SACCSIV – blog ortodox

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 3, 2015

Iata comentariul lui iftime dan catalin postat la DOVEZI VIDEO: Obisnuitii clubului “Colectiv” CHIAR SE INCHINAU LUI SATANA. Scurt cuvant catre parintii de adolescenti rockeri:

Toata media ii acuza pe patronii clubului care inchiriaza sala organizatorilor de evenimente. Patronii au stiut sau n-au stiut ca vor fi artificii care vor putea aprinde buretele respectiv. Dar organizatorii stiau sigur ceea ce ii face responsabili de premeditare. Raman la parerea mea ca a fost un sacrificiu ritualic unde important nu este atat sacrificiu in sine cat energiile emotionale generate dupa aceea de catre ceilalti, care sunt folosite prin tehnici speciale de magie neagra( vezi asasinarea lui Ceausescu in ziua de Craciun)

Comentariu saccsiv:

Sau poate stalpul nici n-a luat foc de la artificii:

646x404 (12)

Foto: http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2015/10/31/563403ecf5eaafab2c2c5da4/646×404.jpg

Dar despre asta voi scrie mai pe larg intr-un alt material.

Pe zi ce trece din ce in ce mai multi considera ca ceva e putred in Danemarca, ca ceva nu se leaga in explicatiile ce ni se tot ofera la tv. Cu atat mai mult cu cat in cor cu totii, guvernanti, analisti, ziaristi si care se mai perinda prin studiouri, exclud din discutie posibilitatea unei maini criminale. Cu totul bizar in conditiile in care si cand explodeaza o butelie in bucatarie se ia in calcul si acest aspect.

De aceea am si inceput seria de articole:

AU FOST JERTFITI? (1) Unii au stiut ce va urma? Ce scrie mass-media

AU FOST JERTFITI? (2) Disparitia si reaparitia lui Claudiu Petre. Unde au fost dusi mortii initial si cati exact au fost?

Pe care o voi continua.

Deocamdata, pedaland pe aceasta ipoteza, sa vedem si care ar fi motivatia unei eventuale maini criminale.

Unii considera ca se vrea scaparea lui Gabriel Oprea:

Jurnalistul George Roncea detine proba video ca focul a fost pus intentionat in Colectiv si ca Oprea a mintit

Eu cred insa ca scopul ar trebui sa fie cu mult mai important.

Altii cred ca s-a dorit o ritualica ucidere in masa. Mai degraba, zic eu. Dar merg si mai departe, tinand cont de cele petrecute in zilele de dupa tragedie.

   Cronologie:

Pe cand inca mai erau carati raniti la spitale, apare Raed Arafat si traseaza linia directoare: s-a interesat si a constatat ca clubul nu era in regula cu avizele si alte hartogarii. Chiar asta sa fi fost treaba lui in acele momente?

Si strict pe linia asta s-a mers de atunci si cred ca se va merge in continuare. Care linie evident ca a suportat dezvoltari: autoritati corupte, ne-am saturat de politicieni.

La scurta vreme, tinerii frumosi si liberi de pe facebook pare ca se mobilizeaza si ies pe strazi in “Marsuri ale Tacerii”:

Mars impresionant in memoria victimelor din Colectiv. „Coruptia, indiferenta si lacomia ucid toata Romania”

Iar presedintele marioneta:

Klaus Iohannis: Vă mulțumesc tuturor! NU mai avem voie să tolerăm corupția, a început să ucidă!

Dupa care televiziunile incep un serial pe tema: Romania s-a trezit.

   Cu ce seamana toate acestea?

Cu o reteta deja veche. Creezi o cauza dupa care te ingrijesti sa ajungi la efectul dorit. Cel mai celebru exemplu e 9/11:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

In cazul incendiului de la “Colectiv” ce s-ar dori? Pare ca o revolutie. Cum? Prin facebook. Ceva asemanator primaverii arabe. Care sa fie papusarii? Aceiasi ca de fiecare data. Maestrii ingineriilor sociale. Poate chiar asociatiile marca George Soros. Evident, ca de obicei, majoritatea celor ce-au iesit pe strada habar nu au de toate acestea.

Observam insa ca asta nu e tot.

   Explozie satanista pe internet, mass-media si strazi

Iata ce putem citi la „18.000 de biserici, 425 de spitale, şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare”. În marş pentru Colectiv. REPORTAJ GÂNDUL de pe site-ul Gandul:

„Vrem spitale, nu catedrale”. Este doar unul dintre mesajele afişate duminică de oamenii care au mărşăluit în tăcere pe străzile din centrul Bucureştiului. Peste flori şi lumânări, domneşte liniştea asurzitoare a indignării. În urma celor 30 rămâne o realitate care-ţi îngheaţă sângele-n vene: o ţară în care numărul spitalelor este mult depăşit de cel al bisericilor şi catedralelor, o Românie în care se ridică mall după mall şi din care pleacă anual mii de medici. Pentru un salariu mai bun, pentru condiţii umane, pentru demnitate. O ţară în care unii încă preferă să se roage în loc să doneze sânge, în care oamenii aruncă vina în spatele mortului pentru că s-a nimerit ca o tragedie să aibă loc în seara de Halloween, la concertul unei trupe care cânta melodia The Day We Die.

Mii de tălpi au călcat duminică în acelaşi ritm şi au ajuns până pe urmele paşilor celor care vineri seara au ieşit în oraş doar pentru un concert. Pentru toţi intrarea a fost liberă. Pe unii, ieşirea i-a costat viaţa. De toate vârstele, îmbrăcaţi în haine piele, cu bărbi lungi şi dese sau cu ochelari de soare, peste 10.000 de oameni au fost astăzi un singur spirit. Spiritul #colectiv.

În Piaţa Universităţii, bucureştenii au început să se adune cu aproape o oră înainte. Printre primii care au apărut au fost câţiva tineri care purtau în mâini o pancartă mare, pe care scrie apăsat: „18.000 de biserici. 425 de spitale. Şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare…”. În jurul lor e rumoare. Oamenii citesc mesajul, iar unii dau din cap aprobator. Andrei e cam cel mai matur dintre ei. Toţi vorbesc, însă, ca nişte oameni mari, oftează din când în când şi privesc dincolo de cei din faţa lor.

„Aia era o dărâmătură, o boschetăreală, a căzut tavanul, a luat foc lumea, nu s-au folosit extinctoarele. Au rupt băieţii uşa să mai iasă unul peste altul, dar eu cred că au murit mai mulţi decât se zice. În primul rând, ambulanţa a venit după o jumate de oră, nu după 10 minute, cum s-a tot spus, eu aşa ştiu. S-au spart geamuri, lumea plângea acolo, oamenii cereau apă. A sărit mai multă lume, au sărit oameni care n-aveau nicio treabă cu locul, niciodată, oameni care ascultă manele, de exemplu. Dar ei au sărit şi au intrat acolo în gazele alea şi şi-au riscat viaţa”, spune înverşunat băiatul. La 21 de ani, a pierdut prieteni în Colectiv, are amici care sunt încă dispăruţi şi vrea să arate realitatea aşa cum e, să spună tot ce-a văzut. Revolta îl gâtuie şi, din când în când, zice că nu mai vrea să vorbească. Apoi îşi aduce aminte de-ai lui, prieteni de care nu se mai ştie nimic, oameni rămaşi singuri de care nu mai are cine să se ocupe, şi izbucneşte din nou.

„Da, am încredere, am încredere în săracii medici, dar dacă n-au bani, ce să facă şi ei? Nu se investeşte în învăţământul de specialitate, nu se investeşte în spitale. Se fac biserici şi catedrale. Am venit şi cu un mesaj. E ceva de genul, aveţi grijă la accidente, că avem multe biserici şi niciun spital. Eu n-am nimic cu nicio biserică, să creadă lumea în ce vrea. Dar să se facă şi pe alte părţi, să se facă şi spitale. Doar de la Unirii până aici am dat de patru biserici”, încheie Andrei.

„Nu cred că s-ar arunca toată lumea să aibă semne pentru alţi oameni”

Cu o cutie de carton în braţe, alţi puşti se agită pentru prietenii lor. Nicole şi Alex Şerban sunt alţi doi adolescenţi pentru care scăparea stă în donarea de sânge şi în colecta pe care o fac pe stradă prietenii lor. „Suntem colectiv” scrie pe cutia îmbrăcată în coală albă de hârtie. Nicole abia s-a trezit din comă, iar Alex nu este deocamdată conştient. În spital mai este şi o altă prietenă de-a lor, Cătălina Dinu. „A fost călcată în picioare, dar acum nu e în stare foarte gravă. Are un picior rupt sau paralizat, din câte am înţeles”, spun amicii fetei.

Despre izbucnirea incendiului, acelaşi şir apocaliptic de întâmplări: „Incendiul a pornit de la artificii, aşa ştim şi noi. Au fost două pe scenă şi două puse în lateral, au sărit scântei la burete, s-a aprins buretele ăla imediat, iar în 30 de secunde tot tavanul, care era din lemn, a căzut. Era o singură uşă, cealaltă din spate era cu lanţuri blocată, au încercat s-o spargă, am înţeles că au spart uşa, dar s-au călcat în picioare. Spuneau toţi că au călcat peste cadavre la propriu ca să poată să scape”, declară Alexandra Dimitrescu, 17 ani.

Ce-i mai ţine să nu se prăbuşească e speranţa. Încrederea pe care o au în medici păleşte, însă, în faţa dezamăgirii pe care o simţi în glasul lor atunci când îşi amintesc ce mult contează donaţiile oamenilor. „La spital am înţeles că au nevoie de grefă de piele, la sânge am înţeles că ajunge, deocamdată. În schimb, nu ştiu ce să zic de grefele de piele, pentru că nu cred că s-ar arunca toată lumea să aibă semne pentru alţi oameni. Nu cred, din păcate asta e”, adaugă Alexandra.

Fata speră, totuşi, ca oamenii să continue să doneze, să-i ajute şi în zilele următoare pe cei a căror viaţă curge prin venele lor. Starea critică a atâtor oameni e o problemă imensă, dar catastrofe de proporţii imense pot apărea oricând. „Sunt mulţi în stare critică, dar, dacă medicii nu pot să facă faţă pentru 150 de tineri, dacă se întâmplă, Doamne fereşte, altceva, ce se întâmplă atunci? Doar un singur bloc are 150 de locatari”, se întreabă adolescenta.

„În loc să facă 100 de mall-uri şi biserici, ar trebui să facă mai multe spitale”

Din spatele ei, alţi tineri sunt revoltaţi. Dau vina pe patron pentru incoştienţă, pe investiţiile fără cap făcute de statul român, pe obiceiurile şpăgare care fac să se ducă de râpă orice urmă de normalitate: „Toţi sunt pe şpagă, pe nimeni nu interesează viaţa altcuiva, decât dacă ai bani pe mână. Aşa a fost mereu. În loc să facă 100 de mall-uri şi biserici, ar trebui să facă mai multe spitale.”. În mai puţin de 20 de ani, puştii par să ştie bine cum se mişcă lumea în jurul lor. Şi mai multe despre incendiul de la Colectiv ştie un băiat care stă mai în spate. Retras, evită să-i privească în ochi pe cei din jur. Poate pentru că vede împăienjenit din cauza lacrimilor care stau să îi curgă pe obraji. A fost acolo. A văzut primele flăcări şi a avut norocul ca spaima să-i trezească simţurile în loc să i le paralizeze. Era lângă uşă şi a scăpat. O secundă mai mult şi ar fi devenit încă un nume pe cutia de donaţii.

Mulţi dintre cei strânşi în Piaţa Universităţii n-au fost, însă, în club. Mulţi nu pot decât să-şi închipuie cum a fost, să-şi facă scenarii, să aducă un omagiu. Nici Robert n-a fost vineri seara în Colectiv. Dar ştie oameni care au mers la distracţie şi au ieşit afară pe tărgi. „A zis că s-au aprins stâlpii cu burete de la artificii, erau din alea mici, de tort. Apoi, imediat, totul a luat foc. Uşa era cam de un metru, cât să iasă un om odată, cum să iasă 400 de oameni grămadă pe o uşă aşa de mică?”, spune bărbatul de 35 de ani. N-a mai auzit niciodată de aşa tragedie şi vrea neapărat să depună nişte flori pentru cei ce nu mai sunt. Despre medici, numai de bine. A auzit că au tot ce le trebuie, că sunt pregătiţi cu materiale şi cu sânge, ba chiar că preşedintele însuşi dă dispoziţii pentru ca lucrurile să fie gestionate cum trebuie. De la distanţă, e mulţumit de doctori. E încrezător şi zice că sunt la spitale cele mai bune echipe, oameni cu suflet. N-au cum să nu-i salveze.

Minuni, însă, nu pot face. Şi nici măcar slujbele din multele biserici ale ţării nu pot alina acum chinuile celor care se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital. Între mir şi morfină, raţiunea alege întotdeauna a doua variantă. Din această perspectivă, realitatea românească apare, totuşi, mult mai puţin logică. 42 de biserici la un singur spital. Doamne-ajută!

Un reportaj de CRISTINA ANDREI

   Comentariu saccsiv:

   Dar sunt oare prea multe biserici?

Calcul: PREA MULTE BISERICI in Romania? 13.709 localităţi şi 10.580 biserici parohiale ortodoxe

“Scandalos” – 18.300 de biserici… și 425 de spitale

Iar bani pentru sanatate nu avem pentru ca avem biserici? Nu cumva de fapt lipsa banilor trebuie cautata in contracte de autostrazi fantoma precum cel cu Bechtel? Si nu cumva despre lipsa banilor trebuie intrebati papusarii marionetelor de la Guvern, ce au transformat programatic tara asta intr-o colonie?

DOSARUL REVOLUTIEI s-a clasat. CONCLUZIA: s-au ucis intre ei de … stres. Care ar fi insa MOTIVUL REAL al inchiderii dosarului?

Iata si ce putem citi la http://www.petitieonline.com/vrem_spitale_nu_biserici:

VREM SPITALE NU BISERICI

În România sunt 18.300 de biserici şi doar 425 de spitale.

Românii care vor trece prin Piaţa Constituţiei pot afla de pe aceste panouri că în România sunt 18.300 de biserici şi doar 4.700 de şcoli generale şi 425 de spitale.”În România, în ultimii 15 ani, s-a inaugurat câte o biserica nouă la fiecare două zile, nota de plată fiind achitată, într-o măsură semnificativă, de bugetul de stat sau de către bugetele locale. În România, în aceeaşi perioadă, din cauza unui buget insuficient alocat Ministerului Educaţiei, s-au desfiinţat peste 21.000 de unităţi de învăţămînt – echivalent cu dispariţia a patru şcoli în fiecare zi a fiecărui an!”, se arată într-un comunicat la ASUR.

   Comentariu saccsiv:

Pana acum sunt peste 18 000 de semnaturi.

Iata si primul comentariu:

“Daca Dumnezeu exista va trebui sa ma implore sa-l iert.”

Asta pentru ca cei de la ASUR sunt satanisti:

SOROS si satanistii de la ASUR ataca furibund predarea religiei in scoli

Si vor scoaterea religiei in scoli deoarece acolo copii invata despre iad si ca dracii sunt rai:

Slugoii diavolului de la ASUR turbeaza deoarece copiii invata la scoala despre pacat, draci, iad, osanda vesnica …

Desigur, n-au nimic impotriva rock-ului ce tot despre draci vorbeste …

Cititi va rog si:

Toma Pătrașcu, președinte A.S.U.R. – Copiii creștin-ortodocși sunt idioți

Iata si comentariul cititorului Riko postat la articolul Fotografia zilei: “666 – IN THE DARK SIDE WE TRUST” printre lumanarile de la “Colectiv”:

Nu stiu cum e prin alta parte, dar la mine pe facebook e plin de posturi in care este calcata in picioare Ortodoxia, de la patriarh, la numarul de biserici, se critica oamenii care spun ceva rau despre victime si orice se poate in legatura cu distrugerea ortodoxiei si a „cretinilor” din ea. Am sa insirui cateva:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12141578_922676484465343_8809696647189671651_n.png?oh=da09795f776920bf9e2e1d70a769772b&oe=56C8732F
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12208796_1640506029551572_8994090709771358367_n.jpg?oh=4800754a105569b9396524ad9657e0aa&oe=56BAA19B

„Scrie te rog un comentariu aici daca in capul tau încuiat cu cheia eventual pierdută undeva in peștera din care te tragi, consideri ca rock-ul a fost motivul tragediei din ‪#‎colectiv iar eu ulterior o sa stiu sa-ti dau unfriend ca sa-mi curat si eu lista de prieteni.”

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12187641_921556707940192_839307026145590346_n.jpg?oh=4f61733199c644c453646ec19cdea935&oe=56CD0A20
http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/12/29/52c00f3bc7b855ff561286d4/646×404.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/s720x720/12189699_1055765561125073_4552185138464489934_n.jpg?oh=2213601b03565cc8de1d1e8ea3d61c41&oe=56C83449&__gda__=1455376241_e387c5d23d459f9455837b18d1c69400

http://www.bitpress.ro/caleidoscop/preafericite-daniel-mi-ar-fi-placut-sa-te-dai-dracului-jos-din-mercedesul-cu-scaune-incalzite-si-sa-mangai-pe-crestet-mamele-care-si-cauta-copiii-1243476

Doamne,vad tot felul de postari in legatura cu explozia dintr-un club din Bucuresti si raman socat. Oameni buni,in loc sa va para rau de toti oamenii raniti,familiile lor si cei care au murit,voi comentati „ce cautau aia de 15 ani in club?” ..”aia de seama cu tata ce cautau acolo?”..”da-i dracu,ce sa le fac eu?” . Baii,nu aveti pic de suflet,oameni de cacat ce sunteti,putea fi oricare din noi acolo . Si mai ales cei din Bucuresti,in loc sa comentati atat,duceti-va sa donati sange,PUTETI SALVA UN OM ! Nu pot sa cred de ce fel de oameni suntem inconjurati. Rusine sa va fie tuturor care aveti chef de baza pe seama unor oameni care se zbat intre viata si moarte. RUSINE !!

„Mă gândesc, așa, dacă ce s-a întâmplat azi noapte s-ar fi întâmplat într-un alt oraș. Mai mic, gen Cluj, Timișoara…dacă spitalele de urgență din București au ajuns la capacitate maximă, ce s-ar fi întâmplat altundeva?
Din câte știu, preoții nu au făcut cursuri de prim ajutor, iar bisericile nu au aparatura medicală necesară…iar serviciile secrete nu pot prevesti astfel de situații, oricâte ar fi ele și oricâți angajați ar avea.
Exceptând discursul anti-corupție (faptul că Statul permite ca unele localuri sau spații să poată funcționa mai puțin legal și/sau fără cele necesare în caz de urgență, iar patronii sunt dispuși să nu facă anumite lucruri, ca să iasă mai ieftin și cu un profit mai mare), discursul sistemului educațional și sănătate vs. biserici, catedrale și bani pentru serviciile secrete, armată, etc., trebuie dus la un alt nivel.
***
De asemenea, să începem să luăm în calcul și pe acei oameni, care sunt niște fundamentaliști ortodocși (sau catolici, greco-catolici, etc.) care cred că astfel de evenimente se întâmplă din cauza unor sărbători importate din alte țări, din cauza păgânismului, lui Satana, etc. Ei sunt o masă de manevră care poate fi folosită, la nevoie, de către BOR și Stat împotriva modernizării unor sfere importante din viața socială, politică, culturală…”

„Aruncați Biblia! „Sfinții” noștri știu mai bine. Dumnezeul ala iubitor e mort. Acum avem unul care arde tinerii în cluburi neortodoxe.
Cum poți să spui că „așa le trebuie dacă ascultă de-alea sataniste”? Cum poți să scoți țap ispășitor un grup de tineri care ieșise în oraș să se distreze? Cum poți, în 2015, să ai păreri de Evul Mediu?
Sunt ateu, dar am citit biblia de mai multe ori pentru a putea fi în stare să vă dau cu ea de cap când habar nu aveți ce te învață, dar bateți din gură că Iisus e răzbunătorul suprem.
De la Ozana Barabancea la alte persoane de doi bani, vocile astea ar trebui stinse, nu viețile unor tineri. E inadmisibil să arunci cu pietre, în astfel de clipe sau în oricare altă situație. Dumnezeu nu pedepsește. Dumnezeu nu ucide. Sau?
Vedeți-vă voi de mântuirea voastră și lăsați-ne pe noi să trăim în pace.
Religia a ucis deja prea mult. De câți morți mai e nevoie să arătăm că dumnezeu iubește pacea și viața?”

„E horror ! M-am contrazis si eu cu cateva persoane care spun ca muzica e de vina !
Ma supara destul tragedia asta dar cand ii mai aud pe oamenii astia … ma ia cu frisoane cand ma gandesc ca urmatoarea generatie va fi la fel ca generatille anilor 70′ -80′ . Lipsite de rationament . emoticon frown trist”

„Parca cu cat is mai „crestini” cu atat is pierd mai mult din umanitate, nu pot sa inteleg cat de batut in cap trebuie sa fi cineva sa dea vina pe Halloween si „Devil Music” dupa un asa eveniment, dar sa nu aiba nici o problema sa se tarasca pe jos sa linga cadavre, mumii si oase. It just fucking sad…..”

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12208357_927707293970879_3382353894208398360_n.jpg?oh=9ed4ad5b433d621eda5ef8a797600aa6&oe=56AC0D88

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12190916_1489207141408562_6270718029202755105_n.jpg?oh=79606e1597912e73b6476954466cb2c0&oe=56B0D7ED
Eu nu am spus nimic nimanui, doar ca mult mai mult decat se vede mai sus a aparut la mine pe faceook in cateva ore, iar in mod normal, la cei sub 50 de prieteni de pe f meu de-abea apar 30 posturi in cursul unei zile, iar acum e exagerat. Zici ca ii inteapa dracii de se revolta asa.

Comentariu saccsiv:

   E plin internetul. E explozie. Iar faptul ca si pe un cont de facebook atat de mic au dat navala dovedeste indubitabil ca nu-i vorba doar despre niste rockeri obisnuiti ci mai ales despre echipe intregi de baieti cu treaba care stiu cum sa foloseasca internetul. Cam dupa modelul asta:

“FIVE EYES” – cyber magicienii ce manipuleaza online. O retea mondiala de spionaj ce invadeaza, inseala si controleaza comunitatile online, raspandind informatii false pentru a discredita opozantii SISTEMULUI

Si din nefericire are efect. Iata si comentariul lui Gabriel M. postat la acelasi articol:

Sunt din ce in ce mai porniti impotriva Bisericii Ortodoxe. Sunt din ce in ce mai agresivi.
In jurul meu constat ca din ce in ce mai multi prieteni/ rude prind ura pe biserica si pe religia Ortodoxa. e atat de trist ca parca iti pierzi curajul sa mai vorbesti cu ei.
…Simti ca efectiv nu te mai aud si nu te mai inteleg deloc. Vorbesti ca la pereti cu ei.

Comentariu saccsiv:

   Si nu e singurul care a observant treaba asta. Si nu e doar un efect al postacilor de pe facebook, ci si un efect al actiunii directe a dracilor. Ajungem astfel la comentariul de la inceputul acestui articol. Nu stim sigur daca a fost sau nu o mana criminala la “Colectiv”, sigur e insa ca acolo dracii au fost prezenti si au lucrat deosebit de intens. Stim de asemenea sigur ca papusarii SISTEMULUI profita la maxim de cele petrecute acolo si ca implicarea maleficului va fi din ce in ce mai intensa.

Va amintiti?

VIDEO: Ritual ciudat la Ground Zero 911. De ce participantii s-au asezat simbolizand un ochi?

Sigur ceva de genul vor face si la club.

   Concluzie

Va amintiti liniile directoare trasate dupa desemnarea lui Klaus Johannis presedinte?

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii.

Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului.

Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. 

 Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi.

combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initaitivelor care spala pe creier populatia

Cititi va rog mai multe la:

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

   Schema ce se desfasoara sub ochii nostri seamana izbitor de mult cu cele ce le explicam la:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

Ca atare nu putem exclude ipoteza:

La “Colectiv” ar putea fi vorba despre o ucidere ritualica in masa, urmata de o actiune bine inchegata a mass-media si a postacilor pe internet pentru declansarea unei adevarate revolutii de factura satanista avand ca tinte clasa politica sacrificabila si mai ales ortodocsii …

 

170 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

    Apreciază

  2. Tommy said, on martie 7, 2019 at 4:56 pm

    Formatia care a pierit in clubul Colectiv, facea referire la Pamantul plat si religia stiintei. Numele formatiei era Goodbye to Gravity(adio gravitatie …gravitatia a fost o teorie necesara pentru sistemul heliocentric) , logo-ul formatiei era un cap de schelet intr-o casca de astronaut, cateva nume de piese: ,,Horizons” , ,,Vanishing point”(aici e referire la perspectiva si punctul de convergenta) , ,,Shadow puppets”, versuri: I’ll bend the law of gravity https://www.google.com/search?q=goodbye+to+gravity+the+evil+man&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjxwciVytbgAhXisIsKHamsDcAQ_AUIDigB&biw=1366&bih=635#imgrc=-Oruf0BiQVEWpM:….in fine sunt mai multe exemple . Eu cred ca ce s-a intamplat la Colectiv a fost un ritual de sacrificiu facut de masoni ,mai ales ca s-a intamplat de Halloween ,cand satanistii fac sacrificii umane,iar mai apoi tragedia a fost folosita in scop politic. In aceea noapte am aflat ca a mai avut loc o tragedie,s-a prabusit un avion in peninsula Sinai…aici cred ca are legatura cu sacrificiile de pe muntele Sinai…Oare de ce nu a ars clubul Colectiv,cand satanistii au avut concert flacari deschise?…hmmmm…https://www.youtube.com/watch?v=ySGtGfu28SY

    Apreciază

  3. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

    Apreciază

  4. […] Ba mai mult, daca a fost mana criminala, a fost doar sacrificiu ritualic sau s-a urmarit si altceva? Iata ce scriam pe 03.11.2015 in articolul INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP…: […]

    Apreciază

  5. […] Ba mai mult, daca a fost mana criminala, a fost doar sacrificiu ritualic sau s-a urmarit si altceva? Iata ce scriam pe 03.11.2015 in articolul INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP…: […]

    Apreciază

  6. […] finalul lui 2015, dupa Colectiv, ce strigau tinerii frumosi si liberi ce navalisera pe strazi? Exact ceea ce se indicase in […]

    Apreciază

  7. Diogene said, on decembrie 17, 2019 at 6:40 pm

    Nu sunt de acord cu sentințele….Sunt împotriva Lui Dumnezeu!Sunt legi ale Lui Dumnezeu care nu ne lasă să plecăm noaptea la distracție,la discoteci…De ce să plătească statul și alții despăgubiri pentru cei care nu au ascultat de Dumnezeu și s-au dus în acea noapte la balamuc???Vor avea de suferit cei care dau astfel de sentințe!Pentru că numai Judecata Lui Dumnezeu este dreaptă!
    Îmi place · Răspunde · 1m

    Apreciază

  8. […] finalul lui 2015, dupa Colectiv, ce strigau tinerii frumosi si liberi ce navalisera pe strazi? Exact ceea ce se indicase in […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.