SACCSIV – blog ortodox

SE FURA PE RUPTE si cu CARDUL DE SANATATE

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 8, 2015

Cateva titluri:

Medici, farmacist si functionari CNAS suspectati de o frauda de 9 milioane de lei.

Brevet pentru fraudarea sistemului de sănătate cu ajutorul noului card de sănătate

Facturi fictive, decontate de firmele de îngrijire la domiciliu. CJAS Mehedinți a întrerupt contractele cu trei firme

Si ce ne-au mai tot mintit cu tupeu, ca de aia l-au impus, ca e mega super sigur si astfel nu se va mai fura si bla bla.

Motivatia reala o stim insa cu totii …

 

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • saccsiv said, on noiembrie 8, 2015 at 2:28 pm

      cosminmatiu

      A luat-o razna si parintele Savatie Bastovoi.

      Clubul „Colectiv” era un TEMPLU SATANIC. Voi scrie un articol si despre ce sriu Sfintii Parinti ca trebuie sa se faca cu astfel de locuri.

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2015 at 2:31 pm

        Ar fi bine, imi parea mie putreda ideea dar nu am citit ce trebuie faacut cu un asemenea loc. De fapt acei tineri au fost adusi jertfa

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2015 at 2:44 pm

        Mai ca era sa zic si eu ca este bine desi intr-un fel simteam ca nu este bine. Se vede ca in vremurile din urma toti cei care nu asculta de inima ci doar de logica vor cadea.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2015 at 2:49 pm

        Am scris asta pe pagina parintelui, pe facebook. Semneaza multi deja dar nu din rautate ci pentru ca o iau logic nu cu inima:

        „Parinte, va rog putina analiza. Stiu ca sunteti bine intentionat si fara gand rau. Acolo in trecut au avut loc ritualuri satanice, probabil ca acei tineri au fost adusi jertfa. Eu nu am citit ce faceau sfintii cu locurile unde in trecut se aduceau jertfe la idoli, nu cred ca faceau biserici pe ele. Af fi bine sa mai cititm putin sa vedem daca e bine sau nu. In aceste vremuri logica ne inseala foarte usor, si la mine din punct de vedere logic nu vad nici o problema dar parca inima spune ca nu e bine. Iertare”

        Apreciază

    • el said, on noiembrie 8, 2015 at 9:17 pm

      cosminmatiu

      in vechime in inceputurile crestinismului se ridicau biserici pe locul de marturiu al unui MUCENIC care a sfintit cu sangele sau lumea si locul, si acum Biserica se constuieste pe moaste de mucenic ingrpate la piciorul Sf Mese si in Sf Antimis pe care se face Sf Liturghie. TOTUL se zideste duhovniceste pe JERFTA unui mucenic si INATAI a Lui Hristos Izvoul mucenicilor si Intemeietorul Jertfei Mantuitoare… ne impartasim cu Trupul s i Sangele Lui Hristos JERTFIT si adus noua in Sf Liturghie

      la clubul BLESTEAMT CINE s-a jertfit pentru Hristos? ale CUI ai fost acele jertfe/hoituri? , mortii pentru DIAVOL ! pot mortii pentru diavol, jerftele dracilor sa sfinteasca vreun loc, sa fie cinstite si sa ajunga izvor de sfintenie ca jertfele Mucenicilor?

      pe altarele idolesti DARAMATE de Sf Mucenici s-au construit uneori Biserici dar DOAR dupa MARTUSRISIREA Lui Hrisros pentercute in ele de catre Mecnicul respectiv, dupa ce se chemase Numele Lui Hristos in ele, DOAR dupa DARAMREA lor in veazul poporului si spre zidirealui duhovniceasca si dupa DESFIINTAREA INCHINARII la DIAVOL din ele si cu JERTFA Mucenicului pentru a carui rugaciunea au fost daramate in vazul intregii lumi….

      ce URACIUNE cere petitia aia PROSTEASCA ! isi bat dracii joc de crestinii de azi… auzi sa ridic Biserica pe locul NECURAT unde au crapat jerfta lui satan niste dobitoci morti in inchinarea la diavol… pe wc-ul dracilor NU se face Biserica !

      Apreciat de 1 persoană

      • cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2015 at 9:26 pm

        Pentru ca am indraznit sa ii spun politicos parintelui Savatie sa mai stam un pic sa vedem daca e bine sau nu sa se faca acolo paraclis am fost eliminat din lista lui de facebook unde imi daduse acceptul cu ceva vreme in urma.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2015 at 9:36 pm

        Si eu sunt de aceeasi parere. Nu este locul.

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on noiembrie 9, 2015 at 8:24 pm

        cosminmatiu

        dovada ca parintele s-a comportat MANDRU.´si dispretuitor nesocotindu-te vrednic de un raspuns mai etaliat ci brusc daca nu esti de accord cu el kaput , nu mai esti cu el, dictatorial, „ori zici ca mine ori pleci”.
        Normal ar fi fost, tocmai pentru ca el a lansat asa o idee( STUPIDA s terlibilist fara minte dupa parerea mea, anticrist sta la usi si el vrea sa asaneze cloacele indracitilor CONVINSI ca altceva mai de folos nu are de facut in astfel de vremuri de mare inselare cand se zice rauli bine si binelu rau ) sa si-o sustina cu argumente si nu sa dea cu flit celor ce au alta opinie in pur duh „patristic”, in conditiile in care este legitm ca altii sa aibe alta opinie iar intreventia ta a fost una politicoasa ( probabil ca pe la modul e d eexprimare din ultima vreme mine ma bana din start fara drept de apel, 🙂 …. numai ca eu pe site-uri de mofturosi si pe ale altora cu ifose de „duhovnicesti” nu intru nici macar din curiozitate)

        nu te necaji frate, si-a dat singur arama pe fata, nu ai nevoie sa discuti cu cei opaci care-si arunca pe piata cu trufasa siguranta de sine si absolutism ideile , mai ales cand ele sunt asa mai „breze” ca aceasta a lui…. no comment !

        Apreciat de 1 persoană

      • Aurora said, on noiembrie 9, 2015 at 11:10 pm

        Corect !

        Apreciază

      • timisorean1 said, on noiembrie 10, 2015 at 1:55 pm

        Nici pe blogul lui parintele Savatie nu publica comentariile care nu-i conveneau… Daca nu loveai in rusi… nema comentariu!

        Apreciază

    • Raluca said, on noiembrie 8, 2015 at 3:58 pm

      Foarte interesant. Informatii utile despre islam, pentru cei care nu stiau deja ce inseamna cu adevarat (vezi-l de exemplu pe ateul indaratnic Mircea Badea, care aduce ode islamului, influentand astfel multa lume ca sa fie toleranta cu paganii). Doamne fereste-ne de invazia acestor barbari! Iar combinatia tinerilor „frumosi si liberi” si spalati pe creiere + invazia musulmana = pieirea neamului romanesc. Sa nu fie!

      Apreciază

  1. bizman said, on noiembrie 8, 2015 at 3:40 pm

    Salut saccsiv.

    Intai de toate te rog sa nu publici mesajul.
    Cred ca am descoperit care este sursa atacurilor la Biserica Ortodoxa din ultima perioada.

    https://www.facebook.com/FaraReligie/?fref=ts
    http://sdrsm.blogspot.ro/
    https://www.facebook.com/OFCR.Romania/
    http://morometia.ro/ofcr/

    Tinerii din strada cred ca si-au facut scoala pe aceste conturi. Am descoperit intamplator aceste situri.
    M-am uitat fugitiv pe ele dar n-am putut sa citesc asemenea mizerii. Ma doare sufletul si mi s-a facut o scarba de nedescris cand am vazut cat de ticalosi pot fi unii oameni. Nu stiu cine se afla in spatele acestor situri dar este evident ca urasc ortodoxia din tot sufletul. Este un atac concentrat impotriva credintei ortodoxe. Cineva cred ca are prea mult timp de asa ceva, sau poate ca cu asta se ocupa o fi platit sa faca asta.
    Nu putem face nimic? Mie nu mi se pare normal ca un popor intreg sa fie balacarit, jignit, amenintat, defaimat de o mana de satanisti, catolici, atei sau ce mama lor or fi!

    Apreciat de 2 persoane

    • bizman said, on noiembrie 8, 2015 at 5:11 pm

      Sa raportam la facebook si la google in masa aceste situri defaimatoare la adresa unui popor intreg

      Apreciază

      • Dan said, on noiembrie 9, 2015 at 6:56 pm

        E ca si cum ai propune sa-i raportam lui satan relele pe care le comit dracii ! Trezeste-te frate !

        Apreciază

  2. Christian said, on noiembrie 8, 2015 at 3:45 pm

    „Motivatia reala o stim insa cu totii …”

    Consider ca ar fi extrem de utila deschiderea unui topic sau dezbateri cu EXPLICATIA OFICIALA sau pretextul si MOTIVATIA REALA a diverselor decizii legislative sau de alta natura menite sa ne diminueze libertatile si drepturile civile. Nu ar strica sa trecem in revista si sa rememoram seria de evenimente si actiuni manipulatoare si pernicioase prezentate opiniei publice ca salutare si imperios necesare.

    Exemplu: Reglementarile privind cardul national

    Explicatia oficiala: combaterea fraudei (” transparentizarea şi eficientizarea fondurilor utilizate în sistemul de asigurări sociale de sănătate”)

    Motivatia reala: controlul populatiei, Big Brother, 666.

    Apreciază

  3. cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2015 at 3:58 pm

    Fratilor, trebuie sa ramanem uniti sa nu ne pierdem.
    Am cerut asa zis-a „prietenie” sau cum s enumeste pe facebook in ultimii doi ani: parintelui Danion Vasile, parintelui Savatie Bastovoi si parintelui Aldea.

    Cu ceva timp in urma cand Pr Danion a trecut la stilisti am scris acolo la comentarii ca nu au succesiune apostolica si multe altele, brusc am disparut din lista lui de „prieteni”.

    Azi Pr. Savatie a initiat o petitie ca la Colectiv sa se faca un paraclis si cum am spus mai sus initial am crezut si eu ca ar fi o idee buna. Am postat mai multe comentarii ca sa stam sa studiem ca poate nu e bine, inclusiv am scris : sa stam bine , sa stam cu frica si sa luam aminte sa nu cadem si noi ca si diavolul si … surpriza , am disparut si din pista de „prieteni” a parintelui Savatie si am si fost blocat.

    Urmeaza sa dispar si din lista Pr Aldea.

    Treaba nu este ca am disparut din aceste liste, dar acesti parinti au deja o imagine publica si nu mai pot admite in public ca au gresit, ei nu mai pot gresi si trebuie sa ramana imaculati, desi eu stiu ca Singurul fara de pacat si fara de gresala a fost Hristos.

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2015 at 4:00 pm

      Am mai scris acolo de asemenea ca inteleg de ce la Aiud s-a ridicat biserica si manastire dar la colectiv nu inteleg care e motivul pentru a face paraclis.

      Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 8, 2015 at 4:01 pm

      cosminmatiu

      Danion nu e preot.

      Apreciază

    • Aurora said, on noiembrie 9, 2015 at 11:21 pm

      Cosmin, nu te necaji ca te-au sters astia 3 din lista, pe mine m-a sters chiar fiul meu ! Pe motiv ca nu sunt de partea hulitorilor care au ars la club. Intelegi ca lupta este chiar in familiile noastre ? Fiii isi reneaga parintii, nasul se culca cu fina, fratele merge la bere cu cel care a adus-o pe sora sa la sapa de lemn dupa ce i-a imprumutat acesteia bani cu dobanda si nefericita n-a mai putut sa iasa din paienjenis, uraciuni si rautati ce nu s-au mai vazut… toate se petrec asa cum au profetit sfintii.

      Apreciază

  4. energein7 said, on noiembrie 8, 2015 at 4:01 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  5. ORTODOXIE said, on noiembrie 8, 2015 at 4:10 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  6. cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2015 at 4:22 pm

    Obiectul discutiilor: http://www.petitieonline.net/petitie/53804147/semneaza?msg_ok=1

    Apreciază

  7. carla said, on noiembrie 8, 2015 at 4:34 pm

    Ce nu inteleg eu:
    Monica Pop ii tot da inainte, in acest moment, pe Antena3, cu importanta faptului de a fi asigurat de sanatate, uite in cazuri de accidente, ca acum. Dar eu stiu cum Casa de Asigurari de Sanatate, chiar in caz de accident, la externare, ii prezinta accidentatului nota de plata, el urmand sa-si recupereze dauna de la vatamator IN INSTANTA. Asta fie ca victima este „asigurat” sau nu.

    Apreciază

    • carla said, on noiembrie 8, 2015 at 5:32 pm

      Erata: nu Casa de Asigurari (ea nu plateste, doar „asigura”), ci spitalul, pe care nu-l plateste Casa pentru un accidentat.

      Apreciază

  8. Yogy TheBear said, on noiembrie 8, 2015 at 4:43 pm

    Evident !!! Eram si eu la coada la cnas sa refuz si sa inapoiez cardul , si asteptam adeverinta .
    Si am vorbit cu lumea … si spre surprinderea mea foarte multa lume ,cu o varsta , nu tanar ca mine , clar educata , era nemaipomenit de entuziasmata de cat de putin se va fura acuma .
    Oricat am incercat sa le explic motivele religioase , politice , filozofice pt care cardul tr refuzat , ei nu au inteles decat ca nu se mai fura ….

    Apreciat de 1 persoană

  9. hilohi bogdan said, on noiembrie 8, 2015 at 7:38 pm

    Fraţilor…cei 25 de ani de lambada,sclava isaura,manele şi las fierbinţi şi-au făcut datoria…vă spun sincer că nu ai cu cine discuta…am găsit un frate şi nu întâmplător nu luase cardul…în rest e jale.De preoţi nici nu mai zic…

    Apreciat de 2 persoane

    • Yogy TheBear said, on noiembrie 8, 2015 at 8:35 pm

      Mda …. Pe mine tata m-a facut extremist religios cand i-am zis ca refuz cardul … Asta doare !!

      Apreciază

      • el said, on noiembrie 8, 2015 at 10:49 pm

        Yogi TheBear

        nu te speria si nici nu te intrista prea tare copile, iata ce spune Mantuitorul Hristos:

        „34. Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
        35. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
        36. Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.
        37. Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.
        38. Şi cel ce nu-şi ia crucea şi nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine. ”

        si mai mari decat acestea vei vedea caci spus noua este ca :

        „21. Va da frate pe frate la moarte şi tată pe fiu şi se vor scula copiii împotriva părinţilor şi-i vor ucide.
        22. Şi veţi fi urâţi de toţi pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până în sfârşit, acela se va mântui.”

        si eu am fost „diferit” de parintii mei/rude, neam, asa ca pot sa te inteleg si sa te sustin…

        Apreciază

      • isa said, on noiembrie 9, 2015 at 12:46 pm

        Si mie cineva din familie mi-a spus ca si satanismul este o religie ca oricare alta … Si refuza sa discute cu mine atunci cand nu-i convine. Iar eu am peste 40 … Pana la urma cred ca o sa-i ascult sfatul parintelui paroh de la mine din cartier si sa-mi las parintii in pace, ca la varsta lor nu-i mai pot schimba …

        Apreciază

      • Aurora said, on noiembrie 9, 2015 at 11:28 pm

        Pe mine fiul meu m-a sters din lista de pe fb. ca nu i-am sustinut pe cei din club.

        Apreciază

  10. […] SE FURA PE RUPTE si cu CARDUL DE SANATATE […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.