 13, 2015

IN DIRECT:

http://www.romaniatv.net/live

Primele intrebari:

 • ISIS?
 • Va mai primi Europa refugiati?
 • SISTEMUL va considera ca e un bun moment pentru impunerea de noi masuri Big Brother?

UPDATE

Ora 00:00

26 de morti

60 de ostatici intr-o sala de spectacole

Ora 00:02

30 de morti

Ora 00:15

100 ostatici

Ora 00:30

48 morti

Ora 00:45

60 morti

 

Reclame
Tagged with: , , ,

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ioan C. said, on noiembrie 13, 2015 at 11:52 pm

  „1. Dumnezeu este scăparea şi puterea noastră, ajutor întru necazurile ce ne împresoară.
  2. Pentru aceasta nu ne vom teme când se va cutremura pământul şi se vor muta munţii în inima mărilor.”
  (Psalmul 45, 1-2)

  Apreciază

 2. Olivia said, on noiembrie 14, 2015 at 12:22 am

  Iarasi se joaca de-a terorismul!

  Apreciază

 3. lorena said, on noiembrie 14, 2015 at 12:29 am

  Demascarea diversiunilor din presa bazate pe lozinca sorosista: „Vrem spitale nu catedrale”. Marturia preotului Vasile Birlean(u), care a fost la clubul Colectiv in noaptea incendiului.

  Apreciază

 4. lorena said, on noiembrie 14, 2015 at 12:38 am

  „ORTODOXIA ÎN ROMÂNIA” – documentar al mitropolitului rus Ilarion Alfeev.Pentru subtitrare butonul CC

  Apreciază

 5. stef said, on noiembrie 14, 2015 at 12:42 am

  Pare a fi si o mizerie ritualica in stilul ILLUMINATTI cu acei oameni captivi pe stadion…

  Apreciază

 6. Maxim said, on noiembrie 14, 2015 at 12:53 am

  http://mywebtv.info/digi24

  Apreciază

 7. JE said, on noiembrie 14, 2015 at 1:02 am

  Ma asteptam sa se intample asa ceva si e foarte bine ca se intampla. Nu spun asta pentru ca sunt un om rau, spun asta pentru ca acest lucru era inevitabil. Dupa ce ai lasat decenii la rand sa intre hoarde de salbatici musulmani din Africa, Orient si Asia si dupa ce i-ai lasat sa-si faca de cap si cu violenta si cu islamul si cu getourile, totul in defavoarea propriilor cetateni trebuie sa fii tampit sa te astepti la altceva.

  Daca acum nu se intampla nimic in favoarea culturii si civilizatiei europene si in favoarea cetatenilor nativi-albi europeni, subliniez ALBI, atunci in mod sigur se va ajunge la razboi civil fie national intr-o tara anume fie la nivel european sau chiar mondial. Si va fii cat se poate de religios si etnic si rasist.

  Sa speram ca oamenii din tarile astea mai mari si colonizate vor incepe sa reactioneze si sa-i dea pe evrei si „leftisti” jos cat mai repede. Ca e Franta, ca e Germania, ca e UK, nici nu mai conteaza. Totul are un inceput si dupa ce cade prima piesa de domino vor cadea si celelalte. Cu cat mai repede cu atat mai bine si mai putine victime.

  Gară din Paris, evacuată după o ameninţare cu bombă
  http://www.activenews.ro/externe/Gara-din-Paris-evacuata-dupa-o-amenintare-cu-bomba-126773

  MĂCEL la Paris. Peste 34 de morţi în urma unor atacuri teroriste desfăşurate în capitala Franţei. 100 de oameni sunt luaţi ostatici
  http://www.activenews.ro/externe/MACEL-la-Paris.-Peste-34-de-morti-in-urma-unor-atacuri-teroriste-desfasurate-in-capitala-Frantei.-100-de-oameni-sunt-luati-ostatici-126776

  Apropo, poate se satura si francezii acum de multiculturalism si de a fi condusi de evrei si magrebieni.

  Apreciază

 8. Mălin said, on noiembrie 14, 2015 at 1:06 am

  Puteti viziona aici un post de televiziune franţuzesc_:

  http://www.bfmtv.com/mediaplayer/live-video/

  Apreciat de 1 persoană

 9. Nina said, on noiembrie 14, 2015 at 1:18 am

  23h55 : Déclaration de François Hollande : „J’ai décidé de mettre en place l’état d’urgence”. Il annonce ausi la fermeture des frontières.

  23:55 (ora Frantei): Declaratia lui François Hollande : „Am decis instalarea starii de urgență.” El a anunțat, de asemenea închiderea frontierelor.

  http://www.ledauphine.com/france-monde/2015/11/13/paris-des-morts-dans-une-fusillade-dans-le-xe-arrondissement

  https://francais.rt.com/france/10233-sept-personnes-blessees-place-republique-paris

  Apreciază

 10. Mălin said, on noiembrie 14, 2015 at 1:22 am

  De asemenea puteti viziona in direct stiri din Franta si la acest link:
  http://streema.com/tv/play/i_TELE

  Apreciază

 11. Mirela said, on noiembrie 14, 2015 at 1:24 am

  De vreme ce destui dintre şefii teroriştilor au lucrat/lucrează pentru diverse servicii, presupun că atentatele ar putea fi organizate/planificate la nivel mai înalt. Adică, să nu fie lucrarea unor demenţi/fanatici cărora le-a venit, de capul lor, chef de omorât.
  În aceste condiţii, mă înteb dacă nu cumva elitele criminale şi-au propus să aducă jertfe „colectiv” şi prin alte ţări, poate ca sacrificii satanice prin care să obţină favoarea şi ajutorul demonilor spre a le ajuta să instaureze împărăţia antihristică.
  Oare urmează şi alte ţări? Să nu fie!

  Apreciază

 12. Mălin said, on noiembrie 14, 2015 at 1:33 am

  http://www.france24.com/en/livefeed

  Apreciază

 13. Nina said, on noiembrie 14, 2015 at 1:47 am

  23h55 : Déclaration de François Hollande : „J’ai décidé de mettre en place l’état d’urgence”. Il annonce ausi la fermeture des frontières.

  François Hollande s’est exprimé à l’instant en direct à la télévision. „C’est une attaque terroriste sans précédent, une horreur. Il y a des dizaines de tués, beaucoup de blessés. Nous avons mobilisé toutes les forces possibles pour mettre en sécurité tous les quartiers touchés. J’ai demandé le soutien de l’armée pour qu’aucune nouvelle attaque ne se produise. J’ai aussi demandé à ce que l’état d’urgence soit décrété, sur l’ensemble du territoire, ainsi que la fermeture des frontières pour qu’aucune personne souhaitant commettre un attentat en France puisse rentrer et aussi pour qu’aucun terroriste n’ayant commis une attaque ne puisse sortie.”

  „C’est une terrible épreuve. Nous savons qui sont ces criminels, qui sont ces terroristes. Mais la France doit faire preuve de compassion et de solidarité. Face à la terreur, il faut rester unis. Ils veulent nous faire peur et nous saisir d’effroi. Ne cédons pas à cela. Françaises, Français, nous n’avons pas fini les opérations. Des assauts sont en cours. Gardez toute confiance et sécurité en la République et les forces de l’ordre.”

  23:55 (ora Frantei): Declaratia lui François Hollande : „Am decis instalarea starii de urgență.” El a anunțat, de asemenea închiderea frontierelor.

  François Hollande tocmai s-a adresat în direct la televiziune: „Este un atac terorist fara precedent, o oroare. Sunt zeci ucisi si multi raniti. Am mobilizat toate fortele posibile pentru a pune în siguranta toate cartierele afectate. Am cerut sprijinul armatei pentru ca nici un alt atac sa nu mai aiba loc. Deasemenea am cerut decretarea starii de urgenta pe întreg teritoriul si închiderea frontierelor pentru ca nici o persoana care ar dori sa comita un atentat în Franta, sa nu poata intra si pentru ca nici un terorist care ar fi comis un atac sa nu poata iesi.”
  „E o încercare teribila. Stim cine sunt criminalii, cine sunt acesti teroristi. Dar Franta trebuie sa dea dovada de compasiune si solidaritate. În fata terorii, trebuie sa ramânem uniti. Ei vor sa ne temem si sa ne captureze. Sa nu cedam. Frantuzoaice, francezi nu am terminat operatiunile. Atacurile sunt în curs. Pastrati-va toata încrederea în Republica si în fortele de ordine.”

  http://www.ledauphine.com/france-monde/2015/11/13/paris-des-morts-dans-une-fusillade-dans-le-xe-arrondissement

  https://francais.rt.com/france/10233-sept-personnes-blessees-place-republique-paris

  Apreciază

 14. euroPA said, on noiembrie 14, 2015 at 1:50 am

  Ce ne mai miram ? Noua ordine mondiala e aproape .. Atentatele vor continua peste tot in Europa. Haosul va triumfa, iar solutia va fi mizeria mondiala. Degeaba se arunca cu ciocolata in refugiati, ca nu trebuiau primiti. Pana nu de mult, oamenii ii primeau cu bratele deschise, acum tot aceeasi oameni o sa-i urasca. Haosul este deja in Franta, vor urma Germania, Italia, Marea Britanie etc. Baietii din umbra isi freaca mainile, planul merge struna. Adio Europa!

