SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Penticostalul KENNETH HAGIN. Adica HAHAIALA IADULUI si turma de tremurici

Posted in Uncategorized by saccsiv on Octombrie 25, 2015

Cica:

Cultul baptist şi cel penticostal vor fi predate în şcoli

In cazul asta, hai sa vedem ce-i cu penticostalii astia. Iata-l de exemplu pe pastorul Kenneth Hagin manifestandu-se:

De la minutul 17 incolo veti observa ca ii apuca rau de tot.

Iata si ce putem citi la https://ro.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Hagin despre el:

Conform spuselor sale, Kenneth Hagin, a avut în copilărie o boală incurabilă de sânge și o inimă deformată. La vârsta de 16 ani, în 1933, a murit și a văzut intrările iadului și pe când să cadă în iad, puterea Domnului l-a salvat și l-a înviat. În 1934 el a fost vindecat în mod miraculous. A scris cărți pe această temă: Kenneth Hagin, I Went to Hell și What Faith Is.

Cititi va rog si:

AUDIO – IPS SERAFIM JOANTA: elogiu penticostalilor …

VIDEO: Cornel Nistorescu despre rolul penticostalilor din Chicago in actulala politica a guvernului de distrugere a Romaniei

 

Anunțuri

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Gabriel M. said, on Octombrie 25, 2015 at 7:10 pm

  Sa condamnam tot ce insemna erezii si rataciri.
  Toate sunt de la draci. …la fel si toate sectele nenorocite care batjocoresc pe MAICA DOMNULUI SI CARE NU ISI FAC SFANTA CRUCE huliti-le si defaimati-le.
  Luptati-va pentru invatatura ORTODOXA. SINGURA invatatura curata si dreapta preluata direct de la apostolii lui Hristos.
  Oameni buni nu uitati ca toate sectele sunt biserici inventate acum cativa ani in urma. Singura biserica adevarata este cea pornita direct de la apostolii lui Hristos ADICA ACUM 2000 DE ANI adica cea ortodoxa. Abia dupa 1054 ani s-au ramificat catolicii de noi.
  Si apoi au tot aparut ciupercile dupa ploaie, secte si rataciri.
  Sa fim in stare sa marturisim credinta cu toata inima noastra si daca e sa murim pentru ea .. sa murim zambind si fericiti pt ca vom muri in Adevar si vom invia in Adevar. Hristos este Viata, ADEVARUL SI SINGURA CALE CATRE DUMNEZEU TATAL. Nimeni nu ajunge la dumnezeu decat prin Hristos Mantuitorul nostru.
  Buda a murit de diaree Hristos s-a inaltat la cer precum a spus. Mahomed era un semianalfabet care dresa porumbeii sa ii manance din ureche semintele ca sa ii pacaleasca pe prosti ca ii vorbeste duhul sfant la ureche. iar Hristois a fost marturisit chiar de Dumnezeu tatal atat la botezul lui Ioan cat si la schimbarea la fata si cu atat mai mult in vechiul testament (vezi Isaia, Daniel , Zaharia, Moise etc..)

  „Sectarii vor ajunge cu biblia sub brat in iad”.(Arsenie Boca) Arsenie Boca ura sectarii din tot sufletul lui. El ii simtea de la distanta si ii defaima in fata tuturor. Nu mai cadeti atat de usor in capcana massmedia care il batjocoreste pe Arsenie Boca si il idolatrizeazamai presus de Hristos.
  E o capcanaaaaa. chiar nu vedeti chiar nu simtiti. Parintele Arsenie Boca este un sfant ortodox iar noi cadem in plasa dracilor care prin televizor si internet ne tampesc si ne fac sa il defaimam. (EL, ANDREI-D, G-MAN e o capcana prieteni. nu va mai grabiti sa il batjocoriti pe parintele Arsenie Boca. e ortodox si il iubea pe Hristos ca si noi si il marturiusea si il preamarea zi de zi prin minunile si faptele lui.) Nu va mai pierdeti in doua picturi sau in doua cuvinte gresite prin masmedia ca nu sunt adevarate, arseine Boca era in stare oricand sa isi dea VIATA PENTRU MANTUITORUL NOSTRU. VOI SUNTETI? Eu sincer as vrea sa fiu..

  Pe sotia mea ieri alaltaieri o acostau pe strada femei cu pliante in mana sa o corupa si sa ii fure sufletul. Oameni buni nu stati muti ci marturisiti, vorbiti si strigati in fata sectarului pe strada in vazul tuturor: „Ortodoxia este singura invatatura dreapta . Il iubesc pe Hristos Fiul Lui Dumnezeu si ma inchin Lui. Du-te sectarule cu dumnezeul tau si vorbeste in limbi cat vrei. Eu voi ramane ortodox si voi muri ORTODOX. „

  Apreciază

  • saccsiv said, on Octombrie 25, 2015 at 8:20 pm

   Gabriel M.

   Nu sunt doua picturi, ci toate. Si sunt HULE.

   Apreciază

   • Gabriel M. said, on Octombrie 25, 2015 at 8:49 pm

    saccsiv tu spui: „Nu sunt doua picturi, ci toate. Si sunt HULE.” eu iti spun ca printre picturile lui este si cea a Mantuitorului pe cruce sau cea a invierii. tu spui ca sunt hule toate? oare nu te grabesti tu putin cu comentariile?
    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • maria said, on Octombrie 26, 2015 at 1:30 am

    Gabriel M.
    Daca s-au scris atâtea despre acest inselat…sau adus multime de argumente convingatoare si de pictura si de invataturile lui ratacite si tu vii din nou cu asa ceva?!!….pai e limpede ca esti unul din aia care fura din timpul mântuirii altora pentru care vei raspunde amarnic inaintea lui Dumnezeu.Nu faci altceva decât sa zadarasti lumea ca sa piarda din nou timpul aducându-ti argumente care sa te trezeasca,,,,ca de fapt tu nu esti unul din ăia care cauta sa afle adevarul…ci unul din ăia care cauta să ne impună minciuna lor….ia aminte de ce duhuri esti purtat…si cauta acum cât mai ai timp să te pocăiesti ca nu cumva să nu mai ai timp si să vina mânia lui Dumnezeu peste tine,raspăndind asa nebunii.Pune măna pe Sf Scriptura pe Sfintii Parinti si cauta sa afli adevarul daca vrei sa nu te astepte dincolo cine nu te astepti.

    Monahii fară străpungerea inimii

    Astfel, nu din fire, cum socotesc unii, ci din alegerea voinţei ajunge orice om fie smerit şi uşor de înclinat spre străpungere, fie aspru la inimă, învârtoşat şi lipsit de stră- pungere; căci de unde, spune-mi, se va străpunge la suflet şi va vărsa lacrimi din ochii săi cel care-şi petrece aproape toată ziua umblând încoace şi în colo şi neîngrijindu-se nici de tăcerea buzelor, nici de rugăciune, nici de citire, nici de liniştire, ci uneori vorbind cu vecinii în timpul slujbelor, lipsindu-se nu numai pe sine însuşi de folos, ci şi pe cei ciî care vorbeşte, iar alteori luând în râs şi defăimând pe fraţii cei mai evlavioşi şi chiar pe egumen? Când va dobândi străpungere cel ce scrutează cu curiozitate lucrurile mănăstirii şi nu numai cele ale mănăstirii, ci şi viaţa fiecăruia în parte, zicând uneori unora dintre fraţi: „Am auzit ieri cutare şi cutare”, alteori: „Ai aflat ce s-a întâmplat cu cutare, săracul?” Şi iarăşi: „Aţi auzit de nenorocirea lui cutare?” îşi mai aduce aminte oare unul ca acesta de răutăţile pro- prii ca, îndurerându-se, să verse lacrimi din ochii lui când iese de la Liturghie în timpul citirii dumnezeieştilor Scrip- turi aşezându-se aproape sau mai departe şi vorbind cu unii, povestindu-şi, când acela când ceilalţi, întâmplări nefolositoare şi grăind aşa: „Aţi auzit ce-a făcut egumenul cutărui frate?”, iar altul: „Dacă vă spun ce a făcut cutare, săracul, ce veţi spune?” Cel care discută unele ca acestea, şi mai rele decât acestea, cel care îi ocupă pe alţii şi se ocupă si pe sine însuşi cu asemenea flecăreli, când oare va ajunge la conştiinţa păcatelor proprii şi se va plânge pe sine însuşi?
    Sfantul Simeon Noul Teolog: SA NU NE IMPARTASIM FARA LACRIMI SI FARA STRAPUNGEREA INIMII! Sa nu ne cautam scuze, sa nu ne amagim… | Cuvântul Ortodox

    DECI :cel care îi ocupă pe alţii şi se ocupă si pe sine însuşi cu asemenea flecăreli,

    DECI :IA AMINTE SA NU-TI BATI JOC DE TIMPUL ALTORA CA NU CUMVA SA FII PE SCAUNUL OSANDITILOR SI PENTRU ASTA CAUTA SI CERCETEAZA

    Apreciază

   • mircea.v said, on Octombrie 26, 2015 at 3:32 pm

    saccsiv,

    „… ci toate”. Pictura de la Biserica Sf Elefterie Nou din Bucuresti intra in categoria „toate” ?

    Apreciază

   • saccsiv said, on Octombrie 26, 2015 at 3:51 pm

    mircea.v

    Frate, n-o stiu. Ma refeream la Biserica Draganescu.

    Apreciază

   • mircea.v said, on Octombrie 26, 2015 at 3:35 pm

    saccsiv,

    „… ci toate”. Pictura de la Biserica Sf Elefterie Nou intra la categoria „toate” ?

    Apreciază

 2. Gabriel M. said, on Octombrie 25, 2015 at 7:34 pm

  Cati de pe forumul asta , daca vine islamistul cu kalasnicovul la cap spunand „ori mori pt Hristosul tau ori traiesti tu si familia ta si de inchini lui alah” spun: „MOR PENTRU HRISTOS DUMNEZEU SI EU SI FAMILIA MEA” ?
  Cati dintre noi se ridica de la masa revoltati , cand prietenii de la masa batjocoresc pe Hristos sau biserica ortodoxa? Cati spun: „eu ma mut la masa de alaturi , nu stau cu voi la masa. voi batjocoriti pe Dumnezeul pe care eu Il iubesc. NU VOI MANCA CU VOI, NU VOI BEA CU VOI!!!”

  Cati dintre noi, cand seful la servici il ia in ras pe Mantuitorul nostru Iisus Hristis, au curajul sa spuna „sefule las-o ,mai usor cu comentariile, ca asta e credinta mea si imi iubesc invatatura ortodoxa si Il iubesc pe Mantuitorul Hristos. Sefu.. sa nu se mai repete comentariile astea ca nu imi plac…eu sunt ortodox

  Cati dintre noi spunem nu vrem moscheie mahomedana cand Brancoveanu si-a sacrificat toata familia pentru Hristos Dumnezeu? si a murit pentru credinta ortodoxa?

  Cati dintre noi vor spune „da vreau religia in scoala pentru copilul meu, pentru ca religia este ora de educatie la care copilul meu invata cum e sa iti iubesti aproapele si cum e sa iti iubesti Dumnezeul tau UNIC , Cel care te-a creat „?

  Cati dintre noi vor raspunde sectarului pe strada :”Du-te cu dumnezeul tau.. eu raman cu Dumnezeul meu Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu cel Viu. Du-te cu invataturile tale ratacite. EU IUBESC BISERICA MEA ORTODOXA.”

  Apreciază

 3. Gabriel M. said, on Octombrie 25, 2015 at 8:04 pm

  Piesa asta ma unge la suflet. o recomand tuturor.

  Apreciază

  • saccsiv said, on Octombrie 25, 2015 at 8:24 pm

   Gabriel M.

   Tu nu prea stii cum e cu Ortodoxia si muzica.

   Apreciază

   • Gabriel M. said, on Octombrie 25, 2015 at 8:54 pm

    Tu esti cam mandru si nu prea vii cu argumente in comentariile tale. Ori ai ceva cu mine iar fara motiv..?

    Apreciază

   • saccsiv said, on Octombrie 25, 2015 at 10:10 pm

    Gabriel M.

    Pe acest blog s-a scris enorm despre acele desene. Ce vrei sa mai argumentez?

    Apreciază

   • mihai444 said, on Octombrie 25, 2015 at 11:23 pm

    bey,Gabytza,bocaieste-te tu si lasa-i pe ceilalti.”esprimate” in alta parte. du-te pe fb. ai acolo 34 de conturi cu boca.

    Apreciază

   • Gabriel M. said, on Octombrie 25, 2015 at 11:29 pm

    Ma refeream la comentariul tau : „Tu nu prea stii cum e cu Ortodoxia si muzica.” In fine . hai sa nu ne certam ca nu asta e tema . ideea e sa nu judecam pe cei din jur. Iarta-ma daca te-am suparat cu comentariile mele. Doamne ajuta.

    Apreciază

   • Gabriel M. said, on Octombrie 26, 2015 at 9:53 am

    Mihai444 mistoul asta cu care imi vorbesti spune multe despre tine. Poate ti-ai gresit nikul si voiai sa scrii mihai666. Sa fiti sanatosi. Cititi cu atentie comentariul meu si vedeti ca il marturisesc pe Dumnezeu Iisus Hristos iar voi ma luati in ras. Dar nu ma supar.. fericiti cei prigoniti pentru dreptate.. Doamne ajuta.

    Apreciază

   • Habacuc said, on Octombrie 26, 2015 at 12:35 pm

    inainte de a asculta versurile acestui cantec doream sa-ti scriu intrebarea: care este motivul emotional al acestuiu cantec cunoscand rolul soldatului roman in NATO ! Dar este vorba despre cei care au fost cu adevarat soldatii Romaniei si nu au luptat ca legionari ci ca aparatori ai unei tari , popor , traditii , cultura si stiinta deci EROI ! Versurile sunt emotionante cu adevarat. Cat despre legatura dintre religie si muzica : cine stie sa-mi spuna cate procente de religie(ma refer la influenta religiilor in muzica) pot fi ,,simtite” in Bolero-ul lui Ravel:-)))))))))

    Apreciat de 1 persoană

 4. Carmen said, on Octombrie 25, 2015 at 8:05 pm

  se simte f.mult prezenta diavolului…este o atmosfera infricosatoare printre acei oameni.Doamne fereste!

  Apreciază

 5. lastunnegru said, on Octombrie 25, 2015 at 8:30 pm

  Tot din categoria lui Kenneth Hagin

  Minutul 11:45, 12:18, 13:13, 18:30, 29:00, 30:00-30:22… sau mai bine urmairiti tot clipul video de jos ca sa ramaneti socati de Kenneth Hagin si alti din categoria sa

  Church Apostasy! Demonic Spirits Exposed! Endtimes! Satan is Running a Muck!!

  Apreciază

 6. Radu Humor said, on Octombrie 25, 2015 at 8:49 pm

  Regulile propagandei si manipularii in mass media

  Propaganda si manipularea sunt practicile de facto ale mass-mediei straine si romanesti aservite intereselor tiranice globaliste, prin care s-a urmarit si se urmareste directionarea controlata a mentalului colectiv inspre adoptarea unor anumite comportamente si decizii, in prezent ajungandu-se la o perfectare cantitativa si calitativa a metodelor (vizand deturnarea gandurilor si perceptiei persoanelor) care atinge cote nemaintalnite in istoria cunoscuta.

  Indiferent ca vorbim de televiziuni, posturi de radio, ziare sau publicatii online apartinand de variate asociatii si organizatii, tehnicile utilizate pentru inducerea in eroare si controlarea publicului sunt folosite la foc continuu, prin rotatie. Pentru cei care stiu destul de putin ce inseamna propaganda si manipularea prin intermediul mediilor publice de informare, iata principalele tehnici folosite, precum si scopurile din spatele utilizarii acestor metode..

  http://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/controlul-si-manipularea-din-mass-media.htm

  Apreciază

 7. cosminmatiu said, on Octombrie 25, 2015 at 8:54 pm

  Saracii de ei. Dumnezeu sa ii aduca la credinta cea dreapta ortodoxa.

  Apreciază

 8. lastunnegru said, on Octombrie 25, 2015 at 9:02 pm

  Demonic Manifestations in The Church

  Manifestari demonice in ” biserica ”

  2:35-3:00, 4:40-5:20, 5:35, 6:30, 8:06, 8:28

  Apreciază

 9. cosminmatiu said, on Octombrie 25, 2015 at 9:07 pm

  Din moment ce ai darul inainte vederii si rugaciunea inimii inseamna ca Duhul Sfant locuieste in tine.
  In momentul in care ai facut cea mai mica gresala pierzi rugaciunea inimii.

  Nu stiu cum Pr Arsenie Boca avand darul inainte vederii a pictat eretici slujind Sf Liturghie si a ramas si cu darul in continuare. Poate oare un om in care locuieste Dumnezeu sa picteze eretici? Poate numai daca este alt duh.

  Acum puteti sari ca arsi ca asa facem si eu la inceput pana m-am linistit si am citit Nou Testament si am vazut smerenia Domnului nostru Iisus Hristos, am citit vietile mai multor sfinti.

  Au murit in temnite si yoghini pentru crezul lor, dar degeaba.

  Un pustnic care spune cum a pierdut rugaciunea inimii:

  Apreciază

 10. Cosmin said, on Octombrie 25, 2015 at 10:23 pm

  Mda, comportament similar si la cultele de factura orientala. Cauza e una si aceeasi: posesia demonica in forma cronicizata.

  Apreciază

 11. Exacustodian said, on Octombrie 25, 2015 at 11:17 pm

  Priviţi aici ce propovăduiesc aceşti smintiţi. Nu ştiu exact căror culte aparţin propovăduitorii din filmuleţ.
  Subtitrarea e în rusă, dar se vorbeşte în engleză, ceea ce uşurează traducerea, întrucât bănuiesc că mult mai mulţi cunosc engleza, decât rusa.
  Momente ieşite din comun (de fapt toate sunt) vedeţi la minutul 13:50. E vorba de vindecarea orbului de către Mântuitorul.

  Dar ascultaţi, cei ce cunoaşteţi engleza şi poate cineva va traduce, ce zice un pastor începând cu minutul 16:05, mare atenţie.

  Apreciază

 12. ortodoxiacatholica said, on Octombrie 25, 2015 at 11:49 pm

  Parintele Matei Vulcanescu este interzis in Mitropolia Munteniei si Dobrogei. Hotarare a Sfantului Sinod Mitropolitan! https://oanaiftime.wordpress.com/2015/10/25/mitropolia-munteniei-si-dobrogei-oficializeaza-argumentum-ad-baculum-pastoris-i-e-argumentul-batei-pastorale/

  Apreciază

 13. minionita said, on Octombrie 26, 2015 at 12:56 am

  Oribil

  Apreciază

 14. florin said, on Octombrie 26, 2015 at 9:26 am

  Care minutul 17? Mie mi se pare ca l-a apucat chiar de la inceput.

  Apreciază

 15. florin said, on Octombrie 26, 2015 at 9:33 am

  „Minunata” predica;
  Eu chiar credeam ca o sa zica ceva; a fost ca in planeta maimutelor cand se isterizau maimutele. Pacat de oamenii aceia, atat de decazuti.

  Apreciază

 16. paul said, on Octombrie 26, 2015 at 8:56 pm

  oare asa l-o apuca si pe Gadea predicatorul? Doamne fereste!

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: