SACCSIV – blog ortodox

MOR ALBII. De ce rata de deces este în creştere pentru americanii albi de vârstă mijlocie?

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 9, 2015

_86489306_istock_000005286338_full

Iata ce putem citi la Why is death rate rising for white, middle-aged Americans?:

De ce rata de deces este în creştere pentru americanii albi de vârstă mijlocie?

Americanii albi de vârstă mijlocie înregistrează rate de creştere a deceselor care au șocat cercetătorii. De ce se întâmplă acest lucru?

În timp ce non-albii, oamenii mai tineri și persoanele din alte țări inregistrează scăderi în ceea ce priveşte rata deceselor, un nou studiu arată că exact invers se întâmplă pentru persoanele albe din SUA cu vârsta cuprinsă între 45-54 ani.

Acoperind perioada 1999 – 2013, studiul realizat de cercetătorii de la Universitatea Princeton spune că acest fenomen este deosebit de acut pentru cei fără studii superioare.

„Acest studiu a inversat decenii de progres referitor la mortalitate și a fost unic în Statele Unite, nicio altă țară bogată nu a trecut printr-o schimbare de direcție similară,” au scris autorii în studiul lor, publicat in Procedurile Academiei Nationale de Ştiinţe.

Deci, ce credeti că se află in spatele acestui lucru?

Sinuciderea

_86489310_istock_000012840132_full

Seturi de date naționale de la Centrele americane pentru Controlul si Prevenirea Bolilor utilizate în studiu arată că albii de vârstă mijlocie se sinucid într-un număr de neegalat.

Ratele de suicid au fost raportate a fi mai mari în regiunile sudice și vestice ale SUA decât în vestul mijlociu sau in nord-est, acolo unde oamenii din jur tind sa fie mai mulţi cu studii superioare și având loc de muncă.

„Creşterea mortalităţii arată cu adevărat o disparitate în creștere în materie de sănătate care reflectă o disparitate în creștere în ceea ce priveşte bogăţia,”, a declarat pentru BBC Joshua Sharfstein, un profesor de sănătate publică de la Universitatea Johns Hopkins. „E mai mult decât o colecție de anecdote.”

Dar de ce sunt albii mult mai inclinaţi să se sinucidă decât alte grupuri demografice? Cercetătorii spun că răspunsul este complicat și are foarte mare legatură cu cultura.

„Este surprinzător faptul că rata sinuciderilor este mai mare la persoanele albe. Acesta este un fenomen social și cultural complicat,”, a declarat pentru BBC Pat Remington, un profesor de ştiinţe ale sănătăţii populaţiei de la Universitatea din Wisconsin. „El are de-a face cu un amestec de factori de risc.”
Dl Remington, de asemenea, a subliniat disponibilitatea pe scară largă a armelor si medicamentelor care permit sinuciderea.

„Aceasta nu este o problema a afro-americanilor din oraşe cât este o problemă pentru populaţia albă săracă de la sate de sex masculin … Cultura joaca un rol, cultura de a nu trata neaparat depresia”, a spus domnul Remington. „Cultura rurală spune – dacă ceva nu este rupt, nu-l repara.”

Abuzul de droguri şi alcool
Reţetele pentru medicamente opioide folosite în controlul durerii în SUA au crescut foarte mult ca număr din anii ’90.

Când opioidele au devenit mai greu de obţinut prin reglementări, unii oameni au apelat la heroină, aşa că SUA au înregistrat creșterea calității și scăderea prețurilor pentru droguri ilicite.

„Nu există motive singulare pentru aceasta, dar evolutia tipică este – un individ va obține un narcotic printr-o reţetă, care face tranziţia către un drog ieftin, cum ar fi heroina, apoi eventual capătă probleme de sănătate, ceea ce duce la o moarte timpurie”, a spus domnul Remington.

New York Times raportează că 90% dintre persoanele care au încercat să consume heroină în ultimul deceniu au fost albe.

Dependența de droguri în comunitățile de culoare în cele din urmă a dus la încarcerarea în masă, în timp ce heroina şi abuzul de prescriptii medicale de droguri au fost privite cu mai multă îngaduinţă, posibil din cauză că victimele erau albe.
Creșterea consumului excesiv de alcool poate fi in legatura cu „o epidemie care are la baza durerea,” de asemenea, scriu cercetatorii.

„SUA suferă de o epidemie majoră de opiacee si tulburări de utilizare a acestora”, a spus domnul Sharfstein. „Aceasta a ajuns în mod evident la punctul în care afectează statisticile globale de sănătate a populatiei.”

„Oamenii isi dau seama că ea afectează multe, multe familii și toate acestea se cumulează. Este motivul pentru care aceasta este o asa de gravă criză.”

Scăderea sănătăţii mentale și fizice

În cadrul studiului, cercetătorii au descoperit cifre crescute de declin al sănătăţii autoevaluate, sănătăţii mentale si capacităţii de muncă.

Albii de vârstă mijlocie au raportat probleme în a merge pe jos un sfert de milă, a urca 10 paşi, în a sta in picioare sau așezaţi timp de două ore, in a face cumpărături și a socializa – unele dintre aceste probleme fiind factori de risc pentru suicid.

Oamenii pot fi muncitori in locuri de muncă ce-i ţin inactivi, sau pot munci la ore ciudate, sau desfăşoară o muncă fizică grea care işi pune amprenta.

Dl Remington a precizat că pentru o mare parte din perioada de timp a studiului, oamenii nu au fost asiguraţi.
„De la patruzeci şi cinci la cincizeci şi patru de ani este o paletă de vârstă la care oamenii pot lupta. Ei se pot afla la mijlocul vieţii, dar pot să nu deţină mijloacele, sau asigurare de sănătate, sau acces la asistenţa medicală primară,”, a spus domnul Remington.

Modalitatea prin care declinul mortalității încetineşte este tulburător de similar cu ceea ce s-a întâmplat în Statele Unite în timpul apogeului epidemiei de SIDA, au subliniat cercetătorii.

Stresul financiar

Insecuritatea financiară apasă foarte mult pe muncitorii din SUA, au precizat cercetătorii.

Acest grup aparte, fără pregătire universitară, se luptă cu insecuritatea economică și lipsa de suficiente fonduri de pensii, ce contribuie la anxietate si la pierderea per ansamblu a bunăstării.

Creșterea veniturilor a fost lentă, subliniază cercetătorii, și, spre deosebire de Europa, unde fondul de pensii este comun, planurile de pensii din SUA deţin risc de piaţă. Mulți nu au contribuit suficient la planurile de pensionare.

Asa cum cercetătorii ne arată, încetinirea productivității economice se întâmplă în multe țări europene, dar ele nu inregistrează aceleaşi creşteri drastice ale ratei de deces.

„In condiţiile culturii din comunitățile rurale, atunci când condițiile economice se agravează în timpul recesiunilor, vom vedea aproape matematic, cum ratele de suicid și auto-distructiv- comportamente vor creşte”, a spus domnul Remington.

   Comentariu saccsiv:

Explicatii ca pe BBC. Si totusi, de ce mor mai multi albi in SUA?

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Elena J. said, on noiembrie 9, 2015 at 1:00 pm

  O, țărână fără milă

  Apreciază

 2. Ionut said, on noiembrie 9, 2015 at 1:46 pm

  Nu stiu sigur, imi dau si eu cu presupusul.
  In primul rand, stim ca exista anumite predispozitii genetice la suicid. In Europa, sinuciderile sunt cele mai frecvente in Ungaria (si Finlanda, pare-mi-se), iar pe teritoriul Romaniei, in regiunea Harghita-Covasna.
  E vorba de o predispozitie, nu o predestinare.
  In trecut au existat anumiti „cercetatori” (parca in Africa de Sud) care incercau sa gaseasca substante care sa fie toxice numai pentru populatia de culoare, nu si pentru albi. N-au reusit.
  Exista anumite diferente genetice clare intre populatia alba si cea de culoare sau hispanica, ultimele 2 categorii fiind mai predispuse la obezitate.
  Nu este exclus ca, intre timp, diversi oameni de „stiinta” sa fi descoperit vreu „antidot” pentru populatia alba, bazandu-se pe diferentele genetice.

  Apreciază

  • Dextro said, on noiembrie 9, 2015 at 11:57 pm

   Pe primul loc este Estonia (tot fino-ugrici) apoi Lituania (care nu sunt de loc fino-ugrici) si doar apoi Ungaria Pe primul loc in lume ca și localitate este insă Praid, de la noi. S-au făcut inclusiv studii pe sare la Praid insa nu s-a găsit nicio legătură, de niciun fel de-a lungul timpului cu numărul mare de sinucideri. Este vorba si despre o chestie asiatică legată de onoare. Fino-ugricii sunt asiatici, dacă nu atât genetic (din ce s-a demonstrat) cel puțin cultural. Sinuciderea din onoare, din sentiment de inutilitate, la secui este frecventă dar la fel la japonezi. Ungurul clasic este extrem de trufaș, de cinstit dar și de nemilos, inclusiv cu el insuși. In ce privește americanii albi eu cred că este vorba de o altă situație. Sa nu uităm ca majoritatea lor sunt anglo-saxoni, nu latini. Anglo-saxonii sunt degenerati și in Anglia. Betia, lipsa credintei, a familiei, incapacitatea de a o lua de la capăt sunt tipice lor iar conditiile din societatea americana, extrem de pragmatică, sunt propice sinuciderii. As fi foarte curios sa vad insă o statistica intre Sudul Americi, creștin, așa-zis Bible-belt și coasta de Est si Vest, ateiste. Eu cred că fenomenul ăsta nu este specific Sudului. Yankeul adevărat, familist, creștin, nu se sinucide.

   Apreciază

  • Riko said, on noiembrie 10, 2015 at 2:35 am

   Exista in prezent arme biologice care afecteaza doar anumite rase sau popoare.
   In Japonia sa constatat, in urma bombelor nucleare si a radiatilor, ca a crescut faorte mult rata sinuciderilor la oamenii iradiati care locuiesc in apropiere. Si asta in prezent.

   Apreciază

 3. un creştin-ortodox said, on noiembrie 9, 2015 at 2:12 pm

  La noi, in Codlea, mor porumbeii pentru ca mananca grau „tratat”(otravit) de pe campurile din imprejurimi.
  Deci noi mancam paine din grau otravit(printre altele) si ne intrebam de ce murim…

  Apreciat de 2 persoane

  • Ionut said, on noiembrie 9, 2015 at 7:58 pm

   Deci il mananca, asa „tratat” cum e. Deci care e rostul „tratarii”? Sa otraveasca pasarile? Sau pe noi?

   Apreciază

   • un creştin-ortodox said, on noiembrie 10, 2015 at 2:57 pm

    Rolul „tratarii” este sa scape de toti posibilii daunatori pentru a obtine din vanzarea lui profit maxim, deci,in speta, si otravirea noastra (noi nu mancam doar doua-trei boabe, cam cat mananca un porumbel pana se chinuie sa moara).

    Apreciază

 4. RomeoB said, on noiembrie 9, 2015 at 2:33 pm

  In tot occidentul, corporatismul loveste dur in clasa medie, care se reduce numeric an de an.
  Capitalismul clasic a cam murit. Suntem in oranduirea corporatista. Disatruge tort ce intalnste.

  In principiu, cine deschide o firma intr-un domeniu nou, o poate tine viabila un timp. Vine momentul cand corporatia se ofera sa ti-o cumpere la „pretul corect”. Nu prea ai de ales: apare amenintarea falimentuluyi.

  Imi spunea cineva ca in SUA nu poti tine in conditii normale o firma rentabila cu peste 200 de angasati. Cineva trebuie din patronat trebuie sa fie in masonerie. Si daca ai intrat in masonerie, nu mai e chiar a ta.

  Fondatorul Boing a fost descendentul unui emigrant neamt. Desi a ajutat armata SUA in WW1 si WW2, la inceputul anilor 50 a fost adus in fata justitiei si a cuzat de coruptie. Vinde toate actiunile pt 1 miliard dolari. Cativa ani mai tarziu moare pe un yaht in Pacific. ( Discovery).
  Bill Gates nu va mai avea actiuni la Microsoft in 2018..

  Clasa medie se reduce si in Germania sau Austria, dar in proportii mai mici – in anumite domenii.

  Apreciază

 5. ozana said, on noiembrie 9, 2015 at 3:05 pm

  Am mai comentat cindva ca la aceasta ora se fabrica asa zisele ,,medicamente inteligente”-informatie de pe Discovery. Aceste produse de sinteza trateaza bolnavii pe grupe de virsta, rasa si sex. Prin urmare este posibil ca pe piata sa se fi introdus deja acest cal troian. Dar nu pentru a vindeca ci pentru a ucide sau pentru a predispune la suicid. Ne mai mira ceva ?

  Apreciază

 6. JE said, on noiembrie 9, 2015 at 4:35 pm

  1.
  Despre Iohannis, Soros si „guvernul meu”:
  – RĂZBOI TOTAL ÎNTRE SERVICIILE SECRETE. În plină REVOLUŢIE, România, între agenţii BND şi CIA!
  http://bit.ly/1MGRuuF

  – DACIAN CIOLOS, primul-ministru pregatit de Iohannis, este membru in „Friends of Europe” un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS. Presedintele „Friends of Europe” este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg
  http://bit.ly/1NmprkS

  2.
  SUA este un stat fascist iar clasa de mijloc care este formata majoritar din albi, nu din negrii sau latinos care traiesc in ghetouri, pleaca din tara si chiar renunta la cetatenie. „Moartea” albilor si a clasei mijlocii nu este neaparat cauzata de moartea fizica, ei dispar fizic din SUA, pleaca in alte locatii si nu pra mai au de gand sa se intoarca.
  Adica, aia mai educati fac asta:
  – Expatriation: How to divorce your government
  http://nomadcapitalist.com/expatriation/

  – Flag Theory and Perpetual Travel
  http://nomadcapitalist.com/flag-theory/

  devin „nomazi digitali”:
  – 7 ‘digital nomads’ explain how they live, work and travel anywhere in the world
  http://thenextweb.com/insider/2013/12/15/7-digital-nomads-explain-how-they-live-work-and-travel-anywhere-in-the-world/9/

  – Living and working in paradise: the rise of the ‘digital nomad’
  http://www.telegraph.co.uk/news/features/11597145/Living-and-working-in-paradise-the-rise-of-the-digital-nomad.html

  versus asta:
  – 13 American Gangs That Are Keeping The FBI Up At Night
  http://www.businessinsider.com/dangerous-american-gangs-fbi-2011-11?op=1

  Apreciază

 7. tataia said, on noiembrie 9, 2015 at 4:44 pm

  Pai de unde sa stim noi frate Vasile care e cauza? NU putem face decit speculatii. Dar hai sa o luam sistematic. Toate cele patru puncte (sinuciderile, abuzul de alcool si alte substante, stressul financiar si sanatatea fizica si mentala) se pot restringe de fapt la unul singur…sanatatea fizica si mentala. Pentru ca sinuciderea inseamna boala „psihica”, abuzul de alcool de asemenea, stressul financiar din nou….NU cumva a spus Dumnezeu sa nu ne ingrijim noi de ziua de miine ca se ingrijeste El de noi?

  Eu sint 100% convins ca toata avalansa de probleme de sanatate fizica si „psihica” din ultima vreme este data de chemtrails. Si avem mult prea multe dovezi in acest sens pentru a ne mai putea indoi de acest lucru. Postacii platiti incerca sa ne convinga CA NU EXISTA CHEMTRAILS. De parca as avea nevoie de dovezi speciale pentru ceva ce poate fi vazut cu ochiul liber. Tot astfel de postaci platiti vor spune ca nu stim noi fizica si chimie sau cum functioneaza un motor de avion…dar din nou se inseala deoarece eu stiu mai bine decit 95% din populatie…Plus ca pe vremea cind eram copil existau avioane dar nu lasau dire. Deci nu avem nevoie de mai multe probe pentru a dovedi ceva ce vedem cu ochii nostri.

  Ceva se spreiaza din avioanele acelea. Ce anume? In ce scop? Ei bine aici nu avem dovezi directe…cred ca nici unul din nou nu lucreaza si nici nu are acces la un laborator care poate masura calitatea aerului si a solului pentru a face analize de laborator pertinente asupra a ceea ce se spreiaza din acele avioane. Dar exista nenumarate dovezi circumstantiale insa. De indata ce trec avioane in citeva ore, maxim o zi apar problemele de sanatate acuzate de marea majoritate a popualtiei. Ameteli, greturi, palpitaii, insomnie, tensiune arteriala ridicata, constipatie (sau diaree), anxietate, atacuri de panica, depresie, infarcturi (atacuri de cord), accidente vasculare cerebrale, sinucideri, etc, etc…asta pentru a enumera doar citeva…Si nu avem cum sa nu facem comparatia cu simptomele cauzate de intoxicatia cornica cu metale grele, in special mercur. Cum aceste simptome se potrivesc in proportie de 99%….iar eu nu cred in coincidente…

