SACCSIV – blog ortodox

SRI lupta oficial impotriva FUNDAMENTALISMULUI ORTODOX. Recunoaste Daniel Savu intr-o discutie pe tema RAPORTULUI SRI. Si sa nu uitam ca SRI se implica si in JUSTITIE. In traducere: PUSCARIE scrie pe ortodocsii nationalisti

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 12, 2015

De parca nu era suficient ca masonii fac legile si ca multi dintre cei ce le aplica sunt si ei masoni …

CUM TE JUDECA UN JUDECATOR MASON? Cum te trateaza un medic mason? Daca esti ortodox nationalist …

Decizie a CSM: Judecatorii si procurorii pot face parte din masonerie. Si pana acum era oricum plin de masoni

Stiati ca CSM a decis ca judecatorii masoni isi pot judeca fratii masoni?

Si SRI e implicat total in actul de justitie:

Judecătorii şi procurorii solicită Comisiei parlamentare să verifice implicarea SRI în justiţie: “Dezvăluirea făcută de generalul Dumbravă, că SRI cataloghează judecători după modelul identificării celor cu predispoziţie să comită atentate teroriste, este pur şi simplu cutremurătoare”

Terifiant e insa ca SRI centreaza si tot SRI da si cu capul. Caci ei cauta, gasesc, monitorizeaza “fundamentalistii ortodocsi”, apoi, daca vor, conlucreaza la intocmirea dosarului penal si supravegheaza la bunul mers al justitiei pana la final.

   Iata ce putem citi la NOAPTEA MINȚII. Cristian Pârvulescu, supărat că SRI nu vorbește și despre fundamentalismul… „ortodoxist” de pe blogul lui Dan Tanasa:

Politologul Cristian Pârvulescu este de părere că în România fundamentalismul islamist este la fel de periculos ca și fundamentalismul… „ortodoxist”.

”Ne aducem aminte pe de altă parte, disputa, am făcut mai devreme referire, din România în ceea ce privește atentatul terorist de la Charlie Hebdo și vă aduc aminte că atunci foarte mulți români au declarat că nu sunt ”Charlie„ și cred că ar trebui să ne gândim și la acel gen de fundamentalism pe care aceia l-au exprimat în momentul acela pentru că nu era islamist, era ortodoxist„, a spus Pârvulescu în emisiunea „Punctul de întâlnire” găzduită de analistul Radu Tudor la Antena 3 (video mai jos). Pârvulescu s-a arătat supărat pe faptul că SRI că nu vorbește în rapoartele sale și despre fundamentalismul „ortodoxist”.

[…]

Ceea ce promovează Cristian Pârvulescu de fiecare dată când iese în spațiul public s-ar putea numi internaționalism fundamentalist extremist. Nu-l bănuiesc pe Pârvulescu că ar fi iresponsabil. Domnia sa știe foarte bine ce face. La fel ca și cei de la Charlie Hedbo, Pârvulescu invocă „freedom of speech” pentru a arunca tot felul de mizerii la adresa ortodoxismului și la adresa altor idei pe care alții, foarte mulți, le consideră sfinte. Dacă ar fi să ne luăm după Pârvulescu (sau după foarte mulți alți intelectuali, gen Toma, Mungiu-Pippidi, Fati, Macovei etc.) ar trebui ca mâine, spre exemplu, să declarăm România stat federal cu limba maghiară limbă oficială de stat, să arborăm steagul secuiesc pe clădirea parlamentului, să scoatem religia ortodoxă în afara legii și să trecem toți la ateism și catolicism (în proporții egale), să facem din Muzeul Țăranului Român un sex-shop, să obligăm prin lege Biserica Ortodoxă Română să oficializeze căsătorii homosexuale și multe altele. Slavă Domnului că România mai are încă intelectuali care judecă drept. Din păcate însă mult prea puțini și mult prea tăcuți.

   Comentariu saccsiv:

   Nu ma mira dorinta lui Cristian Parvulescu. Cititi va rog si:

Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Ungaria terenuri in Transilvania? Judecatoarea din Vaslui nu stie ce spune cand hotaraste ca gazul de sist e al satului, nu al statului

SA REVINA CAND II CHEM EU. Zoe Petre, Dennis Deletant, Cristian Parvulescu si William Totok s-au autosuspendat din IICCMER deoarece presedintele Radu Preda a sustinut public faptul ca legea „anti-legionara” este de fapt una „pro-comunista”. DETALII DESPRE CEI PATRU

Vizionati insa:

https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xat1/v/t43.1792-2/12069467_10153235219707775_509637986_n.mp4?efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MTExNywidmVuY29kZV90YWciOiJoZCJ9&rl=1500&vabr=292&oh=2727d17ca793114b80fbf71bc959d216&oe=561B8AD9

Zice acolo Daniel Savu:

“In alta parte a raportului se refera si la ce spune domnul profesor Parvulescu.”

Eu m-am uitat pe diagonala la:

INTEGRAL RAPORTUL SRI

Dar nu mi-a sarit in ochi. Poate mi-a scapat. Insa il cred pe Daniel Savu cand zice ca SRI se ocupa cu din astea. De fapt recunoaste ceea ce banuiam deja cu totii.

Pe cei mai incepatori ii rog sa citeasca si:

Cine sunt STAPANII reali ai SRI-ului? Cu ce se ocupa SRI-ul de fapt? Pe cine apara si de cine?

PE FATA: SRI si EVREI despre cum in Parlament NU TREBUIE sa ajunga NATIONALISTI …

Deci e de bine dragi frati. Avem pe de o parte o justitie independenta cu masoni si agenti SRI, cu sume colosale la dispozitie si logistica la greu iar de cealalta parte, vai de mama lor de amaratii dar extrem de periclosii dusmani ai statului de drept, adica ortodocsii nationalisti.

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sită Deasă said, on octombrie 12, 2015 at 1:27 pm

    Curtea Constituțională din Polonia a decis în favoarea medicilor care refuză să facă avorturi

    http://www.activenews.ro/externe/Curtea-Constitutionala-din-Polonia-a-decis-in-favoarea-medicilor-care-refuza-sa-faca-avorturi-125541

    Instanța Constituțională din Polonia a emis zilele trecute o decizie importantă în favoarea dreptului la obiecția de conștiință în practica medicală.

    Curtea a recunoscut că restrângerea dreptului medicilor și celorlalți profesioniști din domeniul medical poate fi făcută exclusiv în situații în care există o nevoie urgentă de a preveni moartea sau vătămarea gravă a sănătății femeii ca urmare a sarcinii. Prin contrast, este neconstituțional să se solicite medicilor să acționeze contrar conștiinței lor în „alte situații urgente”.

    În Polonia avortul la cerere este interzis, acesta fiind posibil doar în caz de malformație a fătului sau de pericol pentru viața mamei.

    Tribunalul a mai decis că este neconstituțional ca un medic care invocă obiecția de conștiință să fie obligat să dea pacienta pe mâinile unui alt medic, dispus să îndeplinească procedura contra căreia se obiectează.\

    Apreciază

    • Ionut said, on octombrie 12, 2015 at 4:09 pm

      Bravo lor! Luati aminte, slugi dambovitene!

      Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 19, 2015 at 1:36 pm

      Sită Deasă

      Doamne ajuta!

      Pot sa-ti scriu pe aceasta adresa de e-mail?

      Apreciază

  2. evtodiev said, on octombrie 12, 2015 at 2:46 pm

    Off topic:
    Primul episod din ciclul “Biserica în istorie” al Mitropolitului Ilarion Alfeev https://www.youtube.com/watch?v=4nyaXLniYpQ

    Apreciază

  3. energein7 said, on octombrie 12, 2015 at 3:17 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  4. Ionut said, on octombrie 12, 2015 at 4:16 pm

    Nimic despre fundamentalismul pro-gay sau despre fundamentalismul antinational.
    Si daca tot e vorba si de cumpararea de terenuri de catre cetateni maghiari, vreau sa spun ca am revazut o emisiune in care se spunea clar ca Ungaria a ingradit atat de mult cumpararea de terenuri de catre cetatenii straini, incat acest lucru a devenit practic imposibil (inclusiv pentru prietenii lor austrieci).
    Am convingerea ca Dumnezeu ii va prabusi pe nemernici tocmai atunci cand se asteapta mai putin.

    Apreciază

  5. john said, on octombrie 12, 2015 at 4:54 pm

    Magistrat: Legea Big Brother are implicații grave pentru libertatea cetățenilor/ Parlamentul, Guvernul si Presedintia ne vor putea accesa datele personale
    http://www.flux24.ro/magistrat-legea-big-brother-are-implicatii-grave-pentru-libertatea-cetatenilor/

    In fiecare zi lucratoare, Inalta Curte de Casatie si Justitie emite cate 10 mandate de interceptare pe siguranta nationala. Ceea ce inseamna mai mult de 1 astfel de mandat pe ora, calculat la programul de lucru de 8 ore pe zi, scrie Lumea Justiției.
    http://www.flux24.ro/inalta-curte-emite-un-mandat-de-ascultare-telefonica-pe-ora/

    Apreciază

  6. cristi o. said, on octombrie 12, 2015 at 6:54 pm

    Sri, adica fosta securitate, lupta de la inceputuri impotriva dreptei credinte, adevarului istoric si poporului roman martir… Nimic nou sub soare. Fac ceea ce au fost instruiti sa faca si pentru care au fost inventati – sa fie slugi ale satanismului masonic comunist-globalist. Nu exista fundamentalism ortodox. Este o expresie mincinoasa, nascocita de minti criminale, antiromanesti, dispuse la orice pentru a denatura adevarul. Ca toate minciunile pe care isi bazeaza faptele. Exista doar ortodoxie si ei sunt dusmanii ei de moarte. Ortodox corect politic nu exista! Nu poti sa fii al lui Hristos si in slujba satanei in acelasi timp! Asa-zisii „ortodocsi” agreati de structurile politico-securistico-masonice nu sunt ortodocsi decat pe hartie sau in inchipuirile lor… Acestia sunt egali paganilor sau ereticilor si nu fac parte din Biserica lui Hristos, oricat s-ar bate ei cu bolovanul in piept ca sunt…

    Apreciază

  7. George said, on octombrie 12, 2015 at 8:05 pm

    Hai sa ne incurajam mai mult si sa ne gandim mai putin la ceea ce fac ei. Sufletele care sunt aproape de Dumnezeu vor fi ocrotite, nadejde sa avem la Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu si la cei ce au patimind iubind rugaciunea! Dumnezeu e pretutindeni, mai ales in vremuri grele! Dumnezeu sa va ocroteasca sufletele si va intareasca!

    Apreciază

  8. Mirela said, on octombrie 14, 2015 at 12:36 pm

    „Religia păcii”: Un britanic de 74 de ani a făcut 14 luni de închisoare, iar acum saudiţii vor să îi aplice 350 de lovituri de bici doar pentru că Poliţia a găsit vin în portbagajul maşinii lui. Familia a cerut ajutorul autorităţilor de la Londra, căci se tem că bătrânul nu va rezista fizic la o astfel de pedeapsă.

    http://www.antena3.ro/externe/un-britanic-ar-putea-fi-biciuit-dupa-ce-politia-a-gasit-vin-in-portbagajul-masinii-sale-318565.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter

    Putem să comparăm ortodoxia cu o astfel credinţă satanică şi satanizantă şi să vorbim de extremism ortodox? Acest mare nesimţit, Cristian Pârvulescu, care zice că „fundamentalismul islamist este la fel de periculos ca și fundamentalismul… „ortodoxist”, ar trebui judecat un pic după sharia. Sunt sigur că nu şi-ar mai permite astfel de afirmaţii dacă ar mai rămâne viu.

    Apreciază

  9. […] SRI lupta oficial impotriva FUNDAMENTALISMULUI ORTODOX. Recunoaste Daniel Savu intr-o discutie pe te… […]

    Apreciază

  10. […] SRI lupta oficial impotriva FUNDAMENTALISMULUI ORTODOX. Recunoaste Daniel Savu intr-o discutie pe te… […]

    Apreciază

  11. […] SRI lupta oficial impotriva FUNDAMENTALISMULUI ORTODOX. Recunoaste Daniel Savu intr-o discutie pe te… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.