SACCSIV – blog ortodox

O FI SINGURUL COPIL CARE A DIPARUT ASTFEL? Misterul sicriului gol. Acum 21 de ani au crezut ca-si inmormanteaza fata despre care li s-a spus ca are SIDA

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 29, 2015

   Iata ce putem citi la Misterul sicriului gol, ingropat timp de 21 de ani. Parintii unui copil din Valcea cred ca fiica lor a fost adoptata si e vie:

Urmau sa ii aseze osemintele langa tatal sau care s-a prapadit acum. Oamenii au alertat procuratura si se gandesc la toate variantele posibile. Cea mai fericita ar fi aceea potrivit careia fata traieste si a fost adoptata in strainatate. La vremea respectiva, ea ar fi fost pusa in cosciug chiar de la spital, iar rudele au fost sfatuite sa nu-l deschida.

Inainte sa isi dea ultima suflare, parintele a cerut sa fie ingropat alaturi de fiica lui, care s-ar fi stins acum 21 de ani. In aceste conditii, rudele au decis sa deschida sicirul copilei, ca sa ii ia osemintele si sa le aseze langa tatal ei. Cand au ridicat capacul, au incremenit. In cosciugul fetei erau doar niste haine de adult.

Uta Dumitrascu, ruda: „Sosete, lenjerie intima de femei, o panza intinsa si doi papuci, atat a fost in sicriu. Nicio bucatica de os…”

Elisabeta Zamfira, ruda: „Carpe si atat! Incolo nimic… Erau chiloti de dama si carpe rupte. Atat! Si-n timpul asta, tatal a suferit dupa fata… El a murit cu gandul ca traieste fata.”

Sotii Dumitrascu au avut cinci copii. Flori, cea mai mica, a fost dusa la Spitalul Victor Babes, din Bucuresti, de mama ei, care i-a spus apoi sotului ca fata are SIDA. Cateva luni mai tarziu, barbatul a fost chemat in Capitala sa ia trupul fetei. Omul a primit un sicriu sigilat.

Petruta Bughe, ruda: „A sigilat-o pe fata si au zis sa n-o desfaca, ca e bolnava de SIDA. Nu cred ca fata e moarta… Au vandut-o.”

21 de ani a plans-o Ion pe Flori si, spun ai lui, a crezut mereu ca ea traieste, totusi.

Dintr-o data rudele se gandesc ca este posibil ca omul sa fi avut dreptate. Si-au amintit ca in acea perioada in comuna au venit mai multi straini care voiau sa cumpere copii. Acum dau vina pe mama fetitei, mai ales ca si sora lui Flori a fost la un pas de adoptie.

Femeia, care intre timp si-a refacut viata, isi aminteste doar ca niste canadieni au venit sa o infieze pe cea mica.

Maria Florea, mama fetitei decedate: „Bill si Carry, din Canada au venit la poarta, atunci am depistat… I-au facut niste analize la Bucuresti si au zis ca are HIV. Acuma, eu nu stiu, asa am stiut pana acuma.”

Socat de cele intamplate, Florin, fratele cel mai mare acum in varsta de 30 de ani, este convins ca sora lui nu a fost bolnava si nu a murit. ” Boala” fetei ar fi fost doar un pretext pentru ca ea sa fie scoasa din tara prin intermediul unei retele de trafic de copii. Barbatul a gasit in casa o hartie veche de 28 de ani din care rezulta ca si el avea SIDA.

Florin Dumitrascu, fratele lui Flori: „Habar n-am avut… Acuma am ramas socat cand am vazut! Pai, eu nu mai existam demult daca aveam SIDA. Nu am luat niciun tratament in viata mea.”

Politistii au cerut o fotografie de-a fetei. Vor sa o proceseze pe calculator si sa incerce sa afle cum arata acum, ca sa fie data in urmarire

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on octombrie 29, 2015 at 4:45 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

    • i.n. said, on octombrie 29, 2015 at 5:08 pm

      Oameni buni,era vorba despre spitalul Victor Babes?Acolo erau copii orfani despre care nimeni nu intreba?Cate cazuri de genul asta or fii?! Mirose dubios?Eram tara cu cei mai multi copii bolnavi de hiv,peste tot se striga asa? E infiorator!

      Apreciază

  2. o oarecare said, on octombrie 29, 2015 at 9:23 pm

    Trebuie sa stie cineva despre soarta acelei fetite. Transplanturile de organe necesita donatori cat mai tineri…

    Apreciază

    • i.n. said, on octombrie 29, 2015 at 10:23 pm

      nu cred ca este vorba doar despre fetita aceea,tare mi-e teama ca nu este vorba numai despre ea

      Apreciază

    • i.n. said, on octombrie 29, 2015 at 10:28 pm

      Pe langa traficul de organe posibil sa fie si traficul de carne vie..ce oameni isi vand copii asa?

      Apreciază

      • Ecaterina said, on octombrie 30, 2015 at 4:28 pm

        i.n., doar țiganii își vând copiii și foarte rar vreo femeie româncă sărmană este păcălită. Țiganii nu dau două parale pe copiii lor. Ei vor doar bani. Să vezi prăpăd în rândul țiganilor la capitolul pedofilie și homosexualitate. Am văzut câteva specimene și m-am îngrozit. Țigăncile deja nu mai fac copii. Multe au fost sterilizate fără știrea lor sau păcălite cu vaccinuri. Multe nu mai vor să facă. Mai toți au luat microbul occidentului și vor doar distracție. Sunt multe de spus. Oricum, numărul lor este în scădere. De aceea ne și aduc aripioarele africane.

        Fraților, învățați pe femeile din jurul vostru să nu mai avorteze. Cele care nu vă descurcați cu banii, cereți ajutorul preoților. Mergeți la Biserică și rugați-vă. Sunt Sfintele Mănăstiri unde vă mai puteți lăsa copiii pe timpul vacanțelor fără să plătiți 1 leu. Și nu vă mai vaccinații nici voi adulții, nici copiii, căci de acolo ne vin toate nenorocirile.

        Apreciază

  3. Mirela said, on octombrie 29, 2015 at 10:55 pm

    Cazul nu e singurul. Au apărut informaţii despre implicarea unei familii de asistenţi şi în cazul fetiţei „cu SIDA”, dar şi în alte cazuri ce prezintă similarităti cu acesta:

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cazul-fetitei-disparute-din-sicriu-anchetat-de-procurori-un-cuplu-de-asistenti-ar-fi-adus-in-sat-straini-dornici-sa-adopte.html
    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/misterul-sicriului-gol-din-valcea-scoate-la-lumina-mai-multe-cazuri-de-adoptii-dubioase-ce-s-a-intamplat-acum-21-de-ani.html

    Oare doar o reţea de trafic de copii a existat? Oare fără motiv au circulat „zvonuri” despre implicarea în astfel de activităţi a unui fost prim-ministru şi a unui preşedinte?

    Apreciază

  4. nikodim said, on octombrie 30, 2015 at 11:59 am

    Sa nu uitam ca in timpul „regimului” Nastase, au fost „infiati” cca. 1500 de copii in ceamaipromisataraaceluimaialespopor. Stie tot omul cu capul pe umeri ca aceea nu infiaza copii de alte neamuri. Si de copii aceia nu s-a mai auzit absolut nimic. In 2004 cand un invitat la irealitatea-tv a pus problema intr-o emisiune electorala in direct, imediat dupa intrebare s-a dat pauza publicitara, iar dupa publicitate s-au inceput alte discutii iar invitatul nici ca a mai deschis gura. Piata „pieselor de schimb” umane functioneaza iar eventualii ei „sabotorii” sunt redusi la tacere fara scrupule.

    Apreciază

    • Ecaterina said, on octombrie 30, 2015 at 4:19 pm

      Nikodim, mulți nu știu că pe timpul comuniștilor, aparatul de stat (condus din umbră de jidani – ulterior cam scăpat din ghearele lor) făcea trafic de copii, cu popojidozombiameriku, mica britanie, Canada, marea prostituată franceză și traficanții de copii din ssrael. Eu am avut chiar două colege „înfiate” de jidani din Canada. Și aveau o tehnică teribilă. Mai întâi cumpărau sufletul copilului cu dulciuri, haine și obiecte, cu astfel de vizite dese, pentru ca mai târziu copilul să nu le facă probleme pe drum. Și după cum cred eu, nici măcar nu erau înfiați cu acte legale, ci erau pur și simplu scoși ilegal din țară, cu cale liberă din partea ocupanților jidocomuniști. De ce afirm asta? Pentru că la vârsta de 10 ani, îndreptându-mă spre școală, în fața mea a oprit o mașină cu 4 indivizi. Din ea au coborât 2 bărbați și au răpit un băiat cam de 9-11 ani. Ulterior acestei experiențe, am făcut și legătura cu cele două fetițe pentru care ne-au „anunțat” că „și-au găsit” părinți, că au fost înfiate…

      Chiar nu se întreabă nimeni cum de au ajuns jidanii să aibă ochii verzi, albaștri?.., să aibă pielea albă?.., Palestina este în Orientul mijlociu, oameni buni. Evreii nativi nu au pielea albă ca europenii și nici ochi verzi și albaștri. Sunt foarte puțini jidani nativi care fac abia 1-2 copii. Cei mai mulți din ei, sunt sterpi.

      Aveți grijă de copiii voștri! Țineți-i aproape și veșnic cu ei la Biserică. Rugăciune multă și Sfântul Maslu, pentru ca Dumnezeu să vă ocrotească pe voi și copiii voștri. Doamne ajută!

      Apreciază

  5. mihai said, on octombrie 30, 2015 at 7:30 pm

    si mmai ales acum cu cardurile de sanatate traficul de organe va fi mai dihai

    Apreciază

    • i.n. said, on octombrie 31, 2015 at 2:40 am

      Sincer ma ingrozesc ..mai ales ca pe cei de la cdt Victor Babes ii voi intalni in instanta. Doar un proces de malpraxis…eu aveam o tumoare cerebrala si ei ii dadeau cu dislipidemie etc,ba m-au si trimis sa cumpar nu stiu ce proteza auditiva..ca sa incasezecomisionul?Din cauza diagnosticului eronat era sa mor si o sa am probleme toata viata plus ca nu pot muncii etc etc etc…nu urmaresc decat banii….
      Fetita cica a murit la Victor Babes…nu m-as mira,aceesi doctori…monstruos?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.