SACCSIV – blog ortodox

AU FOST JERTFITI (3): MANA CRIMINALA. Nu vi se pare ciudat ca atunci cand explodeaza o butelie intr-o bucatarie, prima pe lista ipotezelor e crima sau actul suicidal iar in cazul incendiului de la “Colectiv” aceasta ipoteza de lucru este ignorata total?

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 9, 2015

Continui seria:

AU FOST JERTFITI? (1) Unii au stiut ce va urma? Ce scrie mass-media

AU FOST JERTFITI? (2) Disparitia si reaparitia lui Claudiu Petre. Unde au fost dusi mortii initial si cati exact au fost?

Iata ce putem citi la Incredibila „COINCIDENŢĂ” Colectivă de pe Nasul tv:

Neputinta sau dezinteresul presei pentru investigatia Tragediei, sint explicabile, e presa Sistemului ticalosit.

Dar este inexplicabil cum 6 Institutii ale Statului TAC, toate in acelasi timp, desi sint obligate sa comunice cu opinia publica!

  1. STS (112) nu pune la dispozitia romanilor inregistrarile apelurilor telefonice din noaptea Tragediei, cu ora si minut! Vrem sa auzim ce au spus cei care au sunat la 112, ca sa intelegem misterul: de ce primul „echipaj” care ajunge in 11 minute, cum spune Arafat, este format din doar doi politisti?!?! Deci STS TACE !
  2. De ce tac Criminalistii? De ce nu organizeaza, de mai mult de 9 zile, o conferinta de presa cu rezultatele expertizei criminalistice,  unde ziaristii sa puna intrebari ?! POLITIA TACE !
  3. De ce Procurorul General Nitu nu explica, in conferinta de presa cu intrebari incomode, de ce intii a fost „crima” si apoi a devenit „greseala”?! PROCURATURA TACE !
  4. De ce Procurorii nu arata imaginile de pe camerele de supraveghere, pe care sustin ca le au, pe baza carora au tras Concluzia ca incendiul a pornit de la cel de-al doilea foc de artificii, de la ora 22.32. Artificii care au aprins buretele de pe stilp, cum sustin procurorii?! PROCURATURA TACE si ASCUNDE!
  5. De ce SRI nu a fost prezent la fata Tragediei?! Daca a fost atentat terorist?! De ce SRI nu ne spune despre ofiterul SRI care a pierit in Colectiv?! De ce SRI nu da un comunicat, „A fost sau nu a fost!” si de ce nu tine o conferinta de presa cu intrebari incomode?! SRI trebuia sa fie prima Institutie la fata locului, dupa ISU !!!  SRI TACE !
  6. De ce nu exista niciun comunicat oficial al Statului Roman cu lista substantelor toxice continute in gazul ucigas?! Lista putea fi prelevata in urma primelor autopsii! Care este protocolul de tratament medical pentru cei peste 150 de raniti intoxicati daca nu stim OFICIAL ce substante au fost inhalate?!?! MINISTERUL SANATATII TACE !

Asadar, avem 6 INSTITUTII care TAC IMPREUNA , ce „coincidenta”?:

Presa, STS, Politia, Procuratura, SRI si Ministerul Sanatatii !!!

Deocamdata doar corpul medical implicat in salvarea ranitilor are dreptul sa taca. Ei chiar sint foarte ocupati, epuizati si lucreaza in niste conditii imposibile avind in vedere ca Romania nu are nicio Sectie de Arsi ! Nici macar Spitalul de Arsi nu are o Sectie de Arsi! Singura Sectie de Arsi din Romania a fost inaugurata acum 6 luni de catre Banicioiu, la Floreasca, dar ea nu functioneaza nici astazi! Cumplit!!!

   Comentariu saccsiv:

La punctele 1, 2, 3 si 4 vor raspunde ca exista o ancheta in desfasurare care-i impiedica. Dar la terminarea anchetei ne vor spune si arata ceva din cele de mai sus? Eu nu cred. Ba mai mult, cu toata ancheta in desfasurare, cu totii am vazut pe toate posturile tv la toate orele de stiri acel transcript al unei interceptari:

INTERCEPTĂRI. Patronii firmei care a organizat focul de artificii de la Colectiv au fost arestați

Deci se poate totusi daca se vrea. Doar ca se vrea taman ceea ce e cu totul neesential. Ca si in cazul interceptarilor din vestitele anchete DNA.

As mai adauga insa un punct la cele de mai sus si l-as numerota cu 1. Anume ceea ce am scris in titlu.

 

Tagged with: ,

82 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Yogy TheBear said, on noiembrie 9, 2015 at 5:58 pm

    Pai logic ca tac toti daca presa nu pune intrebari cum ar trebui….
    Halal jurnalisti !!!!

    Apreciază

  2. mircea.v said, on noiembrie 9, 2015 at 6:05 pm

    Eu cred ca sant derutati de imaginile video. Artificiile se sting, nu se vede nici o flacara, apoi, dupa 4 min (cum zice Florin Chilian), apare focul, asa, cam „de la sine”… si fara explicatii „logice”. Aici cheia, momentul initial al focului. Sa vedem la sfarsitul anchetei ce vor zice.

    Apreciază

  3. Spaceman said, on noiembrie 9, 2015 at 6:12 pm

    În astfel de cazuri, fără excepție, concluzia anchetei a fost aceeași: AU FOLOSIT ARTIFICII PENTRU EXTERIOR(OUTDOOR)! CĂ AR FI TREBUIT SĂ FOLOSEASCĂ ARTIFICII DE INTERIOR(INDOOR).

    Apreciat de 2 persoane

  4. Orthodox said, on noiembrie 9, 2015 at 6:14 pm

    satana intra pe piata modei mai tare ca oricand

    Apreciat de 3 persoane

  5. mihai said, on noiembrie 9, 2015 at 6:58 pm

    Pai ate si dece sa taca, pt ca totul a mets conform planului si nimic nu a fost intimplator iar prin asta sa urmarit ceea ce vedem

    Apreciat de 1 persoană

  6. sky said, on noiembrie 9, 2015 at 7:07 pm

    Da, multe din cele intamplate la „Colectiv” sunt cu semnul intrebarii, dar sunt si lucruri demonstrate stiintific, Dumnezeu stie ce sa intamplat cu adevarat, de la anchetatori nu ne putem astepta sa aflam adevarul, insa buretele care arde intro incapere cu oxigen putin si cald, emite gaz toxic intro cantitate mai mare, cum sa intimplat la club, in sangele victimelor a fost gasit acid cianhidric in cantitate foarte mare, defapt din acest acid era fabricat „ziklon B” gazul folosit de nazisti.
    http://www.descopera.ro/dnews/14870881-la-colectiv-oamenii-au-murit-precum-la-auschwitz-ce-se-intampla-cand-inhalezi-acid-cianhidric
    Iar cat de repede arde buretele folosit la antifonare, puteti vedea aici

    Ma repet, sau intamplat lucruri ciudate la club dar de multe ori consideram ciudat si suspect intamplarile cu care nu suntem obisnuiti si ne socheaza. Dumnezeu stie ce a fost acolo….

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on noiembrie 9, 2015 at 8:39 pm

      sky

      Unde sa vedem cat de repede arde?

      Apreciat de 1 persoană

      • Mario said, on noiembrie 9, 2015 at 8:53 pm

        http://youtu.be/NEkDLTV0ZHs Asa arde buretele
        Mentionez ca patronii erau arhitecti deci ar fi trebuit sa stie acestea.
        Insa nu am gasit nicaieri pe internet faptul ca vreun burete de antifonare ar contine acid cianhidric.

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on noiembrie 9, 2015 at 9:27 pm

        Mario

        Asta am vazut-o.

        Ma interesa ceva in care putem observa cum se aprinde de la scantei. Dar nu un experiment nebun precum cel de la Pro tv in care mai aveau putin si bagau capsa in burete.

        Si ma mai interesa un experiment referitor la viteza de propagare a unui astfel de foc.

        Apreciază

      • mario said, on noiembrie 9, 2015 at 10:34 pm

        @saccsiv
        Din video cu focul se poate observa ca o bucata de 20 cm a ars in 1 min si 35 de secunde, nu in 30 secunde ca la colectiv, la asta ma refer eu cand am zis de acidul cianhidric, daca am avea vreun chimist pe langa noi ar aproba faptul ca acest acid este foarte inflamabil si ar fi important daca ar putea sa faca un test de pe un burete din comert, eventual cel mai ieftin, sa vedem ce contine acesta.

        Apreciat de 1 persoană

    • sky said, on noiembrie 9, 2015 at 10:44 pm

      Vad ca acelasi video e pus de @Mario, tocmai asta e ciudat ca au fost folosite artificii cu scantei albi adica reci, sunt speciali pentru interioare. Dar odata ce buretele ia foc, arde foarte repede; mai pe scurt, nu era nevoie de alt combustibil la acel club pentru ca sa se intample un asa dezastru.

      Apreciază

    • sky said, on noiembrie 9, 2015 at 10:52 pm

      @Mario

      Buretele nu contine acid cianhidric, prin ardere se produce gaz ce contine acid cianhidric, citeste link-ul pe care l-am postat. Iar faptul ca in video acea bucata de burete arde in timp mai lung, asta nu e relevant (desi si asa timpul de ardere e foarte scurt), relevant este ca in club erau anumite conditii, temperatura, concentratia de oxigen (unul dintre supravietuitori chiar spune ca era foarte cald si a iesit afara inainte de incendiu) si anume aceste conditii au dus la arderea mai rapida a buretelui, si a ars mocnit; de aici si cantitatea mai mare de substante toxice din fum.

      Apreciază

  7. ihtis said, on noiembrie 9, 2015 at 7:12 pm

    ANALIZA CORECTA DIN PUNCT DE VEDERE CRESTIN ORTODOX A MELODIEI „Ziua in care vom muri”

    EXCEPTAND FAPTUL CA RITMUL ESTE TOTAL NEBUN SI ZGOMOTOS, DEPARTE DE DUHUL PACII LUI HRISTOS

    Cuvantul ”Dumnezeu” sau ”Hristos” fiind total inexistent, face si mesajul sa fie total antihristic.

    ”Let go and beg for freedom”
    Indemnul la implorare pentru libertate este evident dorinta vicioasa pentru libertinaj (sa faci tot ce vrei)
    Un ortodox se roaga pasnic. A implora inseamna a cere disperat, numaidecat.

    ”Another row jumping into the flame”
    Generatia ce sare in flacari face aluzie clara la iad, locul unde flacara e la ea acasa.
    Un ortodox nu sare, merge linistit sau zboara pe aripile credintei pentu orice ideal sfant.

    ”Loose lips are shifting leaders”
    Niciodata liderii rai nu vor fi schimbati de buzele razvratite. In locul lor vor veni altii care vor aduce o iluzie a schimbarii.
    Nu poti scoate raul cu rau.
    Un ortodox poate schimba un rau facand bine si rugandu-se lui Dumnezeu… Tot pasnic.

    ”From here on out everyone is to blame”
    Toata lumea este de vina… E usor sa arunci cu pietre, mai greu e sa-ti vezi vina din interior.
    Un ortodox se vede pe sine vinovat (desi nu este), raul il evita si lumea o vede in general ca pe chipul lui Dumnezeu.

    ”I’m looking up to my company A full blown artillery”
    O artilerie gata sa explodeze nu are nimic comun cu invatatura crestin ortodoxa care indeamna sa faci bine celui ce-ti face rau.
    Haosul revolutiilor nu a schimbat politica in bine, de-a lungul istoriei. Dar o morala sanatoasa, o fapta buna si un gest frumos a pus pe ganduri orice raufacator.

    ”Keep the sights on the enemy”
    Supravegheati inamicul… contrar invataturii crestine care spune: Iubeste-ti vrajmasul.

    ”And bust the lid off anarchy”
    Mesajul este doar pur politic. Cuvantul anarhie este interpretabil si atata timp cat nu se doreste o morala sanatoasa bazata pe principii ortodoxe, nu va face altceva decat loc unei alte anarhii.

    ”Your condescending demeanor has all gone wrong You should have known this all along”
    Ar fi trebuit sa stii ca te-ai purtat rau, gresit… TU, nu eu.
    Judecata – contrar invataturii crestine care spune: Nu judecati… Doctore vindeca-te pe tine insuti.

    ”We’re not numbers, we’re free, we’re so alive”
    Nu cred ca membrii formatiei sau adeptii acestora nu au acte de identitate cu serie si cnp sau card-uri cu numere.
    Pana la un punct trebuie sa te supui statului, atat timp cat legile lor nu contravin propriei morale crestine.
    Iar despre libertate, nu poti fi cu adevarat liber avand o constiinta patata care te duce pana la razvratire tocmai din cauza pacatelor care singur ai ales sa le faci.

    ”Cause the day we give in is the day we die The day we die!”
    Numai efortul disperat de a trai libertin (in acest caz) e in stare sa aleaga moartea in schimbul unei vieti organizate cu educatie adevarat ortodoxa care nicidecum nu se va realiza avand la baza un duh de protest confuz si plin de ura.
    Adevarul e ca, in esenta, o altfel de anarhie este ceea ce doresc acesti tineri.

    ”Behold a credo wavering A sleight of hand is the dogma they preach Beneath a conscience’s fading
    To even out all your steady beliefs Stand your ground in the battle zone”
    Dogma si predica sunt numite scamatorii… De aici si mai mult se intrevede duhul satanist al asa zisei melodii.
    Ortodoxia, tocmai ca sa nu cada in bratele anarhiei si ereziilor din mintile patimase ale libertinilor este si va fi sustinuta de dogme si predici.
    Numindu-le scamatorii, sufletele astea arata clar impotrivire lui Dumnezeu si sfintilor care prin revelatie dumnezeiasca le-au hotarat.
    Pentru ca nu toti oamenii pot merge pe scara fara balustrada, a fost nevoie si este mai ales acum de reguli organizate, legi si porunci
    care sa ajute pe oricine sa ajunga ordonat si linistit la idealul sau locul dorit.
    Iar o constiinta libera nu poate accepta pacatul. Tocmai viciul omoara constiinta.

    ”Filled with life, bone, and scorn Clench your fists, I’m battle prone”
    …cu pumnii stransi, dispretuitori si gata de lupta… contrar crestinismului care spune: Sa va iubiti unul pe altul.
    Mania nu lucreaza dreptatea lui Dumnezeu. Duhul pacii si al intelepciunii este total absent si in aceste versuri.
    Un ortodox isi deschide pumnul… pentru a castiga lumea intreaga.

    ”Pull the trigger and set the tone”
    Apasa pe tragaci si trimite sunetul… INCITARE morbida la violenta, distrugere si haos.
    Cu forta nici Dumnezeu nu poate schimba ceva.

    ”Fuck all your wicked corruption!”
    La naiba sau reguleaza toata coruptia… Iarasi disperare, manie, indecenta, injuratura.
    Un ortodox se roaga pentru pacea in lume si indreptarea celor rai.
    Raul cu rau nu va aduce niciodata o schimbare buna. Doar iluzia de moment.

    ”It’s been there since our inception But we couldn’t see all the times we’ve feelt so hollow
    Tocmai… daca ati fi avut o viata morala, linistita conform invaturii ortodoxe, coruptii si egoistii nu ar fi putut sa ajunga la conducere profitand de orbirea voastra !

    ”As our hopes were hanged in gallows All this time we’ve been locked away”
    Omul fara legi ar ajunge la o stare animalica. Sperantele nu sunt bune daca interesul este sionist… parsiv, egoist si imoral.

    ”And there was nothing left to say UNTIL TODAY!”
    Un ortodox curat tot timpul a avut ceva de spus si a observat demult orbecaiala in care bogatii lumii v-au bagat.
    Marturisire clara de creiere spalate in timp… Si dintr-o data disperarea si violenta devin arme.
    Da, arme cu care va veti distruge definitiv.

    DECI MESAJUL MELODIEI E PUR SATANIST, NICIDECUM ORTODOX.

    Apreciat de 2 persoane

  8. Gabriel M. said, on noiembrie 9, 2015 at 7:15 pm

    Aparati biserica ortodoxa fratilor. Ma refer la adevaratii frati intru Hristos si nu la asa zisii frati carora le place sa li se spuna „frate”.
    Degeaba trancanim si cartim si judecam pe bloguri. Vorbiti si marturisiti in public. Deja preotii sunt ca mirenii si mirenii aduc jertfe celui rau in cluburi si pe strazi si in scoli si peste tot.
    Incepand de la manualele de educatie sexuala care sunt o pornografie infecta si infantila, pana la preoti care vorbesc la televizor si spun ca asculta rock si ca merg la festivaluri rock in sutana si cu crucea in mana.

    Nu uitati ca sectarii zi de zi impart pliante. Ei nu stau pe net ci agata si pierd sufletele pe strazi.
    Nu uitati ca deja plang lacatele pe usile bisericilor ca la Sf. Liturghie sunt doar cateva babe, iar barbatii sunt acasa sau in crasme.
    Nu uitati ca televizorul ne ucide copilasii prin sminteli si mesaje subliminale.
    Nu uitati ca puhoiul de lume arunca cu pietre in sfintele biserici si hulesc pe Hristos in piata universitatii.
    Nu uitati ca deja au inceput oamenii sa spuna binelui rau si raului bine. Si daca te vad ca esti normal te acuza ca esti nebun.

    Nu va limitati la doua trei barfe si carteli pe internet ci marturisiti-l pe Mantuitorul Hristos si invatatura Lui in public . In piata, la semafor, in casa, la scoala, intre colegi intre prieteni…

    Degeaba OBSERVAM si citim stiri pe net. Degeaba semnam petitii online.
    Daca tacem in public am pierdut tot. Marturisiti , fie ca sunteti femei sau barbati, spuneti Adevarul. Nu ii lasati sa ne batjocoreasca credinta.

    Acum sunt clipele in care furam Imparatia Cerurilor precum talharul de pe cruce. Acum sunt momentele cand luam undelemn in candelele noastre precum fecioarele intelepte. Acum sunt clipele cand ne coboram din copac precum vamesul Zaheu si ne induram de cei din jur si ne castigam mantuirea.

    Nu va limitati doar la a citi stiri si a observa. Asta nu ne va ajuta deloc la Judecata ci va fi doar pierdere de timp in desert.

    Si nu uitati:

    „FERICITI VETI FI VOI CAND VA VOR OCARI SI VA VOR PRIGONI SI VOR ZICE TOT CUVANTUL RAU IMPOTRIVA VOASTRA, MINTIND PENTRU MINE. BUCURATI-VA SI VA VESELITI, CA PLATA VOASTRA MULTA ESTE IN CERURI!”

    Vasile (saccsiv) sper sa imi dai comentariul macar acum. Ca ultimele mele comentarii nu au aparut . Stiu ca nu esti un om rau si de aceea sper ca nu imi opresti vorbele. Doamne ajuta!

    Apreciat de 2 persoane

    • Spaceman said, on noiembrie 9, 2015 at 10:10 pm

      @Gabriel M
      Nu trebuie să fii foarte deștept ca să-ți dai seama că oricine ar ieși acum în stradă să apere BOR, ar fi automat etichetat ca apărător al corupției de către gloata mare luptătoare împotriva corupției care ucide ! Creștinii ortodocși să meargă la Biserică, dacă vor s-o apere. Dar pentru tine, și pentru toți bocăiții ca tine, am ceva special:

      Apreciat de 1 persoană

      • andrei-d said, on noiembrie 9, 2015 at 11:01 pm

        Spaceman 🙂
        iar acum bocaitii sar ca scanteile pe buretele de la #Colectiv. 😹

        Apreciat de 1 persoană

      • andrei-d said, on noiembrie 9, 2015 at 11:13 pm

        Arsenie Papacioc: „Vreau o revolutie fara revolutie.
        Nicolae Steinhardt: „Datorită civismului, pe de o parte, și libertății sprijinită și limitată de morală și de credință în Dumnezeu, pe de alta, putem ieși din coșmarul stupului, organizației, dresajului, fără a cădea prostește în anarhie.”
        Părintele Dumitru Stăniloae: „Lipsa oricărui ritm etnic durabil înseamnă anarhie şi disoluţie etnică. Iar ritmul etnic cu oarecare durată constitue tradiţia, care aduce la unitate toată dezvoltarea unui popor.”

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 9, 2015 at 11:22 pm

        Sf. Grigorie Palama e pilda de isihast autentic si rugator, asemeni si Sf. Serafim de Sarov, sa nu uitam ca in vremea lui Rusia coclea in razboi, insa aceia care au stiut a dobandi harul Duhului Sfant au facut sa se implineasca cuvintele „Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri.” (Matei 5, 16)

        Sf. Grigorie spune pentru cei cu urechi de auzit si poate de pus in practica: “…devenind astfel, ne-am întărâtat unii pe alţii, şi nu numai că ne-am complăcut într-un astfel de păcat dar şi în crime, pierzând în adâncul nostru chipul Tatălui nostru iubitor, dobândind chipul aceluia care, vai, a fost de la început ucigaş de oameni. De ce să mai pomenim jurămintele noastre false, cuvintele ruşinoase, faptele nedemne, şiretlicurile ascunse, calomniile unora împotriva altora, războiul deschis al unora împotriva altora, lăcomia, răpirile? Cu adevărat am căzut în adâncurile răutăţii, ne-am aflat cu adevărat în legăturile unui lanţ întreg de păcate. Doar Tu poţi rupe lanţurile din nou…”
        Lasati politica cu treaba ei si noi sa ne curatim haina pentru a putea intra in camara Mantuitorului…caci imbracaminte nu avem si vrem sa facem…revolta!
        Arsenicii insa au alte treburi, sa numere pietrele de pe strazi si sa fugareasca patriarhii sa vina aia mai buni …Teofan Savu …SUPEEER ^_^

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on noiembrie 10, 2015 at 9:46 am

        @spaceman
        NU am spus sa iesim in strada. Mai citeste odata cu atentie. Nu am instigat la violenta sau la altceva.

        „Nu va limitati la doua trei barfe si carteli pe internet ci marturisiti-l pe Mantuitorul Hristos si invatatura Lui in public . In piata, la semafor, in casa, la scoala, intre colegi intre prieteni…”
        adica fie ca esti acasa cu fratele sora , fie ca esti la scoala, sau in public , sa nu taci cand cineva batjocoreste credinta ta. Asta spuneam. Nu rastalmaci vorbele.

        Apreciază

    • Iones said, on noiembrie 10, 2015 at 11:40 am

      @Spaceman

      Degeaba faci tot felul de analogii stupide. Părintele Arsenie Boca a fost împotriva yoga.
      Şi are dreptate ce spune acolo fără nici o legătură cu yoga. Este evident că patimile şi urmările lor se răsfrâng şi asupra glandelor endocrine, ca de altfel asupra întregului organism.

      Părintele Arsenie Boca a fost dintotdeauna împotriva anarhiei.

      Apreciază

      • el said, on noiembrie 10, 2015 at 12:41 pm

        Iones

        visezi si crezi ferm in inchipuirile mintii tale. la fel faceau si roackerii prajiti de diavol acolo.. vorba @Mirelei unora le-a prajit diavolul hoiturile altora mintile !
        Dumnezeu sa-ti ajute.

        Apreciat de 1 persoană

  9. cosminmatiu said, on noiembrie 9, 2015 at 7:50 pm

    Asta arata ca in toate posturile cheie din institutiile statului sunt masoneii inchinatori lui aghiuta .

    Apreciază

  10. michael said, on noiembrie 9, 2015 at 7:51 pm

    Ati observat cum incetul cu incetul lumea se schimba? Nu??? Inseamna ca nu va uitati deloc la televizor. Daca ati fi facut-o, ati fi remarcat, cu siguranta, urmatoarea reclama:

    Un batrinel negru cu barba alba si cu pantofi in alb-negru se plimba pe strada. Pe peretele unei cladiri vechi un “artist” picteaza niste zebre in galop, din nou contrastul alb-negru= simbol illuminati. “Strazile sint acum galerii de arta.” De fapt, strazile sint acum ocupate de “galeriile” unor ONG-uri finantate de-afara. “Negrul de odinioara devine verde”. Adica ,ce era considerat negru( rau/urit/malefic) odinioara, acum e verde( viu, s-a trezit la viata). “Cerul este acum tarimul pasiunilor”= idolatrie/ visul demonilor de a cuceri Imparatia Cerurilor. “Pentru ca lumea se schimba si odata cu ea si energia noastra”. Adica, cum, energia negativa devine pozitiva si invers? Suna cunoscut? Rasturnarea sistemului de valori, ce era normal odinioara devine anormal si ce era considerat nociv acum devine benefic. Exceptiile de la regula/minoritatile fac „regula” iar majoritatea trebuie sa se supuna. Altfel spus: satanism, homosexualitate, magie, vrajitorie, halloween, toate astea sint bune. Biserica, patriotismul, nationalismul, traditia crestin-ortodoxa, in schimb,… trebuie sa fie atacate cu pietre. Nicio legatura cu ce se petrece acum in Romania, simpla coincidenta! Apropo, fondul muzical al reclamei este luat din melodia Come along- Lost in Paradise( Vino alaturi- Pierdut in paradis). Simpla alegere!
    O alta reclama care ne vorbeste tot despre schimbare si cit de benefica este ea:

    O tipa, actrita de profesie, iese cu masina dintr-un tunel subteran. Iese la lumina, evident. Trece cu masina printr-o perdea de apa( semnificind spalarea de pacate, probabil), apoi printr-o perdea de prafuri colorate( deghizare, curcubeu), iar spre sfirsit provoaca niste explozii. In tot acest timp isi schimba des infatisarea. De ce? Ne spune chiar ea: schimbarea este foarte benefica si nu trebuie sa aiba limite. Tipa poate fi uneori buna iar alteori “nu chiar atit de buna”. Dar nu rea! Raul nu exista! Exista doar bine si “nu chiar atit de bine”. Mai mult, tipa ne spune ca uraste sa fie “blocata”. Dar cine o tine in lanturi???
    Poate fi stabilita vreo legatura intre genul acesta de reclame difuzate in media si “marea schimbare” pusa la cale de papusari? Nu stiu. Poate ca sint eu obsedat de teoriile conspirationiste. Poate! Un lucru este totusi cert si recunoscut de toti : in reclamele comerciale se folosesc tehnici de manipulare a maselor!
    Va mai amintiti de reclama “E bine”? Acea reclama s-a difuzat la greu, pe toate posturile de televiziune, exact in perioada crizei refugiatilor:

    O doamna in virsta tine legatura prin telefon cu fiica ei care urma sa nasca. Incearca sa o incurajeze spunindu-i in mod repetat : “E bine!” Doamna locuia intr-o zona rurala, modesta, departe de oras( civilizatie). Asa ca se urca intr-o barca cu motor, traverseaza o apa mare( lac, delta?) pentru a ajunge la spital la fiica sa. Emotii mari. Pina la urma totul se termina, evident, cu…bine. Intre timp, la emisiunile de stiri noi vedeam imagini cu grupuri de refugiati care traversau tot o apa mare, tot in ambarcatiuni cu motor si tot pentru a ajunge intr-o zona civilizata: Europa. Evident ca, si in acest caz, totul trebuia sa se termine cu bine. Mi s-a parut cea mai agasanta reclama, cu acel “e bine” repetat obsesiv. In fine, s-a stins scandalul cu criza refugiatilor, a disparut si reclama.
    In concluzie, aceste coincidente mi se par cel putin bizare. Dar daca exista intr-adevar un interes major al serviciilor/ocultei de a manipula populatia prin intermediul tembelizorului si nu vreti sa fiti afectati in vreun fel de astfel de mesaje subliminale, va recomand cel mai ieftin si la indemina antidot: se cheama” butonul rosu” si se gaseste in partea de sus al telecomenzii TV.

    Apreciat de 5 persoane

    • tataia said, on noiembrie 10, 2015 at 12:29 pm

      Frate drag..reclamele sint sinistre de cel putin vreo doi ani incoace daca nu si mai mult…abia acum ai observat? Doi la mina: eu nu ma uit la TV de opt ani! Si de reclame tot nu scap. Ca se dau si pe youtube. De acolo stiu eu reclamele. Trei la mina: Mie mi se pare mult mai ciudat ca se dau reclame la tot felul de medicamente/suplimente nutritive si le nimeresc mult prea bine….La suplimente pentru somn odihnitior cind lumea sufera de insomnie…la aspirin cardio cind creste numarul de infarcturi, la laxative cind lumea e constipata, etc, etc…Aia mie mi se pare mult mai in fiorator decit reclamele la masini sau alte cele.

      Apreciat de 1 persoană

      • michael said, on noiembrie 10, 2015 at 6:48 pm

        @ tataia
        Fara suparare, dar ai comentat pe linga subiect. Ceea ce ma duce cu gindul ca fie nu ai citit cu atentie postarea mea fie vrei sa deturnezi. Nu te cunosc personal, poti fi „oricine”, de aceea nu imi permit sa te acuz de rea intetie. Tu stii mai bine ce urmaresti, daca intr-adevar urmaresti ceva. Eu nu am facut nici o aluzie la produsele pe care le promovau „direct” acele reclame ci la ce se promova indirect, la mesajele lor subliminale. Mesaje subliminale de genul „e bine” in conditiile in care, defapt „e de rau”. Mi se pare logic ca serviciile/oculta sa se mobilizeze si sa actioneze corespunzator atunci cind o anumita situatie, mai delicata, din tara o cere. Sa nu se foloseasca oare ele de aceste mijloace de informare/manipulare a maselor in conditiile in care istoria moderna a lumii se „scrie” la televizor. Tu spui ca reclamele Tv sint sinistre. Aiurea! Poate cele care promoveaza filme/emisiuni de groaza gen „prognoza meteo pentru urmatoarele luni” de la rtv. Reclamele pot fi subtile, amuzante, meschine, iritante, abuzive, inteligente, dar nu sinistre. Sinistru e ce s-a intimplat la Colectiv. Ce legatura e intre ce am subliniat eu in postare si ce spui tu despre reclamele la medicamente. Ai tinut tu o statistica cu oamenii care sufera de constipatie, de insomnie si cu cei care mor de infarct? Si asa ai ajuns la concluzia ca e ciudat ca se fac reclame la anumite medicamente? Prietene, oamenii au suferit de constipatie si inainte si vor mai suferi si de acum incolo. Sedentarismul este una dintre cauze.
        Iar in legatura cu reclamele „sinistre” de pe youtube, intra sus in bara de meniu, la tools, selecteaza add-ons, apoi get add-ons, in fereastra de search add-ons scrie adblock for youtube, downloadezi, instalezi si te-ai rezolvat.
        Spui ca nu te mai uiti de 8 ani la Tv dar „comentezi” de parca te-ai uita zilnic la rtv. Apropo, astia cica sint finantati de la un anumit „serviciu”. Interesant, nu?

        Apreciază

    • el said, on noiembrie 9, 2015 at 9:17 pm

      cosmninmatiu

      revista atitudini este tinuta de maicile de la Paltin unde isi face veacul popa aldea , care evident are „trecere” la ele … si intamplator e de aceeasi parte a baricadei de data asta cu par Savatie…. ca sa vezi „intamplare intamplatoare”( ambii cu sechele din tineretea lor „revolutionara” de ascultatori de „roackeri” mai mult sau mai putin cuminti) …iar revista atitudini se prevaleaza de duhul Parintelui Justin, ca si cu acelea ar urma pe Parintele…. iee subtila de insinuare a „dreptatii ”

      frate gata ma abtin sa nu spun mai multe…. arsenismul tot revista cu pricina il propaga( printre multe altele surse dar ei avand legatura cu Parintele Justin pe care l-au acoperit cu sminteile lor „pioase” se prevaleaza de autoritatea lui penru idelile lor…) …
      NU spun mai multe…dar parerea mea incepe sa fie clara si cu directia lor… sa dea Dumnezeu sa gresesc eu si sa se indrepteze ele….tare m-as bucura sa nu am dreptate…. hmmm

      Apreciază

  11. 7:44, 7:45, 7:46 said, on noiembrie 9, 2015 at 8:21 pm

    Uitati-va la minutul 7:44, 7:45, 7:46. Artificiile acelea au fost imbibate cu ceva ce parca ar fi benzina. Acolo nu-i un simplu foc de artificii.

    Apreciază

  12. STOP RFID said, on noiembrie 9, 2015 at 8:34 pm

    Saccsiv asta e cu dedicatie pentru tine

    Mihai-Andrei Aldea
    5 ore · editat ·
    AMBIŢIA DE A VEDEA DRACI
    Au unii, deşi îşi spun creştini, ambiţia de a vedea pretutindeni demoni şi numai demoni. Demoni şi demonizaţi, satane şi satanişti. Conspiraţii teribile pe care ei le dezvăluie plini de curaj, cu riscuri imense. Deşi, evident, o fac folosind informaţii disponibile oricui, care circulă liber.
    Încă din anii facultăţii mi-am dat seama că există teologi şi teo-ologi.
    Sau, mai bine zis, există teologi care Îl au pe Dumnezeu şi vorbitori despre Dumnezeu care de fapt nu Îl cunosc deloc.
    Avem nevoie de Dumnezeu.
    Dar, în acelaşi timp, ne temem de El.
    Egocentrismul nostru se teme, de fapt, de orice altă persoană. De oricine ar putea să ne scoată din tabieturile noastre, din prejudecăţile noastre, din sistemul pe care ni l-am construit.
    Şi cine ar putea face aşa ceva mai mult, mai bine, mai îndreptăţit decât Dumnezeu?
    Soluţia unora la această dilemă este să stea departe de Biserică şi de Dumnezeu. Eventual să dea cu pietre în Biserică şi Dumnezeu, ca în cei vinovaţi de a le fi tulburat sufletul, de a fi trezit glasul conştiinţei.
    Doar că, de multe ori, dintre cei care dau cu pietre sau asistă la asta, se ridică apostoli ai Credinţei. Alt şi alt Saul, întors pe drumul Damascului de o altă şi altă uimitoare, vie şi proaspătă întâlnire cu Dumnezeu. Ca mine, de altfel.
    Alţii aleg o cale mai iscusită de a sta departe de Dumnezeu: merg la Biserică.
    Dar merg la Biserică nu cu sufletul deschis, ci căutând să găsească ceea ce se potriveşte egocentrismului lor.
    Nu pe Dumnezeu Îl caută ei, ci acele părţi din Dumnezeu şi din Credinţă ce se potrivesc sistemului propriu. Adevărul nu contează, chiar dacă este proclamat în permanenţă.
    Sunt oamenii care, alături de atei, vorbesc cel mai mult despre Dumnezeu. Şi unii, şi alţii, fără a-L cunoaşte. Teo-ologi.
    M-am întrebat mult în aceste zile: ce are în suflet un om care vede peste tot numai draci?
    Pe Dumnezeu?
    Dar Dumnezeu este în fiecare. Şi dacă Îl ai, nu poţi să nu Îl vezi în celălalt.
    Dumnezeu este în fiecare, deşi nu fiecare Îl are pe Dumnezeu.
    Căci, deşi este în tine, poţi să Îl ignori, poţi chiar să Îl batjocoreşti.
    El are atâta putere şi atâta iubire încât le rabdă pe toate.
    Oare ce are în suflet un om care vede peste tot şi în toţi numai draci?
    Oricum, nu pe Iisus Christos!
    Acesta nu s-a temut să fie asociat cu „sataniştii” vremii lui.
    Saduchei sau farisei, curve şi corupţi, sclavi şi liberi, sănătoşi sau bolnavi, ostaşi ori leproşi, toţi L-au avut alături, într-o clipă sau alta, pe Iisus Christos.
    La o masă, la o nuntă, la pescuit, la câmp, în munte, la Templu, în piaţă, în case, pe străzi… Dragostea lui Iisus, înţelepciunea Lui, înţelegerea faţă de puterea şi slăbiciunea omului, faţă de făţărnicia şi sinceritatea noastră, puterea Lui, Cuvântul Lui, au atins auzul, uneori şi mintea, ba chiar şi inima şi sufletul a mii şi mii şi mii de oameni.
    Cine ştia, atunci, că Fiul Omului avea să fie răstignit?
    El! Iisus Christos!
    Cine ştia, atunci, că Fiul lui Dumnezeu avea să fie răstignit chiar de către cei pe care îi învăţase cele bune, îi mângâiase în dureri, îi încurajase în facerea binelui, îi vindecase de bolile lor? Cine?
    El! Iisus Christos!
    El era cel care ştia ura ce va schimonosi gândurile, vorbele, cuvintele şi feţele celor care Îl lăudau! El era cel care ştia răutatea ce-i va stăpâni pe cei pe care îi ajuta!
    Şi, paradoxal pentru teo-ologi, dincolo de răutatea din ei, dincolo de demonii din ei, a văzut şi lumina din ei, bunătatea din ei… L-a văzut pe Dumnezeu în ei!
    De ce?
    Pentru că de la Dumnezeu venea şi Dumnezeu era!
    Cel care nu Îl are pe Dumnezeu vede numai rău în ceilalţi.
    Cel care Îl are pe Dumnezeu poate să zărească, dincolo de chipurile răutăţii, lumina cea bună a Dumnezeirii ce arde în fiecare.
    Şi poate să-i întindă o mână omului din faţa lui, oricât de rău ar părea (altora), pentru că vede şi înţelege şi bunătatea din el.
    Mihai-Andrei Aldea
    ‪#‎colectiv‬

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on noiembrie 9, 2015 at 9:12 pm

      STOP RFID

      Dar eu nu vad draci peste tot. Intre altele, altceva fac eu pe acest blog. Arat locurile unde se afla draci: masonerie, yoga, new age, ecumenism, erezii, rock, etc. Cu dovezi irefutabile. Ba mai mult, de cele mai multe ori bazandu-ma pe scrieri ale unor Sfinti si mari duhovnici. Pentru asta sunt teo olog?

      In rest e multa vorba. De ce nu are ceva concret de zis la cele analizate de noi?

      UNDE GRESESTE parintele MIHAI ANDREI ALDEA: Mesajul Goodbye to Gravity – „The day we die” este perfect ortodox / Eroii de la “Colectiv” sunt Sfinti / Rockerii de la “Colectiv” sunt ortodocsi adevarati

      https://saccsiv.wordpress.com/2015/11/06/unde-greseste-parintele-mihai-andrei-aldea-mesajul-goodbye-to-gravity-the-day-we-die-este-perfect-ortodox-eroii-de-la-colectiv-sunt-sfinti-rockerii-de-la-colectiv/

      Apreciază

      • Spaceman said, on noiembrie 9, 2015 at 9:35 pm

        @Saccsiv
        A strigat cineva în stradă împotriva masoneriei? Poate că ar trebui, dacă tot ne invită Gabriel M în stradă.

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on noiembrie 9, 2015 at 10:08 pm

        Spaceman

        Adica sa ne fi alaturat gloatei? Sau sa strigam separat dupa ce cealalta se risipeste?

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 9, 2015 at 9:58 pm

        saccsiv

        frate limbartia mierosa si dezgustatoare a lui popa aldea NU trebuie sa ne impresioneze… da din limba pur si simplu, BARFA „duhovniceasca” ridicata la rang de „invatatura „…. un fariseu dar unul PROST aldea care nici Invataura de Credinta nici Scripturile NU le cunoaste TEMENIC cum le stiau fariseii, macar Par Savatie are o cultura si o osteneala intelectuala de valoare ( chiar daca a dat cu oistea in gard de data asta ) popa aldea e doar un barfitor marunt de santz… cu ifose de „nationalist”, un „taran” in ale culturii si un IGNORANT in ale Teologiei de calibru a Sf Parinti ( altfel nu ar face atat de des confuzii grave de valoare )…

        un sa ma scuzati „limbric”marunt ca popa aldea in Grecia NU ar fi bagat in seama de nimeni, in Romania poporul si de multe ori si clerul NU are cultura teologica si ia de bun orice trancalau ieftin si mieros…

        Apreciat de 1 persoană

      • John said, on noiembrie 9, 2015 at 10:16 pm

        Așa o fi?
        http://rucodelie.ro/nu-toti-rockerii-sint-satanisti-si-nu-toti-preotii-sint-corupti/
        În Comunicatul de azi se spune ca râniții au inspirat acid cianhidric și monoxid de carbon.De ce spun medicii la unison ca nu au mai întâlnit așa ceva,pai va spun eu de ce,la # colectiv s- a murit ca în lagărele naziste cu Ziklon B.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 9, 2015 at 10:24 pm

        John

        Rock-ul e satanist de la inceputuri. Isi are radacinile in „invatatura” lui Aleister Crowley:

        Thelema, „Do what thou wilt”

        Apreciază

      • John said, on noiembrie 9, 2015 at 10:41 pm

        Păi așa mă gândeam și eu.Nu ar trebui să afle și părintele Savatie?

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 9, 2015 at 10:52 pm

        John

        Dupa cum am spus, voi scrie si un articol pe aceasta tema.

        Apreciază

      • john said, on noiembrie 10, 2015 at 10:17 am

        Suntem pe drumul cel bun:
        Preotul Constantin Necula: La primul concert rock, voi fi alaturi de tineri, in sutana si cu crucea la gat
        http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20571824-preotul-constantin-necula-primul-concert-rock-voi-alaturi-tineri-sutanasi-crucea.htm

        Apreciază

    • el said, on noiembrie 9, 2015 at 9:48 pm

      STOP RFID

      „Alt şi alt Saul, întors pe drumul Damascului de o altă şi altă uimitoare, vie şi proaspătă întâlnire cu Dumnezeu. Ca mine, de altfel.”____popa aldea „modestul” se vede un Saul ,Apostol….fooarte smerit popa… chemat la apostolie confortabil la conefrinte de 2 bani si pe face book…no comment

      „Saduchei sau farisei, curve şi corupţi, sclavi şi liberi, sănătoşi sau bolnavi, ostaşi ori leproşi, toţi L-au avut alături, într-o clipă sau alta, pe Iisus Christos.”___DA ! Hristos a fost trimis sa cheme la Sine si sa vindece de caderea sa pe CEL PIERDUT ( omenirea, omul CAZUT, urmasul lui Adam, ORICE om , pe TOTI oamenii) .. cu TOTI a stat laolata dar NICIUNIA NU i-a incuviintat CADEREA/patima/pacatul ci dimpotriva le-a dat pe fata cu CURAJ ( curvei neomorate cu pietre i-a spus ” de acum sa nu mai pacatuiesti”, vamesului i-a schimbat viata si l-a facut sa-si recunoasca greseala de o viata, fariseilor le-a vorbit FATIS si i-a mustrat FARA frica sau perdea pe fata,etc ) … el DEBILUL SMINTITL popa aldea asa face? arata celui GRESIT URACIUNUEA si gravitatea greselii lui ca sa-l poata apoi vindeca? sau doar il incurajeaza la rele cu „toleranzta ” lui MORBIDA de IAD si cu lipsa de mustrare, cu „relativismul” de a NU spune fatis raului RAU si binelui BINE????
      face RATACITUL LIMBAR popa aldea ca Hristos ? sau doar se vede in INCHIPUIREA de sine a celei mai cumplite inselari asemenea lui Hristos fara nici o rusine???(tamplare lucreaza, plete cu carare pe mijloc are,etc)

      cand Biserica pune CANOANE celui pacatos si LEAGA pe cel obraznic si EXORCIZEAZA si DA AFARA din Sf Liturghie pe energumen/catheumen este Ea URATOARE de om sau un doctor priceput ?

      nee, azi dupa mintea stricata a unora ca popa aldea „umanistul” trebuie Biserica sa cante in struna smintitilor si tuturor speciilor de pacatosi si apostati sau inchinatori la diavol de toate felurile ca sa le dea „constiinta buna”… ca asa i se pare lui popa aldea SMINTITUL ca face bine….

      un doctor care ar spune minciuni unui bolnav de lepra sau de cancer final ASCUNZANDU-I GRAVITATEA si NUMELE bolii lui il priveaza pe bolnav de posibilitatea de a fi tratat cu leacuri amare dar N ABSOLUT NECESARE vindecarii lui, este acest doctor un doctor bun sau un CRIMINAL bunde gura un limbar IRESPONSABIL si ucigas???

      asa si popa aldea : este un CRIMINAL de suflete !!!!___ DA ASUM definitia data lui, nu exagerez ci simplu expun ce face el SMINTITUL popa aldea

      lasati-l cu gloata lui de cititpri/admiratori/aplaudaci si aplaudace fara minte mergatori pe calea cea lata a „justificarilor” si IGNORATI sfaturile lui ucigatoare de suflet daca vreti sa nu o luati pe aratura draceasca pe care se afla el DEMULT..

      popa aldea prin care DIAVOLUL FALSIFICA si INSEALA poporul caldicel si ignorant cu o „ortodoxie alternativa” menita sa placa GLOATEI …

      Apreciat de 1 persoană

      • Paul222 said, on noiembrie 10, 2015 at 12:32 am

        Citind ce-a scris Pr. Aldea pot sa zic ca nu simt deloc duhul ortodox, pe care il simt la altii, ci mai degraba un duh sectar. Apoi una din ultimele fraze „Cel care Îl are pe Dumnezeu poate să zărească, dincolo de chipurile răutăţii, lumina cea bună a Dumnezeirii ce arde în fiecare.” mi se pare simbolica pentru ecumenism. Deci eu trebuie sa vad si lumina cea buna din Soros, din Rockefeller, din Mugur Isarescu? Mi se pare un duh similar cu cel al lui Capsali…

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 10, 2015 at 10:11 am

        Paul222

        ” „Cel care Îl are pe Dumnezeu poate să zărească, dincolo de chipurile răutăţii, lumina cea bună a Dumnezeirii ce arde în fiecare.” „___aberatia acesta se incadreaza la categoria panteism, unde „dumnezeirea” se afla in orice creatura, rezerie combatura in primele secole de sf Parinti si de apologeti….. DEPARTE de Ortodoxie si de oarece cultura teologia mai temeinica la popa aldea, doar palavre ieftine care gadila auzul la gloate.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 10, 2015 at 10:16 am

        Paul222

        si nu degeaba il sustinea cu atata fervoare pe Capsali, dupa vorba din batrani ” ce se aseamana se aduna” …acelasi duh lumesc de parvenire si dorinta de afirmare, de iesit ca paduchele in fruntea (jegului)

        Apreciază

  13. 0xana said, on noiembrie 9, 2015 at 8:43 pm

    De-a lungul timpului, in acest club au cantat cele mai malefice trupe de trash metal (muzica satanista) si va invit sa vedeti cu ochii vostri cum in 2012, trupa Vital Remains (ramasitele vitale) a concertat sub sloganul „Sa inceapa masacrul – DESCRESTINAREA”
    Nu cred,nu pot sa cred ca nmeni nu va avea curajul sa-i demaste! In media nu cred ca se poate, eu de cateva zle am terminat-o cu televizorul!

    Toate piesele lor sunt in trend…”down of Apocalypse” , „destruction” , „I am God”

    Apreciază

  14. unu said, on noiembrie 9, 2015 at 8:48 pm

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/ARTIFICII+COLECTIV+PATRONI+ARESTATI+INTERCEPTARI

    „Procurorii chiar au interceptat telefoanele patronilor firmei şi angajaţilor, iar astfel au descoperit că adevărul nu a fost ascuns doar cu minciuni.”

    Unii s-au prins de faza:

    „Poate cineva sa explice cum s-au dat mandatele astea de interceptari simbata, 31 octombrie? Procurorul s-a interesat inainte sa afle macar toate numele victimelor de administratorii firmei cu artificiile, in noaptea tragediei, si s-a dus la un judecator de drepturi si libertati la 7 dimineata si a primit imediat mandat si gata? Pe bune… Sau toata lumea e interceptata in permanenta si, daca e cazul, se antedateaza mandatele? Nu i se pare nimanui nimic anormal in povestea asta?”

    Apreciază

    • florin said, on noiembrie 10, 2015 at 10:06 am

      Exact asa ma gandeam; suntem ascultati continuu; fisierele audio se pastreaza o vreme dupa care sunt sterse; ce au facut procurorii a fost doar sa asculte fisierele, la fel cum pot asculta si ce am vorbit noi cu o luna in urma.

      Apreciază

  15. Yogy TheBear said, on noiembrie 9, 2015 at 8:50 pm

    Pun acest video pt a intelege mai bine cu ce ne confruntam !!

    Apreciază

    • Calator said, on noiembrie 9, 2015 at 10:25 pm

      Am vazut de mai multe ori in ultimele zile gestul „horned hand” sau „cornuto”, un gest satanic tipic, la persoane care aveau legatura cu acel club sau care se solidarizau cu cei care atacau Biserica sau incercau sa minimalizeze aspectele sataniste ale situatiei. Cel mai recent a fost intr-o poza atasata articolului despre transportarea fotografului Catalin Ilnitchi, ranit in incendiul respectiv, in Israel: http://www.mediafax.ro/social/fotograful-catalin-ilnitchi-ranit-grav-in-incendiul-din-colectiv-a-fost-transferat-in-israel-14878372)

      Apreciat de 1 persoană

      • 0xana said, on noiembrie 9, 2015 at 11:19 pm

        https://www.facebook.com/Alex.Serban27
        Este baiatul prezentat la Observator, eu una am zis ca lesin cand l-am vazut! Priviti poza de profil si pza in care spune ca el este Iisus si coboara (!!!) in Rai! M-am gandit mult pana sa dau linkul dar deoarece este public acest profil se poate distribui! Ce sa credem ca apare mai js daca va uitati o poza cu un cer incandescent pe care scrie ”METALICCA” deasupra unui camp nesfarsit de cruci! Asta au in cap: foc, moarte si cruci! Pacat de tineretea lor! Eu continui sa ma rog pentru ei din tot sufletul meu! Sa fie salvati din chinul prin care au trecut si castigati de partea Lui Dumnezeu!

        Apreciază

  16. 0xana said, on noiembrie 9, 2015 at 8:55 pm

    Eu una,nu mai suport sa fiu mintita zi si noapte! Nu avem noi caderea sa judecam! Fiecare poate fi fotbalist, UTC-ist sau satanist! Dar adevarul trebuie spus, ca acolo era un cuib al lor! Nu se poate o mana de oameni sa ne minta incontinuu si sa vina cu explcatiile lor savante si cu o mina tragica sa isi bata joc de evidentele clare pe care noi, de zile intregi le aratam aici! Sunt sute si sute de filmulete care ii demasca… ei insisi declara pe fata ce sunt si ce cultiva! Cum eu ma declar crestina, fiica a lui Christos, asa si e sunt obligati sa spuna oamenilor (care doneaza bani fara sa-i condamne vreunul) cine sunt si CE sunt! Dar Satan este fiul minciunii si nu poti cauta adevar in el!

    Apreciat de 1 persoană

    • cosminmatiu said, on noiembrie 9, 2015 at 10:56 pm

      Asta e teatru demonic sa legalizeze ereticii. Ereticii nu au ingeri. O parte din demoni erau cum sunt ei si o parte prefacuti in ingeri de lumina. Mai practica ei jocul asta.

      Apreciază

  17. cosminmatiu said, on noiembrie 9, 2015 at 9:18 pm

    Cum am mai spus: se poate face replica tavanului clubului la scara, se poate afla ce tip de artificii au fost, se pot masura distantele, etc.

    Pentru mine este clar: felul in care este studiat cazul dovedeste fara pic de indoiala ca in toate sistemele statului masonii inchinatori la diavol conduc. Cum ati spus voi este un 09.11 romanesc cu tinte multiple: Biserica ortodoxa in primul rand si ceva implicatii politice dupa.

    Acei tineri au fost arsi de vii de niste oameni inchinatori la diavol.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on noiembrie 9, 2015 at 10:02 pm

      cosmin

      pentru ca si ei S-AU INCHINAT diavolului !!!!
      Vechiul Testament porunceste UCIEDREA cu piere a vrajitorului popei idilesc, jertfitorului la diavol IMPREUNA cu poporul care a asistat si luat parte la uraciunea lor

      Crezi ca in Noul Testamnet e altfel? Hristos a venit sa IMPLINEASCA Legea si Proorocii NU sa ii desfiinteze ca iubiristii si debilii „justificatori” de azi popi sau alte specii

      Apreciază

  18. Dario 08 said, on noiembrie 9, 2015 at 9:26 pm


    Apropos de viteza de propagare a focului..un incendiu identic cred cu cel din Bucuresti la clubul Station Fire din America soldat cu vreo 100 de morti. Deja dupa 1 minut nu mai iese nimeni. Sper sa mearga link-ul.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 9, 2015 at 10:06 pm

      Dario 08

      Teribil.

      Cumplita imaginea de la minutul 2:00 cu nefericitii blocati in usa.

      Dar ce om si ala care a filmat. N-a lasat deloc camera aia sa ajute si el cu ceva.

      Stii cumva, in cazul acestui incendiu, daca s-a stabilit ca buretele fusese impregnat sau nu cu ceva?

      Apreciază

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 9, 2015 at 10:20 pm

        Zici ca vezi la propriu o scena din iad…Exact cum este descrisa in cartile orthodoxe de catre oamenii care au avut posibilitatea de la Dumnezeu sa il vada si sa ia aminte ……
        Ala cu camera….Ce sa mai zici….
        Nu stiu cazul . acolo tot concert death metal a fost ?? Nu exista si acolo chestii ciudate ??

        Apreciază

      • succes74 said, on noiembrie 10, 2015 at 4:38 am

        este la fel ca la colectiv,acelasi fum ,cred ca de aici s-au inspirat in cazul in care a fost o mana criminala

        Apreciază

    • sky said, on noiembrie 9, 2015 at 11:11 pm

      Da… aici se vede foarte bine cat de repede arde buretele antifonant, fumul negru si toxic. Cred ca asemanarea este izbitoare, cu cea sa intamplat la Bucuresti. Cel mai ciudat e ca era acelasi fel de muzica….

      Apreciază

    • Paul222 said, on noiembrie 10, 2015 at 12:59 am

      Priviti, inca unul din 2009 https://www.youtube.com/watch?v=8WUB9lPK1qI „A three day period of mourning has been declared in the city of Perm (Пермь) after the nightclub fire which claimed the lives of over 100 people. Authorities say it was most likely caused by an indoor fireworks display that went wrong. The fire started at around 1 am local time as more than 200 people gathered to celebrate the club’s eighth anniversary. Most victims are said to have died from smoke inhalation, severe burns and during the ensuing crush as people fought to escape. The night club has been almost completely burned out.”

      Apreciază

  19. carla said, on noiembrie 9, 2015 at 10:12 pm

    Initial era doar o presupunere, de genul „nimic nu-i de exclus”. In cazuri din astea, fireste te gandesti ca poate fi si un act terorist. Dar chiar in primele zile, chiar inainte de a se studia cat de putin situatia, la postari continand aceasta ipoteza ii sareau toti mercenarii forumurilor in cap imediat, foarte agresiv, ca piscati de fund.
    De atunci nici o analiza oficiala nu a luat macar in calcul o astfel de posibilitate. Asta m-a facut sa ma intreb tot mai serios intrebarea nr 1 in criminalistica: cine a tras folos din atare intamplare/ manifestatie?? Cine a avut de pierdut?

    Apreciază

  20. I. said, on noiembrie 9, 2015 at 10:14 pm

    N-am auzit sa ceara cineva demisia lui Edy, de exemplu. Da’ nu prea ai ce sa-i ceri, ca e nou in bransa, cred ca de-abia a invatat sa dea drumul la espressor.
    Ia puneti mana si vedeti pe unde ati umblat vineri seara si cu ce cunoscuti v-ati intalnit. Vedeti daca isi aduc aminte ca v-ati intalnit, ca peste-o luna s-ar putea sa uite. Si nu la telefon, ca sa nu se inteleaga aiurea, vorba aia, „surdul nu le-aude, dar le potriveste”. Mai bine va intalniti cu ei asa, din intamplare.

    Apreciază

  21. Aurora said, on noiembrie 9, 2015 at 10:24 pm

    Una dintre victimele incendiului din Colectiv n-a scăpat de foc nici după moarte. I-au ars florile de pe mormânt și crucea
    Andrei Bucă, brăileanul de numai 29 de ani care și-a găsit sfârșitul în incendiul de la Colectiv nu are parte de liniște nici la locul de odihnă veșnică.

    Înmormântat în cimitirul „Radu Negru” din orașul natal, tânărul a fost condus pe ultimul drum de sute de brăileni care au lăsat pe mormântul său câteva zeci de coroane.
    Din păcate, neglijența persoanelor prezente la înmormântarea sa a cauzat arderea coroanelor și a crucii, focul aprinzându-se de la câteva lumânări așezate necorespunzător.
    Andrei Petru Bucă era arhitect de profesie și mersese la concertul „Goodbye to Gravity” cu un prieten care îl cunoștea pe toboșarul trupei. Fiind doi împătimiți ai muzicii rock, aceștia au stat foarte aproape de scenă, lucru care a făcut imposibil ca ei să iasă în momentul izbucnirii incendiului, ambii pierzându-și viața.
    Sursă info: adevarul.ro.

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andrei-buca-mormant-ars-coroane-cruce-lumanari-neglijenta-557536.html#ixzz3r1U6P6A0

    Eu cred ca nu e simpla neglijenta, ci Dumnezeu nu ingaduie sa aiba cruce hulitorii.

    Apreciat de 1 persoană

  22. Dalos08 said, on noiembrie 9, 2015 at 10:28 pm

    Teribil da..nu stiu amanunte despre ce s-a intamplat . Nu credeam nici eu ca se poate propaga asa repede un incendiu si contrazicandu-ma cu un prieten ce ma acuza de sustinere a conspiratiilor mi-a trimis video asta . Mai este unul asemanator intamplat intr-un club din Brazilia mi-a zis dar inca nu am link si nici nu l-am vazut. O sa il pun cand il voi avea. Tot apropos de incendii in interior intotdeauna daca te afli acolo trebuie sa stai cat mai jos ..sa incesci sa iesi deabusilea daca e posibil..jos inca se poate respira mult mai bine , fumul ridicandu-se..e bine de stiut chiar daca e destul de logic.

    Apreciază

  23. mario said, on noiembrie 9, 2015 at 10:44 pm

    Ceva referitor la protestele din Bucuresti: am o cunostinta care a fost in armata, si a participat la acestea, si a observat ca sunt foarte multi agenti SRI ascunsi prin multime ce dirijeaza ce sa se scandeze. Foarte interesant, acest lucru ar trebui sa il afle toti care se duc la proteste.
    Asa cum a scris saccsiv intr-un articol recent, este foarte important sa nu iesim la aceste proteste pentru ca sufleteste nu ne ajuta cu nimic.
    Cat despre cei jertfiti acolo care numarul lor va creste inca, e bine sa ne rugam pentru ei si sa nu ii judecam ca sa nu fim judecati, Noi ne luptam cu pacatele, nu cu pacatosii, ca pacatosi suntem cu totii, ci sa ne ajutam si iubim intre noi.

    Apreciază

  24. Gavrila Denisa said, on noiembrie 10, 2015 at 12:09 am

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2015/11/09/rusia-a-inceput-evacuarea-a-80-000-de-cetateni-de-ai-sai-din-egipt-dupa-prabusirea-avionului-de-pasageri-a321/#comments
    asta insemana ca se precipita lucrurile in lume pentru ca Rusia nu va lasa nepedepsita moartea altor ortodocsi , rusi rusi dar oameni
    si atunci coincidentele nu sint mereu coincidente..intr-o parte ia foc un club in alta cade un avion..si in Brazilia in 2013 a u murit peste 200 de oamnei intr0un club si nu si-a dat nimeni demisia pe la ei..iar aici la noi pica guvernul sa puna tehnocratii ca si cum ambasadorului american si presedintelui roman le convine situatia si ocazia…eu privesc pregatirile rusilor si vanzolelile de la noi din tara unde lucreaza serviciile americane probabil ca intens..si cred ca va incepe razboiul intre rusi si vad ei cu mai cine ..

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on noiembrie 10, 2015 at 12:29 am

      bogdan

      Curtea de Apel Ploieşti a amânat pentru data de 16 noiembrie pronunţarea în dosarul „Scandalul Clopotul” , zi în care se va decide dacă biserica Sfinţii Voiebozi din Ploieşti va fi nevită să dărâme clopotniţa.

      Daca citesti acel ziar sa ne spui te rog ce au hotarat.

      Apreciază

  25. scribu said, on noiembrie 10, 2015 at 12:32 am

    Nu stiam ce cauta niste turcaleti dupa incendiu de la colectiv uite raspunsu

    Apreciază

  26. RomeoB said, on noiembrie 10, 2015 at 7:35 am

    ARC PESTE TIMP
    1989, Piața Palatului – 2015, Piața Universității
    PREDAREA ȘTAFETEI

    Dragă hipsterime, rocărime și alte alea,

    Vezi că ești masa de manevră a celei mai abjecte manipulări de la revoluție încoace!

    S-a încercat cu polițistul și n-a prea ieșit (cîtă simpatie populară poate aduna un jandarm, fie el și mort, nu?); dacă nu le ieșea cu clubul (de vreme ce incendierea unui azil de bătrîni ar fi rămas doar o știre tristă și atît), atunci încercau ceva cu Simona Halep, cu Hagi, cu vreo Sinagogă (deși poate ar fi fost mult prea… etnic) sau cu vreo grădiniță. Niciodată cu o biserică ortodoxă. De ce? Simplu, pentru că indirect ar fi promovat-o. Și dincolo de asta, maeștrii manipulării știu mai bine decît oricine că, în mod real, ortodocșii reprezintă doar o minoritate; pe cine să emoționeze moartea unor “pupători de cadavre”?

    Ca și la Revoluție, grupul țintă a fost cel al tinerilor; singura moarte colectivă care stîrnește emoții intense, care scoate din minți, care poate urni mulțimile.

    A fost apoi doar o simplă formalitate utilizarea eficientă a presei mainstream și a internetului. În 1989 a fost mai greu, e drept, dar s-au descurcat binișor. Și-n definitiv ce-i mai ușor decît să speculezi nervii întinși la limită, frustrările, năduful, acumulările unui sfert de secol fără direcție și sens? Mă gîndesc acum că, în fond, în asemenea condiții, orice eveniment putea să detoneze o astfel de încărcătură. Astăzi însă, cînd lumea virtuală e mai reală decît realitatea, nu atît evenimentul în sine declanșează evenimente, cît “comentariul” lui. Abia “comentariul” evenimentelor mișcă mulțimile. Spre ce? Păi spre ce vrea Marele Păpușar: același din Ucraina pînă în Orientul Mijlociu și mai departe. A nimicit deja culturi, economii, suveranități. A fructificat tot ce i-a căzut în mînă. A învățat legea istoriei, nu mai umblă cu brutalități, nu se mai umple el personal de sînge. A găsit metoda prin care victima, din propria-i voință, mișcată de un dibaci “comentariu” al evenimentelor, să iasă din colivia mică și să intre în colivia mare. Hoțomanii noștri valahi vor pieri. Vor lua cu ei stilul vulgar de a jefui, manelismul lor, exhibiționismul lor de doi bani. Vor fi înlocuiți cu băieții discreți, stilați, legitimi, trans-naționali, neoconi. Tehnocrații Goldman Sachs, mai știi? Ca în mai toate coloniile. Nu va mai fi nicio corupție. Pentru că nici țară nu va mai fi.

    Nu contest sinceritatea și bunele voastre intenții. Dar asta nu-i suficient. Trebuie să fii isteț, corect informat, intuitiv, bine așezat în valorile verificate ale neamului, să știi ce vrei. Dar cînd pui botul la mizerii cusute cu ață albă gen “vrem spitale, nu catedrale”, cînd strigi a dambla “Colectiv, Colectiv, Ole, Ole, Ole”, cînd bravezi cu ce nu-i de bravat d-alde “sunt o mamă satanistă”, cînd scîrbit, pe bună dreptate, de politicieni ceri pur și simplu “schimbarea sistemului” (cu ce, cu dictatură?) iar după aia bîjgui ceva cu “vrem tehonocrați”, adică îi vrei pe cyborgii ăia neo-liberali fără mamă, fără tată, e clar că nu ești nici isteț, nici “înșurubat” în valorile neamului, și nici nu știi ce vrei. Ești pur și simplu PROST. Sau poate doar PROSTIT. Efectele însă sunt aceleași.

    Dragă hipsterime, rocărime și alte alea, ești pe cale să ne arunci din dinții plevușcăi autohtone în fălcile rechinilor globali. Sunt de acord cu tine: plevușca asta valahă, zgomotoasă, lacomă și vulgară trebuia înlăturată. Dar ai grijă: nu tu faci sau ai făcut asta, ci DNA-ul. Care numai o instituție românească nu e. Iar DNA-ul ăsta curăță locul de cățeii noștri, pentru a face loc dulăilor lor. Dar tu nu te-ai prins. În timpul cînd trebuia să pui mîna pe carte, tu “o ardeai underground”, n-aveai timp. Te-ai jucat de-a dracu` pînă ai dat de el. Și-acum bocești fără să vrei să pricepi nimic din cele ce ți s-a întîmplat și strigi năuc, la comandă, “jos patriarhul”, de parcă ăla ți-a bătut în cuie ușa bibliotecii și ți-a dat foc în haznaua aia a dracilor botezată de Ana Pauker și ai ei. Dar tu în loc să pleci genunchiul la rugăciune te-ai nărăvit și mai tare.

    Prima parte a “montajului” Marilor Păpușari ai isprăvit-o: îl ai pe Iohannis, ți-ai luat țara înapoi. Regia te-a distribuit ca marionetă și-n partea a doua: îl cuplezi acum pe Robocop cu “guvernul lui” de tehnocrați globaliști. Fără să-ți dai seama ai realizat idealul: fuziunea mașină-mașină.

    Uite, hop-țop a apărut și eternul FMI cu noi oferte de împrumut. Tocmai ce Ponta anunțase încheierea datoriilor și-l poftise să cînte la altă masă.

    Așadar, ce să-ți mai zic… Poate doar că nu-i de ajuns să fii “tînăr” și “frumos”, cum te tot flatează bogdanrareșii televiziunilor, mai trebuie să fii și deștept. Și nu ești.

    PS: Felicitări Serviciilor. Au lucrat perfect!

    Maria F. Palade via Ziaristi Online

    P.S. Z.O.: Servicii-servicii, dar ale cui?

    Apreciază

  27. robert252 said, on noiembrie 10, 2015 at 10:10 am

    @0xana,
    „They can’t stop us let em try, for heavy metal we will die.”

    Status la pagina lui Alex Serban, 2 Nov 2013.

    Se pare ca l-au ajuns vorbele din urma.

    Apreciază

  28. geo said, on noiembrie 10, 2015 at 10:13 am

    Ce titlu…http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-20572074-castigul-intodeauna-legat-riscul-asumat.htm

    Ce au cistigat cei din club care nu mai sunt? sau cei care inca sunt dar se chinuie?

    Apreciază

  29. robert252 said, on noiembrie 10, 2015 at 10:17 am

    @saccsiv,

    Tot discuta lumea daca victimele erau oameni buni sau rai,
    argumentand doar partea cu satanismul.

    Vad ca nu pomeneste nimeni ca foarte multi erau acolo cu „prietena”, „prietenul”.
    Sau aveau acasa „prietena” / „prieten”.

    Aceste prietenii sunt, de fapt, concubinaje. Curvie, in termeni ortodocsi.
    Murind in curvie, foarte greu ar trece cineva in lumea Ingerilor (cum le place celor de la tv sa se minta).

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 10, 2015 at 12:27 pm

      Robert

      partea cu satanismul este cea mai importanta, inchinarea la diavol din muzica rock activa sau pasiva ( cantereti si ascultatori) este pacat MULT mai grav decat curvia in care se balaceste majoritatea gloatei

      Apreciază

  30. […] Iata comentariul cititorului robert252 postat la articolul AU FOST JERTFITI (3): MANA CRIMINALA. Nu vi se pare ciudat ca atunci cand explodeaza o butelie intr-…: […]

    Apreciază

  31. […] AU FOST JERTFITI (3): MANA CRIMINALA. Nu vi se pare ciudat ca atunci cand explodeaza o butelie intr-… […]

    Apreciază

  32. […] AU FOST JERTFITI (3): MANA CRIMINALA. Nu vi se pare ciudat ca atunci cand explodeaza o butelie intr-… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.