SACCSIV – blog ortodox

PROFETIA SE IMPLINESTE ACUM? Sa ne amintim ce spunea Pustnicul Zosima: MACEL IN ORASE si MARE VARSARE DE SANGE in Romania

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 6, 2015

   Va amintiti?

PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in Romania?

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”

Trebuia sa fie in 2011 dar pustnici, mari duhovnici si mireni nestiuti de nimeni s-au rugat, si precum la Ninive, distrugerea se parea ca ne-a ocolit.

Dar prostanacii radeau: “Ati vazut ca n-a fost nimic in 2011? O sa fie bine si in viitor.”

Intre timp insa norodul nu s-a intors la Domnul, lepadarea s-a tot intins ca o plaga, marii rugatori s-au urcat la Domnul unul cate unul si iata-ne la finele anulul 2015 …

Cum stam? Pai stam asa: ceva ce seamana din ce in ce mai mult cu o revolutie umple de cateva zile marile orase ale tarii. Sunt aceste mitinguri altfel fata de cele din trecut? Din nefericire da:

Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA

Si sunt altfel caci au un fundament teribil:

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

Si sunt altfel si pentru ca, spre deosebire de alte dati, maleficul a dat navala, hranit fiind parca din jertfa de la “Colectiv”. Un malefic ce tine de razboiul nevazut, de draci in intelesul cel mai strict al cuvantului.

Din pacate s-a ajuns aici in primul rand din cauza directivelor nefericitului Patriarh Daniel, ce a ordonat daramarea tocmai a sigurelor ziduri de aparare:

PATRIARHUL SATANIC interzice citirea in biserici a Molitfelor Sfantului Vasile cel Mare la inceput de an …

Preotii au fost atentionati prin SMS ca nu au voie sa mai citeasca moliftele Sfantului Vasile cel Mare … De ce atata stradanie?

Adica pentru ca a facut voia prietenilor sai masoni. Il vor scapa oare masonii de furia gloatelor lepadate? Sau va intelege si el sensul real al cuvantului SACRIFICABIL?

Ce e de facut?

RUGACIUNE! Doar bunul Dumnezeu ne mai scapa de ceea ce au de gand diavolii si marionetele lor sa faca. Caci nu se potolesc.

Iar pe 1 decembrie vor s-o faca si mai lata:

https://www.facebook.com/events/1657795657808954/

Cred ca-i inutil sa mai dezvolt motivele pentru care ortodocsii nu trebuie sa participle nici la acel miting.

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. CorneliuS said, on noiembrie 6, 2015 at 4:25 pm

    Se pare ca au venit vremurile tulburi pentru noi. Suntem atacati prin toate mijloacele si nu stim cum sa reactionam.Ne rugam doar sa rezistam dar oare e deajuns ? Vom sta cu manile incrucisate sa ne ucida? Pentru-ca tare mi-e teama ca la asa ceva se va ajunge. Stau si ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa rezist si sa il urmez indiferent de ce s-ar intampla dar pe langa lupta din strada se mai da o lupta,aceea din sufletul nostru de parinti. Ce vom face cand ne vor ataca copii,mamele,tatii,fratii surorile vom sta si ii vom lasa prada lor ? Oare Dumnezeu ne va pedepsi daca atunci vom pune mana pe arme sa ne aparam credinta familia si pe noi insine ? Dumnezeu ne-a dat viata si trebuie sa o pretuim si sa o aparam.

    Apreciat de 2 persoane

    • auditus said, on noiembrie 6, 2015 at 7:00 pm

      Apreciază

    • Stejar said, on noiembrie 8, 2015 at 9:54 pm

      Ne vom apara, frate Cornelius ! Asa cum am facut intotdeauna: cu prapurii, Crucea si preotii in frunte si cu topoarele in maini !
      Ca sa citez pe unul drag lor, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing fields…We shall never surrender !!!

      Apreciază

  2. isa said, on noiembrie 6, 2015 at 4:26 pm

    In jud. Constanta se citesc moliftele Sf. Vasile. Si chiar de catre arhiepiscopul Tomisului – IPS Teodosie. Confirm acest lucru intrucat am fost de fata, s-a intamplat cand a avut loc hramul bisericii din cartier si dumnealui a oficiat Sfanta Liturghie.

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 6, 2015 at 8:39 pm

      isa

      CINSTE lui IPS Teodosie ! AXIOS !

      Apreciază

    • Carmen said, on noiembrie 6, 2015 at 11:51 pm

      si eu am participat la liturghie. de Boboteaza parca si tot asa IPS Teodosie la sfarsit a citit Moliftele Sfantului Vasile.

      Apreciază

  3. Radu Humor said, on noiembrie 6, 2015 at 5:50 pm

    „Manipularea este o tehnică prin care se urmărește acreditarea unor imagini false sau cu elemente eronate, prin filtrarea tendenţioasă a informaţiilor, prin omiterea aspectelor esenţiale și accentuarea amănuntelor, prin decontextualizarea faptelor relatate. Oricât de mult aţi vrea să vă hrăniţi artificial speranţele, ceea ce se întâmplă zilele acestea în stradă este doar o manipulare ordinară, adică obișnuită, a unor nemulţumiri legitime și acumulate în timp, pe fondul unei puternice emoţii colective. Cine știe cum se face, pregătește din timp terenul, așteaptă contextul și profită de el.

    Tehnicile de manipulare sunt redarea conștient falsificată sau trunchiată a unor evenimentre, ascunderea până la voalare a surselor de informare.

    Mass-media este instrumentul ales cu precădere pentru a manipula. Are o capacitate mare de diseminare a informaţiilor, este rapidă în răspândirea „zvonurilor” și reprezintă o autoritate („a patra putere în stat”). Atacul la imaginea Bisericii s-a făcut prin presă, dozat și calculat, și a atins apogeul într-un moment propice, cel în care oamenii se clătinau, loviţi de o tragedie. Inducerea vinovăţiei către Patriarh și BOR nu este deloc întâmplătoare. Este parte a unei îndelungi campanii de discreditare a Bisericii, dusă de către unele instituţii media. Deloc întâmplător, ele sunt și cele care au apăsat acum pedala de acceleraţie, după ce și-au încărcat remorcile cu rătăciţii pe care i-au cules, în drumul lor.”

    Apreciază

  4. petru said, on noiembrie 6, 2015 at 5:52 pm

    Si daca va fi varsare de sange vor da vina tot pe Biserica? atunci vor vedea cine si ce are ceva impotriva acestei natiuni

    Apreciază

  5. RomeoB said, on noiembrie 6, 2015 at 6:00 pm

    Daca icoanele (si nu punctual PF Daniel sau Teoctist) sunt hulite si alungate din centrele oraselor, ATUNCI DUMNEZEU E ALUNGAT. Satana va ocupa golul lasat, si se deschide larg posibilitatea baii de sange profetita de cativa siashtri din Moldova, a se intampla in 2011.

    In momentul de fata Hristos, care oferea pacea lumii a fost alungat din Piata Universitatii. Au ramas doar crucile; vor fi ele suficiente pt a opri baia de sange. Centrele celorlalte mari orase, planificate a fi campuri de bataie cu multi morti au cruci ?

    In momentul de fata exista premize duhovnicesti pt o dezlanture a fortelor satanice la Piata Universitatii !

    ARTIZANII MACELULUI STIU TEOLOGIE SPRE DEOSEBIRE DE SATANISTII BOLSEVICI ! CUM AVERTIZA PARINTELE IUSTIN PARVU !

    Apreciază

  6. ilie said, on noiembrie 6, 2015 at 7:23 pm

    am tot respectul pentru stalpii adevarati ai ortodoxiei. incepand cu parintele Iustin si altii.

    sunt curios ce parere aveti despre averile mai marilor BOR. priviti masinile in care se plimba. sute de mii de euro.. ce parere aveti despre taxele pe care le plateste fiecare popa din parohia lui, propopopilor sau superiorilor din BOR. .
    nu dai bani mai sus te muta din parohie.. de ce nu vorbiti despre asta?

    Saccsiv de ce nu spui nimic despre asta? e usor sa vorbesti de gloata. paiul din ochii altora, dar barna?
    de ce nu indemni credinciosii la Adevar? de ce nu mai merge lumea la biserica? lumea nu e proasta.
    cum sa mearga un om sarac sa dea din putinul lui la popa, cand popa da totul mai sus? si isi opreste partea lui? avea nevoie Iisus de bani?

    oare IIsus avea nevoie de palate? de aur pe haine?

    Adevarul Saccsiv, adevarul.

    http://morometia.ro/ofcr/clerici/preoti-inavutiti/masini-lux-preoti/
    http://stepanadrian.ro/ce-masini-isi-mai-cumpara-preotii-bor/

    sper sa publici articolul acesta, sper sa faci un post intreg cu neghina din gradina noastra.
    crezi ca IIsus nu vede?

    Doamne ajuta.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 6, 2015 at 7:42 pm

      ilie

      Prietene, esti sigur ca nu am scris?

      Un singur exemplu, caci tot zici de masini:

      FOTO: Cu ce masini se plimba ierarhii …

      https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/05/foto-cu-ce-masini-se-plimba-ierarhii/

      Dar am scris foarte multe alte articole.

      Nu esti cititor al blogului, caci altfel stiai. Gresesc daca presupun ca esti din piata?

      Apreciază

    • el said, on noiembrie 6, 2015 at 8:48 pm

      ilie

      te-a trimis si pe tine dracul sa dai cu pietre in Biserica?
      daca ai fii credincios fiu al Bisericii NU te-ai impiedica de pacatele lumesti ale clerului ci ai urma lui Hristos fara sa vezi paiul din ochiul altuia.ce te impiedica sa te duci la Biserica masina din crtea unui celric mai lumesc? esti tu mai bun duhovnicste ca el? du-te la preotii ( si sunt inca MULTI Slava Domnului !) care smerit si in Adevar slujesc lui Hristos si calauzesc poporul binecredincios, sau pe aia NU ii vezi?

      pentru aceste pacate ale lor ei vor da socoteala la fel si tu daca te ratacesti de Hristos si urmezi marelui val de inselati manati de draci in toate partile

      Apreciază

  7. Claudia said, on noiembrie 6, 2015 at 8:11 pm

    Noua Ordine Mondiala: Viitorul in doua minute: https://www.youtube.com/watch?v=aAiWChWWadQ

    Apreciază

  8. Yogy TheBear said, on noiembrie 6, 2015 at 8:36 pm

    Am fost la protestele de la mine din oras …. Si ce am vazut m-a inspaimantat !!!
    Multe de zis … M-am luat la vorba cu uni ce pareau organizatori cand era inca putina lume ….
    Niste idei ce sunt deadreptul comuniste !!!!!!!!!
    Aceste proteste nu sunt mari in realitate , la mine au fost (in Timisoara) in jur de 200 de oameni , nici la Bucuresti daca stam sa ne gandim nu sunt multi comparativ cu populatia orasului !!! Oricum aceste grupuri (nucleee dure) sunt de natura anrhica , comunista , anti sistem , utopice !!! Nu o zic ei in clar , dar pt un om informat este cat se poate de clar !
    Povestesc cateva intamplari deale mele .:
    In mijlocul pietei erau lumanari si flori pt victime , si toata lumea statea in jurul lumanarilor … Desigur eu eram o voce contra … si ziceau ca ma cert si una alta …vine unu la mine si imi zice ca daca vreau sa ma cert sa nu o fac langa lumanarile pt victime si sa plec mai incolo…. Pai ei de ce fac politica atuncea ??? Desigur l-am intrebat daca in tara asta am dreptul sa stau in strada unde vreau eu…el a zis da si imediat i-am intors spatele si am stat acolo unde stateam .
    Alta faza a fost cu un mosulet imbracat bine care a venit a luat niste poze rapide pe furis (nu zicea nimica ) , si ascundea mereu camera in buzunar .
    Desigur organizatorii … un actor care era de o nesimtire si avea o voce si un discurs … Pai zicea una buna si se contrazicea prin fapte dupa 2 minute .
    Zicea asta despre colectivul in care exista iubire … I-am spus ca nu sunt deacord … A zis sa raman ca ma convinge dupa (era lume) , am zis ca vreau sa ma convinga cu lumea toata de fata … nu a vrut ….I-am zis ca nu vreau sa fac parte din colectiv …A zissa plec de tot ..

    Apreciază

    • Riko said, on noiembrie 6, 2015 at 11:58 pm

      Mai bine nu-ti fa probleme cu ei. Oamenii nu stiu ce vor, in perioada asta oricine vrea sa profite poate cu cea mai mare usurinta, facebook. Nici nu e necesar sa iesi in strada. Orice spui cu cuvinte poetice are lipici. Dar mai bine sa nu ne implicam pe cat de mult posibil, sau daca o facem sa fie in mod profesionist. De exemplu un post care sa compare catedrala cu arena nationala, cu date concrete si corecte. Am vazut pe cineva ca a comentat la o stire cu preotul Aldea, despre mesajul Goodbye to Gravity, in care a spus „are pe dracu” mai avea si o poza cu o manastire. Dupa asta toata lumea i-a sarit in cap. Mai bine decat sa te bagi in seama si sa iasa rau pentru ortodoxie, mai bine taci, sau vorbest intr-un mod cat mai intelectual.
      Nu ne pasa ce zice lumea de noi personal dar, tragem ortodoxia in jos, find un fel de reprezentanti ai ei acum.
      Logic dupa cum se prezinta situatia in prezent, nu cred ca se va ajunge la violenta, si pana la urma vor fi pusi la conducere subordonatii masoneriei, cu ONG-urile lor, medici, directori de institutii sau alte persoane mai putin publice. Dar ma cam tulbura faptul ca au avut loc sacrificii umane, si ca totul a inceput din ziua de halloween. BOR este prea agresat zilele astea, parca toata ura fata de politicieni sa intors impotriva BOR. Ei ne considera niste prosti din pestera daca zicem ca suntem ortodocsi si ca credem in Dumnezeu.
      Frumoasa poza cu Lain.

      Apreciat de 1 persoană

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 7, 2015 at 11:25 am

        Nu pot sa cred !!!! Dintre toate siturile pe care scriu tocmai aicea a stiut cineva (prima persoana) cine ii in poza !!!!
        Ai vazut deci Serial Experiments Lain !!!?? Te uiti la anime-uri !?

        Legat de proteste ; am mai fost o data , pe la 11 seara ieri … dar nu m-am mai bagat in vorba ca erau cu megafoane , mai rdicali si mai putini ,nucleul dur … Cea ce m-a socat imens a fost cand s-au dus la lumanari sa se roage.. Si culmea liderul cu megafonul a inceput cu : „Doamne colectiv…” S-au rugat la colectiv !!! Nici macar nu au spus o rugaciune crestina !!!!

        Apreciază

      • Riko said, on noiembrie 7, 2015 at 1:53 pm

        Da, m-am uitat, stiu ca nu prea sunt apreciate, dar eu la varsta de aproape 19 ani in loc sa ies cu prietenii la o bere, stau in casa si ma uit la animeuri. Am avut o viata zbuciumata si nu ma puteam integra in societate, dar animeurile m-au ajutat sa invat cum sa ma comport si sa vorbesc in orice situatie si sa trec peste diferite probleme.

        Apreciat de 1 persoană

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 7, 2015 at 2:40 pm

        Pe acolo sunt si eu…. Am invatat multe din animeuri si am inteles multe despre viata !!
        Desi suntem pe un site orthodox , si poate ca uni ar blama animeurile … pe mine m-au ajutat mult in viata .
        Pe fb sunt tot la fel numele , daca vrei sa vorbim

        Apreciază

      • Riko said, on noiembrie 7, 2015 at 5:10 pm

        As fi onorat 🙂

        Apreciază

  9. JE said, on noiembrie 6, 2015 at 8:50 pm

    Asa e ca o data cu inceperea „protestelor” astfel de stiri trec neobservate?
    – Miliardarul Soros isi dezvaluie planurile: „UE trebuie sa accepte 1 MILION de refugiati ANUAL”
    http://bit.ly/1OtFNOl

    – German Media and politicians say Merkel’s open borders will result in a civil war
    http://bit.ly/1S3DteP

    https://refugeeresettlementwatch.wordpress.com/category/europe/
    https://themuslimissue.wordpress.com/
    http://www.gatestoneinstitute.org/

    Harta (full) a imigrantilor. Pagina oficiala:
    http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe/

    Total „azilanti” in Romania 5470. Doar ccei care au venit din 2012 pana azi.
    Veniti majoritar din:
    Siria – 2330
    Algeria – 605
    Maroc – 356
    Irac – 469
    Iran – 120

    Mai sunt ceva veniti si de prin Somalia, Sudan, Nigeria, Camerun, dar din Turcia, Egipt, Libia, Georgia.

    Apreciază

  10. carlos said, on noiembrie 6, 2015 at 9:34 pm

    Apreciază

  11. john said, on noiembrie 6, 2015 at 9:39 pm

    Aseara si alalta-seara,in Sibiu,nu ma gandeam ca se va ajunge aici..
    Coloana de manifestanți în fața preoților: ”Vrem spitale, nu catedrale!”
    Alalta-seară au existat două momente în care cei 3000 de sibieni care au ieșit în stradă au interacționat cu oamenii Bisericii. În fața Catedralei Mitropolitane, o parte dintre ei au îngenunchiat în momentul în care la microfon, părintele Necula a rostit ”Tatăl Nostru”, în timp ce alții au huiduit.

    Daniel,Daniel ia-te dupa Viorel(frumoase scandari)

    Apreciază

    • mihai said, on noiembrie 7, 2015 at 3:30 am

      John frate, trebuia sa te astepti deoarece in ardeal inclusiv in jud sibiu ponderea sectarilor si ereticilor este mare acestora adaugindulise atei si ortodocsi decat cu numele

      Apreciază

  12. ORTODOXIE said, on noiembrie 6, 2015 at 10:08 pm

    Cu iertare! Aveti idee de ce administratorul site-ului apologeticum.ro spune in ultimul articol: „Să fim majoritari și în stradă!”??????

    Care este interesul?

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 6, 2015 at 10:38 pm

      ORTODOXIE

      lasa-l saracul, roaga-te pentru el ca greseste, sa i se deschida ochii mintii…. vorbeste prostii, l-aluat valul si pe el, sa speram ca-si va reveni….

      Apreciază

  13. ORTODOXIE said, on noiembrie 6, 2015 at 11:02 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciat de 1 persoană

  14. Rusu said, on noiembrie 7, 2015 at 2:13 am

    Ce combinație!
    A ars o bombă de club,o dărăpănătură plină de batjocoritori ai Sf Cruci şi Hristos si toata lumea a sarit pe Ponta dar pâna la urmă s a ajuns la concluzia că e de vină Biserica si patriarhul.
    Mare dreptate a avut Petre Țuțea când a zis că a facut puşcarie pt. Un popor de proşti!

    Apreciat de 2 persoane

  15. Gabriel M. said, on noiembrie 7, 2015 at 8:05 am

    Deci nu pot sa cred ce spune preotul Necula. Nu pot sa imi imaginez asa ceva. E prea mult.

    La primul concert rock, voi fi alături de tineri, în sutană și cu crucea la gât

    http://www.realitatea.net/la-primul-concert-rock-voi-fi-alaturi-de-tineri-in-sutana-i-cu-crucea-la-gat_1825649.html#ixzz3qmbzzRoL

    Apreciază

    • Mirela said, on noiembrie 7, 2015 at 4:53 pm

      Spune ceva şi mai rău preotul Necula: Este o muzică pe care o ascult uneori (se referă la rock) și care mă liniștește!!!
      „Muzica” rock îl LINIŞTEŞTE pe un preot al lui Dumnezeu? Asta e isihia? Dar rugăciunea, scrierile Sfinţilor Părinţi ce efecte au asupra lui?
      Oare crede în frăţia cu dracul din vorba cu puntea? Ţine să placă mai mult protestatarilor decât lui Dumnezeu?
      Ce hal de declaratie!!!

      Apreciază

  16. Nimbus said, on noiembrie 7, 2015 at 9:52 am

    nu stiu cat sunt de reale informatiile despre Daniel dar trebuiesc verificate de cei ce au mai multe surse:

    http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/patriarhul-daniel–a-hotar%C3%82t-sa-se-retrag_612023.html

    http://www.comisarul.ro/politic/serviciile-ne-spun-ca-viitorul-patriarh-este-omul-_613613.html

    Apreciază

  17. Mirela said, on noiembrie 7, 2015 at 5:17 pm

    Părerea mea este că, dacă într-adevăr patriarhul Daniel a hotărât să se retragă, acest fapt nu e cauzat de presiunea protestatarilor, ci de ceva mult mai grav. Fie i s-a impus de către forţele oculte care l-au sprijinit până acum, fie are informaţii că urmează ceva foarte negativ.
    Patriarhul e o mână forte, nu se speria el de nişte bezmetici care au schimbat clubul cu strada, la „sugestia” unor structuri de care nici el nu e străin. În plus, câtă vreme îşi doreşte titlul de ctitor al catedralei (ceea ce presupune terminarea ei), nu cred că ar părăsi tronul patriarhal înainte de sfinţire decât din pricini de viaţă şi de moarte.

    Apreciază

  18. preotul said, on noiembrie 7, 2015 at 8:33 pm

    Acesti preoti Vulcanescu , Aldea si Necula lovesc ortodoxia sub masca marturisirii ei. Vulcanescu se declara antiecumenist dar face Liturghie pentru rokeri. Necula teologhiseste pe muzica rok ca papa Paul 2, iar Aldea sa dus pe mormantul parintelui Iustin sa aiba autoritate in a-si lansa ideile prostesti. LUPI IMBRACATI IN PIELE DE OAIE.

    Apreciază

  19. tudorel216 said, on decembrie 1, 2015 at 11:13 am

    Sacsiv, apreciez mult cele ce spui, dar dezaprob total faptul ca il ataci pe Patriarh! Daca esti cu adevarat crestin si crezi in Dumnezeu, iti vei da seama de ce gresesti si nu vei mai face asa ceva pe viitor! Daca nu, ca-ti dai sau nu seama, esti si domnia ta tot un „Dan”…
    Si ce diferenta este intre unul care ataca un soldat si unul care il ataca pe conducatorul ostirii? Cel din urma este vadit mult mai periculos!

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 1, 2015 at 1:21 pm

      tudorel216

      Da-mi un exemplu in care l-am criticat.

      Apreciază

      • P.M. said, on aprilie 26, 2020 at 2:13 pm

        @@@tudorel216 așteptãm linkul cu dovezile informațiilor aruncate aiurea;sunt aproximativ 5 ani de atunci și tot asteptãm

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.