SACCSIV – blog ortodox

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS…

Posted in Uncategorized by saccsiv on Noiembrie 12, 2015

Oare cei ce vor accepta semnul fiarei 666 o vor duce bine? Sfantul Nil Athonitul ne zice ca nu:

cei pecetluiţi de antihrist vor mânca cărnuri de oameni morţi

12-11nil-athonitul

Citez din http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie12.htm:

   În luna noiembrie, în ziua a douăsprezecea, pomenirea Cuviosului Nil izvorâtorul de mir, care s-a nevoit în munţii de pe lângă Marea Lavra din Muntele Athos, şi s-a săvârşit în pace.

   Sfântul Nil, Izvorâtorul de Mir, din Muntele Athos s-a născut în Grecia, într-un sat numit Sf. Petru, dioceza Zakoneia. El a fost crescut de unchiul său, ieromonahul Macarie. La vârsta potrivită a fost tuns călugăr, apoi hirotonit ierodiacon şi mai târziu ieromonah.

Râvna pentru mai aspre nevoinţe monastice i-a călăuzit pe unchi şi nepot spre Muntele  Athos, unde Macarie şi Nil au trăit în ascetism într-un loc numit Sfintele Stânci. După moartea Sf. Macarie, părintele Nil arzînd de zel pentru nevoinţele duhovniceşti mult mai aspre s-a retras într-un loc aproape inacesibil pentru orice fiinţă vie. La plecarea sa la Domnul, Sf. Nil a fost învrednicit de curgere bogată de mir vindecător, pentru care creştinii veneau să-l ia din cele mai îndepărtate ţinuturi estice.

Sfântul Nil a lăsat în urmă o profeţie uimitor de corectă referitoare la care va fi starea Bisericii în mijlocul sec. al XX-lea şi la felul cum vor fi oamenii atunci. Printre invenţiile pe care le-a profeţit sunt telefonul, avionul şi submarinul. El a mai atras atenţia şi asupra faptului că mintea omului va fi întunecată de patimile trupului iar „necinstea şi fărădelegea vor prinde putere”. Bărbaţii nu se vor mai distinge de femei din cauza „lipsei smereniei în îmbrăcăminte şi purtarea părului”. Sfântul Nil a plâns pentru păstorii creştini care vor deveni oameni vanitoşi iar tradiţia şi morala bisericii se vor schimba. Vor rămâne puţini oameni evlavioşi şi cu frică de Dumnezeu şi cei mai mulţi se vor abate de la calea cea dreaptă neavînd povăţuitori.

Comentariu saccsiv:

A spus mai multe … Iata profetia Sfantului Cuvios Nil Athonitul, despre antihrist si sfarsitul lumii:

Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap. Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. „

    Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani, iar dragostea va pieri. Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga. „

   Atunci se vor duce la locurile ascunse si sfinte (manastiri si schituri), ca sa gaseasca mangaiere sufletului de multele tulburari si ispite pe care le vor intampina zilnic; dar usurare nu vor gasi, caci peste tot vor fi piedici si sminteli. Si toate acestea se vor face pentru ca Antihrist va stapani peste tot, va domni in toata lumea, va face semne si minuni cu inselaciune si va insela pe oameni cu viclenie, ca sa nascoceasca si sa vorbeasca unul cu altul de la un capat al pamantului la celalalt  Atunci vor zbura prin aer ca pasarile si vor inota prin adancul marii ca si pestii .

Si toate acestea le vor face oamenii, traind in tihna, necunoscand ca acestea sunt inselaciunile lui Antihrist. Si asa de mult va inainta stiinta vicleanului, ca sa insele prin nalucire pe oameni, pentru a nu mai crede in Dumnezeu Cel in Sfanta Treime inchinat. „

Fiindca dupa 1913 trecand 79 de ani se vor face toate rautatile profetite despre venirea lui Antihrist.„

1913 + 79 = 1992

Suntem in 2015 … Sa se fi inselat oare Sfantul? Sau poate ca nu … Sa ne amintim ca in 1992 a fost semnat Tratatul de la Maastricht, act care a dus la crearea Uniunii Europene. Asadar, e foarte probabil ca acela sa fie inceputul sfarsitului:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Florin Stuparu: PRINTESA EUROPA ŞI MINOTAURUL

Iata ce mai profeteste:

Atunci, vazand Prea Bunul Dumnezeu pierzania neamului omenesc, va scurta zilele pentru cei putini care se vor mantui; ca se va sili Antihrist cu slugile sale sa insele – de va fi cu putinta -, si pe cei alesi. Atunci fara de veste va veni sabia cu doua taisuri si va omori pe inselatorul si pe cei ce-i slujesc lui. „

Despre vremurile apocaliptice ce bat la usi, cititi va rog si:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

LISTA PROFETII

   Iata ce mai putem citi la Sfântul Nil Athonitul(1612-1692):

Acesta a fost trăitor la Muntele Athos, de aici şi numele. Prooroceşte zile negre Sfântului Munte, anume pierderea protecţiei Fecioarei Maria: “Se va lăsa din mainile ei, nu din pricina slăbiciunilor ei, nici din puterea neamurilor, ci numai pentru păcatele celor ce locuiesc într-însul. Prooroceşte cum că mama antihristului va fi o preadesfrânată, idee reluată şi de alţi prooroci:”Când se va înmulţi farădelegea, se vor aduna toate prihănirile şi necuraţiile lumii şi se vor învistieri într-o necurată fiica a desfrânarii, care va fi locaş al preadesfrânării”. De asemenea, prevede şi izbucnirea unor epidemii infecţioase”Se vor împuţina şi oamenii, vor slăbi şi vor muri pe drumuri ca pasările; cei pecetluiţi de antihrist vor mânca cărnuri de oameni morţi, neputând suferi foamea şi leşinătatea şi, mâncând trupuri moarte, vor muri şi ei“.

Pare incredibil pentru unii că acest loc binecuvântat, care s-a aflat sub protecţia Sfintei Fecioare timp de secole, va fi părăsit de aceasta în cele din urmă:
Ascultaţi, o, părinţi, iată că v-am spus propovăduirea lui Iona spre pildă, ca cel ce are urechi de auzit să audă şi să nu se întoarcă către altele, spre vătămarea sufletului său. Precum a desluşit acel filosof propovăduirea lui Iona, aşa şi eu vă spun: precum magnetul nu a lăsat fierul, la înălţime de patru vânturi lovindu-se, şi apoi din pricina ruginei l-a lăsat, şi iarăşi, după ce a fost curăţit, l-a ridicat magnetul; aşa este Doamna noastră, de Dumnezeu Născătoarea, Acoperământul binecredincioşilor, că a ţinut muntele acesta până în ziua de astăzi, precum magnetul pe fier. Şi dacă magnetul, fiind lucru neînsufleţit, are atâta putere, oare câtă putere şi tărie şi îndrăzneală are Doamna noastră de Dumnezeu Născătoarea? Singuri vedem cum ţine muntele acesta cu atotţiitoarea putere. Însă cum clatină vântul magnetul ca să lase fierul, aşa se ridică asupra acestui munte neamurile, şi în tot chipul umblă să-l răpească din mâinile Maicii Domnului, dar nu pot. În sfârşit se va lăsa din mâinile ei, nu din pricina slăbiciunii ei, nici din puterea neamurilor, ci numai pentru păcatele celor ce locuiesc într-însul; pentru că acestea s-au făcut ca o rugină înaintea Maicii Domnului. Că dacă veţi subţia gâtlejul vostru cu postul, ca pânza, şi veţi usca trupul vostru ca ţârul, dar între voi nu aveţi dragoste şi unire, cu curăţenia trupului vostru, nici un rod al dreptăţii nu aveţi”.
Că muntele Athos “se va lăsa din mainile ei”, nu mai încape îndoială:

FONDURILE EUROPENE vor distruge MUNTELE ATHOS?

Cand „avaton-ul” va fi desfiintat, atunci vom sti ca pentru pacatele noastre si pentru putina noastra rugaciune, Biserica Ortodoxa a fost lipsita de scumpul si nepretuitul Sfant Munte Athos. Cand dragostea si rugaciunea se imputineaza, urmarile nu intarzie niciodata sa apara, iar o lume lipsita de dragoste si rugaciune este o lume in care paganii si necredinciosii, oameni trupesti si straini de orice forma de vietuire duhovniceasca, fac ce vor, urmand poftelor trupului si setei de putere.

Articolul zilei (10.09.2010): Detalii despre presiunile facute de cei au bagat bani grei in restaurarea manastirilor, pentru a fi acceptate femeile in Muntele Athos

Anunțuri

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Marius Ionescu said, on Noiembrie 12, 2015 at 3:53 pm

  Si asa de mult va inainta stiinta vicleanului,ca sa insele prin – NALUCIRE– pe oameni,pentru a nu mai crede in DUMNEZEU cel in SF.TREIME inchinat. Uitati-va pe YOUTUBE la (Noua ordine mondiala –Manipulare prin tehnologie. ) – veti vedea cata dreptate avea SF. NIL.

  Apreciază

 2. evtodiev said, on Noiembrie 12, 2015 at 4:56 pm

  Off topic: a apărut filmul Mitropolitului Ilarion Alfeev despre Biserica Ortodoxa Romana cu subtitrare:
  Ortodoxia in Romania:

  Apreciat de 1 persoană

  • stef said, on Noiembrie 12, 2015 at 6:28 pm

   Exceptional acest documentar! Cand a fost facut?

   Apreciază

   • evtodiev said, on Noiembrie 12, 2015 at 9:05 pm

    Sambata, 7 noiembrie 2015, a avut loc premiera acestuia la rusi. Cel putin o parte din filmari (ca cele de la Putna) au fost facute vara aceasta, pe 2 iulie.

    Apreciază

 3. RomeoB said, on Noiembrie 12, 2015 at 5:19 pm

  > Sa ne amintim ca in 1992 a fost semnat
  >Tratatul de la Maastricht, act care a dus la crearea Uniunii Europene.

  Sa nu uitam ca la 25 dec 1991 s-a semnat tratatul de dezmembrare urss, care a consfintit SUA drept super-putere mondiala, economica si militara, ideologia globalista devenind majoritrara pe pamant.

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Dezmembrarea_Uniunii_Republicilor_Sovietice_Socialiste

  Apreciază

 4. mihai said, on Noiembrie 12, 2015 at 6:44 pm

  Mai vedem si traiectoriile papei francisc care deasemenea spune multe, si anume: grija lui fata de gay, unificarea tuturor religiilor, mai nou sa apucat si de muzica rock caci prin aceasta el nu vede nici un fel de satanism

  Apreciază

  • nimeni said, on Noiembrie 12, 2015 at 8:13 pm

   Iata-l pe papa cum se inchina evreilor sionisti si le face voia.
   Se vede foarte clar din comportamentul lui ca este o marioneta si cand a depus coroana de flori pe acea lespede am crezut ca urmeaza inmormantarea lui.

   Min 2:54 -” inmormantarea papei Francisc”
   Cata sobrietate la ei dom’le zici ca vine dracu sa-i ia pe toti in momentul ala, asa sunt de speriati.

   La un moment dat va fi sacrificat din cate stim.

   Iar aia de le pupa mainile nu stiu cine sunt.

   Apreciază

 5. hilohi bogdan said, on Noiembrie 12, 2015 at 7:48 pm

  interpretare posibilă-1992 se naşte antihr.2025 adică la 33 de ani se face cunoscut sau se întronează…adică profeţia nu-i depăşită de timp.e posibil ca 1992 să fie doar debutul lucrărilor lui antihr. sau anul naşterii sale.oricum atenţie!

  Apreciază

  • cca70 said, on Noiembrie 12, 2015 at 9:15 pm

   Sunt profetii care zic ca antihristul s-a nascut in ziua de 11 august 1999 , cand a fost ultima eclipsa a acelui secol…

   Si e plauzibil, caci 11 e numar masonic….si acea eclipsa a fost vizibila cam pe toata planeta inclusiv la noi( mai tineti minte bancnota de plastic de 2000 de lei dedicata acelei zile? )

   Deci 1999+33 = 2032 si nu 2025…probabil ca in 1992 s-a inceput pregatirea

   Apreciază

 6. ios said, on Noiembrie 12, 2015 at 10:22 pm

  Asta e antihristul nu va mai strofocati atata papa francisc1 este al 8 rege si merge spre pierzare nu poate fi un lider politic nu ar avea sens . asta este marioneta satanei in care lumea va crede in el cand va face pact cu extraterestrii ,adica demonii iadului dezlantuiti prin aceleratorul de particule care va chinui 5 luni de zile planeta cu pacatosii ei acesta vine si le zice sa plece si aia fac intocmai urmand ca prostimea sa fie pacalita ca fiind trimisul lui Dumnezeu. aceasta este regia lui satan si prorocului mincinos antihristic papa francisc1 . Nu mai cautati pe altul ca nu este . Restul de profetii ale sfintilor difera de la unul la altul si ca atare pica toate. Asadar traim in timpul antihristului si saccsiv ca blogul lui tot nu a avut harul sa ghiceasca cine este , pentru ca nu vrea sa ia scriptura in serios . Arsenie Boca a pictat doi eretici si unul din ei poarta numele satanei asta asa ca semn pentru poporul lui ca sa-i avertizeze cumva .Ce tot vorbeste lumea ca francisc asta va fi omorat este o diversiune , nu vedeti ca omul lucreaza la greu si lumea proasta este distrasa in timp ca asteapta sa vina un antihrist frumos si cu manusa care ai acopera ghearele sint niste nascociri astea . Fratilor asta e antihristul Papa asta francisc uitativa la fata lui este demonica

  Apreciază

  • el said, on Noiembrie 12, 2015 at 11:37 pm

   ios

   bai inselatule iar ai iesit la plantat ciuperci in auzul fraierilor, n-ai stare, iar te-au trimis dracii aia din tine la „propovaduit” minciuni ?

   hai MARS de aici spurcaciune , pana nu te dezdracesti nu vrem sa te mai auzim, fuga la Biserica spovedit canon si TACERE !!!!

   Apreciază

  • Aurora said, on Noiembrie 13, 2015 at 12:49 am

   ios
   esti un prost !

   Apreciază

  • Marius Ionescu said, on Noiembrie 13, 2015 at 1:21 am

   frate ios said Iti apreciez mult rivna,dar nu te grabi in taine Dumnezeiesti.Cerceteaza te rog la apocalipsa si vezi ca inainte de venirea lui antihrist prima data i se pregateste terenul.Punete in locul satanei, pe cine ai corupe cel dintai?eu zic ca pe cel ce-si doreste putere si suprematie ,DA?Cine si-au dorit putera dupa venirea crestinismului in biserica daca nu PAPA.Ptr a mentine puterea trebuie sa ai bani,iar ca sa ai obtii repede si multi trebuie sa faci unele lucruri nu prea ortodoxe.Asa au inceput cruciadele care au tarfalit imaginea sfanta a crestinatatii .PAPA poate sa fie cel mult un prooroc mincinos,care prin functia sa poate ajuta la microcipare(la pecetluire),este folosit ptr inselarea maselor.Se spune ca directorul bancii vaticanului este insusi baronul Roschild care este cel mai bogat om de pe pamant.Se mai spune ca curva cea mare dupa ce nu va mai fi de folos va fi lepadata si i se vor prada bogatiile.Cu o biserica plina de scandaluri care mai de care mai urate si cu un bancher evreu in fruntea bancii ,nu prea vad bine viitorul PAPEI.Dar asta nu depinde de noi.Cine se aliaza cu dracu si face cu el afaceri murdare nu poate sa iasa nici odata bine. Antihristul se spune clar ca va venii din samanta evreiasca si ptr evrei .

   Apreciază

 7. ios said, on Noiembrie 12, 2015 at 10:23 pm

  Scacsiv nu mai fi basinos asa si taie naibi cenzura ca io vreau doar sa ajut

  Apreciază

  • Aurora said, on Noiembrie 13, 2015 at 12:50 am

   ios, nu stiu cum de te mai rabda Saccsiv, cat esti de dobitoc !

   Apreciază

 8. ORTODOXIE said, on Noiembrie 12, 2015 at 10:25 pm

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

  Apreciază

 9. cca70 said, on Noiembrie 12, 2015 at 11:15 pm

  @ saccsiv

  Este un parinte de pe langa Arad…care a spus asta mai de demult …doar ca nu stiu daca a spus-o de la el sau a avut vreo revelatie …oricum presa l-a cam batjocorit pentru asta:

  Un sambure de logica ar fi:
  daca la Nasterea Mantuitorului s-a arata o stea luminoasa care i-a calauzit pe magi…iata ca in de data asta , in plina zi se arata intunericul

  http://www.romaniatv.net/toti-cei-cu-cip-in-buletin-vor-fi-executati-declaratia-bulversanta-a-unui-calugar_136558.html#ixzz3QU8To2CL

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: