SACCSIV – blog ortodox

AU FOST JERTFITI? (2) Disparitia si reaparitia lui Claudiu Petre. Unde au fost dusi mortii initial si cati exact au fost?

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 3, 2015

Continui seria inceputa cu:

AU FOST JERTFITI? (1) Unii au stiut ce va urma? Ce scrie mass-media

Dupa cum stiti, disparuse Claudiu Petre:

Unde a disparut CLAUDIU PETRE?

Apoi cum necum a aparut. Mort.

Iata ce putem citi la O întâmplare „ciudată” povestită de un supraviețuitor al incendiului din Colectiv:

Alin Pandaru s-a întors, duminică seara, la clubul Colectiv, pentru prima oară după dezastrul de vineri. A mărturisit la Digi24 că nu i-a fost deloc ușor, dar a venit odată cu marșul de solidaritate care s-a organizat în memoria victimelor. Are cunoștințe și un prieten bun pe care i-a pierdut și el însuși s-a aflat în club în seara respectivă.

„Aș vrea să vă povestesc o întâmplare ciudată legată de prietenul meu Claudiu Petre, pe care l-am tot căutat în cursul zilei de ieri (sâmbătă – n.r.) și am mobilizat chiar și presa. O să vreau niște răspunsuri. După incendiu, pompierii l-au scos pe prietenul meu Claudiu din club, apoi eu împreună cu un prieten de-al meu l-am cărat până la o ambulanță, acolo i s-a acordat primul ajutor, s-au efectuat manevre de resuscitare, după care ambulanța a dispărut, iar noi am reușit ulterior să vorbim cu șoferul ambulanței, care ne-a spus că n-a mai avut ce să facă și că l-au lăsat ACOLO. Acolo unde? Adică acolo unde i-au lăsat pe toți cei care au decedat în seara respectivă. Nu, nu la IML (Institutul de Medicină Legală – n.r.). Aparent, s-au adunat toate trupurile într-un loc, până i-au adunat pe toți și abia pe urmă au urmat să-i trimită la IML. Am aflat vestea cu mare durere, am împărțit vești proaste toată noaptea către toți cei care mă întrebau pe internet ce s-a întâmplat, către toți cei care îl sunau pe telefonul lui, era la mine telefonul lui și trebuia să le dau vești proaste, ca Claudiu nu mai e. Iar ieri (sâmbătă) am fost la IML să-l găsim, să-i recuperăm trupul și am avut surpriza să nu-l găsim acolo! Ni s-a spus că nu este acolo. Am avut chiar două prietene care au intrat să identifice cele șase trupuri neidentificate la momentul respectiv și niciunul dintre acele trupuri nu era Claudiu.

Apoi a început vânătoarea prin toate spitalele. Oameni pe care nu-i cunoaștem au întrebat de el, au fost cu poza lui la spitale, prietenii au alergat de colo-colo, fără succes, din păcate. Unul dintre prietenii mei a vorbit chiar cu Raed Arafat, care ne-a spus că încearcă să-l găsească și să încercăm azi (duminică) la IML după 9.00-9.30. Astăzi am fost la 9.00 la IML și am aflat că Claudiu a apărut brusc pe lista celor identificați. Într-adevăr, a fost cineva din familie, l-a identificat și am cerut explicații la IML. Ni s-a spus că inițial nu au reușit să-l identifice, pentru că în buletin avea o barbă mai mică, acum el are de fapt barba mai mare, mă rog, ni s-a spus că a fost identificat de familie ca fiind unul din cei patru rămași neidentificați la momentul respectiv. Aș vrea să știu cum de a apărut așa, brusc, la IML, în condițiile în care ieri cu siguranță nu era? Același lucru întâmplându-se și cu alte persoane care au fost căutate, ieri, toată noaptea – Andrei. Cum vedeți dvs această situație?

Alin Pandaru are și o ipoteză: crede că numărul celor care au decedat vineri seară a fost mult mai mare decât cel comunicat de autorități și probabil că numărul celor răniți și care sunt acum în spitale este de asemenea mult mai mare decât cel confirmat de autorități. De ce nu se dau numerele corecte? Ce se încearcă să se ascundă?

Alin Pandaru a mai menționat că a fost în urmă cu câteva ore la capelă, unde a văzut trupul lui Claudiu. „L-am văzut exact cum l-am lăsat la ambulanță, recongnoscibil, putea să-l recunoască absolut oricine ar fi văzut o poză cu el. Deci, prietenele mele au fost acolo, i-au verificat pe toți cei șase, azi ni s-a spus că el ar fi fost, de fapt, unul dintre cei șase, din cei 27 anunțați inițial”, a subliniat Alin Pandaru.

 

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. NIMENI said, on noiembrie 3, 2015 at 7:54 am

    C T Popescu: Ce s-a întâmplat în Club Colectiv este un atentat terorist

    Apreciază

    • Spaceman said, on noiembrie 3, 2015 at 10:34 am

      Nu dau doi bani pe C T Prostescu și pe opiniile lui. Pe nefericiții din clubul bucureștean Colectiv, i-au făcut dracii BBQ.

      Apreciază

      • NIMENI said, on noiembrie 3, 2015 at 12:39 pm

        Sigur, o alta manipulare, vezi la min 7:35 ….

        Apreciază

  2. geo said, on noiembrie 3, 2015 at 9:36 am

    Sataistii au primit o lovitura usturatoare…numai asa imi pot explica furia declansata si ura revarsata in mass media controlate de ei impotriva tuturor celor care incearca sa explice ca ceea ce a fost acolo a fost o slujba de adulare a lui satan…

    To ceea ce se intimpla de 26 de ani a avut punctul culminant vineri…

    Apreciază

    • geo said, on noiembrie 3, 2015 at 10:37 am

      majoritatea „cremei”, „elitele” se inchina la ce se inchunau tinerii de geniu disparuti…

      Apreciază

    • Ecaterina said, on noiembrie 3, 2015 at 2:44 pm

      O, Geo, adevăr grăiești mamă. Mai toate comentariile tale spun lucrurilor pe nume. Să-ți dea Dumnezeu sănătate. Doamne ajută!

      Apreciază

  3. Paul222 said, on noiembrie 3, 2015 at 9:46 am

    De la bun inceput am avut sentimentul ca autoritatile ascund numarul victimelor. Primul numar care se vehicula era peste 40… va rog sa cititi cu atentie si aici http://www.expunere.com/socant-autoritatile-nu-spun-cati-morti-sunt-cu-adevarat.html e clar ca e ceva putred la mijloc. Cu toate astea cred ca s-ar putea face un site unde prietenii victimelor sa confirme daca au pierdut pe cineva sau nu…mai devreme sau mai tarziu se va afla dar e clar ca intreaga treaba e cusuta cu ata alba…

    Apreciat de 1 persoană

  4. Erdbeben said, on noiembrie 3, 2015 at 9:49 am

    Numarul celor jertfiți trebuie sa ajunga la cifra planificata ,nici unul in plus sau in minus,numerologia masonico-satanistă este foarte importantă.

    Apreciază

    • Ecaterina said, on noiembrie 10, 2015 at 9:52 am

      Trebuie specificat Erdeben, că nu masoneria ordonă actele criminale, ci jidovii. În masonerie intră toți vânzătorii și ucigașii (jidovi) de Hristos, fricoșii, lașii, criminalii, canibalii, bolnavii psihic, homosexuali, zoofili și nu în ultimul rând sataniștii. Toți aceștia au fost adunați la un loc de jidovimea care îi conduce și le ordonă pe cine să mai omoare. Masoneria este doar o unealtă, la fel ca nato, ue, bce, bm, fmi, etc.
      IAR VOI, TOȚI, PRIVIȚI LA FIARA (JIDOVUL) CARE ȚINE UNEALTA!

      Apreciază

  5. mircea.v said, on noiembrie 3, 2015 at 10:25 am

    Pai, pe cei disparuti si reaparuti, sa-i verifice daca au toate organele. O idee.

    La final vor fi doar satanisti si credinciosi. Zero si unu. Alb si negru. Credinta totala in satana, sau credinta totala in Dumnezeu.Migrarea gri-ului spre alb sau negru e inceputa de ceva vreme; evenimentele de acum au mai accelerat un pic viteza de migrare.

    Apreciat de 1 persoană

    • tanase said, on noiembrie 3, 2015 at 11:45 am

      @mircea – pare adevarata aceasta ipoteza, mai ales ca au venit si „medici israelieni” binenteles pentru a da „o mana de ajutor”. Stim ca „cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt”.

      Apreciat de 1 persoană

      • Ecaterina said, on noiembrie 10, 2015 at 9:44 am

        Au venit la cules de organe. GRATIS!! Dau 1 milion de ieuroi pentru un corp și câștigă apoi din vânzarea organelor de 10 ori mai mult.

        Apreciază

  6. Erdbeben said, on noiembrie 3, 2015 at 10:28 am

    Saccsiv,80% din blocurile comuniste din Romania au izolatie facută din polistiren.La un eventual atac aerian cu cateva bombe incendiare va arde toată Romania.Istoria este repetitivă,Nero a dat foc Romei si a dat vina pe crestini,asa vor face si astia de azi .

    Apreciază

  7. Ioan C. said, on noiembrie 3, 2015 at 10:31 am

    Au fost jerfiţi de pofta de bani a patronilor clubului şi de corupţia autorităţilor, ce ar fi trebuit să verifice acel club.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 3, 2015 at 10:48 am

      Ioan C.

      Cam marunt.

      Apreciază

    • Spaceman said, on noiembrie 3, 2015 at 3:55 pm

      Negativ! A fost crimă cu premeditare, i-au făcut dracii BBQ pentru:

      și pentru

      Iar sângele este folosit 99% de către toți dracii și slugoii acestora, pentru șerpii ce mai bătrâni ai iadului în tratamente de tipul terapiei vampir sau Terapia S3 – prescurtarea de la Stimulated Self Serum Therapy, numită și „terapia dracula” sau terapia PRP, și în operații de transplant de organe pentru slugoii mai neînsemnați, dar și ăia tot de-ai lor. Am scris te „tipul” pentru că în clinici, oficial terapia PRP se face cu propriul sânge, ședințele fiind foarte scumpe, aproximativ 1000€, dar hoaștele au sângele îmbătrânit, mai bun de nimic, așa că au pus la punct o procedură de înlocuire completă a sângelui propriu cu unul în parte sânge propriu, masă trombocitară concentrată (PRP) din sângele altor persoane, de preferință cât mai tinere, la care se adaugă substanțe stimulante. Apoi să-i vezi cum zburdă! …Să zică și p.f. Daniel cum e cu terapia asta „minune”, că i-au făcut și lui…așa cadou…în semn de mulțumire…știți voi…cu ecumenismul, cipurile și alea alea…
      Nu mă mir că

      Eu până acum nu am întâlnit roacăr căruia sa-i pese de altceva decât de pielea lui! Toți roacării sunt niște lași!

      Și că zice

      Adică ăștia cu

      Sau că se promovează

      Apreciază

  8. RomeoB said, on noiembrie 3, 2015 at 10:38 am

    „Doamna profesor Ecaterina Andronescu, în fruntea unui colectiv de cercetători de la Universitatea Politehnica, au studiat care este compoziția gazului rezultat din arderea materialului de antifonare din incinta clubului respectiv”, a spus Ioan Lascăr, într-o conferință de presă care a avut loc la Ambasada Franței, el subliniind că dominanta gazelor din club este monoxidul de carbon.

    Potrivit medicului, citat de Agerpres, gazele emanate la momentul incendiului au fost, în ordinea concentrației, acidul cianhidric, monoxidul, respectiv dioxidul de azot, acidul clorhidric, toluenul și xilenul.

    „Imensa majoritate a pacienților au demonstrat că erau sub influența intoxicației cu monoxid de carbon”, a spus șeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca din Capitală.

    Dan Enescu, medic primar în chirurgie plastică, managerul Spitalului Clinic pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, a afirmat, la rândul său, că în cariera sa a tratat peste 20.000 de arsuri, dar cazurile victimelor de la Colectiv sunt unice, în mare parte și din cauza combinației de gaze în incinta unde a avut loc tragedia.

    „Este ceva ce nu pot să înțeleg, (…) este o grea încercare la care sistemul românesc medical va face față”, a adăugat Dan Enescu.

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Medicii+despre+componenta+dominanta+a+gazelor+din+Colectiv

    Apreciază

  9. Steven Donea said, on noiembrie 3, 2015 at 10:42 am

    off topic
    Stie cineva despre autenticitatea acestor informatii legat de anuntul Patriarhiei ?
    http://www.timesnewroman.ro/monden/patriarhul-daniel-anunta-schimbari-majore-botezul-va-fi-valabil-un-an-dupa-care-va-trebui-reinnoit
    Se poate face asa ceva ?Nu este asa ceva impotriva Evangheliei a invataturii Sfintilor si a canoanelor bisericesti ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 3, 2015 at 10:49 am

      Steven Donea

      Ala e blog de caterinca.

      Apreciază

      • NIMENI said, on noiembrie 3, 2015 at 11:52 am

        Din ce in ce mai multi spalati pe creier care nu inteleg nimic din jurul lor, prea multi chiar ……!!!!!!!!!!!!!!!

        Apreciat de 1 persoană

      • blue said, on noiembrie 3, 2015 at 12:01 pm

        Saccsiv, Doamne ajută!
        Mie îmi dispar comentariile la ultimul articol de cum le postez. Nu le mai văd în aşteptare. Probabil s-au dus la spam sau le-a volatilizat platforma.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 3, 2015 at 12:41 pm

        blue

        E o problema de care mi-au zis si alti comentatori dar nu stiu motivul. Am inteles totusi ca dupa ce le dau drumul le vede toata lumea.

        Apreciază

      • blue said, on noiembrie 3, 2015 at 7:23 pm

        E ciudat, dar şi mai ciudat e că ţi s-a modificat gravatarul wordpress. Înainte aveai fotografia de la „Evadarea…”, acum e doar un avatar simplu verde.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 3, 2015 at 8:05 pm

        blue

        N-am avut de lucru si am vrut sa-l schimb cu altceva. Apoi am tot amanat sa-l pun pe cel vechi inapoi.

        Apreciază

  10. Rozalia said, on noiembrie 3, 2015 at 10:48 am

    Sa vezi sute de lumanari si nici o cruce…ce fac rudele, prietenii?! Ce faci romane, pui flori, poze si lumanari fara sa nadajduiesti in iertare si viata vesnica…?!?? In schimb postacii rup retelele de socializare scotand aburi si foc, amaratii de ei si de sufletul lor uratit si chinuit de ura.

    Apreciază

  11. geo said, on noiembrie 3, 2015 at 10:52 am

    De la inceput mi s-a parut suspecta lansarea acestui album de asa zisa muzica…o formatie obscura, isi face publicitate, adeptii infocati acestui stil de urlaturi, grohaieli sint in extaz…aud ca membrii formatiei erau niste oameni onorabili – nu contest, poate o fi asa – care lucrau iar muzica era o pasiune pe care o faceau in timpul liber…bun…de unde pina unde au avut banii pentru inchiriere, ca intrarea a fost gratuita? Nu stiu cum a fost cu consumatia – dar la ce preturi se practica prin bombele astea infecte cu pretentii nu m-ar mira sa fi fost piperate…chiar si asa s-au gasit citeva nu zeci ci sute de adepti!!! care sa nu isi puna nici o clipa intrebarea unde ma duc? unde intru? Ramin uluit de faptul ca doi absolventi de arhitectura!!! au mers acolo si senini nu au mai iesit vii…oare ce or fi invata la facultate?

    Mereu le spun celor din preajma mea: Ai grija de tine. Daca tu nu o faci nu o face nimeni in locul tau! ergeti pe strada si vedeti daca am dreptate sau nu…

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20549263-catalina-ionita-mihai-catalin-alexandru-doua-dintre-persoanele-care-pierdut-viata-incendiul-clubul-colectiv-lucrau-pentru-asociatia-profesionala-urbanistilor-din-romania.htm

    Apreciază

  12. Rozalia said, on noiembrie 3, 2015 at 10:55 am

    Mircea.v.
    Daca mai au toate organele… Bine zis. Oare nu li se pot pune chiar altele in locul celor bune…?? Doamne te rog sa ma ierti pentru acest gand murdar!

    Apreciază

    • Ecaterina said, on noiembrie 10, 2015 at 10:15 am

      Rozalia, nu este un gând murdar, ci firesc. Este firesc să ne punem tot felul de întrebări după asemenea scenarii sataniste reale.
      Tu ai dreptate. Știm cu toții că toate corpurile decedaților, ba chiar și celor vii, dacă nu au șansa să aibă aparținători, sunt golite realmente de organe și vândute pe bani grei. Asta este doar bomboana de pe colivă, căci acțiunea „lor” de la Colectiv a fost pusă la cale pentru a ascunde ceva mult grav. Timpul ne va scoate la lumină adevărul. Păcat că tinerii își pierd timpul prin cluburi în loc să participe la viața cetății, așa cum au făcut-o înaintașii noștri, cu prețul vieții lor. Iată diferența. Tinerii din trecut își vărsau sângele pentru Hristos, în timp ce cei de azi și-l varsă pe altarul satanist. Păcat de ei…
      Acesta este motivul pentru care nu mai ies în stradă. Rămân totuși de veghe pentru vremurile viitoare.

      Apreciază

  13. geo said, on noiembrie 3, 2015 at 10:58 am

    Apreciază

  14. geo said, on noiembrie 3, 2015 at 11:08 am

    https://www.facebook.com/Paul-Hitter-310663711720/?fref=ts

    http://ziarulceahlaul.ro/pregatiri-de-halloween-monstri-vampiri-fantome-si-vrajitori-iau-cu-asalt-scolile-nemtene/

    http://www.doxologia.ro/puncte-de-vedere/scoala-romaneasca-sub-asaltul-fenomenului-halloween

    http://www.mediafax.ro/life-inedit/prima-inregistrare-cu-formatia-goodbye-to-gravity-cantand-in-clubul-colectiv-in-seara-tragediei-membrii-trupei-interpreteaza-piesa-the-day-we-die-video-14870746

    Un observator atent remarcă:
    “Info Pescuit:
    1. Aceasta e prima melodie a concertului. Nu e melodia pe care a pornit incendiul. Este dezinformare din partea televiziunilor precum ca pe aceasta melodie ar fi pornit incendiul.
    2. Artificiile pe care le vedeti la inceput, nu au aprins buretele. Din cate se pare, alte seturi de artificii, de la jumatatea concertului, ar fi aprins buretele respectiv.
    3. Piesa este la inceput “live” si se aud pe fundal spectatorii. Dupa cateva secunde este pusa melodia obisnuita a celor de la Goodbye to Gravity (cea inregistrata).
    4. Un martor a precizat ca au fost 4 artificii, doua mai mici si doua mai mari. In imaginile de mai sus le vedeti pe cele mai mici, de la inceput. La jumatatea concertului au fost folosite celelalte doua mai mari, care au produs si incendiul.” UPDATE: Înregistrarea îi aparţine lui Vlad Buşcă de la Universal Music Romania. El afirma că incendiul a pornit dupa alte 30 de minute. Ce ciudăţenii vor mai urma?

    http://www.ziaristionline.ro/2015/11/02/artistul-paul-hitter-atacat-dupa-demascarea-societatii-civile-din-cluburile-gunoaie/

    http://www.ziaristionline.ro/2015/11/01/cine-a-inchis-spitalele-din-romania-fmi-pe-mana-pnl-pdl-udmr-recte-nicolaescu-basescu-attila/

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on noiembrie 3, 2015 at 7:20 pm

      E o inselata si prosteste si pe altii pe facebook. vede extraterestrii cu cruci in frunte si alte porcarii, o batjocoresc dracii in ultimul hal.

      Apreciază

    • john said, on noiembrie 3, 2015 at 7:55 pm

      alta baba vanga…toti vad si au vedenii

      Apreciază

  15. oarecare said, on noiembrie 3, 2015 at 4:03 pm

    „extraterestri” … rapiri … premonitii tot tacamul … etc

    Apreciază

  16. Sorin said, on noiembrie 3, 2015 at 8:30 pm

    Au inceput sa apara atacuri din ce in ce mai insistente asupra bisericii si in special a celora care afirma ca acea petreecere satanista.
    In seara asta la radio , un reporter a declarat ca nu poate sa inteleaga cum niste crestini ortodoxi ataca pe cei care participa la asemenea petreceri spunandu le ca sunt satanisti si slujesc satanei. Mai spunea ca acesti crestini nu il cunosc pe Dumnezeul iubirii.
    Ii perfect cu noua lege antilegionara si antidefaimare sa intre in aplicare. Le a cazut la fix bolnavilor psihici sa puna in aplicare aceste legi pentru a inchide gura celor care doresc sa urmeze lui Hristos.

    Apreciază

  17. Vasile said, on noiembrie 4, 2015 at 12:40 am

    „Vă imaginați ce tragedie s-ar putea întâmpla într-o biserică unde ușile se deschid spre interior, unde ard sute de lumânări și sunt multe persoane bătrâne, dacă la clubul Colectiv unde erau tineri s-a ieșit atât de greu? ”

    http://www.curentul.info/politic/12761-desi-isu-are-suficienti-controlori-arafat-abia-acum-incepe-verificari-in-cluburi-si-biserici

    „Raed Arafat a precizat că în prezent se elaborează un plan de acţiune, iar de săptămâna viitoare echipe mixte formate din pompieri şi poliţişti vor începe să controleze toate incintele în care au loc aglomerări mari de persoane. El a enumerat cluburi, discoteci, cinematografe, baruri, mall-uri, dar nu a exclus orice alt spaţiu, inclusiv bisericile.”

    După tragedie, urmează controale: Arafat trimite ISU şi Poliţia în cluburi, cinematografe, biserici
    http://www.ebihoreanul.ro/stiri/actual-35/dupa-tragedie-urmeaza-controale-arafat-trimite-isu-si-politia-in-cluburi-cinematografe-biserici-123831.html

    Apreciază

  18. Vasile said, on noiembrie 4, 2015 at 12:46 am

    Cata perversitate diabolica – acum ce facem – inchidem biserici ca nu respecta normele PSI deoarece exista lumanari aprinse ?

    „Vă imaginați ce tragedie s-ar putea întâmpla într-o biserică unde ușile se deschid spre interior, unde ard sute de lumânări și sunt multe persoane bătrâne, dacă la clubul Colectiv unde erau tineri s-a ieșit atât de greu?”

    http://www.curentul.info/politic/12761-desi-isu-are-suficienti-controlori-arafat-abia-acum-incepe-verificari-in-cluburi-si-biserici

    „Raed Arafat a precizat că în prezent se elaborează un plan de acţiune, iar de săptămâna viitoare echipe mixte formate din pompieri şi poliţişti vor începe să controleze toate incintele în care au loc aglomerări mari de persoane. El a enumerat cluburi, discoteci, cinematografe, baruri, mall-uri, dar nu a exclus orice alt spaţiu, inclusiv bisericile.”

    http://www.ebihoreanul.ro/stiri/actual-35/dupa-tragedie-urmeaza-controale-arafat-trimite-isu-si-politia-in-cluburi-cinematografe-biserici-123831.html

    Apreciază

  19. Saccsiv - Weblog said, on noiembrie 6, 2015 at 9:00 pm

    […] AU FOST JERTFITI? (2) Disparitia si reaparitia lui Claudiu Petre. Unde au fost dusi mortii initial s… […]

    Apreciază

  20. […] AU FOST JERTFITI? (2) Disparitia si reaparitia lui Claudiu Petre. Unde au fost dusi mortii initial s… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.