SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (nou): CUM SE DISTRAU TINERII inainte de INCENDIUL de la “Colectiv”

Posted in Uncategorized by saccsiv on Noiembrie 7, 2015

Iata tinerii luptatori pentru libertate adevarati ortodocsi, dupa cum i-a caracterizat parintele Mihai Andrei Aldea:

Nu aveau loc, caci altfel faceau asa:

Vizionand acest clip veti intelege mai bine articolul:

GALAGIA vine de la DIAVOL

Cititi va rog si:

DOVEZI VIDEO: Obisnuitii clubului “Colectiv” CHIAR SE INCHINAU LUI SATANA. Scurt cuvant catre parintii de adolescenti rockeri

Cea mai urata moarte: SA ARZI DE VIU SLAVINDU-L PE SATANA …

 

Reclame

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alin said, on Noiembrie 7, 2015 at 6:39 pm

  Apreciază

 2. cosminmatiu said, on Noiembrie 7, 2015 at 6:43 pm

  Eu personal cred ca incendiul a fost pus si nu numai ca a fost pus dar au si folosit ceva substante foarte inflamabile astfel incat focul sa aiba o mare viteza de propagare astfel incat oamenii sa nu poata scapa.

  Daca nu ma credeti, refaceti experimentul dar nu cu o bucata de 1 mp de burete de acel tip si cu 400 de mp (replica exacta a tavanului clubului) sau cat avea clubul si cu aprinderea buretelui numai dintr-un punct, sa vedem atunci in cat timp ajunge la capat si daca oamenii ar fi avut timp sa scape sau nu. In mod normal ar fi avut destul.

  Ei stiau ca ortodocsii vor comenta referitor la cele intamplate si vor aprinde ura intre rockeri si biserica ceea ce au si reusit. La infricosatoarea judecata toti o sa vedem cine a facut aceste lucruri, ce fiinta care nici macar nu poate fi numita om.

  Aceste jivine umane exista si actioneaza iar masele sunt conduse ca masinuta din telecomanda. Nu biserica ortodoxa este dusmanul vostru.

  Apreciat de 1 persoană

  • I. said, on Noiembrie 8, 2015 at 2:58 pm

   Nu numai intre Biserica si anumite categorii de tineri, ci chiar si in cadrul Bisericii.
   Oricum, justitia „libera si independenta” l-a capturat pe principalul „responsabil”: Piedone. Si, daca se va dovedi nevinovat, sa vedem cine ii da inapoi timpul infect petrecut in spatele gratiilor.
   Bai, fratilor, e groasa rau. Si e cu bataie lunga. Imi vine in minte ce a zis cineva: „Nu-i cunosti, nu stii de ce sunt in stare.”
   Ceea ce s-a intamplat la „Colectiv” are toate caracteristicile unui atentat terorist. Chiar asa, aia care au dat (farade)legi peste (farade)legi n-au mirosit ce se intampla ? Chiar asa? Tragedia de la „Colectiv” a capatat si rezonanta internationala. Si nu-mi iese din minte o alta tragedie: cea din Parcul Tei. Am auzit multe voci, care i-au acuzat pe parintii respectivi de lipsa de sensibilitate (fiindca maica-sa nu parea marcata si au participat la proteste si emisiuni etc. etc.). Iar instanta le-a dat dreptul la o despagubire record de 1 mil. de euro. Sunt oameni obisnuiti, si mai au un copil… Ar fi putut sa comenteze ceva nelalocul lui? Nu pute ceva in toata povestea asta?
   Ne-au intins la toti o momeala si cred ca am muscat-o atunci cand am zis: „asa le trebuie, daca s-au comportat ca niste posedati.”
   Acum justitia se face ca isi urmeaza cursul. Sa ne rugam, fratilor, sa nu cada vreun nevinovat in ghearele lor, ca il vor desfiinta, nu va avea crezare in fata nimanui ca e nevinovat.
   Iar ceea ce se intampla acum in Romania are caracteristicile unei lovituri de stat. La PSD vreo sase vicepresedinti sunt „secreti”, din cate am inteles. Va dati seama, cade guvernul Ponta din cauza a ceea ce semana cu un atentat terorist. Ponta, care a trecut fara emotii de motiunea de cenzura. Si mai inainte, e lucrat Oprea, cel aflat pe val, pe care il banuiam de pacte cu ocultii, de partidul caruia „justitia” inca nu se atinsese. Iar strada cere o altfel de politica si politicieni noi, o chestie pe care o asteptam de mult, dar care nu se va intampla asa cum ne-am fi dorit si cum ar fi fost bine.

   Apreciază

 3. sorin said, on Noiembrie 7, 2015 at 7:00 pm

  Parintele Aldea imi permit sa spun , este parinte fara discernamant, se vede clar cernerea si in care tabara se afla. este si arsenist. Acu ies toti la iveala: Vulcanescu, Aldea si multi alti rataciti.

  Apreciat de 3 persoane

 4. mihaelmarius said, on Noiembrie 7, 2015 at 7:24 pm

  CEL MAI DE SUS COMENTARIU DE PE PAGINA GAZETAROMANEASCA, SPRE CARE TRIMITE AICI,CEL AL BRANDUSEI BEJINARU, A FOST INTAMPINAT ACOLO DE VLADUT ROJNITA CU AMENINTAREA CU UN PISTOL http://www.gazetaromaneasca.com/observator/observator/comunitate/preotul-de-la-milano-refuza-manifestantii-in-club-unde-se-tineau-ritualuri-sataniste.html

  Apreciază

  • Alin said, on Noiembrie 8, 2015 at 12:29 pm

   Macovei asta, cea ce ii manipuleaza pe romanii aia din Italia,e ruda cumva cu antiortodoxa, antihristica, prohomo, pro tot ce e antiromanesc, Macovei, vesnica nepatata si pura ca o fecioara ?

   Apreciază

 5. Carmen said, on Noiembrie 7, 2015 at 7:30 pm

  America are ce are cu satanismul..cu diavolul..nu e de mirare ca a intrat si in scoli.ea a fost si va ramane o tara fara Dumnezeu..eu asa cred.nu vad sa se mai schimbe ceva in bine.

  Apreciază

 6. Yogy TheBear said, on Noiembrie 7, 2015 at 8:22 pm

  Acuma au scos ca piesa aia : „The day we die ” de au cantat-o in noaptea aia ar fii despre coruptie si lupta anti coruptie (ce concidenta si asta …) . Nu zic ca nu te poti gandi putin si la un inteles ca asta (daca te fortezi…) … Dar stai putin ca tu ai mai abordat si alte subiecte si simboluri in piesa , album si coregrafie !!!
  Ori este clar ca ei , cel putin , s-au jucat cu niste chestii periculoase in acel spectacol !!
  Nu poti sa fii ignorant (presupunand cau au fost..) in cele spirituale !!!

  Apreciază

 7. john said, on Noiembrie 7, 2015 at 8:40 pm

  Contorul mortii a ajuns la 40…

  Apreciază

 8. cosminmatiu said, on Noiembrie 7, 2015 at 9:20 pm

  O mica diferenta intre manifestantii din 90 si de azi :https://www.facebook.com/maria.f.palade/videos/1484679705169071/?pnref=story

  Apreciază

 9. energein7 said, on Noiembrie 7, 2015 at 9:37 pm

  Muzica rock si restul sunt capturte de artiști dedicați din servicii pentru a introduce trauma psihosociala care este doza zilnica pentru supenere fata de sistemul satanic! In 2013 am scris ca Arafat va fi președinte, si am ajuns in spital cu in copil, acum chipurile strada il vrea premier! Persecuția va fi făcută de musulmani ca romanii sa fie motivați pentru scenariul Kosovo! Adică nu vom avea de ales! Ca in Ucraina!

  Apreciază

 10. andreea said, on Noiembrie 7, 2015 at 11:00 pm

  Oare asta sa fie sensul flautului fermecat din ianuarie?

  Apreciat de 1 persoană

 11. AKRITAS said, on Noiembrie 7, 2015 at 11:18 pm

  Hipsterimea şi rocărimea română, masa de manevră a celei mai abjecte manipulări de la revoluție încoace. O Scrisoare de Maria F. Palade

  Stay Fooled and Lose a Revolution – Colectiv ROmaniaARC PESTE TIMP

  1989, Piața Palatului – 2015, Piața Universității

  PREDAREA ȘTAFETEI

  Dragă hipsterime, rocărime și alte alea,

  Vezi că ești masa de manevră a celei mai abjecte manipulări de la revoluție încoace!
  S-a încercat cu polițistul și n-a prea ieșit (cîtă simpatie populară poate aduna un jandarm, fie el și mort, nu?); dacă nu le ieșea cu clubul (de vreme ce incendierea unui azil de bătrîni ar fi rămas doar o știre tristă și atît), atunci încercau ceva cu Simona Halep, cu Hagi, cu vreo Sinagogă (deși poate ar fi fost mult prea…etnic) sau cu vreo grădiniță. Niciodată cu o biserică ortodoxă. De ce? Simplu, pentru că indirect ar fi promovat-o. Și dincolo de asta, maeștrii manipulării știu mai bine decît oricine că, în mod real, ortodocșii reprezintă doar o minoritate; pe cine să emoționeze moartea unor “pupători de cadavre”?
  Ca și la Revoluție, grupul țintă a fost cel al tinerilor; singura moarte colectivă care stîrnește emoții intense, care scoate din minți, care poate urni mulțimile.
  A fost apoi doar o simplă formalitate utilizarea eficientă a presei mainstream și a internetului. În 1989 a fost mai greu, e drept, dar s-au descurcat binișor. Și-n definitiv ce-i mai ușor decît să speculezi nervii întinși la limită, frustrările, năduful, acumulările unui sfert de secol fără direcție și sens? Mă gîndesc acum că, în fond, în asemenea condiții, orice eveniment putea să detoneze o astfel de încărcătură. Astăzi însă, cînd lumea virtuală e mai reală decît realitatea, nu atît evenimentul în sine declanșează evenimente, cît “comentariul” lui. Abia “comentariul” evenimentelor mișcă mulțimile. Spre ce? Păi spre ce vrea Marele Păpușar: același din Ucraina pînă în Orientul Mijlociu și mai departe. A nimicit deja culturi, economii, suveranități. A fructificat tot ce i-a căzut în mînă. A învățat legea istoriei, nu mai umblă cu brutalități, nu se mai umple el personal de sînge. A găsit metoda prin care victima, din propria-i voință, mișcată de un dibaci “comentariu” al evenimentelor, să iasă din colivia mică și să intre în colivia mare. Hoțomanii noștri valahi vor pieri. Vor lua cu ei stilul vulgar de a jefui, manelismul lor, exhibiționismul lor de doi bani. Vor fi înlocuiți cu băieții discreți, stilați, legitimi, trans-naționali, neoconi. Tehnocrații Goldman Sachs, mai știi? Ca în mai toate coloniile. Nu va mai fi nicio corupție. Pentru că nici țară nu va mai fi.
  Nu contest sinceritatea și bunele voastre intenții. Dar asta nu-i suficient. Trebuie să fii isteț, corect informat, intuitiv, bine așezat în valorile verificate ale neamului, să știi ce vrei. Dar cînd pui botul la mizerii cusute cu ață albă gen “vrem spitale, nu catedrale”, cînd strigi a dambla “Colectiv, Colectiv, Ole, Ole, Ole”, cînd bravezi cu ce nu-i de bravat d-alde “sunt o mamă satanistă”, cînd scîrbit, pe bună dreptate, de politicieni ceri pur și simplu “schimbarea sistemului” (cu ce, cu dictatură?) iar după aia bîjgui ceva cu “vrem tehonocrați”, adică îi vrei pe cyborgii ăia neo-liberali fără mamă, fără tată, e clar că nu ești nici isteț, nici “înșurubat” în valorile neamului, și nici nu știi ce vrei. Ești pur și simplu PROST. Sau poate doar PROSTIT. Efectele însă sunt aceleași.

  Dragă hipsterime, rocărime și alte alea, ești pe cale să ne arunci din dinții plevușcăi autohtone în fălcile rechinilor globali. Sunt de acord cu tine: plevușca asta valahă, zgomotoasă, lacomă și vulgară trebuia înlăturată. Dar ai grijă: nu tu faci sau ai făcut asta, ci DNA-ul. Care numai o instituție românească nu e. Iar DNA-ul ăsta curăță locul de cățeii noștri, pentru a face loc dulăilor lor. Dar tu nu te-ai prins. În timpul cînd trebuia să pui mîna pe carte, tu “o ardeai underground”, n-aveai timp. Te-ai jucat de-a dracu` pînă ai dat de el. Și-acum bocești fără să vrei să pricepi nimic din cele ce ți s-a întîmplat și strigi năuc, la comandă, “jos patriarhul”, de parcă ăla ți-a bătut în cuie ușa bibliotecii și ți-a dat foc în haznaua aia a dracilor botezată de Ana Pauker și ai ei. Dar tu în loc să pleci genunchiul la rugăciune te-ai nărăvit și mai tare.

  Prima parte a “montajului” Marilor Păpușari ai isprăvit-o: îl ai pe Iohannis, ți-ai luat țara înapoi. Regia te-a distribuit ca marionetă și-n partea a doua: îl cuplezi acum pe Robocop cu “guvernul lui” de tehnocrați globaliști. Fără să-ți dai seama ai realizat idealul: fuziunea mașină-mașină.

  Uite, hop-țop a apărut și eternul FMI cu noi oferte de împrumut. Tocmai ce Ponta anunțase încheierea datoriilor și-l poftise să cînte la altă masă.

  Așadar, ce să-ți mai zic…Poate doar că nu-i de ajuns să fii “tînăr” și “frumos”, cum te tot flatează bogdanrareșii televiziunilor, mai trebuie să fii și deștept. Și nu ești.

  PS: Felicitări Serviciilor. Au lucrat perfect!

  Maria F. Palade via Ziaristi Online

  P.S. Z.O.: Servicii-servicii, dar ale cui?

  http://www.ziaristionline.ro/2015/11/07/hipsterimea-si-rocarimea-romana-masa-de-manevra-a-celei-mai-abjecte-manipulari-de-la-revolutie-incoace-o-scrisoare-de-maria-f-palade/

  Apreciază

 12. NECULAE said, on Noiembrie 8, 2015 at 2:35 am

  pr Necula este sincer ??? totusi ce urmareste oare ca de ziua ortodoxiei acum 3 ani…..la Beius a fost la penticostali, macar daca aducea jumatate din ei in biserica ortodoxa …”La primul concert rock, voi fi alături de tineri, în sutană și cu crucea la gât”

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/la-primul-concert-rock-voi-fi-alaturi-de-tineri-in-sutana-i-cu-crucea-la-gat_1825649.html#ixzz3qr1I5QMZ
  Follow us: @realitatea on Twitter
  ? https://www.youtube.com/watch?v=nallnTpeJ9w
  http://www.realitatea.net/la-primul-concert-rock-voi-fi-alaturi-de-tineri-in-sutana-i-cu-crucea-la-gat_1825649.html

  http://www.ganduridinierusalim.com/pr-constantin-necula-ascult-rock-fm-zilnic-i-am-cumparat-fiicei-tricou-din-hard-rock/

  Apreciază

  • ihtis said, on Noiembrie 8, 2015 at 11:09 am

   De curand a cumparat fiicei sale un tricou hard metal de la un rock-er in public… Necula s-a bagat in groapa sa scoata tineretul si din pacate a ramas si el acolo. Alt inselat.

   Apreciază

 13. AURICA said, on Noiembrie 8, 2015 at 2:47 am

  http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/11/mass-media-din-romania-si-lucrarea-ei.html
  Mass-media din Romania si lucrarea ei demonica. Speculatii tendentioase in cazul de la clubul Colectiv, interese politice si incitare la ura impotriva Bisericii Ortodoxe. Cine sunt “eroii” pe care presa i-a scos in strada si cine se ascunde in spatele campaniei de denigrare a Bisericii Ortodoxe Române (BOR).

  Apreciază

 14. AURICA said, on Noiembrie 8, 2015 at 2:50 am

  Tragedia de la clubul “Colectiv”. Speculatiile politice si antiortodoxe ale presei au scopul de instigare la ura impotriva Bisericii.

  Stema formatiei care isi lansa albumul la Colectiv

  Comunicat de presa
  http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/11/tragedia-de-la-clubul-colectiv.html

  Apreciază

 15. RomeoB said, on Noiembrie 8, 2015 at 3:04 am

  Solistul vocal in tricou alb face de trei ori cu mana stanga gestul cu coarnele diavolului.
  A doua oara hotarat, spre „vazduh”.

  O fi vreun gest ritualic din „slujba satanei”…

  Apreciază

 16. AKRITAS said, on Noiembrie 8, 2015 at 9:00 am

  PANA UNDE POATE MERGE MINCIUNA SI MANIPULAREA DIABOLICA ?

  COSTUL CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI =80 MILIOANE DE EURO – BANI OBTINUTI DIN FONDURILE PATRIARHIEI SI DONATII SI NUMAI O MICA PARTE DE LA BUGETUL DE STAT(BUGET DE STAT ALCATUIT DIN ACTIVITATEA – adica munca de sclav la corporatiile, multinationalele, firmele occidentale dusa de ortodocsii majoritari, cate 12 ore pe zi, pe un salariu de mizerie, pana la adanci batraneti la 65 de ani, pentru ca au avut grija sa ofere bancherilor occidentali asa zisul pilon privat de pensii – CONTRIBUABILILOR MAJORITARI-ORTODOCSII)

  COSTUL STADIONULUI NATIONAL = 234 MILIOANE DE EURO BANI PROVENITI EXCLUSIV, SUBLINIERE INSISTENTA – E X C L U S I V – DE LA BUGETUL DE STAT (BUGET DE STAT ALCATUIT DIN ACTIVITATEA – adica munca de sclav la corporatiile, multinationalele, firmele occidentale, dusa de ortodocsii majoritari, cate 12 ore pe zi, pe un salariu de mizerie, pana la adanci batraneti la 65 de ani, pentru ca au avut grija sa ofere bancherilor occidentali asa zisul pilon privat de pensii – CONTRIBUABILILOR MAJORITARI-ORTODOCSII)

  Apreciat de 1 persoană

 17. Adi said, on Noiembrie 8, 2015 at 9:04 am

  Am o intrebare si o curiozitate. Cum isi dau seama satanistii astia care cantaret canta mai,,rau”? Cred ca e cel mai potrivit cuvant pentru ca nu pot sa pun ,,care canta cel mai bine”. In definitiv e un ragait pe care oricine poate sa-l faca.

  Apreciază

 18. JE said, on Noiembrie 8, 2015 at 11:39 am

  – Hipsterimea şi rocărimea română, masa de manevră a celei mai abjecte manipulări de la revoluție încoace
  http://bit.ly/1S8OOKt

  Apreciază

  • el said, on Noiembrie 8, 2015 at 8:54 pm

   Teo

   ce paraclis? pe jertfa CUI? a inchinatrilor la satana arsi de diavol acolo? la inceputul crestinismului se ridicau biserici pe locul de jertfa a unui MUCENIC, mort/jertfit pentru Hristos….astia pentru Hristos au CRAPAT acolo urat?

   Apreciază

 19. artion said, on Noiembrie 30, 2015 at 5:07 am

  Cei ce au murit la colectiv au fost de a dreptul oportunisti.
  Unii din ei chiar il huleau pe Dumnezeu (lozinci gen „Hail Satan” , semnul coarnelor, etc) , cu toate astea multime de preoti s au mobilizat si s-au rugat pentru ei.

  As vrea si eu cand mor sa se roage o tara intreaga pentru mine. As vrea si eu sansa asta,dar ma indoiesc ca o s o am.Tot respectul pentru Adrian Rugina, insa era un militant infocat pentru scoaterea orei de religie din scoala. Cata mila si iubire a avut Dumnezeu cu cei ce s-au pus impotriva Lui.. ei nu realizeaza..

  Ce se intampla cu miile de batrani care fac foamea,ingheata iarna in case,sunt bolnavi si se sting cu zile ? Pentru ei de ce nu se declara doliu national? dar pentru milioanele de prunci avortati? …

  Apreciază

 20. […] VIDEO (nou): CUM SE DISTRAU TINERII inainte de INCENDIUL de la “Colectiv” […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: