SACCSIV – blog ortodox

Video: SATANISM la CLUB FABRICA

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 10, 2015

Vital Remains – Dechristianize adica DESCRESTINAREA

Let The Killing Begin

Aici ii vedeti mai bine:

Iata si versurile:

Un adevarat act de “cultura”. Un adevarat manifest pentru “libertate” …

Aceleasi mesaje le regasim si in doctrina masoneriei:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

In melodia de mai sus sunt mai dure insa aceleasi mesaje exista in intreaga muzica rock, chiar daca uneori intr-o forma mai voalata.

Pentru ca rock-ul isi are radacinile in invatatura lui lui Aleister Crowley, Thelema:

Do what thou wilt

Rockerii nu vor putea sa lupte vreodata pentru reala libertate.

 

65 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on noiembrie 10, 2015 at 12:57 pm

    STIU foarte bine scarnaviile CE FAC acolo in orgiile lor indracite, nu sunt prea Multi „naivi” …

    asa ii place gloatei spalate pe creier cu iubirismul ADOGMATIC si fara repere sa isi dea „constiinta buna” si sa pozeze in „victime ” inaintea altora la fel de orbi si tampiti ca ei… „victime” care URLA indracite chemand dracii si facand semne de inchinare la ei cu mainile … o cruce NU isi fac dar sa Tina semnele coarnelor stiu toti si li se pare cool… sa-l Salute pe diavol e cool… sa-l „Salute” pe Hristos e „retrogard si habotnic”… foarte bine au fost lasati in puterea celor pe care si le-au cerut singuri ! sa grohaie ca dracii se straduiesc toti si tin isonul cu osardie la chematorul dracilor de pe scena….

    Apreciat de 2 persoane

  2. Ionut said, on noiembrie 10, 2015 at 1:03 pm

    OFF-TOPIC

    Salvat miraculos la naştere, după ce a fost aruncat între gunoaie, părintele Gherontie Puiu a avut întreaga viaţă viziuni cu Maica Domnului. A fost închis în lagărul de la Periprava, din cauza prigoanei comuniste şi a vieţuit ca un sihastru, zece ani, într-o grotă din Bucegi, după care a ridicat Mănăstirea Caraiman. Părintele Gherontie îi învăţa pe cei care veneau la el să rostească o rugăciune cu puteri miraculoase.
    Părintele Gherontie Puiu, unul dintre cei mai mari duhovnici contemporani, plecat într-o lume mai bună în 2014, a avut o viaţă cu adevărat extraordinară, plină de miracole şi credinţă. Miracole pe care a ştiut, cu blândeţe şi înţelepciune, să le aducă şi în vieţile celor care îl căutau atunci când medicina şi ştiinţa, în general, păreau să nu poată face mai mult.
    Încă de la naştere, destinul părintelui a fost unul cu totul ieşit din comun. S-a născut în localitatea Todireşti, nu departe de Paşcani, în anul 1933. Mama lui a murit la naştere, în spitalul din Ruginoasa, tatăl său plecase de ceva vreme de acasă, iar moaşa, crezând că pruncul nu va trăi, l-a pus într-un lighean şi l-a aruncat între gunoaie, pe malul unei ape din apropiere. A fost găsit de o localnică şi luat acasă. Fiind numit Gheorghe, copilul a fost primit cu toată dragostea în familia lui Puiu Petrache.

    Prezenţa constantă din viaţa lui

    Părintele a povestit că Maica Domnului, prezenţă constantă în întreaga sa viaţă, i s-a arătat pentru prima dată chiar în copilărie. A apărut sub forma unei tinere îmbrăcată în haine monahale, care i-a spus că fiul cel mare al familiei Petrache va sta mulţi ani prizonier de front, o viziune care s-a adeverit. Întors după 12 ani de prizonierat în Rusia, acesta îl va boteza şi îi va înfia pe Gheorghe, numele laic al viitorului duhovnic.
    La botez, descris de părinte ca o experienţă dumnezeiască, i se arată din nou Maica Domnului care îi spune să meargă la mănăstire şi să-şi îndeplinească misiunea pentru care a fost ales.
    Despre acel moment, părintele povestea: “Când am îmbrăcat haina de foc a Botezului, parcă m-am simţit alt om. Mă încerca o bucurie fără margini, pe care mă străduiam să o desluşesc. La ieşirea din sfântul locaş, pe treptele din faţa pridvorului, am zărit din nou acea fiinţă minunată. Stătea lângă poartă şi mă privea drept în ochi. N-o vedea nimeni, doar eu! De astă dată, nu mai era vis, ci vedenie curată. Mi-a vorbit, cu glas îngeresc: Ai încredere si du-te la mănăstire. Te voi călăuzi. Tu eşti ales pentru o misiune! Acea măicuţă fără vârstă avea cel mai frumos chip pe care mi-a fost dat să-l privesc. Începând de atunci, am înţeles că este însăşi Măicuţa Domnului”.
    Tânărul de 20 de ani urmează cu bucurie misiune şi este, până în 1959, frate la mănăstirea Neamţ, an în care începe prigoana monahilor, prin decretul de alungare a acestora din mănăstiri.
    Decretul prevedea ca aşezămintele fără vechime să fie desfiinţate pur şi simplu, iar mănăstirile istorice, ca Neamţul, să fie păstrate, dar obligate să-şi micşoreze obştea, alungând toţi călugării tineri.
    Fratele Gheorghe fuge pe fereastră, dar este prins la scurt timp de comunişti şi condamnat la cincisprezece ani de muncă silnică, în lagărul din Periprava.

    Zece ani în sihăstrie

    Părintele reuşeşte să fugă din lagăr, cu ajutorul unui brigadier, care îl trimite în Tulcea, iar Maica Domnului îi este din nou alături. Îi spune să se urce într-o maşină, care opreşte ca din senin pe stradă, şi ajunge în Timişul de Sus, de unde urcă pe platoul munţilor Bucegi. Aici petrece zece ani, în post şi rugăciune, ascuns într-o peşteră. Atunci i-a promis Maicii Domnului că îi va ridica o mănăstire, de unde să poată fi privită Crucea de pe Caraiman.
    În 1970, părintele se întoarce acasă şi află că mama sa adoptivă îi făcuse mormânt şi slujbe pentru că l-a crezut mort, pentru a doua oară în viaţă. După Revoluţie, părintele slujeşte la Neamţ, în schitul Băiceni şi la Iaşi, unde suferă un accident cerebral.
    Maica Domnului i s-a arătat din nou în viziuni şi îi spune să-şi îndeplinească misiunea promisă, aceea de a ridica o mănăstire. În timp ce se recupera la spitalul din Sinaia, Maica Domnului îi spune şi cum trebuie să arate locul căutat pentru construcţia mănăstirii: „Te-am adus aici cu o misiune. Adu-ţi aminte! Trezeşte-te, că nu eşti bolnav!“. Părintele a povestit că, după ce a spus aceste cuvinte de trei ori, Maica Domnului a adăugat: „Vei găsi un brad cu şase ramuri, lângă o apă curgătoare, pe un plai de unde se vede marea Cruce la care te-ai jurat. Acolo să faci mănăstirea!“.
    Miraculos, a doua zi, părintele Gherontie se vindecă de paralizia care îl ţinea la pat şi pleacă în căutări. În 1996, părintele a zidit într-o poiană mai întâi o căsuţă din lemn, o bisericuţă şi apoi o mănăstire mare şi frumoasă, Mănăstirea Caraiman, cu hramul Înălţarea Sfintei Cruci, terminată complet în 2007, din curtea căreia se vede, într-adevăr, crucea din Bucegi.

    În mai 2014, după ani întregi petrecuţi într-o chilie simplă din Mănăstirea Caraiman, părintele Gherontie Puiu a trecut la Domnul. La înmormântarea sa, la care au au participat mii de oameni, s-a pornit din senin o ploaie torenţială, deşi toată ziua a fost însorită. Apoi, cerul s-a limpezit, iar credincioşii au fost convinşi că părintele a făcut o rugăciune să alunge norii, aşa cum le-a alungat şi lor suferinţele, de câte ori îl căutau în chilia smerită.

    Rugăciunea părintelui Gherontie

    Pentru toţi cei care veneau la el cu probleme de sănătate şi suflet, părintele Gherontie îi învăţa să rostească următoarea rugăciune, cu puteri miraculoase: “Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei!”. Părintele a povestit că această scurtă rugăciune a fost descoperită de părinte într-o noapte, chiar în mâna sa, aşternută pe o bucată de hârtie.
    Mai scria acolo că trebuie spusă, cu credinţă, de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, şi că îndeplineşte orice dorinţă a celui ce o rosteşte. „Vă rog, toţi cei care aveţi probleme de orice fel, să spuneţi această rugăciune de 30 de ori pe zi, timp de 40 de zile, şi Maica Domnului va face minuni!“, era îndemnul părintelui către cei care ajungeau la el fără speranţă.

    (sursa: adevarul.ro)

    Apreciază

    • Carmen said, on noiembrie 10, 2015 at 8:53 pm

      o poveste de viata f. folositoare la fel ca si scurta rugaciune.Doamne ajuta!

      Apreciază

    • mircea.v said, on noiembrie 11, 2015 at 12:44 pm

      Din nefericire, Parintele Gherontie a fost tras pe dreapta dupa ce a facut manastirea. Acum, manastirea este confiscata de Daniel, este centru ecumenist, pro pasapoarte biometrice, din astea…

      Apreciază

  3. stef said, on noiembrie 10, 2015 at 1:05 pm

    Schizofrenia HotNews incepe sa devina agresiva . Intamplator am gasit acest „studiu” postat pe oficina de propaganda si dezinformare – Iata cum sunt descrisi „dusmanii” democratiei de import – Observati grija deosebita pentru sarmanele corporatii occidentale :
    http://www.hotnews.ro/stiri-russia_report-20534316-infografic-propaganda-rusa-romania-5-portrete.htm

    Apreciază

  4. 0xana said, on noiembrie 10, 2015 at 1:23 pm

    Dupa lista aceea rostogolita de ei cu site-urile care au avut curaj sa arate adevarul, s-a dat semnul clar al prigoanei crestinilor! Asta este democratia lor! Asta este libertatea lor! Au ajuns mai rau decat comunistii si nu mai este mult pana cand nu-i vor vana la fel pe crestini!Iar si iar il amintesc pe parintele Iustin Parvu! Urgia a inceput sprijinita si din interiorul Bisericii prin popii cazuti! Dumnezeu sa ajute neamul romanesc!

    Apreciază

  5. picasso said, on noiembrie 10, 2015 at 2:25 pm

    Apreciază

  6. Yogy TheBear said, on noiembrie 10, 2015 at 2:48 pm

    Nu se intelege absolut nimica (la prima vedere) din muzica lor ….
    Si daca sa zicem ca cineva ar fii total ignorant la simboluri si lumea spirituala …Totusi cum poti sa asculti chestia asta ?? Nu poti sa ii zici deloc muzica !!!

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 10, 2015 at 5:45 pm

      Yogy TheBear

      Ai citit versurile?

      Apreciază

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 10, 2015 at 8:50 pm

        Da le-am citit , ma refeream la versiunea pe care ai pus-o fara versuri .
        Si impresia mea este ca „artistul” face intentionat spectacolul astfel incat sa nu se inteleaga versurile . Acuma versurile sunt intelese oricum toate de catre subconstient …

        Apreciază

  7. Yogy TheBear said, on noiembrie 10, 2015 at 2:53 pm

    Mda….ulrimul video vad ca are versurile scrise…..Imi vine sa vomit….
    Pana la toata povestea asta stiam eu ca rockul (mai eles unele subgenuri) are de la nuante satanice pana la satanism pe fata … De asta am evitat …. Dar acuma cand si vad explicit cat de infect poate fii….
    Nu stiu…..lumea si-a pierdut mintile ?? Lumea habar nu mai are ce ii muzica ?? Crestin , necrestin …cum poti sa canti despre asa ceva ?? Cum poti sa ii spui arta ??

    Apreciază

  8. stef said, on noiembrie 10, 2015 at 2:56 pm

    Din categoria jeguri umane – Mandruta inchinatorul la Nastase ne face o lista cu saituri „DE EVITAT” ,de fapt un ghiveci total asa cum este si in cap la el – Vad ca l-a bagat si pe Vremuritulburi.
    http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-20572717-sistemul-imunitar-facebook-reactioneaza-fata-aberatiilor-manipularilor-din-ultima-saptamana-oamenii-fac-liste-site-uri-evitat.htm

    Apreciază

    • geo said, on noiembrie 12, 2015 at 3:25 pm

      le face reclama…gratuita…multi care nu stiau de ele acum afla…si poate s-or trezi…

      Apreciază

  9. Eu said, on noiembrie 10, 2015 at 2:59 pm

    Referitor la ” colectiv ” mi se pare straniu ca organele de ancheta si presa nu sunt interesate de cei care au montat buretele ce adeziv au folosit . In prima zi dupa incendiu au iesit in presa cu un comunicat ca s-a comandat cel mai ieftin tip de burete ca s-a curatat Acel burete cu nu stiu ce substante , imi este greu sa Cred ca angajati acelui club au imbibat Acel burete cu substante toxice fara sa isi puna intrebari , imi este greu sa Cred ca pe piata se vinde burete care la ardere emana ASA o combinatie de substante toxice . UNA peste alta parerea mea este ca acei oameni au fost gazati ( cu ajutorul sist de aerisire ) iar focul a fost doar o acoperire

    Apreciază

  10. Cristian said, on noiembrie 10, 2015 at 4:32 pm

    Am auzit de cineva care s-a dus sa aprinda o lumanare la clubul Colectiv, in memoria victimelor (s-a lasat condusa de valul emotional generat de mass media ca sa ne ameteasca) SI DE ATUNCI ARE IN FIECARE NOAPTE COSMARURI!! Vazand videoclipurile postate aici, cu ce fel de concerte au loc prin aceste „cluburi”/temple satanice, nu ma mir deloc ca are cosmaruri!…

    Aceeasi persoana povestea ca in anumite cercuri, printre vedete si oameni de afaceri, SE STIA DE PRIN MARTIE SAU APRILIE CA IN TOAMNA SE VA INTAMPLA CEVA si va pica guvernul Ponta! Nu prea se stia (sau nu se spunea!) exact ce, dar era evident ca CEVA se va intampla!…

    Apreciază

  11. Radu said, on noiembrie 10, 2015 at 4:33 pm

    Asa lucreaza vrajmasul si usor usor poseda sufletele cantec cu cantec pas cu pas pana ajung in final sub controlul complet.
    „muzica” asta a lor trezeste tot ce e mai rau si agresiv in cei care o asculta ganduri intunecate si tot tacamul.
    Multe asemenea spelunci ca altfel nu am cum sa le zic au un efect negativ asupra celor care obisnuiesc sa se duca pe acolo.
    Multe cluburi trebuiesc inchise si nu numai din simplul fapt ca le lipsesc niste avize si hartii oficiale…

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/05/22/muzica-crestini-rock-satanic-romanii-au-talent-talant/

    Cei care asculta asa ceva nu recunosc ca e muzica satanista pentru ca ar insemna ca si ei sunt asa si refuza sa auda adevarul despre ei ca ar insemna sa ii mustre CONSTIINTA care a mai ramas in ei.
    Dar ei stiu in sufletul si mintea lor ca asta e adevarul doar ca sunt legati cu lanturi de duhurile rele care au pus stapanire pe ei treptat ca au ascultat des panarama asta de „muzica”.
    Tratamentul lor e similar poate cu cel pentru alcoolici,drogati si alti viciosi.
    Parintii si prieteni sa le ia toate melodiile de pe telefon sau computer sa le stearga definitiv si sa nu ii mai lase sa frecventeze acele cluburi.
    Parintii sun vinovati pentru faptul ca nu au avut grija de ei de cand erau mici sa ii supravegheze si sa intervina prompt cand observau ceva rau.

    Apreciază

  12. Ioan said, on noiembrie 10, 2015 at 5:09 pm

    Semnati va rog :
    http://www.petitieonline.net/petitie/16804150

    Apreciază

  13. mihai said, on noiembrie 10, 2015 at 5:22 pm

    ACELAS LUCRU POT SA SPUN CA AM VAZUT IN CLUB ONE DIN ZONA REGIE, AICI MAREA MAJORITATE AL ,,PETRECERILOR” ERAU ORGANIZATE DE CATRE PRIMARIA CAPITALEI, IAR MAJORITATEA PETRECARETILOR COPII DE BANI GATA, DE FOSTI SECURISTI , DE POLITICIENI, DE ASA ZISI OAMENI DE AFACERI, MASONI, E.T.C, SI ZIC ASTA NU DIN AUZITE, CI DIN VAZUTE, CACI LA VREMEA RESPECTIVA ERAM AG. PAZA LA LOCUL RESPECTIV, SI PA LINGA MUZICA ACEEA BEZMETICA SI DESFRAUL ERA LA EL ACASA, CA SA NU MAI POMENESC DE DROGURI, ASA CA NAR MAI TREBUI SA MIRE PE NIMENI

    Apreciază

  14. Ioan C. said, on noiembrie 10, 2015 at 5:45 pm

    Avva Theonas: Robii patimilor

    „Avva Theonas a zis: „Devenim robii patimilor întrucît mintea noastră se întoarce de la Contemplarea lui Dumnezeu”.”
    (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, p. 151)

    „Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.”
    (Ioan 8:34)

    Apreciază

  15. Radu Humor said, on noiembrie 10, 2015 at 6:42 pm

    Priviţi cu atenţie imaginile din public :
    Nu veţi vedea nicăieri fluturând mâini cu arătătorul şi degetul mic ridicate, parcă în slăvirea celui care până la urmă a fost înduplecat să vină în mijlocul lor, a celor de la „Colectiv” !
    Cu foc şi smoală, cum vine de obicei ! :mrgreen:

    Apreciat de 1 persoană

    • mihai said, on noiembrie 10, 2015 at 11:52 pm

      sa mers pe principiul DEZBINA SI CUCERESTE si a dat roade, iar de acum inainte, Dumnezeu cu mila

      Apreciază

  16. Dinu said, on noiembrie 10, 2015 at 6:57 pm

    Oare ce urmeaza se mai vanda politicieni din romania asta ? pamant si apa :((((((

    Apreciază

  17. energein7 said, on noiembrie 10, 2015 at 8:49 pm

    Copii din colectiv au fost aleși sa fie sacrificați ca vina sa cada pe ei in asociere cu satanismul din concertele anterioare; pe masoni nu-i arde focul când fac ritualuri, dar pe copiii din colectiv ia ars? Tara a intrat pe mana lui Soros, va aduce musulmani, va continua cu biometria si va izola biserica; va purifica administrația; ultimul cartuș se trage in strada pe 1 dec. Cu constituția Cojocaru; după care animalele din colonie își merita soarta!

    Apreciază

  18. minionita said, on noiembrie 10, 2015 at 9:10 pm

    N-ar fi mai bine sa nu ne mai uitam la blasfemiile astora? Nu de alta dar este ca si cum te apuci sa mananci c…(scuze), si sa spui dupa aia ca este scarbos. Duca-se pe pustii cu cantecele si ritualurile lor cu tot.

    Apreciază

  19. Carmen said, on noiembrie 10, 2015 at 9:36 pm

    infricosatoare versuri si videoclipuri..dar prin acestea diavolul este dat in vileag..iar putini sunt cei care ar putea fi inselati ca nu e nimic in neregula cu aceasta muzica.pt ca se simte duhul lui care iti poate schimba starea… .insa celelalte genuri ..de exp eu acum ascult What do you mean a lui Justin bieber si mi e cam greu sa renunt 😦

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 10, 2015 at 9:46 pm

      Carmen

      E rock si „rock”.

      Atentie mare insa la Justin Bieber caci este o marioneta in mana papusarilor:

      Video si foto: JUSTIN BIEBER – „Where Are Ü Now”. Plin de SIMBOLURI …

      https://saccsiv.wordpress.com/2015/07/28/video-si-foto-justin-bieber-where-are-u-now-plin-de-simboluri/

      Apreciază

      • Carmen said, on noiembrie 10, 2015 at 11:18 pm

        am inteles..acum am citit…vizionasem videoclipul si nu mi placuse. insa melodia mi a placut un pic..dar aceasta pe care o ascult imi place mult ..in general incerc sa nu mai ascult multa muzica.insa cateodata mai aud la munca vreo melodie la radio . o descarc si ascult ceva vreme acea melodie..stiu ca nu e bine dar ma gandesc ca e un rau mult mai mic..n are asa multa putere asupra starii de spirit.

        Apreciază

  20. dante said, on noiembrie 10, 2015 at 10:05 pm

    Am ramas consternat cum de unii dintre popii „imbunatatiti” din zilele noastre amesteca intunercul cu lumina si adevarul cu minciuna. Draga parinte Savatie Bastovoi, va citeam cu mare drag, insa sa veniti sa spuneti ca rockul nu este satanic si nociv este foarte mult. Puteati macar sa taceti. Cum sa vii si sa spui ca in acel loc ar trebui ridicat un altar…. de ce, ce sa dovedim cu asta?
    Mai aveti putin si ne spuneti ca prin rock ne mintuim.
    Pai daca e asa, ca ascultator de rock in tineretele mele ( dar totusi nu hard, heavy si din astea socante), m-am linistit complet, inseamna ca nu am pacatuit cu nimic si am constiinta curata, si o sa ma duc duminica dimineata la slujba dupa ce in prealabil o sa fac citeva rugaciuni pe acorduri de thrash.
    Binenteles ca nu o sa ma duc la biserica unde merg de obicei, ci acolo unde slujeste popa C Necula, nu de alta, dar acolo ma afuriseste preotul.
    Sa stiti ca exista diferenta intre popa si preot. Preotul slujeste Lui Dumnezeu, pe cind popa mai da si rateuri.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  21. gheorghe said, on noiembrie 10, 2015 at 10:11 pm

    Sper sa imi fie aprobat acest mesaj:
    ––––––––––––––––-
    Asa cum bine zice Oxana, (in „AU FOST JERTFITI (3): MANA CRIMINALA”)
    “Dar adevarul trebuie spus, ca acolo era un cuib al lor!”…
    “Sunt sute si sute de filmulete care ii demasca… ei insisi declara pe fata ce sunt si ce cultiva!”
    –-
    Si eu am remarcat fotografiile cu care se prezinta in public, pe Internet cei „conectati” colectiv la eveniment.
    Dupa cum „marturisea” medicul psihiatru Gabriel Diaconu, el însuși un rocker declarat :
    „Aveai niște puști acolo care s-au dus că aveau intrare liberă și pe care nu i-a interesat că este un loc periculos. De ce? Pentru că acolo era loc de comuniune autentică.”
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Incendiul+de+la+Colectiv+Explicatiile+unui+rocker+psihiatru
    Cu-adevarat „comuniune”, insa acolo ii aduna imaginea, discursul/mesajul si simbolistica sataniste.
    Acest psihiatru este un pericol public, promoveaza anti-teologie, distrugerea
    In afara de ratacirea lor de a se inchina, de a sluji in hruba catre duhurile mortii, se vede organizarea ritualica si „rolurile” asumate: predicatori, trambitasi, corupatori, ispititori si posedati de duhurile necurate.
    Se poate remarca preocuparea de atragere a copiilor, inclusiv de spurcare a propriilor copii – atat in randul participantilor cat si a parintilor biologici.
    Foarte “expresiv” mesajul indignat al unei alte bande, Cargo care a postat pe Facebook un mesaj „dur”.
    „Patruzeci si patru de tineri care reprezintau tot ce este mai fumos in tara asta.” Adevarati eroi…
    –––––––––
    Am structurat fara placere si fara bucurie lista in „morti” si „vii” (deocamdata), cu link-uri, pentru
    1. propagandistii Mortii (bande, propagandisti/ispititori)
    2. pentru afini ai lor
    dar si scurte informatii despre admiratori ai lor
    … In mod evident – dovezi clare de … COMUNIUNE, declaratii si afisare de simboluri ale credintei lor publice.
    Fie din apartenenta la grup, fie din simbolistica afisata. fie din „job” ori activitate platita sau (!) voluntara, din interviuri si descrieri – desigur, sustinute de fotografii. Evanghelizare demonica.
    –––––––––
    1. MORTI
    Mihai Catalin Alexandru chitarist formatiei Goodbye to Gravity absolv Univ Arhitect, doctor in urbanism
    … memoria lor sa fie un model uman…!!
    Vlad Ţelea unul dintre chitaristii formatiei Goodbye to Gravity 37 de ani si avea o fetita de 2 ani.
    Bogdan Lavinius Enache tobosarul trupei Goodbye to Gravity
    Golu Tudor – 28 ani, chitarist Axial Lead a făcut videoclipul „The day we die” Goodbye To Gravity
    Costi Ignat un membru al Monarchy Band, 40 de ani
    Adrian Rugina tobosarul trupei Bucium http://www.aktual24.ro/wp-content/uploads/2015/11/rugina.jpg
    Laurentiu Varlan … Chitarist – Up to Eleven
    Alexandru Simion – a cantat cu Scânteie – Hatemode
    Daniel Ciobanu, chitarist Prea Târziu – pentru a filma concertul
    Ionut Maior basist Bruma
    –––––––––––––––
    Mimi Voicu stilista trupei Goodbye to Gravity
    Tilie Nelu, jurnalist ’90 la Tineretul Liber marea pasiune a vietii lui: rockul a continuat să susțină branșa rockului ca ajutor benevol pentru organizatori și toate grupurile tinere
    Alex Chelba fotograf
    Liviu Emil Zaharescu fotograf publicaţia online Let’s Rock România
    Andra Elena Toader, 30 de ani, fotograf la un studio de evenimente
    Teodora Maftei jurnalista 36 fotograf editor Pro Tv –
    in http://www.stireadedambovita.ro/index.php/2015/11/02/portretul-unei-invingatoare-in-lupta-cu-destinul-teodora-maftei-si-fotografiile-care-au-ajutat-o-sa-mearga-mereu-mai-departe/




    Claudiu Petre, http://www.aktual24.ro/wp-content/uploads/2015/11/petre.jpg
    Marius Rusitoru avea 27 de ani si era editor de imagine la TVR.
    ==================================================================
    1. VII
    Andrei Galuţ solistul trupei Goodbye to Gravity,
    http://adevarul.ro/news/eveniment/starea-andrei-galut-solistul-goodbye-to-gravity-stabila-artistul-operat-luni-olanda-1_563fc03ef5eaafab2c6bd261/index.html
    Bogdan Molesag, tobosarul trupei Up to Eleven si cameraman la Prima TV.
    Cătălin Scânteie chitarist Hatemode
    (vedem aceiaşi 200-250 de indivizi din vechea gardă, dar tineri, din păcate, foarte puţini.)
    Sanda Scânteie – … având de suferit mai mult decât Cătălin
    Cristian Răducanu, toboşar la Mazdrunka. (39 de ani), este toboşar în trupa folk-rock Bucium ?.
    Luciana Răducanu (33 de ani) a cântat în trupa Sahara, iar acum activează în proiectul Mazdrunka, ..
    http://www.click.ro/news/national/irina-stie-ca-tati-e-la-serviciu-delegatie
    Cristian Filipescu toboşar Chrom Dioxid, stabil, intubat, cu arsuri pe 40% din suprafața corpului și cu probleme respiratorii.
    Radu Damian solist, Christian AlbanPopescu chitarist – Axial Lead. … starea băieţilor s-a îmbunătăţit …
    ––––––––––––––
    Alexandra Furnea 28 ani Redactor la revista Maximum Rock arsuri pe 25% din corp….
    http://www.mediafax.ro/social/salveaza-viata-colectiv-ei-sunt-cei-care-lupta-tu-ce-poti-sa-faci-pentru-ei-14871383
    Cristian Matei „Mumu” editor la stirileprotv.ro
    Miluta Flueras fotograf de concerte din Bucuresti
    http://jurnalul.ro/cultura/arte-vizuale/fabrica-de-pixeli-este-titlul-noii-expozitii-foto-semnate-miluta-flueras-674268.htm
    Cătălin Ilniţchi https://www.google.ro/search?biw=1216&bih=562&q=C%C4%83t%C4%83lin+Ilni%C5%A3chi&tbm=isch&tbs=simg:CAQSJgmTOm34Fqu3xRoSCxCwjKcIGgAMCxCOrv4IGgAMIdP0glYqUkLg&sa=X&ved=0CB0Qwg4oAGoVChMIpZ2fnKWFyQIVQ-hjCh2vxQOZ#imgrc=_
    Mihai Anghel fotograf de la RockStage Romania
    Materiale publicate de Mihai Anghel: Metalhead Meeting – Intrare liberă pentru copiii sub 12 ani
    … să permită intrarea liberă copiilor sub 12 ani, singura condiție fiind ca aceștia să fie însoțiți de un adult, cu bilet valabil. … „Am luat această decizie pentru a înlesni accesul copiilor, alături de parinții lor, la evenimentele culturale și la muzica rock de calitate. Vrem să avem o generație viitoare de rockeri
    Flavia Lupu reporter – mare iubitoare de muzică rock.
    Andrada Mihăilescu este jurnalist și fotograf de concerte. A suferit arsuri de gradele 2 și 3 în incendiu, …
    Mihnea Ionescu – lucrează la „Metalheads of the world” … postam chestii pe Facebook despre concerte, unde se pot găsi bilete…
    http://www.evz.ro/mihnea-ionescu-supravietuitor-din-iadul-colectiv-rockerii-de-la-club-erau-in-primul-rand-oameni-oameni-care-au-murit.html

    2 MORTI
    Catalina Ionita – decedata; absolvent Univ Arhitect, doctor in urbanism iubita lui Mihai Catalin Alexandru
    Gabriel Matei 42 de ani. A murit împreună cu prietena lui în clubul Colectiv. A iubit mult muzica rock. O spune chiar mama sa…
    Alexis Matache 26 de ani, Fac Jurnalism şi Şt Comunicării

    Liliana Gheorghe studentă la Litere, a murit… să se relaxeze, să fie liberă și a mers împreună cu prietenii în clubul Colectiv.
    2 VII
    Mihnea Ionescu – apare alături de prietenul lui, Pavlos (Jester) Popovici
    http://www.evz.ro/mihnea-ionescu-supravietuitor-din-iadul-colectiv-rockerii-de-la-club-erau-in-primul-rand-oameni-oameni-care-au-murit.html
    Mădălina Strugaru este iubita solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluț. Este internată la Floreasca, e stabilă, dar are arsuri serioase.
    http://www.printesaurbana.ro/2015/11/ajutor-pentru-cei-care-inca-se-lupta-colectiv.html
    Alexandru Serban are 18 ani si se afla cu sora lui, Nicoll, de 15 ani, in Clubul Colectiv…
    http://teotrandafir.com/colectiv-alex-si-nicoll-doi-frati-care-se-zbat-intre-viata-si-moarte/76298/
    ––––––––––––––––––––––––––––
    Poza de „grup” – manucornuta – in club
    http://adevarul.ro/locale/buzau/au-fost-buzoieni-infernul-clubul-colectiv-fotograful-catalin-ilnitchi-sufera-pat-spital-bucuresti-1_563756d1f5eaafab2c3ce91f/index.html

    Apreciază

  22. Alex said, on noiembrie 10, 2015 at 10:37 pm

    Cam toata muzica din vremurile noastre este infestata cu ideologia lui Crowley, chiar si cea aparent inofensiva, nu neaparat rock. Sunt multe exemple de artisti apartinand multor genuri muzicale care promoveaza ideile lui Crowley. As spune ca rock-ul e mult mai putin periculos pentru ca mesajele sunt mult mai clare, nu-ti trebuie un nivel ridicat de discernamant ca sa intelegi catre ce tabara inclina. Mai mult, atentie la fashion, moda este supra-saturata de simboluri oculte, le vedem peste tot in jur.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 10, 2015 at 10:44 pm

      Alex

      Si despre celelalte am scris, mai mult decat despre rock.

      Am inceput insa aceasta campanie anti rock deoarece pe cat de clare sunt mesajele, pe atat de incredibil de multi spun ca … nu exista astfel de mesaje.

      Apreciat de 2 persoane

  23. Raluca said, on noiembrie 10, 2015 at 10:59 pm

    Paganii de acum doua mii de ani care se inchinau la idoli si care-i prigoneau crunt pe crestini, aveu cel putin scuza ca nu stiau ce este aceea invatatura crestina, si nu-L cunosteau pe Hristos. Multi dintre ei s-au botezat insa cand au aflat care este Adevarul. Paganii zilelor noastre nu se gasesc numai printre eretici, sectari si schismatici, ci si printre oamenii ai caror stramosi mai indepartati sau mai apropiati au fost candva cresini, si care au foat chiar ei botezati in virtutea obiceiului ca “asa am apucat”, sau ca asa se face, un obicei golit insa de orice continut si de orice semnificatie crestina, devenit mai degraba o superstitie. Vezi botezul copilului lui Bercea Mondial, care s-a folosit in cel mai pur stil pagan de aceasta Taina a Bisericii pentru a-si aranja „ploile” cu potentatii zilei. Asadar, cu atat mai vinovati sunt apostatii zilelor noastre, care pentru motive meschine si lumesti leapada atat de usor si cu inconstienta sinucigasa credinta orodoxa, fiindu-le rusine de a nu fi considerati inapoiati, slabi sau prosti, decat paganii care-i prigoneau pe crestini in primele secole dupa Hristos. Pentru aceasta apostazie generalizata care este incurajata, intretinuta si promovata mai ales de politicieni si mass-media vom da socoteala in fata lui Hristos la Judecata, iar aici pe pamant vom suferi prigoana primilor crestini. Doar o trezire prin adanca si totala pocainta ne mai poate salva. Vede cineva vreo miscare in acest sens?
    P.S. Am vazut zilele astea atatea orori de neimaginat in legatura cu muzica satanica asa-zisa rock, incat am ajuns la saturatie. Cred sa este FOARTE daunator sa ne uitam atat de mult la aceste orori, chiar si in trecere. Sunt mai nocive decat credem. Se poate vorbi despre acest subiect si fara atatea exemple exagerat de explicite.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 10, 2015 at 11:09 pm

      Raluca

      Nu se poate fara ele in aceste zile in care rock-ul e prezentat a fi ceva de bine pe toate canalele oficiale.

      Apreciază

    • rozalia said, on noiembrie 10, 2015 at 11:46 pm

      Si eu cred ca nu e bine sa insistam cu aceste imagini, muzica satanica, ne fac rau. Simt acest lucru. De când cu nenorocirea asta am o stare de apasare, neliniste, simt ca nimic nu e in regula. E clar ca suntem ingrozitor de manipulati si batjocoriti. Sa ne rugam mai mult!! Si pe strada si in magazin si când ne trezim in timpul noptii, sa devina o permanenta! Sa nu mai dormim! Gata cu somnul mintii! Si sa nu ne fie frica de satana, ca doar el asta vrea. Parintele Arsenie Papacioc spunea ca ” dracul e un tolerat dragii mei”, dar cica ”ce ne facem fara dracul?”. Ca ne-om culca pe-o ureche si n-om mai sti de rugaciune si de cap plecat. Asa ca avem treaba fratilor, rugaciune, iertare, sa lasam îndârjirea, sa ne rugam pentru cei in suferinta, pentru dusmani, pentru tara asta si tot neamul nostru romanesc.

      Apreciază

    • Mirela said, on noiembrie 11, 2015 at 2:53 am

      Părerea mea este că trebuie puse pe blog şi materiale mai „tari”.
      Înţeleg că există persoane sensibile, cărora vizionarea le face rău, dar nu e neapărat ca cine se ştie sensibil să se uite.
      Însă există şi persoane cărora trebuie să le arăţi clar cum stau lucrurile, căci altfel au impresia/te acuză că fabulezi, exagerezi, interpretezi fals, manipulezi etc. Lor le trebuie dovezile „tari”.
      Iar dacă asculţi acele răgete satanice înfricoşătoare şi poţi să spui că sunt compatibile cu creştinismul, înseamnă că eşti adeptul unui „creştinism” care te conduce sigur către iad.

      Apreciază

  24. minionita said, on noiembrie 11, 2015 at 2:26 am

    @Carmen
    Putin nu e chiar asa de rau ca mult insa e o vorba care spune ca „ala” se ascunde in detalii. Cu niste ani in urma si mie imi placea mult o melodie pe care o si fredonam si care de ce sa mint, mi se pare si acum frumoasa: Boy George Hare rama hare krishna.Iti dai seama ce chestii puteau sa iasa din gura mea cea proasta? Nu m-a tras nimeni de urechi dar probabil ca daca o facea as fi intrebat ce rau poate sa faca un cantec. Acum stiu ce rau poate face un cantec.

    Apreciază

    • Carmen said, on noiembrie 11, 2015 at 8:27 pm

      da .ai dreptate..dar e greu..eu cred ca depinde de viata fiecaruia…de mediu.de multe..unele melodii te fac sa te simti un picut mai bine.. nu stiu 😦

      Apreciază

      • minionita said, on noiembrie 12, 2015 at 5:34 am

        Unele pacate chiar sunt placute si aici e capcana. Eu am pacatuit din PROSTIE iar asta nu e o scuza.
        Daca cineva te loveste cu capul de un perete sau o faci singur obtii acelasi rezultat: durere, cucuie si in cele din urma capul spart. Daca stii ca un lucru e nociv, trebuie evitat. Nu conteaza cat de mult iti place.

        Apreciază

      • Mirela said, on noiembrie 12, 2015 at 6:21 pm

        Părerea mea este că e esenţial să ne recunoaştem slăbiciunile şi patimile şi să Îl rugăm pe Dumnezeu să ne lumineze şi să ne ajute să ne curăţim de ele.
        Din păcate, adesea preferăm să ne încredem în gândirea şi în simţirea noastră mai mult decât în învăţătura lui Dumnezeu şi a sfinţilor, iar când sesizăm că plăcerile noastre sunt contrare învăţăturii biblice, căutăm subterfugii, ne facem că nu pricepem sau chiar schimbăm legea lui Dumnezeu cu una care să ne placă.
        Îi osândim şi dispreţuim pe farisei, dar poate că suntem sub ei, care măcar formal respectau Legea. Nici ca vameşul nu suntem, căci acela îşi plângea păcatele, nu le ascundea şi nici nu le justifica.
        Dar nouă ni se pare că suntem buni, că avem dreptul şi datoria de a avea opinii personale şi ni se pare înjositor să ne lăsăm călăuziţi de către sfinţi, căci educaţia modernă ne-a învăţat că trebuie să fim originali, unici, aparte.
        Ne credem inteligenţi şi cu discernământ, dar nu înţelegem că darul deosebirii duhurilor îl au, după învăţătura Sfinţilor Părinţi, doar cei cu inima curată.
        Aşadar, dacă ştim că nu avem inima curată, să nu ne încredem în simţirile şi plăcerile proprii, care sunt ale firii căzute, ci să ne lăsăm călăuziţi de către învăţătura sfinţilor!

        Apreciază

    • Carmen said, on noiembrie 12, 2015 at 9:25 pm

      da..asa e ..aveti dreptate amandoua…dar e greu..e nevoie de vointa…cu muzica usoara mai uiti un pic de griji..oricum nu ascult mereu…si cine stie cat timp voi mai asculta….muzica psaltica sau bizantina imi vine greu s o ascult…dar cred ca multora le vine greu…asta e..Dumnezeu cu mila si pt mine.

      Apreciază

  25. geo said, on noiembrie 11, 2015 at 2:19 pm

    Cind unii idioti de profesori ii obliga pe copii sa vina imbracati in tot felul de aratari nu se mai sesizeaza ismb…copilul meu a venit suparat ca a luat nota mica fiindca profesoara l-a intrebat ceva despre halouin…

    Apreciază

  26. 0xana said, on noiembrie 11, 2015 at 9:23 pm

    Sacciv
    Imi permit o ntrebare, atat pentru tine cat si pentru cei ce urmaresc blogul (mai tineri si mai scoliti). Ati vazut ca si la televiziuni si in exprimarea celor ce frecventau clubul se distinge pronuntia Cólectiv! Niciodata Colectiv cu accentul pe i care accent ar face diferenta si anume :

    COLECTÍV, -Ă, colectivi, -e, adj., s. n., s. f. I. Adj. 1. Care rezultă din participarea, din activitatea mai multor persoane (sau lucruri). 2. Care aparține tuturor; comun, obștesc, social. 3. Care se referă la ideea de colectivitate. ◊ Substantiv colectiv = substantiv care denumește prin forma de singular o pluralitate de obiecte identice, considerate ca un întreg, ca o totalitate. Sufix colectiv = sufix care dă unui substantiv valoarea de substantiv colectiv. II. S. n. Echipă.

    Nefiind vorba de acest gen de colectiv ne ramane:

    Cólectiv : (Cólecta) COLECTÁ, colectez, vb. I. Tranz. l. A aduna, a strânge la un loc lucruri, diferite materiale, bani etc. pentru un anumit scop. 2. (Înv.) A strânge în mod organizat de la producători diferite produse. 3. (Despre abcese sau răni) A face puroi; a coace. – Din fr. collecter.

    to collect – to bring together in a group or mass; gather , to recover control of: collect one’s emotions.

    ce se colecta acolo, ma intreb…. ?

    Apreciază

  27. Carmen said, on noiembrie 12, 2015 at 9:43 pm

    e nevoie de vointa si hotarare..ceea ce eu nu prea am…ma gandesc asa : ascult pana ma satur de melodie si apoi gata..trece..asa se intampla mereu.Dumnezeu cu mila si pt mine.

    Apreciază

    • Mirela said, on noiembrie 12, 2015 at 11:21 pm

      Eu cred că nu e o soluţie să asculţi mult o melodie, aşteptând să te saturi de ea, căci melodia are o putere ascunsă, îţi intră în inimă şi în minte şi acolo lucrează cum vrea ea (şi nu numai ea). Eventual, te saturi de una, dar rămâne pofta de a asculta şi treci la alta. Personal, am păţit să îmi tot vină în minte câte o melodie ascultată recent, chiar şi dacă era una care mă enerva.
      Poate te ajută următoarele propuneri: 1. înlocuieşte muzica cu rugăciunea (cum poţi), adică mută-ţi gândul la Dumnezeu, obişnuieşte-te cu liniştea 2. aplică tactica dracilor: amână ascultarea muzicii 3. roagă-te lui Dumnezeu să îţi dea voinţă şi putere să faci voia Lui. Dar astea sunt după capul meu, dacă ai un duhovnic bun, te poate el sfătui mai bine.

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 12, 2015 at 11:29 pm

        Mirela

        Aia cu linistea e fundamentala.

        Apreciază

      • Carmen said, on noiembrie 13, 2015 at 8:13 pm

        voi incerca sa urmez sfaturile date.multumesc mult.
        am duhovnic care este destul de bun..insa eu cand ma spovedesc ii spun am ascultat muzica in post sa zicem si gata..nu m am gandit niciodata sa il rog sa mi dea vreun sfat sa reusesc sa nu mai ascult..pt ca nu mi se parea mare lucru.

        Apreciază

  28. Mirela said, on noiembrie 13, 2015 at 12:32 am

    Ce au învăţat supravieţuitorii incendiului?

    Ranitii care au patimit atat au un mesaj pentru cei care considera ca si-au meritat lectia. ”Nu suntem satanisti.” Ba mai mult, in aceste zile de recuperare dificila, tocmai rock-ul pe care il iubesc ii ajuta sa le fie mai bine.
    Ranit: “Le transmitem foarte multa sanatate, sa ramana inchistati in ipocrizia lor, noi vom asculta in continuare muzica rock”
    Ranit: „Stiti bancul acela ca daca muzica rock este muzica lui Satana inseamna ca Satana are gusturi muzicale foarte bune”

    http://stirileprotv.ro/stiri/incendiu-in-colectiv/mesajul-ranitilor-din-colectiv-pentru-cei-care-considera-ca-si-au-meritat-lectia-sa-ramana-inchistati-in-ipocrizia-lor.html?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.