SACCSIV – blog ortodox

Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 6, 2015

Sunt comentatori ce sustin ca atunci cand trec pe langa biserici nu se limiteaza la a zbiera ci au inceput sa arunce si cu pietre. Cine are si astfel de filmari il rog sa dea un semn.

La Sibiu au refuzat sa intre in biserica sa se roage asa cum i-a indemnat parintele Necula.

Cea care a pus inregistrarea pe facebook, Viorica Robu, scrie:

La mitingul de la Universitate am filmat astăzi ceva sfâşietor pentru un creştin: cum erau izgoniţi 3 tineri care aveau un afiş cu icoana lui Hristos. Iată unde s-a ajuns, protestatarii le strigau: „Jos afişul”, „Plecaţi de aici”, „La Patriarhie – şcoala de hoţie”. Pe afiş era scris citatul din Biblie: „Fără Mine nu puteţi face nimic” (Ioan 15, 5). Culmea e că tinerii nu ţineau cu Patriarhul, erau cei anti-ecumenişti. Dar şi dacă veneau nişte teologi cred că păţeau la fel. Este îngrijorătoare ura stârnită împotriva Bisericii, care duce la prigonirea şi discriminarea creştinilor. Ar trebui să mergem mâine acolo mai mulţi ortodocşi cu icoane, pentru a arăta că şi nouă ne pasă, suntem şi noi români, aşa că toţi avem aceleaşi drepturi, conform Constituţiei României.

Comentariu saccsiv:

In primul rand trebuie sa intelegem ce-i cu mitingul asta, cine-i in spatele acestei inginerii sociale:

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

Abia dupa ce am inteles foarte bine asta putem sa luam o decizie: e bine sau nu e bine sa mearga si ortodocsii cu icoane acolo?

Eu gandesc ca nu e bine.

Anti crestinii de acolo sunt foarte bine organizati, nu va luati dupa mass-media ce minte ca ar fi altfel. Asa ca ortodocsii nu au cum sa deturneze revolutia, ci eventual se pot isca conflicte.

Asa ca cel mai bine e ca ortodocsii sa se delimiteze de aceasta gloata si sa nu mai participe, caci oricum cererile multimii nu au absolut nici o legatura cu ceea ce inseamna reala schimbare:

CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriva legii Big Brother (inclusiv impotriva oricarui document cu cip), impotriva legii Antonescu si cand vor renunta la ura anti ortodoxa. CACI DOAR ASTA INSEAMNA SCHIMBAREA REALA

Iar de iesit din casa sa o facem doar daca satanistii vor incepe sa incendieze bisericile si asta doar pentru a le apara.

Trebuie evitat un conflict cu gloata lepadata.

 

71 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ORTODOXIE said, on noiembrie 6, 2015 at 12:44 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 6, 2015 at 12:51 pm

      Care se pricepe rog s-o puna si pe youtube. Cat mai multi.

      Apreciază

      • Adrian said, on noiembrie 6, 2015 at 1:40 pm

        Este postata deja pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=_MATwqRLshA
        Sunt in totalitate de acord cu al tau comentariu !

        Doamne ajuta !

        Apreciat de 1 persoană

      • Adrian said, on noiembrie 6, 2015 at 1:47 pm

        Este dela postata pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=_MATwqRLshA
        Sunt de acord cu al tau comentariu !

        Ce parere ai insa de … http://www.apologeticum.ro/2015/11/unde-e-poporul-pravoslavnic-de-ce-nu-suntem-majoritari-ortodocsi-in-strada-nu-ne-intereseaza-soarta-tarii-de-ce-lasam-anarhistii-ateii-si-ecumenistii-sa-ne-decida-soarta/

        Am putea sa ne aducem aminte, in acest context, de indemnul … „să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte…”

        Doamne ajuta !

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 6, 2015 at 7:45 pm

        Adrian

        NU e bine ce sustine nefericitul acela, crestinii NU cu proteste si mitinguri si adunaturi lumesti rezolva problemele lor existentiale ci cu SMERENIA si RUGACIUNEA IN TAINA sila nevoie marturisesc FATIS CU PUETRE pe Hrists si adevarul.
        acel NEFERICIT Apologeticum s-a smintit, a mai CAZUT inca unul in marea GLOATA a inselarii, inselarea acest mostru proteiform pervers cu MULTE fete si forme caruia cad PRADA crestinii, dupa cuvantul acela ” „sa nu te mire daca mai cade unul ci sa te minunezi de cel care REZSITA in aceste vremuri tulburi de mare cernere” cand satana a primit DREPT INTARIT sa actioneze nestingherit in popor.

        TEMETI-VA sa nu cadeti, sa stam cu mare frica si bagare de seama INTOCMAI si NEABATUT de la ce ne-au invatat Sfintii Parinti prin scrierile si viata lor… CARE Sfant Parinte a indemnat GLOATA sa iasa la manifetsat ??? Asa se propovaduieste Hristos si se intareste Ortodoxia? cu marsuri bezmetice pe strazi ? cu decaratii si proteste? CINE ne apara pe noi? marsurile si rotestele noastre bicisnice sau Hristos?

        vai de capul lui Apologeticum, rugati-va pentru el, nu stiu cum il cheama.
        satana ne-a cerut pe TOTI sa ne cearna si MAJORITATEA CAD INCA …..

        Apreciat de 2 persoane

      • el said, on noiembrie 6, 2015 at 7:49 pm

        Adrian

        CARE Sfant Parinte a actionat asa pe motivele invocate de BICISNICUL acela nefericit? DE UNDE a invatat el ca iesitul in strada si protestele lumesti rezolva o situatie duhovniceasca?

        NU VEDETI ca S-a RATACIT saracul…????

        Apreciat de 1 persoană

      • cosminmatiu said, on noiembrie 6, 2015 at 8:37 pm

        Bine ca au fost cei cu afisul in piata, macar am vazut ca nu avem ce cauta acolo

        Apreciază

      • Spaceman said, on noiembrie 6, 2015 at 10:04 pm

        @el
        Ai dreptate, aia ce a postat Viorica Robu, a fost o provocare!

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 6, 2015 at 11:15 pm

        Spaceman

        la ce te referi? ce a postat Viorica Robu? iarta-ma dar eu nu citesc chiar toate info si nu deschid toate linkurile ca nu apuc, asa ca imi scapa unele detalii

        Apreciază

      • Alex said, on noiembrie 7, 2015 at 5:35 am

        Sfântul Pimen cel Mare: „Se cade nouă a răbda toate, măcar de ne-ar scoate cineva şi ochii sau ne-ar tăia mâna noastră cea dreaptă, iar dacă cineva voieşte a ne depărta şi a ne despărţi pe noi de Dumnezeu, atunci să ne mâniem” (Pateric, Cuvântul 118). Şi iarăşi zice: „Întâia oară fugi, a doua oară fugi, a treia oară fă-te sabie cu cel ce vrea să te despartă pe tine de dreapta credinţă”.

        Părintele Arsenie Papacioc: „Ortodoxia se apără cu sabia la momentul ăsta istoric! Nu cruţăm nimic! Trăiască Ortodoxia!

        Apreciază

      • Spaceman said, on noiembrie 7, 2015 at 10:32 am

        @el

        Ce s-a întâmplat în videoclipul postat de Viorica Robu a fost o provocare !

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 7, 2015 at 10:50 am

        Spaceman

        Tu stii ce vrei sa zici.

        Apreciază

      • Spaceman said, on noiembrie 7, 2015 at 12:25 pm

        @saccsiv

        Adică cei din videoclipul postat de Viorica Robu care aveau acel afiș pe care era scris citatul din Biblie: „Fără Mine nu puteţi face nimic” (Ioan 15, 5), erau acolo cu treabă, niște agitatori profesioniști care au încercat ceea ce se numește în limbajul lor, o provocare. Bine că nu le-a ieșit, și-au împăturit frumos afișul și au plecat, fără incidente violente cum și-ar fi dorit.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 7, 2015 at 2:19 pm

        Spaceman

        Aia au huiduit icoana. Asta e subiectul propozitiei.

        Apreciază

      • Mirela said, on noiembrie 7, 2015 at 1:45 pm

        Eu cred că îndemnul ca ortodocşii să iasă în stradă spre a le arăta protestatarilor „tineri şi frumoşi” că noi suntem mai mulţi şi avem „muşchii” mai tari este exact ceea ce doresc oculţii care au provocat metodic aceste manifestări.
        Oare chiar nu se vede că se doreşte o revoluţie? Oare Soros, care a provocat dezastre atât de urâte în alte ţări, la noi se joacă doar de-a schimbarea lui Ponta cu X?
        Să nu uităm profeţiile despre vărsări de sânge în România şi să nu le desconsidrăm!
        Ce altceva ar putea aduce ieşirea noastră în stradă? Să ne amintim cât de uşor sunt manipulabile mulţimile! Să ne amintim că, întotdeauna pot fi infiltraţi provocatori care să deturneze manifestaţiile în direcţia dorită de elite! Să ne amintim de lunetiştii care atacă ambele grupuri, făcându-le să creadă că cei din grupul advers au acţionat contra lor! Pentru ca, apoi, să ne măcelărim unii pe alţii, români pe români, aşa cum e şi în Ucraina. Să ne amintim şi de Târgu Mureş, unde un roman a fost bătut (ucis?) cu bestialitate de unguri, dar cazul a fost prezentat de mass media internatională invers (adică ungurii au căzut pradă bestialităţii românilor) şi nici o rectificare nu afost admisă.
        Nu e clar că aruncarea cu pietre în biserici e o PROVOCARE ORDINARĂ, ce urmăreşte stârnirea revoltei noastre? De ce nimeni nu-i arestează pentru distrugere/vandalizare pe aruncătorii de pietre, dar pe cei care aveau mesaje cu demisia lui Iohannis i-au săltat? Să ieşim în stradă şi, după ce o scânteie de scandal ar fi aruncată de un provocator plătit şi instruit, să ne batem unii cu alţii până la vărsarea de sânge, părinţi contra copii? Iar dacă ar mai fi şi influenţe ale armelor psihotronice, să iasă măcel prefect!
        Una este să ţi se ceară să te rogi pentru pacea ţării, eventual la biserică, la fel este să aperi biserica de distrugere cu propriul trup sau cu viaţa, dar alta e să ieşi în stradă ca să te iei la ceartă cu duşmanii Bisericii.
        Rău sfat acesta cu ieşirea în stradă, orbire duhovnicească! Vai de noi, turmă fără păstor adevărat!

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 7, 2015 at 2:27 pm

        Mirela

        Asta ma tot stradui sa repet sub diverse forme.

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 7, 2015 at 7:23 pm

        Mirela

        se adevereste si cu dv cuvantul Parintelui Selaffil cel orb de la Noul Neamt :
        ” „O să înceapă mare învălmăşeală în Biserică, eu n-o s-o prind, dar voi o s-o prindeţi”.. e aproape timpul cînd cărţile ortodoxe vor fi nesemnate şi se vor răspîndi din mînă în mînă. Atunci vor propovădui femeile, ca pe vremea sfinţilor apostoli, deoarece preoţii nu o vor putea face. Dreapta credinţa va fi păstrată prin epistole răspîndite printre credincioşi, deoarece partea oficială a Bisericii nu va mai propovădui adevărul.”

        Femeile in Biserica sunt comori distinse, alese si tainice, sa dea Dunezeu neamului romanesc cat mai multe femei cu mintea dv. Avem aici pe blog cateva mironosite cu suflete frumoase, Domnul si Maica Domnului sa le acopere pe ele si sa le dea buna sporire si frumusetea duhovniceasca cea vesnica si preaaleasa a Sfintelor Femei Miresele Lui Hristos.

        Mireala sa va dea Dumnezeu curajul Sf Mironosite si dragostea lor pentru Mantuitorul Hristos !

        Apreciază

      • Mirela said, on noiembrie 7, 2015 at 8:56 pm

        @el

        Mulţumesc, dar nu merit aceste aprecieri.
        Trăim vremuri grele şi, citind părerile/rătăcirile unora, mă cutremur din cauză că nu ştiu ce va fi cu fiecare dintre noi. Azi cade unul, mâine altul, să nu cad şi eu poimâine, că nu-s mai brează decât cei pe care-i văd căzând. Sper să se ridice la timp!
        Să ne lumineze Dumnezeu să vedem calea Lui şi să mergem mereu pe ea! Şi să ne ferească de înşelare şi de trădare pe toţi!

        Doamne-ajută!

        Apreciază

  2. el said, on noiembrie 6, 2015 at 1:05 pm

    „Culmea e că tinerii nu ţineau cu Patriarhul, erau cei anti-ecumenişti. Dar şi dacă veneau nişte teologi cred că păţeau la fel. Este îngrijorătoare ura stârnită împotriva Bisericii, care duce la prigonirea şi discriminarea creştinilor.”

    slugile diavolului fatranice Sub masca „binelui” isi arata SMINTEALA si BEZNA diavoleasca de care bolesc demult sufletele lor „bune” si critica pe Patriarh pentru o decizie BUNA si INTELEAPTA una din rarele lui decizii bune.

    URASC pe Hristos dar zbiara ca indracitii ce sunt impotriva preotilor si Bisericii ca nu a venit la clubul acela de inchinatori la diavoli. …..ABSURDUL din mintea si sufletele lor nu se rusineaza de ilogicul pretentiilor

    gloate purtate de diavoli incoace si incolo,ACEEASI care MAINE vor LINGE pe anticrist, urla descreierate impotriva Bisericii….. lasati dobitocii sa urle pana CRAPA ca se vor macelari intre ei intr-o zi

    Apreciat de 1 persoană

  3. 0xana25 said, on noiembrie 6, 2015 at 1:06 pm

    Sub nici o forma nu avem ce cauta noi la un loc cu acesti rataciti! Ba sunt in doliu, ba sar in sus ca apucatii, ba cer sa vina popii, ba injura Biserica! Aseara,la emisiunea satanista de pe Antena 1, am zapat si mi-a atras atentia.. ce credeti!!!? Era un preot acolo, oameni buni! Si o descreierata, n-am sa-i pronunt numele ca nu merita! ii spunea ca ce!… ar fi normal ca Patriarhul sa iasa printre oameni sa faca selfie-uri cu ea si toti cei ce doresc! Am vazut si auzit multe in viata mea, dar ce vad si aud zilele astea, ma inspaimanta si deopotriva ma intristeaza cum de-au putut nemernicii astia din televiziuni sa distruga o generatie! Cum sa te lasi tarat in mizeria lor fara sa nu ai nici o clipa de indoiala ca nu esti pe un drum bun? Un drum care te duce intr-o fundatura a durerii si necazului?
    Nu, hotarat nu avem ce cauta decat in cazul in care, asa cum spune si fratele Vasile, vor trece la distrugerea bisericilor! Sa ne fereasca Dumnezeu, dar nu cred sa fie departe vremea aceea!

    Apreciază

  4. scribu said, on noiembrie 6, 2015 at 1:18 pm

    Apreciază

  5. scribu said, on noiembrie 6, 2015 at 1:25 pm

    Cu euroii

    Apreciază

  6. RomeoB said, on noiembrie 6, 2015 at 1:26 pm

    „Putin aluat dospeste multa framantatura !”

