SACCSIV – blog ortodox

Atat de multe stiu vrajitoarele incat mi-e greu sa cred ca nu colaboreaza cu serviciile

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 23, 2015

vrajitoare

Foto: http://www.george-damian.ro/romania-%E2%80%93-tara-tribului-hutu-sau-tutsi-mai-vreti-schengen-376.html

   Iata ce putem citi la Declaraţie ŞOC a Elenei Udrea | Prietenele mele: judecătoare, procuroare, avocate merg la VRĂJITOARE din 22 septembrie de pe Nasul tv:

Elena Udrea a mărturisit, într-un interviu, că nu a mers niciodată la vrăjitoare sau la vraci. Acuzată în repetate rânduri că ar fi clienta vrăjitoarelor, fosta blondă de la Cotroceni neagă vehement toate zvonurile și spune că nu crede nici măcar în astrologi. În schimb, Udrea a povestit că prietenele ei din magistratură merg la vrăjitoare să-și afle destinul.

In decursul carierei sale, Elena Udrea a fost acuzata ca si-ar fi cautat succesul politic prin cartile de tarot, desi probleme ar avea si pe plan sentimental. Pentru prima oara, Elena Udrea rupe vraja acuzatiilor care i s-au adus si arunca pisica neagra in curtea unor persoane extrem de importante.

„Nu umblu cu gaini… Niciodata nu am fost la vraci, nu am calcat in viata mea la asa ceva pentru ca nu cred. Niciodata nu am apelat nici macar sa mi se faca astrograma, desi in jurul meu persoane extrem de importante apeleaza la astfel de chestii. Toate prietenele mele, si ma refer la judecatoare, procuroare, avocate, femei cu scoala, se duc sa-si ghiceasca de barbati, daca le parasesc, daca le insala. Toata lumea ma indeamna sa merg si eu, insa n-o s-o fac niciodata! Asa cum n-am fumat in viata mea, nici macar din curiozitate, nu am acceptat sa mi se citeasca astrograma”, a declarat Elena Udrea, într-un interviu la cancan.ro.

In schimb, daca nu da doi bani pe ce i s-ar arata in carti, Elena Udrea crede cu tarie in destin. „Cred in foarte multe alte lucruri, sunt o persoana religioasa, cred in puterea gandurilor pozitive, puterea energiilor pozitive, in destin. Asta e tot! Am si spus, a fost destinul meu sa merg in puscarie, in mod clar”, a mai marturisit Elena Udrea.

“Cand faceam sport seara, mai stateam cu televizorul deschis si am vazut o emisiune despre zodii. Era dedicata politicienilor. La scorpion, unde era presedintele Romaniei la acea vreme, spunea ca a intrat in conflicte cu lideri importanti ai lumii… pai, cati scorpioni puteau intra in astfel de conflicte?! Ziceau lucruri de actualitate care se puteau verifica daca stiau ce personalitati ale momentului sunt in zodiile respective. Clar sunt contrafacute, n-am niciun dubiu.”, a mai spus Udrea.

Comentariu saccsiv:

   Nu e singura care de-a lungul anilor a zis ca stie despre judecatori, procurori, avocati, politicieni sau oameni de afaceri ce merg la vrajitoare. Asa ca putem s-o credem.

Ca atare, vrajitoarele devin astfel o mina de aur pentru cei ce vor sa stocheze cat mai multe informatii despre cati mai multi. Sa rateze oare serviciile o astfel de oportunitate? Nu cred.

Ba mai mult, daca agentii au o relatie de acest tip cu vrajitoarele, firesc ne putem gandi si la pasul doi. Adica nu doar sa se limiteze la informatiile oferite de acestea, ci chiar laboratoarele serviciilor sa creeze “ghicituri” pentru influentarea fraierilor …

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on octombrie 23, 2015 at 5:42 pm

    Pai nu-i de mirare…. si vrajitoarele si serviciile secrete, au acelasi tata al minciunii.
    offtopic

    Merita de citit discursul lui Putin de la Soci:

    http://www.activenews.ro/externe/Discursul-lui-Putin-care-NU-a-fost-prezentat-in-Romania.-Despre-americani-Ne-au-MINTIT.-Nu-exista-si-n-a-existat-nicio-amenintare-iraniana.-De-ce-nu-opresc-scutul-anti-racheta-Despre-refugiati-Cetatenii-europeni-sunt-deranjati-125931

    Apreciază

    • RomeoB said, on octombrie 23, 2015 at 10:10 pm

      In aceasta seara pe TVR 1 Putin insusi a criticat scutul de la Deveselu; anterior deschiderea acestei „infrastructuri” pt rachetele americane mai multi oficiali rusi au amenintat Romania, sugerandu-se chiar bombardamete.

      Stirea trista: Polonia, satat agresiv diplomatic la adresa Rusiei, va avea scutul operativ abia in 2018; la noi vor fi asuse rachetele la sfarsitul acestui an. Basescu a declara ca scutul este deja operativ…

      SE PARE CA AVEM DE-A FACE CU O SITUATIE SIMILZARA CRIZEI RACHETELOR DIN CUBA !

      Dupa ce ne-a tradat in pozitia comuna pe care trebuia sa o avem in criza imigrantilor (negociind avantaje unilateale), politicienii polonezi sesizand situatia primejdioasa si nedorind sa riste, ne-au bagat la inaintare, luand o rezerva de doi ani in care sa studieze reactia rusilor.

      Apreciază

  2. Alex said, on octombrie 23, 2015 at 8:23 pm

    Agenda ONU 2030. Decodificarea celor 17 obiective.

    http://www.naturalnews.com/051058_2030_Agenda_United_Nations_global_enslavement.html

    Planul lui George Soros privind migraţia islamică în Europa.

    http://www.marketwatch.com/story/george-soros-heres-my-plan-to-solve-the-asylum-chaos-2015-09-29

    Apreciază

  3. Arhanghelul said, on octombrie 23, 2015 at 8:36 pm

    SISROM

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/05/31/sisrom-serviciul-de-informatii-si-siguranta-al-romilor/

    http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_457729/Legalitatea-SISROM-Serviciul-de-Informatii-si-Siguranta-al-Romilor.html

    http://comunitate.ziare.com/blogs/13328/9266/spionajul-tiganesc-sisrom

    Apreciază

  4. adyvop said, on octombrie 23, 2015 at 9:30 pm

    Probabil ca se folosesc de mult de ele si ca motiv de santaj pe anumite tinte.Cine credeti ca tine in spate aceste clanuri.

    Apreciază

  5. mihai said, on octombrie 23, 2015 at 10:11 pm

    Iatasi o chestie legata de aceste dregatoare este faptul ca nimeni nu le intreaba de averile pe care lea facut pe seama fraierilor si aici un alt semn de intrebare

    Apreciază

  6. succes74 said, on octombrie 23, 2015 at 10:24 pm

    SACCSIV Te rog uita-te un pic la –– ZOIA cea de piatra-minunea SF. NICOLAE din anul 1956 si spune -mi daca se merita pusa ca articol ptr credinciosii mai caldicei ca mangaiere si sprijin Duhovnicesc .Vorba Pr PAISIE Aghioritul dupa doua reci una calda.Imi cer iertare ptr indrazneala mea . MARIUS said

    Apreciat de 1 persoană

  7. Radu said, on octombrie 23, 2015 at 10:57 pm

    E simplu ea nu ajungea la puscarie daca era o femeie cinstita si onesta si isi vedea de treaba ei.

    Nu tine de destin daca ajungi la puscarie sau nu ci de faptele tale proprii.

    Nu includem exceptiile precum regimurile totalitare unde daca erai de alta parere gata zburai la canal sau in Siberia.
    Exceptiile de la regula intaresc regula.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2015 at 1:53 am

      Radu

      Nu stiu cum e Elena Udrea insa daca vei ajunge la puscarie vei fi uimit sa vezi cati nevinovati sunt pe acolo.

      Pe de alta parte, actualmente lumea „democrata” deja este mai putin libera decat Romania din timpul lui Ceausescu iar consecintele se vor vedea si va fi cat de curand mai totalitara decat cea din vremea instaurarii bolsevice.

      Apreciază

  8. mihai444 said, on octombrie 23, 2015 at 11:33 pm

    Apreciază

  9. alin said, on octombrie 24, 2015 at 3:36 am

    Poate este cuiva util sau poate dam cuiva o idee pentru cand nu vor mai exista bani lichizi, sa ajute pe cei care nu vor accepta pecetea lui antichrist
    In Bucuresti s-a deschis un magazine la care platesti produsele cu munca, nu cu bani

    http://ph-online.ro/eveniment/item/61972-in-bucuresti-s-a-deschis-magazinul-la-care-platesti-produsele-prin-munca-nu-cu-bani

    Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on octombrie 24, 2015 at 9:43 am

      Ideea magazinului în care se plăteşte cu munca mi se pare bună, dar nici într-un caz un astfel de magazin nu-i va putea ajuta pe cei care fug de pecete.
      Hristos spune foarte clar: cine vrea să îşi salveze sufletul trebuie să fugă şi să se ascundă în munţi şi în crăpăturile pământului. La fel spun şi sfinţii.
      De ce nu-i credem? De ce avem mai mare încredere în noi şi în soluţiile pe care le găsim noi? Înţeleg că nu ne place ideea de a pleca în pribegie prin pustietăţi ostile, dar e cazul să îl contrazicem pe Hristos şi să căutăm alte variante mai confortabile de salvare? Sau crezi că Hristos a vorbite metaforic, iar ascunderea înseamnă să te piteşti în apartamentul unui pecetluit şi să lucrezi la magazin?

      Apreciază

  10. Mirela said, on octombrie 24, 2015 at 9:53 am

    Idea magazinului mi se pare bună pentru prezent, dar nicidecum nu reprezintă o soluţie pentru cei care doresc să scape de pecete.
    Hristos spune foarte clar că cine va dori să-şi salveze sufletul în vremurile antihristice va trebui să fugă şi să se ascundă în munţi şi în crăpăturile pământului. La fel spun şi mulţi sfinţi.
    De ce nu-i credem şi căutăm noi soluţii mai confortabile? De ce ne amăgim că acestea există? Înţeleg că nu ne place ideea pribegiei prin pustietăţi ostile, dar e cazul să îl contrazicem pe Hristos?
    Sau crezi că Hristos vorbea metaforic, iar fuga şi ascunderea în crăpăturile pământului înseamnă pitirea în apartamentul unui pecetluit şi munca la magazin?

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on octombrie 24, 2015 at 10:30 pm

      Nu avem voie sa luam mancare de la cei cu pecetea.

      Apreciază

      • Mirela said, on octombrie 25, 2015 at 1:15 pm

        Nu cred că cei care vor primi pecetea antihristică le-ar da ceva de mâncare celor care o refuză. Biblia avertizează că cei pecetluiţi îi vor urî pe ceilalţi, îi vor considera cauza tuturor relelor şi îi vor da spre moarte: mama pe fiu şi pe fiică, fiica pe tată şi pe mamă etc., ca pe vremea persecuţiilor din primele secole creştine.
        Cei care mizează pe vreun ajutor de la o persoană supusă antihristului nu înţeleg că orice om pecetluit va deveni chip al antihristului, se va demoniza şi îi va urî pe cei care îl aleg pe Hristos.

        Apreciază

  11. evtodiev said, on octombrie 24, 2015 at 11:46 am

    Off topic:
    A aparut lungmetrajul de animatie „Neobisnuita calatorie a Serafimei” cu subtitrare in romana:

    Apreciază

  12. evtodiev said, on octombrie 24, 2015 at 11:50 am

    Off topic:
    A aparut „Neobisnuita calatorie a Serafimei” cu subtitrare in romana:

    Apreciază

  13. Mustafa said, on octombrie 24, 2015 at 4:01 pm

    Bogdan Diaconu nu mai are voie sa posteze articole pe site-ul Adevarul. A fost inlocuit cu Emil Moise, cel care vroia sa scoata religia din scoli

    http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Adevarul-l-a-dat-afara-pe-blogarul-nationalist-Bogdan-Diaconu.-In-locul-sau-a-fost-adus-Emil-Moise-cunoscut-activist-anti-BOR-125699

    Apreciază

  14. Orthodox said, on octombrie 24, 2015 at 7:59 pm

    Apreciază

  15. Orthodox said, on octombrie 24, 2015 at 9:55 pm

    SA NE REAMINTIM !

    Apreciază

  16. JE said, on octombrie 24, 2015 at 10:41 pm

    Se pare ca in tara asta oamenii au inebunit de tot:
    – Mergeti repede sa vedeti Sfinxul din Bucegi! Cat mai este…
    http://cronicipebune.ro/mergeti-repede-sa-vedeti-sfinxul-din-bucegi-cat-mai-este/

    Vom afla multe ”noutăți” Duminică 25 octombrie de la ora 18.00 la România Te Iubesc la PRO TV

    Apreciază

  17. Paul222 said, on octombrie 25, 2015 at 12:45 am

    Ia uitati aici, alti nebuni au aparut! Neopaganism dacic https://www.youtube.com/watch?v=mf6f5_hBPkw

    Apreciază

  18. scribu said, on octombrie 25, 2015 at 12:36 pm

    basilica.ro/mitropolitul-ardealului-la-ceremonia-de-sfintire-a-sfantului-mir-in-biserica-armeana-109747.html

    Apreciază

  19. lgbt-ul loveste din nou said, on octombrie 25, 2015 at 12:36 pm

    Fratilor, haideti sa luam atitudine! Intre 6-10 nov are loc la Bucuresti prima editie a festivalului asta, la Cinema Studio:

    http://faqiff.ro/about

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.