SACCSIV – blog ortodox

Caricatura zilei: SA-I DAM JOS / SA PUNEM ALTII

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 4, 2015

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on noiembrie 4, 2015 at 8:30 pm

    Mare prostie este să creadă cineva că alţii care vor veni, vor fi mai buni decât politicienii actuali. Nu există aşa ceva. Este utopie curată. Alţii care vor veni, cu siguranţă vor fi cu mult mai răi decât cei de acum. Dar ce să înţeleagă habarniştii inconştienţi. Ei trăiesc în lumea viselor, sărmanii. Nici nu pricep că sunt manipulaţi, fiindcă sunt rupţi de realitate. Multă superficilitate şi avânt idealist la aceşti indivizi…

    Apreciază

  2. Riko said, on noiembrie 4, 2015 at 9:49 pm

    Apreciază

  3. Gabriel said, on noiembrie 4, 2015 at 11:48 pm

    Apreciat de 1 persoană

  4. acelas said, on noiembrie 5, 2015 at 12:28 am

    poate e timpul schimbarii cu adevarat profunde, si a venirii monarhiei in Romania? Eu si pe Charles l-as vedea pana la urma, daca Mihai e prea batran.

    .

    Apreciază

    • Gabriel said, on noiembrie 5, 2015 at 12:28 pm

      o prostie mai mare nici c-am auzit…

      Apreciază

      • acelas said, on noiembrie 6, 2015 at 12:23 am

        frate, esti cumva o victima nevinovata a reeducarii pe care bolsevismul a instaurat-o si in Romania vreme de doua generatii (50 de ani) ?? A inlaturarii criminale facute in randul tarilor rusi sau a altor monarhi ale altor popoare lovite de avantul revolutiei franceze incepand cu sec 18..

        in ce priveste printul Charles, poate de aia zici prostie, nu stiu dar cineva a lansat o idee acum cativa ani, caci daca noi nu avem un succesor barbat dupa Mihai, care oricum e f batran, un print ca Charles daca ar accepta iar poporul roman ar fi de acord cu persoana sa (faptul ca iubeste poporul roman si tara noastra atat de mult), ar putea conduce destinele unui popor ca al nostru, nu mi s-a parut o idee atat de „imposibila”. Astazi pare totusi cam asa, intrucat mama sa este mult mai inaintata in varsta, iar dupa ce nu va mai fi, noul rege va fi Charles. Dar daca esti fan „republica”=revolutie=inlaturarea monarhiei=manevre masonice in istorie, nu ai decat sa zici prostie.

        .

        Apreciază

    • el said, on noiembrie 5, 2015 at 8:00 pm

      acelas

      no comment ! gandire de „ortodox”…..

      ….”vederea duhovniceasca” din bezna inchinarii tale la INSELATUL boca !

      ia aminte frate @acelas nici n-au inceput bine evenimentele ca deja debitezi enormitati,urmeaza vremuri si mai tulburi si cumplite, daca acum gandesti asa stramb ce te vei face mai incolo?
      discernamantul si mintea sufera mutatii GRAVE dupa inchinarea la cel rau diavol sau inselat( sluga lui apropiata prin care-si raspndeste energiile dracesti in lume) vezi cazul cu astia prajiti de dracul pe care-l invocau cu atata zel si „justificare” ….

      taica printul regent, barbatul reginei Angliei = papa si conducatoarea ereziei anglicane, era neam de grec botezat ortodox, dupa insuratare cu regia Elisabeta a Angliei s-a LEPADAT de credinta ortodoxa ca sa se poata face barbatul ei….JALNICA si INFRICOSATOARE cadere, Charles este fiul unui LEPADAT de Hristos de de Ortodoxie… fatade, fatade, fatade si ILUZII…

      Apreciază

  5. […] Caricatura zilei: SA-I DAM JOS / SA PUNEM ALTII […]

    Apreciază

  6. […] Caricatura zilei: SA-I DAM JOS / SA PUNEM ALTII […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.