SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Fetita de 9 ani a ORBIT si PARALIZAT dupa VACCINARE

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 4, 2015

Iata si comentariul cititorului Sită Deasă postat la articolul MERCUR in VACCINUL anti gripal:

Sursa: http://www.natural.news/2015-11-03-9-year-old-texas-girl-paralyzed-and-blinded-two-days-after-receiving-flu-shot.html

Brianna Browning, eleva in clasa a 4-a, era “perfect sanatoasa”, inainte de a fi injectata cu un vaccin antigripal la scoala. Acum, ea este paralizata de la brau in jos si complet oarba. Simptomele ei au inceput la aproximativ opt ore dupa ce a facut vaccinul, atunci cand fata a inceput sa aiba varsaturi abundente, care au continuat in ziua urmatoare.

Brianna a primit vaccinarea joi, iar peste doua zile, sambata, ea era paralizata de la brau in jos. Medicii au diagnosticat-o pe fetita cu encefalomielita diseminata acuta, care este cunoscuta a fi declansata de vaccinuri. Nu este clar ce tip de vaccin antigripal a primit fata.

Iata reportajul KTRK:

O familie din regiunea Galveston este convinsa ca fiica lor a suferit o reactie rara la vaccinul antigripal. Brianna Browning, in varsta de 9 ani, se afla in spital din 17 octombrie. Parintii ei spun ca fata era sanatoasa, dar apoi, a paralizat si si-a pierdut vederea.

“E oribil. Ne omoara”, a declarat Johnny Alexander, tatal vitreg al fetei. Eleva din clasa a 4-a iubea sa sara si sa se joace in nisip, iar dupa ce a facut un vaccin antigripal la scoala ei, pe 15 octombrie 2015, sanatatea ei s-a deteriorat. “Stim din strafundul inimilor noastre ca acest vaccin gripal i-a facut rau. Opt ore mai tarziu, ea a avut varsaturi abundente, iar sambata, ea era paralizat de la brau in jos si oarba”, a declarat Brenda Faulk, mama Briannei.

Brianna se afla in prezent la Spitalul de Copii din Texas. Medicii inca nu stiu ce s-a intamplat sau de ce, dar parintii sunt convinsi ca totul are legatura cu vaccinul antigripal.

   Comentariu saccsiv:

   Iata si o alta fetita:

   De altfel internetul e plin de astfel de filmulete cu efectele groaznice ale vaccinarii.

Cititi va rog si:

Daca iti iubesti copiii, nu-i vaccina. Risti sa-i mai vezi apoi doar in fotografii …

 

Reclame

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. picasso said, on noiembrie 4, 2015 at 6:57 pm

  Nu pot să uit mesajul Ramonei Ursu pe când era redactor şef adjunct la Adevărul de seară, mesaj făcut public de Victor Ciutacu:
  Va propun sa facem toti, acolo unde avem cazuri similare, materiale cu scandaluri in care au fost implicati preoti. Ideal este sa fie scandaluri sexuale, dar putem baga si altfel de lucrui: batai intre popi, injuraturi, talharii, etc.
  Punem materialele pe site, cu fotogalerii, video, inregistrari audio…ce aveti voi… si va linkuiti toti la materialele facute de ADS Bucuresti despre scandalul homosexual cu minori de la Patriarhie – popa Irineu.

  http://www.george-damian.ro/biserica-ortodoxa-sub-asediu-o-campanie-bazata-pe-minciuni-si-dezinformari-4319.html

  Apreciază

 2. valentin said, on noiembrie 4, 2015 at 6:58 pm

  GENOCIDUL PRIN VACCINARE de Ioan Vlăducă

  Încă din 1980 au APĂRUT serioase și JUSTIFICATE ÎNDOIELI în privința utilității acestor vaccinuri, precum și DOVEZI CLARE ale efectelor NEGATIVE.
  Pediatrul america R.S. Mendelson a avut curajul să atragă atenția în cadrul unei emisiuni televizate și printr-o carte de mare succes asupra faptului că NU EXISTĂ dovezi științifice CONVINGĂTOARE ale EFICIENȚEI vaccinurilor. În SUA, în anul 1996, în grupa de vârstă 0-1 an au fost înregistrate 54 de cazuri de hepatită B și 1080 cazuri de REACȚII ADVERSE după vaccinul împotriva acestei boli, dintre care 47 de decese. Aceasta arată foarte clar că VACCINAREA NU ESTE JUSTIFICATĂ.
  În urma vaccinării la copii s-a observat: efecte adverse ușoare: febră, crize de plâns, inapetență, reacții cutanate; EFECTE ADVERSE GRAVE: convulsii, crize de tip epileptic, meningită, encefalită, afazie, necroliză epidermică toxică, diabet, tulburări de coagulare a sângelui, inflamații ale nervilor periferici, boli autoimune. În anul 1971 s-a descoperit faptul că vaccinarea POATE MODIFICA structura genetică a omului.
  Părinților NU li se spune NIMIC din toate acestea.
  Adevărații oameni de știință au ajuns la următoarea concluzie: „Vaccinările sunt o insultă fiziologică, pentru că reprezintă o inoculare FORȚATĂ a unor colonii de VIRUȘI și BACTERII într-un organism care poate NU este PREGĂTIT să ÎNFUNTE un asemenea ATAC”. În multe cazuri VACCINĂRILE AU PRODUS SCĂDEREA IMUNITĂȚII, lăsând organismul PRADĂ BACTERIILOR.
  În 2009, sistemul oficial a desfășurat o campanie de (dez-)informare, prezentând Gardasilul ca vaccin pentru prevenirea cancerului de col uterin. În realitate, acest vaccin conține polisorbat 80, o substanță care poate cauza STERILITATE și poate DECLANȘA BOLI autoimune, alergii SEVERE și chiar CANCER. Tot în anul 2009, sistemul oficial a creat mare panică declarând „pandemie de gripă porcină cu alertă de gradul 6”. Se cunoaște faptul că agentul patogen, virusul A H1N1, este o CREAȚIE de LABORATOR iar gripa este de gravitate medie, multe cazuri vindecându-se spontan. Gripa porcină este un PRETEXT pentru vaccinarea obligatorie a populației. Fondurile de care beneficiază producătorul vaccinului – 3000 miliarde de euro. La ora actuală EXISTĂ studii științifice SERIOASE care ACUZĂ VACCINĂRILE de PRODUCEREA sindromului imuno-DEFICIENȚĂ dobândită (SIDA). Același sistem oficial care a PROVOCAT SIDA slăbind SISTEMUL IMUNITAR al oamenilor prin VACCINURI, a născocit și rezolvarea problemei. „Remediul” se numește AZT. Cercetările științifice serioase au arătat că AZT SLĂBEȘTE sistemul imunitar, GRĂBIND astfel DECESUL bolnavilor de SIDA.
  PROGRAMUL NAȚIONAL de VACCINARE – ABUZURI și MANIPULARE

  NU trebuie să fii specialist ca SĂ ÎNȚELEGI despre vaccinuri că SUNT EXTREM de PERICULOASE și că SUNT INEFICIENTE. Sunt de asemenea integrate în programul mondial de reducere a populației, atât ca număr cât și drept calitate. De când am aflat toate acestea din surse și argumente credibile, am REFUZAT ORICE VACCIN pentru mine, copiii mei și familia mea. Am semnat că refuz pe proprie răspundere, fără să clipesc. În România vaccinurile NU SUNT OBLIGATORII. Ei nu te pot vaccina pe tine sau pe copiii tăi decât cerându-ți acordul. TU POȚI să le specifici că opțiunea ta informată este SĂ NU ACCEPȚI VACCINURILE. TU ești stăpân pe tine și pe trupul copiilor tăi și RĂSPUNZĂTOR pentru asta în fața lui Dumnezeu, iar dacă noi NU vrem să-i vaccinăm NU pot face NIMIC LEGAL ÎMPOTRIVA acestei decizii. Sănătatea este o stare de echilibru și nu vine din flacoane și fiole. Vaccinul PRODUCE un DEZECHILIBRU temporar cu REPERCUSIUNI TERIBILE pe termen LUNG. De aceea ESTE NECESARĂ o BUNĂ INFORMARE ÎNAINTEA unei decizii. Știu multe familii care au luat această decizie și o RESPECTĂ cu mult curaj. Probleme au întâmpinat la înscrierea în grădinițe și școli, dar le-au depășit în final. Există și un vaccin ce-l recomandă gravidelor, un antitetanos, care Nu e necesar, în plus vaccinările la gravide pot DUCE la DIVERSE BOLI la copiii lor nenăscuți(boli autoimune, psihice, neurologice etc.) Schema programului național de vaccinări se aplică FĂRĂ INFORMAREA părinților PRIVIND RISCURILE, de multe ori cu presiuni din partea medicilor, FĂRĂ SĂ FIE INFORMAȚI că ei, părinții, sunt FACTORUL de decizie, FĂRĂ a URMĂRI REACȚIILE ADVERSE sau a le despăgubi. Schema este așa: Primele 24 de ore 1 vaccin(hep B); 4-7 zile 1 vaccin(BCG); 2 luni 5 vaccinuri (D,T,P, Hep B, VPO); 4 luni 4 vaccinuri (D,T,P, VPO); 12-15 luni – 3 vaccinuri (R,R,O); 30-35 luni – 3 vaccinuri (D, T, P); 7ani(în cls. 1) 5 vaccinuri(D,T,R,R,O); 9 ani(în cls. a 3-a) 1 vaccin (VPO); 14 ani(în cls.7) 3 vaccinuri (D,T,Rub); 18 ani(în cls.12) 1 vaccin (Hep B).
  Mi se pare monstruos ca unui copilaș de la naștere până la 3 ani să-i fie făcute 26 DE VACCINURI, până în clasa a 2-a 31 de vaccinuri, iar până în clasa a 12-a, în total 36 de vaccinuri.
  Cel mai monstruos mi se pare numărul de 5 vaccinuri făcute tuturor copiilor de doar DOUĂ LUNI, lucru care îl obligă pe bietul copilaș să-și STOARCĂ sistemul IMUNITAR de resurse ca și când ar avea 5 boli odată. Numărul de 26 de vaccinuri făcute până la vârsta de 3 ani mi se pare la fel de ÎNGROZITOR, cu atât mai mult cu cât există voci avizate în lumea medicală care NU RECOMANDĂ(ba chiar INTERZIC) utilizarea vaccinurilor înainte de vârsta de 2 ani, când sistemul imunitar NU este MATURIZAT. Prin urmare NU este recomadabil să-ți EXPUI copilul la aceste furtuni imunitare numite vaccinări în masă, care de-a lungul timpului și-au ARĂTAT atât INEFICIENȚA, cât și NOCIVITATEA.

  Vizioneaza film îngerul digital 1 și 2
  dă mai departe dacă vrei să ai parte de bunătate (xerox)
  Ce trebuie să facă un părinte care NU dorește să-i fie vaccinat copilul

  Părinții pot completa modelul de declarație anexat (vezi anexa) pe care să îl depună la secretariatul instituției, insistând pentru o confirmare a primirii acestuia (un număr de înregistrare). Acesta ar trebui să fie de ajuns. Dacă metoda de mai sus nu dă roade, părinții pot încerca următoarele : Să ceară de la DSP (Direcția de Sănătate Publică) locală o adresă din care să rezulte că vaccinarea NU este obligatorie și să o prezinte medicului sau directorului; Să solicite directorului sau medicului să recunoască în scris faptul că procedura de vaccinare este ineficientă (refuzul de a primi un copil nevaccinat într-o comunitate de vaccinați înseamnă, implicit, că vaccinurile nu au efect). În caz extrem când copilul nu este acceptat la înscrierea la școală/grădiniță/creșă pe motiv că nu este vaccinat; Să solicite conducerii unității decizia scrisă, însoțită de motivarea în fapt și de temeiurile legale.
  CONCLUZII: Orice pacient are dreptul de a REFUZA un tratament sau o procedură medicală, INCLUSIV Vaccinarea; Orice tratament sau procedură medicală, inclusiv vaccinarea, se pot acorda unui copil numai după ce s-a obținut consimțământul părintelui/tutorelui. VEZI PE VERSO

  ANEXA
  DECLARAȚIE DE REFUZ A VACCINĂRII
  DECLARAȚIE

  Subsemnații ……………………………………….. , născută la ……………………, domiciliată în …………………………………. , CNP: ……………………………………..
  ȘI ………………………………………………….. , născut la ……………………, domiciliat în …………………………. , CNP: …………………………………………….
  ÎN CALITATE de părinți ai copilului ………………………………………………
  elev la școala dumneavoastră, fiind deplin informați asupra riscurilor administrării, cât și neadministrării vaccinurilor asupra copilului nostru declarăm pe propria răspundere că NU SUNTEM DE ACORD cu administrarea asupra acestuia a vaccinului ……………………….. / a niciunui vaccin.
  Refuzul nostru expres, astfel exprimat în scris, este un drept conferit în baza următoarelor legi: Art. 22, 23, 26, 34 din Constituția României; Art. 61, 64 și 67 din Legea nr. 279/2009 – Codul Civil;
  Art. 13 din Legea nr. 46/2003 privind drepturile pacientului;
  Art. 374(3), 376(1) și 649(1) din Legea nr. 95/2006 privind Reforma în Sănătate. În spiritul respectării legeislației din domeniu, personalului medical îi este opozabilă îndeplinirea – în caz contrar cu riscul sancțiunilor – a prevederilor Legii nr. 649/2001 pentru aprobarea Ordonanței de Guvern nr. 53/2000 (art. 1 alin. 1, privind obligația asigurării vaccinării corecte a copiilor), inclusiv cu informarea părinților asupra caracterului NON-obligatoriu al acestor vaccinuri, conform Anexei aceluiași act normativ (privind schema de vaccinare recomandată pentru copii).
  DATA: SEMNĂTURI: ……………………………………
  ………./………../………….. ………………………………….

  NOTĂ: Acest model de declarație se poate modifica pentru a fi utilizat în vederea refuzării vaccinurilor și în alte circumstanțe: în maternitate, la medicul de familie etc. Sursa: ANUARUL pe 2010 al Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro-Vita din România, paginile 45-50.
  DĂ MAI DEPARTE DACĂ VREI SĂ AI PARTE DE BUNĂTATE (xerox)

  Apreciază

 3. geo said, on noiembrie 4, 2015 at 8:46 pm

  http://healthimpactnews.com/2015/flu-shot-remains-most-dangerous-vaccine-based-on-injuries-and-deaths-compensated-by-government/

  http://www.veteranstoday.com/2015/10/21/breaking-story-israeli-general-captured-in-iraq-confesses-to-israel-isis-coalition/

  http://www.veteranstoday.com/2015/10/19/breaking-israeli-general-commanding-isis-captured-in-iraq/

  http://sputniknews.com/europe/20151022/1028916726/migrants-eu-orban-hungary.html#ixzz3pPijDUfp

  http://www.zerohedge.com/news/2015-10-24/fuku-zilla-japans-tepco-discovers-living-creature-inside-nuclear-reactor

  http://www.zengardner.com/man-found-cure-diseases/

  http://www.geoengineeringwatch.org/massive-us-senate-document-on-national-and-global-weather-modification/

  http://www.theepochtimes.com/n3/1885267-ground-hog-excavates-mysterious-artifact-in-pennsylvania-ancient-grenade/

  http://sputniknews.com/middleeast/20151027/1029195598/iran-abolish-cash-electronic-payment.html

  http://russia-insider.com/en/history/russian-thinker-1999the-end-communism-russai-signalized-end-democracy-west-alexander

  http://sputniknews.com/politics/20151028/1029192778/western-bankers-seize-ukrainian-gas-national-wealth.html#ixzz3psHAG6oc

  http://www.liveleak.com/view?i=681_1444192396#8qQGJJoG07CUJhP4.99

  http://russia-insider.com/en/o-free-syrian-army-where-art-thou-nobody-seems-know-who-where-fsa/ri10774

  http://www.express.co.uk/news/world/615221/Islamic-State-ISIS-jihadis-invasion-central-Asia-Russia-Moscow-Putin

  http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/27/435259/Syria-Daesh-Yemen-Turkey-Qatar-UAE

  http://www.thedailysheeple.com/noaa-refuses-to-hand-over-climate-change-documents-to-congress_102015

  http://www.redicecreations.com/article.php?id=34631

  http://www.thegatewaypundit.com/2015/10/germans-panic-as-muslims-march-through-city-this-is-our-future-video/

  http://www.veteranstoday.com/2015/11/03/exclusive-breaking-story-bombing-of-russian-plane-highly-probable/

  http://www.activistpost.com/2015/11/are-nato-forces-blind-in-syria.html

  http://www.express.co.uk/news/world/615466/Vladimir-Putin-refugee-crisis-Islamic-State-ISIS-Syria-Bashar-Assad

  http://www.spacedaily.com/reports/NASA_finds_mass_gains_of_Antarctic_Ice_Sheet_greater_than_losses_999.html

  http://sputniknews.com/russia/20151102/1029498863/russia-develop-counter-measures-us-missile.html

  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/the-un-plans-to-implement-universal-biometric-identification-for-all-of-humanity-by-2030

  http://wearechange.org/study-u-s-regime-has-killed-20-30-million-since-world-two/

  http://www.paulcraigroberts.org/2015/11/03/the-punishment-society-paul-craig-roberts/

  http://sputniknews.com/middleeast/20151103/1029556358/eight-month-syrian-yemen-conflict.html#ixzz3qXW3Em71

  http://identityforum.org.uk/2015/11/globalism/germany-on-the-brink/#more-252

  Apreciază

 4. john said, on noiembrie 5, 2015 at 9:36 am

  Alta minune de fetita:
  Virsavija Borun, o fetiță de 6 ani, este unul dintre oamenii a căror inimă bate în afara pieptului și care întrece așteptările medicale ale specialiștilor cu fiecare zi care trece.
  http://infoalert.ro/2015/11/04/cazul-fetitei-cu-inima-in-afara-pieptului-intrece-asteptarile-doctorilor-fotovideo/

  Apreciază

 5. Sită Deasă said, on noiembrie 23, 2015 at 9:36 am

  Un doctor din America acuză: mai mulţi doctori au fost ucişi pentru că aceştia au descoperit adevărul despre unele vaccinuri!

  https://sitadeasa.wordpress.com/2015/11/23/un-doctor-din-america-acuza-mai-multi-doctori-au-fost-ucisi-pentru-ca-acestia-au-descoperit-adevarul-despre-unele-vaccinuri/

  Dr. Ted Broer, care spune (în opinia sa) adevăratul motiv pentru care doctorii de medicină alternativă au fost eliminaţi: nedescoperirea adevărului despre toxicitatea vaccinurilor.

  Deci, se pare că medicii ucişi în Florida au aflat că enzima Nagalase este adăugată intenţionat în vaccinuri pentru imunizarea populaţiei.

  Nagalase, conform Institului de Diagnostic şi Cercetare a Sănătăţii, este o enzimă extracelulară secretată de celulele canceroase în procesul de invazie tumorală. De asemenea, enzima Nagalase oprește vitamina D de a se lega de proteina ​​Gc, acest lucru împiedicând abilitatea naturală a corpului uman de a distruge celulele canceroase.

  Nagalase se găsește și în concentrații foarte mari la copiii cu autism şi se pare că marile corporaţii farmaceutice o pune şi în vaccinurile noastre. Acest lucru previne organismul în utilizarea vitaminei D necesare pentru a lupta împotriva cancerului şi de a preveni autismul. Nagalese pur şi simplu dezactivează sistemul imunitar.

  Aşadar, Oculta Mondială nu i-au ucis pe aceşti medici deoarece ei ar fi găsit leacul pentru cancer sau au tratat cu succes autismul, ci i-a omorât pentru că aceşti doctori au avut dovezi că unele vaccinurile cu care sunt injectaţi copiii noștri cauzează cancer și autism. Dacă acest lucru ar fi adevărat, această ar însemna că Oculta Mondială ar face lucrul acesta cu bună știință și intenționat.

  Apreciază

 6. […] VIDEO: Fetita de 9 ani a ORBIT si PARALIZAT dupa VACCINARE […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: