SACCSIV – blog ortodox

Unde a disparut CLAUDIU PETRE?

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 1, 2015

618x933_14463230174ceb87d8

Antena 1: BUCUREȘTI, OAMENI BUNI, haideți să-l găsim pe eroul CLAUDIU PETRE!!! Dați mesaje, telefoane, orice! UNDE EȘTI, CLAUDIU?

El este CLAUDIU PETRE. Un tip corpolent, cu alură de dac. A ieșit din CLUBUL COLECTIV, a reintrat, a salvat o fată. A lăsat actele și telefonul mobil unui prieten, a reintrat să mai salveze pe cineva. A fost scos mai mult mort decât viu! A făcut două stopuri cardio – respiratorii în ambulanță, dar nu este la IML. Claudiu, unde ești???

Lumea îl caută. Familia și prietenii au fost la toate spitalele. Nu este acolo. Au fost la IML. Nici aici! Se presupune că ar fi victimă neidentificată. E corpolent, cu barbă, are 1.80, barbă mare, ochi căprui, 100 de kilograme. NU POATE FI TRECUT CU VEDEREA ! Unii au spus că l-au văzut printre decedați, alții au preciat că semnalmentele lui corespund cu cele ale unei victime mortale. Dar, nimic oficial. Stăm toată ziua pe Facebook., discutăm toate prostiile. Acum e nevoie de noi! Haideți să demonstrăm de ce suntem în stare! Unde ești, CLAUDIU????

WOW BIZ: RASTURNARE ULUITOARE DE SITUATIE! Eroul Claudiu Petre este de negasit! Desi toata lumea il credea mort, familia nu i-a gasit trupul la INML! Nici printre raniti nu se afla! Tanarul a disparut pur si simplu dupa ce si-a salvat prietenii

Claudiu Petre se afla in clubul Colectiv, vineri seara, cand s-a produs tragedia in care 27 de tineri si-au pierdut viata. Desi toata lumea l-a crezut mort, informatii incredibile ies acum la iveala. Familia si prietenii lui nu reusesc sa dea de el: l-au cautat si la INML si la spitalele unde au fost transportati ranitii.

Martorii oculari ai tragediei povestesc ca tanarul s-a comportat ca un erou intrand de doua ori in club pentru a-si salva prietenii. Dar dupa aceea, nimeni nu l-a mai vazut, de aceea a si fost crezut mort.

Claudiu are 36 de ani si in urma incendiului ar fi suferit arsuri la nivelul fetei. Ultima data a fost vazut in fata clubului, in timp ce era resuscitat. De atunci, parintii, dar si prietenii, il cauta cu  disperare.

Familia cere ajutorul oricui poate oferi o informatie despre soarta lui Claudiu.

„Ajutati-ne sa-l gasim pe Claudiu! La televizor toata lumea spune despre Claudiu ca ar fi mort. Il cautam de peste 20 de ore, la INML, prin spitale, peste tot si nu am reusit sa dam de el. Suntem intr-o situatie disperata. Parintii au mers la INML si nu l-au gasit. Ultima oara a fost vazut in fata clubului. Fusese scos afara si era transportat la ambulanta. Cineva a spus atunci ca nu are nevoie de spitalizare si ca sunt altii mai grav si l-au scos din masina, iar noi i-am pierdut urma. In nebunia creata s-a crezut ca a fost dus la un spital. Cand am inceput sa il cautam am constat ca e de negasit. Poate este in coma, poate si-a pierdut memoria sau nu este capabil sa comunice. Nu stim ce este cu el si unde sa il gasim. Ne gandim ca poate a avut un soc sau l-au dus undeva unde starea lui s-a deteriorat. Numele sau este vehiculat in presa pe lista persoanelor decedate, dar el e de negasit. Trupul sau nu e de gasit. Nu putem sa oprim cautarile. Ajutati-ne sa-l gasim, poate este in viata! Ultima oara cand l-am vazut era imbracat in pantaloni negri din material, dezbracat la bustul gol si era descult”, ne-au declarat cei din familia lui Claudiu Petre.

Cei care detin informatii pot suna la numarul: 0761045085 – Alin Pandaru.

Antena 3: Familia și prietenii îl caută pe Claudiu Petre. Tânărul a dispărut după tragedia din clubul Colectiv

„De data asta chiar trebuie să îl găsim, pentru că este dispărut pe bune! Fratele Claudiu Petre a fost luat de o ambulanță ieri seară din față de la club Colectiv și nu este de găsit pe nicăieri. Nici pe lista răniților, nici pe cea de la IML. Are 100 kg, 36 ani, barbă, ochi căprui, brunet, parțial ars pe față, aprox. 1,75m. Am postat asta în speranța că va ajunge la un cadru medical, la cineva care știe ceva. Îl căutăm de dimineață prin spitale”
Sursă: Facebook

   Comentariu saccsiv:

La B1tv l-am ascultat pe un prieten al sau. Pare reala disparitia si nu o gluma macabra.

Povestea ca dupa ce a iesit initial din club, Claudiu Petre a reintrat pentru a mai salva doua persoane. Apoi iar a intrat dar n-a mai iesit. A fost scos la randul sau cu arsuri pe spate dar viu. L-a luat o ambulanta si de atunci nu se mai stie nimic de el.

Poate si-a pierdut mintile si umbla aiurea pe strazi. Poate, marcat fiind de cele vazute, sta retras in el stie ce loc pana-si revine.

Sau poate a vazut ceva ce nu trebuia sa vada si intram direct in teoria conspiratiei. Dar pe asta deocamdata n-o dezvolt. Poate apare.

76 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. RomeoB said, on noiembrie 1, 2015 at 8:46 am

    Monica Tatoiu pe B1 TV: Spitale particulare din Bucuresti nu au ingrijit nici o victima !
    Desi fac profituri foarte mari, desi au aparatura de calitate, mult superioara spitalelor publice, desi unele din ele primesc fonduri de la CAS !

    PS. Guvenul PDL a cazut in 2012 in momentul in care Traian Basescu voia sa privatizeze SMURDUL.
    In perspectiva, guvenul BOC urmarea ca intregul sistem medical din Romania sa fie privatizat.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ricci said, on noiembrie 1, 2015 at 3:58 pm

      Eu zic ca medicii si-au facut bine datoria dar e inca un motiv ca sa facem politica. Iar unii dau vina chiar pe Biserica.

      Apreciază

      • cristi o. said, on noiembrie 1, 2015 at 5:27 pm

        D-na „liicheanu”, desi nu are nicio scuza (ca n-ar avea cultura, etc) se trezeste aruncand, la radio, intr-o interventie telefonica pe marginea tragediei din club, o vorba de om prost, de jurnalist semianalfabet platit cu bonuri de masa, referitoare la cele peste 18000 de biserici… Pana nu am auzit cu propriile urechi pronuntandu-i-se numele, am trait cu impresia ca e o jurnalista fomista de provincie care vorbeste de pe WC… Stiu ca e impotriva Bisericii, dar, oricat de pornit poate fi un intelectual impotriva a ceva, nu poate sa se coboare sub un anumit nivel de logica… anume al unei absolvente mediocre de 12 clase… A inceput Dumnezeu sa le incurce mintile…

        Apreciază

    • Radu Humor said, on noiembrie 1, 2015 at 7:03 pm

      Haz de necaz :
      La PRO TV se face mare caz de ajutorul primit din Israel, cu această tristă ocazie:
      Cică medici israelieni s-au alăturat specialiştilor noştri în încercarea de rezolvare a numeroaselor cazuri de victime aflate prin spitalele bucureştene .
      Ce oameni, domle !, am fost tentat să exclam . Cât de repede şi dezinteresat şi-au oferit ei ajutorul pentru nişte oameni aflaţi în necaz şi suferinţă ?!
      Numai că aflăm că totul nu este decât o nouă afacere pe care s-au grăbit s-o facă, profitând de nenorocirea altora !
      Pentru că pentru câteva faşe şi bandaje , cică miraculos de vindecătoare, dar nu se ştie încă cu ce termen de garanţie, nu s-au sfiit să primească suma de 150.000 de euro !
      Cât primesc medicii, care au ocazia să experimenteze pe viu (probabil şi pe morţi :mrgreen: ) ,diferite practici medicale, încă nu ni s-a spus, dar , cunoscându-i , ştim sigur că n-au făcut-o gratis, fără să facă un geşeft ceva şi cu această ocazie ! 😉
      P.S.
      E foarte frumos şi lăudabil gestul de a dona sânge sau diferite sume de bani pentru tratamentul costisitor al victimelor , sau pentru ajutorarea familiilor lovite de această nenorocire, dar în primul rând ar trebui să plătească, cu vârf şi îndesat cei vinovaţi de producerea acestei carastrofe, sau de felul precar în care arată alte incinte care unora le aduc moartea, dar lor le aduc venituri uriaşe !
      Sunt sigur că sute de mii de oameni, care-şi rup de la gură, cum se spune pentru a ajuta din puţinul lor nişte semeni aflaţi în necaz, nu pot strânge o sumă care să echivaleze cu cea pe care alde Onţanu, Piedone şi ceilalţi vinovaţi de această tragedie( dar şi de cele viitoare, dacă vor scăpa din nou, doar cu ceva amenzi ) ar putea să o verse sub formă de despăgubiri pentru vieţile pierdute, pentru suferinţele pricinuite familiilor, mai ales că, ştim cu toţii că „are balta peşte” !

      Apreciază

  2. doareu said, on noiembrie 1, 2015 at 8:53 am

    Nu citisem tot pe aici (la comentarii probabil) ca unele „ambulante” nu sunt de fapt ambulante, ci masini de aprovizionare pentru organe, care vin si te iau si dupa aceea nu se mai stie nimic de tine?

    Apreciază

    • Ricci said, on noiembrie 1, 2015 at 3:57 pm

      Ce maglais trebuie sa fie in capul tau!

      Apreciază

      • el said, on noiembrie 1, 2015 at 7:23 pm

        dar in al tau Ricci? CINE te-a trimis aici?

        Apreciază

  3. Iones said, on noiembrie 1, 2015 at 10:10 am

    Ecumenism la Catedrala Patriarhala

    Azi 1 Noiembrie 2015, Trinitas TV a difuzat slujba ecumenista ortodoxa si romano catolica. Sigla de jos din dreapta este sigla Zilei Mondiale a Tineretului, organizata de catolici.
    http://www.tinypic.com/r/2805d7t/9

    Apreciază

  4. Iones said, on noiembrie 1, 2015 at 10:13 am

    Liturghie ecumenista la Catedrala Patriarhala, azi 1 noiembrie 2015. Sigla din dreapta de jos este sigla Zilei Mondiale a Tineretului, eveniment organizat de romano catolici.
    http://tinypic.com/r/2805d7t/9

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on noiembrie 1, 2015 at 7:25 pm

      CUMPLIT !
      mai cumplit decat moartea acelor suflete… astia sunt propovaduitorii MORTII duhovnicesti prin ecumenismul IDOLUL la care slujesc , ei carora li s-a dat sa conduca Turma Lui Hristos o ratacesc pe caile iadului !

      Apreciază

  5. Flaviu said, on noiembrie 1, 2015 at 10:29 am

    cica l-au gasit printre persoanele ce nu erau identificate… desi prietenii lui ziceau ca nu e el

    Apreciază

  6. Mihail said, on noiembrie 1, 2015 at 10:54 am

    Foarte stranie aceasta disparitie! Daca a murit, sa-l ierte Dumnezeu! A murit salvandu-si aproapele!

    Apreciază

  7. John said, on noiembrie 1, 2015 at 10:56 am

    A fost găsit de prietenul lui la IML.Cel puțin așa susținea la RTv (băiatul cu barbă azi dimineață) Încă 2 morți, 29 victime.Cine oprește contorul morții?

    Apreciază

  8. auditus said, on noiembrie 1, 2015 at 11:02 am

    Nu este dragoste mai mare decat sa-si dea cineva viata pentru aproapele sau.
    Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!

    http://www.wowbiz.ro/eroul-de-la-colectiv-a-fost-gasit-claudiu-petre-a-fost-identificat-la-morga_165743.html

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 1, 2015 at 3:23 pm

      auditus

      Bizar.

      Apreciază

    • un pacatos said, on noiembrie 1, 2015 at 4:28 pm

      Fals. Pentru un crestin cea mai buna moarte este cea de mucenic pentru Hristos Mantuitorul. Aceasta nu o spun eu, ci Sfantul Daniel Sasoev. Nu mai confundati faptele, emotiile, sentimentele firesti ale firii noastre pacatoase cu faptele credintei – care sunt singurele placute lui Dumnezeu.
      Dumnezeu sa-i ierte si pe cei in doliu sa-i mangaie. Amin.

      Apreciat de 1 persoană

      • auditus said, on noiembrie 1, 2015 at 8:14 pm

        Unui pacatos,

        Sf. Apostol Ioan – nu eu – se refera la dragoste, ca virtute suprema a omului, sadita in firea noastra de Creatorul, care este El Insusi un izvor al dragostei. Ce altceva este crestinismul, daca nu o credinta a dragostei. Prin dragostea fata de aproapele, omul implineste o porunca importanta: „Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau. Aceasta este marea si intaia porunca. Iar a doua, la fel ca aceasta: Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti” (Matei 22, 37-39). Sa-ti dai sufletul tau pentru viata aproapelui, este dovada suprema a dragostei, precum din dragoste, Insusi Hristos s-a sacrificat pentru toti oamenii. Nimic nu cantareste mai mult in fata Dumnezeului milei, decat dragostea, caci acolo unde dragoste nu e, nimic nu e, cum spunea Marin Preda, in finalul romanului sau, „Cel mai iubit dintre pamanteni”.

        Daca n-am inteles valoarea acestei virtuti, inseamna ca sunt pe un drum gresit.

        Inchei, cu o pilda despre dragoste, din vietile sfintilor parinti.
        Când, în vremuri îndepărtate, s’a ajuns la o neînţelegere, între Sfinţii Chiril şi Metodie şi nişte oameni, cineva le-a spus: «Voi aveţi porunca: Să nu ucizi!, însă purtaţi război împotriva noastră!» Atunci ei i-au răspuns: «Cine credeţi voi că face mai mult: cel care împlineşte o poruncă, sau cel care împlineşte două porunci ale stăpânului său?» «Păi, acela care împlineşte două porunci.»
        Atunci sfinţii i-au zis: «Este adevărat că Dumnezeu a zis: Să nu ucizi!, dar Hristos a zis şi aceasta, că nu este dragoste mai mare ca atunci când cineva îşi dă viaţa pentru aproapele său; iar cei care se duc în apărarea vieţii şi neatârnării celor apropiaţi îşi pun viaţa lor în primejdie.» Şi, cu adevărat, nu este dragoste mai mare decât atunci când cineva sufletul său şi-l pune pentru prietenii săi. ” (pag.125 -126) din SA FIM OAMENI – Viata si Cuvantul Patriarhului Pavel al Serbiei, Ed. Predania.

        Apreciază

    • un pacatos said, on noiembrie 1, 2015 at 10:41 pm

      auditus,
      prietene …

      … in cea mai mare parte sunt de acord cu tine. Suntem pe acest blog sa invatam unii de la altii. … Cum ne aratam noi dragostea pentru aproapele? Mai ales in cazul de fata? Facand marsuri de solidaritate? Si paganii le fac acestea (vezi cazul „Je suis Charlie”). Facem emisiuni in care ne aratam cat de mult ne pare rau (dragoste fatarnica) pentru cei care au murit si felul in care au murit? … si paganii le fac acestea … Intelege ca acestea sunt porniri ale firii.

      Ce facem noi cei care ne pretindem ortodocsi? Ne rugam. Da, ne rugam lui Hristos cu lacrimi pentru sufletele lor, iar daca nu putem … macar sa-i pomenim in gand si sa zicem : Dumnezeu sa-i ierte! Aceasta e dragostea fata de aproapele, cea in si cu Hristos.

      Si da … „iubirea de Dumnezeu se intemeiaza pe iubirea de aproapele. Atunci cand se va sterge in tine ranchiuna, sa stii ca te-ai apropiat de iubire. Atunci cand inima ta va fi umbrita de o pace sfanta, plina de har, cu intrea­ga omenire, sa stii ca esti chiar la portile iubirii. Aceste porti, insa, nu se deschid decat prin Duhul Sfant. Iubirea de Dumnezeu se intemeiaza pe iubirea de aproapele. Atunci cand se va sterge in tine ranchiuna, sa stii ca te-ai apropiat de iubire. Atunci cand inima ta va fi umbrita de o pace sfanta, plina de har, cu intrea­ga omenire, sa stii ca esti chiar la portile iubirii. Aceste porti, insa, nu se deschid decat prin Duhul Sfant.
      Iubirea de Dumnezeu este un dar al lui Dumne­zeu in omul care s-a pregatit prin curatia inimii, a mintii si a trupului pentru primirea acestui dar. Pe ma­sura treptei pregatirii este si treapta darului, pentru ca Dumnezeu este Drept-Judecator si in milostivirea Sa.
      Iubirea de Dumnezeu este pe de-a-ntregul duhovniceasca: „ce este nascut din Duh, duh este” (In. 3, 6).
      „Ce este nascut din trup; trup este” (In. 3, 6): iubirea trupeasca, nascuta fiind din trup si sange, are insusiri materialnice, stricacioase. Ea este nestatornica si schimbatoare: focul ei depinde in intregime de materie.” (Sfantul Ignatie Briancianinov – Despre Inselare)

      Apreciază

  9. cca70 said, on noiembrie 1, 2015 at 11:17 am

    sau poate smurdul .lui arafat l-a declarat in „moarte clinica”…cum le place lor termenul asta…care le da voie sa hacuiasca un om

    si apoi l-au golit de organe ( ce era bun prin el) si acestea( organele, evident) au luat calea dinainte stabilita( Israel poate??? sau alte tari? )

    Apreciază

    • Mirela said, on noiembrie 2, 2015 at 9:13 pm

      Foarte posibil ca dispariţia lui Claudiu Petre să fie legată de „donarea” de organe, fapt ce ar putea să nu fie singular. Iată ce spune un prieten de-al lui:

      „Aș vrea să vă povestesc o întâmplare ciudată legată de prietenul meu Claudiu Petre, pe care l-am tot căutat în cursul zilei de ieri (sâmbătă – n.r.) și am mobilizat chiar și presa.
      După incendiu, pompierii l-au scos pe prietenul meu Claudiu din club, apoi eu împreună cu un prieten de-al meu l-am cărat până la o ambulanță, acolo i s-a acordat primul ajutor, s-au efectuat manevre de resuscitare, după care ambulanța a dispărut, iar noi am reușit ulterior să vorbim cu șoferul ambulanței, care ne-a spus că n-a mai avut ce să facă și că l-au lăsat ACOLO. Acolo unde? Adică acolo unde i-au lăsat pe toți cei care au decedat în seara respectivă. Nu, nu la IML (Institutul de Medicină Legală – n.r.). Aparent, s-au adunat toate trupurile într-un loc, până i-au adunat pe toți și abia pe urmă au urmat să-i trimită la IML.
      Iar ieri (sâmbătă) am fost la IML să-l găsim, să-i recuperăm trupul și am avut surpriza să nu-l găsim acolo! Ni s-a spus că nu este acolo. Am avut chiar două prietene care au intrat să identifice cele șase trupuri neidentificate la momentul respectiv și niciunul dintre acele trupuri nu era Claudiu.

      Apoi a început vânătoarea prin toate spitalele. Oameni pe care nu-i cunoaștem au întrebat de el, au fost cu poza lui la spitale, prietenii au alergat de colo-colo, fără succes, din păcate. Unul dintre prietenii mei a vorbit chiar cu Raed Arafat, care ne-a spus că încearcă să-l găsească și să încercăm azi (duminică) la IML după 9.00-9.30. Astăzi am fost la 9.00 la IML și am aflat că Claudiu a apărut brusc pe lista celor identificați. Într-adevăr, a fost cineva din familie, l-a identificat și am cerut explicații la IML. Ni s-a spus că inițial nu au reușit să-l identifice, pentru că în buletin avea o barbă mai mică, acum el are de fapt barba mai mare, mă rog, ni s-a spus că a fost identificat de familie ca fiind unul din cei patru rămași neidentificați la momentul respectiv. Aș vrea să știu cum de a apărut așa, brusc, la IML, în condițiile în care ieri cu siguranță nu era? Același lucru întâmplându-se și cu alte persoane care au fost căutate, ieri, toată noaptea – Andrei. Cum vedeți dvs această situație?

      Alin Pandaru are și o ipoteză: crede că numărul celor care au decedat vineri seară a fost mult mai mare decât cel comunicat de autorități și probabil că numărul celor răniți și care sunt acum în spitale este de asemenea mult mai mare decât cel confirmat de autorități. De ce nu se dau numerele corecte? Ce se încearcă să se ascundă?
      Alin Pandaru a mai menționat că a fost în urmă cu câteva ore la capelă, unde a văzut trupul lui Claudiu. „L-am văzut exact cum l-am lăsat la ambulanță, recongnoscibil, putea să-l recunoască absolut oricine ar fi văzut o poză cu el. Deci, prietenele mele au fost acolo, i-au verificat pe toți cei șase, azi ni s-a spus că el ar fi fost, de fapt, unul dintre cei șase, din cei 27 anunțați inițial”, a subliniat Alin Pandaru.

      http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/O+intamplare+ciudata+povestita+de+un+supravietuitor+al+incendiul

      Apreciază

  10. TM said, on noiembrie 1, 2015 at 11:23 am

    Claudiu Petre este decedat. A fost gasit azi noapte la IML. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, la fel si pe ceilalti.

    Apreciază

  11. Andrei said, on noiembrie 1, 2015 at 11:42 am

    Zi de doliu national in Romania
    Zi de doliu national in Rusia.
    Ambele tari ortodoxa.
    Zilele de doliu nationale declarate in urma hell_o_win-ului.

    Apreciat de 1 persoană

  12. Claudia said, on noiembrie 1, 2015 at 12:10 pm

    Dumnezeu sa- l ierte.

    Apreciază

  13. adriandirnescu said, on noiembrie 1, 2015 at 12:32 pm

    Au ajuns si echipe de medici din Israel. Asta spune totul despre cum se poate transforma aceasta tragedie in altceva…

    Apreciază

    • cca70 said, on noiembrie 1, 2015 at 7:09 pm

      ai cumva un link legat de stirea asta?

      Pentru mine masinile smurdului au devenit sinonime cu moartea…acolo zac hacuitorii de organe….abia asteapta un accident sa mearga ei sa declare „moarte clinica”si sa treaca la prelevarea de organe

      Decat sa te urci intr-o masina din asta mai bine mergi in patru labe pana acasa ,si mori in patul tau daca e voia lui Dumnezeu sa mori, caci odata intrat in „ambulanta” lui arafat…nu se stie daca mai scapi…

      Eu sunt curios care e statistica cazurilor de „moarte clinica” declarata de casapii lui arafat…astia cred ca nu prea te iarta daca esti singur si nesupravegheat de rude si prieteni care sa fie langa tine…

      Si chiar si pe aia ii pot prosti ca esti „mort”…si sa treaca la golirea de organe dup ce ti-au prostit rudele ca accidentatul ca numai scapa si e ceva nobil sa dai rinichi si ficati la jidovi (in cele mai multe cazuri)

      Apreciat de 1 persoană

  14. Erdbeben said, on noiembrie 1, 2015 at 1:22 pm

    Nu vede nimeni legatura dintre acest sacrificiu colectiv,anuntul de cautare de donatori de sange si inaugurarea noului templu masonic ,cel mai mare din Europa ?

    Apreciat de 1 persoană

  15. STOP RFID said, on noiembrie 1, 2015 at 1:47 pm

    Violeta Maria Naca – Asistenta pe Salvare

    „Ne-am dus senini. Credeam că e un incendiu banal inițial, continuă, am fost al doilea echipaj la fața locului. Apoi au venit pompierii agitați. Primele două victime. Totul era ca un coșmar. Mergeau, urlau, se târau. Tineri desfigurați. Urlau mulți. Eram două salvări. Una dintre victime, erau o tânără, rănită grav. Țipa la mine să venim mulți. Mă implora. Spunea că sunt 300 de tineri, arși, călcați în picioare. Am implorat plângând pe cei de la dispecerat că sunt sute de oameni arși. Plângeam. Săreau arși pe mine, urlau. Voiau să intre mulți în ambulanțe. Și nu puteam să plecăm cu fata rănită grav. Nu se dădeau din drum.
    Abia atunci s-a dezlănțuit coșmarul. Au venit alți patru grav răniți. Izbeau în mine. În salvare. Le curgea pielea, carnea. Acum plâng. Urlau să îi iau, să nu îi las în urmă. Am implorat dispeceratul să aducă mai multe ambulanțe, că e haos. Să vină poliția. Rupeau jacheta de pe mine.
    Apoi, a venit un pompier, avea o tânără de 18 ani, arsă pe 98% din corp, mă implora cu lacrimi de erou: Ia-o mai repede din brațele mele. Doamne, cât de tânără e! Salveaz-o! Am și eu o fată acasă!. Mi s-a făcut rău. Veneau mulți, mulți de tot. Erau îndesați în salvări. Civili urlau, tineri răniți trăgeau de doctori, aproape smulgându-le hainele. Implorau să fie ajutați, să fie salvați. Se aruncau în fața ambulanțelor. Dădeau cu pumnii în ambulanțe.
    Am urme de piele arsă, pe mine, pe echipament. Pompierul șef plângea în hohote. Era în șoc. Țipa: De ce, Doamne?. Tânără arsă nici nu mai avea haine pe ea. Apoi am intrat urlând la Colțea, cu patru răniți grav. Țipam să vină toți doctorii, că e carnagiu. Toată lumea era în stare de șoc. AM VĂZUT IADUL!
    Doi doctori de la echipaje au rămas la fața locului. Erau șase tineri, jos pe borduri, în stop cardiorespirator. Șoferul din echipaj a resuscitat oameni ore în șir până i-a crescut tensiunea și i-a țâșnit sângele pe nas.
    Mai era un copil de doar 16 ani! 16 ani! A plâns echipajul la resuscitarea lui. Nu se îndurau. Apoi l-au adus pe fratele lui, pe brațe, la mine. Era grav, era ars tot. Avea ochii umflați și roșii, plângea. Întreba: Sunt rău? E grav?.
    Apoi au adus altul. Era 70%. Plângeam. Cădea carnea de pe el. Întreba dacă mai trăiește. Dacă e grav. Era aproape de comă. Îi curgeau lacrimi din ochi, cu sânge. Îmi spunea să îl țin de mână. I-am spus că am un băiat de-o seamă cu el. Mi-a răspuns: Mami, n-o să mor, nu? Încă ieșea fum din el.
    La spital părinți pupau ambulanțele, urlau unde le sunt copiii. Le-am spus adevărul. Le-am spus că sunt în stare gravă. Mi-au pupat picioarele la Municipal. Era sinistru. Trăgeau de mine și de colegi, de salvare. „, a povestit asistenta de pe ambulanta.
    Salvatoarea, eroul care povestește îndurerat, este Violeta Maria Naca și are 22 de ani experiență pe Salvare.”

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 1, 2015 at 7:31 pm

      Dumnezeu sa-i vindece si de orbirea sufleteasca si de arsurile trupului pe cei pe care-i stie El !
      lumea are de intampinat CURAND lucruri si mai CUMPLITE si mai MARI decat acestea… CINE constientizeaza?

      „Mantuieste Doamne poporul TAU si binecuvinteaza mostenirea TA !”
      „Si cu CRUCEA Ta pazeste pe poporul TAU !”

      Apreciat de 2 persoane

      • adriandirnescu said, on noiembrie 1, 2015 at 8:50 pm

        Si pe mine m-a ingrozit relatarea care totusi s-a intamplat pe lumea noastra … dar iadul ??? Cum am putea sa tragem un semnal de alarma ca suntem in mare pericol , cum sa trezim mai multi semeni din aceasta hipnoza a celui rau ? Sa incercam sa ne rugam mai mult si cat mai multi. Doamne nu ne lasa !

        Apreciază

  16. cosminmatiu said, on noiembrie 1, 2015 at 2:19 pm

    a fost gasit, identificat la IML

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 1, 2015 at 7:33 pm

      Dumnezeu sa-l ierte caci oricat de ratacit ar fi fost a trecut cu vederea viata lui ca sa ajute pe aproapele lui!

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on noiembrie 1, 2015 at 9:41 pm

        Din pacate cand te joci cu demonii devii jertfa lor. Cand incerci sa duci o viata placuta lui Dumnezeu muzica aceea pur si simplu iti intoarce sufletul pe dos.
        Unii poate nu au avut familii din care sa invete, altii poate au ales constient.
        Dumnezeu stie ce a fost in sufletul fiecaruia si de ce a facut ce a facut, de ce se aflau acolo si ii va judeca in consecinta.
        Tinerii au inceput sa aprinda mii de lumanari, sper macar sa constientizeze ca halloween este o sarbatoare satanica si nu are ce cauta la noi.
        Dumnezeu nu se lasa batjocorit.

        Apreciază

  17. Spaceman said, on noiembrie 1, 2015 at 2:30 pm

    O fi la…

    că acolo găsești să faci burta mare cu alte prăjiturele de la satana

    Apreciază

  18. Claudia said, on noiembrie 1, 2015 at 2:51 pm

    L-au gasit! E printre cei decedati.

    Apreciază

  19. Ricci said, on noiembrie 1, 2015 at 3:56 pm

    Saccsive, fii serios! Sa isi piarda mintea de la ce a vazut? Intr-adevar, sa curga efectiv carnea de pe ei e macabru dar au existat atatea batalii in trecut…

    Apreciază

  20. Geo said, on noiembrie 1, 2015 at 4:01 pm

    Trebuia să trezească Dumnezeu, inimile tuturor! E ca o resuscitare pentru fiecare suflet de pe pământ. Acum vor realiza mulţi şi se vor întoarce cu sufletul către Dumnezeu…

    Apreciază

    • Mirela said, on noiembrie 1, 2015 at 7:23 pm

      Şi alte persoane susţin că incendiul a fost provocat intenţionat, întrucât mai mulţi prieteni ai patronilor au fost avertizaţi, cu 10 minute înainte de declanşare. să plece.
      Pe de altă parte, nu ştiu cât de reale sunt informaţiile că tratamentul unei victime de la Colectiv costă între 500.000 şi 1 million de euro, iar statul va plăti.

      http://www.wowbiz.ro/tratamentul-unei-victime-din-colectiv-costa-aproape-un-milion-de-euro-uite-ce-solutie-are-victor-ponta-pentru-a-ii-ajuta_165803.html

      Mă întreb: e firesc să coste atât de mult? Tratamentul tuturor oamenilor cu arsuri grave costă atât? Parcă nu cred.
      Totuşi, sunt atâţia suferinzi, copii cu boli sau malformaţii pentru care nu se dau câteva mii sau zeci de mii de euro, iar aici se găsesc urgent zeci de milioane? Nu o fi o altă metodă de transferare a unor bani în buzunare oculte?
      Pe de altă parte, de ce sunt favorizaţi cei de la club? Pentru multa publicitate acordată a evenimentului? Vă amintiţi că, acum câţiva ani, cei care nu se vacccinau erau ameninţaţi că, în caz de îmbolnăvire, vor achita costul tratamentului? Se va pune acum problema ca cei care îşi riscă viaţa prin cluburi să achite cheltuielile de spitalizare şi tratament? Şi, legat de amendarea spitalului care a primit pacienţi fără card, la fel se va proceda şi cu spitalele care au primit arşi?

      Apreciat de 1 persoană

  21. geo said, on noiembrie 1, 2015 at 6:01 pm

    …si ragetele astea le numesc unii cultura, acte de creatie, pe care, noi dobitocii de ortodocsi habotnici, inapoiati nu le intelegem…

    Apreciază

  22. geo said, on noiembrie 1, 2015 at 6:06 pm

    Daca cei morti participau la o slujba pentru satan cum se face ca vor beneficia de slujbe de inmormintare crestineasca?

    Nici nu stiu cum sa spun: Dumnezeu sa ii ierte? Dar nu au murit pentru El…si atunci? Zau ca nu inteleg…se vor ridica unii sa zica ca de vina sint familia, scoala, biserica…pai familia ce sa ii invete daca si ei la rindul lor au invatat asa ceva? Scoala? Cind sint scoase icoanele din clase, cind se doreste scoaterea religiei din materiile de studiu si inlocuirea lor cu altceva, cind se serbeaza mizeria aia de sarbatoare satanista, cu sprijinul profesorilor la ce sa te astepti? Biserica? Ce poate sa faca ea cind a fost izgonita, refuzata, alungata?

    Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on noiembrie 1, 2015 at 8:16 pm

      Multi nu cred ca s-au gandit la asa ceva. Probabil ca s-au bucurat ca intrarea e libera. Sa nu osandim. E o tragedie fara margini. Nici nu putem spune ca suntem mai buni decat ei, ci sa luam aminte la cuvintele „daca nu va veti pocai, toti veti pieri la fel.”

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on noiembrie 2, 2015 at 10:24 pm

        Ionut

        hai sa nu duci comparatia pana la absurd. ca nu e tot una sa fii un crestin pacatos care isi cunoaste starea de pacatosenie desi gresete si COMLET ALTCEVA sa e inchini la diavol si sa-l invoci in ggrohaituri sinistre pretinse de unii „muzica” … a liturghiilor sataniste

        cauta sa nu faci atata pe „smeritul” ca mirosi a fariseu prefacut.. asta in caz ca nu v-a imbrobodit dracul mintile mai muöt decat pot eu sa cred, Doamne fereste de asemenea ratacire.
        Dumnzeu se bucura de ADEVA nu de minciuna prefacuta, fugi de evlavia falsa si de exagerari

        Apreciază

    • Aurora said, on noiembrie 1, 2015 at 9:30 pm

      Geo, e just ce spui, nu poti sa zici „Dumnezeu sa-i ierte” din moment ce ei se inchinau diavolului, dar te-a rugat si Saccsiv, te rog si eu, nu mai zica „zau „! E un tic, dar e pacat, caci inseamna :”Jur pe Dumnezeu !” Doamne iarta-ma !

      Apreciază

  23. geo said, on noiembrie 1, 2015 at 6:13 pm

    Cine suporta cheltuielile de spitalizare a victimelor? Cine suporta cheltuielile de inmormintare a celor decedati? Citeam o stire ca primaria generala acorda locuri de veci gratuite pentru inmormintare…si asta in timp ce cei ce au locuri de veci sint amenintati ca daca nu platesc pierd dreptul de concesiune…

    http://www.fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=512522&title=ministerul-educatiei-culege-ce-a-semanat-scene-de-groaza-in-scolile-din-vrancea-de-halloween-elevii-mai-mari-ii-terorizeaza-pe-cei-mai-mici-am-iesit-din-mormant-si-vin-la-tine-te-omor-

    VA ROG, DISTRIBUITI! TRATAMENTUL DE MAI JOS MI-A SALVAT TATAL DE LA ARSURI DE GRADUL III

    In 1980 tatal meu a fost surprins de explozia unui bidon cu motorina care i-a provocat arsuri de gradul III la cap, gat si maini. Fiind iarna, avea un pulover pe gat care a ars impreuna cu pielea, lasandu-i venele gatului expuse. Nu mai avea piele pe fata, par pe cap si urechile erau arse pe jumatate. Dupa 2 saptamani de chin in spital capul ii era, citez : « o mare coaja de sub care supura puroi ».

    Dupa cele 2 saptamani de chin, tatal meu si-a intalnit salvatoarea : o batrana care a convins-o pe mama ca leacul ei ii va aduce inapoi chipul sotului. Mama si un unchi l-au rapit (fara exagerare) pe tata din spital si l-au dus acasa unde batrana s-a si mutat pentru 2 saptamani.

    Mi-am sunat astazi tatal care mi-a dictat cu galsul tremurand de emotie reteta . M-a rugat sa precizez ca « nu ii doare, dimpotriva, tratamentul le ia durerea ». Stiu ca multi vor fi reticenti, insa eu nu as fi putut trai impacata stiind ca exista un tratament care pe tatal meu l-a facut CA NOU in aproximativ 2 luni iar eu nu l-am facut public ! I-a crescut carnea la loc, i-au crescut urechile, i-au crescut barba, parul, unghiile i-au picat si i-au crescut la loc de 2 ori ! Iar singura urma pe care o mai poti vedea astazi este pielea putin incretita pe gat, sub urechi, acolo unde acum 35 ani i se vedeau venele !

    Tin sa precizez faptul ca de cand ma stiu pragul nostru a fost calcat de oameni care veneau plini de speranta sa isi ajute rudele, copiii, iar mama le pregatea si le arata cum sa aplice tratamentul iar ei plecau covarsiti de recunostinta.

    Reteta este urmatorea (cantitatile pot fi inmultite in functie de cat este de mare suprafata arsa) :
    – 200 grame ceara de albine pura ! (de la apicultori care sa va garanteze ca nu exista nimic altceva in ceara decat ceea ce au produs albinele)
    – 200 grame unt de vaca proaspat NESARAT (mama recomanda sa fie facut in casa din lapte proaspat)
    – 200 ml ulei de floarea soarelui
    – 2 cepe albe

    Intr-un vas curat se pun impreuna la foc mic ceara, untul si uleiul. Cand se topesc toate se adauga ceapa taiata marunt (ca pentru mancare). Se lasa la foc foarte mic pana cand ceapa devine aurie (ea va incepe sa fiarba in amestecul de ulei, unt si ceara). Aveti grija sa nu ardeti ceapa ! Cand ceapa e aurie se stinge flacara.

    Arsurile se vor spala cu multa grija cu ceai de pelin si fasa sterila. Atentie : se inmoaie fasa in ceai, se spala rana, apoi fasa se arunca si se foloseste alta. NU introduceti in ceai fasa cu care ati spalat deja rana. Dupa ce arsura este curatata cu ceaiul de pelin, se lasa cateva minute pana se usuca rana bine.

    Mai departe se va aplica pe arsuri tratamentul in urmatorul mod : se ia fasa sterila de colturi si se inmoaie in tratamentul caldut ( daca e rece se incheaga de la ceara). Veti obsera ca adera la fasa si incepe imediat a se intari. Aplicati cu grija pe arsura fasa astfel inmuiata (si in totalitate inmuiata). Continuati pana cand toata rana e acoperita.

    IMPORTANT de stiut: fasa inmuiata NU se va lipi de rana datorita ingredientelor pe care le contine. Mai mult, datorita caldurii corpului si a stratului de vata care va fi asezat peste ea se va mentine unsuroasa si va hidrata si regenera carnea si pielea.

    Dupa ce toate ranile sunt acoperite cu fasa inmuiata in tratament, peste ea se va aplica un strat de vata care va avea rolul de a mentine caldura necesara regenerarii . Dupa ce corpul va fi acoperit de startul de vata, peste vata se va folosi un nou strat de fasa curata care va mentine vata si fasa cu tratament la locul lor.

    Acest pansamanet se va mentine 24 de ore dupa care va fi inlocuit urmarind exact aceiasi pasi, de la spalarea cu ceai pana la securizarea cu ultimul strat de fasa. In momentul in care pansamentul se da jos tatal meu spune ca nu e dureros pentru ca tratamentul este extrem de emolient . La stratul de fasa cu tratament va adera carnea moarta care se va indeparta astfel cu usurinta si fara durere.
    De asemenea, pe dedesuptul carnii arse va incepe procesul de regenerare a celulelor, ceea ce va provoca mancarimi. Mancarimea e semn bun.

    Tratamenul ramas de la aplicare se poate pune la rece si poate fi refolosit la urmatoarea pansare, prin incalzire.

    In speranta ca tratamentul va alina suferinta celor ce trec prin momente de neimaginat, ma pun la dispozitia voastra daca aveti intrebari sau nevoie de ajutor.
    Insanatosire grabnica, suntem cu gandul la voi !

    http://www.lovendal.ro/wp52/avionul-doborat-de-isis-in-egipt-cu-224-de-victime-s-a-prabusit-la-nici-12-ore-dupa-tragedia-de-la-clubul-colectiv-din-bucuresti-romania-si-egiptul-sunt-situate-pe-acelasi-meridian-al-planetei/

    http://www.lefigaro.fr/sciences/2015/10/30/01008-20151030ARTFIG00310-2015-tb145-l-asteroide-qui-frolera-la-terre-pour-halloween.php

    http://stirileprotv.ro/stiri/international/un-avion-rusesc-cu-224-de-pasageri-la-bord-s-a-prabusit-in-egipt-locul-accidentului-ar-fi-fost-deja-identificat.html

    https://deveghepatriei.files.wordpress.com/2015/10/83.jpg?w=500&h=428

    Apreciază

    • Riko said, on noiembrie 1, 2015 at 7:09 pm

      Pentru arsuri mai mici, din neatentii, cel mai recomandat lucru este sa pui iaurt peste rana, cat mai repede posibil. Functioneaza instant si calmeaza durerea. Dar nu iaurt de fructe cu 50 de bani, facut in casa daca se poate, daca nu, simplu de la magazin si cat mai de calitate. Testat pe propriami piele.

      Apreciază

  24. Orthodox said, on noiembrie 1, 2015 at 6:18 pm

    Apreciat de 1 persoană

  25. gavriil said, on noiembrie 1, 2015 at 6:26 pm

    1 11 2015 …oare ?

    Apreciază

  26. RomeoB said, on noiembrie 2, 2015 at 8:21 am

    CLAUDIU a fost identificat la IML.

    Este o chestiune foarte complicata cu privire la salvarea cu pretul vietii a unor oameni aflati in primejdie de moarte.
    Ne putem imagina 2 situatii
    1) Sa zicem ca dl Claudiu Petre era spovedit, impartasit fara pacate de moarte. Ar fi in situatie de mantuire, intrucat rugaciunile Bisericii de pana la sfarsitul veacurilor poate scoate din iad oameni in situatia lui, fara sa mai fie nevoie de Sfintele Taine.
    2) Sa zicem ca omul avea un pacat trupesc, nespovedit. Dupa cum se vede in Mantuirea Pacatosilor, nu mai poti fi scos din iad (cele patru pilde cu oamenii care s-au osandit la iad pt un pacat nemarturisit), pt ca „nimic necurat nu va intra in Imparatia Cerurilor”. In acest context, salvarea unor vieti, nu te absolva de chinurile iadului in vesnicie.

    Pe cad traia, Parintele Varsanufie de la Clocociov, avertiza ca desi in Scrierile Sfintilor Parinti sunt enumerate situatii in care unii oameni s-au sinucis in anumite situatii limita (femei pt a nu fi violate sau pt a nu merge in robie la islamisti), este bine sa nu apelam la aceasta ultima solutie, pt ca nu putem sti daca gstul ii va placea sau nu lui Dumnezeu si ne punem in primejdie mantuirea. Si parintele era vazator cu duhul.

    Eu nu as recomanda asemenea gesturi; ele sunt foarte frumoase din perspectiva secularisto-umanisto-civica, dar din perspectiva duhovniceasca trebuie facute cu binecuvantare…

    Apreciază

  27. RomeoB said, on noiembrie 2, 2015 at 8:56 am

    Tragedia de la Colectiv: Artistul Paul Hitter expune caracatiţa cluburilor-gunoaie, “bombele cu ceas” care ucid spiritual şi fizic noua generaţie

    “Cu ochii mei am vazut iadul de acolo, cu droguri la vedere si chestii nasoale. Picior de politie? Vreo razie ceva? Pai nu sunt razii, ca locurile astea sunt centre de formare ideologica. Sunt “societatea civila”!”

    Ma uit in jurul meu si vad vieti, multe vieti, tinere, ratate si pierdute. Pierdute in cluburi de noapte, pierdute pentru cauze ce nu ne apartin, pierdute urland: Ne-am luat tara inapoi. Suntem tara cu 8 servicii secrete, ultimul din ele aprobat acum cateva zile. Mancam E-uri, murim inecati cu fum, murim calcati in picioare, murim fiind cool.

    Refuzam sa vedem mizeria si saracia, lucrurile prost facute, le pictam mai colorat, in “creativitate”, “exprimare libera”, “hipsterisme”, un sat murdar, mizerabil, cu aere de capitala. O schimbare cu adevarat nu se doreste. Avem chilotii murdari in cur de rahat, dar gura plina de englezisme. Vina este Colectiva. Pe afara vopsit gardul, inauntru leopardul.
    Toata mizeria imbracata in matase. Dar inauntru tot mizerie este. Terasa Eden, un gunoi printre otetari. Acesti omniprezenti otetari. Unde este dragostea pentru frumos? Ce ati facut din tineri? Noaptea caselor, evenimente mediatizate, case care stau sa se darame. Evenimente pe bani europeni. Numai nume fistichii: Papiota, Pionierul, Atelierul de Productie, Bicicleta si asa mai departe. Toate in darapanaturi.

    – See more at: http://www.ziaristionline.ro/2015/10/31/tragedia-de-la-colectiv-artistul-paul-hitter-expune-caracatita-cluburilor-gunoaie-bombele-cu-ceas-care-ucid-spiritual-si-fizic-noua-generatie/#sthash.aydaT1sT.dpuf

    Apreciază

  28. Saccsiv - Weblog said, on noiembrie 6, 2015 at 9:00 pm

    […] Unde a disparut CLAUDIU PETRE? […]

    Apreciază

  29. tudorel216 said, on noiembrie 9, 2015 at 6:40 pm

    Am auzit de o persoana care este satanista si lucreaza la SMURD. Situatie greu de verificat, dar nu imposibil, daca ai aprobarile necesare. In situatia ca a fost intradevar un ritual si o jertfa satanista, aceasta ar explica de ce, dupa ce a fost luat de o ambulanta, viu, a fost de negasit. Poate nu le-a placut ca era viu, cand ar fi trebuit sa fie mort, poate nu le-a placut ca a salvat vieti, devenind un erou si un martir. Poate a fost si el satanist, dar in ultima clipa, vazand cu adevarat ce inseamna satanismul, s-a intorc la 180 de grade si aceasta nu i se putea ierta. De aceea a fost impiedicat sa ajunga la spital, poate chiar a fost „ajutat” nitel sa moara…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.