  Dar sa fi reusit acestia sa faca aceste chemtrails sa atace in functie de virsta, sex si rasa? Ei bine aici nu putem face decit speculatii…ce dovada pot avea eu ca aia arunca mercur din avion, dar ambalat in asa fel incit sa isi faca efectul doar la barbatii albi cu virsta cuprinsa intre 30 si 45 de ani? Dar mai stii? Oricum aia ca lipsa studiilor superioare este un alt factor care predispune la aceste probleme m-a dat gata…au reusit sa faca o otrava care ataca in functie de ce studii ai?

  Hotarit lucru…ei vor sa depopuleze…dar oare sa aiba ceva in mod special impotriva albilor de virsta mijlocie? VIrsta mijlocie se explica simplu…astia sint cei care isi amintesc si vremurile „de dinainte” si nu vor inceta sa afirme „pe vremea mea nu era asa ceva”. Tinerii sint usor de indoctrinat si oricum nu stiu cum era „inainte”…iar batrinii ce mai conteaza? Oricum vor muri curind din cauze naturale. Dar sa aiba ceva in mosd special si cu rasa alba? Cumva au costatat e ca alte rase vor primi antihristul cu bratele deschise?

  In concluzie..pentru mine este clar ca aceste chemtrails EXISTA si IMBOLNAVESC/UCID. Restul sint speculatii.

  Apreciat de 1 persoană

  • Paul Mogosanu said, on noiembrie 9, 2015 at 5:21 pm

   Draga tataie,Se spune ca pentru marirea puterii motoarelor cu reactie,in timp ce avionul urca pana la plafonul de zbor,in motoarele cu reactie se injecteaza pulbere de magneziu pentru ridicarea temperaturii gazelor arse din jet si implicit cresterea puterii motoarelor si a vitezei de zbor.Cum spatiul aerian al tarii noastre este strabatut zilnic de peste 1400 avioane cu reactie,”beneficiem” de o cantitate considerabila de pulberi (CHEMTRAILS),care ne ajuta in relaxarea demografica,adica in reducerea numarului de „consumatori nefolositori” pentru elitele satanice care detin puterea.

   Apreciază

  • cca70 said, on noiembrie 9, 2015 at 7:49 pm

   va citez : „dar oare sa aiba ceva in mod special impotriva albilor …”

   ei bine da…culoarea alba a pielii trebuie sa devina apanajul exclusiv al jidovilor din elita….ei si numai ei vor fi albi pe planeta asta , in viitor( asa suna teoria lor)

   si pentru asta, trebuiesc eliminati ceilalti albi care nu sunt jidovi….in baza acestei teorii , in viitor , cand va apare un alb pe strada, ceilalti indivizi vor stii ca e dintre stapini…iar celelate rase vor fi exclusiv masa de sclavi, chiar daca la momentul asta se folosesc de ei …ca sa elimine rasa alba, la momentul fixat de ei, negrii si corciturile rasiale vor ajunge in lanturi

   nu am idee daca nu cumva sunt create „arme”genetice ( fie sub forma unor compusi chimici dizolvati in reteaua de apa potabila sau chiar in alimente procesate)

   si daca la momentul asta asemenea „arme”sunt folosite impotriva albilor…cand se va ajunge ca albii sa fie doar clasa stapinitoare se vor activa si „armele”genetice necesare eliminarii fizice sau indobitocirii spre obedienta totala a celorlalte rase

   este stiut ca in america se baga flor in apa( cica sa le salveze dantura…) dar fluorul are rolul nefast de a tampii omenirea si a o imbolnavi …cu predilectie pe albi , se pare…caci albii tin la igiena lor , prin educatia primita

   si la fel cum acuma exista flourul…cand numai vor fi albi intrusi , se va activa altceva pentru a tampi si tine in sclavie rasele inferioare

   Apreciază

   • tataia said, on noiembrie 10, 2015 at 12:39 pm

    Ca sa va citez: „nu am idee daca nu cumva sunt create „arme”genetice ( fie sub forma unor compusi chimici dizolvati in reteaua de apa potabila sau chiar in alimente procesate)”…Aveti dreptate, ati studiat problema stiu si eu insumi despre fluoridarea apei care s-a practicat in SUA…Oare se mai practica in ziua de azi? Oare se practica si in Romania? Clorinarea apei este mult mai veche…si daca bine imi aduc eu aminte de la chimie Flourul si Clorul au proprietati similare. Tema de gindire. Dar din pacate evitati exact punctul nevralgic…in ziua de azi otravurile nu mai sint distribuite prin reteaua de apa potabila si/sau prin aleimentele procesate…ci DIRECT IN AERUL DE RESPIRAT, prin fenomenul numit „chemtrails”, pentru a nu mai putea scapa nimeni!

    Inteleg ca sinteti reticent din cauza unei intrebari pe care si-o pun cei care nu au mai auzit pina acum de chemtrails…si anume aceea ca: „in acest fel nu se otravesc si ei?”. Ei bine…daca va puneti aceasta intrebare inseamna ca sinteti naiv…oare illuminatti (adica singuri care beneficiaza cu adevarat de protectie impotriva dezastrului pe care il provoaca ei insisi) sa nu fi gasit pina acum metode eficiente de detoxifiere? Cine s-a jucat in armata cu gazele de lupta stie foarte bine ca nu se foloseste un gaz de lupta de catre o armata daca acea armata nu are inca antidotul pentru acel gaz de lupta…asa ca lasati-ma cu reteaua de apa potabila si alimentele modificate…la ora actuala OTRAVA ESTE IN AER!

    Apreciază

 8. Anonim said, on noiembrie 9, 2015 at 6:08 pm

  […] […]

  Apreciază

 9. o oarecare said, on noiembrie 9, 2015 at 7:52 pm

  E posibil sa aiba si niste metode anume pentru a scapa de cei care ajung la anumite varste. Acestia acumuleaza experianta si sunt greu de manipulat. Si uite-asa, nu le mai platesc nici pensii, mai creeaza locuri de munca… La aceasta varsta mai merge omul sa-si mai ingrijeasca sanatatea, iar Sistemul le ofera ce poate si el…

  Apreciază

 10. Gege said, on noiembrie 10, 2015 at 4:41 am

  Zionisti vor moarte tuturor albilor, pentru ca rasa euro-americana (alba) este simbolul celor mai frumoase culturi din lume si pentru ca ea este cea care a raspandit crestinismul. Pe langa asta pentru a exista o noua ordine mondiala trebuie sa nu existe diferente culturale/limba/moneda/ si ulterior rasa. David Duke este un activist care desconspireaza o parte din lucrarea Zionista, si explica cum ei (zionisti) doresc sa devina singura rasa pura care va controla pamantul, de aceia au si dat o lege in Israel prin care este interzis evreilor sa se cunune cu alte rase.
  https://www.youtube.com/watch?v=1Us3pn0wS-U in acest interviu are cam din toate pe care le stie.

  Apreciază

 11. o oarecare said, on noiembrie 10, 2015 at 8:26 am

  La varsta mijlocie, organele pot fi refolosite. Satanismul este incurajat cu un scop. Oamenii ajung in depresii, iar de acolo sunt pe mana sistemului. Asadar, satanismul este un izvor de prosperitate pentru traficanții de organe si pentru companiile farmaceutice. Crestinismul nu le aduce niciun venit acestora!

  Apreciază

 12. JE said, on noiembrie 10, 2015 at 5:45 pm

  – Jihadul sexual și cadavrul logicii progresiste
  http://bit.ly/1PmHrlf

  – Intangibilii
  http://bit.ly/1kJMor9

  Apreciază

 13. JE said, on noiembrie 10, 2015 at 9:24 pm

  – Remember: cum voia Dacian Cioloș să interzică olivierele în restaurante
  http://bit.ly/1MJoJO4

  – Un guvern de tehnocrați este de fapt un guvern politic
  http://bit.ly/20JSicP

  – Să vină prietenii mei elefanții, pardon, tehnocrații!
  http://bit.ly/1kJA0qY

  – Studiu UE: Străinii au acaparat aproape jumătate din terenul agricol al României! Un fond olandez, acuzat că a luat pământurile țăranilor cu japca
  http://bit.ly/1NHvC7J

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: