SACCSIV – blog ortodox

Fotografia zilei: “666 – IN THE DARK SIDE WE TRUST” printre lumanarile de la “Colectiv”

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 2, 2015

666

Foto:

http://www.napocanews.ro/2015/11/insemne-sataniste-depuse-la-altarul-de-la-club-colectiv.html

http://www.mediafax.ro/externe/incendiul-din-colectiv-presa-internationala-scrie-despre-polemica-declansata-si-marsul-a-mii-de-bucuresteni-romanii-au-plans-au-injurat-si-s-au-rugat-pentru-victime-foto-video-14870357/foto/?p=5#title

Nu stiu ce li se pare atat de inexplicabil celor de la Napoca News.

Cititi va rog si:

DOVEZI VIDEO: Obisnuitii clubului “Colectiv” CHIAR SE INCHINAU LUI SATANA. Scurt cuvant catre parintii de adolescenti rockeri

 

97 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Apologeticum said, on noiembrie 2, 2015 at 3:58 pm

    Apreciază

    • 0xana25 said, on noiembrie 2, 2015 at 4:07 pm

      Doamne, sfinte! Ma cutremur!

      Apreciat de 2 persoane

    • Mălin said, on noiembrie 2, 2015 at 11:39 pm

      Făţărnicie şi fariseim papistăşesc. Mascaradă greţoasă al papistaşului Ioan Robu care a ieşit pentru a se da în spectacol în faţa camerelor de luat vederi.

      http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Arhiepiscopul+Ioan+Robu+Ar+trebui+sa+ne+fie+rusine+tuturor+Si+gu

      Citare din biblie: „Iar când vă rugaţi, nu fiţi ca făţarnicii cărora le place, prin sinagogi şi prin colţurile uliţelor, stând în picioare, să se roage, <ca să se arate oamenilor; adevărat grăiesc vouă: şi-au luat plata lor. Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta şi, închizând uşa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie." (Matei 6, 5-6)

      Apreciat de 2 persoane

    • ioan said, on noiembrie 3, 2015 at 9:11 am

      Stiti ce nu inteleg? Sunt multi neidentificati, cum i-au internat, cum ii trateaza daca…fara card de sanatate nu poti beneficia de servicii medicale?

      Apreciat de 1 persoană

  2. 0xana25 said, on noiembrie 2, 2015 at 4:05 pm

    Deci nu ma exista nic un dubiu! La acest altar se inchina lumea? Si cei care refuza sunt batjocoriti! Batjocoritii vor plati din amaratele lor de salarii factura celor din spitale! Se scurteza timpul exact cum scrie la Scriptura! Au lovit cu valul de homosexualitate si acum cu inchinatorii la Satan! Dumnezeu sa dea putere tuturor celor ce-l cauta si-l cinstesc, fratilor!

    Apreciat de 4 persoane

    • saccsiv said, on noiembrie 2, 2015 at 8:13 pm

      0xana25

      Daca am inteles gresit, imi cer iertare.

      E firesc sa fie tratati acei raniti. Intrebarea e:

      DE CE COSTA 1 000 000 DE EURO / BOLNAV?

      Apreciat de 1 persoană

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 2, 2015 at 8:24 pm

        Acuma nu ma bag , dar sunt cazuri foarte grave si trebuie sa ii tina la aparate multe zile … si nici atuncea nu ii sigur daca scapa…Si eu m-am mirat de suma …

        Apreciază

      • 0xana25 said, on noiembrie 2, 2015 at 8:51 pm

        Asa declara medicii pe toate posturile: ca fiecare ars costa un milion de euro sistemul de sanatate. Nici eu n-am zis vreo clipa ca nu trebuie facut totul pentru bietii oameni, am amintit doar ca noi suntem aceia care vom plati! Ca de obicei!

        Apreciază

      • Mirela said, on noiembrie 2, 2015 at 10:35 pm

        Eu mă îndoiesc TOTAL că fiecare om cu arsuri grave din ţara asta a costat 1 milion de euro. Chiar din declaraţiile unui medic, asupra arsurilor interne nu au cum să acţioneze, deci rămân cele externe. Ce poate să coste 1 milion de euro= 45 de MILIARDE vechi? Cât 20 de apartamente de 50.000 de euro? Ar da vreodată statul atâţia bani pe un ars, în timp ce pentru alţii nu se găsesc câteva mii sau zeci de mii de euro ce le-ar salva viaţa?
        Poate ne explică un medic, dar mie mi se pare SF costul de 45 de miliarde vechi.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 2, 2015 at 11:34 pm

        Mirela

        Imi amintesc de anunturile umanitare. Comparativ, sume infime. Rareori cateva zeci de mii de euro pentru operatii complicate si spitalizari in strainatate. Dar nu se gaseau la stat banuti pentru ei, oamenii simpli dadeau care cum putea.

        Apreciază

      • simo said, on noiembrie 3, 2015 at 3:51 pm

        Daca intradevar costa asa de mult spitalizarea si tratamentul pt o persoana arsa (cu toate ca eu ma indoiesc si daca stam sa judecam nici daca ne-am vinde toate organele din corp bucata cu bucata nu s-ar ajunge nici la un sfert din aceasta suma astronomica pe care o vocifereaza uni fara creier si valoare a cifrelor), atunci trebuie sa ne asteptam sa avem din ce in ce mai multi morti pentru ca statul nu are nici un interes sa cheltuiasca acesti bani cu oameni care nu le aduc nici un beneficiu. Pe ei nu-i intereseaza omul ci sumele stranse de la aceasta. Sa presupunem ca un om ar trai 65 de ani si din prima zi de viata ar pune deoparte 42 de euro / zi ( 1265 euro pe luna) atunci intradevar la sfarsitul vieti ar putea sa plateasca aceste costuri de spitalizare. Este o mare aberatie si totusi daca este asa atunci cum s-a ajuns la aceasta suma cand si daca ai trai 200 de ani nu ai reusi sa strangi atat.

        Apreciază

      • Ecaterina said, on noiembrie 4, 2015 at 1:06 pm

        Îți răspund eu.
        1.S-au făcut „oferte” de câte 1 milion de „ieuroi” de fiecare, sub formă de „ajutoare financiare” din partea jidovilor, franțujilor și osteraihilor. Se pare că mai sunt și alții „în așteptare” să vadă cum reacționează poporul român (imbecilizat într-o proporție halucinantă) la o asemenea „ofertă generoasă”.
        2. Ca apoi, din aceeași sursă să aflu că toți acești mercenari generoși (cât și cei „în așteptare”) sunt în drum spre România (dacă nu cumva erau deja înainte de evenimentul nefericit – ca la „revoluție”) și că vor să îi ia pe răniți ca să îi ducă în țările lor, „PENTRU A FI ÎNGRIJIȚI MAI BINE”. ????!!!!!!
        4. Doar o parte din ei (mai pe românește, doar cei care sunt compatibili cu cei care au plătit bani grei pentru organe și alte transplanturi), căci restul răniților sunt „solicitați” de spitalele din țară. Adică medicii din București nu sunt capabili să îi îngrijească? Bucureștiul nu are aparatura necesară, dar provincia și străinătatea are??!!! Brrr….., dar rudele lor cum vor putea vizita răniții și pe cheltuiala cui vor face acele drumuri istovitoare? Apoi, de unde timpul necesar acestor drumuri?… Dar cei care vor fi duși – cu sau împotriva voinței lor – peste hotare? Acolo cine îi mai verifică pe medici? Cine controlează acum, câți răniți au intrat în spital, câți mai ies de acolo, și UNDE vor fi duși? Atât de scump este trupul unui om…, și atât de ieftin este SUFLETUL lui?…
        5. Ulterior aflu că „generoșii” nu vin cu mâinile goale, ci cu niște frigidere după ei. Să care CE?… Sânge?.., organe…, țesuturi?…
        6. Mai apoi, aflu și că nu știu ce „vecin generos” ne trimite în țară o cantitate uriașă de sânge (!!!) – mai țineți minte cum ne-au „ajutat” franțujii în timpul și după așa-zisa revoluție cu sânge infestat cu SIDA??!!!

        Intrebări:
        a) Dacă vin să ia răniții și să îi ducă de unde nu îi mai putem lua, de ce vin cu frigidere după ei?
        b) De ce se strâng cantități atât de mari de sânge? Un medic spunea că au stocuri suficiente, dar că să mergem să donăm în continuare. Pentru cine este acest sânge? Nu cumva pentru frontul din ssrael?

        Concluzia? – 1 milion de euro plătește exteriorul pentru un trup întreg. Vă este clar?

        Dumnezeu să-i ierte.

        Apreciază

    • Georgia Georgiana said, on noiembrie 4, 2015 at 2:56 pm

      Doamne…cat adevar graiesti!

      Apreciază

  3. mihai said, on noiembrie 2, 2015 at 5:00 pm

    de ceva timp mai exact de vreocativa ani incoace, tot mai multe autovehicule si autoturisme inmatriculate cu 666

    Apreciază

    • nimeni said, on noiembrie 2, 2015 at 10:35 pm

      Mihai

      Si cu semnul acela de la bautura ”monster energy” care tot 666 inseamna in evreieste.Am vazut pe multe masini semnul acela.
      Am vazut acel semn si pe caciulite pt copii mici si nu numai.

      Apreciat de 1 persoană

    • cristi o. said, on noiembrie 3, 2015 at 6:53 pm

      @mihai
      Cel putin in Bucuresti si orasele mari e „epidemie” de astfel de numere de inmatriculare… Oare „dasteptii” de proprietari isi dau seama ca asta e si simbolul sclaviei fata de iudei (ei nu-si pun asemenea numar pe masinile lor)?

      Apreciază

  4. Radu said, on noiembrie 2, 2015 at 5:01 pm

    Asta e o mizerie morala la adresa celor care au murit ca prostii fie ca nu stiau despre ce era vorba ( cei mai multi dintre ignoranti ) iar cei ce stiau ce avea sa se intample nu au murit acum isi mai bat si joc incredibil.

    Nu a vazut nimeni sa ia panarama aia de carpa de acolo si poate sa ii stearga cateva peste fata si maini si dobitocului care a pus acolo mizeria aia pe jos.

    Cu cat trece timpul apar dovezi dovezi dovezi doar sa vrea lumea sa le accepte sa isi deschida ochii sa vada realitatea.

    Apreciază

  5. john said, on noiembrie 2, 2015 at 5:13 pm

    31,ultima cifra…Cel puțin 46 de MORȚI și 155 de răniți pe piesa The Day We Die.Intrebare,de unde stiu cei de la flux 24 ca vifra finala este de 46?Este doar o intrebare.
    http://www.flux24.ro/carnagiul-din-bucuresti-fotografii-cu-mortii-din-interiorul-clubului-avem-fotografia-care-demonstreaza-de-unde-a-inceput-totulsocant-doar-o-salvare-a-venit-dupa-30-de-minute-cel-putin-46-de-morti/

    Apreciază

  6. Alexa said, on noiembrie 2, 2015 at 5:36 pm

    Offtopic, dar din cate tin eu minte aici in Madrid, in 2012 de Halloween s-a intamplat la fel un accident soldat cu morti si raniti.

    Fix in noaptea de Halloween la „Madrid Arena”..

    Daca si asta-i coincidenta, eu sunt papa de la roma….

    Un salut!

    Apreciat de 2 persoane

  7. Hiperboreus said, on noiembrie 2, 2015 at 6:28 pm


    Iata si semnul „coarnele” pe care l-au facut multi din acesti tineri inainte de a izbucni incendiul. „In ceea in ce te voi gasi in aceea te voi judeca. Amin!” Nu vreau sa condamn pe nimeni dar parintii ar cam trebui sa inteleaga cu copii lor si ca devenim o societate anticristica. Nu zic ca tinerii sa mearga la Biserica dar nici nu trebuie sa se joace cineva cu entitatile demonice pentru ca la asta s-a ajuns.

    Apreciază

  8. Riko said, on noiembrie 2, 2015 at 6:28 pm

    Nu stiu cum e prin alta parte, dar la mine pe facebook e plin de posturi in care este calcata in picioare Ortodoxia, de la patriarh, la numarul de biserici, se critica oamenii care spun ceva rau despre victime si orice se poate in legatura cu distrugerea ortodoxiei si a „cretinilor” din ea. Am sa insirui cateva:
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12141578_922676484465343_8809696647189671651_n.png?oh=da09795f776920bf9e2e1d70a769772b&oe=56C8732F
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12208796_1640506029551572_8994090709771358367_n.jpg?oh=4800754a105569b9396524ad9657e0aa&oe=56BAA19B

    „Scrie te rog un comentariu aici daca in capul tau încuiat cu cheia eventual pierdută undeva in peștera din care te tragi, consideri ca rock-ul a fost motivul tragediei din ‪#‎colectiv‬ iar eu ulterior o sa stiu sa-ti dau unfriend ca sa-mi curat si eu lista de prieteni.”

    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12187641_921556707940192_839307026145590346_n.jpg?oh=4f61733199c644c453646ec19cdea935&oe=56CD0A20

    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/s720x720/12189699_1055765561125073_4552185138464489934_n.jpg?oh=2213601b03565cc8de1d1e8ea3d61c41&oe=56C83449&__gda__=1455376241_e387c5d23d459f9455837b18d1c69400

    http://www.bitpress.ro/caleidoscop/preafericite-daniel-mi-ar-fi-placut-sa-te-dai-dracului-jos-din-mercedesul-cu-scaune-incalzite-si-sa-mangai-pe-crestet-mamele-care-si-cauta-copiii-1243476

    Doamne,vad tot felul de postari in legatura cu explozia dintr-un club din Bucuresti si raman socat. Oameni buni,in loc sa va para rau de toti oamenii raniti,familiile lor si cei care au murit,voi comentati „ce cautau aia de 15 ani in club?” ..”aia de seama cu tata ce cautau acolo?”..”da-i dracu,ce sa le fac eu?” . Baii,nu aveti pic de suflet,oameni de cacat ce sunteti,putea fi oricare din noi acolo . Si mai ales cei din Bucuresti,in loc sa comentati atat,duceti-va sa donati sange,PUTETI SALVA UN OM ! Nu pot sa cred de ce fel de oameni suntem inconjurati. Rusine sa va fie tuturor care aveti chef de baza pe seama unor oameni care se zbat intre viata si moarte. RUSINE !!

    „Mă gândesc, așa, dacă ce s-a întâmplat azi noapte s-ar fi întâmplat într-un alt oraș. Mai mic, gen Cluj, Timișoara…dacă spitalele de urgență din București au ajuns la capacitate maximă, ce s-ar fi întâmplat altundeva?
    Din câte știu, preoții nu au făcut cursuri de prim ajutor, iar bisericile nu au aparatura medicală necesară…iar serviciile secrete nu pot prevesti astfel de situații, oricâte ar fi ele și oricâți angajați ar avea.
    Exceptând discursul anti-corupție (faptul că Statul permite ca unele localuri sau spații să poată funcționa mai puțin legal și/sau fără cele necesare în caz de urgență, iar patronii sunt dispuși să nu facă anumite lucruri, ca să iasă mai ieftin și cu un profit mai mare), discursul sistemului educațional și sănătate vs. biserici, catedrale și bani pentru serviciile secrete, armată, etc., trebuie dus la un alt nivel.
    ***
    De asemenea, să începem să luăm în calcul și pe acei oameni, care sunt niște fundamentaliști ortodocși (sau catolici, greco-catolici, etc.) care cred că astfel de evenimente se întâmplă din cauza unor sărbători importate din alte țări, din cauza păgânismului, lui Satana, etc. Ei sunt o masă de manevră care poate fi folosită, la nevoie, de către BOR și Stat împotriva modernizării unor sfere importante din viața socială, politică, culturală…”

    „Aruncați Biblia! „Sfinții” noștri știu mai bine. Dumnezeul ala iubitor e mort. Acum avem unul care arde tinerii în cluburi neortodoxe.
    Cum poți să spui că „așa le trebuie dacă ascultă de-alea sataniste”? Cum poți să scoți țap ispășitor un grup de tineri care ieșise în oraș să se distreze? Cum poți, în 2015, să ai păreri de Evul Mediu?
    Sunt ateu, dar am citit biblia de mai multe ori pentru a putea fi în stare să vă dau cu ea de cap când habar nu aveți ce te învață, dar bateți din gură că Iisus e răzbunătorul suprem.
    De la Ozana Barabancea la alte persoane de doi bani, vocile astea ar trebui stinse, nu viețile unor tineri. E inadmisibil să arunci cu pietre, în astfel de clipe sau în oricare altă situație. Dumnezeu nu pedepsește. Dumnezeu nu ucide. Sau?
    Vedeți-vă voi de mântuirea voastră și lăsați-ne pe noi să trăim în pace.
    Religia a ucis deja prea mult. De câți morți mai e nevoie să arătăm că dumnezeu iubește pacea și viața?”

    „E horror ! M-am contrazis si eu cu cateva persoane care spun ca muzica e de vina !
    Ma supara destul tragedia asta dar cand ii mai aud pe oamenii astia … ma ia cu frisoane cand ma gandesc ca urmatoarea generatie va fi la fel ca generatille anilor 70′ -80′ . Lipsite de rationament . emoticon frown trist”

    „Parca cu cat is mai „crestini” cu atat is pierd mai mult din umanitate, nu pot sa inteleg cat de batut in cap trebuie sa fi cineva sa dea vina pe Halloween si „Devil Music” dupa un asa eveniment, dar sa nu aiba nici o problema sa se tarasca pe jos sa linga cadavre, mumii si oase. It just fucking sad…..”

    „18 Aprilie 1930. Costești. Argeș. De Paște.
    Biserica din localitate ia foc. Ard de vii 116 copii. (O sută șaisprezece)
    Concluzia?
    Dumnezeu dădea un semn celor ce urmau să îndrăznească vreodată să petreacă Halloween-ul…
    Stai.. Shit. Nu prea face sens…
    Mi-e greață.”

    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12208357_927707293970879_3382353894208398360_n.jpg?oh=9ed4ad5b433d621eda5ef8a797600aa6&oe=56AC0D88

    „Jeguri ale societatii care se bucura de o tragedie si se folosesc de aceasta sa-si promoveze propriile idei cre(s)tine. Unde e dragostea fata de aproape? Iubirea voasta cre(s)tina esta doar de fatada.
    Promovati doar ura si intoleranta si spuneti de noi ca suntem ‘satanisti’. Serios ? Sa te bucuri cand mor oameni nevinovati inseamna sa fi psihopat in toata regula.
    Cred ca acum se vede care sunt cu adevarat oameni.
    Haideti sa ajutam noi cu ce putem, sa fim uniti si respectuosi, asa o sa se si vada care sunt adevaratii demoni si de care trebuie sa te feresti.
    Sincere condoleante famiilor si respect eroilor implicati in acest eveniment trist. ”
    si multe altele si comentarile ce le sustin. + indemnuri la donat de sange si cat de bine este sa donezi organe interne si piele.
    Aici bonus:
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12190916_1489207141408562_6270718029202755105_n.jpg?oh=79606e1597912e73b6476954466cb2c0&oe=56B0D7ED
    sper sa mearga imaginile

    Apreciat de 1 persoană

    • cosminmatiu said, on noiembrie 2, 2015 at 9:34 pm

      Nu iti pierde timpul cu ei, cine il cauta pe Dumnezeu il gaseste.
      Poti sa te rogi la fiecare rugaciune de dimineata si de seara a ta pentru toti oamenii vii si pentru toti oamenii morti lasand pe Dumnezeu sa aleaga ce este mai bine sa faca cu rugaciunea ta. Pe unii ii va vindeca doar mormantul.

      Apreciat de 1 persoană

    • Riko said, on noiembrie 2, 2015 at 10:30 pm

      Eu nu am spus nimic nimanui, doar ca mult mai mult decat se vede mai sus a aparut la mine pe faceook in cateva ore, iar in mod normal, la cei sub 50 de prieteni de pe f meu de-abea apar 30 posturi in cursul unei zile, iar acum e exagerat. Zici ca ii inteapa dracii de se revolta asa.

      Apreciază

      • ecronicar said, on noiembrie 3, 2015 at 12:53 am

        La fel am patit si eu, fiind atacat cu ferocitate pentru ca am indraznit sa exprim public ca, in opinia mea, ce s-a intamplat acolo a fost posibil si din cauza absentei harului Duhului Sfant. Cuvintele Evangheliei trebuie sa ne intareasca in dreapta credinta:

        “Fericiti cei prigoniti pentru dreptate, ca a lor este imparatia cerurilor” (Matei 5, 10)

        “Daca va uraste pe voi lumea, sa stiti ca pe Mine mai inainte decat pe voi M-a urat. Daca ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al sau; dar pentru ca nu sunteti din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea va uraste” (Ioan 15, 18-19).

        Apreciază

      • cristi said, on noiembrie 3, 2015 at 5:48 am

        @ecronicar,

        „Nu dati cele sfinte cainilor, nici nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce in picioare si, intorcandu-se, sa va sfasie pe voi.” (Matei 7:6)

        Apreciază

  9. Hiperboreus said, on noiembrie 2, 2015 at 6:31 pm

    Goodbye to Gravity – The Day We Die (Live in Club Colectiv, Bucharest, Romania, 30.10.2015)

    Apreciază

  10. Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 2, 2015 at 6:46 pm

    Focul nu s-a aprins de la artificii , se spune ca a fost pus si exista si o filmare care dovedeste asta:
    http://ro.blastingnews.com/actual/2015/11/a-aparut-videoclipul-intergal-cu-ultima-melodie-cantata-in-clubul-mor-ii-acuza-ii-teribile-00633783.html

    Apreciază

  11. cristian said, on noiembrie 2, 2015 at 6:51 pm

    tin sa cred ca totul a fost pus la cale de o mana satanica pentru a aduce jertfe lui satan.

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on noiembrie 2, 2015 at 9:35 pm

      Si eu cred la fel, si jertfa si ca sa distraga atetntia de la Oprea, 2 iepuri.

      Apreciază

      • stef said, on noiembrie 2, 2015 at 11:26 pm

        Toti lupii au ajuns paznici la stana …

        Apreciază

      • cristi o. said, on noiembrie 3, 2015 at 7:13 pm

        Tot efortul asta excesiv, in protejarea lui Oprea, ma duce cu gandul ca individul acesta ar putea fi o parghie importanta sau a facut treaba murdara a cuiva in evenimentele criminale de la mineriada sau revolutie (multe morti ritualice si schingiuiri inexplicabile si atunci). Nu trebuie uitata nici ascensiunea lui profesionala, extrem de puternica, in ciuda incompetentei crase si lipsei de apetenta intelectuala, vizibile chiar si in comportamentul sau… Nu ca ar fi singurul cu un trecut dubios…

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on noiembrie 3, 2015 at 8:51 pm

        Probabil ca este o marioneta de rang inalt si mai au putina nevoie de el pana va fi ucis subit si el.

        Apreciază

      • Mihai said, on ianuarie 31, 2016 at 4:19 am

        3 iepuri..sau mai multi de fapt:
        la jertfa m-am gandit si eu dar are si alte scopuri asemenea jertfa:
        – satan are multe „universitati” si multa scoala in smecherie si a prevazut dinainte cum v-a reactiona Sf.Biserica Ortodoxa asa ca nu era un motiv mai bun pentru a o lovi puternic ai a o denigra in ochii societatii prin mass-media manipulatoare de opinii( rezultatele manilupatorilor de opinie se vad deja peste tot inclusiv pe acele facebook-uri despre care scrieti.-
        – Odata pierduta increderea enoriasilor in biserica, satan castiga si mai mult teren iar de aici pana la planul masonilor New Age care vor sa uneasca Biserica catolica cu celelalte astfel obtinand o singura religie mondiala pentru ca a apoi sa o preschimbe in religie satanica drumul se scurteaza cu fiecare om care isi pierde increderea in biserica si de aceea ea trebuie denigrata cat se poate. Ce moment mai bun ar fi ales pentru asta daca nu acum? Cred ca asta e de fapt doar cireasa de pe tort. Comunismul tot de masonerie este inventat iar prigoana bisericii crestine mai ales cea Ortodoxa nu e chiar de azi de ieri.
        Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru dar unii daca nu stau alaturi de El asa cum stau oile aproape de pastor, pot sa-l intalneasca pe lup(satan).Daca ajung sa se inchine lupului asta nu inseamna ca nu le va manca dar spune-le lor asta ca sa vezi cum inteleg si cata minte au si sa descoperi ca de fapt nu au insa asta nu ii absolva de acest pacat.Mintea ti-o lumineaza Dumnezeu daca nu iti place intunericul si nu cu forta.
        Zic ca cineva de mai sus de aici si anume sa-i lasam pe cei care s-au indepartat de bunul simt si de Dumnezeu sa injure in continuare si sa- planga pe cei care „cu voia sau fara voia lor” il invocau pe necurat.Dumnezeu nu pedepseste pentru ca daca ar face asta NIMENI in afar de adevaratii sfinti fara de pacate nu ar putea sa miste in lumea asta macar dint-un deget.Faza este ca cel care alunga pe Dumnezeu si il blasfemiaza, pune pe carca Lui tot felul de pedepse criminale ce numai mintea pacatoasa a omului le poate inventa, nu realizeaza ca isi cere pedeapsa singur.Dumnezeu nu ne pune cu FORTA sa fie cineva de partea Lui, nu ne forteaza cu nimic si ne iubeste fara partinire dar faza este ca daca alungi pe Tatal si il negi sau renegi, nu constientizezi ca de fapt prin asta te pui in bratele celui necurat care isi vede scopul indeplinit si inca un suflet castigat. Credeti ca satan il va rasplati cu altceva decat cu ceva rau atat timp cat el este RAUL in sine? La cat bine te astepti de la o entitate rea cum e satan? care crezi ca iti va fi „rasplata” daca il chemi?? El reprezinta intunericul, teroarea, si rautatea malefica si in afara de himere, visuri desarte sau flacarile din care va sta cu tine nu are ce sa iti poata oferi.Doar Dumnezeu poate da viata iar daca de El fugi, de viata fugi.

        Apreciază

  12. mircea.v said, on noiembrie 2, 2015 at 7:09 pm

    off

    O rugaminte, stie cineva, pr Constantin Necula a vorbit vreodata despre cipuri, biometrie, insemnare…?
    Daca da, un link daca se poate.
    Multumesc.

    Apreciază

  13. marian said, on noiembrie 2, 2015 at 7:12 pm

    Fraților, am citit că unii dintre cei care au fost captivi in club ar fi primit mesaje de avertizare pe telefon, in sensul că, li se cerea să iasă de urgență.
    Dacă aşa stau lucrurile, cine sunt acei binevoitori care au expediat mesajele? De unde au avut informația că acolo va fi explozie? E necesar să aflăm care e schema sataniştilor, chiar dacă asta înseamnă deconspirarea salvatorilor.
    Voi ce părere aveți?
    Doamne iartă-mă!

    Apreciază

  14. michael said, on noiembrie 2, 2015 at 7:45 pm

    „…Atunci prepelita disperata a inceput sa-l strige tare, mai tare,
    ascultand din toate partile. Din lastar i-a raspuns un glas stins: “Piu! piu!”…
    Cand l-a gasit, cand i-a vazut aripa rupta, a inteles ca era pierdut; dar si-a ascuns durerea, ca sa nu-l deznadajduiasca pe el… D-atunci au inceput zile triste pentru bietul pui; se uita cu ochii plansi cum fratii lui se invatau la zbor dimineata si seara; iar noaptea, cand ailalti adormeau sub aripa mamei, el o intreba cu spaima:
    — Mama, nu e asa ca o sa ma fac bine? Nu e asa c-o sa merg si eu
    sa-mi arati cetati mari si rauri, si marea?
    — Da, mama, raspundea prepelita, silindu-se sa nu planga….”
    „Puiul” de Ion Alexandru Bratescu-Voinesti
    Fratilor, aveti grija de sufletele copiilor vostri! Nu-i lasati „de capul lor”…. ca sa nu le plangeti de mila mai tarziu, cand va fi prea tarziu!

    Apreciază

  15. Ioio said, on noiembrie 2, 2015 at 8:09 pm

    Oare de ce nimeni nu pune o cruce, O SFANTA CRUCE intre lumanarile de acolo ?

    Apreciat de 1 persoană

  16. lastunnegru said, on noiembrie 2, 2015 at 8:21 pm

    Reacria presei dupa incendiul de la clubul Colectiv,

    Scrisoare pentru Preafericitul Daniel: Mi-ar fi plăcut să te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune încălzite şi să mângâi mamele care îşi caută copiii, să le spui că le îngropi morţii fără bani

    http://www.evz.ro/scrisoare-pentru-preafericitul-daniel-mi-ar-fi-placut-sa-te-dai-dracului-jos-din-mercedesul-cu-scaune-incalzite.html

    Jurnalista Voicu Mirela a scris o scrisoare pentru Preafericitul Daniel, liderul BOR, în care îi reproşează faptul că nu s-a implicat în ajutorarea familiilor victimelor incendiului de vineri seară de la clubul Colectiv, în care 29 de persoane au murit. Mesajul ei a devenit viral în reţele soc

    Comentariul jurnalistei a fost rapid viralizat şi comentat în spaţiul online.

    „Draga domnule Cearceaf Alb, mi -ar fi placut sa te vad cu vesmantu şi curat, in fruntea cohortelor de popi carora le ai luat si clanta de la usa, in ghenunchi, rugandu te pentru sufletele celor plecati si pentru sanatatea celor ramasi. Mi ar fi placut sa te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune incalzite si sa mangai pe crestet mamele care si cauta copiii. Mi ar placut sa tragi clopotele bisericilor ca n noaptea Invierii sa stie lumea ca e prapad. Mi ar fi placut sa ti trimiti slugile in spitale, sa le duci o sticla cu ceai celor care au salvat neconditionat vietile oamenilor.

    Multe mi ar fi placut. Ma gandesc ca nu era prea mare pacatul sa trimiti niste slugi d alea care ti cara carja, aia care ti sterg inelul de praf sau fo 2-3 tarcovnici care spioneaza babele in biserica sa le spuna oamenilor ca le pui la dispozitie orice. N-am vazut sa trimiti vreun inalt d ala cu chipiu sa dea o mana de ajutor cuiva. Sa le spui ca le ingropi mortii fara bani. Sa le dai o farfurie de mancare orfanilor, sa scoti din seiful tau aurit ceva, orice, chiar si o icoana sa le alini durerea.

    Lingaii aia de langa tine nu ti au zis ca tinerii aia care sunt raniti platesc impozite din care tu ti faci mall? Costel ala, mana dreapta a lu’ Skaraotzki, nu ti-a zis ca managerii mai dau si de la ei cateodata? Nu, tata, d aia tu esti singurul prefericit intr o tara in doliu.”

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 2, 2015 at 10:54 pm

      o parasuta rasuflata, prosta si inutila pe care nu o asculta nimeni profita de ocazie sa se dea in spectacol, o circoteca isterica ca la ma-sa acasa, ea care vorbeste din cur, la ea fesele ii tinand loc/fac functie de emisferele cerebrale pe care nu le are decat ca decor in cap, ca sa nu sune a gol cand da cu el de zid.pe ritmuri de salsa si rock indracit.

      Apreciază

  17. Yogy TheBear said, on noiembrie 2, 2015 at 8:21 pm

    Vad la televizor ca marea televiziune are tunurile indreptate spre Biserica ca nu s-au prezentat si ei la club …..
    Am fost acum in seara asta (acum 2 ore de la data postarii) la catedrala din orasul meu unde a tinut Mitropolitul o cuvantare frumoasa si adevarata ; si de unde scot astia ca Biserica tace !? Peste tot si in Biserica se vorbeste si se aduna lumea sa se roage pentru cei decedati !!
    Dar nu se poate sa nu vorbim si de cealalta realitate a evenimentului !! Pe care presa o ignora !!

    Apreciat de 1 persoană

    • 0xana25 said, on noiembrie 2, 2015 at 10:30 pm

      Nu se poate sa nu iasa adevarul la iveala! Va dati seama cate sute de mii de oameni batrani de la tara privesc si habar nu au ce inseamna aia club sau sludge metal? Vad manipularea ordinara si faptul ca spun la fiecare 10 minute ca au fost la un spectacol!!!! Eu zic asa: dupa zilele astea de doliu vor iesi oameni cu colona vertebrala si cu bun simt si vor spune ADEVARUL! Ela fel ca la alegeri cu postacii platiti sa sustina pe un anumit personaj! Sunt vreo cateva zeci care fac inconjurul siturilor si arunca cu injurii si insulte! Prostii se iau imediat dupa ei! Dar sunt absolut sigura ca sunt multi, multi oameni care vor spune adevarul si nu vor permite terfelirea Bisericii si a ortodoxiei romanesti pentru care s-a varsat mult sange de roman! Dumnezeu sa fie alaturi de noi, romanii!

      Apreciat de 2 persoane

      • florin said, on noiembrie 3, 2015 at 7:30 am

        Da asa e pe facebook e propaganda mare, posturi platite, conturi false, promovare pe bani si falsa, era un articol daca imi aduc aminte de ce se intampla pe facebook. Iar la ora actuala daca sustii biserica pe facebook esti un pupator de moaste si un cretin, cica ei vor spitale si scoli, nu catedrale! Intrebarea mea e : de ce nu au iesit in strada sa nu se inchida acele spitale inchise, de ce nu au iesit sa opreasca inchiderea scolilor. Acuma mai este un alt adevar in fiecare sat se construieste cate o bisericuta si mi se pare normal, de ce sa merg eu sa imi inmormantez parintii tocmai in comuna sau in satul vecin, uite asa s-a ajuns la acest numar de biserici mare care este necesar pentru noi crestinii. Sunt scoli unde nu sunt copii deloc, deci scoala e inchisa sau nu exista pentru ca asa e corect. Se pare ca acesti copii care dau copy paste la o postare nu gandesc deloc mai departe sa aduca argumente, deci sunt spalati pe creier din scoala!

        Apreciat de 1 persoană

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 3, 2015 at 3:29 pm

        Mda…si ce vor intelege acei oameni….
        Se creaza pe zii ce trece o prapastie din ce in ce mai mare intre genaratii !!!
        Tineretul (din care si eu fac parte) i se baga pe cap ca el este frumos si genial si ca cei batrani sunt vinovati pentru toate din tara asta… Tineretul este cel mai manipulat !!!

        Apreciază

    • Denisa said, on noiembrie 3, 2015 at 1:00 am

      Ma bucur ca tii cu dreptatea, Yogi! Presa aservita ataca biserica.

      Apreciat de 1 persoană

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 3, 2015 at 3:02 pm

        Chestia ipocrita este ca era si presa acolo si filma…..
        Mitropolitul a zis cuvinte frumoase ,cum nu auzi la televizor ….dar si adevaruri ce trebuie spuse !!
        Dar orice zice Biserica va fii rastalmacit ca noi ii blamam pe acei oameni morti… Nu !!! noi blamam pacatul !!
        Este invatatura orthodoxa !! Nu ai voie sa urasti pacatosul ci pacatul sau !!!
        A zis Mitropolitul ca nu trebuie cautat vinovati !! Pai ce face presa acuma !? Ii scoate tapi ispasitori pe aia 3 patroni care au facut ce ar fii facut toti patroni din ro ….

        Apreciază

      • Yogy TheBear said, on noiembrie 3, 2015 at 3:17 pm

        Mersi !!
        Si ii Yogy!!

        Apreciază

  18. lastunnegru said, on noiembrie 2, 2015 at 8:26 pm

    Replică FULGER de la BOR, după scrisoarea pentru Preafericitul Daniel: Preotul nu merge neinvitat. Ce să sfinţim? E un CLUB

    http://www.evz.ro/replica-fulger-de-la-bor-dupa-scrisoarea-pentru-preafericitul-daniel-preotul-nu-merge-neinvitat-ce-sa-sfintim-e-un-club.html?v=1

    Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Constantin Stoica, a declarat pentru B1Tv că preotul nu merge neinvitat să ţină slujbe oriunde. Declaraţia acestuia vine în contextul tragediei din clubul Colectiv, în care 30 de tineri au murit arşi de vii.

    ”În primul rând acuzațiile vin din partea unor persoane care au rupt legătura cu Biserica. În astfel de situații, când semeni de-ai noștri pleacă la Domnul, slujbele se fac la biserică, în timpul Sfintei Liturghii. S-au și făcut rugăciuni specifice. Apoi se fac la casele celor în necaz și la troițele celor decedați.

    Preotul nu putea veni neinvitat. Cei care doreau, puteau să meargă la biserică și să ceară unui preot să se deplaseze pentru a ține o mică slujbă. Preoți au trecut în acea noapte pe acolo, dar nu se face rugăciune în context de haos și de situație emoționantă.

    Nu putem sfinți ceva ce nu există. Nu se face slujbă într-un local. Rugăciunea se face într-un context, se face în biserică la Sfânta Liturghie.”, a susținut Stoica.

    Întrebat cum se face atunci că preoții ajung să sfințească mașini, reprezentantul BOR a susținut că acesta este un lucru normal pentru că se face la cererea proprietarului: ”Mașina se sfințește la solicitarea posesorului și lângă locașul de cult. Nu se autopropune preotul”.

    ”A fost rugăciune în toate bisericile la Sfânta Liturghie. La fiecare slujbă se trag clopote. Cei care ne-au acuzat nu știu care e rânduiala. Eu explic care e practica Bisericii.

    În cele zece spitale, toți preoții asigură consiliere spirituală mai ales familiilor celor care au copii în spitale. În fiecare parohie unde vor ajunge cei care au pierit preoții au preluat rugăciunea, asistența religioasă și socială. Preoții de spitale sunt mobilizați de sâmbătă în spitalele pe care le deservesc și ajută alături de psihologi și restul. Ei au capele în spitale. Rudele primesc asistență”, a insistat preotul.

    Replica vine după ce o jurnalista i-a adresat o scrisoare publică Preafericitului Daniel, în care povestea că i-ar fi plăcut să vadă un minim de implicare din partea lui, o vorbă bună pentru părinţii care şi-au pierdut copiii atât de tineri şi, mulţi dintre ei, nu au bani pentru înmormântare.

    Jurnalista Voicu Mirela a scris o scrisoare pentru Preafericitul Daniel, liderul BOR, în care îi reproşează faptul că nu s-a implicat în ajutorarea familiilor victimelor incendiului de vineri seară de la clubul Colectiv, în care 29 de persoane au murit. Mesajul ei a devenit viral în reţele sociale.

    Cât despre absenţa patriarhului Daniel acolo, părintele Costel Stoica a precizat că acesta s-a rugat la Sfânta Liturghie şi nu a umblat după imagine. El a adăugat că informațiile apărute pe internet nu fac nimic altceva decât să denigreze imaginea Bisericii. Purtătorul de cuvânt al BOR spune că mai mulţi preoţi vor merge de joi la Centrul de Hematologie pentru a dona sânge.

    Apreciază

  19. lastunnegru said, on noiembrie 2, 2015 at 8:34 pm

    „Avem aur de poleit catedrale, dar nu avem bani pentru spitale!” Ce au patit fanii din Romania dupa ce au afisat acest banner la Botosani – Timisoara

    http://www.sport.ro/liga-1/ce-au-patit-fanii-din-romania-dupa-ce-au-afisat-acest-banner-la-botosani-timisoara.html

    Apreciază

    • Alexa said, on noiembrie 2, 2015 at 10:57 pm

      Avem zeci daca nu sute de milioane de euro pentru sistemul cu cardul de sanatate…. De asta nimeni nu vorbeste, cate miliarde s-au bagat in cardul de sanatate, cine e in spatele smecheriei….

      Dar da, nu avem bani de spitale… Insa, ne razbunam pe altii…

      Tipic prostesc, romanesc si specificului impotent saratonesc…

      Apreciază

      • stef said, on noiembrie 2, 2015 at 11:57 pm

        Exact! Dar cati dintre tinerii patriei au observat?? Ca presa stie, dar nu are voie sa iasa din zgarda.

        Apreciază

  20. lastunnegru said, on noiembrie 2, 2015 at 8:48 pm

    Oare tot Biserica Ortodoxa este de vina pentru ca au murit atatia oamenii in incendiul de la clubul Colectiv. Sau asta este un nou motiv ca presa sa se ia de Biserica Ortodoxa.

    ”18.000 de biserici, 425 de spitale, şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare”. În marş pentru Colectiv. REPORTAJ GÂNDUL

    http://www.gandul.info/reportaj/18-000-de-biserici-425-de-spitale-si-stam-si-ne-uitam-la-fratii-nostri-cum-mor-pe-trotuare-in-mars-pentru-colectiv-reportaj-gandul-14870166

    Apreciază

    • Alexa said, on noiembrie 2, 2015 at 10:59 pm

      18.000.000 carduri de sanatate nefolositoare… a cate 3 euro cardul, faceti calculul, ratze bete

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 2, 2015 at 11:39 pm

        Alexa

        Dar tu cu cine te certi?

        Apreciază

    • el said, on noiembrie 2, 2015 at 11:04 pm

      pe unii dracul i-a aruncat in foc si au ars ajungand de vii in iad, pe imbecilii astia ii mana impotriva Bisericii… ce sa ne astepam, pomul dupa roade se cunoaste. dracii rascolesc neamul romanesc cu ingaduinta Lui Dumnezeu ca sa luam aminte si sa ne CUTREMURAM de starea poporului….. si cand PEDEPSA pe care si-a agonisit-o singur va cadea DEGRABA cu FOC si pucioasa asupra acestui poor sa nu se mire nimeni sa sa zica ca „oare de ce” pateste acestea un popor „crestin ortodox” plin de stanisti si alte specimene ale inselarii de toate felurile

      toate sunt o masura a starii de decadere duhovniceasca a acestui popor care-si astepta RASPLATA…… care va fi INFRICOSATOARE si va veni CURAND, sta la usi.

      deocamdata se face o pregustare a evenimentele viitoare….

      Apreciază

      • Mihail said, on noiembrie 3, 2015 at 12:44 am

        Sa ne fereasca Dumnezeu!

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on noiembrie 3, 2015 at 8:43 am

        Dintr-o carte a Mihaielei Ion spunea un demon dintr-o persoana ca pana in 2017 suntem protejati de rugaciunile Sf Apostol Andrei dar dupa aceea o patim.

        Apreciază

      • Ecaterina said, on noiembrie 4, 2015 at 12:16 pm

        „cosminmatiu” – Da. 2017 este termenul până la care vor să ne cipeze pe toți. Și în acea perioada 2016-2017-2018 și mai târziu, vânătoarea de oameni va fi la ea acasă. Dacă acum atacă sataniștii în acest mod, gândiți-vă ce ne așteaptă mai târziu. Să nu vă fie frică! Aceste lucruri trebuie să se întâmple. Armata antihriștilor este în creștere zi de zi. Avem și printre noi la Biserică antihriști deghizați în creștini. Mare atenție cu cine vă însoțiți. Îi puteți descoperi ușor în Biserică prin faptul că nu se închină deloc. Nici la icoane, nici la Sfânta Biblie, nici la ieșirea darurilor, nu merg la miruit. Le este frică de toate aceste daruri și arme pentru noi. Apoi sunt unii care vin imediat să contreze verbal și agresiv învățăturile pe care le dai celorlalți din jurul tău.Țineți aproape de Biserică și de frații voștri. Stabiliți puncte de întâlnire și locuri de refugiu pentru situații de urgență. Stabiliți între voi semne prin care vă puteți da seama că unul dintre voi „a căzut”. Rugăciunea inimii să fie pe buzele voastre și în inimile voastre. Iar restul, lăsați în seama Lui Dumnezeu.

        Apreciază

      • Anda said, on noiembrie 4, 2015 at 5:18 pm

        Ecaterina,
        multumesc pentru postare(12.16), esti plina de intelepciune.

        Apreciază

    • stef said, on noiembrie 2, 2015 at 11:44 pm

      Asocieri ridicole si manipulari ieftine – Din toata mizeria asta organizata cu premeditare si sincronizata cu diferite… aspecte de ordin”cultural” si „politic”….. trebuie sa raspunda tot Biserica ?? Bisericile sunt in functie de numarul de localitati si asta de sute de ani .

      Apreciază

    • cristi o. said, on noiembrie 3, 2015 at 7:37 pm

      Pe banner-ul ala au uitat sa-si treaca „dasteptii” aia doi care il tin si IQ-ul lor: 1 neuron… Ca le plac statisticile care nu au nimic in comun una cu alta… Daca ar durea prostia… Si d-na „liicheanu” a spus o aberatie similara… Stiu ei, incultii, ca bisericile alea s-au ridicat in regim privat (cu donatii private) si nu-i intereseaza pe ei cine si de ce?

      Apreciază

      • el said, on noiembrie 3, 2015 at 9:48 pm

        cristi.o

        ce sa stie/priceapa prostii aceia usor de maniplat , aceia sunt dobitocii din MARELE VAL manat de oculte/”smecheri” catre iad… marele val care va cuprinde in el si pe viitorii prigonitaori ai crestinilor din vremea lui anticrist. si crede-ma NU exagerez !

        Apreciază

  21. adriandirnescu said, on noiembrie 2, 2015 at 8:56 pm

    Oare de ce nu a aparut aceasta imagine si la tv -uri … ? e posibila o diversiune incat sa se incerce o provocare fatisa a oamenilor credinciosi asfel incat sa se ajunga la intamplari mai grave ??? . Chiar e greu de crezut ca nu a indraznit nimeni sa inlature inscriptia de acolo, desi cred ca majoritatea din cei care ar fi vazut-o ar fi stiut ce vrea sa insemne … Am tot vazut ca se dau la tv fragmente cu persoane care urla ca unde sunt preotii, ca biserica ce face … Suntem in mare pericol daca se doreste provocarea de scandal in acest sens, si daca imaginea este trucata , sa ne tina bunul Dumnezeu sa nu ne cautam dreptatea singuri, ca mai e un mic pas pana la anarhie care e tot jocul celu rau . Iertare daca am gresit . Doamne nu ne lasa !

    Apreciat de 1 persoană

    • 0xana25 said, on noiembrie 2, 2015 at 10:37 pm

      Da, e posibil! Homosexualii au reusit sa puna steagul lorpe casa alba de ce n-ar incerca si ei?

      Apreciază

  22. cosminmatiu said, on noiembrie 2, 2015 at 9:13 pm

    Este prea mare coincidenta ca exact atunci cand Oprea era in centrul atentiei se intampla o mare tragedie care deviaza total atentia de la el.

    Suntem condusi de masoni care sunt slugile evreilor ce calca peste cadavre de 2000 de ani cu scopul de a aduce pe mesia lor: antihristul la conducerea lumii.

    Urmeaza razboiul mondial, cipul implantat si alte necazuri.

    Ei au puterea, noi facebook-ul si petitiile, adica zero.

    Vreti sa luptati cu adevarat contra lor: cu binecuvantare de la duhovnic cititi o catisma de psaltire pe zi, dar nu cu ura ci cu gandul ca Dumnezeu sa faca ce crede El de cuviinta.

    Apreciază

  23. Anda said, on noiembrie 2, 2015 at 10:17 pm

    Pentru cei care vor spitale si nu catedrale, o splendoare de articol, aici:

    http://www.ganduridinierusalim.com/scandalos-18-300-de-biserici-si-425-de-spitale/

    In ce lume dementa traim, Doamne!

    Apreciat de 1 persoană

    • Alexa said, on noiembrie 2, 2015 at 11:00 pm

      18.000.000 carduri, cu cel putin 3 euro cardul, faceti calculu….

      de asemenea, cat costa construirea unui metru patrat de spital, dotarea, firmele capusa, intermediarii…

      boii ies in strada acum ca la revolutie…. boii sunt boi… marionete

      Apreciază

  24. cosminmatiu said, on noiembrie 2, 2015 at 10:41 pm

    Cand esti ortodox practicant si incerci dupa puterile tale sa faci voia lui Dumnezeu si stii ca va urma razboiul mondial, implantarea cipului care te va duce in iad pe vesnicie, fapt precedat de cardul de sanatate si restul actelor biometrice, de care la majoritatea nici nu le pasa, dupa care va urma instaurarea antihristului, si nu 30 si ceva de persoane ci milioane de romani vor arde in foc pe veci, te doare si te doare rau, si te doare zi de zi, nu numai ca si pe unii 2-3 zile in momentul cand sunt loviti de o tragedie, pana uita si revin iar in lumea lor de vis.
    Si daca la o tragedie cand mai au si unii tangenta cu realitatea vrei sa le atragi atentia te ataca, si ataca biserica ortodoxa dand vina pe Dumnezeu ca nu i-a salvat cand de fapt ei nu I-au cerut ajutorul si nu au avut nevoie de El, decat acum cand nu au pe cine sa dea vina.

    Apreciază

  25. cca70 said, on noiembrie 2, 2015 at 11:14 pm

    off topic

    am o intrebare in afara subiectului:
    stie cineva un remediu naturist pentru noduli tiroidieni?
    e o problema importanta pentru mine…chiar daca nu se potriveste cu evenimentele din ultimile zile

    multumesc

    Apreciază

    • michael said, on noiembrie 3, 2015 at 12:39 am

      @cca70
      De doamna Ana din com. Borca, jud. Neamt ai auzit? Are 90 de ani, inca mai primeste bolnavi, cu conditia sa nu se fi operat inca. Poate te ajuta:
      http://forum.romedic.ro/prod/tratament_naturist_care_a_functionat_021146.html

      Apreciază

    • Cristina said, on noiembrie 3, 2015 at 5:05 am

      Am inteles ca aloe vera suc este de folos impreuna cu extract/tinctura de stejar,timp de o luna dupa care se continua doar cu aloe pentru inca vreo trei luni.Am gasit si eu reteta pe internet,persoana sustinea ca i-au disparut nodulii.Eu nu am noduli dar am luat si m-a ajutat,mi-a redus TSH-ul marit.
      Va doresc sanatate!

      Apreciază

    • cristi said, on noiembrie 3, 2015 at 6:30 am

      ceai de sanziene (se poate bea dar si mai important e sa se faca de cateva ori pe zi gargara adanca)

      Apreciază

    • 0xana25 said, on noiembrie 3, 2015 at 8:43 am

      Buna dmineata!
      Intai de toate sunt noduli tiroidieni moi (plini cu apa) care se resorb si nu sunt periculosi si noduli calcifiati care, in functie de marimea lor pot deveni periculosi! Inainte de toate e bine sa faceti un control la un endocrinolog care va va face o radiografiere a lor! In functie de nr. lor si marime va va prescrie (probabil) eutyrox, singurul medicament eficient care se ia numai la prescriptia medicului! Ceaiul de sanziene ajuta si el foarte mult dar, desi nici mie nu-mi place sa rup usile doctorilor, uneori nu avem de ales! Bolile endocrine nu sunt precum o raceala de sezon! Va doresc multa sanatate!

      Apreciază

  26. Orthodox said, on noiembrie 2, 2015 at 11:16 pm

    A VENIT URGIA SI DIN PACATE- ESTE O VORBA NE VOR TRADA ,,AI NOSTRI” SE VOR RASCULA ASUPRA NOASTRA NE VOR FACE SA NE SCULAM UNII IMPOTRIVA ALTORA.ASTAZI INTR-O ANUMITA SALA UNDE ERAM VEDEAM CU CATA URA VORBEAU SA DARAME BISERICILE APOI MI-AM DAT SEAMA DE CE VOM CAUTA UN DUHOVNIC PRIN LUME ….. PR PROCLU TOTI DIAVOLI DIN IAD SUNT PE PAMANT E LUPTA FINALA ……IERTARE SI MANTUIRE ESTE UN ATAC PE FATA ASUPRA ORTODOXIEI IAR DE LA BOR TREBUIE PUTINA ATITUDINE

    Apreciat de 2 persoane

  27. gheorghe said, on noiembrie 2, 2015 at 11:30 pm

    Am ramas … „masca”:
    CITEZ
    „admin
    2 November 2015 at 18:05
    Traiasca Legiunea si Capitanul!
    e o gaselnita de 2 lei ca preotii nu participa decat invitati… la fel sa faca si doctorii? adica oamenii aceia nu aveau nevoie de un doctor de suflete? psihologii cum ofera asistenta? sau preotii se duc neinvitati doar in ajunul marilor sarbatori, cand nu ii cheama nimeni? Nu e asa, preotul are datoria de a se duce, chiar daca e primit sau nu. In fine, tacerea Patriarhiei pana acum a aruncat o si mai mare pata asupra lor, a bisericii institutionale.”
    Este site cu link pe aceasta pagina…
    http://www.apologeticum.ro/2015/11/unde-sunt-preotii-de-ce-niciunul-nu-s-a-dus-sa-faca-o-slujba-de-pomenire-la-locul-incendiului/
    Pare ca este consecvent, caci zice in articol:
    „… pentru că ține la imaginea ei, Patriarhia este acum ținta oprobiului public, care o acuză de lașitate și că stă impasibilă la durerea oamenilor, nefiind în mijlocul lor. RUȘINE PATRIARHIEI pentru a nu știu câta oară!”
    –––––––
    Daca astfele de interpretari, critici si „instructiuni” pot veni din zona cu pretentie de Crestinism (doar Ortodox), ce sa mai fiu surprins de logica inversa si sistem de valori rasturnat la „ceilalti”..?
    Am fost tentat sa inerc editarea unui comentariu…
    Dupa forma si dispunerea intrebarilor inteleg optica incetosata a autorului; preotia este o meserie ca celelalte, slujbasul „sa faca si sa dreaga”… despre Patriarhie – nimic de bine…
    Nu „cercetare’, nu „ascultare”, nu „reflectare” – totul ii pare clar.
    Mie – sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc – imi pare destul de clar cui ii face apologie – altei „patriarhii”, a propriului dumnezeu.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 2, 2015 at 11:51 pm

      gheorghe

      Nu-l judeca prea aspru pe fratele Apologeticum. E pe linia parintelui Justin Parvu. Si se straduie mult fata de altii. Uneori poate greseste sau ni se pare ca greseste, dar noi nu gresim niciodata?

      Apreciază

    • el said, on noiembrie 4, 2015 at 5:00 pm

      Gheorghe

      e dus cu pluta iubirismului…. incet incet se cam cern apele( la nivel individual si social) …..

      Apreciază

  28. stef said, on noiembrie 2, 2015 at 11:52 pm

    Saccsiv , te rog spune-mi daca e vreo problema cu postarile pe site pentru ca de cateva zile nu mai apare nimic la asteptare asa cum era de obicei si ma duce direct sus la titlul articolului – E destul de derutant . E vreo eroare de wordpress ? Comentariile vad ca apar dupa ce le dai aprobare ca de obicei. Nu cred ca e vorba de virusi la mine in pc. Poti sa-mi dai un raspuns fara sa fie public. Multumesc.

    Apreciază

  29. mircea.v said, on noiembrie 3, 2015 at 1:01 am

    Toate compromisurile ultimelor generatii care au dus la indepartarea omului de Dumnezeu, toate relele, toate, toate, se sparg in capul celor din vremurile din urma.

    Dumnezeu cu mila!

    Apreciat de 1 persoană

  30. hilohi bogdan said, on noiembrie 3, 2015 at 2:16 am

    Fraţilor…ortodoxia nu este obligatorie …cine nu vrea mântuire să-şi vadă de ale lui.Dumnezeu este iubire dar este şi libertate. Dar văd că satanismul devine obligatoriu iar aici numai există libertate…se întorc timpurile neroniene…

    Apreciază

  31. hilohi bogdan said, on noiembrie 3, 2015 at 2:26 am

    După legea bănicioiu ,persoana neidentificată ,care e cu arsuri grave, ar trebui ,după 3 zile, să fie scoasă pe trotuar, pt.că,nu-i aşa, nu a prezentat cardul de sănătate…cum prevăd ei toate când trântesc o lege…şi costuri şi tot…

    Apreciat de 1 persoană

  32. hilohi bogdan said, on noiembrie 3, 2015 at 2:45 am

    de unde ştia dl.pont. Că tratamentul va costa 1,5 mil. De $ pe pacient?aaa…am uitat e doctor aşa cum dl.şovu ,ca avocat, ştia că…canadienii dela could scormoneişăn vor cere 5 miliarde de coco despăgubiri morale pt.roşia. că-s banii vacii…

    Apreciază

  33. amadessa said, on noiembrie 3, 2015 at 2:54 am

    De Ioan Suca ce ziceti? Ecumenist de soi?

    http://ziarulfaclia.ro/pr-prof-dr-ioan-sauca-doctor-honoris-causa-al-ubb/

    Apreciază

  34. Ionut said, on noiembrie 3, 2015 at 9:31 am

    Cam asta patesti cand te increzi in cine nu trebuie…

    Apreciază

  35. 0xana25 said, on noiembrie 3, 2015 at 10:09 am

    Greu de-abia de-acum incepe! Generatia actuala, copiii pe care noi i-a crescut cu mari sacrificii si chin sunt cei care ne vor duce la pierzare! Eu ma cutremur cat de multi sunt si clamand educatia elevata (in fapt, ei avand doar o spoiala de invatatura falsa, predata de profesori care-i urasc deja, pentru tupeu, rautate si obraznicie) emana atata rautate prin toti porii, incat ii asemui cu spectatorii din amfiteatrele romane care aprticipau la spectacole sangeroase. Ma intreb cu durere oare toti acesti tineri nu au avut nici macar un parinte, un bunic sau pe oricine altcineva, sa le deschida ochii spre calea cea mai simpla si mai frumoasa avietii: Spre calea care NICIODATA nu-ti poate aduce suferinta, pentru ca Dumnezeu ne-a zamislit din dragoste sa fim dragoste pentru tot ce ne inconjoara? Sa incercam , macar, pentru o scurta perioada si sa vedem daca ne este mai bine in gand, in lumina zilei, in somnul nostru….
    Au ajuns acesti tineri sa spuna ca insemnele satanice au fost puse de ORTODOCSI! Si o spun in felul lor, asa cum am vazut zilele astea toate comentariilor lor in retelele de socializare: ca niste vome de fiere, duhnind a ura!
    Pentru ca atata stiu, asta e viata lor! Facebook-ul! Pe drum merg cu ochii goi, dupa lasarea intunericului, cu castile in urechi ca niste roboti fara sentimente, fara viata! Viata lor e ca un fir slab de ata si se desluseste doar in cluburile acestea ale nenorocirii!
    „Caterina Dian eu cred ca sunt puse tocmai de crestini ortodocsi. ii cred in stare de asa ceva. cine sunt ‘satanistii’: cei care scot din flacari alti oameni, riscandu-si viata, sau cei care , fiind ‘botezati’ crestineste dar fara constiinta, arunca minciuni in stanga si dreapta?
    Like · Reply · 45 mins”
    Eu nu am ani putini! Am trecut greu prin aceasta viata, am avut momente in care am tins sa-l invnovatesc pe Dumnezeu pentru ca-mi era greu.. dar El nu m-a parasit nici macar o clipa, m-a calauzit in fiecare clipa si m-a ferit de alte incercari cu mult mai dureroase, m-a facut sa-mi vad potentialul de OM al Sau! Daca va fi vreodata nevoie voi muri cu bucurie pentru El si pentru Christos, nu sunt habotnica, dar toti murim de ceva, iar daca as putea sa aleg voi sti ce am de ales! Nu sunt postaca de servicu, voi fi aici zi de zi cum sunt de ani buni si voi citi toate articolele si comentariile, ca si pana acuma!
    Dumnezeu sa va aibe in paza sa pe toti!

    Apreciat de 1 persoană

  36. Anonimus said, on noiembrie 3, 2015 at 12:58 pm

    Oana, o scurta intrebare, cand a fost ultima oara cand ai fost in club?

    Apreciază

  37. crin said, on noiembrie 4, 2015 at 10:10 am

    Comentariile dovedesc ca avem si tineri intelepti,cu profunzimea intelegerilor!
    Sa fim ca stejarii tari care nici o furtuna nu ii doboara!
    Puterea intunericului nu a fost si nici nu v-a fi vreodata mai mare ca PUTEREA LUMINII! Si multi stiu la ce ma refer,
    Indiferent cat se va perfectiona uratorul Vietii victoria finala a fost Crucea, Invierea si crestinii mai stiu ceva:Cine a urcat la Cer si ce ne trimite de Acolo!
    Tocmai ce trimite Hristos peste toti oamenii (chiar si peste cei aflati in intuneric, pentru ca ei aleg sa fie acolo),HARUL LUI, Acesta ne este putere trupului si sufletului,duhului, constiintei(ca mucenicilor)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  38. octavpelin said, on noiembrie 10, 2017 at 10:28 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  39. […] Iata si comentariul cititorului Riko postat la articolul Fotografia zilei: “666 – IN THE DARK SIDE WE TRUST” printre lumanarile de la “Colectiv”: […]

    Apreciază

  40. […] Iata si comentariul cititorului Riko postat la articolul Fotografia zilei: “666 – IN THE DARK SIDE WE TRUST” printre lumanarile de la “Colectiv”: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.