    Apreciază

  7. Arhanghelul said, on noiembrie 6, 2015 at 1:46 pm

    http://filesharing.md/download.php?id=8e5b705389098ba30d0c52f74ca1db51
    Puteti sa-l coborati de la acest link …

    Bineinteles salvati-l … pana nu sunt sterse de pe net … ca deobicei …

    Apreciază

  8. Adrian said, on noiembrie 6, 2015 at 2:01 pm

    Iata cateva cuvinte de folos pentru „tinerii frumosi” din strada, – https://credintadreaptaortodoxa.wordpress.com/sapte-cuvinte-catre-tineri-sfantul-parintre-gheorghe-calciu-dumitreasa/ – , cei care nu suporta cuvantul lui Dumnezeu, care zice …”caci fara Mine nu puteti face nimic”… (Sfanta Evanghelie dupa Ioan, capitolul 15).

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  9. scribu said, on noiembrie 6, 2015 at 2:18 pm

    Apreciază

  10. mircea.v said, on noiembrie 6, 2015 at 2:22 pm

    In filmare era un nene cu barba, asa, pe la 45 de ani. Sa moara calu’, arata a securistu’ securistilor, dupa cum se uita, dupa cum se misca…

    Apreciază

  11. energein7 said, on noiembrie 6, 2015 at 2:36 pm

    Puteți sa ma înjurați, au furat sufletul tarii 25 de ani, si ii lăsam să-l fure in continuare, sunt neo protestant, eretic după unii, nu vedeti ca se pune de persecuție, si sa stam pe bara cum am stat pana acum, cum vor crede fara cuvânt vorbit, daca nu învăța nimeni gloata? Cine se băga in mijlocul lupilor?

    Apreciază

    • mircea.v said, on noiembrie 6, 2015 at 3:27 pm

      Vino acasa, la ortodoxie; Citeste IPS Averchie la articolul cu Steinhardt.
      Citeste epistola lui Iacov. Ce faceti cu ea? O sariti? Ia vezi cum va face acolo Apostolul.
      Citeste infricosatoarea judecata de la Matei. O sariti si pe asta?

      Apreciat de 2 persoane

      • Dan said, on noiembrie 7, 2015 at 11:16 am

        „Nu va vorbiti de rau unii pe altii, fratilor! Cine vorbeste de rau pe un frate, sau judeca pe fratele sau, vorbeste de rau Legea sau judeca Legea. Si daca judeci Legea, nu esti implinitor al Legii, ci judecator.
        Unul singur este datatorul si judecatorul Legii: Acela care are putere sa mintuiasca si sa piarda. Dar tu cine esti de judeci pe aproapele tau?” (Iacov cap. 4)

        Mircea, nu mai este timp pentru dispute si lupte intre crestini (de fapt nici nu ar fi trebuit sa fie vreodata). Iata ca se ridica acum fiara, oare nu aceasta ne este dusmanul ? Daca tu ai fi fost in Piata Universitatii cu acel banner, ai fi fost atacat de atei iar energein7 ti-ar fi luat apararea intrucat si el crede ce este scris pe banner, ce ai fi facut daca apoi ti-ar fi marturisit ca este de o alta confesiune crestina ? L-ai fi privit ca pe un frate sau ca pe un dusman ? Are duh de drac energein7 daca il marturiseste pe Hristos si intreaga lui lucrare de mantuire, dar, de exemplu, nu se inchina la icoane sau nu tine duminica, ci sambata ? Nu dau eu raspunsul, caci nu sunt vrednic de asta.

        Dar zic ca il da Duhul Sfant :

        „Iubitilor, nu dati crezare oricarui duh, ci puneti duhurile la’ncercare, daca sunt de la Dumnezeu; pentru ca multi profeti mincinosi au iesit in lume. Intru aceasta sa cunoasteti voi duhul lui Dumnezeu: fiece duh care-L marturiseste pe Iisus Hristos ca venit in trup este de la Dumnezeu; si fiece duh care nu-L marturiseste pe Iisus, nu este de la Dumnezeu; el este al lui Antihrist, despre care ati auzit ca vine, si acum chiar este in lume.” (Epistola Soborniceasca intaia a Sfantului Apostol Ioan).

        Si iarasi : (Epistola catre romani a Sfantului Apostol Pavel, cap. 10, ver. 9-13)

        Tot acolo, cap. 14 : „Cum sa ne purtam cu cei slabi si sa nu dam prilej de sminteala nimanui.

        1. Primiti-l pe cel slab in credinta fara sa-i judecati gandurile.
        2. Unul crede sa manance de toate; cel slab insa mananca legume.
        3. Cel ce mananca sa nu dispretuiasca pe cel ce nu mananca; iar cel ce nu mananca sa nu osandeasca pe cel ce mananca, fiindca Dumnezeu l-a primit.
        4. Cine esti tu, ca sa judeci pe sluga altuia? Pentru stapanul sau sta sau cade. Dar va sta, caci Domnul are putere ca sa-l faca sa stea.
        5. Unul deosebeste o zi de alta, iar altul judeca toate zilele la fel. Fiecare sa fie deplin incredintat in mintea lui.
        6. Cel ce tine ziua, o tine pentru Domnul; si cel ce nu tine ziua, nu o tine (tot) pentru Domnul. Si cel ce mananca, pentru Domnul mananca, caci multumeste lui Dumnezeu; si cel ce nu mananca pentru Domnul nu mananca, si multumeste lui Dumnezeu.
        ……………….
        22. Credinta pe care o ai, s-o ai pentru tine insuti, inaintea lui Dumnezeu. Fericit este cel ce nu se judeca pe sine in ceea ce aproba!”

        Sa nu fiu inteles ca adept al ecumenismului. Ecumenismul este lucrarea celor ce pregatesc venirea antihristului de a unii toate religiile si toate bisericile intr-una singura in care se va vorbi de „dumnezeu” dar nu si despre Hristos. De fapt dumnezeul acela va fi impotrivitorul, cel ce se pretinde creatorul ordinii prin haos.

        Vin vremuri de incercare, in care importanta nu vor mai avea formele, ci fondul, mai ales cand crestinii vor fi prin munti si paduri. „Iar in zilele din urma, zice Domnul, voi turna din Duhul Meu peste tot trupul si fiii vostri si fiicele voastre vor prooroci si cei mai tineri ai vostri vor vedea vedenii si batranii vostri vise vor visa.
        Inca si peste slugile Mele si peste slujnicele Mele voi turna in acele zile, din Duhul Meu si vor prooroci.
        Si minuni voi face sus in cer si jos pe pamant semne: sange, foc si fumegare de fum. Soarele se va schimba in intuneric si luna in sange, inainte de a veni ziua Domnului, cea mare si stralucita. Si tot cel ce va chema numele Domnului se va mantui”. (Fapte cap. 2)

        ” Ce voi răsplăti Domnului pentru toate câte a dat mie? Paharul mântuirii voi lua şi Numele Domnului voi chema; O, Doamne, eu sunt robul Tău, robul Tău sunt şi fiul roabei Tale, rupt‑ai legăturile mele. Ţie voi jertfi jertfă de laudă şi Numele Domnului voi chema !” Amin !

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 7, 2015 at 11:32 am

        Dan

        Ce tot zici acolo?

        Apreciază

    • Dan said, on noiembrie 7, 2015 at 9:13 am

      1. Gloata nu mai poate fi invatata prin cuvinte (predici). Singurul fel in care mai pot fi, unii dintre ei intorsi spre Lumina este purtarea celor ce raman alaturi de Domnul, dragostea, smerenia si jertfa lor, dublate de lucrarea directa a lui Dumnezeu. Avem un exemplu clar in acest sens cu referire exacta la vremurile din urma pe care le traim – marturia si jertfa „celor doi maslini, celor doua sfesnice ce stau inaintea Domnului pamantului”, Enoh si Ilie (Apocalipsa cap.11) care vor vorbi in zadar locuitorilor pamantului, doar jertfa urmata de interventia directa a Domnului conducand la intoarcerea spre credinta a unei parti din popor.
      2. Parerea mea este ca traim vremurile de dezlantuire spre apogeu a raului, ne infreptam spre miezul noptii acestei lumi. Ceea ce este scris trebuie sa se intample. Ceea ce ar trebui noi sa facem acum este nu sa impiedicam aceste evenimente, ci sa avem grija de sufletele noastre si sa ne aducem contributia pentru salvarea altor suflete, ce mai poate fi salvat. Altfel ne vom trezi ca luptam impotriva lucrarii Domnului. Nu va intristati ca vine miezul noptii, bezna si durere, dupa aceea urmeaza zorile, cu lumina si bucurie de nedescris. Eu cred ca nu trebuie sa luptam pentru o prelungire a agoniei acestei lumi stricate, ci sa avem mai degraba privirea atintita spre lumea restaurata, fara stricaciune ce va sa vie.

      Apreciat de 1 persoană

  12. Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 6, 2015 at 3:26 pm

    Daca vor ataca Biserica Ortodoxa vom lupta sa o aparam , toate slugile satanei vor veni dar pe noi nu ne vor clinti. Ortodoxie sau moarte!

    Apreciază

    • Dan said, on noiembrie 7, 2015 at 9:26 am

      Mai usor cu spiritul razboinic, caci acesta nu e duh de la Dumnezeu ! Petru a scos sabia sa il apere pe Domnul si nu a fost lasat …Poate nu aceasta ai vrut sa spui, dar mesajul tau, asa cum e, poate sminti pe unii. Stransi in jurul bisericilor, in rugaciune, da. Lupta, nu !

      Apreciat de 1 persoană

  13. Tragedia de la Clubul “Colectiv” , un act criminal pus la cale de Ocultă pentru ca Soroş să provoace revolte în ţară? Se vrea destabilizarea României? said, on noiembrie 6, 2015 at 3:27 pm

    Stiu ca nu agreezi acest site, insa articolul este unul foarte bun


    Mai mulţi cititori de pe Facebook, mi-au oferit încă de azi noapte un link de pe site-ul florinchilian.ro, în care Florin Chilian arată că, din punctul său de vedere, incendiul de la “Clubul Colectiv” nu a fost altceva decât o acţiune criminală! Citez din articol:

    * 4 minute au trecut de la stingerea ultimelor artificii până la aprinderea focului! Anchetatorii spun, sub protecţia anonimatului, că sunt din ce în ce mai multe mărturii ale supravieţuitorilor care confirmă asta. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală.

    * Conform procurorului de caz, tot tavanul clubului a ars în 10 secunde! Câteva sute de metri pătraţi de material au ars în numai 10 secunde! Aşa ceva este practic imposibil în condiţii normale.

    * Artificiile de pe scenă sunt artificii reci, cu scântei albe, ce nu scot fum. De la ele nu se poate aprinde acel burete, cel puţin nu de la aşa o distanţă. Acel burete nu se putea aprinde de la nişte artificii profesionale de interior, cu scânteie rece, la 3- 4 metri.

    * În toate imaginile se vede că artificiile băteau undeva sus, spre stâlpul antifonat cu burete, dar sus; însă focul a izbucnit foarte jos, la al treilea rând de striaţii ale cofrajului de burete, acolo unde cineva cu o brichetă aprinsă în mâna ridicată ar fi ajuns cu uşurinţă.

    * Acel foc nu putea să se propage spre tavan, decât dacă exista un agent de propagare. 10 secunde pentru câteva sute de metri pătraţi de suprafaţă în flăcări! Stâlpul şi tavanul în 10 secunde! Nu este posibil aşa ceva fără un agent de igniţie. 10 de secunde şi a luat foc tot clubul! Încercaţi şi voi să daţi foc cu o bucată de artificii la buretele de tipul ăla şi veţi vedea că nu se poate.

    * Ce agent de propagare se afla pe tavan? Ce agent de combustie rapidă, cu o aşa viteză, a făcut ca în 30 de secunde întreaga suprastructură a tavanului să se aprindă?

    * Fenomenele ce se derulează în timpul unui incendiu, de regulă, sunt arderi normale, precedate de arderi lente. Arderile normale (uniforme), sunt caracterizare de progagarea arderii cu o viteză relativ redusă (de la câţiva centimetri la un metru pe secundă). Aici, din mărturii, rezultă că a avut loc o ardere rapidă, ca un fel de deflagraţie, un gen de ardere ce se propagă cu viteze foarte mari, subsonice (de ordinul zecilor de metri pe secundă) cu degajare mare şi instantanee de căldură; ba chiar se pare că a avut loc și un fel de detonaţie cu undă de șoc, adică o ardere ultrarapidă.

    În plus, jurnalistul Kamikaze Andrei Manțog a relatat acum câteva zile, pe pagina sa de Facebook, o discuție la care a participat cu o zi înainte de tragedia din Colectiv și care pare a prevesti ce urma să se întâmple în clubul de pe strada Tăbăcarilor. Iată linkul de pe Facebook:

    Disprețuiesc teoriile conspirației. Toți adepții lor îmi par cretini. Vreau doar să vă dezvălui o discuție pe care am avut-o ieri, 29 octombrie, la o masă la care era și un fost lucrător în guvern. Nu contează în ce funcție. Și respectivul spunea:
    – Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.
    – Ă?!
    – Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!
    Am râs. Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni.

    A apărut zilele trecute o teorie a conspiraţiei conform cărei ministrul de interne şi vicepremierul Gabriel Oprea ar fi fost în spatele incendiului de la “Clubul Colectiv”, pentru a abate atenţia de la scandalul cu poliţistul mort din coloana sa oficială. Acum se vede că acea teorie a fost una greşită; ar însemna că Gabriel Oprea s-ar fi sabotat singur!

    Dragi cititori, încă de sâmbătă, 31 octombrie 2015, mi-am exprimat opinia în acest articol – “Masacrul Colectiv”, cel mai mare sacrificiu satanic realizat în România, în preajma Halloween-ului! De vină pot fi forţele oculte Illuminati, dar şi entităţi malefice din alte dimensiuni! – că tragedia din Clubul “Colectiv” n-a fost un accident şi că de vină ar putea fi ori forţele oculte din această lume, ori cele interdimensionale. Acum, după ce observ evenimentele din această ţară îmi este din ce în ce mai clar că totul nu a fost decât un “9/11 românesc”, o conspiraţie pusă la cale din exterior, astfel încât nişte schimbări profunde să aibă loc în ţara noastră, schimbări pe placul Ocultei Mondiale. Şi cred că maleficul miliardar american, George Soroş, nu este străin de toate aceste evenimente, aşa cum spuneam şi în articolul de ieri – Demisia lui Ponta: şi-a vârât din nou coada miliardarul malefic George Soroş în România? Iată şi o propunere de guvernare a ţării, fără politicieni şi partide!

    Cei din Ocultă sunt psihologi şi manipulatori desăvârşiţi. Conştienţi de faptul că populaţia unei ţări poate fi scoasă pe străzi, la revolte, doar ca urmare a unui eveniment tragic, ce implică tragedii umane incredibile, au pus la cale acest “sacrificiu”. Mărturiile tulburătoare a zeci de tineri arşi de vii nu puteau rămâne fără ecou… s-a strâns în mentalul colectiv o emoţie copleşitoare incredibilă, care au declanşat aceste proteste de stradă. E adevărat că există multă corupţie în rândul clasei politice şi că cei de la guvernare meritau să plece, dar oare ei mai plecau fără această puternică scânteie declanşatoare?

    Precum se observă, planul lui George Soroş merge ca pe roate. Urmează ca el să-şi impună un premier care să-i asculte întocmai ordinile… oare ce rău va putea face ţării noastre? În Ucraina, Soroş a declanşat din umbră în 2014 o revoltă care a dus la destrămarea ţării. Aşa se urmăreşte şi în cazul României?

    P.S. Sper să n-am să văd comentarii că, prin această teorie a conspiraţiei, i-aş apăra pe pesedişti sau pe politicieni. Sper… Zău, cred că m-am făcut foarte bine înţeles!

    http://www.lovendal.ro/wp52/tragedia-de-la-clubul-colectiv-un-act-criminal-pus-la-cale-de-oculta-pentru-ca-soros-sa-provoace-revolte-in-tara-se-vrea-destabilizarea-romaniei/

    Apreciat de 1 persoană

  14. stef said, on noiembrie 6, 2015 at 3:28 pm

    Deveghepatriei spune ca se folosesc emitatoare(arme) PSI – Nu e clar daca sunt doar din interior? Daca treaba e proiectata si coordonata din exteriorul tarii vom avea mari surprize… Totusi nu cred ca – „ai nostri”- aveau nevoie la acest moment de mitinguri si scandal…

    Apreciază

  15. stef said, on noiembrie 6, 2015 at 3:31 pm

    Erata : …Totusi cred ca „ai nostri” NU aveau nevoie acum de demonstratii si scandal”

    Apreciază

  16. Remus said, on noiembrie 6, 2015 at 3:38 pm

    Sa revenim la vorbele Sf. Serafim de Sarov: Unde-s necazuri acolo e si mantuire!

    Apreciază

  17. dante said, on noiembrie 6, 2015 at 8:40 pm

    „Afara, afara” striga hoarda feibucista din piata, iar dupa ce oamenii si-au strins bannerul au inceput sa strige „colectiv, colectiv”.
    Ce ar mai fi de spus, ce ar mai fi de facut? Apostazie generala intr-o masa de degenerati, care continua spectacolul satanist, inceput in acel club, in strada.
    A arunca cu pietre in Biserica neamului este insasi un atentat la neamul romanesc.
    Ca un las si fricos, patriarhul Daniel a cedat presiunii strazii si a trimis o echipa operativa de preoti sa cinte ceva la clubul colectiv( Colectiv se numea pe vremea lui Ceasca CAP-ul).
    Acuma nu stiu daca au avut recuzita de la patriarhie, sau au imprumutat ceva cruci de la colectiv, ca doar erau si acolo, e adevarat, erau intoarse si in flacari, dar cred ca o mina dibace le-a intors cum trebuie, iar flacarile le-au stins pompierii….si gata slujba. S-au rugat, la zid, la gard, la aer si la pomi, caci la Dumnezeu nu au cum sa se roage pentru niste satanisti. Sau mai nou ne rugam si pentru Iuda, sau tilharul de pe cruce, cel din stinga, sau pentru sinucigasi si aopstati?
    O sa avem o biserica a strazii, dupa chipul si asemanarea acesteia caci doar sintem in anul 2015. Tovarase Daniel Ciobotea, sfintul Brincoveanu tot asa a cedat in fata amenintarilor turcilor?
    P.S. Am vazut ca e la moda in lume cu rockul si ereticul de papa isi lanseaza un album rock zilele astea. Cred ca danni a primit deja invitatie, iar recuzita o imprumuta de la un club de hard rock.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  18. Saccsiv - Weblog said, on noiembrie 6, 2015 at 9:00 pm

    […] Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA […]

    Apreciază

  19. Dan said, on noiembrie 7, 2015 at 12:41 am

    Biserica lui Hristos este clar atacata. Daca vedem insa doar atacul din exterior, dus prin atei sau satanisti ne trebuie alifie pentru ochi, din cea de care se vorbeste in Apocalipsa cap. 3, in mesajul catre ultima biserica. Biserica este atacata si din interior prin ierarhi orbiti de putere, de patima pantecelui sau …de alte patimi. Preotii sunt prea fricosi pentru a se opune acestor ierarhi, slabiti de teama pierderii unor marunte avantaje materiale.
    Coruptia nu trebuie eliminata doar din politica, ci si din biserica. Coruptia clericilor transforma Biserica intr-o tinta. Patriarhie, scoala de hotie ! Lozinca strigata in piata nu e deloc departe de realitate. Atata timp cat biserica va functiona ca un SRL, nu are nicio sansa de a evita indignarea justificata, mai ales din partea tinerilor . Este inadmisibil ca Biserica sa pretinda bani pentru oficierea slujbelor. „In dar ati luat (Duhul Sfant), in dar sa dati !” a spus Domnul apostolilor.
    Apoi, Catedrala, masinile de lux, hainele cu fir de aur si pietre scumpe, preotii supraponderali … o distanta de ani lumina fata de spiritul bisericii apostolice ! Intoarcerea la smerenie si simplitate este urgent necesara. Da, tinerii sunt dezamagiti de Biserica, si aceasta dezamagire ii impinge in directia opusa. Din pacate cred ca e prea tarziu ca smerirea Bisericii sa se produca din propria initiativa. Vor urma masuri de impozitare care o vor aduce intr-o dependenta din ce in ce mai mare fata de bugetul de stat, iar in aceste conditii in Catedrala se vor tine slujbe Antihristului.

    Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on noiembrie 7, 2015 at 3:01 pm

      Dan,

      Vorbeşti despre atacarea Bisericii şi îmi pare că fix asta faci, într-un moment în care cred că ar trebui să ne delimităm de „strigătul străzii”.
      Ne vorbeşti despre „hainele cu fir de aur si pietre scumpe”… Despre robinetele de aur ale lui Ceauşescu nu ne zici nimic?

      Apreciat de 1 persoană

    • tudorel216 said, on decembrie 1, 2015 at 10:49 am

      Dar tu, „Dane”, cine te crezi sa judeci Biserica lui Hristos?!

      Daca nu stii cine esti, iti spune Scriptura:

      Geneza 49:17 Dan va fi un şarpe pe drum, O năpârcă pe cărare, Muşcând călcâiele calului, Făcând să cadă călăreţul pe spate.

      Iar cuvintele tale de mai sus, intradevar sunt cuvintele unui sarpe…

      Apreciază

  20. […] Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA […]

    Apreciază

  21. […] Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA […]

    Apreciază

    • tudorel216 said, on decembrie 1, 2015 at 10:52 am

      Apocalipsa 16:12 Al şaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare, Eufrat. Şi apa lui a secat, ca să fie pregătită calea împăraţilor care au să vină din Răsărit.

      Si iata cum se implineste proorocia Apocalipsei…

      Apreciază

  22. […] Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA […]

    Apreciază

  23. […] va fi, nu va fi altceva decat tot o inginerie sociala marca George Soros. Nu va alaturati gloatei lepadate de tineri frumosi si liberi ce dau like-uri pe facebook la cani de […]

    Apreciază

  24. tudorel216 said, on decembrie 1, 2015 at 11:01 am

    Cateodata am inspiratia de a desface numele oamenilor in foneme cu sens. Iata ce sensuri descopar in numele lui George Soros: geo = pamant, orge = orgie, sor = sori = stele (ce cad pe pamant…), os + ros = os de ros. Traduse aceste sensuri intr-o fraza ar spune cam asa: George Soros are rolul de a pretati coborarea pe pamant a fiilor lui Satan ce aduc urgie si transforma toata lumea intr-un os de ros pentru ei.
    In rest, recunosc ca il cunosc mai deloc pe George Soros si chiar tindeam sa am o atitudine pozitiva fata de el, pana acum, cand repetarea numelui lui in contexte negative m-a facut sa vreau sa-i analizez sonoritatea numelui. Si nu-mi place deloc peste ce dau si nu cred ca ma insel, deoarece nici un nume nu este intamplator pe lumea aceasta. Bineinteles, ar putea intoarce in bine toata sonoritatea numelui, daca este sau va trece vreodata de partea binelui… Dar are prea multa putere deja si „mai degraba trece camila prin urechile acului decat sa intre un bogat in Imparatia Cerurilor”…

    Apreciază

  25. Viorica Robu said, on ianuarie 16, 2016 at 7:17 pm

    Mulţumesc Saccsiv pentru că ai scris cine a filmat şi postat, adică eu. Am trimis şi presei filmarea atunci, dar Active News a publicat-o şi nu a specificat cine a filmat, iar tot ei au postat şi pe You Tube filmarea mea, în numele lor, pe 7 noiembrie 2015. Dar pe pagina mea de Facebook se vede că eu am postat pe 5 noiembrie 2015, iar ei pe 7, după mine. Probabil o să o postez şi eu pe You Tube. Nu de alta, dar nu au riscat ei să fie bătuţi în ziua aceea la Piaţa Universităţii, nu era presa acolo. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-au supărat oamenii aceia că filmam, erau nervoşi, îi certau pe cei cu afişul. Filmarea mea a apărut şi pe Gânduri din Ierusalim pe 7 noiembrie 2015, sub titlul „Piața Universității: Icoana lui Iisus Hristos și un mesaj biblic, HUIDUITE de mulțime”, având ca sursă menţionată pe cei de la Active News, care publicaseră filmarea tot pe 7 noiembrie 2015, sub titlul: „Imaginile care demonstrează de ce protestele de azi nu au nimic în comun cu Piața Universității 1990”. Doamne ajută.

    Apreciază

  26. Viorica Robu said, on ianuarie 16, 2016 at 7:26 pm

    Mulţumesc Saccsiv pentru că ai scris cine a filmat şi postat, adică eu, Viorica Robu. Am trimis şi presei filmarea atunci, dar Active News a publicat-o şi nu a specificat cine a filmat, iar tot ei au postat şi pe You Tube filmarea mea, în numele lor, pe 7 noiembrie 2015. Dar pe pagina mea de Facebook se vede că eu am filmat şi postat pe 5 noiembrie 2015, iar ei pe 7, după mine. Probabil o să o postez şi eu pe You Tube. Nu de alta, dar nu au riscat ei să fie bătuţi în ziua aceea la Piaţa Universităţii, nu era presa acolo. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-au supărat oamenii aceia că filmam, erau nervoşi, îi certau pe cei cu afişul. Filmarea mea a apărut şi pe Gânduri din Ierusalim pe 7 noiembrie 2015, sub titlul „Piața Universității: Icoana lui Iisus Hristos și un mesaj biblic, HUIDUITE de mulțime”, având ca sursă menţionată pe cei de la Active News, care publicaseră filmarea tot pe 7 noiembrie 2015, sub titlul: „Imaginile care demonstrează de ce protestele de azi nu au nimic în comun cu Piața Universității 1990”. Doamne ajută.

    Apreciază

  27. […] Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA […]

    Apreciază

  28. […] Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA […]

    Apreciază

  29. […] Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.