SACCSIV – blog ortodox

IULIA IONESCU e bine acum. Tinerii de la “COLECTV” sunt bine si ei. Oleaca arsi sau ingerasi in ceruri. Cluburile sunt de bine si ele. De rau e Ortodoxia

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 13, 2015

Va amintiti de tambalaul de anul trecut cu Iulia Ionescu? Fata e bine acum.

In vara lui 2014 a plecat la mare:

Iulia Ionescu a fugit la mare! Vezi ce a făcut eleva în escapada din mijlocul verii!

In vara lui 2015 a plecat din nou la mare iar mass-media e foarte multumita:

Ce mai face minora care a fugit la mânăstire. Uite cât de sexy este şi cum se distrează la malul mării FOTO

iulia_i_80853300

Tinerii arsi sunt bine si ei:

Iar daca au murit sunt oricum bine. Ne zice Taxi:

Iata comentariul sorei Mirela postat la articolul AU FOST JERTFITI? (1) Unii au stiut ce va urma? Ce scrie mass-media:

Corectitudine mass media:
Când oamenii stau la coadă să sărbătorească un sfânt cinstit de Dumnezeu prin neputrezirea trupului şi prin facere de minuni autentice, sunt batjocoriţi şi defăimaţi, primesc calificative ca „pupători de oase”, bigoţi, înapoiaţi etc., deşi nu fac nici un rău nimănui şi nu prejudiciază pe nimeni cu nimic.
În schimb, participarea la sărbători satanice e considerată act de cultură, versurile cu mesaje/conotaţii demonice sunt în regulă (adică, Dumnezeu şi sfinţii nu au dreptul la slavă, dar demonii au), faptul că acei tineri rătăciţi s-au jucat cu focul şi s-au ars e tragedie naţională, iar faptul că au invocat moartea şi au murit e o nenorocire produsă de lipsa spitalelor din cauza prea multor biserici etc.
Întreb: dacă un astfel de incendiu s-ar fi produs la o coadă la sfinţi, ce ar fi zis presa şi plângătorii rockerilor? Ar fi existat aceeaşi jale publică, sau ar fi spus, cu dispreţ, că au murit de proşti şi de medievali şi că, astfel, coeficientul mediu de inteligenţă a crescut un pic? Despre tinerii din cluburi zice cineva că-s proşti? Nu, ei sunt open mind şi speranţa ţării. Faptul că s-au călcat efectiv în picioare ca să iasă de acolo nu a fost osândit de nimeni, în timp ce despre cei care stau în linişte şi ordine la vreun sfânt se inventează că se calcă în picioare şi se caută pricini de arătare a lor cu degetul.
Ar accepta jeluitorii rockerilor din club să dea 1 milion de euro pentru salvarea unui ars la moaşte? Sau ar zice, la unison, că n-are decât să crape?
Să înţelegem că deştepţii/favorizaţii naţiei sunt închinătorii, conştienţi sau inconştienţi, la demoni?
Când acea adolescentă, Iulia, a fugit de acasă la mănăstire, vă amintiţi câte comentarii negative au fost despre teribilele riscuri la care s-a expus? Va amintiţi cum era să fie pus sub acuzare părintele Ioan de la Rarău pentru că a primit-o? De ce, nici măcar acum, nu se pune problema pericolelor pe care le prezintă cluburile şi concertele satanice? Deşi se termină cu morţi, îi acuză cineva pe părinţii care-şi lasă/îndeamnă copiii prin astfel de locuri?
Vă amintiţi ce negativ era comentat faptul că Iulia se spovedea? În schimb, închinarea la demoni e bineplăcută şi binevăzută de mass media, indiferent câte victime aduce!

Iata si comentariul fratelui Calator postat la articolul DOVEZI VIDEO: Obisnuitii clubului “Colectiv” CHIAR SE INCHINAU LUI SATANA. Scurt cuvant catre parintii de adolescenti rockeri:

Intr-un moment ca asta e nevoie sa se discute cat mai mult in public despre realitatea si raspandirea actuala a fenomenului satanist si despre amenintarea pe care o reprezinta, in primul rand pentru fiintele inocente, neajutorate sau singure – copii, animale, oameni ai strazii sau fara familie, dar si pentru intreaga societate. Tocmai am urmarit un interviu pe UK Column News, despre evolutia si amploarea fenomenului satanist in Marea Britanie:

http://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-2nd-november-2015

Unul din lucrurile pe care le-am aflat din acel interviu e probabil surprinzator pentru cei care cred ca satanismul este fantezie pura si se amuza pe seama celor care indraznesc macar sa pronunte cuvantul asta. Am aflat ca in Marea Britanie, Armata Britanica a recunoscut oficial, in 2004, primul lor membru care si-a asumat public aceasta credinta – tehnicianul naval Chris Cranmer –http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk/3948329.stm

Am vazut zilele astea un efort masiv al unora de a arunca in derizoriu un fenomen real si foarte probabil manifestat, intr-un fel sau altul, in ceea ce s-a intamplat in clubul Colectiv. Vorbim de lucruri extrem de grave, care reprezinta un pericol major pentru oricare dintre noi, dar mai ales pentru copii si animale, pentru ca ei sunt victimele preferate in abuzurile rituale sataniste (abuz sexual si/sau sacrificii rituale). Nu ma surprinde disperarea celor care inabusa cu inversunare orice incercare de a aduce realitatea asta in discutie si deturneaza furia oamenilor spre Biserica, locul din care ar putea veni protectia lor cea mai puternica, avand in vedere faptul ca practicile de genul asta nu doar ca incalca grav drepturi si legi romanesti si internationale si ar trebui pedepsite in consecinta, dar odata ce sunt date in vileag, oamenii ar putea sa inteleaga sinistrele lor manevre elaborate si le-ar scapa definitiv din gheare.

 

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. GABRIEL said, on noiembrie 13, 2015 at 11:15 am

    Chiar asa! Desi au murit copii de 15-16 ani, nimeni nu zice ca in asemenea cluburi, unde se consuma bauturi alcoolice, se fumeaza si probabil se iau si droguri, ar trebui interzis accesul minorilor. Parintii acestor minori ar trebui trasi la raspundere. De ce nu ia Protectia Copilului o masura in acest sens????????????
    In SUA, in multe state, se interzice accesul celor sub 21 de ani in asemenea cluburi. Iar la noi gasesti in toate cluburile si restaurantele de acest gen din tara copii de 15-18 ani (foarte multi) si chiar mai mici (13-15 ani).
    Daca parintii sunt inconstienti si ii lasa in asemenea localuri pierzatoare de suflete si de trupuri, de ce nu ia STATUL ROMAN o initiativa si sa interzica accesul celor sub 18 ani (macar) in cluburile unde se fumeaza si se bea. Si sa mai si verifice aceste cluburi.
    In cazul copilei Iulia Ionescu, care a fugit la manastire, toata presa si toata „opinia publica” a vuit privind incalcarea dreptului copilului si asupra pericolelor care o pandesc in manastire, dar despre copiii care nu aveau ce cauta in noaptea fatidica in COLECTIV, in presa nu am citit nimic. Ba chiar profesorii de religie (care au recomantat copiilor sa nu mearga in cluburi) au fost certati si mustruluiti la Inspectoratul de Invatamant.

    HALEAL TARA SI HALEAL PRESA ROMANA.

    Abia acum le dau dreptate tinerilor care strigau: „PRESA ROMANA PLINA DE MINCIUNA”

    Apreciază

  2. AKRITAS said, on noiembrie 13, 2015 at 11:26 am

    inca o ticalosie monstruoasa, inca un jug….
    Parlamentul a adoptat legea prin care băncile pot fi SALVATE de la faliment prin confiscarea depozitelor
    http://m.activenews.ro/prima-pagina/Parlamentul-a-adoptat-legea-prin-care-bancile-pot-fi-SALVATE-de-la-faliment-prin-confiscarea-depozitelor-126745

    Apreciază

    • stef said, on noiembrie 13, 2015 at 6:36 pm

      Deci UNDE sunt drepturile romanilor aici ??? Nicaieri! Daca incep retrageri masive de depozite ,automat aceste banci vor bloca retragerile pentru evitarea falimentului sau vor disparea precum talharii cu tot cu banii fraierilor – O capcana la care vegheaza atent Mugurel Itzarescu fosila pleistocen de la asa zisa BNR… De asta n-o sa auzim nimic de la potaile presei de zgarda.

      Apreciază

  3. eliza75georgiana said, on noiembrie 13, 2015 at 11:58 am

    am citit şi eu pe fb despre dispreţul la care e supus părintele Savatie Baştovoi.
    in emisiune la Teo oamenii „de bine” au explicat că semnul cu coarnele nu e rău, confirmat şi de părintele C. Stoica care l-a desfiinţat pe părintele Casian în direct..
    e o sminteală totală!!

    Apreciază

  4. blue said, on noiembrie 13, 2015 at 12:03 pm

    Articolul ăsta e foarte bun, ar trebui să-l citească cât mai mulţi tineri şi să înţeleagă că, ceea ce lor le pare o societate liberă şi sigură, e de fapt un drum al pierzaniei împânzit de manipulări dintre cele mai diversificate. Am zis de la început că ceea ce s-a întâmplat în Colectiv e o lecţie, că depinde de noi toţi să învăţăm ceva din ea ca să nu se întâmple altele şi mai şi. Aşa cum am prevăzut, nimeni n-a învăţat nimic. La teveu a fost delir maxim. Pe lângă pedalarea pe emoţii iraţionale în care s-au spus toate tâmpeniile posibile, dacă apărea cineva şi pomenea de Dumnezeu era linşat… în schimb am văzut pe la unele programe invitaţi de genul… numerologi, astrologi, etc ( oameni în vârstă dealtfel, incredibil) care băteau câmpii că s-au aliniat planetele, au ieşit norii, s-a aburit luna şi altele asemenea, iar moderatori dealtfel foarte vigilenţi ascultau ecstatic inepţiile. Adică de-aia s-a produs incendiul, că era mercur retrograd şi că luna a trecut prin faţa lui şi unii dintre tineri erau născuţi în zile cu soţ şi… de-aia. Pornografia promovată pe toate posturile în mod ultraagresiv e bună, dar dacă spui că Dumnezeu ne pedepseşte pentru păcatele noastre devii tarat. Dacă spun colegilor mei că nu e bine să-şi lase copiii în cluburi, îi văd cum se transfigurează, se transformă, devin brusc duşmanul lor personal… cum să le cer asta? Ai zice că preferă să-i vadă morţi decât să scape ocazia „să se distreze la maxim”. Nu-mi doresc decât să văd că toţi cei care au scăpat sunt bine, că au învăţat ceva din asta şi au hotărât să facă ceva cu viaţa lor. Pentru asta mă rog în fiecare zi. În rest, e responsabilitatea fiecăruia, că toţi au ochi să vadă şi inimă să simtă.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on noiembrie 13, 2015 at 2:59 pm

      blue

      Doamne ajuta!

      Poti te rog traduce?

      Mortal Kombat’s Shang Tsung goes orthodox in Russia

      http://www.rt.com/news/321746-shang-tsung-mortal-kombat/

      Apreciază

      • blue said, on noiembrie 13, 2015 at 11:02 pm

        Shang Tsung din Mortal Kombat devine ortodox în Rusia

        Actorul Cary-Hiroyuki Tagawa. © Ralph Freso / Reuters

        Sufletul lui Cary-Hiroyuki Tagawa, cel mai cunoscut fiind pentru rolul vrăjitorului cel rău Shang Tsung din filmele Mortal Kombat, a fost prins de Rusia – aparent a decis să fie botezat în cadrul Bisericii Ortodoxe.

        Tagawa, actor american de origine japoneză, care a avut un rol într-un nou film rusesc numit Priest-San, a decis să renunțe la credința lui și să devină un adevărat urmaș al învățăturilor ortodoxe predicate de Iisus Hristos, raportează Interfax.

        Vestea a fost răspândită prin intermediul Facebook de unul dintre colegii săi, Ivan Okhlobystin, actor și proeminentă figură religioasă rusă. El a distribuit o fotografie a lui Tagawa cu o cruce gigant, probabil surprinsă în timpul filmărilor, nu departe de Moscova.

        https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/l/t1.0-0/p526x296/12241601_963004517106580_3843135349234975189_n.jpg?oh=2a031389a3ead96d32efb94e56dd83af&oe=56F742CF

        Ivan Okhlobystin:
        Iubiți frați și surori!
        Mă grăbesc să vă împărtășesc bucuria: Lumina lui Hristos luminează pentru toţi! Cary Tagawa, care a jucat în filmul „Priest-San”, un preot ortodox japonez, după o reflecție profundă, spirituală, a decis să ia botezul sfânt în credința ortodoxă.
        Mâine se va săvârşi taina botezului prin intermediul Mitropolitului Ilarion de Volokolamsk – Vicar al Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii – Kirill. ( rusă)

        „Sunt fericit să spun că … după o analiză profundă și temeinică Cary Tagawa, care a jucat rolul preotului ortodox japonez din noul nostru film „Priest-san”, va lua Taina Sfântului Botez,” postează el.

        https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-0/p526x296/12227110_963477977059234_6769399288361632629_n.jpg?oh=d5da2d653cd2bcaf334710899eb7f258&oe=56B3834B

        Ivan Okhlobystin:
        Fratele nostru Pantelimon. (Botez săvârşit de către Episcopul Ilarion de Volokolamsk, Vicar al Sanctității Sale Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii – Kirill)

        „Nu poți cuprinde esența ortodocșilor ruşi … Când am venit prima dată Rusia am avut foarte puțin timp pentru a intra în pielea personajului. Așa că am vizitat o serie de catedrale rusești din Yaroslavl și Rostov. Simplul fapt de a mă afla în interiorul lor a avut un efect foarte puternic asupra mea „, a declarat într-un interviu Tagawa pentru Kinopoisk.ru în 2013, atunci când a fost făcută fotografia în Rusia.

        Cary-Hiroyuki Tagawa a primit numele de botez Pantelimon, a scris pe pagina sa de Facebook Okhlobystin.

        Tagawa a exprimat, de asemenea, intenția de a deveni cetățean rus, la o conferință de presă, conform cu site-ul de știri ortodoxe pravmir.ru.

        https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hvthumb-xta1/v/t15.0-10/p526x296/12109452_963479163725782_1522435347_n.jpg?oh=3dd699a61057e4b39e92b993e5957cad&oe=56F2AB30

        „Eu nu urmez noua tendință”, a spus el, cel mai probabil ca aluzie la boxerul american Roy Jones Jr și la actorul francez Gerard Depardieu. „Îmi urmez inima. Nu există decizii ușoare, fie în America sau oriunde altundeva în lume. Aceasta va fi o nouă provocare pentru mine. ”

        Filmul, în curând pe ecranele din Rusia, spune povestea unui preot japonez, care lasă Japonia din cauza războaielor Yakuza și se îndreaptă către un mic oraș rus pentru a ajuta localnicii să lupte cu corupția larg răspândită. Filmul este cel mai recent proiect studioului de producţie „Orthodox”.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 14, 2015 at 1:21 am

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

  5. petru said, on noiembrie 13, 2015 at 12:31 pm

    Un fost duhovnic imi zicea mereu o vorba: „Lumea te iubeste atunci cand faci lucrurile ei”, si-am observat-o de atatea ori pe pielea mea

    Apreciat de 2 persoane

  6. JE said, on noiembrie 13, 2015 at 12:45 pm

    – Părinți și copii
    http://bit.ly/1SNkGoW

    – Mersul prematur la școală afectează sănătatea psihică
    http://bit.ly/1WPeWvn

    – Ucenicia, o altă reușită a Elveției și un exemplu pentru România
    http://bit.ly/1MNe7hd

    Apreciază

  7. George said, on noiembrie 13, 2015 at 12:52 pm

    Toti care blameaza Biserica sunt victime ale mass-mediei care dezinformeaza. Toate acestea se intampla pe fondul necredintei, dar si din cauza faptul ca nu mai exista tineret cultivat. Doar informat, care crede ca tot ceea ce zboara pe internet, se mananca. Habar nu avem de istoria noastra ca popor crestin. Inghitim toate tampeniile pe care ni le baga pe gat pseudo-valorile apusene. Ne-am tampit cu totul duhovniceste. Nu-i bai. Nu exista pacat care sa nu fie „recompensat pe masura” in cazul in care nu exista pocainta. Traim o libertate fara de Dumnezeu. Iar unii isi permit sa vorbeasca despre Dumnezeu cu o asa usurinta de nedescris. Cand aburii mancarii, ai bauturii, ai mandriei (care sunt mai gravi) se urca la cap, atunci isi gasesc unii sa arunce cu pietre in Biserica. tocmai persoanele care traiesc impreuna si care se abtin de la procreerea de prunci (ori cu Taina Cununiei, ori fara Taina, tot curvie este) se trezesc sa si dea cu parerea privind raportul Biserici/scoli bazandu-se pe niste surse anonime aparute, ca acum asa e cool: sa dai share la „informatia zilei”, sa fim in rand cu altii Sa ne uitam in curtile noastre si sa ne vedem pacatele. Sa fim si cultivati, nu doar informati!
    PS: Nu concep sa compari numarul Bisericilor cu cel al scolilor. In Biserica intra si bebelusul, copilul, maturul, batranul, bolnavul, handicapatul. Nr de scoli se raporteaza la numarul de copii. Sunt atatea scoli goale. Natalitatea e la pamant! Iar populatia cu creste cu adoptare de caini.

    Apreciat de 1 persoană

  8. Sită Deasă said, on noiembrie 13, 2015 at 1:26 pm

    Reblogged this on Sită Deasă and commented:
    Merita citit si distribuit!

    Apreciază

  9. energein7 said, on noiembrie 13, 2015 at 1:41 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  10. Miko said, on noiembrie 13, 2015 at 1:44 pm

    Uite ce mai zice Remus Cernea:

    http://adevarul.ro/news/politica/modernizarea-asteptata-1_5644aa637d919ed50e264307/index.html

    A şocat, recent, spre exemplu, atitudinea unor profesori de religie din Bucureşti şi din ţară care au acuzat victimele din clubul Colectiv şi pe iubitorii muzicii rock, în general, că ar fi ‘satanişti’. Astfel de profesori habotnici nu au ce lucruri bune să îi înveţe pe copii în secolul XXI şi ar trebui înlăturaţi din învăţământ!

    Bine că îi învățați voi lucruri bune….La parada Gay si prin educația sexuală ce abia așteptați să o includeți pe lista materiilor.
    Ce ar fi să fie și EDUCAȚIA SEXUALĂ OPȚIONALĂ???? Cine vrea, să își înscrie copilul, și nu invers!

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 13, 2015 at 3:43 pm

      Miko

      cunosc persoana care preda religia secundar si mi-a spus ca toti profesrii de religie au primit instructiuni CLARE sa NU vorbeasca copiilor despre iad, demoni sau lucruri „care socheaza”, sa aibe grija cum prezinta tema despre Rastignirea Domnului si alte aberatii… caci chipurile copii nu trebuie socati
      aceeasi persoana mi-a povestit de la un alt coleg profesor de religie cum acesta a fost intampinat cu zambete si ironii ingaduitoare cand le-a vorbit elevilor de cilul gimnazial despre Impar´tasirea cu Trupul si Sangele Domnului iar un elev in timpul orei vizibil evrevat l-a interpelat fara nici un respct cu ” ia mai lasati-ne dom´profesor cu povestile astea de canibalism !”…. elev crestin ortódox botezat la ora de religie in plina clasa…. no comment !

      asa „propganda” asa produse ale ei ! Profesorii de religie nu sunt liberi sa vorbeasac cinstit despre Ortodoxie ca sa „nu socheze elevii sau sa jeneze alte culte” !!!! si asta nu in occidentul demul tembelizat si reeducat ci intr-o tara ortodoxa ca Romania

      ce mai asteptati de la asa invatatamant ? persoana care mi-a povestit acesta mi-a zis ca de anul viitor NU VA MAI LUA ore de religie la predat in aceste conditii

      Apreciază

      • Ionut said, on noiembrie 13, 2015 at 7:13 pm

        Daca societatea ar vrea sa nu-i socheze pe copii, ar trebui sa nu mai comita lucruri de natura a soca, adica avorturi, in primul rand, care „interventii”, daca imi aduc aminte bine, erau GRATUITE pentru eleve si studente in primii ani ai tranzitiei post-decembriste.

        Apreciază

      • Ionut said, on noiembrie 15, 2015 at 1:45 pm

        Exista relatari despre trasformarea in chip vazut a Sf. Impartasanii. Profesorul de religie le poate povesti elevilor despre astfel de lucruri, pentru a intari cele afirmate.
        Traind intr-o lume din ce in ce mai artificializata, omul pierde putin cate putin contactul cu lucrurile facute de Dumnezeu.

        Apreciază

  11. Miko said, on noiembrie 13, 2015 at 1:59 pm

    Și ceva despre liturghia catolică…
    http://www.bisericacatolica.org/liturghia-catolica-schimbata

    Apreciază

  12. Hiperboreus said, on noiembrie 13, 2015 at 2:06 pm

    Veste BOMBĂ pentru cei peste 1 milion de români din Italia! ”Cipul IMPLANTAT sub piele va fi obligatoriu de la 1 ianuarie 2016!” Prim-ministrul Italiei A FĂCUT ANUNȚUL! Cine NU respectă această măsură plătește…
    In categoria GENERAL / de Nationalisti.ro / la data de 12 noiembrie 2015 ,la 17:44 /

    Acest articol a fost citit de:9930 ori

    chip

    Conform nuv.ro, românii din Italia sunt obligați să respecte o măsură guvernamentală anunțată recent de prim-ministrul italian Matteo Renzi. ”Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populația Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”.

    Măsura este una obligatorie și s-a impus în câteva țări din lume, printre care Statele Unite ale Americii și Elveția. Acum și Italia a anunțat că din data de 1 ianuarie 2016, astfel de monoscipuri subcutanate vor fi montate întregii populații. Se va începe cu nou-născuții într-o primă fază, urmând ca toți cetățenii să fie ”marcați”.

    Conform sursei citate anterior, în cazul în care se refuză implantarea microcipului, amenda ajunge la 3000 de euro. Iar în cazul în care nu este plătită, sancțiunea mai prevede și închisoarea până la 6 luni. Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare. Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după atentatele de la New York.

    Apreciază

  13. Orthodox said, on noiembrie 13, 2015 at 2:10 pm

    Apreciat de 1 persoană

  14. Case said, on noiembrie 13, 2015 at 2:38 pm

    Priviti ce semne cu mainile face acest individ din cei de la colectiv, si ce poarta la gat. E clar:

    http://www.mediafax.ro/social/incendiul-din-colectiv-fotograful-buzoian-catalin-ilnitchi-transferat-in-israel-raspunde-la-tratament-14885153/foto

    Apreciază

  15. marian said, on noiembrie 13, 2015 at 3:14 pm

    Musulmani in 4 labe latra mergand ca trenuletzul!

    Apreciază

  16. marian said, on noiembrie 13, 2015 at 3:17 pm

    Astia insulta pana si pe câini

    Apreciază

  17. JE said, on noiembrie 13, 2015 at 3:36 pm

    S-a facut cam liniste in ultimul timp si nu e bine:
    – With Open Gates The forced collective suicide of European nations

    Apreciază

  18. Mălin said, on noiembrie 13, 2015 at 3:38 pm

    Păi toată chestia a fost o făcătură încă de atunci pentru a se lovi în Biserica Ortodoxă. Când cineva vrea să intre în monahism, trebuie să o facă cu mare discreţie, nu cu tămbălău, ca să ştie o ţară întreagă ce vrea respectivul să facă.

    Mai există şi varianta a două, adică faptul ca fata să fi fost sinceră cu dorinţa ei de a intra în monahism, însă părinţii n-au fost de acord şi până la urmă au reuşit să o facă să se răzgândească. Totuşi nu era nevoie de tot acel tămbălău din mass-media pentru a lovi în Biserică. De ce tot acel scandalism? Vrea să intre în monahism dar totodată vrea să fie vedetă, să o ştie o ţară întreagă. Monahismnul n-are nici o legătură nici cu vedetismul nici cu cluburile.

    Personal înclin spre prima varianta. Se vede şi după cum gândeşte că fata asta n-are nici o treaba cu credinţa ortodoxă. Totul a fost o mascaradă creată artificial pentru a se lovi încă odată în Biserica Ortodoxă.
    Ştiu că saccsiv a postat mai multe articole pe acest subiect la aceea vreme. Am comentat şi eu la unul dintre ele, nu mai ştiu exact unde.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 13, 2015 at 4:47 pm

      Mălin

      Nu ea a facut vreo conferinta de presa cum ca merge la manastire.

      Daca e vreo facatura, atunci e in alta parte, eventual cu participarea ei. Adica sa fi mimat retragerea la manastire intr-o sceneta grotesca impreuna cu parintii ei ca mai pe urma sa intre in scena si restul sistemului. Asta ca sa abordam in teorie toate aspectele.

      Bunul Dumnezeu stie cum a fost.

      Apreciază

    • Mălin said, on noiembrie 13, 2015 at 6:28 pm

      @saccsiv
      E foarte plauzibil ceea ce spui cu varianta aceea. Desigur, adevărul îl ştie numai Dumnezeu.
      Noi doar ne putem da cu părerea.

      Apreciază

  19. sorin said, on noiembrie 13, 2015 at 6:04 pm

    Preotii Aldea, Vulcanescu, Savatie BAstovoi si Necula sunt deacord cu muzica rock , ba m,ai mult toti care sunt impotriva lor Vulcanescu zilele astea a spus ca acei oameni care se impotrivesc sistemului si muzicii sunt nebuni, mojici, golani, sau fanatici.
    In legatura cu numarul de biserici, la ora actuala nu este nevoie de cvladiri ci de lucrare la sufletul oamenilor.
    Si in orase ba sin in sate chiar sunt multe biserici. In zona unde locuiesc eu sunt plin de biserici si sunt goale la slujbe. Si preotii nu se opresc , construiesc in continuare si la suflete nu mai lucreaza., Construirea de biserici la ora actuala este o ispita d ela diavol ca sa ii tina ocupati pe toti si sa nu mai aiba grija de mantuire.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 13, 2015 at 6:06 pm

      sorin

      Link te rog cu spusa lui Vulcanescu.

      Apreciază

    • Bogdan said, on noiembrie 13, 2015 at 7:09 pm

      Cred că Sorin se referă la acest grup: (https://www.facebook.com/groups/762574643871787/)

      Iată şi câteva dintre mesajele lui Vulcănescu:

      Apreciază

      • Ionut said, on noiembrie 13, 2015 at 9:55 pm

        Parintele n-a fost in club. Daca ar fi fost, s-ar fi crucit.

        Apreciază

    • Mirela said, on noiembrie 14, 2015 at 2:02 am

      Păi, din câte ne-au învăţat numiţii preoţi, eu am înţeles aşa: La Colectiv au participat, la o reuniune fraternă cu mesaj perfect ortodox, tineri ortodocşi adevăraţi, între care unii au devenit sfinţi. Locul jerfei lor martirice ar trebui să devină paraclis şi loc de pelerinaj, cu altar zidit pe piatra mărturisirii rock,
      Rockul este calea, adevarul şi viaţa!

      Apreciază

  20. sorin said, on noiembrie 13, 2015 at 6:07 pm

    Uitati atitudinea preotului Vulcanescu:

    „Matei Vulcanescu
    10 noiembrie la 22:03

    Rugamintea mea este sa nu mai comentati la raspunsuri, comentariile multora dintre voi sunt sub orice critica! De aceea puneti intrebari si eu va raspund. Alte raspusuri si comentarii sa nu le bagati in sema, sunt multi golani, mojici si bolnavi psihic care comenteaza sa se afle in treaba! De aceea singurul rapsuns e dat de parintele ” matei vulcanescu”
    este mesajul postat pe un grup creat de vulcanescu

    Apreciază

    • Raluca said, on noiembrie 13, 2015 at 11:08 pm

      “Concertul era ceva simbolic! Tematica concertului era moartea, focul! O tematica a realismului.”
      Adica acest concert era o manifestare culturala tematica. Tinerii si mai putin tinerii participanti iesisera taman in seara de halloween (pura coincidenta), intr-un club in care cantase, ce sa vezi, in Postul Pastilor o trupa de rock satanista, spurcand acel spatiu cu energiile lor demonice. Numai coincidente. Si tinerii vroiau sa se distreze ascultand o trupa rock de bine, care propunea o muzica pe tema mortii si a focului. Adica venisera in club atrasi de realismul subiectului abordat. Asadar exista rock bun si rock rau, satanic. Unde ar fi limita de la care rock-ul bun se transforma in rock rau? Intelege cineva ceva?

      Apreciază

  21. sorin said, on noiembrie 13, 2015 at 6:07 pm

    este pe facebook
    grupo creat de vulcanescu

    Apreciază

  22. sorin said, on noiembrie 13, 2015 at 6:08 pm

    va trimti acum mai multe comentarii scrise de Vulcanescu zilele astea si despre cipuri spunand ca nu are nici o legatura cu apocalipsa

    Apreciază

  23. sorin said, on noiembrie 13, 2015 at 6:09 pm

    Matei Vulcanescu si mie imi plac anumite melodi rock, oare o fi pacat? In nici un caz. Eu cred ca muzica rock este o muzica ce trasmite ceva. Am observat ca cei mai mari monahi si mai induhovniciti au fost rokeri, de ce oare? Eu cred ca rock ul e o rabufnire impotriva nedreptii. Exista si rock satanist, dar nu tot rock ul e satanist. De aceea a asculta muzica rock (care nu e satanista) nu e pacat.

    Apreciază

    • Ionut said, on noiembrie 13, 2015 at 10:18 pm

      Noul Testament ne vorbeste despre „rock”, de aceea toti rockerii ar trebui sa-l citeasca, sub indrumarea unui duhovnic, ca sa si inteleaga intr-adevar ceea ce citesc.

      „And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My church, and the gates of hell shall not prevail against it.” (Matthew 16,18)

      Apreciază

  24. sorin said, on noiembrie 13, 2015 at 6:11 pm

    uitati ce spune Preotul Vulcanescu despre apocalipsa: ”
    Matei Vulcanescu Noi asteptam cu multa bucure Apocalipsa, Apocalipsa insemna Descoperire. Iar sfarsitul lumii acesteia insemna Pamant nou si Cer nou, Judecata finala, invierea mortilor. Apocalipsa nu-i un lucru rau, ci e bun. Antihristul este rau si cine se va inchina lui, atuncic and va veni ca primi de la Fiara semnul 666 si cei ce vor primi semnul acesta se vor lepada in mod constient de Hristos, de Biserica si de Botez.””

    Apreciază

  25. sorin said, on noiembrie 13, 2015 at 6:13 pm

    pe facebook Vulcanescu are creat un grup care se numeste INtreaba Preotul si acolo posteaza

    Apreciază

  26. dante said, on noiembrie 13, 2015 at 7:16 pm

    Sint sigur ca la anul de halloween rockerimea din tara si nu numai, isi va da in petec cu un megaconcert, in memoria „sfintilor” lor de la colectiv( era sa zic CAP).. Va fi nebunie mare ca sa se arate ca iubirismul uman este mai presus de orice dogma si Adevar crestin. Popi ca Necula sau Vulcanescu vor fi invitati speciali.
    Au ajuns mirenii ca diavolii si preotii ca mirenii si sint convins ca foarte curind isi vor face aparitia Ilie si Enoh, caci astfel nu ne mai poate indura Dumnezeu.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  27. Ionut said, on noiembrie 13, 2015 at 7:24 pm

    Si drogatii sunt fericiti. Numai dupa primele doze. Dupa care devin din ce in ce mai nefericiti.

    Apreciază

  28. Stejar said, on noiembrie 13, 2015 at 9:08 pm

    Astia abia au scapat de foc si deja fac Mano Cornuta iar ???!!!Chiar nu au inteles ca Dumnezeu le-a mai dat o sansa ???Nu le dau mai mult de doi ani pana sa recidiveze….vai steaua lor !

    Apreciază

  29. sorin said, on noiembrie 13, 2015 at 9:09 pm

    Observati atitudinea dansului de parca ar fii pe vremea comunistilor
    Daca scrii cu argumente din Sf parinti ca greseste iti sterge comentariul.
    Sa nu mai zic ca i-am zis de hore ca sunt necanonice aducand argumente de la par Cleopa si alti parin ti si dansul mi-a spus ca parintele Cleopa a fost informator la securitate.
    O doamna zilele astea i-a zis lui par Vulcanescu cu argumente din par Nicodim Mandita, iar par Vulcanescu a zis ca par Nicodim Mandita este un fanatic care pastreaza legea vechiului Testament.
    Personal i-am zis si de Sf Paisie Aghioritul ce zice despre cipuri, iar Vulcanescu l-a fel a zis si de Sf ca nu este de increedere.

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 14, 2015 at 1:42 am

      sorin

      popa vulcanescu e pe aratura demult, un ratacit obraznic care se infige cu tupeu sa capatete onororuri de la irerahi greci jucand teatrul ieftin in rolul anti-ecumenistului ca sa convinga. dar in realitate este un om ratacit, unul din popii care vor indemna oamenii la ecetluire cu acelasi „iscusite” palavre….
      ma minunez cum poate sa insele o cazatura ieftina ca el de atata vreme pe un episcop ca IPS Serafim, bariera lingvistica si de neam joaca un rol important, tot teatrul lui cu adusul de conferinte pentru marturisire in Romania (Par Metallinos, Tslenghedis, etc) nefiind decat un joc de scena ca sa se arunce el in ochii oamenilor cu o imagine credibila, dar absolut FALSA, neconcordanta cu masura lui duhovniceasca de epigon mincinos si mim de „marturistor” .

      e un ins marunt si ratacit si acest popa ahitat dupa capatuire si vedetism. nu va mai lasati incantati de „declaratiile” si petitiile lui ca NIMIC nu este insul. un eretic pro-yanaras ( alt ERETIC VADIT de Sf Pasiie Aghioritul) si un obaznic care ia in deradere Sfintii si Ortodoxia Parntilo in vreme ce pozeaza in mare „lupataor antiecuenist „, un actiras marunt de comedie ieftina, un epigon obraznic si increzut. mi-e sila de asemenea specimene, aproape mai sila decat de dobitoacele prajite la clubul dracilor aparate de el….

      Apreciat de 1 persoană

      • sorin said, on noiembrie 14, 2015 at 10:11 pm

        Club aparat si de popa Aldea si de Popa Bastovoi, altii indrumatori catre drumul iadului

        Apreciat de 1 persoană

      • sorin said, on noiembrie 14, 2015 at 10:15 pm

        El da mi te rog o adresa de email de a ta

        Apreciază

  30. michael said, on noiembrie 13, 2015 at 11:24 pm

    Ma uitam la poza cu cei trei muschetari. Par in regula. Sint veseli… sau cel putin asa vor sa para. Pacat ca nu-si mai pot face semnul Sfintei Cruci. Pacat! Dar asta nu pare sa-i deranjeze prea mult. Oricum, ei preferau sa faca alt semn, al incornoratului. Dovada ca unul din ei se straduieste si chiar reuseste sa-l mai faca si acum. Tocmai in aceste momente cumplit de dureroase pentru cei care si-au pierdut rude, prieteni sau cunostinte in tragicul eveniment de la Colectiv… Chiar nu puteau sa mai astepte? „I’m back!” pare sa spuna Fiara prin atitudinea lor. ” Credeati ca dupa toate astea se vor rusina de faptele lor? Ca se vor intoarce la dreapta credinta??? Sint ai mei! The show must go on!” Sint „bine” baietii. Sau cel putin asa vor sa para.

    Apreciază

  31. hilohi bogdan said, on noiembrie 14, 2015 at 3:19 am

    în apocalipsă se descoperă că oamenii vor huli numele Domnului şi-L vor blestema pe Dumnezeu văzut pt. că vor fi deschise cerurile.aşadar nebunia n-are limită…cândva nu înţelegeam cum ar fi posibil aşa ceva…acum văd cu ochii mei …

    Apreciază

  32. Rozalia said, on noiembrie 14, 2015 at 10:16 pm

    Nu stiu, dar mie mi se pare ca aceasta fata, Iulia, are ceva… Parca priveste dincolo de lucruri cautand alte repere. Poate ca e presiune pe ea din toate partile incepand cu familia, apoi scoala, prietenii si-atunci devine mai nebunatica… Caci nu prea cred ca ea e bine, are o tristete…Ceva imi spune ca merge la psiholog ca sa faca pe plac cuiva. Dumnezeu sa o lumineze si sa o ajute sa nu se piarda!

    Apreciază

  33. Carmen said, on noiembrie 15, 2015 at 4:47 pm

    mi am adus aminte ..referitor la acesti tineri care au scapat cu viata…ca eu atunci cand am fost calcata de masina si am scapat nevatamata..i am multumit Lui Dumnezeu .m am framantat cateva zile …si mi am zis sa fiu mai atenta cand traversez..dar apoi gata..dupa ceva timp am revenit la pacate si la nemultumirile de zi cu zi..in loc sa iau mereu aminte si sa mi schimb atitudinea…asa ma gandesc ca sunt si ei..in sensul ca ..pe viitor vor fi mai atenti in ce club se duc..daca are autorizatie si doua usi sau mai multe.

    Apreciază

  34. […] IULIA IONESCU e bine acum. Tinerii de la “COLECTV” sunt bine si ei. Oleaca arsi sau ingerasi in … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.