  Apreciază

 15. Caty said, on noiembrie 14, 2015 at 2:03 am

  Foarte ciudat faptul ca acest eveniment tragic a avut loc vineri spre sambata iar multi oameni au murit dupa ce se distrau la un concert rock. Acelasi lucru s-a intamplat si la Colectiv….posibil sa fi fost si la noi ceva premeditat…dupa care a cazut guvernul…

  Apreciază

 16. el said, on noiembrie 14, 2015 at 2:49 am

  o Doamne, ingrozitor ! atata moarte si haos… si abia e inceputul, Dumnzezeu sa ne ajute si sa miluiasca tot poporul Sau si pe restul, ratacitii sa nu-i uite !

  Apreciază

 17. Larissa said, on noiembrie 14, 2015 at 3:17 am

  La noi la CBS se vorbeste deja despre 110 morti in total. Imi aduc aminte de acele sageti de pe coperta revistei Time, ambele fiind indreptate catre picioarele lui Hollande. 11.3 si 11.5. Ce va urma?

  Apreciază

 18. Hypolita Greku said, on noiembrie 14, 2015 at 7:50 am

  apropo s… incidentele au avut loc vinerea seara, pe un stadion si-o sala in care era un concert rock !!! culmea tot o formatie de metalisti ! victime ranite si ucise prin impuscare ! iar multe tinute ostatici in sala !La colectiv s-a intamplat tot intr-o vineri seara, o sala in care era un concert rock ! tot o formatie de metalisti, victime ucise si ranite prin incendiere similar (arderii pe rug,) multe victime ostatici pentru o vreme in sala datorita situatiei fara iesire ( usa blocata ) ambele cazuri seamana a executie ritualica ! prea multe coincidente ?!?! eu nu cred in coincidente !

  Apreciază

 19. Nimbus said, on noiembrie 14, 2015 at 8:12 am

  Welcome refugees!!!

  Apreciază

 20. marciusquintus said, on noiembrie 14, 2015 at 8:16 am

  Din pacate s-a dezlegat si „enigma” de pe coperta The Economist:
  11.5 11.3

  11.13.15

  Apreciază

 21. 0xana said, on noiembrie 14, 2015 at 8:37 am

  http://www.linternaute.com/actualite/societe/1258091-carnage-au-bataclan-126-morts-a-paris-dernier-bilan/
  Carnagiu la Bataclan unde!!! avea loc un concert hard rock! Tot vinerea, tot rock! Nu stiu ce sa zic dar sunt ingrozita! Dumnezeu sa ne apere pe toti! In afara Lui nimeni nu arenici o putere, nici un control! Traim in cea mai de cosmar dintre lumi!

  Apreciază

 22. geo said, on noiembrie 14, 2015 at 10:00 am

  In directy, pe youtube – in engleza:
  FRANCE 24 live news stream: all the latest news 24/7

  Apreciază

 23. George said, on noiembrie 14, 2015 at 10:01 am

  Pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale este nevoie de….. o dezordine mondiala+panicarea gloatei

  Apreciază

 24. geo said, on noiembrie 14, 2015 at 10:03 am

  Alt altar satanic si sedinte de spiritism, invocatii sataniste – „club” #BATACLAN

  Ce se intampla prin BATACLAN… – surpriza? – … ca prin COLECTIV!

  Eagles of Death Metal – banda care merge aproape anual acolo, la BATACLAN (vezi youtube)
  Eagles of Death Metal au Bataclan – Speaking in Tongues –
  Les Eagles of Death Metal au Bataclan le 27 mars 2009.

  ––––––
  Children Of Bodom I Hurt & Are You Dead Yet Paris Bataclan 06 11 2015 …. I Worship Chaos

  ––––––
  SABATON – Night Witches…Metal Crüe @ PARIS – Le Bataclan – Jan 14, 2015

  Din astia in transa, cu lovituri si calcat in picioare… zice:
  Oui tu m’étonnes, il y avait foule ! Perso je suis arrivé assez tôt (vers 15h30) et j’ai pu avoir le 1er rang !! Mais j’ai souffert avec les pogos ah ah Je me suis souvent fait écrasé contre la barrière et pris quelques coups de chaussures dans la tête à cause des slameurs…
  Astia au fost in ianuarie la Arenele Romane in Bucuresti…
  ––––––
  Godspeed You! Black Emperor – live Paris Bataclan 2015

  Comment: Watching Godspeed live is a bit like being born.
  The world is so unfamiliar at first and is as scary as hell…but you soon come to love it.
  ––––––
  Concert Rob Zombie Bataclan Paris le 12/06/2014 By Satan

  ––––––
  Robert Plant – Satan Your Kingdom Must Come Down – Live Paris – 22/06/2014

  ––––––
  Steel Panther – Death to All but Metal – Live Paris (Bataclan), France 11 03 2014 HD – fara sutien pe scena

  ….
  Mafia K’1 Fry – Jusqu’a La Mort (Concert Au Bataclan) (2007)

  Apreciază

 25. Raluca said, on noiembrie 14, 2015 at 11:06 am

  Este mai mult decat evident ca invazia musulmana este folosita ca sa destabilizeze si sa ingenuncheze tarile europene, candva leaganul civilizatiei crestine. Si in afara de ocuparea propriu-zisa a tarilor europene de catre populatiile islamice, ce alta metoda mai buna exista pentru a tine niste natiuni sub teroare decat aceste atacuri. Ca in toate cazurile in care au avut loc atentate teroriste in diferite tari incepand cu 9/11, niciun serviciu secret nu a aflat nimic inainte, dar nimic. Si cum cadenta cu care se intampla aceste evenimente este tot mai mare, intrebarea care se pune este: politicienii nostri atat de iubitori de neam si tara vor amana venirea hoardelor salbatice de musulmani in tara, sau vor mai amana procesul. Cu orice risc cred ca vor grabi acest proces, mai ales ca romanilor nu le pasa. I-a parasit complet instictul de conservare. Ei reactioneaza pavlovian numai la ceea ce li se comanda pe fb. O turma de cyborgi, fara creier si discernamant.
  Si apoi de ce sa vina mulsulmanii in tara noastra? Care este noima? Nu exista niciun motiv logic pentru ca sa se intample asa ceva. Nu suntem nici macar primiti in spatiul Schengen, mare smecherie!, dar obraznicia de a ne cere sa fim invadati de pagani o au din plin.

  Apreciază

 26. JE said, on noiembrie 14, 2015 at 11:42 am

  – Cum se manipulează o revoluție
  http://bit.ly/1RuqLpt

  – Europa vă lasă roaming-ul, dar vă taie internetul
  http://bit.ly/1kUoTeW

  – Atacurile de la Paris: „Au tras direct, strigand ‘Allah Akbar’”. Au aruncat si GRENADE
  http://bit.ly/1HJ9KaV

  – Bombe, morți și teroare islamistă la Paris! ”Refugees Welcome”!?
  http://bit.ly/1HJbfpq

  – Cultural Marxism: The Corruption of America
  http://bit.ly/1RV5l54

  Apreciază

 27. ioana said, on noiembrie 14, 2015 at 12:50 pm

  Vai si amar!

  Apreciază

 28. geo said, on noiembrie 14, 2015 at 1:17 pm

  Sky News Live

  Apreciază

 29. Calator said, on noiembrie 14, 2015 at 6:16 pm

  Atacurile din Paris au avut loc chiar in ajunul intalnirii G20 din Turcia, in care Obama spera sa convinga liderii mondiali sa-l sustina in combaterea amenintarii Islamismului radical.

  Unul din titlurile de astazi din Washington Press:

  Atacurile teroriste din Paris fac si mai imperativa misiunea lui Obama la G20 din Tucia

  https://www.washingtonpost.com/politics/paris-terror-attacks-add-urgency-to-obamas-g20-mission-in-turkey/2015/11/13/2932c24a-8a17-11e5-be39-0034bb576eee_story.html

  Apreciază

 30. JE said, on noiembrie 14, 2015 at 6:51 pm

  – Cultural Marxism: The Corruption of America
  http://bit.ly/1RV5l54

  – Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
  http://bit.ly/1hiuHNK

  – Mesajul lui Adrian Severin după atentatele de la Paris: Suntem în război! Unul în care ne-au împins miopia, lăcomia, iresponsabilitatea și nevolnicia noastră
  http://bit.ly/1N3wJjm

  – Decizie DURA a Poloniei, dupa atentatele de la Paris: Nu mai accepta REFUGIATI
  http://bit.ly/1kw3Bop

  – Efectul atentatelor de la Paris. Polonia a decis să nu mai acccepte cote obligatorii de refugiați
  http://bit.ly/1NwzZxU

  – Angela Merkel: „Toti am devenit TINTE ale teroristilor”
  http://bit.ly/1kwcDBW

  – Ofițeri secreți francezi vorbesc de ”trădarea” lui Hollande pentru voturile musulmanilor la alegerile locale
  http://bit.ly/1MOPC3c

  Apreciază

 31. JE said, on noiembrie 14, 2015 at 7:23 pm

  UPGRADE LA STATUTUL DE COLONIE – V2.0
  http://www.chiazna.ro/13751/upgrade-la-statutul-de-colonie-v2-0

  Apreciază

 32. JE said, on noiembrie 14, 2015 at 8:51 pm

  „refugiati”
  – Oficial grec: Unul dintre TERORISTII din Paris era REFUGIAT sirian
  http://www.aktual24.ro/oficial-grec-unul-dintre-teroristii-din-paris-era-refugiat-sirian/

  = „multiculturalism”

  Apreciază

  • Radu said, on noiembrie 15, 2015 at 3:29 am

   Nu mai posta asa ceva pe viitor nu e moral si nici de dorit chiar daca e ironic si are un mesaj evident si revoltator.

   O sa zica ca esti ipocrit nu ortodox adevarat.

   Europa nu o sa dispara ca vor unii handicapati nici acum nici pe viitor.
   Vor promova legi totalitare si documente biometrice si intr-un final si biblicul semn al fiarei cipul sub piele. Asta se va intampla.

   ” Nu mor caii când vor câinii. „

   Apreciază

 33. JE said, on noiembrie 14, 2015 at 11:24 pm

  – Dovada invaziei! Refugiat kamikaze cu paşaport sirian, imigrant înregistrat în Grecia
  http://bit.ly/1QDwA5B

  – Ne-am săturat de Europa
  http://bit.ly/1WSNFh3

  – Atentatele de la Paris. De ce au eșuat serviciile secrete în dejucarea planurilor jihadiștilor. Hollande, acuzat că a trădat pentru voturile musulmanilor
  http://bit.ly/1HKwgjA

  Multiculturalismul si diversitatea in Romania
  Jihadistii locali isi fac de cap cum vor si cand vor, ca au mai multe drepturi decat majoritatea si oricum nimeni nu se atinge de ei:
  – Mai mulți tineri din Sighet atacați de țigani zilele trecute
  http://bit.ly/1j1baSo

  Apreciază

  • NIMENI said, on noiembrie 15, 2015 at 10:45 am

   Nu le amesteca fara rost, tinerii si parintii lor din Sighet sa nu-si faca singuri dreptate, sa lase lucrurile sa se topeasca …!!!

   Apreciază

 34. Radu said, on noiembrie 15, 2015 at 3:34 am

  http://www.naturalnews.com/051975_Paris_attacks_prophetic_warning_predictions_come_true.htm

  TWO DAYS before Paris attacks, leading voice in alternative media openly warned about Syrian refugees functioning as occupying enemy forces to be ‘activated’ to assault European cities

  Cu doar doua zile inainte de atentatele de la Paris, voci importante din mass media independenta a avertizat in mod deschis despre faptul ca refugiatii sirieni opereaza ca forte inamice de ocupatie gata de a fi „activate” sa ia cu asalt orasele europene.

  Apreciază

 35. john said, on noiembrie 15, 2015 at 2:43 pm

  „Cataclismul social”
  SPANIOLII AU INCENDIAT O MOSCHEE, CU OAMENI INAUNTRU, IN SEMN DE SOLIDARITATE CU FRANCEZII!
  O moschee din orasul spaniol Don Benito a fost incendiata sambata, primarul localitatii vorbind despre o posibila razbunare dupa atacurile teroriste de la Paris, revendicate de Statul Islamic si soldate cu 128 de morti, anunta Europeonline-magazine.eu, citand DPA.
  Primarul Jose Luis Quintana a declarat ca nu exclude posibilitatea ca incendiul sa fie un act de razbunare.
  Pompierii au reusit sa stinga flacarile rapid. Intarea in moschee a fost deteriorata, insa nu s-au inregistrat victime.
  http://en.europeonline-magazine.eu/mosque-in-spain-attacked-in-possible-retaliation-for-paris-killings_423223.html

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: