SACCSIV – blog ortodox

SA MOARA BOLNAVII, IMPORTANT E CARDUL. Zeci de pacienti n-au avut CARDUL DE SANATATE la internare. Spitalul Judetean Targu Jiu nu i-a lasat sa moara. Casa de Asigurari a amendat spitalul pentru ca pacientii nu au avut cardul de sanatate

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 27, 2015

Iata ce putem citi la Scandal în sănătate. Spital AMENDAT de Casa de Asigurări din cauza pacienţilor fără carduri:
La Târgu Jiu este scandal monstru, după ce spitalul judeţean a internat zeci de bonavi fără carduri de sănătate. Casa de Asigurări a amendat spitalul cu aproape 100 de mii de lei. Medicii se apără şi spun că nu-i puteau lăsa oamenii să moară şi că erau cazuri urgente.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a înregistrat o pierdere în valoare de peste 80.000 de lei noi, a anunţat conducerea unităţii spitaliceşti în cadrul unei conferinţe de presă.

Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că sancţiunea presupune servicii medicale efectuate în spital, dar nedecontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj din cauza cardurilor de sănătate.

Tătaru a explicat că foarte mulţi pacienţi care au fost internaţi nu au prezentat cardurile de sănătate, iar medicii nu au putut înregistra pe acestea datele bolnavilor. „Avem o pierdere de 800 și ceva de milioane luna anterioară pentru că pacienții nu au avut la ei cardurile de sănătate. Ei sunt obligați să aibă cardul. Noi oricum facem serviciile medicale pentru că vine pacientul că e bolnav, ce să facem, asta e. Dar cardul este necesar la externare și mulți dintre ei nu au înțeles acest lucru. De aceea, Casa de Sănătate ne-a penalizat pentru toate foile care nu au avut card la externare. Ni le-a tăiat și nu ne-a decontat serviciile, deși nu noi suntem de vină”, a explicat Tiberiu Tătaru.

Medicii de la Spitalul Judeţean, Gheorghe Neaţă, Florin Mergea, Gheorghe Stanciu şi Claudiu Soare sunt revoltaţi că unitatea spitalicească unde activează a înregistrat pierderi, luna trecută, din cauza pacienţilor care nu au prezentat la internare cardurile de sănătate. Gheorghe Neaţă susţine că aceasta este problema Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi a bolnavilor, nu a Spitalului. „Este aberant ce ni se întâmplă. Este datoria Casei de Sănătate ca pacienții să aibă card. Pacienții sunt al Casei”, a spus medical Gheorghe Neață susținul și de Florin Mergea, fost manager al Spitalului Județean de Urgențe. „Totul se răsfrânge asupra noastră. Pe oameni îi tratăm la fel, de unde să știm că nu au card”, a spus și medicul Florin Mergea.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Cum se vor apara legal medicii care ii vor lasa pe pacienti sa moara pentru ca nu au cardul de sanatate?

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. anonim said, on octombrie 27, 2015 at 10:24 pm

  Cu sau fara card serviciul medical e un dezastru. Am stat 12 ore la urgenta cu mama mea pana cand a primit o reteta. Si ca de obicei eu sunt omul de ,,sacrificiu” care merge prin spitale cu batrana si ce am vazut acolo e de groaza: operati de cancer la peste 30 grade celsius fara aer conditionat , operati de cancer care au murit de caldura , stagiari arabi care sunt dezastre, cardiac care de pe targa si moare.

  Apreciază

 2. john said, on octombrie 27, 2015 at 10:33 pm

  Sper din tot sufletul,ca Dumnezeu,sa distruga aceasta lume, definitiv si irevocabil.
  Sexul cu un robot humanoid va deveni o practică comună din anul 2025, chiar depăşind sexul între fiinţele umane, afirmă futurologul Ian Pearson.
  http://gandul.md/sex-robotul-care-va-inlocui-barbatii-va-fi-disponibil-deja-in-2025/

  Apreciat de 1 persoană

 3. Gavrila Denisa said, on octombrie 27, 2015 at 11:44 pm

  majoritatea bolnavilor de cancer sint monitorizati de medicii oncologi teoretic si de aceea nu trebuie sa ajunga la urgenta ..ei vin sa-si faca tomografiile ecografiile si controalele periodice prin urgenta pentru ca nu au posibilitati sa -si plateasca investigatiile recomandate..sau sint stari terminale pentru care in vestul neomenos sint trimisi acasa sau la clinici de boli cronice..insa romanii cu cancer diagnosticat tot la urgenta vin si atunci..cand vezi lucrurile fara sa fii medic sau fara sa ai pe cineva cunoscut cu cancer poti sa vorbesti despre dezastrul din sanatate. Eu vorbesc de spre pacientii care nu numai ca nu au card de sanatate dar nu au nici cu ce sa mearga acasa la externare..pentru ca nu au bani sa plateasca o masina ,un cunoscut pentru 20 de km distanta de spital..si atunci un medic ”fura ” din banii de la sanatate si il trimite cu salvarea la domiciliu spunand in externare ceva de genul deficit neurologic major… sa va fie clar ca ala nu a avut sa dea nimic nici medicului asa ca oricui in tara asta ii e usor sa dea din gura cat de rau este sistemul..in Anglia stai si 4 ore la urgenta cu copil mic si nu mai dai din gura..si oriunde in lumea asta…sint reguli : obligatii si drepturi. Si undeva in Germania daca vii la spital pentru o urgenta esti investigat bine, bine de tot..daca se dovedeste ca ai avut o afectiune pentru care te trateaza medicul de familie sau si mai bine -adica nimic ..iti trimite acasa factura de plata pentru investigatiile facute in urgenta si sa indraznesti sa n-o platesti ca vine politia peste tine…sint pacienti care vin sa li se dea medicamente antihipertensive in urgenta pentru ca nu au bani sa si le cumpere…unii sint abonati..altii au ghinion si li se face rau..altii vor sa fie investigati..nu sa mearga la cabinete private sa plateasca analize si consultatii, pentru ca apoi se duc cu rezultatele la medicii din sistemul privat…si totusi cabinetele private infloresc si spitalele de urgenta de aglomereaza…printre oamenii care exagereaza simpotomele ca sa fie investigati in sistem de urgenta ca sa nu astepte sau sa nu plateasca acele investigatii, sint si cei care sint bolnavi cu adevarat gravi care ar trebui vazuti de urgenta, insa cu totii sint prea multi pentru un serviciu de calitate si eficient…daca-i intrebi de ce nu s e duc la medicii de familie mai intai raspunsurile sint stereotipe..incep sa critice mediici de familie…ORL – garda noaptea -unii vin sa-si scoata dopurile de cerumen din urechi. Adevarat , in garda la spital nopatea..dopurile alea sint de zile intregi si atunci discutiile despre cine greseste si cum sint numai cei din sistemul sanitar rai si cum se mai zice..devin ceva care-si merita plata ..undeva in timp..sa platim toti si medici si pacienti pentru lipsa de respect …CArduri de sanatate… daca e sa privim in jurul nostru vedem ca previziunile inteleptilor neamului incep sa se adevereasca, asa ca in caz de razboi sa vad cine mai cere carduri de sanatatee..

  Apreciază

  • Ștefan said, on octombrie 28, 2015 at 8:36 pm

   @Gavrila Denisa

   Probabil sunteți medic sau faceți parte din sistemul de sănătate public. Cum comentați cazul unei gravide care mai avea 1 săptămână până să nască și era la UPU având enterocolită, vărsături și diaree de cca 8 ore și 4 medici și 2 asistente neavând decât 2 pacineți pe secție nu au fost în stare să-i pune o amărâtă de perfuzie. După 1 oră de așteptare la 35 de grade (aerul condiționat deși funcționa nu era pornit), gravida decide să plece și primește de la un centru de permanență perfuzia de care avea nevoie.
   NU spun că nu sunt și medici șiasistente cu suflet și dăruire în țara asta, dar marea majoritate care parazitează sistemul sanitar sunt niște gunoaie ordinare, care nu dau 2 bani pe tine dacă nu sari la cap cu o atenție.
   Când am fost la consulație cu cei 3 copii răciți și am solicitat medicului de la centru de permanență (că nu m-am dus la urgențe să suprasolicit personalul de acolo) un consult scurt (adică să se uite în gâtul copiilor să vadă dacă au puroi) primul lucru care m-a întrebat a fost dacă știu CNP-urile copiilor. I-am spus că nu le știu pe de rost dar voi reveni cu ele, la care ”doctorul” îmi spune că el trebuie să-și justifice ”munca” și nu poate face 3 ”consultații” fără să aibă CNP-uirle.

   Mai vrei exemple???? Pot scrie până mâine fără să mă repet. Așa că nu mai lua apărarea atâtor gunoaie care-și spun doctori. Dacă te uiți în paracrea unui spital la mașinile ”doctorilor” nu vezi prea multe Loganuri.

   Apreciază

 4. Miko said, on octombrie 27, 2015 at 11:56 pm

  Am asistat de curand la o scena tragi-comica… intr-un spital de stat, asistenta iesea din cand in cand pe hol si striga in gura mare: X-ulescu, care e pin-ul la cardul tau? Oamenii strigau si ei codurile respective… Nu mai spun ca e o vrajeala, codul la majoritatea cardurilor este anul nasterii pacientului. Cata siguranta ofera deci acest nou sistem informatic?!?

  Apreciat de 1 persoană

 5. picasso said, on octombrie 28, 2015 at 12:15 am

  Arme noi rusesti… cu video

  http://www.ziaruldegarda.ro/sistemul-tos-produce-dezertari-in-rindul-rebelilor-islamisti/

  Apreciază

 6. Mirela said, on octombrie 28, 2015 at 1:41 am

  Realitatea prezentată în articol arată că se pune presiune pe medici ca să nu-i mai primească pe bolnavii fără card, suma uriaşă fiind o formă de constrângere şi de intimidare.
  Cred că sataniştii de la conducerea ţării pot ameninţa atât cu închiderea spitalelor aflate în astfel de situaţii (cu explicaţia că nu sunt competitive sau funcţionale dpdv. economic), cât şi cu găsirea unei soluţii pentru ca pacientul să nu mai poată veni fară cip: cipul implantat nu în act, ci în om.

  Apreciat de 1 persoană

  • Aurora said, on octombrie 28, 2015 at 10:47 am

   Sigur ca spre cipuire se tinde. Ticalosii ! As vrea sa-i vad fata sfidatoare a lui Ciurchea La Judecata de Apoi !

   Apreciază

 7. Partizanu said, on octombrie 28, 2015 at 6:27 am

  Ma bucur ca nu ma mai CENZUREZI. Insa doresc sa ne vedem de oile noastre. Chiar daca printre (noi) postaci mai sunt si LUPI(JIDOVI). https://syrianfreepress.wordpress.com/2015/10/28/zion-colonel-arrested/ DOAMNE AJUTA.

  Apreciază

 8. o oarecare said, on octombrie 28, 2015 at 1:51 pm

  Incepe pecetluirea:

  Apreciază

 9. o oarecare said, on octombrie 28, 2015 at 1:52 pm

  Ai inceput pecetluirea cu 666:

  Apreciază

 10. Radu said, on octombrie 28, 2015 at 6:17 pm

  Oamenii aia care si-au asumat responsabilitatea sunt cu adevarat niste eroi de la spital.
  Cum sa lasi oamenii sa moara din pricina unui nenorocit de card plastic afurisit.

  Dumnezeu sa le intoarca inzecit curajul si faptele bune celor care i-au internat pe bolnavi si i-au operat.

  Rusine ministerului sanatatii si banicioiu pentru despotismul electronic si nenorocitul ala de plastic impus cu forta.

  Apreciază

 11. mihai said, on octombrie 28, 2015 at 7:09 pm

  ,,casa de sanatate” ! Asa ai Zice la acel cuib de napirci?!, acolo unde spalarea de bani este la ea acasa

  Apreciază

 12. acelas said, on octombrie 28, 2015 at 7:22 pm

  nesimtirea unui om prea bogat sa mai fie simtit … Dupa ce a fost „hiper-generos” cu saracii si napastuitii din Romania, lui tiriac ii arde tare acum de imigranti. Cica sa dam fiecare ceatean nu stiu cata suma.

  apoi zice ca stie ca vor veni mult mai multi imigranti.

  cat tupeu.

  http://www.capital.ro/ion-tiriac-fiecare-roman-sa-renunte-la-50-de-euro-din-salariu-ca-sa-i-primim-pe-imigranti.html

  .

  Apreciază

 13. acelas said, on octombrie 28, 2015 at 7:29 pm

  nesimtirea unui om prea bogat ca sa mai fie simtit. Dupa ce a fost „ultra-generos” cu sarmanii si napastuitii din Romania, lui tiriac ii arde de imigranti. Cica sa dam fiecare cetatean o anumita suma. Apoi, cica stie ca vor veni mult mai multi.

  cat tupeu.

  http://www.capital.ro/ion-tiriac-fiecare-roman-sa-renunte-la-50-de-euro-din-salariu-ca-sa-i-primim-pe-imigranti.html

  .

  Apreciază

 14. lastunnegru said, on octombrie 28, 2015 at 7:45 pm

  Cristian Buşoi: : Cardul de sănătate şi dosarul electronic reduc frauda în sistem.

  Medici, farmacist si functionari CNAS suspectati de o frauda de 9 milioane de lei.

  Procurorii DIICOT sustin ca acestia su decontat retete fictive pentru medicamante scumpe chiar si dupa introducerea cardului de sanatate folosinduse de datele unor copii cu handicap aflati in centre de plasamant.

  http://www.sanatateabuzoiana.ro/medici-farmacisti-si-functionari-cnas-suspectati-de-o-frauda-de-noua-milioane-de-lei/#.VjED4JfhntS

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Brevet pentru fraudarea sistemului de sănătate cu ajutorul noului card de sănătate

  http://oltenianews.ro/2015/05/brevet-pentru-fraudarea-sistemului-de-sanatate-cu-ajutorul-noului-card-de-sanatate/

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Facturi fictive, decontate de firmele de îngrijire la domiciliu. CJAS Mehedinți a întrerupt contractele cu trei firme

  http://www.evz.ro/facturi-fictive-decontate-de-firmele-de-ingrijire-la-domiciliu-cjas-mehedinti-a-intrerupr-contractele-cu-trei-firme.html

  „Printre ilegalităţile descoperite se numără raportarea şi decontarea unor facturi pentru activităţi fictive de care, chipurile, au beneficiat unele persoane. S-a constatat că acestea în perioada respectivă se aflau internate în spitale. De asemenea, au fost cazuri când s-au introdus la plată servicii care nu au fost prescrise de medici”, a precizat Mîţu, citat de Agerpres.

  Apreciază

 15. lastunnegru said, on octombrie 28, 2015 at 8:15 pm

  off topic

  Cât de mult valoareaza datele dumneavoastră cu caracter personal? Detalii Netflix începe de la $ 1 în timp ce hackerii vor plăti până la $ 1200 pentru parola de la banca.

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3276190/How-personal-data-worth-Netflix-details-start-1-hackers-pay-1-200-banking-password.html

  ( traducere google translator )

  https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3276190/How-personal-data-worth-Netflix-details-start-1-hackers-pay-1-200-banking-password.html&prev=search

  Apreciază

 16. cca70 said, on octombrie 28, 2015 at 8:36 pm

  off topic

  Big Brother la toate nivelurile…Azi in Brasov…maine pretutindeni….

  http://newsbv.ro/2015/10/28/smart-city-afacere-care-baietii-destepti-primarie-monitorizeaza-misca-brasov/

  Apreciază

 17. lastunnegru said, on octombrie 28, 2015 at 8:37 pm

  off topic

  Ca nimeni sa nu cumpere sau sa vinda dacat doar cine are semnul pe mana sau pe frunte.

  Asa ca dupa ce site-ul alibaba a lansat o noua metoda de plata cu fata ( cu chipul ) pe site-ul lor iata ca si cei de la Mastercard nu se lasa mai prejos si au bagat in teste o metoda cu care platesti cea ce vrei cu amprenta si cu Selfy Pay deci cu fata. Deci se vede clar directia in care se merge spre plata cu mana sau cu fruntea dar mai este nevoie de timp pentru acceptarea si acomodarea oamenilor.

  Jack Ma Demonstrates Face Recognition Payment Tech

  Master Card testing ‘Selfie Pay’

  Apreciază

 18. Sită Deasă said, on octombrie 28, 2015 at 9:43 pm

  sursa: http://www.naturalnews.com/045418_flu_shots_influenza_vaccines_mercury.html

  Testele efectuate de laboratorul site-ului Natural News au relevat faptul ca un nivel extrem de ridicat de mercur toxic se gaseste in vaccinul antigripal (Fluval) realizat de compania GlaxoSmithKline (lot #9H2GX). Testele au aratat ca in Fluval se gaseste 51 parti de mercur per milion, sau mai bine zis nivelul sau este de peste 25.000 de ori mai mare decat nivelul maxim de contaminare cu mercur anorganic in apa de baut.

  Testele au fost efectuate folosind o curba de calibrare de mercur de 4 puncte pentru precizie. Nivelul extrem de ridicat de mercur gasit in acest vaccin antigripal a fost mai mare decat orice produs testat vreodata de specialistii din laboratorul respectiv, inclusiv pentru ton si peste oceanic, alimente care sunt cunoscute pentru contaminarea inalta cu mercur. De fapt, concentratia de mercur gasita in acest vaccin anti-gripal a fost de 100 de ori mai mare decat cel mai inalt nivel de mercur gasit in pestele contaminat. Si totusi, vaccinurile sunt injectate direct in corp, facandu-le mult mai toxice decat orice substanta ingerata oral.

  Aici rezultatele reale in ceea ce s-a gasit in vaccinul gripal GSK (lot #9H2GX):
  – Aluminiu: 0,4 ppm
  – Arsenic: zero
  – Cadmiu: zero
  – Plumb: zero
  – Mercur: 51 ppm

  Desi acest test de laborator a fost validat in mod stiintific in laboratoarele Natural News, aratand foarte clar ca mercurul se gaseste in concentratii foarte mari in vaccinurile impotriva gripei, cele mai multe dintre companiile farmaceutice si mass-media cumparata de aceste companii continua sa minta si sa spuna ca mercurul a fost deja eliminat din vaccinuri. Dar, rezultatul de laborator este de necontestat.

  Apreciază

 19. […] Iata comentariul cititorului Sită Deasă postat la articolul SA MOARA BOLNAVII, IMPORTANT E CARDUL. Zeci de pacienti n-au avut CARDUL DE SANATATE la internare. S…: […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: