SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Cam ce zice preotul CONSTANTIN NECULA la CRONICA CARCOTASILOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 14, 2015

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on octombrie 14, 2015 at 2:14 pm

    „Până în acest moment, statul nu îşi asumă complicaţiile sau sechelele apărute în urma vaccinării. În acest proiect, propunem ca statul să îşi asume această responsabilitate şi să intervină prin sprijin financiar, social. Încă nu s-a stabilit în ce fel îşi va asuma acest lucru, dar, pentru prima dată, se ia în calcul acest aspect”, a adăugat Amalia Şerban.

    http://www.mediafax.ro/social/ministerul-sanatatii-statul-ar-putea-sa-isi-asume-complicatiile-sau-sechelele-aparute-in-urma-vaccinarii-14839091

    „Trebuie să nu uităm că nivelul de vaccinare din România este din ce în ce mai scăzut. Există acţiuni împotriva vaccinului, nu ştiu care este scopul acestui joc nebunesc. Aveţi grijă!”, a avertizat comisarul european Vytenis Andriukaitis.

    http://www.mediafax.ro/social/comisar-european-rata-de-vaccinare-in-romania-este-tot-mai-scazuta-nu-pot-intelege-aveti-grija-14708095

    „Trebuie să mărim numărul de doze nu în scop comercial, ci pentru aspectul legat de sănătatea publică. Este şi o responsabilitate individuală a oamenilor din această ţară să se protejeze şi să îşi protejeze copiii”, a mai spus Rafila.

    Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie a explicat că pe lista prioritară se găsesc femeile însărcinate, copiii cu vârsta între zero şi cinci ani, vârstnicii, persoanele cu boli cronice, profesioniştii din domeniul sănătăţii.

    „În acest moment, nu ajungem la un procent minim de 15 la sută din populaţie care să fie protejată prin vaccinare”, a precizat Rafila.

    http://www.mediafax.ro/social/alexandru-rafila-500-000-de-persoane-fac-vaccin-antigripal-in-romania-necesarul-ar-fi-de-trei-milioane-14838491

    http://www.mediafax.ro/social/rafila-cei-care-se-ocupa-de-legea-vaccinarii-reclamati-ca-si-au-permis-sa-lucreze-la-asa-ceva-14839271

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 14, 2015 at 2:30 pm

      La rubrica de comentarii a acelor articole ar putea fi pus titlul si linkul:

      Anti vaccin: MEDICI ROMANI, cititi ce zic MEDICI AMERICANI despre VACCINURI!

      https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/12/anti-vaccin-medici-romani-cititi-ce-zic-medici-americani-despre-vaccinuri/

      Eventual si un citat de acolo.

      Apreciază

      • geo said, on octombrie 14, 2015 at 3:45 pm

        Da’ eu nu pot comenta ca n-am feisbuc…

        Oricum susanele d’astea au fost si or mai fi…rezultatele? Nule…

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 14, 2015 at 5:51 pm

        geo

        Dar de ce iti trebuie facebook?

        Apreciază

      • geo said, on octombrie 15, 2015 at 8:41 am

        Eu nu am nevoie – am avut mai multe adrese de e-mail la care am renuntat – am sters conturile…mai am una singura, de serviciu…

        Dar ca sa comentezi acolo trebuie o adresa de e-mail valida, or eu adresa sub care postez aici, am uitat cum sa intru in ea si deci nu mai e valida…cred…

        Apreciază

  2. remus said, on octombrie 14, 2015 at 2:30 pm

    În vreo 15 ani niște cipuri implantate pe creier ne-ar putea face atotștiutori
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Gadget/Stiri/Biziday+Cand+SF-ul+flirteaza+cu+realitatea

    Apreciat de 1 persoană

  3. lastunnegru said, on octombrie 14, 2015 at 4:47 pm

    Cum poate fi parintele Necula intr-o emisiune are batjocoreste ortodoxia si pe ortodocsi ?

    Cronica Carcotasilor – Spalatoria ecumenica

    Parinte Constantin Necula oare cum puteti fi in aceasi emisiune cu Serban Huidu cel care a produs emisiunea Epic Show ?

    Pana unde-i limita dupa care NU MAI INTOARCEM SI CELALALT OBRAZ? Doua exemple de instigari

    https://saccsiv.wordpress.com/2015/08/14/pana-unde-i-limita-dupa-care-nu-mai-intoarcem-si-celalalt-obraz-doua-exemple-de-instigari/

    Huidu glume si batjocora la sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva.

    http://dantanasescu.ro/2011/10/19/serban-huidu-pedepsit-pentru-ca-a-luat-in-deradere-sarbatoarea-sfintei-paraschiva.html

    Oare parintele Constantin Necula nu stie de aceste lucruri ?

    Apreciat de 1 persoană

    • Carmen said, on octombrie 14, 2015 at 9:26 pm

      ce veste grea…mare bataie de joc asupra romanului de rand. .pare de necrezut..sa ai bani pt refugiati insa pt romanul nascut, crescut in Romania sa nu vrei sa ai..guvernul uraste f.tare poporul roman..altfel nu mi explic.

      Apreciază

  4. Radu said, on octombrie 14, 2015 at 8:09 pm

    Cardinalul Richelieu si Mazarin raman prosti pe langa domnul asta necula mai are si doctorat pe deasupra daca nu ma insel.
    Asta e o forma de inselaciune care se prezinta la suprafata ca fiind iubirea aproapelui dar a carui miez si miza e una intunecata.
    Are si el rolul lui dictat de cineva dar va avea de platit mult pacatele clericilor cantaresc mai mult la judecata de apoi decat ale oamenilor de rand ei au rolul de pastori sau caini de paza sa pazeasca turma Domnului.

    MARE PACAT ! O sa dai socoteala si plata cu dobanda pentru tradarea de care da dovada si el si toti din fruntea Bisericii care se fac ca ploua…

    Apreciază

  5. Sorin said, on octombrie 14, 2015 at 11:14 pm

    Frate Vasile ti am trimis acu un email
    te rog sa il citesti

    Apreciază

  6. Paul222 said, on octombrie 15, 2015 at 2:15 am

    M-am lamurit (definitiv) si cu Pr. Necula. Aceeasi placa pentru fraieri cu pilda samarineanului. Ce pervers e ca da exemple de femei care-si cauta o viata mai buna, manipuland emotional, cand 90% din imigranti (nu refugiati) ,daca nu mai mult, sunt barbati. Nu s-a profetit ca in vremurile de pe urma preotii vor deveni precum mirenii?

    Apreciază

  7. geo said, on octombrie 15, 2015 at 9:00 am

    Aici se cuvin cateva precizari: nu toate parohoiile se scalda in bani, nu toti preotii s-au stricat si nu toti se comporta ca niste verosi oameni de afaceri. Avem destul exemple de marinimie, implicare sociala, har si dedicatie. Nu cred ca sunt nici putini, nici de acord cu ce vad in jurul lor. Dar nu despre ei vorbim aici.

    Se vor gasi habotnici sa acuze campanii impotriva BOR. Nu are nimeni nimic cu Biserica, credinta sau Dumnezeul nimanui. Punem in discutie un sistem feudal de functionare a unei institutii intr-o tara membra UE. Atat si nimic mai mult. Aceasta mare corporatie va trebui sa functioneze, ca organizatie, dupa legi si reguli, sa plateasca taxe si impozite, sa se supuna controlului fiscal, sa-si prezinte transparent veniturile si cheltuielile.

    Este, apoi, profund incorect fata de atatea alte firme somate de ANAF la cea mai mica datorie sa-si plateasca darile. Este incorect ca lupta impotriva evaziunii fiscale sa ocoleasca o gaura neagrea in care dispar milioane de lei cu sutele.

    Apoi, preotii pretind bani de la stat. Cu atat mai mult trebuie sa stim ce bani incaseaza, unde se duc, cine si cum dispune de ei. Corect ar fi apoi, fata de restul societatii, sa plateasca impozit pentru profitul obtinut din moaste, nunti, botezuri, inmormanatari sau alte lucruri sfinte.

    http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-20504269-intampla-banii-facuti-numele-lui-dumnezeu.htm

    Apreciază

  8. JE said, on octombrie 15, 2015 at 10:53 am

    – În Noua Republică Democrată Germană Europa Liberă este acum Russia Today
    http://bit.ly/1k6sWVB

    – Un medic român din Germania povesteste care este amosfera de teroare în această ţară după sosirea masiva a imigranţilor musulmani
    http://bit.ly/1LbJYu5

    Apreciază

  9. JE said, on octombrie 15, 2015 at 11:35 am

    – Ghid Pentru Sălbaticii Care Invadează Germania
    http://bit.ly/1Ox0Lf3

    – Discursul Ținut De Viktor Orban În Fața Parlamentului
    http://bit.ly/1jpXMbu

    – A Fost Suspendat doi ani din Poliție Pentru că i-a Insultat pe Teroriștii Islamiști!
    http://bit.ly/1ODZJfS

    – Juncker: Vreau mai mulți bani! Ați promis că dați bani pentru refugiați. Să strângeți imediat 500 de milioane de euro
    http://bit.ly/1Lv4Fmd

    – Europa Ca Brad Pitt În Benjamin Button
    http://bit.ly/1hFJbH4

    Apreciază

  10. mihai444 said, on octombrie 15, 2015 at 11:53 am

    Apreciază

  11. Olesea said, on octombrie 15, 2015 at 11:57 am

    Bună ziua,
    Am găsit un material ce nu e la tema discutată mai sus…. dar e unul destul de important.
    SURSA : http://mesaj.md/lovitura-crancena-pentru-biserica-ortodoxa-din-moldova-din-partea-deprtamentului-de-stat-al-sua/

    Într-un nou raport anual despre libertatea religioasă în țările lumii, Statele Unite menționează poziția dominantă a Bisericii Ortodoxe din Moldova în dauna altor confesiuni, mai mici.

    „Grupuri religioase minoritare și-au exprimat îngrijorarea față de educația religioasă ortodoxă în școli și de discriminarea practicată de autoritățile locale în acordarea permiselor pentru lăcașuri de cult”, se spune în capitolul despre Moldova al Departamentului de Stat al Statelor Unite, lansat miercuri la Washington cu participarea secretarului de stat John Kerry, notează Europa Liberă.

    În raport se mai notează că în Moldova grupări ca Martorii lui Iehova, baptiștii sau penticostalii s-au plâns de abuzuri verbale și discriminare în presă. În anul 2014, se mai spune în raport, nu s-au înregistrat demonstrații împotriva minorităților religioase, dar membrii acestora au vorbit despre nivelul redus de acceptare a lor de către gruparea religioasă majoritară.

    Apreciază

  12. tanase said, on octombrie 15, 2015 at 3:13 pm

    Am facut transcriptul acestui interviu cu popa Necula. „Pastila antirid” i-a aplicat popei un „dracushor shugubatz” in partea dreapta sus, acolo unde ar trebui sa fie de fapt „ingerul pazitor” al sau. Da nu-i bai, la cat e de inteligent si intelept pr. Necula, il „face la logica” si pe dracu’!

    „R: As vrea sa intreb pe parinte ce parere are despre criza refugiatilor?
    Pr. Necula: Modul in care Biserica isi exprima parerea este Dumnezeiasca Liturghie. De ex. in situatia aceasta, de nedorit, a crizei refugiatilor din Siria, din Irak, de unde vor fi fost ei, fara indoiala ca pentru multi ar fi fost usor sa iesim sa dam comunicate de presa, dar nu ne-ar fi folosit la nimic. Este foarte important sa retineti ca in Liturghie este de fapt solutia, pentru ca Biserica trebuie sa priveasca prin Evanghelie solutia pe care o propune. Nu e suficient doar sa gasim argumente pentru a-i huli pe oameni si pentru a ne parea rau asa incat un colt de societate(!!!). E important sa intelegem prin Evanghelie de ce este nevoie ca, indiferent ce se intampla, sa ramanem impreuna cu ei, parte integranta a modului prin care Dumnezeu I-i poate ospeti in locurile prin care calca. O mama care ramane fara lapte nu poate sa fi niciodata nici impostor nici atacant unui alt stat, ci cel mult o mama care cauta un stat nou pentru fiul sau care tre sa creasca cu demnitate. E logica Evangheliei. Celelalte logici nu pot sa incapa in liturghie ca un catalog de prezenta.”

    Analizand acest „manifest” al pr. Necula, personal imi reconfirma convingerea ca atat acest preot cat si multi alti ierarhi, au la baza cunostinte profunde in ceea ce priveste „manipularea maselor” si sunt extrem de capabili in a genera „curente de opinie” favorabile scopului ordinelor primite. Pentru a reusi sa imprime in constiinta credinciosilor ortodocsi, „convingerile” dictate de ordinile primite pe cale ierarhica superioara, acesta recurge la un arsenal lingvistic si emotional menit sa-l induplece pe simplul credinios si sa-l domoleasca in a crede spuselor „Bisericii” prin vocea de exceptie a „sfantului reprezentant”!

    Si incepe asa; „Modul in care Biserica …”(e bun inceputul) „…isi exprima parerea este Dumnezeiasca Liturghie”( adica? Doreste cineva sa se catehizeze, sa vina la credinta intru Hristos? Vrea sa renasca intru Hristos? Vrea sfintenie? De unde are popa Necula „parerea” asta?!?). „De ex. in situatia aceasta, de nedorit,(asaaa!) a crizei refugiatilor din Siria, din Irak, de unde vor fi fost ei,(bineeee!) fara indoiala ca pentru multi ar fi fost usor sa iesim sa dam comunicate de presa(Corect!), dar nu ne-ar fi folosit la nimic.” (Serios nene? Ba chiar asta asteapta poporul credincios din partea vladicilor, „cuvant cu putere multa” care sa schimbe, sa transforme sau sa-i intareasca in credinta adevarata, sa le arate „calea”, sa le deschida mintea in a intelege realitatea vietii de zi cu zi in lumina invataturilor duhovnicesti.)

    „Nu e suficient doar sa gasim argumente pentru a-i huli pe oameni…” (da cine-i huleste? Ei „chipurile” fug din calea razboiului, vor sa-si scape viata), „…si pentru a ne parea rau asa incat un colt de societate(!!!)” (Hmmm – „logica” frate!)

    „E important SA INTELEGEM prin Evanghelie…” (ce sa intelegem?) „…de CE ESTE NEVOIE (asa?), „… ca INDIFERENT CE SE INTAMPLA SA RAMANEM IMPREUNA CU EI”(paritzele ce te-a lovit? Adica vin musulmanii cu hoardele de demoni dupa ei, cu mintea conceptiile de viata total anticrestinesti si tu zici ca „INDIFERENT CE SE INTAMPLA SA RAMANEM IMPREUNA CU EI!!!!!!”, adica sa fim niste oi numai bune de abator??? Lupuleeeee! Parintele Adrian Fageteanu zicea ca “e vremea lui… SCAPA CINE POATE!” iar tu pr. Necula afirmi cu nonsalanta ca „INDIFERENT CE SE INTAMPLA SA RAMANEM IMPREUNA CU EI?!?” ). „…parte integranta a modului prin care Dumnezeu I-i poate ospeti in locurile prin care calca.”(mda! Se cere sa fim in continuare „toleranti”pana la prostie, chiar daca aceasta poate sa duca la disparitia noastra ca si crestini! CU AI NOSTRI AMARATI CARE-S NENOROCITI CUM FACEM? Mila imi este de ei, dar de ai nostri ar trebui mai intai sa ni se rupa inima.)

    „O mama care ramane fara lapte(Buhuuu … buhuuu!) nu poate sa fi niciodata nici impostor nici atacant unui alt stat, ci cel mult o mama care cauta un stat nou pentru fiul sau care tre sa creasca cu demnitate.” – hai parinte chiar asa vrei tu sa storci niste lacramioare? „Mama fara lapte” vine doar impreuna cu „fiul ei” sau in realitate se afla intr-o „majoritate covarsitoare” de doar 20 la suta? Restul de 80 la suta sunt … dintre aia care „nu poate sa fie niciodata nici impostor nici atacant unui alt stat”?!???? De unde „argumentul” asta, ce logica e asta? „E logica Evangheliei.” (cum asa „fericitule”?). „Celelalte logici NU POT sa incapa in liturghie ca un catalog de prezenta.”(aaaa, multumim parinte ca ne-ai „desteptat”, numai ca logica aplicata subiectului dezbatut de matale … nu e logica liturghiei!)

    Apreciază

  13. lastunnegru said, on octombrie 15, 2015 at 7:34 pm

    Parinte Constantin Necula de ce in emisiunea Pastila anti rid de data de 07-10-2015 si in cea din 14-10-2015 va-ti bagat Sfanta Cruce de la gat in buzunarul stang la piept in timpul emisiuni ? Oare la urmatoarea emisiune Sfanta Cruce care o purtati la gat va fi tot in buzunar ?

    http://www.cronicacarcotasilor.ro/11-special/pastila-antirid-07-10-2015/

    http://www.cronicacarcotasilor.ro/11-special/pastila-antirid-14-10-2015/

    Hai sa zicem ca este o dubla intamplare hai sa mai asteptam pana la viitoarea emisiune.

    Apreciază

  14. tanase said, on octombrie 15, 2015 at 11:11 pm

    Apreciază

  15. Georgeta B said, on octombrie 16, 2015 at 1:36 pm

    Mare IMBARLIGATOR parintele!Asta e cuvantul care mi-a venit vazand explicatia lui…

    Apreciază

  16. Mtor Signo said, on octombrie 17, 2015 at 10:41 am

    Doamne Ajuta! Va admir si de aceea va rog, daca este cu putinta, sa ascultati urmatoarea balada rock si sa imi spuneti o parere. Va multumesc O baladă rock dedicată voievozilor Țării Românești, aici

    Antonie – Strigat
    Text: Antonie & The Kingdom Muzica: Titi Cârstea și Antonie & The Kingdom Un cântec ca un imn al chemării strămoșilor, o idee originală într-o lume falsifica…
    youtube.com

    Apreciază

  17. […] VIDEO: Cam ce zice preotul CONSTANTIN NECULA la CRONICA CARCOTASILOR […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.