SACCSIV – blog ortodox

BRICS – o simpla tabara pe tabla de sah a PAPUSARILOR ce joaca si cu albele si cu negrele …

Posted in Uncategorized by saccsiv on Octombrie 26, 2015

BRICS

   Iata ce putem citi la https://ro.wikipedia.org/wiki/BRICS:

În economieBRICS este un acronim care se referă la țările membre Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud. Acronimul (inițial „BRIC”) a fost inventat de Jim O’Neill într-un document din 2001 intitulat „Building Better Global Economic BRICs”.[1][2][3]Acronimul a intrat în utilizarea pe scară largă ca un simbol al schimbării în puterea economică mondială, departe de economiile dezvoltate G7 spre lumea în curs de dezvoltare. Pe 13 aprilie 2011, „S” a fost adăugat formal pentru a forma BRICS după admiterea Africii de Sud în uniune.[4][5][6]

Conform unui document publicat în 2005, Mexic și Coreea de Sud erau singurele țări care puteau intra în BRICs, dar economiile lor au fost excluse inițial deoarece au fost considerate mai dezvoltate, deoarece erau deja membre a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.[7]

Pe 18 iulie 2014, țările BRICS au anunțat un plan de a crea două noi instituții alternative la Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional.[9]

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ţările din cadrul BRICS au lansat un echivalent al FMI cu un capital de 100 de miliarde de dolari

BRICS pare asadar o structura anti FMI sau cel putin o alternativa la grupul statelor vestice, eventual chiar NATO.

Ca atare BRICS figureaza a fi o solutie in mintea multora dintre cei anti NOUA ORDINE MONDIALA.

E insa o solutie reala?

Consider ca nu. Deoarece in chestiunile esentiale si aceste state sunt pe fagas:

Rusia:

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

ECUMENISM TOTAL la MOSCOVA: “Park of Unity and Harmony” – cu biserica Ortodoxa, sinagoga, moschee, templu budist. Caci la o RUSIE CIPUITA trebuie si o RELIGIE a unitatii si armoniei

India:

Din nou despre MEGA ACTIUNEA din India: BULETIN BIOMETRIC CU CIP, amprentare, scanarea irisului, numar unic de identificare pentru o populatie mai numeroasa decat a SUA, UE si Rusiei luate la un loc …

Brazilia:

Rugaminte pentru CUNOSCATORII LIMBII PORTUGHEZE: Ce zice presedinta Dilma Rousseff despre MICROCIPUL in BRAZILIA?

VIDEO: Au deschis TEMPLUL LUI SOLOMON din Brazilia

Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial” …

Iar China nu cred ca a evadat in mod real:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Evident, cand papusarii formeaza taberele unui razboi de orice fel, una din tabere trebuie sa para cat mai credibila in ochii maselor, ca fiind in opozitie cu cealalta. Si BRICS isi joaca bine rolul anti FMI si anti G7. De ce vor papusarii razboi? Pentru ca mai apoi sa instaureze pacea. Cititorii mai vechi stiu la ce ma refer …

Iar Rusia isi joaca chiar cel mai bine rolul, extinzand pozitia anti si in chestiunea homosexualitatii, organismelor modificate genetic, NATO, Siria, etc. Dar pana nu renunta si la programul sau biometric si ecumenist, nu este si un real oponent la reala NOM. Ci se invarte cam pe aici:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

Desigur, in contextul acestui articol, cand zicem Rusia zicem de fapt actuala conducere a Rusiei si nu ne referim la poporul rus ortodox, adica nu ne referim la realul popor rus, atat cat a mai ramas el procentual din uriasul norod vorbitor de limba rusa. Procent care, sa fim cinstiti, nu cred ca-i mai mic decat cel al realilor romani (raportat la marea masa de doar vorbitori de romana).

Si cum rusii ortodocsi ar trebui sa fie fratii romanilor ortodocsi, sigur ca tragem sperante ca si conducerea Rusiei sa evadeze pana la urma in mod real din teatrul de marionete. Pana atunci insa asistam doar la macro jocuri sinistre …

 

Anunțuri

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. RomeoB said, on Octombrie 26, 2015 at 8:23 am

  Smochinul uscat scoate din nou frunze în 1948

  http://marturieathonita.ro/care-este-smochinul-care-atunci-cand-va-da-frunze-va-veni-sfarsitul-lumii-iv/

  După ce am văzut că smochinul blestemat și uscat simbolizează sinagoga iudeilor și tot neamul iudeilor pe care Domnul nostru „i-a blestemat”, să venim acum iarăși la începutul parabolei noastre.

  „De la smochin învăţaţi pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape (sfârșitul, a Doua Mea Venire), la uşi. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea. Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece, (ci se vor înfăptui întru totul)”[1].

  Așadar, ce ne spune aici Dumnezeu?

  Ne spune că atunci când vom vedea smochinul – care smochin? – cel pe care l-a „blestemat” Domnul și s-a uscat, adică sinagoga iudeilor și tot neamul evreilor, că va scoate iarăși frunze – frunze, nu roade -, adică să se întoarcă iar în patria lor, să-și întemeieze stat și să înceapă din nou viața. Potrivit cu legea mozaică, cu rabinii lor, cu sinagogile, cu rugăciunile și jertfele lor etc., atunci să cunoaștem că venirea Sa este foarte aproape, „lângă uși”. Atât de aproape, pe cât este cineva care se află în afara ușii noastre și pe cât de aproape este primăvara de vară.

  Și pentru ca să nu înțelegem greșit sau unii intenționat să strâmbe sensul cuvintelor Sale, ne mai dă încă un semn în plus.

  Și care este acesta?

  Faptul că generația care va vedea că smochinul va scoate din nou frunze, nu va pleca din această viață, înainte de a se face a Doua Venire. „Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea”[2]. Adică generația aceea care îi va vedea pe evrei întorcându-se la locurile lor, după 2000 de ani de părăsire de către Harul lui Dumnezeu și fiind împrăștiați peste tot pământul, fără patrie, fără templu, fără jertfe, această generație va trăi și a Doua Venire.

  Dar oare când „smochinul” a scos din nou frunze? Când și-a creat poporul evreu stat, statul Israel, după aproape 2000 ani? Așa cum este cunoscut din istorie, aceasta s-a petrecut în anul 1948.

  Și așa cum un smochin nu scoate dintr-odată frunzele sale mari și gata, ci mai întâi începe să scoată un muguraș care încet-încet se deschide și dă frunze mici și sensibile, care odată cu trecerea timpului se măresc și devin frunze mature și rezistente, până va veni vremea să scoată și „roade”[3], tot astfel și evreii. Și-au întemeiat statul în 1948, dar acesta a fost începutul. Apoi au dobândit treptat vechile lor ținuturi și orașe, cu multe lupte și războaie. Cum a fost și războiul de șase zile din 1967, când au ocupat și și-au luat locul cel mai însemnat și important pentru ei: Ierusalimul, care înseamnă totul pentru ei. Aici se află Sfântul Sion, cetatea lor cea sfântă, unde avea templul cu jertfelnicul lor, Templul lui Solomon, fără de care nu au nimic.

  Încet-încet își construiesc orașele lor, unul după altul, în tot Israelul. Încet-încet se întorc mii de evrei din toată lumea și populează toate regiunile și orașele lor. Își pregătesc vasele sfinte pentru Templul lor, ca să fie toate gata atunci când se va zidi. De asemenea își pregătesc și preoții, și arhiereii. Iar pentru ca să le facă toate acestea, înseamnă că sunt gata să zidească Templul și să-l primească pe messia lor, antihristul pentru noi.

  Așadar, în 1948 „smochinul”, adică poporul evreu, a început să scoată din nou frunze. Deci generația care va vedea sau mai bine zis care i-a văzut deja pe evrei întorcându-se în patria lor după 2000 ani și să facă toate cele despre care am spus, nu va pleca din această viață până ce nu vedea pe Domnul nostru venind din nou la a Doua și slăvita Sa Venire.

  Durata unei generații

  Dar câți ani trăiește o generație? Potrivit celor cunoscute, în jur de 70 de ani. Adaugă atunci 70 de ani la 1948 și vom avea anul 2018. Referitor la sigura obiecție a multora asupra erminiei cuvântului „generație”, adică de ce aici generația să însemne 70 de ani, iar nu 80, 100, 1000 de ani sau toată viața prezentă sau altceva, vom răspunde următoarele:

  În primul rând, se exclude a fi mai mult de 100 de ani, deoarece atunci acesta nu va fi „semn” pentru cei care trăiesc și văd toate acestea, de vreme ce toți aceia care au văzut cum smochinul a dat din nou frunze, au murit cu zeci, sute și mii de ani înainte, potrivit cum a delimitat fiecare o „generație”. Dar așa ceva nu ar fi putut fi „semn” pentru toți aceștia, de vreme ce au murit. De asemenea, nu ar putea fi înțeleasă nici toată perioada prezentei vieți pământești, pentru că aceasta, pe deoparte, nu este proorocie, iar pe de alta, nu s-ar potrivi Domnului nostru.

  Dacă s-ar întâmpla așa ceva, aceasta ar avea drept consecință ca unii să ajungă la concluzia hulitoare că Dumnezeu nu a spus adevărul sau că nu poate cunoaște cu exactitate când trebuie să se petreacă ceva sau că, în felul acesta, Dumnezeu nu numai că nu-i ajută pe oamenii Săi, ci îi înșeală și îi zăpăcește mai mult.

  În al doilea rând, după cum este cunoscut, cuvintele Domnului nostru din capitolul 24 de la Matei și din capitolul 21 de la Luca, sunt răspunsul la îndoita întrebare a Ucenicilor Săi: Când se va distruge Templul lui Solomon și când se va face a Doua Venire a Sa? (Matei 24, 3).

  Domnul nostru uneori se referă la distrugerea Templului, alteori la sfârșitul lumii, iar alteori la amândouă aceste evenimente în același timp. Așadar acest loc se referă în același timp și ca prorocie adresată evreilor despre distrugerea Templului lor. Aici vedem spunându-se că Ierusalimul va fi asediat și cucerit de romani, că Templul lui Solomon va fi distrus în întregime și nu va rămâne piatră pe piatră și că poporul evreu, după ce va trece prin multe suferințe, va fi luat în robie și se va răspândi prin toate țările pământului.

  Toate acestea Domnul nostru le-a spus profetic că se vor întâmpla mai înainte de a pleca generația aceea care trăia atunci.

  Și într-adevăr, tot ceea ce a spus Domnul și Dumnezeul nostru s-a înfăptuit în cele mai mici amănunte în anul 70 d.Hr., sub Tit, generalul roman.

  Dacă atunci Dumnezeu prin cuvântul „neam (generație)” se referea la generația prezentă atunci, de ce aici să se refere la altceva? Mai ales că se referă la evenimente se leagă între ele și au drept destinatari pe poporul lui Dumnezeu de atunci, adică pe evrei, și pe poporul lui Dumnezeu de acum, adică pe creștini.

  Luați aminte și la altceva, care, cu siguranță, în nici un caz nu poate fi întâmplător!

  De atunci de când evreii s-au întors din robia babilonică și au construit din nou zidurile Ierusalimului și Templul lor, până atunci când S-a născut Iisus Hristos, au trecut 70 de săptămâni de ani[4]. De atunci de când S-a născut Iisus Hristos, până atunci când au fost distruse Ierusalimul și Templul lor, au trecut iarăși exact 70 de ani. Și din ceea ce se vede, de atunci de când se va crea („naște”) din nou statul Israel, în 1948, și până când va înceta să mai existe, în 2018, și va fi „distrus” pentru totdeauna, vor trece iarăși exact 70 de ani. Aproape în mijlocul primilor 70 de ani, în anul 33 d.Hr., „pleacă” Domnul nostru, iar aproape în mijlocul ultimilor 70 de ani se naște, vine antihrist.

  Cu alte cuvinte, ultimii 70 de ani se referă la perioada în care evreii și-au reîntemeiat statul lor și măsurătoarea începe de la anul 1948. În mijlocul acestor 70 de ani avem nașterea lui antihrist. 1948+35=1983 – nașterea lui antihrist. Iar în cealaltă jumătate avem a Doua Venire. 1983+35=2018 – a Doua Venire.

  În al treilea rând, în Evanghelia de la Luca (3, 23-38) se arată genealogia lui Hristos. Dacă numărăm generațiile de la Adam până la Hristos, vedem că sunt 77 de generații.

  „Numără așadar neamurile (generațiile) de la Adam până la arătarea lui Hristos, potrivit cu genealogia lui Luca, și vei afla că Domnul S-a născut în a șaptezeci și șaptea generație”[5].

  După cum este cunoscut, Domnul nostru S-a născut în anul 5508 de la Adam. Dacă împărțim 5508 la 77 vom afla câtul 71,5 ani. Așadar și de aici se dovedește că o generație are în jur de 70 de ani.

  În al patrulea rând, și prorocul și împăratul David mărturisește în Psalmii săi că o generație are în jur de 70, cel mult 80 de ani. „Zilele anilor noştri sunt şaptezeci de ani; iar de vor fi în putere optzeci de ani şi ce este mai mult decât aceştia osteneală şi durere; că trece viaţa noastră şi ne vom duce”[6].

  Dacă acum cineva rău intenționat vrea să „joace” cu anii unei generații și să reducă sau să adauge niște ani, deoarece Domnul nostru nu ne-a spus concret despre anii care vor trece, ci a vorbit nehotărât despre o „generație”, care poate fi între 70 și 80 de ani, tot nu schimbă nimic din esența evenimentelor. Singurul lucru pe care îl va izbuti este să adauge de la unul până la cel mult zece ani până la venirea Domnului nostru. Dar aceasta nu poate fi acceptat, așa cum vedem din alte părți ale cărții noastre.

  Luați aminte ce ne accentuează Domnul nostru tocmai în același loc și stih care vorbește despre smochin. Ne spune că: Să nu îndrăznească cineva să denatureze cuvintele Mele și să nu creadă cineva că toate acestea pe care le-am spus nu se vor împlini. Nu! „Cerul și pământul vor trece, însă cuvintele Mele nu vor trece”[7], ci se vor împlini toate în amănunt

  Apreciază

  • sherlock_holmes said, on Octombrie 26, 2015 at 10:06 am

   „Iar în cealaltă jumătate avem a Doua Venire. 1983+35=2018 – a Doua Venire.”

   Numai daca punem cei 3 ani si jumatate ai domniei lui antihrist,si tot ajungem in 2019.La care se mai adauga razboiul,pregatirile pentru guvernul mondial,falsele minuni…Evreii nici macar nu au darimat moscheia Al Aqsa si sa se apuce de constructia Templului.

   asa ca ” marturia athonita ” cine stie din ce tara o fi,poate de peste ocean ?

   Apreciază

 2. RomeoB said, on Octombrie 26, 2015 at 9:36 am

  Ce ma face sa am retineri: daca antihrist s-ar fi nascut in 1983, in 2013 ar fi iesit la propovaduire si l-am fi vazut pe toate ecranele tv. Deci n-a venit inca timpul. Si in Pelerinul roman este o remarca legata de faptul ca antihrist s-ar fi nascut in anii 80. Sf Ioan Damaschin spune ca la 30 de ani va iesi la propovaduire.
  Sf din sec al XX lea proorocesc ca dupa WW3 si eliberarea Constantinopolului.

  Tulburatoare insa profetia cu 70 de ani – varsta medie a unei generatii…

  Apreciază

  • cca70 said, on Octombrie 26, 2015 at 8:10 pm

   Sunt mai nou profetii care plaseaza nasterea antihristului odata cu eclipsa din august 1989( vizibila si din Ro…a aparut si pe bancnota comemorativa de 2000 de lei…nimica nu e intamplator) …poate daca tinem cont de asta si facem niste calcule…rezulta 1989+30= 2019….mai adaugam cei 3 ani de domnie si avem 2022 unde 22 este numarul favorit la masonerie si care de data asta ii va fi fatal

   Apreciază

   • cca70 said, on Octombrie 26, 2015 at 8:20 pm

    rectific…eclipsa a fost in 1999 pe 11 august

    deci 1999+30=2029 inceputul celor 3 ani de domnie si sfarsitul undeva in 2032

    Apreciază

 3. sherlock_holmes said, on Octombrie 26, 2015 at 9:54 am

  @ RomeoB

  Aceasta nu pare o marturie athonita,cu date atit de precise.Zice ca antihristul s-a nascut pe la 1983,ar avea acum 32 de ani,cam batrin deja,a doua Venire pe la 2018,adica in 3 ani.Evreii nici macar templul nu s-au apucat sa-l construiasca,razboiul ce inca nu a inceput va tine si el ceva ani,ma gindesc,antihristul va imparati si el 3 ani si jumatate …ar trebui ca timpul sa se comprime la maximum in acesti 3 ani ramasi pina in 2018.

  Iar daca este sa adaugam mai multi ani,” marturia athonita ” spune:

  ” Singurul lucru pe care îl va izbuti este să adauge de la unul până la cel mult zece ani până la venirea Domnului nostru. Dar aceasta nu poate fi acceptat, așa cum vedem din alte părți ale cărții noastre.”

  asa ca nu este veridica,chiar daca ar parea asa.

  ………….

  ” De ce vor papusarii razboi? Pentru ca mai apoi sa instaureze pacea.”

  In nici un caz.Niciodata pacea nu a fost motivatia unui razboi.

  Daca toate tarile lumii ar fi in cirdasie,conducerile lor adica,atunci nu ar mai fi nevoie de razboi,ba inca de unul nuclear care sa le faca viata imposibila de trait chiar si lor,elitelor religioase,economice,politice sau de orice alt fel.Ce folos sa otravesti pamintul,apele si aerul printr-un razboi nimicitor ( ca doar nu se vor muta pe alta planeta ) daca tot ai majoritate sau control absolut.Si ai putea sa omori pe cine vrei si cind vrei( chiar si miliarde ),sa dai orice legi ca oricum nimeni nu se mai poate opune,sa-i cipezi pe oameni,sa-L interzici pe Iisus Hristos Dumnezeu,sa-l pui pe antihrist imparat la Ierusalim,orice adica….cine s-ar putea opune ?…daca toti puternicii lumii sint in aceiasi gasca?!

  Dar nu sint,de aceea si razboiul,spre marea noastra sansa,a celor care se vor mintui.Din nici o profetie a sfintilor nu reiese ca mai marii lumii doar se joaca dea razboiul,ca sint intelesi unii cu altii.

  Despre Putin ca a inaugurat o moscheie ? Presedintele unei tari este presedintele tuturor locuitorilor acelei tari.Iar daca in Rusia sint 20 de milioane de musulmani,ar trebui sa aibe si ei locuri unde sa se roage,ca acele locuri se numesc moschei si acolo nu este Dumnezeu,noi nu sintem conchistadori sau inchizitie sa impunem binele cu forta,caci acela nu mai este bine.Iar astazi,cind sint atit de multe pericole legate de islamisti fanatizati de CIA si unele tari arabe precum Arabia Saudita,Turcia,Qatar iar Rusia a avut si mai are probleme in Caucaz si la granitele de sud,cu atit mai mult este diplomatie si buna rinduiala ca sa mentina pacea sociala si religioasa in tara,chiar daca si prin aceste gesturi.

  Tot despre ecumenism: Sinodul Bisericii Rusiei a respins documentul despre discriminare pregatit pentru SINODUL PANORTODOX ( si un amendament pro gay propus de mitropolitul Ioannis Zizioulas de la patriarhia ecumenica )

  Despre carduri,nu orice card cu microcip are si 666 in el,ci doar cele facute de evrei sau de oamenii lor.Din cite stiu,rusii au scos propriile lor microprocesoare si se chinuie sa-si scoata sistemul bancar din dependenta de marile firme bancare,financiare americane ( visa,mastercard…) si isi tiparesc propriile carduri,local.

  Cu alte cuvinte,dupa parerea mea,Rusia nu se afla in cirdasie cu SUA/UE in multe domenii si activitati ( persecutia crestinilor,legile desfrinarii,promovarea terorismului global iar mai nou apararea tarilor ce se vor distruse si jefuite de Nero-zii lumii lui antihrist ) Cred ca rusii vor sa coopereze economic liber cu aceste tari,vor ca oamenii sa-si exercite iarasi liber si fara discriminari credintele pe care le au, nu cred ca se gindesc la un ecumenism sincretist,cu atit mai mult sa pecetluiasca oamenii cu 666,ce treaba au rusii cu mindria si simbolurile evreilor .

  Abia dupa razboiul pe care il vor pierde,li se va impune si lor din afara dominatia evreo-americana si cu toate ororile ce decurg de aici.M-as bucura insa ca si poporul rus sa dea multi martiri si marturisitori pentru Hristos in acele ( aceste ) zile teribile,si dupa cum ii vad prin biserici,sint convins ca or sa-i dea.

  Bine ar fi sa ne rugam pentru Rusia si conducatorii ei de acum,ca pe altii nu-i mai vad in stare sa se opuna ( sau sa mai amine ) faradelegilor ce stau sa cada cu toptanul pe capul nostru.

  Apreciază

  • Mirela said, on Octombrie 28, 2015 at 2:47 am

   Sherlock.

   Spui că „evreii nici macar templul nu s-au apucat sa-l construiasca,razboiul ce inca nu a inceput va tine si el ceva ani”
   După unele surse, pietrele templului sunt cioplite, se ştie că obiectele de cult au fost refăcute, deci singurul impediment a rămas Domul Stâncii (clădirea cu cupolă aurită aflată pe locul unde, potrivit tradiţiei iudaice, a fost Sfânta Sfintelor). Aşadar, cât crezi că ar dura asamblarea pieselor, după ce un cutremur (doar sunt atâtea!) sau altceva ar elibera zona? Cât despre război, profeţiile spun că va fi scurt şi nimicitor, a trecut vremea războaielor „pe bune” de ani la ce capacitate de distrugere au armele actuale.

   Spui că nicidecum papusarii nu vor razboi pentru ca mai apoi sa instaureze pacea.
   Contrazici profeţiile care spun că acest război va fi cumplit pentru ca omenirea, disperată, să dorească pacea chiar şi sub conducerea guvernului mondial şi a antihristului.

   Mai spui: „cine s-ar putea opune ?…daca toti puternicii lumii sint in aceiasi gasca?!”
   Miliardele de oameni care nu sunt în aceeaşi gaşcă cu cei puternici. Ce, crezi că merge vreun Rothschild să arunce bombe sau să tragă cu tunul?

   Zici: „Despre carduri,nu orice card cu microcip are si 666 in el,ci doar cele facute de evrei sau de oamenii lor.Din cite stiu,rusii au scos propriile lor microprocesoare”
   Întreb: un cip rusesc putem să ne implantăm? De ce duhovnicii ruşi vorbesc împotriva documentelor cu cip? Se referă la ale noastre ori la ale altora produse de evrei sau de oamenii lor?

   Apreciază

 4. Paul222 said, on Octombrie 26, 2015 at 11:36 am

  Nu mai tin minte exact dar am vazut la un comentariu a scris un cititor ca unul din membrii consiliului BRICS este fost membru FMI… deci va dati seama daca-s si oameni din FMI (adica masoni) acolo cam ce se intampla… In plus China ateista e clar ca e tot sluga satanei…

  Apreciază

 5. Spaceman said, on Octombrie 26, 2015 at 12:31 pm

  Să vedem cine o să poată identifica: FIARA a II-a (Dan 7:8 / Ap13 11-18) !

  Daniel 12:10 „Mulţi vor fi curăţaţi, albiţi şi lămuriţi; cei răi vor face răul şi niciunul din cei răi nu va înţelege, dar cei pricepuţi vor înţelege.”

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: